Duphaston. Arviot

Viestit yhteensä: 614

16.5.2013, Nastyusha
24 kuukautta, ei kuukausittain 3 kuukaudeksi, menin gynekologin nimittämiseen, määrin juoda duphastonia, pelkään juoda sitä.Olen nähnyt sen stressiä, muutin toiseen kaupunkiin ja kuukausittaiset ongelmat alkoivat ennen siirtymistä, menin kuin kello, ostin tabletit ja ostin tabletteja ja ostin tabletteja ja ostin tablettia ja makasin. En voi alkaa juoda niitä (((pelkään painoa

10.10.2013, Nina
Olen 26. Kiroan lääkärin, joka määritteli minulle tämän pasan. Viime vuonna olen kärsinyt iho-ongelmasta. hirvittävät ihottumat, se oli djufastonan ottamisen jälkeen. En tiedä mitä tehdä, menen ottamaan hormoneja. jos pelkäät, on parempi olla juominen, mutta tarkista hormonit

28.8.2013, Ekon
Olen 31-vuotias.
Haluan kertoa teille seuraavaa: Duphaston näki kaksi kertaa. Hän nimitti itsensä. Ensimmäistä kertaa ei ollut kuukausittain 3 kuukautta, toinen kerta: 5 kuukautta. Taustalla stressiä.
Ensimmäistä kertaa join kaikki pillerit, kuukausittaiset menivät päivä 6. 2 kuukautta on kulunut, eikä kuukautisia enää ole.
Toinen kerta näki 5 päivää myös 2 tablettia. Hän lopetti, hänen aikansa ei mennyt, vaikka kaikkialla he suosittelivat juoda 5 päivää tähän. Huomaan kuitenkin, että "zhor" katosi, menetin jopa painon tänä aikana, tunsin valon ja väsymyksen vähentyneen. Mutta en tiedä, olisiko ollut mahdollista odottaa kuukautisia vai ei, joten soitin heille näin: päivänä 9 tai 10, kun aloin juoda duphastonia (ja pysähdyin 5: een), söin tiukasti illalla, hajosi noin 30-40 kappaletta kappaletta ja Otin jalkani kuumassa kylvyssä, jossa oli syötävää suolaa (noin 4 ruokalusikallista per 3 litraa vettä ja ruokalusikallinen jodia), ja aamulla "ilo" oli saapunut.
Nyt juon "Janine", koska tajusin, että ei riitä, että kutsun kuukausittaista virtaa - ne on "pidettävä". 6 kuukautta minä juon varmasti.

05/22/2013, ylui
Juoin 5 päivää ja aloitin ruskean purkauksen, lopetin juoman, en huomannut mitään sivuvaikutuksia, miten olet? ei sykli ole normalisoitu?

05.06.2013, Tosik
Olen 28-vuotias, en pysty korjaamaan sykliä. Lääkärimme kaikki nostavat norkutin. Tässä sain tietää duphastonista. Mieheni ja minä haluan 2 lasta, munasarjojen polystystoosia diagnosoidaan, mutta kukaan ei ole koskaan antanut vihjeitä tästä lääkkeestä. Nyt ei ollut 2 kuukauden jaksoja, mutta päätin olla juomatta mitään, mutta nyt he tulivat, mutta se oli jo 3 päivää kauha. Sitten he kävivät näin 11 vuorokauden ajan, ja he laittoivat sairaalaan cervilum-kanavaan polyn, en tiedä mitä tehdä kaupunkissamme samoilla pillereillä, joita he voivat ruokkia kaikki mitään? Ehkä he voivat auttaa!

30.7.2013, ika
Olen 25 vuotta vanha, ja polyp.pila norkut on poistettu 3 kuukaudeksi, ja nyt uudelleen ultraääni ja duphaston tulevat raskaaksi.

28.8.2013, Ekon
Hei
Älä epätoivo. Ensinnäkin käsittele diagnoosi.
Syklin palauttamiseksi, jos sinulla ei ole näkyviä poikkeavuuksia, sinun on suoritettava yleinen vahvistuskurssi: esimerkiksi voittaa kalsiumia, aloe, ryhmän B vitamiineja, on hyvä (erittäin hyvä) olla fysioterapian kaltainen. Jos aikoja ei ole, soita heille, ja jos he menevät, mutta ne jäävät pois, suosittelen ehkäisyvälineiden juomista, mutta ei kuukauden, tietenkin, mutta vähintään 5-6 kuukautta.
Yleensä yritä lahjoittaa verta PCR: lle. Ehkä se on seksuaalinen infektio. Et vain tiedä siitä.

05/03/2013, Aigerim
En voi tulla raskaaksi kolmanneksi vuodeksi, ministeriön sykli epäonnistui, he määräsivät duphastonia 3 kuukauden ajanjakson aikana kriittisinä päivinä, ja join 10 päivää ja 4 kuukautta odottaneet kaivokset saapuivat 12. päivänä vastaanoton jälkeen, menevät nemerenno, mutta lääkäri sanoo, että se on hyvä. muutoksen kustannuksella olin täynnä lapsuudesta, mutta aloin ottaa ja laihtua hitaasti. En valittaa mihinkään päänsärkyyn, en tarkkaile vatsaonteloa ja pahoinvointia, mutta kriittiset päivät ovat tuskin tuskallisia. Toivottavasti raskaaksi! duphastonin lisäksi he myös määräsivät E-vitamiinia, foolihappoa ja pari muuta lääkettä (en muista nimeä). Täällä tytöt ovat edelleen riippuvaisia ​​tunnelmastasi. Ohjelmoi itsellesi positiivisia tuloksia ja onnistu! TERVEYS KAIKKIIN!

28.8.2013, Ekon
Painonpudotuksen osalta: Olen täysin samaa mieltä kanssanne.
Ajattelin, että minusta tuntui, mutta sitten huomasin: juon Duphastonia ja melkein en syö mitään, mutta ennen sitä - sama asia joka päivä: aina kun halusin syödä ja nukkua. Häiriön aikana 15 kg.

04.23.2013, Elena
Hei, ultraääni osoitti, että minulla ei ole corpus luteumia ja kohdunontelopolypia, lääkäri, joka teki ultraäänen, sanoi, että hän ei suosittele minua juoda hormoneja, koska ovulaatio tapahtui, gynekologi käski minun juoda duphastonia, jos minun pitäisi juoda tai yrittää tulla raskaaksi eivät käsittele mitään vielä? 22 vuotta

Duphaston ja raskauden suunnittelu: otamme lääkkeen oikein

Koska on hienoa, kun kuukautiskierto on vakaa, ovulaatiolle ei tarvita mitään. Mutta jos katsot taaksepäin, näet paljon tyttöjä, jotka osallistuvat synnytysklinikoihin, ihmiset, jotka ottavat testejä, ovat hoidossa. Usein käsitteellistymiseen liittyviä ongelmia aiheuttavat hormonaaliset häiriöt, ja yksi näistä ongelmista ratkaistavista lääkkeistä, jotka on määrätty raskauden suunnittelun aikana, on Duphaston. Hänestä ja puhua.

Kun testit osoittavat, että kehossa on vähän progesteronia, lääkärit suosittelevat Duphastonia. Tämä työkalu auttaa palauttamaan normaalin kuukautiskierron ja auttaa raskaaksi.

Miten lääke toimii, miksi se on määrätty ja milloin se on tarpeen

Lääke on määrätty, kun keho ei tuota oikeaa määrää progesteronia. Joskus sitä ei peruuteta kolmannen raskauskolmanneksen ajan - tällä hetkellä on muodostunut progesteronia tuottava istukka. Jopa raskaana olevalle naiselle ja lapselle huume on täysin turvallinen. Se ei myöskään vaikuta ovulaatioon, veren hyytymiseen, ei vaikuta maksaan.

Voinko tulla raskaaksi Duphastonin ottamisen jälkeen? Kyllä, monet gynekologit suosittelevat tätä työkalua, koska se osoittautui eri puolelta.

Voit tulla raskaaksi Duphastonilla - se kompensoi progesteronin puutteen ja on sen synteettinen vastine.

Lääkärit määrittävät lääkkeen tapauksissa, joissa hoidon ongelmat liittyvät hormonivajeeseen:

On tärkeää, että potilas tietää, miten Duphastonia juodaan raskaaksi. Lääkkeen tulee juoda tiettyinä kuukautiskierron aikana, muuten se voi toimia ehkäisymenetelmänä.

Onko Duphaston auttaa raskaaksi? Kyllä, koska se sisältää keinotekoista progesteronia, jota kutsutaan "raskaushormoniksi". Luonnollisissa olosuhteissa sen tuotanto tapahtuu syklin jälkeisissä päivissä, jolloin kohdun valmistaminen on mahdollista. Jotta voitaisiin selvittää, johtuuko ongelmien syntymisongelma todella hormonaalisen taustan poikkeama, sinun on otettava yhteyttä antenataaliseen klinikaan ja läpäistävä testit.

