tamponi

Tamponi (gynekologinen tamponi) on intiimi hygieniatuote, joka on pieni sylinteri, joka on valmistettu puuvillavillasta, pehmeästä aineesta, nykyaikaisista imukykyisistä pehmeistä materiaaleista, jotka nainen lisää emättimeen kuukautisten aikana.

Lisätyn tamponin tarkoituksena on imeä kuukautiskierto ja muut eritteet, jotka estävät heitä putoamasta naisen vaatteisiin. Tamponit ovat kätevä asia, joka tekee naisen elämästä paljon mukavampaa kriittisinä päivinä.

Hieman historiaa

Nykyaikaisen gynekologisen vanupuikon analogit ovat tunnettuja pitkään. Naiset tekivät tamponeja itselleen. Tiedetään, että roomalaiset valssivat tamponeja pehmeästä villasta, voidellut ne runsaasti puhdistetulla rasvalla. Egyptiläiset naiset valssivat pehmeitä papyrus tamponeja, kun taas afrikkalaiset naiset käyttivät bambua.

Moderni tamponi, kuten me tiedämme, oli ihmisen keksimä. Tämä tapahtuma tapahtui vuonna 1933. Amerikkalainen kirurgi Eol Haas keksi vaimonsa pyynnöstä ja kehitti aiheen, joka on kiitollinen monille monille naisille kaikkialla maailmassa.

Naiset tulivat rauhallisemmiksi, luottavaisemmiksi, vapaammiksi ja rennommiksi kriittisinä päivinä. Tamponilla voimme uida, istua pitkään konsertissa, nauttia musiikista, harjoitella kuntosalilla, tanssia, pukeutua suosikkikohtaisiin housuihin.

Oikein asennettu tamponi ei vaivaudu. Koska hän on kehon sisällä, hän vain "tekee työnsä".

Tarvittava tieto tamponista

 • Käytä tamponia vain kuukautisten aikana. Jos olet epämiellyttävä kävellä tamponilla sisälle, se putoaa tai tuntuu tamponista, sitten olet asettanut sen väärin. Aseta vanupuikko riittävällä puhtaalla kädellä, jolloin lanka jää ulos.
 • Neitsyt voivat käyttää Tamponeja. Älä pelkää vahingoittaa sukuelimää lisäämällä tamponi. Jos haluat valita tietyn tamponin tuotemerkin, on parempi kuulla gynekologia, hän hälventää epäilyt ja selittää neulan ja sen ominaisuuksien rakennetta, jotka sallivat tamponin käytön ilman vakavia seurauksia.
 • Tamponi on vaihdettava 5-8 tunnin välein. Pyyhkeiden vaihdon taajuus riippuu purkauksen määrästä. Voit käyttää tamponia ja yöunet. Tamponia ei tarvitse jättää kehon sisällä pidempään kuin edellä mainittiin.
 • Jotkut naiset uskovat, että tamponin käyttöönotto vähentää kuukautiskiertoa. Se ei ole. Tamponi absorboi eritteitä niin kauan kuin se pystyy siihen. Sitten se alkaa vuotaa. Vaihda tamponi ennen kuin se alkoi vuotaa.
 • Myynnissä on kolmenlaisia ​​tamponeja.

”Super-Plus” -tamponit on suunniteltu raskaaseen purkautumiseen, ”Super” -tamponit kohtuulliseen purkautumiseen, Normaali-tamponit normaaliin purkaukseen ja ”Mini” vähäiseen purkaukseen. Tavallisesti tamponeilla he kirjoittavat sanat "super", "mini", "normaali" tai piirtävät pisarat. Tamponit vaihtelevat pakkauksessa ilmoitettujen pisaroiden lukumäärän mukaan. Mitä enemmän pisaroita - mitä suurempi tamponin kyky imeä kosteutta. Purkauksen määrä on yksilöllinen. Oikean tamponin valitsemiseksi varmista, että tamponi ei anna kosteutta alle neljän tunnin kuluttua injektiosta.

 • Tamponi ei muuta emättimen kasvistoa, ei sisällä vaikuttavia aineita, ei aiheuta allergisia reaktioita. Tamponi ei voi aiheuttaa tulehduksellisia prosesseja, mutta jos jätät tamponin elimistöön pitkään, tartunnan esiintyminen on mahdollista.
 • Johdon, joka vetää tamponia, on tarpeeksi vahva. Lisäksi se ei ole vain kiinnitetty tamponiin, vaan se ompelee tamponin. Jos jätät pyyhkijohdon ulos, voit poistaa sen helposti. Joskus tamponit katoavat. Jos näin tapahtuu, ota yhteyttä gynekologiin. Joskus kadonnut tamponi on helposti sijoitettavissa ja poistettu itsestään useiden kyykkyjen jälkeen.
 • Kun asetat tamponia, pese kädet aina saippualla ja vedellä ennen injektiota ja sen jälkeen. Aseta tamponi oikein paikalleen. Aseta tamponi emättimeen voi istua tai seisoa. Muista rentoutua, vain istua alas, jos seisot tai taivutat polviasi, jos makuette. Irrota päällyskääre pyyhkeestä, suorista johto. Aseta vanupuikko riittävän syvälle sormen syvyyteen. Tamponi ei saisi aiheuttaa epämukavuutta, sinun ei pitäisi tuntea sitä. Varmista, että johto on ulkona, vapauta sitten tamponi.
 • Saniteettityynyjä pidetään suurempana epämiellyttävien infektioiden lähteenä kuin tamponit. Tämä on kuitenkin kiistanalainen asia. Itse asiassa tamponi tai patja ei ole vaarallista. Vaarallinen tilanne, kun et muuta tamponia tai padia pitkään aikaan. Lisäksi modernit tyynyt sisältävät geeliä. Jos tämä geeli pääsee limakalvoon, ärsytys on mahdollista. Tässä periaate on hyvä: sitä yksinkertaisempi, sitä parempi.
 • Nykyään markkinat tarjoavat laajan valikoiman hygieenisiä tamponeja. Ne eroavat koostaan, koska ne kykenevät absorboimaan, tamponin ja pakkausten suunnittelussa, joko applikaattorilla tai ilman sitä hinnalla.

Millaisia ​​tamponeja voi käyttää gynekologinne kuulemiseen, mutta päätös on sinun.

Tamponit: hyvä tai huono

Näin naisorganismi toimii, joka joka kuukausi, tiettyinä päivinä, vaatii erityistä huomiota, hoitoa ja hygieniaa. Onneksi on aikoja, jolloin naiset käyttivät sideharsoa, puuvillaa ja muita improvisoituja keinoja niiden aikana. Nykyään markkinoilla on laaja valikoima terveyssiteitä ja tamponeja. Jälkimmäiset nauttivat naisten erityisestä rakkaudesta. Heidän ympärillään on kuitenkin paljon huhuja niiden vaaroista ja käytöstä aiheutuvista vaaroista. On aika selvittää, mitkä näistä huhuista ovat totta ja mikä ei.

Mikä on tamponi?

Tamponi on hygieeninen, sylinterimäinen muoto, jonka lanka on otettu pois. Jotkut niistä on varustettu applikaattorilla, joka mahdollistaa helpon lisäyksen emättimeen.

Tamponit ovat mukavia ja niillä on useita etuja tiivisteisiin nähden:

 • ne tuodaan kehoon, joten erityistä hajua ei vapautu, kun kuukautiskierto ja happi joutuvat kosketuksiin;
 • tamponit sijoitetaan emättimeen, niin näkymätön. Tämän ansiosta voit käyttää tiukkoja vaatteita;
 • tamponeja, kun ne on asetettu oikein, eivät tunne eikä aiheuta epämukavuutta;
 • tamponit ovat pieniä eivätkä vie paljon tilaa käsilaukussa;
 • tamponeja käytettäessä naiset eivät rajoitu liikkeisiin eivätkä voi varaa muuttaa elämäntapaansa kuukautisten aikana.

Lyhyesti sanottuna tamponit ovat erittäin mukavia. Kuitenkin monet huhut niiden käytöstä aiheutuvista vaaroista leviävät tyttöjen ja naisten keskuudessa. Mistä nämä myytit ja kauhutarinat tulivat:

Itse asiassa tämän hygieniatuotteen käyttöön liittyy useita kuolemia. Kuoleman syy oli tarttuva - myrkyllinen sokki. Tosiasia on, että synteettiset kuidut, joista tamponit valmistettiin, ovat hedelmällisiä maita haitallisten bakteerien kehittymiselle. Nykyaikaiset tuotteet on valmistettu viskoosista ja puuvillasta, mikä vähentää merkittävästi patogeenisten bakteerien kehittymisen riskiä. Ja tamponien käytöstä on kuitenkin olemassa precedentti, joka antaa syyn väittää näiden tuotteiden vaaroista ja eduista.

Harkitse tamponeja koskevia perusmyymejä:

 • Hävittäminen esittelyn kanssa. Itse asiassa imusolmuke on joustava ja venytetty. Oikean kokoiset Tamponit, sopivat myös nuorille tytöille. Muutaman ensimmäisen jakson aikana on kuitenkin suositeltavaa lopettaa näiden hygieniatuotteiden käyttö. Tämä johtuu siitä, että tamponi estää solun reiän - veri kerääntyy. Tämä voi lisätä ensimmäisten kivuliaiden kuukautisten epämukavuutta.
 • Pysyvä neste. Neste ei kerry elimistöön, vaan imeytyy hygieniakeinoihin.
 • Varojen menettäminen lisääntymisjärjestelmässä. Oikean sisääntulon myötä tamponi puristuu emättimen seinämien lihaksista ja kiinnitetään turvallisesti kehon sisään. Pyyhintä poistetaan helposti käyttämällä erityistä köyttä.

Niinpä kaikki kauheat myytit hälvenivät. Tamponien käytössä on kuitenkin piilotettuja vaaroja. Tarkemmin sanottuna väärässä käytössä.

 • hygieniatuotteet on vaihdettava 2-3 tunnin välein, muuten vaarana on vaarallisten mikrobien ja bakteerien kehittyminen;
 • Tamponien koostumuksessa parempaan imeytymiseen sisältyy usein viskoosi, jolla on koostumuksessaan monia kemiallisia yhdisteitä. On olemassa tapauksia, joissa yksittäisiä suvaitsemattomuutta esiintyy sen osissa.

Tamponien käytön suurin vaara on myrkyllinen sokki-oireyhtymä. Se tapahtuu, kun tämän hygieniatuotteen virheellinen käyttö tai kun sitä käytetään tulehdussairauksiin. Jos tamponia ei muuteta pitkään aikaan, mikrobit kehittyvät nopeasti kehossa - stafylokokki, klostridia ja streptokokki. Ne aiheuttavat kehon yleistä myrkytystä, joka ilmenee:

 • huimaus;
 • oksentelu;
 • kohonnut lämpötila;
 • kouristukset;
 • ihottuma.

Jos ilmenee näitä oireita, ota välittömästi yhteys lääkäriin.

Miten tamponia käytetään?

Jotta tamponien käyttö ei johtaisi vaarallisiin seurauksiin, on noudatettava joitakin sääntöjä:

 • valitse tuote, joka vastaa vastuuvapauden määrää;
 • valita sopivan kokoiset tamponit;
 • vaihda 2 - 3 tunnin välein;
 • pese kädet ennen käyttöä ja käytön jälkeen;

Jotta vältetään kuivuus ja ärsytys intiimissä paikoissa, on suositeltavaa ottaa tauko ja käyttää naisellisia hygieniapatjoja.

Nainen lähes kuoli sen jälkeen, kun hän oli käyttänyt luomupyyhettä

Hän jopa uhkasi jalkojen amputointia.

Lue lisää verkkosivustosta: med.news.am

Kuukautiset kupit ovat yhtä vaarallisia kuin tamponit. Ranskalaiset Claude Bernardin yliopiston tutkijat ovat huomanneet, että tavanomaisille tamponeille ei ole turvallisia vaihtoehtoja. Saman todennäköisyyden toksisen sokin oireyhtymä uhkaa niitä, jotka käyttävät ja tamponeja nykyaikaisista materiaaleista, ja kuukautiskuppi..

Diabetespotilaita uhkaavat näiden lääkkeiden aiheuttamat amputaatiot. Korkean verenpaineen ottaminen kaksinkertaistaa tyypin 2 diabetesta sairastavien potilaiden amputointien riskin. Huomaa, että diabeetikot uhkaavat tätä riskiä useammin kuin kaikki muut ihmiset. Jos potilaalla on di.

Myrkyllisen sokin oireyhtymä: kuinka vaarallinen emättimen tamponit Emättimen tamponien vaara keskusteltiin aktiivisesti kahdennenkymmenennen vuosisadan kahdeksankymmentäluvulla. Vuonna 1980 800 naista Euroopassa kärsi myrkyllisen sokki-oireyhtymästä tamponien käytön vuoksi, minkä jälkeen kehitettiin selkeät säännöt hygieniavaatimusten muuttamiseksi.

Diabeettiset haavaumat ja monimutkaiset haavat päättyvät. Luoteis-yliopisto on kehittänyt siteen, joka voi nopeasti kiristää monimutkaisia ​​haavoja ilman huumeiden käyttöä. Tämä on hyvä uutinen ihmisille, joilla on diabeettisia haavaumia, jotka uhkaavat raajojen amputointia.

Lapset, jotka puristavat sormiaan, voivat olla masentuneita ja amputoituja Lapset, jotka pitävät sormiaan ovissa ja eri laatikoissa, voivat myöhemmin kärsiä kroonisesta kivusta, masennuksesta ja jopa amputaatioista. Yhdistyneen kuningaskunnan muoviset ja rekonstruktiiviset kirurgit varoittavat tästä. On vain vähän lapsia, jotka jopa p.

11 tärkeää vinkkiä naisille, jotka saivat lääkärin, joka kahdesti voitti rintasyövän 40-vuotiaan Liz O'Riordanin, onkoplastisen kirurgian lääkäri Suffolkissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, löysi kolmannen asteen rintasyövän vuonna 2013. Kemoterapian jälkeen, jota seurasi rintojen amputointi ja sädehoito, Liz pystyi jopa palaamaan pa.

11 tärkeää vinkkiä naisille, jotka saivat lääkärin, joka kahdesti voitti rintasyövän 40-vuotiaan Liz O'Riordanin, onkoplastisen kirurgian lääkäri Suffolkissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, löysi kolmannen asteen rintasyövän vuonna 2013. Kemoterapian jälkeen, jota seurasi rintojen amputointi ja sädehoito, Liz pystyi jopa palaamaan pa.

Raskauden aikana, et voi juoda alkoholia, mutta jos todella haluat, niin vähän voit tehdä aikana lapsen vastaan ​​nainen vastaan ​​pitäisi olla paljon kieltoja, sitä ei voi syödä, se ei voi humalassa, jne. Kuuluisin kielto raskauden aikana on alkoholin poistaminen ruokavaliosta. Tähän ei ole edes vähän tieteellistä selitystä.

Luonnonmukaiset tuottajat valvovat luonnonmukaisten tuotteiden lakiehdotusta sen tuotannon, varastoinnin, kuljetuksen, merkitsemisen ja myynnin sääntelemiseksi. Lakiehdotuksen tekijät väittävät, että luonnonmukainen maatalous on suosittu maailmassa ja jos sitä tarjotaan kotimaisena.

Tamponit - kuinka turvallisia ja tehokkaita ovat - Henkilökohtaiset hygieniatuotteet ovat tärkeitä kaikenikäisille naisille. Jokaisen tytön äidin tulisi olla perehtynyt naisten terveyteen liittyvissä asioissa, ja kun aika tulee, selitä oikein tyttärelleen, mitä kuukautisia on ja miten hän hoitaa itsensä e.

Naisen korvan torakka otti Floridassa yhdeksän päivää, ja hän veti ulos puuvillapallon ja näki pienet, tummat ruskeat palat, jotka näyttivät jaloilta...

60-vuotias mies kuoli melkein koiran puremisen takia, ei tiedetä, mikä koirarotu koira kärsii, ei myöskään tiedetä, oliko se koira tai piha.

Hoito intensiivihoitoyksikössä uhkaa masennusta, ja masennusta sairastavilla potilailla on kuolemantapahtuma kahden ensimmäisen vuoden aikana hoidon jälkeen.

Haavauma leikkauksen kohdalla toi naisen jalkojen amputaatioon, viikon kuluttua jalkani vaivasi niin paljon, että menin sairaalaan ”, Chernozhuk sanoo. - Olin sairaalassa viisi päivää.

Naiset kieltäytyvät tamponeista ehkäisyvälineiden hyväksi Viimeisten neljän vuoden aikana kuukautisten verenvuodon estämiseksi käytettävien hygieenisten tamponien myynti on vähentynyt 25% sumuisessa Albionissa. Tämä johtuu siitä, että yhä useammat naiset käyttävät ehkäisyvälineitä iloksi.

Skolkovon asiantuntijat ovat luoneet amputoinnin jälkeiselle koulutukselle digitaalisen alustan, jonka Skolkovon innovaatiokeskuksen asiantuntijat ovat luoneet digitaalisen alustan sellaisten ihmisten kuntoutukseen, joilla on ollut raajan amputointia. Tässä tapauksessa käsivarret ja niiden jälkeinen proteesien käyttö. Tällainen alusta mahdollistaa mekaanisten raajojen laskurin.

Skolkovon asiantuntijat ovat luoneet amputoinnin jälkeiselle koulutukselle digitaalisen alustan, jonka Skolkovon innovaatiokeskuksen asiantuntijat ovat luoneet digitaalisen alustan sellaisten ihmisten kuntoutukseen, joilla on ollut raajan amputointia. Tässä tapauksessa käsivarret ja niiden jälkeinen proteesien käyttö. Tällainen alusta mahdollistaa mekaanisten raajojen laskurin.

Voronezhissa potilaan sukulaiset syyttivät väärien jalkojen amputointia, ja Voronezhissa vanhusten potilaan sukulaiset syyttivät lääkäreitä siitä, että he amputoivat hänet väärin jaloin. Lääkärit kieltävät tämän ja toteavat, että toiminta tapahtui viitteiden mukaan. Tutkintakomitea on jo aloittanut tarkastuksen, lähettää Vestiä. Muutama.

Kosmetologit kertoivat, miten kulmakarvat hoidetaan. Huolimatta siitä, että naiset kiinnittävät suurta huomiota omaan ulkonäköään, kulmakarvat tässä loputtomassa rodussa nuorisoa ja kauneutta kohtaan ovat usein unohtamatta. Suurin, mikä tekee modernista kauneudesta heidän kanssaan.

Olympic-mestari kärsi aivoverenvuodosta Brittiläinen urheilija ja olympiavoittaja Athen Darren Campbell kertoi, että hän melkein kuoli aivoverenvuodosta. Entisen urheilijan sanat kulkevat Peilin. 44-vuotias Campbell on toipumassa sairaalassa. Campbell kertoi siitä.

Osoitettu: luomutuotteet vähentävät todella syöpäriskiä 68946 vapaaehtoistyöntekijän ja heidän ruokavalionsa havainnot vahvistavat luonnonmukaisten tuotteiden poikkeuksellisia etuja. Ranskan tutkijoiden mukaan tällaiset tuotteet vähentävät riskiä, ​​että ei-Hodgkinin lymfooma ja rintasyöpä kehittyvät.

Lääkärit ovat löytäneet luonnonmukaisista tuotteista koituvat edut. "Lähes 70 000 vapaaehtoistyöntekijän tekemän tutkimuksen mukaan luonnonmukaisia ​​tuotteita syövillä ihmisillä on 25% pienempi mahdollisuus saada syöpä," sanoo T.

Äiti-vaisto pelasti lapsen elämän meningiitista, todellinen äidin vaisto auttoi pelastamaan tämän lapsen elämän. Vauva kuoli melkein sen jälkeen, kun lääkärit ottivat pitkään aikaan hänen meningiitinsa oireet tonsilliitille, ja vain hänen äitinsä vaati oikeaa hoitoa. Pikku englantilainen Bobby Birdshall

Äiti-vaisto pelasti lapsen elämän meningiitista, todellinen äidin vaisto auttoi pelastamaan tämän lapsen elämän. Vauva kuoli melkein sen jälkeen, kun lääkärit ottivat pitkään aikaan hänen meningiitinsa oireet tonsilliitille, ja vain hänen äitinsä vaati oikeaa hoitoa. Pikku englantilainen Bobby Birdshall

Luonnonmukaiset tuotteet vähentävät syövän riskiä: 68946 vapaaehtoistyöntekijän ja heidän ruokavalionsa seuranta vahvistaa luonnonmukaisten tuotteiden poikkeuksellisia etuja, CNN toteaa. Ranskan tutkijoiden mukaan tällaiset tuotteet vähentävät riskiä, ​​että ei-Hodgkinin lymfooma ja rintasyöpä kehittyvät.

Luonnonmukaiset tuotteet vähentävät syövän riskiä: 68946 vapaaehtoistyöntekijän ja heidän ruokavalionsa seuranta vahvistaa luonnonmukaisten tuotteiden poikkeuksellisia etuja, CNN toteaa. Ranskan tutkijoiden mukaan tällaiset tuotteet vähentävät riskiä, ​​että ei-Hodgkinin lymfooma ja rintasyöpä kehittyvät.

Kuukautiskupit: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää muodikkaasta laitteesta, kuukautiskupit ovat viime aikoina tulleet yhä suositumpia eri maissa. Puhumme niiden käytön eduista ja haitoista. Pitkään kuukautiskupit ovat saaneet suosiotaan maissa, joissa perinteiset naishygieniatuotteet ovat kalliita.

30-vuotias nainen kuoli keittiön puhdistuksen takia Länsi-media kertoi, että nainen käytti ammoniumia sisältäviä puhdistusaineita puhdistuksen aikana.

Mitä uhkaa epäonnistua peniksen lisääntyessä Mitä tapahtuu, jos peniksen lisääminen epäonnistuu? Tutkijat puhuivat tämän menettelyn vaaroista, kuten muodonmuutoksesta ja jopa gangreenista. Tilastot osoittavat, että yli 60% vahvemman sukupuolen edustajista on tyytymätön kokoon.

Hellävarainen gynekologia: kohdun poistamisen sijasta lääkärit ehdottavat uusia hoitomenetelmiä ”On parempi elää ilman kohtua kuin kuolla kohdun kanssa”, yksi gynekologien suosikkilausekkeista, jotka suostuttavat naisia ​​päättämään toimenpiteestä tämän elimen poistamiseksi. Monet potilaat pelkäävät ja sopivat - tilastojen mukaan joka neljäs (!) Naisista.

Alankomaissa raskaana olevien naisten kokeilu päättyi epäonnistumaan, ja koe päättyi huonosti äideille. Alankomaissa kuoli 11 vastasyntynyttä, joiden äidit osallistuivat tieteelliseen kokeeseen - he ottivat Viagran raskauden aikana. Tutkimus tehtiin 10 sairaalassa Alankomaissa c.

Tutkijat ovat kutsuneet syöpien ennaltaehkäisyyn liittyviä tuotteita, ja maataloudessa käytetyt torjunta-aineet ja antibiootit voivat olla terveydelle haitallisia. Ranskalaiset tiedemiehet väittävät, että luomutuotteiden syöminen vähentää syöpäriskiä. Tutkimuksen tulokset julkaistiin julkaisussa ja.

Elämänmuotojen ja luonnollisen järjestelmän epäjohdonmukaisuus johtaa sairauksiin Biologisesti ihmisen täytyy herätä aamulla ja nukahtaa pimeyden alkaessa. Sähkövalon käyttö aiheuttaa kuitenkin vikoja, uhkaa stressiä, väsymystä, masennusta, ahdistusta.

Nainen kuoli harvinaisesta sairaudesta, joka tarttui häneen sikiöstä raskauden aikana, ja tämän taudin myötä suurten puolipallojen ja muiden aivojen alueiden kuori häviää vähitellen.

Hoitotyön kosmetiikka Hauschka: Miksi sinun pitäisi soveltaa? Se, että orgaaninen kosmetiikka on paras vaihtoehto ihon ja hiusten hoitoon, on kenenkään epäilystä. Mutta luonnolliset tuotteet ovat myös erilaisia. Niiden kehittämisessä ja myöhemmässä sovelluksessa tulisi olla filosofia, jota tuetaan.

