Viive M. Kysymys.


Luettelo viestien aiheesta "Viivästetty M. Kysymys." Foorumi Haluan lapsen> Haluan lapsen

Olin niin kallisarvoinen baralgin-tikkua perseeseen ja 2 minuutin ”imu” - ja ei ollut polyyppiä :-) Se oli vähän epämiellyttävää, mutta minä, lapsettomana, käytin ohuinta putkea. Hän nousi ylös ja meni, eikä kipua eikä irti (tänä päivänä voideltu ja kaikki). Polyyppi on vakava asia, ja et voi päästä pois leecheista ja homeopatiasta.

OFF: Zai, kuten ennustitte, määritteli minulle :-) syklin 16. päivästä. Kolmen kuukauden ajan sitten ultraääniohjaus.

(jostain syystä lempinimeni on muuttunut ja olen nyt Natasha Ve)

Kiitos paljon neuvoja! Pelkään häiriöitä, joita en lukenut histoskopian aiheuttamista komplikaatioista - C-hepatiitista, kohdun repeämästä jne. Tosiasia on, että minulla on riittävän suuri polyyppi - 2 cm * 1,5 cm, löytänyt sen nyt, GHA: n kanssa, ja ennen kuin hän ei näyttänyt itseään ollenkaan. Jos suoritin tutkimuksen, tällaista toimintaa ei suoriteta, ne lähetetään piirille Kuuleminen, jossa on lause "tehdä kaavinta ja sitten meille IVF: llä". No, kuka keksi tällaisen sanan - kaavinta? Ole hyvä ja ilmoita sairaalalle tai lääkärille, jonka kanssa voit neuvotella.

Ja vielä, olin kuulemassa hirudoterapeutin kanssa ja hän sanoi, että hirudoterapia, homeopatia ja polyypin kasviperäinen hoito voidaan poistaa ilman ongelmia. (he haluavat rahaa minun, vaikka se ei näytä olevan..)

Lisäksi minulla on vielä kysyttävää putkien tukkeutumisesta, koska he ottivat kuvia ei röntgensäteillä, mutta katsoivat ultraääntä, minulla on epäilyksiä heidän diagnoosistaan, koska en ole koskaan saanut mitään infektioita tai abortteja, mutta tämä on johtopäätös.

Joka tapauksessa kiitos huomiosta kysymykseeni!

Olen täysin samaa mieltä Doran kanssa. Se, että ESG-tuloksen (ei edes GHA: n, jossa on röntgenkuva, vaan ultraääni) mukaan, lähetetään välittömästi IVF: ään - hyvin outoa: (
Valitettavasti en tiedä, missä kaupungissa olet ja onko sinulla mahdollisuus käydä lääkärillä Moskovassa.
Joka tapauksessa näyttää siltä, ​​että tällaisen epäilyttävän diagnoosin avulla (tietysti sen todenmukaisuuden todennäköisyys on yli 50%, mutta ei 100), aloitetaan laparoskopialla yhdessä sisaren kanssa. Heti haluan vakuuttaa teille - se on aivan pelottavaa. Täällä monet tytöt menivät läpi, enkä itse välittänyt tätä osuutta :) Koko operaatio kestää 15-25 minuuttia (lapara ja hister alle yhden anestesian), seuraavana päivänä matkustin kotiin metrolla :) Ei sivuvaikutuksia, noin C-hepatiitti ja kohdun repeämä - suuri HMMMM. Tietenkin, jos tämä tapahtuu piirin LCD-näytössä "sokeasti", ei ole vielä mitään keinoa ansaita sitä :( Mutta yleensä, kohdun repeämä on suljettu pois, koska tämän toimenpiteen aikana kohdunkaulan kautta asetetaan minikamera kameran kautta ja jokainen millimetri kohtuasi näkyy lääkärille suurella näytöllä, hän voi vain repiä sen, jos on voimakas halu, ja hepatiitti riittää käsittelemään työkaluja jokaisen toimenpiteen jälkeen, mielestäni tämän noudattaminen ei ole harvinaista :)
Ja kaikessa muussa tarkastetaan putkien juoksevuus 100%: n takuulla. Lisäksi he voivat diagnosoida ulkoisia piikkejä ja tarvittaessa poistaa ne. Jos ESG-kuva on vahvistettu, kirurgi voidaan keskustella kirurgin kanssa etukäteen, jos hän pitää tarpeellisena välttää mahdollisia ongelmia, kuten vikaantuminen tai, älä ectopic, IVF: n jälkeen.
Myös pari pystyy diagnosoimaan endometrioosin, jos se havaitaan, se säätää sen ja on mahdollista määrätä riittävä hoito. Myös tämä ei vahingoita lainkaan ennen IVF: ää, jos sitä tarvitaan.
Ja kun kaikki nämä menettelyt on jo suoritettu, sinulla on kaikki kädet, jotka tapahtuvat kehossasi, ja voit jo arvioida realistisesti luonnollisen raskauden mahdollisuudet, niin voit olla kuin leeches (lapar-jälkeen ne ovat erittäin hyödyllisiä).
Ja nyt, luultavasti, sinun pitäisi aloittaa päätöksellä, onko mahdollista saada toiminta vai ei. Jos vain pelko on sen ytimessä, niin autamme sinua pääsemään eroon siitä :) Tämä ei todellakaan ole pelottavaa eikä edes tuskallista, oudosti tarpeeksi :) Muuten, nyt on aihe nimeltä "GHA-diagnoosien ja lapar-ottelu", mielestäni Vaam on mielenkiintoista lukea sitä http://www.eva.ru/main/forum/frame/folder?idTopic=195187m=48
Erityiset salasanat ja esiintymiset Moskovassa ovat parhaat kirurgit Shtyrov (31 Gt, hänen laparansa histerin kanssa maksaa 800 dollaria, jos en ole väärässä) ja Gevorkian (68 Gt, hänellä on tämä operaatio maksaa noin 600 dollaria Moskovan politiikan läsnä ollessa). Itse olen toiminut tänä vuonna (muuten minulla oli myös polyyppi, ei niin suuri kuin sinä, vain 1,1 cm, mutta kun hän näki sen ultraääniskannauksessa, hän otti sisarensa puhumatta. niin suurella polypillä ja yritä poistaa se vaihtoehtoisilla menetelmillä.) Jos olisin sinä, menisin molempiin Nouto-vastaanotto, jossa olisi kaikki paperit ja tulokset, olisi kuunnellut heidän mielipidettään, ja hän aloittaisi Shtyrovalla - hän selittää tarkemmin, Marianna Aramovna (Gevorkian) yksinkertaisesti antaa päätöslauselman - leikkaa tai ei leikkaa. toiminta :)
Joka tapauksessa kukaan ilman suostumustasi antaa sinut operatiiviselle pöydälle, ja kuva on enemmän tai vähemmän selvä. Joka tapauksessa piirin LCD ei ole vieläkään paikka, jossa tällaisia ​​melko monimutkaisia ​​kysymyksiä on käsiteltävä. Siellä henkilökunta ei aina ole riittävän pätevä, eikä tällaista kokemusta ole, ja myös laitteet eivät aina vastaa toisiaan.

