Internet-ambulanssi-portaali

Puutteista löytyi sähköposti [email protected]

tilasto
Päivään lisättiin 49 kysymystä, kirjoitettiin 80 vastausta, joista 11 oli 6 asiantuntijan vastausta kolmessa konferenssissa.

Maaliskuun 4. päivästä 2000 lähtien 375 asiantuntijaa on kirjoittanut 511 756 vastausta 2,329,486 kysymykseen.

Valituksen luokitus

 1. Verikoe1455
 2. Beremennost1368
 3. Rak786
 4. Virtsan analyysi644
 5. Diabet590
 6. Pechen533
 7. Zhelezo529
 8. Gastrit481
 9. Kortizol474
 10. Diabetes sokeri 446
 11. Psihiatr445
 12. Opuhol432
 13. Ferritin418
 14. Allergia 403
 15. Verensokeri395
 16. Bespokoystvo388
 17. Syp387
 18. Onkologiya379
 19. Gepatit364
 20. Sliz350

Huumeiden luokitus

 1. Paratsetamol382
 2. Eutiroks202
 3. L-tyroksiini 186
 4. Dyufaston176
 5. Progesteron168
 6. Motilium162
 7. Glukoosi-E160
 8. Glyukoza160
 9. L-Ven155
 10. Glitsin150
 11. Kofein150
 12. Adrenalin148
 13. Pantogam147
 14. Tserukal143
 15. Tseftriakson142
 16. Mezaton139
 17. Dofamin137
 18. Meksidol136
 19. Kofeiininatriumbentsoaatti135
 20. Natriumbentsoaatti135

Tranexam ja dikononi

Löydetty (51 viestiä)

. Ne antoivat 4 tablettia Duphastonia, jotka oli pistetty laskimoon Tranexam, intramuskulaarisesti Ditsinon + No-shpa. Verenvuoto pysähtyi, 3-4 tunnin kuluttua ei edes levinnyt. Tranexam ottaa jo tabletteja 1 p. päivässä lihaksensisäisen viikon kuluttua. avata

. m-s. Jo soveltuu, juon, jos olen hyvin runsas - dicine, en halua ottaa antagreganttia ja varfariinia lainkaan :). Kerro minulle. doctor lääkäri kieltää kategorisesti dikononin, oletettavasti saattaa olla verihyytymiä, sanotaan menevän Tranexiin 1 t * 3 kertaa päivässä, hänellä ei ole verihyytymää. avata

. 37/16. Kotona, näki urozhestan, magnesium B6, Ditsinon, koska siellä oli veristä vastuuvapautta. Syy, kuten lääkäri sanoi. organisaatiot 16,4 / 4,4 mm. Hoito: Magnesia, Actovegin IV, Piracentam, Tranexam, Ditsinon, utrogestan, 10 päivää, Uzi-hoidon jälkeen. avata

. lääkärille. Lääkäri sanoi, että syy oli fibroidit, määrätty tranexam, leikasin, verivirta lähes katosi, pieni vaaleanruskea jäi. - tämä lääkäri on nyt lomalla. Olen ollut 2 kertaa 6 päivää 2 ml 2 kertaa päivässä, otan 2 tablettia. avata

. lääkäri sanoo, että kyseessä on hematoma, mutta mistä se on peräisin. ja onko se haitallista vauvalle? me papaveriini ja ditsinoni ja huomenna tranexam-tableteille, mutta tuleeko tulokseksi paremmaksi! avata

Hei, vuonna 2007, viimeisellä raskausviikolla verihiutaleet laskivat synnytyksen jälkeen (keisarileikkaus), verihiutaleet olivat 53, sitten nousi 80: een ja jyrkästi... auki (toinen 315 viestiä)

25. maaliskuuta 2012 / Julia

. yleensä voi näyttää? Hemotologist nimitetty nyt: omeprazal, prednisolo (12tab päivässä, minun 60kg), ditsinone ja tranexam. Miksi niin paljon huonoja mielipiteitä prednisonista? Haluan vain elää, lapset ovat edelleen pieniä. katsella

23. maaliskuuta 2012 / Julia

. yleensä voi näyttää? Hemotologist nimitetty nyt: omeprazal, prednisolo (12tab päivässä, minun 60kg), ditsinone ja tranexam. Miksi niin paljon huonoja mielipiteitä prednisonista? Haluan vain elää, lapset ovat edelleen pieniä. katsella

Hei Minulla oli jäädytetty raskaus, jonka jälkeen minut puhdistettiin. Kohtua ei vähennetä, uudelleen kaavitaan. En lopettanut verenvuotoa raaputtamisen jälkeen. Poistettu... auki

17. helmikuuta 2012 / Marina

. asiantuntija. Muuten, kun minulle annettiin verta, nokkos oli määrätty, tranexam otettiin 3 kertaa päivässä, vikasol 1t 3 kertaa päivässä, kalsiumglukanaatti 1 t 3 kertaa päivässä, dikonioni 1 ampuli lihaksensisäisesti. Tiesin, olin hyvin huolissani ja edelleen huolissani. katsella

. ja enemmän. Mutta vyremayami syksyllä.En tarkkaile tätä prosessia sen jälkeen, kun lakkautetaan ehkäisytabletti regulon. Nyt haluan tulla raskaaksi.

