Miten Vikasolia otetaan kuukautisia varten. Naisten arvostelut

Jokaisen tytön kalenterissa on sellaisia ​​päiviä, joita kutsutaan kriittisiksi. Tällä hetkellä vatsakipu, pahoinvointi, huimaus ja sukupuolielinten verenvuoto.

Joidenkin reilun sukupuolen kohdalla kuukautiset jatkuvat runsaasti ja pitkään. Vikasol auttaa naisia ​​pysäyttämään epämiellyttävän prosessin pysäyttääkseen ajanjaksonsa - arviot osoittavat, että lääkkeen tehokkuus ilmenee päivän aikana.

Tämä sääntö kuitenkin käynnistyy, jos K-vitamiinin puutos on vakavan verenvuodon syy, ja muissa tapauksissa lääke voi olla hyödytön.

Vikasolin farmakologiset ominaisuudet

Apteekeissa Vikasolia myydään kahdessa muodossa:

 1. Tabletit - 20 tai 30 kpl. yhdessä pakkauksessa.
 2. Injektiopullot, jotka sisältävät yhden prosentin liuoksen - 10 - 100 annosta pakkausta kohti.

Lääkkeen vaikuttava aine on synteettinen K-vitamiini tai natriummenadionin bisulfiitti. Aine on vastuussa veren hyytymisen nopeudesta. Terveessä kehossa veri liikkuu vapaasti astioiden läpi. Sydän- ja verisuonijärjestelmän rikkomukset pahentavat veren hyytymistä ja aiheuttavat raskaita kuukautisia.

Naisten elimistössä natriummenadioni-bisulfiitti stimuloi protrombiinin tuotantoa. Sen ansiosta veren hyytymiset häviävät ja verisuonet säädetään. Lääke vaikuttaa kuukautiskiertoon seuraavasti: joko verenvuoto pysähtyy tai purkautumisen määrä pienenee.

K-vitamiini on hemostaattinen ja antikoagulantti. Naiset ottavat sen lykkäämään kriittisiä päiviä ja lopettamaan kuukausittaisen verenvuodon. Mutta on mahdotonta käyttää lääkettä ilman lupaa, koska syklin säätelyssä on otettava huomioon organismin yksilölliset ominaisuudet. Kliinisen kuvan luotettava arviointi voi olla vain kokenut lääkäri.

Vicasolin tärkeimmät ominaisuudet ovat lisääntynyt veren hyytyminen ja hemostaattinen vaikutus. Myös tabletit ja liuokset stimuloivat K-vitamiinin synteesiä kehossa.

Vicasolin käyttö gynekologiassa

Ginekologian alalla Vikasolin valmistajat yleisiin käyttöohjeisiin korostivat seuraavia käyttöä koskevia sääntöjä:

 • Ota lääke, joka aiheuttaa K-vitamiinin puutteesta johtuvaa dysfunktionaalista verenvuotoa.
 • Yhdessä muiden lääkkeiden kanssa tabletteja tai injektioita endometrioosin ja endometriitin käyttöön.
 • Lääkärin kanssa kuultuaan lopettaa verenvuoto abortin tai lääketieteellisen abortin jälkeen.
 • Älä riko lääkkeen annostusta ja älä käytä sitä vapaaehtoisesti, muuten veren hyytyminen pahenee entisestään, allergiset reaktiot, verenpaineen ongelmat ja lisääntymisjärjestelmän häiriöt.

Lehtikirjoissa kerrottiin myös, miten Vikasol voidaan ottaa raskaiden aikojen aikana. Kulutetun K-vitamiinin määrä riippuu lääkkeen muodosta. Tablettien päivittäinen annos on 2 kpl, tai 0,03 g vaikuttavaa ainetta.

Jos gynekologi määrittelee injektion, injektio annetaan lihaksensisäisesti 1 kerran päivässä. Annos on sama - 0,03 g.

Vikasolin annosta ei voida lisätä, koska komponentit voivat pysäyttää kuukautiskierron vapautumisen. Tässä tapauksessa se kerääntyy kehon sisään ja aiheuttaa turvotusta. Vaarallisin on veren sisäinen hajoaminen.

Jos on kiireellistä pysäyttää aika, miten juoda Vikasolia, on parempi kysyä lääkäriltä. Yli 1 - 2 tablettia päivässä ei voida ottaa. On myös kiellettyä juoda lääkettä yli 2 päivän ajan.

Jos kohdun verenvuoto on uhattuna, lääke otetaan kuukautisten ensimmäisenä päivänä tai vaihtoehtoisesti pari päivää ennen odotettua verenvuotoa. Vikasolin ilmeinen vaikutus ilmenee 24–48 tunnissa, vaikka K-vitamiini alkaa toimia välittömästi. Lääkitys ei voi lopettaa purkausta välittömästi. Se ei sovi käytettäväksi ensiapuna.

Jos Vikasolia käytetään kuukautisten lykkäämiseen, verenvuoto alkaa hieman myöhemmin tai nykyinen sykli häviää ilman purkausta. Jos kuukautisten kestoa on tarpeen lyhentää, juo pillereitä 2-3 päivän ajan verenvuodon alusta. Normaalin keston ollessa 5 päivää kuukautiset laskevat 3 päivään. Mutta ennen kuin otat Vikasolia kuukautisten lopettamiseksi, on tarpeen läpäistä verikoe hyytymistä varten ja keskustella lääkärin kanssa sopivasta hoito-ohjelmasta.

Vasta-aiheet ja haittavaikutukset

Vikasolin käytön tärkeimmät vasta-aiheet ovat maksan vajaatoiminta, raskaus ja tablettien yhteiskäyttö yhdessä alkoholituotteiden kanssa.

Lisäksi on kiellettyä juoda lääkettä tromboemboliaan, lisääntyneeseen veren hyytymiseen (hyperkoaguloituva oireyhtymä) ja yliherkkyyteen komponenteille.

Vikasolin yliannostus kuukautisten aikana ilmenee seuraavina häiriöinä:

 1. Kutina.
 2. Ihottuma urtikaria.
 3. Huimausta.
 4. Bronkospasmi.
 5. Takykardia.
 6. Verenpaine laskee.

Injektion jälkeen pistoskohdassa voi esiintyä punoitusta. Vikasolin samanaikainen vastaanotto muiden hemostaattisten aineiden kanssa parantaa sivuvaikutusten vakavuutta.

Hinta ja analogit

Myydään erilaisia ​​Vikasolan muotoja kohtuulliseen hintaan ja tiskillä. Kustannukset riippuvat tietyn apteekin merkinnästä ja sen sijainnista.

Tabletteja voi ostaa 20 - 40 ruplaa. Injektioneste on kalliimpaa - 70 - 100 ruplaa. Yleensä työkalu on käytettävissä ja jokainen nainen voi ostaa sen milloin tahansa. Mutta on vielä parempi olla vaarantamatta omaa terveyttäsi ja neuvotella lääkärin kanssa ennen apteekin vierailua.

Jos asiantuntija pitää sitä tarpeellisena, Vikasolan sijasta hän tarjoaa potilaan analogit:

 • Kontriven.
 • Dicynone.
 • Rekombinat.
 • Vilate.
 • Tranexam.
 • Witch hazel.
 • OCTAFILin.
 • Trombiinin.
 • Metilergobrevin.
 • Tahakomb.
 • Vilate.
 • Etamzilat.

Vikasolin ei-lääkeanalogit sisältävät lääkehoitojen hemostaattisia maksuja. Luonnolliset hemostaatit ovat horsetail, nokkonen, kamomilla, mäkikuisma, cinquefoil-hanhi, paimenen kukkarot ja valerian.

Auttaa Vikasol raskaiden aikakausien aikana: naisten arviot

Kun päätetään Vicasolin käytöstä, naisten on ymmärrettävä, että korjaustoimenpide ei ole raskas kuukautiset. On tarpeen selvittää voimakkaan verenvuodon perimmäinen syy ja poistaa se.

