Testit

Miten läpäistä virtsatesti kuukautisten aikana

Usein on tarpeen siirtää analyysi terveydentilan voimakkaaseen huononemiseen tai työtutkimuksen loppuun saattamiseen. Hätätilanteet laboratoriokokeissa herättävät kysymyksen siitä, onko mahdollista tehdä virtsatesti kuukautisten aikana.

Mitä hormonien testejä on vaihdettava vaihdevuosien aikana?

Climax on biologisesti luonnollinen prosessi terveelle naiselle. Tähän tilaan liittyy kehon sukupuolitoimintojen sukupuutto ja kuukautiskierron lopettaminen.

Apatia ennen kuukautisia

Monet naiset kuukautiskierron aattona kärsivät huonosta tuulesta, kivun ilmenemisistä. Mitä tehdä, jotta päästäisiin eroon epämiellyttävistä oireista ja älä luopu suosikkikohteistaan?

Outo syke vaihdevuosien aikana: kuinka tunnistaa ongelma ja lievittää tilaa

Sydämentykytykset ovat yksi menopausaalisen oireyhtymän oireista. Se kehittyy munasarjojen hormonituotannon sukupuuttoon. Tyypillisimpiä kuumia aaltoja, joihin liittyy usein pulssi, hikoilu ja häivyttävä sydämen syke.

Miten aiheuttaa kuukautisia askorbiinihapolla: käyttöohje

Kaikki eivät tiedä, että voit soittaa kuukausittain käyttäen askorbiinihappoa. Tämän aineen hyödyt keholle ovat korvaamattomia, mutta kuukautisten tapauksessa sitä tulee käyttää huolellisesti.

Voinko juoda aspiriinia jos kuukausittainen viiveesi

Aspiriini on lääke, jota käytetään eri alkuperän kipuihin, poistamaan tulehdusta, ehkäisevänä toimenpiteenä sydänkohtauksen ja aivohalvauksen, verihyytymien ja veren ohenemisen estämiseksi.

Endometriumin atrofia - menopausin normi, patologia, joka vaatii hoidon lisääntymisikästä

Endometriumin atrofia on kehon vaste hypoestrogeeniselle tilalle. Se ilmenee kohdun sisäkerroksen harvennuksella ja sen syklisen kasvun ja hyljinnän lopettamisella.

Lisäravinteet vaihdevuodet: tehokkuus ja lajikkeet

Lisäravinteet vaihdevuodet on erinomainen vaihtoehto hormonihoidon korvaamiseksi. Ilman ilmasto-aikaa ravintolisät edistävät naisen yleisen tilan normalisoitumista.

Peruslämpötila ennen kuukautisia

Jokainen nainen ennen kuukautisten alkamista alkaa huolellisesti kuunnella kehonsa signaaleja. Yksi niistä on ennen lämpötilaa tapahtuva peruslämpötila. Kaikki naiset eivät edustaa sitä, mikä se on.

Peruslämpötila ja kuukausittain: normit ja mittausohjeet

Peruslämpötilan mittaaminen auttaa määrittämään kuukautiskierron hedelmällisen vaiheen, alkaen siitä hetkestä, kun muna on valmis hedelmöitäväksi munasarjasta ja päättyy 2 päivää sen jälkeen.

Peruslämpötila ennen kuukautisia

Peruslämpötilan arvot ennen kuukautisiaPeruslämpötila ennen kuukautisia: miksi se mitataan? Ensinnäkin tarkastellaan termin määritelmää. Me kaikki tiedämme hyvin, että normaali lämpötila kainalossa olisi 36,6 ° C.

Mikä on peruslämpötila ennen kuukautisia

Basalgraafilla voit seurata normaalia prosessien kulkua naisen kehossa. Tänään tarkastelemme kysymystä siitä, mikä on basaalilämpötila ennen kuukautisia ja mitkä arvot ovat ominaista lisääntymisjärjestelmän toiminnalle syklin eri vaiheissa ja erityisesti ennen kriittisten päivien alkua.

Kylpy kriittisinä päivinä: hyödyllinen tai haitallinen?

Monille ihmisille kylpylä ja höyrysauna on tullut perinteeksi. Se rentoutuu viikon työn jälkeen, sävyttää kehoa ja on yleensä terveellistä. Jotkut asuvat yksityisissä taloissa ovat henkilökohtaisia ​​höyryhuoneita.

Beige-purkaus gynekologiassa: kuuntele kehosi signaaleja

Naisen purkautumisen luonne muuttuu jatkuvasti kuukautiskierron aikana. Mutta on olemassa fysiologisia ja patologisia tekijöitä, jotka vaikuttavat niiden koostumukseen ja laatuun.