Orgaaninen majoneesi: miten yhdistää maku hyvään hymyyn, olla energinen ja kaunis! Tämä auttaa maukasta ja terveellistä ruokaa, joka hyötyjen lisäksi tuo iloa ja iloa. Luonnonmukaiset tuotteet ovat erityisen tärkeitä keholle. Valitsemalla ruokaa, muista, että ensimmäinen elin Ukrainassa.

Miten päästä eroon tummista ihon sisäpuolisista reiteistä? Jopa niillä, joilla on kevyt iho, on todennäköisemmin tummat laastarit sisemmässä reidessä. Usein tämä on syy siihen, miksi naiset kieltäytyvät käyttämästä lyhyitä shortseja, mini tai vain kokeilemaan komplekseja. Useimmat naiset r.

Kardiologit ovat kiistäneet myytin, jonka mukaan sydänsairaudet eivät uhkaa naisia, ja uskotaan, että miehet ovat alttiimpia sydän- ja verisuonisairauksien vaikutuksille. Tämä koskee erityisesti sydämen vajaatoimintaa. Todellisuudessa asiat ovat kuitenkin erilaisia. Ottin yliopiston uusimpien tutkijoiden mukaan.

Kardiologit ovat kiistäneet myytin, jonka mukaan sydänsairaudet eivät uhkaa naisia, ja uskotaan, että miehet ovat alttiimpia sydän- ja verisuonisairauksien vaikutuksille. Tämä koskee erityisesti sydämen vajaatoimintaa. Todellisuudessa asiat ovat kuitenkin erilaisia. Ottin yliopiston uusimpien tutkijoiden mukaan.

Tärkein tapa välttää veri ja rintasyöpä Ranskan epidemiologian ja tilastojen tutkimuskeskuksen Pariisin Sorbonnessa uuden työn tulosten mukaan vain luonnontuotteiden käyttö voi vähentää syöpäriskiä. Monien syöpätyyppien uhka on vähentynyt, jos ihmiset syövät vain.

Tärkein tapa välttää veri ja rintasyöpä Ranskan epidemiologian ja tilastojen tutkimuskeskuksen Pariisin Sorbonnessa uuden työn tulosten mukaan vain luonnontuotteiden käyttö voi vähentää syöpäriskiä. Monien syöpätyyppien uhka on vähentynyt, jos ihmiset syövät vain.

Maailman uhkaavat nykytekniikan tai dysmorfismin puhkeaminen, ja lähivuosikymmenten aikana plastiikkakirurgit eivät uhkaa täsmälleen työttömyyttä. Nyt heillä on uusi potilasryhmä: nämä ovat ihmisiä, jotka päättävät muuttaa ulkonäköään erikoisvalokuvien suodattimien käytön jälkeen.

Hieronta-laatta: ihonhoito iloisena Kuten kuuluisa itämainen salvia sanoi: ”Huolehdi kehostasi tunti päivässä, ja loput ajasta, joka huolehtii sinusta.” Ja tämä on totta! Lisäksi moderni luonnollinen kosmetiikka on niin miellyttävä ja helppokäyttöinen.

Itsehoito vasokonstriktorilääkkeillä voi johtaa myrkytykseen ja leikkaustarpeeseen, ja syksy-talvi -jakson alkamisen jälkeen monille tuleva nenä tulee yleiseksi. Kaikki potilaat, joilla on tämä ongelma, kiirehtivät lääkäriä, lievittävät oireet suihkeiden ja tippojen avulla, jotka valitaan ilman lääkärin osallistumista. Mitkä ovat tämän seuraukset.

Ketä uhkaa dementia ja aivohalvaus? Alankomaiden tutkijat, jotka edustavat Rotterdamin Erasmus-yliopiston lääketieteellistä keskusta, totesivat, että jokainen toinen nainen ja jokainen kolmas ihminen ovat dementian, Parkinsonin taudin tai aivohalvauksen uhreja. Tutkimuksen tulokset osoittavat.

Naiset kohtaavat itsepäisen seksuaalisen tartunnan, joka aiheuttaa hedelmättömyyttä, ja tutkijat varoittavat naisia ​​vaarallisista STD: stä, jotka voivat tehdä niistä hedelmättömiä. Mykoplasmoosi leviää nopeasti reilun sukupuolen keskuudessa. Mukaan brittiläiset asiantuntijat, hyvin pian sukuelinten infektio mykoplasmoosi.

Lääkärit eivät halua sivuuttaa selkäkipuja, ja vanhemmat naiset, joilla on usein selkäkipu, voivat kuolla ennenaikaisesti. Nämä ovat tulosta Bostonin Medical Centerin asiantuntijoiden monien vuosien havainnoista.

Voiko henkilö todella kuolla pelosta? Ehkä ilmaisu ”kuolee pelosta” on kaikille tuttua poikkeuksetta. Mutta me yleensä havaitsemme sen kuviolliseksi. Mutta voiko pelko kirjaimellisesti aiheuttaa kuoleman? Katsotaanpa. Mitä tapahtuu kehomme kanssa pelon aikana.

Voiko henkilö todella kuolla pelosta? Ehkä ilmaisu ”kuolee pelosta” on kaikille tuttua poikkeuksetta. Mutta me yleensä havaitsemme sen kuviolliseksi. Mutta voiko pelko kirjaimellisesti aiheuttaa kuoleman? Katsotaanpa. Mitä tapahtuu kehomme kanssa pelon aikana.

Tammikuun käsitys uhkaa aiheuttaa masennusta. Tammikuussa raskaaksi tulleilla naisilla on paljon todennäköisempää synnytyksen jälkeistä masennusta, kuten tutkijat totesivat. Tämä johtuu siitä, että viimeisen raskauskolmanneksen aikana he eivät näe auringonvaloa. San Jose Universityn tutkijat.

”Väärän jalkan” amputointia paisuttaa yksi potilaan poika, toinen on kiitollinen lääkäreille äidin pelastamisesta Voronezhissa tarina jatkuu 89-vuotiaan Maria Dronovan ”väärän” jalan amputoinnilla. Tutkintakomitea on jo alkanut tarkistaa, mitä tapahtui naisen sukulaisten lausunnon jälkeen, pettämällä ”MINUN!”. Kävi ilmi, että vain nuorempi poika oli tyytymätön lääkäreiden työhön.

Vauva ja orgaaninen jogurtti voi olla piilotettu uhka terveydelle Jogurtti pidetään yleensä terveellisena ruokana, mutta British Medical Journalin julkaisema uusi tutkimus muistuttaa, että jokainen jogurtti ei voi olla terveellistä. Suurin osa asiantuntijoiden kysymyksistä on syntynyt lapsille ja luonnonmukaisille.

Lääkärit ovat havainneet verenpaineen ja dementian välisen yhteyden. 40–50-vuotiaat naiset, joilla on jo korkea verenpaine, kohtaavat usein vanhanaikaisen dementian. Tutkimus osoitti, että dementian riski kasvaa 73%, jos verenpaineesta ilmenee.

Pharmatex-ehkäisyvalmisteiden tamponit - kuinka tehokas tämä ehkäisymenetelmä on? Kontraceptiset lääkkeet valitaan kussakin tapauksessa erikseen. Nykyisen monimuotoisuudensa vuoksi valinnan tekeminen on melko vaikeaa. Aiemmin, paitsi kohdunsisäisiä laitteita, tabletteja ja kondomeja, ei ollut mitään. Nyt auttaa heitä ulos.

Virtuaalitodellisuus auttaa kuntoutumaan amputoinnin jälkeen, ja Skolkovon asiantuntijat esittelivät digitaalisen alustan, jolla pyritään kuntouttamaan potilaita, joilla on proteesi. Mekaaninen proteesi muuttuu olennaisesti peliohjaimeksi.

Apiterapia Ennemmin tai myöhemmin tulee hetki, kun ihminen ajattelee terveyttä. Älykäs se tulee aikaisin. Ne, jotka ovat hieman erilaiset sairauden aiheuttaman törmäyksen jälkeen. Lääketeollisuus on aina valmis antamaan pillin kaikenlaisiin vaivoihin ja.

Apiterapia Ennemmin tai myöhemmin tulee hetki, kun ihminen ajattelee terveyttä. Älykäs se tulee aikaisin. Ne, jotka ovat hieman erilaiset sairauden aiheuttaman törmäyksen jälkeen. Lääketeollisuus on aina valmis antamaan pillin kaikenlaisiin vaivoihin ja.

Kuoleva virus hyökkäsi planeetalle: se tuli tunnetuksi massatuhoilta. Tällä viikolla Romaniassa neljä ihmistä kuoli Länsi-Niilin kuumeesta, ja kokonaiskuolema viruksesta on 21 ihmistä. Viruksen puhkeaminen on havaittu Kanadassa, jossa yksi henkilö kuoli taudista. Ensimmäiset kuolemat Romaniassa olivat zafi.

Hammaslääkärit ovat arvostelleet suuvettä, ja suuvesi on tulossa yhä suositumpi, mutta ovatko ne yhtä tehokkaita kuin mainonta sanoo? Noin 55 prosenttia nykyaikaisista ihmisistä käyttää suuvettä, kun se vuonna 2006 oli hieman yli 40 prosenttia.

Hammaslääkärit ovat arvostelleet suuvettä, ja suuvesi on tulossa yhä suositumpi, mutta ovatko ne yhtä tehokkaita kuin mainonta sanoo? Noin 55 prosenttia nykyaikaisista ihmisistä käyttää suuvettä, kun se vuonna 2006 oli hieman yli 40 prosenttia.

Gynecologists nauravat douching kurkkuilla Gynecologists suosittelee voimakkaasti, että naiset eivät noudata vaarallista suuntausta emättimen puhdistus kurkulla. Sen suosio kasvaa Internetin vaikutusten vuoksi. Yhä useammat reilun sukupuolen edustajat toimivat Internetin vaikutuksen alaisena.

Intiassa 10 ihmistä kuoli Nipah-viruksesta ja sitä ei kohdella. Onko se jotain Ebolan kaltaista? Etelä-Intiassa 10 ihmistä kuoli Nipah-viruksen takia, vielä kaksi kriittisessä tilassa. Maailman terveysjärjestö (WHO) sisällytti tämän viruksen tutkimukseen kymmenen parhaana vuonna 2018, koska se voi aiheuttaa vakavan.

Toimintahuoneeseen laadittiin laadunvalvontakäsikirja, joka huhtikuussa 2018 kuoli Ulyanovskin asukas, jonka kautta sairaanhoitaja esitteli formaliinia suolaliuoksen sijaan. Virheen alustava syy - sairaanhoitaja ei puhunut lääkkeen nimeä ennen sen soveltamista. Jos potilas kuoli lääkkeen vuoksi.

Smolyanka kuoli plastiikkakirurgian jälkeen, tragedia tapahtui 23. toukokuuta Moskovan klinikalla. 51-vuotias Smolenskin alue, joka asuu nyt Yhdysvalloissa, päätti toisesta plastiikkakirurgiasta, mutta joutui koomaan. Neljä päivää myöhemmin nainen kuoli. Kuoleman syy.

Helppo ruokavalio Ruokavalio on helppo seurata niille, joilla on vaikea aloittaa ruokavalio ollenkaan, koska vatsa on venytetty, ja siksi on hyvin vaikeaa rajoittaa itseäsi. RATION: BREAKFAST: vihreä tee, pala Borodino-leipää ja pieni voita, raejuustoa, omena. 2. LOPPU: sata.

Torjunta-aineet: miten ne muuttavat hyödyllisiksi tuotteiksi haitallisiksi Tutkijat ympäri maailmaa keskustelevat siitä, aiheuttavatko torjunta-aineet ehdotonta haittaa. Vaikka niiden käyttö on virallisesti hyväksytty. Torjunta-aineiden avulla valmistajat suojaavat hedelmiä erilaisista sairauksista - homeesta, loisista, hyönteisistä. Nämä kemikaalit.

En ole samaa mieltä kompromissista, en hyväksy kompromisseja. Ei, haluan parhaan! Maailman paras mies. En halua, että mieheni olisi hieman älykäs, hieman rikas, jossain söpö, joskus välittävä ja joskus vahva. Hänen täytyy olla inkarnoitunut.

Tämä nainen on kärsinyt ennenaikaisesta ikääntymisestä Challey Muguira, 30, on diagnosoitu progeria lapsuudesta lähtien. Tämä on geneettinen vaikutus, jossa ihminen kärsii kehon ennenaikaisesta ikääntymisestä. Nainen asuu Baton Rougen kaupungissa Louisen osavaltiossa.

Hammaslääkärit ovat arvostelleet suuvettä, ja suuvesi on tulossa yhä suositumpi, mutta ovatko ne yhtä tehokkaita kuin mainonta sanoo? Noin 55 prosenttia nykyaikaisista ihmisistä käyttää suuvettä, kun se on hieman yli 40 prosenttia.

Viikon aikana nainen ja vauva kuoli tuhkarokossa, terveysministeriö sanoo, että 29. toukokuuta - 5. kesäkuuta 1 132 ihmistä sairastui tuhkarokkoihin, 2 ihmistä kuoli tuhkarokko-komplikaatioissa. Tämä todetaan terveysministeriön kansanterveyskeskuksen viestissä sosiaalisen verkoston Facebookissa. Operatiivisten tietojen mukaan.

Miksi jalkojen turvotus esiintyy naisilla? Monet eri ikäiset naiset kohtaavat tämän epämiellyttävän ilmiön. Jalkojen turvotus antaa paljon epämukavuutta. Joskus tämä voi puhua vakavista terveysongelmista, joten on tärkeää ottaa yhteyttä lääkäriin. Ensinnäkin.

Orgaaniset makeiset Ecoclub-verkkokaupassa Oikean ravitsemuksen fanit yrittävät aina löytää ekologisen myymälän, joka myy tuotteita ilman gluteenia, laktoosia, sokeria ja sisältää myös erilaisia ​​soijatuotteita. Ecoclub on tällainen luomutuotteiden myymälä. Täällä.

Dementia ja aivohalvaus uhkaavat jokaista muuta naista, ja Rotterdamin Erasmus-yliopiston lääketieteellisen keskuksen tanskalaiset tutkijat ovat laskeneet, että jokainen toinen nainen ja jokainen kolmas mies on uhattuna Gazetan mukaan, Rotterdamin tutkimus alkoi vuonna 1990. Tutkijoiden tavoite oli sinä.

Luonnonmukaiset öljyt hiusten muuntamiseen Kasviöljyjä pidettiin muina aikoina henkilökohtaisissa hoidoissa. Tällä hetkellä tämä kauneussääntö ei ole menettänyt merkitystään lainkaan. Ne ovat hyödyllisiä, arvokkaimpia hivenaineita, niillä on miellyttävä haju ja täyttyvät.

Orgaaniset oikeudet Valtion duuma hyväksyi luonnonmukaisia ​​tuotteita koskevan lain, jonka mukaan valmistajan on ennen tuotteiden merkitsemistä luonnonmukaiseksi vahvistettava sen ympäristöystävällisyys ja luonnollisuus. Tammikuusta 2020 alkaen laki tulee voimaan.

Venäjällä uusien HIV-tapausten kasvu on laskenut 1 prosenttiin, ja vuodesta 2015 lähtien HIV-tartunnan kasvu on laskenut 1 prosenttiin. Venäjän terveysministeriön johtaja Veronika Skvortsova kertoi tämän puhuvan All-Russian Student Forumissa "Stop AIDS Together". ”Jos 3 vuotta sitten p.

Lääkärit kertoivat seksuaalisen elämän puuttumisen seurauksista. Mitä uhkaa pitkät taukot intimassa. Lääkärit sanoivat, että pitkät intima-ilmiöt aiheuttavat suurta haittaa ihmisten terveydelle. Tämä koskee erityisesti naisia. He tulevat huomaamattomiksi, heillä on pessimismi ja elämä.

Voiko omenasiiderin etikka poistaa syyliä? On monia tapoja päästä eroon syyliä, mukaan lukien kirurginen poistaminen, lääkkeiden käyttö sekä kotona tapahtuva hävittäminen, myös omenasiiderin etikka. Syylät ovat viruksen n aiheuttamia suuria ihon epäsäännöllisyyksiä.

"Tupakka rikkoo sydämensä." Lopettakaa tupakointi, jotta ei kuolisi sydänkohtaukseen, ja koska siirtyminen tähän tilaan tapahtuu vuosien varrella, jokainen tupakoitava savuke, tupakoitsija tottuu muuttumaan terveyteen ja ei huomaa vaaraa. Vaikka Venäjällä yleinen kuolleisuus on laskussa, tällainen riskitekijä savustetaan.

Miracle lapset auttavat luomaan parannuskeinon verenmyrkytykseen Lapset auttavat kehittämään uusia tappavan sepsiksen hoitomenetelmiä. 10 olemassa olevaa lääkettä, mukaan lukien migreeni- ja kurkkukipulääkkeet, aktivoivat verenmyrkytyksiä torjuvien geenien työtä. Sepsis-eloon jääneet lapset voivat auttaa.

Vulvaryöpä - hoito, vaiheet, plastiikkakirurgia Kuka on usein vulvavyöpä? Taudin tärkein kontingentti kuuluu 50-vuotiaille ja vanhemmille. Lisäksi 70-vuotiaiden aikana vulvas-syöpätapausten määrä on lähes kaksinkertaistunut kuin yli 50-vuotiaiden naisten. Tilastollisesti syöpä on yleisessä väestössä vul.

Kardiologit ovat kiistäneet myytin, jonka mukaan sydänsairaudet eivät uhkaa naisia, ja uskotaan, että miehet ovat alttiimpia sydän- ja verisuonisairauksien vaikutuksille. Tämä koskee erityisesti sydämen vajaatoimintaa. Todellisuudessa asiat ovat kuitenkin erilaisia.

Näyttelijä Irina Efremova - henkilökohtainen elämä, aviomies Näyttelijä Irina Efremova, henkilökohtainen elämä ja Instagram-kuvat, aviomies ja kuolinsyy ovat kiinnostuneita tämän poikkeuksellisen naisen ja lahjakkaan ihmisen faneista. 9. syyskuuta 2016 Irina kuoli asunnossaan - sydän- ja verisuonitauti oli kuolinsyy.

Lapsuuden antibiootit uhkaavat tyypin 1 diabetesta NYU Medical Schoolin tutkijat väittävät, että jopa yksi varhaislapsuuden antibioottien kurssi riittää riskin lisäämiseen.

Lääkäri, kommunikoida tutkijan kanssa, jotta hän ei kuulu oikeudenkäyntiin, tutkintakomitean päällikkö kehotti tuomaan kaikki lääketieteelliset virheet tuomioistuimeen. Ulyanovskin Keski-GKB: n päällikkö Alexander Volkov kuoli sydänkohtaukseen kuulustelun aikana. Artikkelissa ”Yhteydenpito tutkijan kanssa: lääkäri, ei

Venäläiset kohtelevat Dimedrolin käyttöä pyörällä, ja siitä tuli tiedoksi uuden liikennepoliisilaskun valmistelu yhdessä terveysministeriön kanssa. Se koskee kuljettajien käyttämiä huumeita, joilla on hämmästyttävä vaikutus. Aiempien vuosien tietojen mukaan useimmiten käytettävät kuljettajat tulivat tien yli.

Haluatko suojautua rintasyövästä? Siirry ruokavalioon ilman rasvaa Kuten tiedätte, rintasyöpä on vakava vaara naisille, vaikka tauti on jo opittu ja diagnosoitu alkuvaiheessa ja hoidettu onnistuneesti. Tässä tapauksessa lääkärit ympäri maailmaa suosittelevat, että naiset pitävät kiinni erityisestä kuoppaan.

Mitkä miehet tulisi poistaa eturauhasen ennaltaehkäisyyn? Niin sanotut syöpägeenit BRCA1 ja BRCA2 lisäävät rintojen ja munasarjasyövän kehittymisen riskiä naisilla useita kertoja. Esimerkiksi riski, että kasvain joutuu kohtaamaan Angelina Jolie: ssa, oli 85%. Hänen äitinsä kuoli syöpään, ja hänen täti toisena päivänä, niin että An.

Masennuslääkkeiden käyttö uhkaa saada painoa Uudet tutkimukset ovat liittäneet masennuslääkkeiden käyttöä painonnousuun. Kävi ilmi, että normaalipainoisilla ihmisillä on todennäköisempää kokea sen lisääntyminen pitkäaikaisilla lääkitys masennuksen torjumiseksi. BMJ: n julkaisema tutkimus.

Lääkärit ovat tunnistaneet elintarvikkeita, jotka eivät kuole aivohalvauksesta, voi, juusto ja jogurtti eivät lisää sydänsairauksien riskiä. Lisäksi tutkimukset ovat osoittaneet, että nämä tuotteet voivat jopa estää aivohalvauksen. Jogurtti, juusto, voi ja maito eivät lisää sydänsairauksien riskiä huolimatta siitä, että hän.

Espanjalainen kuoli sydänpysähdyksessä kahden tunnin pesun jälkeen keittiössä kemikaaleilla, ja espanjalainen kuoli sydänpysähdyksessä kahden tunnin pesun jälkeen keittiössä kemikaaleilla, ja hän käytti paljon puhdistusaineita, joihin sisältyy ammonium. Ruumiinavauksessa kävi ilmi, että hänellä oli akuutti myrkytys, jota hänen sydämensä ei kestänyt. Madr.

Yli 100 tuhatta amerikkalaista naista haki tuomioistuimia huonolaatuisilla implantteilla, ja gynekologisten implanttien implantointi, jota Yhdysvalloissa käytti noin 2 miljoonaa naista, uhkaa muuttua suurimmaksi kokeiluksi "asbestitapausten" jälkeen - yli 100 tuhatta amerikkalaista naista on nostanut kanteen valituksia

Mahdollisuus kuolla infektion jälkeen lihavilla ihmisillä on alhaisempi, kuten kaikki tietävät, että lihavuus on erittäin vaarallista terveydelle. Sitä usein liittyy diabetes, provosoi aikaisin aivojen ikääntymistä ja lisää myös sydänsairauksien kehittymisen riskiä. Lisäksi ylipainoiset naiset synnyttävät biologia todennäköisemmin.

Mahdollisuus kuolla infektion jälkeen lihavilla ihmisillä on alhaisempi, kuten kaikki tietävät, että lihavuus on erittäin vaarallista terveydelle. Sitä usein liittyy diabetes, provosoi aikaisin aivojen ikääntymistä ja lisää myös sydänsairauksien kehittymisen riskiä. Lisäksi ylipainoiset naiset synnyttävät biologia todennäköisemmin.

Mahdollisuus kuolla infektion jälkeen lihavilla ihmisillä on alhaisempi, kuten kaikki tietävät, että lihavuus on erittäin vaarallista terveydelle. Sitä usein liittyy diabetes, provosoi aikaisin aivojen ikääntymistä ja lisää myös sydänsairauksien kehittymisen riskiä. Lisäksi ylipainoiset naiset synnyttävät biologia todennäköisemmin.

HOME TEETHER BLEACH Säilytä itsesi, älä unohda: Pula puuvillapatruunan sitruunamehuun ja liuosta, jossa on sooda, ja kiinnitä hampaasi. Pidä seos noin minuutin ajan. Harjaa hampaat liuoksen poistamiseksi. Tulos näkyy ensimmäisen sovelluksen jälkeen! Tallenna HOME.

Onko korvissa jotain vikaa? MITÄ VOITTAA: KIRJALLINEN, ALLERGIA TAI NESTEINEN KORJAUS? Pienillä lapsilla korvasien on enemmän nestettä kuin aikuisilla, ja jos tuotetaan liikaa, ylimäärä menee ulos. Siinä ei ole mitään hirvittävää: ajoissa ongelma poistuu itsestään. Älä.

Kuinka paljon aikaa peilien miesten ja naisten edessä eri maissa viettää: tilastot GfK: n yritys teki maailmanlaajuisen kyselyn selvittääkseen, kuinka paljon aikaa eri maista menevät miehet ja naiset. Osoittautui, että naiset viettävät keskimäärin 5 tuntia viikossa suihkussa, karvanpoistossa, hiusten muotoilussa ja meikkiä, mutta m.

