Kuukautisten viivästyminen, testi-negatiivinen - normi tai patologia

Pitkään odotettua tai odottamatonta raskautta pidetään yleisimpänä syynä naisten kuukautisten viivästymiseen. Monet toivovat saavansa nopean ja selkeän vastauksen, kääntyä raskaustesteihin apua varten. Useimmissa tapauksissa testi auttaa määrittämään tarkasti raskauden. Silti on usein tilanteita, joissa kuukautiset viivästyvät, ja raskaustesti on negatiivinen.

Mitä syitä voi johtaa kuukautisten viivästymiseen, ja onko testi aina mahdollista tarkasti määrittää raskauden olemassaolo tai puuttuminen? Jos epäilyt tuloksen tarkkuudesta, sinun on ostettava testi toiselta valmistajalta ja toistettava menettely.

Syyt kuukautisten viivästymiseen negatiivisella testillä

Kunkin naisen kuukautiskierto on yksilöllinen. Normi ​​on jakso, joka kestää 21–35 päivää.

Viivästymisen syy, joka ei liity minkään taudin esiintymiseen:

 1. Synnytyksen jälkeinen viive. Rintamaidon tuotanto ja prolaktiinin esiintyminen liittyvät suoraan kuukautisten lopettamiseen.
 2. Paino-ongelmat, epäterveellinen ruokavalio, ruokavalion uupumus.
 3. Terävä ilmastonmuutos matkan aikana.
 4. Krooninen väsymys, voimakas fyysinen rasitus.
 5. Stressi, vamma, sairaus, jossa on pitkä elpymisaika.
 6. Kehon yksilöllinen vaste minkä tahansa lääkkeen käyttöön, kehon myrkytykseen.
 7. Huipentuma.

Useiden päivien viivästymisellä ei todennäköisesti ole vakavia seurauksia eikä se osoita taudin tai patologian esiintymistä. Jos sykli epäonnistuu uudelleen, sinun on otettava yhteys lääkäriin ja selvitettävä syyt.

Hormoninen patologia, tulehdukselliset sairaudet voivat johtaa kuukautisten viivästymiseen.

Näissä tapauksissa on välttämätöntä kiireellisesti mennä klinikalle, koska syklin epäonnistuminen on seurausta vain vakavammasta sairaudesta.

Viivästyneet kuukautiset ja negatiivinen testi vatsakipu voivat viitata gynekologiseen patologiaan. Yleisimpiä syitä ovat munasarjojen tulehdus. Myös viive voi johtua seuraavista: lisääntymiselinten syöpä, fibroidit, kohdun tulehdus, endometrioosi ja muut patologiat.

Koska kuukautisten viivästymisellä voi olla hyvin vakavia seurauksia, kääntyminen asiantuntijoille täydelliseen tutkimukseen on perusteltua. Joillekin oireille voidaan olettaa, että on olemassa yksi tai toinen vakava patologia.

Yleisimmät syyt ja oireet ovat:

 1. Ylipaino tai alipaino. Yksi hormonaalisen epäonnistumisen syistä voi olla painon voimakas nousu tai väheneminen. Ylipainoon liittyy estrogeenin kertyminen elimistöön, mikä johtaa kuukautisten pitkittymiseen. Pitkäaikainen merkittävä painon lasku (hyväksytty kriittinen massa - 45 kg) johtaa kaikkien elinten epäonnistumiseen. Menstruaation viivästyminen kahdella tai useammalla kuukaudella, negatiivisella testillä, on syytä ottaa painoosi hallintaan. Painon normalisointi auttaa muodostamaan kuukautiskierron.
 2. Kehon myrkytys. Ainoastaan ​​alkoholin, huumeiden tai tupakan ottaminen voi aiheuttaa kuukautiskierron epäonnistumisen. Minkä tahansa taudin esiintyminen kroonisessa tai akuutissa vaiheessa voi johtaa sellaiseen tilanteeseen, kuten kuukautisten viivästyminen, negatiivinen testi. Tosiasia on, että lääkitys voi johtaa kehon myrkytykseen ja sen seurauksena viiveeseen.
 3. Hormonaalisten lääkkeiden hyväksyminen. Raskauden ehkäisyn lopettaminen tai suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden käyttö voi aiheuttaa viivästymisen. Keho tarvitsee aikaa syklin palauttamiseksi ja kehon mukauttamiseksi.
 4. Polysystinen munasarjojen oireyhtymä (PCOS). Polysystinen munasarja on vaarallinen eikä vain epäsäännöllinen kuukautiskierto. Naiset, joilla on monirakkulaisia ​​munasarjoja, kärsivät usein hedelmättömyydestä, viivästyneiden kuukautisten lisäksi amenorreaa, ovulaation puutetta ja kohonneita miesten sukupuolihormoneja on diagnosoitu. PCOSin oireita ovat hiusten kasvun lisääntyminen käsivarret, vatsa, ylähuulen yläpuolella, ihon ja hiusten liiallinen rasvapitoisuus sekä ylipaino (lihavuus). Lue lisää polysystaalisista munasarjoista →
 5. Tulehdusprosessit. Organismi, jossa tapahtuu tulehdusprosessi, on useimmiten alttiina syklin häiriöille. Yleisiä taudinaiheuttajia ovat: stafylokokki, streptokokki, trichomonas, Candida-sieni. Merkkejä munasarjojen mahdollisesta tulehduksesta - kuukautisten viivästyminen negatiivisella testillä, kuume, vatsakipu, oksentelu, järkyttynyt uloste, pahoinvointi, erilaiset emättimen purkaukset.
 6. Virtsarakon tulehdus, kystiitti. Tämän taudin läsnä ollessa viive voi kestää useita päiviä useita viikkoja. Koska naispuoliset munasarjat kärsivät myös kystiitista, syklin toipuminen on odotettavissa täydellisen elpymisen jälkeen.
 7. ARI, tuberkuloosi, keuhkoputkentulehdus - mikä tahansa näistä sairauksista voi aiheuttaa kuukautiskierron epäonnistumisen.
 8. Aivolisäkkeen adenooma. Yksi aivolisäkkeen adenoomien ensimmäisistä oireista on kuukautisten viivästyminen. Taudin oireita ovat: nenän lisääntyminen, kulmaholvien puremisen ja muodon muutos, ihottumien ilmaantuminen kasvoille, päänsärky, pahoinvointi.
 9. Munasarjakysta. Menneisyyden viivästyminen viikkoa tai enemmän voidaan käynnistää kystan ulkonäöstä. Yksinkertaisin tapaus on follikulaarinen kysta, joka ei vaadi leikkausta. Patologiset muodot, mukaan lukien hyvänlaatuiset kasvaimet, edellyttävät kirurgisia toimenpiteitä. Kuukautisten viivästyminen, testin negatiivinen, alempi vatsakipu, pahoinvointi, kuume - nämä ovat yleisiä taudin oireita.

Jos kuukautisten viivästyminen negatiivisella testillä, johon liittyy pahoinvointia, vatsan vatsakipua, eritteitä, tulee ottaa pikaisesti yhteyttä gynekologiin.

Mitkä tapaukset vaativat hoitoa

Mikä on oikea asia viivästymisen sattuessa? Tarvitseeko minun ryhtyä toimenpiteisiin syklin palauttamiseksi? Koska kuukautishäiriö on vain seurausta kaikista poikkeamista, on tärkeää tunnistaa ja poistaa perussyy.

Viivästyneiden kuukautisten hoito tapahtuu patologian yleisen eliminoinnin puitteissa. Hormonaalisen häiriön, syöpäongelmien tai tulehduksellisten prosessien tapauksessa ei voida tehdä ilman lääketieteellistä apua.

Jos syy on painon, kovan työn, epäasianmukaisen ruokavalion, alkoholin nauttimisen, nikotiinin ongelmat - säädä vain elämäntapaa. Palaa normaaliin ruokavalioon, painoon, kuormituksen tasapainoon, hellävarainen toiminta palauttaa säännöllisen kuukautiskierron.

Hoidon tarve riippuu myös viiveen kestosta. Yleensä 2-3 päivän viive ei ole huolestuttava. Jos sinulla on epäilyksiä testin oikeellisuudesta, voit tehdä raskaustestin uudelleen.

10 kuukauden viive negatiivisella testillä - syy ottaa pikaisesti yhteyttä asiantuntijaan.

Väärä negatiivinen raskaustesti

Täysin erilainen ongelma on tilanne, jossa kaikki raskauden oireet ovat negatiivisen testin mukana.

Usein nainen tuntee pahoinvointia, huimausta, rintojen turvotusta, oksentelua, nopeaa mielialan vaihtelua, uneliaisuutta, mutta testi ei osoita raskautta.

Tässä tapauksessa sinun on testattava uudelleen, ostettava muutama eri testi, ja jos oireet jatkuvat, siirrä virtsakokeet hCG: lle, ns. Raskaushormonille.

Kun väärä negatiivinen testi on mahdollista

Epäsäännöllisen kuukautiskierron aikana on olemassa mahdollisuus, että testi antaa väärän negatiivisen tuloksen, koska raskaus ei ole mahdollista diagnosoida varhaisimmissa vaiheissa. On parempi odottaa muutama päivä ja suorittaa raskaustesti uudelleen.

Ylimääräisen nesteen vastaanotto ja munuaisten vajaatoiminta voivat myös aiheuttaa väärän negatiivisen testin. Päivän aikana suoritettu testi ei välttämättä paljasta raskautta johtuen hCG: n konsentraation laimentumisesta, joka kuluu ja kerääntyy kehon nesteeseen.

Munuaisten häiriöt voivat myös vähentää hCG: n pitoisuutta, näissä tapauksissa hormonin vaadittu pitoisuus näkyy hieman myöhemmin.

Joskus banaalinen epäonnistuminen testisääntöjen, päättyneen säilyvyysajan, testin varastointitilan rikkominen johtaa virheeseen. Jos epäillään virheellisestä testistä tai sen laadusta, toista toimenpide.

