Päästöjä kohdun kuretuksen jälkeen: normi ja patologia

Kohdunpoisto voidaan suorittaa terapeuttisissa ja diagnostisissa tarkoituksissa. Monet naiset kohtaavat tällaisen menettelyn, jotkut vain tulevat, joten on tärkeää saada käsitys siitä, miten elpymisjakso menee, mikä pitäisi olla päästö kohdun kaiverruksen jälkeen, kuinka kauan he voivat kestää.

Syyt purkautumisen jälkeen

Toimenpide suoritetaan polyyppien, endometriitin havaitsemisen avulla, jotta synnytyksen jälkeen päästäisiin eroon ei-toivotusta raskaudesta tai istukan jäänteistä. Diagnostista kurettia tarvitaan, jos nainen valittaa kuukautisten aikana tapahtuvasta raskaasta verenvuodosta hyytymien, hedelmättömyyden tai gynekologisen leikkauksen valmistelun aikana.

Verenvuoto kohdun kurettimisen jälkeen on normaalia, koska lääkäri suorittaa menettelyn melkein sokeasti käyttäen laitetta, kuten curettia. Toimenpiteen aikana tapahtuu kohdun limakerroksen rikkominen, muodostuu jatkuva verenvauhtia. Spotting edistää verihyytymien erittymistä, vahingoittuneen endometriumin regeneroitumista.

Pitkäaikainen vastuuvapaus curettagen jälkeen on täynnä vakavia komplikaatioita.

Erojen lajikkeet ja niiden tulkinta

Puhdistuksen jälkeen purkaus muistuttaa kuukautisia, niiden kesto, voimakkuus voi vaihdella ja riippuu monista tekijöistä alkaen lääkärin taitosta ja päättyen naisen hormonaaliseen taustaan. Asiantuntijoiden joukossa on kuitenkin joitakin kriteereitä, joiden avulla määritetään, miten prosessi vastaa normia:

 • Verenvuoto puhdistuksen jälkeen kestää enintään 10 päivää, useimmiten 4-5.
 • Ajan myötä purkauksen voimakkuus pienenee, ja ne tulevat hajaantuviksi.
 • Aluksi vatsassa on kipu vetovoimasta.

Jos muutama päivä sen jälkeen, kun curettage, ruskea vastuuvapaus ilmestyi, tämä osoittaa onnistuneen paranemisen.

Patologiset eritteet ja niiden merkitys

Naisen tulisi käydä lääkärissä, jos curetten jälkeen on purku, jossa on epämiellyttävä haju, ne ovat runsaita tai niukkoja, keltainen tai vihertävä. Jos kohdun puhdistamisen jälkeen esiintyy keltaisia ​​eritteitä, seuraavat patologiat kehittyvät todennäköisesti:

 • Tsertsivit.
 • Kohdun limakalvon tulehdus.
 • Metroendometritis.
 • Salpingo.

Pääsääntöisesti tällaisten komplikaatioiden kehittymisen lisäksi keltaisesta purkauksesta, johon on lisätty pussia, voit tarkkailla lämpötilan hyökkäystä, voimakasta kipua vatsan alareunassa.

Veren seerumi suurissa määrissä osoittaa vaikeuksia kohdun limakalvon paranemiseen. Jos väri muuttuu vähitellen keltaiseksi, voimme puhua infektion liittymisestä. Tämä tila edellyttää antibakteeristen aineiden käyttöä.

Jos veri kohdun puhdistuksen jälkeen pysähtyy 2-3 päivänä, voimme olettaa, että tämä johtui kohdunkaulan kanavan kouristuksesta, ja se kerääntyy kohdun sisällä. Patologiseen tilaan liittyy korkea kuume, vakavat kouristuskiput vatsan alaosassa. Lisää tulehduksen riskiä.

Jos antispasmodistiset aineet eivät auta selviytymään tilanteesta, toistuva puhdistus voi olla tarpeen.

Patologiaa harkitaan ja verta valitaan huonolla tuoksulla. Yleensä tämä on vahvistus infektion liittymisestä.

Vapautus diagnostisen kaaretuksen jälkeen

Vapautus diagnostiikkakirjoituksen jälkeen on melko normaalia. On harhaanjohtavaa olettaa, että vain lääketieteellinen puhdistus liittyy tällaiseen oireeseen. Mutta normi, jos veren purkautuminen ei ole luonteeltaan runsaasti, muistuttaa normaalia kuukautiskiertoa. Kesto ei saisi ylittää 7-10 päivää.

Kuinka paljon kohdun valinnan jälkeinen valinta tulee selittää lääkärille, koska komplikaatioiden puuttuessa niitä yleensä säännellään 3-5 päivän ajan, ja sitten intensiteetti laskee.

Naisen on huolestuttava ja otettava yhteyttä lääkäriin, jos:

 • Vastuuvapaus kestää yli 2 viikkoa.
 • Tiiviste on vaihdettava 2-3 tunnin välein.
 • Verenvuoto pysähtyi, mutta vatsassa oli jyrkkiä kipuja, joista jopa kipulääkkeet eivät auta.
 • Hyppäsi kehon lämpötilaa.
 • Koko kehossa oli heikkous, huimaus.

Aikainen pääsy lääkäriin auttaa välttämään vakavia seurauksia.

Elpyminen kohdun puhdistamisen jälkeen

Toimenpiteen jälkeen monet tekijät vaikuttavat toipumisajan kestoon. Jos ennen kiretaa on diagnosoitu endometriitti, kandidiaasi, mykoplasmoosi ja muut kortissa, niin menettelyn jälkeen komplikaatioiden kehittymisen riski kasvaa merkittävästi, ja siihen liittyy runsaasti eritteitä ja muita oireita.

Diagnostinen kuretti on vähemmän riskialtista negatiivisten vaikutusten kehittymisen kannalta. Jotkut riskitekijät, jotka vaikuttavat päästöjen kestoon ja hyödyntämisen kestoon, voidaan tunnistaa:

 • Suuri ruumiinpaino.
 • Diabetes.
 • Veren alhainen hemoglobiinitaso.
 • Kilpirauhasen toimintahäiriö.

Tällaisten patologioiden läsnäolo vähentää kehon vastustuskykyä, mikä johtaa hidastuneisiin talteenottoprosesseihin.

Jotta vältettäisiin ei-toivottuja komplikaatioita, lääkäri raaputtamisen jälkeen määrää lähes kaikille naisille:

 • Antibakteeriset lääkkeet. Ne on otettava tiukasti lääkärin määräämässä annoksessa.
 • Antibioottien ottamisen kesto vähintään 3 päivää, jos se nimitetään "atsitromysiiniksi" ja 5 päivää muiden lääkkeiden ottamisen yhteydessä.
 • Kivun lievittämiseksi on suositeltavaa ottaa kipulääkkeitä, esimerkiksi Ibuklin, Diclofenac.
 • Kohdun puhdistamisen jälkeen on olemassa tarttumisriski, joten lääkäri määrää entsyymilääkkeitä tämän prosessin estämiseksi: "Longidase". "Wobenzym".
 • Ennalta ehkäisevänä toimenpiteenä käytetään sorptiohoitoa, johon liittyy antiseptisen aineen, jolla on sorbointikyky, tuonti emättimeen, esimerkiksi Enterosgel, Dioxidin.
 • Kuukauden syklin palauttamiseksi gynekologit suosittelevat suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden käyttöä. Vastaanotto alkaa kaavinta-päivänä.
 • Abortin puhdistamisen jälkeen nainen voi joutua ottamaan masennuslääkkeitä 1-2 viikkoa. Vain lääkärin tulee määrätä tällaisia ​​lääkkeitä.

Lääkehoidon lisäksi on tärkeää noudattaa seuraavia suosituksia:

 • Poista seksuaalinen läheisyys 3 viikkoa puhdistuksen jälkeen. Tämä vähentää infektioriskiä ja lisää verenvuotoa.
 • Valtion jälkeinen tila ei salli raskauden suunnittelua, on parempi lykätä tämän ongelman ratkaisua kuuden kuukauden ajan.
 • Välttääksesi kohdunontelon tartunnan kuukauden aikana, älä mene uima-altaaseen, älä uida avoimessa vedessä.
 • Puhdistuksen jälkeen sallitaan vain tiivisteet.
 • Rajoita liikuntaa.