HPV ja kohdunkaulan syöpä: voimme parantaa, mutta emme halua? Hieman vähemmän kuin vuosi sitten ryhmä kansainvälisiä asiantuntijoita julkaisi raportin HPV: stä (Human Papillomavirus). Se osoittaa kohdunkaulan syövän esiintyvyyttä ja kuolemantapauksia: joka vuosi sairastuu 2,8 miljoonaa naista ja tästä noin 270 tuhatta naista.

HPV ja kohdunkaulan syöpä: voimme parantaa, mutta emme halua? Hieman vähemmän kuin vuosi sitten ryhmä kansainvälisiä asiantuntijoita julkaisi raportin HPV: stä (Human Papillomavirus). Se osoittaa kohdunkaulan syövän esiintyvyyttä ja kuolemantapauksia: joka vuosi sairastuu 2,8 miljoonaa naista ja tästä noin 270 tuhatta naista.

Syöpä tarjoaa vaihtoehdon: kuolee tai vaihda Amerikkalainen lääkäri Le Shan kirjassaan Cancer - Turning Point in Life vetää yllättäviä johtopäätöksiä tämän taudin syistä ja hoidosta. Onkologia ei ole tappava sairaus, mutta Le Shan ilmaisee vielä ajatuksessaan, jota ei ole vielä käännetty.

Masentuneet potilaat kohtaavat aivohalvauksen ja ennenaikaisen kuoleman Miehet ja naiset, jotka ovat masentuneita, kohtaavat todennäköisemmin hengenvaarallisia terveysongelmia, kuten aivohalvaus ja ennenaikainen kuolema, varoittavat tanskalaisia ​​tutkijoita. Nämä terveyteen ja elämään liittyvät vaarat liittyvät rytmihäiriöihin. Tunnetaan to

Voi ja rasvainen maito ei kuole aivohalvauksesta Voi, juusto ja jogurtti eivät lisää sydänsairauksien riskiä. Lisäksi tutkimukset ovat osoittaneet, että nämä tuotteet voivat jopa estää aivohalvauksen. Jogurtti, juusto, voi ja maito eivät lisää sydänsairauksien riskiä huolimatta siitä, että hän.

Lääkärit ovat ehdottaneet, miten "kiristä" kasvoja kotona Ihotautilääkärit ovat löytäneet halvimman tavan nuorentaa. On täysin mahdollista virkistäytyä ilman kalliita kosmeettisia ja muovisia menetelmiä, ja tällaisen johtopäätöksen teki Illinoisin (USA) Northwestern Universityn työntekijät, ne.

Meningokokki-infektio lapsilla: syyt, oireet, hoito, ennaltaehkäisy Pediatrit kiinnittävät vuosittain paljon huomiota meningokokki-infektioiden ongelmaan. Kuitenkin joka vuosi esiintyy tapauksia, joissa tämä infektio esiintyy ja päättyy vauvojen kuolemaan. Ja aina kun lääkärit valitettavasti todistavat.

Vanhempi lääkäri: Potilaan poika, jolla oli raajojen amputaatio, vaati 5 miljoonaa ruplaa, Voronezhin potilaan poika, joka väitetysti amputoi väärän jalan, kiristi kaupungin sairaalan päälääkärin nro 3, vaatien viisi miljoonaa ruplaa "moraalisena korvauksena". Tämän lausunnon teki päälääkäri Sergey Shams.

Vanhempien tupakointi on syynä nivelreumiin, ja nykyaikainen lääketiede pitää passiivista tupakointia riskitekijänä hyvin monien sairauksien kehittymiselle, jotka uhkaavat aktiivisia tupakoitsijoita, jotka tupakoivat savukepakkausta tai jopa kaksi päivässä. Vähäinen ero aktiivisen ja p.

Syöpään verihyytymiin - mikä uhkaa ottaa ehkäisyvälineitä Rintasyövästä vaarallisiin verihyytymiin. Asiantuntijat puhuivat riskeistä, jotka voivat kestää liian pitkään suun kautta otettavien ehkäisyvälineiden käyttöön. Suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden käyttö lisää rintasyövän riskiä. Viime vuonna julkaistu tutkimus osoitti.

Asiantuntijat ovat löytäneet tavan merkitä tappava vaara. McMasterin yliopiston tutkijat kehittivät uuden sukupolven ruokaelokuvan. Tämä materiaali, joka on kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa, kykenee antamaan merkkejä sen taudinaiheuttajien esiintymisestä siinä, jotka uhkaavat kehoa sairaudella ja jopa kuolemalla.

Terve tarkastella kodintekstiilien valintaa, joita kotitaloudet käyttävät melkein joka toinen sekunti, sinun on valittava erityispiirteet. He pyyhkivät ruokia ja käsiä keittiön pyyhkeillä, pukeutumisruuveilla joka aamu, vuodevaatteet - henkilö nukkuu joka ilta. Eli käy ilmi, että kotona.

Innovaatio sydämellä Viisikymmentä vuotta sitten, 17. helmikuuta 1968, Bombayn kirurgi Prafulla Kumar Sen istutti 20-vuotiaan naisen sydämen 27-vuotiaan paimenen. Vaikka potilas kuoli kolme tuntia myöhemmin, sekä intialaiset tiedotusvälineet että lääkärit ympäri maailmaa kiittivät (ja kiroavat) Senaa..

Harvinainen tapaus: koiran infektio johti miehen käsien ja jalkojen amputaatioon Greg Manteufel meni sairaalaan uskoen, että hänellä oli flunssa. Kuitenkin viikon kuluttua lääkärit joutuivat amputoimaan molemmat jalat ja sitten aseiden ja käsivarsien osat. Amputoinnit olivat välttämättömiä infektion aiheuttaman verenpaineen jyrkän laskun vuoksi.

5 parasta kultaista sääntöä, jotka voivat pidentää naisen elämää jopa 14 vuotta USA: ssa, Harvardissa, kansanterveysosastossa. Joku Frank Hu, johtava tutkija yhdessä tiiminsä kanssa käsitteli titaanisen määrän tietoja. Niin paljon kuin kaksi maailmanlaajuista lääketieteellistä tutkimusta, joihin osallistui miljoonia vapaaehtoisia. Data.

5 parasta kultaista sääntöä, jotka voivat pidentää naisen elämää jopa 14 vuotta USA: ssa, Harvardissa, kansanterveysosastossa. Joku Frank Hu, johtava tutkija yhdessä tiiminsä kanssa käsitteli titaanisen määrän tietoja. Niin paljon kuin kaksi maailmanlaajuista lääketieteellistä tutkimusta, joihin osallistui miljoonia vapaaehtoisia. Data.

Äidit rakastavat tyttäriä enemmän kuin isät poikia. Tutkimukset ovat osoittaneet, että äidit suosivat tyttäriä ja isiä - poikia. Kuitenkin sukupuoleen perustuvan rakkauden naispuolinen perusta on vahvempi. Uskotaan, että vanhemmat rakastavat kaikkia lapsiaan yhtä lailla, mutta alitajuisesti heillä on vielä mahdollisuus.

Kasvojen ihon nuoruuden säilyttäminen - asiantuntijalausunto Ikääntyminen on luonnollinen prosessi, se luodaan itse. Aivojen ikä on ihminen, sydämen ikä, iän ikä. Monet naiset haluavat pysyä nuorena vain vähän kauemmin, jotta heidän ihonsa pysyisi joustavana hieman enemmän aikaa.

Nimetty parhaaksi elinkaaren jatkumiseen, kalojen kulutus auttaa vähentämään kuolleisuutta. Kiinalaiset tutkijat ovat todenneet, että on olemassa elintarvike, joka auttaa vähentämään kuolevuutta kaikista syistä. Tutkijat suorittivat kokeen, johon osallistui yli 420 tuhatta miestä ja naista. Vähentää.

Ostokset uhkaavat impotenssia Naiset kuuntelevat: ostokset voivat tuoda miehen impotenssiin! Tämän toteavat vakavat tutkijat, joten ensi kerralla käydä ostoksilla ilman puolikkaita. Vahva sukupuoli ja ostokset ovat myrkyllisiä seoksia, kuten tutkijat uskovat.

Exophytic kohdunkaulan kasvain A61P35 - antineoplastiset aineet A61N5 / 10 - roentgenoterapia; gammasäteilyhoito; alkeishiukkasten hoito (A61N 5/01 on etusijalla) A61K31 / 513 - joka sisältää okso-ryhmiä, jotka ovat suoraan sitoutuneet heterosykliseen renkaaseen.

Kuinka moni voi elää ilman ruokaa? Sentsov nälkää yli 100 päivää. Savchenko - 82 päivää. Mutta Udaltsov ei voinut edes elää 10 päivää ilman ruokaa - hänen terveytensä heikkeni jyrkästi. Ja kuinka paljon et voi syödä mitään? ”On mahdotonta vastata tähän kysymykseen yksiselitteisesti, koska tällaiset tutkimukset ovat.

Kosmetologi varoitti tyttöjä kypsien naisten voiteita vastaan ​​- jokainen nainen, joka on melkein missä tahansa elämänvaiheessaan, joutuu kohtaamaan "iho-ongelman": akne, ihottumat, ikäpaikat, ryppyjä... Ja aina kun koko korkeus nousee esiin: mitä tehdä? Miten hoitaa esimerkiksi nuori iho? Mitä a.

Sitä kutsutaan yksinkertaiseksi ratkaisuksi kystiitin ongelmiin Jotkin virtsateiden infektiot ovat vaikeasti hoidettavissa, mikä uhkaa uusiutumista. Mutta viime aikoina lääkärit ovat tajunnut, miten naisten toistuvuutta voidaan vähentää. Niiden mukaan nesteen saannin määrällä on keskeinen rooli. Joten, jos juot joka päivä.

Samea neste alkoi erottua ompeleesta ylemmän hampaan kystan poistamisen jälkeen Kysymys: Hyvää iltapäivää. 2,5 viikkoa sitten poistettiin ylempi hammaskysta. Kaikki oli kunnossa, sauma oli parantavaa, turvotus oli lähes poissa, mikään ei häirinnyt. Ja äskettäin samea neste, jolla oli epämiellyttävä haju, alkoi erottua ommelta, ja hieman lääkettä vapautettiin.

Vihreä snot lapsessa: tarttuva vai ei? Olen aina miettinyt, miksi juuri poikaset aiheuttivat poikani villiä tantrumsia, hän jopa kärsi kädestä palavan melkein rauhallisesti. Minulle ei ollut selvää, miksi ihmiset vuosia eivät voi kieltäytyä vasokonstriktorista ja pelkäävät sotaa kauhuiksi. Eräänä päivänä

Lääkärit selittivät, miksi kalaa on syytä syödä säännöllisesti, ja tutkijat sanoivat, että kalan syöminen pidentää elämää. Kiinalaiset tutkijat ovat todenneet, että on olemassa elintarvike, joka auttaa vähentämään kuolevuutta kaikista syistä. Yksityiskohtaiset tiedot niiden tutkimuksesta ovat saatavilla Journal of Internal Medicine -lehdessä. Issledovate.

Intiimi geelit ja voiteluaineet itsensä käyttöön Yli seitsemänkymmentä prosenttia naisista kokee epämukavuutta seksuaalisen yhdynnän aikana luonnollisen voitelun puutteen vuoksi. Nainen vie enemmän aikaa innostumaan ja nauttimaan sukupuolesta. Näin ollen epämukavuuden vähentämiseksi ja pro.

Syöpään verihyytymiin - mikä uhkaa ottaa ehkäisyvälineitä Rintasyövästä vaarallisiin verihyytymiin. Asiantuntijat puhuivat riskeistä, jotka voivat kestää liian pitkään suun kautta otettavien ehkäisyvälineiden käyttöön. Suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden käyttö lisää rintasyövän riskiä. Viime vuonna julkaistu tutkimus osoitti tämän.

Opiskelijapuolet tappavat kirjaimellisesti aivot, ja monet opiskelijavuosiensa ihmiset käyttävät alkoholia väärin tietämättä, mikä vaikutus on. Kuten Daily Mail totesi, lääkärit ovat kertoneet, mitä tässä asiassa ei voi olla. Yleensä alkoholin liiallinen kulutus.

Tehokkain ruokavalio elämän pidentämiseksi Brigham-naisten klinikan (USA) tieteellisten asiantuntijoiden ryhmä on kehittänyt yleismaailmallisen ruokavalion, jolla voidaan varmistaa henkilön pitkäikäisyys. Tutkijat ovat todenneet, että elämän kesto riippuu kulutettujen hiilihydraattien määrästä. ”Ruokavalio.

Silloin kun veritulppia tulee ja kuinka vaarallisia ne ovat )..

Pankkitoiminnan työntekijä kuoli työn stres- sistä johtuen, stressi työssä, palovamman oireyhtymä - usein aliarvioimme näiden olosuhteiden vaaran. Niillä voi olla hyvin vakavia seurauksia, mukaan lukien kuolemantapaukset. Tarina nuori nainen, pankin työntekijä, joka kuoli työssä, läpäisi.

Kauneuden astrologia: Maitomylly Zodiac Makeup Stamps Milk Makeup -brändi on julkaissut joukon merkkileimoja, joissa on eläinradan merkkejä. Niissä on vedenpitävä kaava ja orgaaninen koostumus. Postimerkkejä voidaan sijoittaa mihin tahansa: kasvoille, ranteille - ja jopa silmän alla olevalle alueelle: E-vitamiini ja auringonkukkaöljy.

Äidin diabetes uhkaa autismia lapsessa Kaiser Permanenten asiantuntijat väittävät, että minkä tahansa naisen diabeteksen tyyppi lisää todennäköisyyttä, että hänen lapsensa on autismi. Muutama vuosi sitten tutkijat totesivat, että autismin sairastumisriski kasvaa 42%, jos se on ensimmäisessä äidissä.

Lääkärit ovat paljastaneet, kuka on enemmän Alzheimerin taudin vaarassa Alzheimerin tauti reagoi eri tavalla kuin miesten ja naisten hoitoon, sanoi Yhdysvaltojen tutkijat. Tutkimus, jossa tehtiin samanlainen johtopäätös, kertoi tieteellisestä amerikasta. Tutkijat ovat tarkastelleet nykyisiä ja julkaistuja tutkimuksia.

Aivohalvaukset ja sydänkohtaukset uhkaavat ihmisiä, jotka nukkuvat riittämättömän tunnin ajan, ja tämä voi olla liian paljon ja liian vähän. Sydäntautilääkärit sanovat, että syy on sydämen vanhenemisessa. Toisin sanoen jopa suhteellisen nuori ihminen voi osallistua ikääntyneille tyypillisiin sydän- ja verisuonitauteihin.

Aivohalvaukset ja sydänkohtaukset uhkaavat ihmisiä, jotka nukkuvat riittämättömän tunnin ajan, ja tämä voi olla liian paljon ja liian vähän. Sydäntautilääkärit sanovat, että syy on sydämen vanhenemisessa. Toisin sanoen jopa suhteellisen nuori ihminen voi osallistua ikääntyneille tyypillisiin sydän- ja verisuonitauteihin.

Mitkä ovat makeiset vaarallisia? 6 syytä kieltäytyä heistä Harvat ihmiset ovat täysin välinpitämättömiä makeisiin. Ja useimmat meistä ovat karkaistut ja makeat hampaat. Mutta sokeri ja muut makeutusaineet ovat niin haitallisia keholle, hampaille, iholle ja jopa uhkaavat vakavia sairauksia. Mitkä ovat niin vaaralliset makeiset - p.

Siitä tuli tiedossa, kuinka monta ukrainaa kuoli tuhkarokossa vuonna 2018. Tämä muistuttaa rokotuksen tärkeydestä. Ukrainassa kuolemantapausten seurauksena kuoli vuoden alusta lähtien 13 ihmistä. Viime viikon tapausten määrä on 615 henkeä, raportoi terveysministeriön kansanterveyskeskuksesta (Minz.

Tutkijat ovat kuvanneet hampaiden ja väärän leuan häviämisen vaaran, ja hammasproteesien käyttö voi uhata ikääntyneitä aliravitsemuksen ja lihasten surkastumisen. Tämän ilmoitti tiedemiehet King's College Londonista. Ensinnäkin tekijät analysoivat kymmenen tuhatta 50-vuotiasta henkilöä, jotka ovat hammaslääketieteellisiä.

32-vuotias venäläinen nainen kuoli plastisen kirurgian aikana, ja yksityiskohdista tiedetään, että nuori potilas muovikirurgista kuoli yksityisessä klinikassa Moskovan pohjoisosassa. Lenta ru: n mukaan potilaan kuoleman yhteydessä muovitoiminnan aikana Venäjän tutkintavaliokunta aloitti rikollisen rikoksen.

Hyödyt ja haitat laser- ja sokerikarvojen poistamisesta Tietysti jokainen nainen haaveilee pehmeästä, pehmeästä, pehmeästä ihosta. Kauneusala ei pysy paikallaan ja tarjoaa erilaisia ​​kosmetiikkapalveluja, jotka auttavat kauneutta pitämään pään pitkään.

Tutkijat kertoivat, kuinka vaarallisia cocktailputkia ovat. Yhdysvaltojen tutkijat päättelivät, että nesteen säännöllinen käyttö putken läpi on haitallista. Tämä koskee erityisesti naisia. Kuten kävi ilmi, putket eivät ainoastaan ​​edistä prosessin kehittymistä.

Kubanin lääkärit pelastivat 99-vuotiaan naisen, jolla oli akuutti sydänkohtaus, ja että alueellisen terveysministeriön lehdistöpalvelun mukaan se oli sydäninfarkti. Sepelvaltimoiden angiografia osoitti, että yksi sydämen suurimmista verisuonista - kehäpään valtimo - supistui kriittisesti. Potilas voi kuolla milloin tahansa, t.

Tuberkuloosin varhainen vaihe voidaan määrittää hengittämällä. Tähän mennessä satoja tuhansia ja jopa miljoonia ihmisiä kuolee tuberkuloosista maailmanlaajuisesti vuosittain - näin Maailman terveysjärjestön (WHO) mukaan vuonna 2016 tuberkuloosista kuoli 1,6 miljoonaa ihmistä. Viime vuoden WHO: n raportissa todetaan, että.

Miten valita hiusten väriaine Tilastojen mukaan 80% naisista yli 30 värjää hiukset. Kyllä, nyt ja nuorten keskuudessa on usein tyttöjä ja jopa poikia, jotka maalaavat hiuksiaan. Loppujen lopuksi yksinkertainen hiusten väri voi muuttaa naisen vaaleasta ruskeaan. Hiusten värjäys.

Naiset pysäyttävät kuukautiset uran vuoksi, kuukautiset voivat olla hyvin epämiellyttäviä ja jopa tuskallisia, mutta valtaosa naisista tottuu niihin, koska ne ovat osa naisten fysiologiaa. Mutta joidenkin reilun sukupuolen kohdalla kuukautiset tulevat todelliseksi kiroukseksi. O.

Maailman kuolemaan johtavaksi taudiksi nimettiin yhä useampia ihmisiä, joilla on vastustuskykyisen tuberkuloosin oireita. Maailman terveysjärjestön (WHO) asiantuntijat totesivat, että sairaus, joka vuosittain väittää, että ihmisen elämä on suurin, on tuberkuloosi. Määrän mukaan

Lääkärit kertoivat, voivatko raskaana olevat naiset juoda kahvia. Kofeiinin saanti vaikuttaa vastasyntyneen kasvuun. Kofeiini vähentää sikiön kokoa raskaana olevilla naisilla. Asiantuntijat analysoivat tietoja 941 äidistä ja heidän lapsistaan. Todettiin, että lähes puolet (48 prosenttia) raskaana olevista vaimoista.

HIV-toisinajattelija tappoi lapsensa ja kuoli itseään, 36-vuotias Sophia M., joka oli yksi Venäjän HIV-toisinajattelijan liikkeen aktivisteista, kuoli Orelissa. Kaksi lasta kuoli HIV-taudista, koska hän ei halunnut hoitaa heitä. HIV-toisinajattelijan kuolema kertoi yleisölle ”HIV / AIDS dis.

Syöpään verihyytymiin - mikä uhkaa ottaa ehkäisyvälineitä Rintasyövästä vaarallisiin verihyytymiin. Asiantuntijat puhuivat riskeistä, jotka kestävät liian kauan suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden ottamiseksi. Viime vuonna julkaistu tutkimus osoitti tämän.

Hohto, merkit ja huulipunat Mikä tahansa varjoisat nuolet ja varjostusmallit tekevät keksijöistä kuka tahansa vuodenaikaa, huulipuna on kaikki ja jopa hieman enemmän. ELLE tutustui mielenkiintoisimpiin huulien uutuuksiin. Spoileri: niiden joukossa ei ole yhtä klassista huulipunaa. Silmälasimerkki Dio.

Venäjän tärkein HIV-toisinajattelija kuoli AIDS: stä, joka tunnetaan HIV-dissidentiteetin ”kuvakkeena”, Sofia Myaskovskaya kuoli Orelissa. Hän kuoli aidsista ja haluttomuudesta parantaa. ”Hän sai suurta mainetta kahden poikansa kuoleman jälkeen, joille diagnosoitiin HIV, ja jotka kuolivat hoidon puutteesta.

Maailman eniten tappavan taudin nimissä Maailman terveysjärjestön (WHO) asiantuntijat ovat ehdottaneet, että sairaus, joka vuosittain väittää, että ihmishenkiä on eniten, on tuberkuloosi. Kuolemaan johtaneiden uhrien lukumäärän osalta tuberkuloosi jopa ylittää hankitun oireyhtymän.

Juuri tämä sairaus uhkaa naisia, joilta puuttuu sukupuoli, ja utelias tutkimus on osoittanut, että naisille on vaarallista lopettaa sukupuoli. Muuten heidän elin odottaa seuraavaa komplikaatiota. Viime vuosisadan alussa naiset, joilla ei ole seksuaalista iloa elämässä, yrittävät.

Naisten terveyteen tutustuminen tamponien avulla Opimme päivittäin uusista teknologioista ja läpimurtoista lääketieteen alalla, mutta saadaksemme tietoa naisten terveydestä, meidän on vielä mentävä klinikalle ja kestettävä tuskallisia tunteita testejä tehtäessä. Valmistunut Harvard univ.

Kuluttajasuhteet Maailma kulkee vähitellen kulutuksen kuiluun, ja tämä liike tuntuu niin mahdottomalta, että se vaikuttaa jopa kaikkein pyhimpiin ja kerran puhtaimpiin suhteidemme alueisiin: rakkauteen ja ystävyyteen. Pahinta on, että ihmiset eivät huomaa sitä.

Ihon kauneus ja terveys silmien ympärillä Tavallinen meikkipuhdistin ei missään tapauksessa sovi silmien ympärille. Nämä korjaustoimenpiteet voivat aiheuttaa punoitusta ja ärsytystä. Poista meikki silmistä kahdella puuvillapyyhkeellä tai puuvillapyyhkeellä. Jos et käytä koristeellista punosta.

Lääkärit kertoivat keuhkosyövän kohdalle. Katalonian kansainvälisen yliopiston tutkijat analysoivat eri syöpätyyppien kehityksen suuntauksia ja esittivät ennusteensa. Niiden mukaan naisten keskuudessa keuhkosyövän ja kuolleisuuden esiintyvyys kasvaa voimakkaasti..

Lääkärit ovat tajunnut, kuka uhkaa dementiaa ja aivohalvausta, ja joka toinen nainen on vaarassa joutua dementian, Parkinsonin taudin tai aivohalvauksen uhreiksi Hollannin tutkijat, jotka edustavat Rotterdamin Erasmus-yliopiston lääketieteellistä keskusta, ovat päättäneet, että dementian, Parkinsonin taudin tai aivohalvauksen uhrit.

Mieli ja terveys Hyvä lääkäri tietää, että vaikuttaen psyykeen voit hoitaa vakavimmat sairaudet. Vaikka orgaaniset sairaudet olisivatkin, mielentila voi merkittävästi muuttaa taudin kulkua, minkä vuoksi psykoterapian osatekijöiden tulisi olla läsnä kaikissa sairauksien hoidossa.

