Viivästynyt kuukautiset 4 vuorokaudessa sattuu rinnassa

Konsultointi gynekologin kanssa

Hei Minulla on jo neljäs päivä kuukautisten viivästymisestä, rintani sattuu yhä enemmän joka päivä, turvonnut. Tänään en voinut nukkua kunnolla rinnassani. Molemmat loukkaantuvat, palavat, eivät edes kosketa. Tein haastavimman, 3 kertaa minuutissa hyvin heikko toinen nauha. Jos tämä on raskaus, niin miksi niin paljon rintakipua. Aikaisemmin oli tällaisia ​​ongelmia rintojen kanssa ennen kuukautisia ja jopa sen jälkeen. Mutta viivästyksillä se on harvinaista. Onko tämä normaalia? Potilasikä: 31 vuotta

Kuukausittainen viive 4 päivää

Naisen kuukautiskierto on tärkeä osa hänen elämäänsä. Vaikka ajanjaksot eivät ole kaikkein miellyttävin ja miellyttävin jakso, niiden viivästyminen tai ennenaikainen loukkaaminen on harvoin huomiotta.

Jos kuukautiskierto ei tule ajoissa, se voi miellyttää tai päinvastoin pelottaa naista. Itse asiassa tämä tapahtuu monista syistä, eikä se ole aina yhteydessä raskauteen. Mitä tehdä kuukautiskierron vastaisesti?

Kuukautiskierto

Kuukautiskierto tai MC voivat yleensä kestää 20 - 36 päivää. Sitä säätelevät monet naisen kehon hormonit. Syklin toisessa vaiheessa progesteronitasot nousevat ja estrogeenitasot laskevat. 12–16 tuntia ennen kuukautisten alkua havaitaan luteinisoivan hormonin huippu. Monimutkaisen vuorovaikutuksensa seurauksena astiat ovat mukana prosessissa, ja kohdun limakalvo hylätään veren mukana.

Ensinnäkin kuukautisten alkaminen riippuu siitä, onko konsepti tapahtunut. Mutta raskauden lisäksi on muitakin syitä, jotka johtavat MC: n rikkomiseen. Tärkeimmät kuukautisten viivästymistä aiheuttavat tekijät:

 • Kuukautiskierron patologia.
 • Raskaus.
 • Imetys.

Pitäisikö minun huolehtia, jos kuukausittaisia ​​jaksoja ei ole 4–5 päivää? Pitääkö minun kääntyä lääkärin puoleen, ja milloin on parempi tehdä tämä? Jotta voisit tehdä oikean asian, riittää edustamaan MC: n piirteitä ja syitä siihen, miksi se voi muuttua.

Kuukautiskierron patologia

Useimmat naiset MC ovat melko säännöllisiä. Sen kesto vaihtelee 28: sta 31 päivään ja viiveet harvoin ylittävät 1-2 päivää. Tilanne on havaittavissa 80 prosentissa naisista. Jäljelle jäävä 20% kuukautiskierrosta on kuitenkin epäsäännöllinen, sen kesto voi vaihdella huomattavasti.

On olemassa ulkoisia tekijöitä, joiden vaikutus johtaa kuukautisten viivästymiseen. On fysiologista ja patologista epäsäännöllistä kuukautiskiertoa.

Fysiologinen epäsäännöllinen sykli

Tämä ilmiö havaitaan nuoruusiässä, kun MC on perustettu. Vuoden kuluessa ensimmäisen verenvuodon ilmestymisestä kuukautiset ilmenevät pääsääntöisesti myöhässä. Viiveet voivat vaihdella neljästä viiteen päivään kuukauteen.

Tämä on naisten lisääntymisjärjestelmän kehittämisen ja uudelleenjärjestelyn ajanjakso, joka on normaali vaihe teini-ikäisen tytön elämässä. Joskus tapahtuu, että kuukautiset tapahtuvat säännöllisesti kahdesta kolmeen kuukauteen, ja sitten yhtäkkiä se ei ole 4 päivää tai enemmän. Mutta jos viiveeseen liittyy merkkejä PMS: stä - kipu ja rintakehä, mielialan muutokset, epämukavuus alaselässä - todennäköisimmin tämä on normin muunnos. Tämä pätee vain seksuaalisen toiminnan puuttuessa.

Naisten sukuelinten toiminnan sammuminen etenee myös epäsäännöllisin väliajoin.

vaihdevuodet

Fysiologinen epäsäännöllinen sykli havaitaan myös esiasteessa. Menstruation asteittaista lopettamista ja sitten niiden täydellistä poissaoloa kutsutaan vaihdevuodeksi. Se on keskimäärin 45 vuoden kuluttua.

Climaxille on ominaista epäsäännöllisten aikojen ilmaantuminen - 3-4–5 päivän viiveet.

Ajan mittaan epäsäännöllisyys lisääntyy ja verenvuodon aika laskee. Tämä kestää siihen saakka, kunnes kuukausittaiset pysähtyvät kokonaan.

Joillakin naisilla on varhainen vaihdevuodet, kun he eivät ole valmiita tähän. Jotkut eivät tiedä, miten tämä prosessi etenee. Tässä tapauksessa, vaikka ei ole kuukausittaisia ​​jaksoja 4–5 vuorokaudessa, jossa on aikaisemmin säännöllinen kuukautiskierto, nainen voi olettaa odottamattoman raskauden tai gynekologisen taudin. Näiden olosuhteiden sulkemiseksi tarvitset gynekologin tutkimuksen.

Patologinen epäsäännöllinen MC

Epänormaalin kuukautiskierron syyt vaihtelevat. Tämä johtuu usein hormonien epätasapainosta, mutta muilla tekijöillä voi olla merkittävä vaikutus kuukautisten alkamisen säännöllisyyteen. Epäsäännöllisen syklin tärkeimmät syyt:

 • Endokriiniset sairaudet.
 • Gynekologiset ongelmat ja menettelyt.
 • Psykologinen tekijä.
 • Raskaan liikunnan, urheilun, raskaan harjoituksen.
 • Lääkkeiden vastaanotto.
 • Ilmastonmuutos.
 • Terävä laihtuminen.

Endokriininen patologia

Endokriinisen järjestelmän sairaudet johtavat pääasiassa hormonaaliseen epätasapainoon. Tämän seurauksena on joskus häiriö naisen seksuaalialalla.

Yleisimmät endokriiniset sairaudet, jotka vaikuttavat MC: iin, ovat polysystinen munasarjasyndrooma ja Itsenko-Cushingin tauti.

Näillä patologioilla sykli on usein epäsäännöllinen alusta alkaen. Mutta joskus hänellä on aikaa perustaa oikein, ja vasta sitten viiveet alkavat näkyä. Aluksi ne ovat lyhyitä - kuukautisia ei ole 2–5 päivää, mutta tulevaisuudessa ne voivat pidentyä.

Endokriiniset sairaudet ovat harvoin oireettomia. Yleensä naiset kokevat lihavuutta, liiallista hiusten kasvua, ihon pigmenttiä ja käsitteellisiä ongelmia. Kun nämä oireet ilmenevät, jopa pienet muutokset syklin tulisi toimia signaalina lääkärin kanssa. Tätä on ensin tehtävä.

Gynekologinen patologia

Tulehdusprosessit seksuaalialalla, spiraalin asennus voi johtaa MC: n vikaantumiseen ja kuukautisten viivästymiseen. Yleensä tässä tapauksessa kuukautiset eivät ole muutamia päiviä, mutta syklin rikkominen voi kestää viikon.

Väliaikainen verenvuoto syklin keskellä aiheuttaa myös kuukautisten alkamisen viivästymisen ja voi aiheuttaa naisen huolen. Aikaisempi abortti tai keskenmeno voi myös johtaa sykevirheeseen.

Psykologinen tekijä

Väsymys, vakava stressi, ahdistus ja masennus johtavat usein sekä lyhyen että pitkän aikavälin viiveisiin. Todennäköisesti suurin osa naisista joutui tilanteeseen, jossa kuukausittaiset jaksot viivästyivät tutkimusten aattona tai vaikeiden kokemusten takia.

