Tamponit

Askorbiinihappo kuukautisten aikana - miten, mitä odottaa

Askorbiinihappoa kuukautisten aikana määräävät usein gynekologit syklin normalisoimiseksi. Samalla on tietty annostusohjelma. Käyttöohjeiden laiminlyönti voi johtaa täysin vastakkaiseen tulokseen.

Kuukausittainen askorbiinihappo: Vaikutus sykliin

Ascorbinkan edut ovat monille tiedossa lapsuudesta lähtien. Mutta harvat tietävät, että hapolla on tärkeä rooli naisten terveydelle, ja sillä on myönteinen vaikutus kuukautiskiertoon.

Aspiriinin käyttö kuukausittaiseen kipuun

Nykyään lääketeollisuus tarjoaa laajan valikoiman ei-steroidisia anti-inflammatorisia kipulääkkeitä kivun lievittämiseksi algodimenorrheassa, ja aspiriini on yksi suosituimmista.

Valikoima parhaista ravintolisistä vaihdevuosien aikana naisten palautteen perusteella

Jotta voidaan parantaa terveyttä ja päästä eroon epämiellyttävistä oireista, jotka liittyvät kehon rakenneuudistukseen vaihdevuosien aikana, monet naiset suosivat luonnollisia tuotteita.

Peruslämpötilan muutokset toisessa vaiheessa - ovulaatiosta kuukautisiin

Viime vuosisadalla lääkärit saivat selville: jos mittaat naisten kehon lämpötilaa päivittäin, voit oppia paljon siitä, miten sen lisääntymiselimet toimivat.

Mikä on peruslämpötila kuukautisten jälkeen?

Jokaisen naisen tiedetään peruslämpötilan aikatauluttaminen keinona tietää hedelmöitymisen suotuisa aika. Tarkastelemme artikkelissamme, mitkä arvot peruslämpötilaan kuukautisten jälkeen ovat normaalia ja mitä poikkeamia voi tarkoittaa, koska aikataulu mahdollistaa ovulaation havaitsemisen lisäksi seurata terveydentilaansa.

Mikä on peruslämpötila ennen kuukautisia

Basalgraafilla voit seurata normaalia prosessien kulkua naisen kehossa. Tänään tarkastelemme kysymystä siitä, mikä on basaalilämpötila ennen kuukautisia ja mitkä arvot ovat ominaista lisääntymisjärjestelmän toiminnalle syklin eri vaiheissa ja erityisesti ennen kriittisten päivien alkua.

Lämpötila 37˚ ennen kuukautisia: miksi nousee ja miten se määritetään

Kirjoittaja: Ekaterina Sibileva, viimeksi muokattu 10.5.2018Kaikki merkit ovat yksilöllisiä, mutta yksi niistä on huomioitava: kehon lämpötilan nousu 37 °: een syklin toisessa vaiheessa.

Bakteriaalinen vaginiitti - syyt, oireet ja hoito

Bakteeri-vaginiitille on ominaista ehdollisesti patogeenisten mikro-organismien määrän jyrkkä kasvu. Ja laktobakillit samanaikaisesti tulevat paljon vähemmän.

Kuinka puhdistaa kierre kotona

Muuten, kustannukset LCD-puhelimessa 600 p.Muuten, kustannukset LCD-puhelimessa 600 p.et tarvitse terveyttä? anna minulle))Muuten, kustannukset LCD-puhelimessa 600 p.Itse vetämisen osalta - älä riski paremmin.

Onko kuukautisten jälkeen "turvallisia" päiviä?

Ehdollisesti turvallisten päivien määrittäminen kuukautisten jälkeen on melko realistinen, tarkkailemalla naista kuukautiskierron aikana. Mutta tämä ehkäisymenetelmä ei takaa täysin raskauden ehkäisyä.

Missä taudeissa naisten verestä poistuu?

Kokeneet lääkärit tietävät, miksi verellä on päästöjä ja miten se on vaarallista. Tämä oire on havaittu erilaisissa sairauksissa. Yleisin syy on sukuelinten tarttuva patologia.

Viivästynyt kuukautiset ja valkea purkaus: naisen kehon vivahteet tai syy lääkärin luo

Kuukautiset kuukautiset pelkäävät kaikkia tyttöjä (naisia), varsinkin jos on valkeaa purkausta, koska tämän tilan syyt voivat olla erilaisia.

Purkautuminen keskenmenon aikana ja sen jälkeen

Tilastojen mukaan 15-20% raskauksista päättyy spontaanisti. Tragedian syyt voivat olla erilaisia. Mutta seuraukset vastuuvapauden muodossa keskenmenon jälkeen - luonnollinen prosessi.