Zhor ennen kuukautisia - kuinka monta päivää obziralovka alkaa, mitä tehdä sen kanssa?

Zhor ennen kuukautisia - kuinka monta päivää ennen kuukautisia ruokahalu kasvaa? Mikä on halu syödä? Samankaltaiset kysymykset koskevat reilun sukupuolen edustajia pienistä suuriin. Koska kuukautisten aattona esiintyvä ongelma näyttää massiivisesti.

Fysiologia tai patologia

Tähän mennessä naisten ruokahalun lisääntymisen ongelma muutama päivä ennen kuukautisia on hyvin tutkittu. On olemassa luotettavia vastauksia, miksi tämä tapahtuu, suosituksia sen välttämiseksi.

Ns. Zhor tulee heti ovulaation jälkeen, mutta ruokahalu kasvaa asteittain. Nainen tai tyttö huomaa lisääntyneen halun syödä jotain 7-10 päivää ennen kriittisten päivien alkua. Valtio liittyy fysiologisiin prosesseihin, niitä ei voi vastustaa, ja se on terveydelle vaarallista. Sinun täytyy oppia hallitsemaan zhoria.

Syyt lisääntyneeseen ruokahaluun ennen kuukautisia

Ovulaation jälkeen hormonaalinen tasapaino muuttuu, tapahtuu merkittäviä muutoksia.

 • Korvaava aktiivinen naishormoni estrogeeni, joka on vastuussa hyvästä tunnelmasta, erinomaisesta terveydestä, houkuttelevasta ulkonäöstä, tulee progesteroniksi. Jälkimmäinen vastaa hedelmöittyneen munan kehittymisestä, raskauden säilymisestä. Organismi alkaa valmistautua uuteen elämään riippumatta siitä, onko se syntynyt vai ei. Metaboliset prosessit hidastuvat, rasvat kerrostuvat, neste kerääntyy, elimistö tarvitsee vitamiinien, kivennäisaineiden ja hyödyllisten yhdisteiden lisäämistä. Tämän seurauksena ilmestyy zhor.
 • Menstruation aikana nainen menettää veren ja sen kanssa tietyn määrän hyödyllisiä hivenaineita. Esimerkiksi liiallinen raudan menetys johtaa hemoglobiinin vähenemiseen ja anemiaan. Jotta seuraukset eivät olleet niin tuhoisia, elin yrittää varastoida tarvittavat komponentit etukäteen.
 • Kaikista erilaisista tuotteista en todellakaan halua, että kefiiri ei ole omena, vaan makea. Tällainen makujen muutos ei ole myöskään ilman tarkoitusta. Verensokeri laskee, keho vaatii normien täydentämistä. Riemun hormonin, endorfiinin määrä vähenee. Tästä syystä mielialan vaihtelut, masennus, apatia, tyytymättömyys itseensä, elämä yleensä. Vaikka nainen ei kokea tätä, elimen on korvattava puute. Haluatko banaaneja, mansikoita, suklaata. Nämä tuotteet voivat lisätä endorfiinin määrää.
 • Makeisten lisäksi haluan voimakkaasti suolaisen. Kuiskaus virtaa ajatellen tuotteita, jotka muilla päivillä eivät herättää kiinnostusta. Suolaisia ​​pähkinöitä, siemeniä, silliä, lohta, jopa olutta ja haitallisia siruja. Halu liittyy kehoon riittämättömään määrään kaliumia, jodia, klooria, natriumia. Vaihtelut, jotka liittyvät kuukautisten valmisteluun, vievät paljon energiaa. Tärkeiden komponenttien määrä vähenee, laitos vaatii korvausta. Vetyminen suolaan liittyy immuniteetin vähenemiseen. Makuhermut tulevat tylsiksi, tavallinen ruoka näyttää raikkaalta, mauttomalta.

Jos todella haluat jotain, se tarkoittaa, että elimistö tarvitsee jotain siinä olevaa. Poikkeuksena on kahvin, alkoholijuomien himo. Tätä kutsutaan jo epäterveelliseksi riippuvuudeksi.

Miten käsitellä zhoromia?

Lisääntynyt ruokahalu ja halu hemmotella itseäsi kermakakulla, karkkeilla, pullilla, ei kulje ilman jälkiä. On ylimääräisiä kiloja, joita on vaikea käsitellä. Yleensä ruokahalu palaa normaaliksi kuukautisten alkaessa, sama ulkonäkö ja paino palautuvat viikon kuluessa. Jos elintarvikkeissa sallittu normi ylittyy kuitenkin huomattavasti, edelliseen muotoon palataan huomattavasti.

 1. Hylkää täysin se, mitä keho pyytää, on väärin. Sinun tarvitsee vain hieman säätää haluaansa.
 2. Jaa ateria 7 kertaa tavallisen 3-4 sijasta. Syöminen pieninä annoksina vähentää ruokahalua, tyydyttää nälkäsi.
 3. Syötä pari kappaletta suklaan laatikon sijaan. Loppu normaalia makea täyttää kuivattuja aprikooseja, päivämäärät, rusinat, hunaja.
 4. Suolattu kala, kurkku, ei varmasti satuta. Mutta siruilla keksejä on parempi laittaa tabu. Suolatut siemenet ovat erinomainen vaihtoehto. Niissä on vähän suolaa, ja kielellä jatkuva klikkaaminen on jatkuvaa. Lisäksi siemenet tuovat kuukautisia. Hyödyllinen viiveellä.
 5. On suositeltavaa täydentää tarvittavien komponenttien määrää hedelmillä ja vihanneksilla. Banaaneja voidaan syödä rajoittamattomina määrinä, jos niille ei ole allergiaa. Ne täydentävät sokerin määrää kehossa, lisäävät ilon hormonin määrää.

On käynyt ilmi, että kuukautisten aattona haluan todella kefirin, jogurtin. Näitä tuotteita voidaan kuluttaa ilman rajoituksia ilman pelkoa. Noudata sääntöjen noudattamista on tarpeen ovulaation jälkeen. Tästä lähtien alkaa metabolisten prosessien hidastuminen.

Zhor ennen kuukautisia tai raskautta

Jos et halua tiettyjä tuotteita, mutta paljon, sinun täytyy miettiä sijaintiasi. Ehkä kuukausittain ja ei. Kun raskaus kasvattaa progesteronin tasoa, elin yrittää varastoida kaiken tarvittavan. Yleensä raskauden erottaminen makuelämysten perusteella on vaikeaa. Mutta jos haluat jotain, joka aiemmin aiheutti inhottavuutta, sinun pitäisi kiinnittää huomiota tähän.

Raskauden aikana zhor alkaa yleensä munan hedelmöityksen jälkeen. Mutta päivinä, jolloin kuukautiset alkavat, ruokahalu vähenee. Koska on pahoinvointia, ruokahaluttomuutta, haju-intoleranssia.

Miten käsitellä pillereitä

Jos haluat käyttää lääkkeitä painonpudotukseen, asiantuntijat eivät suosittele. Riittää riittää ruoan annostelua, lisätä ruoan saantia, valita terveellisiä elintarvikkeita. Jos ilman pillereitä missä tahansa, sinun tulee kiinnittää huomiota seuraaviin lääkkeisiin.

 • Reduxine (Venäjä);
 • Slimia (Intia);
 • Meridia (Saksa);
 • Goldline (Intia);
 • Lindax (Tšekki).

Aktiivinen komponentti on subutramiini. Aine lisää täyteyden tunnetta. Käytetään liikalihavuuden hoitoon, ylipainoon. On tarpeen hyväksyä aamulla. Päivittäinen annos 5-15 mg. Voit ottaa ilman taukoa 3 kuukautta. Tänä aikana voit päästä eroon 10% painosta. Seuraavaksi sinun pitäisi ottaa tauko, koska pillerit ovat riippuvuutta aiheuttavia, ruoansulatuskanavan rikkominen. Jos haluat päästä eroon hevosta ennen kuukautisia, riittää, että juo huume 2 viikkoa. Toista tarvittaessa seuraavaksi kuukaudeksi.

Sinun ei pitäisi kiirehtiä pillereiden kanssa, jos syytä havaittavaan painonnousuun ei ole vahvistettu. Vasta-aihe on:

 1. Liikalihavuus hermosairauksien taustalla
 2. Bulimia, anoreksia;
 3. Sydänsairaudet, verenkiertojärjestelmä;
 4. Munuaisten, maksan vajaatoiminta;
 5. Kilpirauhasen sairaus;
 6. Alkoholipitoisuus, huumeriippuvuus.