Fysioterapia auttaa palautumaan nopeammin. Lääkäri suosittelee:

 • EHF-terapia. Kehon säteilyttäminen sähkömagneettisilla aaltoilla lisää vastusta, estää komplikaatioiden kehittymistä.
 • Ultraääni on hyvä tarttumisen muodostumisen estäminen.
 • Infrapunasäteilyllä on anti-inflammatorinen vaikutus.

Kourettan jälkeen on edelleen suuri riski saada tulehdus patologioita. Tehokas hoito, täysin valmistunut hoito ja lääkärin suositusten noudattaminen vähentävät merkittävästi vakavien komplikaatioiden kehittymistä naisten lisääntymisjärjestelmässä.

Mitä pitäisi valita kohdun jälkeen?

Kohtuun puhdistus suoritetaan useista syistä, erityisesti abortin vuoksi. Kuten kaikki kirurgiset toimenpiteet, sitä seuraa verenvuoto. Mikä pitäisi olla normaali valinta kaapimisen jälkeen ja mikä vastaa tässä artikkelissa kuvattua patologiaa.

Milloin kaavinta tehdään?

Sisäkudos kohdussa on limakalvo, jota kutsutaan endometriumiksi. Joskus tämä kangas on joskus puhdistettava kokonaan tai osittain. Tällaiset kirurgiset manipulaatiot suoritetaan erityisillä lääketieteellisillä instrumenteilla (katso kuva). Tämä prosessi liittyy kirurgiseen interventioon, ja siksi sillä on kaikki leikkauksen jälkeiset oireet ja se aiheuttaa raskaan kuorman keholle.

Kaavinta suorittaa terapeuttisen ja diagnostisen toiminnon, ja sitä käytetään tällaisissa tapauksissa:

 1. Endometriumin tai paksunemisen harventuminen (hypoplasia) (hyperplasia).
 2. Pahanlaatuisen tai hyvänlaatuisen kasvaimen, polyyppien, fibroidien, fibroidien läsnäolo tai epäilys (luetaan eritteistä kohdun fibroidien poistamisen jälkeen linkissä).
 3. Kohdun kudosten tulehdukselliset prosessit.
 4. Endometriitti, endometrioosi.
 5. Kohdunkaulan patologia.
 6. Kuukautiskierron rikkomukset.
 7. Alkio kuolee.
 8. Raskauden keskeytystä.
 9. Abortin loppuun saattaminen epäonnistuneen apteekin tai tyhjiöpyrkimyksen vuoksi, kun sikiötä ei poistettu kokonaan.
 10. Usein endometriumin hiukkasten leikkaaminen suoritetaan hysteroskoopin ja erillisen diagnostisen kaaretuksen (RFV) tarkoitusta varten. Sen avulla luodaan kohdunkaulan limakalvon tai kohdunkaulan kanavan gynekologinen patologia.
 11. Käytetään biopsiana - kudoshiukkasten kerääminen epätyypillisten solujen tutkimiseen.

Abortive puhdistus

Abortin tapauksessa aborttia käytetään 10–12 viikon ajan ja sitä pidetään vähiten turvallisena menetelmänä. Toimii kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen, dilatoituminen, käsittää kohdunkaulan kanavan laajentamisen kirurgisilla instrumenteilla tai erikoisvalmisteilla (jotka ovat vähemmän tehokkaita). Toinen vaihe, curettage - kohdun syvennyksen ja seinien puhdistaminen curette-lääketieteen lusikalla. Prosessi on tuskallista, koska se suoritetaan yleisanestesiassa ilman vasta-aiheita.

Jäädytetyn raskauden puhdistus tapahtuu samalla tavalla, jos sikiö jäädytetään ja pysyy kohdussa, ja jos keskenmeno tapahtui osittain. Tietoja purkautumisesta abortin katkeamisen jälkeen, lue artikkeli linkistä.

On tapahtunut, että apteekki- tai tyhjiöpyrkimys ei antanut täydellistä aborttia. Jäljelle jäävät itushiukkaset on poistettava vierekkäisten kudosten sepsiksen välttämiseksi. Tämä prosessi suoritetaan puhdistamalla.

Purkautuminen kohdun diagnoosikirjoituksen jälkeen

Hysteroskooppi, joka suoritetaan diagnoosin vuoksi, liittyy vähäiseen verenvuotoon tai ruskeaan purkautumiseen.

Ensimmäinen päivä tai kaksi voi hellittää mahalaukun. Jos manipulaation tarkoituksena oli käyttää tulehtuneita leesioita, verenvuoto jatkuu useista päivistä viikkoon, riippuen kudoksen alueesta.

Veren eristäminen ERD: n jälkeen on vähäistä, usein häviämässä päivässä, jos potilas on noudattanut kaikkia jälkikäsittelyjakson sääntöjä.

Kuinka monta päivää purkautuu kuormituksen jälkeen?

Päästöjen luonne ja kesto kohdun kaaretuksen jälkeen riippuu käyttötarkoituksesta. Jos puhumme purkautumisesta purkamisen jälkeen, otetaan huomioon, milloin prosessi toteutettiin, miten raskaus kului, potilaan ikä, siihen liittyvät sairaudet ja lääkärin toimivalta.

Puhdistus raskauden 11–12 viikolla

Jos abortti suoritettiin tällä hetkellä, niin ensimmäiset verenmenetyspäivät ovat runsaat, joskus jopa tummat hyytymiset.

Tämä selittyy kohdun lisääntymisellä. Tällöin se laajennetaan 10–12 cm: iin, ja kaula on valmistettu enimmäissulkemiseen. Siksi tässä vaiheessa kaavinta on yhtä suuri kuin täysimittainen toiminta, ja jättää käytännössä avoimen haavan, jolla on suuri koko, jossa veren menetys on normaalia. Kohdun kurettimesta johtuvat päästöt liittyvät sen pienenemiseen entiseen kokoonsa, johon liittyy kipua ja kouristuksia.

Lisäksi verenvuoto muuttuu niukaksi, meripihkaiseksi, jolloin saadaan ensimmäinen kirkkaan punainen, sitten vaaleanpunainen.

Epämukavuus katoaa 2–3 vuorokautta, ja koko purkaus voi kestää noin 10 päivää. Jos nämä oireet eivät mene pitkään pois, ota yhteys lääkäriin.

Fading Raskaus

Sama havaittu purkaus ja vasta jääneen raskauden kuretti. Jos sikiön kuolema havaittiin ajoissa ja prosessi ei ole monimutkainen sepsis, purkautuu kohdun puhdistuksen jälkeen 7–10 päivän kuluttua. Jos epätäydellinen keskenmeno tapahtui raskauden toisessa kolmanneksessa, se voi vuotaa 2-3 viikkoa. Muutama päivä operaation päättymisen jälkeen veren menetys on runsaasti, muut päivät - ichor.

Tämä on vain yleinen ominaisuus purkaukselle kohdun puhdistamisen jälkeen. Kuinka paljon he menevät ja mitä heidän pitäisi olla, määräävät organismin yksilölliset ominaisuudet. Terveessä ja nuoressa naisessa, jolla on lisääntymisikä, kudosten elvyttäminen ja kuntoutus tapahtuu paljon nopeammin. Diagnostinen ja terapeuttinen kaaret menopausissa on vaikeampaa.

Symptomatologia määräytyy hormonaalisen taustan perusteella, joka alkaa ryhtyä muuttumaan dramaattisesti lisääntymisjärjestelmän toimintaan samoin kuin raskauden jälkeen, mikä voi aiheuttaa minkä tahansa patologian ja taudin.

Patologian merkkejä

Jos kohdun verenvuoto ei lopu 14 päivää kuretan jälkeen, veren määrä ei vähene, ja siihen liittyy lisääntyvää kipua, ja vuori täytetään 1–2 tunnissa, sitten on komplikaatio tai patologia.

Ei leikkausta leikkauksen jälkeen

Foorumi on usein keskustelu siitä, miksi kurettien jälkeen ei päästetä purkautumaan, tai ne lopetetaan seuraavana päivänä, ja kouristava kipu pysyy, joskus mukana kuumetta. Tällöin se voi olla hematometri - verihyytymien joukko kohdussa, jonka kohdunkaulan kanava on jo suljettu, ja niiden karkottaminen on mahdotonta. Nämä hyytymälät räjäyttävät kirjaimellisesti sukupuolielinten, aiheuttaen teräviä kouristuksia. Ne voivat herättää vierekkäisten kudosten sepsiä.