Kohtuuton lääkitys uhkaa kehoa muodostumalla verihyytymiä, sydämen rytmihäiriöitä, verenpainetautia ja epänormaalia maksan toimintaa. Vikasol on tehokas lääke, joka vaikuttaa hemostaasiin.

Vikasolan tehokkuuden arvioiminen raskaiden jaksojen aikana mahdollistavat huumeiden ottaneiden naisten arvioinnin.

Ilona, ​​30 vuotta vanha: Kun aikani olivat niin kovia, että minun piti mennä sairaalaan. Viikon aikana sain injektioita Vikasol-liuoksella. Laukut ovat erittäin tuskallisia, mutta epämukavuus kannattaa kestää. Haluttu vaikutus ilmeni kahden päivän kuluessa, mutta se on paljon parempi kuin etamzilaattia. Hänellä on liian monia haittavaikutuksia.

Marta, 28-vuotias: Ensimmäisten kolmen päivän aikana kausi on aina runsaasti. Muutama kuukausi sitten, 2. päivänä, alkoi vakava verenvuoto, ja vaihdoin tiivisteet yksitellen. Äiti huolestui ja kutsui ambulanssin. Kun lääkärit olivat ajoissa, onnistuin juoda 2 tablettia Vikasolia. Aiemmin hänen miehensä otti verenvuotoa nenästä. Asiantuntijat veivät minut sairaalaan vain tunnin kuluttua, ja tänä aikana kausi pysähtyi. Olen jo osastolla oppinut, että jos se ei olisi Vikasolille, minun pitäisi tehdä verensiirto. Onnistuin ottamaan lääkkeen ajoissa. Viikon mittaisen havainnon jälkeen he päästivät minut kotiin.

Daria, 46-vuotias: Puolet vuosi sitten minulla oli pitkä viive kuukautisten aikana, minkä jälkeen purkaus meni runsaasti ja pitkään. Jopa 5. päivänä oli paljon verta. Gynekologin suosituksesta alkoi juoda Vikasolia pillereissä, ja ongelmani oli ratkaistu. Vakavampi verenvuoto ei ollut.

Alla, 24-vuotias: Kuukausittain olen yleensä 7 päivää, ja olen tottunut siihen. Mutta vuosi sitten suunniteltiin tärkeä tapahtuma, ja minun piti kiireellisesti leikata kriittiset päivät. Kun kävelin lääketieteellisten sivustojen ja naisten foorumeiden läpi, sain tietoa siitä, miten kuukausittainen Vikasol lopetetaan. Lääke maksaa penniäkään, ostin sen epäröimättä ja join muutamia pillereitä ohjeiden mukaan. Työkalu toimi - päivänä 4, erottivat valoisat palat. Mutta huumeeni ei auttanut sisareni ja aiheutti paljon sivuvaikutuksia. Päätimme ottaa lisää riskiä ja kestää kuukausittaista luonnollista loppua.

Vikasol: kuukautisten käyttöohjeet

Runsas kuukautiskierto naisella ei ole aina normaalia. Jos kuukautiset kestävät kauemmin kuin 6-7 päivää, erittymissä esiintyy hyytymiä ja limaa, puhumalla lisääntymisjärjestelmän patologioista endometriittistä endometrioosiin ja hormonaalisiin häiriöihin. Tässä tapauksessa lääkärit määräävät usein Vikasolin lopettamaan kuukautiset.

Miten Vikasol

Yksinkertaistetussa tulkinnassa lääke tehostaa veren hyytymistä. Sen komponentit vaikuttavat suoraan maksa soluihin, jotka tuottavat aineen protrombiinia. Se vastaa veren tiheydestä ja vähentää siten verenvuodon voimakkuutta.

Vikasolitabletit, joilla on kuukautiset, voivat vähentää veren menetystä kuukautisten aikana ja säätää koko sykliä. Suuntatoiminnan lisäksi lääke normalisoi veren uusiutumisprosessit ja estää anemian kehittymisen. Levitä lääke voi vähentää kuukautiskiertoa ja viivyttää kuukautisten alkamista.

Koostumus ja vapautumislomake

Apteekkien lääke voidaan ostaa tablettien ja injektionesteen muodossa. Pääkomponenttien koostumus on sama, mutta kehoon kohdistuva vaikutus on erilainen. Joten lääkkeen ottamisen jälkeen tabletin muodossa, vaikutus havaitaan 10-12 tunnin kuluttua. Verenvuodon intensiteetti pienenee muutamassa minuutissa, kun lääkettä käytetään nestemäisessä muodossa.

Lääkkeen pääasiallinen vaikuttava aine on K-vitamiinin synteettinen analogi, joka on suoraan mukana verenmuodostusprosesseissa. Tarkemmin sanottuna se on natadi- nibisulfiitin aine. Kun se on kehossa, se muuttuu K-vitamiiniksi - aine on hemostaattinen. Vicasol-pillerit kuukautisten verenvuotoa varten sisältävät lisäkomponenttina tärkkelystä. Injektioliuoksessa on vettä ja suolahappoa.

Käyttöaiheet Vikasolan käyttö kuukausittain

Luettelo lääkkeen käyttöä koskevista käyttöaiheista sisältää seuraavat tilat:

 • vakava kohdun verenvuoto;
 • pitkittynyt raskas kuukautiset;
 • huono veren hyytyminen, joka aiheuttaa suuria verenmenetyksiä kuukautisten aikana;
 • dysfunktionaalinen verenvuoto sukupuolielimestä.

Ensimmäisessä tapauksessa kuukautisten aikana esiintyy verenvuotoa, hyvin voimakkaita ja hyytymiä, joiden syynä ovat kohdun fibroidit, endometrioosi, munasarjakysta ja muut naisten lisääntymisjärjestelmän sairaudet. Tähän voi sisältyä runsaasti jaksoja, jotka johtuvat epävakasta hormonaalista taustaa.

Huonolla hyytymisellä todetaan, että Vikasol-hemostaattiset pillerit, joilla on kuukautiset, estävät suuria verenmenetyksiä. Samoin on määrätty, jos yksin ei pysty kohdemaan kohtua, mikä aiheuttaa voimakasta verenvuotoa. Joskus kuukautiskierron syynä on banaalinen K-vitamiinin puutos, joka on myös hyödyllinen. Hän täyttää tarvittavan vitamiinin puutteen ja ongelma ratkaistaan ​​ilman vakavia seurauksia. Muut käyttöaiheet:

 • hepatiitti ja muut maksasairaudet;
 • vammoja, joissa on veren menetys;
 • verenvuoto mahasta;
 • anemian ehkäisy valinnaisen leikkauksen aikana.

Lääkkeen Vikasol kuukautisten aikana otetaan vain lääkärin määräyksestä. Jos suunnitelluilla kausilla on tavallista enemmän verenhukkaa, ei ole mitään järkeä käyttää lääkkeitä. Naisorganismi voi reagoida banaaliseen aklimatoitumiseen tällä tavalla.

Vasta

Lääkkeellä on vähintään vasta-aiheita veren ja maksan sairauksien suhteen:

 • tromboembolia;
 • lisääntynyt veren hyytyminen;
 • yksittäisiä suvaitsemattomuutta komponentteihin.

Raskauden ja imetyksen aikana lääkettä ilmoitetaan vasta asiantuntijan kanssa. Uskotaan, että vaikuttava aine ei kykene vaikuttamaan sikiöön heikon absorbanssin ja istukan läpi siirtymisen vuoksi. Lääke ei myöskään pääse rintamaitoon.