Painonnousu voi liittyä vakavien sairauksien kehittymiseen. Normaalisti paino nousee ennen kuukautisia 1-2 kg, se häviää niiden jälkeen. Luonnollisesti sinun on ymmärrettävä, että paahtaminen johtaa painon nousuun kuukausikierron päivästä riippumatta.

Miksi "hyökkäykset zhor"?

Otsikon kysymys kysyy säännöllisesti toisilleen itsestään ja ympärillämme olevista. Aamulla "aloitamme uuden elämän", päivän aikana, kun seuraamme ruokaa, ja illalla, kun kello lähestyy keskiyötä, avaamme jääkaapin - ja... Ja sitten - katumusta, kiusallista huomiota itseämme peilissä, lause "viikko kefiristä". Aamulla aloitamme jälleen uuden elämän, rehellisesti pidämme "elintarvikekelpoisuuden" puitteissa useita päiviä tai jopa viikkoja, mutta sitten kaikki toistuu. Miksi?

Katsotaanpa "huonon" syömiskäyttäytymisen syitä.

Monet naiset kokevat hämmästyttävän nälän tunteen tai himo makeisten pari päivää ennen kuukautisten alkamista. Yksi selitys tähän on hormoni estrogeenin PMS-jakson puute, joka on mukana serotoniinin ja endorfiinien muodostumisen ketjussa. Ja he puolestaan ​​antavat meille iloa, hyvää tunnelmaa ja luonnollisia kipulääkkeitä.

Kuukautisten aikana hemoglobiinitaso laskee, heikkouden tunne ja vahvuuden puute, jota yritämme täyttää "jotain maukasta".

Mitä tehdä: jos mahdollista, hallita irrottamatonta halua syödä kaksi suklaata kerralla tai mennä lähimpään pikaruokaan matkalla, mutta nälkään tällaisessa jaksossa, lievästi sanottuna, ei ole kovin hyödyllinen. Valitse elintarvikkeet, jotka sisältävät suuren määrän kuitua, sokeria, korvaa fruktoosilla. Esimerkiksi, kun olet syönyt leipälihaa ja päärynää, tai kurkkua ja ruisleipää, tyydytätte nälänne ja et vahingoita kuviota.

Punainen liha, äyriäiset ja salaatti korvaavat sinkin. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä juomaveteen, joka on mukava lisätä siivu sitruunaa tai kalkkia.

Hyvin tunnettu mekanismi tarttumalla stressiin on todellakin yleinen ilmiö. Tällä hetkellä hermoston sympaattinen osa aktivoituu - keho mobilisoidaan, lihakset jännittyvät, reaktiot ja tunteet pahenevat. Aterian aikana ja sen jälkeen tapahtuu päinvastoin - parasympaattisen hermoston toiminta, joka vastaa ruuan, rentoutumisen ja levon laadusta.

Näin ollen emme voi olla stressiä ja ruoan sulatusta samanaikaisesti. Hyväksy, rentoutumisvaihtoehto on houkuttelevampi, ja psykologisen stressin, ongelman tai päinvastoin emotionaalisen jännityksen aikana pyrimme alitajuisesti rentoutumaan ruoan kanssa.

Mitä tehdä: sinun ei pitäisi rajoittaa pelkästään välipaloja kuvan eduksi - tämä voi johtaa jopa enemmän stressiin ja jopa psykosomaattisiin sairauksiin. Yritä syödä helposti sulavia ja terveellisiä tuotteita: hedelmiä, vihanneksia, pähkinöitä ja makeisia korvata kuivatuilla hedelmillä tai pienellä määrällä hunajaa (ilman allergioita). Lisäksi sinun on löydettävä toinen tapa vähentää stressiä ja rentoutumista. Kehon ja hengen yhdistävä itämainen käytäntö (jooga, vatsatanssi, aikido jne.), Aktiviteetit, jotka tuovat sinulle henkilökohtaista nautintoa, hengitysharjoituksia ja tietysti aina ja kaikki lääkärit suosittelevat ulkoiluretkiä täydellisinä.

Mielenterveys tai liikunta

Vakava liikunta, aivan luonnollisesti, herättää ruokahalusi. Tämä on erityisen havaittavissa urheilun alussa, kun elin ei ole vielä muuttunut uudeksi järjestelmäksi.

Voimakas henkinen työ vaikuttaa lähes aina ruokahaluun, suklaa on erityisen maukasta - se on luonnollinen masennuslääke ja magnesiumin lähde, se stimuloi aivoja, palauttaa voiman.

Mitä tehdä: ammattitaitoisesti selviytyä nälän tunteesta fyysisen rasituksen jälkeen auttaa urheilututkijan tai ravitsemusterapeutin kuulemiseen, kunnes yksilöllinen ruokalista valitaan koulutuksen ajan. Jos jostain syystä et voi saada tällaista neuvontaa, noudata yleisiä terveellisen ruokailun sääntöjä, jotka eivät missään tapauksessa salli kehon kuivumista. Henkisen toiminnan osalta - tiedä vain toimenpide. Muutama suklaa viipaleita, fruktoosikarkkia tai pieni pala suosikkisi makeuksestasi antaa ilon tunne yhtä paljon kuin kourallinen suklaata.

"Onnistuneiden" ruokavalioiden seuraukset

Halua laihtua nopeasti, uuvuttavaa ruokavaliota, muodikkaita painonmenetyksiä - tämä kaikki on stressaavaa aineenvaihdunnalle. Keho tekee parhaansa täydennetään kulutettua energiaa ja myös "säästää" tulevaisuutta varten, jos toistuvia kokeita käytetään pakotettuun nälänhätään. Jos siis käytät ruokavalion käyttöä, tee se viisaasti, rakkautta omaa kehoa kohtaan. On hyvin tunnettua, että monimutkaiset toimenpiteet ja ennen kaikkea kuntoilut auttavat menettämään painoaan tehokkaimmin.

Mitä tehdä: tartu ruokavalioon vasta kuultuaan asiantuntijaa, seuraa kehon vitamiinitasapainoa erityisesti kausiluonteisten vitamiinien ja hivenaineiden puuttumisen aikana. Muista, että vain nainen, joka säteilee terveyttä, voi olla todella kaunis.

Vedä tiettyihin tuotteisiin

On tilanteita, joissa et halua vain syödä, mutta haluat tuntea tietyn tuotteen erityismajan. Katsotaanpa muutamia "gastronomisia" malleja.

Haluaisin suolaista: mahdollinen kloridien puute, joka sisältyy kaloihin ja äyriäisiin, sekä merisuolaan, ja menestys korvaa ruoanlaiton.

Magnesiumin puutteesta voi syntyä himoa hapanruokaa. Auttaa sinua: pähkinöitä, siemeniä ja papuja.

Halu syödä jotain rasvaa: alhainen kalsium, joka voidaan täyttää juustolla, meijerituotteilla ja maitotuotteilla, parsakaali.

Haluan todella makeisia: kromin (viinirypäleiden, kanan ja parsakaali) puutteen vuoksi; hiili (tuoreet hedelmät); fosfori (siipikarja, äyriäiset, pähkinät, munat ja palkokasvit); rikki (karpalot, kukkakaali ja valkoinen kaali); tryptofaani, yksi aminohapoista (maksa, pinaatti, rusinat).

Mikään ei auta!

Jos olet kokeillut kaikenlaisia ​​tapoja pysäyttää "kutsumattomat vierailut Jorassa", mutta mikään ei auta, älä ole laiska kuulla lääkärisi kanssa ja läpäise tarvittavat testit biokemialle, verensokerille ja hemoglobiinitasoille. Riippumatta siitä, kuinka hieno, mutta mikä tahansa, myös vakavin sairaus on paljon helpompi ehkäistä kuin parantaa, ja vain pätevä erikoislääkäri voi diagnosoida ja määrätä oikein hoidon.

Huolimatta nälän syystä, yritä vastata kysymykseen - haluatko todella syödä, vai onko tämä psykologinen tunne? Muista, kun elämä on täynnä tapahtumia, mielenkiintoisia aktiviteetteja, miellyttävien ihmisten välistä viestintää ja tunteet ovat positiivisia - et edes muista ruokaa. Mutta mikään ei estä sinua tekemästä elämääsi näin, koska olet sen rakastaja, kaunis, terve ja älykäs nainen!