Väärin negatiivisen testin vaarallisimmista syistä on raskauden mahdollinen patologia tai keskenmenon uhka. HCG: n pitoisuus vähenee, koska hormoni ei tuota riittävästi intensiivistä alkion kehittymistä, ektooppista tai jäädytettyä raskautta.

Kun kuukautiset eivät tule ajoissa, eikä ole mitään syytä epäillä terveyttäsi, voit odottaa 2-3 päivää ja käynnistää raskaustestin uudelleen. Jos raskaus on jo kauan odotettu naisen kohdalla, voit ottaa laboratorioveren testin HCG: lle, odottamatta viivettä.

Mitä tehdä, kun testit osoittavat raskauden puuttumisen ja kuukautiset enintään viikon ajan?

Tällaisessa tilanteessa oikeanlainen päätös on ottaa yhteyttä lääkäriin - gynekologiin, endokrinologiin, terapeuttiin. Lääkäri päättää tarvittavien tutkimusten suorittamisen jälkeen viivästymisen syyn.

Tutkimus joko vahvistaa raskauden esiintymisen tai näyttää todelliset syyt epäonnistumiseen.

Kirjoittaja: Natalia Denisova,
erityisesti Mama66.ru: lle

Kuukautiset kuukautiset, testaa negatiiviset - 6 syytä, miksi sykli menetetään

sisältö:

Kuukautiskierto on olennainen osa naisten terveyttä. Tämä prosessi on luonnollista ja naisen mukana monta vuotta. Kriittiset päivät alkavat noin 12–14 vuodelta ja jatkuvat noin 50 vuoteen. Uuden syklin ensimmäinen päivä alkaa kuukautisten - veren purkautumisen seurauksena kohdun sisäkerroksen hylkäämisen seurauksena, joka liittyy lannoitteen alkamiseen. Tavallinen kuukautisten puuttumisen syy on raskauden alkaminen. Tätä vahvistaa tavanomainen raskaustesti. Jos kuukautiset olivat viivästyneet, testi on negatiivinen, mikä voi merkitä mahdollisia terveysongelmia tai raskauden patologiaa.

Kuukautiskierto, jaksot

Menstruation jaksotus on hormoniriippuvainen prosessi. Naisten kehon normaalin toiminnan myötä kuukautiskierto kestää tietyn määrän päiviä. On kaksi vaihetta, jotka erotetaan erityisellä prosessilla - ovulaatio. Ensimmäinen vaihe on vastuussa munasolun kehittymisestä - sitten kypsä muna on valmis hedelmöitymistä varten, toinen vaihe on vastuussa naiselinten valmistelusta mahdolliseen käsitykseen.

Syklin rikkomisen syyt

 1. Lapsen käsitys on yleisin syy toisen kuukautisten puuttumiseen. Munan vapautumisen jälkeen follikkelista syntyi käsitys. Ja hedelmöitetty muna alkaa tiensä kohtuun. Tällä hetkellä kohdun limakalvo, sisäkerros, lisääntyi kohdussa, valmis vastaanottamaan ja luotettavasti suojaamaan alkion. Näin ollen hylkäämistä ei tapahdu, eikä kuukausittain tule.
 2. Kuukautisten viivästyminen voi merkitä patologista prosessia naisen kehossa. Eri valtiot voivat aiheuttaa tällaisen tilan, usein esiintyvän - tämä on monirakkulainen munasarja, johon sekä nuoret tytöt että vanhemmat naiset altistuvat. Oireita ja hoitoja kuvataan yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa "Polystystiset munasarjat - oireet ja hoito". Harvemmin hormoneista riippuvaiset kasvaimet.
 3. Stressitilat aiheuttavat usein kuukausittaisia ​​häiriöitä. Tämä ilmiö altistuu usein tyttöopiskelijaksi, joka kokee stressin pitkään istunnon aikana. Vahva emotionaalinen sokki voi vahingoittaa naisen kehoa iästä ja sosiaalisesta asemasta riippumatta.
 4. Liiallinen emotionaalinen tai fyysinen väsymys edistää hormonaalista epätasapainoa. Liiallinen työ liittyy usein ammatilliseen toimintaan, esimerkiksi työskentelyyn yövuorojen kanssa tai työn monotoniaan liittyvään työhön. Tämä vaikuttaa siihen, että kuukautiset viivästyvät, mutta testi on negatiivinen.
 5. Hormonaaliset lääkkeet vaikuttavat kuukautiskierron epäonnistumiseen, minkä seurauksena seuraava kuukautiset voivat olla myöhemmin tai aikaisemmin.
 6. Lähempänä 40 vuotta myöhäistä kuukautisia, voi olla vaihdevuosien alku. Climax on tila, jossa munat lopetetaan. Tästä tilasta kerrotaan tarkemmin tässä artikkelissa "Climax - oireet ja hoito".
 7. Hormonaalinen uudelleenjärjestely synnytyksen ja imetyksen alalla voi aiheuttaa kuukautisten viivästymistä. Kun synnytyksen kuukautiset syntymän jälkeen vauva alkaa perustaa uuden syklin. Tämä prosessi on pitkä, yleensä se kestää 6-8 kuukautta, mutta joskus pidempään. Tietoja synnytyksen jälkeisestä elpymisestä on kirjoitettu oikein aiheeseen "Milloin kuukausittaiset jaksot alkavat synnytyksen jälkeen".
 8. Liikalihavuus tai huomattava ruumiinpainon puute on usein myös syynä kuukautisten syklisen luonteen rikkomiseen, hormonihäiriöiden keskellä.

On viive, mutta testi on negatiivinen. Mikä on todellinen syy?

Kuukausittainen viive on luonnoton tila, joka vaatii korjausta.

Negatiivisen testin syyt viiveen aikana

 • · Teskin virheellinen käyttö voi vääristää tulosta, ts. osoittavat negatiivista vastetta raskauden aikana. On olemassa paljon testityyppejä, ja joillakin on omat ”hienovaraisuutensa”, joita on otettava huomioon. Testityypeistä ja niiden käytöstä on kerrottu yksityiskohtaisesti artikkelissa "Raskaustestien tyypit: niiden erot, edut ja haitat. Miten niitä käytetään oikein? He kertovat aina totuuden?".
 • · Huono laatutesti voi antaa väärän tuloksen. On testattuja tuotemerkkejä, joiden laatu on testattu ajoissa. Kuitenkin niiden mukana hyllyillä esiintyy säännöllisesti testejä, jotka ovat vähäisiä tai täysin tuntemattomia. Näitä testejä on pidettävä varovaisina, ja niiden käyttäminen edellyttää tunnetun tuotemerkin käyttöä.
 • · Epäsäännöllisen jakson aikana negatiivinen testitulos voi olla väärä. Nainen, huomaten arvioidun viiveen, viittaa raskauteen, mutta testi sanoo päinvastoin. Tässä tilanteessa aika voi olla odotettua pienempi, ja sinun pitäisi toistaa se muutaman päivän kuluttua.
 • · Kestämätön raskaus, so. ektooppinen (alkio sijaitsee kohdun ulkopuolella, usein putkessa) tai jäädytetty, voi aiheuttaa negatiivisen testin, vaikka kuukautiset viivästyvät. Näiden patologioiden syyt ja oireet kuuluvat aiheisiin: epämuodostunut raskaus: merkit ja oireet ja raskauden sulkeminen.
 • · Jos sykkeen epäonnistuminen johtuu taudista, testi on negatiivinen.
 • · Harvinaisissa tapauksissa, mutta on vielä negatiivinen testi viiveellä johtuen hCG: n alhaisesta pitoisuudesta virtsassa johtuen suuresta määrästä nestettä juoda ennen nukkumaanmenoa.

Kuukautisten viivästyminen, testi on negatiivinen. Mitä tehdä

Jos negatiivinen testi viivästyy, sinun pitäisi:

 1. Katso lääkäri, koska Jotkut kuukautisten viivästymistä aiheuttavat olosuhteet saattavat vaatia kiireellistä apua, anamneesin (naisen terveyshistoria) ja tutkimuksen perusteella hän vahvistaa tai kieltää, että hänellä on raskaus. Tarvittaessa määrittele testit, joiden pohjalta neuvotaan kapeita asiantuntijoita.
 2. Mene läpi lantion ultraääni. Joillakin patologioilla, esimerkiksi polysystisella munasarjalla tai kohdunulkoisella raskaudella, on avain.

Viiveen kriittisyyden määrittämiseksi naisen tulee pitää kuukausittainen kalenteri. Se tallentaa kuukautisten alkamis- ja päättymispäivät, eikä kuukautiskierron pituuden ja johdonmukaisuuden määrittäminen ole vaikeaa.

Viivästyskäsittely on päästä eroon sen esiintymisen syystä.

Miten ehkäistä kuukautiskierron epäonnistumisia?

Tämän tilan ehkäisemiseksi naisen tarvitsee.

1) Käsittele terveyttäsi huolellisesti ja kiinnitä huomiota myös pienimpiin virheisiin.

2) säännöllisesti, vähintään kerran vuodessa vierailla synnytysklinikassa. Mahdollisten rikkomusten vuoksi ota yhteyttä lääkäriin, joka ei ole suunniteltu.

3) johtaa "Naisten kalenteria".

4) Noudata yleisesti hyväksyttyjä suosituksia: terveellistä elämäntapaa, painonhallintaa, järkevää rikastettua ruokavaliota.

5) Enimmäis säästää itseäsi stressistä, ylitöistä, löytää vähän aikaa vain itsellesi.

6) Noudata seksuaalisen käyttäytymisen sääntöjä.

Jos kuukautiset viivästyvät, negatiivinen testi voi aiheuttaa paniikkia. Älä kuitenkaan paniikkia. Ennen lääkärin vierailua voit tehdä yhden tai kaksi muuta testiä, joissa noudatetaan tarkasti kaikkia käyttöohjeita, mieluiten eri merkkejä ja vertailla tuloksia. Joissakin tapauksissa tämä selventää.