Jos siis kuretuksen tai jäädytetyn raskauden puhdistamisen jälkeen ei ole eritteitä, ota välittömästi yhteys lääkäriin tutkiakseen ja poistamaan veriset konsentraatiot. Lääkärin puuttuminen tähän tilanteeseen johtaa vakaviin seurauksiin. On syytä miettiä, jos veren menetys oli merkityksetön ja kesti vain yhden päivän, ja kipu aiheuttaa edelleen epämukavuutta.

kuukautiset

Jos endometriumin kuretuksen jälkeinen purkaus kestää yli kymmenen päivää eikä siihen liity kipua, kouristuksia, kuumetta, ne ovat vaaleanpunaisia, punaisia ​​tai verisiä, meidän pitäisi olettaa kuukautisten alku. Toisin sanoen kuntoutusjakso oli onnistunut, kuukautiskierto jatkui.

Heikko ja raskas purkaus

Toinen tilanne, jos verenvuoto on runsaasti, sitten vähäistä, kestää pidempään kuin säädetty aika, vetäytyy säännöllisesti, kiput menevät sivulle, takaisin, ja on kylmä ja yleinen huonovointisuus. Nämä oireet saattavat viitata hormonaaliseen epätasapainoon, eroosion prosesseihin, endometrioosin keskipisteiden tehottomaan poistoon, polyyppeihin ja jopa eri etymologioiden kasvaimiin.

Endometriitti, kohdun tulehdus, on yleinen sairaus erityisesti kuretuksen jälkeen. Se kehittyy infektion seurauksena puhdistusprosessin aikana ja huono antiseptinen hoito sekä kuntoutusjakson sääntöjen noudattamatta jättäminen. On tärkeää, että kirurgisen toimenpiteen seurauksena kehon ja naisen koskemattomuus heikkenee, sen vastustuskyky on alhainen, ja siksi kohdunonteloon kohdistuu patogeenisten organismien esteetön hyökkäys. Näin kehittyy tulehdus.

Päästöt voivat olla joko runsaita tai veren muodossa, läpinäkyviä limakalvoja, joissa on veriset suonet, valkoinen ja kurja. Niihin liittyy epämiellyttävä haju, vatsaan vatsakipu ja lämpötilan nousu.

Tällaisten oireiden esiintyminen edellyttää lääkärin välitöntä hoitoa ja kiireellistä hoitoa.

Keltainen purkaus hajun kanssa tai ilman

Purkauksen kirkkaan keltainen väri manipuloinnin jälkeen osoittaa infektion ja tulehdusprosessin alun.

Jos nainen ei tunne vielä epämiellyttävää hajun tai kivun hajua, tämä ei tarkoita kohdun elpymisen hyvinvointia. Tällöin sinun tulee ottaa yhteyttä gynekologiinne saadaksesi lisähoitoa.

Jos vaalean kellertävä sävy on seurausta erityksen voimakkuuden asteittaisesta vähenemisestä, ei ole syytä huoleen.

Hajuhäviö voi ja tulehdussairauksien taustalla olevan tulehduksen kehittymisen vuoksi. Esimerkiksi bakteeri-vaginosis tai kandidiaasi (rinta). Niiden oireita täydentävät epämiellyttävät tunteet emättimen alueella: kutina, polttaminen. Verenvuotoa puhdistuksen jälkeen seuraa keltainen, valkoinen tai harmaa limaa. Tällaiset sairaudet välittyvät sekä seksuaalisesti että kehittyvät mikroflooran koostumuksen rikkomisen taustalla, joka on luonteeltaan naisten jälkeinen jakso.

Kuntoutusaika

Jotta leikkauksen jälkeisiä komplikaatioita ei kohdistu, on tärkeää noudattaa näitä sääntöjä:

 1. Pidä nukkumassa vähintään 10 päivää.
 2. Älä nosta mitään raskasta, välttää fyysistä rasitusta, stressiä ja hypotermiaa.
 3. Poista alkoholin saanti.
 4. Ota kaikki tulehduskipulääkkeet, joita lääkärisi on määrännyt.
 5. Anteeksi sukupuolielämä jonkin aikaa.
 6. Vaihda tyynyt usein ja pese pois luonnollisilla tuotteilla, joilla on erityinen intiimi hygienia.
 7. Älä viivytä ultraääniä, joka on osoitettu sinulle ajoissa, jotta vältät komplikaatiot.

Lyhyesti tärkeimmistä asioista

Naisten palaute ja asiantuntijalausunto vahvistavat, että vastuuvapaus menettelyn jälkeen on pakollinen. Normaalisti, kohdun loppukäsittelyn kesto kestää jopa 10 päivää, jos puhdistus tehtiin raskauden lopettamiseksi ja jopa 5 - diagnoosin tai hoidon aikana. Nämä indikaattorit ovat yksilöllisiä. On tärkeää pystyä erottamaan normi patologiasta ja noudattamaan postoperatiivisen ajan sääntöjä. Siunaa sinua!

Vastuuvapauden jälkeen jäänyt raskaus: patologia tai nopeus

Sikiön kehityksen häipyminen - tämä diagnoosi gynekologian tilastojen mukaan on 12 prosenttia naisista ainakin kerran elämässään. Patologian tiheydestä huolimatta tämä ehto herättää monia kysymyksiä, joista yksi on naispuolisten sukupuolielinten poistuminen.

Purkautuminen kaavin jälkeen - normi ja patologia

Kohdun puhdistaminen - pakollinen manipulointi raskauden häipymisen jälkeen. Hedelmöityneiden munanjäännösten poistaminen tapahtuu gynekologissa synnytysosastolla.

Sikiön tai epämuodostuneen istukan (hedelmöittynyt muna) evakuointi suoritetaan mekaanisesti, mikä on lääkärin kaiken ammattitaidon myötä loukkaantunut kohtuun.

Emättimen purkautuminen on luonnollinen ja välttämätön prosessi. Ne edustavat verta, joka ei sisällä epäpuhtauksia limaa, mäyrää ja muita epänormaaleja nesteitä. Punainen purkaus hyytyneiden veren hyytymien kanssa - normi parin ensimmäisen päivän aikana puhdistuksen jälkeen, sitten niiden intensiteetti ja määrä vähitellen vähenevät.

Patologia: miten tunnistaa ja mitä tehdä seuraavaksi

Miksi veri vuotaa curettage-manipulaatioiden jälkeen, mitkä eritteet ovat normi ja mitkä patologiat?

Raskauden alkaessa kuukausittainen verenvuoto pysähtyy, koska muna on jo hedelmöitynyt, munasarjojen toiminta katoaa jonkin aikaa, ja jäljellä olevat munat suojataan seuraavan kerran.

Jos raskaus muuttuu jostain syystä patologiseen tilaan, naisen keho estää kaikki sikiön kehitykseen tähtäävät toiminnot. Keskeytyminen tai häipyminen tapahtuu. Veren kautta kaikki, mikä onnistui kehittymään kohdun sisällä, erittyy.

Mistä näkyy

Verenvuoto puhdistuksen jälkeen on pakollinen prosessi, joka syntyy kohdun supistumisen vuoksi. Elin työntää pois kaikki hedelmöityneen munan jäännökset, paikan (istukan myöhempinä aikoina), kaikki veren sisältö näkyy ulkona.

Punaisen tai burgundin eristäminen on normi, eikä heidän pitäisi aiheuttaa pelkoa naisilla. Jos muita oireita liittyy ja naisen tila pahenee tunnin välein - tämä on merkki epänormaalista abortin jälkeisestä ajasta.

Mitä puhdistuksen jälkeen on

Puhdistuksen jälkeistä aikaa (1–2 kuukautta) kutsutaan korjaavaksi. Tällä kertaa keho viettää hormonitasojen normalisointiin, lisääntymistoiminnon palauttamiseen myöhemmissä raskauksissa. Kuntoutusjakson kesto riippuu useista tekijöistä:

 • kroonisten sairauksien läsnäolo / puuttuminen;
 • aiheuttaa keskenmenon tai häipymisen kehityksen;
 • naisen emotionaalinen terveys ja kunto;
 • organismin ikä ja yksilölliset ominaisuudet;
 • aiempien syntymien lukumäärä, raskaudet;
 • raskausikä, jolloin kehitys lopetettiin.