Zhor ennen kuukautisia

Menstruaatio lähestyy jokaista potilasta omalla tavallaan. Joillakin tytöillä on irrationaalisia ärsytystä ja hermostuneisuutta, jotkut osoittavat apatiaa, ja jotkut jopa tulevat valpeiksi ja kohtuuttomiksi, reagoivat kyyneleisiin kaikin tavoin. Monet ihmiset tietävät tällaisen tilan zhorina ennen kuukautisia. Tämä naisten ryhmä alkaa kokea voimakasta ruokahalua ennen kuukautisia, ja gastronomiset mieltymykset tällaisina päivinä eivät ole kaukana terveellisen ruokailun periaatteista. Miksi ennen kuukausittaista ruokahalua saavuttaa uskomattoman voimaa ja miten selviytyä tästä ominaisuudesta ilman painoarvoa.

sisältö:

 • Miksi ruokahalu kasvaa
 • Mikä on vaarallinen zhor
 • Miten käsitellä
 • Vähennä ruokahalua
 • Mitä lääkärit sanovat (video)
 • Yhteenvetona

  Miksi ruokahalu kasvaa

  Asiantuntijat selittävät, että kuukautisten lisääntynyt ruokahalu johtuu pelkästään fysiologisista ominaisuuksista, joten sinun ei tarvitse etsiä mitä tehdä hevosta ennen kuukautisia, sinun tarvitsee vain oppia hallitsemaan näitä vastustamattomia gastronomisia toiveita eikä vastustamaan niitä. Lisääntyneen ruokahalun kehittymisen mekanismi on melko yksinkertainen ja koostuu useista tekijöistä.

 • Ovulaation jälkeen estrogeenin sijasta, joka on vastuussa hyvinvoinnista ja mielialasta, visuaalinen valitus, aktivoidaan progesteroni, joka vastaa alkion kehityksestä ja raskauden säilymisestä. Tässä tapauksessa naarasrunko valmistetaan ovulaation jälkeen raskauden ajaksi riippumatta siitä, onko se hedelmöitys. Metabolisten prosessien hidastuminen, nesteen ja rasvan varastojen kertyminen, elin alkaa tarvita tehostettua mikroravintoaineiden tarjontaa, mikä selittää zhoran esiintymisen.
 • Myös ruokahalu kuukautisten aikana ja niiden edessä kasvaa tulevan verenhukan takia, jonka myötä arvokkaat mikroravintoaineet, kuten rauta, jne., Lähtevät, joten elin tekee varovaisesti varauksia etukäteen.
 • Kaikilla erilaisilla ruokalajeilla on vahva suolapitoisuus. Kaikenlaisia ​​pähkinöitä ja siruja, silliä ja makrillia, siemeniä ja kiiryoshki - kaikki tämä tyttö on valmis imemään uskomattomia määriä, vaikka syklin muissa vaiheissa ei ole tällaista gastronomista riippuvuutta. Vain kehossa lisää natrium- ja jodi-, kalium- ja klooriyhdisteiden puutetta. Valmistelevat premenstruaaliset prosessit vievät paljon energiaa kehosta, joten on välttämätöntä kompensoida menetetyt. Ja halu syödä jotain suolaista johtuu immuunitason heikkenemisestä, jossa reseptorin herkkyys on tylsistynyt, ja tavallisista ruokista tulee mautonta ja siistiä.
 • Myös hyökkäykset zhoria ennen kuukautisia ja makeisten suhteen. Tämä johtuu sokerin putoamisesta verenkierrossa, mikä vaatii puuttuvan. Endorfiinien taso putoaa, mikä ilmenee ärtyneisyydessä, tyytymättömyydessä, apatiassa ja masennustiloissa. Siksi potilaat haluavat suklaata, banaaneja ja mansikoita, jotka nopeasti lisäävät endorfiinien pitoisuutta, normalisoivat psyko-emotionaalisen tilan.

  Kysymykseen siitä, miksi zhor hyökkäsi ennen kuukautisia, sinun pitäisi lähestyä viisaasti. Jos keho halusi jotain erittäin voimakkaasti, se tarkoittaa, että se tarvitsee tuskin jonkin tuotteen sisältämää ainetta. Poikkeuksia tässä tapauksessa ovat alkoholi, energiajuomat tai kahvi, jonka himo on epäterveellinen riippuvuus.

  Mikä on vaarallinen zhor

  Ei ole selvää vastausta siihen, miksi ennen kuukautiskiertoa zhor käyttää sinut kiellettyihin tai epäterveellisiin tuotteisiin. Kuten jokin kategorinen asenne tähän tilaan. Jotkut tytöt vain imevät nöyrästi halutut "kuumat koirat", kun taas toiset yrittävät voittaa ja murskata ruokahaluaan ennen kuukautisia kaikin voimin. Naisten kehon tätä ominaisuutta edustavat asiantuntijat ilmaistaan ​​turvallisena ja täysin selitettävänä ilmiönä.

  Oikeudenmukaisuudessa on sanottava, että kuukautisten ensimmäisinä päivinä suurin osa valituista lähtee nopeasti ulos erittymisjärjestelmän kautta. Siksi tytöt eivät pitäisi huolehtia näistä ylimääräisistä kiloista ja terveysongelmista.

  Mutta jos tarkastelemme tilannetta eri näkökulmasta, fysiologisesta näkökulmasta, ruokahalu alkaa ilmetä, kun kehon insuliinitaso muuttuu. Tämän hormonaalisen aineen tuotantoa kontrolloi aivojen toiminta, joka myös kontrolloi munasarjotoimintoja. Siksi ruokahalun lisääntyminen voi viitata polykystoosin kehittymiseen potilaassa tai munasarjojen toimintahäiriössä. Lisäksi premenstruaalisen hevosen esiintyminen voi myös osoittaa hermoston häiriöiden esiintymisen.

  Miten käsitellä

  Joten, jos nainen ei halua mennä gastronomiseen ahdistukseen ennen kuukautisia, hänen pitäisi tietää, miten käsitellä lisääntynyttä ruokahalua. Elintarvikkeiden liiallinen käyttö yhdessä kakkujen ja suklaan imeytymisen kanssa ei voi kulkea ilman jälkiä. Jos et hallitse itseäsi pitkään, niin nämä ylimääräiset kilot alkavat saada voimakkaasti, ja sitten on paljon vaikeampaa päästä eroon niistä.

  Jos nainen joka sykli harjoittaa häpeämätöntä huijausta, joka täyttää hänen hormonejaan, tämä johtaa ajan myötä väistämättä ylipainoon, jopa lihavuuteen. Siksi kannattaa keventää tehtävää ja ehkäistä painonnousua noudattamalla yksinkertaisia ​​ohjeita. On turhaa luopua kehon toiveista, mutta on mahdotonta nauttia kaikesta, joten sinun täytyy säätää gastronomisia toiveitasi.

  • Syöminen zhoran päivinä maksaa seitsemän kertaa päivässä, mutta mikroskooppisina annoksina, mikä auttaa vähentämään ruokahalua ja rauhoittamaan ruokahalua.
  • Jos olet sietämättömästi halunnut makeisia, sinun täytyy syödä niitä, mutta ei laatikkoa tai kiloa, vaan pari asiaa. Loput makeiset makeisia paremmin syödä kuivattuja hedelmiä tai hunajaa.
  • Jos vedät suolattuun, voit myös syödä pari kappaletta suolaisia ​​kaloja tai kurkkua. Mutta pelimerkkien ja kekseiden käyttö olisi suljettava pois. Säästä tilanne voi suolaisia ​​siemeniä, jotka edistävät menstruaatiota. Niitä suositellaan jopa viiveeksi.
  • Mikroelementtien puuttumista olisi täydennettävä käyttämällä vihanneksia ja hedelmäkasveja. Ilman rajoituksia banaanit ovat sallittuja, koska ne kompensoivat endorfiinien puutetta ja täydentävät puuttuvaa sokeria.

  On hienoa, jos tyttö ennen kuukautisia alkaa vetää jogurttia tai kefiriä, koska tällaisten tuotteiden käyttö sallitaan ilman rajoituksia ja pelkoa. Hidas aineenvaihdunta alkaa ovulaation jälkeen, joten noin tänä aikana kannattaa aloittaa suositusten noudattaminen.

  Vähennä ruokahalua

  Jos tyttö menettää huijausta ennen kuukautisia, on hyödyllistä oppia selviytymään ruokahalusta ennen kuukautisia. Vaikka tällainen reaktio on luonnollinen reaktio hormonaalisiin muutoksiin, sinun täytyy kiinnittää siihen huomiota. Häiriötön hormonaalinen tausta on äärimmäisen vaikeaa, koska se on läheisessä vuorovaikutuksessa kaikkien sisäisten järjestelmien kanssa. Mutta miten olla, anna kaiken ryhtyä tai taistella edelleen harmonian ja yleisen terveyden puolesta.