Kyllä! ja täysin unohdettu - rinnakkain, palaa taas prolaktiiniin. Yritä vain vähentää kaikkia stressiä (jopa portaita kohti ja pysyä liikenteessä) minimiin ennen luovuttamista. prolaktiini voi hypätä jopa johtuen siitä, että se ei läikytä.

Kuinka monta katkeaa :) jos sinulla on kysyttävää, ota minuun yhteyttä, yritän olla hyödyllinen.
Ja suuri iso onnea sinulle!

Tytöt! Kuinka kiitollinen olen tällaisista yksityiskohtaisista vastauksista! Asun Moskovassa, tein kaikki analyysit "Ma-Ma" -keskuksen keskellä Altufevskoe-valtatietä pitkin, he tekivät IVF: n (ehkä ei paras keskus, mutta on kätevää mennä seuraavalle kadulle, työni, heille..). Heidän sanojensa jälkeen en luota niihin ja päättänyt nyt, ja avuksi :) selvittääksemme useiden lääkärien mielipiteitä, allekirjoitin tänään toisen lääkärin, yritän saada tapaamisen niille lääkäreille, joita olet suositellut minulle.

Olet tukenut minua hyvin! Minulla oli niin paljon epäilyksiä siitä, miten lähestyä polyyppiä. Mutta tarinasi innoittivat minua luottamuksella ja optimismilla, joka tapauksessa useiden asiantuntijoiden kuuleminen ei häiritse.

Menstruaatio tyhjiöpyrkimyksen jälkeen 2

Jopa vahvat positiiviset tunteet voivat häiritä kuukautiskiertoa. Ja mikä tahansa, pienin kirurginen toimenpide vaikuttaa entisestään kuukautisten luonteeseen. Ne lääkärit uskovat ja tyhjiöpyrkimykset.

Tämä on tapa päästä eroon raskaudesta lyhyellä aikavälillä. Naiset, jotka ovat läpikäyneet sen, on valmistauduttava siihen, että kuukautisten jaksot tyhjiöpyrkimyksen jälkeen voivat saada toisenlaisen ulkoasun ja säestyksen.

Lue tämä artikkeli.

Miksi tyhjiöpyrkimys vaikuttaa kuukautisiin?

Tämä menetelmä kohdun puhdistamiseksi on vähemmän traumaattinen, koska se suoritetaan lyhyellä aikavälillä tai poistetaan epäonnistuneen lääketieteellisen abortin, synnytyksen jälkeisten komplikaatioiden seuraukset. Erikoislaitteen, sikiön muna tai viivästynyt lochia, sanalla sanottuna tarpeettoman sisällön uutto auttaa. Limakalvo on minimaalisesti vaurioitunut, mutta silti se tapahtuu. Sen palauttaminen, kypsyminen, kunnes valmius hylätä, vie aikaa.

Kaikki, mitä tapahtuu lisääntymisalueella, on niiden sanelemana. Tavallisesti aineiden tasapainon muutoksella on tietty säännöllisyys, joka takaa säännöllisen kuukautiskierron. Interventio johtaa epäonnistumiseen, estää munasarjojen, kohdun, jopa aivolisäkkeen ja hypotalamuksen nivelsiteetin oikean prosessin.

Suorita tyhjiöpyrkimys kohdun puhdistamiseksi sikiöstä

Kierrä mini-abortin jälkeen

Kun kuukautiset alkavat tyhjiöpyrkimyksen jälkeen, ensimmäinen asia, jonka nainen tarvitsee tietää. Loppujen lopuksi ne ovat todiste jokaisen kannalta tärkeän lisääntymisjärjestelmän normaalista toiminnasta.

Lääkärit uskovat, että uusi sykli alkaa päivästä, jona interventio toteutettiin. Tämä ei merkitse kuukautisten saapumista välittömästi. Toimenpiteen jälkeen näytettävät eritteet ovat merkkejä kohdun limakalvon paranemisesta. Tavallisesti niillä on seuraavat parametrit:

 • Läsnä 5-10 päivää;
 • Onko veren sulkeutumista ja vastaavaa väriä;
 • Mukana lievä kipu, joka on samanlainen kuin kuukautiskipu, mutta päättyy pari ensimmäistä päivää;
 • Aluksi on pieniä määriä ja ne häviävät vähitellen.

Näiden eritteiden ei pitäisi hajua huonosti, aiheuttaa kutinaa tai polttamista, aiheuttaa lämpötilan nousua. Niiden kielteinen säestys tarkoittaa sellaisen infektion kehittymistä, joka vaatii lisähoitoa. Tässä tapauksessa on vaikeampi vastata kysymykseen, milloin kuukautiset tulevat sen jälkeen, kun operaatio on tullut. Elvytysjakso on rikki, ja he voivat pysyä jopa kuusi kuukautta.

Kun kuntoutusjakson lisäongelmia ei ole, kaikki menee nopeammin. Ja kriittiset päivät voivat tulla jo 4 viikon kuluttua tyhjiöpyrkimyksestä. 1,5-2 kuukauden viive katsotaan hyväksyttäväksi. Nopea elpymisjakso edistää:

 • Tupakoinnin lopettaminen;
 • Ruokavalio ilman kahvia ja suklaata;
 • Täysi lepo;
 • Ei kovaa fyysistä rasitusta, stressiä.

