Tamponit

Menstruatiot hyytymien kanssa - pelottavan ilmiön syyt

Menstruation mukana on monia prosesseja naisen kehossa. Koordinoi keskushermoston kuukausittaista sykliä, säätää sukupuolihormoneja. Jos yksi linkeistä on toimintahäiriö, purkauksen luonne, kuukautisten kesto, muutokset.

20 päivän syklin merkkejä raskaudesta

Työkierto ja raskauden merkitTässä artikkelissa keskitytään raskauden varhaisimpiin merkkeihin, että monet naiset, erityisesti ne, jotka ovat suunnitelleet vauvan kuukausia, ovat jo tuntumassa muutaman päivän kuluttua hedelmöityksestä.

Ruskea karkea ennen kuukautisia - naispuolisen kehon ominaisuudet

Emätinpoisto on normi kaikille naisille. Niissä voi olla erilaisia ​​sävyjä ja koostumusta. Usein ennen kuukautisia voi esiintyä ns. Kun se on havaittu, on välttämätöntä tietää, miten tätä ilmiötä pidetään normaalina tai patologiana, ja onko kuukausittaiset jaksot alkaneet ruskealla osuudella.

Akne sukupuolielinten huulilla (valkoinen, sisäinen, ihonalainen) - mitä tehdä

Ihmiset intiimillä alueilla, nimittäin häpy- ja lihasalueilla, ulkoisen sukupuolielinten limakalvolla on runsaasti erittäviä rasvaa ja hikirauhasia.

Kuukautisten viivästyminen, testi-negatiivinen - normi tai patologia

Pitkään odotettua tai odottamatonta raskautta pidetään yleisimpänä syynä naisten kuukautisten viivästymiseen. Monet toivovat saavansa nopean ja selkeän vastauksen, kääntyä raskaustesteihin apua varten.

Ruskea purkaus ilman hajua ja kipua: missä on uhka?

Muutokset seksuaalisen erityksen luonteessa voivat merkitä sekä fysiologisten että patologisten prosessien virtausta kehossa. Tarkasteltaessa ruskeaa purkausta ilman hajua ja kipua, ei pidä olettaa, että ominaisuus on vaaraton jopa ilman muita oireita.

Muistutus nuori äiti. Normaali ja patologinen purkautuminen synnytyksen jälkeen

Raskaus ja synnytys - aiheuttavat suuria muutoksia naisen kehossa. Siksi ei ole yllättävää, että tavanomaiseen tilaan palaaminen vie aikaa.

Onko mahdollista tulla raskaaksi kuukautisten aikana

Voinko tulla raskaaksi kuukautisten aikana?Voinko tulla raskaaksi kuukautisten aikana? Vastaus ei voi olla yksiselitteinen. Jokainen naispuolinen elin on yksilöllinen, ja poikkeamat "normaalista" ovulaation jaksosta ovat mahdollisia.

Mikä aiheuttaa verenvuotoa sukupuoliyhteyden aikana tytössä?

Kysymys siitä, miksi veri on verenvuotoa sukupuolen jälkeen, on kiinnostava jokaiselle naiselle, joka on kokenut hälyttävän oireen. Tilanne voi tapahtua kerran tai toistaa koko ajan.

Aloe emättimen tulehduksella

Antiikin ajoista lähtien ihmiset ovat käyttäneet aloe-hoitoa gynekologisten sairauksien hoitoon. Tämä johtuu suurelta osin kasvin tulehduksellisista ominaisuuksista. Niinpä aloe käytetään useimmiten naisten lisääntymisjärjestelmän tulehdukseen.

Fysioterapia kuukautisia varten?

Aiheeseen liittyvät ja suositellut kysymykset3 vastaustaHakusivustoEntä jos minulla on samanlainen, mutta erilainen kysymys?Jos et löytänyt tarvittavia tietoja tähän kysymykseen annettujen vastausten joukosta tai ongelma on hieman erilainen kuin esitetyn, yritä esittää lisäkysymys samalta sivulta, jos se on pääkysymyksessä.

Mitä testejä hormonien ottamiseksi vaihdevuosien aikana?

Noin 45-vuotiaana lisääntymistoiminto alkaa heiketä naisilla. Tämä on aika, jolloin vaihdevuodet alkavat. Mutta jokainen potilas on yksilöllinen eikä lapsiperheen lopettamisen ikää voida tarkasti laskea.

Mitä testejä hormonien ottamiseksi vaihdevuosien aikana?

Noin 45-vuotiaana lisääntymistoiminto alkaa heiketä naisilla. Tämä on aika, jolloin vaihdevuodet alkavat. Mutta jokainen potilas on yksilöllinen eikä lapsiperheen lopettamisen ikää voida tarkasti laskea.

Rytmihäiriöt naisilla, joilla on vaihdevuodet

Hormonaaliset ikään liittyvät muutokset voivat aiheuttaa rytmihäiriöiden kehittymistä vaihdevuosien naisilla. Extrasistologiya on eräänlainen rytmihäiriö, jota naiset altistuvat useimmiten vaihdevuosien aikana.