Miten juoda lääkettä Duphaston, kun suunnittelet raskautta lähitulevaisuudessa? Se otetaan yleensä kuukautiskierron 16. päivästä 25 päivään. Jos raskaus on tapahtunut, pääsy jatkuu viikolla 20, jonka jälkeen annos pienenee vähitellen.

Lääkärit määräävät lääkkeitä vähintään kolme kuukautta. Jos käsitystä ei tapahdu tänä aikana, Duphaston voidaan ottaa jopa 6 kuukautta.

Lääkkeen vaikutus sykliin

Terveessä naisessa kuukautisten tulee olla kuukausittain. Harvinaiset syklit voivat olla sallittuja, jos ne ovat ajoittaisia. Pidemmät viiveet voivat johtua riittämättömästä määrästä progesteronia. Duphastonin saanti on amenorrea, joka johtuu munasarjojen epäonnistumisesta. Kun "sekundaarinen amenorrea" on diagnosoitu (kuukautisia ei ole yli 6 kuukautta), lääkärit määrittävät hormonihoidon, joka yhdistetään fyysiseen rasitukseen ja ruokavalioon.

Juo Duphastonia syklin toisessa vaiheessa täyttämällä progesteronin alijäämä. Menstruation tulee olla säännöllinen lääkkeen ottamisen aikana.

Joskus naiset alkavat ottaa huumeita amenorreaa vastaan, ennen kuin neuvoa ensin lääkärin kanssa. Tätä ei voida tehdä, koska endokriinisessa järjestelmässä saattaa olla vielä suurempia rikkomuksia, joita on vaikea käsitellä.

Lääke voi auttaa estämään verenvuotoa syklin keskellä, se myös vähentää kipua kriittisinä päivinä. Mutta jos sinulla on positiivinen vaikutus, sinun täytyy juoda sitä säännöllisesti.

Vasta-aiheet ottamista varten

Aikooko lääke Duphaston auttaa raskaaksi? Tietenkin kyllä, mutta lääkäreiden tulisi ottaa huomioon sekä sen vastaanottoa koskevat käyttöaiheet että vasta-aiheet. Väärä asenne tähän asiaan voi vaikuttaa haitallisesti naisten terveyteen.

Tärkeimmät vasta-aiheet ovat seuraavat:

  • krooninen munuaisten vajaatoiminta;
  • yliherkkyys lääkekomponenteille;
  • perinnölliset patologiat, esimerkiksi Dabin-Johnsonin ja Rotorin oireyhtymät.

Ennen kuin juodaan lääkettä Duphaston, kun suunnittelet kauan odotettua raskautta, sinun on kiinnitettävä huomiota terveyteen. Esimerkiksi jos potilaalla on sydän- tai verisuonijärjestelmän tai diabeteksen ongelmia, hänen täytyy olla varovainen, kun hän ottaa tätä lääkettä. Lääkärin on jatkuvasti seurattava hänen terveyttään.

Voit ottaa Duphastonin raskaaksi, voit turvallisesti, koska se on turvallista. Sama koskee raskauden ajanjaksoa. Mutta imetyksen aikana on toivottavaa, että potilas ei juo sitä. Lääkkeen didrogesteronin pääkomponentti erittyy äidinmaitoon ja tekee lapselle mahdolliseksi imettää.

Lääkkeen oikea käyttö

Ennen kuin käytät Duphaston-lääkettä, kun suunnittelet raskautta, sinun täytyy lukea ohjeet ja muistaa, että vain lääkäri voi määrätä sen. Hän seuraa potilasta, tuntee taudin kulun ominaisuudet.

Eri patologioiden ottamista koskevat säännöt:

  • PMS ja epäsäännölliset kriittiset päivät - kuukautiskierron 11. - 25. päivä. Duphaston raskauden suunnittelussa tässä tapauksessa otetaan 10 mg: n annos kahdesti päivässä.
  • Dysmenorrea (lievä kriittinen päivä) - 5–25 päivää. Annostus - kahdesti päivässä, 10 mg.
  • Miten Duphaston-lääkettä tulla raskaaksi amenorrhean kanssa? 11-25 päivää aiotusta syklistä. Annostus - kahdesti päivässä, 10 mg. Lisäksi sinun täytyy ottaa estrogeeni.
  • Duphaston, jolla on endometrioosi raskauden suunnittelun aikana, otetaan 5 - 25 päivästä. Annostus - 3 kertaa päivässä, 10 mg.
  • Jos hedelmättömyys johtuu progesteronin puutteesta, lääke on otettu syklin 14. - 25. päivä. Raskauden suunnittelussa Duphastonin annostus näissä olosuhteissa on 1 mg 10 mg kerran päivässä. Kurssi kestää 6 sykliä peräkkäin. Jos Duphaston auttoi tulemaan raskaaksi, hänen vastaanoton ei pitäisi lopettaa vielä 3 kuukautta.
  • Lääke selviytyy hyvin kohdun verenvuodosta. On tarpeen hyväksyä se tässä tapauksessa 7 päivää, kahdesti päivässä, 10 mg.

Käyttö raskauden aikana

Joten, kun otat Duphastonia, voit tulla raskaaksi, mutta onko se juoda sen jälkeen, kun se on? Raskaus etenee joskus komplikaatioilla, joten sinun täytyy ottaa tämä työkalu vauvan turvalliseen kuljettamiseen. Jos kohdun hypertonus havaitaan, lääkäri voi pidentää hoitoa.

Lääkäri kehittää lääkkeen kieltäytymistä, koska äkillinen peruutus aiheuttaa usein negatiivisen reaktion. Jos raskaus etenee normaalisti, lääkkeen annostusta vähennetään puoleen, ja naisen hyvinvointia valvoo hoitavan lääkärin valvonta. Jos kuitenkin havaitaan pienemmistä annoksista johtuvia progesteronhormonin tason vaihteluja, lääkkeen poistumisprosessi jatkuu vielä 2-3 viikkoa.

Niiden, jotka Duphaston auttoivat raskaaksi, on muistettava, että sitä ei voi juoda synnytyksen jälkeen, koska se vaikuttaa kielteisesti vauvan kehoon, pääsee sinne äidinmaidolla.

Duphaston tai Utrogestan - mikä on parempi?

Ensimmäisen lääkkeen rooli suunnittelun ja onnistuneen raskauden suunnittelussa on hyvin tiedossa. On kuitenkin olemassa tehokkaita analogeja.

Tämän lääkkeen tärkein kilpailija - Utrozhestan - on myös erittäin tehokas suunnittelun suunnittelussa. Lääkeaine sisältää progesteronia, joka on valmistettu kasvimateriaaleista. Tästä syystä sitä käytetään samalla tavalla kuin edellä kuvattua analogia. Ei ole suurta eroa siinä, että raskauden suunnittelussa käytetään Duphastonia tai Utrogestania. Minkälainen lääketieteellinen mieltymys päättää lääkäriltä.

Näiden lääkkeiden ero on se, että Duphaston on synteettinen huume ja Utrozhestan on luonnollinen. Mutta ensimmäinen on paljon vähemmän sivuvaikutuksia.

Merkittävä ero näiden lääkkeiden välillä on se, että Utrozhestania ei voi vain juoda, vaan myös injektoida suoraan emättimeen, mikä estää allergisten reaktioiden kehittymisen. Ja millainen lääke määrää hoitoa, lääkäri päättää.

Duphastonin käytön haittavaikutukset

Djufastonia voidaan käyttää raskauden suunnittelussa, koska sillä on vain vähän sivuvaikutuksia. Se ei vaikuta ovulaatioon, ja käsitys tapahtuu usein, kun se otetaan. Mutta se ei ole 100% turvallinen. On haittavaikutuksia, kuten pahoinvointia, huimausta, turvotusta.

Duphastonin ottaminen raskauden suunnittelussa harvinaisissa tapauksissa voi aiheuttaa maksan vajaatoimintaa ja anemiaa. Ei ole suositeltavaa ottaa sitä naisille, joilla on sydämen, maksan, munuaisten, haiman patologioita.

Sivuvaikutusten ehkäisemiseksi on tiedettävä, miten synteettistä Duphastonia otetaan raskauden suunnittelussa. Ensinnäkin tehdään tutkimus, jonka perusteella gynekologi määrittää vastaanoton keston ja halutun annoksen.

Kun lääkäri suosittelee Duphastonin juomista raskauden suunnittelussa, ei ole tarpeen kieltäytyä - lääke on turvallinen, jos noudatat sen käyttöä koskevia ohjeita. Lääke on osoittautunut hyvin. Jos nainen on kiinnostunut siitä, onko Duphastonissa mahdollista tulla raskaaksi, hänen on tiedettävä, että vain tämän lääkkeen oikea käyttö asiantuntijan valvonnassa auttaa ratkaisemaan tehtävän.

Kirjoittaja: Alexander Indra, lääkäri,
erityisesti Mama66.ru: lle

leuto

Dyuhoston, Tytöt, jotka tulivat raskaaksi Dyufin aikana tai heti sen jälkeen.