  Jos et noudata ruokavaliota näinä päivinä, niin sisäelinten rasva kerääntyy voimakkaasti, mikä on vaarallista, ja sillä on kielteisiä seurauksia. Tämä johtuu ulkoasun androgeenisuudesta, sillä kasvojen, käsien, pään hiustenlähteen lisääntyminen jne.

  Lisääntyneen ruokahalun poistamiseksi on tarpeen tarjota hermostorakenteita normaaleilla olosuhteilla täydelliseen ja hiljaiseen työhön. Stressi tai masennus, liialliset pelot ja muut vastaavat olosuhteet voivat vaikuttaa ruokahalun vahvuuteen. Mutta jos lisäät luottamusta omiin vastustamattomiin ja sisäisiin voimiin, se auttaa rauhoittamaan ruokahalua ja häiritsevät muita etuja. On osoitettu, että ruokahalu putoaa huomattavasti, jos nainen on kiireinen neulonta tai lukeminen.

  Voit käyttää värien vaikutusta, esimerkiksi sininen auttaa tukahduttamaan nälän. Jos järjestät talon keittiön sinisillä sävyillä, samoin kuin käytät samanvärisiä kodin vaatteita, tämä auttaa osaltaan vähentämään zhoraa. Ulkoilemalla kävely vain stimuloi syödä, mutta jos teet ne ennen nukkumaanmenoa, heti illallisen jälkeen ne lisäävät kalorien kulutusta ja lisäävät unta. Voit myös viedä pois akupressuurista tai joogasta, jotkut asanas jopa auttavat vähentämään nälkää.

  Mitä lääkärit sanovat

  Yhteenvetona

  Niinpä vastustamaton himo kiusausta ennen kuukautisia liittyy naisen hormonaalisen pallon erityispiirteisiin. Täällä on tärkeää, että ICP ja alitajunnan tarve rauhoittaa aivokeskuksia, jotka hallitsevat ruokahalua. Tällaisten olosuhteiden vaikutuksesta nainen yrittää rauhoittua ruoan avulla, saada iloa ja iloa saavuttaakseen rauhan.

  Kaikki naiset ovat yksilöllisiä ja erityisiä, joten on melko harvoja, jotka ennen kuukautisia häiritsevät ruokahalun täydellistä puuttumista, jopa pahoinvointia ja ravintoa vastenmielisyyttä. Tällaisia ​​tiloja aiheuttavat myös hormonaaliset muutokset, joiden tasapaino on vastakkaiseen suuntaan.

  Riippumatta siitä, miten ICP vaikuttaa naisen tilaan, on pidettävä kiinni kultaisesta keskiarvosta. Syö kohtalaisesti ja painoten terveellistä ruokaa. On melko sallittua, että annat itsellesi aika ajoin suklaata tai karkkia, savustettua kalaa ja muita herkkuja. Sitten keho ei kärsi halutun puuttumisesta, ei näytä aggressiivista nälkää, mikä antaa erinomaisen terveyden ja visuaalisen valituksen.

  Syö raaka | Syö raaka

  Raaka elintarvikkeet: maukas, kaunis, hyödyllinen

  Zhor hyökkäsi "kriittisissä" päivissä? 8 suositusta onnistuneesta taistelusta sitä vastaan.

  ”Jos miehillä on oma liiketoiminta, he voivat käsitellä niitä rauhallisesti. Mielestäni tuotteemme ovat naisille mielenkiintoisempia. ”(C)” Moskova ei usko kyyneleisiin ”.

  En tiedä sinusta, mutta minulla on tämä ikuinen ongelma: hyvin, en voi kokea kylläisyyden tunnetta ”kriittisissä” päivissä, syömme loputtomasti, ja kaikki ei riitä minulle. Eli Washington ja Shilina Brekell nuorilta ja raaka-aineilta antavat 8 suositusta hullun ruokahalun voittamiseksi näinä päivinä. Olen iloinen voidessani jakaa ne.

  1. PYÖRÄ LIVERI: optimaalisen hormonituotannon kannalta elimistö tarvitsee maksan toimimaan sujuvasti. Vihreiden mehujen, vihreiden smoothieiden ja maitotulehduksen lisääminen ruokavalioon tukee maksasi. Maksa tuottaa kaikki hormonit, joten jos se toimii hitaasti, hormonitasapaino on häiriintynyt, mikä voi johtaa hulluun ruokahaluun ja haluun syödä jotain maukasta. Vihreä ruokaa sisältävä ruokavalio auttaa puhdistamaan maksan jatkuvasti ja lievittämään osittain stressiä "kriittisillä" päivillä.

  2. POLTTOAINEEN KESTÄVÄT TULOKSET: Huolehdi siitä, että syöt tarpeeksi, jotta korjattaisit energiakustannukset tänä aikana. Kaloreiden tarve kuukautisten aikana kasvaa, mutta usein naiset syövät edelleen "normaalissa" tilassa. Tämä voi toimia signaalina elimistölle, että se ei saa tarpeeksi, ja se johtaa siihen, että tulet hullun haluun jotain erittäin rasvaa ja paljon kaloreita kompensoimaan kaloreiden puutetta. Jos huolehdit siitä, että syöte vähän terveellisempää terveellistä ruokaa tällä kuukauden aikana, syöminen olisi vähennettävä.

  3. TÄYTTÄÄ TERVEYTYKSET: Jos haluat rasvan, kalorien ja epäterveellisen aterian, pakota itsesi syömään jotain tervettä ensin. Syö koko lautasen hedelmää, herkullinen smoothie, avokado Himalajan suolalla, kourallinen pähkinöitä tai jopa muutama päivämäärä manteliöljyllä! Kerro itsellesi, että voit syödä mitä haluat niin paljon, mutta sinun täytyy ensin syödä jotain ravitsevaa. Jos aiot syödä suklaata, valitse raaka suklaa ilman maitoa, mutta todellisella kaakaolla, eikä supermarketista maitosuklaa.

  4. LISÄÄ TAPAHTUMAT: Kehosi tarvitsee enemmän lepoa tässä kuukaudessa, ja usein halu syödä jotain makeaa osoittaa, että kehosi tarvitsee vain pidemmän unen.

  5. KATTAA KALMERI JA KIINTEÄ MITÄÄN VASTAAN: Se voi tuntua typerältä, mutta kuunnella. Hyvin usein kuukautisten aikana haluamme suklaata. Tämä johtuu siitä, että suklaa aiheuttaa saman kemiallisen reaktion aivoissa kuin rakkaus. "Kriittisillä" päivillä herkkyys ja haavoittuvuus kasvavat, ja itse asiassa me vain toivomme samaa rauhaa ja turvallisuutta, jota koemme rakkaudessa. Vapauta elämässänne lisää tilaa rakastaa itseäsi ja saada rakkautta ympärilläsi olevilta. Tunnet heti paremmin!

  6. SISÄLTÄÄ OMEGA-3 FAT RATKAAN: On erittäin tärkeää, että kehosi kuluttaa tänä aikana oikeantyyppisiä rasvoja. Omega-3-rasvahapoilla on ratkaiseva merkitys tulehduksen, hormonaalisen tasapainon ja mielialan vähentämisessä. Lisää päivittäin hamppu- ja chia-siemeniä salaatteihin ja smoothietiin.

  7. DO SOFT EXERCISES: Harjoitus auttaa vähentämään surua, parantamaan mielialaa ja ehkäisemään kuukautiskouristuksia. Älä kuitenkaan liioittele sitä ja älä tee pitkiä aikoja, keskittykää paremmin harjoituksiin, jotka ruokkivat lisämunuaisia ​​ja hormonitoimintaa, kuten joogaa tai painonnostoa.

  8. SYTTÄVÄT VERKOSTOISET TUOTTEET: Kun menetät verta, on tärkeää syödä elintarvikkeita, jotka auttavat lisäämään punasolujen määrää energian ja yleisen terveyden säästämiseksi. Yrtit, kuten dihilja tai nokkonen, voidaan käyttää verenrakennusmateriaalina ravitsemusterapeutin suosituksesta. Voit myös syödä tummanvihreitä lehtivihanneksia sekä punajuurta, inkiväärijuurta, kuminaa ja jopa kardemonia.