. ja enemmän. Mutta vyremayami syksyllä.En tarkkaile tätä prosessia sen jälkeen, kun lakkautetaan ehkäisytabletti regulon. Nyt haluan tulla raskaaksi.

Tranexam tai Ditsinon - mikä on parempi?

Traneksamiinihappoa tai etamzilaattia käytetään verenvuodon pysäyttämiseen paitsi ennen tai jälkeen leikkauksen aikana, mutta vieläkin laajemmin gynekologiassa konservatiivisena hoitona. He eivät toimi välittömästi, ovat kurssin hyväksymiä ja niillä on melko korkea turvallisuusprofiili. Huolimatta sovelluksen samankaltaisesta vaikutuksesta, Tranexam ei ole Ditsinonan analogi, se on määrätty täysin erilaisina annoksina ja kestoina, ja erilainen toimintamekanismi sallii joissakin tapauksissa käyttää niitä samanaikaisesti.

Käytä vain lääkärin ohjeiden mukaan.

Mikä eroaa Tranexam Ditsinonasta?

Ensinnäkin eri tehoaineet. Slovenian dikiinissä on etamzilaattia, joka stimuloi verihiutaleiden tuotantoa kehossa ja hyytymistekijöitä verisuonten seinämän vaurioitumispaikoilla. Se on synteettinen hemostaattinen aine, joka on tehokkain kapillaarivuoto.

Placebo-kontrolloidut kliiniset tutkimukset osoittavat selvästi etamtsilaatin terapeuttisen tehon ei-toiminnallisessa kohdun verenvuodossa vaihtelevilla menoragia-asteilla. Se toimii varovasti ja on yleensä hyvin siedetty, varsinkin kun DMK: n toimintahäiriö (hormonaalisten häiriöiden tai munasarjojen toimintahäiriön aiheuttama), kun ehkäisyä ei tarvita.

Dicine on saatavana tablettien tai injektioiden muodossa, joiden tiheys ja kesto riippuvat verenvuodon vakavuudesta ja paranemisen dynamiikasta. Tämä on tavallisesti 250-500 mg (vastaa 1-2 tablettia) 3 kertaa päivässä, vaikka lääkäri valitsee tämän indikaattorin useammin potilaan painon mukaan ja sitä voidaan merkittävästi lisätä tapauksen vakavuuden mukaan.

Kotimaan Tranexam on uudempi hemostaattinen valmiste, joka sisältää vaikuttavana aineena traneksamiinihappoa. Ditsinonin tavoin Tranexamia käytetään leikkauksessa, mutta se näyttää suurimman tehokkuuden gynekologisessa verenvuodossa (metaanalyysi vuodelle 2018). Esimerkiksi raskaiden kuukautisten aikana todistettu verenmenetys vähenee 34-58%. Antaa hyvän vaikutuksen istukan ja synnytyksen jälkeisiin verenvuotoihin kohdunkaulan tai muiden kirurgisten toimenpiteiden jälkeen.

Saatavana myös tabletteina tai ampulleina, mutta annostus on paljon suurempi (lukuun ottamatta raskautta) ja ne ovat riippuvaisia ​​tietystä sairaudesta tai patologiasta. Esimerkiksi naisilla 1 g traneksamiinihappoa 6-8 tunnin välein vähentää kuukautiskierron menetystä yli puolella. Näin ollen keskimääräinen annos on 3000-5000 mg päivässä jaettuna 3-4 annokseen, mikä antaa suuren määrän tabletteja. Siksi se on useimmiten määrätty injektioiden muodossa siirtymällä tabletin muotoon parannuksen jälkeen. Standardikurssin kesto vaihtelee 3-10 päivässä.

Mikä on tehokkaampaa?

Tähän mennessä vain yksi luotettava kliininen tutkimus vuodelta 2012 on tiedossa. Siihen osallistui 50 naista, joilla oli menoragia (raskas kuukautiset) jaettuna kahteen ryhmään, jotka verrattiin etamzilaatin (Ditsinonan) ja traneksamiinihapon tehokkuutta. Se ei ainoastaan ​​arvioinut voimakkaammin vaan myös naisten terveyteen liittyvää elämänlaatua ennen hoitoa ja sen jälkeen (fyysinen ja sosiaalinen toiminta, yleinen psykologinen tila). Tulokset osoittivat, että verenvuodon keskimääräinen väheneminen oli molemmissa ryhmissä suunnilleen sama, ja Tranexamilla oli pieni etu elämänlaadun parantamisessa.

Voinko käyttää Ditsinonia ja Tranexamia yhdessä?

Toinen toimintamekanismi mahdollistaa molempien lääkkeiden yhdistämisen vaikeiden tapausten monimutkaisessa hoidossa. Yhdistelmähoito mahdollistaa kaksisuuntaisen lähestymistavan verenvuotojen hallintaan:

 • traneksamiinihapon antifibrinolyyttinen vaikutus;
 • saavuttaa hemostaasi (koaguloituvuus) parantamalla verihiutaleiden tarttumista (tahmeutta) ja palauttamalla kapillaariseinä etamzilatin vaikutuksesta.