Vikasol: ohjeet kuukausittain

Lääkkeen hoito-ohjelma ja annostus riippuvat tehtävistä, jotka on ratkaistava, ja olemassa olevista ongelmista. Verenvuodon nopea poistaminen on osoitettu lihakseen. Verenmenetyksen estämiseksi ennen leikkausta tabletit otetaan edellisenä päivänä lääkärin ilmoittamalla annoksella. Jos syntyy synnytyksen aikana korkea verenhukka, Vikasol otetaan myös etukäteen.

Miten Vikasolia otetaan kuukautisten lopettamiseksi

Poikkeustapauksissa voit lopettaa Vikasolin kuukausittain. Vastaanottohemostaattinen alkaa kuukautisten ensimmäisenä päivänä 2 tablettia samaan aikaväliin. Vaihtoehto on yksi lääkkeen injektio päivässä. Tässä tapauksessa kuukautisten verenvuoto muuttuu niukaksi ja häviää 2-3 päivän kuluessa. Lääke otetaan koko tämän ajan.

Jos K-vitamiinin puutteen taustalla esiintyy veren menetystä, on mahdollista pysäyttää aika vielä helpommin ja nopeammin. Biologisen nesteen tiheyden kasvun taustalla on vähäinen vapautuminen kohdun vaurioituneiden verisuonten kautta. Veren menetys on tässä tapauksessa vähäinen. Usein käyttää Vikasolia kuukautisten aikana. Se on terveydelle vaarallista ja vaatii jatkuvaa veren hyytymistä.

Miten Vikasolia käytetään raskaiden ajanjaksojen aikana

Voimakkaiden kuukautisten hoidon helpottamiseksi, anemian ja heikkouden kehittymisen estämiseksi, voit ottaa 2-3 tablettia lääkettä päivässä koko kohdun verenvuodon ajan. Vikasoli, jolla on voimakkaita aikoja, alkaa toimia ensimmäisen annoksen jälkeen 10 tunnin kuluttua. Usein, kohdun kontraktiilisuuden lisäämiseksi kompleksissa, lääke Oxytocin on määrätty. Tämä suojaa naista vakavalta verenhukkaalta ja helpottaa tilaa fyysisesti.

Tässä tilanteessa tätä menetelmää ei kuitenkaan voida käyttää väärin. Osa verihyytymistä ja kapillaareista pysyy kohdussa ja voi aiheuttaa tulehdusta. Siksi lääkärit suosittelevat, että kun gynekologi tutkii runsaan verenvuodon toistoa.

Vikasolin viivästyminen kuukausittain

Yleensä Vikasolia kuukautisten viivästymiseen määrätään harvoin. On olemassa tehokkaampi hormonaalinen lääke Duphaston, joka, jos sitä annetaan asianmukaisesti, antaa sinulle mahdollisuuden viivyttää kriittisten päivien alkamista 3-4 päivän ajan.

Jos käytät silti hemostaatteja, he alkavat juoda 2-3 päivää ennen kriittisten päivien odotettua päivää. Vikasolin tehokkuuden lisäämiseksi ne juovat samanaikaisesti 1 g askorbiinihappoa päivässä. Tällä tavoin voit lykätä kuukautisia 2-3 päivän ajan.

Mahdolliset haittavaikutukset

Haittavaikutusten kehittyminen riippuu kuukautisten runsaudesta ja lääkkeen yksilöllisestä sietokyvystä. Ehkä ihon tyypin urtikariaan johtuvat vauriot. Nainen voi tuntea heikkoutta, voimahäviötä, mahdollisia verenpaineen nousuja. Jos lääkkeen päivittäinen annos ylitetään, verihyytymiä voi muodostua, ja tämä on aivohalvauksen tai sydänkohtauksen kehittymisen vaara.

Mutta useimmiten vakavin sivuvaikutus, joka esiintyy joka kolmas nainen, on tulehdusprosessien kehittyminen kohdunontelossa. Se johtuu endometriumin jäännöksestä ja verihyytymistä elinontelossa. Tätä ilmiötä havaitaan naisilla, joilla on voimakas purkautuminen fibroidien tai endometrioosin taustalla.

Vicasolin analoginen kuukausi

Jos haluat lopettaa tai vähentää verenmenetystä kuukautisten aikana, paitsi Vicasola, käytä seuraavia analogeja:

Niistä tehokkain on Dition. Huumeiden ohjeet osoittivat selvästi hänen merkkinsä kuukautisten aikana. Kontriven on tarkoitettu estämään sisäinen verenvuoto, mutta sillä on paljon vasta-aiheita. Kielletty raskaana oleville ja imettäville äideille.

Vikasolia kuukautisten lopettamiseksi voidaan ottaa enintään kerran vuodessa. Poikkeuksia ovat tapaukset, joissa veren hyytymisprosessit rikotaan naisen kehossa tai K-vitamiinin puutos diagnosoidaan, mikäli elinten elintoimintojen luonnollisiin prosesseihin puuttuminen voi johtaa toimintahäiriöihin. Lisääntymis- ja hormonitoimintajärjestelmät reagoivat erityisen voimakkaasti tällaiseen interventioon, joten Vikasol on lääke, joka edellyttää asiantuntijan nimittämistä sen jälkeen, kun nainen on tutkittu.

Käyttöohjeet Vikasolasta kohdun verenvuodon kanssa

Kriittiset päivät eivät aina mene yhtä sujuvasti kuin haluaisimme. Monet tytöt kärsivät lantion alueen kivusta, heikkoudesta, pahoinvoinnista ja voimakkaasta verenvuodosta. Tällaisten valitusten johdosta naiset tulevat gynekologeihin toivossa saada korjaustoimenpiteitä eroon epämiellyttävistä oireista. Ja jos ensimmäisten merkkien poistamiseksi on tarpeen ottaa kipulääke, Vikasol auttaa selviytymään verenmenetyksestä, joka on osoittautunut lääkäreiden ja potilaiden suosimaksi vuosien varrella.

kuvaus

Lääke on synteettistä alkuperää olevan K-vitamiinin valmistus. Tätä ainetta kutsutaan K3: ksi, ja se on keinotekoisesti saatu tyyppi K1-vitamiinia (löytyy kasveista) ja K2 (syntetisoitu suolistossa bakteerit).

Farmakologinen vaikutus

Lääkkeen K3 aktiivinen komponentti on mukana kehon aineenvaihduntaprosesseissa, edistää kalsiumin ja D-vitamiinin imeytymistä. Vicasolin päätehtävä on kuitenkin kyky stimuloida maksan syntetisoimiseksi protrombiinia, jonka kautta veressä muodostuu fibriinihyytyä myöhempää hyytymistä varten. Koska lääkettä käytetään yleisesti estämään minkä tahansa etiologian verenvuoto: haavaumat, kohdun, hemorrhoidal ja niin edelleen.

Käyttöaiheet

Pitkäaikaiset ja runsaat kuukautiset osoittavat kehossa esiintyviä patologisia prosesseja, jotka on diagnosoitava verenvuodon lopettamisen jälkeen. Oireiden lievittämiseksi lääkärit suosittelevat Vikasolia, jolla on seuraavat käyttöaiheet kuukautisten käytössä:

 • hormonaalisen vajaatoiminnan aiheuttama verenvuoto (endokriinisen järjestelmän toimintahäiriö, endometrium voidaan myös hylätä epätasaisesti ja pitkään);
 • myrkkyjen, endometrioosin, endometriitin aiheuttama intensiivinen purkautuminen (tällaisten sairauksien kohdalla esiintyy kohdun limakalvon hypertrofiaa, joten hylättyjen kudosten lukumäärä kasvaa useita kertoja kuukautisten aikana);
 • K-vitamiinin puutos johtuu huonosta veren hyytymisestä;
 • tuntemattoman etiologian verenvuoto (dysfunktionaalinen);
 • kohdun kyvyttömyys sopimukseen.