Kun kuukautiset tulevat tyhjiöpyrkimyksen jälkeen, riippuu myös siitä, onko nainen synnyttänyt ennen häntä vai ei. Jälkimmäisessä tapauksessa kuntoutusjakso voi viivästyä pidempään. Myös muut sairaudet, elinolot ja psyykkiset asenteet vaikuttavat elpymiseen.

Mikä on kuukautiset leikkauksen jälkeen?

Ensimmäiset alipainepyrkimyksen jälkeiset jaksot voivat olla vähemmän voimakkaita kuin nainen on tottunut. Tämä on ehdottoman normaalia, koska munasarjat eivät ole vihdoin palauttaneet toimintaansa, ja endometrium ei myöskään paksunnu tarpeeksi kehityspiikissä ovulaation aikana.

On tärkeää, että kuukautiset eivät osoita negatiivisia tapahtumia:

Menstruaalisen virtauksen luonne tyhjiön imeytymisen jälkeen voi poiketa tavallisesta

Jatkuva ja arkuus. Jos kuukautiset alkavat tynnyrillä, pysähtyy, pudotukset löytyvät uudestaan, sitten purkaus häviää pitkään, tämä on huono oire. Se osoittaa, että jokin estää limakalvon poistumisen, joka on repeytynyt, joten on olemassa tulehdusvaara;

 • Liiallinen intensiteetti. Runsaat jaksot kohdun puhdistamisen jälkeen voivat aiheuttaa hormonaalisia häiriöitä, mutta myös kohdun verenvuodon oireita. Jos tiiviste on vaihdettava useammin kuin kerran 3-4 tunnissa, tämä on vaarallinen merkki, joka vaatii hätähoitoa. Toinen syy kuukautisten voimakkuuteen voi olla interventiosta johtuvat endometriumin tai munasarjojen sairaudet;
 • Epämiellyttävä pistävä haju ja muuttunut väri. Runsaasti kuukautisia, joissa on keltaista tai valkoista limaa, esiintyy, kun tulehdus alkaa. Tämä tekee seoksesta mätä. Muita ilmentymiä ovat kuume, yleinen heikkous, vilunväristykset;
 • Hyytymiä. Jos kuukautiskierto on epätasainen, ja siinä on selvästi näkyvissä olevat palat, kudospalat, se on luultavasti seurausta huonolaatuisesta tyhjiökuivauksesta. Hyytymiset jäävät munasolun kohdunonteloon. Tällaisen tuloksen välttämiseksi suoritetaan ultraäänitarkistus 2-3 viikkoa manipulaation jälkeen. Lääkäri seuraa tarkasti vähintään kaksi kuukautta myöhemmin.
 • Suosittelemme artikkelin lukemista kuukautisten ominaisuuksista abortin jälkeen. Tutustut vastuuvapauden luonteeseen menettelyn ja ensimmäisten kuukautisten jälkeen, niiden poissaolon syistä sekä toimenpiteen tyypistä ja toiminnasta.

  Jos kuukautisia ei ole

  Joskus naisilla on valituksia, että he vetävät vatsaa, eikä aspiraation jälkeen ole kuukautisia. Tähän voi olla useita selityksiä:

  • Vakava hormonaalinen häiriö, joka häiritsee munasarjojen normaalia toimintaa;
  • Kohdunkaulan stenoosi. Naisilla, jotka eivät ole synnyttäneet, manipulointi suoritetaan kohdunkaulan kanavan laajentuessa. Kohdassa voi olla vahinkoa ja siten kohdunkaulan kaventumista. Tässä tapauksessa endometriumin funktionaalinen kerros hylätään, mutta purkaus ei voi jättää elinonteloa. Mitä pidempään tämä tilanne viivästyy, sitä suurempi on kipu ja sitä suurempi on tulehduksen todennäköisyys;
  • Verisuonitukos. Veenien laajeneminen interventiosta johtuen, joka on myös lisääntymiselimissä, voi johtaa verihyytymien muodostumiseen niissä. Tämä luo myös mekaanisen esteen eritteiden purkautumiselle, mikä tarkoittaa kipua vatsan alemmassa kolmiossa, tulehduksen uhkaa kohdussa;
  • Bend. Jos kohtu ei alun perin ollut aivan oikeassa asennossa, tyhjiön imeytyminen voi aiheuttaa vieläkin suuremman kaltevuuden siinä määrin, että kuukautisten limalla, kuten aikaisemmissa tapauksissa, ei ole ulospääsyä;
  • Uusi raskaus. Hormonaalisten lääkkeiden kieltäminen, joka on nimetty manipuloinnin jälkeen aineiden tasapainon ja suojan palauttamiseksi, voi johtaa käsitteeseen. Lääkärit väittävät, että tämä on todellista, vaikka kuukautisia ei ole. Vaikka tässä vaiheessa uusi käsitys ei ole toivottavaa heikentyneelle organismille, vaikka tyhjiöpyrkimys ei johtuisi raskauden päättymisestä vaan toisesta syystä.

  Kuukausittaisen, tyhjiöpyrkimyksen jälkeisen, hallitsemiseksi se on välttämätöntä erityisesti huolellisesti. Huolimatta siitä, että manipulointia pidetään lempeänä, se on edelleen järkyttävä lisääntymisjärjestelmälle. Se voi aloittaa gynekologisen sairauden, joka johtaa hedelmättömyyteen.

  Miten kuukautiset muuttuvat kohdun biopsian jälkeen

  Monia lisääntymisjärjestelmän vakavia sairauksia ei ole niin helppo tunnistaa. Joillakin patologioilla riittää, että suoritetaan yleinen tutkimus ja testaus, ja toisille jopa ultraäänitutkimus ei riitä. Sitten biopsia tulee pelastukseen.

