Voiko Terzhinan aiheuttaa viiveen?

Terzhinan on määrätty infektio- ja tulehdussairauksiin gynekologiassa. Sen koostumuksessa se sisältää keskimääräisen voimakkuuden - prednisonin - tulehduskipulääkettä. Potilastarkastelujen mukaan häneltä seuraa, että viivästyminen Terzhinanin kehittymisen jälkeen.

Lääkkeen koostumus

Terzhinan on saatavana tabletteina intravaginaalista antoa varten. Yksi tabletti muodostaa 0,2 g ternidatsolia, 0,1 g neomysiinisulfaattia, 100 000 IU nystatiinia, 3 mg prednisolonia.

Ternidatsoli poistaa tehokkaasti trikomonadit, gardnerellat ja anaerobiset bakteerit. Neomysiini on laaja-alainen antibiootti. Nystatiini on antimykoottinen lääke, joka on aktiivinen Candida-perheen sieniä vastaan. Prednisoloni on hormonaalinen komponentti, jolla on kohtalainen vakavuus.

Vaikutus kuukautiskiertoon

Lääkkeitä käyttävät potilaat uskovat, että Terzhinan aiheuttaa kuukautisten viivästymisen prednisonin sisällön vuoksi. Mutta tämä hormonaalinen aine voi vaikuttaa vain lisämunuaisen kuoren työhön - kun prednisolonin pitoisuus veressä lisääntyy, lisämunuaisen toiminta estyy. Ja tämä muutos on palautuva, kun prednisonin pitoisuus veressä normalisoituu.

Menetelmää ja viivettä säätelevillä hormoneilla prednisonilla ei ole välitöntä vaikutusta.

Mutta Terzhinanin kuukautisten viivästyminen voi todella olla. Tätä helpottavat kaksi syytä:

 • Kynttilöitä määrätään erilaisille tarttuville patologioille, jotka itse voivat aiheuttaa viivästymisen - tartunnan ja tulehduksen lähteen läsnä ollessa kuukautisten viivästyminen johtuu hormonisysteemistä;
 • Terzhinanin koostumuksessa olevat antibiootit eliminoivat paitsi patogeenisen, myös emättimen mikroflooran, dysbakterioosin seurauksena, kuukautiset eivät välttämättä käynnisty ajoissa, vaan viipyvät, kunnes hyvien bakteerien määrä normalisoituu.

Siksi kuukautiset kuukautiset sen jälkeen, kun Terzhinan on väliaikainen, ellei raskaus aiheuta.

Miten selvittää viivästymisen syy

Kun kurssi on suoritettu, on tehtävä seuraavat diagnostiikkamenettelyt:

 • säätele emättimen mikroflooraa - määritä patogeenisen mikroflooran ja dysbioosin tason hoidon tehokkuus;
 • bakteriologinen kylvö - lääkärin todistuksen mukaan, ensisijaisesta patogeenistä riippuen;
 • verikoe hCG: lle - jos epäillään raskautta.

Jos raskaustesti on negatiivinen, hCG: n analyysi paljastaa sen toisella munasolun istutuspäivänä.

Jos hCG: n analyysi ei osoittanut raskautta, hoitava lääkäri auttaa rauhoittamaan paniikkia viiveestä. Hajujen tulosten mukaan hän määrää kynttilöitä tai voiteita hyödyllisillä bakteereilla ja palauttaa emättimen mikroflooran. Tämän seurauksena kuukausittaiset jaksot kerätään nopeammin ja sykli normalisoituu.

Käyttötapa

Terzhinan nimittää yksi emättimen tabletti kerran tai kahdesti päivässä. Hoidon kesto on keskimäärin puolitoista viikkoa. Jos kyseessä on kandidiaasi, pääsy voidaan pidentää kolmeen viikkoon.

Ennen emättimen tabletin antamista kädet on pestävä perusteellisesti ja upotettava veteen muutaman sekunnin ajan. Tämä helpottaa käyttöönottoa ja estää epämiellyttäviä tunteita. Syötä mahdollisimman mukava syvyys. Ruiskuta ruiskutuksen jälkeen 15 minuuttia.

Jos Terzhinanin kuukautisten viivästyminen kestää useita syklejä peräkkäin, on suositeltavaa tehdä laboratoriotutkimus naisten sukupuolihormonien tasosta ja käänny lääkärin puoleen. Hän vastaa kaikkiin käytön seurauksiin liittyviin kysymyksiin ja suorittaa dysbioosin alkuvaiheen diagnoosin.

lähteet:

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/tergynan__817
GRLS: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGuid=60587723-2d73-4969-bb91-a65bff6c47a4t=

Löysin virheen? Valitse se ja paina Ctrl + Enter

Terzhinan ja syklin viive.

Hei, luin tarinani, noin terzhinanista, myös paniikkasin hieman... sen jälkeen kun kynttilöitä oli viiden päivän viive, vatsaani kiertyi, eikä jaksoja ollut... en koskaan laskenut 10 päivää... ei koskaan ollut viivytyksiä, aina päivä meni 22,... mitä tarinasi päättyi kun meni kuukausittain? kiitos

Olen myös määrittänyt hormonit, ei levitä minua niistä? Olen jo sitä mieltä, että olen alkamassa toipua. ja laihtuminen on nyt paljon vaikeampaa kuin vanhoina aikoina

En myöskään pidä hormonilääkkeistä, heillä on jotenkin outo vaikutus minuun, joskus rintani alkoi satuttaa heitä tai oli sairas. Menstruaalinen sykli, joka on tasoitettu lääkeaineen Time Factorin avulla, on kasviuutteissa, koostumuksessa on vitamiineja ja hivenaineita. Ja muuten, PMS katosi häneltä, vaikka aloin tuntea olonsa normaaliksi näinä päivinä, ja tunteiden suhteen myös rauhoittua.

Terzhinan-lääkkeen käyttö kuukautisten aikana

Seksuaalitaudit vaativat joskus vakavaa lähestymistapaa ja pitkää hoitoa, joka kattaa koko kuukautiskierron. Useimmat tällaisten vaivojen poistamiseen käytetyt lääkkeet eivät vaikuta kuukautisten aikana. Onko mahdollista soveltaa Terzhinania kuukautisten aikana, ja miten se tehdään oikein, tämä artikkeli kehottaa.

