Tranexam - käyttöohjeet kuukausittain

Jokaisen naisen elämässä on epämiellyttävä tapahtuma, joka ilmaistaan ​​kohdun verenvuodon muodossa, joka selittyy kuukautiskierron tai muun epämiellyttävän patologian avulla. Tapahtumat, jotka ylittävät normaalin alueen, herättävät jonkin verran jännitystä ja tarvitsevat hoitoa. Tranexamin käyttö kuukautisten aikana on varsin tehokasta. Ennen lääkkeen käyttöä on välttämätöntä kuulla lääkärisi kanssa.

Tietoja huumeesta

Tranexam on hemostaattinen aine, sen vaikuttava aine on traneksamiinihappo. Vaikuttava aine estää verenvuodon ja takaa:

 • Normaali veren hyytyminen;
 • Tulehdusta ehkäisevä vaikutus;
 • Antihistamiinitoiminta;
 • Kehon vastustaminen mikrobeihin;
 • Kasvainvastaisen taistelun toteuttaminen;
 • Vähennetään kivuliaita kouristuksia.

Kaikki näistä toimista ilmenee positiivisesti kuukautiskierron aikana. Tästä syystä huumeiden katsaukset useimmissa tilanteissa ovat myönteisiä.

Tranexam-ominaisuudet

Työkalu koostuu traneksamiinihaposta. Tämä komponentti voi vaikuttaa fibrinolysiinin olemassaoloon veressä. Tämä aine lopettaa veren hyytymisen.

Kun fibrinolysiini on liian suuri määrä, verenvuoto voi olla melko vahva ja pitkittynyt, mikä johtaa tragediaan. Tämä voi tapahtua verihiutaleiden kyvyttömyydellä tuottaa plasmiinia oikein. Tämä aine ja varmistaa normaalin veren hyytymisen.

Tranexamin aktiivinen komponentti muuntaa fibrinolysiinin plasmiiniksi, minkä seurauksena lisääntyneen eliminaation lopettaminen verisuonista tapahtuu. Tranexamia käytetään kuukautisten hoitoon, jos on olemassa samanlainen ongelma, mutta ei vain tässä tilanteessa. Hänellä on muita tärkeitä ominaisuuksia normaalien kuukautisten aikana:

 • Se voi pysäyttää verenvuodon vähentämällä fibrinolyyttisen järjestelmän toimintaa, joka on vastuussa hyytymien liuottamisesta ja veren harvennuksesta;
 • Normalisoi veren hyytymistä;
 • Pysäyttää infektio;
 • Näyttää antihistamiinitoiminnan;
 • Vähentää kasvainten muodostumisen mahdollisuutta;
 • Vähentää kipua.

Jos käytät lääkettä tablettien muodossa, sen imeytyminen on noin 30-50%. Maksimipitoisuus plasmassa saavutetaan 3 tuntia lääkkeen käytön jälkeen. Päätelmä Tranexam esiintyy enemmän munuaisissa, mutta jos näiden elinten kanssa on vaikeuksia, traneksamiinihappo voi kerääntyä elimistöön. Tranexam on edelleen käytössä 17 tuntia levityksen jälkeen. Lääkettä käytetään ateriasta riippumatta, kurssi ei saa ylittää 14 päivää.

Vapautusmuodot

Lääkkeen vapautuminen tehdään pillerimuodossa ja liuoksena laskimonsisäistä antamista varten. Tabletit sisältävät vaikuttavan aineen 250 ja 500 mg, jotka on pakattu 10 kappaleen muotoisiin soluihin. Paketti sisältää 1, 2, 3, 5 solua.

Laskimonsisäinen liuos pakataan 50 ml: n ampulleihin, 5 kussakin muotokennossa. Pakkaus sisältää 1-2 solua.

Käyttöaiheet

Tranexam kuuluu yleisiin hemostaattisiin keinoihin, joita käytetään paitsi gynekologisessa kentässä myös muilla lääketieteellisillä alueilla, esimerkiksi verenvuodosta nenästä tai hampaita poistettaessa, kun asiakkaalla on hemorraaginen diateesi. Lisäksi työkalu on välttämätön leikkauksen aikana tapahtuvan verenvuodon ja leikkauksen jälkeisen ajanjakson aikana, maksasairauksien, ekseeman, urtikarian, ihottumien tai kehon myrkyllisyyden lääkinnällisin keinoin tai myrkyllisin ainein.

Koska työkalu on määrätty anti-inflammatorisen laadun vuoksi, joka on tarkoitettu potilaille, joilla on tonsilliitti, laryngiitti, stomatiitti ja nielutulehdus, sekä geneettinen angioedeema. Koska Tranexamilla on omat kontraindikaatiot ja sivuvaikutukset, sitä voidaan käyttää vain hoitavan asiantuntijan tarkoitukseen.

Mitä viittaa synnytykseen ja gynekologiaan, tämän alan lääkärit määrittävät lääkkeen tällaisiin sairauksiin ja sairauksiin:

 • Tiettyjen sairauksien aiheuttamien hormonaalisten patologioiden aiheuttama verenvuoto;
 • Verenvuoto murrosiässä ja hormonitasojen muodostuminen;
 • Kuukautiset, joissa on liikaa verenvuotoa;
 • Verenvuoto raskauden aikana, joka aiheuttaa kohdun fibroideja;
 • Verenvuoto synnytyksen jälkeen;
 • Istukan ennenaikainen irtoaminen, keskenmenon aloittaminen.

Kiinnitä huomiota! Kun huumeita käytetään kuukautisten aikana, traneksamiinihappo sakeuttaa purkausta, mikä auttaa vähentämään niiden intensiteettiä absoluuttiseen lopettamiseen saakka. Tästä syystä käytä Tranexamia niukasti kriittisinä päivinä tiukan kiellon nojalla.

Aktiivinen komponentti voi tunkeutua istukan esteeseen ja äidinmaitoon. Tästä syystä lääkettä määrätään naisille, jotka ovat asemassa ja imettävät, vain tilanteessa, jossa aiottu hyöty on suurempi kuin mahdollinen vahinko, jonka se voi aiheuttaa sikiölle. Huipentuma-aikana Tranexam ei ehkä lainkaan tuo toimintaa ja on hyödytön, koska verenvuotoa tällä ajanjaksolla on erilainen. Hän pystyy toimimaan vain oireenmukaisena lääkkeenä, joka poistaa itse verenvuodon, mutta sen syy pysyy.

Laskimonsisäisen liuoksen käyttöä suositellaan:

 • Verenvuoto tai niiden muodostumisen mahdollisuus erilaisten fibrinolyysien vahvistumisen vuoksi;
 • Virtsarakon toiminta;
 • Kirurgiset interventiot systeemisiä tulehduksia varten, esimerkiksi sepsis, peritoniitti, haiman nekroosi, vakava ja kohtalainen gestoosi, erilaiset sokkiolosuhteet ja niin edelleen.

Vasta

Huolimatta siitä, että Tranexamin toiminta-alue on laaja, sillä on tiettyjä vasta-aiheita. Raskaana olevien ja imettävien naisten osalta työkalua käytetään asiantuntijan tarkoitukseen vain äärimmäisissä tapauksissa, jos lääkkeen edut ovat suuremmat kuin lapsen todennäköinen vaara.

Kiinnitä huomiota! Tranexam voi tunkeutua rintamaitoon ja voittaa istukan esteen.

Tranexamin käytön pääasiallinen kielto on tromboosin esiintyminen potilaassa, tästä syystä kuukautiskierron lääkeaine voidaan korvata toisella hemostaattisella aineella. Lisäksi on välttämätöntä käyttää lääkettä tällaisissa muunnelmissa varoen:

 • Suuri alttius Tranexamin kokoonpanolle;
 • Erilaisen alkuperän tromboosi;
 • Subarahhnoidinen verenvuoto;
 • Sydäninfarkti;
 • Munuaisten terveyden patologia;
 • Veren esiintyminen virtsassa;
 • Näkövamma, silmäsairauksien muodostuminen.