Tranexamin ja Ditsinonin nimittäminen samanaikaisesti voi olla vain hoitava lääkäri, sillä tämä ei merkitse ainoastaan ​​veren sivuvaikutusten riskin lisäämistä, vaan myös jatkuvaa seurantaa. Tämä tehdään yleensä sairaalassa. On tärkeää muistaa, että paranemisen dynamiikkaa eivät vaikuta vain hormonaaliset tai fyysiset tekijät, vaan myös emotionaalinen tila, stressitaso, lääkärin suositusten noudattaminen hoidon aikana.

Mikä on halvempaa?

Nämä lääkkeet eivät ole millään tavoin samanarvoisia, joten hemostaattien kustannusten ero Tranexamiin tai Ditsinoniin ei saisi olla kriteeri, joka määrittää, mikä on parempi tai huonompi. Jos lääkäri määritteli yhden niistä harkintasi mukaan, Ditsinon-hoito osoittautuu 2-3 kertaa kannattavammaksi, erityisesti tabletin muodossa.

Tranexam ja dikonioni - ei paljon?

Luo tili tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Jätä kommentti on oltava jäsen.

Luo tili

Kirjaudu tilille. Tämä on helppoa!

Kirjaudu sisään

Oletko jo jäsen? Kirjaudu sisään täällä.

Aktiviteetti

Duphaston

vera.74 kommentoi kysymystä Dreamekasta kysymyksissä

Ja syöt sipuja.

Galina kommentoi käyttäjän kysymystä. Ihmemaa. kohdassa Kysymykset

Google-tili lapselle

Puzzled kommentoi kolmetoista kysymystä kysymyksissä

Ovulaation stimulaatio

Dreameka vastasi Irinan aiheeseen ovulaatiossa ja kaikesta siitä

24D8778E-83AF-42B2-8CD9-D1F3923C64E5.jpeg

Xanarrr-Puzataia Lan kommentoi kuvaa Daria5555: n galleriassa ovulaatiotesteissä

Scarlet-kuume

I-Fox kommentoi Isisin kysymystä kysymyksissä

Takit, joissa on Juma tai Aliexpress

Lesyundra kommentoi unika17: n kysymyksiä kysymyksissä

Olivier katkarapuilla.

Maryasa kommentoi _Kukuruzyanka_: n kysymyksiä kysymyksissä

Allergia rotille?

titi kommentoi Integran kysymyksiä

sytomegalovirus raskauden aikana. Kuka oli?

Stesnyasha kommentoi natysik 24: n kysymyksiä kysymyksissä

 • Kaikki aktiviteetit
 • tärkein
 • kysymykset
 • Tranexam ja dikonioni - ei paljon?

Sivuston materiaalien jäljentäminen on mahdollista vain, kun aktiivinen suora linkki on www.babyplan.ru
© 2004 - 2018, BabyPlan. Kaikki oikeudet pidätetään.

yhteisö

Kauppa

Tärkeää tietoa

Säilytämme evästeet: se auttaa sivustoa toimimaan paremmin. Jos jatkat sivuston käyttöä, oletamme, että se sopii sinulle.

Mikä on parempi tranexam tai dicinone?

Aiheeseen liittyvät ja suositellut kysymykset

33 vastausta

Hakusivusto

Entä jos minulla on samanlainen, mutta erilainen kysymys?

Jos et löytänyt tarvittavia tietoja tähän kysymykseen annettujen vastausten joukosta tai ongelma on hieman erilainen kuin esitetyn, yritä esittää lisäkysymys samalta sivulta, jos se on pääkysymyksessä. Voit myös esittää uuden kysymyksen, ja jonkin aikaa meidän lääkärimme vastaavat siihen. Se on ilmainen. Voit myös etsiä tarvittavia tietoja vastaavissa kysymyksissä tällä sivulla tai sivuston hakusivulla. Olemme erittäin kiitollisia, jos suosittelet meitä ystävillesi sosiaalisissa verkostoissa.

Medportal 03online.com hoitaa lääkärin kanssa lääkärin kanssa käydyt lääketieteelliset neuvottelut. Täältä saat vastauksia kentänne todellisista harjoittajista. Tällä hetkellä sivustolla on neuvoja 45 alueesta: allergologi, venereologi, gastroenterologi, hematologi, geneettikko, gynekologi, homeopaatti, ihotautilääkäri, lasten gynekologi, lasten neurologi, lasten neurologi, lasten endokrinologi, ravitsemusterapeutti, immunologi, infektiologi, lasten neurologi, lastenlääkäri, lasten endokrinologi, dietologi, immunologi, lastenlääkäri, lastenlääkäri, lastenlääkäri puheterapeutti, Laura, mammologi, lääkäri, narkologi, neuropatologi, neurokirurgi, nephrologist, onkologi, onkologi, ortopedinen kirurgi, silmälääkäri, lastenlääkäri, plastiikkakirurgi, prokologi, psykiatri, psykologi, pulmonologi, reumatologi, seksologi-andrologi, hammaslääkäri, urologi, apteekki, fytoterapeutti, flebologi, kirurgi, endokrinologi.