Kuukausiviive viikko - testi on negatiivinen. Mitä tehdä

Kun kuukautiset viivästyvät, sitä pidetään yleisesti epäonnistumisena sellaisessa syklissä, jossa seuraava kuukautiskierto ei käynnisty ajoissa. Tämä tila voi esiintyä missä tahansa iässä: murrosiässä, lisääntymisvaiheen aikana, esiasteen aikana. Viivästyneet jaksot aiheuttavat sekä patologisia että fysiologisia syitä. Kuukautisten puuttuminen antaa naiselle epämukavuutta. Jos sykli normalisoidaan kuitenkin viikon kuluessa, ei ole syytä kokea ja käyttää hoitoa. Kuitenkin kuukautisten pitkästä puuttumisesta tulee varoittaa nainen, koska se voi johtua vakavista sairauksista.

Kuukautiskierto. Viivästysviikon testi negatiivinen

Monet naiset, kun he tulevat gynekologin nimittämiseen, sanovat tällaisen lauseen "viikon testi viivästyy negatiiviseksi". Tämä ei ole yllättävää, koska kuukautiskierron ajankohtaisuuteen vaikuttavat suuresti tarkat ja monimutkaiset mekanismit, jotka joskus epäonnistuvat jopa täysin terveillä naisilla. Lisäksi on olemassa useita tekijöitä, jotka vaikuttavat syklin kestoon. Siksi, kun viive on viikko ja testi on negatiivinen, sinun ei pitäisi huolehtia paljon. Samalla kuukautisten viivästyminen ei saisi ylittää seitsemän päivää.

Menstruation viivästyminen tapahtuu, kun vakaan kierron aikana kuukautiskierron puuttuminen kestää yli muutaman päivän. Epäsäännöllisten kuukautisten tapauksessa seuraavan viiveen kesto on lähes mahdotonta laskea, koska syklin arvioitu alkamispäivä ei ole tiedossa.

Viivästysviikko - testi negatiivinen. Syyt naisen kehon käyttäytymiseen

Monet naiset ovat kiinnostuneita kysymyksestä: ”Onko viikko viikko testi negatiivisista syistä?” Yleensä, jos kuukautiset ovat ”myöhässä” 5-7 päivää, fysiologiset syyt ovat syyllisiä. Koska heillä on luonnollinen alkuperä, sinun ei pitäisi huolehtia niistä.

Ensinnäkin raskauden mahdollisuus on suljettava pois. Tosiasia on, että useimmissa tapauksissa tästä syystä ei ole kuukausiaikoja. Useimmissa naisissa raskauden alkamiseen liittyy pahoinvointia, lisääntynyttä uneliaisuutta, rintarauhasen lisääntymistä, ruokahaluttomuuden vähenemistä tai lisääntymistä. Voit määrittää raskauden itse tekemällä raskaustestin. Voit myös tehdä tämän lääketieteellisessä laitoksessa lahjoittamalla verta hCG: n tai ultraäänen läsnäololle.

Fysiologiset viivästyneiden kuukautisten ja murrosikäisten tytöt Yleensä vikoja esiintyy kahden ensimmäisen vuoden aikana, kunnes kuukautiskierto palaa normaaliksi.

Yli 45-vuotiailla naisilla on fysiologinen tila, kuten perimenopause. Naisten kehossa tapahtuva prosessi on luonnollinen. Joka kerta kun kuukausien viive on pidempi. Ajan myötä kuukautiset pysähtyvät kokonaan. Tämä aika antaa naiselle useita epämiellyttäviä tunteita - hänellä on kuumia aaltoja, säännöllisiä mielialan vaihteluja, seksuaalisen halun vähenemistä.

Toimituksen jälkeen voi olla myös ongelma - viikon testi viivästyy. Syynä tähän on prolaktiinihormoni, jonka sisältö naaraspuolisessa kehossa kasvaa imetyksen aikana. Hormonin läsnäolo estää ovulaation alkamisen, mikä johtaa kuukautisten puuttumiseen. Kun nainen suorittaa imettämisen, kuukautiskierto palautuu.

Siten, kun viive on viikko ja testi on negatiivinen, syyt ovat yleensä luonnollisia eivätkä edellytä hoitoa.

2 viikon viive on negatiivinen. syistä

Potilaan tekemä valitus: ”2 viikon viive on negatiivinen testi”, lääkäri alkaa etsiä syytä. Hyvin usein tämä naisten kehon käyttäytyminen osoittaa patologian läsnäolon. Todennäköisesti pitkäaikaiset kuukautiset viivästyvät sukupuolielinten sairauksien vuoksi.

Tulehdukset ja kasvaimet johtavat paitsi kuukautisten puuttumiseen myös kipeiden tunteiden esiintymiseen vatsan alareunassa ja patologisessa purkautumisessa. Ooforiitin, adnexiitin, fibroidien myöhäinen hoito voi tuoda naisen ruumiin hedelmättömyyteen.

Mielenkiintoinen verkossa:

Kun munasarjojen hormonaaliset häiriöt voivat muodostaa corpus luteumin kystan. Tunnettu sairaus, kuten monirakkulainen munasarja, aiheuttaa samoja ongelmia. Tässä tapauksessa nainen joutuu kohtaamaan kuukautisten viivästymisen lisäksi myös lisääntyneen hiusten kasvun, akneen, seborrhean, painonnousun jne.

Tilanne, jossa viive on 2 viikkoa, ja testi on negatiivinen, voi tapahtua myös abortin tai kohdunkaulan aikana aiheutuneiden vammojen vuoksi.

Yli kahden viikon viive viittaa joskus kohdunulkoisen raskauden esiintymiseen. Negatiivisten seurausten välttämiseksi on tarpeen neuvotella lääkärin kanssa mahdollisimman pian.

Tilanne, jossa testi on negatiivinen, ja kahden viikon viivästyminen voi ilmetä myös akuuttien hengitystieinfektioiden, flunssa, seurauksena tiettyjen lääkkeiden ottamisesta. Tällaiset sairaudet, kuten gastriitti, diabetes, munuaisten ja kilpirauhasen sairaudet, vaikuttavat kielteisesti kuukautiskiertoon.

Viive 3 viikon testi on negatiivinen. syistä

Kolmen viikon negatiivisen testin viivästyminen voi johtua sekä aiemmin luetelluista syistä että joistakin muista, jotka eivät liity patologian esiintymiseen naisen kehossa.

Anovulatorinen sykli katsotaan normin muunnokseksi. Hänen kanssaan ovulaatiota ei välttämättä tapahdu joka kuukausi.

Tilanne, jossa viive on 3 viikkoa ja testi on negatiivinen, voi johtua myös raskaasta tai liiallisesta fyysisestä rasituksesta. Nykyaikaiset naiset, jotka pyrkivät hoikkaun kehoon, käyvät kuntosalilla, tekevät kuntoa. Samalla monet heistä eivät hallitse kulutetun energian määrää, minkä seurauksena säännölliset liialliset kuormitukset aiheuttavat kuukautiskierron häiriöitä.

Viivästyneet kuukautiset voivat johtua myös stressaavista tilanteista, joilla on kielteinen vaikutus hormonaaliseen järjestelmään. Monet naiset rasittavat perheongelmia, työtä ja opiskelua.

Tilanne, jossa testi on negatiivinen ja kuukautisten viivästyminen on kolme viikkoa, voi liittyä myös organismin sopeutumiseen ympäristön muutoksiin tai akklimatisoitumiseen.

Pitkäaikainen ruokavalio tai paasto, naisen kehosta ei oteta mineraaleja ja vitamiineja, joita tarvitaan normaaliin toimintaan. Tämän seurauksena aineenvaihdunta häiriintyy ja kuukautiset viivästyvät. Naiset, jotka ovat rikkoneet ruumiinsa ennen anoreksiaa, voivat menettää aikansa hyväksi ja unohtaa halu saada lapsia. Samalla ylipainolla on myös kielteinen vaikutus naisten terveyteen. Suuri määrä rasvakudosta estää hormonien normaalin toiminnan. Lisäksi naisen kehossa on aineenvaihduntaa loukkaava.

Mitä tehdä - kahden viikon viive on negatiivinen testi?

Kuten jo aiemmin todettiin, jos kuukausittaisia ​​jaksoja ei ole alle viikkoa, ei ole syytä ryhtyä mihinkään toimiin, sillä täysin terve nainen voi kohdata tällaisen ongelman. Jos kuukausittain ei ole tullut, sinun tulee vahvistaa tai kieltää raskauden esiintyminen.

Tilanteessa, jossa kahden viikon viive on negatiivinen, on tarpeen suorittaa verikoe hCG: lle. Pitkän viiveen ja kuukautisten puuttumisen vuoksi sinun pitäisi kuulla gynekologia, koska tämän sairauden syy voi olla vakava sairaus. Älä lykkää lääkärin käyntiä, kun testi on negatiivinen, ja kuukautisten viivästyminen on kaksi viikkoa - toimettomuus voi vaikuttaa haitallisesti terveyteen. Siksi on tärkeää määrittää ajoissa kuukautisten viivästymisen syy.

Kuukausittainen viive 2 viikkoa negatiivisella testillä?

Menstruation puuttuminen, 2 viikon viive, testi on negatiivinen - kaikki tämä varoittaa naisesta. On syytä huomata, että useimmat naiset kokivat vaihdon kuukautisten alkamiseen. Tähän viiveeseen voi olla monia syitä. Viivästyksellä ostetaan välittömästi raskaustesti ja, kuten käytännön mukaan, myös raskauden aikana voidaan osoittaa negatiivinen tulos.

Tällaisissa tilanteissa naisilla on vain yksi kysymys: mitä tehdä ja miksi kuukautiset viivästyivät?