Joissakin tilanteissa on tärkeää, että nainen keskeyttää kuukausittaisen jakson. Tätä varten tarvitset muutaman päivän ennen kuukautisia juomaan yksi tabletti 8 tunnin välein. Tämä edistää kuukautiskierron alkamisen muutosta useilla päivillä. Älä käytä Tranexamia yli 4 vuorokautta. Tämän menetelmän kuvausta ei ole annettu käyttöoppaassa. Hormonaalista häiriötä aiheuttavaa hyvinvointiriskiä ei suositella.

Tranexamia ei käytetä yhdessä muiden hemostaattisten lääkkeiden kanssa, lääkkeen on kielletty yhdistelemään penisilliini- ja tetrasykliiniantibioottien kanssa. Liuoksen kanssa tapahtuva injektio on annettava hitaasti. Sitä ei yhdistetä veren korvikkeisiin, jotka lisäävät painetta.

Haittavaikutukset

Työkalu on varsin tehokas ja tehokas, mutta ennen kuin aloitat, on suositeltavaa ottaa yhteyttä silmälääkäriisi, jotta voisit tarkistaa näkösi. Käyttämällä pilleriä nainen voi tuntea tiettyjä sivuvaikutuksia. Niinpä potilaat jättävät usein päänsärkyä, heikkoutta, uneliaisuutta koskevia valituksia.

Sydän- ja verisuonijärjestelmä reagoi takykardian kanssa, ja nopea injektio laskimonsisäisesti voidaan jäljittää verenpaineen laskuun. Ruoansulatuskanavan osalta potilaat ilmoittavat närästystä, pahoinvointia, ruokahaluttomuutta. Joissakin tapauksissa esiintyy oksentelua tai häiriöitä. Ihottuma iholla, ärsytys, kutina.

Tranexamin käytön yhteydessä on pidettävä mielessä, että kivulias verenvuoto edellyttää aluksi niiden esiintymisen syiden poistamista. Siksi on välttämätöntä käyttää lääkettä yhdessä muiden lääkkeiden kanssa, jotka voivat poistaa taudin perimmäisen syyn.

Miten Tranexamia otetaan kuukausittain

Jos naisen sykli on normaali, kuukautiset ovat sallittavissa 3–7 päivää, sitten lääkkeen käyttöä pidetään kohtuuttomana. Jos käytät sitä normaalin intensiteetin kuukautisten aikana, on mahdollista johtaa veren hyytymisprosessin rikkomiseen ja vahingoittaa omaa hyvinvointiasi.

Tietyt naiset käyttävät tätä lääkettä siirtämään kuukautisten saapumista 3-4 päivän ajan. Tätä varten on välttämätöntä 1-2 päivää ennen aiottua päivää aloittaa lääkkeen saaminen, 1 tabletti 8 tunnin välein. Tällaista järjestelmää on kuitenkin käytettävä äärimmäisen varovaisesti, koska kukaan ei ole vielä voinut häiritä kuukautisten prosesseja ilman, että sillä on varmoja seurauksia hyvinvoinnille.

Kun hormonivika

Jos hormonijärjestelmässä ilmenee vikoja, tapahtuu endometriumin pohjakerroksen epätäydellinen hylkääminen. Tämän seurauksena laajentuneet rauhaset, astiat ja kohdun limakalvot alkavat vuotaa. Tämä on vaarallinen merkki tietyn taudin esiintymisestä. Kun hormonaaliset häiriöt voivat aiheuttaa kohdun verenvuotoa. Kun otetaan huomioon farmakologinen vaikutus, Tranexamia käytetään sellaisissa patologisissa tiloissa, jotka yleensä aiheuttavat hormonaalista vajaatoimintaa:

 • Hoito ja ennaltaehkäisevät verenvuodon toimenpiteet, jotka liittyvät lisääntyneeseen fibrinolysiinitasoon:
 1. metrorragia;
 2. Runsaat kuukautiset;
 3. Ennen leikkausta ja sen jälkeen;
 4. hemofilia;
 5. Akuutti ja pitkäaikainen leukemia;
 6. Raskausongelmat.
 • Verenvuoto synnytyksen jälkeen.
 • Ekseema, urtikaria, ihottuma.
 • Geneettinen angioedeema.

Tietoja oikeasta pääsystä Tranexam tekee päätöksiä pelkästään erikoislääkärin hoidosta. Koska jokainen henkilökohtainen tilanne lasketaan annokseksi, kun otetaan huomioon naisen ruumiin paino, sekä taudin luonne ja vakavuus. Tranexam on lääke, joka voi nopeasti poistaa kohdun tai munasarjojen aiheuttaman verenvuodon.

Käytä raskaiden kuukautisten kanssa

Potilaat voivat käyttää Tranexamia, jolla on raskasta kuukautiskiertoa hätätilanteessa tai huumeina, kun otetaan huomioon syyt, jotka johtivat vapautumisen voimakkuuden lisääntymiseen. Raskaan verenvuodon syyt kuukautiskierron aikana voivat olla suuria määriä:

 • Hormonaalinen epäonnistuminen;
 • murrosikä;
 • vaihdevuodet;
 • Suun ehkäisyn käyttö;
 • kohdun;
 • Endometrioosi ja polyypit;
 • Autoimmuunisairaudet;
 • Tartunta lantion elimissä;
 • Pahanlaatuiset kasvaimet;
 • Navy;
 • Veren hyytymisen ongelmat.

Kaikki nämä syyt yhdistyvät siihen, että verenvuoto alkaa kohdun limakalvon vaurioituneista astioista. Tranexam ei voi pysäyttää kapillaarien tuhoutumista, mutta se voi sakeuttaa verta ja lopettaa sen nopean ulosvirtauksen. Liiallisten kuukautisten aikana asiantuntijat määrittävät usein Tranexamin, annos valitaan henkilökohtaisesti jokaiselle naiselle. Usein tällaisissa tapauksissa määritä lääkkeen käyttö 3-4 tabletille päivässä eri aikavälein. Työkalua ei suositella käyttämään yli 3 jaksoa peräkkäin.

Kohdun verenvuoto-annos

Kohdun verenvuoto on erilainen kuin kohdun veren purkautumisen intensiteetti ja luonne. Usein tällainen rikkominen tehdään tavanomaisina aikoina. On mahdollista miettiä kohdun verenvuotoa, kun vapautuneen veren määrä on yli 85 ml päivässä, ja nainen vaihtaa terveyssiteitä 1-2 tunnin välein.

Kohdun verenvuodon oireet:

 • Paljon verihyytymiä;
 • Kouristava kipu vatsassa;
 • Anemian kehittyminen;
 • Tunne väsynyt, rikki.

Verenvuoto voi tapahtua naisen sukupuolielinten sairauksien, esimerkiksi myomaa sairastavien, ja hormonaalisen epätasapainon vuoksi. Tuskallisen raskauden ja synnytyksen jälkeisen ajan veren menetys useimmissa tilanteissa aiheuttaa vakavan vaaran naisen ja lapsen elämälle.

Tranexamia kohdun verenvuotoa varten käytetään suun kautta 3-4 kertaa päivässä. Lääkäri määrittelee hoidon annoksen ja keston vain taudin mukaisesti. Opintojakson kesto on pääsääntöisesti enintään 14 päivää. Hoito suoritetaan lääkärin valvonnassa.

Käytä normaalin jakson aikana

Jos naisen sykli on normaali, lääkkeen käyttöä pidetään kohtuuttomana. Joissakin tilanteissa on kuitenkin tärkeää, että naiset hidastavat saapumistaan ​​pari päivää. Tranexam auttaa ratkaisemaan tämän ongelman, mutta ennen kuin otat lääkkeen tähän, sinun täytyy ymmärtää, että seuraukset voivat olla vakavia. On kiellettyä tehdä Tranexamista säännöllinen kuukautisten kumppani ja siirtää jatkuvasti saapumisaikaansa. Tämä on hormonaalisen patologian riskialtista provosointia.

Tästä syystä, samankaltaisen ja turvallisen Tranexamin käyttötavan osalta, ohjeet tablettien käytöstä kuukautisten aikana eivät sisällä tietoja siitä, että niitä voidaan käyttää lykkäykseen.