Tämä merkintä oli lähetetty balmy · 12 helmikuu 2009

134 334 näkymää

Tytöt, kirjoitan uudelleen tänään, jo roared, ei tunnelmaa, nämä hirviöt tulivat jälleen. Juoman toisen kuukauden duphaston, sanoa, että on mahdollista tulla raskaaksi lainkaan vastaanoton aikana tai heti peruutuksen jälkeen (lääkäri määritteli kolme kuukautta), toinen sykli jäi :) aviomies pelastettiin masennuksesta.. he katsoivat kaunista elokuvaa "anteeksi rakkaudesta".

Djufaston raskauden suunnittelussa (arvostelut)

Duphaston on vakava lääke, jonka lääkäri määrää raskauden suunnittelussa. Sen käytöstä on kuitenkin oltava vakavia todisteita. Tämä koskee myös tapauksia, joissa naisella oli diagnoosi "hedelmättömyys" (1 tai useampi sukupuolinen aktiivisuus vuotta ilman ehkäisyvälineitä ja samalla raskaus).

Tällä hetkellä tilastot osoittavat, että jokainen kymmenes pari kohtaa hedelmättömyyden ongelman. Samaan aikaan hedelmättömyysongelma voi esiintyä sekä mieheltä että naiselta riippuen siitä, kenen lisääntymisjärjestelmä on epäonnistunut. Yleisimpiä naisten hedelmättömyyden syitä pidetään munanjohtimien tukkeutumisena sekä endometrioosina. Vähemmän vakava ongelma, joka on kasvussa, on kuitenkin progesteronin puutos. Lääkkeen Duphaston toiminta kohdistuu tämän ongelman ratkaisemiseen.

Duphaston raskauden suunnittelussa

Yhdestä tai toisesta syystä naisen progesteroniksi kutsutun hormonin tuotanto on riittämätön. Tällaiset kehon ominaisuudet johtavat siihen, että raskaus on mahdotonta. Mutta nyt on erikoistuneita lääkkeitä, jotka auttavat täyttämään tämän hormonin puutteen elimistössä ilman merkittäviä sivuvaikutuksia.

Yksi näistä tehokkaista lääkkeistä, joita synnytyslääkärit ja gynekologit suosittelevat, on Duphaston. Tämä on ainutlaatuinen analogi progesteronin hormonista, joka on kehitetty ja keinotekoisesti luotu laboratoriossa. Lääkkeen perusaktiivisen aineosan molekyyli sen rakenteessa on lähellä luonnollista hormonia. Siksi heti kun hän on naisen kehossa, hän alkaa hoitaa tehtävänsä. On huomattava, että tällaisia ​​hormonaalisia lääkkeitä oli aiemmin, mutta ne saatiin mieshormoneista. Tämän seurauksena näiden lääkkeiden saannilla on epämiellyttäviä seurauksia aineenvaihdunnan häiriöiden, lisääntyneen kehon hiusten kasvun ja äänen sävyn muutoksen muodossa.

Duphaston arvostelut

Tässä on joitakin naisia, jotka ovat menestyksekkäästi käyttäneet tätä lääkettä raskauden suunnittelussa.

On syytä huomata, että lukuisat positiiviset arviot vahvistavat vain lääkkeen tehokkuuden, mutta sen vastaanotto on koordinoitava täysin lääkärisi kanssa.

Tulkaa, kaikki, jotka tulivat raskaaksi dufastonessa!

Duphaston ei tukahduttaa ovulaatiota, vaan tekee sen. lukea progesteronia, mitä toimintoja se suorittaa ja ymmärrät kaiken.

+1, jos kaikki valitaan yksilöllisesti ja normaaliannoksena, se ei estä mitään. Sivustollaan on kirjoitettu, että kahdella tabletilla päivässä kaikki toimii normaalisti, loput ovat yksilöllisiä.

Ja kaikki kolme sykliä olet ottanut duphastonin?

Mitä päivää olet juonut? Minulle annettiin 10-25. Myöskään säännöllinen sykli ja follikkelit eivät kypsy.

Ja mitä päivä ja päivä juotit Dufista? Olin myös määrätty säätämään sykliä ja en vieläkään voi tulla raskaaksi progesteronin puutteen vuoksi

Mitä järjestelmää käytit Dufissa? Ja auttoiko hän sinua raskaaksi? Minulle annettiin vain 11DC, joten pelkään, että O hukuttaa.

Ensinnäkin, 11: llä, mielestäni 15-vuotiaana, sanomalehdessäni rehellisesti, en muista. Mutta kuten näette jo 38 viikkoa.

Kiitos tai pikemminkin peruutuksesta, 3 tai 4 kierrosta kansanleikkauksella, sitten väsynyt, lopeta ja tässä on tulos

Kolme kuukautta joit sen joka päivä tai jokainen sykli 10 päivän ajan?

ja kuinka moni suunnitteli ennen duphastonia?

Lääkäri määräsi minulle Duphastonin 10 päivän syklin 16. päivästä progesteronin puutteen vuoksi. Loput hormonit ovat normaaleja, lääkärin mukaan voin tulla raskaaksi. Odotan tuloksia.

ja ovulaatio millä päivänä sinulla on. seurataanko sitä?

Olen tyytyväinen duphastoniin, jonka minä juon sen neljäntenä päivänä. Endometriittini ja munasarjani kysta lopettivat veren purkautumisen toisena päivänä heti... juon sen edelleen.

Joten minulla on täsmälleen sama tilanne, ja duf nimitettiin myös 1tab. 2 kertaa päivässä. ja myös ilman hormonikokeita, joten ajattelen ottaa 2kpl tai yksi nyt, mutta juominen on parempi. Pelottele jotenkin. Tytöt ja yksi päivä päivältä ovat hyödyllisiä? Oliko kukaan nimetty aikataulemaan yhtä päivässä?

Hei tytöt kaikki! Tänään aloin juoda duphastonia lääkärin määräämänä, mutta ilman hormonien analysointia. (((Olen suunnittelemassa. Puolet vuotta ilman tuloksia. Kerro minulle, kuka joi yhden tabletin douf-help? Onko vaikutusta? Minulla on vain 2 kirjoitettu... ja ajattelen, voinko yrittää yksitellen? Kiitos jo etukäteen!


yksi kahdesti päivässä 15 DC: stä 26: een DC: hen, teet testin, jos on jokin vihje //, et voi heittää. En tiedä, onko se auttanut minua tai ei, mutta raskaus tuli ensimmäiseen jaksoon, vaikka ei ollut toivoa, koska ST oli äskettäin! mutta join enemmän pillereitä kompleksissa!


Sain raskaaksi ensimmäisellä kierroksella ja aloin juoda 15 DC: stä. juo nyt 20 viikkoa!

Kiitos! Entä ensimmäisellä kierroksella se voi tapahtua, jos se on määrätty O: n jälkeen juotavaksi. Miten hän toimii sitten, koska B. tulee ovulaation päivinä... en ymmärrä tätä kaikkea.


En tiedä. mutta vaikutus on. Nyt tärkein asia.

Tietoja duphastonista - uudet kysymykset


Luettelon aiheen "Tietoja duphastonista - uudet kysymykset" -luettelosta Haluan lapsen> Haluan lapsen

Täällä, leikkaa. Lähde http://www.solvay-pharma.ru/duphaston/faq.asp - valmistajien sivusto
Tulevassa syklissä (alkaa muutamassa päivässä) lääkäri määräsi minut juoda duphastonia (eli ohjeiden mukaan 11-25 päivää syklin ajan). Mutta minulla on seuraavat kysymykset: 1. Miten Duphastonin saanti vaikuttaa basaalilämpötilan aikatauluun 2. Miten määritetään, että raskaus on tapahtunut, muuten saanti on suoritettava syklin 25. päivänä, eikä mikään testi näytä vielä mitään (hCG: n analyysi on kaupunki ei valitettavasti ole. Loppujen lopuksi, jos onnistutte raskaaksi, sinun pitäisi (loogisesti) jatkaa juomista.
selene

Vastaus: 1. Duphaston-lääkkeen ottaminen tavalliseen annokseen (2-3 tablettia päivässä) ei vaikuta omaan peruslämpötilaan, koska hänellä ja hänen metaboliiteilla ei ole termogeenistä vaikutusta, mikä osoittaa sen vaikutuksen puuttumiseen ovulaatioon. 2. Jos olet raskaana Duphaston-hoidon aikana, vaikka lopettaisit lääkkeen ottamisen 25 vuorokauden ajan, peruslämpötila säilyy 37 astetta korkeammalla tasolla, eikä ajanjaksosi tule. Sitten lääkäri itse päättää, haluatko jatkaa Duphastonin ottamista.

Raskaus duphaston-arvioiden jälkeen

Onko raskaus mahdollista Duphaston-hoidon aikana?

Tytöt kertovat minulle. Voinko tulla raskaaksi kymmenen päivän Duphastonin kanssa? Jos kuukausittainen peruutus ei tule, se tarkoittaa, että raskaus on tullut? Juotin Duphastonin vain yhden päivän (eilen), ja eilen oli suojaamaton sukupuoliyhteys, onko raskaus mahdollista? koska se ei ole ehkäisyvalmiste.