Lääketieteessä on jopa sellaista asiaa kuin sota-amenorrhea - vakavan stressin ja puutteen vallitessa kuukautiset voivat pysähtyä kokonaan.

Joskus ei ole kuukautisia jo jonkin aikaa, koska voimakas halu tulla raskaaksi. Tässä tapauksessa keho pettää itseään - huolimatta jaksojen puuttumisesta kaikki testit ja analyysit ovat negatiivisia. Tämän tilanteen vaikeaa versiota kutsutaan vääräksi raskaaksi.

Liikunta

Epäsäännöllinen MC urheilijoilla ei ole harvinaista. Kun kuukauden alku samaan aikaan liiallisen fyysisen rasituksen kanssa, he alkavat viipyä. Kaikki naaraskehon voimat käytetään taisteluun.

Sama koskee kovaa työtä. Menstruution viivästyminen tällaisessa tilanteessa on kehon signaali siitä, että se toimii kulumiselle ja tarvitsee levätä. Kuormituksen päättymisen jälkeen MC yleensä toipuu itsenäisesti.

Lääkkeiden saanti

Lääkkeet voivat vaikuttaa lisääntymisjärjestelmän ja kuukautiskierron toimintaan. Kuukautiset voivat viivästyä tai päinvastoin esiintyä aikaisemmin hormoneja sisältävien lääkkeiden vaikutuksesta. Joskus tämä tapahtuu, kun otat ehkäisypillereitä.

Tällaisessa tilanteessa sykli joko palautetaan itsenäisesti muutaman päivän kuluttua, tai tarvitaan lääkkeenvaihto.

Ilmastonmuutos

Kaupungin muuttaminen aiheuttaa usein kuukautisten viivästymisen. Monet naiset kohtaavat matkan aikana, matkoja merelle, vuorille.

Elinympäristön muutos on erilainen ilmasto ja siihen sopeutuminen. Ja sopeutuminen, kuten tiedämme, on sama stressi. Joskus kuukautisten liikkuessa tapahtuu aikaisemmin 5-7 päivässä.

Raskas laihtuminen

Nykyaikainen intohimo ruokavalioon, halu laihtua johtaa usein kierron rikkomiseen naisilla. Kun kehosta on jäänyt tärkeitä ravintoaineita, se alkaa kuluttaa varauksiaan hyvin taloudellisesti - vain elintärkeiden toimintojen ylläpitämiseksi. Ja lisääntymisjärjestelmä tällä hetkellä.

Jos aika ei palaa terveelliseen ruokavalioon, kuukautisten vähäinen viivästyminen uhkaa muuttua pysyväksi amenorreaksi.

raskaus

Jos nainen on seksuaalisesti aktiivinen, jopa yhden päivän viiveen pitäisi johtaa hänen miettimään mahdollista raskautta. Jos kuukautisia ei ole 4–7 päivää, tämän tapahtuman todennäköisyys kasvaa. Käsittely voi tapahtua myös suojan taustalla. Mikään menetelmä ei anna 100-prosenttista takuuta.

Raskauteen liittyy yleensä seuraavat oireet:

 • Kipu ja raskaus rintaan.
 • Uneliaisuus.
 • Emotionaalinen epävakaus.
 • Rinnat voivat kasvaa kooltaan 1-2 koosta.
 • Pahoinvointi, oksentelu.
 • Lisääntynyt hajuhaju.

Koska PMS: n tapauksessa voi ilmetä monia oireita - rintojen lisäystä, mielialan muutoksia, paras vaihtoehto olisi tehdä raskaustesti. Se on hän tai verikoe koriongonadotropiinille, joka osoittaa tarkasti raskauden olemassaolon tai puuttumisen.

Jos kuukautiset ovat enintään 4 päivää, myös matalan herkkyyden omaava apteekkitesti on luotettava. Lääkärin tutkiminen tällä hetkellä on yleensä informatiivinen.

imetys

Imettämisen aikana kuukautiset eivät yleensä ole pitkään. Vaikka jotkut naiset sykli palautetaan 2-3 kuukauden kuluessa synnytyksestä. Se on usein epäsäännöllinen, etenkin toistuvien syntymien aikana.

Mutta meidän ei pidä unohtaa, että jopa usein kiinnittyminen rintaan ei ole suojakeino eikä kirjoita kuukautisten viivästymistä syklin muodostamiseksi. Raskauden todennäköisyys imetyksen ja sukupuolielämän kanssa on melko korkea. Jos MC: n talteenoton jälkeen imetyksen taustalla ei ole kuukausittaisia ​​jaksoja useita päiviä, on tarpeen tehdä verikoe tai analyysi.

Lääketieteellinen apu

Mitä tehdä, kun viive on 4 päivää, ja raskaus on suljettu pois? Jos nuoruusikä ja sykli on asetettu vain, voit tehdä vuoden aikana mitään. Jos tämä tilanne jatkuu, se vaatii tarkkailua lasten gynekologilta.

45-vuotiaiden ikä edellyttää lääkärin kuulemista pieniä rikkomuksia varten, koska ne saattavat osoittaa vaihdevuodet.

Jos yhdynnän puuttuessa viive on pieni ja samalla rintakipu, alemman selkäkipu, mielialan muutokset tai turvat näyttävät - todennäköisimmin kuukautiset tulevat hyvin pian. Ja nämä oireet liittyvät premenstruaaliseen oireyhtymään.

MC: n epäonnistuminen 3-5 päivän ajan johtuu usein hermostuneesta tai fyysisestä ylikuormituksesta, väsymyksestä, ilmastonmuutoksesta. Tässä tilanteessa olevan naisen täytyy tehdä vain yksi asia - rentoutua ja vaihtaa jotain miellyttävää.

Patologiaa on harkittava, jos 4–7 päivän viiveisiin liittyy seuraavat oireet:

 • lihavuus;
 • ulkonäkö hiukset;
 • venytysmerkit iholla ja sen tummeneminen, akne;
 • alempi vatsakipu;
 • aikaisempi verenvuoto tai keskisyklin verenvuoto;
 • raskauden puute säännöllisen seksuaalisen aktiivisuuden vuoksi.

Tässä tapauksessa tarvitaan neuvontaa gynekologin ja endokrinologin kanssa. Sinun pitäisi myös kääntyä lääkärin puoleen, jos 4–5 päivän viive on havaittu täydellisen terveyden, rauhallisen ja aina säännöllisen kuukautiskierron aikana.

MC: n rikkomista ei pidä missään tapauksessa sivuuttaa, koska se on osoitus naisten terveydestä. On parempi kuulla uudelleen lääkärin kanssa, jotta et menetä sairauden alkamista tai diagnosoida raskautta ajoissa.

Viivästyneiden kuukautisten syitä 3, 5 ja 10 päivän ajan rintakipu ja vatsakipu

Rintakipu, joka esiintyy viiveellä, kulkee usein kuukautisten ensimmäisestä päivästä. Jos viivästys johtuu raskaudesta, rintojen herkkyys laskee muutaman viikon kuluttua, kun turvonnut rinta on tottunut kehon hormonaalisiin muutoksiin.

Jos kuukautiset puuttuvat yli 5–10 päivän ajan lasketusta päivämäärästä, voimme sanoa, että viivästyminen tapahtui. Yleisin syy on hormonaalinen vika. Hormonien epätasapaino herättää kuukautiskierron pidentymistä ja aiheuttaa kuukautisten puuttumisen 3-4 päivän ajan, myös rintakipu näkyy ja rintarauhasen herkkyys lisääntyy.

Kivun syyt

Kuukauden viive 3-4 päivän ajan on myös terveillä naisilla, joilla on säännöllinen sykli. On normaalia, jos sitä ei tapahdu useammin kuin kaksi kertaa vuodessa. Harvinaiset kuukausittaiset viivästykset viittaavat kehon rakenneuudistukseen, ne ilmenevät yleensä silloin, kun ilmasto muuttuu (esimerkiksi matkalla merelle) tai kun sää muuttuu jyrkästi eikä vaikuta haitallisesti naisen terveyteen.