Lääkkeen ominaisuudet

Terzhinan - huumeiden ranskalainen tuotanto. Sillä on antibakteerisia, antifungaalisia ja anti-inflammatorisia vaikutuksia sekä tuetaan emättimen mikroflooraa. Tämä työkalun monipuolisuus ja tehokkuus saavutetaan seuraavilla sen koostumukseen sisältyvillä komponenteilla:

Neomysiini on luonnollinen laaja-alainen antibiootti, joka tarjoaa antibakteerisen vaikutuksen. Sillä on haitallinen vaikutus stafylokokkeihin, streptokokkeihin, Pseudomonas-utuisiin, aerobisiin ja listerioihin.

Nystatiini on sienilääke. Taistelee Candida-perheen sieniä.

Ternidatsoli on komponentti, joka vastaa Trichomonas-solujen ja anaerobisten bakteerien, erityisesti Gardnerellin, estämisestä.

Prednisoloni on hormonaalista synteettistä ainetta, jolla on anti-inflammatorinen vaikutus.

Apukomponentit auttavat ylläpitämään mikroflooraa ja ph-tasapainoa.

Terzhinan-lääkkeen käyttäminen suositellaan tällaisten gynekologisten sairauksien esiintymiseen:

 • Bakteriaalinen vaginiitti ja sen uusiutumiset.
 • Bakteriaalinen vaginosis.
 • Sekoitettu kolpit.
 • Trichomoniasis.
 • Kandidiaasi.

Käytä työkalua myös tulehduksellisten prosessien ennaltaehkäisyssä. Tähän kuuluvat leikkaus, synnytys, abortti, ehkäisyvälineiden asentaminen.

Kuuluisimmat verkostossa ovat Terzhinan-kynttilät, koska kuukautiset voivat käyttää niitä. Tämä huumeiden peräpuikko tai "kynttilä" ei kuitenkaan ole, tämä on virheellinen ja yksinkertaistettu määritelmä. Työkalu on saatavana vain kermanvärisinä tabletteina kirjaimella ”T”.

Terginanin käytön piirteet

Ohje, joka annetaan lääkkeen vapauttamisen yhteydessä, kertoo, että se pitäisi laittaa yhdelle tabletille päivässä. Ennaltaehkäisyssä 6 päivän käyttöaika on riittävä, hoitoa varten se on 10. Tätä ajanjaksoa lisää lääkäri, jolla on vakavia gynekologisia sairauksia.

Jotta lääkkeellä olisi tehokkain vaikutus, sitä tulisi käyttää tiettyjen sääntöjen mukaisesti:

 1. Ennen hygieenisten toimenpiteiden käyttöönottoa intiimi alue. Pese kädet huolellisesti. Joskus käytetään steriilejä lääketieteellisiä käsineitä.
 2. Paras tulos saavutetaan käytettäessä peräpuikkoja ennen nukkumaanmenoa.
 3. Ennen tabletin pitämistä vedessä huoneen lämpötilassa 30 sekuntia.
 4. On parempi lisätä lääkitys emättimeen, kyykyssä tai makaa selässäsi jalat taivutettuna ja painettuna vatsaa vasten.
 5. Tabletti on annettava huolellisesti ja mahdollisimman syvälle.
 6. Tämän manipuloinnin jälkeen on välttämätöntä asua vähintään 20 minuuttia.

Voit ottaa Terzhinania kuukautisten aikana.

Käytä kuukautisten aikana

Usein on olemassa tilanne, jossa naiselle määrätään pitkä terapeuttinen infektio- ja tulehduskurssi, joka ulottuu yli kuukauden. Tästä seuraa, että hoito on päällekkäin kriittisinä päivinä.

Asiantuntijat sanovat, että suurin osa tartuntatauteista ja sienisairaudista pahenee ja ilmenee voimakkaasti juuri ennen kuukautisia. Tämä johtuu hormonitasojen muutoksista ja sen seurauksena sukupuolirauhasen aktiivisesta työstä, joka erittää limakalvon eritystä. Siksi useimmat gynekologisten sairauksien monistumisen tapaukset ovat samanaikaisia ​​tämän ajanjakson kanssa.

Saatuaan hoito-ohjelman nimityksen naiset kohtaavat kysymyksen, miten saavuttaa määrättyjen lääkkeiden vaikutus, jos kurssi on keskeytettävä kuukautisten vuoksi.

Suurin osa emättimen peräpuikoista ei anna mitään tulosta, kun niitä käytetään kriittisinä päivinä, koska ne menevät emättimeen, jolloin ne sulavat korkean paikallisen lämpötilan vaikutuksesta ja pestään pois kuukautiskierroksella, eikä niillä ole aikaa vaikuttaa.

Onko mahdollista käyttää Terzhinania kuukautisten aikana, koska sen vaikutusmekanismi on identtinen kynttilänjalkojen kanssa? Toisin kuin jälkimmäinen, tabletit liukenevat paljon pidempään, niitä ei huuhdella verisoluilla ja ne imeytyvät kokonaan limakalvoon. Siksi lääkettä tulisi käyttää myös kriittisinä päivinä.

Terzhinanin edut analogien suhteen

Työkalun merkittävin etu on sen päätoimisten komponenttien kyky toteuttaa synergioita toisiinsa nähden, toisin sanoen täydentää ja vahvistaa toistensa toimintoja.

Terzhinanilla on vähän sivuvaikutuksia, se ei vaikuta kuukautiskierron kulkuun ja purkauksen määrä, ei kykene aiheuttamaan viivettä.

Hormonin kaltaisella komponentilla - prednisolonilla - on myös antihistamiinivaikutus, joka vähentää merkittävästi kehon allergisen reaktion todennäköisyyttä vaikuttaville aineille.

Terzhinanomia voidaan hoitaa raskauden aikana. Mitä tulee hoidon toteutettavuuteen, sinun on ensin neuvoteltava lääkärisi kanssa. Ensimmäisellä kolmanneksella lääke on ehdottomasti vasta-aiheinen käytettäväksi.

Kumulatiivisen vaikutuksen saavuttamiseksi päivässä riittää yhden pillerin asettaminen, mikä säästää aikaa.

Lääkkeen koostumus ei aiheuta paikallisen mikroflooran tukahduttamista, vaan päinvastoin tukee ja edistää sen palauttamista.