  Tällainen diagnostinen menetelmä on kivuton ja nopea, mutta lääkärit kuvaavat sitä pienenä kirurgisena toimenpiteenä. Ja kuten tiedätte, naisen ruumiin tällaisten manipulaatioiden jälkeen ilmenee stressiä, jonka vuoksi hormonitasot muuttuvat ja kuukautiskierron epäonnistuminen on havaittavissa.

  Biopsiasta

  Endometriumin ja muiden taudin aiheuttamien elinten aspiraatiobiopsia on diagnostinen toimenpide, jonka aikana erityinen työkalu, pipeli, työnnetään lisääntymisjärjestelmän onteloon. Hänen luomansa kielteisen paineen avulla lääketieteen erikoislääkäri ottaa pienen hiukkasen vaikuttavasta kudoksesta ja lähettää sen histopatologiaan progressiivisen patologian tunnistamiseksi.

  Menettelyn aikana potilas ei tunne voimakasta kipua, hänen lisääntymiselimensä eivät altistu vahingoille, ja on olemassa vähäinen mahdollisuus provosoida tulehduksellisia prosesseja.

  Biopsia kuukautisten aikana

  Monet naiset ihmettelevät, mikä syklin päivä on parempi ottaa aspiraatti kohdusta. Lääketieteen asiantuntijat ovat vakuuttuneita siitä, että kaikkein edullisimmat päivät, jolloin diagnoositapahtuma on tarpeen, ovat 8-13 vuorokautta kuukautiskierron aikana (sen alkaminen kuuluu asetuksen ensimmäiseen päivään). Sitten kärsineillä kudoksilla ja haavoilla on aikaa toipua, kunnes kriittiset päivät saapuvat.

  Mutta joskus on hätätilanteita, kun lääkärit suorittavat kohdunkaulan biopsian tai kohdun kehon sisäisen ontelon aikana kuukautisia. Tämä tapahtuma ei ole esteettinen, mutta varsin hyväksyttävä ja mahdollinen.

  Vaikutus kuukausittaiseen saapumiseen

  Kaikki kirurgiset toimenpiteet ihmiskehossa herättävät sen stressaavaa tilaa. Usein voimakkaiden iskujen myötä naisten hormonaalisten elementtien taso vaihtelee huomattavasti, mikä merkitsee kriittisten päivien epäsäännöllisyyttä.

  Ei purkausta

  Usein äskettäin endometriumilla tai kohdunkaulan biopsialla hoidetuilla naisilla on viivästynyt kuukautiset.

  Tämän ilmiön pääasiallisena syynä pidetään kohdun kehon (endometriumin) sisäisen, suojaavan kalvon vaurioitumista. Se oli hän, joka sääntelykauden aikana hylättiin ja poistettiin naaraskehosta. Mutta jos epiteelin kudoksen eheys on rikki, keho ohjaa kaikki voimat haavan paranemiseen, mikä johtaa kuukautisten puuttumiseen.

  Edellä kuvattujen syiden lisäksi viivästys voi johtua diagnostisesta menettelystä, mutta siihen johtavasta taudista. Useimmiten se on:

  • eroosio;
  • dysplasia;
  • karsinooma;
  • Onkologiset sairaudet;
  • Hyvänlaatuiset kasvut (fibroidit, polyypit, kystat).

  Kriittisten päivien puuttuminen voi myös osoittaa lääkärin epäasianmukaisen biopsian tai epäasianmukaisen hygienian. Tällaisen diagnostisen tapahtuman jälkeen on erittäin tärkeää noudattaa kaikkia lääkärin suosituksia, seurata sukupuolielinten puhtautta ja rajoittaa itsesi tiettyihin toimintoihin (sukupuoliyhteys, painonnosto, intensiivinen liikunta).

  Varhaiset jaksot

  Kun potilas ottaa aspiraation tutkimukseen, kuukautiset eivät välttämättä ole poissa, mutta myös liian aikaisin.

  Tämä ilmiö voi esiintyä myös hormonaalisen epätasapainon vuoksi. Mutta on hyvin tärkeää, että nainen ymmärtää, onko biopsian jälkeen tapahtuva purkaus kuukausi. Jos emättimen verenvuotoon liittyy rintamäärän lisääntyminen, uneliaisuus, ärtyneisyys ja vatsan tunne alavatsassa, sinun ei pitäisi huolehtia. Kuitenkin, jos tällaisia ​​PMS-oireita (premenstruaalinen oireyhtymä) ei ole, ota välittömästi yhteys pätevään gynekologiin kuulemista varten. Joskus tämä ilmiö on kohdun verenvuoto, jonka seurauksena voi syntyä vakavia ja hengenvaarallisia seurauksia.

  Osoita myös, että patologinen prosessi voi lisätä kehon lämpötilaa ja haiseva haju erittyy veriseen eritykseen. Todennäköisesti nämä merkit viittaavat siihen, että tarttuvien hivenaineiden nainen on nauttinut. On erittäin tärkeää käydä lääkärillä ajoissa ja saada asianmukaista hoitoa.

  Miten kuukautiset muuttuvat

  Joskus kuukautiskaudet kohdunkaulan biopsian tai sen ontelon jälkeen voivat muuttaa merkittävästi sen luonnetta. Näin tapahtuu, jos naiselle annettiin menettelyn aikana jonkinlaisia ​​farmakologisia lääkkeitä, diagnoosiharjoituksen teki kokematon lääkäri, sisäinen epiteeli tai patologiasta kärsivä näyte vaurioitui vakavasti, pehmeät kudokset otettiin useissa paikoissa. Sitten ei ole yllättävää, että kuukautiskierron määrä, kesto tai tyyppi voi vaihdella. Yleisimmät muutokset ovat:

  • Liian runsas regulyla - seurauksena on vakava hormonaalinen epätasapaino ja merkittävä kudosvaurio. Kohdunkaula tuottaa erittävän nesteen, ja limakalvojen vaurioitumisen seurauksena eritteiden synteesi kasvaa merkittävästi, mikä aiheuttaa voimakkaampia jaksoja. Tällaista ilmiötä havaitaan myös silloin, kun nainen on pahentanut veren hyytymistä (usein kontraindikaatio biopsialle);
  • Huono verenvuoto - tämän ilmiön syy yleensä tulee stressiin tai taudin etenemiseen, jonka havaitsemiseksi lantion elinten aspiraatio määriteltiin. Myös tytöt joutuvat usein väärin kuukautisten vähäiseen virtaukseen veren hiukkasilla, jotka näkyvät hoidon aikana muodostuneen haavan paranemisen aikana;
  • Pitkäaikaiset kriittiset päivät havaitaan useimmiten, jos sisäinen tutkimus suoritettiin syklin toisessa vaiheessa. Juuri tässä vaiheessa kohdun suojakerros - endometrium on löysä, kestävä ja paksu. Interaktio kohdunonteloon voi aiheuttaa pahenevan prosessin, tämän kerroksen harvennuksen ja hormonien tason muutoksen. Siksi nainen tarkkailee kuukautisten veren pitkittymistä, jossa on runsaasti vetistä erittävää nestettä.