Erään tekijän mukaan purkauksen väri puhdistuksen jälkeen voi vaihdella.

Verinen ja ruskea

Ruskea, punainen, burgundinen purkaus sukupuolielimistä naisilla puhdistuksen jälkeen on normaali. On myös tärkeää kiinnittää huomiota eritettävän veren määrään. Runsas purkautuminen kahden ensimmäisen tai kolmen päivän aikana ei aiheuta huolta, ja sen jälkeen niiden intensiteetin pitäisi vähitellen laskea.

Ruskea purkaus tulee viidennen päivän jälkeen. Tämä tarkoittaa, että hemoglobiinisolut alkavat jo hapettua, mikä johtaa kirkkaan kylläisen punaisen värin muutokseen. Aikana jäljellä olevana ajankohtana (päivittäisen järjestelmän mukaan) valinnalla on sama ruskea väri, kunnes ne kirkastuvat.

Vihreä, valkoinen ja keltainen

Keltainen, vihertävä tai punainen valkoisten limakalvojen hyytymien kanssa on aina poikkeava. Tässä tapauksessa gynekologi tekee lisätutkimuksia ulkonäön syyn määrittämiseksi.

Syyt poikkeavan alkuperän purkamiseen:

 • infektio syntymäkanavassa (herpes, streptokokki, sukuelinten infektiot);
 • hedelmöittyneen muna-aineen jäämien epätäydellinen poistaminen, raskaussuoja;
 • kohdunkaulan trauma tai repeämä;
 • kohdun limakalvon tulehdus;
 • fyysinen ylikuormitus ensimmäisen kuukauden aikana.

Kohdunkaulan repeämästä johtuvaa verenvuotoa pidetään vaarallisena komplikaationa. Tässä tapauksessa naisten kuolleisuuden riski kasvaa 60 prosenttiin. Jokainen minuutti säästää ihmishenkiä.

Tilastojen mukaan haitallisten vaikutusten riski on erityisen korkea ensimmäisten kolmen päivän aikana kohdun puhdistamisen jälkeen. Jos edellytyksiä ei ole, ja operaatio suoritettiin hyvän asiantuntijan toimesta, minkä tahansa luonteen komplikaatioiden todennäköisyys on minimaalinen.

Infektiotaudit, jotka yleensä johtavat komplikaatioihin, diagnosoidaan myös silloin, kun on todettu keskenmenon tai jääneen abortin diagnoosi. Siksi katsotaan, että 80% komplikaatioista ensimmäisten päivien jälkeen puhdistuksen jälkeen johtuu lääketieteellisen henkilökunnan ammattitaidon puutteesta.

Muut patologiset eritteet

Jos toiminta on onnistunut, eritteet muuttavat värinsä, tilavuutensa ja intensiteettinsä koko kuukauden ajan:

 • ensimmäinen päivä - punainen, paksu, hyytyneellä verellä, kudosjäännöksillä;
 • 1-3 päivää - burgundia tai pimeä, ajoittain voimakkaasti (äkillisen liikkeen jälkeen, kun taivutetaan alas nukkumisen jälkeen). Kohdussa on kipua, harvemmin alaselässä;
 • 3 päivää - yksi viikko - purkautuminen kuukautisten aikana, ilman kipua ja eri värisiä epäpuhtauksia;
 • 1-2 viikkoa - harvinainen, heikko, tummanruskea, sitten vaalea sävy, ilman epäpuhtauksia limaa, tasaisesti.

Koko ajan veren määrä muuttuu naisen toiminnan mukaan. On mahdotonta olla päivä ja yö, koska veri pysähtyy kohdun sisällä. Mutta liiallinen liikunta lisää avoimen verenvuodon mahdollisuutta.

Kuinka monta

Verenvuodon kesto, voimakkuus ja luonne puhdistuksen jälkeen raskauden kehittymisen aikana määräytyvät useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien sekä naisen fyysinen terveys että psyko-emotionaalinen tila.

Pisin verenvuoto havaitaan infektion esiintymisessä kehossa, joka puolestaan ​​muodostaa tulehdusprosessin. Tulehdus ei salli kohdun normaalia supistumista, joten veren määrä ei vähene.

Veri kohtuun tai syntymäkanavaan patologioiden tapauksessa pysähtyy, toissijainen infektio liittyy, mikä vaikeuttaa talteenottoprosessia. Ilman infektiolähteen hoitoa on mahdotonta poistaa verenvuotoa, epämiellyttävää hajua tai sumutusta.

Veren poistuminen kohdun kehon puhdistustoiminnan jälkeen on luonnollinen ja normaali prosessi, edellyttäen, että nainen tuntuu normaalilta, hänet ei häiritse kipu. Puhdistuksen jälkeen kohdun on palautettava toimintansa ja se on valmis ottamaan hedelmöityneet munat takaisin.

Kohdistaminen kohtu: vaikutukset ja vastuuvapauden

Kaavinta tarkoittaa pieniä kirurgisia toimenpiteitä. Se tehdään synnytyksen, abortin, kasvainten poistamiseksi kohdussa. Useimmat naiset sietävät menettelyä hyvin. Mutta jotkut potilaat tarkkailevat kehon patologisia muutoksia, myös purkautumista.

Kerrotaan, kuinka monta päivää verenvuoto jatkuu, kun se on normaalialueella, ja missä tapauksissa se vaatii lääkärin kuulemista.

Kaavinta on gynekologinen kirurgia, jonka tarkoituksena on puhdistaa kohdun eri muodoista, verihyytymistä, istukan ja munasolun jäämiä. Se suoritetaan mekaanisesti - tuomalla erityisiä työkaluja kohdunonteloon tai tyhjiökuivauksella.

Kaavinta näkyy naisilla:

 • synnytyksen jälkeen, jos kohdussa on istukan jäämiä tai suuria verihyytymiä;
 • abortin jälkeen säilyttäen munasolun osat;
 • fibroidien ja plolipovin poistamiseksi;
 • diagnostisia tarkoituksia varten kudospalan saamiseksi ja sen tutkimiseksi syöpäsolujen läsnäoloa varten.

Toistuva puhdistus aiheuttaa erityistä haittaa keholle, esimerkiksi hysteroskoopin raaputtamisen jälkeen. Operaatio johtaa kohdun seinien loukkaantumiseen, siihen kohdistuu verenvuotoa. Ja jos toimenpiteen jälkeen ei ole kulunut riittävästi aikaa, toistuva interventio voi aiheuttaa haavan tartunnan. Niinpä naisen on tiedettävä, millaista valintaa pitäisi tehdä raaputtamisen jälkeen, jotta neuvoisivat välittömästi lääkärin apua.

Päästöt normaaleissa rajoissa

Diagnostiikkakirjoituksen jälkeen tai kohdun puhdistamiseksi verenvuoto on normaalia. Syy niiden esiintymiseen on endometriumin ylemmän kerroksen hylkääminen ja kohdun loukkaantuminen. Lääkärin on varoitettava, kuinka kauan purkaus kestää ja kuinka voimakas.

Kuretuksen jälkeisen purkauksen luonne riippuu pitkälti sairaudesta, jonka käsittely edellyttää toimintaa.

Synnytyksen jälkeen

Naarmuuntumista määrätään naisille, jotka eivät tyydy kohtuun tai joilla on diagnosoitu istukka kohdun kohdalla. Imurointi tai mekaaninen puhdistus suoritetaan verihyytymien poistamiseksi. Verenvuotoa ei pitäisi tapahtua kuretuksen jälkeen, nainen jatkaa lochia - synnytyksen jälkeen. Intensiteetissa ne muistuttavat kuukautisia ensimmäisten 2-3 päivän aikana. Valitsee enintään 1,5 kuukautta.

Abortin jälkeen

Usein sen jälkeen, kun abortti on kohdussa, munasolun jäänteet. Jos et poista niitä, infektio on mahdollista. Kaavinta tehdään kohdun puhdistamiseksi, sen toiminnan normalisoimiseksi. Seinien loukkaantumisen vuoksi nainen alkaa purkautua. Hilse on havaittu 5–10 päivää, jonka jälkeen emättimen erittyminen muuttuu ruskeaksi ja pysähtyy 14. päivänä.