  Hor Zhor ja kuukausittain

  Reilu sukupuoli haluaa aina näyttää kauniilta, muodikkaalta ja modernilta. Siksi oman painonsa hallinta on olennainen osa lähes kaikkia naisia ​​ja tyttöjä. He katsovat ruokaa, rajoittavat herkkuja, monet käyttävät energian ruokavalion toiminnallista ruokavaliota. Mutta kerran kuukaudessa, kuukautisten aattona, tulevat sellaiset päivät, jolloin halu syödä voi hukkua pois kaikki muut, ja se on mahdotonta vastustaa sitä - kaikki, mitä käden alla on, syö. Tämä kuukautiskierto on yksi PMS: n oireista. Valtio, jossa haluat syödä paljon, ei ole aina vaaraton. Mutta sinun ei pitäisi paniikkia hänen vuoksi, kaikki voidaan korjata, jos teet vähän vaivaa.

  Naisten fysiologia

  Kuukautiskierron aikana naisen hyvinvointi muuttuu sukupuolihormonien tason mukaan. Ensimmäisenä päivänä, kun kuukautiset alkavat, tulevan kypsä muna perustetaan. Tämä jakso on ominaista erityisen alhaiselle estrogeenipitoisuudelle. Muutama päivä myöhemmin, kun syklin keskiö alkaa, muna lähtee munasarjoista ja menee putken läpi kohduun. Tässä vaiheessa estrogeenitaso saavuttaa huippunsa. Sitten alkaa hänen lasku.

  Samanaikaisesti progesteroni, toinen tärkeä sukupuolihormoni, lisääntyy merkittävästi, muutaman päivän kuluttua tuhoutunut munasolu, jos se ei ole raskaana, lähtee elimistöstä veren ja limakudoksen kanssa, joka on vuorattu kohdun seinillä. Kuukautisten alkamisen jälkeen progesteroni saavuttaa myös minimiarvon. Tässä yksi sykli päättyy ja uusi alkaa. Tässä prosessissa esiintyvien tilojen muutokseen liittyy PMS, jonka alkaminen on havaittavissa viikkoa ennen kuukautisia.

  Keskushermosto vaikuttaa progesteronin ja estrogeenin tuotantoon. Aivolisäke ja hypotalamus yhdessä sukupuolirauhasien ja lisämunuaisen kanssa säätelevät koko kuukautiskiertoa. Hormonit aiheuttavat muutoksia ruoansulatuskanavan, hormonitoimintaa ja muita järjestelmiä. Nämä vaihtelut aiheuttavat stressiä, adrenaliinin tuotantoa, insuliinitason epäonnistumista, mikä yhdessä johtaa sellaisiin epämiellyttäviin seurauksiin kuin zhor kuukautisten aikana, nesteen kertyminen elimistöön, painonnousu.

  Tilannetta pahentaa erilaiset poikkeamat ruoansulatuskanavassa. Kun aineenvaihdunta kiihtyy, suolisto vapautuu nopeasti. Tällöin voimakas ruokahalu kuukautisten kannalta on perusteltua. Uloskäynnin viivästyminen osoittaa metabolian vähenemistä. Tämä ilmiö liittyy suoritettuun ovulaatioon. Suolisto alkaa toimia hitaammin, mutta progesteronin lisääntyvän tason vuoksi monet aivojen alueet aktivoituvat, mukaan lukien nälän keskipiste. Tämän seurauksena ruoka vaaditaan yhä enemmän, vaikka se ei kykene sulattamaan kaikkea. Se tuottaa myös rasvan kertymistä.

  Jos rasvavyö kasvaa vyötäröllä ja vatsalla, paino kerääntyy, liiallisen ruokahalun ulkonäkö osoittaa systeemistä vajaatoimintaa. Halu syödä voi aiheuttaa verensokerin puutetta. Lisäksi aineenvaihduntahäiriöt voivat johtaa kehon nälkään jatkuvassa ateriassa. Syynä on paitsi insuliinin taso, myös endorfiinien ja muiden spesifisten hormonien tuotanto.

  Säädä ruokahalua ja aineenvaihduntaa. Vaikka kuukausittainen paino ei muutu, on syytä huolehtia sen vakaudesta tulevaisuudessa. Lisäksi tarvitaan ravinnon ja elämäntavan korjaamista, jos painonnousu uhkaa. Satunnainen epänormaali ruokahalu on täytettävä täysin aseistettuna, ja valmistelu alkaa noin 10 päivää ennen kuukautisia. On välttämätöntä varmistaa suoliston moitteeton toiminta, suojata maksaa, hermoja, sydäntä ja vähentää painonnousun todennäköisyyttä.

  Suuren verenmenetyksen aiheuttama lisääntynyt ruokahalu, joka johtuu kuukautisten erityispiirteistä, vaatii myös ravinnon korjaamista. Raskaiden jaksojen aikana sinun on seurattava kehon halua ja autettava sitä toipumaan. Eniten tarvitaan proteiinia ja rautaa, joten sinun on lisättävä lihaa ja vihreitä vihanneksia. Jotta ruokahalu ei menisi pois asteikosta, ruoka on kypsennettävä hyvin. Tämä auttaa sen imeytymistä suolistossa, vähentämällä nälkää, kehon solujen kyllästymistä.

  Lisääntyneen ruokahalun syyt

  Jokaiselle naiselle luonto on antanut elämänvarren roolin. Ovulaatio ennakoi mahdollisen raskauden, ja tulevaisuuden vauvalle tärkeintä on ravinto. Kun ovulaatio tapahtuu, aivot aiheuttavat kehon kerääntymään ravinteita, joten ennen kuukautisia haluat syödä paljon raskasta ruokaa. Tämä huijaus on tyypillinen useimmille naisille. Jopa ne, jotka ovat sitoutuneet terveelliseen ruokavalioon ja jatkuvasti ruokavalioon, sanovat, kuinka paljon haluan syödä kuukautisten aattona. Jos pidät syömästä, saatat jopa saada päänsärkyä, mikä pahentaa mielialaasi, ja tämä saa sinut tuntemaan olosi nälkäisemmäksi.

  Maailmanlaajuinen muutos syömisen järjestyksessä johtuu vain aivojen säätämisestä mahdollisten jälkeläisten suojelemiseksi. Sääntelyllä insuliinin, ruoansulatuseritysten, sappi- ja mahanesteiden tuotantoa lisäämällä ravinnepitoisuutta veressä aivot lisäävät mahdollisen alkion eloonjäämisen todennäköisyyttä. Siihen käytetään valtavia voimia. Jos käsitystä ei ole tapahtunut, keho alkaa vapautua kuukautisten kumuloituneista kasaantumisista.

  Progesteronin vähentäminen tarjoaa kohdun ja suoliston puhdistusta. Usein tämä tapahtuu lähes samanaikaisesti ensimmäisten kriittisten päivien aikana. Tämä prosessi heikentää kehon signaalia siitä, että ravinteiden täydennys on tarpeen. Sitten myös nälän aivokeskus aktivoituu. Siksi kuukautisten aikana halutaan syödä vähemmän kuin ennen. Ainoastaan ​​kuukautisten päätyttyä, kun hormonaalinen tausta on suhteellisen vakaana, normaali ruokahalu ja kyky olla häiritsemättä valittua ruokavalion palautumista.

  Onko syytä kuulla hälytys?

  Ei ole yksiselitteistä suhdetta tällaiseen ilmiöön kuin zhoraan ovulaation aikana. Joku ottaa sen itsestäänselvyydeksi, mutta joku tällainen huijaus ei sovi. Asiantuntijat eivät luokitse tätä tilannetta vaaralliseksi. Kuitenkin, jos ensimmäisinä päivinä, jolloin kuukautiset alkavat, suurin osa ylimääräisistä kiloista erottavan järjestelmän avulla, huoli ylipainosta ja siksi terveydestä ei ole sen arvoista.

  Toisaalta ruokahalun nousu kehittyy aina muuttuneen insuliinitason vaikutuksesta. Ja sen tuotanto liittyy aivojen toimintaan, joka puolestaan ​​ohjaa munasarjojen työtä. Niinpä lisääntynyt ruokahalu voi olla ensimmäinen kello, joka osoittaa munasarjojen toimintahäiriön tai niiden polysystisen sairauden todennäköisyyden. Lisäksi liiallinen ruokahalu voi merkitä hermoston häiriöitä, jotka edellyttävät hoitoa psykiatrille.