  Syklin muutos, verenvuoto kuukautisten jälkeen ja verenvuoto kohdun aspiraatin jälkeen

  Konsultointi gynekologin kanssa

  Hei, tällainen ongelma: Sykli alkoi laskea 28-26-24 päivästä, heinäkuun 5. ja 11. heinäkuuta välisenä aikana olivat kuukautiset, kun kolme päivää veri alkoi vuotaa uudelleen, heidät otettiin sairaalaan, antibiootit ja hemostaattiset injektiot piilotettiin, kaikki meni pois 5 päivää ja ultraääni on hyvä, heinäkuun 23. päivänä he ottivat imeytymisen yleisen anestesian alla sairaalaan ja purkautuivat keskiviikkona. Mutta aspiraatin jälkeinen veri on vielä käynnissä, ja nyt se näyttää olevan todellinen ajanjakso, väri on tullut enemmän burgundia ja kohokohtia on tullut paksumpia, mutta nyt se on vain 23 päivää sykliä. Aspiraatin tulos on vain kuukaudessa, enkä tiedä, onko normaalia, että verenkierto ei edes ajattele läpikäyvän? Voisiko olla, että se kasvoi jaksoiksi? Vatsa ei satuta, se voi vain hieman haisuttaa, vastatkaa Onko tämä normaalia? Potilasikä: 20 vuotta

  Pro Aspirate

  Kaikki riippuu lääkärin asettamista tavoitteista ja tavoitteista.

  Mitä me hallitsemme.

  biokemia:
  ALT-61
  ASAT-53
  Amylaasi-134
  Bilirubiini-7,7-1,7-6,
  GGT-54
  Glukoosi-4,7
  Kreatiniini-86
  Kolesteroli-5.4
  Alkalinen fosfataasi-146
  Trypsiini-7,0 u / ml (yksiköissä ei ole varmaa)
  Rauta-20.3
  TIBC-39.3
  TSH 4,1-4,2-3,8

  Joulukuussa. 2008 (luovuttanut gynekologin suunta, koska keskeytykset alkoivat, folistit ilmestyivät, endometriumin paksuus))
  TTG-3.37 (0.32-4.1)
  FSH-43,7 (2,8-11,6)
  LG- 11,6 (1.1-11.6)
  Estradiol-248 (150-480)
  Prolaktiini -209 (120-500)
  Testosteroni-2,29 (0,7-4,2)
  Maaliskuu 2009
  LG-14.02 (f.1-18, postimiehet.15-62)
  FSH-29,79 (fol. 4-13, postimiehet. 20-138

  Ultrasonografia 10sen.2009g: stä (5 kuukauden kuluttua utrozhestaanista)
  Ikä 47
  Syklin päivä
  Kohtuun kehon muodostaa epämuodostuneesti suberous solmu 16x18mm
  Poista ääriviivat
  Echostructure heterogeeninen anechogeeninen muodostuminen etu seinään myometrium 6x8mm, kohdun mitat 53x47x51 mm
  Kohtu ei ole muuttunut
  Endometriumin rakenne on normaali
  Endometriumin leveys 6 mm
  Munasarjat: oikea 18x12, vasen 21x14, normaali rakenne, stroma.
  Johtopäätös Kohdun fibroidit yhdessä adenomyoosin kanssa.
  Ennen hysteroskooppia se, mitä punaisella korostettiin, ei ollut, ts. Myometriumissa ei ollut muodostumia. Totta, toisessa sairaalassa he löysivät toisen solmun, ehkä tämä on?
  Mammografiassa - sinne löytyy, saavuttaa tavoitteesi. Muistista ei ole muodostumia, ja näyttää siltä, ​​että se on involuutti.
  Migreeni, minulla on siihen liittyvä migreeni, neurologi, ja sanoin, että migreeni on "nuorempi sisar. HRT: n huomautuksissa ja lisäksi migreeni kirjoitettiin vasta-aiheeksi, joten hoitava lääkäri on varovainen. Neurologilla ei ollut sitä pitkään, koska kaikki tuntui olevan selvä ja mitään uutta ei lisätty, kun juodaan kipua, juon nurofenia ja citramonia. Nyt he vain auttavat vähemmän, päänsärky sattuu kolme päivää, sitten vähitellen häviää. Pään sattuu useammin, kun liitän gormiin. rakenneuudistus, muita oireita (kuumat aallot jne.).
  Kiitos.

  aspiraatti ja suuri viive

  Ei kommentteja

  Luo tili tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

  Jätä kommentti on oltava jäsen.

  Luo tili

  Kirjaudu tilille. Tämä on helppoa!

  Kirjaudu sisään

  Oletko jo jäsen? Kirjaudu sisään täällä.

  Aktiviteetti

  Joulukuussa koemme kaksi raitaa //!

  SASHKiNaRaDOST vastasi Yana 2013: n aiheeseen Tietoja kaavioista

  kylkiäinen

  • olga_nevesta • kommentoi käyttäjän kysymystä. Ihmemaa. kohdassa Kysymykset

  Aivot :)

  MaxiLight kommentoi kysymystä käyttäjältä LaDanKa kysymyksissä

  Ole hyvä ja tuki

  daisy2023 kommentoi * Alfochka *: n kysymystä kysymyksissä

  22 DC

  Nesty84 kommentoi Nesty84: n kysymyksiin liittyviä kysymyksiä

  Ja syöt sipuja.

  elena @ 2018 @ Äiti kahdesta prinsessasta! kommentoi käyttäjän kysymystä. Ihmemaa. kohdassa Kysymykset

  Trombofilia ja raskaus

  Chloe // vastasi Irinan aiheeseen raskauden suunnittelusta.