Kuitenkin, kun aloitat lääkkeen ottamisen, 1 tabletti 8 tunnin välein 1-2 päivän ajan ennen kuukautisia, he viipyvät 3-4 päivää. Pidempi työkalu on kielletty.

Voit lopettaa kuukausittain

Saattaa olla tapauksia, joissa naisen on lopetettava kuukautiset, jotka eivät ole pysähtyneet yli 7 päivän ajan. Tällainen pitkäaikainen verenmenetys voi olla syynä anemian muodostumiseen, joten se on lopetettava epäonnistumalla.

Heti kun potilas ymmärtää, että hänen kuukausittainen ajanjaksonsa on enemmän kuin mitä hänen on tarkoitus ja hän ei pysähdy omaansa, hänen on otettava yksi tabletti lääkkeestä 6-8 tunnin välein kuukausittaiseen pysähtymiseen saakka, mutta enintään 8 päivää. Jos veren menetys on liian suuri, he voivat määrätä 6 pilleriä kerralla. Koska annos riippuu useista olosuhteista, vain hoitava lääkäri voi kirjoittaa lääkkeen saannin.

analogit

Tranexamin analogit ovat:

Asiantuntijat voivat usein kohdata kysymyksen siitä, mikä on parempi: Tranexam tai Ditsinon? Tieteellisen tutkimuksen mukaan Tranexamilla on voimakkaampi vaikutus, mutta samalla sillä on lievä ja jyrkkä vaikutus kehoon.

hinta

Yhden tablettipakkauksen hinta, jossa on 10 tablettia, vaihtelee 250 ruplaan verrattuna vastaavien lääkkeiden hintaan, joka maksaa noin 1500 ruplaa. Tranexam voidaan katsoa budjetin hemostaattisiksi varoiksi.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Hyvää iltapäivää! Olen 55-vuotias. Noin 3 kuukautta tarkkailen säännöllistä verenvuotoa. Ne voivat olla joko merkityksettömiä tai joskus runsaita. Viime vuoden syyskuussa he saivat sairaalahoidon puhdistusta varten raskaan verenvuodon vuoksi. Kuukausi myöhemmin kuukausittain ei tullut, ja marraskuussa tuli jälleen. Ei ole pysyvyyttä, sitten he tulevat, sitten ei, sitten runsaasti, sitten hyvin niukasti. Vähennetään foorumista, että tämä on vaihdevuodet. Onko se todella niin?

Vastaus: Hyvää iltapäivää! Tämä on tietyssä määrin vaihdevuosien alku, mutta sinulla on syytä huoleen ja tutkimukseen. Käy ensin lantion ultraäänellä ja ota yhteys lääkäriin.

Kysymys: Hei! Olen 33-vuotias. Tavanomaiset kuukausittaiset jaksot tulivat ajoissa, mutta kuudes päivä päästöt eivät pysähtyneet, vaan päinvastoin lisääntyivät. En ole koskaan ennen ollut tällaisia ​​rikkomuksia, olen tavannut tällaisia ​​ihmisiä ensimmäistä kertaa. Ultraäänen ohi, ei löytänyt mitään. Koska kaikki tämä tapahtuu stressaavan tilanteen taustalla (3 päivää sitten oli onnettomuudessa kuollut rakkaalle hautajaiset), lääkäri sanoi, että tällainen verenvuoto johtui stressistä. Aion mennä lääkäriin viiden päivän kuluessa, mutta mitä juuri nyt on tehtävä?

Vastaus: Hei! Ennen kaikkea on todennäköistä, että sinulla on verenvuotoa, joka on epätarkoituksenmukainen, suosittelen keskustelemaan lääkärin kanssa lääkkeen annosta verenvuodon lopettamiseksi.

Kysymys: Hyvää huomenta. Käsitelty trikomoniaanista. Samalla suoritin ultraäänitutkimuksen ja läpäisin hormonitestin - kaikki oli kunnossa. Menstruatiot olivat normaaleja, ilman kivuliaita kouristuksia, mutta minulla oli ärsytystä sukupuolielimissä ja kutinaa - olin jälleen humalassa Trichopolissa uudelleen. Syklin 21. päivänä alkoi raskas verenvuoto. Gynekologi kirjoitti duphastonin ja tranexamin. Muutaman päivän sahattiin - tulos on nolla. Lääkäri lähetti kaavinta, kieltäydyin. Otan edelleen määrättyjä lääkkeitä. Mitä tehdä En todellakaan halua kaavinta.

Vastaus: Hyvää huomenta! Diagnostisen johtopäätöksen oikea lausunto on 50% onnistuneesta hoidosta. Tehokas hoito tulee ymmärtämään olemassa olevan sairauden olemusta. Tilanteessa ei ole tarkkaa diagnoosia, joten määrätty hoito ei ehkä ole tehokasta. Tarkan diagnostisen johtopäätöksen määrittämiseksi tarvitaan kliinisen, laboratorio- ja instrumentaalisen indikaattorin lisäarviointi.

Tranexamin ottamisen jälkeen kuukausittain

Tranexam on hemostaattinen lääke. Vakaa ja normaali sykli ei ole suositeltavaa ottaa lääkettä. Jos olet huomannut lääkkeen ottamisen jälkeen viiveen kriittisissä päivissä, ota yhteys lääkäriin. Ehkä on hormonaalinen vika.

Naisten arvostelut

Hyvä lukijat, mielipiteesi on meille erittäin tärkeä - joten mielellämme tarkistamme huumeiden Tranexamin käyttöä raskailla kuukausilla kommenteissa, ja se on hyödyllinen myös muille sivuston käyttäjille.

Julia

Tranexamia määrättiin raskauden aikana. Asiantuntija määritteli lääkkeen verenvuodon lopettamiseksi. Vaikutus oli nopea, vain kahden päivän kuluttua oireet olivat melkein poissa, alavihan kipu oli poissa.

Olga

Tranexam kun kohdun verenvuoto. Se auttoi nopeasti, mutta sen ottamisen jälkeen oli sivuvaikutuksia - pääni pyörii, tunsin pahoinvointia. Mutta nämä oireet ovat nopeasti poissa.

Tranexamin arviot

Latinalainen nimi: Tranexam. Valmistaja: NIZHFARM, Venäjä Mir-Farm Oy, Venäjä.

Lääkärit Tranexamista: tranexam verenvuodon, raskauden, kohdun, kohdun verenvuodon, kuukautisten aikana, onko mahdollista alkuvaiheessa?

Vaikuttava aine: Traneksamiinihappo

Tranexamin lääkäri arvioi

Tranexam

Riittävästi tehokas hemostaattinen lääke.

Se on tehokkaampi rutiininomaisen hemostaattisen hoidon (vikasol-etamatsilaatti-aminokapronihappo) valmisteluissa.

Saatavana tabletteina ja infuusioliuoksena, joten sen käyttöalue on valtava.

Vaikutusten alkamisnopeus verrattuna samoihin lääkkeisiin on aina suurempi. Sen avulla voit käyttää Tranexamia hätätilanteissa. Suonensisäisellä Tranexamilla verenvuoto pysähtyy muutamassa minuutissa.

Potilaat totesivat, että Tranexamin korkeat kustannukset ovat ainoa tekijä, joka rajoittaa sisäänpääsyä (trombosytopeeninen purpura).

Tranexam

Tranexam on traneksamiinihappoon perustuva hemostaattinen lääke, jota käytetään yleisesti alhaisen veren hyytymiseen liittyvän verenhukan hoitoon ja ehkäisyyn. Sen toiminta perustuu plasminogeenin esiintymisen tukahduttamiseen.

Nykyaikaisen lääkärin arsenaalissa on joukko hemostaattisia aineita, joiden joukossa Tranexam ottaa laillisen paikan ensimmäisenä lääkkeenä, vähentää luotettavasti veren menetystä, on turvallinen, estää massiivisen verenmenetyksen, myös kirurgisten toimenpiteiden aikana, on tulehdusta estävä vaikutus, on laaja näyttö.