Miten lääkitystä

Ohjeiden mukaan lääkkeellä on seuraavat käyttöehdot ja suositeltu annos:

 1. Vikasolin annettiin käyttää 3-4 päivän kuluessa.
 2. Toistuvat lääkkeet ovat mahdollisia aikaisintaan neljä päivää viimeisen pillerin ottamisen jälkeen.
 3. Ei ole missään tapauksessa suositeltavaa käyttää lääkettä kuukautisten keinotekoiseen säilyttämiseen, joka häiritsee kehon säädettyä työtä. Tämä voi vaikuttaa haitallisesti naisten lisääntymis- ja hormonaaliseen terveyteen tulevaisuudessa.

Vikasolia on saatavana tablettien ja ampullien muodossa.

Pillereissä

Lääkkeen pakkauksessa on 25 - 50 kappaletta. Vaikuttavan aineen pitoisuus yhdessä yksikössä on 15 mg K3-vitamiinia. Päivittäinen annos - 0,03 g lääkettä päivässä.

Ampullissa

Vikasolilla on toinen muoto: injektiona lihakseen. Tässä tapauksessa pakkaus sisältää 10 - 100 ampullia, joiden tilavuus on 1-2 ml. Tämä menetelmä lääkkeen käyttämiseksi on nopea ja sitä käytetään vakavaan ja hengenvaaralliseen kohdun verenvuotoon.

Vikasol raskauden aikana

Työkalua käytetään laajalti lapsen kantamisen alkuvaiheissa keskenmenon uhkan tunnistamisessa. Se poistaa tehokkaasti tiputtamisen ja sitä käytetään yhtenä monimutkaisen hoidon olennaisista komponenteista, joka sisältää ennen kaikkea emotionaalisten ja fyysisten kuormien poissulkemisen. Tässä tilanteessa on suositeltavaa tehdä alustava analyysi veren hyytymisprosessista (koagulogrammi), koska lääke on voimakas hemostaattinen lääkitys. Usein lääkärit määrittävät työkalun ja myöhemmissä vaiheissa estääkseen vakavan verenhukan synnytyksen aikana.

Raskauden aikana lääke on määrätty injektiona, jotta terapeuttinen vaikutus saavutetaan nopeasti.

rajoituksia

Vikasol on vasta-aiheinen korkean veren hyytymisen, potilaan tromboembolian, tromboosin ja hyperkoaguloituvuuden tapauksissa. Sen käyttöä ei suositella naisille, joilla on munuaisten vajaatoiminta (mahdollisten haittavaikutusten vuoksi).

Vikasolia ei myöskään voi ottaa tytöille, jotka ovat allergisia jollekin lääkkeen koostumuksen komponentille. Jos ilmenee yliherkkyysreaktiota, ota yhteys lääkäriin mahdollisimman pian korvata lääkitys.

Naisten arvostelut

Internetissä huumeesta löydät paljon sekä myönteisiä että kielteisiä mielipiteitä. Muutama niistä on lueteltu alla.

Nuoruudestani käytän Vikasolia sääntelemään kuukautisten purkautumisen runsautta. En löytänyt mitään poikkeavuuksia, kuukautiset ovat aina kivuttomia, vain vakava verenvuoto oli häiritsevää. Lääkäri tarjosi ehkäisyvälineitä, mutta kieltäydyin. Uskon, että tämä lääke on turvallisempaa, koska itse asiassa se on tavallista vitamiinia. Luonnollisesti puuttuu selvä vaikutus. Vikasol toimii hyvin varovasti, mutta tarvitsen sen vain.

Natalia, 31 vuotta vanha

Lääkäri määritteli tämän lääkkeen raskauden viimeisenä kuukautena vahvan verenhukan ehkäisyyn synnytyksen aikana. En tiedä, onko se hänen ansioitaan vai ei, mutta he menivät todella hyvin ja nopeasti ilman runsaasti verenvuotoa.

Yana, 25-vuotias

Abortin uhka oli olemassa. Lääkärit, muiden lääkkeiden lisäksi, määräsivät Vikasolia ampulleissa lihakseen. Purkaus pysähtyi hyvin nopeasti, lapsi ei loukkaantunut. Kiitän silti asiantuntijoita tästä.

Marina, 19-vuotias

Gynekologi ehdotti Vikasolia käsittelemään voimakasta verenvuotoa kuukautisten aikana. Hän ei auttanut paljon minun tapauksessani, ehkä hän oli melko heikko johtuen hänen "luonnollisuudestaan". Minun täytyi turvautua vahvempiin keinoihin.

Zhanna, 27-vuotias

analogit

Jos potilaalla on vasta-aiheita Vikasolin käyttöön tai se on allerginen jollekin sen koostumuksen komponentille, lääkäri voi suositella, että hän valitsee jonkin seuraavista analogeista:

 1. Dicine on nopeasti vaikuttava lääke, jota käytetään laajalti synnytys- ja gynekologisilla alueilla. Hemostaattisen vaikutuksen lisäksi sillä on lievä analgeettinen vaikutus.
 2. Tranexam on lääke, jota käytetään sekä kuukautiskierron voimakkuuden vähentämiseen että tulehdusta ehkäisevänä aineena.
 3. Etamzilat on lääke, joka, kuten Vikasol, on saatavana kahdessa annostusmuodossa (tablettien ja ampullien liuoksen muodossa), sillä on suuri vaikutus.

Vikasol on tehokas, todistettu ja edullinen tuote, jota voi ostaa missä tahansa apteekissa. Vuosien varrella se on pysynyt suosiona (sekä lääkäreiden että potilaiden keskuudessa) korjaavana aineena raskaan verenvuodon kannalta kriittisinä päivinä, vaikka lääkemarkkinat tarjoavat jatkuvasti monia sen vastineita.

vikasoli tai dikonioni?

Luo tili tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Jätä kommentti on oltava jäsen.

Luo tili

Kirjaudu tilille. Tämä on helppoa!

Kirjaudu sisään

Oletko jo jäsen? Kirjaudu sisään täällä.

Aktiviteetti

Duphaston

vera.74 kommentoi kysymystä Dreamekasta kysymyksissä

Ja syöt sipuja.

Galina kommentoi käyttäjän kysymystä. Ihmemaa. kohdassa Kysymykset

Google-tili lapselle

Puzzled kommentoi kolmetoista kysymystä kysymyksissä

Ovulaation stimulaatio

Dreameka vastasi Irinan aiheeseen ovulaatiossa ja kaikesta siitä

24D8778E-83AF-42B2-8CD9-D1F3923C64E5.jpeg

Xanarrr-Puzataia Lan kommentoi kuvaa Daria5555: n galleriassa ovulaatiotesteissä

Scarlet-kuume

I-Fox kommentoi Isisin kysymystä kysymyksissä

Takit, joissa on Juma tai Aliexpress

Lesyundra kommentoi unika17: n kysymyksiä kysymyksissä

Olivier katkarapuilla.

Maryasa kommentoi _Kukuruzyanka_: n kysymyksiä kysymyksissä

Allergia rotille?

titi kommentoi Integran kysymyksiä

sytomegalovirus raskauden aikana. Kuka oli?

Stesnyasha kommentoi natysik 24: n kysymyksiä kysymyksissä

 • Kaikki aktiviteetit
 • tärkein
 • kysymykset
 • vikasoli tai dikonioni?

Sivuston materiaalien jäljentäminen on mahdollista vain, kun aktiivinen suora linkki on www.babyplan.ru
© 2004 - 2018, BabyPlan. Kaikki oikeudet pidätetään.

yhteisö

Kauppa

Tärkeää tietoa

Säilytämme evästeet: se auttaa sivustoa toimimaan paremmin. Jos jatkat sivuston käyttöä, oletamme, että se sopii sinulle.