Lääkärit kertoivat vaarasta menettää painoa. Painon pudotus ihmiset ovat alttiita terveysongelmille. Laihdutus, vaikka se tapahtuisi vähitellen, voi vaikuttaa haitallisesti vanhempien naisten terveyteen. Tämän johtopäätöksen ovat tehneet amerikkalaiset asiantuntijat, jotka ovat tutkineet yli 1300 tutkimuksen osanottajan tietoja.

Tutkijat ovat osoittaneet, että hermosolut palautetaan. Columbian yliopiston asiantuntijat saivat vahvistuksen hermosolujen elpymisestä. Niiden tutkimus on osoittanut neurogeneesin jatkuvuutta. Kävi ilmi, että myös vanhemmissa ihmisissä aivoissa muodostuu monia uusia neuroneja. Koetta varten.

Mitä sinun täytyy tietää itsemurhasta. Miten ymmärtää, että se on lähellä vaaraa? Itsemurha, vaikka se näyttää olevan kaukainen asia, joka ei koskaan kosketa meitä ja ystäviämme henkilökohtaisesti, uhkaa tuhansia ihmisiä ja erityisesti nuoria. Usein ihmisen ympäristö ei ole edes tietoinen siitä, mitä tapahtuu kaverin tai tytön sielussa.

Monien vanhusten dementian vaarassa olevien lasten äidit Tutkijat ovat löytäneet odottamattoman vaaran monien lasten äideille, jotka antoivat elämän yli 5 lapselle. Osoittautui, että tällaiset naiset johtuvat hormonitasojen puhkeamisesta 70% todennäköisemmin Alzheimerin tautiin. Yli 5 lapsen läsnäolo kasvaa p.

Miesten prenataalinen masennus ei ole heikompi kuin naisille, ja tulevaisuuden isät voivat kokea yhtä paljon psykologista ahdistusta kuin tulevilla äideillä, jos naisilla on ennenaikaisen syntymän vaara. Mikä on johtopäätös, että psykologit tulivat Frankfurtin yliopistosta Saksassa. Saksalaiset tiedemiehet ovat todenneet, että se on.

Suklaa suklaata kokoelma Les Chocolats L'Oréal Paris L'Oréalin Pariisin suklaamakeisten kokoelma. Siihen kuuluu nestemäinen huulipuna lämpimistä väreistä: suklaan karpaloista ja mausteisista kirsikoista mokkaan ja karamelliin. Val Garland, kansainvälinen meikki L'Oréal Paris, vakuuttaa - uuden JV: n tuotteen kanssa.

Tiedemiehet ovat vahvistaneet kumppanin hajujen vaikutuksen naisten stressien tasoon, jotta naisen stressin vähentämiseksi riittää rakastetun ihmisen haju. Tämä johtuu British Columbian yliopiston tutkijoista, jotka analysoivat 96 paria vapaaehtoisia. RIA Novostin mukaan ex.

Pitkä unta uhkaa aivohalvausta, ja varhaiset nousut pelastuvat masennuksesta Tiedemiehet vaativat, että aikuiset saavat nukkua vähintään 7-8 tuntia päivässä, koska se on aika, jonka kehon ja aivojen on käynnistettävä uudelleen ja palautettava. Samalla asiantuntijat muistuttavat, että heillä on enemmän peräkkäisyyttä.

Ukraina kohtaa toisen tappavan infektion, ja Ukrainan uhkaa listerioosin hyökkäys, joka on tarttuva tauti, joka on täynnä monia vakavia seurauksia. Taudin ensimmäiset oireet muistuttavat ruokamyrkytystä. Lisäksi, jos tautia ei diagnosoida ajoissa, maksa, munuaiset ja keskus kärsivät.

Keittiö laiska kolme kertaa useammin uhkaa kauheaa rintasyöpää.Niin sanottu keittiö laiska ihmiset usein saavat rintasyövän, kuten tutkimus osoitti. Kyse on naisista, jotka eivät halua kokata omaa ruokaa, vaan lämmetä ruokaa. Ne, jotka haluavat säästää aikaa ruoanlaitossa, ovat lähes kolme.

Sepsis yrittää hoitaa... vitamiineja Yksinkertainen vitamiinikokki sepsiksen hoitoon, joka on yksi tärkeimmistä kuolinsyistä sairaaloissa? Tämä lähestymistapa ravisteli lääketieteen maailmaa, mutta lääkärit tukevat toiveitaan uudesta hoidosta. Mutta voiko vitamiinikokki käydä kovissa kliinisissä tutkimuksissa? Paul Ma.

Ecostyle: Pukeudumme ja kutomme harmonisesti luonnon kanssa Ekologinen tyyli syntyi pitkään ennen modernia sivilisaatiota, kun ihmiset tekivät vaatteita eläinten nahoista ja jopa kasveista. Nykyään tämä suuntaus herättää suunnittelijan ja kuluttajien kiinnostuksen uuden aallon. Ominaisuudet vaatteet eq.

Moskova on kohtaamassa tuhkarokkoa Viime vuosina tuhkarokko esiintyy pääkaupungissa tasaisesti. On mahdollista, että tilanne voi hävitä. Virallisesti kukaan ei ilmoittanut epidemiasta, eikä taudinpurkauksella ole erityisiä tietoja. Mutta lääkäreiden piiriklinikat, vastaajat.

Bronchial astma: nykyaikaiset hoitomenetelmät Ovatko astma todella? Tosiasia on, että näiden tietojen todellinen esiintyvyys ei heijasta: Ukrainan Allergologien Liiton mukaan viralliset tiedot heijastavat vain jokaista 20. potilasta, joilla on allergisia reaktioita, mukaan lukien

Mikä uhkaa istuvaa elämäntapaa? Kaikki tietävät, että istumaton elämäntapa on huono, huono ja vähentää elämäsi vuosia. Useimmat ihmiset kuitenkin elävät passiivisesti, laiminlyövät urheilua, liikuntaa ja eivät edes epäile, että tämä rytmi on elämässä.

Krooninen stressi uhkaa keskenmenon Naisen ikä itsessään on riskitekijä komplikaatioille raskauden ja synnytyksen aikana... Ja jos tämä tekijä lisää myös tulevan äidin ammattitoimintaan liittyvien säännöllisten rasitusten vaikutusta, on mahdollisuuksia onnistuneeseen hedelmällisyyteen.

Lääkärit, jotka ovat kategorisesti kiellettyjä ottamasta taukoja fyysiseen aktiivisuuteen, vain kaksi viikkoa ilman koulutusta saattavat riittää provosoimaan diabeteksen kehittymisen riskialttiissa ihmisissä. Kuten McMaster Universityn havainnot ovat osoittaneet, verensokeri nousee vähemmän sitoutuneille ihmisille.

Yhdysvalloissa FDA hyväksyi digitaalisen ehkäisyn ensimmäistä kertaa, ja FDA on hyväksynyt ruotsalaisen Natural Cycles -sovelluksen syntyvyyden vähentämiseksi. Joissakin Euroopan maissa käytetään jo ”digitaalista ehkäisyä”, mutta Amerikassa tämä on ensimmäinen virallinen tapa.

Lääkärit kutsuivat helpon tavan pidentää elämää ja osoittautui, että kahvi vaikuttaa elinajanodotukseen. Kahvin juominen voi auttaa sinua elämään kymmenen vuotta pidempään - jopa edullisimmat lajikkeet ovat sopivia, vaikka ihmisillä, jotka juovat halpaa pikakahvia, on paljon b.

Pehmeiden nahkakalusteiden valitseminen Nykyään on olemassa hyvin laaja valikoima verhoiltuja huonekaluja, joissa käytetään erilaisia ​​verhoilumateriaaleja, jotka täyttävät minkä tahansa ostajan tarpeet. Kaikki tietävät, että nahkaverhoillut huonekalut näyttävät hyvin tyylikkäiltä, ​​edustavilta ja kalliilta.

Stressi estää naisia ​​hallitsemaan täsmällisiä tieteitä. Tutkimus psykologeista on osoittanut, että miesten yhteiskunnassa olevilla naisilla on taantuma. Jopa katseltaessa toista naista, jolla on oma sukupuolensa, katon laattojen ympäröimänä.

Valkuaispuute raskaana olevien naisten ruokavaliossa on skitsofreniaan nähden, ja proteiinin puute naisen ruokavaliossa raskauden alkuvaiheessa vaikuttaa kielteisesti lapsen aivojen muodostumiseen. Lisäksi hyödyllisten aineiden puute voi aiheuttaa skitsofreniaa aikuisuudessa. Projektinjohtaja Dr. William Moravek.

Childfrey - lapsen syntymän vapaaehtoinen hylkääminen Nykyaikainen yhteiskunta on huomattava sen monipuolisuudesta ja kontrastista. Monet yksinkertaisesti ja arkipäiväisten asioiden arvosta kyseenalaistaa. Jos vanhana päivänä perhe syntyi melkein pääasiallisena tavoitteena synnyttää ja tuoda esille klaanin seuraajat.

Marathon-konserni avaa 500 apteekkia vuonna 2018. Laajentuminen saavutetaan orgaanisella kasvulla, "vaikka suunnitelmia ei ole toteutettu."

Tutkimus: Luonnonmukaiset tuotteet vähentävät syöpäriskiä, ​​mikä vähentää riskiä, ​​että ei-Hodgkinin lymfooma ja rintasyöpä kehittyvät.

Asiantuntijat nimittivät 3 keinoa muodon parantamiseksi Toistaiseksi naisten korjaavat alusvaatteet ovat loistava tapa korjata visuaalisesti. Se ilmestyi kauan sitten. Levityksen aikana suoritetaan kuvan visuaalinen väheneminen, naisen vyötärö voi laskea.

Jekaterinburgissa lapsi kuoli tuberkuloosista: vanhemmat kieltäytyivät rokottamasta häntä Jekaterinburgin kaupungin sairaalassa 40-vuotias tyttö kuoli tuberkuloosista, kertoo E1.ru. Julkaisun mukaan tyttö oli neljäs lapsi perheessä, joka syntyi kotona. Hänen vanhempiensa kieltäytymisen vuoksi häntä ei immunisoitu. Sitten lapsi sairastui.

Kahden lapsen äiti menetti kaksinkertaisen painonsa kuoleman pelossa, ja nuori englantilainen toipui 200 kilogrammaan ja huomasi, että on aika lopettaa. Häntä pelotti hänen täyteydessään aiheuttamansa sairaudet. 38-vuotias Don Dawson, 38, sanoo käyttäneensä keskimäärin 8 tuhatta kaloria päivässä. Hänen painonsa oli bo.

Keinotekoinen valaistus uhkaa lapsia, joilla on syöpä ja masennus Tutkimus osoitti, että keinotekoinen valaistus aiheuttaa pitkän aikavälin riskin lasten terveydelle. Lisäksi yöllä oleva valo on vaarallinen jopa sikiölle naisen kohdussa. Uudessa tieteellisessä tutkimuksessa on havaittu, että valoisa sähkövalaistus pimeässä.

Ruokavalion ateroskleroosissa ateroskleroosi Alaraajojen verisuonten ateroskleroosi on toinen erittäin vakava patologia. Sen syy on skleroottisten plakkien muodostuminen. Ne näkyvät verisuonten sisäseinien pinnalla. Tämä prosessi aiheuttaa paljon.

Lääkärit: Instagram herättää vakavia ongelmia naisten terveydelle, Instagramin käyttö aiheuttaa vakavia terveysongelmia naisille. Kaikki siksi, että suosio on suosittu ruokavalio ja "terveellinen elämäntapa", joita mainostetaan aktiivisesti tässä sosiaalisen verkoston puitteissa.

Missä iässä on vaarallista synnyttää? AiF.ru vastaa lukijoiden suosittuihin kysymyksiin. Uskotaan, että syntyvyyden riski kasvaa, jos nainen on yli 40-vuotias. Patologisten komplikaatioiden todennäköisyys kasvaa iän myötä. Vaikka lääkäreiden mukaan riski voi olla mikä tahansa.

Yksi rinta on suurempi kuin toinen - mitä tehdä? Miksi eri koon rinnat ovat suurempia kuin toinen, ja onko se vaarallista? Ovatko epäsymmetria oikeassa iässä vai jäävätkö ne ikuisesti? Rintarauhasen epäsymmetria voidaan ilmaista eri tavoin, rinnat voivat poiketa toisistaan ​​koon, muodon ja määritelmän mukaan.

Isossa-Britanniassa vakavasti sairas lapsi, Alfie Evans, kuoli, ja heidän tietojensa mukaan lapsi kuoli klo 02.30 paikallista aikaa.

Antibiootit lapsuudessa uhkaavat tyypin 1 diabetesta NYU Medical Schoolin tutkijat väittävät, että jopa yksi varhaislapsuuden antibioottien kurssi riittää lisäämään tyypin 1 diabeteksen kehittymisen riskiä. Tutkijat tutkivat suoliston mikrobiomeja, joka on asuttu bakteeriyhteisö.

Antibiootit lapsuudessa uhkaavat diabetesta Syynä on mikrobiomi. NYU Medical Schoolin tutkijat väittävät, että jopa yksi varhaislapsuuden antibioottien kurssi riittää lisäämään tyypin 1 diabeteksen kehittymisen riskiä. Tutkijat tutkivat suoliston mikrobiomeja - b.

Antibiootit lapsuudessa uhkaavat tyypin 1 diabetesta NYU Medical Schoolin tutkijat väittävät, että jopa yksi varhaislapsuuden antibioottien kurssi riittää lisäämään tyypin 1 diabeteksen kehittymisen riskiä. Tutkijat tutkivat suoliston mikrobiomeja, joka on asuttu bakteeriyhteisö.

5 saatavilla olevaa verenpainetuotetta WHO: n viimeisimpien suositusten mukaan yli 120/80 verenpaineluku on merkki siitä, että sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota terveyteen ja elämäntapaan. Lääkärit neuvoo tässä tapauksessa sisällyttämään ruokavalioonne yksinkertaisia ​​ja hyödyllisiä tuotteita.

Pidä jalat kuivina! Millaisia ​​vedenpitäviä kenkiä valita? Slush ei ole kauhea, kanava-kumisaappaat ja saappaat ovat jokaisen kesän asukkaan vaatekaapissa - missä voit mennä ilman niitä! Mutta 21. vuosisadalla ja uusien materiaalien myötä ne ovat muuttuneet parempaan suuntaan. Kumi (kumi) kengät tietysti syövät.

Kolme pekonilohkoa päivässä tappaa sydämen, ja ruotsalaiset tutkijat ovat osoittaneet, että jopa pieni määrä punaista lihaa voi aiheuttaa syöpää, sydänsairauksia ja diabetesta, ja jalostettu liha on suurin uhka. Vain 50 grammaa päivässä, mikä vastaa kahta kinkkua ja kinkkua.

Englannissa jopa 270 naista on ehkä kuollut epäonnistuneen rintasyövän seulonnan jälkeen Englannissa 270 naista on ehkä kuollut, koska heitä ei vaadittu lopulliseen rintasyövän seulontaan, Britannian hallitus sanoi keskiviikkona. Britannian terveysministeri Jeremy Hunt on ilmoittanut itsenäisestä tutkimuksesta.

Turvallinen muovi uhkaa steriiliyttä ja syöpää, ja jopa turvallisin muovi voi vahingoittaa terveyttä. Tutkimuksessa kävi ilmi, että bisfenoli-A: ta korvaavat näennäisesti vaarattomat kemikaalit uhkaavat edelleen hedelmällisyyttä ja syöpää. Kahden viime vuosikymmenen aikana.

Statiineja tarvitaan jopa pienimmän kolesterolin osalta, mutta matalan kolesterolin potilaat tarvitsevat statiineja? Tutkimus osoitti, että he pelastavat sydänsairauksien uhkaamien ihmisten elämän. Statiiniluokasta peräisin olevat lääkkeet vähentävät sydänkohtauksien riskiä jopa veren saaneille.

Ravitsemusasiantuntijat ovat kertoneet, kenen ei pitäisi syödä tomaatteja Tomaatit sisältävät paljon orgaanisia happoja, jotka voivat aiheuttaa allergioita.

Ussurilaiset kohtaavat hirvittävän tartunnan, koska Ussuriyskissa enteroviruksen infektio ilmaantuu, ja syyt tähän ovat henkilökohtaisen hygienian sääntöjen noudattamatta jättäminen. Voit jopa saada tartunnan ruokakaupan ovenkahvan kautta, mutta tällaisen yhteyden seuraukset ovat pécs.

Viagran vuoksi 11 vauvaa kuoli, ja tutkijat tekivät vahingossa kauhean kokeen raskaana oleville naisille ja totesivat, että piristeiden käyttö voi tappaa syntymättömän lapsen. Alankomaissa vastasyntyneet kuolivat, joiden äidit osallistuivat kokeeseen ottamalla Viagraa ajoissa.

Englannissa jopa 270 naista on ehkä kuollut epäonnistuneen rintasyövän seulonnan jälkeen Englannissa 270 naista on ehkä kuollut, koska heitä ei vaadittu lopulliseen rintasyövän seulontaan, Britannian hallitus sanoi keskiviikkona. Britannian terveysministeri Jeremy Hunt on ilmoittanut itsenäisestä tutkimuksesta.

Kuka on uhattu ja miksi äkillinen kuolema? Äkillinen kuolema voi johtua erilaisista syistä. Täysin terve sydän voi jopa pysähtyä epätodennäköisten olosuhteiden traagiseen yhteyteen - äkillinen rytmihäiriö, kertakäyttöinen spasmi. Ihmisillä ei ole enempää kuin 5 minuuttia.

Kuka on uhattu ja miksi äkillinen kuolema? Äkillinen kuolema voi johtua erilaisista syistä. Täysin terve sydän voi jopa pysähtyä epätodennäköisten olosuhteiden traagiseen yhteyteen - äkillinen rytmihäiriö, kertakäyttöinen spasmi. Ihmisillä ei ole enempää kuin 5 minuuttia.

Henkilön mieli on lähes riippumaton aivojen koosta, ja tutkimukset ovat osoittaneet, että suurempi aivot tekee ihmisestä vain hieman älykkäämpiä kuin muut. Esipolvien oletukset eivät siis ole täysin perusteltuja. Jo pitkään kaikenlaiset tutkijat ja kirjailijat ovat ilmaisseet ajatuksensa siitä, että suurikokoiset ihmiset

AIDS ei nuku, ja viime vuonna Venäjällä yli 276 tuhatta ihmistä kuoli HIV-infektion vaikutuksista.

Ihosyöpä ei ole aiheuttanut solariumeja, ja amerikkalaiset tutkijat ovat nimenneet todellisen syyn, miksi ihon ystäville on todennäköisempää kohdata ihosyöpä, joka on usein vaarassa. Kävi ilmi, että he käyttävät paljon vähemmän aurinkovoidetta elimistöön, vaikka he ottavat aurinkoa. Uusi ja.

Ihosyöpä ei ole aiheuttanut solariumeja, ja amerikkalaiset tutkijat ovat nimenneet todellisen syyn, miksi ihon ystäville on todennäköisempää kohdata ihosyöpä, joka on usein vaarassa. Kävi ilmi, että he käyttävät paljon vähemmän aurinkovoidetta elimistöön, vaikka he ottavat aurinkoa. Uusi ja.

Maailman terveysjärjestö (WHO) on havainnut, että 1,4 miljardia ihmistä kärsii sydän- ja verisuonitaudeista, tyypin 2 diabeteksesta ja syövästä johtuen riittämättömästä fyysisestä aktiivisuudesta, joka voi johtaa varhaisen kuolemaan. Päätelmiä tehtiin ja.

Kutsutaan kuolemaan johtavan alkoholin vaaraksi Tutkijat kolmesta johtavasta yliopistosta - Lontoon lääketieteen instituutista, Bromtonin kuninkaallisesta sairaalasta, keisarillisesta kollegiosta, kutsutaan kuolevaiseksi vaaraksi, joka uhkaa ihmistä jopa pienen alkoholiannoksen avulla. Syynä oli syitä.

Miehet-makeahammas uhkaa masennusta, ja tiedetään, että monet nykyaikaiset ihmiset kuluttavat liikaa sokeria. Ylimääräinen sokeri ruokavaliossa johtaa usein tyypin 2 diabeteksen kehittymiseen, joka on hyvin vaarallista sen komplikaatioille (sydämen ja verisuonten sairaudet, hermoston sairaudet ja.

Linssin käyttäjät ovat varoittaneet näköhäviön riskistä: brittiläiset lääkärit ovat varoittaneet piilolinssien käyttäjiä tarttuvan taudin puhkeamisesta, joka uhkaa vakavaa näkövammaa ja jopa täydellistä näköhäviötä. Riskitekijöitä ovat huono hygienia sekä vedenkäsittely. Henkilöstön mukaan.

Täydellinen alkoholin pidättyminen voi uhata yhtä vaikeimmista sairauksista, mikä uhkaa alkoholin pidättymistä - tämä on Britannian asiantuntijoilta ja tiedemiehiltä. Lähes 10 vuotta kestäneessä tutkimuksessa seurattiin tapoja juoda 9000 lontoolaa 35–55-vuotiailla ja sitten heidän myöhempää mielenterveyttä.

Täydellinen alkoholin pidättyminen voi uhata yhtä vaikeimmista sairauksista, mikä uhkaa alkoholin pidättymistä - tämä on Britannian asiantuntijoilta ja tiedemiehiltä. Lähes 10 vuotta kestäneessä tutkimuksessa seurattiin tapoja juoda 9000 lontoolaa 35–55-vuotiailla ja sitten heidän myöhempää mielenterveyttä.

Mistä ikä ja mitä marjoja voit antaa lapsille Marjat lapsille voidaan antaa ja pitää antaa, mutta hyödyistä huolimatta on syytä muistaa toimenpiteestä. Marjojen liiallinen kulutus voi vahingoittaa lapsen terveyttä. Marjat sisältävät runsaasti sokeria, joten niitä ei suositella antamaan suurta määrää d.

Mikä urheilu sopii sinulle? Testauskäyttäjä auttaa määrittämään, minkä tyyppinen liikunta sopii sinulle. Testikävelymme auttaa sinua päättämään, minkälainen liikunta sopii sinulle parhaiten. Mitkä ovat mahdollisuudet kuolla eri urheilulajeissa?

Matkailija kuoli raivotaudin jälkeen kissan puremisen jälkeen, ja matkustajia kehotetaan pysymään poissa koirista ja kissoista.

Lasten keuhkokuumeen puhkeaminen on aiheuttanut paniikkia Khabarovskin vanhempien keskuudessa, ja Habarovskissa on lisääntynyt mykoplasma-keuhkokuume, erityisesti koululaisille ja esikoululaisille. Sairaus on kauhea, koska se etenee lähes ilman oireita, mutta sillä on vakavia seurauksia, mukaan lukien kuolema. Khabarov.

TOP-30-apteekkiketjuilla on 51% Venäjän apteekeista, ja orgaanisen kasvun ja johtajien muiden verkkojen hankinnan seurauksena TOP-30-pelaajien kumulatiivinen liikevaihto kasvoi 24%.

Mitä suurvalta on naisilla Naiset eivät vain kykene paljon. Ne ovat jopa kykeneviä siihen, mitä miehet eivät voi määritellä, fysiologian, psykologian tai evolutionaaristen mieltymysten perusteella. Kaksi keskustakeskusta Vasemmalla pallonpuoliskolla olevilla miehillä on keskus, joka vastaa puheesta ja jos.

Lääketieteellinen abortti: aborttien määrän lisääntyminen alkuvaiheessa Kuten tutkimuksen tulokset osoittavat, aborttipillereiden kysyntä on viime vuosina ollut yli kaksinkertaistunut. Tutkimuksen tulokset osoittavat myös, että maissa, joissa abortti on kielletty laissa, on aborttia kiinnostava.

Lääketieteellinen abortti: aborttien määrän lisääntyminen alkuvaiheessa Kuten tutkimuksen tulokset osoittavat, aborttipillereiden kysyntä on viime vuosina ollut yli kaksinkertaistunut. Tutkimuksen tulokset osoittavat myös, että maissa, joissa abortti on kielletty laissa, on aborttia kiinnostava.