Kliinisessä käytännössä käytän tätä lääkettä tehokkaasti kohdun verenvuotoon (ei liity endometriumin patologiaan), intraoperatiivisesti osana yhdistelmähoitoa, ja munasarjojen apoploksin konservatiivinen hoito.

Lääke on tehokas, sivuvaikutuksia ei havaita.

Tranexamin valmistelun arviot

Hän auttaa minua välttämään verenvuotoa. Minulla oli tapana kaavinta kerran. Hormoonihäiriön hoitoa ei löytynyt. Ja nyt he eivät ole löytäneet sitä, mutta tie ulos hypermenorrheasta on minulle

Tranexam arvostelut

Vapautusmuoto: liuos, tabletit

Tranexamin analogit

Käyttöohjeet Tranexamille

Rekisterinumero:

Kauppanimi: Tranexam

Kansainvälinen (yleinen) nimi: Traneksamiinihappo

Annostuslomake. Liuos laskimoon

Koostumus.
Vaikuttava aine: Traneksamiinihappo - 50,00 g
Apuaineet - injektionesteisiin käytettävä vesi - jopa 1000 ml.

Kuvaus. Läpinäkyvä tai lähes läpinäkyvä väritön liuos tai vaaleanruskea sävy.

Farmakoterapeuttinen ryhmä. Hemostaattinen aine.

ATX-koodi. B02AA02

Farmakologiset ominaisuudet.
Traneksamiinihappo on antifibrinolyyttinen aine, joka inhiboi spesifisesti profibrinolysiinin (plasminogeenin) aktivoitumista ja sen muuttumista fibrinolysiiniksi (plasmiini). Sillä on paikallista ja systeemistä hemostaattista vaikutusta verenvuotoon, joka liittyy lisääntyneeseen fibrinolyysiin, sekä anti-inflammatorisia, antiallergisia, anti-infektiivisiä ja tuumorivaikutuksia, jotka johtuvat kiniinien ja muiden allergisten ja tulehdusreaktioiden mukana olevien aktiivisten peptidien muodostumisen tukahduttamisesta. Koe vahvisti oman traneksamiinihapon oman analgeettisen aktiivisuuden sekä super-täydellisen ja potentiaalisen vaikutuksen opiaattien analgeettiseen aktiivisuuteen.

Farmakokinetiikkaa.
Jaettu kudoksiin suhteellisen tasaisesti (paitsi aivo-selkäydinneste, jossa pitoisuus on 1/10 plasmasta); tunkeutuu istukan ja veri-aivoesteen rintamaitoon (noin 1% emän plasman pitoisuudesta). Sitä esiintyy siemennesteessä, jossa se vähentää fibrinolyyttistä aktiivisuutta, mutta ei vaikuta siittiöiden siirtymiseen. Alkuperäinen jakautumistilavuus - 9-12 litraa. Yhteys plasman proteiineihin (profibrinolysiini) - alle 3%. Veressä noin 3% liittyy proteiiniin (plasminogeeni).

Pitoisuus aivo-selkäydinnesteessä on 1/10 plasmasta. Munuaisten kokonaispuhdistuma on yhtä suuri kuin plasma. Antifibrinolyyttinen konsentraatio eri kudoksissa kestää 17 tuntia plasmassa - 7-8 tuntia.

Merkityksetön osa metaboloituu. Konsentraatio-aika-käyrällä on kolmivaiheinen muoto, jonka puoliintumisaika terminaalivaiheessa on -2 tuntia, ja kokonaispuhdistuma on yhtä suuri kuin plasma (7 l / h).

Se erittyy munuaisten kautta (pääreitti on glomerulaarinen suodatus) - yli 95% muuttumattomana ensimmäisten 12 tunnin aikana: Kaksi traneksamiinihapon metaboliittia on tunnistettu: N-asetyloidut ja deaminoidut johdokset. Jos munuaisten toiminta on heikentynyt, on olemassa traneksamiinihapon kerääntymisen vaara.

Käyttöaiheet
Verenvuoto tai verenvuotoriski lisääntyneen fibrinodyysin vuoksi yleistyneinä (verenvuoto leikkauksen aikana ja leikkauksen jälkeisenä aikana, synnytyksen jälkeiset verenvuodot, synnytyksen manuaalinen erottaminen, korionverenvuoto, verenvuoto raskauden aikana, haiman ja eturauhasen pahanlaatuiset kasvaimet, hemofilia, hemorragiset komplikaatiot, fibriini, hemorraginen oireyhtymä, fibriini, hemorraginen oireyhtymä;, leukemia, maksasairaus, aikaisempi streptokinaasihoito) ja paikallinen (kohdunkaula, kohdunkaulan t noin syöpää, nenän, keuhkojen, ruoansulatuskanavan verenvuotoa, hematuriaa, verenvuotoa prostatektomian jälkeen, hampaan poisto hemorragista diathesispotilailla). Kirurgia virtsarakossa. Kirurgiset manipulaatiot, joissa on systeeminen tulehdusreaktio (sepsis, peritoniitti, haiman nekroosi, vakava ja kohtalainen preeklampsian vakavuus, eri etiologioiden sokki ja muut kriittiset olosuhteet).

Vasta
Yliherkkyys lääkkeelle, subarahhnoidinen verenvuoto. Varoen - trombohemorragisia komplikaatioita (yhdessä hepariinin ja epäsuorien antikoagulanttien kanssa); (kumulointi on mahdollista).

Annostus ja antaminen
Suonensisäinen (tiputus, jet).

Yleistyneen fibrinolyysin tapauksessa annostellaan 15 mg / kg kehon painoa kohti 6-8 tunnin välein, injektio on 1 ml / min.

Paikallinen fibrinolyysi - 250-500 mg 2-3 kertaa päivässä.

Virtsarakon prostatektomian tai leikkauksen aikana annetaan 1 g: aa leikkauksen aikana, sitten 1 g joka 8 tunti 3 päivän ajan, minkä jälkeen se otetaan tabletin muodossa, kunnes makrohematuria häviää.

Jos verenvuotoriski on suuri, systeeminen tulehdusreaktio annoksella 10-11 mg / kg 20-30 minuuttia ennen interventiota.

Koagulopatioita sairastavat potilaat ennen hampaiden uuttoa annetaan annoksena 10 mg / kg ruumiinpainoa, sen jälkeen kun hampaan uutto on määrätty prem-pillinä lääkkeen muodossa.

Jos munuaisten erittymistoimintoa rikotaan, annostusohjelman korjaus on välttämätöntä: kreatiniinipitoisuuden ollessa veressä 120-250 µmol / l, 10 mg / kg annetaan kaksi kertaa päivässä; kun kreatiniinipitoisuus on 250 - 500 µmol / l, annetaan 10 mg / kg kerran päivässä; Kun kreatiniinipitoisuus on yli 500 µmol / kg, 5 mg / kg tulee antaa kerran päivässä.

Haittavaikutukset Allergiset reaktiot (ihottuma, kutina, nokkosihottuma), dyspepsia (anoreksia, pahoinvointi, oksentelu, närästys, ripuli), huimaus, heikkous, uneliaisuus, takykardia, rintakipu, hypotensio (nopeat laskimonsisäiset annokset), värin heikkeneminen, näön hämärtyminen; tromboosi tai tromboembolia (kehitysriski on vähäinen).

Erityiset ohjeet. Yhdistettynä hemostaattisten lääkkeiden ja hemokagulaasin kanssa tromboosi voidaan aktivoida. Ennen hoidon aloittamista ja hoidon aikana on tutkittava silmäilijää (näöntarkkuus, värinäkö, alusta).

Yhteisvaikutukset muiden lääkkeiden kanssa
Farmaseuttisesti yhteensopimaton verituotteiden, penisilliinia, urokinaasia, verenpainetta alentavia aineita (norepinefriini, deoksiepinefriinihydrokloridi, metarmiinibitartraatti), tetrasykliinejä, dipyridamolia, diatsepaamia sisältävien liuosten kanssa. Hemostaattiset lääkkeet, hemokagulaasi tehostavat trombin muodostumisen aktivoitumista.