  Polysystinen munasarjojen oireyhtymä (PCOS, polysystinen PCOS)

  Siirron jälkeen - tila, terveydentila, purkaus jne.

  Chloe // vastasi käyttäjälle Alenka_Pelenka // in Reproductive technologies: AI, ECO, ICSI

  korkeintaan ttg jopa 12 viikkoa

  lela new kommentoi Violetin kysymyksiä kysymyksissä

  • Kaikki aktiviteetit
  • tärkein
  • kysymykset
  • aspiraatti ja suuri viive

  Sivuston materiaalien jäljentäminen on mahdollista vain, kun aktiivinen suora linkki on www.babyplan.ru
  © 2004 - 2018, BabyPlan. Kaikki oikeudet pidätetään.

  yhteisö

  Kauppa

  Tärkeää tietoa

  Säilytämme evästeet: se auttaa sivustoa toimimaan paremmin. Jos jatkat sivuston käyttöä, oletamme, että se sopii sinulle.

  Kun nainen tyhjiöimun jälkeen alkaa kuukausittain

  Jopa pieni toiminta voi vaikuttaa kuukautisten luonteeseen. Tämä pätee myös sellaisiin suhteellisen lempeisiin kirurgisiin toimenpiteisiin, jotka ovat tyhjiön imeytymistä. Nämä kuukautiset alkavat tyhjiöpumpun jälkeen vain 30-40 päivää. Niitä edeltää kuukautisten purkaus, jonka saapuminen on odotettavissa 4-5 päivän kuluttua leikkauksesta.

  Yleistä tietoa

  Seuraava kuukautiskierto alkaa leikkauksen päivänä. Normaaleja kuukautisia edeltävät päästöt viittaavat siihen, että vahingoittunut kohdun limakalvo paranee. Jos patologioita ei ole, ne ovat läsnä 5-10 päivän ajan ja niillä on veriset sulkeumat. Joskus ensimmäisten 2-3 päivän aikana havaitaan lievää kivun oireyhtymää, mutta ajan kuluessa nämä tunteet häviävät vähitellen.

  Jos haluat tehdä tyhjiön tai ei, naisen on itse päätettävä moraalisten vakaumustensa ja lääkärin suositusten perusteella. Tämä on hyväksytty tapa päästä eroon ei-toivotusta raskaudesta. Leikkaus suoritetaan poliklinikalla ja toiminnan kesto vaihtelee 2-10 minuutissa.

  Normaali purkaus

  Ensimmäiset kuukautiset leikkauksen jälkeen ovat yleensä vähemmän intensiivisiä. Tätä tilaa ei pidetä patologisena. Sitä ei selitetä munasarjojen palautetun työn loppuun eikä endometriumin riittämättömään sakeutumiseen.

  Monilla nuorilla naisilla on kuukausittaiset jaksot tyhjiön jälkeen. Jotkut naiset voivat odottaa saavansa "kriittisiä päiviä" etukäteen, koska kehon aiheuttama stressi on interventio.

  Syklin lopullinen palautuminen normaaliksi naisille, jotka ovat tulleet äiteiksi, havaitaan 3-4 kuukauden kuluessa. Synnyttämättömien tyttöjen kohdalla on sallittua "olla myöhässä" kuusi kuukautta. Tämän jälkeen "kriittiset päivät" alkavat jälleen kerran kuukaudessa.

  Ei purkausta

  Joskus naiset valittavat, että huolimatta alavihan epämukavuudesta ei ole kuukautisia leikkauksen jälkeen. Tässä tapauksessa tällaisia ​​patologioita voidaan epäillä:

  • kohdunkaulan stenoosi;
  • verisuonitukos;
  • kohdun mutka.

  Lisäksi on loogista olettaa uuden raskauden tai hormonaalisten häiriöiden esiintymisen. Kohdunkaulan stenoosin kehittyminen on ominaista naisille, joilla ei ole ollut aikaa tulla äiteiksi. Tyhjiöpyrkimys merkitsee kohdunkaulan kanavan kasvua. Tätä taustaa vasten kohdunkaulan kohdalla voi olla laskua.

  Patologia johtaa siihen, että endometriumin "haluttu" kerros hylätään, mutta ei ole mahdollisuutta poistua kohdusta. Ajan myötä kuukautisten eritys kerääntyy, on voimakas kivun oireyhtymä. Tätä taustaa vasten tulehdus kehittyy helposti lisääntymisen vuoksi mikro-organismien eritteissä.

  Koska lisääntymiselimissä on laskimot, tromboosi kehittyy usein. Kehittyvät verihyytymät estävät eritteiden ulosvirtausta. Samalla alavihassa on kipua. Jos sairautta ei hoideta, kohdunonteloon kehittyy tulehdusprosessi, joka on samanlainen kuin kohdunkaulan stenoosissa.

  Jos elimistöllä oli alun perin epänormaali asema, kirurgia tekee sen hylkäämisen vieläkin vahvemmaksi, mikä estää kuukautiskierron vapaan virtauksen. Kertyneet eritteet kohdussa aiheuttavat tulehdusta ja voimakasta kipua.

  Hormonaalisten ehkäisyvälineiden hylkäämisen vuoksi uusi raskaus voidaan havaita. Teoriassa se voi tapahtua jo ensimmäisessä syklin jälkeen tyhjiöpyrkimyksen jälkeen.

  Kuinka laskea vastuuvapauden aika

  Monet naiset ovat kiinnostuneita laskemaan aikaa uusien "kriittisten päivien" syntymiselle leikkauksen jälkeen. Tee siitä tarpeeksi yksinkertainen.