Haluamme todella lapsen, luultavasti 6 kuukautta, mutta minulla on diagnoosi polysystisesta kuukaudesta. nebylo 2 kuukautta. Tästä syystä nimitettiin Duphastoniksi ja kuukauden 5. päivänä. Diane-35 juo 3 kuukautta. Luulen nyt, että jos voit tulla raskaaksi, älä lopeta Duphastonia ja juo sitä joka päivä.

4. | 02/15/2010 08:54:58

Diana-35: n jälkeen voit tulla raskaaksi kuusi kuukautta myöhemmin, kun lopetat sen, koska minulla oli myös polykystinen sairaus ja en ole vielä tehnyt munasarjan resektiota, en voinut tulla raskaaksi ja Dian ei enää osallistu siihen asti, kun muistat munasarjan, so. se, että voit tulla raskaaksi välittömästi kuukauden kuluttua leikkauksesta, jolloin munasarjassa olevat kystat leikataan ja poistetaan, mutta ondo, mutta jos haluat yhden lapsen, sinun ei tarvitse Diania, jos tarvitset synnyttää joka toinen vuosi, koska tarvitset synnytyksen 2 vuoden välein. kystat kasvavat ja eivät salli munasarjojen kehittymistä minussa sen jälkeen, kun operaatio tuli raskaaksi kuukaudessa tällä hetkellä, kun minulla on kolme lasta, vaikka he laittoivat toisen asteen hedelmättömyyttä ja polysystiaa

5. | 02/15/2010 10:43:15

Jos dyufin peruuttamisen yhteydessä raskaus on tapahtunut, peruutus voi aiheuttaa keskenmenon. Jos 1-2-3 päivän kuluttua M ei tule ja testi on positiivinen, niin tämä on raskaus ja on tarpeen jatkaa tapaamista ja lääkärille. Mutta on yksi BUT. Dyuf-vastaanotto on yleensä ovulaation jälkeen, ts. jos aloitit dyufin ottamisen, mutta ovulaatiota ei vielä ollut, niin ei ole sitä, dyuf tukkii sen, koska se on progesteronia (vaikka se ei ole tosiasia). Kirjoitit hyvin, että olet määrätty, mutta jos kyseessä on polysystinen raskaus, raskaus itsessään ei ole kovin todennäköistä ilman laparaa. Toinen asia on, jos sinulla ei ole PCOSia, mutta monikansalliset munasarjat, jotkut lääkärit sekoittavat sen

6. | 02/17/2010 22:20:01

Ei, vain PCOS. 10 päivän Dyufin vastaanoton jälkeen nimitettiin Diane-35 Täällä istun ja ajattelen. Kaiken kaikkiaan tapahtuu elämässä. ja polysystisten kanssa tulee raskaaksi ja synnyttää sekä turvallisina päivinä. niin.

Tyttöjen eilen oli 16 DMC, unohdin ottaa värin. Mielestäni useita vaihtoehtoja: juo tänään 3 kappaletta 17 DMC: stä ja jopa 25 päivään, kuten pitäisi olla, tai nykyisistä 2 kappaletta 17 DMC: stä ja jopa 26 juomaan, kuka-lanka tuli? Auta ratkaisemaan ja?

8. | 01.09.2010, 16:12:48

Minulle määrättiin polykystoosia, olin nimitetty duphastoniksi niin, että kuukausittainen aika meni ja jouduin juoda sitä viiden päivän ajan eikä kuukausittaista jaksoa ollut. olisi voinut tulla raskaaksi näinä päivinä.

Minä juon duphaston s14po25-basaalia, jotta voin olla raskaana

yana 11. | 16.12.2010 4:21:03

Hei kaikki. Mieheni ja minä haluan hyvin lapsen, lääkärit sanovat, että kaikki on kunnossa, mutta lähes kaksi vuotta ei ole tapahtunut mitään. Kuulin, että djufastonan ottamisen jälkeen voit tulla raskaaksi. Onko tämä totta? Kerro minulle hyvin. Anna

12. | 26.12.2010, 20:43:09

Hei kaikki Olen myös todella, todella haluan vauvan. On luovuttanut kaikki analyysit, tehnyt ultraäänen - kaikki on normaalia. Lääkäri määräsi Duphastonin. Toivon, että hän auttaa, koska kaksi kuukautta ei ole mitään.

13. | 14.1.2011, 11:19:19

On hyvin mahdollista tulla raskaaksi. Minulla on ongelma - monirakkulainen munasarja. Kuukausittainen nebylo 7 kuukautta. määrätty juomaan duphastonia 16-26 päivästä. Kuukauden peruutuksen jälkeen ei tullut :-). Leikkaa se vain kerran. Nyt minulla on 8 kuukauden ikäinen tytär :-)

14. | 19/19/2011, 21:55:44

Tervetuloa! Minulla on myös ongelma, haluamme toisen lapsen, mitään ei tapahdu! Ennen ensimmäistä syntymää oli 50 päivän sykli, synnytyksen jälkeen hän alkoi ottaa rintasyövän pillereitä, joi heitä kolmeksi vuodeksi, peruutuksen jälkeen ongelmat alkoivat kierrosta, kuukausittaiset jaksot eivät tulleet kolmeksi kuukaudeksi, ja akne kidutettiin kasvoilla! Lääkärit järjestivät diagonalis-multi-follikulaarisia munasarjoja, nyt hyväksyn duphastonin! Mitkä ovat mahdollisuudet tulla raskaaksi hänen jälkeensä!

16. | 03/29/2011, 17:46:26

Djufaston Dianan kanssa ei tietenkään ole läsnä! Jos suunnittelet raskautta - duphastonia, jos normalisoit syklin - Diane, lääkärin on yleensä määrättävä hormonit, kiinnitettävä huomiota Dianeen - voimakkaaseen lääkkeeseen, nyt on jess - helpoin lääke hormoneista.

17. | 07/02/2011, 11:06:17

Hei!

18. | 08.08.2011, 17:30:41

Juokasin Duphastonin ja Diane35: n samanaikaisesti.. ja se on jo 3 päivää vanha, eikä kuukausittaisia ​​ole.. En ole 18-vuotias ennen kuin 7 kuukautta ei ole menstruoitu ((en asu seksielämässä, mutta aion seksiä kaverin kanssa. Pelkään, että satun itseni kanssa. seksiä (((kerro minulle, jos ei ole kuukautisia, koska näin Diane35: n ja duphastonin yhdessä? ja voinko seksiä, jos kuukautisten kanssa on ongelmia) (((

Juokasin Duphastonin ja Diane35: n samanaikaisesti.. ja se on jo 3 päivää vanha, eikä kuukausittaisia ​​ole.. En ole 18-vuotias ennen kuin 7 kuukautta ei ole menstruoitu ((en asu seksielämässä, mutta aion seksiä kaverin kanssa. Pelkään, että satun itseni kanssa. seksiä (((kerro minulle, jos ei ole kuukautisia, koska näin Diane35: n ja duphastonin yhdessä? ja voinko seksiä, jos kuukautisten kanssa on ongelmia) (((

Ja miksi juo sitä (duphaston ja diane35 samanaikaisesti), määritteli lääkäri tämän sinulle? Kysy neuvoa lääkäriltä.

Heidät sanoivat, että heidän pitäisi mennä, mutta he eivät vieläkään ole siellä (((mutta epäröin kysyä seksuaalista elämää ((

Tytöt kertovat minulle. Voinko tulla raskaaksi kymmenen päivän Duphastonin kanssa? Jos kuukausittainen peruutus ei tule, se tarkoittaa, että raskaus on tullut? Juotin Duphastonin vain yhden päivän (eilen), ja eilen oli suojaamaton sukupuoliyhteys, onko raskaus mahdollista? koska se ei ole ehkäisyvalmiste.

24. | 11/03/2011 02:18:51

Hei tytöt! Lääkäri määräsi minulle 8 päivää juoda Duphastonia, huomenna on viimeinen päivä. Minulla on kaksi päivää myöhemmin DR) voinko jo juoda alkoholia? Lääkäri ei sanonut mitään, oliko mahdollista juoda vai ei, mutta päätin, että en ottanut laskua suuhuni, kun otin sen)) En tiedä mitä tehdä, mutta en voi nyt kuulla (en voi olla

25. | 11/05/2011, 18:41:20

Hei CAN raskaaksi Nähdessäni 15 päivää djufaston sitten meni kuukaudesta KUN jälleen alkoi juoda minua niin djufaston lääkäri NAZNACHIL.TEPER, olen arka Dawit rinnassa sattuu TOSHNIT.MOZHET JA raskaus *.