Vapautuslomake
Ampullit 50 mg / ml. 5 ml neutraalilasin ampullissa olevaa valmistetta, 5 ampullia läpipainopakkauksessa PVC- ja alumiinifoliosta.

1 tai 2 läpipainopakkauksessa ja käyttöohjeessa on pakkauspakkaus.

20, 50 tai 100 läpipainopakkausta, joissa on 10, 25 ja 50 käyttöohjetta, sijoitetaan pahvilaatikoihin tai aaltopahvilaatikoihin (sairaaloihin).

Säilytysolosuhteet
Luettelo B. Lämpötilassa, joka ei ole korkeampi kuin 25 ° C. Pidä lasten ulottumattomissa.

Kestoaika
3 vuotta. Älä käytä pakkaukseen merkityn viimeisen käyttöpäivän jälkeen.

Apteekkien myyntiehdot
Reseptillä.

tuottaja:

FSUE "Moscow Endocrine Plant", Venäjä 109052, Moskova, s. Novokhokhlovskaya, 25.
Pharmstandard - Ufa Vitamin Plant OJSC (Pharmstandard - UfaVITA OJSC), Venäjä 450077, Bashkortostan, Ufa, ul. Hudayberdina, 28,

Yritys hyväksyy asiakkaiden valitukset:
CJSC Obninsk Chemical and Pharmaceutical Company (CJSC UFFC), Venäjä, 249036, Kalugan alue, Obninsk, ul. Queen, 4
OJSC Pharmstandard - Ufa-vitamiinitehdas (OJSC Pharmstandard - UfaVITA), Venäjä, 450077, Bashkortostan, Ufa, ul. Hudayberdina 28

Pakkaaja: Federal State Unitary Enterprise Moskovan endokriini. Plant ", Venäjä 109052, Moskova, st. Novokhokhlovskaya, 25;
CJSC Obninsk Chemical and Pharmaceutical Company (CJSC UFFC), Venäjä, 249036, Kalugan alue, Obninsk, ul. Queen, 4
OJSC Pharmstandard - Ufa-vitamiinitehdas (OJSC Pharmstandard - UfaVITA), Venäjä, 450077, Bashkortostan, Ufa, ul. Hudayberdina 28

Asiakasyritys:
OOO Mir-Farm, Venäjä 249036, Kalugan alue, Obninsk, ul. Queen, 4

Miten Tranexamia voidaan käyttää kuukautisten aikana

Kuukautinen virtaus on tavallinen kuukausittainen prosessi jokaiselle naiselle, jolla on lisääntymisikä. Mutta lähes jokainen seksuaalisesti kaunis nainen ainakin kerran elämässään kohtasi anomaalisia verisiä eritteitä, jotka johtuivat eri syistä. Riippumatta siitä, onko kyseessä kohdun verenvuoto tai liian raskas jakso, naisen tulisi joka tapauksessa tietää, miten heikkenee heidän ilmentymisensä ja ehkäisevät suuria verenmenetyksiä. Yksi tehokkaimmista ja suosituimmista hemostaattisista lääkkeistä kohdun verenvuodon lopettamiseksi on Tranexam, tässä artikkelissa annetaan ohjeet kuukautisten käytön aikana. Harkitsemme myös tämän lääkkeen ja saatavilla olevien analogien sivuvaikutuksia.

Tietoja Tranexamista

Annoksesta riippuen formulaatio sisältää 250 tai 500 mg traneksamiinihappoa - tämä on tärkein vaikuttava aine. Se parantaa veren hyytymistä, lisää sen viskositeettia ja estää ylimääräisiä vuotoja verisuonista. Tämä on hemostaattinen valmiste, jonka apuaineet ovat selluloosa, giproloza, hypromelloosi, kalsiumstearaatti, titaanidioksidi jne.

Lääkkeen ominaisuudet

Traneksamiinihappo, joka on lääkkeen pääasiallinen vaikuttava aine, antaa sille seuraavat ominaisuudet:

 • se pystyy pysäyttämään verenvuodon vähentämällä fibrinolyyttisen järjestelmän toimintaa, joka on vastuussa hyytymien ja veren ohenemisen hajoamisesta;
 • parantaa veren hyytymistä;
 • estää tartunnan;
 • on allerginen vaikutus;
 • vähentää kasvainten kehittymisen todennäköisyyttä;
 • kipua.

Jos otat lääkkeen tabletin muodossa, sen imeytyminen on noin 30-50%. Maksimipitoisuus plasmassa saavutetaan 3 tuntia annon jälkeen. Lääke eliminoituu suuremmalla määrällä munuaisista, mutta jos näiden elinten kanssa ilmenee ongelmia, traneksamiinihappo voidaan kerääntyä elimistöön. Kudoksissa lääke pysyy 17 tuntia käytön jälkeen. Lääkettä otetaan ruokasta riippumatta, antotapa ei saa ylittää 14 päivää.

Vapautusmuodot

Tranexam on saatavana kaksoiskuperia tabletteina, joiden annos on 250 mg (pyöreä tabletti) ja 500 mg (pitkänomainen tabletti) tai liuoksena laskimonsisäisiä injektioita varten (250 mg vaikuttavaa ainetta on 5 ml: n ampullissa). Tämän lääkkeen muita annostusmuotoja ei ole.

Tabletit ovat valkoisia, valkoisia ja valkoisia, harmaa sävyn väri, ja ne ovat saatavilla 10 kappaleen läpipainopakkauksissa. Pakkauksissa on 10, 20, 30 ja 50 tablettia. Nestemäisessä muodossa oleva lääke myydään 5 tai 10 ampullia pakkausta kohti.

todistus

Tämä on yleismaailmallinen hemostaattinen lääke, jota käytetään paitsi gynekologiassa myös muissa lääketieteen aloilla, esimerkiksi nenäverenvuotoihin tai hampaiden uuttamiseen, kun potilaalle diagnosoidaan hemorraginen diathesis. Se on myös yksinkertaisesti välttämätöntä verenvuodon aikana leikkauksen ja leikkauksen aikana, maksasairauksien hoitoon, kuten allergiaa ehkäisevään lääkkeeseen ekseeman, nokkosihottuman, ihottumien tai kehon myrkytyksen vuoksi lääketieteellisten valmisteiden ja toksiinien kanssa. Tulehdusta ehkäisevän ominaisuuden vuoksi Tranexamia määrätään potilaille, joilla on tonsilliitti, laryngiitti, stomatiitti ja nielutulehdus sekä perinnöllinen angioedeema. Koska lääkkeellä on omat kontraindikaatiot ja sivuvaikutukset, se voidaan ottaa vain reseptillä.

Kuten synnytys ja gynekologia, alan asiantuntijat määrittävät Tranexamin seuraaville sairauksille ja tiloille:

 • sairauksien aiheuttamien hormonaalisten häiriöiden aiheuttama verenvuoto;
 • verenvuoto murrosiässä ja hormonitasojen muodostuminen;
 • kriittiset päivät, joissa purkaus on erittäin raskasta;
 • veren menetys raskaana olevilla naisilla, mikä aiheuttaa fibroideja;
 • synnytyksen jälkeinen verenvuoto;
 • istukan ennenaikainen irtoaminen, keskenmeno, joka alkoi.

Jos käytät Tranexamia kuukautisten hoitoon, traneksamiinihappo sakeuttaa purkausta ja auttaa vähentämään niiden intensiteettiä täydelliseen lopettamiseen saakka, joten lääkkeen ottaminen vähäisille jaksoille on ehdottomasti kielletty.

Lääkkeen vaikuttava aine pystyy tunkeutumaan istukan esteeseen ja äidinmaitoon, joten Tranexamia määrätään raskaana oleville ja imettäville äideille vain, jos aiottu hyöty ylittää potentiaalisen vahingon, jonka se voi aiheuttaa lapselle. Naisille vaihdevuosien aikana Tranexam kuin hemostaattinen lääke voi olla hyödytön, koska tämän ajan verenvuodon luonne on erilainen. Se voi olla vain oireenmukainen korjauskeino, joka poistaa itse verenvuodon, mutta ei sen syyn.