Vikasol kuukausittain

Ei jokainen nainen voi ylpeillä ihanteellisesta kuukautiskierrosta, kun kaikki hänen vaiheensa seuraavat ilman häiriöitä, ja kriittiset päivät ovat kivuttomia normaalin verenmenetyksen vuoksi. Melko usein kaikenlaisista syistä lisääntymisjärjestelmässä on vikoja, joihin liittyy runsaasti ja pitkittyneitä kuukautisia, jotka eivät lisää terveyttä. Tänään harkitsemme, onko mahdollista käyttää Vikasolia kuukautisten aikana niiden pysäyttämiseksi, millainen lääke se on ja milloin sen vaikutus on voimakkain.

Vicasol-tabletit kuukautisten lopettamiseen

Tällä hetkellä on olemassa riittävä luettelo lääkkeistä, joita käytetään gynekologisessa käytännössä hemostaattisesti. Vikasol on protrombiinin muodostumiseen osallistuvan aineen synteettinen analogi, joka auttaa normalisoimaan hyytymistä.

Jos tytöllä ei ole tarpeeksi tätä luonnollista korjaustoimenpidettä, kuukausijakso on täysin mahdollista lopettaa Vikasolilla. Mutta päätös lopettaa kuukautiset tällä tavalla on otettava lääkärin tehtäväksi yksityiskohtaisen tutkimuksen jälkeen.

Käyttöohjeet

Vikasolin vaikuttava aine on natriummenadioni-bisulfaatti, joka kehoon vapautuessaan muuttuu K-vitamiinin muotoksi ja jolla on hemostaattinen vaikutus vaikuttamalla hyytymisjärjestelmään.

Koostumus ja vapautumislomake

Vikasolia kuukautisten kanssa määrätään joko tabletteina tai injektionesteessä. Jokainen tabletti sisältää 15 mg menadionia.

Sitä myydään 30 tai 3 kpl 10 kappaleen läpipainopakkauksissa, jotka on sijoitettu pahvilaatikoihin ja ohjeet. Liuosta myydään 10 ampullissa, joissa on 1 ml pakkausta kohti.

annostus

Vikasol-tabletit kuukausittaiseen käyttöön yhdellä 1 tabletin annoksella (15 mg), enimmäisannos on enintään 60 mg. Tässä tapauksessa injektioita annetaan harvoin, mutta vakiojärjestelmä: 1 ml 1 kerran päivässä. Ilman parannusta toistaminen on sallittua, mutta enintään 30 mg (3 ampullia).

Käyttöaiheet

Tutustumalla Vikasolin toimintaan, et löydä kuukautisten käyttöä koskevia ohjeita, koska sitä ei korosteta erikseen.

Ota Vikasol pysäyttämään raskaat jaksot lääkärin määräämässä annoksessa ja hänen ilmoittamassaan annoksessa

Tärkeimmät käyttöaiheet ovat:

 • akuutti maksan tulehdus, hepatiitti;
 • parenkymaalinen verenvuoto;
 • vammoja tai alhaisen hyytymisen vuoksi;
 • ehkäisemään veren menetystä kapillaareista valmistelun aikana ja sen jälkeen;
 • vatsan verenvuoto.

Mutta gynekologia ei ohita Vikasolia heidän huomionsa kanssa.

Ohjeiden mukaan hänet nimitetään tällaisissa tilanteissa:

 • dysfunktionaalisen kohdun verenvuodon monimutkaisessa hoidossa;
 • menoragian kanssa;
 • sukupuolielimissä tapahtuvan toiminnan aikana;
 • kolmannen raskauskolmanneksen aikana verenvuotoriskin ehkäisemiseksi.

Asiantuntijat viittaavat hakemuksen kiistattomaan käyttöön ja tällä alalla Vikasolaan, ja kuukautisten ohjeet, jos ne ylittävät normin, säätävät gynekologi. Osaava ja pätevä lääkäri selvittää aina, mikä hoito-ohjelma on optimaalinen ja onko pysäytys mahdollista tietyssä tapauksessa.

Ennen leikkausta lääkettä määrätään 2–3 vuorokautta, ja vastasyntyneille naisille, kun heidät otetaan sairaalaan, jos epäillään, että syntyy synnytyksen aikana veren menetys.

Vasta

Vasta-aiheet Vicasolin käyttöön ovat:

 • lisääntynyt hyytyminen;
 • yksilön suvaitsemattomuus menadionille;
 • tromboembolia.
Tutustu Vikasolin vasta-aiheisiin ennen näitä pillereitä.

Raskauden aikana tätä työkalua käytetään ohjeiden mukaan. Vikasolin ei pidä vahingoittaa vauvaa tai äitiä, koska K-vitamiini ei kulje istukan läpi eikä tunkeudu rintamaitoon.

Haittavaikutukset

Haittavaikutukset voivat ilmetä, jos suositeltu annos ylitetään.

 • protrombiinin lisääntyneiden tasojen muodossa;
 • kutinaa, ihottumaa, nokkosihottumaa.

Vicasolin altistumisen erityispiirteet

Joten K-vitamiinin puute johtaa verenvuodon lisääntymiseen protrombiinin tason laskun seurauksena. Siksi Vikasol, kun sitä käytetään kuukautisten tai muiden verenmenetysten hoitoon, auttaa kehoa palauttamaan tämän määrän normaaliksi ja palauttamaan alentuneen hyytymisen.

Humalassa oleva tabletti tulee mahaan, jossa vaikuttava aine imeytyy veriin, kertyy maksassa, sydänlihassa ja pernassa, jossa se myöhemmin muunnetaan aineeksi K2. Hän aloittaa työnsä protrombiinin ja prokonvertiinin synteesissä, jotka ovat veren normaalista viskositeetista johtuvia elementtejä.

Vaikutus suurilla jaksoilla

Vikasolilla, jolla on runsaasti kuukautisia, on kyky vähentää vapautumista veren hyytymisen lisääntyessä. Mutta huolimatta ilmeisestä yksinkertaisuudesta ja helppokäyttöisyydestä, älä määritä hoitoa itse.

Kysymys sen käyttämisestä veren pysäyttämiseen on lääkäri päättää vain, kun hän on suorittanut tarvittavat tutkimukset ja luotu luotettava syy poikkeamaan.

Vikasolin vaikutus kuukautisten aikana vähenee voimakkaasti, mutta se on otettava vain lääkärin määräyksellä.

johtopäätös

Verenvuoto aiheuttaa vaaraa paitsi terveydelle myös elämälle, joten tällaiset olosuhteet edellyttävät jatkuvaa lääketieteellistä tarkkailua eivätkä useimmiten mene ilman sairaalahoitoa. Mutta on syytä muistaa, että kuukausivaikutuksella oleva Vikasol antaa positiivisen vain, jos suuri osa niistä johtuu K-vitamiinin puutteesta kehossa.

Miten Vikasolia otetaan kuukautisten aikana verenvuodon lopettamiseksi

Kivulias kuukautiset, joihin liittyy raskasta verenvuotoa, vaivautuu joka kolmasosa oikeudenmukaisesta sukupuolesta. Usein tässä tapauksessa heidän on käytettävä lääkitystä. Vikasoli kuukautisten kanssa on suosituin keino auttaa veren pysäyttämisessä nopeasti ja myös kuukautiskierron säätämisessä.

Miten huume on kuukautisten ajan

Vikasol on keinotekoisesti syntetisoitu K-vitamiinin analogi, joka osallistuu sidekudosten ja luukudosten metaboliaan sekä tarjoaa oikean veren hyytymisen. Työkalu auttaa absorboimaan kalsiumia ja D-vitamiinia. Se on määrätty verisuonten leesioille, veren hyytymien resorptiolle ja erilaisten etiologioiden verenvuodon keskeyttämiselle: kapillaari, hemorrhoidal, haavainen ja kohdun. Lääke parantaa maksan toimintaa, stabiloi ruoansulatuskanavan, hengityselinten ja verenkiertoelimistön.

