Pitäisikö minun tehdä tatuointi kuukautisten aikana

Pysyvä meikki kestää kauan, sitä ei huuhdella eikä vaadi erityistä huolellisuutta. Mutta jotkut naiset kysyvät hieman epätavallista kysymystä: onko mahdollista tehdä tatuointi kuukautisten aikana?

Tärkeimmät vasta-aiheet

Tatuointi on lähes kirurginen toimenpide kehossamme, joten ennen tätä menettelyä on otettava yhteyttä lääkäriin. Pysyvällä meikillä on useita vasta-aiheita. Joissakin tapauksissa voit vain odottaa, mutta vakavien syiden vuoksi sinun on lopetettava tämä menettely kokonaan.

 • raskaus ja imetys;
 • tulehdus- ja virussairaudet;
 • diabetes;
 • huono veren hyytyminen;
 • erittäin herkkä iho;
 • korkea paine;
 • onkologia tai epilepsia;
 • kuukautiset;
 • allergia.

Miksi et voi tehdä tatuointia kriittisinä päivinä?

Suurin ongelma on, että kuukautisten aikana herkkyys pahenee. Asiantuntijat neuvoo tänä aikana luopumaan tatuoinnista, koska menettely saattaa tuntua hyvin tuskalliselta.

Lisäksi hormonaalinen tausta ja psyko-emotionaalisen järjestelmän tila muuttuvat, joten on parempi odottaa vähän aikaa, kunnes jaksosi päättyy. On huomattava, että pigmentin kerrostumisen laatu riippuu asiakkaan terveydentilasta, joten asiantuntijoiden suosituksia ei pidä jättää huomiotta.

Runsas verenkierto, alhainen kipukynnys kriittisinä päivinä on tärkein syy kieltäytyä soveltamasta pysyvästi meikkiä jonkin aikaa. Älä kiirehdi, on parempi odottaa viikkoa, mutta tatuointi osoittautuu paljon paremmaksi ja tämän menettelyn aikana ei ole epämukavuutta.

Kuukautiskierron aikana naaraspuolisen kehon suojaus vähenee, ja tatuoinnin jälkeen ihon haavojen paraneminen tapahtuu hitaammin, ja lämpötila voi jopa nousta. Ei ole mikään salaisuus, että heikkous tuntuu kriittisinä päivinä, nopea väsymys asetetaan sisään. Monet naiset huomaavat, että jos teet tatuointia kuukautisten aikana, niin usein tämän menettelyn jälkeen ilmestyy päänsärky ja huimaus. Tavanomaisina päivinä tällaisia ​​epämiellyttäviä oireita ei käytännössä havaita.

Todennäköiset komplikaatiot

Menstruation aika ei ole ehdoton vasta-aihe tatuoinnin soveltamisessa, mutta tekemällä tämän menettelyn kriittisinä päivinä voit kohdata useita ongelmia:

 • lisääntynyt ihon herkkyys voi aiheuttaa liian tuskallisen reaktion;
 • anestesia ei aina toimi tehokkaasti;
 • kuukautiset aiheuttavat hormonien häiriöitä, mikä voi aiheuttaa värimuutoksia tai pigmentin hylkäämistä;
 • heikentynyt tila kuukautisten aikana pahentaa vaivoja;
 • lisääntynyt verenmenetys hidastaa paranemisprosessia tatuoinnin jälkeen.

Mutta on vielä pieni vivahteisto. Viimeisten ja ensimmäisen kuukautisten aikana naisen kehoon säilyy suuri määrä nestettä. Tänä aikana haavat voivat ulottua enemmän verta. Tämä rikkoo pigmentin käyttöönottoa ja lisää ohjatun ajan. Tatuoinnin paras aika on syklin keskellä.

Mutta jokaisen naisen ruumis toimii omalla tavallaan. Joillekin naisille tämä menettely on normaali ja kuukautisten aikana. Muut tytöt valitsevat paremmin suotuisampia päiviä. Oikeasti valittu aika antaa sinulle mahdollisuuden tehdä kaunis tatuointi ja vähemmän tuskallista.

On syytä muistaa, että kauneuden vuoksi ei voi riskiä terveydelle. Kuukautisten aikana on suuri todennäköisyys, että menettely suoritetaan väärin ja esiintyy komplikaatioita - siinä määrin, että sinun on tehtävä lisää korjauksia tai poistettava tatuointi kokonaan. Joten asiantuntijat vaativat alun perin oikeaa aikaa pysyvälle meikille. Näin voit tulla kauniiksi ilman, että kokea epämiellyttäviä ja tuskallisia tunteita menettelyn aikana ja sen jälkeen.

Voinko tehdä tatuointi (pysyvä meikki) näinä päivinä?

Pysyvä meikki (tai tatuointi) kasvaa joka päivä yhä enemmän suosittuina fashionistas. Kaksi käyntiä kosmetologille - ja voit unohtaa pari vuotta silmälasien, kulmakarvojen ja kalliiden huulipunojen. Voinko tehdä tatuoinnin kuukautisten aikana?

Onko tatuointi mahdollista kriittisinä päivinä?

Menstruation aikana tytön ruumis on stressiä: hormonit "tuhma", tavanomainen immuniteetin taso laskee ja veren hyytyminen pahenee. On pidettävä mielessä, että kuukautisten aikana tuskalliset tunteet tulevat kirkkaammiksi. Lisäksi kuukautisten aikana leukosyyttien määrä vähenee, joten pysyvä kuvio imeytyy pidempään.

On parasta odottaa pari päivää ennen kuukautisten päättymistä (loppujen lopuksi se ei kestä koko kuukausi), mutta tuolloin sinun pitäisi mennä kuulemiseen kosmetologin kanssa lähimpään salongiin, jossa voit keskustella kaikista tulevaisuuden meikkitiedoista.

Salon pysyvä meikki

Kauneus vaatii uhrausta, ja nämä uhraukset ovat kohtuullisia.

Pitäisikö minun tehdä tatuointi

Päällikön valinnan lisäksi, ennen kuin tytöt päättävät tatuoida, syntyy toinen kysymys: kuinka turvallinen se on ja onko kauneus aina vaatinut uhreja?

Jos lähestyt tätä kosmeettista menettelyä oikein, ainoa uhri, joka sinun on maksettava, on lyhytaikainen epämukavuus pysyvän mallin käytön aikana.

Tatuointi: vasta-aiheet

Huolimatta siitä, että tatuointia kutsutaan myös meikkiksi, sillä on useita vasta-aiheita.

Jos sinulla on sairaus, kuten diabetes, tatuointi on vasta-aiheista. Tämä tuo enemmän haittaa keholle eikä anna sinun nauttia uudesta tavasta.

Kuva ennen tatuointia ja sen jälkeen

Ihmiset, joilla on herpes, ihosairaudet, epilepsia, vakavat sydämen ongelmat, keuhkoputkia, veren häiriöt sekä ne, joilla on taipumus muodostaa keloidiarvoja, tatuointi on myös vasta-aiheista.

Hepatiitti, HIV ja jopa ARD tai ARVI ovat ratkaisevia tekijöitä, jotka kieltäytyvät soveltamasta pysyvää mallia.

Onko mahdollista tehdä kulmakarvojen tatuointi kuukautisten aikana

Kosmetologian alalla tatuointi on turvallinen menettely, joten monet tytöt eivät kiinnitä huomiota kontraindikaatioihin ennen istuntoa. Kuitenkin palvelu kuukautisten aikana on yksi tatuointiin liittyvistä rajoituksista, ja tämä kohta on asiantuntijoiden epäselvä.

Kulmakarvojen pysyvä meikki

Kulmakarvatatuointi on kosmetologian prosessi, jonka tarkoituksena on muuttaa naisen ulkonäköä. Tässä tapauksessa voit muuttaa kulmakarvojen muotoa: taivuttaa, häntää, paksuutta, karvojen määrää.

Kosmetologiassa menettely on yleinen. Se tehdään eri syistä:

 1. Älä pidä kulmakarvojen muotoa.
 2. Tyttö haluaa lisätä hiusten tiheyttä käyttämällä piirustuspigmenttiään.
 3. Jotta meikkiä ei tehdä joka päivä, voit tehdä pysyvää meikkiä. Tämä säästää aikaa, jonka aikana kosmetiikkaa käytettiin.
 4. Piilota kasvojen synnynnäiset viat.

Saattaa olla muitakin syitä, miksi naiset päättävät tarjota palvelua.

Menettelyjä on kahdentyyppisiä: jauhemaiset kulmakarvat (maalaamalla koko alue väriaineella) ja hiusten menetelmä (hiusten vetäminen), loput tekniikat poikkeavat näistä perusmuodoista.

Tatuoinnille on vasta-aiheita, joista yksi - et voi tehdä sitä kuukautisten aikana.

Mitä kuukautiset vaikuttavat

Tyttöjen kriittiset päivät ovat sykli, jolloin hänen ruumiinsa poistetaan kehossa olevista tarpeettomista aineista, jotka on kertynyt kuukauden aikana.