Klinikka, jossa potilas kuoli, kuoli Moskovassa, 32-vuotias Ekaterina Kiselyova tuli klinikkaan suorittamaan plastiikkakirurgiaa rinnassa. Hän pyysi Triumph Palace -laitoksen asiantuntijoita Moskovan pohjoisosassa, mutta valitettavasti hän kuoli. Toiminta oli ongelmallinen.

Kauneus pysyvästi Kauneus naisille on yksi elämän tärkeimmistä. Niin kauan kuin nainen pysyy kauniina, hän voi houkutella paitsi varallisuutta ja menestystä, myös miesten huomion, vaikka hän olisi yksi mies. Kuka ei pidä kauniista, hyvin hoidetuista naisista? Jos.

Kosketusanturi on luotu, joka näyttää koko kehon hapen tason. Vammoja ei voida parantaa ilman, että keskeinen veren ainesosa - happi - virtaa. Uudessa tutkimuksessa tutkijat ovat luoneet ihon anturin, joka voi havaita hapen tason missä tahansa kehon osassa. Materiaalit ja tarkastusmenetelmät.

Vain yksi osapuoli uhkaa kaatua ja murtua.Tutkimuksessa voitiin vastata kysymykseen siitä, miksi putoamisen ja vaarallisten murtumien riski kasvaa myrskyisien osapuolten jälkeen. On käynyt ilmi, että unihäiriö riistää meiltä kyvyn hallita asentoamme ja vakautta. Tutkijat Yhdistyneestä kuningaskunnasta.

Lääkärit löysivät toisen hyödyllisen omaisuuden viinirypäleistä Lääkärit löysivät toisen hyödyllisen omaisuuden rypäleistä - se on luonnollinen masennuslääke. Tehokkaimmat ja turvallisimmat masennuslääkkeet saadaan rypäleissä olevista orgaanisista yhdisteistä.

Syfilis raskaana olevilla naisilla Raskaana olevilla naisilla on joitakin erityispiirteitä. Syfilisin pääasiallinen kliininen ilmentymä on ihottumaa, ja myös imusolmukkeita suurennetaan usein. 37%: lla raskaana olevista naisista syfilis on yleensä oireeton, joten sen läsnäolo.

"Päänsärky": mitä sukupuolen tekosyitä tulee naisten kanssa Kuten tiedätte, useimmat naiset viilentyvät sukupuoleen, kuten tiedätte, mikä ei tietenkään voi pelätä heidän miehensä. Että hänellä on päänsärky, sitten hänen jaksonsa alkoi... Kaikki tämä ennemmin tai myöhemmin työntää vahvemman sukupuolen edustajia n.

Brune suositteli juomakuplia vain äärimmäisissä tapauksissa, ja suosittu talvijuoman mullattu viini ei ole yhtä vaaraton kuin näyttää. Tätä kertoi Venäjän federaation terveysministeriön päälääkärin psykiatri-huume. Jevgeni Brune neuvoo juomakuplia, jos se on kylmä kylmä ja sinun täytyy lämmetä, -.

Kuka tarvitsee HPV-rokotetta, ja miksi tietysti jokainen tarvitsee sitä: naiset, ennen kaikkea suojaa kohdunkaulan syöpää vastaan, ja miehiä, jotta niistä ei tule tartuntalähde. Rokotus auttaa molempien sukupuolten ihmisiä pelastumaan muista syöpään, joka liittyy onkogeeniseen HPV: hen. Ongelma on siinä.

Vain yksi tunti, lapsi voi kuolla suljetussa autossa, ja suljetun auton lämpötila alle tunnissa nousee tappaviin merkkeihin.

Tutkijat eivät ole kyenneet todistamaan aspiriinin hyötyjä, ja aspiriinin ottaminen potilaille, joilla on sydän- ja verisuonitautien riskitekijöitä, on melko yleinen käytäntö. On monia asiantuntijoita, jotka uskovat, että profylaktinen aspiriini on hyödytön ja jopa haitallinen, koska.

Eristetyn systolisen verenpainetaudin ilmentäminen Kaikista sydän- ja verisuonitauteihin vaikuttavista patologioista tämä sairaus on yleisin. Se kehittyy jopa nuoremman sukupolven keskuudessa, ja vanhusten keskuudessa on lähes joka toinen sekunti. Eristetty systolinen hypertyyppi.

Matkustaminen raskauden aikana Nykyaikaiset naiset ovat yleensä aktiivisia aina raskauden aikana. Jos odotus on normaalia, odottava äiti voi työskennellä ja kommunikoida ystäviensä kanssa melkein tavallisessa rytmissä ja tehdä voimistelua ja jopa tietä.

Lääkärit varoittivat pitkästä unesta aiheutuvista vaaroista Etelä-Korean tutkijat saivat tietää, mikä vaara on niille, jotka haluavat nukkua hieman kauemmin. Tutkimuksessa oli mukana 40–69-vuotiaita ihmisiä. Lääkärit seurasivat terveyttään ja vahvistivat tietoja heidän elämäntapastaan, taudeistaan ​​ja.

Kuoleva virus Nipa iski Keralan osavaltioon Intiassa Kerala Rajiv Sadanandanin osavaltion terveysministeri totesi, että sairaanhoitaja, joka hoiti potilaita, kuoli myös viruksesta...

WHO: puolitoista miljardia ihmistä kuolee varhain laiskuuden takia Maailman terveysjärjestö on ilmoittanut, että noin puolitoista miljardia ihmistä, jotka asuvat maan päällä, eivät elä vanhuuteen.

Vähärasvainen ruokavalio suojaa rintasyövistä ja kuolemasta, ja hedelmiä ja vihanneksia sisältävä vähärasvainen ruokavalio voi vähentää rintasyövän kuoleman riskiä. Naiset, jotka ovat jättäneet rasvan ruokavalioistaan, kohtaavat myös vähemmän todennäköisesti tällaisia ​​kasvaimia. Syöminen elintarvikkeissa, joissa on vähän rautaa.

Kegelin liikunta naisten ja miesten terveydelle: Kegelin harjoituksen etuja ja sääntöjä ehdotettiin ensimmäistä kertaa 70 vuotta sitten. Sittemmin sitä on käytetty laajalti gynekologiassa ja urologiassa naisten ja miesten terapeuttisena ja ennaltaehkäisevänä aineena. Harjoituksen etuna on, että voit suorittaa sen missä tahansa. Nick.

Miten ei pelkää synnytystä? Varmasti, poikkeuksetta, naiset tietysti pelkäävät hyvin paljon tällaista tapahtumaa elämässään synnytyksenä, ja tällaista ahdistusta selitetään hyvin - ensinnäkin kenen tahansa tuntemattoman pelko on aivan luonnollista, ja w.

Kosmetologit ehdottivat, kuinka päästä eroon selluliitista kotona, ja hunajan ainutlaatuiset ominaisuudet selluliitin torjunnassa on nimetty. Selluliitti on tärkeä asia paitsi keski-ikäisille naisille, myös nuorille tytöille. Tätä ongelmaa ei ole helppo ratkaista, koska se voi näyttää ulkopuolelta. Nykyaikaisesta.

Lauryylisulfaatti ja triklosaani: Hammastahna aiheuttaa syöpää? Hammastahnat, saippuat, shampoot ja kosteuttavat aineet voivat sisältää natriumlauryylisulfaattia (SLS) ja natriumlauretisulfaattia (SLES). Nämä kemialliset lisäaineet, kuten triklosaani, ovat jo pitkään olleet syövän syitä kutsumassa joukkotiedotusvälineissä. Väitettä.

Onko totta, että ensimmäinen veriryhmä on pahin? Luin, että japanilaiset tutkijat totesivat, että 1. ryhmään kuuluvat ihmiset kuolevat todennäköisemmin verenvuodon aiheuttamista vakavista vammoista. Minulla on tällainen ryhmä ja osoittautuu, onko se pahin? - Ei juuri. Lisäksi ensimmäisen veriryhmän omistajilla ei ole edes sitä.

Nenäsuihku voi auttaa sinua laihduttamaan paremmin kuin leikkaus, ja pullon hormonit voivat auttaa pitämään sinut ohuina tukahduttamalla ruokahalua. Puhumme hormoninsuliinin käytöstä, joka voidaan pistää nenään. Säännöllinen nenäsumutetta, joka sisältää hormoninsuliinia päivittäisen käytön ansiosta.

Luodaan orgaaninen verkkokalvon proteesi, joka palauttaa näön. Israelin Tel-Avivin yliopiston ja Ruotsin Linköpingin yliopiston tutkijat loivat ja testasivat orgaanisen verkkokalvon proteesin palauttamaan näön sokeille potilaille ja saavuttivat menestyksen. Pieni valoaktiivinen elokuva, joka muuntaa valot.

Luodaan orgaaninen verkkokalvon proteesi, joka palauttaa näön. Israelin Tel-Avivin yliopiston ja Ruotsin Linköpingin yliopiston tutkijat loivat ja testasivat orgaanisen verkkokalvon proteesin palauttamaan näön sokeille potilaille ja saavuttivat menestyksen. Pieni valoaktiivinen elokuva, joka muuntaa valot.

Aktiivisen kuormituksen kanssa flunssa on täynnä tulehdusta.Herkän hoidon noudattamatta jättäminen akuutin infektion aikana uhkaa potilaita, joilla on valtava sydämen vajaatoiminta ja äkillinen kuolema. Monet ihmiset, joilla on flunssa, yrittävät johtaa normaalia elämää, mukaan lukien työ ja liikunta. Kuitenkin banaalinen.

Miten hoitaa kylmää raskauden aikana? Sesongin aikana, kun sää muuttuu useita kertoja päivässä, kylmän kiinniotto ei ole vaikeaa. Tällaisissa tapauksissa jokainen henkilö tulee apteekkiin ostamaan tarvittavat lääkkeet. Vaikeuksia syntyy, jos nainen on raskaana tai ruokkii.

Masennuksen syy voi olla lääkkeitä, joita otamme, ja suuri määrä ihmisiä ottaa reseptilääkkeitä, joiden sivuvaikutus on masennus. On tunnettua, että nämä lääkkeet saavat noin 37% aikuisista amerikkalaisista. Masennuksen kehittymisen vaara kasvaa useiden samanaikaisen käytön myötä.

Jodivajaus lapsilla: pieni ongelma, jossa on katastrofaalisia seurauksia Ei ole käytännössä mitään viruksia tai bakteereja, jotka voisivat elää jodiliuoksessa. Tämä on varmasti kaikkein pakottavin syy siihen, että 5% jodia sisältävät kuplat löytyvät jokaisesta perhelääketieteestä. Ja tämä on lähes ainoa lääke.

Naisten geenit vaikuttavat ehkäisymenetelmien vakavuuteen. Hormonaaliset suun kautta otettavat ehkäisyvalmisteet ovat hieman arpajaisia. Joillakin naisilla ne aiheuttavat vakavia mielialan vaihteluja, lisäävät stressiä ja jopa johtavat masennukseen. Toiset väittävät, että nämä pillerit puhdistavat ihonsa ja höyhenet.

Kuka on monimutkaisempi kehonsa vuoksi - naiset tai miehet: Bodypositive-tilastot ovat hieno asia. Plus-kokoiset mallit ovat usein nähtävissä aikakauslehtien kannet, mainokset tai maailman kiitotiet. Se on vain miehen muoti maailmassa bodipositiv ei ole todella levinnyt. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä.

Lääkäri selitti, miksi sinun täytyy syödä luumuja, mikä on erittäin hyvä terveydelle. Asiantuntijan mukaan ”Luumut koostuvat C-vitamiinista, B-vitamiinista, A-provitamiinista, sokerista, ravintokuiduista, orgaanisista hapoista, typpi-, tanni-, pektiini-, makro- ja mikroelementeistä. Ne ovat sooda.

Parasetamolin vastaanotto raskauden aikana voi vahingoittaa lasten älykkyyttä Raskaana olevien naisten paracetamolin vastaanotto voi vahingoittaa jälkeläisensä älykkyyttä, kirjoittaa The Daily Mailin, joka houkuttelee useiden Yhdysvaltain yliopistojen tutkimustietoa. Erityisesti tiedemiehet uskovat, että tämän lääkkeen käyttö raskauden aikana on c.

Parasetamolin vastaanotto raskauden aikana voi vahingoittaa lasten älykkyyttä Raskaana olevien naisten paracetamolin vastaanotto voi vahingoittaa jälkeläisensä älykkyyttä, kirjoittaa The Daily Mailin, joka houkuttelee useiden Yhdysvaltain yliopistojen tutkimustietoa. Erityisesti tiedemiehet uskovat, että tämän lääkkeen käyttö raskauden aikana on c.

Missä tapauksissa on kiellettyä saada lapsia On olemassa luettelo sairauksista, joissa raskaus ja synnytys ovat ehdottomasti vasta-aiheisia. Jos käsitys tapahtuisi, ainoa tie tässä tilanteessa on abortti. Joissakin erityisen vaikeissa tapauksissa lääkäri voi jopa ehdottaa samaa.

Missä tapauksissa lapsia synnyttää vasta-aiheita, on olemassa luettelo niistä sairauksista, joissa raskaus ja synnytys ovat täysin vasta-aiheisia. Jos käsitys tapahtuisi, ainoa tie tässä tilanteessa on abortti. Joissakin erityisen vaikeissa tapauksissa lääkäri voi jopa ehdottaa samaa.

Orgaaniset roskat sisältävät epidemiologisia riskejä - esimerkiksi Jerevanin lentokoneiden roskien keräämisen asiantuntija voi tulla suolistosairauksien kantajiksi, hyönteiset voivat tulla leishmaniasiksen kantajiksi...

Päivittäinen askorbiinihapon normi lapsille Ei ole mitään järkeä kiistää askorbiinihapon tai C-vitamiinin edut, koska juuri tämä orgaaninen yhdiste vahvistaa heikentynyttä immuniteettia, suojaa kausiluonteista vilustumista vastaan.

Urheilun lepotilat voivat olla terveydelle vaarallisia.Lääkärit sanovat, että jos unohdat urheilun jälkeen taas urheilun jälkeen, voit provosoida diabeteksen kehittymistä, ja noin kaksi viikkoa riittää aiheuttamaan diabeteksen vaarantuneille ihmisille. Obs.

Mitkä sairaudet eivät voi synnyttää lapsia? On olemassa luettelo niistä sairauksista, joissa raskaus ja synnytys ovat ehdottomasti vasta-aiheisia. Jos käsitys tapahtuisi, ainoa tie tässä tilanteessa on abortti. Joissakin erityisen vaikeissa tapauksissa lääkäri voi jopa ehdottaa samaa.

Persilja ja viikunat botuliinitoksiinia vastaan ​​Botulinumtoksiini on yksi vahvimmista orgaanisista myrkkyistä. Sitä tuottaa Clostridium botulinum -bakteerit. Viime aikoina kehittyneiden teknologioiden instituutin (USA) asiantuntijat sanoivat kehittäneensä ainutlaatuisen vastalääkkeen.

Kuumat kylvyt suojaavat sydäntä liikalihavuudessa - lihavilla naisilla on käytettävä kylpytynnyriä useammin kuolemaan johtavien sydänsairauksien riskin vähentämiseksi. Lisäksi nämä häiriöt voivat aiheuttaa munasarjojen tavalliset kystat. Monet ylipainoiset naiset, jotka kärsivät monirakkulasta munasarjasta.

Ausganican bestseller: Rose Ausganica kasvoemulsio on australialainen tuotemerkki, joka sisältää luonnollisia kasviperäisiä ainesosia ja muuttaa sen käsitettä. Peptidit, hyaluronihappo, kollageeni - kaikki tämä löytyy orgaanisista mehuista ja uutteista. Se on niitä ja lisää.

Raskauspaine Raskauden aikana nainen toimii tulevana äitinä, vastuullisena vaimona ja jopa toimistotyöntekijänä. On välttämätöntä selviytyä tällaisista vakioista kuormista, joten ei ole yllättävää, että tässä kauan odotetussa ajassa se on sama.

Suonikohjut Suonikohjut ovat erittäin epämiellyttävä ja vakava sairaus. Jalkat tulevat raskaiksi, suonet ryömivät, ruma verisuonten muodostumat jne. Mitä kauemmin et kiinnitä huomiota siihen, sitä huonompi on jalkojen kunto, monet jopa ter.

Nimetty yhdeksi kaikkein käyttökelpoisimmista juomista miesten terveydelle, kaksi kupillista kahvia päivässä tehdään miespuolisista isistä. Jos mies haluaa tulla isäksi, hänen pitäisi aktiivisesti nojata kahviin. Kaksi kupillista tätä juomaa päivässä yli kaksinkertaistaa onnistuneen konseptin todennäköisyyteen. Juo päivä kaksi tuntia.

Naisten iän vatsa: miten ehkäistä ja miten päästä eroon Ikäihin liittyvät muutokset naisen kehossa eivät johda ainoastaan ​​ryppyjen esiintymiseen kasvoilla, vaan myös painonnousuun. Ja jopa ne naiset, jotka ovat aina olleet ohuita, ovat 40 vuoden kuluttua huomanneet vatsakerrokset. Siksi kysymys on aina tärkeä: miten se voi olla?

Mitkä sairaudet ovat vasta-aiheisia synnytyksessä? On olemassa luettelo niistä sairauksista, joissa raskaus ja synnytys ovat täysin vasta-aiheisia. Jos käsitys tapahtuisi, ainoa tie tässä tilanteessa on abortti. Joissakin erityisen vaikeissa tapauksissa lääkäri voi jopa ehdottaa samaa.

Pidättyminen: mitä vaikutuksia naisella on Seksuaalinen pidättyminen naisilla ei ole niin harvinaista. Tästä aiheesta on kaksi yhteistä mielipidettä. Yksi sanoo, että intiimien suhteiden nainen tarvitsi yksinkertaisesti. Toinen on se, että heillä ei ole erityistä roolia naisen elämässä. Missä täällä on totuus? AP

Raskaana olevien naisten tupakointi uhkaa lyödä lapsiaan. Lääkärit ovat löytäneet toisen vaaran, joka uhkaa tupakoiville äideille syntyneitä vauvoja. Ryhmä tutkijoita eri maista totesi, että tupakointi raskauden aikana lisää lapsen strabismin riskiä noin puolitoista kertaa ja kasvun riskiä.

Lääkärit ovat ehdottaneet, miten verisuonia suojataan verihyytymien muodostumisesta Kauran ytimet - vitamiinien (erityisesti B-ryhmän) rikkain lähde, kivennäisaineet, orgaaniset hapot, monimutkaiset hiilihydraatit, proteiini, proteiini ja kuitu. Siksi tämän edullisen tuotteen hyöty on yksinkertaisesti mahdotonta yliarvioida, kirjoittaa 24apteka. Mitä tapahtuu.

Suonikohjuja. Ohjausmenetelmät Suonikohjuja on erittäin epämiellyttävä ja vakava sairaus. Jalkat tulevat raskaiksi, suonet ryömivät, ruma verisuonten muodostumat jne. Mitä kauemmin et kiinnitä huomiota siihen, sitä huonompi on jalkojen kunto, monet jopa ter.

Nimetty yhdeksi sydämen hyödyllisimmistä hedelmistä, tämä hedelmä on erittäin terve. Lääkäri selitti, miksi sinun täytyy syödä luumuja. Asiantuntijan mukaan ”luumut sisältävät C-vitamiinia, B-ryhmän vitamiineja, A-provitamiinia, sokeria, ravintokuitua, orgaanisia happoja, typpiöljyä, tanniinia, pektiiniä.

Muutos raskaana olevan naisen psykologiassa Neuvostoliiton aikana raskaana olevan naisen psykologiaa ei ollut. Eikä edes pidetty sitä, että raskaana olevilla naisilla voi olla vaikeuksia arjessa. Psykologiset ominaisuudet raskauden ensimmäisellä puoliskolla. Raskaana oleva nainen vielä d.

5 odottamattomat muutokset kehossa, jota jokainen raskaana oleva nainen kohtaa Useiden naisten ja miesten tietämättömyys ihmisen anatomiassa ja fysiologiassa on hyvin tyypillinen ilmiö. Kummallista kyllä, naiset tietävät yleensä hyvin vähän siitä, mikä on yksi elämänsä merkittävimmistä ja kauneimmista sivuista - b.

Tutkijat: statiinien ottaminen hypertensiolle lisää diabeteksen kehittymisriskiä Statiinien käyttö verenpainetautia sairastavien potilaiden hoidossa voi johtaa diabeteksen kehittymiseen. Statiinit ovat lääkkeitä, jotka vähentävät maksan kolesterolin määrää. Monet turistit.

Sairaalan lämpömittarit - vaarallinen sieni-lähde British Universityn Oxford-klinikan tehohoitoyksiköstä uskoo, että sairaaloissa armpit-lämpötilan mittaamiseen käytettävät lämpömittarit edistävät huumeita vastustavan sienen leviämistä..

Irlantilaiset olivat melkein sokeutuneet linssin loisen takia, olin hyvin järkyttynyt, koska lapseni joutuivat heräämään ja katsomaan minua lähtemään sairaalaan...

Illinoisin yliopisto otti tuoreen kivihiilen muodostumista uuteen, ja munuaiskivet koostuvat vuorotellen ohuista orgaanisen aineen ja kiteiden kerroksista. Yksityiskohtainen tutkimus osoitti, että nämä eivät ole kuolleita fossiileja, vaan dynaaminen järjestelmä. Ne tuhoutuvat jatkuvasti, muodostuvat uudelleen.

Elintarvikkeet, jotka alentavat veren rautapitoisuutta Joskus henkilö saattaa kokea raudan yliannostusta. Tämä johtuu siitä, että ihmiset kuluttavat orgaanisella metallilla kyllästettyjä tuotteita yli. Tämän seurauksena vaaralliset sairaudet voivat kehittyä..

Putiniin sairastunut syöpäpotilas kuoli sairaalassa 25-vuotiaana Daria Starikovassa kuolleena syöpään Moskovan sairaalassa. Tyttö on tunnettu siitä, että hän on voinut päästä presidenttiin ja valittaa lääketieteellisten palvelujen käyttökelvottomuudesta. Daria kääntyi V.V. Putin, 15. kesäkuuta 2017 jälkeen.

Skoltech, Broad Institute ja Rutgers University ovat sopineet keksintöjen jakamisesta CRISPR-alalla, ja osapuolet suunnittelevat yhteistyössä CRISPR-järjestelmien C2c1 ja C2c2 kaupalliseen käyttöön liittyviä lisenssejä.

Pankkitoiminnan työntekijä kuoli työn stres- sistä johtuen, stressi työssä, palovamman oireyhtymä - usein aliarvioimme näiden olosuhteiden vaaran. Niillä voi olla hyvin vakavia seurauksia, mukaan lukien kuolemantapaukset. Tarina nuoresta naisesta, pankin työntekijästä, joka kuoli työssä.

Pitkät työtunnit lisäävät diabeteksen riskiä naisilla, ja jalostus liittyy lisääntyneeseen diabeteksen riskiin naisilla, mutta ei miehillä, kuten Kanadan tutkijat ovat todenneet. Naiset, jotka käyttävät liikaa aikaa työssä, kokevat diabeteksen todennäköisemmin, kuten uusi tutkimus on osoittanut. He osallistuivat siihen.

Ravitsemusasiantuntijat ovat kutsuneet kaikki karpaloiden hyödylliset ominaisuudet Karpalot ovat etuaan flavonoidien, antioksidanttien, tulehduskipulääkkeiden, orgaanisten happojen ja polyfenolisten yhdisteiden sekä C-vitamiinin ja ravintokuitujen läsnä ollessa.

Japanilainen kosmetiikka Monet planeetamme ihmiset valitsevat luonnollisen ja luonnonmukaisen kosmetiikan, jotka on valmistettu käsin. Kasvojen ja kehon ihon nuorentuminen tapahtuu huomattavasti sen käytön jälkeen. Tämän vaihtoehdon kehonhoitoon valitsee monet tunnetut kansalaiset - laulajat, näyttelijät.