Vikasoli kuukautisia varten - todellinen ambulanssi vakavan verenvuodon sattuessa epäsäännöllisistä ja tuskallisista kohdun supistuksista tai ns. Dysmenorreasta. Siihen voi liittyä vatsakipu, huimaus, pahoinvointi ja jopa oksentelu. Vicasoliin kuuluva natriummenadion (K-vitamiini) bisudiitti lievittää kohdun kouristusta, rentouttaa sitä ja lisää myös veren hyytymistä, mikä vähentää verenvuotoa. Lääke pysähtyy tai vähentää kuukautisten aikana erittyvän nesteen liikkuvan sidekudoksen määrää. Lääke kykenee vähentämään sen kestoa tai viivästyttämään aloitusta. Hän ei kuitenkaan voi täysin pysäyttää ajanjaksonsa, hänen toimintansa lyhentää hänen jaksoaan niin paljon kuin mahdollista.

Miksi käyttää Vicasolia kriittisinä päivinä

Kuukautiskierto - kohdun endometriumin kuukausituotanto verisen jakson muodossa, joka kestää 3-7 päivää ja joka merkitsee syklin alkua. Naisten sukupuolielinten toimintahäiriöiden puuttuessa veri vähenee.

Infektioiden, hormonitasojen muutosten, stressaavien tilanteiden, voimakkaiden lääkkeiden saannin seurauksena kuukautiskierto voi häiritä ja siihen voi liittyä punaisen nestekudoksen liiallinen erittyminen nopeudella 10-80 ml. Tunnista patologia voi olla saniteettisäiliöiden täyttämisen aikana: jos on tarpeen muuttaa hygieniatuotteita aikaisemmin kuin 2-3 tunnin välein ja kestää melko kauan. Tämä on todiste runsaasta punaisesta kuukautistenesteestä. Erota kohdun verenvuoto, joka tapahtuu ennen 21 päivää ja puhu syklin epäonnistumisesta. Molemmissa tapauksissa näytetään vikasoli. Suosittele sen vastaanottoa, jos kuukausittainen lopetus on tarpeen.

Lääke Vikasol kuukausittain määrätty seuraavissa tapauksissa:

 1. K-vitamiinin puutteen vuoksi punaisen värin liikkuvan sidekudoksen koaguloituvuuteen liittyvät patologiat.
 2. Pitkäaikainen verenvuoto, joka esiintyy hormonien epätasapainon aikana. Niiden ylimäärä johtaa endometriumin sakeutumiseen.
 3. Sukuelinten riittämätön kontraktiokyky. Parannuskeino täyttää verenvuodon pääasiallisen hoidon lisäksi.
 4. Naisten lisääntymisjärjestelmän sairauksien (fibroidit, endometrioosi, endometriitti) aiheuttamat runsaat eritteet. Kohdun limakalvon hypertrofia ja kohdun limakalvon poistuminen lisäävät suurta verenmenetystä.
 5. Väärä raskauden aikana.
 6. Häiriötön seksuaalinen verenvuoto. Lääke kykenee poistamaan oireet, mutta eivät syyt.

Lääkkeen bisulfiitti natriummenadionin vaikuttava aine edistää veren nopeaa hyytymistä ja verihiutaleiden pitoisuuden kasvua, mikä vähentää sidekudoksen erittymistä ja vähentää verenvuotoa. Usein Vikasolia annetaan yhdessä hemostaasia tukevien aineiden kanssa: aminokapronihappo, kalsiumkloridi, askorutiini.

Vikasolilla on vakava vaikutus kehoon, joten se on otettava vain lääkärin määräämällä tavalla, ottaen huomioon naisten kehon yksilölliset ominaisuudet.

Miten ottaa huumeiden kuukautiset

On syytä muistaa, että kuukautiskierron jokainen epäonnistuminen osoittaa hoidettavan ruumiin toimintahäiriön. Itsenäisesti ilman lääkärin kuulemista lääkkeen ottamista ei suositella.

Käyttöohje vicasol sisältää vain työkalun tehokkuuden kuvauksen, mutta myös suositukset hoidon ja annostelun kestosta, joka koostuu seuraavista:

 • käyttöaika - 3-4 päivää;
 • uudelleenkäyttö 4 päivän tauon jälkeen;
 • kuukautisten käytön viivästyminen.

Pakko, luontainen kuukautisten lopettaminen on täynnä vakavien gynekologisten patologioiden kehittymistä.

Miten Vikasolia käytetään raskaiden ajanjaksojen aikana

Vastaanottovälineet riippuvat lääkkeen vapautumismuodosta - tabletteina (1 kpl - 15 mg.) Tai injektioina (ampulli ja 1% liuos):

 • kiinteässä muodossa annos ei saa ylittää 2 kappaletta päivässä;
 • nesteessä (injektio) - lihaksensisäinen injektio, joka on enintään 1 kerta.

Tablettimuodossa on käytetty vakavaa verenvuotoa, tulehduksen hoitoa ja lisääntymiselinten infektioita. Injektiot määrätään hätätapauksissa vakavien veren yksikköjen pysäyttämiseksi ennen leikkausta ja sen jälkeen kohdun kasvaimia ja muita muutoksia varten. Suurin terapeuttinen vaikutus saavutetaan lihaksensisäisellä injektiolla.

Lääkkeen muodon valinta riippuu potilaasta, mutta useammin mieluummin Vicasol-tabletit ovat kuukautisia, joita pidetään kätevänä ja turvallisena keinona.

On syytä muistaa, että vikasolin yliannostus uhkaa tromboosia, turvotusta ja myrkytystä tuotetun veren nesteen jäännösten hajoamisen vuoksi.

Runsas kuukautisten lopettamiseksi on suositeltavaa ottaa lääke ensimmäisenä päivänä, 2 tablettia päivässä ja jatkaa sitä seuraavien 4 päivän ajan. Hoidon jatkaminen on mahdollista vasta 4 päivän kuluttua ensimmäisestä hoidosta. Jos verenvuoto ei lopu ja aineen vaikutus on tehoton, ota yhteyttä asiantuntijaan.

Monet naiset ymmärtävät väärin, miten lääke toimii ja käyttää sitä kuukautisten aikana, yrittäen pysäyttää ne. He alkavat juoda vikasolia tai tehdä injektioita kuukautisten ensimmäisenä päivänä unohtamatta, että lääke on tehokas vasta 1-2 päivän kuluttua. Tätä ei suositella, koska:

 • on mahdotonta välittömästi lopettaa veren purkautuminen lääkkeillä: runsaalla verenvuodolla apua voi viivästyä, veren menetys on merkittävä ja Vicasol alkaa toimia vasta 24 tunnin kuluttua
 • lääkkeen hallitsematon käyttö voi aiheuttaa vakavia patologisia muutoksia kehossa;
 • Joka viides terapeuttinen tapaus liittyy sivuvaikutuksiin: allerginen urtikaria, hypertensio, takykardia, kun taas pääasiallinen ongelma ei ratkea.

Onko siis mahdollista juoda vikasolia pysäyttämään kuukautiset? Asiantuntijat sallivat lääkityksen vain, jos kriittisillä päivillä on runsaasti verenkiertoa eikä hän voi käydä lääkärissä. Näissä olosuhteissa sinun täytyy ottaa 2 tablettia päivässä ja ottaa heti yhteyttä lääketieteelliseen laitokseen.

Vasta

Vicasolin käyttöä on vasta-aiheita. Näitä ovat:

 • yksilön suvaitsemattomuus lääkkeen komponentteihin;
 • verisuonten tukkeutuminen,
 • lisääntynyt hyytyminen;
 • maksan vajaatoiminta;
 • hemolyyttinen anemia.