Tytöt kertovat minulle. Voinko tulla raskaaksi kymmenen päivän Duphastonin kanssa? Jos kuukausittainen peruutus ei tule, se tarkoittaa, että raskaus on tullut? Juotin Duphastonin vain yhden päivän (eilen), ja eilen oli suojaamaton sukupuoliyhteys, onko raskaus mahdollista? koska se ei ole ehkäisyvalmiste.

tytöt kaikki johtavat. t, voin kertoa teille kokemuksestani, dufoston voi olla vain ehkäisyvalmiste, jos se otetaan ovulaation päivänä, se estää sen, joten jos haluat bebikin, sinun on otettava se 2. päivänä ovulaation jälkeen. 29. | 20.12.2011, 13:02:04

Hyvää päivää kaikille, olen PCOS, haluan lapsen, ei laparoscopy, lääkäri toisen jälkeen määrätty stimulaatio clostilbegit 50mg (5-9 päivää mts), sitten otan dufastone (16-25 päivää mts), ovulaation hallittiin ultraääni noin 17-18 Päivä, mitä se oli varma, lääkäri kysyi ennen, onko duphastonin vastaanotto estänyt ovulaation, hän sanoi, että se ei tehnyt sitä. Nyt toivon ihme.

31. | 02/06/2012, 13:42:21

tytöt! Minulla on tällainen ongelma: 12 päivän viive, ja tänään vierailin lääkärillä, ja hän sanoi, että oli tarpeen kutsua aikoja. kestää 10 päivää dyuf 2 tonnia, pelkään, mutta mitä jos olen jo raskaana, ja ajanjaksot, jotka aiheuttavat aiheuttaa kuukautiset. Voisiko olla, että kun kuukausia on tullut, he eivät tule.. hän sanoi, että hän tulee 10 päivän kuluttua ottamisesta

34. | 02/21/2012, 21:16:04

Kerro minulle! Olen ottanut duphastonia jo kolme kuukautta päivästä 16-25, tässä kuussa otin vain yhden päivän, enkä kahden päivän ajan hyväksynyt sitä, mitä otan tai ei pidä, tai ei ota sitä tässä kuussa. ja miten se uhkaa.

35. | 02.28.2012, 23:22:50

Hei Minulla on myös polysystinen munasarja. Minua on käsitelty jo lähes kaksi vuotta, olen myös juonut duphastonia ja vielä mitään. Mitä tehdä? Haluan todella vauvan.

37. | 04/02/2012, 18:58:56

Hei kaikki! Mieheni ja minä olemme suunnitelleet lapsen lähes vuoden ajan, mutta meillä ei ole mitään väärää, he sanoivat, että olin kunnossa ja lääkäri sanoi, että minulla oli amenorrhea, eikä kausi ollut 2 kuukautta.

38. | 19.4.2012, 17:46:43

kerro minulle.. kutsua kuukautiset (follikkelit ja endometrium vastaavat syklin ensimmäistä vaihetta) määrittelemään Duphastonin 10 päivän ajan. Juoin 5 päivää, sitten oli kolme kertaa suojaamaton sukupuoliyhdistys. Minun täytyy juoda vielä 5 päivää. Oliko mahdollista tulla raskaaksi ja miten selvittää Dufin juominen?

39. | 04/21/2012, 6:42:24 PM

Hei kaikki, eilen oli vastaanotto genecologist, lääkäri sanoi (koska ultraääni ei osoittanut mitään erityistä), että minulla oli joko raskaus hyvin hyvin varhaisessa vaiheessa, tai pieni toimintahäiriö. sanoi juoda duphaston 10 päivää. Jos raskautta ei ole, onko mahdollista tulla raskaaksi duphastonin jälkeen?

Hei kaikki. Mieheni ja minä haluan hyvin lapsen, lääkärit sanovat, että kaikki on kunnossa, mutta lähes kaksi vuotta ei ole tapahtunut mitään. Kuulin, että djufastonan ottamisen jälkeen voit tulla raskaaksi. Onko tämä totta? Kerro minulle hyvin. Anna

Juokele Duphastonia kuukaudessa ja yritä kuukausi)) Sen pitäisi toimia)) Margarita

On hyvin mahdollista tulla raskaaksi. Minulla on ongelma - monirakkulainen munasarja. Kuukausittainen nebylo 7 kuukautta. määrätty juomaan duphastonia 16-26 päivästä. Kuukauden peruutuksen jälkeen ei tullut :-). Leikkaa se vain kerran. Nyt minulla on 8 kuukauden ikäinen tytär :-)

mitä päiviä yritit tulla raskaaksi? heti vastaanoton aikana tai ennen? 42. | 24.5.2012, 15:22:00

Hei Polysystoosia diagnosoitiin, laparoskopia tehtiin, duphastonin annettiin juoda 5. – 25. Kuukautiskierron aikana. Kerro minulle, onko mahdollista tulla raskaaksi tämän tekniikan avulla.

43. | 24.5.2012, 18:52:20 PM

Tytöt ja mitä haittavaikutuksia Dufas-hoidon aikana voi olla muu kuin rintakipu. Tosiasia on, että minun ovulaatiota ei tukahduta Duphaston, vetovoima oli ensin alavihassa (Dufetin vastaanoton kolmas päivä), ja nyt oikea munasarja häviää (mielestäni ovulaatio), voinko olla väärässä. Rintakehä on myös raskas, mutta ei kivulias. Kuka se oli.

Hei Polysystoosia diagnosoitiin, laparoskopia tehtiin, duphastonin annettiin juoda 5. – 25. Kuukautiskierron aikana. Kerro minulle, onko mahdollista tulla raskaaksi tämän tekniikan avulla.

Voit tulla raskaaksi. 47. | 13.6.2012, 2:50:01 PM

Tytöt antavat neuvoja, mitä tehdä, jotta saisit raskauden. Djufaston toista kuukautta en juo ja ei ole mitään järkeä. Yleensä lääkäreitä on kohdeltu minua 6 vuotta ja en tiedä, mitä he itse tekevät kädellään. niin, että harmoniat alkoivat laukata. He eivät ole siellä lainkaan. Minulla on yksi poika 9-vuotias. Ja 8 vuotta vanha en voi tulla raskaaksi. Mieheni on hieno, ja minä myös niin sanon.

48. | 06/19/2012, 14:11:43

Kerro, ehkä, kuka tietää. Kierrä viivettä toukokuun jälkeen Menin lääkärille, ja hän sanoi, ettei raskautta ole. Sinun täytyy soittaa dufostonille kuukautisten ajaksi. Joten join 9 päivää kahdelle pillerille ja eilen osoitin raskaustestin ja tänä aamuna on myös kaksi kirkasta raitaa. Menin raskauden lääkäriin. Perjantaina ultraäänellä. Rinta on kasvanut, olen syönyt kalaa viikon ajan ja jostain syystä haluan kefirin. Pelkään, että huomenna en juo dufostonia ja että jos olen raskaana, voi tapahtua keskenmeno. Perjantaina lennän Pariisiin, läpäisin testit. Kuka tietää, onko raskaus mahdollista.

49. | 07/26/2012, 16:42:14

Lääkäri nimitti minut ensimmäisenä kuukautisten aiheuttamaan aikaan, koska viive ja ultraääni ovat puhtaat (ei raskautta). ja sanoi sitten tehdä raskaustesti. Nyt ihmettelen, miten voisin tulla raskaaksi, jos on selvää, että ultraäänellä ei ole ovulaatiota. tai se voi tapahtua myöhemmin (tämän vuoksi sykli laajennettiin).

50. | 07/27/2012, 20:55:11

tytöt ovat määrittäneet minulle duphastonin, ei ole kuukausi 18. toukokuuta lähtien, juon duphastonia 9 päivän ajan. ja ei ole kuukausittain. lääkäri sanoi, ettei hänellä voisi olla lapsia, mitä tehdä.

Verkkosivuston käyttäjä Woman.ru ymmärtää ja hyväksyy, että hän on täysin vastuussa kaikista materiaaleista, jotka hän on osittain tai kokonaan julkaissut Woman.ru-palvelun avulla.Sivuston Woman.ru-käyttäjä takaa, että niille toimitettujen materiaalien sijoittaminen ei riko kolmansien osapuolten oikeuksia (mukaan lukien, mutta Woman.ru-käyttäjä, joka lähettää materiaaleja, on näin ollen kiinnostunut julkaisemaan ne sivustolla ja ilmaisee suostumuksensa, että Woman.ru-toimittajat käyttävät niitä edelleen. Woman.ru-sivuston materiaaleja, riippumatta siitä, missä muodossa sivusto on lähetetty, voidaan käyttää vain sivuston toimittajien suostumuksella. Woman.ru-materiaalien uusintapainos on mahdotonta ilman kustantajan kirjallista lupaa. Toimituksellinen ei vastaa mainosten ja artikkeleiden sisällöstä. Kirjoittajien mielipide ei välttämättä vastaa toimittajien näkökulmaa. "Seksi" -osiossa esitettyjä materiaaleja ei suositella katsottavaksi alle 18-vuotiaille (18+). Kun vierailet woman.ru: ssa, hyväksyt Woman.ru-käyttöehdot, mukaan lukien. ja evästeiden suhteen

Minulla on 30–34 päivän sykli, lääkäri määritti Duphastonin ottamaan 15–29 d.ts. Ensimmäisessä jaksossa lensi, nyt se on toinen, mutta yli kahdelle jaksolle se ei suositellut minua ottamaan sitä.