Vasta

Kuten kaikki lääkkeet, Tranexamilla on omat vasta-aiheet:

 • yksilöllinen alttius lääkeaineosille;
 • eri alkuperää oleva tromboosi;
 • spontaani verenvuoto aivokalvoissa traumaattisen aivovaurion tai aneurysman repeämisen jälkeen;
 • punasolujen lisääntynyt määrä virtsassa;
 • munuaisten vajaatoiminta;
 • värin havaintohäiriö.

Haittavaikutukset

Ennen kuin otat, sinun tulee tutkia kaikki mahdolliset sivuvaikutukset, joita Tranexamilla on:

 • voi aiheuttaa pahoinvointia, oksentelua, ruokahaluttomuutta, närästystä ja ripulia;
 • huimaus, uneliaisuus ja yleinen heikkous, näön ja värin havaitsemisen ongelmat;
 • takykardia, rintakipu, kun sitä annetaan laskimoon suurella nopeudella, painehäviöt, tromboosi kehittyy;
 • kutiava iho, ihottuma tai nokkosihottuma.

Käytä raskaiden kuukautisten kanssa

Naiset voivat ottaa Tranexamin raskaisiin ajanjaksoihin ja hätäapuun, ja terapeuttisena aineena, riippuen siitä, mikä aiheutti vastuuvapauden voimakkuuden kasvun. Vakavia verenvuotoja kuukautisten aikana on monia syitä:

 • hormonaalinen epätasapaino;
 • murrosikä;
 • vaihdevuodet;
 • suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden ottaminen;
 • kohdun;
 • polyypit ja endometrioosi;
 • autoimmuunisairaudet;
 • lantion elinten infektiot;
 • syöpätaudit;
 • Navy;
 • veren hyytymistä.

Kaikki nämä syyt yhdistyvät siihen, että verenvuoto tulee kohdun limakalvon vaurioituneista astioista. Traneksamiinihappo ei pysty pysäyttämään kapillaarien tuhoutumista, mutta veren sakeutuminen estää sen nopean vuotamisen. Liian raskailla kuukausittaisilla jaksoilla lääkärit määrittävät usein Tranexamin, annosta säädetään erikseen. Useimmiten tällaisissa tapauksissa Tranexamin annetaan juoda 3-4 tablettia päivässä eri ajanjaksoilla. Lääkettä ei suositella käyttämään yli 3 sykliä peräkkäin.

Käytä normaalin jakson aikana

Jos kuukautiskierto on normaalia, ja kriittiset päivät ovat sallittua 3-7 päivää, Tranexamin käyttö on kohtuutonta. Jos juot sitä kuukausittain normaalilla intensiteetillä, voit häiritä veren hyytymisprosesseja ja aiheuttaa korjaamattomia vahinkoja terveydelle.

Jotkut naiset käyttävät Tranexamia viivyttämään kuukautisten alkamista 3-4 päivän ajan. Voit tehdä tämän, 1-2 päivää ennen odotettua päivää, aloittaa lääkkeen ottamisen, 1 tabletti 8 tunnin välein. Mutta on välttämätöntä turvautua tähän taktiikkaan erittäin huolellisesti, koska kukaan ei ole vielä onnistunut puuttumaan luonnollisiin prosesseihin kuukautisten aikana ilman, että se vaikuttaisi terveyteen.

Voit lopettaa kuukausittain

On tilanteita, joissa naisen on lopetettava ajanjakso, joka ei ole päättynyt yli viikkoa. Tällainen pitkäaikainen verenmenetys voi aiheuttaa raudan vajaatoiminnan kehittymisen, joten se on lopetettava välittömästi.

Heti kun nainen ymmärsi, että kriittiset päivät menevät pidempään kuin normaalisti eivätkä pääty yksinään, hänen pitäisi ottaa yksi Tranexam-tabletti joka 6-8 tunnin välein, kunnes verenvuoto pysähtyy, mutta enintään 8 päivää. Jos verenmenetys on erittäin vahva, voidaan ottaa 6 tablettia kerralla. Koska annostus riippuu monista tekijöistä, vain hoitava lääkäri voi suunnitella hoidon.

analogit

Vaihda liuos ja tabletit Trakeksamin kanssa voivat olla lääkkeen rakenteellisia analogeja, jotka sisältävät myös vaikuttavan aineen. Voit myös käyttää lääkkeitä, joilla on erilainen aktiivinen aineosa, mutta joilla on samanlaiset ominaisuudet. Listaamme suosituimmat korvikkeet:

Yhden 10 Tranexam-tabletin pakkauskustannukset vaihtelevat 250 ruplaan, verrattuna analogien hintaan, joka on 1500 ruplaa, ja Tranexam voidaan kutsua budjetin hemostaattiseksi valmisteeksi.

Naisten arvostelut

Ehdottaa, että luette tilannekatsauksia naisista, jotka eri syistä ottivat Tranexamin kuukautisten aikana:

Minulla oli viikoittainen viive kuukautisten aikana. Ja sitten he kaatoivat, että tiiviste täytettiin 20 minuutissa. Lääkäri antoi minulle Tranexamin. Juoin sitä noin 5 päivää, 2 pilleria päivässä. Jo kolmantena päivänä verenvuoto vakiintui ja meni tavalliseen aikaan. Minusta vaikutus oli kumulatiivinen, vaikutus ei tuntunut heti, mutta ei onneksi ollut mitään sivureaktioita. Jos lääkäri määrää, voit juoda turvallisesti;

Menin työmatkalla ja valitettavasti alkoi hyvin vahva ajanjakso. Soitin ambulanssia, saimme ultraäänen sairaalassa, osoittautui, että syy oli polttoväli. Lääkäri määräsi Tranexamin juoda 3 kertaa päivässä, verenvuoto tosiasiallisesti laski ajan myötä, ja jopa vatsakipu aleni;

Myös raskauden aikana, kun minulla oli uhka keskenmenolle ja verenvuodolle, lääkäri määräsi Tranexamin lopettamaan hänet, joten kun muutaman vuoden kuluttua aloitin hyvin vahvat jaksot, menin itse apteekkiin ja ostin itselleni tämän lääkkeen. Hän auttoi vähentämään kuukautisten voimakkuutta henkilökohtaisesti, mutta en suosittele sitä kenellekään ilman lääkäriä, liian monta vasta-aiheista.

Tranexamin arviot

Mikä on tämä lääke ja mikä se on: Hemostaattinen lääke, fibrinolyysin estäjä. Sillä on antifibrinolyyttinen vaikutus, se ei salli plasminogeenin muuttumista plasmiiniksi. No pysäyttää veren. Erityisen tehokas fibrinolysiinin lisääminen veressä. Sillä on myös anti-inflammatorisia sekä kasvainvastaisia ​​anti-allergisia vaikutuksia. Suurin pitoisuus havaitaan veressä kolmen tunnin kuluttua. Kudosten osalta pitoisuus kestää noin seitsemäntoista tuntia.

Lääke lisättiin: 2010-03-12.
Ohje päivitetty: 2017-04-11

Analogit ja korvikkeet

☠ Huomio! Väärät lääkkeet - miten venäläiset kasvatetaan tai mitä et voi käyttää rahaa!

Lyhyt käyttöohjeet, vasta-aiheet, koostumus

Indikaatiot (mitä auttaa? Mikä se on?)
Voit käyttää Tranexamia turvautumalla:
- verenvuodon kehittymisen estäminen fibrinolysiinin lisääntyneiden systeemitasojen vuoksi;
- jos verenvuoto esiintyy raskauden aikana;
- korionin irtoaminen;
- synnytyksen jälkeisen verenvuodon hoidossa;
- hemofiliapotilaat;
- verenvuotoa ja maksatautia;
- syövän verenvuoto;
- leukemia.

- hampaanpoiston aikana (kun potilaalla on hemorraaginen diateesi);
- jos ruoansulatuskanavassa on verenvuotoa;
- kun hematuria on havaittu;
- kohdun verenvuoto;
- potilailla, joilla on nenäverenvuoto.