Viivästyneet kuukautiset ja rintakipu ilmenevät seuraavilla tekijöillä:

 • hormonaalinen vajaatoiminta (3-4 päivää);
 • raskaus (yli 10 päivää);
 • tulehdukset rintarauhasissa;
 • venytys lihaksia;
 • muutokset rinnan rakenteessa;
 • mastopatia ja syöpä;
 • kohdunulkoinen raskaus;
 • vaihdevuodet;
 • sukuelinten infektiot;
 • lantion elinten sairaudet;
 • äkillinen ilmastonmuutos;
 • usein kokemuksia ja stressiä;
 • ottaa tiettyjä lääkkeitä;
 • hätäavun ehkäisyvalmisteiden käyttö;
 • hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden käyttö lopetetaan;
 • voimakas fyysinen rasitus, erityisesti vatsan alaosassa (3-4 päivää);
 • lisääntynyt henkinen stressi.

Testin avulla voidaan määrittää raskauden esiintyminen varhaisessa vaiheessa. Jos testi on positiivinen, on tarpeen suorittaa ultraäänitutkimus, jolla suljetaan pois kohdunulkoinen raskaus ja kuulla, jos sydämen lyönti alkiossa.

Jos viive syntyy jatkuvasti, on tarpeen pyytää apua lääkäriltä, ​​määrittää tekijät, jotka aiheuttavat muutoksen naisten syklin keston aikana, ja hoitaa tehokasta hoitoa. Jos et kiinnitä huomiota kuukautisten usein viivästymiseen, hormonaalinen epätasapaino aiheuttaa gynekologisia sairauksia ja rintarauhasen patologioita. Normaalisti viive kestää 3-4 päivää. 10 päivän viiveen jälkeen on tarpeen tehdä raskaustesti ja käydä gynekologissa.

Jos rinnassa sattuu, lääkäri sulkee pois mastopatian. Hormonaalinen epätasapaino aiheuttaa kanavien tukkeutumista ja kystojen muodostumista rintarauhasissa. Jos tarvitset epämukavuutta rintakehässä, sinun täytyy vierailla rintojen erikoislääkärillä ja tehdä ultraäänitutkimus hyvänlaatuisten ja pahanlaatuisten kasvainten sulkemiseksi.

Miksi kipu tapahtuu raskauden aikana?

Jos viive on yli 10 päivää ja raskaustesti osoitti positiivisen tuloksen, tämä viittaa munan hedelmöitymiseen. Kun munasarja on istutettu kohdun seinään, raskaushormoni hCG antaa keholle merkkejä siitä, että uusien munien kypsymistä ei tarvitse varmistaa, joten kuukautiset pysähtyvät.

Raskauden aikana kaikki kehon voimat pyrkivät säilyttämään raskauden ja sikiön kuljettamisen. Hormonaalisen säätelyn seurauksena rintakipu sattuu usein, esiintyy myös pistelyä ja kutinaa. Hormonien vaikutuksesta rinta lisääntyy, uusia rauhasoluja esiintyy, mikä tuottaa maitoa vauvan ruokintaan.

Välittömästi ennen synnytystä rauhaskudos alkaa kasvaa nopeasti, purkautuu nänneistä (viimeisen kuukauden aikana tai 10 päivää ennen syntymää), rinta paisuu ja kasvaa suuresti.

On voimakas kutina, koska iholla ei ole aikaa venyttää. Tällä hetkellä on venytysmerkkejä, joten rintakehä vaatii huolellista hoitoa, joka vaatii paitsi hygieenisiä toimenpiteitä myös hierontaa ja hyvää kosteutta. Säännöllisyys on erittäin tärkeää, sinun täytyy huolehtia rintasi 3, 5 tai 10 päivää vuodessa, mutta joka päivä koko raskauden ja imetyksen aikana.

Kattava hoito pitää sen houkuttelevan ulkonäön, estää maidon kanavien tukkeutumisen ensimmäisinä viikkoina synnytyksen jälkeen ja helpottaa imetyksen prosessia.

Sinun täytyy seurata terveyttäsi jatkuvasti, ja imettävän naisen on säännöllisesti suoritettava rintojen itsetarkastus, jotta voidaan havaita sinettien ulkonäkö ajoissa ja pyytää apua lääkäriltä.

Viivästyneet oireet

Tyttöön perustetaan säännöllinen kuukautiskierto 2 vuotta ensimmäisen kuukautisen jälkeen. Tämä ei kuitenkaan välttämättä onnistu. On monia naisia, joilla on epäsäännöllinen sykli, mutta ei ole gynekologisia sairauksia ja hormonien ongelmia. Joka tapauksessa kannattaa käydä läpi täydellinen tutkimus ennen kuin päätät terveydestäsi.

Kuukautisten viivästymiseen liittyy seuraavat oireet:

 • vaaleanpunainen tai verinen tiputus;
 • kipu kivuliaina lannerangan alueella ja ristissä;
 • vetää alavatsan;
 • rintojen turvotus, herkistyminen, kipu ja täyteyden tunne.

Jos kuukautisia ei ole, sinun on ensin tehtävä raskaustesti, varsinkin jos viive on yli 10 päivää. Jos testi on negatiivinen ja rintakehä ja vatsaontelon sattuu, on tarpeen käydä gynekologissa ja testata seuraavien 3-4 päivän aikana.

Pitkä viive negatiivisen raskaustestin yhteydessä osoittaa vakavan hormonaalisen häiriön tai patologisten prosessien kehittymisen rinnassa ja lantion elimissä. Samanaikaisesti vatsaan vatsaan, ja rintarauhasissa on epämukavuutta.

Hormonien roiskeet aiheuttavat erittymisen kapselointia maitomaisissa kanavissa. Käsittelemättömät kystat ja kapselit kasvavat kooltaan, joten rintakehä sattuu ja vetää alavatsan. Voi myös esiintyä hypertermiaa ja purkauksia nännistä.

Miten viivästyminen diagnosoidaan?

Jos kuukausittaisia ​​jaksoja ei ole yli 10 päivää, on tehtävä raskaustesti. Jos tulos on positiivinen, naisen on otettava yhteyttä lääkäriin. Riippumatta päätöksestä tallentaa tai lopettaa raskaus, sinun on ensin suoritettava tarkastus ja tutkimus. Kun suoritetaan ultraääniä, munasolun istutuspaikka määritetään, kohdunulkoinen raskaus ja kasvainten läsnäolo suljetaan pois.

Mastopatia on hyvänlaatuinen kasvain, jos sitä ei diagnosoida ajoissa, se voi rappeutua onkologiseksi kasvaimeksi. Tällöin tarvitaan leikkausta.

Mastopatia on mahdollista diagnosoida tutkinnan ja mammologin avulla sekä ultraäänitutkimuksen avulla.

Ultraäänikoneen avulla voit määrittää, mikä aiheutti kivun:

Tarkempaa diagnoosia varten (epäilty onkologia) lääkäri määrää biopsian. Tätä mikroskooppista analyysiä käyttäen tutkitaan rintakudosoluja. Jos niissä havaitaan patologisia muutoksia, potilaalle määrätään tehokas hoito tai kirurginen interventio.

On välttämätöntä kuunnella tunteitasi ja tutkia jopa pieniä kivuliaita tunteita, jotta diagnosoidaan ja parannetaan maitorauhasen vaarallisia patologioita ajoissa. Miksi rintakipu särkee ja vetää alavatsan, jos testi on negatiivinen? Naisen rinta reagoi herkästi kehon epätasapainoon.

Rintarauhasen herkkyys ja arkuus ilmenevät, kun:

 • kaikki gynekologiset sairaudet;
 • kasvainten esiintyminen lantion elimissä ja rintakehässä;
 • hormonaalinen epätasapaino;
 • infektio- ja tulehdusprosessit gynekologiassa.