Tutkijat ovat luoneet korjaavan aineen, joka on tappava toksiini Botulinum-toksiini - yksi maailman tehokkaimmista orgaanisista myrkkyistä, jonka tuottavat Clostridium botulinum. Ja äskettäin amerikkalaiset tutkijat kehittyneiden tutkimusten instituutista kertoivat onnistuneensa luomaan vastalääkkeen.

Mitä muuta uhkaa unen puute? Berkeleyn yliopiston tutkijat totesivat, että unen puute on ihmisten terveydelle paljon vaarallisempaa kuin aikaisemmin ajateltiin. Amerikkalaiset tutkijat päättivät tehdä tutkimuksen, johon osallistui noin 20 nuorta. Tutkimus n.

Kahdeksan harjoitusta kohdunkaulan osteokondroosia vastaan: Kohdunkaulan osteokondroosin ensimmäisiä ilmenemismuotoja ovat selkäkipu, päänsärky, huimaus, "kärpäset" silmissä, kuulo tai melun heikkeneminen ja vaimennus, kun kävellään koordinoinnin seurauksena. Tämän estämiseksi tarjoamme joitakin yksinkertaisia ​​pakkauksia.

Smolenskin alueen keskustassa kuoli sairaalassa vauva, joka tapahtui Safonovon kaupungissa. Huhtikuun 18. päivänä syntynyt lapsi sairastui, äiti kutsui ambulanssin. Lapsi vietiin sairaalaan, jossa he yrittivät pelastaa hänet, mutta lääkärien parhaista ponnisteluista huolimatta hän kuoli. ”Tämän mukaan.

Mitä riskejä kuolee yli- ja alipainolla? Tutkimuksen tekijät, Lontoon terveyskoulun ja trooppisen lääketieteen koulun tutkijat, osoittivat, että sekä liian korkea että liian matala BMI (painoindeksi) liittyy useiden sairauksien, mukaan lukien syövän, hengityselinsairauksien esiintyvyyden lisääntymiseen.

Haters hyökkäsi Andrei Malakhovin takia Tsymbalyuk-Romanovskajan kanssa. Todennäköisesti Andrei Malakhov ei odottanut lainkaan, että hänen uuden valokuvansa julkaiseminen aiheuttaisi tällaisen kriittisen esteen. Yleisö hyökkäsi TV-juontajaa Vitalina Tsymbalyuk-Romanovskajan kanssa tehdyn yhteisen kuvan vuoksi. Johtava. "

Roszdravnadzor ei löytänyt sääntöjenvastaisuuksia Voronezhin lääkäreiden toimissa. Roszdravnadzorin alustavat tiedot eivät paljastaneet väärinkäytöksiä Voronezhin sairaalan lääkäreiden toimissa, jotka amputoivat 89-vuotiaan naisen, jolla oli väitetysti terve jalka, Voronezhin alueellinen viranomainen sanoi maanantaina.

Merkkejä ovulaation lähentämisestä naisilla Mikä on ovulaatio Menstruation ensimmäisestä päivästä alkaen nainen alkaa seuraavan kuukautiskierron aikana. Organisaation fysiologisista ominaisuuksista (perinnölliset tai syntymän jälkeen hankitut) riippuen sen kesto on yksilöllinen. Joissakin vaimoissa.

Jos haluat kauniita kasvoja ja kehoa Ei ole mitään luonnollisempaa kuin minkä tahansa henkilön halu olla houkutteleva. Monet naiset huolellisesti huolehtivat itsestään, yrittävät soveltaa kaikkia uusimpia kasvojen ja vartalon ihonhoitotapoja. Mutta ajan myötä myös nämä naiset alkavat monipuolisesti.

Lääkärit kertoivat, miksi naisten ei pitäisi juoda maitoa. Rintasyöpä on nykyään erittäin yleinen sairaus. Tämä tauti on kuitenkin tunnettu muinaisista ajoista lähtien, mutta myös Egyptin muumioissa on havaittu syövän oireita ja erilaisia ​​rintakasvaimia. Älä.

Nimetty yhdeksi sydämen hyödyllisimmistä hedelmistä, tämä hedelmä on erittäin terve. Lääkäri selitti, miksi sinun täytyy syödä luumuja. Asiantuntijan mukaan ”luumut sisältävät C-vitamiinia, B-ryhmän vitamiineja, A-provitamiinia, sokeria, ravintokuitua, orgaanisia happoja, typpi-, tanni- ja pektiiniaineita.

Autotapaturmassa kuollut tyttö nousi ylös morgissaan, ja onnettomuudessa loukkaantunut nuori nainen julistettiin kuolleeksi, mutta myöhemmin hän sai takaisin tajunnansa morgin jääkaapissa. Gautengin maakunnassa Etelä-Afrikassa olevat opettajat sanoivat, että heidän potilaansa kuoli kahden muun ihmisen tappamisen jälkeen. O.

Vain kaksi pihkaa viikossa lisää naisten endometrioosin riskiä. Yhdysvaltojen tutkijat analysoivat tietoja 81908 naisen terveydentilasta, joilla ei ole ollut vaihdevuodet. Asiantuntijat totesivat, että osallistujat, jotka söivät kaksi punaista lihaa viikossa, kärsivät 56% todennäköisemmin loppuesta.

Vaarallinen verenvuoto naisilla Jokaisen itsensä kunnioittavan tytön ja naisen tulee seurata huolellisesti heidän terveytensä. Tämä pätee erityisesti erilaisten sairauksien osalta, jotka liittyvät uroristisen järjestelmän toimintaan. Jopa pienimmät poikkeamat pitäisi olla visien syynä.

Bakteerit: Sekä haitat että hyödyt Bakteerit (käännetty kreikkalaisista tikkuja) ovat ryhmä mikroskooppisia organismeja, jotka ovat monipuolisia biologisia ominaisuuksia ja kuuluvat alempiin elämänmuotoihin. Toisin sanoen bakteerit ovat osa planeettamme asukkaita, joita ilman elämme.

Nimetty 12 hyödyllisiä ominaisuuksia suolaveden Kuka ei ole kokenut kurkkukipua? Kun ruoan nieleminen näyttää kidutuksesta, näyttää siltä, ​​että pieni jyrsijä ryösti kurkkuun ja kuoli siellä. Ainoa ratkaisu tälle kiroukselle? Suolahuuhtelu.

Smolenskin alueella, lähellä päiväkodia, löydettiin miehen ruumis, jonka tutkijat tutkivat kuolinsyyt. ”Mies kuoli Simonova-kadulla. Kukaan ei tiedä miten, mutta se oli bussipysäkillä lähellä Firefly-päiväkodia, Dorogobuzhin asukkaat raportoivat sosiaalisissa verkostoissa. Kuten kävi ilmi, kuollut -.

Re: The elixir painonpudotus löytyy Ja en voi juoda paljon vettä. Se osoittaa 0,5 litraa tai hieman enemmän. mutta minä juon paljon teetä - vihreää, mustaa, kasviperäistä.

Intiimi kontuurimuovi, jossa on hyaluronihappoa Miksi integroitu muotoilu muovi, jossa on hyaluronihappoa? Miten ratkaista ongelmia ja korjausominaisuuksia Monet naiset pelkäävät jopa kuulla joitakin arkaluonteisia kosmeettisia kysymyksiä lääkärin kanssa. Mutta ongelmat ovat intiimejä.

Mikä on septoplastia? Yksi kaikkein tunnetuimmista nenäongelmista on kaareva väliseinä. Väliseinän taivutusta varten on useita syitä, kuten esimerkiksi synnynnäinen patologia, perinnöllinen genetiikka.

Pitkät työtunnit lisäävät diabeteksen riskiä naisilla, ja jalostus liittyy lisääntyneeseen diabeteksen riskiin naisilla, mutta ei miehillä, kuten Kanadan tutkijat ovat todenneet. Naiset, jotka käyttävät liikaa aikaa työssä, kokevat diabeteksen todennäköisemmin, kuten uusi tutkimus on osoittanut. Osallistui siihen.

Hormonihoito Tervehdys, ystävät! Tänään artikkelini aihe on hyvin vakava, ja pyydän, että se otetaan huomioon informatiivisena eikä suositeltavana. Kaikki terveyttä koskevat suositukset on annettava alan asiantuntijalle. Jokainen nainen ei kieltänyt.

Harvinainen sairaus saa naisen hikoilemaan jopa kylmässä, ja tämä 32-vuotias nainen hikoilee harvoin ja ei voi hallita tätä prosessia. Hiki näkyy hänen ruumiinsa, vaikka hän seisoo kauheassa kylmässä. Kanadan 32-vuotias asukas Lydia Carroll kärsii sairaudesta.

Sähkö auttaa naista lisäämään libidoa, ja sähkön päästöt nilkan alueelle voivat lisätä naisen libidoa. Lisäksi tämä sähköiskku edistää täyttä ja voimakasta orgasmia. Yksinkertainen laite sähköiskuja varten nilkkaan voi lisätä huomattavasti intiimiä tasoa.

Työntekijät ovat vaarassa kuolla stressistä, ja uskotaan yleisesti, että työ kaivosteollisuudessa ja teollisuuslaitoksissa on terveydelle haitallisinta. Tuoreiden tutkimusten tulokset osoittavat kuitenkin, että toimistotyöntekijät eivät ole yhtä vaarassa.

50 vuotta lapset alkoivat syntyä puolet niin paljon, että tiedemiehet uskovat, että joissakin maissa joissakin maissa "vanhenee" merkittävästi, koska heistä syntyy hyvin vähän lapsia. Amerikkalaiset asiantuntijat ovat todenneet, että maan väestö on vaarassa voimakkaan laskun vuoksi.

Tiedemiehet ovat nimenneet David Lynchin kerran, suuren syyn juoda kahvia joka päivä, legendaarisen Twin Peaksin ja sisemmän imperiumin luoja: "Jopa huono kahvi on parempi kuin mikään muu." Ja kunnianarvoinen asiantuntija hienoista asioista osoittautui uskomattoman lähellä totuutta. Uusi tutkimus, jonka tulokset julkaistaan.

HIV-infektio hyökkää aktiivisesti Venäjää vastaan, lääkärit toteavat Ilmaantuvuus on vahvistettu kaikilla maan alueilla. Tilastojen mukaan Venäjällä oli viime vuoden lopussa 943999 hiv: tä. Viime vuoden aikana yli 270 000 ihmistä on kuollut tartunnan vaikutuksista.

Keinotekoiset kynnet aiheuttavat allergioita Akryyli- ja geeli-lakat uhkaavat allergisen reaktion, joka voi levitä kasvoihin ja sukuelimiin.

Keinotekoiset kynnet aiheuttavat allergioita Akryyli- ja geeli-lakat uhkaavat allergisen reaktion, joka voi levitä kasvoihin ja sukuelimiin.

Kuorsaus uhkaa sydänongelmia ja aluksia, ja tämän vuoksi tiedemiehet suosittelevat sinua olemaan tarkempia terveydelle.

Miten auringon allergiat estetään? Monien ihmisten iho reagoi huonosti aurinkoon, vaikka ne olisi peitetty aurinkovoidetta. Nämä ihottumat johtuvat useista syistä - yksinkertaisesta altistumisesta auringolle, reaktioon aurinkoon, kun otat tiettyjä lääkkeitä tai käytät tiettyjä lääkkeitä.

Apteekkiketjujen luokitus vuoden 2018 ensimmäiselle neljännekselle Apteekkimarkkinoiden "konsolidoinnin ja konsolidoinnin" prosessi ei loppu uuteen vuoteen. Sekä orgaanisen kasvun että muiden verkostojen luokitusten johtajien seurauksena 30 parhaan pelaajan kumulatiivinen liikevaihto kasvoi 28%.

”HIV-toisinajattelijan kuolema”: miten venäläinen nainen toi lapsia hautaan idean nimissä Toukokuun lopussa 2018 36-vuotias Sofia Myaskovskaya, yksi HIV-toisinajattelijan kuuluisimmista edustajista, kuoli HIV: ssä Venäjällä. Aiemmin molemmat hänen poikansa kuolivat samasta taudista: yksi neljästä ja toinen asui alle vuoden. He r.

"Tyttö kuoli paikalla." Sosiaalisten verkostojen käyttäjät raportoivat kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta Smolenskin alueella. Vyšemskin alueella Smolyanin mukaan tapahtui onnettomuus, johon liittyy kuorma-auto ja auto, jossa lapsi kuoli. ”Kuorma-auton kuljettaja ei menettänyt autoa liikennevalot, siellä oli perhe - aviomies ja vaimo, ja.

Tänä vuonna yli 9,6 miljoonaa ihmistä kuolee syöpään maailmassa, ja vain tänä vuonna noin 9,6 miljoonaa ihmistä kuolee syöpään maailmassa, kuten asiantuntijat ennustavat. Joka kolmas kuolema on ehkäistävissä, koska syöpä näillä potilailla johtui tupakoinnista tai lihavuudesta. Kansainvälisen onkologisen viraston arvioinnin mukaan.

Tänä vuonna yli 9,6 miljoonaa ihmistä kuolee syöpään maailmassa, ja vain tänä vuonna noin 9,6 miljoonaa ihmistä kuolee syöpään maailmassa, kuten asiantuntijat ennustavat. Joka kolmas kuolema on ehkäistävissä, koska syöpä näillä potilailla johtui tupakoinnista tai lihavuudesta. Kansainvälisen onkologisen viraston arvioinnin mukaan.

Tutkijat ovat kuvailleet hapettimien vaikutusta lääkeaineen annosteluun, ja ryhmä teoreettisia kemistejä mallinnettiin metalli-orgaanisen kehyksen vuorovaikutusta lääkeaineen annosteluun hapettavien aineiden kanssa. Malli osoitti, että luuranko on stabiili vedessä, mutta häviää lisäämällä reaktiivisia happilajeja.

Tutkimus: Tumma hiusten värjäys lisää onkologian riskiä Tutkimus tutkijoista, joiden tulokset julkaistiin lehdessä Carcinogenesis, osoitti, että tumman hiusten värjäys lisää naisten riskiä sairastua rintasyöpään 51%. Me puhumme tummaahoisista naisista. Vaalean ihon edustajat eivät kuitenkaan ole turvallisia.

Varhainen verenpaine uhkaa naisia, joilla on varhainen dementia, ja tähän asti on oletettu, että vanhusten verenpaine on riskitekijä seniilisen dementian kehittymisessä. Tähän mennessä ei kuitenkaan ole tehty tutkimusta siitä, miten se vaikuttaa uskoon.

Miten piilottaa vaatteiden hahmot? Monet tytöt ja naiset ovat varmoja, että he voivat kompensoida vain pienen kasvunsa käyttämällä korkokengät. Tämä tekniikka toimii hyvin, mutta vain siinä tapauksessa, että tytöllä on liian lyhyt jalat, ei itse, vaan asenne.

Paras kotihoito kynsien vahvistamiseen ja kasvattamiseen Jotkut kotiäidit uskovat, että herkät, kuorittavat, aaltoilevat kynnet ovat kotitalouksien kemikaalien ja pesuaineiden käytön väistämätön sivuvaikutus. Mutta hänen sydämessään jokainen nainen haluaa silti, että hänen marigoldinsa loistaa ka terveyttä.

PepsiCo on kiinnostunut kannabiksesta, vaikka jotkut valtiot ovat laillistaneet kannabiksen käytön, yleensä Yhdysvalloissa sitä kielletään. Tämä ei kuitenkaan tullut esteenä elintarvikealalle. PepsiCo on ilmoittanut aikovansa käyttää kasviperäistä lääkettä a.

"Ensimmäinen vaihe on järkytys": sairaalan päälääkäri on hänen potilaidensa kanssa "Jokaisen henkilön kanssa sinun täytyy olla se, joka tarvitsee häntä." Samara Hospicen autonomisen voittoa tavoittelemattoman organisaation päälääkäri Olga Osetrova kertoi med2med.ru: lle työstään ja potilaistaan. Samaran sairaalan lähellä sairaala on pieni huvimaja. Chief.

Mikä veriryhmä kuolee todennäköisemmin vammasta? Kuten Dr. Wataru Takayama, yksi tutkimuksen tekijöistä, totesi, oli verrattain vähän tutkimusta veriryhmän ja vamman aiheuttaman kuoleman riskin välisestä suhteesta.

Viagra vähentää sydänkohtauksen jälkeistä kuolemanriskiä, ​​ja Viagran käyttö sydänkohtauksen jälkeen vähentää kuoleman riskiä Tukholman Karolinska-instituutin tutkijoiden mukaan. Saatujen tietojen mukaan pieniä sinisiä pillereitä käyttävät potilaat kuolivat 33% vähemmän.

HIV / AIDS: onko elämää diagnosoinnin jälkeen? "Ja sinulla on AIDS, ja se tarkoittaa, että me kuolemme... Me nielemme lääkkeitä sairaalassa, älä ajattele huomenna, älä kytke TV: tä, etsi kolmekymmentä valtakuntaa kartalla, ja mitä jos olet onnekas ja saat viisumit...", laulaja kerran lauloi... Zemfira. Mutta onko elämä sileä.

Influenssaviruksen ensimmäiset näytteet olivat samanaikaisesti rokotekantojen kanssa, ja Yhdysvalloissa menneen epidemian aikana noin 80 tuhatta ihmistä kuoli flunssa ja 900 tuhatta sairaalahoitoa. Nämä luvut ilmoitettiin Washingtonin taudintorjuntakeskusten (CDC) tiedotustilaisuudessa. CDC: n ensimmäiset tiedot nykyisestä epidemiakaudesta gr.

Korkea-kalorinen illallinen 6 aamulla uhkaa diabetesta New Yorkin Columbian yliopiston tutkijoiden tekemä uusi tutkimus viittaa siihen, että tiheä, kaloreita sisältävä illallinen 6 päivän jälkeen uhkaa diabeteksen kehittymistä. Samanlainen taipumus rikkaan kalorien päivälliselle illalla 6:00 jälkeen.

Miksi raaka liha on terveellisempi kuin paistettu? Tutkijat kirjoittavat, että liha on hieman hieman raakaa. Vahvalla paahdolla se vaikuttaa maksaan. Onko tämä totta? Maksa- sairauksien asiantuntija, d. M., ensimmäisen MGMU: n professori. Sechenov (Sechenovin yliopisto) Aleksei Buyeverov: - Itse asiassa se on hyvä.

Nimetyt vihannekset, jotka voivat tuhota hampaita Ryhmä hammaslääkäreitä Euroopasta on laatinut luettelon vihanneksista, jotka tuhoavat hampaita. Lääkärit kertoivat myös, että kesäkurpitsa, paprikaa, squashia ja sorelia ovat haitallisia hampaiden terveydelle. Vaarallisin niistä on kesäkurpitsa ja parsa. Lääkärit myös sanovat.

Nimetyt vihannekset, jotka voivat tuhota hampaita Ryhmä hammaslääkäreitä Euroopasta on laatinut luettelon vihanneksista, jotka tuhoavat hampaita. Lääkärit kertoivat myös, että kesäkurpitsa, paprikaa, squashia ja sorelia ovat haitallisia hampaiden terveydelle. Vaarallisin niistä on kesäkurpitsa ja parsa. Lääkärit myös sanovat.

7 tapaa päästä eroon huulista huulen yläpuolella Ehdottomasti jokaisella on huuli ylähuulen yli. Joku on hiukan karkeampi, joku on pehmeämpi. Joka tapauksessa, me kaikki haluamme päästä eroon niistä. Mutta miten tehdä se oikein, jotta kukaan ei epäile, että sinulla on tällainen ongelma?

Mies kuoli raivotaudista, kun hän päätti pelata lepakoiden kanssa, ja lepakot voivat olla vaarallisen tartuntataudin kantajia.

5 eniten hälyttäviä oireita kuukautisten aikana 1. Lämpö. Jatkuvasti korkea kuume on hyvin hälyttävä oire. Joillakin naisilla on kuume kuukautisten aikana, mutta se vähenee, erityisesti kun käytetään kipulääkkeitä. Kun näin ei tapahdu, ja jos tunnet.

FDA hyväksyi mobiilisovelluksen raskauden välttämiseksi. Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) antoi ensimmäisen luvan kaupallisesti käyttää mobiilisovellusta, joka auttaa naisia ​​välttämään ei-toivottuja raskauksia. Sovellus hyväksytään uudella pr.

Raskaana olevat naiset eivät saa käyttää hajusteita ja muovia. Uudet tutkimukset ovat osoittaneet vaaraa käyttää parfyymejä ja muoviastioita raskauden aikana. Tällaisissa naisissa lapset kärsivät todennäköisemmin aivojen kehittymishäiriöistä. Tulevat äidit, jotka raskauden aikana lämmittävät ruokaa muovisäiliössä.

Turkin muoti nykyisellä kaudella Huolimatta Greenpeacen kasvavasta aktiivisuudesta naiset eivät lakkaa rakastamasta turkista. Ja syksy-talvi 2018-2019 miellyttää meitä uusilla, kauniisti kauniilla turkistuotteilla. Jos haluat ostaa turkiksen, suunnittelijoille suositellaan kiinnittämään huomiota harmaaseen ja mustaan.

Elintarvikkeet, jotka eivät sisällä torjunta-aineita, suojaavat vakavaa syöpää vastaan: Orgaaniset elintarvikkeet, jotka eivät sisällä torjunta-aineita, vähentävät veren syövän kehittymisen riskiä 86%. Lisäksi se vähentää myös mahdollisuutta kehittää rinta- ja ihokasvaimia yli kolmanneksella. Monet meistä tietävät, että luonnonmukainen ruoka ei sisällä koiraa.

Miten sulkea syövän portit? Lääkärit sanovat, että jokainen ihminen kuolee syöpään, jos hän asui tarpeeksi kauan eikä kuollut muista sairauksista. Syöpäsolut syntyvät elimistöissämme joka päivä, mutta heidän koskemattomuutensa tunnistaa ja neutraloi ne nopeasti. Ikä tällaiset jaottelut vuonna.

Näiden juomien hylkääminen suojaa diabetekselta, ja maassamme tyypin 2 diabeteksen epidemia, joka johtuu istumattoman elämäntavan ja liikalihavuuden aiheuttamasta, on lisääntymässä. Näiden juomien välttäminen auttaa ihmisiä vähentämään diabeteksen kehittymisen riskiä. On olemassa lääkkeitä, jotka auttavat säätelemään.

Hyttynen rannerengas Suhteellinen uutuus, hyttysen vastainen rannekoru sai nopeasti suosion äitien ja heidän lastensa keskuudessa. Tällä työkalulla on useita etuja eri hyttysen voiteille ja suihkeille: käyttömukavuus ja helppokäyttöisyys; alhainen allergisen reaktion riski; voimme

Kenelle on musta kissa vaarallinen? Asumme teknologisen vallankumouksen aikakaudella, mutta psykiatrit juhlivat tänään obsessive-compulsive -häiriöiden (OCD) nousua, jota ilmaisee muun muassa lähes keskiaikaisen taikauskon kukoistaminen.

Oppiminen lukea ja kirjoittaa aikuisuudessa muuttaa aivot Max-Planckin instituutin tutkijat ovat tajunnut: kun lukutaidoton aikuinen oppii lukemaan ja kirjoittamaan, hänen aivoissaan tapahtuu uudelleenjärjestely. Muutokset vaikuttavat jopa talamuksen ja aivoriihen syviin rakenteisiin. Tutkimuksessa oli mukana naisia.

Onko hinkuyskän epidemia uhkaa Venäjää? Lasten yskäsairaus on hyökännyt aikuisille venäläisille, ja esiintyvyys Venäjän federaatiossa kasvaa ennennäkemättömällä vauhdilla - noin kolmasosa vuosittain.

Tutkijat sanovat syövän ehkäisytuotteet Ranskalaiset tutkijat väittävät, että luomutuotteiden syöminen vähentää syöpäriskiä. Tutkimuksen tulokset julkaistiin julkaisussa JAMA Internal Medicine. Monet ihmiset ympäri maailmaa ovat huolissaan siitä, että torjunta-aineet ja anti.

Tutkijat sanovat syövän ehkäisytuotteet Ranskalaiset tutkijat väittävät, että luomutuotteiden syöminen vähentää syöpäriskiä. Tutkimuksen tulokset julkaistiin julkaisussa JAMA Internal Medicine. Monet ihmiset ympäri maailmaa ovat huolissaan siitä, että torjunta-aineet ja anti.