Haittavaikutuksina kirjattiin tromboosia, suonikohjuja, ihottumaa, hypotensiota, takykardiaa, myrkytystä, yleisen tilan heikkenemistä.

Ennen kuin käytät työkalua, ota yhteys lääkäriin ja tutki ohjeet huolellisesti.

Potilasarvioinnit osoittavat vicasolin terapeuttisen vaikutuksen kuukautisten aikana.

Suurin osa oikeudenmukaisesta sukupuolesta pitää lääkettä tehokkaana ja tehokkaana asianmukaisella käytöllä. Ne suosittelevat lääkkeen ottamista ennen kuukauden alkua (noin 3 päivää), ei ylitä annosta.

Jotkut potilaat ovat tyytymättömiä kuukautiskierron viivästymiseen vikasolilla, mikä viittaa pitkittyneeseen purkautumiseen, mikä johtaa merkittävään verenvuotoon.

Jotkut naiset, jotka johtuvat lääkkeen vaikutuksista, vähentävät kuukautiskierron määrää, ottaen 1 tabletti aamulla kahden ensimmäisen päivän aikana ja kuukautiskierron viimeisenä päivänä. Ne kuitenkin korjaavat sivuvaikutuksia ja suosittelevat vastaanottoa vain lääkärin kuulemisen jälkeen ja annoksen pakollisen noudattamisen jälkeen.

Vicasolin kokeilu on terveydelle vaarallista. Ota lääkitys vasta lääkärin nimittämisen jälkeen ohjeiden mukaisesti.

Vikasol kuukausittain

Tytöt, joilla on kokemusta hormoneja sisältävien hormoneiden pillereiden hoidosta kuukausittain? Erityisesti laskettu loma niin, että sen alku oli kuukautisten viimeinen päivä. Tämän seurauksena lauantaina aikaisin aamulla ei ole vielä lentoja. Vatsa on whining, mutta silti mitään. Ja ensimmäiset päivät, anteeksi yksityiskohtia, vain tulvat. Ja se on erittäin epämiellyttävää lentokoneissa, linja-autoissa jne. Kahden lapsen kanssa. Luin Internetissä, että voit käyttää erilaisia ​​hemostaatteja: vikasol, tranexam, dicine. Tai vesipippurin tinktuura. Mitä sanot, kuka.

Hei kaikki! Tarvitsen neuvoja. Kesäkuussa suunnitellut raskaudet unen Navyn jälkeen viive oli 14 päivää. Kuukausittain heinäkuussa kutsuttiin uroshestanin avulla runsaasti eikä pysähtynyt 10 päivän ajan. Meni lääkärille nimitettiin minut OK Jess. Näin ultraäänelläni follikulaarisen kystan.. hyvin, ja jotta sykli saataisiin kohdistettua, annoimme ok. Varoitettu kulissien takana. Lyhyesti sanottuna tällä kertaa otan kaikki sivuvaikutukset minuun. Pillereitä ei tullut alhainen annos. päivää, joten 5 päivän kuluttua edellisten kuukausien lopettamisesta, Daub jatkoi.

Joten 1. toukokuuta oli siirto, ja 6. toukokuuta aloin kaataa. 2. toukokuuta läpäisin d-dimeerin. 4. toukokuuta hän oli 2121 minun 6 päivää injektiona Fraxiparin A ja 3 tablettia päivässä kelloja, lääkäri kirjoitti pistellä nyt 2 kertaa päivässä Fraxiparin. Kaikki oli hyvää, tunsin jopa sellaista kuin täitä ja joskus lämpötila oli 37,5. Rukoilen kahdesti päivässä, ja täällä 6 kaadoin suoraan. Luin foorumeilla, että tässä tapauksessa on kiireellisesti peruutettava.

Tytöt, kerro minulle! Kenellä oli tämä tilanne? Minua puhdistettiin 6. elokuuta. Ensimmäiset jaksot tulivat 1. lokakuuta. He kävelivät 5 päivää - mutta hyvin vähän. 19. lokakuuta he tulivat taas. Se kaataa kuin ämpäri, jossa ei ole aikaa muuttaa. Vatsa vetää. Ei se, että se sattuu, mutta ärsyttävää. En ole koskaan ollut niin kovia aikoja ennen puhdistusta. Menin eilen lääkäriin - hän sanoo, että tämä sykli ei ole vielä palannut normaaliksi. On määrittänyt vikasolin. Hän sanoi, että se oli kunnossa. Ja olen huolissani ((

Kesäkuu 2012. Häät. Ei ole enää suojattu. Heinäkuu 2012. Kuukautisten kuukautisten jälkeen pimeä tynkä pidetään noin viikon ajan. Propyyli-vikasoli - kaikki on ok. Raskaus ei tapahtunut.

Kun olet mennyt Guineen kuukauden kuluttua synnytyksestä, kohtu oli suuri ja käski minun juoda analgin-kiniinia 5 päivää 3 kertaa päivässä tabletti. Kuudes tuli kuukausittain ja meni hyvin. Kaikki meni ulos ja kiitti Jumalaa siitä, ettei tulehdusta ollut. Mutta eilen scarlet-veri alkoi hyytyä. Ja tänään, vain scarlet-neste ja tajusin, että se oli huono. Verenvuodon aikana avattiin. Soitin Guinealle, hän sanoi, että se oli todella verenvuoto ja antoi minulle injektioita. Etamzilat 2 ampullia kerrallaan 1.

Olin iloinen siitä, että kuukautiset tulivat ajoissa, mutta olin iloinen varhain, kaikki meni verenvuotoon, suurilla hyytymisillä, se kaataa kauhasta, nimeltään G, hän sanoi, että join Vikasol-tabletteja ja kello 6 kutsuin häntä raportoimaan, tuntui parempi, mutta ei paljon (((((pelkään puhdistus) (((

toisen syntymän jälkeen kaikki näytti olevan normaalia, ja sitten se alkoi, 8-9 päivää, mutta se oli vähän, ja nyt kuukauden toinen sykli jatkuu pitkään ja runsaasti. Menin lääkärille, tein käärmeitä, sanoin endometrioosin, määrättyjä ehkäisyvalmisteita (alkoi juoda ensimmäistä sykliä) ja sanoin myös, että munasarjoissa on paljon haavoja ja näin ollen kauan. Viime kuussa meni 18 päivää, näki Vikasol. Tämä on jo 10 päivää tänään, joi vikasolia uudelleen. En ymmärrä, mikä on asia, ei koskaan ennen.

Hei! Pyydän apua neuvoja. Aion tehdä varauksen heti - tiedän, mitä minun tarvitsee nähdä lääkärin luo, mutta Sedna täytyy elää jotenkin. niin tarkoita. Äidillä on kaksi fibroidia. pieni, mutta verenvuoto. lähes kaksi kuukautta kuukausittain nebylo, eilen se kaatoi yön yli. voimakkaasti. Ditsinon-tabletit eivät auttaneet. meni apteekki tänään osti vikasol ja ditsinon injektiot. pystyssä. Luin, että voit pistää ne enintään kolme kertaa päivässä. ehkä joku tietää, mitä muuta voit tehdä, mutta vain todella auttaa.

Tytöt, hyvää huomenta kaikki! Pyydän etukäteen anteeksi, että olet aamulla tällaisen aiheen kanssa, mutta kukaan ei voi kääntyä. Tiistaina alkoi kuukausittain. 2 päivän viive duphastonin peruuttamiseksi. Raskaus on suljettu pois, sunnuntaina tehty testi on negatiivinen. tiistaina vatsa oli hyvin kipeä, selkänojat olivat lyhyempiä kuin kaikki tuskallisten mesecien herkut (ajattelin, että kaikki saataisiin paremmaksi kesäkauden jälkeen, tuntui vieläkin pahemmalta (.) Eilen kivut eivät olleet kovin voimakkaita, ne olivat melko vetäviä. ) - alkoi mennä ulos.