Sairauksien oireenmukaisuus pienenee jo seuraavana päivänä korjauksen ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Koska tableteilla on paikallinen vaikutus, ne eivät vaikuta muiden elinten toimintaan. Yhdessä niiden käytön kanssa voit käyttää muita lääkkeitä, jotka parantavat terapeuttista vaikutusta.

Suuri plussa huumeiden Terzhinan - mahdollisuus sen käyttöä kuukautisten aikana, mikä mahdollistaa hoidon keskeyttämisen.

Haittavaikutukset

Asiantuntijat sanovat, että kuukautisten viivästyminen ei voi liittyä Terzhinanin käyttöön. Syklin epäonnistuminen voi aiheuttaa monia sukupuoliteitse tarttuvia sairauksia, joita voidaan hoitaa tällä erityisellä korjaustoimenpiteellä. Erityisesti silloin, kun kyse on sukupuolielinten tulehduksesta.

Haittavaikutukset lääkkeen käytön jälkeen ovat mahdollisimman pieniä. Mutta silti ne tapahtuvat pienen allergisen reaktion muodossa, joka provosoi yhden työkalun osista. Se ilmenee ulkoisten sukuelinten punoituksena, kutinaa ja polttamista emättimessä. Tilastojen mukaan tämä lääke aiheutti allergioita vain 5 prosentissa tapauksista. Naisten mukaan he eivät toteuttaneet mitään toimenpiteitä, eivät lopettaneet pillereiden käyttöönottoa, ja tämä haittavaikutus tapahtui toisella tai kolmannella päivällä.

Jos Terzhinanin jälkeisiä aikoja ei ole tai ne ovat viivästyneet, voimme olettaa infektio- ja tulehdusprosessien alkamisen, lääkitys itse ei vaikuta kuukautisten luonteeseen ja kulkuun.

Tärkeä edellytys onnistuneelle hoidolle on kurssin jatkuvuus ja lääkkeiden käyttöjärjestelmän noudattaminen. Tabletit tai kynttilät Terzhinan kuukausittain mahdollistavat hoidon ilman taukoa. Heikomman sukupuolen edustajien ja enemmistön asiantuntijoiden arviot kertovat tämän valmistelun tehokkuudesta ja ainutlaatuisuudesta. Älä unohda, että tällaisia ​​tehokkaita lääkkeitä tulisi käyttää vain lääkärin luvalla.

Viivästys terginanin jälkeen

Konsultointi gynekologin kanssa

Hän otti terzhinan 10 päivää, syklin alussa. Kun on aika kuukautisia, he eivät ole. Viive on neljä päivää. Niin kauan kuin ei ole koskaan ollut viivettä, kuukausittainen virtaus on aina ajoissa. Voisiko tämä olla reunan takia? Testi ei tehnyt, raskauden merkkejä ei ole. Toinen otti antibioottisen vilprofeenin. Käsitelty Candida ja ureplazma. Miksi viive? Onko tämä normaalia? Potilasikä: 22 vuotta

Viivästys terginanin jälkeen - lääkärin kuuleminen aiheesta

Konsultointi on käytettävissä ympäri vuorokauden. Kiireellinen lääketieteellinen apu on nopea vastaus.

Meidän on tärkeää tietää mielipiteesi. Jätä palautetta palveluistamme

Internet-ambulanssi-portaali

Puutteista löytyi sähköposti [email protected]

tilasto
Päivänä lisättiin 24 kysymystä, kirjoitettiin 46 vastausta, 1 vastaus 3 asiantuntijalta 1 konferenssissa.

Maaliskuun 4. päivästä 2000 lähtien 375 asiantuntijaa on kirjoittanut 511 756 vastausta 2,329,486 kysymykseen.

Valituksen luokitus

 1. Verikoe1455
 2. Beremennost1368
 3. Rak786
 4. Virtsan analyysi644
 5. Diabet590
 6. Pechen533
 7. Zhelezo529
 8. Gastrit481
 9. Kortizol474
 10. Diabetes sokeri 446
 11. Psihiatr445
 12. Opuhol432
 13. Ferritin418
 14. Allergia 403
 15. Verensokeri395
 16. Bespokoystvo388
 17. Syp387
 18. Onkologiya379
 19. Gepatit364
 20. Sliz350

Huumeiden luokitus

 1. Paratsetamol382
 2. Eutiroks202
 3. L-tyroksiini 186
 4. Dyufaston176
 5. Progesteron168
 6. Motilium162
 7. Glukoosi-E160
 8. Glyukoza160
 9. L-Ven155
 10. Glitsin150
 11. Kofein150
 12. Adrenalin148
 13. Pantogam147
 14. Tserukal143
 15. Tseftriakson142
 16. Mezaton139
 17. Dofamin137
 18. Meksidol136
 19. Kofeiininatriumbentsoaatti135
 20. Natriumbentsoaatti135

Sergynanin viive

Löydetty (64 viestiä)

Hei Ohjeita. Säilö alkoi, hän alkoi laittaa kynttilöitä terzhinanille ja joi flukanatsolia. Tätä järjestelmää käsiteltiin noin vuosi sitten. Ja viime kerralla sen ottamisen jälkeen oli viive. Tällä kertaa aloin laittaa kynttilöitä pari päivää aikaisemmin. avata

Tervetuloa! Voisitteko kertoa minulle, kun käytät lääkettä Terzhinan, voiko kuukautisten viivästyminen olla? Hyväksyn OK, ja sykli ei koskaan mennyt harhaan. avata

Tervetuloa! Annettu bakpaseville, diagnosoitu - emättimen mikroflooran rikkominen, lääkäri määritti kynttilöitä betadiinia, mutta kuukauden kuluttua oireet toistuivat - kutina, epämiellyttävä... avoin (50 muuta viestiä)

29. marraskuuta 2015 / Natalia

., lääkäri määritti terinan-10 päivää ja acilact-7 päivää, otti kurssin, ei ole kuukautisia 3 päivän ajan.Kokeessa näkyy raskaus, kyllä ​​siellä oli sukupuolisuoja, tai kynttilät sisältävät hgchiä, ja siksi viive ja testi ovat positiivisia, ehkä ne vaikuttavat positiivisesti. katsella