Sinun ei pitäisi odottaa 10 päivän viivästystä, jos rintakehä on kipeä, vetämällä vatsaa alaspäin, sinun on välittömästi hakeuduttava lääkärin hoitoon.

Ravitsemuksella on myös voimakas vaikutus kehoon. Mikroelementtien ja vitamiinien, jotka säätelevät hormonitasapainoa, riittämätön saanti aiheuttaa epämukavuutta rintakehän alueella, ja alavihko alkaa satuttaa.

Sinun täytyy noudattaa asianmukaista ravintoa, syödä paljon tuoreita vihanneksia ja hedelmiä, jotka ravitsevat kehoa ravinteiden kanssa. Voit käyttää erikoisruokavalmisteita tai vitamiinikomplekseja, jotka on suunniteltu erityisesti naisille. Sinun täytyy juoda koko kurssi, ei vain 5-10 päivää. Vitamiinien ottamisen kesto määräytyy lääkärin toimesta.

Intensiivinen liikunta yhdistettynä lihasten rakentamiseen tarkoitettujen lääkkeiden saantiin, murtaa naisen hormonit. Tällaiset lääkkeet sisältävät mieshormoneja, joten naiset eivät näytä vain vahvemmalta sukupuolelta, vaan aiheuttavat myös keinotekoisesti muutoksia hormonitasapainossa, jossa naishormonien - estrogeenin ja progesteronin sijasta testosteroni alkaa hallita.

Harjoitusten tulisi olla kohtalaisia. Naisten on parempi valita ei voimaharjoittelu, mutta uinti, jooga tai aerobinen harjoittelu 3-4 päivää viikossa. Terveiden elämäntapojen sääntöjen noudattaminen varmistaa hyvän terveyden ja suojelee naisen kehoa ympäristön kielteisiltä vaikutuksilta, urheilu- ja ulkoilualueet vahvistavat immuunijärjestelmää ja normalisoivat hermoston toimintaa.

Viivästynyt aika ja rintakipu: todennäköiset syyt ja keinot epämiellyttävien oireiden hoitamiseksi

Useimmat naiset tuntevat pienen rintarauhasen ennen kuukautisia. Tämä on ehdottoman normaalia - niin naisten sukupuolihormonit vaikuttavat kehoon. Mutta kuukautiskierron epäonnistumiset lisääntyvien tuskallisten ilmiöiden ollessa rinnassa joskus osoittautuvat vakavien sairauksien ensimmäisiksi oireiksi, vaikka ne liittyvät useimmiten fysiologisiin vaihteluihin hormonien tasossa naisen kehossa. Mitä tehdä ja mistä kääntyä, jos olet huolissaan kuukautisten viivästymisestä ja rintakipusta? Selvitä se.

syistä

Kuukautiset kuukautiset ja kipu rintarauhasissa ovat ominaisia ​​monille tiloille, ja ne liittyvät naisen hormonaalisen taustan muutoksiin. Kuukautiskierto on suorassa yhteydessä aivolisäkkeessä syntetisoitujen follikkelia stimuloivien ja luteinisoivien hormonien kehittymiseen. Lisääntymisjärjestelmästä vastuussa olevien hormonien tasapaino riippuu puolestaan:

 • estrogeeni;
 • progesteroni;
 • prolaktiini.

Ne tuotetaan munasarjoissa, ja jopa lievä veren määrän nousu tai väheneminen vaikuttaa naisen hyvinvointiin, hänen terveyteen ja ulkonäköön.

Nämä hormonit ovat vastuussa ovulaatiosta, säännöllisestä kuukausittaisesta jaksosta ja vaikuttavat rintarauhasen kanavien laajentumiseen, valmistelemalla niitä mahdolliseen käsitteeseen ja imettämiseen, joten viimeisinä päivinä ennen kuukautisten alkamista havaitaan rintojen turvotusta ja arkuus.

Hormonaalinen epätasapaino, joka aiheutti kuukautisten viivästymisen ja rintakipu, voi ilmetä fysiologisista tai patologisista syistä.

Näiden oireiden todennäköisin syy on raskaus. Hormonien tasapaino, joka on ominaista naiselle ennen hedelmöittymistä, on häiriintynyt, keho valmistautuu synnytykseen ja tulevaan imetykseen.

Jos kuukautisten alkaminen viivästyy useita päiviä, rintakipu sattuu, mutta raskautta ei ole, hormonaalisen järjestelmän toiminnalliset häiriöt naisilla voivat aiheuttaa tämän:

 • joilla on voimakas tai pitkittynyt stressi;
 • tartunnan saaneiden sairauksien jälkeen;
 • raskaan fyysisen rasituksen jälkeen;
 • äkillisissä ilmastonmuutoksissa (akklimatisoitumisjakson aikana);
 • lihavuuden tai äkillisen laihtumisen vaikutuksina;
 • kun käytetään suun kautta otettavia ehkäisyvalmisteita tai muita hormonaalisia lääkkeitä;
 • vaihdevuosien aikana.

Alkoholi- tai huumeriippuvuus, krooninen unihäiriö ja kehon myrkyllisyys voivat myös aiheuttaa hormonihäiriöitä.

Syklin rikkomisen ja rintakipun patologisten syiden joukossa ovat:

 • mastopatiaa;
 • naisten sukupuolielinten tulehdukselliset sairaudet;
 • polysystiset munasarjat;
 • onkologia.

Jos kuukautisten viive toistuu joka kuukausi, rintarauhaset turpoavat ja loukkaantuvat, riippumatta syklin päivästä - tämä on syy miettiä vakavasti terveyttäsi ja kuulla lääkärin neuvoja.

Tarkastellaan tarkemmin kuukautiskierron epäonnistumista aiheuttavia syitä ja selvitetään, mitä on tehtävä tietyssä tilanteessa.

Todennäköisin syy on raskaus.

Ensimmäinen ajatus, joka pitäisi syntyä naisessa, jolla on kuukautisten viive ja rintakipu, on raskaus. Yleensä nämä oireet ovat ensimmäisiä merkkejä munan lannoituksesta.

Miksi kipu tapahtuu

Raskauden ensimmäisistä päivistä lähtien naisten elin alkaa valmistautua tulevaan synnytykseen ja imetykseen, joten se muuttuu syvällisesti. Naisen hormonaalinen tausta muuttuu:

 • estrogeenin tuotanto lisääntyy, jonka vaikutuksesta istukka muodostuu, sukupuolielinten kasvu tapahtuu, verisuonten kehittyminen sikiön ruokkimiseksi;
 • progesteronitasot lisääntyvät, stimuloivat imetyksen kehittymistä ja valmistusta;
 • raskauden aikana naisen veren seerumin prolaktiinin määrä kasvaa dramaattisesti - tämä hormoni on vastuussa ovulaatiokierron estämisestä ja on tarpeen imetyksen toteuttamiseksi.

Hormonien tason muuttaminen raskauden aikana aiheuttaa kuukautisten lopettamisen ja synnyttää rintojen arkuus.

Ensimmäiset oireet

Viiveen lisäksi seuraavat merkit ovat ominaista raskauden ensimmäisille viikoille:

 • lisääntynyt väsymys;
 • tiputtaminen emättimestä;
 • vatsan kipeä kipu;
 • pahoinvointi.

Monet oireet muistuttavat naisen tilaa ennen kuukautisten alkua, joten älä keskity vain tunteisiin.

Määritysmenetelmät

Nykyaikaiset raskaustestit pystyvät määrittämään alkuvaiheen, joka alkaa kuukautisten viivästymisen ensimmäisinä päivinä, joten sinun pitäisi viitata tähän raskauden määritysmenetelmään. Jos tämä ei ole mahdollista, vanha, mutta aika testattu menetelmä on kehon peruslämpötilan mittaus. Tätä varten aamulla heti heräämisen jälkeen on välttämätöntä ottaa vastaan ​​peräaukon tai emättimen lämpömittarin lukemat. Raskauden alkaessa lämpötila vaihtelee välillä 37,2 - 37,4 ° C.