Viive: mitä tapahtuu

Normaali sykli kestää 26-32 päivää. Se tulee laskea kuukautisten ensimmäisestä päivästä alkaen. On erittäin tärkeää, että jokainen sykli kestää aikaisempien jaksojen keston. 14 päivän viive on kuukautisten puuttuminen 14 vuorokautta. Jos kuukautiskierto on paljon lyhyempi tai päinvastoin normaalia pidempi, tämä on merkittävä syy käydä lääkärissä.

Jos viive on päivä tai kaksi, testi on negatiivinen, ja samanlainen ilmiö on jo ollut 1-2 kertaa, sinun ei pitäisi huolehtia. Pieni poikkeama normistosta tapahtuu eri tekijöiden vaikutuksen alaisena, eikä se välttämättä liity mitään patologiaa. Jos kuukautisten viive on säännöllinen, jos viive on 15 päivää tai enemmän, ja testi on negatiivinen, ota välittömästi yhteyttä lääkäriin selvittääkseen syyt.

Raskauden merkkejä ilman raskautta

Usein syntyy kysymys: mitä tarkoittaa, jos kaikki raskauden merkit ovat läsnä, mutta testi osoittaa vain negatiivisen tuloksen? Jotkut naiset joutuvat uneliaisiksi, rintakehänsä sattuu, oksentelu näkyy, jatkuva pahoinvointi, tunnelma muuttuu nopeasti. Tietenkin jokainen nainen, jolla on nämä oireet, luulee olevansa raskaana ja tekee välittömästi testin. Mutta mitä tehdä tässä tilanteessa, jos testi osoittaa negatiivisen tuloksen, ja oireet pahenevat vain päivittäin?

On syytä odottaa muutaman päivän ja toista testi. Tee se aamulla ja valitse tuote toisesta yrityksestä.

Lisäksi voit ottaa erityisen verikoe, joka osoittaa ihmisen koriongonadotropiinin tason. Tällainen analyysi tehdään yksinomaan laboratoriossa, mutta raskaudesta voi oppia jo ennen kuukautisten viivästymistä.

Mitä tehdä, jos esimerkiksi 13 päivän viive tai jopa enemmän, ja testi osoittaa negatiivisen tuloksen? Gynekologi tekee täydellisen tutkimuksen ja kertoo myös raskauden kehittymisestä, jos se on läsnä.

Ei jaksoja: miksi

Kuukausiraportin ongelmat voivat syntyä raskauden seurauksena. Syynä voi olla jonkinlainen sairaus tai patologian esiintyminen naisen kehossa.

Yleensä viive tapahtuu toimituksen jälkeen, ja tätä pidetään normaalina. Naisen synnytyksen jälkeen prolaktiini alkaa tuottaa suuria määriä, mikä aiheuttaa kuukautisten viivästymisen. Prolaktiini auttaa tuottamaan riittävästi maitoa.

Hormonaalisten häiriöiden vuoksi voi ilmetä myös suuri viive. Häiriön syy voidaan määrittää vain lääkärin avulla.

Hyvin usein viivästymisen syy on monirakkulaiset munasarjat. Tämä patologia on hyvin yleinen. Muita taudin oireita esiintyy viiveen myötä: kehon hiukset kasvavat runsaasti (selässä, käsivarret, vatsan, jopa pienet antennit voivat näkyä), hiusten ja ihon rasvapitoisuus jne. Lisääntyy.

Syklin muutoksen syy voi olla eri tyyppisiä gynekologisia sairauksia. Tällaisia ​​sairauksia ovat fibroidit, kohdunlihaksen tulehdusprosessi, endometrioosi, kohdun tai kohdunkaulan syöpä ja niin edelleen. Useimmissa tapauksissa syy tulee munasarjojen banaalinen tulehdus, joka aiheuttaa kipua ja epämukavuutta.

Endokriinisen järjestelmän patologian tai sairauden yhteydessä tai joidenkin kilpirauhasen täydellisen toiminnan rikkomusten vuoksi voi esiintyä melko pitkä viive. Tässä tapauksessa on tarpeen tehdä tutkimuksia viivästymisen syyn määrittämiseksi: munasarjojen ja kohdun ultraääni, lisämunuaiset, aivotomografia ja myös huolellisesti tutkia kilpirauhanen.

Joissakin tapauksissa syy on varhainen vaihdevuodet. Tätä ilmiötä pidetään vakavana patologiana. Se johtuu hormonaalisen taustan häiriöistä ja endokriinisen järjestelmän virheellisestä työstä.

Muut viivästymisen syyt

2 viikon viive voi johtua seuraavista:

 1. Tiukka ruokavalio, nälkä, alipaino tai päinvastoin lihavuus.
 2. Jos nainen muuttaa huomattavasti pysyvää asuinpaikkaansa, elin voi selviytyä akklimatisoinnista, mikä aiheuttaa kahden kuukauden viiveen tai jopa enemmän.
 3. Naisella on jatkuva fyysinen rasitus, hänen työnsä johtaa kehon fyysiseen uupumiseen. Liian paljon stressiä voi esiintyä naisilla, jotka ovat ammattimaisesti mukana urheilussa tai tarkistaa itsenäisesti kehonsa kestävyyden useissa vaikeissa tilanteissa.
 4. Hyvin usein kuukautiskierron viivästymisen syynä tulee vakava stressi, jatkuvat kokemukset, hyvin pitkä ja vakava sairaus tai vakava vamma.

Lisäksi on tapauksia, joissa viive ei ole mitään muuta kuin naisten kehon yksilöllinen reaktio tiettyjen lääkkeiden saantiin.

Se voi olla sekä lääkkeitä että suun kautta otettavia ehkäisyvalmisteita. Tämä on melko harvinaista ja tässä tapauksessa lääkäri on tutkittava. Hänen täytyy tehdä tämä tai diagnoosi.

Ei kuukausittain: mitä tehdä tässä tilanteessa

Jos naisella ei ole kuukautisia, ja useat testit osoittivat vain negatiivisen tuloksen, sinun täytyy ensin määrittää raskauden läsnäolo tai puuttuminen muilla tavoilla. Jos raskautta ei ole, ota yhteys lääkäriin. Hän määrittelee tarvittavat testit ja tutkimukset, määrittelee viivästymisen syyn, määrätä asianmukaisen hoidon. Tarvitaan ultraäänimenettely ja verikokeet, jotka osoittavat tarkimmin syyn kuukautisten puuttumiseen.

Jos lääkäri epäilee, että viivästymisen syy voi olla hormonaalista taustaa aiheuttavia ongelmia, niin nainen lähetetään endokrinologiin, joka suorittaa lisätutkimuksia.

Lisäksi älä unohda koko kehon tutkimista virtsan analyysin ja veren, munuaisen ultraäänen, vatsan ultraäänen ja lisämunuaisen ultraäänen avulla. Jos viivästymisen syy on todettu oikein ja tauti on täysin parantunut, kuukautiskierto elpyy yksin.

Tekijät, jotka voivat aiheuttaa kuukautiskierron viiveen, on erittäin tärkeää jättää ajoissa pois. Lisäksi on tarpeen tehdä ajoissa tutkimuksia ja hoitaa sairauksia. Tämä auttaa nopeasti palauttamaan kuukautiset ja välttämään komplikaatioita.

Jotkut naiset tarvitsevat vain levätä, pieni ruokavalio, fyysisen rasituksen väheneminen ja moraalinen lepo. Joissakin tilanteissa tämä riittää normalisoimaan hormonit ja naisen yleisen tilan, mikä aiheutti kuukautisten viivästymisen.

Kuukautisten viivästyminen ilman raskauden vahvistamista - tämä on syy välittömään vetoomukseen asiantuntijalle. Viivästymisen syy voi olla gynekologiset sairaudet, joita on hoidettava välittömästi vakavien seurausten välttämiseksi. Siksi kriittisissä päivissä tapahtuvan viivästymisen ensimmäisessä merkissä on tehtävä kokeen suorittaminen ja mennä gynekologiin. Vaikka viivästymisen syy onkin triviaali, naispuolisen kehon tarkastelu ei ole tarpeeton.

Viivästynyt kuukautiset. Testi on negatiivinen. - Perhe-terveys

Miksi ei kuukausittain? Testi on negatiivinen.

En ole koskaan kohdannut sitä, että viive on olemassa, ja testi on negatiivinen. Minulla oli aina säännöllinen sykli. Ennen syntymääni voisin tarkistaa kalenterin punaisena päivänä. Synnytyksen jälkeen kuukautiset menivät puoli vuotta myöhemmin, ja sykli palautui välittömästi. Kaikki tuli säännöllisesti, kuten ennen syntymää. Ainoa asia, jonka rinnassa pysähtyi täyttämään ennen kuukautisia, mutta se ei häirinnyt minua. Nyt lapseni on 2-vuotias. Aloimme miettiä toista pientä ihmettä. Ja tässä on kauan odotettu viive. Viivästymispäivänä olin jo varma, että olin raskaana, mutta päätin silti varmistaa ja ostaa testin. Ajattelin järjestää yllätyksen miehelleni ja esittää tätä tosiasiallisesti. Mutta mikä oli minun pettymykseni, kun näin yhden nauhan. - Testi on negatiivinen, eikä kuukausitapauksia ole! Seuraavana aamuna neljäntenä päivänä viivästyksessä tein jälleen kaksi testiä ja ne ovat negatiivisia. Olin tietysti järkyttynyt, mutta olin vielä luottavainen raskauteen, koska aikaisemmin ei ollut koskaan ollut tällaista viivettä.

Ja minulla oli myös kuukausittain ilmestynyt muutos sääolosuhteissa. : 005:

Ja minulla oli myös törmäys - jyrkkä muutos säällä. : 005:

Ja minulla oli myös törmäys - jyrkkä muutos säällä. : 005:

- Häiriötön uni. Joillakin naisilla, jopa tietämättä raskaudestaan, on hyvin levoton uni.