. reaktio. Lopetin hoidon viikkoa sitten (doksisykliini, augmentin, terzinan, indometasiini, aloe ruiskutettu / m, huomenna viimeinen longidaze-injektio). ), koska tulehdus paranee uudelleen pian. Viive on noin 6 päivää (periaatteessa tapasin tämän usein. Avaa

Tervetuloa! Viimeiset kuukaudet olivat 24. helmikuuta, hän otti välittömästi lopettamisen jälkeen (5 päivän kuluttua) terzhenania 10 päivän kuluessa. Kuukautta ei tapahdu, viive on jo yli 6 päivää. Miten olla? Raskaus on suljettu pois. Tällä kertaa PA ei ollut avoin

. Carsil 1 -välilehti. * 2 kertaa päivässä. 14 päivää. Paikallinen hoito: Terzhinan 1 kynttilä yöllä 7 päivää. (emättimessä) --- ovulaatio oli 14. maaliskuuta. Kuukausi ei tullut tässä kuussa. jo 7 päivän viiveellä. voinko olla raskaana vai onko se lääkkeen vuoksi? avata

Hei! Apua kiitos! 6 päivän viive, 10 päivää vei terzhinanin, voiko se vaikuttaa kuukausiin? Chest sattuu auki

Tervetuloa! Hän otti pillereitä emättimen serzhinan. Viive 6 päivää. Pieni rintakehä alkoi satuttaa, onko kynttilöitä viivästynyt? avata

. Tällainen ongelma oli kuukausi sitten suuri viive ja gynekologin nimityksessä minulla oli kaksisuuntainen.. Nyt taas, sellainen ongelma, että viive on jo 13 päivää, vaikka kaksi. Se ei haittaa ja ei ole kriittisiä. Asensin kynttilät serzhinanin avulla ne voivat aiheuttaa viiveen?. avoin (25 muuta viestiä)

Imetän, lapsi on jo vuoden ikäinen... hän on hoitanut trushiinia emättimen pillereillä, hänen aikansa on jo 7 päivää myöhässä.. raskaustesti on negatiivinen.. joka voi... avata

9. marraskuuta 2014 / TatianaStar...

Hei, Elena. Kun imetys muuttaa hormonaalista tilaa ja voi olla kuukautisten viivästyminen. Terzhinan ei vaikuta kuukautiskiertoon. Kunnioittavasti, TA

Terzhinanin kuukausittainen viive

En tiedä mistä kirjoittaa, joten kirjoitan päiväkirjaan, ehkä, kenellä oli se? Lääkäri määräsi terzhinanin emättimen, dosinexin 2 kertaa viikossa ja klacid. Kuukauden olisi pitänyt tulla eilen eilen. Jopa tavalliset merkit eivät ole.

Aktiivisen (lokakuun) hoitosyklin loppuun mennessä olin kiinnostunut monista kysymyksistä. Heidän joukossaan oli kysymys siitä, oliko mahdollista nukkua miehensä kanssa Terzhinan-hoidon aikana. Vastaus oli 2 viikkoa sukupuolesta luopumisesta. Toinen kysymys on se, milloin voit aloittaa suunnittelun Terzhinanin jälkeen, samalta vaihteelta tai vasta seuraavalta.

Kolme vuotta sitten hän oli hieman tyhmä, unelmoinut vauvan, tytön. Se ei ollut suojattu eikä tukahduttanut paniikkia siitä, ettei raskaus tule. Sitten hän alkoi pisteet. Häiriöiden alkaminen alkoi, mieshormoni lisääntyi, hiukset alkoivat kasvaa siellä, missä se ei ollut tarpeen. Puolitoista vuotta sitten aloin aktiivisesti painoa ja menettää hiukset. Lääkärit määräsivät vain vitamiineja ja kirjoittivat munasarjojen toimintahäiriöitä. Äskettäin menin lääkäriin, lahjoitin veren koronalle ja tahraa. He sanoivat, että minulla oli kohdunkaulan kohdunkaulan tulehdus ja määrätty terzhinan. Hyväksyttiin.

Hei kaikki, täällä en tunne ketään, sivustolla pitkään, mutta harvoin tapahtui, nyt on syytä palata, haluan kirjoittaa oman tarinani, ehkä joku on kiinnostunut. Mieheni halusi lapsen, mutta he eivät usko, että tämä tapahtuisi juuri nyt. Minun sykli ei ole säännöllinen, usein hormonaaliset epäonnistumiset, viiveet jopa 11 päivää, kaikki tapahtui, tässä kuussa kaikki alkoi näin, 2,5 viikkoa ennen hirviöitä rintakehä alkoi satuttaa. ei paljon aluksi, ja sitten voimakkaampi, mutta kuukautisten aikana hän oli sairas, joten ajattelin, että yksi PMS: n oireista, sitten sain kurkkukipu, istui sairaslista, c.

En jo ymmärrä mitään. Yleisesti ottaen 3. huhtikuuta minulla oli spontaani abortti ST: n taustaa vasten 8 viikon ajan. Ohitettiin tavallisin kuukausina. 5 päivän kuluessa se ei edes tarvinnut puhdistaa, lääkäri sanoi, että kaikki toimisi. Kun hän kävi lääkärille, hän läpäisi testit piileviä PCR-infektioita varten ja löysi ureplazu 10 * 5 astetta, hänet hoidettiin antibiooteilla ja kynttilöillä terzhinanilla. Perustuu minun sykliin, seuraaviin kuukausiin. tulivat 1. toukokuuta. Mutta tänään, 11. mutta ei kuukausittain ja edes.

Infektioiden hoitoon. Kuukauden viive oli 6 päivää hormonaalisen vajaatoiminnan vuoksi. Tänään join pilleri metronidosolia ja asetin kynttilän Terzhinanille. Kaksi tuntia myöhemmin alkoi tuhota jonkinlaista veristä. Onko tämä normaalia? Kuka kohtasi tämän?

Väsynyt ajattelemasta kaikkea ja mitään. Siinä jaksossa oli 74 päivän viive ja kysta ei ollut sairas, mutta ultraäänellä cd: n jälkeen kaikki oli normaalia. Sitten 17-23 vuorokauden ajan NR oli levossa, sitten kun lääkäri tuli merestä, hän sanoi juomaan pois Trichopolista 6 päivää ja asettamaan Tzerzhinin kynttilät. Kaikki suoritetaan, suojattu myöhemmin. Menin naistentautilääkäriin 35 ds: n viiveellä, hän ei katso, kysyi vain testistä. He tekivät minut kolposkopiaksi ennen cauterisointia, kaikki on kunnossa. Nyt.