Kuukautisten aikana tapahtuu muutoksia, jotka vaikuttavat kulmakarvaan:

 1. Ihon herkkyys kasvaa. Tämä kohta on käytännöllisesti katsoen pääasiallinen, jonka mukaan ei ole suositeltavaa tehdä pysyviä kulmakarvoja tällä hetkellä. Kulmakarvatatuointi ei ole miellyttävä menettely, koska kipulääke ei kata täysin kipua. Jos kirjaudut palveluun kuukautisten aikana, kipu tuntuu enemmän, mikä aiheuttaa epämukavuutta kulmakarvojen tatuoinnista, ja kasvojen lihasten jännityksen vuoksi päällikön on vaikea pistää pigmenttiä ihon alle.
 2. Palautumisajan nopeus kuukausittain laskevina. Hormonaalisten hyppyjen takia koskemattomuus kärsii, joten huollon jälkeen on olemassa riski, että kuori paranee pitkään, jos ihon kuntoutus kestää tavallista pidempään, voi esiintyä komplikaatioita tai sivuvaikutuksia, jotka vaikuttavat kulmakarvojen tulokseen ja ulkonäköön.
 3. Immuunijärjestelmä kuukautisten aikana heikentää työtä, joten elimistössä on infektioriski. Syynä tähän voi olla huonolaatuisten kulutustarvikkeiden käyttö kosmetiikassa työskenneltäessä tai suojakerroksen virheellinen käsittely epidermisen kuntoutuksen aikana, jos infektio joutuu veren, se uhkaa muuttaa kulmakarvojen muotoa, levitettyä kuviota ja tatuoinnin laatua yleensä.
 4. Hormonisen taustan rakenneuudistuksen takia kuukautisten aikana keho voi epätavallisesti ottaa vieraan aineen (eli pigmentin) käyttöönoton. Tämä vaikuttaa sen ulkonäköön, tatuoinnin tulokseen, jonka tuloksena saadaan väriaineen värin epätarkoituksenmukainen varjo, osittainen kulmaväri tai liiallinen kirkkaus.

Kun otetaan huomioon kaikki vaikutukset kuukautisten aikana kehoon, voit saada päätelmän siitä, sovelletaanko sitä. Näin ollen on tarpeen ottaa huomioon yksilön terveydentila.

Voinko tehdä kulmakarvojen tatuoinnin kuukautisten aikana: mestarien mielipide

Menstrumentteja tutkivat asiantuntijat on jaettu kahteen ryhmään: lääkäreihin ja kosmetologeihin. Molemmilla osapuolilla on kuitenkin yhteinen mielipide, jota he pitävät ja neuvoo asiakkaita.

Kehon rakenneuudistuksen ja kuukautisten vaikutuksen perusteella voidaan päätellä, että kuukautisten esiintyminen ei ole täydellinen kontraindikaatio. Kriittiset päivät - raja, johon voit kuunnella kuukautisten vaikutuksesta johtuvien mahdollisten sivuvaikutusten perusteella.

Kosmetologit uskovat, että on mahdollista soveltaa tatuointia, jos kuukausittainen ei tuo tytölle kovaa epämukavuutta. Riittää, kun lisätään anestesian määrää, koska kuukausittain vaikuttavat voimakkaasti ihon herkkyyteen.

Tällainen vastaus on yksi ja yhteinen päälliköiden keskuudessa. Mutta jos mahdollista, siirrä istunto oikeaan aikaan.

Rajoitus ilmaisee tavallisesti kuukausittain, kolme päivää ennen ja jälkeen. Koska keho valmistetaan ensin verenhukkaan ja palautetaan sitten.

Ei ole suositeltavaa kirjautua tatuointiin ennen kuukautisten alkua, koska sitten alkaa epidermin elpymisaika, johon kuukautiset vaikuttavat.

Ennen istuntoa neuvotella kosmetologilla selvittääksesi pysyvää meikkiä koskevat yksilölliset merkinnät. Pienellä kipukynnyksellä on parempi lykätä kosmetologian vierailua.

Yleiset vasta-aiheet

Kulmakarvat eivät antaneet naiselle epämiellyttäviä seurauksia, ennen kuin on tarpeen koordinoida terveydentilaa rajoitusten luettelolla.

Aikoja lukuun ottamatta ei ole suositeltavaa tehdä pysyvää meikkiä seuraavissa tapauksissa:

 1. AIDS.
 2. Syöpäsairaudet Onkologia vaikuttaa naisen koko kehoon, joten tämän kohteen kanssa on oltava varovainen. Taudin kehittymisen aikana on kiellettyä tehdä menettely, koska tämä vaikuttaa haitallisesti asiakkaan terveyteen ja vaikutukseen, jos haluat, voit tehdä palvelun asiakkaan toipuessa. Tämä edellyttää lääkärin lupaa.
 3. Huono veren hyytyminen. Jos tatuoinnin aikana on kohta, kun veri on ulkonevassa pinnassa, asiantuntijan on vaikea pysäyttää se. Tämä häiritsee päällikön työtä, ja se pesee ennenaikaisesti epidermiksen alle pudonnut pigmentin.
 4. Raskaus, imetys. Ensimmäisellä kolmanneksella tatuointia ei ole mahdollista tehdä, koska tällä hetkellä elimet on asetettu ja lapsen kehitys on vaarallista, joten se on vaarallista menettää tai saada kehitykseen vika. Kuten kuukautisten aikana, raskauden aikana on mahdollista tehdä toimenpide toisella tai kolmannella kolmanneksella hyvällä raskaudella.
 5. Diabetes. Riippumatta diabeteksen muodosta vaikuttaa koko keho, joten tätä kohtaa ei pidä unohtaa.

Jos sinulla ei ole vastauksia luetteloon, voit tehdä tatuoinnin huolimatta sen tuloksesta, jos valitsit hyvän salongin ja päällikön.

tulokset

Kuukautiset vaikuttavat tytön ihon herkkyyteen, joten menettely tällä hetkellä on tuskallista. Jos haluat korjata tämän, kysy kosmetologilta etukäteen lisää särkylääkkeitä. Yleensä pysyvä meikki kuukautisten aikana ei jätä negatiivisia vaikutuksia tulokseen, jos annat kulmakarvat asianmukaisella hoidolla.

Se on hyödyllinen sinulle!

Tattoo auttaa tyttöjä ylläpitämään hyvin hoidettua ulkonäköä ulkoisista tekijöistä riippumatta. Usein naiset tottuvat pysyvään...

Tytöt, jotka haluavat antaa kulmakarvoilleen siistin ulkonäön, ajattelevat harvoin mahdollisia seurauksia, minkä vuoksi...

Kulmakarvojen tatuointi on melkein kaikille turvallinen menettely, mutta monilla on kuitenkin kysymyksiä...

Jokainen nainen haluaa pitää kulmakarvansa kunnossa, kun taas raskaus tämä halu pysyy. Kuitenkin...

Kaikki tytöt eivät ole valmiita turvautumaan tatuointiin huolimatta siitä, että ne antavat kulmakarvat hyvin hoidettuihin...

Onko mahdollista tehdä kulmakarvojen tatuointi kuukautisten aikana

Jotkut salongimenettelyt ovat kiellettyjä kuukausittaisen verenvuodon aikana. Tietoja siitä, onko mahdollista tehdä kulmakarvojen tatuointi kuukautisten aikana, tämä artikkeli kertoo lääketieteen asiantuntijoiden ja tatuoinnin päälliköiden mielipiteiden perusteella.

Pysyvän meikin tyyppi

Pigmentti injektoidaan ihoon erilaisilla tekniikoilla:

 1. Hiusten menetelmä. Jokaisen hiuksen piirtämisen takia jopa anestesia ei voi poistaa kaikkia kipuja.
 2. Shotirovanie. Pigmentin käyttöönotto on vähäistä (jopa 4 mm), joten monet naiset sietävät helpommin ohuiden iskujen luomista.
 3. Sulka maali. Sitä käytetään pelkästään kulmakarvojen korjaukseen luomalla höyheninen tausta.

Kuukauden aikana kaksi viimeistä tekniikkaa ovat sallittuja, mutta karvojen piirtäminen on ei-toivottavaa.

Kuka voi tehdä tatuointi kulmakarvojen aikana kuukautisten aikana

Kriittiset päivät eivät ole ehdoton vasta-aihe. Kun vastataan kysymykseen siitä, voidaanko mikrobleeding tehdä kuukautisten aikana, on arvioitava terveyttä.

Tatuointi kuukautisten aikana on sallittua seuraavissa olosuhteissa:

 • pieni verenvuoto;
 • aknen ja punoituksen puute;
 • korkea kipukynnys;
 • ei tuskallisia aikoja;
 • hyvä ihon paraneminen;
 • vähäinen interventio.

On tärkeää tietää, että pitkä elpymisaika ja työn laadun väheneminen ovat edelleen vaarassa. Siksi tatuointi huulet, kulmakarvat, nuolet silmiin, muut tatuoinnit, on suositeltavaa lykätä kuukausittaisen verenvuodon päättymiseen.

Vasta

Tällaiset toimenpiteet eivät ole toivottavia paitsi kuukautisten aikana. On olemassa useita yleisiä vasta-aiheita:

 • korkea kehon lämpötila;
 • huonovointisuus;
 • huono veren hyytyminen;
 • diabetes;
 • taipumus muodostaa keloideja (arpia);
 • iho-ongelmat tietyllä alueella;
 • keuhkoputkien astma;
 • leikkauksen jälkeinen aika;
 • antibioottien käyttö;
 • ihosairaudet;
 • raskaus;
 • imetysaika;
 • ottaa tiettyjä lääkkeitä.

Heikentynyt immuniteetti kuukautisten aikana saattaa pahentaa naisen hyvinvointia. Kosmeettinen interventio tänä aikana pahentaa tilannetta entisestään. Siksi hyvä ja kokenut päällikkö neuvoo ensin asiakasta selvittämään tatuoinnin siirron mahdolliset syyt tai hylkäämisen kokonaan.

Monia salonkimenettelyjä ei suositella kriittisinä päivinä. Seuraa linkkiä selvittääksesi, voitko leikata hiukset kuukautisten aikana.