Minulle kerrottiin juomaan 3 kuukautta 16-25 ds: stä ja he sanoivat, että toukokuusta lähtien minun on kiireesti raskauduttava ja parempaan ottaen priparate! Mutta miten voin tehdä tämän, en ole sorcer! Monet ihmiset kirjoittavat, että O. tukahduttaa! lääkäri sanoo ei. Uusi 15. helmikuuta 2011, 12:06

Se tukahduttaa O: n, jos juot syklin alussa, sitä voidaan määrätä vaihdevuosien aikana myoma-hoidon aikana. täytyy juoda jälkeen alkaessa Oh, 12-14 päivää. Uusi 16. helmikuuta 2011, 07:52

Yulichka Dyuf tarvitsee todella juoda ovulaation jälkeen. Minulla on 14dn. syklin ovulka, 16 päivää. Aloin ottaa Duphastonia, juon 10 päivää. Jos sinulla on pitkä sykli, on parempi tarttua ovulaatioon ja aloittaa sen jälkeen. New2 marraskuu 2011, 21:32

Minulle annettiin duphaston, jotta ovulaatio oli toinen vaihe, minulla oli vain ensimmäinen, mutta toinen oli. Nyt aloitan 16 ja 25 päivää. Lääkäri sanoo, että tämä stimuloi ovulaation toista vaihetta. Toivon auttaa. 15. helmikuuta 2011, 10:59

Olen kerran makasi sairaalassa, he alkoivat pistää minua aiheuttamaan kuukautisia, ja kävi ilmi, että he "aiheuttivat" raskautta - se oli vuonna 2003, mutta koko vaivaa oli, että minulla oli kauhea tulehdusta, valtava määrä pillereitä ja antibiootteja ja droppereja, joita olin järkyttynyt siitä, että raskaus tapahtui, oli lopetettava raskaus, jälleen sairaalaan tulehdus, verenvuoto. En halua muistaa tätä ajanjaksoa, mutta tällaisen valmistelun merkitys voidaan ajatella. 15. helmikuuta 2011, 11:15

Olin hänelle määrätty, koska en voi päästä eroon follikulaarisesta kystasta. Luin, että ei estä ovulaatiota. Kuuntelen. Toinen vauva Pts. Haluan, mutta en ole raskaana 5 kuukautta jo New15 Helmikuu 2011, 11:48

mutta joku kirjoitti minulle, että he tulevat raskaaksi myös tässä syklissä, kun duphaston on peruutettu. mutta mitään muuta ei kirjoitettu. myös joi dyuhuston 4 sykliä, nyt luultavasti en juo sitä, yritän ilman sitä ja ostaa lisää testejä ovulaatioon New15 helmikuu 2011, 11:49

Kierron aikana, vain 16DC: n ollessa normaali, ovulaatio tapahtuu sitten tai tapahtuu. Duphaston supistaa ovulaatiota, jos se juopuu pitkään ennen sen alkamista, kun follikkelit ovat vasta alkamassa kypsyä. Ja kaikissa tapauksissa kaikki on kunnossa.

Huhtikuun ja helmikuun välisenä aikana Mamapa Duff tuli raskaaksi, hänen poikansa 2.9 oli jo kunnossa, mikä olisi helppoa elää ja olla lähellä Jumalaa, pitää sydämesi korkealla ja pään matalana, Ekaterinburgmama tuli raskaaksi dufastonin peruuttamisen jälkeen, ennen kuin se näki noin vuoden.. On peruuttanut itsensä ja lukenut Bibin Internetissä

vasta duphastonin peruuttamisen jälkeen kaikki saavat raskauden

No, tulin yhteen :) Raskauden aikana he korvasivat utrozhestanin (tämä on sama progesteroni) Yekaterinburgmama Girls, mutta kerro minulle: lääkäri määräsi minulle duphastonin 16–26 d.ts. syklin toisen vaiheen epäonnistumisesta johtuen. Ja hän sanoi, että voit tulla raskaaksi, sitten sinun täytyy juoda dufia 20. viikkoon asti. Joten tässä minä juon sen 26 päivään saakka, sitten odotan joko M: ää tai raitaa. Mutta nyt olen lukenut internetissä, että äkillinen peruutus voi aiheuttaa keskenmenon.Jos minulla on sykli 29-31 päivän ajan, kävi ilmi, että sen jälkeen kun se on päättynyt 26. päivänä, odotan M: ää noin 5-6 päivää. Loppujen lopuksi, tällä hetkellä voi tapahtua keskenmeno (vai ei? Joku tietää? En todellakaan selvittänyt tätä lääkärin kanssa. Koska en todellakaan ymmärtänyt tätä, mutta en tiedä mitä tehdä. Mutta minun ei pitäisi tietää, mitä tehdä. Mutta minun pitäisi mennä lääkärille Joku Zabille tällaisella järjestelmällä? Kiitos etukäteen kaikista vastauksista. Kuinka joskus haluat laittaa sitruunan ei teetä, vaan Sveitsin pankkiin.

Djufaston raskauden suunnittelussa (arvostelut)

Duphaston on vakava lääke, jonka lääkäri määrää raskauden suunnittelussa. Sen käytöstä on kuitenkin oltava vakavia todisteita. Tämä koskee myös tapauksia, joissa naisella oli diagnoosi "hedelmättömyys" (1 tai useampi sukupuolinen aktiivisuus vuotta ilman ehkäisyvälineitä ja samalla raskaus).

Tällä hetkellä tilastot osoittavat, että jokainen kymmenes pari kohtaa hedelmättömyyden ongelman. Samaan aikaan hedelmättömyysongelma voi esiintyä sekä mieheltä että naiselta riippuen siitä, kenen lisääntymisjärjestelmä on epäonnistunut. Yleisimpiä naisten hedelmättömyyden syitä pidetään munanjohtimien tukkeutumisena sekä endometrioosina. Vähemmän vakava ongelma, joka on kasvussa, on kuitenkin progesteronin puutos. Lääkkeen Duphaston toiminta kohdistuu tämän ongelman ratkaisemiseen.

Duphaston raskauden suunnittelussa

Yhdestä tai toisesta syystä naisen progesteroniksi kutsutun hormonin tuotanto on riittämätön. Tällaiset kehon ominaisuudet johtavat siihen, että raskaus on mahdotonta. Mutta nyt on erikoistuneita lääkkeitä, jotka auttavat täyttämään tämän hormonin puutteen elimistössä ilman merkittäviä sivuvaikutuksia.

Yksi näistä tehokkaista lääkkeistä, joita synnytyslääkärit ja gynekologit suosittelevat, on Duphaston. Tämä on ainutlaatuinen analogi progesteronin hormonista, joka on kehitetty ja keinotekoisesti luotu laboratoriossa. Lääkkeen perusaktiivisen aineosan molekyyli sen rakenteessa on lähellä luonnollista hormonia. Siksi heti kun hän on naisen kehossa, hän alkaa hoitaa tehtävänsä. On huomattava, että tällaisia ​​hormonaalisia lääkkeitä oli aiemmin, mutta ne saatiin mieshormoneista. Tämän seurauksena näiden lääkkeiden saannilla on epämiellyttäviä seurauksia aineenvaihdunnan häiriöiden, lisääntyneen kehon hiusten kasvun ja äänen sävyn muutoksen muodossa.

Duphaston arvostelut

Tässä on joitakin naisia, jotka ovat menestyksekkäästi käyttäneet tätä lääkettä raskauden suunnittelussa.

On syytä huomata, että lukuisat positiiviset arviot vahvistavat vain lääkkeen tehokkuuden, mutta sen vastaanotto on koordinoitava täysin lääkärisi kanssa.

Djufaston kun suunnittelet raskautta - arviot

Negatiiviset arviot

Plussit: paino ei vaikuta

Haitat: aiheuttaa hirvittäviä sivuvaikutuksia, aiheuttaa hirvittävää ummetusta, hormonaalista lääkettä, kalliita, on sivuvaikutuksia, ei auttanut, ei auta saamaan raskautta, ummetuksen lopettamisen jälkeen, kehon lakkauttamisen jälkeen on vaikea rakentaa uudelleen, kun hirvittävä akne on poistettu, tällaisen hoidon jälkeen hyvästellä ovulaation jälkeen ilmiöt, liian monet sivuvaikutukset, minusta tuli karvainen

Olemme jo pitkään pyrkineet saamaan vauvoja viimeisimmässä lääkärin kanssa käymässään neuvonnassa, tulkitsemaan kaikki testit, hysteroskoopin histologian, joka osoitti endometriumin polyposiksen, lääkärini, jota uskon hyvin, aiheutti kysymyksen: aiomme olla raskaita? - Tulemme olemaan. - Meidän täytyy juoda duphastonia. 4 kuukautta ohjelman 5-25 mukaisesti ja toinen 3 järjestelmän 11-25 mukaisesti. Lääkäri ei ollut tyytyväinen endometriumin paksuuteen, 5 dts. M-Echo 1.1 on paljon. Ja se on epätasainen.