Sinun on ymmärrettävä, että naisen kehon yksilöllisten ominaisuuksien ja raskaustestiä koskevan todennäköisyyden vuoksi vain lääkäri voi vahvistaa tai sulkea käsityksen naispuolisten laboratoriotestien, henkilökohtaisten tutkimusten ja ultraäänen diagnostiikan jälkeen.

Ja jos testi on negatiivinen?

Lääkärit uskovat, että kuukautisten viivästyminen 7–10 päivän ajan ei ole merkki patologiasta ja se voi johtua hormonitasojen pienistä vaihteluista, jotka johtuvat vaikutuksesta naisen kehoon haitallisista tekijöistä. Tällaisiin toiminnallisiin viiveisiin liittyy usein maitorauhasen kipua ja turvotusta. Miksi näin tapahtuu?

Stressi ja voimakas harjoitus

Psyko-emotionaalisen mullistuksen tai aivoissa tapahtuneen fyysisen ylikuormituksen vaikutuksesta voi esiintyä aivolisäkkeen ja hypotalamuksen solujen väliaikaisia ​​toimintahäiriöitä, jotka ovat kehon tärkeimpiä keskuksia. Follikkelia stimuloivien ja luteinisoivien hormonien syklinen synteesi on häiriintynyt, mikä varmasti johtaa kuukautiskierron häiriöihin estrogeenin ja progesteronin riittämättömän (tai liiallisen) tuotannon vuoksi.

Kun stressi lisää prolaktiinitasoa (sitä kutsutaan myös "stresshormoniksi"). Hyperprolaktinemia johtaa syklin rikkomiseen ja rintarauhasen aktiiviseen kasvuun.

Syklin normalisoimiseksi on tarpeen käydä läpi masennuslääkkeitä (vakavissa tapauksissa ota yhteyttä psykologiin tai psykoterapeuttiin) ja pidättäytyä kuristavista harjoituksista tai liiallisesta fyysisestä rasituksesta.

Siirretyt tartuntataudit

Infektioilla on myrkyllinen vaikutus naisen kehoon, mikä johtaa hermoston, aivolisäkkeen ja munasarjojen heikentyneeseen toimintaan. Luteinisoivan hormonin riittämätön tuotanto voi johtaa myöhäiseen ovulaatioon ja kuukautisten viivästymiseen. Liiallinen estrogeenin synteesi johtaa kipuun rintoihin.

Elimistön palauttamiseksi vakavien sairauksien jälkeen asianmukainen ravitsemus on erittäin tärkeää, jotta varmistetaan vitamiinien ja kivennäisaineiden riittävä saanti, työ- ja lepo-ohjeiden noudattaminen ja kävelee raikkaassa ilmassa.

Ilmaston tai aikavyöhykkeen äkillinen muutos

Merkittävät muutokset ilmasto-olosuhteissa johtavat siihen, että elimistö tarvitsee aikaa sopeutua. Hermoston toimintahäiriöt sekä muiden elinten ja järjestelmien toiminta ovat normaalia fysiologista ilmiötä, joka häviää 3-4 päivän kuluttua, enintään viikon kuluttua. Tässä mielessä kuukautiskierto jatkuu ja rintojen rauhaskudoksessa jatkuvat estrogeenin ja progesteronin vaikutukset, joten siinä on mahdollisia tuskallisia tunteita.

Terävä voitto tai painon lasku

Terävät painonvaihtelut vähenevän tai kasvavan suuntaan johtavat välttämättä aineenvaihdunnan muutokseen ja häiritsevät hormonituotannon rytmiä. Ravinteiden (proteiinien ja rasvojen) puuttuminen, kun ruokavalio on epätasapainoinen, johtaa endokriinisen järjestelmän toimintahäiriöön. Lisäksi laihtuminen, kuten lihavuus, liittyy lähes aina stressiin, hermostuneisuuteen ja masennukseen, mikä pahentaa tilannetta ja vaikuttaa kuukautisten alkamiseen ajoissa.

Kuukautiskierron normalisointi voi tapahtua vain järjestelmän ja ruokavalion luomisessa. Joissakin tapauksissa tarvitaan hormonaalisia valmisteita, mutta vain lääkäri voi määrätä niitä.

Ehkäisevä käyttö

Kuukautiskierron viivästyminen, johon liittyy kipu rintarauhasissa, ei ole harvinaista, kun käytetään ehkäisymenetelmää tai kun suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden käyttö on poistettu.

Hätäavun ehkäisyä ei pidä tehdä yli kaksi kertaa vuodessa! Muuten se on täynnä vakavia häiriöitä hormonitoiminnassa ja pitkäkestoisessa kuntoutushoidossa.

Kun otat hormonaalisia synteettisiä keinoja ei-toivotun raskauden estämiseksi, munasarjojen toiminta tukahdutetaan tänä aikana. Huumeiden lakkauttamisen jälkeen sitä ei heti palauteta, joskus se tapahtuu 3-4 kuukauden kuluttua. Kuukautiset voivat viivästyä useita päiviä tai alkaa aikaisemmin. Tämän ajanjakson aikana mahdolliset mielialan vaihtelut, lisääntynyt hikoilu, rintarauhasen kiihtyminen.

Joskus syklin epäonnistuminen aiheuttaa eri tautien hoitoa rauhoittavien tai tulehduskipulääkkeiden avulla.

vaihdevuodet

40 vuoden kuluttua naisten kuukautiskierto on yleisempää. Premenopausiin liittyy usein kipua ja rintarauhasen herkkyyttä. Tänä aikana munasarjojen toiminta on yleensä vähentynyt, vaikka ne ovat edelleen toiminnassa. Tämä selittää kuukautisten mahdollisen viivästymisen. Estrogeenin ja progesteronin vaihteleva taso aiheuttaa epämiellyttäviä tunteita rinnassa ja muita ilmiöitä, joita esiintyy vaihdevuosien aikana.

Vähentääkseen maitorauhasen kipua ja turvotusta ja lievittämään oireita, joita nainen kokee niin vaikeassa jaksossa, on suositeltavaa ottaa käyttöön luonnollisiin tai synteettisiin hormoneihin perustuvia lääkkeitä. Heidän vastaanotto on mahdollista vasta lääkärin kanssa.

Patologiset syyt

Valitettavasti kuukautisten viivästyminen ja rintakipu voivat olla merkki sairaudesta. Hälyttää hälytys, jos samanlainen tilanne toistuu säännöllisesti ja ilmenee muita oireita, jotka viittaavat kehon toimintahäiriöihin.

tauti rinnasta

Kivulias tunne maitorauhasissa on usein merkki mastopatiasta, johon liittyy sidekudoksen lisääntyminen. Sen oireet ovat:

 • purkautuminen nänneistä;
 • pienten kyhmyjen esiintyminen rauhasten kanaviin;
 • kohonnut imusolmukkeet.

Sairaus esiintyy usein hormonaalisten häiriöiden ja sukupuolielinten tulehduksen taustalla, ja siksi siihen voi liittyä kuukautisten viivästyminen ja vatsan vatsan vetäminen.

Vapauta tila auttaa saamaan jodivalmisteita, diureetteja syklin toisella puoliskolla ja hormonaalisia lääkkeitä, jotka asiantuntija valitsee sukupuolihormonitasojen verikokeiden jälkeen.

Kohdun ja munasarjojen tulehdukselliset sairaudet

Naisten lisääntymisjärjestelmän tulehdus (endometriitti, salpingoophoriitti, adnexiitti) sekä gynekologiset menettelyt: eroosion, kaaretuksen ja kohdunsisäisen laitteen asentaminen voi myös johtaa kuukautisten viivästymiseen, johon liittyy rintojen lisääntynyt herkkyys ja arkuus.