Vastaamme 95,3 prosenttiin kysymyksistä.

Dicine ja tranexam yhdessä

Kommentit

Olin piilossa Ditsinonin kanssa kolme kertaa päivässä ja join Tranexamin, myös kolme kertaa päivässä. Ditsinon kaksi päivää veren ollessa, ja Tranexam väheni hitaasti, mutta viisi päivää - kuusi propyyliä.

Kiitos vastauksesta, rauhallinen nyt

Ei ole mitään raakaa voimaa, niin paljon kuin tiedän, että he juovat järjestelmän mukaan, ja jos veri ja tynkä pysähtyvät, sinun täytyy silti lopettaa se niin kuin pitäisi, niin ettei verta enää ole

Kyllä, mutta plus ditsinon.

Minulla oli dicine 10-kuutioilla ja tiputettiin tranexiin verenvuodon yhteydessä ja niin 3 päivän ajan, sitten dicine 4 kuutioon aamulla ja illalla.

Dicine, Tranexam tai Vikasol: vertailu

Yleiset ominaisuudet Ditsinona

Lääke on tarkoitettu eri alkuperää olevien kapillaarivuotojen ehkäisyyn ja hoitoon. Sitä käytetään monilla lääketieteen aloilla: otolaryngologia, gynekologia, synnytyskäytäntö, silmäsairauksien hoito, urologia jne.

Lääke on määrätty lopettamaan verenvuoto leikkauksen aikana ja sen jälkeen, menoragia, raskaat kuukautiset, nenän, verenvuotojen, verkkokalvon jne. Verenvuoto. Lisäksi Ditsinonia käytetään myös pediatriassa: se eliminoi intrakraniaaliset verenvuodot lapsilla heti syntymän jälkeen.

Tällainen laajalti kysyntä lääkkeelle johtuu vaikuttavan aineen etamzilatin ominaisuuksista, jotka alkavat toimia melko nopeasti: injektion jälkeen 5–15 minuutin kuluttua tabletin ottamisen jälkeen vaikutus ilmenee 1-2 tunnin kuluttua. Etamzilat aktivoi mukopolysakkaridien muodostumista kapillaariseinissä, mikä parantaa niiden lujuutta ja läpäisemättömyyttä ja edistää myös suuren määrän tromboplastiinia vaurioitumispaikoissa. Samanaikaisesti veren hyytymisaineiden muodostuminen kiihtyy ja samanaikaisesti Ditsinonilla ei ole vaikutusta verihyytymien muodostumiseen.

Lääkettä on saatavana tabletteina, joita käytetään kursseissa, ja injektioliuoksessa laskimonsisäiseen ja lihaksensisäiseen antoon. Joissakin tapauksissa ruiskutusliuosta käytetään ulkoisesti sidosten tai tamponien muodossa: sidosmateriaali kostutetaan valmisteessa ja levitetään vahinkopaikkaan.

Yhden tai toisen lääkeaineen käytön ominaisuudet riippuvat verenvuodon luonteesta ja hoidon tavoitteesta. Jos apua tarvitaan nopeasti, potilaalle annetaan injektioita, pillereitä määrätään useimmiten profylaktista antamista varten, mutta myös injektiokäynti on mahdollista.

 • Tabletit: päivittäinen annos aikuisille - 10-20 mg / kg useissa annoksissa, tarvittaessa yksi määrä voi olla 750 mg. Postoperatiivisessa vaiheessa tabletit juovat, kun 6 tunnin tauko on 250-500 mg. Lapsille määrä määritetään 10–15 mg: n suhteesta 1 kg: aan, tuloksena oleva määrä jaetaan useisiin annoksiin.
 • Injektiot syötetään / m tai / in. Päivittäinen annos aikuisille on 10 - 20 mg / kg. Suunnitelluissa operaatioissa huumeita injektoidaan tunti ennen ja sen jälkeen - 250-500 mg joka kuudes tunti, kunnes verenvuoto pysähtyy. Tarvittaessa lääkettä annetaan leikkauksen aikana. Lasten injektiot määrätään annoksina, jotka lasketaan 10-15 mg / 1 kg: n suhteen jaettuna useisiin injektioihin.

Dicine on yleensä hyvin siedetty, mutta voi aiheuttaa päänsärkyä, jalkojen tunnottomuutta, huimausta, pahoinvointia, vatsan raskautta, närästystä, paineen laskua, kasvojen turvotusta ja yksilöllisiä allergisia reaktioita.

Lääkettä ei saa käyttää potilailla, joilla on tromboosi, korkea koagulantti, hemoblastoosi lapsilla, korkea herkkyys komponenteille.

Soveltaminen gynekologiassa

Kuten minkä tahansa lääkityksen yhteydessä, Ditsinonia tulee käyttää lääkärin päätöksen mukaisesti. Jos lääke on määrätty raskaan kuukautiskierron aikana, on suositeltavaa aloittaa juominen 3-5 vuorokautta ennen odotettua päivämäärää ja 5 päivän kuluessa MC: n ottamisesta, kun otetaan kaksi tablettia kolme kertaa päivässä. Suositeltu kurssi on 10 päivää. Ensi kuussa on toivottavaa toistaa vastaanotto vahvistamaan saavutettu vaikutus.