Syyt menettelyn hylkäämiseen

Naisilla, jotka ovat suorittaneet samanlaisen menettelyn vähintään kerran, ei tarvitse selittää, miksi niitä ei voi pysyvästi tatuoida niiden jaksojen aikana. Aloittelijoiden tässä asiassa pitäisi tuntea kaikki mahdolliset komplikaatiot ja seuraukset.

Kuukautiskierron alussa keho tuottaa erityisiä aineita. He pakottavat kohdun kovettumaan, jotta poistettu endometrium poistuu nopeammin. Mutta prostaglandiinit liioittavat nociseptoreita, mikä lisää ihon herkkyyttä.

Kipu on voimakkainta, kun se vaikuttaa huuliin ja lähellä oleviin alueisiin, koska tässä on havaittu suurin määrä reseptoreita. Sietävämpi, kun työskentelet kulmakarvoilla, mutta oli tilanteita, joissa asiakkaat menettivät tajuntansa mikrobladioinnin aikana kuukautisten taustalla. Ja anestesia (geelit jne.) Voi olla tehoton johtuen muutoksista hormonitasoissa kuukautiskierron aikana.

Verenvuotoriski

Työskentely tapahtuu mikrovälineiden vaurioitumisella. Hyvällä veren hyytymisellä nainen toipuu nopeammin sen jälkeen, kun pigmentti on viety ihoon. Kun kuukautiset purkautuvat, hemostaasijärjestelmän työ pahenee. Ja tämä vaikuttaa kielteisesti:

 • ihon paranemisen nopeudesta;
 • asiantuntijan työn tulosten laadusta.

Tämän seurauksena ihon ärsytys, kuoret ja epämiellyttävät kolot ovat pudonneet. Sekä isäntä on runsaasti veren taustalla törmäyspaikoissa vaikeampi piirtää tarkka ääriviiva.

Tulehduksen todennäköisyys

Ihon ihottumat ovat seurausta tukkeutumisesta ja huokosten tulehduksesta. Ennen kuukautisia progesteroni on vallitseva. Tämä hormoni aiheuttaa lisääntyneen tuotannon ei ainoastaan ​​ihonalaisen rasvan, vaan myös erittyvän nesteen. Työalueen iho-ongelmat ovat suora kontraindikaatio tatuoinnille sekä ennen kuukautisia että millä tahansa muulla syklin päivänä.

Tulehdus voi ilmetä useita päiviä toimenpiteen jälkeen. Ja ongelma ei ole päällikön virheissä, jotka ovat täynnä infektioiden käyttöönottoa. Jopa puhtaat työkalut ja tekniikan noudattaminen eivät suojaa bakteerien myöhempää tuloa epidermin vaurioilta. Syynä on immuunisolujen tilavuuden väheneminen, jotka eivät riitä suojaamaan.

Tatuoinnin ja allergioiden laatu

Täyttää täsmällinen ja kaunis meikki ei ehkä toimi. Sama koskee tavallisia tatuointeja. Syklin alussa sukupuolihormonien puute vaikuttaa suoraan siihen, miten keho havaitsee maalin. On useita vaihtoehtoja:

 • liian tylsä ​​väri;
 • erittäin kirkas sävy;
 • epätasainen tatuointi;
 • vakavia allergioita.

Sama koskee hiusten värin muuttamista. Parturi-kampaamoiden mukaan hiusten värjäys kuukautisten aikana ei ole tarpeen mainittujen puutteiden vuoksi.

Vikojen todennäköisyys

Toinen syy olla lyömättä kuukausitatuoinnit tai tatuointi kieltäytyminen on lisääntynyt turvotus kriittisinä päivinä. Suuri määrä nestettä kertyy kasvoihin eikä vain raajoihin. Siksi make-upin laatu on vähentynyt, ja ongelma saattaa ilmetä seuraavassa:

 • nuolien, kulmakarvojen, huulen ääriviivojen epäsymmetria;
 • tatuoinnin luonnoton luonne;
 • odottamaton varjo;
 • epätasaiset viivat;
 • täplikäs värjäys.

Virheiden poistamiseksi sinun täytyy toistaa toimenpide. Mutta joskus virheen maali ei ole enää oikea.

Missä päivässä voit tehdä tatuoinnin

Eri sivustoissa on arvioita ja kommentteja, joissa asiantuntijat ja tavalliset käyttäjät suosittelevat pysyvien sovellusten lykkäämistä syklin keskellä.

Eniten sopimaton aika on 2–3 päivää ennen verenvuotoa ja itse kuukautiset.

Jos teet tatuoinnin oikeaan aikaan, vaurio paranee nopeammin, mikä vähentää tulehdus- ja vikariskiä. Mutta tyttöjen on:

 • kieltäytyä soveltamasta kosmetiikkaa tällä alalla;
 • liota järjestelmällisesti veri puhtaalla liinalla;
 • älä kuori kuori pois;
 • Älä käy solariumissa.

Jokainen asiantuntija vastaa samalla tavalla kysymykseen siitä, onko tatuointi mahdollista vai voittaa pysyvä meikki kuukautisten aikana. Menettely ei ole kielletty, mutta kannattaa punnita edut ja haitat. Monet päälliköt eivät suosittele tatuointia kuukautisten aikana. Ei ole suoraa terveysriskiä, ​​mutta kehon tila ja hormonitasot selittävät tarvetta luopua tällaisista menettelyistä. On olemassa kielteisten seurausten vaara, vaikka noudattaisitte kaikkia päällikön suosituksia elpymisen aikana.

Miksi kosmetologit eivät suosittele tatuoinnin tekemistä kriittisinä päivinä

Kriittiset päivät tulevat aina väärään aikaan: he yrittävät pilata heidän lomansa tai häiritä heidän vaelluksensa altaassa ystäviensä kanssa. Tällä kertaa olet suunnitellut vastuullisemman tapahtuman, tatuoinut kulmakarvat tai huulet, joiden vaikutus miellyttää sinua monta vuotta. Tämä tapahtuma oli niin kauan odotettu, mutta määräpäivänä punaiset kalenteripäivät yhtäkkiä tulivat. Nyt olet hämmentynyt: onko lykätä kosmetologin vierailua, kuunnella tyttöystävien neuvoja, onko tatuointi kauheaa kuukautisten aikana, kun ystävät kertovat siitä.

Mikä on tatuointi

Pysyvä meikki (tatuointi) on kosmeettinen menettely, jossa värillinen pigmentti injektoidaan ihon ylempiin kerroksiin neulalla. Sen avulla voit korostaa huulien, silmien, kulmakarvojen ääriviivoja. Toisin kuin tatuoinnit, tatuointitaiteilijat käyttävät lyhyttä, ohutta neulaa. Pehmeät puhkaisut tehdään ihoon, johon väriainepigmentti sijoitetaan.

Pinnan levinneisyyden vuoksi pysyvä meikki pysyy iholla kuin tavallinen tatuointi, mutta vain usean vuoden ajan.

Kulmakarvojen pysyvä menettely katsotaan olevan vähiten tuskallista verrattuna huulien, silmien tai nännien manipulointiin. Kulmakarvojen muotoilutekniikkaa, jossa ihoa ei puhkaista neulalla, mutta matalaa leikkausta erityisellä ohuella terällä, kutsutaan mikrobilaitteeksi.

Menettelyn kesto on yleensä kaksi tuntia. Tatuoinnin soveltamisen jälkeen voit unohtaa silmälasien, kulmakynän, pitkään, vain lyhyen korjauksen 5-6 kuukauden välein.

Menettelyn päättäneiden tyttöjen arvioiden mukaan korjaus on käytännöllisesti katsoen kivuton ja ei kestä niin kauan kuin kuvan soveltaminen tapahtuu.

Tarkastellaanpa tarkemmin, onko mahdollista tehdä pysyvää meikkiä ja mikrobilastia kuukautisten aikana tai on tarpeen odottaa, että ne päättyvät.

Mahdolliset haittavaikutukset

Ennen lopullisen suostumuksen antamista menettelyyn kannattaa tutustua mahdollisiin epämiellyttäviin seurauksiin. Listaamme sivuvaikutukset, joita voi esiintyä, jos pidät tatuointia kuukautisten aikana:

 • jos lause "kuukausien" ja "pillereiden päivistä" kertoo sinusta, niin varmasti sinun pitäisi lykätä istuntoa. Tatuoinnin aikana kipu voi olla niin sietämätöntä, että se johtaa pyörtymiseen;
 • veren leukosyyttien määrä vähenee - se uhkaa tulehdusta loukkaantumispaikoilla. Iho kuukautiskierron alussa ja niin alttiita ihottumille, näppylöiden ulkonäkö - paraneminen on pitkä ja kivulias;
 • Turvotus liittyy usein kriittisiin päiviin. Kasvoon muodostuu myös ylimääräistä nestettä, joka voi johtaa pysyviin meikkivikavioihin - epäsymmetriaan, linjojen luonnollisuuden menetykseen, täplikkään värjäytymiseen;
 • väriainepigmentin koostumus sisältää kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa asiakkaan allergisen reaktion lisääntymisen;
 • veri ihon kohdalle pistoskohdassa näyttää voimakkaammalta. Sekoittaminen sen kanssa, pigmentti voi menettää kylläisyytensä, on vaikea saada jalansijaa iholle.

Kriittisten päivien vaikutus ihon paranemiseen

Lääkärit eivät suosittele pysyvän meikki-menettelyn pitämistä kuukautisten aikana. Ihon herkkyys näinä päivinä kasvoi. Pigmentin injektioita istunnon aikana voidaan havaita erittäin tuskallisesti, ja sitä on vaikea pitää loppuun ennen menettelyn päättymistä.