Kasvainten poistamisen jälkeen

Poisto sen jälkeen, kun kohtu on poistettu kasvaimien poistamiseksi, voi olla poissa. Jos prosessi toteutettiin käyttämällä moderneja menetelmiä ilman, että se olisi vahingoittanut limakalvoja, nainen tuntuu hyvin. Mutta ensimmäisten 3-4 päivän aikana pieni määrä vaaleanpunaisesta purkauksesta ei ole poikkeama normistosta. Tärkeintä on valvoa niiden lukumäärää ja jos muutos tapahtuu, ota yhteys lääkäriin.

Vastuuvapauden luonne ja kesto

Normaalilla purkauksella mekaanisen kaarevuuden jälkeen on seuraavat ominaisuudet:

 • keskimääräinen tilavuus kuukausittain enintään 3 päiväksi;
 • ei suuria verihyytymiä;
 • siedettävä vatsakipu;
 • ei ole epämiellyttävää, ohutta hajua.

Mitä määrärahoja havaitaan tietyssä tapauksessa, tarkistimme sitä aikaisemmin. Esitetyt normit on ohjattava, jotta kohdunontelossa esiintyvä infektio voidaan havaita ajoissa.

Veren valuminen kaavin jälkeen kestää enintään 5-7 päivää. Poikkeuksena on synnytyksen jälkeinen aika, jolloin veren ulkonäkö on sallittu 14 päivän kuluessa. Kun seitsemäntenä päivänä kaavitaan, ruskeat eritteet korvaavat ichorin. Ne ovat melko vähäisiä, eivät aiheuta epämukavuutta ja pysähtyvät kokonaan 2-3 päivän kuluessa.

Mahdolliset komplikaatiot

Sucker on normaali leikkauksen jälkeen. Jos kuretuksen jälkeen ei ole päästöjä, voidaan joissakin tapauksissa epäillä komplikaatioita:

 • kasvaimia tai verihyytymiä ei poistettu käytön aikana;
 • veri kerääntyy kohdun sisällä.

Kohtu hylkää endometriumin synnytyksen ja abortin jälkeen. Jos lisääntymiselimessä on rikkomuksia, emättimen eritteitä ei ole. Tämä ei ole normaali ja vaatii ultraäänen.

Myös päinvastainen tilanne on mahdollinen - erittyminen tehostuu, kestää kauemmin kuin varattu aika. Tämä voi merkitä komplikaatioita:

 • Sisäinen verenvuoto, joka liittyy kohdun tulehdukseen.
 • Kaulan repeämä. Tämä tapahtuu kohdunkaulan lisääntyneellä joustavuudella ja kirurgien virheellisillä toimenpiteillä. Vähäisten vammojen sattuessa kudokset palautetaan itsenäisesti. Jos haavat ovat lukuisia tai syviä, tarvitaan ompelu.
 • Kohtun muodonmuutos. Kun puhdistaa kohtua, lääkäri toimii "sokeasti", mikä voi aiheuttaa loukkaantumisen elimeen. Vähäisten vammojen sattuessa ei ole runsaasti verenvuotoa. Jos haavat ovat vakavia, nainen voi menettää paljon verta.
 • Limakalvon eheyden loukkaaminen. Endometriaalisen polyn hysteroskooppi voi vaurioittaa kohdun limakalvoa.
 • Hematometra. Leikkauksen jälkeen kohdun alkaa supistua verihyytymien poistamiseksi. Jos näin ei tapahdu, veri kerääntyy sisälle. Tähän tilaan on tunnusomaista se, että ruskeat päästöt ilmestyvät ensin kaaretuksen jälkeen, ja sitten alkaa verenvuoto.

Jos purkaus on pysähtynyt äkillisesti, on syytä kuulla lääkärin puoleen.

Hälyttävä oire on vakava, leikkaamalla vatsakipua. Se esiintyy kohdun tulehduksessa ja haavan infektiossa. Vakava kipu yhdessä verenvuodon kanssa on syynä naisen välittömään sairaalahoitoon.

Muu Korosta

Leikkauksen jälkeen lisääntyy sukuelinten infektio- ja tulehdusriski. Voit määrittää taudin ominaisten oireiden mukaan:

 • keltainen purkaus kuretuksen jälkeen ja verenvuodon loppu ilmaisee lihaskudoksen tai kohdun tulehduksen;
 • Vihreän tai harmaasävyisen emättimen eritys osoittaa tarttuvaa patologiaa;
 • Cheesy valkoiset - ensimmäinen merkki susan.

Lisämerkki on sukupuolielinten epämiellyttävä haju, kutina ja polttaminen. Ei suljettu pois vatsakipua.

Normaalin alueen sisällä vain värittömiä limakalvojen eritteitä, jotka eivät aiheuta epämukavuutta. Ne esiintyvät ennen kuukautisten alkamista ja 5 päivää ennen ovulaatiota. Muiden eritteiden puuttuminen osoittaa onnistuneen toiminnan.

Kuukausittainen kaavinta: normaali ja patologia

Useimpien naisten kuukautiskierto gynekologisten manipulaatioiden jälkeen on häiriintynyt. Vapautuu vähemmän tai vähemmän verta, kesto lyhenee tai kasvaa. Yleensä sairauden hoidon jälkeen kuukautiset tulevat vähemmän tuskallisiksi ja runsaiksi. Myös normaalin viiveen sisällä ensimmäiset 2-3 kuukautta.

Ensimmäiset jaksot voivat näkyä vain kuukauden kuluessa toiminnasta. Naisen ei tarvitse huolehtia, syklin rikkominen on mahdollista hormonaalisen syklin epäonnistumisen vuoksi.

Miten estää komplikaatioita

Tietäen kuinka paljon valinnan jälkeen kaavinta, sinun pitäisi keskittyä tähän indikaattoriin. Jos esiintyy poikkeavuuksia, ota yhteys lääkäriin. Myös naisen on noudatettava tiettyjä sääntöjä mahdollisten komplikaatioiden ehkäisemiseksi:

 • hoitaa hoitoa vain pätevässä klinikassa kokeneen henkilökunnan kanssa;
 • seurata sukupuolielinten hygieniaa, erityisesti ensimmäisinä päivinä leikkauksen jälkeen;
 • tarkkailla seksuaalista rauhaa loppuun asti;
 • suoritettava lääkärin määräämä lääketieteellinen kurssi kehon palauttamiseksi;
 • tutkittava kuukauden kuluttua leikkauksesta;
 • Rikastetaan ruokaa tuoreilla hedelmillä ja vihanneksilla;
 • valitse sopiva ehkäisymenetelmä, jos raskautta ei ole suunniteltu.

Kaavinta viittaa pieniin gynekologisiin toimintoihin. Se on osoitettu useissa tilanteissa, kun on tarpeen puhdistaa kohdun eri muodoista. Naisen tulisi tietää luonteen purkauksen jälkeen curettage hallita paranemisprosessin kohdun ja estää komplikaatioiden kehittymistä.

Keltainen purkaus kohdun puhdistamisen jälkeen

Jos naisella on kohdun kuretuksen jälkeen epätyypillistä keltaista purkausta, tämä osoittaa tarttuvaa prosessia, joka tapahtuu lisääntymiselimissä. Kohdun kuretuksen prosessi ja sen valmistelu edellyttävät useita toimintoja, joilla pyritään ehkäisemään tarttuvia ja tulehduksellisia komplikaatioita leikkauksen jälkeen. Kun terveys- ja epidemiologisia vaatimuksia rikotaan gynekologisten interventioiden aikana, tartuntatautien kehittymisen riski kasvaa. Sama havaitaan hätätilanteessa, kun potilas on saanut puhdistusmenettelyn määrittelemättä hänen tarttuvaa tilaansa. Kun puhdistus on edennyt suotuisasti, nainen tutkitaan ja tulehdusmuutoksia tai sairauksia havaitaan uudelleen.