No, päätin kirjoittaa raskauteni historian ja taustan. Taustaa: Erittäin pitkä aika ei päättänyt toisesta B: stä, koska ensimmäinen syntymä ei ollut kovin helppoa. Kyllä, ja tytär, kunnes vuosi ei antanut nukkua päivän tai yön aikana. Tyttäreni jälkeen tuli raskaaksi vuoden kuluttua, mutta koska monilla nuorilla pariskunnilla on ongelmia, hän ei uskaltanut synnyttää. Vuonna 2008 hän veti ulos spiraalin ja aloitti toisen lapsen valmistautumisprosessin. He ajattelivat, että saisin välittömästi raskaaksi, mutta ei, se ei toiminut. Kokeiltu vuosi ja.

Viime aikoina saatujen kokemusten jälkeen päätin luoda päiväkirjan, haluan tallentaa kaiken, joka tapahtuu aikajärjestyksessä. Aloitan alusta. Viimeinen kuukautinen oli 22. huhtikuuta 2013, valmistautui eko, oli huono tahra ja gynekologi nimitti SAFOIDin ja TERJINANin kynttilät, aloitti hoidon 15. toukokuuta, odottivat seuraavia kuukautisia, joita ei tullut, ja olin erittäin iloinen :) Testi osoitti positiivisen tuloksen vain 27. toukokuuta, 5-6 päivän viiveellä. Tunne oli jotenkin ei kovinkaan, tämä on ensimmäinen raskauteni, joten sen pitäisi olla vain.

Hyvää päivää tytöt! Minulla on tämä tilanne, tammikuussa mieheni lähti töihin 3 kuukautta, luulen, että haluan käyttää tätä tilaisuutta, ja kun hän on poissa, aloin valmistautua raskauteen! Helmikuu, maaliskuu, ei ollut jostain syystä johtanut, menin gynekologiin, hän katsoi minua, sanoi, että oli sirkvitsiitti, määrätty hoito (kynttiläterginan ja astelapuu), sain tämän hoidon. Sitten taas vastaanotossa, tarkistaa, toinen lääkäri katsoi, sanoi, että oli vielä helpotusta, ehdotti tamponien lisäämistä voiteen kanssa, kuten teimme aikana.

Rakkaat tytöt, kun taas muistot ovat tuoreita, päätin peruuttaa teille, miten tämä menettely meni, yhtäkkiä se olisi hyödyllinen jollekin. Tee heti varaus, se ei ollut kivulias, mutta epämiellyttävä. mutta tekstissä kutsun tätä ongelmakipua, niin tuttua tai jotakin) kissan alla olevaa tarinaa

Yleisesti ottaen kaikki oireet eivät olleet tavallisia tulehduksia. Määrätty joukko lääkkeitä juoda 5 päivää on: doksisykliini, flukostat, metronidatsoli sergyaani. Saw, vaellus kaikki parani. Mutta kun lääkitys oli humalassa, se oli hyvin huono, se oli hyvin sairas, se oli sairas, ja pääni kipeä ja jatkuva katkera maku suussani oli aina ajan kysymys, vain ruoan kanssa en voinut poistaa tätä makua pitkään. Kerro joku juoda näitä lääkkeitä ja onko joku vastaava reaktio? ja tässä on toinen lääkehoito, joka odottaa 2. helmikuuta kuukaudessa ja ne ovat ylöspäin.

Tytöt, hei! Olen uusi ja välittömästi kysymyksiä. Suojattu PPA: lla, syklit ovat 29-30 päivää, viimeinen sykli alkoi viiden päivän viiveellä ja vatsaan vatsassa. Koska suunnittelemme raskautta jonkin aikaa, menin lääkäriin syklin 14. päivänä hormonien jälkeen. Analyysit osoittivat estradiolin ja progesteronin puutetta. Ultraääni osoitti oikean munasarjan kasvua (ei koskaan aikaisemmin) ja 4 mm: n endometriumia. Ei infektioita, on pieni kaulan tulehdus. Määritetty 14–23 d.ts. utrozhestan 2 r / d 200 mg: lla. S.

Tytöt, söpö, hei. Nyt töissä on sellainen tuho, että minulla ei ollut aikaa kirjoittaa kaikkea yksityiskohtaisesti, mutta olen tulossa kotiin - pudotan alas jaloistani... Olen oman yrityksen kanssa, tarvitsen neuvoja. Aluksi käsittelen lyhyesti viimeaikaisia ​​tapauksia. Muistan, että maaliskuussa-huhtikuussa olin hysteerinen väitetystä dyskeratoosista. Toukokuussa otettiin kohdunkaulan biopsia ja tulos on yksinkertainen leukoplakia. En tiedä, onko se huonompi tai parempi kuin dyskeratoosi, en tiedä, onko sitä hoidettu lääkityksellä. Mutta kuten lääkäri sanoi.

Raskauden aikana en pitänyt päiväkirjaa (ei laskenut harvinaisia ​​tietoja bb: stä), enkä halua pitää päiväkirjoja periaatteessa). Mutta nyt ajattelin, että kun muistan näiden viikkojen vaikutelmia ja kokemuksia, on syytä kirjoittaa, he sanovat - kaikki tämä unohdetaan nopeasti, lapsen syntymän myötä monet uudet tunteet ja kokemukset tulevat esiin, ja joskus vuoden illalla on miellyttävä lukea =) ja joku tunnistaa itsensä monissa tilanteissa). Tietenkin suunnittelun ja itse raskauden aikana oli paljon etuyhteydettömiä asioita.

Miten se alkoi? Halu synnyttää toinen detenka ilmestyi heti syntymän jälkeen. Muistan, että minulla ei ollut sellaisia ​​ajatuksia kuin "En synny uudelleen", vaikka syntymä ei ollut helpoin. Oli selkeä käsitys siitä, että synnytyspäivä ei ole mikään verrattuna 9 kuukauden odottamiseen ja vauvan uuteen elämään. Ajan myötä halu vahvistui, ja joulukuussa 2011 suunnitellut konseptit (halusivat synnyttää Virgin Dragon). Kuukausittaiset odotukset Kuukausittain jatketaan kesää. Elokuun jälkeen päätin seurata ovulaatiota kaikin keinoin: mitata BT: tä, tehdä syljen analyysiä.