Nimetty yhdeksi sydämen hyödyllisimmistä hedelmistä, ja lääkäri selitti, miksi sinun täytyy syödä luumuja. Asiantuntijan mukaan ”luumut sisältävät C-vitamiinia, B-ryhmän vitamiineja, A-provitamiinia, sokeria, ravintokuitua, orgaanisia happoja, typpi-, tanniini-, pektiiniaineita, makro- ja mikroelementtejä. Ne sisältävät

Syöpää ehkäisevä ruoka Independent ilmoitti, että tiedemiehet pystyivät todistamaan valtavan terveydellisen hyödyn luomutuotteiden syömisestä. Erityisesti tutkijat sanoivat, että se vähentää tiettyjen syöpätyyppien riskiä. Ind.

Lantion liikkeet ja hedelmättömyys Spikes pidetään yhtenä vakavimmista sairauksista. Tällaisella sairaudella naisella voi olla hedelmättömyyttä. Hedelmättömyyden diagnosoimiseksi on välttämätöntä siirtää tentti vain naiselle, mutta myös miehelle. Sinun täytyy siirtää spermogrammi, lue lisää menettelystä.

Tapoja torjua tupakointia Lapset tekevät usein nuorena ikäänsä virheen aloittaa tupakoinnin. Syynä on itseluottamuksen puute ja halu erottua keskuudessa. Näinä vuosina näyttää siltä, ​​että huonot tavat - tämä on viileä, joten aikuiset eivät nauraa, kun ensimmäiset näkyvät.

Otsassa näkyvät rypyt osoittavat ihmisille, jotka ovat vaarassa kuolla aikaisemmin kuin odotettiin, ja kardiologit ovat odottamattomia johtopäätöksiä: ihmiset, joilla on horisontaaliset ryppyjä otsaansa, joka ei ole omaa ikää, voi kuolla sydän- ja verisuonisairauksista. Eurek Alertin mukaan asiantuntijat arvioivat ryppyjen määrää ja syvyyttä 3200: ssa.

Aika on mennyt: Moskovassa Joseph Kobzon kuoli, surullinen uutinen vain levisi median läpi: Joseph Kobzon kuoli Moskovan klinikalla. Legendaarinen taiteilija oli 80-vuotias. Valitettavasti viimeisimmät uutiset eivät ole väärennös: laulajan kuolema ilmoitettiin hänen sukulaisilleen. Iosif Kobzon kaikkialla.

Israelissa kaksi ihmistä kuoli Länsi-Niilin kuumeessa, kaksi ihmistä kuoli Länsi-Niilin kuumeessa Israelissa, yhteensä 68 taudin tapausta on kirjattu vuoden 2018 alusta lähtien Rospotrebnadzorin verkkosivuston mukaan. ”Israelin terveysministeriön 23.8.

Parabeenit: hyvä tai huono? Joka päivä jokainen nainen käyttää useita kosmeettisia valmisteita, joista jokainen voi sisältää parabeeneja. Onko olemassa niiden käytön mahdollinen riski ja miksi valmistajat haluavat tehdä erityispakkauksia kosmetiikkapakkauksiin.

Parabeenit: hyvä tai huono? Joka päivä jokainen nainen käyttää useita kosmeettisia valmisteita, joista jokainen voi sisältää parabeeneja. Onko olemassa niiden käytön mahdollinen riski ja miksi valmistajat haluavat tehdä erityispakkauksia kosmetiikkapakkauksiin.

Miten kouluttaa tyttöjä? "Olet tyttö!" - kuinka monta kertaa olemme kuulleet tämän elämässämme? Tällaisten laitteiden massa ajetaan aivoihin lähes syntymästä lähtien - sinä olet häpeissään, että olet tyttö ja ei ylistä. Saat vaikutelman, että tyttö on jotain epämiellyttävää ja häpeällistä.

Tiedemiehet sanovat: ensimmäiset muistosi eivät ehkä ole todellisia, eikä virallisen näkökulman mukaan voi olla vähemmän kuin kahden vuoden ikään liittyvää muistia. Tästä huolimatta lähes 40% ihmisistä sanoo, että he muistavat itsensä lähes syntymästä.

Nuori mies joutui melkein hermostuneeksi äärimmäisen yrittäessään nauttia New Delhin sairaalan lääkäreistä (Intia) joutui käyttämään pyörivää pyörösahaa, jota käytetään marmorin leikkaamiseen.

Teen aggressio - mitä vanhempien pitäisi tehdä? Mikä on nuoruus psykologian ja jopa filosofian kannalta? Tämä on kieltämisen aika. Hyvin pienellä lapsella ei yleensä ole hänen näkemystään, hän ottaa vanhempien aseman. Mutta me kaikki olemme erilaisia, ja ajan myötä tulee selväksi, että sinun.

Koko totuus naisten hedelmättömyydestä Hedelmättömyyttä kärsivien ihmisten määrä kasvaa jatkuvasti. Valitettavasti tämä on maailmanlaajuinen suuntaus. Tilastojen mukaan naisten ja miesten tekijät on diagnosoitu tasa-arvoisesti. Lisäksi asiantuntijat paljastavat usein hedelmällisyyden vähenemisen molemmissa su.

Luonnollisten hiusten hännän käyttäminen Jos kuulut sellaiseen naisten luokkaan, joka haluaa aina näyttää valoisalta ja mielenkiintoiselta, et voi vain tehdä vääriä häntä, kiharoita tai muita hiusten tuotteita. Tällaiset lisävarusteet ovat tänään saaneet suurta suosiota ja monet naiset.

IVF: n avulla jäädytetyt alkiot ovat yhtä hyviä kuin tuoreet Naiset, joille tehdään in vitro hedelmöitysprosessi, jotta vauvalla olisi noin sama mahdollisuus menestykseen, kun käytetään jäädytettyjä alkioita ja tuoreita - ainakin jos heillä ei ole ovulaatiota.

Kauniita rintoja ilman leikkausta Monet tytöt ja naiset unelmoivat kauniista rinnat, jotka ilahduttavat muita ja joita he voivat olla ylpeitä. Kuitenkin miten pitää rinnat nuorena ja houkuttelevana ilman leikkausta? On kuitenkin olemassa tapoja.

Parasetamolin ottaminen raskauden aikana vähentää syntymättömän lapsen IQ: ta ja amerikkalaisten asiantuntijoiden mukaan paracetamolin ottaminen raskaana oleville naisille on erittäin epätoivottavaa, koska se voi vaikuttaa haitallisesti jälkeläisten älyllisiin kykyihin. Tutkijat ilmaisevat tietoja useissa Yhdysvaltain yliopistoissa. Tutkijat tutkijat.

Peräsuolen syöpä: 6 "punaisia ​​lippuja" ja 7 vaarallista myyttiä tästä taudista, kolorektaalisyöpä on neljäs yleisin onkologinen sairaus. Siten Yhdysvalloissa tämä tauti on 8% kaikista uusista onkologisista tapauksista. Tilastojen mukaan noin 4: stä 100: sta ihmisestä joutuu kolorektaalisyövän hoitoon.

Lääkärit ehdottivat, miten herätä aamulla nopeasti, ja aihe on tärkeä jokaiselle henkilölle - kuinka helppoa on herätä aamulla. Tietenkin voit herätä ja viisi ja kuusi aamulla, ja jopa aikaisemmin, mutta jos elin ei ole valmis tähän, niin kaikki aivot ja liikunta päättyvät iltapäivällä. Harkita.

Tutkijat: jopa puolet syöpäpotilaista kuolee kemoterapian vuoksi, mutta jopa puolet syöpäpotilaista kuolee kemoterapian sivuvaikutuksista, ja tutkimus on osoittanut. Brittiläisten tutkijoiden tutkimuksessa kävi ilmi, että jopa 50% kaikkien pahanlaatuisten kasvainten uhreista ei kuole syövän vaikutusten vuoksi.

Potilas amputoitiin kädellä sen jälkeen, kun hän oli palvellut osan raakoja mereneläviä parasiiteilla. Potilas valitti kuumeesta, jota havaittiin kahdeksi päiväksi, sekä kauhistuttavaa kipua käsivarteen. Kuten kävi ilmi, hänen oireet alkoivat 12 tuntia raakaa mo-syömisen jälkeen.

Hippoterapia - mikä se on; käsittelymenetelmä; hyödyt; miten se auttaa kuntoutusta Kirjaimellisesti termi "hippotherapy" on käännetty hevosen + hoitoon. Tämä ei ole muodikas harrastus, ei kaunis keksintö, joka houkuttelee epätoivoisia ihmisiä, jotka ovat valmiita kaikille palauttamaan terveytensä tai parantamaan hieman elämänlaatua. Hevoset todella.

Lääkärit ovat ehdottaneet, jotka tarvitsevat syödä paljon persiljaa Persiljaa kansanlääketieteessä kutsutaan yhdeksi edullisimmista parantavista yrtteistä. On monia lajikkeita persiljaa, mutta missä tahansa muodossa se on pöydälläsi - tämä yrtti tuo monia terveyshyötyjä. Ei mikään persilja kutsutaan.

Niin suosittu ja niin haitallinen. Miksi monet multivitamiinit eivät ole hyödyllisiä? Toronton yliopiston tutkijat julkaisivat amerikkalaisen kardiologiakollegion vaikutusvaltaisessa lehdessä suuren ja tärkeän tutkimuksen. He analysoivat kaikki vitamiineja koskevat julkaisut tammikuusta 2012 lähtien.

Aivastelu raskauden aikana - onko se turvallista? Vaikka monet naiset ovat huolissaan tavallista enemmän raskauden aikana, aivastelu ei saisi olla huolenaihe. Aivastelu ei tarkoita, että jokin on vikaa lapsen tai äidin kanssa. Kuva: Lääkärin viikoittaiset aivastelun syyt raskauden aikana.

Tomaatti (tomaatti) ruokavalio Yleiset säännöt Tomaattiruokavalio painonpudotukseen on erittäin suosittu ruokavalio-ohjelma, jota harjoitetaan erityisesti kesän / alkusyksyn aikana tämän vihanneksen massan kypsymisen aikana. Tomaatin ravintoarvo on määritetty olevan osa sitä.

Mustikka-ruokavalio On monia erilaisia ​​ruokavalioita, joiden avulla voit laihtua nopeasti ja ilman terveydelle haitallista vaikutusta, ja samalla nauttimaan tiettyjen tuotteiden imeytymisestä. Yksi silmiinpistävimmistä todisteista on mustikka-ruokavalio.

Genetics: alkoholi tappaa joitakin ihmisiä nopeammin Joillekin ihmisille alkoholi on erityisen vaarallista. Tutkijat ovat löytäneet geneettisen mutaation, joka uhkaa sydämen vajaatoiminnan kehittymistä ja äkillistä kuolemaa alkoholin juomisessa.

Amerikkalaiset vanhemmat uskovat, että influenssarokote uhkaa lapsia, joilla on autismi, ja se on "lääkäreiden salaliitto." Samaan aikaan tiedemiehet kuulostavat hälytyksen: vain Yhdysvalloissa flunssakauden aikana vuosina 2017-2018. Tästä viruksesta kuoli 180 lasta.

Luotu yksinkertainen testi syntymättömän lapsen sukupuolen määrittämiseksi Testi on hieman erilainen kuin viiveen aikana käytetty, yrittäen ymmärtää, jopa ennen lääkärin vierailua, onko raskaus tapahtunut vai jopa.

Painonpudotusinstrumentit ja -laitteet Jokainen tyttö tai nainen haluaa saada erinomaisen hahmon, valitettavasti useista syistä, mikä on kaukana asiasta. Joillakin ihmisillä on hyvin vaikeaa päästä eroon ylimääräisistä rasvapitoisuuksista, selluliitista, säröistä tai löysästä ihosta. Ja tällaisissa tapauksissa ilman käyttöä.

Nuorten lihavuus uhkaa onkologiaa tulevaisuudessa, ja nuorten lihavuus lisää riskiä haimasyövän kehittymiselle neljä kertaa. Israelin tutkijat ovat todenneet, että nuorten liikalihavuus lisää riskiä haiman syöpään miehillä 3,8 kertaa ja naisille neljä p.

Ah, tämä häät... "He menivät naimisiin, elivät onnellisina koskaan ja kuolivat samana päivänä" - lähes kaikki hyvät vanhat satuja päättyvät näihin sanoihin. Ei ole yllättävää, että tytöt, jotka kasvavat näissä kauniissa rakkaustarinoissa, unelmoivat tavata prinssi... Ja antaa.

Kuinka monta tuntia nukkuu ihminen tarvitsee? Kuten tutkijat totesivat, 10 tuntia nukkuvat ihmiset kuolevat 30% todennäköisemmin ennenaikaisesti kuin ne, jotka nukkuvat 8 tuntia. Niinpä sängyssä 10 tai useamman tunnin ajan pysyminen lisää riskiä, ​​että aivohalvaus kuolee 56% ja sydänsairaudesta.

Lääkärit kertoivat vaarasta menettää painoa. Painon pudotus ihmiset ovat alttiita terveysongelmille. Mitä konkreettisia seurauksia me puhumme? Esimerkiksi niille naisille, jotka ovat menettäneet yhdeksän tai useamman kilogramman 20 vuodessa, lonkkamurtuman todennäköisyys oli kaksi kertaa suurempi kuin osallistujien.

Agrofiirin edut ja käyttö kesämökissä Nykyään tällainen materiaali on erittäin suosittu. Se on ei-kudottu kangas, joka on sekä elastinen että kestävä, ja sillä on myös useita muita etuja. Tämä kangas voi olla sekä valkoinen että ihminen.

10 kaikkien aikojen myydyimmät: micellar vesi Viimeisten vuosien päätuote on micellarinen vesi. Uskovien eurooppalaisten kekseliäs keksintö, joka keksi uuden muotoilun ilman vettä - tänään on vaikea kuvitella päivittäistä kauneusrutiiniamme ilman sitä. Vaikka haluaisit kuorintasi.

Kystiitti naisilla aiheuttaa ja hoitaa Miksi naiset kehittävät kystiittiä? Anatomiset ominaisuudet - lyhyt ja leveä virtsaputki, joka helpottaa tartunnan saantia. Virheellinen hygienia (käymällä wc: ssä, kylpyammeessa tai suihkussa). Käytä

Makeutusaineet uhkaavat diabetesta ja sydänsairauksia Terveellisen ruokailun asiantuntijat kertoivat, miksi ruokavalion sooda on vaarallista ruokavalioon. Vaikuttaa siltä, ​​että harmittomat makeutusaineet rikkovat aineenvaihduntaa ja kuluttavat entsyymejä, jotka suojaavat meitä diabetekselta. Nykyään keinotekoiset makeutusaineet.

Vesipiippu tai savukkeet. Mikä on haitallisempaa? Tutkijat puhuivat siitä, kuinka 30 minuutissa vesipiippu voi vahingoittaa terveyttä. Mitä ongelmia tämä muoti harrastaa? Tutkijat ovat hävittäneet myytin siitä, että vesipiippu on turvallinen tapa tupakoida. Kalifornian yliopiston tutkijat Yhdysvalloissa

Raskaus: miten ei tehdä virheitä tulosten oikeellisuudessa Varhaisvaiheessa on varsin vaikea sanoa varmasti, onko raskaus tapahtunut vai ei. Helpoin tapa määrittää raskaus on testin käyttäminen. Tällainen testi voidaan ostaa missä tahansa apteekissa. Tulosten tarkkuus on pääsääntöisesti 95%.

Asuminen lähellä lentokenttää tai valtatietä uhkaa kehittää aivohalvausta, ja jatkuva altistuminen melua lisää sydän- ja verisuonitautien kehittymisen riskiä.

14 tapaa tappaa sinut, jos istut kuusi tuntia päivässä tai enemmän, niin kuoleman riski on 19 prosenttia korkeampi kuin ihmiset, jotka istuvat alle kolme tuntia päivässä, on American Cancer Society. Jopa säännölliset harjoitukset eivät auta. Tulosten ja.

14 tapaa tappaa sinut, jos istut kuusi tuntia päivässä tai enemmän, niin kuoleman riski on 19 prosenttia korkeampi kuin ihmiset, jotka istuvat alle kolme tuntia päivässä, on American Cancer Society. Jopa säännölliset harjoitukset eivät auta. Tulosten ja.

Moottoripyöräilijä kaatui. Smolenskin opiskelija kuoli lähes onnettomuudessa Orshassa, 11. kesäkuuta klo 00.35 Lenin-kadulla. Alustavien tietojen mukaan Kawasaki ZX-9R -moottoripyörän 30-vuotias kuljettaja (joka ei ole rekisteröity vakiintuneessa järjestyksessä) ajoi Lenin-katua pitkin. Talon numeron 6 alueella hän.

Kemoterapia voittaa naisia ​​enemmän kuin miehiä, ja naiset kärsivät todennäköisemmin kemoterapian sivuvaikutuksista, mukaan lukien hiustenlähtö. Tämän päätelmän tekivät brittiläiset ja australialaiset tutkijat. Perinteiseen kasvainten hoitoon liittyy kemoterapia eli käyttö.

Imetys - ja varten! Jos nainen sanoo: "Minulla ei ole maitoa" ja antaa lapselle seoksen, hän ei edes ruoki vauvaa. Tosiasia on, että maito ei tule itsestään.

Kevät tuotteet laihtuminen Salaatti vihreät Ensinnäkin, pinaatti, persilja, tilli ja lehtivihannekset kypsyvät kotimaisissa sängyissä, joissa hyödyllisten aineiden määrä nousee rajaan, erityisesti niiden mukana antioksidantit, proteiinit ja orgaaniset hapot.

Lääkärit kutsuivat yksinkertaisen tavan pidentää nuoria, joten sinun tarvitsee vain juoda granaattiomehua. Granaattiomehu on cocktail vitamiineista, aminohapoista, orgaanisista hapoista ja muista hivenaineista. Käsittelee ripulia. Granaattiomehu on runsaasti tanniineja (tanniineja). Ne ovat ne, jotka tekevät.

Luonnonmukaiset elintarvikkeet auttavat syöpäpotilaita, ja tutkimukset ovat osoittaneet, että ruokavalio on erittäin tärkeää niille, jotka taistelevat syöpää vastaan ​​ja auttavat selviytymään taudista. Ranskalaiset ravitsemusterapeutit tutkivat ravitsemuksen vaikutusta syöpähoidon tehokkuuteen ja totesivat, että on olemassa elintarvikkeita, jotka voivat tarjota.

Suojaa itsesi vilustumiselta ja flunssalta hedelmillä ja mehuilla.Löydä, mitkä elintarvikkeet tarjoavat elimistölle vitamiineja, ravinteita ja mikroelementtejä, tehostavat immuuniasi ja suojaavat sinua flunssalta ja vilustumiselta. Huomaa. Syksyn aikana vahvistetaan koskemattomuutta ja suojelua.

Lääkärit ovat debunked suosittuja myyttejä kahvia.Juo juoda kahvia ilman pelkoa terveydestä. Monet eivät voi kuvitella aamullaan ilman kupillista aromaattista kahvia, joka elvyttää ja auttaa palauttamaan elintärkeää energiaa. Ja jotkut ihmiset eivät juo kahvia - sen haitallisuuden vuoksi. Paitsi sellainen.

BIOCAD purkaa Biotekin julkisiin hankintoihin, ja BIOCAD sai ensimmäisen valtion sopimuksen interferoni-beeta-1a: n toimittamisesta, valmistaja otti osuuden Biotekista, joka oli lääkkeen pääasiallinen toimittaja, ja vuonna 2019 se uhkaa täysin poistaa kilpailijansa.

Lääkärit: ei tarvitse pelätä sokerin korvikkeita Kuten useat tutkimukset osoittavat, ruokavalion ylimääräinen sokeri uhkaa painoa, diabeteksen kehittymistä. Lääkärit asettavat rajaksi seitsemän teelusikallista sokeria päivässä. Vertailun vuoksi: yhdessä tölkissä tavallinen cola sisältää 9 kappaletta sokeria. Monet.

Sydän ei kestänyt: Espanjassa venäläinen turisti kuoli kansallispuistossa Espanjan kansallispuistossa Picos de Europa, 63-vuotias venäläinen turisti kuoli reitin kulun aikana. Espanjassa kansanpuiston Picos de Europassa, 63-vuotiaana lomanviettäjänä Venäjällä, suosittu turistireitti kulki äkkiä.

Miten tunnistaa masennus Syksy - surullinen aika. Monet valittavat syksyn masennuksesta. Psykiatrit sanovat, että tämä on vain tekosyy pahan tuulen perustelemiseksi. Itse asiassa tässä on kliininen masennus, joka viittaa vakavan sairauden tyyppiin. Hän on kahdenlaisia.

Italia on väestön ikääntymisen kannalta maailman toiseksi suurin - Istat Italian väestö on laskenut myös yhdeksän vuotta peräkkäin: tämän vuoden tammikuun 1. päivästä lähtien maassa asui hieman alle 60,5 miljoonaa ihmistä, joista 5,6 miljoonaa ulkomaalaista.

”Pyöräilijä sijaitsee risteyksen vieressä.” 38-vuotias mies kuoli Smolenskissa, tutkijat tutkivat hänen kuolemansa syytä. 26. heinäkuuta 38-vuotias pyöräilijä kuoli kello 38 Nikolajevin kadulla illalla. Tietoja ihmisen silminnäkijöiden kuolemasta. Alustavien tietojen mukaan Smolyanin sairastui pyöräretken aikana.

16-vuotias tyttö kuoli hiusten kooman takia vatsassa 16-vuotias Jasmine Beaver kuoli hiusten kooman takia. Viime viikolla hän pyörtyi kollegion aikana. Hänet lähetettiin kotiin lepoon, mutta pian hän paheni ja joutui sairaalaan. Hän kuoli sairaalassa. Ruumiinavaus.

Onko matkapuhelimet aiheuttaneet aivosyövän? Lääkärillä ei ole yksiselitteistä vastausta, jos aikaisemmin 2,4 tuhatta ihmistä 100 tuhatta kärsi tästä tuumorista, nyt se uhkaa 5 ihmistä 100 tuhannesta...

Uuden sukupolven hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden suojaaminen munasarjasyöpää vastaan: BMJ: ssä (British M.) julkaistun tutkimuksen mukaan uusissa sukupolvissa käytettävät nykyaikaiset yhdistetyt suun kautta otettavat ehkäisyvalmisteet (COC), jotka sisältävät uuden sukupolven estrogeenin ja progestiinien, vähentävät munasarjasyövän kehittymisen riskiä.

Uuden sukupolven hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden suojaaminen munasarjasyöpää vastaan: BMJ: ssä (British M.) julkaistun tutkimuksen mukaan uusissa sukupolvissa käytettävät nykyaikaiset yhdistetyt suun kautta otettavat ehkäisyvalmisteet (COC), jotka sisältävät uuden sukupolven estrogeenin ja progestiinien, vähentävät munasarjasyövän kehittymisen riskiä.

Uuden sukupolven hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden suojaaminen munasarjasyöpää vastaan: BMJ: ssä (British M.) julkaistun tutkimuksen mukaan uusissa sukupolvissa käytettävät nykyaikaiset yhdistetyt suun kautta otettavat ehkäisyvalmisteet (COC), jotka sisältävät uuden sukupolven estrogeenin ja progestiinien, vähentävät munasarjasyövän kehittymisen riskiä.

Lääkärit ovat kehittäneet testin syövän varhaiselle diagnoosille. Lääkärit ovat ehdottaneet ilman analysointia. Ison-Britannian tutkijat ovat kehittäneet testin tavallisimpien pahanlaatuisten kasvainten diagnosoimiseksi. Tämäntyyppinen syöpä löytyy jo myöhemmissä vaiheissa, kun parannusmahdollisuudet ovat merkittäviä.

Miten tunnistaa sukulaissairaus kumppanissa? Esteenestolaitteiden käyttö sallii kumppanien nauttia seksistä ajattelematta sen kielteisiä vaikutuksia. Tavallisesti kumppanit eivät kuitenkaan käytä kondomeja. Tällöin on olemassa riski, että seksuaalisesti tarttuvat taudit ovat mahdollisia.