Yleisimpiä curettage-komplikaatioita ovat:

 • kohdunkaulan;
 • kohdun limakalvon tulehdus;
 • endocervite;
 • salpingo;
 • metro endometriitti.

kohdunkaulan

Keltainen purkaus sen jälkeen, kun curettage saattaa esiintyä kohdunkaulan yhteydessä. Patologia on kohdunkaulan kanavan tulehdus. Syy voi olla:

 • kohdunkaulan vamma puhdistuksen aikana;
 • sukupuolielinten infektioiden ja emättimen dysbioosin esiintyminen ennen leikkausta;
 • naisten leikkauksen jälkeisen ajan suositusten rikkominen;
 • lääkärit eivät ole noudattaneet asepsisääntöjä ja antisepsisäiriä kohdun kuretin aikana.

Seuraavat cervicitiksen lajikkeet, jotka muodostuvat kuretuksen jälkeen, erotetaan toisistaan.

 • Märkivä. Yleisimmät taudinaiheuttajat ovat bakteerit: gonokokit, trikomonadit, ureaplasmat, mykoplasmat, klamydiat. Purulentin muodon kehittyessä vaikuttaa kohdunkaulan sylinterimäinen epiteeli. Purkaus on runsaasti ja kurja, keltainen ja epämiellyttävä haju.
 • Vakava kurja. Taudin syy on ehdollisesti patogeeninen sukupuolielinten kasvisto. Dysbakteerissa E. coli, stafylokokit, streptokokit ja muut mikro-organismit lisääntyvät aktiivisesti emättimeen, ja ne tunkeutuvat endokerviksiin ja laukaisevat tulehdusprosessin. Siihen liittyy myös keltaisia ​​eritteitä.
 • Atrofinen. Muodostettu puhdistuksen jälkeen ei ole heti. Sille on tunnusomaista kohdunkaulan limakalvon paksuuden väheneminen.

Yleensä tauti voi olla oireeton. Keltaisen purulentin purkauksen ilmaantuminen curetten jälkeen osoittaa akuutin tulehdusmuodon.

Seuraavat valitukset tulevat myös naiselta:

 • vatsan kipu alavihassa;
 • selkärangan selkäkipu;
 • keltainen purkaus voi sisältää verta;
 • usein ja kivulias virtsaaminen.

Joissakin tapauksissa kohdunkaulan puhdistamisen ja kehittymisen jälkeen voidaan havaita lämpötilan nousua.

Gynekologisen tutkimuksen aikana lääkäri toteaa keltaisen purkauksen lisäksi emättimeen menevän kohdunkaulan osan turvotusta ja punoitusta. Ja myös pienet verenvuodot ja haavaumat voivat tulla esiin.

Hoidon puuttuessa patologia muuttuu krooniseksi. Keltaiset eritteet tulevat vähemmän runsaiksi, mutta sisältävät veren epäpuhtauksia. Nainen tuntee jatkuvan kipua lannerangan alueella seksuaalisen yhdynnän aikana.

Cervicitis diagnosoidaan emättimen tutkimisen ja tahdistussytologian perusteella.

kohdun limakalvon tulehdus

Keltainen purkautuminen kohdunpuhdistuksen jälkeen voi merkitä endometriittia. Joskus myös elimistön lihaksen kerrokset ovat mukana patologisessa prosessissa. Tässä tapauksessa puhumme jo metroendometriitistä.

Immuniteetin heikkeneminen curetage-menettelyn jälkeen ja tarttuvien aineiden esiintyminen kohdunontelossa, jotka on tarttunut emättimen onteloon, johtaa endometriitin toteutumiseen. Hormonaaliset muutokset edistävät myös endometriumin vaurioita.

Puhdistuksen jälkeen ensimmäisinä päivinä, kun endometriitti alkaa, purkautuminen tapahtuu lihamyllyn muodossa: erotettavan veren väri muuttuu likaiseksi ruskeaksi, ja sitten purkaus muuttuu kurjaksi. Leikkauksen jälkeisen verenvuodon päätyttyä endometriittiin liittyy keltaisia ​​eritteitä.

Endometriumin akuutti tulehdus kehittyy kaksi tai kolme päivää puhdistuksen jälkeen. Keltaisen purkauksen lisäksi muut infektioon liittyvät merkit ovat:

 • kuume;
 • vilunväristykset;
 • voimakas kipu vatsaontelossa;
 • kivulias virtsaaminen;
 • takykardia.

Gynekologisen tutkimuksen aikana lääkäri toteaa, että kohdun koko on lisääntynyt, sen herkkyys palpointiin ja kohdunkaulan kanavan purulenttinen keltainen purkaus.

Hoidon puuttuessa akuutti endometriitti, joka muodostuu puhdistuksen jälkeen, menee krooniseen vaiheeseen.
endocervicitis

Kohdunkaulan jälkeinen endocervicitis on tulehdusprosessi, joka kehittyy kohdunkaulan kanavan limakalvoon.

Ei-spesifinen syy endocervicitiksen muodostumiseen on kohdunkaulan vauriota kohdunpuhdistuksen aikana. Ehdollisesti patogeeninen mikrofloora, joka aktivoituu heikentyneen immuunipuolustuksen seurauksena, voi aiheuttaa patologian kehittymistä. Syy voi olla myös STD: iden - gonorrhean, mykoplasman, klamydian jne. - olemassa olevat sairaudet.

Arkuus on yleensä poissa. Kipu seksuaalisen kosketuksen aikana on mahdollista. Suhteellisen harvoin nainen voi valittaa tylsästä / vetävästä kipusta vatsaan.

Lääkäri määrittää gynekologisen tutkimuksen ja laajennetun tai yksinkertaisen kolposkopian aikana:

 • kohdunkaulan punoitus;
 • punaista purkausta keltainen;
 • lukuisia eroosioita.

Patologian diagnosoimiseksi naiselle on osoitettu:

 • aidan leviäminen mikroflooraan;
 • PCR sukupuolielinten infektioita varten;
 • bakposev-eritteitä, jotka ovat välttämättömiä patogeenin tunnistamiseksi ja sen herkkyydeksi antibiooteille;
 • sytologia;
 • colposcopy;
 • transvaginaalinen ultraääni ja lantion ultraääni.

Lääkkeen tuen puuttuessa akuutti muoto muuttuu krooniseksi, jolle on ominaista myös patologiset keltaiset eritteet.

Puhdistuksen jälkeen kehitetyn akuutin endocervicitiksen hoitoon kuuluu etiotrooppisen hoidon nimittäminen. Useimmiten hoito alkaa antiseptisillä peräpuikoilla ja immunomodulaattoreilla. Valitut lääkkeet myötävaikuttavat infektion aiheuttaneen patogeenin poistumiseen, minkä seurauksena keltainen purkaus pysähtyy. Lääkityksen kesto - 7-14 päivää.

metroendometritis

Metroendometriitti on kohdun endometriumin ja myometriumin samanaikainen tulehdus. Kuretuksen jälkeen muodostuu patologia kohdun sisäpinnan merkittävän vahingon seurauksena.

Syy taudin kehittymiseen on tarttuvien aineiden tunkeutuminen kohdunonteloon kohdunkaulan kanavasta ja emättimestä, joka sijaitsee alla. Useimmiten infektio tapahtuu ehdottomasti patogeenisellä mikroflooralla, joka aktivoituu immuunipuolustuksen heikkenemisen jälkeen curettageen jälkeen. Joskus saniteetti- epidemiologisen järjestelmän vaatimuksia ei noudateta - huonosti steriloitujen välineiden käyttö, lääketieteellisen henkilöstön asepsisääntöjen ja antiseptisten aineiden raskaat rikkomukset - mikro-organismien sairaalakannat (sininen pusku, S. aureus ja monet muut) tunkeutuvat kohtuun. Bakteerien Nosokomialle on tunnusomaista lisääntynyt aggressiivisuus ja resistenssi perinteisille antibiooteille. Siksi tulehdusprosessi leviää nopeasti kohdun alapuolelle.

Kohdun metroendometriitin merkkejä tulee.

 • Vähärasvaisen alueen arkuus. Alemman lihaskerroksen - myometriumin - osallistumisen jälkeen kipu on sietämätön, antaa nivusiin, peräsuoleen ja alaselän.
 • Purulent purkaus keltainen.
 • Herkkyys palpaatioon. Kohdun kohtuuttomuus lantion tutkimuksen aikana liittyy voimakkaaseen kipuun.

Yleensä metroendometriitin oireet ilmenevät neljännen - seitsemännen päivän jälkeen puhdistuksen jälkeen.