Onko totta, että jos teet tatuoinnin kriittisinä päivinä, jääkö se vähemmän? Ei näin pidetä vähemmän. Pigmentin termi on niin kaksi tai kolme vuotta. Parantuminen voi olla huonompi, koska ruumiin tällä hetkellä on täysin erilainen. Lisäksi kaikki tietävät, että naiset kriittisissä päivissä ja PMS tuntevat enemmän kipua. Veri vapautuu enemmän, joten päällikkö on epämukava työskennellä. Lisäksi naiset paisuvat tällä hetkellä, joten tulos voi poiketa suunnitelmasta.

Onko totta, että jos teet tatuoinnin kriittisinä päivinä, jääkö se vähemmän? Ei näin pidetä vähemmän. Pigmentin termi on niin kaksi tai kolme vuotta. Parantuminen voi olla huonompi, koska ruumiin tällä hetkellä on täysin erilainen. Lisäksi kaikki tietävät, että naiset kriittisissä päivissä ja PMS tuntevat enemmän kipua. Veri vapautuu enemmän, joten päällikkö on epämukava työskennellä. Lisäksi naiset paisuvat tällä hetkellä, joten tulos voi poiketa suunnitelmasta.

Immuunijärjestelmä muuttuu myös, sen suojaustaso pienenee. Elvytysprosessi voi viivästyä, koska kuukautisen verenvuodon vuoksi naispuolinen elin ei pysty ohjaamaan kaikkia voimia sairastuneiden pehmytkudosten paranemiseen. Kaikki kehon resurssit kuukautisten aikana pyrkivät suojelemaan ja päivittämään lisääntymisjärjestelmää.

Komplikaatiot tatuoinnin jälkeen kriittisinä päivinä

Jos ohitat lääkärien neuvoja, saattaa olla vakavia komplikaatioita, luetellaan tärkeimmät:

 • kipulääkkeet eivät ehkä toimi, asiakas tuntee kipua;
 • väri iholla sen jälkeen, kun toimenpide voi poiketa odotetusta;
 • isäntä estetään veripisaroiden runsaalla purkautumisella pistoskohdassa.

Asiantuntijat ja ammatilliset mestarit tulevat siihen tulokseen, että tatuointi ei ole suositeltavaa kuukautisten aikana, sinun pitäisi odottaa vähintään viikon kuluttua niiden valmistumisesta. Tänä aikana immuniteetti palautuu, veren hyytymisindeksi palaa normaaliksi, ihon herkkyys laskee.

Siksi on syytä ottaa huomioon syklin erityispiirteet suunnittelemalla kosmetologian klinikka.

Muut vasta-aiheet

Pysyvän meikin soveltamisessa on muita vasta-aiheita. Valitse tärkeimmät:

 • alhainen veren hyytyminen;
 • kohonnut lämpötila;
 • raskaus, imetys;
 • onkologiset sairaudet;
 • syntymämerkit, ihottumat, ihosairaudet;
 • virus-, tulehdussairaudet;
 • hermo- tai henkiset häiriöt;
 • allerginen kosmetiikalle, pigmenteille, anestesia-aineille;
 • diabetes;
 • veren ohentimien ottaminen - Analgin, Aspirin ja muut;
 • antibioottihoito.

Vähintään yhden näistä tekijöistä läsnä ollessa tatuointimenettelyä ei voida suorittaa.

Lopullinen päätös, riippumatta siitä, hyväksyykö se manipulointi, jää asiakkaalle. Asiantuntijat eivät voi kieltää, mutta suositella siirtää istunnon, jos sen päivämäärä vastaa kriittisiä päiviä. Onnettomasti suoritetun menettelyn tulokset on myöhemmin poistettava suorittamalla useita tuskallisia korjausistuntoja, ja mahdolliset haittavaikutukset ja komplikaatiot voivat vahingoittaa terveyttäsi.

Onko mahdollista tehdä pysyvää meikkiä kriittisinä päivinä?

Pysyvä meikki (tai meikki) vähentää aikaa, jolloin ulkoa saadaan parhaaseen muotoon. Mutta se on myös päivitettävä, korjattava ja menettelyn aika voi olla kriittisinä päivinä. Mikä tulos antaa tatuoinnin kuukautisten aikana, eikö ole parempi odottaa, kunnes aika päättyy?

Lue tämä artikkeli.

Pysyvä meikki: mitä voidaan korjata

Tatuoinnin avulla voit käytännössä piirtää uuden kasvot. Ja vaikka sen mittasuhteet eivät muutu, ulkonäkö on ilmeisempi. Modernin kosmetiikan ansiosta on mahdollista säätää luonnollisia piirteitä ja puutteita:

 • Huuli. Pysyvää meikkiä käytetään lisäämään niitä, jos teet muodon, joka poikkeaa hieman luonnollisesta linjasta. Huulien väriä voidaan muuttaa tekemällä ne kirkkaammiksi. Myös kasvojen tämän osan epäsymmetria korjataan.
 • Kulmakarvat. Jos ne eivät ole riittävän paksuja, älä pidä niiden muodosta, tatuointi tekee linjoista selkeämmät ja ilmeikkäisemmät. Vedettyjen kulmakarvojen vaikutus ei ole, menetelmä mahdollistaa niiden parantamisen ilman luonnollisuutta. Voit palauttaa tämän kasvojen osan ja ilman omia hiuksiaan.
 • Silmään. Valmistettu käyttämällä tatuointia silmäluomien yläpuolella silmäripsiä pitkin, tekee niistä suurempia ja ilmaisevampia. Joskus lisätä "nuoli" ja piirtää pohjaan. Tatuointivoimat ja niiden muoto muuttuvat näkymättömiksi muille silmäripsien puuttuessa.
 • Nännit. Joskus tämä kehon alue tarvitsee korjausta. Tatuointi voi lisätä isolaa, tehdä värinsä eloisammaksi, poistaa epäsymmetriaa.
 • Pienet, mutta huomattavat ihovauriot. Tatuoinnin avulla on helppo päästä eroon pienistä arpeista, tahroista tai kasvojen kasvot, freckles.

Miten pysyvä meikki tehdään?

Jos haluat ymmärtää, voitko tehdä tatuoinnin kuukautisten aikana, sinun pitäisi tietää, miten menettely on tehty. Vaikutus saadaan aikaan, kun ihon alla on mikrohiukkasia. Niiden tunkeutuminen tapahtuu lävistämällä elävää kudosta erityisellä laitteella. Paikallispuudutusta käytetään salonin asiakkaan lievittämiseen väistämättömästä kivusta.

Tuloksena on useita vuosia. Lisäksi on vaikea peittää sitä koristeellisilla kosmetiikoilla, jos jotain ei ole miellyttävää. Siksi on erittäin tärkeää laatua, joka saavutetaan mestarin työn perusteellisuudella. Tämä tarkoittaa, että kaikki manipulaatiot vievät paljon aikaa. Huuli- ja kulmakarvatatuointi voi kestää jopa 2 tuntia.

Miten tatuointi tehdään

Miksi on parempi lykätä salonikäyntiä

Kun olet ymmärtänyt, miten menettely tapahtuu, jotkut ilman selitystä ymmärtävät, miksi et voi tehdä tatuointia kuukautisten aikana. Mutta vakuuttamaan itsevarmaiset ja kärsimättömät tytöt lykkäämään menettelyä, kunnes ne ovat päättyneet, on syytä kertoa kiellon syistä:

