Testit

Yli vuosi ei ole kuukautisia synnytyksen jälkeen

Toipumisjakso on joskus viivästynyt. Jos vuosi ei ole kuukausittain synnytyksen jälkeen, tämä ei aina tarkoita patologiaa. Kauden aikana kuukautisten muutosten pituus, luonne, intensiteetti, kesto.

19 päivän syklin merkkejä raskaudesta

Työkierto ja raskauden merkitTässä artikkelissa keskitytään raskauden varhaisimpiin merkkeihin, että monet naiset, erityisesti ne, jotka ovat suunnitelleet vauvan kuukausia, ovat jo tuntumassa muutaman päivän kuluttua hedelmöityksestä.

Rintakehä ei vahingoita viivettä

Aiheeseen liittyvät ja suositellut kysymykset11 vastaustaHakusivustoEntä jos minulla on samanlainen, mutta erilainen kysymys?Jos et löytänyt tarvittavia tietoja tähän kysymykseen annettujen vastausten joukosta tai ongelma on hieman erilainen kuin esitetyn, yritä esittää lisäkysymys samalta sivulta, jos se on pääkysymyksessä.

2 vuotta ei kuukausittain

Kahdenkymmenenviiden vuoden aikana diagnoosi "vaihdevuodet" - ei lause! Ystäväni diagnosoitiin samoin kaksikymmentäseitsemänvuotiaana: hän kärsi jatkuvasta verenvuodosta, ei päässyt sairaalasta, ennen kuin hänet kehotettiin panemaan ja juoda infuusiota.

Ennenaikaiset kuukautiset, kuukautiset tavallista aikaisemmin, aiheuttaa

Monet naiset kohtaavat tilanteen, jossa kuukautiset alkavat paljon odotettua aikaisemmin. Jokaisessa naispuolisessa kehossa voi epäonnistua.

Miksi kuukaudessa ei ole kuukautisia, jos raskautta tai vaihdevuosia ei ole?

Miksi kuukausittaiset jaksot ovat menneet? Miten selittää, että kello toiminut organismi yhtäkkiä alkoi epäonnistua 2-3 kuukautta sitten?

kysymykset

Kysymys: Mitkä ovat kuukausittaiset viivästykset naisilla 40 vuoden kuluttua?Mitä kuukautisia on yli 40-vuotiailla naisilla?40 vuoden kuluttua naiset aloittavat kuukautiskierron asteittaisen häviämisen.

Viivästynyt kuukautiset ja valkea purkaus: naisen kehon vivahteet tai syy lääkärin luo

Kuukautiset kuukautiset pelkäävät kaikkia tyttöjä (naisia), varsinkin jos on valkeaa purkausta, koska tämän tilan syyt voivat olla erilaisia.

Mitä pitäisi vapauttaa 2-4 kuukauden kuluttua synnytyksestä imetyksen aikana - veri, ruskea, veri?

Naisen kehon elpyminen synnytyksen jälkeen vie aikaa. Tämä pätee erityisesti tärkeimpään lisääntymiselimeen - kohtuun.

Voiko tyttö tulla raskaaksi hänen ensimmäisenä päivänä?

Kuukausittain - on mukavaa, kun pelkäätte tulla raskaaksi. Voit odottaa heitä, mutta kun he tulevat, on tunne helpotuksesta. Nainen katsoo, että ei-toivottua raskautta ei ole tapahtunut.

Ovulaation eritteet

Normaalisti jokainen hedelmällisessä iässä oleva nainen kerran kuukaudessa munasarjassa kypsyy munan mahdollisen lannoituksen aikaansaamiseksi. Kypsän munan vapautumisen hetkiä follikkelista kutsutaan ovulaatioksi ja se on koko prosessin huippu.

Ovulaation laskeminen 24 vuorokauden jaksolla

Miehet vitsailevat usein naisten logiikasta, mutta tietävätkö he paljon naisen kehosta ja sen toiminnasta? Se, että heikomman sukupuolen edustajat itse arvailevat, mitä heille tapahtuu.

Gynekologisten sairauksien hoito käyttäen hunajaa ja aloe-levyä

On olemassa monia tapoja käsitellä gynekologisia vaivoja. Voit valita kemiallisen hoitomenetelmän, lääkityksen tai menetelmän, joka sisältää kasviperäisten lääkkeiden käsittelyn.

Aloe gynekologiassa - reseptejä ja etuja

Aloe parantaa naisten tilaa. Tamponit, jotka on kastettu hunaja- ja mehukasveissa, auttavat voimakkaasti eroosion, munasarjakystan, siemenen. Agaven ansiosta monet hedelmättömät parit ovat tunteneet äitiyden onnen.