- Suolen ärsytys ja turvotus. Raskauden alkuvaiheessa vatsan kehä kasvaa usein. Tämä aiheuttaa turvotusta, jossa kohtuun on kohtalaisesti kohonnut kohtu.

- Inhoaa hajuja, jotka aiheuttavat pahoinvointia. Tällainen raskauden merkki tunnustetaan klassiseksi. Se esiintyy lähes puolessa raskaana olevista naisista 2-8 viikon ajan. Pahoinvointi on seurausta kehon neuroendokriinisen säätelyn häiriöstä, joka johtuu keskushermoston toiminnallisen tilan toimintahäiriöstä. Varhaisvaiheessa voi esiintyä oksentelua ja sen myötä syljen keskipistettä.

- Parempi ruokahalu. Tämä on yksi raskauden merkittävimmistä merkkeistä sen alkuvaiheessa. Tiettyjä tuotteita kohtaan on intohimo.

- Toistuva halu virtsata. Koska hormonit ovat lisääntyneet raskauden alussa, nainen lisää merkittävästi verenkiertoa pienen lantion elimiin. Tässä suhteessa munuaiset, virtsarakko ja virtsaputket alkavat muuttaa normaalia toimintaa.

- Lisätään emättimen purkauksen määrää, verenvuotoa lantion elimiin. Vedyn määrä emättimen eritteessä kasvaa raskauden aikana. Se on eräänlainen suoja emättimelle haitallisten mikro-organismien tunkeutumisen takia. Nesteiden ja suolojen säilyminen kehossa johtuu progesteronista. Tämän seurauksena turpoavat kädet.

- Menstruation viivästyminen (jos se myös vahingoittaa vatsaa) on raskauden oire.

MIKSI MÄÄRÄAIKAINEN VÄHENTÄMINEN VOI (NEGATIIVISEN SUORITUSKESKUKSEN JA POSITIIVISEN TULOSTA)

Miksi naiset voivat viivästyttää kuukautisia? Eri syistä. Jos näin tapahtuu, monet naiset ostavat välittömästi raskaustestin. Mutta usein hän näyttää negatiivisen tuloksen. Mitkä ovat syyt kuukautisten viivästymiseen negatiivisella testillä?

Ensin sinun on ymmärrettävä yksityiskohtaisesti, mikä on kuukautisten virtauksen viivästyminen. Kuukautiskierron kesto ei saisi muuttua kuukausittain. Kuukautiskiertoa pidetään normaalina, jos se on 26–32 päivää, mutta jos kuukausittaiset jaksot eivät ole alkaneet, kuukautisia ei tapahdu tietyn ajan. Jos naisen kuukautiskierto poikkeaa normistosta yhdessä tai toisessa, eli se on pidempi tai lyhyempi, sinun pitäisi kuulla asiantuntijaa.

Jos kuukausittainen ei ole tullut, ja testi on negatiivinen - viive on vain pari päivää ja se tapahtui ensimmäistä kertaa - älä huoli paljon. Joskus tämä kuukausimuutos näkyy, vaikka patologiaa ei olisi. Jatkuvan viivästymisen tapauksessa on kuitenkin tarpeen selvittää niiden syy.

Kuukautisten viivästyminen ja raskauden oireiden esiintyminen

Joskus on olemassa tilanne, jossa kuukautisten viivästymisen aikana esiintyy raskauden oireita, mutta testi on negatiivinen. Naisilla rinnat paisuvat, pahoinvointi ja oksentelu näkyvät, ruoan mieltymykset muuttuvat. Miten käyttäytyä nainen tässä tapauksessa? Ensinnäkin sinun täytyy odottaa vielä muutama päivä ja sitten uudelleen tehdä raskaustesti. On suositeltavaa käyttää eri tuotemerkkien testejä. On suositeltavaa tehdä testejä aamulla. Voit myös tutkia veren kooriongonadotropiinille, naisen tulisi pyytää neuvontaa gynekologilta. Tässä tapauksessa hänen on lähetettävä hänelle testit ja ultraääni raskauden toteamiseksi, jolla on voimakas kuukautisten viive ja negatiivinen raskaustesti. Tällainen verikoe tehdään yksinomaan laboratoriossa. Sen erityispiirre on se, että se voi havaita raskauden ennen kuin se viivästyy.

Jotta voisit varmistaa raskauden tai poissaolon aikana, voit mitata peruslämpötilan (peräsuolen lämpötila). Tämä olisi tehtävä seuraavan jakson ensimmäisellä puoliskolla. Peruslämpötilan nousu on ensimmäinen merkki raskaudesta. Voisiko peruslämpötilan nousu olla merkki kuukautisten viivästymisestä? Ei, tällä ei ole mitään tekemistä kuukausittaisen viiveen kanssa.

On huomattava, että naisilla ei aina ole mahdollista mitata ensin peruslämpötilaa ja vahvistaa tai kieltää, että nainen on raskaana, seuraavia vaatimuksia on noudatettava. Ne eivät ole monimutkaisia, mutta niiden avulla voit mitata lämpötilan oikein. Joten illalla valmistellaan uusi elohopealämpömittari. Älä käytä sähköistä lämpömittaria, koska sillä on kyky virrata astetta, joka on äärimmäisen tärkeä peruslämpötilan määrittämiseksi. Laske lämpömittarin lämpötila 36 asteeseen ja aseta se vuoteen viereen. Ota lämpötilan mittaus aamulla heti heräämisen jälkeen. Aseta lämpömittari peräsuoleen 1-2 senttimetrin etäisyydellä. Peruslämpötila, joka on yli 37 astetta, osoittaa, että olet todennäköisesti raskaana. Vakavia virheitä tapahtuu, joten se voi usein tuntua siltä, ​​että nainen on raskaana. Jotta

Toinen varma merkki raskaudesta on hCG - choriongonadotropiinin läsnäolo veressä ja virtsassa. HCG on erityinen proteiini, joka esiintyy virtsassa ja veressä raskaana olevilla naisilla noin viikon kuluttua hedelmöityksestä. Nyt monet naiset lahjoittavat verta hCG: lle. Ei-raskaana olevan naisen analyysin tulos on hCG-taso, joka on lähellä nollaa. Jos analyysi osoittaa hCG: n läsnäolon naisen veressä, niin sitä voidaan pitää ensimmäisenä merkkinä raskaudesta.

 • ooforiitti, epididymiksen tulehdus;
 • salpingiitti, munanjohtimien tulehdus;
 • adnexitis, munasarjojen tulehdus, munanjohtimet (viive saavuttaa 5 päivää; tauti on salakavalaista, tulee nopeasti krooniseksi, johtaa hedelmättömyyteen);
 • endometriitti, kohdun limakalvon tulehdus (akuutissa vaiheessa mahalaukku voi olla hyvin kipeä);
 • vaginiitti, emättimen seinämien tulehdus (kivun leikkaaminen, sykkivä, selkäkipu, säännöllinen tyhjennys, polttaminen ja kutinaa);
 • salpingoophoriitti, munasarjojen ja munanjohtimien liikkeiden tulehdus;
 • munasarjojen apopoksi;
 • kierrä pois;
 • myome, munasarjakysta.

Erityisesti alaselän kipu liittyy ooforiittiin. Kun adnexiitti, loin sattuu ajoittain, tulehdus johtuu sukuelinten välittämästä infektiosta: gonorrhea, kandidiaasi, joka muuttaa emättimen happamuutta, jonka aiheuttaa Candida-sienen kehittyminen. Epämukavuutta käsitellään kynttilöillä, pillereillä.

Infektio, joka on tartunnan saaneen kumppanin seksuaalisesti tartuttama, voi aiheuttaa prosessin: ureaplasmosis, klamydia ja mykoplasmoosi.

Joku kertoo minulle, mitä se tarkoittaa, jos testi osoitti 2 baaria, ja muutaman sekunnin kuluttua 2 baaria katosi? Myöhemmin hän teki testin kaaren negatiiviseksi, vaikka viive on jo 2 viikkoa.

Vieras, ja sinä paikassa olisin luovuttanut HCG: n, jos tällainen epävarmuus on. No, mitä viikko odottaa, mutta tiedät varmasti. Ja lopulta sinun täytyy vielä selvittää, mitä sinulla on, miksi olet kärsinyt 9 kuukautta, tämä ei ole normaalia!

Hei, kerro minulle, että toimituksen jälkeen oli 9 kuukauden rasva, kunnes hän lopetti ruokinnan, he olivat nähneet jotain ultraäänellä ennen sitä tai ei ollut kysta, 10. helmikuuta oli ensimmäisiä kuukausia, yhdynnän keskeyttämisen jälkeen (viime maaliskuussa 10), täällä se oli 17. maaliskuuta Ei, viikon seitsemäntenä päivänä tein 2 negatiivista testiä, yhdeksäntenä päivänä 3 testissä 2 negatiivista 1 tuskin tuskin nähdään palkkia ja sitten 10 minuutin kuluttua, nyt tarkastelen testiä, enkä näe sitä jo eilen, tein eilen kolme testiä, joista 2 näytti 2 baaria mutta taas toinen on tuskin tuskin näkyvä nykyiselle 5–15 minuutin kuluttua, ja näyttää siltä, ​​että se on siellä sisällä eikä vuotanut, cra y ja et näe eo.priznakov mesov raskaus vai ei, se oli edelleen ultraäänitutkimus tänään ja nähnyt mitään. Tämä on kysymys siitä, onko minulla raskaus, epävarmuus tappaa, lahjoittaa verta hCG: lle kaupungissani on vaikeaa, mutta se on mahdollista, mutta tulos vain 7 päivän kuluttua. hirvittävän hermostunut, koska he eivät suunnitelleet lainkaan (

Kyllä, en tiedä, tänään he ovat tehneet testejä uudelleen, ne ovat myös myönteisiä, minulla on käsittämätön M, niistä ei ole tarpeeksi! Hän vieraili lääkärissä kävellessään, ja kun M tuli, CG: n veri näyttää 1-2 viikkoa, ja ultraäänellä he näkivät 1-2 viikkoa, ja ultraäänellä he näkivät 1-2 viikkoa, ja ultraäänellä he näkivät 1-2 viikkoa, ja ultraäänellä he näkivät 1-2 viikkoa. elin, en ymmärrä mitään lyhyttä = (((

Cach, ja ehkä se on keskenmeno.

tytöt kerro minulle kuukautiskokeessa voi antaa positiivisen tuloksen. Mieheni ja minä yritämme saada vauvan, mutta nyt olen alkanut M, mutta hyvin outoa, ei sama kuin aina, tein testin, se on positiivinen, nyt en voi ymmärtää, se johtuu M-positiivisesta tai olen edelleen raskaana.