 • Menstruation aikana kipu kuukautisten aikana voi olla sietämätöntä. Hormonaaliset muutokset tekevät aistimisesta terävämmän. Tämä johtuu prostaglandiinipitoisuuden lisääntymisestä. Elimistön tuottamat aineet kohdun supistusten stimuloimiseksi, jotta keho vapautuu endometriumin entisestä kerroksesta. Mutta prostaglandiinit vaikuttavat myös kivun reseptoreihin, jotka heidät ylittävät. Herkkyys kasvaa. Varsinkin jos teet huulien tatuoinnin kuukautisten aikana. Tässä vyöhykkeessä on paljon kivun reseptoreita, se on yksi herkimmistä. Jos vahingoitat huulien herkkää ihoa kriittisinä päivinä ja jopa 2 tuntia, se voi johtaa kyyneliin, pyörtymiseen ja pitkäaikaiseen tajunnan menetykseen. Vähemmän intensiivisiä ovat tunteet, kun kulmakarvat tatuoivat, koska kivun reseptoreita on vähemmän. On kuitenkin muitakin syitä tehdä tämä menettely myöhemmin.
 • Kriittisinä päivinä kasvoille voi ilmetä ihottumaa. Ennen tätä ajanjaksoa progesteronin määrä veressä kasvaa. Hormoni ei ole vain vastuussa syklin toisesta vaiheesta, vaan vaikuttaa myös ihon tilaan. Se aktivoi rasva- ja hikirauhaset, mikä lisää rasvan ja erittyvän nesteen tuotantoa. Huokoset tukkeutuvat, ja niiden tulehduksilla esiintyy näppylöitä. Jos ne näkyvät vyöhykkeellä, jossa pysyvä meikki on tarkoitus tehdä, sinun on lykättävä sitä. Tulehdus on menettelyn vasta-aihe. Tämä on toinen syy epäillä, onko tatuointi mahdollista ennen kuukautisia. 2-3 päivää, akne ei aina paranna, joten ulkonäkö korjaus on lykättävä kuukautisten loppuun.
 • Anestesia voi olla hyödytöntä. Yleensä tatuoinnissa käytetään ihon pinnalle levitettyjä anestesiageelejä. Mutta koska muutokset hormonien tasapainossa tekevät muista kemiallisista reaktioista kehossa erilaisia, lääkkeellä ei voi olla vaikutusta siihen.
 • Maalien ihon sisäänvedon vaikutus ei ole se, mitä tarvitaan. Tämän ajanjakson ominaisten sukupuolihormonien kudosten alhaisen pitoisuuden vuoksi keho reagoi eri tavoin aineisiin. Ja korjattavan vyöhykkeen väri on liian kirkas tai päinvastoin himmeä. Kulmakarvojen tatuointi kuukautisten aikana voi muuttaa ne kahdeksi rasvaiseksi kivihiilen mustaksi. Samanlaisia ​​tuloksia ei suljeta pois, kun huulet, silmäluomet ovat pysyviä. Väriaine allergia on myös todennäköisempi kriittisinä päivinä. Niiden avulla keho tuottaa enemmän histamiinia.
 • Todennäköisempi verenvuoto. Tatuointi on mahdotonta ilman ihon mikroverhoja vahingoittamatta. Ja veren hyytyminen kriittisinä päivinä vähenee. Tämä ominaisuus voi aiheuttaa muita ongelmia. Loppujen lopuksi pitkittynyt verenvuoto, joka on mahdollista samanaikaisesti, ei ainoastaan ​​viivästyttää kudosten paranemista, vaan vaikuttaa myös ulkoiseen vaikutukseen. Ja kulmakarvojen tatuoinnin vaaraton korjaus kuukautisten aikana voi aiheuttaa ihon ärsytystä, kuorien ja kolhojen ulkonäköä, kun ne putoavat.
 • Menettelyn tulos voi olla tulehdus. Immuniteetti kriittisinä päivinä vähenee luonnollisesti. Kaikilla resursseilla pyritään varmistamaan lisääntymisjärjestelmän päivitysprosessi, sen suojaaminen. Keho ei pysty vastustamaan bakteereja yhtä aktiivisesti kuin muina päivinä. Siksi niiden imeytyminen vaurioituneisiin kudoksiin helpottuu vähentämällä immuunisolujen määrää.
 • Todennäköisemmät viat pysyvässä meikissä. Kuukausittain usein mukana turvotus. Joillekin naisille ne ovat PMS: n ensimmäinen merkki. Ylimääräinen neste on paikallistettu paitsi sormiin, sääriin, rintarauhasiin kuin myös kasvoihin. Tämä voi johtaa epäsymmetriaan, virheelliseen arvioon tuloksena olevasta varjostuksesta, viivojen paksuudesta ja niiden luonnollisuudesta. Myös värin jakautuminen edeeman takia on ongelmallista. Ja tämä johtaa tahroihin, mikä ei todennäköisesti sovi asiakkaan salonkiin. Onko mahdollista tehdä silmien tatuointi kuukautisten aikana muiden syiden lisäksi, jotka määräytyvät turvotuksen vakavuuden mukaan. Jos silmäluomet ovat turvonneet ylimääräisen nesteen takia, on olemassa riski saada liian paksu tai epätasainen "nuolet", väärään suuntaan. Tämän korjaaminen myöhemmin on vaikeaa tai mahdotonta.

Suosittelemme lukemaan artikkeli kasvojen puhdistamisesta kuukautisten aikana. Sieltä saat tietoa kasvojen puhdistuksen tyypeistä, mahdollisuudesta suorittaa menettely kuukautisten päivinä, kriittisinä päivinä saatu tulos.

Yleiset vasta-aiheet menettelyyn

Tatuoinnilla on kriittisten päivien lisäksi muita vasta-aiheita, jopa vakavampia:

 • kohonnut lämpötila (esiintyy myös kuukautisten aikana);
 • akuutti krooninen epäsuotuisa jakso (ei harvinaista kriittisinä päivinä);
 • veren hyytymisen ongelmat (yksi kuukautisten ominaisuuksista);
 • vakava diabeteksen vaihe;
 • taipumus muodostaa keloidiarvoja;
 • syövän patologia;
 • tatuoituja alueita;
 • epilepsia;
 • ihosairaudet, joiden merkit löytyvät työalueelta;
 • keuhkoputkien astma;
 • herpes huulilla;
 • sidekalvotulehdus, jos silmäluomien ja kulmakarvojen tatuointi on tarkoitettu;
 • toipumisaika toiminnan jälkeen;
 • hepatiitti, HIV-infektio;
 • antibioottien, kortikosteroidien, antikoagulanttien ja verihiutaleiden estoaineiden, vitamiinien, ravintolisien hoidon aika;
 • raskaus, imetys.

Pysyvä meikki on kosmeettinen toimenpide, joka vaatii lääketieteellistä steriliteettiä, mestarin korkeaa ammattimaisuutta. Hyvä asiantuntija ei tee asiakkaitaan kuukausittain, koska tässä vaiheessa menettelyllä ei voi olla vain huonoja seurauksia ulkonäköön. Kipu ja stressi häiritsevät myös lisääntymisjärjestelmän toimintaa. Siksi sinun pitäisi tehdä pysyvä meikki aikaisintaan parin päivän kuluttua kuukauden lopusta.

Onko mahdollista tehdä tatuointi kuukautisten aikana

Kauneuden saavuttamiseksi naiset ovat oppineet käyttämään monenlaisia ​​temppuja. Yksi näistä temppuja on pysyvä meikki, joka tunnetaan paremmin kuin tatuointi. Sitä käytetään tavallisten meikkien jäljittelemiseksi, mutta se kestää jopa viisi vuotta. Tällainen pitkä käyttöikä johtuu siitä, että ihon alle ruiskutetaan erityinen orgaaninen maali. Itse asiassa puhumme samasta tatuoinnista, joka suoritetaan koristetarkoituksiin.

Tämän menettelyn kasvavan suosion myötä syntyi kysymyksiä siitä, onko tatuointi mahdollista kuukautisten aikana. Ehkä sinun pitäisi odottaa kuukautisten loppuun saakka tai sillä ei ole suurta roolia? Katsotaanpa, mitä terveysriskit ovat tatuointiprosessi naisten syklin alussa.

Tatuoinnin alueet

Tatuoinnin etuna on se, että sen avulla ei voi piirtää vain kauniita kulmakarvoja, vaan myös piilottaa tiettyjä ihovikoja. Sen myötä tytön ulkonäkö muuttuu ilmaisevammaksi eikä päivittäistä meikkiä tarvita. Nykyaikainen kosmetiikkatyökalu auttaa poistamaan joitakin luonteeltaan antamia puutteita.

 1. Usein esiintyy silmämeikkiä. Tällä menettelyllä tytöt tekevät silmänsä ilmeikkäisemmiksi ja lisäävät myös niiden kokoa (visuaalisesti).
 2. Kulmakarvatatuoinnin avulla voit säätää niiden muotoa ja tehdä riveistä ilmaisevampia. Joten voit korjata ongelman riittämättömien paksujen kulmakarvojen avulla ja korjata niiden muodon.
 3. Joka vuosi yhä useammat naiset unelmoivat lisätä huuliaan ainakin visuaalisesti. Pysyvä meikki auttaa tätä luomalla erityisiä ääriviivoja. Epäsymmetria ja huulen väri voidaan myös korjata.
 4. Jotkut tytöt tatuoivat nännejä, keventävät niitä ja eliminoivat tietyt epäsymmetriat.
 5. Joskus piirtää naamio tai freckles kasvoille. Voit myös peittää arpi tai pigmenttipaikan.

Menettelyn ydin

Ymmärtääksemme täsmällisesti, miten pysyvä meikki on suoritettu, on mahdollista vastata yksiselitteisesti kysymykseen siitä, onko mahdollista tehdä pysyvää meikkiä kuukautisten aikana.

Prosessin ydin on saada maalipartikkelit ihon alle, kuten tavallisessa tatuointihuoneessa. Nainen käyttää erityistä neulaa ihon lävistämiseksi voidakseen kyllästää ihon mikrohiukkasilla. Tällainen menettely on hyvin tuskallista, vaikka kuukausittaista ei ole. Siksi salon kävijät tekevät paikallispuudutusta.

Pigmentti injektoidaan ihon ylempien kerrosten alle.

Vaikka lopputuloksen pitäisi olla enintään viisi vuotta, on suositeltavaa tehdä lisämenettely. Puolentoista - kahden kuukauden kuluttua saattaa olla tarpeen pistää toinen väriaine ihon alle. Tänä aikana nähdään, kuinka tasaisesti maali levitetään ensimmäisen menettelyn jälkeen ja onko se niin kirkas kuin haluaisimme. Tavallisesti haluttua vaikutusta ei saavuteta ensimmäistä kertaa, ja sinun on tehtävä korjaus. Se tapahtuu, että korjauspäivänä hirviöt tulevat naisen luo. Joten on tältä osin tiettyjä vaaroja.

Masters tekee työnsä laadukkaasti, koska epätarkkuuksia on lähes mahdotonta korjata. Tästä syystä menettely kestää pari tuntia. Sinun täytyy luottaa tällaisiin ehtoihin ja tehdä tatuointi kulmakarvojen aikana kuukautisten aikana. Huulet voivat tehdä hieman nopeammin, mutta ne kestävät yleensä pisimmällä kulmakarvoilla.

Mahdolliset haittavaikutukset

Menstruation alussa tytön kunto pahenee hormonitasojen vaihtelujen vuoksi. Tämän ajanjakson ominaista on myös koskemattomuuden väheneminen. Uskotaan, että naisten interventioiden tehokkuus kuukautisten aikana kuukautisten aikana laskee merkittävästi.

Kuukautiset ovat suora kontraindikaatio tatuoinnin menettelylle. Monissa salongeissa päälliköt kieltäytyvät suorittamasta pysyvää meikkiä, kun he huomaavat, että heidän asiakkaansa ovat myös kuukautisia. Kaikki johtuu pelosta sivuvaikutuksista ja vastuusta kaikesta, joka tapahtuu naiselle.