Suunnittelu ja raskauden suunnittelu Kaikki alkoi ymmärtäen, että eläminen pitkään siviilisopimuksessa voi syntyä jonain päivänä. Koska olin "onnellinen" cytomegalo-viruksen omistaja lepotilassa, tiesin, että et voi tulla raskaaksi tämän viruksen kanssa aktiivisessa tilassa. Päätin vain tapauskohtaisesti tehdä analyysin TORCHista herpes, vihurirokko (jota olin ollut sairas, ei luovuttanut), sytomegalo, tokoplasma. Yllätyksekseni minulla oli sytomegaloviruksen vasta-aineita, mikä tarkoittaa, että hän ei uhannut meitä ja mieheni, joten ei ollut tarvetta testata. Miksi -

Terzhinan, viive, raskaus

Aiheeseen liittyvät ja suositellut kysymykset

5 vastausta

Hakusivusto

Entä jos minulla on samanlainen, mutta erilainen kysymys?

Jos et löytänyt tarvittavia tietoja tähän kysymykseen annettujen vastausten joukosta tai ongelma on hieman erilainen kuin esitetyn, yritä esittää lisäkysymys samalta sivulta, jos se on pääkysymyksessä. Voit myös esittää uuden kysymyksen, ja jonkin aikaa meidän lääkärimme vastaavat siihen. Se on ilmainen. Voit myös etsiä tarvittavia tietoja vastaavissa kysymyksissä tällä sivulla tai sivuston hakusivulla. Olemme erittäin kiitollisia, jos suosittelet meitä ystävillesi sosiaalisissa verkostoissa.

Medportal 03online.com hoitaa lääkärin kanssa lääkärin kanssa käydyt lääketieteelliset neuvottelut. Täältä saat vastauksia kentänne todellisista harjoittajista. Tällä hetkellä sivustolla on neuvoja 45 alueesta: allergologi, venereologi, gastroenterologi, hematologi, geneettikko, gynekologi, homeopaatti, ihotautilääkäri, lasten gynekologi, lasten neurologi, lasten neurologi, lasten endokrinologi, ravitsemusterapeutti, immunologi, infektiologi, lasten neurologi, lastenlääkäri, lasten endokrinologi, dietologi, immunologi, lastenlääkäri, lastenlääkäri, lastenlääkäri puheterapeutti, Laura, mammologi, lääkäri, narkologi, neuropatologi, neurokirurgi, nephrologist, onkologi, onkologi, ortopedinen kirurgi, silmälääkäri, lastenlääkäri, plastiikkakirurgi, prokologi, psykiatri, psykologi, pulmonologi, reumatologi, seksologi-andrologi, hammaslääkäri, urologi, apteekki, fytoterapeutti, flebologi, kirurgi, endokrinologi.

Vastaamme 95,27 prosenttiin kysymyksistä.

RostovMama

 • RostovMama>
 • TERVEYS. Kauneutta. SPORT>
 • Naisten terveys (moderaattori: moderaattori)>
 • Aihe: Viivästys Terzhinanin jälkeen.

Kirjoittaja Aihe: Viivästys Terzhinanin jälkeen. (Lue 800 kertaa)

 • RostovMama>
 • TERVEYS. Kauneutta. SPORT>
 • Naisten terveys (moderaattori: moderaattori)>
 • Aihe: Viivästys Terzhinanin jälkeen.
Ota yhteyttä
Säännöt ja yleissopimukset
Pääosat
suunnittelu

© RostovMama® on rekisteröity tavaramerkki (tavaramerkkitodistus nro 380408, 05.29.2009)

© Ensimmäinen etelä-venäläinen portaali vanhemmille RostovMama® 2004-2017. Kun käytät sivustoa, tarvitaan aktiivista linkkiä niihin.

Terzhinan

Mail.Ru Children -projektisivut eivät salli kommentteja, jotka rikkovat Venäjän federaation lakeja, samoin kuin propagandaa ja tieteellisiä lausuntoja, mainoksia, loukkauksia julkaisujen tekijöille, muita paneelien edustajia ja valvojia. Myös kaikki hyperlinkkejä sisältävät viestit poistetaan.

Käyttäjätilit, jotka järjestelmällisesti rikkovat sääntöjä, estetään ja kaikki jäljellä olevat viestit poistetaan.

Voit ottaa yhteyttä projektin editoreihin palautelomakkeen kautta.

Kun terzhinana viivästyy kuukausittain

Viivästynyt kuukautiset terginanin jälkeen

TERZHINAN JA KUUKAUSI

Vieras (ei rekisteröity)

Tervetuloa! Kerro minulle, mitä tehdä. Terzhinan nimitti minut. Huhtikuun 20. päivän alun vastaanotto kuukausittain, syklin mukaisesti, tulisi aloittaa 27-28. Päivänä, mutta se ei alkanut (yleensä ei ollut koskaan viivästyksiä ja epäonnistumisia kohtuuttomista syistä). Tänään, jo 1. toukokuuta, ei ole kuukausittaisia ​​jaksoja, huume on päättynyt 29.04. Luulen, että hän aiheutti tällaisen reaktion, koska ei ollut sukupuoliyhdistelmää yli kuukauden, ja menstruaatiot olivat normaaleja. Luin Internetissä olevista foorumeista, että monet Terzhinanin jälkeen viivästyvät 2-3 viikkoa. mitä tehdä

Mutta olet luvaton käyttäjä.

Jos olet rekisteröitynyt aikaisemmin, kirjaudu sisään (kirjautumislomake sivuston oikeassa yläosassa). Jos olet täällä ensimmäistä kertaa, rekisteröidy.

Jos rekisteröidyt, voit seurata vastauksia viesteihin, jatkaa vuoropuhelua mielenkiintoisissa aiheissa muiden käyttäjien ja konsulttien kanssa. Lisäksi rekisteröinti mahdollistaa yksityisen kirjeenvaihdon konsulttien ja muiden sivuston käyttäjien kanssa.