Olen viivästynyt 5-8 päivää. Olen jo 4 kertaa ostanut raskaustestin aamulla tarkistaa kaikki testit antavat negatiivisen

Marina - hoidetaan vain tapaamisen jälkeen ja diagnoosi määrää lääkäri - varsinkin jos haluat pitää raskauden.

Kaikki abortit, myös lääketieteellinen abortti, voivat uhata hedelmättömyyttä tulevaisuudessa, koska se on puuttuminen luonnolliseen prosessiin ja sen rikkomiseen.

Kerro minulle, voiko lääketieteellinen tapaus uhata. abortin hedelmättömyys tulevaisuudessa? Jos et ole koskaan synnyttänyt. Jos on, kuinka todennäköistä on todennäköisyys? Raskaus on vain 2 viikkoa.

Testi osoitti tänään 2 nauhaa (((Nezhdanchik kutsutaan. Olen paniikkia. Odotan aamun tekemistä uudelleen. Toivon, että testi on väärä, koska minun on tehtävä huumeiden aiheuttama. (((((((

Maria, testit eroavat toisistaan ​​herkkyydessä. Mitä lyhyempi aika on, sitä heikompi nauha. Saatat silti olla raskaana, ja kaikkein herkimmät testit ovat saaneet sen, mutta vähemmän herkät testit eivät ole vielä. Onnea!

Hei Haluamme toisen lapsen kanssa. Sykli on melko vakio, juokse 1 päivä pienemmässä tai suuremmassa suunnassa. Kuukauden olisi pitänyt tulla kahdeksanneksi, vielä viiden päivän viiveeksi. rintakipu, kaksi viikkoa ovulaation jälkeen oli vatsavaivoja vatsan alareunassa ja rintakehän alueella. Aloin tehdä testejä - 7 testistä vain 2 osoitti heikkoa, tuskin havaittavaa nauhaa. loput ovat negatiivisia. Kun nojautuu, on tunne "turvotusta" kohdussa ja nänniherkkyys. Ei ole enää merkkejä kivun vetämisestä vatsan alaosassa kuin PMS: ssä. Kuinka todennäköisesti raskaus on ja miksi testitulokset ovat niin epätarkkoja?

Sohva, mikä estää sinua tekemään testin? Ilman mitään syytä ei ole kuukausittaista passia. Marina, vastaus kysymykseesi riippuu jaksosi kestosta ja kauden kestosta. Yleisessä tapauksessa (28 vuorokauden sykli, kuukausittain 3-5-7 päivää) raskauden todennäköisyys on lähellä nollaa. Ja teet testin sen päivän jälkeen, kun PA heittää rahaa alas viemäriin. Lue artikkeli.

Ohje neuvoja: Minulla oli kuukausittain viimeinen päivä. Tänä päivänä kumppanini minussa päättyi. voinko tulla raskaaksi ja tärkein kysymys. Seuraavana päivänä sain sairaan, lämpötila 37, nenä ja kurkkukipu. miten minun pitäisi kohdella nyt.. testi tehtiin seuraavana päivänä, tulos oli negatiivinen. voinko juoda paracetamolia?

vastata minulle Voisiko olla, että yksi kuukausi ei ole kriittinen päivä? Voisiko tämä olla merkki raskaudesta? VASTAUS VASTAAN PLEASE.

Mary, ei, ei.

Hitto,: (No, miksi olet kaikki hiljaa ((

Kolme päivää sitten oli suojaamaton sukupuoli, testi on negatiivinen, voiko lääkäri ultraäänellä skannata raskauden niin nopeasti? Tämä on kiireellinen vastaus, kiitos, kuka tietää ((

Yana, sinun täytyy nähdä lääkärisi!

kuukausittain yksi päivä 2 testi negatiivinen

sukupuoliyhteys keskeytettiin3, jolloin ruskea purkaus alkoi, kun wc meni wc: hen, ja näytti siltä, ​​että se oli vain sisäpuolella, ja vaikka veren gynekologi sanoi, että ovulaatio oli mahdollista, se kesti viikkoa 2 ennen arvioitua kuukautiskiertoa. 23 numeroa on nyt 26 kuukauden ikäisiä, ja testit ovat negatiivisia, illalla lämpötila oli myös 26 astetta, pahoinvointi syömisen jälkeen ja vähän syljeneritystä lisääntynyt, ja nänneistä minun nännit alkoivat satuttaa. tai onko se vain kylmyys, jossa on samat oireet, ja voi valehdella

Margarita, lääkäri oli velvollinen kutsumaan sinut ja tarkistamaan kaiken viikon tai kahden kuluttua pillereiden ottamisen jälkeen.

Minulla on kaikki niin vaikeaa, tein kaksi viikkoa sitten tabletin abortin! Tänään se näyttää kaksi nauhaa, ei mitä en ymmärrä, miten tämä voi olla tai on testi väärin? Ehkä kaikki ei osoittautunut?

Kerro minulle, jos testissä voidaan näyttää kaksi nauhaa, kun otat tablettia "Amosin". Tai sinuiitti.

viive 5 päivää. mutta tällä hetkellä on epäselvää, mikä erottuu. millainen tuskan testi on positiivinen, joten ehkä?

10 päivän viive, kuukauden aikana oli harvinaisia ​​PA: ta kondomin kanssa. Testi osoitti 2 nauhaa. Huomenna menen ultraääniin. Pelottele jotenkin.

Hei, viivästyin kahdeksan päivää, tein kaksi testiä, joista yksi osoitti positiivista, toinen negatiivinen.

Voiko prigin-testi ottaa 2 nauhaa?

Marina, jos PA oli alueella ovulaatio, todennäköisyys tulla raskaaksi on.Anna "8, kaksi nauhat tarkoittaa raskaana. Naida, nyt et ole noin lapsi, mutta sinun täytyy ajatella terveyttä. Amenorrhea ei liity raskauteen on merkki patologia. ja mitä lääkäri sinulle ehdottaa? Molemmissa tapauksissa - sekä kysta että ektooppinen - tarvitaan operaatioita. Olga, testituloksen ja sukupuoliyhteyden välillä ei ole yhteyttä.

Jos testi tehdään yhdynnän jälkeen aamulla, se näyttää aina positiivisen tuloksen. Haluamme todella lapsen, mutta ei miten se ei toimi.

Marina, kaksi päivää ei ole viive. No, tee testi luotettavuudesta. Ann "8, viive saattaa johtua sairaudesta, mutta toisen nauhan läsnäolo on myös epäilyttävää, raskaus ei ole poissuljettu. Miksi et mene lääkärille? Naida, sinun täytyy tutkia. sinulla oli ektopiikki, ennen kuin vatsan kasvu olisi heittänyt sairaalaan hätätilanteessa. Ehkä kysta, miksi ei usko lääkärit?

Ja minun aikani olivat vain 1,5 päivää ja sitten he ravistivat kaukaa, mutta kivut olivat villiä. En ymmärrä mitään. Auta sinua!

Ja minun aikani olivat vain 1,5 päivää ja sitten he ravistivat kaukaa, mutta kivut olivat villiä. En ymmärrä mitään. Auta sinua!

Hei Minulla on kauhea taksoosi, kuten tyttäreni kanssa raskauden aikana, ja teen negatiivisen testin. Ja vatsa kasvaa ja painaa! Oliko ultraääni, sanoi joko kohdunulkoinen raskaus tai kysta. Mitä minun pitäisi tehdä? Kerro minulle!

Hei! Tytöillä on minulle 22 päivän viive, testi osoittaa negatiivisen, joskus tunnen pahoin, alempi vatsani sattuu, haluan todella lapsen, mitä minun pitäisi tehdä.

Kerro minulle, ja sitten olen kidutettu, voisiko tämä johtua tulehduksesta?

Hei! Ilmoita minulle! Putket olivat hyvin kipeitä kuukausien ajan, kun ajattelin, että olin raskaana ja ostin testin, mutta tulos oli negatiivinen. Haluan huomata, että olen edelleen neitsyt, ja sitten kaksi päivää ennen kuukautisia olimme mukana kaverissa, mutta hän ei ollut kiinni loppuun asti. Olen päättynyt sisälläni, ja nyt minulla on kymmenes päivä, koska kuukautisia ei ole. Testi on kokeillut yhtä nauhaa muita heikommin. Mitä se voi tarkoittaa: Minulla on aina alavatsan ja selkäni. kiitos aikaisin

Hei kaikki. Tytöt minun on kuukautiset 2 päivää, alavatsan sattuu. Minulla on kaksi kysymystä: 1. Voinko tulla raskaaksi, jos ovulaation oli tarkoitus olla 7 chiliä, oli PA. On todennäköistä, että 2 nauhaa. 2. Jos alavatsan sattuu, niin tämä on päivä.

Biba, oliko eroja vuorokaudessa, testausmenetelmässä, testimerkissä?

Vieras, tämä todennäköisyys on vähäinen. Olet raskaana.

Hei! Minulla on 13 päivän viive, tein eilen positiivisen testin, tein tänään negatiivisen. En ymmärrä, olen raskaana vai ei?