Tyypillisiä oireita epäillään tulehdussairaudesta - kuume ja vatsakipu vatsaontelossa. Hoito määrää gynekologin. Yleensä käytetään antibakteerisia ja anti-inflammatorisia lääkkeitä.

Polystystinen munasarjojen oireyhtymä

Useat kystat pinnalla ja munasarjan sisällä aiheuttavat epäonnistumisia niiden toiminnassa. Rintarauhasen turvotus, riippumatta syklistä ja kuukautisten usein viivästymisistä, on yksi taudin yleisimmistä oireista.

Seuraavat merkit ovat tyypillisiä myös polysystiselle:

 • hiusten ihon heikkeneminen liiallisten talirauhasien vuoksi;
 • hirsutismi - hiusten kasvun lisääntyminen kehon alueilla, joilla naisilla ei yleensä ole karvaa (leuka, ylähuulen yläpuolella, rinnassa);
 • hiustenlähtö, joka aiheuttaa hiustenlähtöä;
 • vatsan lihavuus (rasvaa varastoidaan vatsan alueella).

Tauti ei ainoastaan ​​johda ulkonäön muutokseen, vaan aiheuttaa usein hedelmättömyyttä ja muita terveysongelmia. Hoidon hormonaalinen, riittävän pitkä, suoritetaan lääkärin tarkassa valvonnassa. Ennuste on kuitenkin suotuisa - hormonaalisen taustan normalisoinnin myötä kuukautiskierto on vakiintunut, tuskallinen tunne rinnassa katoaa, naisella on mahdollisuus tulla raskaaksi.

kasvaimet

Yksi sukupuolielinten tai kilpirauhasen pahanlaatuisen kasvain ilmenemismuodoista on kuukautisten viivästyminen. Hormonien tuotantoon liittyvät prosessit hidastuvat, mikä johtaa kuukautiskierron ja rintakipun häiriöihin. Joskus purkauksen luonne tai sen tilavuus muuttuu.

Kaikki sukupuolielinten sairaudet ja kehon endokriiniset häiriöt voivat johtaa kuukautisten viivästymiseen ja rintakipuun. Mitä nopeammin etsit lääketieteellistä apua ja tutkitaan, sitä vähemmän terveysvaikutuksia nämä patologiat tuovat.

Miten päästä eroon kivusta

Useimmiten rintakipu, jossa on viivästynyt kuukautiset, on vain oire, joka lakkaa häiritsemästä naista välittömästi kuukautisten alkamisen jälkeen. Poikkeuksena on mastopatia, vakavat hormonaaliset häiriöt tai onkologiset sairaudet. Rintojen arkuus raskauden aikana laskee viikon 12 loppuun mennessä.

Jos rintakipu häiritsee normaalia elämää, lääkärit suosittelevat kipulääkkeiden ja lääkkeiden ottamista verenkierron parantamiseksi (vain ei-raskaana!)

Paikallisesti voit käyttää voidetta tai geelejä: Traumel, tohtori, Boro Plus. Se auttaa lievittämään kipua soveltamalla tuoreita kaali lehtiä rintaan.

On olemassa monia ehtoja ja sairauksia, jotka voivat johtaa viivästyneisiin jaksoihin ja rintojen arkaluonteisuuteen. Jos tällaiset tapaukset ovat satunnaisia ​​ja johtuvat dramaattisista muutoksista naisen elämässä tai liittyvät raskauteen, ei ole mitään syytä huoleen.

Jos haluat tietää, miksi kuukautiset ja rintakipu olivat viivästyneet, naisen täytyy vierailla endokrinologissa, gynekologissa ja rintojen asiantuntijassa. Muista käydä läpi rintarauhasen laitteistokokeet, läpäise täydellinen verenkuva ja hormonit. Vain silloin voidaan arvioida tällaisten ilmiöiden syitä ja aloittaa hoito tarvittaessa.

Rintakehä ja kuukautisten viivästyminen 4 päivän ajan

Kysymys # 49227

Hei Kiittää kysymystä. Huolestunut oireista - huimaus, uneliaisuus, mielialan vaihtelut, lämpötila 37,1 - 37,2, vain rintakehän nännit, alavatsan kipu, tuntuu kuin se olisi pakattu kouraksi. Viive oli 4 päivää, ja kun he saapuivat, ne olivat vähemmän runsaita ja vähemmän pitkiä, ja rakenne ja väri muuttuivat. Kestää 4 kuukautta kuukautisten jälkeen, mutta rintakehä ei lakannut vahingoittumasta. Testi on negatiivinen. Kuulemisessa vain kesäkuun 6. kuponki.

Kysymys # 45053

Tervetuloa! Viivästyminen 4 kuukautta, satuttaa rinnassa ja vetää vatsa ylhäältä alas, heikkous. Ei suojattu, mutta pysähtyi ajoissa. Purkaus oli kehossa, mutta ei sisällä (vatsa, selkä). Mikä voisi olla?

Kysymys numero 44967

Tervetuloa! Minulla on 4 päivän viive. Ei koskaan ollut sukupuoliyhteyttä. En halua erityisesti mennä lääkäriin, sillä se on uskomattoman pelottava. Oli paljon stressaavia tilanteita, mutta jotenkin he eivät koskaan vaikuttaneet heidän jaksoihinsa. Joskus vatsakipu. Rintani sattuu hieman. Oireita, kuten ennen kuukautisia, mutta vatsa ei satuta niin paljon. Tila on normaali. Ja ei ole kuukausittain! Jos tällaisia ​​oireita esiintyy, voiko se tarkoittaa, että minun on odotettava? Tai vielä matkaa lääkäriin ei voida välttää?

Kysymysnumero 33962

Jos kuukautisten viivästyminen on vain 3 päivää, kun taas vasemman rinnan alueella on hieman kipua, ota yhteyttä gynekologiin? Tai odota pari päivää, voiko aika alkaa? Seksuaalinen suhde ei ollut pitkä.

Kysymysnumero 3127

Hei, minulla on jo 4 kuukauden viive, rintani on kasvanut ja se sattuu. Sukupuoliyhteydessä miehensä kanssa ilman kondomia emättimen siemenneste ei laskenut kerran. Hän teki testin, osoitti negatiivisesti, mutta kuukausittaisia ​​ei vielä ole. Kerro minulle, mitä se voi olla? Kiitos.

Kysymys numero 29999

Hei, kolme päivää ennen kuukautisia oli suojaamaton PA ja siemensyöksy minussa. Nyt minulla on 4 päivän viive. Rinta sattuu. Onko raskaus mahdollista?

Kysymysnumero 23734

Hyvää iltapäivää Tähän mennessä minulla on viidennen kuukauden viive ja 36 DC. Oma MC on 28-31 päivää (enimmäkseen 28). Kuukausittain tuli joka kuukausi niiden alkamispäivänä (+ - 2 päivää). Arvioitu ovulaation päivämäärä 10.-13. Syyskuuta, mutta ei se, että hän oli näinä päivinä (en seuraa). BT toinen päivä 37-37,2. Tehty 3 testiä, negatiivinen. Rinnat ja nännit ovat herkkiä (he vahingoittavat, mutta eivät paljon). Yksi lapsi on jo siellä (ts. Toinen raskaus on mahdollista). Mitä se voisi olla, raskaus tai patologia?

Kysymysnumero 10559

Hyvä päivä! Minulla on suuri ongelma kanssasi. 5. tammikuuta (kuukautisten viimeinen päivä) oli sukupuoliyhteys, suojaamaton. Sen jälkeen menin wc: hen, pyyhin sen, pestä sen, jotta ei jättänyt jälkiä hoppuani. Siten sykli on tavallisesti säännöllinen, mutta 4 päivän viive. Gynekologin tutkiminen, 8 kokeen mukaan - ei, se ei haista raskaana. Valmistettu HCG-testi = 0,8. Ja tällä hetkellä rintani sattuu, vatsan alempi vatsa, alaselän särkyni, akne-ihottuma yleensä, kuten minulla on ennen kuukautisia. Ja huomenna on kuudes päivä. Ja se ei ole. Ja tänään, illalla, vyötärö alkoi tulla hyvin voimakkaaksi, ikään kuin painaisi sormia munuaisille. Mitä se voisi olla? Hormonaalinen vika? Olen kylmä? Raskaus? Auttakaa.