Ei ole suositeltavaa ottaa pillereitä kuukauden ajanjakson lykkäämiseksi, koska tämä vaikuttaa kielteisesti kuukautiskierron luonteeseen.

Tranexamin ominaisuudet

Lääke, jolla on hemostaattinen vaikutus, mutta toimii hieman eri tavalla kuin Ditsinon. Hemostaattinen vaikutus saavutetaan traneksamiinihapon ominaisuuksien vuoksi. Sen vaikutus ilmenee, jos verenvuoto aiheutti lisääntyneen veren fibrinolyysin, joka on yksi veren komponentteja, jotka estävät sen hyytymistä. Happo estää plasminogeenin aktivoitumista, joka on välttämätön fibinolyysin muodostumiselle ja siten vaikuttaa veren hyytymisjärjestelmään ja nopeuttaa sen transformaatiota astioiden sisällä.

Ditsinonin kaltainen lääke on saatavana useissa muodoissa (tabletit ja injektiot), minkä ansiosta sitä voidaan käyttää kaikenlaisiin verenvuotoihin, joita aiheuttavat liian korkeat antikoagulanttikomponentit: nenän, ientulehduksen, kohdun, ruoansulatuskanavan, eri toimenpiteiden jälkeen (gynekologiset, hammaslääkärit, urologia). Lääke on määrätty perinnölliselle angioedeemalle, allergisille ja tulehduksellisille patologioille.

On mahdollista käyttää raskauden aikana, mutta vain tapauksissa, joissa sen käyttö on perusteltua äidille koituvalla suurella hyödyllä. Rajoitus johtuu siitä, että traneksamiinihappo tunkeutuu istukan läpi ja voi vaikuttaa haitallisesti alkion / sikiön kehitykseen.

Siksi, kun on kysymys kahdesta tapauksesta nimittämisestä: Ditsinona tai Tranexam ja mikä on parempi niistä, sinun täytyy edetä monista tekijöistä: tarkka diagnoosi, potilaan tila, syyt, jotka aiheuttivat patologian, vasta-aiheet jne.

Mikä on Vikasol

Menadioniin perustuva antihemorraginen lääke - synteettinen aine, korvaava luonnollinen K-vitamiini. Se pystyy vaikuttamaan protrombiinin ja muiden komponenttien synteesiin, jotka takaavat veren hyytymisen ja sen tilan normalisoinnin.

Sitä käytetään tapauksissa, joissa verenvuoto johtuu C-vitamiinin ja hypovitaminosiksen puutteesta: ruoansulatuskanavan sairauksiin, vastasyntyneiden verenvuototautiin, loukkaantumisiin, joilla on suuria verenmenetyksiä leikkauksen jälkeen. Sitä käytetään aktiivisesti gynekologiassa poistamaan häiriötöntä kohdun verenvuotoa, raskaita kuukautisia ja määrätään myös tiettyjen lääkkeiden saannin aiheuttamasta verenvuodosta. Määritetty raskaana oleville naisille viimeisinä aikoina verenvuodon ehkäisemiseksi lapsilla syntymän jälkeen.

Lääkettä tuotetaan tabletteina ja liuoksena lihakseen ja suonensisäisesti.

Hemostaattiset lääkkeet ovat vasta-aiheisia ihmisille, joilla on lisääntynyt veren hyytyminen, tromboosi, tromboembolia, yksittäisten intoleranssin sisältämät komponentit. Sitä yleensä sietetään normaalisti, mutta joillakin potilailla voi esiintyä ihon negatiivisia ilmenemismuotoja (kutinaa, ihottumaa, nokkosihottumaa), ja erityisen herkillä potilailla voi esiintyä bronkospasmia. Vastasyntyneillä voi olla hemolyyttinen sairaus.

Verenvuoto elimissä ja kudoksissa tapahtuu erilaisista syistä, ja siksi valittaessa lääkettä niiden eliminoimiseksi on tarpeen siirtyä patologian syystä. Siksi, mikä olisi parempi - Ditsinon, Vikasol tai Tranexam - riippuu erityisestä diagnoosista ja potilaan ominaisuuksista.

Tranexam tai Ditsinon: mikä on parempi?

Sen määrittämiseksi, mikä lääke on tehokkaampi: Tranexam tai Ditsinon, on suositeltavaa tutkia niiden toimintaperiaate, ominaisuudet, koostumus. Molemmat tuotteet on suunniteltu estämään verenvuoto. Kun valitset kiinnittää huomiota käyttöaiheisiin, vasta-aiheisiin ja haittavaikutuksiin.

Tranexamille ominainen

Valmistajat: Moskovan endokriinilaitos ja Obninsk HFK (Venäjä). Muodon vapauttamisvälineet: tabletit, päällystetyt, injektioneste, liuos (laskimoon). Vaikuttava aine on traneksamiinihappo. Tämän komponentin annos 1 tabletissa: 250, 500 mg. Transeksamiinihapon määrä 1 ml: ssa liuosta on 50 mg. Voit ostaa tuotteen pakkauksessa, joka sisältää 10 ja 30 tablettia tai 10 ampullia, joista kukin on 5 ml.