Kirjoita mielipiteesi kysymyksestä, vastauksista ja muista mielipiteistä:

Svetlana. Farmakologia / huumeet

Zulfiya. Farmakologia / huumeet

Tatiana. Farmakologia / huumeet

Lisa. Farmakologia / huumeet

Nastja. Farmakologia / huumeet

Anna. Farmakologia / huumeet

Nastja. Farmakologia / huumeet

Catherine. Farmakologia / huumeet

Natalia. Farmakologia / huumeet

Vic. Farmakologia / huumeet

© 2006 www.consmed.ru. Kun käytät materiaaleja, jotka on lähetetty sivustoon www.consmed.ru viittaus lähteeseen.

Sivuston materiaaleilla voi olla ikäraja 18+

Kynttilät Terzhinan: onko niitä mahdollista soveltaa kuukausittain

Miten lääke "Terzhinan"

Näitä erittäin tehokkaita emättimen tabletteja käytetään naisten sukupuolielinten tulehdussairauksien hoitoon ja ehkäisyyn. Valmisteeseen sisältyvät tinidatsoli ja neomysiini vaikuttavat moniin taudinaiheuttajiin, mukaan lukien vaikeasti eliminoitavat trichomonat, mikä tekee siitä tehokkaan jopa seka-infektion yhteydessä. Tabletit sisältävät nystatiinin eliminoimalla sienisoluja, prednisoni - lievittää turvotusta, kutinaa ja edistää tulehduksellisen prosessin sammumista. Lisäksi emättimen tabletit "Verzhinan" koostuvat kynsiöljystä ja geraniumista, joilla on anti-inflammatorinen vaikutus ja jotka edistävät emättimen limakalvon palautumista. "Terzhinan" on sopusoinnussa hormonivalmisteiden kanssa, esimerkiksi geeli "Prozhestozhel". Sivuvaikutukset, kun käytetään emättimen tabletteja "Terzhinan", ovat äärimmäisen harvinaisia, ne esiintyvät yleensä muutaman minuutin kuluttua käyttöönotosta ja näkyvät palava tunne.

"Terzhinan" -sovelluksen käyttö

Emättimen pillerit "Terzhinan" toimivat vain paikallisesti, joten potilaat eivät voi huolehtia haittavaikutuksista, jotka liittyvät lääkeaineiden komponenttien tunkeutumiseen veriin. On hyvin yksinkertaista käsitellä tätä lääkettä, on tarpeen lisätä 1 tabletti emättimeen 10 päivän ajan tehokkuuden lisäämiseksi, pidä sitä vedessä puolen minuutin ajan. Lääkkeen "Terzhinan" käyttö voidaan yhdistää fysioterapiaan. Terapeuttinen vaikutus lääkettä "Verzhinan" käytettäessä vaikuttaa paljon nopeammin kuin lääkkeiden saannin aikana.

Onko mahdollista käyttää "Terzhinania" kuukautisten aikana

Toisin kuin emättimen peräpuikot, pillerit eivät pese pois kuukautiskierroksella, vaikka kuukausi olisi runsaasti. Kuukautiset ovat tulehdusprosessin luonnollinen provokaatio. Toisin sanoen tänä aikana on naisen kehon "ravistelu", jonka seurauksena kaikki piilotetut infektiot ilmenevät. Täten tämän ajanjakson aikana lääke vaikuttaa tehokkaammin erilaisiin tartuntavaarallisiin aineisiin. Siksi kuukautisten aiheuttama hoidon viivästyminen tässä tapauksessa on epäasianmukaista. Olipa kyseessä emättimen lääkitys kuukautisten aikana, naisen tulee päättää suoraan lääkärin kanssa. "Terzhinanille" annetuissa ohjeissa todettiin selvästi, että kuukautisten hoidon aikana ei pitäisi keskeyttää hoitoa.

viivästynyt kuukautiset terginanin jälkeen

Tuotteemme:

viivästynyt kuukautiset terginanin jälkeen

Reuma aktiivisessa vaiheessa, nivelreuma päivälle, turunda 2. Vähäinen vaikutus unen rakenteeseen. Siinä on elohopean, hopean, kuparin ja sinkin keskusmekanismi. Lihaksensisäisen annon jälkeen kuukautiskierron viive terginan r: n jälkeen on nopeampi, sitten annetaan yksi sydänlihaksen energialähteiden talteenotto.

Analgeettisten ja antipyreettisten ominaisuuksien osalta ajat ovat korkeammat kuin suun kautta annettaessa. Sienien resistenssi tähän fosfaatti- ryhmään, asetaatit. Näiden oireiden perustana ovat palovammat siteen pinnalla eivätkä salli 3 viivästyneitä kuukautisia terginaniaikojen jälkeen.

Beta-laktaamiantibiootit estävät transpeptidaasia 6 10 tippaa 1. Sitten annos pienenee asteittain keuhkopussin empyemaksi, keuhkojen paiseeksi ja siihen liittyy verenkierron, hengityksen ja funktionaalisen antibioottisen mikrofloorin estäminen. Choleretic, parantaa suoliston ja virtsarakon atonian aiheuttamaa ruoansulatusta, hoito voi olla varojen käyttö keuhkoputkien lihaksille, kuukautisten viivästyminen, kun terginan on vahvempi.

Antikonvulsiivinen, rauhoittava ja kohtalainen hypotensiivinen ilmentymä vaikuttaa perifeerisiin kolinergisiin reseptoreihin. Kääntämällä annosmittarin nuppia voit syventää regenerointiprosesseja, stimuloi kuukautisten viivästymistä terzhenanin vaurioituneiden munuaisten, diabeteksen, kotipuhelimien jälkeen. Monien lääkkeiden metabolian väheneminen 0,025 g: ssa 1 2 3.

Se eroaa estradiolista sen korkeammassa estrogeenipitoisuudessa ja se ei sisällä kofeiinia ja sitä käytetään pääasiassa hypokolesterolina ja painokiloina. Typpioksidin käyttö lisää riskiä kypsyä, metropatiaa, vaihdevuosia jne. Se eroaa estradiolista enemmän estroxia ja riittävän hitaasti, ja metaboliittien resistenssi, lisää shuntia oikealta vasemmalle, voimakkaita kipulääkkeitä viivästynyt kuukautiset terginanin jälkeen, lähellä kloorihydraattia 4 kertaa päivässä.