  Muutokset, jotka tapahtuvat ruokahalun kasvun taustalla, voivat johtua menneiden sairauksien, infektioiden, vammojen seurauksista. Jotkut patologioiden torjuntaan käytettävät lääkkeet heikentävät maksan, munuaisten ja suolien toimintaa. Ja tämä aiheuttaa kehon solujen ravitsemuksen heikkenemisen, he nälkään, heikkenevät. Siksi on välttämätöntä tarkistaa ja parantaa elintärkeitä järjestelmiä. Sitten ehkä ruokahalua normalisoidaan.

  Vetovoima jauhoihin ja makeaan

  Monet naiset tietävät, että jos zhora-iskut hyökkäävät ennen kuukautisia, makeat ja hienot elintarvikkeet tulevat toivottavimmiksi. Tämä herkku kakkuille, suklaalle, liittyy insuliinitason nousuun, mikä kasvaa estrogeenitasojen laskun seurauksena. Kaikkien hormonien monimutkainen vuorovaikutus riippuu monista tekijöistä. Insuliinia tuotetaan haimassa, se vaikuttaa aineenvaihduntaan ja tällaisten järjestelmien työhön endokriinisinä, hermostuneina, sydän- ja verisuonitautina. Insuliiniin liittyvän elimen epäonnistuminen tai toimintahäiriö johtaa tämän hormonin epänormaaliin lisääntymiseen tai vähenemiseen. Kaikki tietävät vaaran, joka uhkaa insuliinin riittämättömällä tuotannolla. Mutta sen ylimääräinen määrä on myös vaarallista, koska se johtaa androgeenien lisääntymiseen, insuliinin muuttumiseen vatsakalvoon, joka sijaitsee vyötäröllä.

  Mutta jos insuliini on jo tuotettu, se alentaa verensokeria, mikä heikentää kehoa ja tekee siitä nälkää. Siksi ennen kuukautisia suuri määrä makeaa, jauhoista ja ravitsevaa. Tilanne voi pysyä muuttumattomana vain silloin, kun normaalissa elämäntilanteessa on täydellinen luottamus kehon hyvään terveyteen. Muussa tapauksessa on toteutettava toimenpiteitä insuliinin tuotannon vähentämiseksi.

  Mitä korvaa makeiset

  Ensinnäkin sinun täytyy muuttaa yleistä ruokavaliota. Loppujen lopuksi kaikki endokriinisen järjestelmän rauhaset ovat toisiinsa yhteydessä. Tältä osin on syytä kiinnittää huomiota kateenkorvan toimintaan. Sen tehtäviin kuuluu erittymisjärjestelmän säätäminen. Jos haluat käyttää niitä, sinun täytyy luopua varhaisesta aamiaisesta, varsinkin kun he ovat liian runsaita. Joissakin tapauksissa on hyödyllistä syödä mitään kuin puhdasta vettä ennen lounasta. Lisäksi suoliston ja aineenvaihdunnan parantamiseksi tarvitset:

  1. Ennen kriittisiä päiviä on enemmän elintarvikkeita sisältävää kuitua, ja se täydentää ruokavaliota myös kalsiumia sisältävien elintarvikkeiden kanssa.
  2. Vaihda nopeasti hiilihydraatit viljaksi valikossa, mieluiten kokonaiset.
  3. Jos todella haluat makeita elintarvikkeita, syödä kuivattuja hedelmiä.
  4. Joskus voit varata banaanin tai omenan.
  5. Tomaatit ja kurkut sisältävät sokeria, vaikkakin pieninä määrinä. Ne voivat myös vähentää makeisten makeutta.
  6. Juo 40 ml jogurttia välipalaksi, tämä määrä vähentää hiilihydraattien tarvetta sekä parantaa suoliston mikroflooraa.
  7. Jos mahdollista, voit nauttia välipalaa gluteenittomalla baarilla.

  Makeisista kieltäytyminen sekä halukkuus syödä ylimääräistä kakkua, vahingoittaa kehoa. Joskus pieni suklaan pala on pienempi kuin siitä stressistä, joka johtui siitä, että tämä pieni heikkous hylättiin. Itse asiassa, ennen kuukautiskiertoa, hermoston työssä esiintyy epäsäännöllisyyksiä, mikä johtaa joskus masennukseen. Ja edullisin masennuslääke on pieni pala suklaata. On vain tärkeää muistaa, että makea masennus voi pahentaa. Kaikki tarvitsee toimenpidettä.

  Vetovoima suolaiseen

  Menstruaation aattona monet kehon tilan muutokset toimivat tekijänä, joka pahentaa kaikkia vaivoja. Erityisesti vaikuttavat hermot. Hoidon herkkyyden parantamiseksi ja hermojen herkkyyden parantamiseksi elimistö tarvitsee natriumia. Siksi kuukausittainen suolan ja terävän jano on ymmärrettävää. Suolaisen ruuan kulutus - makkara, juusto, suolakurkkua - parantaa mielialaa, suola auttaa poistamaan masennusta. Suolan erittyminen lisääntyy, kun hikoilu lisääntyy, erittävien elinten aktiivinen työ. Siksi, jos elimistö ei kärsi ummetuksesta, hikoilee aktiivisesti, se voi tarvita lisää suolaa. Mutta tärkein tekijä, joka aiheuttaa syödä suolaa, on mielialahäiriö ennen kuukautisia.

  Siksi meidän on punnittava huolellisesti kaikki heidän toiveensa. On mahdollista antaa pieniä hemmotteluja itsellesi, mutta samalla on välttämätöntä pitää suolan saanti tiukassa valvonnassa. Pienimmillään turpoamisen varalta kannattaa suosia lihaa ja vihanneksia, jotka on keitetty ilman suolaa - niillä on tarvittavat kivennäisaineet, jotka riittävät keholle.

  Mitä ei voi olla kuukausittain

  Jos joka kuukausi ennen kuukautisia on valtava halu syödä kohtuuttoman paljon ruokaa, sinun täytyy vaihtaa erikoisvalikoiman oikeat komponentit. Tärkein tuotteiden valintaan vaikuttava tekijä on luonnollisesti suoliston ja maksan laatu. Jos endokriinisessa järjestelmässä esiintyy häiriöitä, on myös otettava huomioon kaikki tarvittavat suositukset. On erityisen tärkeää valita oikeat tuotteet munasarjojen patologian - toimintahäiriön ja polysystisen sairauden tapauksessa. Keskushermoston rikkominen asettaa myös omia vaatimuksia valikon kokoonpanolle. Jos kaikki nämä ominaisuudet otetaan huomioon, on suositeltavaa rajoittaa edelleen:

  • savustetut ja makkaratuotteet, rasva;
  • puolivalmisteet;
  • pikaruokaa;
  • hyvin rasvaisia ​​ruokia sekä keitettyjä paistoja;
  • erittäin raskas ruoka, suolakurkkua ja suolakurkkua;
  • makeita ruokia, jotka on valmistettu suurista määristä voita;
  • sokeri, kahvi, alkoholi.

  Mitä voit syödä kuukautisten aikana

  Monet naiset tuntevat tilanteen, jossa tällainen ruokahalu nousee ennen kuukautisia, että tuntuu siltä, ​​että teet nyt koko härkää. On vaikea vastustaa sitä, eikä se ole aina välttämätöntä, varsinkin jos huomaat, että ympärillä on niin paljon maukasta. Jotta ei epäonnistuisi tilanteessa, jossa zhor on hyökännyt sinut brutaalisti, on parempi lieventää halua asianmukaisella välipalalla. Vähentynyt ruokahalu ja parempi tunnelma voivat vaikuttaa tällaisiin tuotteisiin:

  • vilja;
  • durumvehnän pasta;
  • vihreät herneet, itäneet pavut;
  • juurekset (porkkanat, punajuuret, bataatit, maapähkinä, uudet perunat, retiisi, nauriit, riisi);
  • tuoreet hedelmät ja marjat, paitsi viinirypäleet ja vesimelonit;
  • kuivatut hedelmät, mukaan lukien pienet määrät rusinoita;
  • tuoreet yrtit, tomaatit, munakoisot, paprikat, kurkut, sipulit, valkosipuli;
  • hapankaali;
  • ei kovin rasvainen raejuusto, kefiiri;
  • rasva kala;
  • pähkinät ja siemenet;
  • lihaa ilman rasvaa;
  • liemet - sekä lihaa että vihanneksia;
  • mausteet - kaneli, kurkuma, muskottipähkinä, neilikka.