Ostin 8 kpl duphastonia eri hinnoilla: 508 - 531 ruplaa per pakkaus.

Niille, jotka tarkistavat väärennöksiä ja makua, sanon heti, että se on FOOT-TASTE! Siellä ei ole pohjimmiltaan mitään syötävää! Olen varma, että minun duphaston oli korkealaatuinen eikä väärennetty. Koska tunsin hänen tekonsa itselleni.

Ohitettu ensimmäinen kurssi. 5-25 päivän sykli. Noin viikko sen ottamisen jälkeen rintani alkoi särkyä kauheasti. Kaikki. Jopa vatsassani nukkuminen oli mahdotonta. päivänä 24 kipu meni jonnekin. CD tuli 1,5 päivää viimeisen pillerin jälkeen, so. sykli oli 26 päivää. Muita sivuvaikutuksia ei ollut. Ruokahalu ei lisäänny. Yleisesti ottaen mielestäni dufastonista ei ole mahdollista toipua. Se ei vangita nestettä elimistössä OK: na. Ja ruokahalu. En tiedä, se on luultavasti jonkun mielessä, että villitys duphaston elää (mikä tahansa hormoni) -> syödä, syödä -> painonnousu. CD meni 5 päivää.

Ohitettu toinen kurssi 5-25. Rintakehä alkoi särkyä ja kutinaa syklin 16. päivänä. Kutina oli kauheaa. CD tuli 2 päivää viimeisen pillerin jälkeen, ts. sykli oli 27 päivää. CD-levyt olivat niukat, se tallennettiin tavallisilla päivittäisillä padoilla kaikki 3 päivää. Ja kyllä, CD on lyhentynyt. Lähes kuten aikaisemmin.

Kolmas kurssi on 5-25. Ensimmäisen päivän jälkeen alamäkeen käsittämätön tunne. Se sattuu, vetää, työntää. Mutta ei mitään, kaikki hyvää. Toivon. Rintakehä kipasi, se oli raskas jopa itse CD: lle, mutta se ei ollut kutiava, CD oli niukka. Koko sykli sattui, se sattui. CD tuli joka toinen päivä, ts. sykli oli 26 päivää. Huomasin, että jalkani / reidet / vatsa / kädet / huuleni yläpuolella tuli paljon vaaleat hiukset. on tämä toinen haittapuoli?

Neljäs (äärimmäinen) kurssi 5-25. Kuukausi myöhemmin ultraäänellä. Rintakehä ei loukkaantunut, ei kutentunut, mutta oli raskaan CD-levylle asti, syklin 17. päivästä lähtien vasen munasarja alkoi satuttaa. CD tuli 2 päivässä, ts. sykli oli 27 päivää. He kävelivät 2 päivää, et kutsu heitä niukasti, 2 päivän kuluttua ei ollut päästöjä. Vasen munasarja vahingoitti edelleen.

Niin kauan odotettu ultraääni! alkaen 9.10. 2014 M-Echo 4 d. 0,7. Jälleen, hieman paljon, mutta kriittisesti ja endometrium on tullut sileäksi! 11-25 d.ts. määrätty Duphaston 1x3 rd ja indoli. Vasemmassa munasarjassa havaittiin follikulaarinen kysta, koska ovulaation oli tarkoitus olla siellä. He sanoivat, että se ratkaisee, mutta sinun täytyy seurata. Jälkeen 2 kuukautta uudelleen, ultraääni ja lääkärin nimittäminen.

Viides kurssi. Vastaanotto järjestelmässä 11-25. Kehoni tottui hormoniin päivästä 5 lähtien, joten tässä sykliä päivästä 7 alkaen aloin vetää vatsaani ja rintani alkoi kutistua uudelleen, vaikka en juonut mitään. Ja alempi vatsa veti ylös CD-levylle. Munasarja sattuu, sitten ei, mutta toinen liittyy häneen. Sykli oli 28 päivää, 29. päivänä tuli CD. Verrattuna edellisiin, nämä menivät jopa 2 päivää ja sitten vielä 5 päivää. Pääsy tähän järjestelmään on isku keholle.

Kuudes vuosi. Lopullinen. Vastaanotto järjestelmässä 11-25. Jälleen päivästä 10 lähtien alavaikutteiset kiput ja vetävät munasarjan. Olet jo lähtenyt. Kiire ultraääniin ja vastaanottoon. Koko kasvot peittivät haavaumia. Suoraan tuskallinen tällainen valkoinen nestemäinen painajainen haavauma. Tätä kauhua ei myöskään voida kutsua, kaikki oli inhottavaa!

Ultraääni ja vastaanotto.

Kaikki on huonompi kuin ennen 11-25-ohjelmaa. Endometrium oli 7 mm 4 dts: n kohdalla, nyt se on 8,4 mm. Kuten odotin, tämä järjestelmä ei sovi minulle. Lääkäri määritti seitsemännen kurssin 5-25 - 3 välilehdelle. päivässä. Hitto, olen jo väsynyt.

Seitsemäs kurssi. Vastaanoton seitsemännen kuukauden aikana päätin henkilökohtaisesti vähentää Duphastonin annosta ja poistaa sen siitä. Kuukauden aikana annostus pieneni ja saavutettiin 21 dts. enintään 1 tabletti. Ja parin tunnin kuluttua sen ottamisesta aloitin CD-levyn viikkoa aiemmin. En kokenut mitään kauheaa. Mennyt 5 päivän kuluttua. Seuraavan syklin puolivälissä ei havaittu paloja. Mikään ei loukkaantunut, libido palasi, ovulaatio tuntui erittäin hyvältä. Minulla ei ole halua mennä duphastoniin joko pelastamaan raskautta tai hoitamaan sitä. Tarvittaessa valitsen analogit. En mene enää sairaalaan, menettänyt luottamuksen hoitavaan lääkäriin ja paljon rahaa vietettiin vuodessa.

2 kuukautta peruutuksen jälkeen. CD-levyt eivät olleet niukkoja, kuten ”hoito”, mutta normaali. Kuten minun pitäisi. Libido on normaali. Mutta ovulaatiota ei ollut. Sen jälkeen, kun koko kasvot on poistettu akneineen ja akneineen, se on raivostunut. On myös mahdotonta elää ilman ummetuksen keinoja. En voi palauttaa peristaltiikkaa. Luin, että se tapahtuu, mutta yhdellä duphastonilla on liian monia sivuvaikutuksia.

3, 4 kuukautta peruutuksen jälkeen. Keho on osittain toipunut. Ymmärsin tämän syklistä. Mutta ei ole vielä ovulaatiota. Peruuttamisen jälkeen sykli oli 21 päivää, edelleen ensimmäisen kuukauden kuluttua peruutuksesta 22, toinen kuukausi 23 päivää. Tässä kuussa minun jaksoni on palannut 27 päivää. CD tuli minulle täysin normaaliksi, ACNE kulkee vähitellen, mutta ummetuksen tilanne ei valitettavasti ole muuttunut, eivätkä ne ole olemassa vain laksatiivien jatkuvan käytön vuoksi (((Mitä meillä on 5 kuukautta peruutuksen jälkeen: Ei ovulaatiota. Myös raskaus, tämä on valtava isku keholle, sykli toipui nopeasti, mutta lisääntymistoiminto ei halua palata, Herra, auta minua.

Haitat: kallis, ei auttanut, liian monet sivuvaikutukset

Tuskallinen aihe minulle, mutta objektiiviselle arvioinnille, jolle lääkettä määrättiin - puhun. Ehkä kokemukseni on hyödyllinen.

Duphaston otin 1,5 vuotta. Ensimmäistä kertaa nimittänyt gynekologi-synnytyslääkäri, jota on havaittu yli kaksi vuotta, kun tulin sanoihin "Haluan lapsen."

Tämä hormonaalinen lääke oli määrätty eikä vain sitä, vaan koko kemiallinen cocktail otettiin PCOSin takia. PCOS: n takia munasarjojen laporoskooppinen resektio suoritettiin 7 kuukautta myöhemmin.

Ota Duphaston on määränpäähän. Minun tapauksessani syklin toisessa vaiheessa 15–25 päivää sykliä, mutta tässä se riippuu vielä syklin pituudesta.

20 tabletin hinta on nyt noin 500 ruplaa.

Haittavaikutukset, jotka kokivat:

Ensimmäisten kahden kuukauden aikana sain 8 (kahdeksan) kg. Ja urheilu, jossa oli elintarvikkeiden rajoituksia, ei muuttanut mitään. Tämän sivuvaikutuksen poistamiseksi lääkäri määritti Sioforin (pääasiallinen tarkoitus on diabetes).

Moodin heilahtelut - kyyneleet ja kiusat - huono aviomies.

Halu on vähentynyt radikaalisti. Tiedätte, ettei myöskään edistä käsitystä.

Onko hän edes töissä?