Menettelyn aikana voi ilmetä seuraavia sivuvaikutuksia:

 • Anestesia ei ehkä toimi kuten hormonien tasojen muutosten vuoksi. Siksi tatuointi kuukautisten aikana voi olla hyvin tuskallista jopa paikallispuudutuksen yhteydessä;
 • kipua voi tulla hyvin äkillisesti, ja tällöin tajunnan menetys. Herkkyys kuukautisten aikana muuttuu merkittävästi, mikä voi johtaa eniten odottamattomiin seurauksiin, mukaan lukien pyörtyminen;
 • hormonitasojen muutokset johtavat siihen, että maalin väri ei tule ulos sellaisenaan. Väriaine voi imeytyä huonosti tai muuttaa varjoa hormonien aiheuttamien ongelmien vuoksi;
 • kuukautisten aikana naisen keho alkaa kerääntyä nestettä. Tilavuuden lisääntymisen vuoksi veren hyytyminen pahenee. Tämän seurauksena päällikölle aiheutuu lisää ongelmia, jotka joutuvat jatkuvasti taistelemaan ulkonevien veren kanssa;
 • Tatuoinnin jälkeisen kodinhoidon vuoksi voit kuljettaa tartunnan, joka on erityisen vaarallista kuukautisten aikana.

Salon mestarit ovat jo pitkään huomanneet työn laadun ja kuukausittaisen suhteen. Käytäntö osoittaa, että tatuoinnin haluttu vaikutus saavutetaan harvemmin, jos tyttö saapuu menstruatiota varten.

Kuukausina tatuoinnin vasta-aiheena

Kivulias kuukautisten reseptit ovat erityisen aktiivisia ja reagoivat ärsyttäviin aineisiin. Kipu voi tulla erityisen sietämättömäksi, jos toimenpide suoritetaan huulilla. Tässä paikassa on erityisen paljon reseptoreita. Naiset kysyvät usein, voitko tehdä kulmakarvojen tatuoinnin kuukautisten aikana. Kulmakarvojen tyttö plucks säännöllisesti ja on tottunut tuskaa tällä alueella. Jopa tällainen tapa, joka on kehittynyt vuosien varrella, ei anna meille mahdollisuutta puhua kulmakarvojen tatuoinnin hyväksyttävyydestä kriittisinä päivinä.

Ongelmia voi syntyä paitsi menettelyn aikana myös sen jälkeen. Vastaus kysymykseen, miksi et voi tehdä tatuointia kuukautisten aikana, on naisten kehon reaktio kriittisinä päivinä.

 1. Kuukautiskierroksissa esiintyvä ärtyneisyys ei edistä rauhallista istumista tuolilla istunnon aikana.
 2. Mielialan muutokset aiheuttavat myös haittaa.
 3. Ihon ja kasvojen ihon räjähdykset eivät ilmeisesti edistä tatuoinnin onnistumista lähialueilla. Jos nämä ihoalueet ovat vaurioituneet, viereiset alueet voivat myös tulehtua. Rasva- ja hikirauhasien aktivoitumisen vuoksi tänä aikana on vaikea ennustaa, kuinka paljon rasvaa ja salaista nestettä erittyy elimistöön. Niiden ylimäärä vaikuttaa haitallisesti ihoon ja vähentää mahdollisuuksia onnistua.
 4. Haavat kuukautisten aikana paranevat paljon kauemmin kuin muina päivinä. Se kestää yleensä 5-7 päivää, kun haavat paranevat pysyvän meikkiä jälkeen, mutta kuukautisten vuoksi tämä aika voidaan kaksinkertaistaa.
 5. Allergioiden vaara kasvaa säätelyn aikana, koska se on kosketuksissa väriaineiden osien kanssa.

Luettelo yleisistä vasta-aiheista

Jos tyttö päättää edelleen tuskallisesta menettelystä kuukautisten aikana, sinun täytyy miettiä muita vasta-aiheita, jotka eivät liity naisten sykliin. On välttämätöntä kieltäytyä tekemästä pysyvää meikkiä kuukautisten aikana, jos on vakavia vasta-aiheita:

 • syöpä;
 • diabetes;
 • epilepsia;
 • moolien esiintyminen hoitoalueella;
 • korkea kuume;
 • HIV;
 • hepatiitti;
 • herpes;
 • sidekalvotulehdus (jos työ tehdään kulmakarvojen tai silmäluomien kanssa);
 • raskaus ja imetys;
 • huono veren hyytyminen;
 • ihosairaudet menettelyn alueella;
 • taipumus muodostaa kolloidisia arpia;
 • astma;
 • krooninen maksan ja munuaissairaus;
 • hoidon aikana.

johtopäätös

Tatuointia ei tarvitse tehdä kuukautisten aikana. Ihanteellinen aika tällaiselle menettelylle, ottaen huomioon naisten sykli, on ajanjakso, joka alkaa viidennestä päivästä kuukauden lopun viidentenä päivänä ennen niiden alkamista. Jäljelle jäävät kaksi viikkoa ovat enemmän kuin tarpeellisia, jotta menettely ja säätö tehdään puolentoista kuukauden kuluttua.

Jos haluat todella tehdä kaiken nyt ja odottaa viikkoa, on mahdotonta lykätä menettelyä ainakin jaksosi viimeisenä päivänä. Hyvä mestari ei suorita tyttöjen pysyvää meikkiä kuukautisten aikana. Hän kieltäytyy yksinkertaisesti tällaisesta menettelystä, ja tämä on oikea päätös.

Nännit ovat yksi naaraskehon herkimmistä alueista. Ne ovat helposti ärsyttäviä ja reagoivat hormonitasojen muutoksiin. [...]

Syke viimeisillä syklipäivinä pidetään normaalina. Lähes jokainen kolmas nainen kokee säännöllisesti samanlaisia ​​kipuja […]

Menstruatiot ovat usein mukana monenlaisissa kivuissa, mutta jotkut niistä eivät sovi normaalin naisten syklin ymmärtämiseen. Kipeä suolisto [...]

Hygieenisiin tarkoituksiin käytettäväksi tarkoitetut gynekologiset tuotteet ovat todellinen pelastus nykyaikaiselle naiselle. Naisten tyynyistä ei ole [...]

Kulmakarvatatuointi kuukautisten aikana: edut ja haitat

Täydellisin artikkeli aiheesta: kulmakarvatatuointi kuukautisten aikana: edut ja haitat ja hieman enemmän todellisista kaunottarista.

Monet tytöt ovat kiinnostuneita siitä, onko mahdollista tehdä pysyvä kulmakarvojen meikki ennen kuukautisia ja kuukautisten aikana. Jos tatuoinnin menettelyyn ei ole lääketieteellisiä vasta-aiheita, päälliköt suosittelevat odottamista muutaman päivän ajan niiden valmistumiseen saakka. Salonki vierailee kuukautiskierron aikana ei ole toivottavaa.

Monet tytöt harkitsevat kulmakarvojensa tai huuliensa tatuointia tavalliseksi kosmeettiseksi menettelyksi, eikä kiinnitä huomiota mahdollisiin rajoituksiin. Jotkut eivät edes ajattele, voisiko he tehdä pysyvää meikkiä, mikä olisi tulehtuneiden alueiden hoito. Kokeneet mestarit salongeissa varoittavat asiakkaita etukäteen tekniikan vaikutuksista, puhuvat komplikaatioista tiettyjen sairauksien läsnä ollessa. Yksi näistä vasta-aiheista on kuukautiskierron alku.

Miten kuukautiset vaikuttavat kuoren paranemiseen

Vaikka tatuointi kulmakarvat tai huulet pidetään turvallisena menetelmänä, ammattilaiset asettavat sen samankaltaiseksi kuin kirurgiset toimenpiteet. Pigmentaation aikana tehdään ihon ylemmän kerroksen matalia lävistyksiä ja lisätään väriainepigmentti. Sitten on kuoren parantuminen, joka kestää noin 3-5 päivää. Ensinnäkin imevä imeytyy haavoista, sitten se kuivuu, alkaa kuoriutua ja pudota.

Jos on vasta-aiheita, vakavia sairauksia, menettely on kielletty. Kielto koskee myös tilanteita, joissa nainen on raskaana, imettää. Kuukauden aikana ei myöskään voi tallentaa istuntoa, jos ne ovat tuskallisia, runsaita.

Tänä aikana naispuolinen elin on heikentynyt, ja siinä esiintyy hormonaalisia muutoksia. Immuniteetin taso vähenee huomattavasti, mikä hidastaa kuoren kuivumista ja parantumista.

Kuukautisten jaksot paranevat pahemmin seuraavista syistä:

 1. Vaikka kaikki isäntälaitteet ovat steriilejä ja hän itse työskentelee kertakäyttöisissä käsineissä, infektioriski on edelleen olemassa. Usein tulehdus tapahtuu, jos kotona on huono hoito. Syy siihen, että leukosyyttien tasot vähenevät huomattavan verenmenetyksen vuoksi.
 2. Paisumisen väheneminen hidastuu ihon lisääntyneen herkkyyden takia, mikä vähentää kehon puolustuskykyä kuukautiskierron aikana. Kaikki haavat paranevat pidempään, varsinkin jos tyttö tuntuu hyvin huonolta, toteaa hyvinvoinnin heikkenemisen.
 3. Injektoitu pigmentti on vieras organismille, joten solut hylkäävät sen mahdollisimman paljon. Tämä koskee erityisesti niitä naisia, jotka kuukautisten alkamisen vuoksi lisäävät veren erittymistä pistoskohdissa. Pigmentin sekoittaminen veriin aiheuttaa sen vahvan selvennyksen, heikentyneen resistenssin.
 4. Punktiokohdassa voi alkaa tulehdus ja huuhtelu. Antiseptisiä voiteita voidaan levittää vain tietty määrä kertoja, joten jos tila pahenee, sinun on kuultava lääkäriä pitkäaikaishoitoa varten.