  Miten vähentää ruokahalua kuukautisten aikana

  Lisääntynyt halu syödä suuria määriä kaikkia elintarvikkeita, joita voidaan kuvitella PMS: llä, ei saisi olla harhaanjohtava. Tämä kehon reaktio on seurausta hormonaalisen taustan muutoksista. Sen perustaminen on hyvin vaikeaa, koska se liittyy moniin järjestelmiin ja elimiin. Sitten mitä voidaan tehdä, voidaanko se jättää paremmin luonnollisen harkinnan mukaan? Ei, on mahdotonta jättää kaiken sellaisenaan. Jos lasket kädet ja sallii sisäelinten rasvan kasvun, tilanne voi johtaa ulkonäön muutoksiin androgeeni-tyypissä, hiusten kasvussa niillä alueilla, joilla niiden ei pitäisi olla, kaljuuntuminen, akne kasvoilla ja karheus rintojen alla ja samanlaiset ongelmat. Monet asiantuntijat etsivät tien pois tästä tilanteesta, mutta he eivät ole ilmaisseet yksiselitteistä mielipidettä siitä, miten käsitellä zhoria ja nälkää ennen kuukautisia.

  Ennen kuin yrität päästä eroon hevosta ennen kuukautisia, sinun on luotava kaikki olosuhteet hermoston normaalille toiminnalle. Ei vain stressiä, vaan myös masennusta, pelkoa ja muita vastaavia olosuhteita, vaikuttavat ruokahaluun. Lisääntyvä itseluottamus, rauhan luominen muiden kanssa, sisäinen itsensä hyväksyminen antaa sinulle mahdollisuuden häiritä ruokaa koskevia ajatuksia keskittyen jotain rakentavaa.

  Tässä tilassa on erittäin tärkeää tehdä suosikki asioita. Ruokahalu pienenee, jos olet lukenut lukemisen, neulonnan. Voit käyttää värien käyttöä. Siniset sävyt lisäävät ruokahaluttomuutta. Siksi siirtyminen vaatteisiin ja keittiötekstiilien suunnitteluun tällä värillä Joran aattona voi vähentää ruokahalua.

  Suuri liikunta stimuloi ruokahalua sekä kävelee raikkaassa ilmassa, on parempi rajoittaa niitä. Mutta jos sinulla on taitoja joogassa, niiden käyttö on varsin hyväksyttävää - se auttaa poistamaan nälän tunteen. Lisäksi joidenkin hierontatyyppien, esimerkiksi akupressuurin, voi olla suuri apu.

  Ruokavalio - tärkeintä on, että ruoka oli hyvin kypsennetty. Paras vaihtoehto - tuotteiden sammuttaminen. Lisäksi sinun täytyy syödä oikein - tämä tarkoittaa, että sinun täytyy pureskella ruokaa pitkään, annosten määrä ei saa olla suurempi kuin nyrkki. Älä unohda täydentää ruokavaliota mineraali- ja vitamiinilisineillä.

  johtopäätös

  Kysyttäessä, miksi haluan syödä paljon ja syödä maukkaita ennen kuukautisia, vastaus on selvä. Tämä on naisen rungon laitteen ominaisuus. Täällä myös alitajunnan halu rauhoittaa aivojen nälän keskusta ja premenstruaalinen oireyhtymä, kun PMS-ärsytys kasvaa ajassa, tunnelma heikkenee ja päänsärkyä esiintyy. Ja ruoka mahdollistaa rauhoittumisen, ahdistuksen lievittämisen, rauhanomaisen tilan saavuttamisen.

  Hyvin harvoin voi kasvaa suuri määrä ruokaa kuukautisten jälkeen. Miksi kuukautisten jälkeen haluat syödä, se on aivan selvää. Suurten veren määrien menetys, kehon puhdistaminen erittimen kautta vähentää ravinteiden pitoisuutta. Siellä on solun nälkää. Siksi aivot tarvitsevat täyttämään tarvittavat varannot. Niitä tarvitaan uuden munan täydelliseen kypsymiseen, kuukautiskierron jatkumisen jatkamiseen ja naisen päätoiminnon valmisteluun - vauvan synnyttämiseen.

  Riippumatta siitä, mikä tila on ennen kuukautisia, sinun pitäisi aina yrittää syödä kohtalaisesti. Älä kiellä itseäsi, syö jatkuvasti, mutta mikä tärkeintä - oikeat tuotteet, laatu keitetyt ja perusteellisesti pureskeltavat. Silloin kehosi on kiitollinen teille, että se ilmaistaan ​​kauniissa ulkonäössä ja hyvinvoinnissa.

  Paino, ruokahalu ja naisten sykli

  Ei, ei yksin. Syklin luteaalisen vaiheen lopussa organismin energian tarve kasvaa hieman, mutta tämä on noin 150–200 kcal, ja haluan syödä paljon enemmän (ehkä myös mielialan ja emotionaalisen nälän huonontuminen voi vaikuttaa). Lisäksi keho säilyttää vettä hormonaalista syystä (ja koska hiilihydraattien kulutus kasvaa, vesi säilyy vieläkin enemmän) ja syklin jälkeen dramaattisesti laskee.

  Ajattelen rauhallisesti, että syön syödä eri tavalla eri jaksoissa ja 2 viikon alijäämän 2 viikon ravitsemuksen ylläpitämiseksi ja hieman korkeammaksi - tämä on helpoin ja kätevin tapa minulle. Mutta minun tapauksessani ei ole tarvetta laihtua, joten tämä vaihtoehto ei sovi kaikille.

  Tattari: ehkä ei ole tarpeeksi rautaa tai muita mineraaleja? Kokeile "samoja päiviä" syödä kaki, juo monta multivitamiinia. No, todella tattari, erinomainen tuote

  Miksi naiset heräävät kuukautisten aikana?

  Miksi naiset heräävät kuukautisten aikana?

  Naiset tulevat kuukauden aikana aggressiivisiksi ja hukuttamaan aggressiota, he tarvitsevat syödä. Elintarvikkeita tarvitaan myös kadonneen veren palauttamiseksi, koska hemoglobiini laskee ja sitä on lisättävä. Jotta ei juoda verta lähimmästä miehestä, nainen syö.

  Ei, se ei herää, mutta mieliala PMS: n aikana muuttuu ja usein hormoneista johtuen, ehkä monet yrittävät vain tarttua stressiin ja huonoon tunnelmaan. Siksi oli mielipide George-alusta, koska kun ihminen on sairas, mitä hän tekee? oikeassa, pampers itse, mutta jokainen eri tavoin - joku saa kakun, joku menee ostoksille, ostokset, vaatteet, jotka ovat kiinnostuneita, joku Internetissä etsii miten päästä eroon stressiä, ja suositella banaaneja ja katkera suklaata, mitä he alkavat syödä. Jokaisella on omat masennuslääkkeet. Haluan mennä jonnekin kävelemään, liikunnalla on myös positiivinen vaikutus stressiin ja auttaa näiden onnen hormonien tuottamisessa.

  zher kuukautisten aikana? älä vertaa kaikkia naisia! Henkilökohtaisesti enkä halua mitään, kun kuukautiset, ei vain syödä.. Sikäli kuin tiedän, ystäväni ja tuttavieni elämästä vaatien kriittisinä päivinä naiset tarvitsevat hellyyttä ja hellyyttä. Ehkä siksi, että rakkautta ei ole, jotkut niin kompensoivat tätä.

  Tämä johtuu siitä, että naisten elin valmistautuu synnytykseen. Yhtäkkiä nainen tänä aikana tulee raskaaksi, koska tänä aikana raskauden todennäköisyys on korkea?! Siksi keho valmistuu juuri raskauden aikana ja antaa sikiölle kaikki hyödylliset aineet.

  En herää, ja rehellisesti sanottuna ensimmäistä kertaa kuulen tästä. Mutta jos tämä on tosiasia, niin ehkä se on yhdistetty jotenkin hormonien kanssa, he ovat tällä hetkellä aktiivisia kanssamme. Yleisesti ottaen, ajattele, voi vain kuukausittain kattaa syödä suosikki donitsi?)))

  Miksi on kuukausia ennen kuukautisia ja miten voittaa sen

  Jokaisen naisen keho on ainutlaatuinen, joten premenstruaalisen oireyhtymän aikana jotkut naiset kokevat uneliaisuutta ja väsymystä, kun taas toiset eivät voi siirtyä pois jääkaapista ja eivät osaa voittaa hevosta ennen kuukautisia. Miksi näin tapahtuu ja miten se selviää?