Lääkkeellä on anti-inflammatorisia, anti-allergisia, kasvainvastaisia ​​ominaisuuksia.

Tranexamin tärkeimmät ominaisuudet:

 • hemostatic;
 • tulehdusta;
 • kasvaimia;
 • allergialääke.

Koostumuksen pääkomponentti edistää plasminogeeniaktivaattorin toiminnan inhibitiota. Jos aineen annos kasvaa, plasmiinin sitoutuminen tapahtuu. Lisäksi havaitaan protrombiiniajan pidentyminen. Tämän seurauksena hemostaattinen vaikutus ilmenee, mikä hidastaa fibrinolyysin lisääntymisen aiheuttamaa verenvuotoa.

Lääke auttaa vähentämään kiniinin sekä muiden peptidien tuotannonopeutta. Tämän seurauksena ilmenee anti-inflammatorisia, anti-allergisia, kasvainvastaisia ​​ominaisuuksia. Traneksamiinihappo on analgeettien ryhmä, mutta se toimii kohtalaisesti.

Suun kautta annosteltuna enintään 50% aineesta imeytyy. Suurin tehokkuusraja saavutetaan 3 tunnin kuluttua. Vaikuttava aine sitoutuu plasman proteiineihin vain vähän (3%). Erittyy virtsaamisen aikana. Lisäksi suurin osa aktiivisesta aineosasta (95%) poistetaan kehosta muuttumattomana. Käyttöaiheet hemostaattisten tablettien ja injektionesteiden käyttöä varten:

 • lisääntyneen fibrinolyysin taustalla kehittynyt verenvuoto (lääke on määrätty sekä hoitoon että tällaisten patologisten tilojen ehkäisyyn);
 • raskauden lopettamisen uhka;
 • Verlgofin tauti;
 • maksasairaus;
 • allergisia reaktioita: angioedeema, ekseema, ihotulehdus, nokkosihottuma;
 • tulehdusprosessit ylempien hengitysteiden elimissä;
 • kohdun verenvuodon pysäyttäminen ja ehkäiseminen lääketieteellisten toimenpiteiden jälkeen;
 • kirurgiset toimenpiteet.

Hemostaattisen tabletin katsaus: 4 lääkettä

Tästä artikkelista opit: mitkä ovat hemostaattiset pillerit, miten ne toimivat. Luettelo suosituimmista lääkkeistä tableteissa: vikasoli, dikonioni, tranexam, askorutiini. Niiden toimintamekanismit, käyttöaiheet ja vasta-aiheet, sivuvaikutukset.

Hemostaattiset lääkkeet - erilaisiin vaikuttaviin aineisiin perustuvat lääkkeet, joita käytetään verenvuodon lopettamiseen.

Tabletit on tarkoitettu suun kautta annettaviksi, ulkoiseen käyttöön ne vapauttavat hemostaattisia lääkkeitä toisessa muodossa - jauheena (trombiini) tai kalvona (fibriini).

Homeostasisysteemi (veren hyytyminen) on monimutkainen yhdistelmä plasmaa ja verihiutaleita, joiden kokonaismäärä on yli 20. Verenvuotoa kehittävä liipaisumekanismi tulee usein:

 1. Verihiutaleiden puutos.
 2. Veren hyytymistekijän (protrombiini, fibrinogeeni, tromboplastiini) vaikutus.
 3. Antikoagulantin (fibrinolyyttisen) järjestelmän rikkomukset.

Hemostaattisilla aineilla on vaikutusta homeostaasin eri osiin, joista jotkut normalisoivat verihiutaleiden (etamzilat) aktiivisuutta, toiset - protrombiinin (vikasolin) synteesi ja muut vaikuttavat fibrinolyyttisen järjestelmän (tranexam) aktiivisuuteen.

 • mikään lääkkeistä ei voi olla yleinen korjauskeino kaikentyyppisille verenvuodoille (kohdun, haavainen, ulkoinen);
 • pillerit eivät kykene pysäyttämään akuuttia laskimo- tai valtimoverenvuotoa, ne ovat tehokkaita kroonisten (verenvuotojen maksan sairauksia, säteilysairautta, leukemiaa) ja jaksoittaisten homeostaasin (haavaumat, kohdun) häiriöiden hoitoon ja ehkäisyyn, jotka eivät uhkaa nopeasti (muutamassa tunnissa) laskua verenkierrossa;
 • ne on määrätty sen jälkeen, kun verenvuodon pääasiallinen syy on määritetty (mitkä homeostaasin häiriöt ovat edenneet prosessin kehittämiselle);
 • ne eivät auta ja voivat vahingoittaa niitä käytettäessä ilman viitteitä (lisätä verihyytymiä).

Osa lääkkeistä on erittäin tehokas hätätilanteessa (vikasol), joka vaikuttaa välittömään verenvuodon syyn, käytetään lyhyen ajan (enintään 4-5 päivää).

Toiset eivät ole yhtä tehokkaita, mutta niillä on lisäominaisuuksia (vahvistetaan kapillaarien verisuonten seinämiä) ja niillä ei ole mitään vasta-aiheita, joten niitä käytetään pitkään yhdessä muiden homeostaattisten keinojen kanssa ja verenvuodon (askorutiini) ehkäisemiseksi.