Tehdäänkö tatuointi tällaisina päivinä, vain asiakas päättää. On typerää piilottaa terveydentilasi salongin työntekijältä, koska lopputuloksen laatu, ääriviivojen selkeys ja maalin varjostus riippuvat suoraan tästä. Joskus mikropigmentointi on onnistunut, mutta useimmiten tarkkuudella tehdyn työn tulos on mahdotonta ennustaa. Se voi osoittautua sellaiseksi, kuten alla olevassa kuvassa.

Mahdolliset komplikaatiot kuukautisten aikana

Kuukautisten alkaminen on kosmeettinen kontraindikaatio huulien tai kulmakarvojen pigmentoimiseksi. Salonityöntekijät kieltäytyvät yleensä tatuoinnista tai suorittavat toista korjausta. Lisääntyneen herkkyyden vuoksi kipukynnys voi laskea, haavat voivat vuotaa. Jos voit siirtää istunnon, on suositeltavaa siirtää päivämäärä 6-7 päivällä. Lisäksi on muistettava, että täysi toipuminen kestää noin 2–3 viikkoa, mikä edellyttää värin korjaamista uudelleen.

Mahdolliset komplikaatiot:

Tatuoinnilla ei ole lääketieteellistä kieltoa kuukautisten aikana, mutta ihon herkkyys kasvaa tänä aikana. Jopa kulmakarvojen mikropigmentointi aiheuttaa voimakasta kipua, puhumattakaan pysyvästä huulipuristuksesta. Tietenkin, jos haluat, voit kärsiä kipua, mutta on parempi odottaa viikkoa kuukautiskierron loppuun asti. Kauneus vaatii joidenkin naisten mukaan uhrausta, mutta terveysriskin riski on muutaman päivän jälkeen ainakin typerä.

 • Anestesia kuukautisten aikana on vähemmän selvää, ei välttämättä toimi lainkaan.
 • Hormonisen taustan muutoksista johtuen pigmenttikoostumus voi muuttaa sen väriä tai ei ollenkaan saada jalansijaa. Voit saada aivan päinvastaisen sävyn, maalata, joka myöhemmin on vaikeaa. Tarvitaan virheiden korjaaminen uudella pigmenttiistunnolla tai väriainekoostumuksen poistaminen laserista. Tällaisten muutosten seuraukset ovat usein arpia, näkyviä kolloidisia arpia.
 • Haavojen verenvuodon vahvistaminen estää päälliköä soveltamasta pigmenttiä ääriviivaan, jotta se voi tehdä työn laadullisesti.
 • Jos tyttö tuntuu huonolta, neulojen kanssa kirjoituskoneen käyttö pahenee tuskallista tilannetta, lisää pahoinvointia, kipua.

Kuukautisten aikana ja 2-3 päivää ennen kuin ne alkavat, on parempi olla tekemättä kulmakarvojen tai huulien tatuointia, jotta ei tule tulehdusta, herpes-ihottumaa.

Kun veren menetys heikentää naisen kehoa, on mahdollisuus saada komplikaatio, vaikka noudattaisitte kaikkia hoitosääntöjä. Erityisesti huolellisesti on tarpeen lähestyä pigmenttiä, jos on taipumus herpes-ihottumaa. Muista juoda anti-herpes-lääkkeitä viikossa ennen istuntoa, aloita vitamiinikompleksin ottaminen. Jos varotoimia ei noudateta, tulos voi olla yhtä tuhoisa kuin alla olevassa kuvassa.

Monet asiantuntijat neuvovat tyttöjä tekemään pysyvää meikkiä vain 5-6 päivän kuluttua kuukautisten päättymisestä. Sinun pitäisi suunnitella vierailu salonkiin ottaen huomioon syklin erityispiirteet, varoittaa isäntä mahdollisesta istunnonsiirrosta. Näin vältetään tulehdus, infektio. On parempi huolehtia terveydestäsi etukäteen kuin syyttää jotakuta, hoitaa kirurgi tai kosmetologi.

Kulmakarvatatuointi - suosituin kauneushoitola. Mainoksen kuvassa tytöt houkuttelevat asiakkaita ihanteellisella kasvollaan. Kaikki naiset haluavat tuntea taulun sankaritarin, unohtaa meikkiä ja näyttävät aina houkuttelevilta, naisellisilta ja luottavaisilta. Mutta miksi tämä muodikas, moderni menettely on vastustajia? Kuka ei voi tehdä sitä?

Mikä piiloutuu houkuttelevan otsikon "Mikropigmentaatio" alla

Naisten foorumeissa ja tyttöystävien keskusteluissa alkavat usein esittää ja vastustaa kulmakarvojen tatuointia. Osa yleisöstä on yleensä jo kokemusta tästä asiasta, kun taas toiset joko haluavat tehdä sen tai vastustaa viimeksi mainittua. Tällaisissa riita-asioissa voidaan kuulla todellisia argumentteja ja kaukaa haettuja faktoja ja jopa nähdä epäonnistuneiden kokeiden kuvia. Ennen kuin kuuntelet joku ympäristösi kommentteja, opi totuus pysyvästä meikistä ensimmäisestä suusta, eli meiltä.

Ensin täytyy ymmärtää, mitä tässä menettelyssä tarkoitetaan. Ihon värjäystä tekee kosmetologi tai tatuointihenkilö, joka on suorittanut koulutuskursseja ja on perehtynyt erilaisiin työmenetelmiin. Harjoitus on tärkeä osa menestystä, aloittelijoille on usein taipumus tehdä virheitä, joten sinun täytyy luottaa kasvoihisi vain ammattilaisille, joilla on hyvä maine ja valokuvat salkussa. Istunnon aikana laitetta käyttävä asiantuntija tai kahva-kahva lävistää kulmakarvojen dermiksen pintakerroksen ja pistää väriainekoostumuksen neulalla. Tatuointi sovellettiin 1-1,5 tuntia. Sen jälkeen kun se vaatii kuntoutusjaksoa ja hoitoalueen erityistä hoitoa.

Dermapigmentointia on useita:

 • sulka;
 • kulmakarvojen ravistelu;
 • hiukset: eurooppalainen tyyli, aasialainen menetelmä;
 • 3D-tilavuus;
 • manuaalinen jälleenrakennus 6 d.

Ennen kuin siirryt salonkiin, tutustu edellä mainittuihin kuvamalleihin. Valitse itsellesi 1-2 ensisijaista näkymää. Kosmetologi auttaa sinua tekemään lopullisen valinnan ja tekemään luonnoksia. Muista tarkistaa hänen salkunsa arvioidakseen taitotasoa. Voit arvioida visuaalisesti tulevaa tulosta, ja odotat varmasti päivän "X".

Suosittelemme lukemaan:

 1. Tattoo Remuverin poistaminen
 2. Pitäisikö minun tehdä tatuointi kulmakarvat

Sano "Kyllä!"

Kun olet päättänyt tatuoida kulmakarvat, punnitse huolellisesti edut ja haitat. Älä jatka mainontaa. Puhutaanpa siitä, mikä kiehtoo kauniita naisia ​​tässä keinotekoisessa suunnittelussa.

Pysyvän meikin edut:

 • Se auttaa korjaamaan kasvojen luonnollista epäsymmetriaa, maalin alla voi piilottaa värivirheet, epäonnistuneet korjaukset, huono hiusten kasvu, arvet, aknejäljet.
 • Visage tehdään pienellä syvyydellä, joten se pysyy iholla enintään 5 vuotta. Se voidaan vaihtaa uuteen tai kokonaan hylätty.
 • Voit milloin tahansa päivällä näyttää täydelliseltä, valmiina uusiin feats-työhön, töihin ja suunnittelemattomaan puolueeseen. Romanttisena päivänä sinun ei tarvitse ajatella ulkonäköäsi aamulla.
 • Kulmakarvojen maali ei virtaa merivedessä uimiseen, kylpyyn, auringonottoon, rentoutumiseen saunassa tai kylvyssä. Voit turvallisesti mennä matkalle ilman kosmetiikkaa ja pysyä luonnollisena ja kauniisti kauniina valokuvalle.
 • Jos vastustat tiheästi sävytettyjä kulmakarvoja, voit käyttää tatuoivaa hiustekniikkaa, eikä kukaan koskaan tiedä, että sinulla on ongelmia hiusten kasvun kanssa.
 • Uudet ääriviivat voivat visuaalisesti nuorentaa kasvoja, muuttaa sen ilmaisua ja jopa keskittyä tiettyihin kasvojen piirteisiin. Tatuointi on vaikea tehtävä, mutta se muuttaa monien naisten elämänlaatua.
 • Maalivärit valitaan tiukasti asiakkaan ihon ja hiusten värin mukaan. Ammattilainen ottaa huomioon kaikki yksityiskohdat ja valitsee luonnolliset sävyt, jotka eivät pysty pilaamaan kuvaa.

Älä koskaan arvostele kosmeettisia menettelyjä vain positiivisella puolella, niillä on aina negatiiviset puolet.

Arvioi tatuointi hyvistä ja huonoista puolista, olkaa rehellisiä itsellesi ja älä tunne syyllistyneesi täydelliseen vaiheeseen.