Duphaston ei auttanut taikinaa heikosti positiivisella toisella kaistalla. Muutaman viikon kuluttua viiveet tulivat. Mutta luultavasti mikään ei olisi auttanut.

Hormonien analyysi syklin ensimmäisen ja toisen vaiheen vertailussa ei osoittanut progesteronin käyttöä lääkkeessä. Toinen lääkäri sanoi, että elin on mukautunut ja lakannut vastaamasta... En tiedä.

Duphaston korvattiin uroshestaanilla, joka voidaan ottaa paitsi suullisesti. Jotkut lääkärit sanovat, että kaava on urozhestana, luonnollisempi progesteroni. Lääkkeen muutos johti 4 kg: n painonpudotukseen, ja sitten raskaus tuli puolen vuoden kuluttua.

En halua enää ottaa tätä lääkettä. Ja sinä päätät analyysien mukaan, yhteydenpito lääkäriin ja muut indikaattorit. Lääke on vakava.

Plussit: En tiedä. Joku, ehkä se auttaa.

Haitat: ei auttanut

Tulin gynekologille epäsäännöllisellä sykliä. Olin jotenkin hämmentynyt siitä, että kuukauden aikana sykli oli 18 päivää ja ensi kuussa - 52. Tätä havaittiin säännöllisesti kanssani. Samalla mieheni ja minä suunnittelimme toista lasta, mutta epäsäännöllisen syklin takia minulle oli vaikea saada ovulaatiota.

Lääkäri määräsi Cyclodinonen, mutta hän ei auttanut lainkaan. Samalla sain raskaaksi, mutta alussa, 3-4 viikon kuluttua, kaikki puhkesi - keskenmeno...

En puhunut lääkäristä, en tiedä miksi. En usko hänen toimivaltaansa.

Sitten gynekologi kirjoitti minulle Duphastonin ja syklin normalisoinnista ja raskaudesta.

Seuraavana kuukautena tulin raskaaksi. Olen jo ottanut Duphastonin ovulaation jälkeen, joten toivoin, että surullinen lopputulos ei tapahdu uudelleen. Mutta valitettavasti... Samalla.

Raskaus vahvistettiin testeillä ja muilla merkkeillä. Kyllä, ja minä näin hedelmät molemmat ajat... En puhu tunteistani, tämä on erillinen aihe.

Lääkäri ei uskonut keskenmenojani. Duphaston lopetti juoman, hän ei edes tasoittanut sykliä.

Mitä tulee painonnousuun, en ole toipunut viime kuussa.

Hän nostaa progesteronia, mutta ilmeisesti ongelmani ei ole siinä, että... menen nyt maksulliseen asiantuntijaan.

Plussit: ei löytynyt

Haitat: Akne peruuntumisen jälkeen, hukutti ovulaation, ampui alas syklin

Toisen vaiheen riittämättömyyden vuoksi lääkäri nimitettiin 15.-25. Kesti 4 kuukautta. Duphastonin vastaanoton aikana raskaus ei tullut, ja kaikkien neljän kuukauden ajan lääkkeen ottamisen aikana peruslämpötila ei ollut korkeampi kuin 36,3 sekä syklin ensimmäisessä että toisessa vaiheessa. Duphastonin peruuttamisen jälkeen ovulaatio katosi ja peruslämpötila oli myös 36,3 3 kuukautta. Ultraäänellä munasarjat ovat puolet uneliaisina. Myös lääkityksen lakkauttamisen jälkeen huomasin akne minun kasvoni, melko kivulias akne, vain yksi kulkee, ja toinen näkyy. Kuukauden kuluttua peruutuksesta akneongelma on kadonnut, mutta ovulaatiota ei ole. Yleensä tilanne oli parempi ennen duphastonia. Vaikka tiedän, että hän auttoi monia.

Anna1156

Duphastonia määrätään kaikille tytöille, jotka eivät voi tulla raskaaksi ja unelma lapsesta. Ystäväni juo vuodessa, join 2 tai 3 kuukautta, 1 jaksossa minulla oli runsaasti jaksoja, jotka olivat 2 viikkoa, muutin jatkuvasti hygieniatuotteita, ajattelin, että tämä ei ollut normaalia, olin epämiellyttävä ja menin apteekkiin ostamaan hemostaattisia pillereitä. Apteekki sanoi, että tämä on normaali ilmiö djufaston tablettien jälkeen, elin päivitetään. En tarvitse tällaisia ​​tuskallisia päivityksiä, lopetin juoman, juon tavallisia vitamiineja. Duphaston ei johtanut toivottuun tulokseen. Miksi kaikki gynekologit rekisteröivät duphastonin? Luultavasti ansaitsevat sen prosentteina.

Ystäväni ja minä emme ole toipuneet djufaston-tableteista. Tabletit ovat kalliita. Tässä on katsaus duphaston-tableteista.

Haluan lisätä muutaman sanan Duphastonista. Suunnittelen raskautta, ja lääkäri määräsi minut juoda sitä 11-25 d.ts. Otin sen säännöllisesti, mutta kuukauden kuluttua minulla oli lisääntynyt rasvaisuus (akne), ovulaatio katosi. Kuvittele kasvosi, ennen kuin tämä on normaalia, ja sitten koko ruma. Minulla on kysymyksiä lääkärilleni, mutta vastaus oli yksi: "D. ei aiheuta sivuvaikutuksia." Sitten aloin etsiä tietoja Internetistä, lähinnä venäläisistä ja ukrainalaisista sivustoista. Siellä löysin vastauksen siihen, että kyllä, D. on myös sivuvaikutuksia, jotka ovat allergioita, akneja jne. Luin myös, että sinun täytyy juoda sitä ovulaation jälkeen, muuten saamme ehkäisymenetelmää.
nyt tiedän varmasti, että duphastonilla on kuten kaikilla lääkkeillä myös sen etuja ja haittoja, ja kun sitä määrätään, sinun on lähestyttävä yksilöllisesti. Ja älä tule D: stä tekemään ihmelääke.

Hei tytöt! Minulla on kahdenvälinen ooforinen ooforiitti (kuten määritellään ultraäänellä), siellä oli tulehdus, nyt se on kroonisessa vaiheessa, minulla on 12-vuotias poika, mutta haluan todella toisen lapsen, ja ehkä kaksi, otan Duphastonin ja Protrostanin ja todella toivon pian tulla raskaaksi ja kantakaa vauva. Mutta huomasin, että Duphaston ei ole minulle kovin hyvä, koska sen jälkeen, kun otan sen, minulla on unelias tila ja joskus jarru, haluan vain nukkua, en tiedä, kukaan ei kirjoita tunteistaan, minä olen yksin, tunnen näin.

Syyskuusta 2016 lähtien aiomme suunnitella lapsen, vaikka se ei toimi, jätämme miehen polttopisteen pois, koska olemme läpäisseet spermogrammin ja olemme olleet andrologin nimittämisessä. Vietin kaksi kuukautta juominen duphaston, joulukuu-tammikuu, minulla oli aina suuri päivä sykli + +, mutta helmikuusta lähtien on tapahtunut ihmeitä, kuukausia oli aikataulussa 4. helmikuuta, sitten olin ultraäänellä he sanoivat, että minulla oli pieniä kysta munasarjojen kohdalla ja 22. helmikuuta minulla on taas kuukausi, vain outo, veripunainen, anteeksi yksityiskohtia, ja kaikki on mennyt sen jälkeen! testi b Mitä tehdä ja miten aiheuttaa kuukausi?

Kaksi vuotta mieheni kanssa ei onnistunut saamaan raskautta, sykli oli normaalia, gynekologille määrättiin duphastonia päivästä 14 päivään 25. Ensimmäinen sykli läpäisi normaalisti, 5 sekunnin toisen jakson jälkeen, testit, hgch myös negatiivinen, vatsakipu, lämpötila 37, meni ultraääni osoittautui kysta sekä munasarjat ja melko suuri koko, täynnä nestettä. "Kiitos" duphaston, kun ultraääni ne olivat välittömästi sairaalaan (((se oli parempi juoda sitä. Kaikki oli hieno sykli, lopulta täydellinen. Nyt olen sairaalassa, lopulta valmis. Nyt olen sairaalassa Mielestäni se on minun kanssani

Propyl Duphaston 4 sykliä, joiden tavoitteena on raskaus. lopputulos: raskaus ei tullut, noin 5 kg: n painon nousu, MC: n absoluuttinen rikkominen

Juo Duphasto 7 kuukautta, jotta hormonitasot saataisiin tasaantumaan ja raskaaksi. Lääkäri käski minun juoda häntä 11–26 päivän ajan. Raskaana ei onnistunut, koska. Duphaston tukahdutti ovulaation ((((Yleensä lääkäri ei määrittänyt minua oikein, koska kuten kävi ilmi, sinun täytyy ottaa se 16. päivästä raskaaksi. Tämän seurauksena tästä kuukaudesta en enää ota näitä pillereitä. Yritän ilman näitä pillereitä. Yritän ilman niitä. raskaaksi