Kaikkia keinoja homeostaasin palauttamiseksi (veren hyytymistä) käytetään vasta lääkärin kanssa. Kirurgit tai johtavat asiantuntijat (gynekologi kohtuun, gastroenterologi haavaisen verenvuodon hoitoon, veren sairauksien hematologi) määrittävät hemostaattiset lääkkeet.

Lääkityksen valinta riippuu verenvuodon taustalla olevista mekanismeista, ne määritetään laboratoriokokeilla ja diagnostisilla testeillä.

1. Vikasol

Lääkeainetta valmistetaan 15 mg: n tableteina (20 ja 30 pakkausta kohti), 20 tabletin hinta on 26 ruplaa.

Ei kykene lopettamaan Verlgofin taudin tai trombosytopeenisen purpuran (verisairaus, jolla on tyypillinen verihiutaleiden vähäinen pitoisuus veressä), Willebrandin taudin (verihiutaleiden tarttumisen haavan pinnalle) ja perinnöllisen hemofilian (krooninen verenvuoto).

Lääkkeen enimmäisvaikutus tapahtuu 12-18 tuntia tabletin ottamisen jälkeen.

Käytä enintään 3-4 päivää peräkkäin.

Koaguloitavuuden häiriöt tietyillä lääkkeillä (antibiootit, asetyylisalisyylihappo, indoli ja kumariini).

Kapillaarien ja epiteelin eheyden loukkaukset loukkaantumisten, kirurgisten toimenpiteiden, säteilyn sairauden vuoksi.

Hemorrhaginen tauti (veren sairaus, jossa on lisääntynyt verenvuoto).

Herkkyys lääkkeen vaikuttavalle aineelle ja aineosille.

Patologia, johon liittyy verihyytymien muodostuminen (tromboflebiitti, tromboosi, verisuonten tromboembolia).

Glukoosi-6-fosfaattidihydrogenaasin synnynnäinen vajaatoiminta.

Vastasyntyneiden hemolyyttinen kriisi (punasolujen hajoaminen).

2. Ditsinon

Ditsinon vapautuu tabletteina, joissa on 250 mg vaikuttavaa ainetta (100 kpl pakkausta kohti). Pakkauksen hinta on 400 ruplaa.

Dicynonia käytetään antikoagulanttien aiheuttamien verenvuotojen hoitoon yhdessä muiden lääkkeiden kanssa.

Sillä ei ole vaikutusta protrombiinin hyytymistekijään eikä se aiheuta verihyytymien muodostumista.

Vähentää niiden läpäisevyyttä.

Se aktivoi tromboplastiinin synteesin.

Lisää verihiutaleiden aktiivisuutta.

Suurin vaikutus ilmenee 3-4 tuntia pillerin ottamisen jälkeen.

Verenvuodon ehkäiseminen ja helpottaminen kirurgisten toimenpiteiden seurauksena hampaiden, nielujen, nenän polyyppien, kohdun polyyppien jne. Poistamisessa.

Hemorraginen diathesis (lisääntynyt verenvuoto).

Porfyria (heikentynyt pigmentin metabolia).

Hemoblastoosi (onkologinen prosessi).

Patologia, johon liittyy verihyytymien muodostuminen (tromboflebiitti, tromboosi).

Ihon punoitus.

Alaraajojen herkkyyden tilapäinen lasku.

3. Tranexam

Valmistettu 250 mg: n tabletteina (10 ja 30 kpl per pakkaus), 10 tabletin hinta - 247 ruplaa.

Kun sitä käytetään yhdessä muiden homeostaattisten lääkkeiden kanssa, se voi aiheuttaa verihyytymän muodostumisprosessin.

Sillä on tulehdusta ja allergiaa estäviä vaikutuksia.

Nenän, vatsan ja suoliston verenvuoto.

Veren esiintyminen virtsassa (hematuria).

Lääkkeen verenvuoto (hoito streptokinaasilla).

Allergiset sairaudet (huumeiden allergiat, ihotulehdus, nokkosihottuma, angioedeema).

Aphtiininen stomatiitti, gingiviitti (suun ja nielun limakalvojen haavaumat).

Imetys.

Patologia, johon liittyy verihyytymien muodostuminen (tromboflebiitti, tromboosi).

Värien havaitseminen.

4. Askorutiini

Saatavana 100 mg: n tabletteina (10, 50 ja 100 kappaleen pakkauksessa), 50 tabletin hintaan 52 ruplaa.

Sillä on alhainen hyötysuhde ja sitä ei käytetä hätätilanteessa.

Estää hapettumisen.

Tukahduttaa hyaluronidaasin (entsyymin, joka liuottaa kapillaariseinien sidekudoksen) aktiivisuuden.

 • verenpainetauti;
 • säteilysairaus;
 • hemorraginen diathesis;
 • munuaiskerästulehdus;
 • reumatismi;
 • tarttuva endokardiitti;
 • akuutit tartuntataudit (tuhkarokko, vihurirokko, typhus);
 • C- ja P-vitamiinien puute

1 raskauskolmannes.