Pysyvän meikin negatiiviset ominaisuudet

Matkalla ihanteellisuuteen naiset unohtavat usein pahan, joka heille voi tapahtua. Et voi sokeasti luottaa kosmetologeihin. Sinun täytyy harkita huolellisesti läpi jokaisen vaiheen ja tutkia kaikki arviot poikkeuksetta. Dermapigmentoinnissa on monia etuja, mutta tämä on pieni leikkaustoimenpide, eikä sillä voi olla vasta-aiheita ja puutteita. Löydät monia kuvia asiakkaista negatiivisilla tuloksilla, mutta päällikkö ei aina ole syyllinen. On muitakin tekijöitä, jotka voivat pilata kulmakarvoja.

Miinukset vs. menettely:

 • Levitä pigmentti ihon alle on tuskallista ja epämiellyttävää. Anestesia-aineet, joita käytetään kauneussalongeissa, voivat aiheuttaa turvotusta ja eivät poista täysin epämukavuutta.
 • Keinotekoinen linja vaatii korjausta, ylimääräisten hiusten poimiminen on tehtävä säännöllisesti.
 • Ensimmäisellä viikolla värjäyksen jälkeen hoitoalue peitetään kuorella, joka siirtyy vähitellen pois. Epidermissä tapahtuu regeneraatio, joka aiheuttaa kutinaa ja tiiviyttä.
 • Kulmakarvatatuointi jakaa mielipiteitä etuja ja haittoja vastaan ​​ja aiheuttaa huonoja arvioita monilta ihmisiltä, ​​koska se on keinotekoinen ulkonäkö ensimmäisen parin viikon kuluessa tapaamisesta päällikön kanssa. Tänä aikana värin väri on liian voimakas ja kirkas, se säilyy täydelliseen paranemiseen saakka. Taajuusääni on mahdollista vain kuukauden kuluessa.
 • Pigmentin säännöllinen levittäminen saa aikaan urien muodostumisen iholle ja elastisuuden menettämisen.
 • Monet asiakkaat piilottavat menettelyn vasta-aiheita, jotka voivat vaikuttaa kielteisesti tulokseen. Veren, diabeteksen, dermatologisten ongelmien, sydän- ja verisuonihäiriöiden sairastumissa pigmentti ei voi rauhoittua. Kasvossa on ääriviivat pisteiden ja tahrojen muodossa.

Älä koskaan piilota sairauksien esiintymistä asiantuntijalta. Se on vaarallista sinulle ja kauneudellesi!

Yritimme luetella kaikki tekijät, jotka koskevat ja vastustavat kulmakarvojen tatuointiin liittyvää menettelyä, edellyttäen, että valokuvaa, nyt on vielä päätettävä, millä puolella olet päällä. Ystävien kanssa käydyissä riita-asioissa voit esittää perusteltuja todisteita tapauksestaan. Muista, ettei kenelläkään ole oikeutta sanella teille, miten käsitellä ulkonäköäsi, tee niin kuin intuitio kertoo.

Monet tytöt viittaavat pysyvään meikkiin tavalliseen kosmeettiseen menettelyyn, jolla ei ole erityisiä rajoituksia. Joku jopa ajattelee, että kulmakarvojen, silmien tai huulien tatuoinnin jälkeen ei tarvita erityistä hoitoa. Vain silloin, kun iholla on tulehtuneita alueita, ihmiset alkavat miettiä, kuinka turvallinen prosessi on.

Vasta-aiheet pysyvään meikkiin

Asiantuntijat voivat antaa useita hetkiä, kun tatuointia ei suositella. On parasta tutkia etukäteen kaikki menettelyyn liittyvät tiedot odottamatta ohjatun varoitusta. Ennen pysyvän meikki-istunnon aloittamista tarkista käytettävissä olevat vasta-aiheet:

 • veren hyytymisen väheneminen tai alttius tälle;
 • diabetes mellitus (erityisesti insuliinista riippuva muoto);
 • raskaus ja imetys;
 • erilaisia ​​onkologioita sekä kasvaimia;
 • tulehdus- ja virussairaudet;
 • hermostolliset tai henkiset häiriöt (epilepsia);
 • taipumusta allergisiin reaktioihin;
 • ihosairaus tai kulmakarvojen vaurioituminen;
 • on päihtynyt;
 • ottaa tiettyjä lääkkeitä (analgin, aspiriini jne.);
 • viikon ja kuukautisten aikana.

Jos jokin edellä mainituista tekijöistä on läsnä, keskustele lääkärin ja päällikön kanssa, joka suorittaa tatuoinnin, jota voi ja ei voi tehdä.

Miksi sinun ei pitäisi tehdä tatuointia kriittisinä päivinä?

Kuukautiskierto on luonnollinen prosessi, joka on luonnostaan ​​luonnostaan ​​luonnollista. Kaikki he voivat edetä eri tavoin. Prosessiin liittyvät tunteet ovat usein tuskallisia. Tämän tilan lievittämiseksi naisten tulisi välttää voimakasta fyysistä rasitusta, aktiivista sukupuolielämää, kuumia kylpyjä ja joitakin kosmeettisia menetelmiä ei myöskään pitäisi tehdä.

Tällainen tatuointi, voi vahingoittaa kehoa kuukautisten aikana. Heikkous ja nopea väsymys ovat usein kriittisten päivien kumppaneita. Monet naiset sanovat, että kuukautisten aikana pysyvän meikki-istunnon jälkeen pää alkaa satuttaa tai tuntea huimausta, ja tavallisina päivinä mitään tällaista ei havaita. Tässä tapauksessa on parempi odottaa ja tehdä tatuointi viikossa.

Kuoren paraneminen kuukautisten aikana

Kuukautisten aikana immuniteetin taso pienenee huomattavasti naaraskehossa. Viimeinen tekijä pystyy hidastamaan kuoren paranemista pysyvän meikki-istunnon jälkeen. Kriittiset päivät eivät ole tarkoitettu suorittamaan tätä menettelyä. Syyt voivat olla seuraavat.

 1. Valkosolujen määrä kehossa, joka menettää tietyn veren määrän, vähenee merkittävästi. Joten joskus on tulehdus pistoskohdassa.
 2. Ihon lisääntynyt herkkyys ja kehon suojatoimintojen väheneminen eivät edistä ede temian jälkeen välttämättömää turvotusta.
 3. Keho, joka värjää pigmenttiä, alkaa hylätä, nähdessään sen ulkomaalaisena esineenä, erityisesti kuukautisten aikana. Veripisarat pistoskohdassa lisääntyvät.
 4. Pahimmassa tapauksessa vyöhykkeellä, jolle on tehty pysyvä meikki, voi alkaa tulehdus ja huuhtelu.

Asiakas päättää, aikooko se tehdä näinä päivinä menettely. Voit aina ja jopa joutua varoittamaan mestaria hänen tilastaan.

Komplikaatiot tatuoinnin jälkeen kriittisinä päivinä

Pysyvän meikin aikana ei ole erityisiä lääketieteellisiä kieltoja kuukautisten aikana, mutta on muistettava, että ihon herkkyys kasvaa tuolloin. Istuntojen puhkeamista voidaan havaita erittäin tuskallisesti, ja menettelyn päättymiseen on vaikea odottaa. Jos ohitat lääkäreiden ja kokeneiden tatuoinnin päälliköiden neuvoja, syntyy vakavia komplikaatioita:

 • anestesia kuukautisten aikana ei välttämättä toimi lainkaan;
 • hormonaalisen taustan uudelleenjärjestelyn takia värin, joka pitäisi muuttua menettelyn päätyttyä, muuttuu joskus;
 • päällikön on vaikea suorittaa korkealaatuista työtä, koska veren suuri purkautuminen pistoskohdassa häiritsee varmasti sitä;
 • Asiakkaan sairauden tunne voi lisääntyä sen jälkeen, kun konetta on käytetty neulalla.

Asiantuntijat uskovat, että naiset voivat tehdä tatuoinnin vain viikon kuluttua kuukautisten jälkeen.

Tatuointi vinkkejä

Muista, että ennen kuin siirryt suorittamaan tämän menettelyn aikana, on parempi laskea kaikki riskit välittömästi. Onnettomasti tehty pysyvä meikki on korjattava joko kokonaan tai korjauksen avulla. Asiantuntijoiden suosituksia siitä, milloin voit tehdä tatuoinnin:

 • noin 2 päivää ennen kriittisten päivien alkua ja niiden aikana tämän menettelyn aikana tulisi pidättäytyä, jotta iho ei aiheuta tulehdusta;
 • suunnitella käynti kauneussalongissa ottaen huomioon kuukautiskierron erityispiirteet;
 • Yritä valita kokenut mestari, jonka tuloksia voidaan arvioida katsomalla hänen tekemiä kuvia, joissa on pysyvä meikki.

Ihonhoito kulmakarvatatuoinnin jälkeen

Useimmiten naiset suorittavat mikropigmentointimenettelyn, jonka jälkeen niiden kulmakarvat ovat kirkkaampia ja ilmaisevampia. Haluttu tulos näkyy lopulta ja se on vahvistettu kaksi viikkoa istunnon jälkeen. Koko tämän ajan on varmistettava kulmakarvasi oikea hoito:

 • Heti tatuoinnin jälkeen iholle muodostuu kuoret, ja lävistyspaikoilla ichor erottuu, joka on liotettava varovasti lautasella;
 • kulmakarvoissa voi esiintyä turvotusta, joka poistetaan ottamalla antihistamiinit;
 • kulmakarvojen nopeaa paranemista varten voidaan haluttaessa levittää ohut kerros kermaa, joka sisältää pantenolia;
 • Yritä olla menemättä solariumiin, pese kasvosi harvemmin aluksi ja varmista, että kuori ei irtoa.

Noudata edellä mainittuja suosituksia ja nauti kauniista hyvin hoidetuista kulmista.