Minulla on hieman erilainen tilanne) tein 4 testiä ensin (mutta ei aamulla, mutta iltapäivällä) - positiivisesti. Ajattelin, että testit ovat halpoja, he valehtelevat. Seuraavana päivänä ostin 5 kalliita eri valmistajilta - positiivisesti. Onko mahdollisuutta, että raskaus ei tule ja testit osoittavat väärän tuloksen? Kerro minulle, ja sitten meidän kaupunkiin, kunnes tulet lääkäriin. ennätys 2 viikkoa eteenpäin. Ja haluan tietää varmasti.

katrin, jos ajanjaksot ovat jo alkaneet, ei ole mitään pelättävää. Mutta varmista, että ajattelet suojelua tulevaisuudessa, Yana, Irene, on mahdollista, että näin oli, Nastya, älä yritä harjoittaa itsepetosta, tämä on raskaus. Jos olet varma päinvastaisesta - lääkäri, selvitä syyt.

Tytöllä on 2 kuukauden viive. Seksi oli harvinainen ja suojattu. Nyt testitulos on positiivinen. Viime aikoina paljon stressiä huono ravitsemus paino 42

Olen käyttänyt 7 kuukauden ajan ehkäisytabletteja, kuukausittaiset tulivat täsmälleen kellonaikaan (sunnuntaisin), mutta tällä kertaa viikon myöhästyminen, mutta maanantaina alkavat kuukausittaiset jaksot, testi osoitti tuskin näkyvää toista palkkia. Voisiko olla, että kuukautiset antoivat positiivisen tuloksen (loppujen lopuksi kypsä muna-solu tuhoutuu niiden aikana)

Voiko testi antaa väärän tuloksen kylmällä ja lämpötilalla?

pozalusta podskazite mne.

u menja s moim parnem billy, i posle etogo na4elisj mese4nie, mese4nie zakon4ilisj, posle etogo ja mogu za beremennitj,

Vasya, ehkä Natalya, tämä on todennäköisesti raskaus.

Hyvää iltaa! Haluan tietää. Tällainen tilanne: M on epäsäännöllinen, hypyn jatkuvasti edestakaisin. Viimeinen kerta oli kaksi kertaa kuukaudessa - 2.11. 10.11 ja sitten 28.11 - 5.12. Tänään on 28. joulukuuta, eikä kuukausittaisia. Tein kolme testiä samana päivänä, kaikki positiivisia. Olenko vielä raskaana tai minulla on terveydellisiä poikkeamia?

Voiko testi olla positiivinen, hormonaaliset häiriöt tai voimakkaassa stressissä, tai jos virtsassa on runsaasti hormoneja?

Yang, tyttöystäväsi on raskaana, Xenia, ja sen jälkeen sinulla ei ollut seksuaalisia tekoja? Nastya, Khadija, sinä, paitsi lääkäri, ja perusteellisen tutkinnan jälkeen tuskin kukaan ei osaa vastata.

Voiko testi olla positiivinen, hormonaaliset häiriöt tai voimakkaassa stressissä, tai jos virtsassa on runsaasti hormoneja?

Tyttöni oli viivästynyt 2 kuukautta, melkein 3. Ostimme evytestin apteekissa, teimme 2 testiä, kun oli kaksi kaistaa, toinen oli huonosti näkyvissä, ja toinen kerta molemmat nauhat olivat selvästi näkyvissä, toista kertaa testi tehtiin useita tunteja myöhemmin. sanoo, että napa-senttimetrien alapuolella on 15–17 tiivistettä, joskus vatsa sattuu, siitä tulee ärtyisä, hyvin usein tunnelma muuttuu.

Viime kuussa minulla oli neljäs kuukausi ja 3 numeroa, jotka poikaystäväni päätyi kanssani, mutta kuukausi ei alkanut neljäntenä, ja tein 2 testiä ja he vastasivat kielteisesti. mikä se on testi teki kaiken oikein. tytöt kertovat minulle, mitä se voi olla?

Minulla oli hormonaalinen epäonnistuminen, sitten kaikki palautettiin (hoidon jälkeen), ei ollut kuukautisia. Kolme moskeijaa jo teki kolme testiä halpoja ja kalliita, kaksi halpaa osoitti raskautta, mutta kalliita raskauksia ei ole.

Testi 2 testi positiivinen 2 negatiivinen, että ultraääni he sanoivat, että ei ole raskautta, on pahoinvointia, rinta sattuu vatsa sattuu ja hermostunut on tullut, kerro minulle

Elina, että sinulla on hormonaalisia häiriöitä (vaihtoehtoisesti). Tai että teet väärät testit.

ja minulla on tällainen kysymys, jos olen tehnyt testejä 2 vuotta ja ne ovat kaikki myönteisiä, ja kuukausittaiset jaksot toimivat oikein, mitä minun pitäisi ajatella?

Catherine, raskauden ja kohdunkaulan jälkeen, elimistössä on edelleen hCG: ssä. joten testi vielä näkee sen. ei ole raskautta

Julia, 99,99%: Natalia, ja mitkä ovat oireesi?

kerro minulle raskauden aikana voi mennä kuukausittain? vain minulla ei ole viivytystä ja on oireita

Ostin 5 testiä - kaikki positiivisia. Mikä on todennäköisyys, että olen biremina?

Elena, ja mitä, joka aikaviive?

jatkuvasti, vakaiden positiivisten testien viivästymisellä. Mitä minun kanssani on

Ole hyvä, istuiko, teit 2 edullista testiä, jotka osoittivat positiivista.

Katerina, kiitos! Soitin klinikalle, he myös kertoivat, että annan verikoe hCG: lle, koska tämä hormoni voi olla hyvin pieni pitoisuus virtsassa, joten testi ei tunnista sitä. Tänään on viidentenä päivänä viive, ja testi on jälleen negatiivinen. Kaikki on jo käytetty loppuun. = (

2 aamulla, 1 iltapäivällä ja 2 seuraavana aamuna. Tänään oli lääkäri ja lahjoitti verta hgchille. odottaa huomenna vatsakipu.

Nellie, raskaus on epätodennäköistä, Yulia, teki kaikki testit samaan aikaan tai miten?

teki 7 testiä. 5 positiivista (eri valmistajat, mutta edullinen) ja 2 negatiivista (evitest). aloitti kuukautiset. menettää mieleni, en tiedä mitä ajatella.

Kyllä, ja enemmän. Viimeisten 3 kuukauden aikana olen menettänyt 10 kg kokemukseni seurauksena. Voiko viivästyminen johtua hormonaalisesta epäonnistumisesta, joka voi tapahtua laihtumisen perusteella, ja kuinka paljon se on todennäköistä kaikille oireilleni?

Kuukausi olisi pitänyt aloittaa viikko sitten (olettaen, että sykli on 28 päivää) ja yleensä vielä aikaisemmin, koska kolmen kuukauden ajan sykli oli noin 26 päivää, viimeinen kerta oli 20 päivää! Arvioitu käsitys tapahtui 2 viikkoa sitten, vaikka kaveri ei päättynyt minulle (ehkä voiteluaineesta?). Oliko 2 testiä viivästyksen 2. ja 5. päivänä molemmat negatiivisia. Minulla on verisuonten dystonia; Luin, että vaikka testit alkuvaiheessa voivat valehdella, älä havaitse raskautta. Lisääntynyt ruokahalu, väsymys, uneliaisuus, usein haluavat itkeä ja kusta, pahoinvointia, vetää alaselän.. Lyhyesti sanottuna, ikään kuin merkkejä raskaudesta! Miten tiedän varmasti ja nopeasti, onko olen raskaana vai ei? Olen huolissani tästä jännityksestä!

Katya, et voi paeta kohtalosta. Olet raskaana, Svetlana, tämä on harhaa, että kaiken pitäisi kääntyä ensimmäisestä, jopa kolmannen kerran. Voimme puhua lapsettomuudesta vasta vuoden jälkeen, kun epäonnistui.

Tytöt, kerro minulle, mikä on väärin. Mieheni ja minä olemme yrittäneet tehdä vauvan jo noin kolme kuukautta, mutta se ei toimi meille, 2 kuukautta sitten viivästyin viiden päivän ajan, mutta minulla oli erittäin vahva stressi, ensi kuussa rauhallinen, he palasivat normaaliksi, Kuukausi on jo seitsemäs viivästyspäivä, tein kaksi testiä eilen ja tänään, molemmat ovat negatiivisia. mutta ei ole kuukautisia, on vaaleanpunainen purkaus. näissä seitsemässä päivässä oli kolme kertaa väsymys, ja on uneliaisuutta. mitä se voisi olla?

Olen 20-vuotias. Samanaikaisesti tehtiin 2 erilaista testiä, tulos on positiivinen. Voisiko olla, että testit ovat väärässä. Tai tee toinen?

kiitos paljon! näyttää myös siltä, ​​että jokin vatsassa on tarpeeton tai edes tarpeeton, mutta jotain, joka lisää sitä sisälle, vaikka se ei vaikuta kuvaan

Olga, et ole raskaana. Kehosi on yksinkertaisesti uusittu uudella tavalla.

Minulla oli ensimmäinen sukupuoli kolme kuukautta sitten, minkä jälkeen ei ollut enää aikaa, suojelimme itseämme, mutta epäilyksiä on edelleen. kuukausittain menevät säännöllisesti, mutta pienempinä määrinä kuin ennen kuin päätin siitä, vaikka tässä kuussa vain kaksi päivää. hyvin peloissaan. yhtäkkiä raskaana. tai ehkä se on nainen.

Julia Et ole raskaana. Jopa hieman hauska lukea.

Olen 19-vuotias, 25. lokakuuta oli ensimmäinen ja viimeinen sukupuoliyhdistys, olimme suojattuja, tänään on 15. marraskuuta.. Viime kuussa oli 14–18 kuukauden jaksoa, tämä ei ole vielä tehty. 2. päivä aching alavihan, päänsärky, pahoinvointi

Marina, se on hieman aikaista synnyttää. Mutta ihmiset synnyttävät. Sano lääkäri tarkemmin.