Ennaltaehkäiseviin tarkoituksiin nainen määrittelee tietysti antibioottihoidon välittömästi kaavin jälkeen, jotta estetään kohtuun tulehdus.

Keltainen purkaus kuretin jälkeen

Keltainen purkaus kuretin jälkeen

Keltainen purkaus kaavin jälkeen.

Ja lääkärille on heikko?

Keltainen purkaus kaaretuksen jälkeen (((

voiko se tarkastuksen jälkeen valita?

Keltainen purkautuminen keskenmenon alkuvaiheessa

Synnytyksen jälkeinen vastuuvapaus

kaavin jälkeen bb: llä

Minun kärsimykseni raaputtamisen jälkeen.

25 verenvuodatusta voimakkaasti, sillä päivä tai kaksi oli lähes mitään.

Päivänä 5 pieni veri virtautui ja sinä päivänä oli vähän vatsaan katkera.

Se oli Uzi: ssa, kaikki on hyvin, vain pieni veri on jäljellä.

Hän meni tuloksiin lääkäriin, hän määritti pillereitä, joi ja tuli limaa. Ja se on kaikki.

Nyt, kuten he sanoivat kuukauden kuluttua, he tulivat kuukausittain. Mutta toistaiseksi niukasti.

Kun olet mennyt uudelleen ultraääniin. Niin he sanoivat minulle: että kuukautisten jälkeen tarvitset ultraääntä

Minulla oli sama puhdistuksen jälkeen, join antibiootteja, kaikki meni pois.

Nyt ei ole kuukautisia, mutta vakavia kipuja, ultraääni teki, endometrium on paksu, kohtu on valmis kuukautisia varten, mutta ei ole mitään.

En tiedä mitä tehdä

Aloin juoda duphastonia

Tietoja eritteistä Internetistä

Voi, ne lumiset viskoosiset päästöt raskauden aikana alkuvaiheessa... miten he saivat minut! Kiitos kamaa!

päästömäärät

Lyhyesti sanottuna menen lääkärin puoleen ((((((

ja artikkeli on erittäin hyödyllinen!

suuri artikkeli. kirjanmerkki

voi joku tulla kätevästi!

Epätavallinen raskaus tai tahaton kaaret. Kuka syyttää?

Minulla oli tämä tilanne. Kauan odotettu testi osoitti // jo toisen viiveen päivänä. Olin iloinen, aloin odottaa 12 viikkoa mennäni ultraääniin. Mutta se ei ollut siellä. Viidennellä viikolla minulla oli veripisaroita, ruskea. Olen paniikkia ambulanssi. Sairaalassa he tekivät ultraäänen, he eivät löytäneet mitään missään, he sanoivat, että keksin sen ja lähetti sen kotiin. Veri on mennyt, jonain päivänä nousen aamulla, minulla on taas verta, mutta hieman enemmän. Testi on positiivinen. Olen jälleen hysteerinen, kutsun ambulanssille. Tällä kertaa oli jo mieslääkäri. Uzi osoitti jälleen mitään. Ja tämä lääkäri käski minun mennä kotiin, toisin sanoen töihin (en edes kirjoittanut minulle todistusta, kuten minä en kierrä kaikkea ylös). Kertoo minulle, että aikani meni. Itken, selitän, että testi on positiivinen. Hän sanoo, että virhe on luultavasti. Sitten hän alkoi sanoa, että vaikka raskaus olisikin, se voisi olla keskenmeno ja että niin lyhyessä ajassa mitään kauheaa, vaikka se olisi keskenmeno. Hän käsitteli minua hyvin. Hän sanoi, että olin voittanut kaiken tämän ja en lopettanut mitään. Ja hän sanoi menemään synnytysklinikaan lääkärilleen. Menin töihin. Kolme päivää työskentelin enemmän! Kaikki nämä kolme päivää olen tahrannut verta, mutta en ole kuullut hälytystä. Juuri näin. Neljäntenä päivänä menin asuinrakennukseen, kerroin hänelle kaiken, hän tutki ja lähetti minut välittömästi sairaalaan säilyttämiseksi. Kolmannen kerran tulin heidän luokseen. Tee jälleen ultraääni. Vuonna kohdussa ei löytynyt mitään. He alkoivat sanoa minulle, että heillä ei ole paikkaa sairaalassa ja minulla ei ole kenenkään pelastusta... Ja täällä jo kolmannen lääkärin tutkittuaan hän ehdotti, että minulla oli kohdunulkoinen raskaus. Se oli kauheaa ja pelottavaa... He laittoivat minut heti ja saivat leikkauksen seuraavana päivänä. Olen pahoillani, että minulla ei ollut valvontaa ultraääniä maksullisessa klinikassa ennen operaatiota, jotta voisin tietää varmasti, että minulla oli WB... Minulle tehtiin laparoskopia - WB: n poistaminen säilyttämällä putki, jota olen erittäin kiitollinen niille lääkäreille, jotka ovat tehneet toiminnoni. Voinko säästää putken sen takia, että otin aikaa käyttöön. Mutta! Ajattelen edelleen, mutta minulla oli todellakin ektopedinen raskaus? Histologian tulosten mukaan lääkärit sanoivat, että he olivat poistaneet jotain samanlaista kuin hedelmöityneet munat. Usein he tekevät sekä puhdistusta että kaikkea muuta, jotta ne olisivat turvallisia, mielestäni... Mutta nyt kaikki on tehty, vain unohtaa...

Tytöt, tämä on myös erittäin kiistanalainen kysymys ultraäänestä ja hCG: stä. Kun näytin testin //, en ollut kiirettä ultraäänellä, ajattelin, että minun pitäisi liittää alkio. Hänen verensä virtaa hCG: hen, dynamiikka oli erinomainen, ja sitten ruskea purkautuminen alkoi, mikään ei loukkaantunut, juoksi ultraäänelle, teki emättimen eikä nähnyt munia kohdussa. En uskonut, piti säästää, pyysi sitä niin sanotusti, sitten 10 päivän kuluttua ultraäänestä ja taas mitään, ja 6 viikon ajan pitäisi olla, ja hCG kasvaa hyvin. He laittoivat WB: n, tekivät laparoskopian, poistivat putken, lääkäri sanoi, että heillä oli tarpeeksi aikaa, hän oli aikomassa räjähtää. Joten lukuun ottamatta purkautumista, joka pysähtyi heti, kun sairaalassa annettiin minulle ei-siiloa, luteiinia ja vitamiineja, ei ollut mitään oireita, mitään satuttaa, tunsin itseni raskaaksi. Jos en olisi mennyt ultraääniin, kaikki olisi päättynyt olisi traagisempaa.

Svetlana, mitä lääkäreillä oli? Tämä tarina on yksinkertaisesti epätavallinen ((Toivon, että näet pian 2 raitaa hyvin pian! Toivon vilpittömästi tätä! Mutta heti sen jälkeen älä aja ultraäänelle, mittaa basaalilämpötilaa, lahjoita verta HCG: lle, kuuntele tunteita ja jos olet Jumala kieltää, jotain terveydentilassasi ei koske parhaiten asiantuntijoita kaupunkissamme! Esimerkiksi Uzi tai Zhadan tai Jakovenko, Herzenin kuulemiseen ja tutkimukseen (äitiyssairaalan 2. päälääkäri, Jumalan lääkäri ja vain erittäin hyvä ihminen Muuten, ainoa, joka löysi WB: n ystäväni kanssa viikolla 10. Ja pelasti hänen elämänsä.) Terveys sinulle ja vauvalle!

Synnytyksen jälkeinen aika. Ensimmäinen kuukausi syntymän jälkeen.

Elpyminen synnytyksen jälkeen kuluu hitaasti, jolloin kuukautiset alkoivat helpottua, vatsa alkoi tyhjentää hieman, nyt lapsi on 4,5 kuukautta vanha, en ole vielä toipunut, paine oli raskauden aikana ja nyt se on huolestuttava, mielestäni paino menee pois, paine laskee. Ruoansulatusongelmat, ummetus toisinaan, yleisesti ottaen on vähän hyvää.

Synnytyksen jälkeen, kolmantena päivänä puhdistin kohdun ja nyt purkaus on vaaleanpunainen ja haju, henkilökohtaisesti muistuttaa minua valkaisuaineesta, joka tietää, että tämä on normaalia?