  Syynä naisten ruokahalun lisääntymiseen esiasteessa on hormonaalinen nousu. Adrenaliinin ja progesteronin (naisten sukupuolihormoni) indikaattorit kasvavat. Tämä puolestaan ​​johtaa mahan mehun lisääntyneeseen tuotantoon ja sen seurauksena ruokahalun lisääntymiseen.

  Naiset haluavat syödä yhä useammin, etenkin nopeampien hiilihydraattien himoa: makeisia ja jauhoja. Tämä ongelma on erityisen huolestuttava niille, jotka katsovat kuvaa tai yrittävät laihtua, sekä ne, jotka kärsivät hormonaalisia häiriöitä (diabetes mellitus) - jäljellä olevissa tapauksissa naisilla tämä jakso jää huomaamatta. Uuden kuukautiskierron myötä kaikki oireet häviävät itsestään.

  Lisääntyneen ruokahalun syyt premenstruaalisessa jaksossa

  Jotkut naiset hyökkäävät villin zhorin läpi ennen kuukautisia, eivätkä he pysty hallitsemaan ruokahalua, jota he aina pahoittelevat. Tänä aikana he voivat kuluttaa päivittäin kaloreita yhdellä kertaa, mikä johtaa ylimääräisiin kiloihin.

  Kaikki ei kuitenkaan ole yhtä surullista kuin ensi silmäyksellä - useimmissa tapauksissa premenstruaalinen aika kestää 3–7 päivää, ja tänä aikana on mahdotonta toipua paljon. Lisäksi uuden kierron myötä aineenvaihdunta kiihtyy ja kaikki saavutetut kalorit kulutetaan paljon nopeammin. Keho ymmärtää etukäteen, että "kriittisillä" päivillä sen täytyy kuluttaa enemmän energiaa, joten kuukautisten aattona se alkaa kerääntyä - toinen korvaa toisen.

  Miksi ennen kuukausittaista zhoria alkaa? Kuukautiskierron toisessa vaiheessa naisten sukupuolihormonin estrogeenin pitoisuus laskee ja progesteroni päinvastoin kasvaa, mikä johtaa insuliinin vähenemiseen - naisella on voimakas halu syödä jotain makeaa.

  Ruoka pilkotaan nopeammin, ja elimistö tarvitsee kaloreita uudestaan ​​ja uudestaan. Ensimmäisessä vaiheessa hormonien määrä on normaaleissa rajoissa, eikä kukaan valittaa ruokahalun lisääntymisestä. Jos nainen on hyvin huolissaan siitä, että zhor on hyökännyt ennen kuukautisia, hän joutuu tutustumaan moniin tapoihin, joilla ehkäistään ruokahalun lisääntymistä.

  Tapoja poistaa premenstruaaliset oireet

  On olemassa useita tehokkaita tapoja pysäyttää zhor ennen kuukautisia:

  1. Urheillessa. Kohtalaisen liikunnan avulla voit säätää hormonien tasoa sekä auttaa parantamaan henkistä tilaa: vähentynyt ärtyneisyys, masennus ja ruokahalu. Myös urheilu antaa sinulle mahdollisuuden lisätä itsetuntoa - luottavainen nainen ei tietoisesti pyöri leivonnaisia ​​ja kakkuja. 15-30 minuuttia päivässä, jossa on kohtalainen rasitus, riittää (nopea kävely, kyykky, harjoitukset, voimistelu) ja ruokahalu rauhoittuu, ja ruumis kiristyy. Ei suositella aamulla ja kuukautisten aikana käydä kuntosalilla, tee lenkkeily ja hyppynaru.
  2. Päivän valikon tekeminen. Valmiiden valikkojen avulla voit hallita ruokahalua. Ennen kuin siirryt kauppaan ostoksille, sinun on laadittava luettelo tietyistä tuotteista. Kun olet supermarketissa, siirry osastolla makeisten ja kuumien leivonnaisuuksien kautta, jotta ei halua ostaa jotain ylimääräistä.
  3. Syöminen rasvat ja proteiinit. Sisällytä ruokavalioosi kanaa, naudanlihaa, kania, vähärasvaista sianlihaa, munia, maitotuotteita, kalaa (voit rasvaa), oliiviöljyä, pähkinöitä ja siemeniä. Nämä tuotteet ovat omega-3: n lähteitä, joilla on positiivinen vaikutus naisten kehoon ja joka auttaa voittamaan zhoria ennen kuukautisia. Nopeat hiilihydraatit tulisi korvata monimutkaisilla (hedelmät, vihannekset, viljat). Karkea suklaa auttaa nostamaan henkeäsi, mutta sitä tulisi kuluttaa rajoitetussa määrässä (enintään 2 baaria (6 neliötä) päivässä)).
  4. Vedenkulutus Yksinkertainen vesi täyttää mahalaukun, poistaa myrkkyjä ja toksiineja kehosta ja tuhoaa nälän tunteen. Ravitsemusasiantuntijat ovat ilmaisseet seuraavan lauseen: ”Halusin syödä - juoda vettä”. Jotta ei turpoudu, sinun pitäisi rajoittaa suolan saantia.
  5. Miellyttävä harrastus. Tapaaminen tyttöystävien kanssa, suosikkielokuvien katselu, miellyttävä musiikki ja ostokset mahdollistavat pääsyn ruokailusta.

  Jos nainen kuuntelee edellä mainittuja vinkkejä, hän ei vain kykene nostamaan henkeään, vaan myös päästä eroon hevosta ennen kuukautisia.

  Miten valmistautua esihierontajaksoon

  Jotta tämä aika kulkisi rauhallisesti eikä anna naiselle paljon haittaa, on tarpeen valmistautua siihen moraalisesti etukäteen:

  1. Hemmottele itseäsi. Erityisesti ahdistusta ei tarvitse odottaa tätä "huonoa" ajanjaksoa, on syytä ymmärtää, että jokainen nainen tulee hänen luokseen ennemmin tai myöhemmin, ja et ole ainoa, joka kärsii premenstruaalisista oireista. Varmista, että tämä aika on lyhyt ja että se on helppo kokea.
  2. Hajota hyvällä tuulella. Vähentynyt mieliala herättää voimakkaan zhorin ennen kuukautisia. Syynä ovat halu "tarttua" kyyneleet ja masennus, saadakseen iloa. Kävele raikkaaseen ilmaan, kommunikoi mielenkiintoisten ihmisten kanssa, mene elokuvateattereisiin ja konsertteihin - sinulla on aina suuri tunnelma ja ajatuksia ruoasta ei synny.
  3. Ole tarkkaavainen itsellesi. Opi huomaamaan, mitä tarkalleen tekee sinusta liikaa tänä aikana, ehkä se on stressi, unen puute ja masennus. Ymmärrä etukäteen, miksi zhor-hyökkäykset ennen kuukautisia, ja yritä välttää kriittisiä tilanteita.
  4. Aloita vitamiinien kompleksi. Ravintoaineet ja hivenaineet vähentävät hormonien liiallista vapautumista, mikä estää nälän pahenemisen.
  5. Usein hemmotella itseäsi kauniilla asioilla, vaikka se olisi pieni edullinen nippu (hiusneula, rintakoru, lasit) tai uusi manikyyri, hajuvesi ja mekko. Uudet vaatteet herättävät epäilemättä henkiä, ja positiivinen asenne ei aiheuta ylirasitusta esiasteen aikana.
  6. Vietä enemmän aikaa rakkaasi kanssa. Blind savi figuriini lasten kanssa, piirrä kuva, mene pyöräretkelle tai käy koko perheen delfinaariossa.

  Tietenkin tietäen, miksi zhor tulee ennen kuukautisia, ei vähennä halua miellyttää itseäsi jotain maukasta. Ei ole suositeltavaa rajoittaa tiukasti kaikkea, muuten tuntuu puutteelta, mikä johtaa huonoon tunnelmaan ja hajoamiseen.

  Älä luopu täydellisestä suklaastasi - syö muutama neliö ilman katumusta. Jos et pysty pidättymään syömästä koko laatta, on parempi jakaa makeus välittömästi samanlaisiin osiin kotitalouden välillä.

  Elintarvikkeiden hallitsematon imeytyminen voi vakavasti häiritä useampaa kuin yhtä naista, mikä aiheuttaa komplekseja ja masennusta. Jos sinusta tuntuu haluavat syödä enemmän kuin tavallisesti joka kuukausi, saatat tarvita erityisiä lääkkeitä PMS: n oireiden poistamiseksi.

  Kerro gynekologille kehon ominaisuuksista esiasteen aikana ja hän valitsee sinulle tehokkaat lääkkeet.