Lisäksi Tranexam auttaa:
- urtikarian / allergisen ihottuman / ihottuman hoidossa;
- poista angioedeema (monimutkainen hoito);
- taistella stomatiitti, nielutulehdus ja jopa kurkunpään tulehdus, tonsilliitti.

Vasta
Tranexamin kannattaa kieltäytyä:
- yliherkkä komponenteille;
- subarahhnoidisen verenvuodon läsnä ollessa.

Sitä tulee käyttää varoen, jos aivoverisuonten, sydäninfarktin, munuaisten vajaatoiminnan verisuonia tai verisuonia esiintyy.

Käyttömenetelmä (annostus)
Jos nenäverenvuoto toistuu, he käyttävät grammaa kolme kertaa päivässä hampaanpoiston jälkeen, se on myös viikko, mutta annos lasketaan painosta, joka perustuu kaksikymmentäviisi milligrammaa kilogrammaa kohti.

Toimintojen jälkeen kestää 10–14 päivää ja puoli grammaa päivässä kolme kertaa. Jos kohdun verenvuoto pysähtyy, kuuden tunnin välein grammaa kohden, he tekevät sen kolmen päivän ajan.
Suonensisäinen bolus / tiputus Tranexan annetaan massiivisen verenvuodon jälkeen, joka tapahtuu leikkauksen jälkeen. Se ei sekoita verenpainelääkkeiden, diatsepaamin, verituotteiden, urokinaasin, tetrasykliinien ja penisilliinin kanssa.

Haittavaikutukset
Ruokahalu voi laskea, närästys / oksentelu / ripuli / pahoinvointi. Näön heikkeneminen / värin havaitseminen, ilmeinen heikkous ja uneliaisuus, huimaus. Tromboosi, takykardia sekä rintakipu ja tromboembolia voivat kehittyä. Tietenkin iholla on ihottumaa, kutinaa aiheuttava nokkosihottuma.

yliannos
Virallisesti tapauksia ei kuvata, mutta teoriassa se voi tuntea pahoinvointia / oksentelua, hypotensiota.

Vapautuslomake
Tabletit, joissa on 250/500 milligrammaa Tranexamiinihappoa, kalvopäällysteinen. Laskimonsisäiseen injektioliuokseen, millilitraan - 50 mg traneksamiinihappoa ja injektionesteisiin käytettävää vettä. Myydään viiden millilitran ampulleissa.

‍⚕ Lääkärin antamat suositukset / palautteet: meillä on laaja kuulemisosio sivuillamme, jossa potilaat ja lääkärit keskustelevat 23 kertaa Tranexamista - katso lääkärin neuvoja

Katsaus: Pills Stada "Tranexam" - Hemostaattinen lääke, jossa on raskas aika

En halua kirjoittaa "haavaista", mutta nyt tällainen juova elämässä. Olen varma, että tämä arvostelu on hyödyllinen, erityisesti yhteisön puoliskon naispuoliselle puolelle, joten miehet voivat lähteä.

Henkilökohtaisesti olen etsinyt ja lukenut arvosteluja Tranexamista ennen ostamista. Ei, en usko, että en ollut mukana itsenäisessä toiminnassa, hoitava lääkäri määritti minulle hemostaattisen Tranexamin. Vaikka, kuten osoittautui, voit ostaa sen apteekista ja ilman reseptiä.

Pyydän anteeksi intiimiä yksityiskohtia, mutta mielestäni se voi olla tärkeää naisille, jotka antavat palautetta. Tähän vuoteen saakka naispuolisella sfäärissämme oli täydellinen järjestys - aikani jatkui myötäpäivään, ilman epäonnistumisia, elämäkerrassa ei ole abortteja. Ja yhtäkkiä tammikuussa kuukautiset tulevat hyvin runsaiksi ja tuskallisiksi. Anna lääkärille. Diagnoosi on myoma. He kirjoittavat, että tilastojen mukaan tämä sairaus on joka kolmas. Täällä olen.

Fibroidien hoidosta on erillinen aihe, mutta nyt kirjoitan tehokkaasta hemostaattisesta lääkkeestä raskaille jaksoille - tranexam, jota gynekologi määritteli minulle.

Se tuotetaan (tranexam, ei gynekologi) Venäjällä Nižni Novgorodissa:

Pakkauksessa on kirjoitettu, että se on saatavilla reseptillä, mutta apteekki ei kysynyt minulta siitä, kun se ostettiin, ja tämä on tosiasia.

Lääke ei tietenkään ole halpaa. Mutta terveys on kalliimpaa!
Mielestäni ei ole tarpeen selittää, kuinka liiallinen verenhukka vaikuttaa henkilön yleiseen hyvinvointiin.

552 ruplaa maksaa 30 tablettia. Vakuutan teille, että tämä ei ole "iso" tutu, kustannukset, jotka olen osoittautunut melko suuriksi ja nopeasti. Tämä on määrä pillereitä, jotka juovat kirjaimellisesti neljän päivän aikana, ja tämä yritin silti olla liioittelematta.

Muuten, gynekologi sanoi, että suurin sallittu annos on 2 tablettia joka tunti ennen hemostaattisen vaikutuksen alkamista. Minulla oli myös suositeltavaa ottaa yksi Tranexam-tabletti 3 kertaa päivässä.

Tabletit ovat kooltaan pieniä, ne nautitaan helposti.

Kestoaika leimataan jokaiselle kiekolle ja se on kolme vuotta valmistuspäivästä.

Se on luettelossa, mutta sitä luetaan suuresti:

Ohje on yksityiskohtainen ja laajennettu kokonaisuudessaan "jalkateräksi":

Huomaa, että kuukautiset (raskaat jaksot) mainitaan ohjetekstin alussa:

Indikaattorit tranexamin käytöstä ovat hyvin laajoja ja sisältävät vain runsaasti kuukautisia. Muuten, kun lukenut Tranexamin arvioita, tapasin monia ystävällisiä sanoja naisilta, joita hän auttoi säästämään toivottua raskautta.

Lue aina huolellisesti lääkkeen käytön vasta-aiheet. Annoin henkilökohtaisesti verikokeen transex-sahan jälkeen.
Oli useita kohonneita verihiutaleita (440 nopeudella 360), mikä on todennäköisimmin kehon reaktio verenmenetykseen.

En tiedä, jos ainakin jotkut nykyaikaiset lääkkeet ovat ilman sivuvaikutuksia. En ole tavannut. Tranexam ei ole poikkeus, vaan opetuksessa on tietenkin epämiellyttävää tekstiä, jossa on sivuvaikutuksia.

Kiitos Jumalalle, mitään voimakkaita sivuvaikutuksia ei löytynyt.
Mutta pillereiden määrä, jotka juovat, kuten näette, ei ole kovin suuri.

Lääke auttoi minua paljon! "Virrat" hitaasti, mutta varmasti "kuivui", ja elämä tuli tavalliseen suuntaan. Terveydentila on parantunut ja mahdollisuus on palannut hiljaa poistumaan talosta.

Suosittelen voimakkaasti olemaan itsehoidossa, muista ensin kuulla lääkärisi kanssa, anna hänen päättää lääkkeen annosta ja hoito-ohjelmaa.

No, itsestäni haluaisin lisätä, että mielestäni on erittäin tärkeää pitää veren parametrit hallinnassa. Älä ole laiska, ota testit.

Tranexam selviytyy hyvin verenvuodosta, mutta sinun ei tarvitse taistella seurausten kanssa, vaan niiden syyn vuoksi. Etsi aikaa ja mahdollisuuksia kehon tilan säännölliseen seurantaan, vaikka luovutatkin testejä joskus, se ei vie paljon aikaa.

Tranexam kuukausittain

Kuka joi tranexamin klo

Minulle annettiin 1t. 2 kertaa päivässä. Saw noin 5 päivää (en muista tarkalleen).

Tranexam pitkällä aikavälillä

Juotin myös tranexamin B: n aikana, ja jo pitkään ja voimakkaasti join nokkosen liemen. auttaa hyvin.