Dyspepsia (pahoinvointi, närästys, ripuli).

Dicine tai Tranexam

2 päivää kokonaan. Sitten se pysähtyi. 12 viikon jälkeen se on helpompaa. Minä makaan sairaalassa. Päästö on myös runsaasti, kipu on vielä voimakkaampi, myös hyytymiä kohdellaan. Edelleen hänen vastaanotto suoritetaan vain lääkärin luvalla riippuen synnytysolosuhteista.

Näin ollen potilaat valittiin tutkimukseen iän vertailuperiaatteen ja keskenmenon uhkan syy-tekijöiden perusteella. Merivoimat poistettiin, sanoen, että se ei sovi minulle. Lääkärin tulee määrätä valmistelut tutkimuksen jälkeen. On täynnä tätä lääkettä kotiin ensiapupakkaus! Hän oppi häneltä, että se voidaan ottaa muiden verenvuotojen vuoksi. Larisa, 28 vuotta vanha: Verenvuotoni alkoi ensimmäisenä päivänä, jolloin otin pilleriä.

Nastyusha, onko se tuoksumassa sinua tänään? En kerro sinulle pillereistä. Rakastettuani poikaystäväni kanssa aloitin verenvuodon huonosti hyytymien kanssa. Ja siitä, että lääkärin vastuuvapaus on parempi, ensimmäiset 12 viikkoa tämä voi olla uhka shassa. Kynttilät papaveriinilla asetetut ja suuremmat. Niin tytöt, rauhallinen ja aina lukea ohjeet huolellisesti.

Potilaat olivat iän mukaisia ​​(vastaavasti 31,1 ± 2,5 ja 30,2 ± 2,1 g) ja lisääntymishistoriaa. Raskaus.. 6. viikko Vasemmalla puolella on kipuja, hyviä analyysejä, ultraäänellä ei nähnyt mitään. Oma gynekologi määritteli Ditsinonin, kun helix ei halunnut asettua alas ja siellä oli jatkuvaa raskasta verenvuotoa. Sitä voidaan käyttää kohdun verenvuotoon raskauden aikana, kun taas Ambulanssi kulkee. Jos synnytyksen jälkeistä verenvuotoa käytetään, lääkkeitä käytetään kohdun vähentämiseen. Se on oksitosiini ja metyyliergometriini.

Jos tämä verenvuoto johtuu vakavasta sairaudesta, verenvuoto tulee jälleen esiin, lopetat sen uudelleen ja syy pahenee.

En tiennyt, kuinka lopettaa kohdun verenvuotoa vaihdevuosien aikana, ja yleisesti pidin sitä normaalina.

Ditsinon-tabletit, käyttöohjeet

Mutta Vikasol määriteltiin ystävälle, hänen äitinsä pisteli injektion, joten hän teki kaksinkertaisen annoksen stressiä, mutta hyötyä ei ollut sivuvaikutuksia. On pillereitä. Vikasol. Tämä aine on K-vitamiinin synteettinen analogi, jota ilman maksassa ei muodostu erityisiä proteiineja, jotka ovat vastuussa veren hyytymisestä. Intramuskulaarisesti, mutta on pillereitä. Tugina. Lääkkeellä on sama vaikutus kuin edellisellä kahdella. Sitä annetaan myös suonensisäisesti.

Aiemmissa tutkimuksissa ei havaittu embryotoksisia tai teratogeenisiä vaikutuksia tai tromboottisia komplikaatioita yli 5 vuoden käytön jälkeen. Kalsiumia tarvitaan kaikkiin hyytymisprosesseihin. Tämä lääke vaikuttaa verihiutaleisiin - soluihin, jotka tulevat alukseen ja peittävät sen vahingot. Minua pelasti opettaja, jolla oli nestemäinen nokkonen tinktuura, kansanhoito haavaumia varten. Kävi ilmi, että se auttaa verenvuotoa.

Tinttura-annoksen kesto tästä lääkekasvista riippuu verenvuodon voimakkuudesta.

Vesipippuria Useita vuosisatoja tätä lääkekasvia on käytetty verenvuodon lopettamiseen.

Nokkosia. Tätä lääkekasvia käytetään aktiivisesti sekä perinteisessä että vaihtoehtoisessa lääketieteessä.

Ei-kylpylä, ditsinon ja tranexam raskauden aikana

Kuka raskauden aikana ensimmäisen raskauskolmanneksen aikana sai dikoni, mutta siilosta määrättiin juomaan tranexamia?
Ohjeita ei-spee kirjoitti välttää injektioita raskauden aikana, on 96% alkoholia, Tranexam titaanidioksidia, joka vaikuttaa DNA, dicynone ei myöskään ole tervetullut. Jos kaikki tämä oli sinulle määrätty, miten raskaus meni ja vauva syntyi terveeksi? He nimittivät kaiken tämän keskenmenon uhkan vuoksi.

Juotin tranexamin melkein koko raskauden, ei-shpy-papaveriinikynttilöiden sijaan, toiminta on sama. Kaikki meni hyvin, mutta jos et tee tätä, miten luulet, että raskaus jatkuu?