20.01 Millaisia ​​testejä olen läpäissyt: Virtsa, veri, ekg, tahra Aamuputki: tranexam ja magnesia Injektiot: aamulla Platyphyllin, illalla myös hänen ja Vikasol. Tabletit: folio, duphaston, amoksisilliini, tranexam. Se oli, mutta ei suihkulähde, mutta vasta kun menin wc: hen. Johtaja sanoi, että oli välttämätöntä aloittaa pikaisesti antibioottihoito, mahdollisesti infektion lisääminen, ja sitten lääkäri vei minut ultraääniin. Ultraääni oli tuskallista, kun hän painoi hieman vatsalleen, sitten kun hän alkoi tehdä sisäistä.

Mutta tilanne on tämä: minulla on ystävä, totuus on 45-vuotias nainen, diagnoosi on fibromyoma, se kaataa. Aiemmin yritti pysäyttää vikasolomin, nyt ei auta. Ei medioita ole. on vain apteekki, ja sinun täytyy silti päästä siihen. Ei ole rahaa lääketieteelliseen tapaukseen. Ehkä joku tietää, miten muuten voit pysäyttää niin pitkän ajan, paitsi vikasolilla, pippurilla ja sprinkleillä!

13. päivänä minun aikani alkoi ja en lopeta.Eilen menin gynekologiin, hän sanoi, että se saattaa johtua lämmöstä ja että olin aurinkonut paljon! kirjoitti hemostaattisen vikasolin ja askorutiinin! ja mikä on vasemmalla munasarjalla, on korpusluuti! tuli kotiin 2 testiä ja ne ovat positiivisia. mikä tarkoittaa, että minulla on kohdunulkoinen raskaus! tänään uudelleen ultraääni! Ehkä se saattaa olla jonkinlainen epäonnistuminen kehossa.

Tytöt, miten sain kaikki nämä pistokkeet 2 kuukautta COP: n jälkeen. Mutta se oli ohi, verenvuoto alkoi jälleen. Ajattelin jo, että kuukausittain tuli niin aikaisin. He loppuivat 4 päivän kuluttua. sitten kolme päivää ei ollut mitään, ja yhtäkkiä se oli taas verta. Menin ultraääniin. Tuloksena ei ole poikkeavuuksia, kaikki on normaalia, Uzdisti ehdotti veren ompeleen olemassaoloa. Jälleen kerran ei ollut päästöjä useita päiviä, sitten se alkoi uudelleen ja viikko on jo ohi. Oliko tänään jälleen vastaanottoon G: ssä ja ultraäänellä, jälleen selvä.

Nämä ovat minun "tietoisimpia" sukujani, joista minä muistan (tähän mennessä) melkein kaiken. Joten kirjoita. PDR kuukausittain oli 6. kesäkuuta ensimmäisellä ultraäänitutkimuksella - 10. päivä. He antoivat suunnan äitiyssairaalaan vain kuudennella numerolla - eivät menneet antautumaan, päätti odottaa kotona. Esiintyjistä vain kaksi tai kolme viikkoa oli vain väsymys, enimmäkseen yöllä. Vatsa, kuten ei paljon, ainakin en huomannut. Paino on hieman poissa. Kesäkuun 10 jälkeen oli niin vaikea odottaa.

viime kuukauden tytöt olivat 20.12, sykli on yleensä 27 päivää, mutta tuolloin oli viive 30. Odotin hirviöitä 17., ei tullut, testi oli negatiivinen.20 Tein toisen heikon nauhan, olin iloinen, seuraavana päivänä testit olivat kirkkaampia. Aluksi hän ei kiinnittänyt minkäänlaista merkitystä aloitetun ruskean harmaaseen, 19 ajattelimme, että meillä voisi olla istutus, ja 21 tuli punaisemmaksi ja runsaammaksi. Kävin lauantaina sairaalaan, he panivat sen testin ja vastuuvapauden perusteella, eivät katsoneet kuka teki sen, tekivät vikasol etalmzilatin ja jotain muuta, ja juomaan duphastonia, Uzi ei nähnyt mitään eilen, vaikka hän teki.

Se on ollut 4 kuukautta ST: n jälkeen ja sen jälkeinen puhdistus. Ja päätin kertoa teille, miten se oli. Kuka on kiinnostunut pitkästä pitkästä tarinastani, jossa monet, monta sanaa, pyydän ratsastaa! Nuoren miehen kanssa olemme olleet yhdessä 10 vuotta. Lapsesta ei puhuttu, vaikka aina unelmoin hänestä! 2 vuotta sitten päätimme suunnitella. Ja sitten se alkoi! Ensimmäinen kuukausi on kauttakulku, toinen, kolmas, neljäs. Paniikkini alkaa. ja päättää mennä piirin LCD-näyttöön. Siellä kerron tarinani ja lääkärin kanssa.

Tytöt, hei! Kerro minulle, mitä voin tehdä tilanteessani, ehkä joku kohtasi saman ongelman. Hyppää prolaktiiniin. Suunnittelemme lapsen kanssa miehensä kanssa noin vuoden ajan, kunnes se osoittautuu (((3 kuukauden kuluttua epäonnistuneista yrityksistä, menin gynekologiin. Olen läpäissyt tahrat, tarkistanut erilaisia ​​infektioita, kaikki on kunnossa. En ole koskaan ollut abortteja ja raskauksia. Mieheni ja minä olemme 27-vuotias. Munasarjat ja endometrium ovat kunnossa.. kuukautiset eivät ole kovin säännöllisiä, mutta plus tai miinus 3-4 päivää, aviomies teki spermogrammia kahdesti ja tarkisti tartunnan u.

Metropatia Metropatia on neuroendokriinihäiriöiden aiheuttama kohtuun liittyvä patologinen tila. ominaista asyklinen kohdun verenvuoto (ks. kuukautiskierto) ilman orgaanisia muutoksia sukuelimissä. Yleinen syy metropatiaan on anovulatorinen sykli (ks. Kohta). Erilaisen keston ja intensiteetin verenvuoto tapahtuu yleensä kuukausittaisen viiveen jälkeen, joka on keskimäärin 2-8 viikkoa. Useimmiten havaittu murrosiässä ja vaihdevuosien aikana (ks. Kohta). Metropatia (kreikkalaiselta. Metra - kohtu ja patos - kärsimys, tauti) - patologinen tila, joka ilmenee kohdun verenvuodon lisääntyessä ilman erillisiä topografisia ja anatomisia muutoksia.

Tytöillä oli tällainen kysymys toisella päivällä, kun heillä oli seksiä mieheni kanssa luonnollisen (voiteluaineen) purkautumiseni melkein juoksivat pitkin jalkojaan, vaikka puoliso huomasi, että se oli ryppyinen. oli kerran. Zpp puhdistaa kaiken. Tytöt kertovat minulle, mikä se oli, muuten olen jo rikkonut koko pään. Ja vatsa vetää nyt, kaikki tapahtui kuukautisten 5. päivänä, ja ne.

Hei tytöt! Minulla on tämä tilanne: mieheni ja minä aiomme suunnitella toisen lapsen, meillä on tytär, toinen raskaus päättyi keskenmenon alkuvaiheessa. Nyt juon duphastonia 16 - 25 DMC: n raskaaksi, katselen ovulaatiota, joulukuussa kuukautiset olivat 8., kestivät 3 päivää, ei kovin runsaita eritteitä, ovulaatio oli 20. joulukuuta (PA oli ennen ja jälkeen), 23. joulukuuta Aloin juoda duphastonia (jo 2 sykliä), kaksi päivää ennen duphastonin vastaanoton päättymistä löysin itselleni ruskean tuoksun.

Keskenmeno: syyt, merkit, diagnoosi, puhdistus ja palautuminen