Maaperän orgaaninen materiaali tuhoaa prionit Tutkimuslehdessä PLOS Pathogens julkaistun ja Albertan yliopiston Alberta-yliopiston Judd Aikenin johdolla tehdyn tutkimuksen ja muiden kirjailijoiden mukaan maaperän orgaanisessa aineessa oleva yhdiste tuhoaa krooniset prionit.

Funktionaalinen dyspepsia: milloin ja miten hoitaa? Maailman tilastojen mukaan dyspepsian oireiden yleinen esiintyvyys on keskimäärin 25%. Näihin lukuihin kuuluvat sekä orgaaniset että toiminnalliset dyspepsiat [1]. Funktionaalista dyspepsiaa (PD) leimaa tällaisten oireiden läsnäolo.

Älä häiritse tai epämiellyttävää PMS: ää Premenstruaalinen oireyhtymä on kehon tila, joka vaikuttaa naisten fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen ennen kuukautisia. PMS on yleinen ilmiö, joka vaikuttaa 85 prosenttiin lisääntymisikäisistä naisista. Mitä naisen pitäisi tehdä PMS-jakson aikana? Piilottaa.

Bioteknologia, travnitsy ja kosmetiikka gluteenilla "Vihreiden" kauneusbrändien markkinointistrategia perustuu väitteeseen, että kasvitieteelliset komponentit ovat hyödyllisiä iholle, ja synteettiset ovat haitallisia. "Paha" silikonien ja "hyvien" kasviöljyjen myyttien hajottamiseksi puhuimme kolmen kauneuden-ek: n kanssa.

Pienet ongelmat Älykkäiden ja aktiivisten lasten elämäkerta ei olisi täydellinen ilman, että mainitsisi heille melkein joka päivä tapahtuvat hankaukset, halkeamat ja muut vähäiset ongelmat. Tietenkin pienet "haavaumat" eivät ole yhtä vaarallisia kuin suuret, mutta myös ne.

Syöpä patologia - seurausta lepotilan rikkomisesta Lääkärit korostavat: keinotekoinen valo yöllä ei voi vain pudottaa sisäistä kelloa ja aiheuttaa unettomuutta. Se uhkaa syöpää ja nopeuttaa ikääntymistä.

Syöpä patologia - seurausta lepotilan rikkomisesta Lääkärit korostavat: keinotekoinen valo yöllä ei voi vain pudottaa sisäistä kelloa ja aiheuttaa unettomuutta. Se uhkaa syöpää ja nopeuttaa ikääntymistä.

Asiantuntijat kertoivat, mikä uhkaa nukkua älypuhelimella Kalifornian terveysministeriön tutkijoiden ryhmän sponsoroimien tutkimusten perusteella asiantuntijat saivat lausunnon älypuhelimista tulevien ihmisten tappavasta vaarasta.

Nykypäivän apokalipsi: Euroopan edessä on kauhea epidemia Saksan tiedemiehet vetävät rinnakkain tilanteeseen, joka on kehittynyt aikamme Euroopassa ja muinaisessa Roomassa. Erityisesti puhumme tyypillisistä ilmastonmuutoksista. Vuonna 540 samanlaiset prosessit aiheuttivat ruttoa.

Tytöt ylemmän huulen yli: mitä tehdä niin, että kukaan ei tiedä niistä Fluff ylemmän huulen yli on ehdottomasti jokainen. Joku on hiukan karkeampi, joku on pehmeämpi. Joka tapauksessa, me kaikki haluamme päästä eroon niistä. Mutta miten tehdä se oikein, jotta kukaan ei epäile, että sinulla on tällainen ongelma? MedicForum päätti selvittää.

Ebola palaa: ensimmäinen henkilö kuoli Kongossa Kongon demokraattisessa tasavallassa ensimmäinen henkilö kuoli uuden Ebolan verenvuototaudin puhkeamisen jälkeen, ja yli 10 ihmistä vahvisti taudin esiintymisen. Afrikan terveysministeriö mainitsee tällaiset tiedot. Eilen, 10. toukokuuta.

Virusten aiheuttamien epidemioiden ehkäiseminen Nykyinen Ebola-kuumeen puhkeaminen ensi silmäyksellä ei aiheuta vakavaa uhkaa: WHO on huhtikuun alusta lähtien tallentanut vain 56 tapausta ja 25 kuolemaa, ja vain kaksi tapausta viimeisellä raportointiviikolla. Nipah-viruksesta Intiassa puolet kuolemasta.

Nämä vinkit auttavat vahvistamaan immuunijärjestelmää syksyllä, yksinkertaiset ja tehokkaat menetelmät koskemattomuuden ylläpitämiseksi kylmän syksyn säällä. Väsynyt sairastumaan joka kerta, kun ulkolämpötila laskee alle 15 ° C? Näetkö ihmisiä, jotka eivät koskaan sairastu, eivätkä ymmärrä, miten he tekevät sen? Me kiirehdimme sinua radoon.

Korean kosmetiikka: mitä kannattaa kokeilla Miksi korealaiset kosmetiikat olivat suosittuja Korkean teknologian nopea kehitys Aasian maissa ei laiminlyönyt kauneusalan toimintaa. Korean kosmetiikkayritysten investointi innovatiiviseen komponenttien kehittämiseen on ollut huikea.

Kiinassa löydettiin kasvi kaikille sairauksille. Science Advances -lehdessä julkaistiin John Innes Centerin asiantuntijoiden tutkimus, joka totesi, että Kiinan perinteisessä lääketieteessä käytetty Baikalin kallo (Scutellaria baicalensis) tuottaa aineita, jotka voivat.

”Resolute” -ruokavalio ”Resolute” -ruokavalion periaate on niin sanottu osittainen ravitsemus kaikkien erillisten ravitsemusperiaatteiden noudattamiseksi - hiilihydraatit ja rasvat - energialähteet poistetaan. Näin keho viettää energiaa omien rasvakudostensa kautta. Ruokavalio.

Lääkärit selittivät, miksi on haitallista nukkua märillä hiuksilla, mikä on hyvin epäterveellistä. Lääkärit sanovat, että nukkuminen naisten kanssa, joilla on märkä hiukset, ei ole vain miellyttävä, vaan myös epäterveellinen. Lepotila märillä hiuksilla on haitallista useista syistä. Märkä hiukset hyvin.

10 vihjeitä tyylikkäistä tyylistä naisille, joilla on ylelliset muodot Ylellisissä muodoissa oleville naisille tämän kauden muoti tarjoaa paljon vaihtoehtoja. Vaatimattomista, jotta piilotettaisiin pieniä vikoja, ylistämään, korostamaan kaikkia painavia hyveitä. Älä pelkää, on tarpeen ottaa riskejä, koska kaikki on hienoa.

Vesisuihkukalvojen rasvanpoisto antaa mahdollisuuden säätää kuvan ääriviivoja, ja jokainen nainen unelmoi kauniista kuvioista. Urheiluseurojen pitkien luokkien jälkeen on edelleen senttiä, mikä on lähes mahdotonta päästä eroon. Joissakin paikoissa ruokavalioiden ja harjoitusten avulla ihonalaisen rasvan poistaminen on mahdotonta. V.

Sydämeni pysähtyi. Kuka on uhattu ja miksi äkillinen kuolema? Sanoo sydän- ja verisuonikirurgian tiedekeskuksen apulaisjohtaja. Bakulevin akateemikko Juri Buziashvili, äkillinen kuolema voi johtua eri syistä. Se voi jopa pysäyttää täysin terveen sydämen, jolla on traaginen yhtymäkohta.

Anosognosia lapsilla ja nuorilla Anton-Babinskyn oireyhtymä ilmenee, kun tiettyjä aivorakenteita vaikuttaa, eli ilmiön syyt juurtuvat orgaanisiin muutoksiin. Sairaiden aivojen ei yksinkertaisesti ole ymmärrettävissä taudista - osoittautuu, että tästä mahdollisuudesta puuttuu.

Maailman 20 kuolema johtuu alkoholista. Vuonna 2016 yli 3 miljoonaa ihmistä kuoli liiallisen juoman seurauksena WHOn mukaan Reutersin mukaan. On käynyt ilmi, että alkoholia sisältävät juomat ovat jokaisen 20: n kuoleman syy ja vain neljäsosa.

Äidit varokaa: keuhkokuume, kaikki lääkärit pelkäävät, meillä on lääkäreitä, oi, mitä sairaaloita, kaikki on täydellistä: lääketieteellinen hoito ulkomailla on hyvä, pätevät asiantuntijat ja huipputason laitteet, ja lääkärit voivat valita... ei sata.

Haitallisen suolan hyödyllisimmät ominaisuudet on nimetty, vaikka suola on jo kauan julistettu melkein ihmisten terveyden viholliseksi, mutta sillä on myös hyödyllisiä ominaisuuksia. Ja arvokkain niistä kutsui asiantuntijoita.

Haitallisen suolan hyödyllisimmät ominaisuudet on nimetty, vaikka suola on jo kauan julistettu melkein ihmisten terveyden viholliseksi, mutta sillä on myös hyödyllisiä ominaisuuksia. Ja arvokkain niistä kutsui asiantuntijoita.

Lääkärit ehdottivat, mikä hedelmä on erityisen hyödyllinen hypertensiivisille potilaille: Tuoreet hedelmät ovat erittäin tehokkaita ateroskleroosin ehkäisyssä. Luumut ovat erittäin hyödyllisiä verenpaineesta kärsiville ihmisille, varsinkin kun on turvotusta. Näillä hedelmillä on kapillaarivahvistavia ja anti-sklerootisia ominaisuuksia niiden fenolipitoisuuden vuoksi.

Munasarjasyövän esiintyvyys ja hoidon näkymät Naiset, joilla on diagnosoitu munasarjasyöpä, haluavat tietää enemmän tästä taudista. Ihmiset, jotka haluavat ymmärtää enemmän tilasta, ovat yleensä kiinnostuneita: kuinka yleinen on munasarjasyöpä; joilla on eniten riskiä munasarjasyövän kehittymiselle; a.

Kysymyksiä kosmetiikan käytöstä: kuinka kauan kerma elää? Hyvin usein kerman säilyvyysaika päättyy ennen kuin kerma loppuu. Ja sitten jokaisen naisen päähän kypsyvät kysymykset: onko mahdollista käyttää vanhentunutta kosmetiikkaa ja mitä tämä voi aiheuttaa kasvojen ihon kunnossa? Harkitse mahdollista tilannetta.

Ehkäisyaineet suojaavat syöpää Monet naiset ovat kuulleet, että suun kautta otettavat ehkäisyvalmisteet lisäävät syövän kehittymisen riskiä. Tuoreessa tutkimuksessa on kuitenkin havaittu, että ehkäisypillereiden käyttö voi suojata joitakin eroja ainakin 30 vuoden ajan.

Ehkäisyaineet suojaavat syöpää Monet naiset ovat kuulleet, että suun kautta otettavat ehkäisyvalmisteet lisäävät syövän kehittymisen riskiä. Tuoreessa tutkimuksessa on kuitenkin havaittu, että ehkäisypillereiden käyttö voi suojata joitakin eroja ainakin 30 vuoden ajan.

Varhaiset vaihdevuodet uhkaavat naisia, jotka synnyttävät 20 vuotta, ja tämä johtopäätös Havaijin tiedemiehet tulivat sen jälkeen, kun he olivat havainneet kokeeseen osallistuneita 1000 naista. Asiantuntijat onnistuivat myös selvittämään, että varhainen synnytys kohtaa usein hysterektomiaa. Havaijin yliopiston asiantuntijat.

Hitlerin hampaiden analysoinnin jälkeen tutkijat totesivat, että hän todella kuoli vuonna 1945, kun hän oli hyväksynyt myrkyn, ja Ranskan tutkijat aikovat lopettaa Adolf Hitlerin kuoleman salaperäisten olosuhteiden historian. He analysoivat hampaidensa koostumusta, minkä jälkeen he päättivät, että saksalainen johtaja oli todella kuollut syanidin käytön seurauksena.

Säännöllinen rokotus Vanhemmat potilaat, jotka rokotetaan influenssaksi joka vuosi, eivät todennäköisesti mene sairaalaan vakavien infektiomuotojen kanssa kuin ne, jotka muistuttavat rokotuksen tarpeesta vain ajoittain. Tämän päätelmän tekivät espanjalaiset tutkijat. Teoksen tekijät julkaistiin.

Venäläiset hyökkäävät HIV: iin, ja HIV: n suuri esiintyvyys on vahvistettu kaikilla maan alueilla. Tilastojen mukaan Venäjällä oli viime vuoden lopussa 943999 hiv: tä. Viime vuoden aikana yli 270 000 ihmistä on kuollut tartunnan vaikutuksista. Tosin, asiantuntijat kuitenkin.

Influenssaviruksen ensimmäiset näytteet olivat samanaikaisesti rokotekantojen kanssa, ja Yhdysvalloissa menneen epidemian aikana noin 80 tuhatta ihmistä kuoli flunssa ja 900 tuhatta sairaalahoitoa. Nämä luvut ilmoitettiin Washingtonin taudintorjuntakeskusten (CDC) tiedotustilaisuudessa. CDC: n ensimmäiset tiedot nykyisestä influenssaepidemiasta.

Sulfaatiton shampoot ja parabeeniton kerma: 5 myyttiä kosmetiikan vaaroista Onko totta, että myös pienissä määrissä kosmetiikan käyttö on haitallista? Kosmetiikan myrkyllisiä ominaisuuksia koskevissa kiistoissa tavalliset asiakkaat ovat eniten kiinnostuneita siitä, onko väitöskirja, jonka mukaan ”pieninä annoksina elimistömme nauttiminen ei ole haitallista # 187, on oikea.

Hampaiden hygieenisen puhdistuksen piirteet Hammaslääketiede pyrkii viime aikoina estämään hampaiden erilaisia ​​sairauksia. Tässä asiassa on erittäin tärkeää, että hygieeninen puhdistus tapahtuu. Ei ole mikään salaisuus, että hammasharjan käyttö jopa yhdessä erikoisvarusteiden kanssa.

Probiootit voivat auttaa vähentämään antibioottien käyttöä pediatriassa Euroopan kansanterveyslehden syyskuun numerossa julkaistiin meta-analyysi, jonka mukaan probioottien käyttö vähentää yleisten akuuttien tartuntatautien riskiä lapsilla ja johtaa siten c.

Nimettyinä tuotteina, jotka vaikuttavat syövän esiintymiseen Ranskan tutkijat suorittivat kokeilun, joka kesti vuosina 2009–2016 ja joka vaikutti keskimäärin 70 tuhatta ihmistä, jotka olivat keskimäärin 44 vuotta. Kokeessa onkologiaa diagnosoitiin 1340 henkilöllä. Asianmukainen ravitsemus 25%: lla vähentynyt p.

Genetics kertoi, miten päästä pois verensiirron tarpeesta Geeniterapia potilaille, joilla on vaikea beeta-talassemia (geneettinen tauti, jolle on ominaista anemia ja uhkaa kuolla aikaisin), on varsin turvallinen ja tehokas, tutkimus sanoo.

Smolyanin, joka taipui nuoria käyttämään huumeita, kohtaa 15 vuotta siirtokunnassa, ja 20-vuotiaasta nuoresta miehestä aloitettiin rikosasio Venäjän federaation rikoslain 230 §: n 3 §: n ("taipumus käyttää huumausaineita, psykotrooppisia aineita tai niiden analogeja") mukaisesti. alaikäisen osalta. ”Tutkimuksen mukaan.

Lääkärit kertoivat uhkaavansa masentuneita ihmisiä, ja tutkijat ovat löytäneet toisen vakuuttavan todistuksen siitä, kuinka tärkeää on tunnistaa ja hoitaa masennusta ajoissa, ja myös suojella itseään tämän mielenterveyden häiriön alkamisesta.

Suuret perheet uhkaavat kehittää dementiaa, tutkijat ovat osoittaneet, että Alzheimerin tauti vaikuttaa naisiin useammin kuin miehet. Soulin yliopiston tutkijat päättivät käsitellä tätä mallia. Kävi ilmi, että naiset, joilla oli monia lapsia, olivat korkean riskin ryhmässä.

Vahva kiinnittyminen kahviin uhkaa kutistua aivoihin, ja tiedemiehet sanovat erillisen aivojen osan vähentämisestä kahvin ystävien keskuudessa. Tiedetään, että tämä osa liittyy unen säätelyyn. Tutkijat tukevat heidän sanojaan 162 vapaaehtoistyöntekijän tutkimuksen tuloksilla.

Koiran ystäville on vakava vaara Kävely koirilla ei ole turvallista. Tämä varoitus tehtiin eläinparasitologian tieteellisen tutkimuslaitoksen asiantuntijoilta. Tosiasia on, että kävellessäsi eläinten tassuihin, tokokkarin munia, lois-matoja, kiinni.

Tutkijat: Zika-virus voi johtaa kuolemaan Zika-virus voi johtaa akuuttiin disseminoituun enkefalomyeliittiin. Jos hoito on ennenaikaisesti hoidettu, potilas voi kuolla aivojen turvotuksesta. Aiemmin uskottiin, että Zika-virus on vaarallinen vain raskaana oleville naisille. Brasilian tiedemiehet ovat kuitenkin viime aikoina todenneet, että e.

Salmonellan ja sepsiksen rakastuminen itsessäsi Isä Janelle Aires kuoli sepsissa sairaalassa rutiininomaisen sappirakon käytön jälkeen. Yhdeksän päivää hän kuoli, yhdeksän päivää hän sai voimakkaimmat antibiootit - eikä mikään niistä auttoi. Nyt Janelle Aires, instituutin fysiologi.

Muskovilainen kuoli Corvalolin ja äitiyrityksen yliannostuksesta. Nuori mies kuoli alustavien tietojen mukaan Corvalolin ja motherwortin yliannostuksesta hänen asuntoonsa Moskovan pohjoisosassa. Asunto oli avattava erityispalvelun avulla sukulaisten pyynnöstä, koska ennen kuin 36-vuotias mies kuoli, älä mene ulos.

Mikä on histamiinihydrokloridi? Histamiini on elimistön immuunijärjestelmän tuottama orgaaninen typpiyhdiste, kun henkilö altistuu allergeenille. Histamiinihydrokloridi on eräänlainen histamiini, jota käytetään homeopaattisena lääkkeenä.

Ravitsemusasiantuntijat ovat kertoneet, kenen ei pitäisi syödä tomaatteja Tomaatit sisältävät paljon orgaanisia happoja, jotka voivat aiheuttaa allergioita. Tomaatit luokitellaan oikein hyödyllisiksi vihanneksiksi, koska ne sisältävät paljon kuitua, vitamiineja, kivennäisaineita, antioksidantteja.

Miten veren kolesterolia alennetaan? Kolesteroli on orgaaninen yhdiste, joka kuuluu lipidiryhmään ja syö ihmisruumiin ruuan kanssa. Lisäksi maksa voi tuottaa kolesterolia. Tämän aineen ylimäärä veressä johtaa kolesterolin muodostumiseen.

Syussereya katkera: kokoelman ominaisuudet ja ominaisuudet Tämän laitoksen kemiallinen koostumus kompensoi täysin ulkoisen vetovoiman. Vain tanniinit tässä laitoksessa noin kaksi prosenttia, ja yanerina ja repin sisältävät jopa kaksi ja puoli prosenttia. Jälleen, jos edetä.

Laser-kosmetologia Uusimpien tekniikoiden ansiosta lasersäiliö oli mahdollista käyttää esteettisessä lääketieteessä, jossa esiintyi jopa aivan uusi suuntaus - laser-kosmetologia. Niinpä tämä suunta perustuu kahdentyyppisten lasersäteiden: erbienin ja hiilidioksidin käyttöön.

Tuhkarokko hyökkää jälleen maailmaan: miten suojautua vaaralliselta taudilta Tämä tuhkarokoviruksen aiheuttama tauti on erittäin tarttuva, ja sen komplikaatiot voivat olla hengenvaarallisia. Tuhkarokkorokotteen ansiosta tämän taudin aiheuttamien kuolemantapausten kokonaismäärä on kuitenkin vähentynyt 84% vuosina 2000-2016 (WHO: n mukaan). Kyllä.

Hajuvedet vaikuttavat lasten aivoihin, ja Illinoisin yliopiston amerikkalaiset tutkijat totesivat, että parfyymien ja muovien käyttö raskauden aikana vaikuttaa haitallisesti syntymättömän lapsen aivoihin. Tällaisiin johtopäätöksiin saivat tutkijat laboratorio- rotilla..

Hyvät lääkkeet onkologiassa: elinehto naisille Kunkin suuren lääkkeen historia on mielenkiintoinen omalla tavallaan. Hyvin harvoin hänen löytönsä on sattumanvarainen. Usein - kovan työn hedelmä. Ja joskus, kun kehitetään lääkettä käytettäväksi yhdessä päämäärässä, tutkijat havaitsevat yhtäkkiä ominaisuuksia, hyödyllisiä.

Moskovassa äiti yritti myydä 6-vuotiaan vammaisen poikansa lääkettä, ja 38-vuotias Catherine otettiin rikosoikeudenkäyntiin. Poliisi otti huomioon hänen elinolonsa ja jätti hänet vapaaksi oikeudenkäyntiin asti. Moskovan poliisi teki rikosoikeudenkäynnin naisia ​​vastaan. Vammaisen lapsen äiti syytetään huumausaineiden jälleenmyynnistä psykolla.

Neljä yksinkertaista sääntöä voi auttaa vähentämään keuhkosyövän riskiä Tupakoinnin lopettaminen on tärkeä tekijä syövän ehkäisyssä. Marraskuu on keuhkosyöpätietoisuus. Vuonna 2018 taudista kuoli yli 1 700 ihmistä. Ukrainassa vuosittain tallennetaan noin 13 000 uutta tapausta.

Meitä hoidetaan marjoilla. Mitä voidaan kerätä myöhään syksyllä? Rowan sisältää noin 25 biologisesti aktiivista ainetta, mukaan lukien vitamiineja, mineraaleja, orgaanisia happoja, jotka auttavat nopeasti toipumaan kylmästä. Lisäksi vuoristo tuhka alentaa verenpainetta ja kolesterolia.

Nainen, jolla ei ole neljää kylkiluuta, pysyy ohut, vaikka hän on viisi kuukautta raskaana Saksassa rintanpoisto on kielletty, koska sitä pidetään vaarallisena kirurgisena toimenpiteenä.

Lääkärit kertoivat meille, miten he voisivat katsella televisiota. Henkilön luonnollisten biorytmien epäonnistuminen on täynnä unettomuuden, neuroosin ja koko joukon muita, mukaan lukien erittäin vaarallisia häiriöitä ihmiselle. Kävi ilmi, että elokuvien katselu ennen nukkumaanmenoa voi myös pudottaa biologisen kellon.

Lääkärit kertoivat, millainen riski masennuksessa on: Amerikkalaisten kardiologien tutkimus on osoittanut, että nykyaikaisen ihmisen tapana piilottaa negatiiviset tunteet eivätkä pyydä apua stressiin ovat johtaneet masennuksesta johtuvan kuolleisuuden merkittävään lisääntymiseen kaikkialla maailmassa.

Äänet ympäristössä tuovat sydänkohtauksen ja aivohalvaus Ääni voi lisätä aivojen vyöhykkeen aktiivisuutta stressivasteessa. Se uhkaa tulehduksen kehittymistä aluksissa, lääkärit varoittavat. Siksi on vaarallista asua lähellä lentokenttiä ja teitä.

Nimetty pääasialliset syyt liialliseen hikoiluun naisilla Lääkärit selittivät, josta naiset hikoilevat paljon. Kun hiki vapautuu liikaa kuumassa säässä, kuntosalilla tai saunassa, ei ole mitään syytä, miksi näin tapahtuu. Mutta jos joskus nainen hikoilee paljon, niin tämä.

Sielun tila - yksinäisyys Jos luulet, että Venäjällä, Valko-Venäjällä tai Ukrainassa on paljon yksittäisiä naisia, olet syvästi väärässä. He eivät ole yhtä lännessä. Kymmenen vuotta sitten, Venäjällä ja IVY-maissa, naimaton nainen pidettiin toisen asteen nainen tai jopa ka.