  1. Ensinnäkin naisen on määritettävä jakson kesto normaali.
  2. Seuraava vaihe on lisätä siihen viiveaika.
  3. Tämän jälkeen on keskityttävä toimenpiteen suorittamispäivään, ja siihen on lisättävä tuloksena saatu määrä.

  Kaikki riippuu syklin kestosta. Useimmat naiset kestävät 28 päivää. Ottaen huomioon mahdollisen viiveen 7–10 vuorokaudessa ensimmäisten kuukautisten saapuminen operoinnin jälkeen tulisi odottaa noin 35–38 päivää imun jälkeen tyhjiössä.

  Aika hälyttää

  Lääkärin kanssa on kuultava, kun kuukautiskierron koostumus ja tyyppi poikkeavat tavanomaisesta purkautumisesta. Tällöin hälytys on tarpeen:

  • heikko vastuuvapaus;
  • tuskallinen vastuuvapaus;
  • valkeat eritteet;
  • keltaisella purkauksella;
  • jolla on voimakas epämiellyttävä haju hajoamisesta;
  • verenvuotoa.

  Jos naiselle näyttää siltä, ​​että hänen aikansa on alkamassa, mutta tiettynä päivänä ilmestyy vain häpeä, joka sitten pysähtyy, sinun pitäisi olla varovainen. Seuraavana päivänä hygieenisessä laitteessa voidaan havaita tippa tuoretta verta. 24 tunnin kuluttua kuukautiset häviävät äkillisesti. Tämä oire varoittaa suuresta trombista kohdunkaulassa.

  Erityisen vaarallinen on vaalean tai kellertävän purkauksen ulkonäkö. Jos niihin liittyy terävä "aromi" ja kehon lämpötilan nousu, voimme puhua alkaneesta tulehdusprosessista.

  Liman ja hyytymien läsnäolo on merkki epätäydellisestä tyhjiöpyrkimyksestä.

  Tässä tapauksessa nainen tarvitsee lisätutkimusta. Kun ultraäänellä havaitaan jäljellä olevia sikiön munia, suoritetaan uusi toimenpide.

  Jos purkaus muuttuu tummanpunaiseksi tai punaiseksi, voimme puhua intrauteriinisesta verenvuodosta. Kun hygieeninen tuote on täytetty verellä 60 minuutin kuluessa ja tämä ehto ei häviä 3-5 tunnin kuluessa, naisen tulisi välittömästi käydä gynekologisessa toimistossa.

  Tyhjiön jälkeen on mahdollista saada nopea talteenottosykli. Tätä varten naisen on lopetettava tupakointi ja alkoholi. Suklaan ja kofeiinin kulutus on minimoitava. Elintarvikkeiden tulee olla terveitä, asianmukaisesti keitetyt ja helposti sulavat. On toivottavaa luopua rasvasta ja jyrkästi kokonaan. Sinun täytyy juoda juuri puristettuja hedelmä- ja vihannesmehuja, kompotteja ja hedelmäjuomia. Lepotilan pitäisi olla pitkä, täydellinen. Stressiivisia tilanteita ja raskasta fyysistä työtä tulisi välttää aina, kun se on mahdollista.

  Vihdoin

  Kaikki kirurgiset toimenpiteet, jopa kaikkein herkin, eivät kulje ilman jälkiä. Useimmiten esiintyy häiritseviä oireita, varoituksia kehon toimintahäiriöistä. Vakavan sairauden välttämiseksi naisen tulisi kuunnella itseään ja tarvittaessa hakea apua.

  Varoitus! On havaittu virhe

  Tällä osoitteella ei löytynyt julkaisuja, tai sinulla ei ole pääsyä tarkastelemaan tämän osoitteen tietoja.

  Mitä voidaan tehdä?

  • Käytä hakua
  • Siirry pääsivulle.

  Sivustoon lähetettyjen materiaalien käyttö on sallittua, jos sivustomme on linkitetty aktiivisesti.

  Kun kopioit Internet-julkaisujen materiaaleja - suora linkki hakukoneeseen on pakollinen. Linkki on lähetettävä riippumatta siitä, onko materiaalia käytetty kokonaan tai osittain. Hyperlinkki (online-julkaisuja varten) - tulisi sijoittaa tekstitykseen tai materiaalin ensimmäiseen kohtaan.

  Kaikki Medlab.rf-sivustossa olevat materiaalit on suojattu tekijänoikeuslailla ja ne ovat vain tiedoksi. Valokuvat ja muut materiaalit ovat niiden tekijöiden omaisuutta, ja ne esitetään ainoastaan ​​ei-kaupalliseen käyttöön ja tutustumiseen, ellei toisin mainita. Tällaisten materiaalien luvaton käyttö voi rikkoa tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä ja muita lakeja.

  Pro aspiroi kohdusta

  Aiheeseen liittyvät ja suositellut kysymykset

  7 vastausta

  Hyvää iltaa. Tulokset aspiraatin histologiasta tulivat. Katsokaa ja kerro minulle, onko tämä vakava? Ja onko tämä mahdollista tehdä ekolla?

  Makroskooppinen kuvaus:
  aspiraatti kohdusta edustaa harmaata kappaletta 0,4 cm3

  Mikroskooppinen kuvaus:
  kohdun aspiraatiossa, endometriumin kappaletta, jossa on soikea stroma paikoissa, joissa on sinetti,
  diffuusion lymfohistiosyyttisellä tunkeutumisella plasman soluihin, pyöristetty ja soikea
  endometriumin krypteja, jotka on vuorattu yhden ja kaksirivisen epiteelin kanssa
  cryptsia löytyy pienten vakuolien jäännöksistä, jotka sijaitsevat satunnaisesti, yhdellä ja
  spiraalien arteriooleilla.

  johtopäätös:
  Proliferaatiovaiheen keskivaiheen endometrium, lähes täydellisen merkkien taustalla
  eritysvaiheen ja kroonisen endometriitin käänteinen kehitys.

  Hakusivusto

  Entä jos minulla on samanlainen, mutta erilainen kysymys?