Synnytyksen jälkeinen aika. Ensimmäinen kuukausi syntymän jälkeen.

mmmm kävi ilmi, että minulla oli vaikea synnytys... ja synnytyksen jälkeinen komplikaatio... ja kukaan ei sanonut mitään tästä... tuskin kaatoi särkylääkkeen toisella päivänä, kun silmäni eivät avaudu, koska halusin nukkua, mutta en voinut nukkua, koska ommelalueella oli kova kipu. ja sitten minun piti todistaa puolen tunnin ajaksi, että se ei näytä minusta, ja valtavat oakiye-saumat olivat uuuu, mikä on hyödyllinen artikkeli. oikeastaan ​​kaikki paranivat tietysti)))

hyvä artikkeli on mitä tarvitset, ja halusin tietää, muuten pääsen äitiyssairaalaan ensimmäisenä päivänä, mutta olen lukenut sen 2-4...

outoa, lukea virtsaamisesta, juoksin WC: hen lähes muutaman tunnin kuluttua syntymästä)

Synnytyksen jälkeinen aika. Ensimmäinen kuukausi syntymän jälkeen.

Raskaus alkuvaiheessa ja myöhässä: syyt ja ehkäisy

Hei tytöt, minulla oli valitettavasti myös tällainen kauhu. Vauva jäätyi 2-3 viikon ajan, olimme ultraääniä maanantaina ja olimme vain iloisia siitä, että muna oli uponnut kohduun ja oli ilmeistä, että 3mm ja kaikki oli kunnossa, ja 4 päivän kuluttua minulla oli verenvuotoa ja lääkärit huomasivat, että se oli hyvin pieni ja voimakas vain 1mm, he puhdistivat minut eilen ennen, nyt olen edelleen sairaalassa, olen kokenut valtavan järkytyksen, tämä on ensimmäinen raskauteni. kun he olivat ratkaisseet kysymyksiä ja ongelmia, he yrittivät ja eivät kolmen kesän aikana enää olleet, ja sitten he päättivät odottaa, koska taloudellinen tilanne muuttui yleensä, kun saimme tietää, että tällainen ihme tapahtui, olimme hyvin onnellisia, vaikka olin hyvin peloissaan ja miettinyt, että me itse olimme nälkään kuukauden ajan, mutta päätimme, että kaikki olisi ja kaikki toimii ja kaikki toimii. Ja tässä se on, se on hyvin moraalisesti vaikeaa, en ole koskaan ollut raskautta, abortteja, mitään puhdistuksia, mitään toimintaa, ja olen tullut niin kiinnittyneeksi jopa niin pieneen aikaan, että syyn itseäni vauvan puolesta, koska en tiedä Raskaus: Juotin alkoholia syntymäpäiväjuhlissani ja poltin ainakin vähän, mutta join lääkkeitä. Sitten sain herpes nenästä, tahrannut. hän myös värjäsi hiukset, vaikka lääkäri sanoo, että väriaine ei vaikuta. Mutta heti kun sain tietää, että aloin juoda vitamiineja, mieheni ruokki minua hedelmiä, olimme niin iloisia tästä ihmeestä, ja nyt olemme rikki, mieheni jopa itki. Olen nyt sairaalassa, ja tytöt, joilla on sama diagnoosi, on paljon, joillakin niistä on jo 2b, olen niin peloissani tytöstä, voinko kantaa vauvan normaalisti, se sattuu, on pelottavaa herättää tämä painajainen. Olin myös hyvin peloissani unelma ennen tätä kauheaa päivää, minulla on usein profeetallisia ja merkittäviä unelmia, ja niinpä tiistaina unelmoin, että vereni oli mennyt, ja koska todellisuudessa olen jopa houkutellut unelman todelliseksi, olin hyvin huolissani, ja Yöllä ennen kuin menin sairaalaan, että jonkun käsi laittoi kynttilän kirkkoon, heräsin yhä ahdistuneeksi, ja sitten verenvuoto avattiin. Minä kyytiin 2 päivää, anestesian jälkeen olin yleisesti hysteerinen, tuntuu, että olisin ollut seuraavassa maailmassa. Haluan todella vauvan, mutta ennen kuin olin jatkuvasti pelännyt, halusin itse ymmärtää, menestyä ja sitten lapsia, ja nyt ymmärrän, että kaikki taloudelliset vaikeudet ja ongelmat eivät ole kuinka paljon, kun uusi elämä alkaa sinusta. Nyt yritän rauhoittua ja vetää itseni yhteen, luultavasti minun pitäisi saada testata, palauttaa ruumiini ja koskemattomuuteni ja yrittää, mutta rehellisesti, että se on hyvin pelottavaa, ihmettelen jatkuvasti, miksi tämä on, tunne syyllisyyttä. Olen työskennellyt ajatusten toteutumiseen pitkään ja usein hyvin menestyksekkäästi, mutta tämä tilanne on hajonnut minua, on hyvin vaikea saada yhteen ja ajatella hyvää ja uskoa parhaaseen, vaikka ymmärrän, että olen 26-vuotias ja minulla on kaikki edessäni, vain jotenkin hyvin moraalisesti. Tytöt, toivotan teille hyvää terveyttä, muista toipua ja tulla raskaaksi uudelleen, helppo raskaus ja terveelliset vauvat.

Tervetuloa! Haluan kertoa tarinani. Kun testi osoitti kaksi nauhaa, menin LCD-näyttöön. Mutta minulle kerrottiin, että minun on suoritettava ultraääni. Haluaisin vahvistaa, että raskaus on olemassa. koska nimittämisen jälkeen oli aika vain kahden viikon kuluttua, sitten minun piti odottaa ultraääniä. Minulla on hieman vatsa ja vyötärö. Mutta lääkäri sanoi, että näin on, että alkio kasvaa. Ja sitten tuli kauan odotettu ultraääni. He kirjoittivat tämän haryonin takaseinään siirtymällä sisäiseen nieluun. Ja kohdun hypertonus. Abortin diagnoosi. Mutta sydämen syke on, eikä siis ole epätoivoinen. Määräaika on 7 viikkoa. He laittoivat minut sairaalaan päiväkodissa ja toiseen gynekologiin. Tämä lääkäri kertoi minulle, että heti minun olisi pitänyt ottaa tahriintuminen uhkaan (koska olen valittanut nalkuttavista kivuista), lähetti minut ottamaan kaikki testit ja kirjoitti kynttilän käsittelyn. Hän sanoi tulleensa viikossa. Viikko myöhemmin kaikki testit tulivat hyviksi, ja G. ei voinut ymmärtää, miksi leviäminen osoittaa keskenmenon uhkan. Olen kuitenkin jo tuntenut olevani raskaana. Ainoa asia, jota toksikoosi ei ollut. vatsa lopetti vetämisen, rinta alkoi täyttää. Sanoin, että kaikki oli kunnossa minun kanssani, ja lääkäri sanoi juomaan minulle magnesiumin piikkiä tai magnesiumkorkea. En muista tarkalleen. Ja he sanoivat tulevan viikon lopulla. Viikon lopussa tuli. Määräaika on jo 9 viikkoa. Ja he lähettivät minut varoittamatta Uzi. Ja kauhulleni ja väärinymmärryksestä gynekologista, joka johti minut ultraääniin, osoitti, että sikiö jäätyi. Ilmeisesti tämä tapahtui vain toisena päivänä. Minulle määrättiin lääketieteellinen abortti. Kaikki meni sujuvasti. Ja mielestäni kysymys: miten? viikolla 7 oli syke ja sikiö kehitettiin kooltaan. Ja yhdeksäs, kaikki pysähtyi. Ehkä en olisi pitänyt ottaa tätä lääkettä magnesiumilla 3 tabletiksi päivässä? Missään epäonnistuneen abortin syystä ei koskaan löydetty. Tässä on 16. menen vastaanottoon ja ultraääniin. Lääkäri on määrännyt juomaan jo tablettia ehkäisyä varten. Ja hän sanoi, että puolen vuoden tai vuoden kuluttua hän voisi olla raskaana. Ja olen hyvin peloissani, että tarina tapahtuu uudelleen...

Tytöt, tarkista takaisin, vaikka sinulle kerrotaan, ettei virheitä ole!