Kysymys numero 9781

Tosiasia on, että joulukuun alusta lähtien sain vakaita viiveitä 3-4 päivässä. Tammikuussa hän teki testin, osoitti positiivisesti, mutta 2 tunnin kuluttua hän meni. Rintakehä käyttäytyy hyvin oudosti, se sattuu pysähtymättä. Juuri kun kuukautiskipu vähenee, se on 11–10 päivää, ja 20 kipu on jälleen vahva. Mitä se voisi olla ja mistä kääntyä? Kuukausittain liian outo, sitten vähän, sitten kuinka paljon kaataa.

Viivästynyt kuukausittainen rinnassa sattuu

Ei sykli, vaan luonnon ihme :)) 4 päivää kuinka täynnä ja kipeä rinta, 2 päivää miten kuukautiset alkavat :) Luonnolliset mielialan vaihtelut ja kohonnut reaktio tuoksuihin. Testit ovat tietysti puhtaita, mikä on ymmärrettävää. Pikemminkin, jos kuukausittain aloitetaan. Näen

Jälleen kerran 25. Kuukausi sitten siellä oli valtava viive, kirjoitin tästä paljon. Sitten kuukautiset tulivat, kävi ilmi, että se oli vain hermojen hajoaminen ja lääkäri sanoi, että ne saattavat johtua lämmöstä. Ja hän selitti, ettei mikään kauhea. Mutta tässä on 28. päivä viivästyksestä. sitten minä

Hei Minulla on 1 päivän viive, koko kasvoni oli ripoteltu rintaan, se on kauhistuttavaa kuin ennen kuukautisia. Tänään aloin huomata hieman läpinäkyvää purkausta.

Viimeisen kuukauden viive oli viime huhtikuussa, testit olivat negatiivisia. Kaikki merkit kuukautiskierroksesta kasvoilla. Akne hänen otsaansa, hänen rintansa paisui, ja nyt taas pehmeä, sattuu vatsaansa.

Ymmärrän, että idle hermot ja minä ja muut, mutta. Jokuilla oli tällaisia ​​oireita: alavihan vetäminen 5 päiväksi (kuukautisten aikana en ollut koskaan kokenut niin lievää kipua), kehon lämpötila 37,0 (ja tunnen oloni hienoksi), rintani paisunut ja hyvin herkkä. Ennen toisen 4 päivän viivästymistä testi ei pelännyt. Kenellä oli se? Ja mitä se sanoi?

Minulla on nuori mies PAP. Ja tällä hetkellä minusta tuntui muutoksissa itsessäni, jotka johtivat minut ajatukseen B: stä. Minulla on rintakipua (oikeassa), päänsärkyä, oksennin toisena päivänä, oikea munasarjani oli kipeä. Nyt se ei satuta. Tällä hetkellä pää ja rintakipu olivat vaaleankeltaista purkausta. Ei runsaasti. Ennen kuukausi vielä viikolla. Mitkä olivat oireesi ennen viivettä? I.

Sykli on nyt 33 päivää pitkä. Milloin kuukausittain ei tiedä. Yleensä 2 viikon kuluessa rintakipu sattuu ennen kuukautisia. Ja nyt tai vika tai viive. Jos lasket minun jaksolleni, se on 28 päivää, mikä tarkoittaa 5 päivän viivettä. Ja näin viive alkoi ja rintakehä alkoi satuttaa, mutta ei turvonnut, en tiedä mitä ajatella.

Eilen ajatuksen oli tarkoitus mennä kuukausittain. Mutta ne eivät ole eilen eikä tänään. Rintakehä sattuu ja se on niin. En tee vielä testejä. Voiko pillereitä viivästyttää?

Oikeastaan ​​täällä. Rintani sattuu, tänään aloin vatsata vatsaani.. kovaa, kuten kuukautisten aikana, 12 DPO: ta, en tehnyt enempää testejä, päätin odottaa joko M: ää tai viivettä.. Odotamme

Viivästyminen 8 päivää, testit kielteisesti, rintakipu vatsaan Ennen tätä viivettä kuukautiset menivät niin, että sen pitäisi olla 5 päivää ja 28 päivän tauko.

Tytöt, jotka aloittivat ajanjaksonsa peruuntumisen jälkeen? Oliko viivästyksiä? Minulla on 32 ds vatsan ja munasarjojen vetäminen, rintani sattuu ja M ei.

Viive on 3-4 päivää, vatsa on täynnä kuin kuukautisten aikana, rintakipu sattuu, sitten ei. 4 vuotta en voi tulla raskaaksi (ehkä tietenkin paniikkiin, mutta mitä voit sanoa testistä? Ala - tänä aamuna).

Tänään on kuukautisten viides päivä, he ovat jo loppuneet rintakehästä, joka on satunnainen, on mahdotonta koskettaa hirveästi, enkö voi laittaa rintaliiviä? En ole koskaan saanut tätä ensimmäistä kertaa. Se oli 12 päivän viive, ja lääkäri määräsi hormonit aiheuttamaan niitä, mutta mitä enemmän he hylkään. Onko kukaan törmännyt tähän?

Tytöt, kerro minun juoda duphastonia 20-25. Päivään asti, aikaisemmin, 2 päivää duphastonin jälkeen, kuukautiset alkoivat vakaasti, tänään on 30 päivän sykli, ei ole kuukautisia, rintakehä sattuu, testi on negatiivinen. Onko joku kohdannut viivästyksiä duphastonin jälkeen?

Tällainen tilanne, viive oli 4 päivää, sen jälkeen kun tuntui ajanjaksolta, mutta päivittäin, ja jo 5 päivää. Vatsa sattuu kuin kuukautisten ensimmäisenä päivänä, rinta on täynnä. Br 36,7. Viikonloppu, sairaala ei toimi, mitä ajatella?

Hei kaikki) kerro minulle, kehon lämpötila on 37-37.1 viikossa ja ei kuulu, ei ole kylmä oireita, rinnassa kipeä kuin ennen kuukautisia, tänään on ensimmäinen päivä viive, paitsi rinnassa ei ole merkkejä kuukautisia, vatsaan ei ole merkkejä kuukautiskierroksesta, vatsa ei satuta, me haluamme vauva!

hyvää iltapäivää. Kerro minulle, voiko kukaan olla? tilanne on sellainen, että kuukausittainen viive on jo kolmas päivä, vatsa ei satuta (ei ole edes vihjeitä), vain rintakehä sattuu hyvin. (kasvanut koko ja älä kosketa) teki koekäytön. ennen viivästystä hän luovutti hgch-neg. (0,1). ennen kuin viivästys meni gynekologille, hän näki koon ZhT: n, hän ei sanonut mitään. voisiko se olla raskaus? tai odota vielä kuukautisia? kiitos etukäteen vastauksista)

Hei, rakkaat tytöt) Karkotuksen jälkeen 16 päivää on kulunut! Viive vain 2 päivää! Hän teki testin ja osoitti heikkoa 2 nauhaa, oireista vain kaadettu rintakehä ja vatsan alavaiva kuin kuukautiset! Miten määritetään, onko kyseessä raskaus vai ei?

Auta tyttöjä, 13 päivän viive, bt 37,1-37,7, tavallinen lämpötila 37-37,4 oli tänään negatiivinen. (((viiveen ensimmäisinä päivinä se oli epämiellyttävää vatsaa 4 vuorokautta, mikään ei auttanut ja vatsa oli hyvin tuskallista. Vatsa veti kuukausi, mutta se pysähtyi, mutta rinnassa sattui tai pikemminkin nännit viivästyneinä päivinä. 3 päivää 3 päivää tahriintunut tummanruskea melkein musta sitten meni 2 päivää kuukaudessa Pts liian tumma. Ja tällä kertaa he eivät menneet lainkaan.

tytöt, kun voit odottaa ainakin joitakin raskauden merkkejä. ))) rintakehää lukuun ottamatta, ei mitään häiritseviä))) kyllä, ja hän ei sulkenut, vaan vain sattui kuin ennen kuukautisia. Ymmärrän, että se on luultavasti liian aikaista, mutta monet tuntevat jotain ennen viivästystä.