Tranexam guville (verenvuoto laktaasin jälkeen)

Vietin melkein kaksi kuukautta laktitnetillä, muutin sen charozettaksi, viikon tauon ja uudestaan, minun piti lopettaa kokonaan

Tranexam verenvuotoa varten

Tervetuloa! Olen 15-vuotias, minulla oli hyvin runsaasti aikoja, kaadin ämpäriin, menin gynekologiin, hän kirjoitti tranexamin, sanoi, jos hän ei lopettanut kaatamista, minun pitäisi mennä sairaalaan, aikani kulunut, mutta sen jälkeen en ole ollut 2 kuukautta, mitä se voisi olla? kerro minulle jotain miellyttävää!

r raneksam ja ditsinon?! jonkinlainen sairas lääkäri.

lääkkeitä, joilla on eri toimintamekanismeja, veri rullataan juustoosi.

Olen esimerkiksi lisännyt verihiutaleiden aggregaatiota, enkä voi käyttää dikonionia, ja Tranexam on aina erittäin hyvä auttamaan

joka joi tranexamin

ei auttanut. Kesti kauan

Raskaus välittömästi kuukautisten jälkeen?

Raskausviikko ei ehkä näe raskausmunaa vielä kohdussa, se voi tahrata sitä, koska se on liitetty raskaussuojuksen kohdun seinään, mielestäni sinun ei pitäisi paniikkia, olen hieman tahrannut, en ole nähnyt mitään, olen vain rentoutunut paljon eikä nostanut painoja raskaus kaikki sama!

Olin niin ektooppinen, kuukautisten jälkeen näytti 2 kaistaletta ja karkea ((Katso vain dynamiikkaa ja ultraääniä. Tein 4 ultraääntä eri asiantuntijoilta ja vain yksi näki ektooppisen ((. Monitor ja Jumala kieltää, että sinulla on kohdun B

En nähnyt emättimen ultraääniä 4 viikon ajan, vain corpus luteum... Odota ja tee se uudelleen, termi on hyvin pieni

Tranexam, joka joi?!

Juotin raskauden aikana, ja kun oli ongelmia mesicsin kanssa, lääkäri näki Ditsynonin, että hän oli parempi

ja kalenterissani on 3 d. Kuukausittaisia ​​ultraääniä ei odoteta.

Olin niin, koska femoston ja dyuhvastona, pääsin myös aivan samalla tavalla, viimeisten kuukautisten jälkeen, seuraava alkoi 19 päivän pituisen päivän jälkeen, jopa ajattelin, että se oli alkion kiinnitys)) ja sitten pelkäsin miten kuukautiset olisivat voineet mennä aikaisemmin, mutta se oli normaali epäonnistuminen hormonien jälkeen, odotin, kunnes ne loppuivat, kävelivät normaalien kuukautisten tapaan, eivät juoneet mitään hemostaasia ja alkoivat laskea uutta sykliä alusta alkaen, ja sitten he tulivat odotetusti, kaikki palautui. Joten luulen, että tämä on normaali vika, odota pari kuukautta, kaikki palautetaan)) ja aloita uudelleen syklin laskeminen.

Minäkin minulla oli naamio femstone, näytin, kysyin gini sanoi, että tämä on normaalia

Ja minusta maanantaista lähtien myös juomaan.

Tranexam! Hemostaattinen

Raskauksien jälkeen minulla on aina erittäin vahvat kuukautiset, Tamponin + pehmusteen kesto enintään 40-60 minuuttia, kun ensimmäistä kertaa näin Tranexamin, nykyään vikasoli juo.

Menin ambulanssissa. Endometrium on kasvanut, puhdistettu. Verenvuoto - ei vitsi, soita.

Se on välttämätöntä eikä odota. Muuten vasta huomenna et voi elää karkeasti

Tranexam ja guv

Näin. Se on kunnossa Hoidossani verenvuotoinen solmu katosi ja vakava verenvuoto peräaukosta alkoi. Suora virtaus. Tabletit ja kynttilät auttoivat. Lapsella ei ollut vaikutusta.

He laittoivat minut tällaisiin oireisiin sairaalassa ja tekivät siivouksen... se osoittautui rauhaskuituiseksi polypiksi... Minun täytyy tietää syy...

Juotin raskauden aikana, kaikki on hyvä, jos lääkäri sanoi juomaan, sitten luota häneen

Kuukausittain klo 16 dts.

Mitä sinä päädyit? Sama hölynpöly, nyt allekirjoitin lääkärin (

Tämä ei ole kuukausittaista, vaan verenvuotoa

Verenvuoto raskauden aikana!

Minulla oli sama tilanne... syklin olisi pitänyt alkaa 26. elokuuta, mutta olin merellä, saapui 29, 30 alkoi kierrossa, kaikki oli kunnossa, päättyi 4. syyskuuta ottaen huomioon, että hyväksyin OK, 15. syyskuuta verenvuoto alkoi ja myös ikään kuin sykli päättyisi 19. syyskuuta, en mennyt lääkäreille... sitten en edes tiennyt, milloin minun aikani alkaa, joten lokakuun alussa, kun he eivät tulleet, tein joitakin raskauden testejä, ne olivat negatiivisia, odotin vielä negatiivisesti, odotan edelleen... lokakuuta 10-11, ei ole mitään, testit ovat negatiivisia... ja nyt 18. lokakuuta lijat ja siellä on positiivinen, ota SlearBlue - ja annetaan 3 +... En sano mitään miehelleen, mielestäni odottaa hieman enemmän, 21. lokakuuta, menemme hänen vanhempansa, että tulee kauhea skandaali, olin hyvin hermostunut jäljillä. Menen pariskunnille wc: hen päivään, katson hirveä, menen heti sairaalaan lähemmäksi yliopistoa, itkemään, soita mieheni - hän ryntäi minulle kaikilla pareilla, selitän hänelle tilanteen... Lääkäri... näyttää... kuin mikään kauhea, määrätty Magnesium B6 hän sanoi, että jos hirviö aikoo tehostaa ambulanssia... minulla oli jo ST-ajatuksia siitä, että... sain sairaalan, koska Työskentelin myös, leikkaamalla Magnesiumia kaikki oli normaalia, 28. lokakuuta menin tekemään ultraäänen, koska LCD: n lääkäri laittoi mahdollisen ST: n, ja ultraäänellä kuulen vauvan sydämeni... tämä on sellainen kivi, joka putosi sydämestäni - en voi kertoa... mutta lääkärit eivät vieläkään ymmärrä, mitä se oli... ja ensimmäisellä kolmanneksella he asettivat sanat epäselviksi... kahdesta päivämäärästä =)

Kehotan teitä tekemään muutaman viikon (6-7 viikkoa) mennäksesi ultraäänellä, ja sitten kaikki päätetään... nyt tärkeintä ei ole huolehtia, eikä vääntää ja ajatella vain myönteisesti.

Yleensä joillekin naisille kuukautiset jatkuvat koko raskauden ajan, jonkun jopa 4-5 kuukauden ajan ja sitten lopetetaan. Onko sinulla jo kolme lasta, ehkä synnytyksen jälkeen, mikä tahansa komplikaatio? Mutta katso, miten sinusta tuntuu, ja jos verenvuoto ei pysähdy pitkään - viikkoon tai enemmän - mene sairaalaan tutkimukseen!

On olemassa toinen vaihtoehto, jota et ole raskaana, sinulla on vain hormonaalinen epäonnistuminen - suosittelen myös veren luovuttamista hormoneille.

Lääkäri on todennäköisesti päättänyt, että sinulla on ongelmia veren hyytymisessä, ja että hän määritti pillereitä...

Ei kustannuksia! Ultraäänellä he sanoivat, että he eivät näe mitään... Ja he eivät tiedä miksi testit osoittavat positiivisesti! He sanoivat, että todennäköisesti keskenmeno oli ja on hyvä, että se tapahtui alkuvaiheessa, koska se oli niin suunnattu.. Mutta organismi on terveellistä, voit yrittää uudelleen... Tämä on tuomio, jonka olin suorittanut!