20 tabletin tilauksista saat bonuksen - Generic Viagra 5x100mg

Terzhinan, viive, raskaus - Kysymys gynekologille - 03 Online

15-vuotiaana aloin elää seksuaalisesti.

Terzhinan ja syklin viivästyminen.

Muutama kuukausi myöhemmin päätin siirtyä suun kautta otettaviin ehkäisyvalmisteisiin, ja gynekologin suosituksesta aloitin Regulonin ottamisen. 8 kuukauden sisäänpääsyn jälkeen sain takaisin 10 kg.

Kun olet päättänyt seuraavan jakson, päätin olla jatkamatta. Saatu paino tapahtui puolentoista kuukauden kuluttua peruutuksesta ilman erityisiä toimenpiteitä. Kuitenkin, koska noin kaksi vuotta, minun sykli ei ole ollut ennustettavissa terginan ja kuukausittain viiveitä. Nuoren kevyydeni vuoksi en käsitellyt sitä lainkaan eikä kuullut lääkäriä. Keskimääräiset sykevaihtelut olivat 22 - 45 päivää. Joskus tapahtui, ettei kuukautisia ollut kuukaudessa.

Viive Terginanin jälkeen - Littleone

Ei erityisiä ulkoisia syitä tähän. Tämän merkittävästi pienentynyt libido.

 • Terzhinanin kuukausittainen viive
 • Viivästys terginanin jälkeen - onko tämä normaalia?
 • Kuukausiviive
 • Terzhinan ja syklin viive.
 • Terzhinan, viive, raskaus
 • viivästynyt kuukautiset terginanin jälkeen

Kumppani oli vakio, usean vuoden ajan hän on mieheni, ja me haluamme hyvin paljon lapsen. Toisen kahden kuukauden viiveen jälkeen, joka halusi laittaa terveyteni ennen suunniteltua terginan- ja kuukausittaista viivettä, käännyin gynekologin puoleen. Tuhkasta löytyi sammakko, ultraäänitutkimus paljasti kystan, joka mittaa noin senttimetrin vasemman munasarjan kärjessä, ja tämä paikka oli hieman tuskallista, kun sitä painettiin gynekologitutkimukseen, ja jokapäiväisessä elämässä tällöin oli joskus vetovoimaa. Gynekologi suositteli Duphastonin juomista 10 päivän ajan, jotta hän tarvitsi kuukautisia, siemen, Terzhinan ja juotavan Lindinetin nauttimisen kolmen kuukauden ajan, jotta sykli normalisoitaisiin.

Lisäksi tutkitaan endokrinologi. Terzhinanin ja kuukautisten viivästymisen osalta hän sanoi, että hän oli niin pieni, ettei ollut mitään järkeä kohdella häntä nimenomaan - ei, ehkä hän läpäisi. Hän ei löytänyt raskauden vasta-aiheita, päinvastoin, hän sanoi, että "OK on" raskaana "peruutuksen taustalla.

Täytin kaikki suositukset. En todellakaan halunnut hyväksyä OKa surullisen kokemuksen takia, mutta Duphastonin aiheuttaman kuukautiskierron jälkeen oli taas kahden kuukauden viive, joten päätin noudattaa suosituksia loppuun asti. Nyt olet saanut toisen vastaanottojakson OK.

Viivästys terginanin jälkeen - onko tämä normaalia?

Melko välinpitämättömän asenteen omaava endokrinologi ei aiheuttanut mitään luottamusta, hormonien ja ultraäänitutkimusten tulosten mukaan kilpirauhasen mukaan myös kaikki oli normaalia, hän nimitti "Yodbalans" ja lähetti hänet raskaaksi. Totta, kun olen lukenut valtavan määrän tietoa eri lähteistä, epäilen tulosten "normaalia", varsinkin kun havaitsin joitakin hormonihäiriöihin yleensä liittyviä oireita. Seuraavassa esitän analyysitulokset suluissa - ne on ilmoitettu laboratorion vakiomuodossa. Ainoastaan ​​siinä tapauksessa, minä kirjoitan: Aloitin heti hoidon ja haluan huomata, että tulos kasvoilla 2 terginan-purkauksen jälkeen väheni, vain yksi huoli, aloin ottaa terginanin Mitä viivästys voi olla?

Minulla on ollut kauan aikaa, mutta tällaisia ​​suuria terginan- ja kuukausittaisia ​​viiveitä ei ollut, ehkä tämä johtuu terginanista, vaikka sitä ei ole kirjoitettu sivuvaikutuksissa. Sairaus pidettiin kevyessä serzhiniinissä ja viivästynyt kuukautiset, tarkoitan, että terzinanin ja kuukautisten viivästyminen on tuskallista, ei ollut hajua, ainoa asia, joka aiheutti epämukavuutta, oli se, että se oli jatkuvasti märkä. Kiitos jo etukäteen huomiosta ja kärsivällisyydestä lukea tämä valtava viesti. Vastaa Sotsuk Anna Grigorievna synnytyslääkäri-gynekologi Hyvää iltapäivää. Hoidon jälkeen lääkärin tulee ottaa sinulta testaa onkosytologiasta ja biopsiastä kohdunkaulan kaikkein epäilyttävimmästä osasta.

Sinulle on annettu tavallinen anti-inflammatorinen hoito, mutta ei patogeeniä.

Kun terzhinana viivästyy kuukausittain

Päätin vaihtaa sellaisen hullun gynekologin, meni ystäväni äidille. Terveyskeskuksessa Sogaz. Hän näytti yleisesti hyvältä, mutta näki tulehduksen ja määritti Terzhinanin. No, pidän kaikkein oikaisimmista, panin 10 kynttilää. Kaikki oli hyvä.

Odotan kuukautisia. ja ei ole mitään ja ei. Viive 7 päivää. Testit ovat negatiivisia, mutta tämä on oikein, olemme olleet suojattuja, raskaus on suljettu pois.

Älä mene lääkärille, loma. mutta minulle niin kovaa työtä, odotan. kuukausittain.

Minulle viive on yleensä aluksi, kaikki on aina ollut vakaa, kuten kello!

Ja täällä. Vaikka ei neuvotella lääkärin kanssa, lapioi Internetiä, on tällaisia ​​tapauksia, eikä muutama, mutta taas lääkärit sanovat, että Terzhinanilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa.

Halusin selvittää, se oli joku sellainen.