Kiitos vastauksista. Ultrasound nimitettiin uudelleen. 9 kuukautta sitten minulla oli Keserin, kaksoset, en vieläkään voi synnyttää? En ole koskaan kiinnostunut siitä.

En suosittele potilailleni määrätä ja ottaa huumeita yksin. Täydennä ultraääni.

Jos vatsa sattuu kuukautisten aikana ja testi on negatiivinen - aiheuttaa

Useimmiten heikomman sukupuolen edustajat, heti kun he oppivat kuukautisten viivästymisestä, paniikista ja kiireestä ostaa raskaustesti. Ja kun he näkevät, että raskaustesti on negatiivinen, ne rauhoittuvat. Mutta silti kannattaa huolehtia. Viivästyneet kuukautiset voivat johtua hormonitoiminnan tai munasarjojen toimintahäiriöstä. Se voi olla sukupuolielinten tulehdus tai sairaus, joka johtuu hypotermiasta (esim. Kystiitti) tai erilaisista sukuelimistä. Fibroidit, kasvaimet tai endometrioosi voivat myös aiheuttaa kuukautiskierron viivästymisen. Mutta sinun ei pidä välittömästi asettaa itsesi negatiiviseksi, koska yleisin stressi voi olla kuukautisten häiriöiden syy. Oli tapauksia, joissa vakavan stressin takia ei ollut noin kuuden kuukauden ajanjaksoja. Jos nainen on usein hermostunut tai masentunut, tämä vaste on aivan luonnollista.

Tämän rikkomisen tai sairauden määrittämiseksi sinun täytyy tutkia gynekologi, konsultoida endokrinologin kanssa, käydä läpi lantion elinten ultraäänitutkimus ja tarvittaessa muut elimet.

Myös lääkäri tutkii myös hiekkaa - näyttää siltä, ​​että on raskaus. Mutta - aika on edelleen hyvin pieni, enintään 3 viikkoa. Voiko verikoe olla niin väärä? Kuka oli lanka niin?

Luultavasti jo epäonnistui.

Nyt se pysähtyi, Sedna uudelleen ultraäänellä.

Jo ei ole voimia - olin niin iloinen, että olin buriom, verikokeen jälkeen - olin kiusattu, hyvin - se ei toiminut, ja kunnossa. Nyt taas toivon jotain.

Et voi huolehtia niin paljon. : HET: Erityisesti koska sikiön muna tuli meille ultraäänirajalla = "0" alt = " /> Joten mielestäni nyt on aika levätä ja rentoutua enemmän: blush: Onnea. Kaikki on hienoa: 4u:

Tänään on 15 päivää myöhässä, testit ovat negatiivisia

Eikä raskauden tunne ole.

Kuukautiskierto ei ole koskaan kadonnut niin paljon (enintään +/- päivä, kaksi).

Joten murtaisin pääni - mitä kanssani on.

2. huhtikuuta 2008 klo 17:57

Hei kaikki! No, sitten kerron itsestäni. Näin tapahtui vuonna 2006. Kuukauden viive, sitten toinen, sitten kolmasosa. Ajattelin, että taas aliravitsemuksen aikana menetetty sykli. Olen jo ollut niin - kuukautiset eivät olleet 4 kuukautta. Siksi tässä olin varma siitä. koska meitä suojeltiin, ja jos ei, siis pillereitä ja sen jälkeen. Tein testin kuukauden viiveen jälkeen - kielteisesti. Sitten aloin huomata, että farkut, kuten jotain vyötäröllä, alkoivat murskata. Luulin, että siellä oli paljon ja ui. Olen jopa toipunut aerobicista.. Tein testin vain siinä tapauksessa ja 2 kuukauden viiveellä. Nauhat olivat niin heikkoja, että en kiinnittänyt huomiota, koska näin oli myös.

Mutta sitten siskoni tuli ja sanoi, että hänellä oli unelma, että olin raskaana 4-5 viikkoa. Olin järkyttynyt. Seuraavana päivänä tein testin aamulla itse ja 2 kirkasta punaista raitaa ilmestyi hetken kuluessa. Istuin ja en uskonut mitä näin. Olen tietysti kirjautunut lääkäriin ja hän kertoi minulle (leviävän hymyn kasvoni), että olin raskaana 12-14 viikkoa. Ei ollut mitään oireita kaikille. Menin ulkomaille liikematkoille, kuten vuohi, aina myöhässä. Ja nyt tyttäreni juoksee ja miellyttää meitä 11 kuukautta.

Joten jos et usko testiin, on parempi käydä lääkärillä. hän sanoo varmasti))))

3. huhtikuuta 2008 10:56

Kaikki raskauden oireet minulla on. rintakipu, ennen viiveen alkamista 2 päivää. ja olen jo kokeillut 10 testiä, kaikki ovat negatiivisia, ja haluan sen niin paljon. Mutta ymmärsin intuitiivisesti jo kauan sitten, että tunnen toisin, ehkä tietysti innostan, koska haluan niin paljon Lyalkaa.

Minulla oli seksiä kuukautisten aikana, ja kaveri sai minut valmiiksi, seuraavana päivänä oli jotain muuta, joka oli erilainen, mutta ei tavallista. 6 päivää kului, tunsin pahoinvointia ja pahoinvointia iltaisin, teki koe-negatiivisen, luuletko, että se on mahdollista tulla raskaaksi "näiden" päivien aikana? Pelkään!

Tervetuloa! Minulla on viivästys ensimmäiselle päivälle, mutta heti kun viikko tuntuu heikolta, en saa tarpeeksi unta, haluan jatkuvasti nukkua, aloin virrata usein noin kaksi päivää, illalla saan hieman pahoinvointia, en voi edes nukahtaa, en voi edes nukahtaa tämän takia! Aloin juoda enemmän nestettä, vanne nännin ympärillä pimeni, rintakehäni oli hyvin kipeä ja turvotus, sain 2 kg., Minusta tuli hieman ärtyisä, ei suojattu viimeisen sukupuoliyhdistyksen aikana, aloin syödä enemmän ja vedin vähän eikä suolaisen, suklaa ja niin edelleen.), enkä kieltäydy suolaista, kyyneleitä, jotka on kypsennetty, on vastenmielinen, lanne on hieman kipeä! Tänään tein testin (ei aamulla) ja hän näytti minulle 1 nauhan! Voisiko tämä olla raskaus (erittäin halukas lapsi)

Tervetuloa! Minulla on viivästys ensimmäiselle päivälle, mutta heti kun viikko tuntuu heikolta, en saa tarpeeksi unta, haluan jatkuvasti nukkua, aloin virrata usein noin kaksi päivää, illalla saan hieman pahoinvointia, en voi edes nukahtaa, en voi edes nukahtaa tämän takia! Aloin juoda enemmän nestettä, vanne nännin ympärillä pimeni, rintakehäni oli hyvin kipeä ja turvotus, sain 2 kg., Minusta tuli hieman ärtyisä, ei suojattu viimeisen sukupuoliyhdistyksen aikana, aloin syödä enemmän ja vedin vähän eikä suolaisen, suklaa ja niin edelleen.), enkä kieltäydy suolaista, kyyneleitä, jotka on kypsennetty, on vastenmielinen, lanne on hieman kipeä! Tänään tein testin (ei aamulla) ja hän näytti minulle 1 nauhan! Voisiko tämä olla raskaus (erittäin halukas lapsi)

Hei! Minulla oli viive, teki ensimmäisen testin 2 nauhaa, ja kaikki myöhemmät osoittivat toistaiseksi. Menin gynekologiin, hän katsoi ja sanoi, että raskaus oli 4-5 viikkoa, mutta sitten kolmen päivän kuluttua hän alkoi vuotaa ja tuli jälleen hänen luokseen. lähetetään ultraäänelle. Uzi osoitti, että jonkinlainen pudotusvalikko, jota en muista sanaa, koska se on hyvin abstrakti, ja sitten on kysymys, tai raskaus on myös kysymys. mutta nyt en voi voittaa minua, syön vain tuoretta ja kalaa ja haluan todella nukkua, huimaus on vahva. ehkä joku tietää, mitä tapahtuu, kerro minulle!

Olen viivästynyt viiden viikon ajan, pahoinvointia, uneliaisuutta, päänsärkyä ja huimausta, (paine on normaali), miksi toipin, vaikka söin tavallista vähemmän, 2 negatiivista testiä ja 1 positiivinen. Voiko tämä olla raskaus?

Hei, minulla on tällainen ongelma: viimeiset päivät tulivat usein huimaamaan kerran vähän ennen kuin pyörtyminen ei saanut pahoinvointia. unta ei vahvuutta ollenkaan teki 5 testiä eri päivinä kaikki negatiiviset (((ohita mitä se on ja voinko olla raskaana)

Tytöt, testeillä, tapahtuu jotain epänormaalia. Tehty 2 testiä 5 päivää sitten - toinen on heikko. Tehty koe 2 päivää sitten - 2 rasvaa nauhaa, 3-5 minuutin kuluttua toinen katosi (se oli ennen viivettä). Tänään on viivästymisen toinen päivä; nännit pimenivät, selkäkipu sattuu (muuten 2 viikkoa), rinnat aivan kuten joulukuusi, kaikki punaisella ja sinisellä tähdellä. Ja testit ovat negatiivisia. Yleensä testit uskovat vai eivät?

Syyt, jotka aiheuttavat suuren viiveen, ovat erilaisia. Usein gynekologi määrää hormonihoidon. Lääkäri määrää oraalisia ehkäisyvalmisteita tai progestogeenejä. PCOS: n hedelmättömyyshoitoa on useita. Ensinnäkin, käytä lääkkeitä, jotka stimuloivat ovulaatiota. Ei ole vielä yksimielisyyttä,?