Hei kaikki, minulla on 12 kuukauden viive, rintani on turvonnut ja niin paljon ei ole mitään. Nykyään ruskea purkautuminen meni hieman.. Kymmenen viikonpäivänä testi oli negatiivinen. Mieheni ja minä todella haluamme vauvan. Kerro minulle, kun raskaus voi olla ruskea? Ja yleensä se voi olla raskaus tai M.

Tytöt, minulla on tänään kolmas viivästyspäivä. Rintani sattuu, minulla on ongelmia ruokahalun kanssa, mutta tein testin aamusta (halvin) - se on tyhjä. Viime kuussa viive oli myös kolme päivää, sitten tuli kuukausittain. Ehkä joku oli niin? Mitä neuvoo?

• Viive M ja ei B Tänään 36 pistettä. Kuukautisten pitäisi olla tullut 16. kesäkuuta. Olen vain tuntenut vatsakipua viikossa, rintani on tullut suuremmaksi, valkoiseksi. Testaa negatiivinen. En tiedä mitä ajatella. Pitkään yrittää tulla raskaaksi. Tavallisesti aika tulee kuukausittain. Mitä se voisi olla?

Hei! Minulla on epäsäännöllinen kuukausikierros, joka kuukausi 1,5 vuotta viivästys 2,5,7,10 päivää, paitsi 3 kuukautta huumeiden hoitoa.En todellakaan halua vauvaa, heinäkuussa oli jaettu sukupuoli 2,3 päivän välein (ei suojella) kuukausittain.

Kuka ruokki pitkään ja tuli uuteen raskauteen, mikä oli rintojen kanssa? Minulla on neljäs sykli, rintakehäni ei loukkaantunut ollenkaan, ennen kuukautisia, nyt on hyvin herkkä nännit ja rintakipu sivuilla. Näyttää siltä, ​​että PMS tai raskaus? Testaa kolmas päivä tuskin havaittavalla haamulla, elektronisella negatiivisella. Olisi kärsivällisyyttä odottaa. Viimeisen jakson viiveen mukaan yksi päivä..

Rakkaat tytöt, kiitos, että otit aikaa virkaan. Näin on, viive on 3 päivää, testejä ei tehty, joskus alemman vatsan kipu hieman, mutta mikä huolestuttaa minua eniten, että rinnat ovat turvonneet nännejä punoitettuina ja kun kosketat jotain tuskallisesti, itse kaupunki

Tytöt, hei! Minun tapauksessani, 2 viikon viiveellä, tein 2 testiä ja molemmat olivat negatiivisia, kohdun, sitten kiristettiin, sitten rentoivat, lanne oli kipeä, rintakehä oli herkkä, mutta se ei loukkaantunut, peruslämpötila oli 37,1 ja neljäs päivä. Lääkärille vain kuukauden lopussa (((mikä on se. Raskaus tai tulehduksellinen prosessi. Ehkä joku oli niin. Viimeinen kuukausi oli 31. heinäkuuta, ei koskaan ollut tällaista viivettä ((

Viiden päivän viive, testi ei tapahtunut. En tiedä mitä tehdä, en etsi merkkejä itsestäni, vain rintojen ja nännien särkee hirveästi merkkejä varten. Mihin minun pitäisi mennä, jos en saa kuukautisia?

Hyvää päivää tytöt! En voi selvittää, mikä on väärin. Viivästetään toinen päivä. Rintakehä sattuu, on paisunut, kuten ennenkin kuukausittain. Ja he eivät ole. Tässä mielestäni iloitsen tai vielä liian aikaisin. Mitä luulet? Ehkä tällaiset raskauden merkit? tai vielä kuukausittain tulevat ((((

Rakkaat tytöt, kiitos, että otit aikaa virkaan. Näin on, viive on 3 päivää, testejä ei tehty, joskus alemman vatsan kipu hieman, mutta mikä huolestuttaa minua eniten, että rinnat ovat turvonneet nännit punoitettuina ja kun kosketat jotain tuskallisesti voimakkaasti, rinta itsessään ei ole.

Kolmas päivä on viive, negatiiviset testit (vain 2 kappaletta), rintakehä sattuu, pää sattuu, alaselän vetää, kaikki raivostuttaa. Toimiiko se? tai ovat hirviöt viivästyneet? :) Raskaustesti osoitti tyttäret ennen kuukautisten viivästymistä, ja täällä hiljaisuus on konkreettinen. Minulla on Mesics päivittäin ja tunti kerrallaan. Ja silti se on kuukausittain.

tytöt, hyvä iltapäivä! Viive on toinen päivä, vatsa sattuu ja se puhkeaa, ikään kuin kuukautiset alkavat hetkeksi, jolloin rintakehä kutsuu, vetää ylös, sitten BT palaa aamulla 37.4 Jos teet testin? Ja onko mahdollista raskautta vai vain lentää? Tietoja ei laskettu

Hyvää uutta vuotta kaikille! Tytöt kertovat, että ehkä joku sai tämän, koska olen paniikissa. Juoman Duphastonin kolmannen kuukauden (heidät nimitettiin raskaaksi), mutta kaikki lennot, kuukausittaiset 2 kuukautta, olivat 29DT, aloitettiin ruskealla tahralla ja sitten normeilla. Ja tässä jaksossa tänään on viidennen päivän viivästys, testi teki 2 päivän viiveen (negatiivinen) ensimmäisten 3 päivän aikana ruskean tahran, rinta sattui kuin koskaan, joskus jopa sattuu nukkumaan. Mutta nyt ei ole vastuuvapautta, ei kuukautisia, ja.

Kuukausittaiset tytöt tulivat 31. toukokuuta 2 päivän viiveellä, yleensä noin 7 päivää, 5 päivää varmasti, mutta täällä he menivät 31. toukokuuta illalla ja tänään he ovat menneet, rintakehäni vielä sattuu, mitä se voi olla?

Kuukautiset kuukautiset 4 päivää, rintakipu, joskus vatsan alareuna vetää. Tehdään testi.

Hyvää iltapäivää Yarina näki kuukauden, päättyi eilen, hänen kuukausittaisen kaudensa oli mentävä 4 päivää sitten, 2 päivää sitten hän alkoi tahrata sitä, mutta se ei ollut paljon, hän teki testin 2 päivää sitten. no. Onko se viivästymisen takia?

Tänään pitäisi alkaa kuukausittain, mitään oireita. Rintakehäni ei satuta, se ei riittänyt, paino ei painunut alas, akne ei päässyt ulos, lämpötila ovulaation jälkeen ei noussut, joskus jopa 36,0 Voit toivoa raskautta? Aion tehdä testin viiveen jälkeen

Tytöt, ovulaatio oli myöhässä, nyt on noin 8-9 dpo ja jo 3 päivän viive, bt omistaa 37, rintakehä on turvonnut ja kipeä, alaselän vetimet, alavihan pistely hieman, testit ovat negatiivisia, vain kuukautisten ensimmäinen päivä oli punainen purkaus, kirjaimellisesti pari.

tytöt tällainen tilanne, oli hormonaalinen epäonnistuminen laittaa polykiztosis munasarjat, määrätty metformiini kuukausittain meni kauan ennen kuin tämä ei ollut noin 6 kuukautta. Mutta kun metformiini oli otettu 2 kuukautta, oli kuukautisia ja 3 kuukautta oli negatiivinen testi, purkaus oli ohut ja valkoinen, hermostunut, rintakehä ei loukkaantunut, mitä tehdä?