  Jos et löytänyt tarvittavia tietoja tähän kysymykseen annettujen vastausten joukosta tai ongelma on hieman erilainen kuin esitetyn, yritä esittää lisäkysymys samalta sivulta, jos se on pääkysymyksessä. Voit myös esittää uuden kysymyksen, ja jonkin aikaa meidän lääkärimme vastaavat siihen. Se on ilmainen. Voit myös etsiä tarvittavia tietoja vastaavissa kysymyksissä tällä sivulla tai sivuston hakusivulla. Olemme erittäin kiitollisia, jos suosittelet meitä ystävillesi sosiaalisissa verkostoissa.

  Medportal 03online.com hoitaa lääkärin kanssa lääkärin kanssa käydyt lääketieteelliset neuvottelut. Täältä saat vastauksia kentänne todellisista harjoittajista. Tällä hetkellä sivustolla on neuvoja 45 alueesta: allergologi, venereologi, gastroenterologi, hematologi, geneettikko, gynekologi, homeopaatti, ihotautilääkäri, lasten gynekologi, lasten neurologi, lasten neurologi, lasten endokrinologi, ravitsemusterapeutti, immunologi, infektiologi, lasten neurologi, lastenlääkäri, lasten endokrinologi, dietologi, immunologi, lastenlääkäri, lastenlääkäri, lastenlääkäri puheterapeutti, Laura, mammologi, lääkäri, narkologi, neuropatologi, neurokirurgi, nephrologist, onkologi, onkologi, ortopedinen kirurgi, silmälääkäri, lastenlääkäri, plastiikkakirurgi, prokologi, psykiatri, psykologi, pulmonologi, reumatologi, seksologi-andrologi, hammaslääkäri, urologi, apteekki, fytoterapeutti, flebologi, kirurgi, endokrinologi.

  Vastaamme 95,32 prosenttiin kysymyksistä.

  Kuukausiviive

  Kustannukset lääkärin nimittämisestä

  Kuukautisten viivästyminen on melko vakava kehon signaali, poikkeama työstään, kun lisääntymisikäisellä naisella ei ole kuukautisia määrättyyn aikaan.

  Viivästyneiden kuukautisten syyt

  Jos naisella on poikkeama kuukautisten alkamisesta 2-3 päivässä - tätä pidetään normina. Kun aika on pidempi - syyt, jotka voivat aiheuttaa kuukautisten viivästymisen naisessa, lääkärit kutsuvat niitä.

  1. Raskaus - ensimmäinen syy, jonka lääkärit ovat ilmaisseet. Niinpä 1-2 viikon viive on lääkäri ja potilas eivät ole raskauden indikaattori, mutta 10–15 päivän viive ilmaisee käsityksen. Rintojen lisääntyminen ja päänsärky, basaalisen kehon lämpötilan muutokset kuukautisten viivästymisen lisäksi viittaavat raskauteen.

  2. Ruokavalio - tiukat rajoitukset elintarvikkeissa, laihtuminen, voivat aiheuttaa poikkeaman kuukautisten alkamisen ajoituksessa. Tällöin lääkärit sanovat, että jyrkällä painonpudotuksella viive voi olla 2 kuukautta tai enemmän tästä jaksosta.

  3. Krooninen stressi ja jatkuva väsymys, liiallinen liikunta - kaikki tämä voi aiheuttaa kuukautisten viivästymisen 5-6 vuorokautta. Niinpä riittää psyyken ja kehon kuormituksen hillitseminen ja kuukautiskierron asteittainen normalisointi.

  4. Ilmastovyöhykkeen tai aikavyöhykkeen äkillinen muutos - kun vaihdat asuinpaikkasi, levätä eksoottisessa maassa, keho acclimatizes, ja siksi kuukautisten viive on yksi tällaisen sopeutumisen uusiin olosuhteisiin ilmentymiä.

  5. Endokriinisen järjestelmän ja tartuntatautien epäonnistuminen - kuukautisten viivästymisen syyt. Erityisesti useimmiten aiheutuu kuukautisten viivästyminen - monirakkulainen munasarjasairaus ja vastaavasti naisten hormonaalisen taustan epäonnistuminen. Tämä ei ole ainoa sairaus, joka aiheuttaa myöhästyneitä kuukautisia - tulehdus ja abortin, syövän ja niin edelleen.

  6. Menopaussin alkaminen naisessa on viivästymisen biologinen syy ja kuukautisten lopettamisen jälkeen. Kun munasarjojen työ ja toiminta katoavat, ovulaatio ja hormonien tuotanto kehossa luonnollisesti pysäyttävät kuukautiset.

  7. Hormonaalinen epätasapaino, joka aiheutuu hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden, tiettyjen lääkkeiden ottamisesta tai hoidosta, esimerkiksi syövän diagnosoimiseksi. Niin riittää hormonaalisen lääkityksen lopettamiseksi ja siten normalisoimaan kuukautisten kulku ja ajoitus.

  Mitä tehdä

  Jos kuukautiset viivästyvät yli 3 päivän ajan, kannattaa tutkia lääkärin kanssa, koska epäonnistumisen syyt voivat olla hyvin vakavia, jopa vakavien patologioiden kehittymiseen ja kuoleman alkamiseen asti.

  Siksi oikea ratkaisu olisi ottaa yhteyttä gynekologiin, joka:

  - nainen tutkittiin gynekologisella tuolilla.

  - määritä luettelo tarvittavista laboratorio- ja instrumentaalisista tutkimuksista.

  - tunnista naisen kuukautisten puuttumisen syy

  - määrätä asianmukainen hoitokurssi.

  Lääkärit määräävät usein sellaisen lääkkeen kuin Duphastonin hormonaalisen taustan normalisoimiseksi - se on määrätty alhaisilla progesteronitasoilla, jotta poistetaan premenstruaaliset, negatiiviset oireet, kun diagnosoidaan endometrioosi, ja kehittyy kohdun verenvuotoa. Lääkkeiden lisäksi lääkärisi on ensin neuvoteltu lääkärin kanssa reseptejä perinteisen lääketieteen arsenaalista - keittämistä ja infuusiota, mutahoitoa. Ja tietenkin, oikea lepo ja vitamiinien ottaminen, hyvä ravitsemus mahdollistaa palauttavan kuukautisten virtauksen, sen ehdot.