Voiko Terzhinan aiheuttaa viiveen?

Terzhinan on määrätty infektio- ja tulehdussairauksiin gynekologiassa. Sen koostumuksessa se sisältää keskimääräisen voimakkuuden - prednisonin - tulehduskipulääkettä. Potilastarkastelujen mukaan häneltä seuraa, että viivästyminen Terzhinanin kehittymisen jälkeen.

Lääkkeen koostumus

Terzhinan on saatavana tabletteina intravaginaalista antoa varten. Yksi tabletti muodostaa 0,2 g ternidatsolia, 0,1 g neomysiinisulfaattia, 100 000 IU nystatiinia, 3 mg prednisolonia.

Ternidatsoli poistaa tehokkaasti trikomonadit, gardnerellat ja anaerobiset bakteerit. Neomysiini on laaja-alainen antibiootti. Nystatiini on antimykoottinen lääke, joka on aktiivinen Candida-perheen sieniä vastaan. Prednisoloni on hormonaalinen komponentti, jolla on kohtalainen vakavuus.

Vaikutus kuukautiskiertoon

Lääkkeitä käyttävät potilaat uskovat, että Terzhinan aiheuttaa kuukautisten viivästymisen prednisonin sisällön vuoksi. Mutta tämä hormonaalinen aine voi vaikuttaa vain lisämunuaisen kuoren työhön - kun prednisolonin pitoisuus veressä lisääntyy, lisämunuaisen toiminta estyy. Ja tämä muutos on palautuva, kun prednisonin pitoisuus veressä normalisoituu.

Menetelmää ja viivettä säätelevillä hormoneilla prednisonilla ei ole välitöntä vaikutusta.

Mutta Terzhinanin kuukautisten viivästyminen voi todella olla. Tätä helpottavat kaksi syytä:

 • Kynttilöitä määrätään erilaisille tarttuville patologioille, jotka itse voivat aiheuttaa viivästymisen - tartunnan ja tulehduksen lähteen läsnä ollessa kuukautisten viivästyminen johtuu hormonisysteemistä;
 • Terzhinanin koostumuksessa olevat antibiootit eliminoivat paitsi patogeenisen, myös emättimen mikroflooran, dysbakterioosin seurauksena, kuukautiset eivät välttämättä käynnisty ajoissa, vaan viipyvät, kunnes hyvien bakteerien määrä normalisoituu.

Siksi kuukautiset kuukautiset sen jälkeen, kun Terzhinan on väliaikainen, ellei raskaus aiheuta.

Miten selvittää viivästymisen syy

Kun kurssi on suoritettu, on tehtävä seuraavat diagnostiikkamenettelyt:

 • säätele emättimen mikroflooraa - määritä patogeenisen mikroflooran ja dysbioosin tason hoidon tehokkuus;
 • bakteriologinen kylvö - lääkärin todistuksen mukaan, ensisijaisesta patogeenistä riippuen;
 • verikoe hCG: lle - jos epäillään raskautta.

Jos raskaustesti on negatiivinen, hCG: n analyysi paljastaa sen toisella munasolun istutuspäivänä.

Jos hCG: n analyysi ei osoittanut raskautta, hoitava lääkäri auttaa rauhoittamaan paniikkia viiveestä. Hajujen tulosten mukaan hän määrää kynttilöitä tai voiteita hyödyllisillä bakteereilla ja palauttaa emättimen mikroflooran. Tämän seurauksena kuukausittaiset jaksot kerätään nopeammin ja sykli normalisoituu.

Käyttötapa

Terzhinan nimittää yksi emättimen tabletti kerran tai kahdesti päivässä. Hoidon kesto on keskimäärin puolitoista viikkoa. Jos kyseessä on kandidiaasi, pääsy voidaan pidentää kolmeen viikkoon.

Ennen emättimen tabletin antamista kädet on pestävä perusteellisesti ja upotettava veteen muutaman sekunnin ajan. Tämä helpottaa käyttöönottoa ja estää epämiellyttäviä tunteita. Syötä mahdollisimman mukava syvyys. Ruiskuta ruiskutuksen jälkeen 15 minuuttia.

Jos Terzhinanin kuukautisten viivästyminen kestää useita syklejä peräkkäin, on suositeltavaa tehdä laboratoriotutkimus naisten sukupuolihormonien tasosta ja käänny lääkärin puoleen. Hän vastaa kaikkiin käytön seurauksiin liittyviin kysymyksiin ja suorittaa dysbioosin alkuvaiheen diagnoosin.

lähteet:

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/tergynan__817
GRLS: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGuid=60587723-2d73-4969-bb91-a65bff6c47a4t=

Löysin virheen? Valitse se ja paina Ctrl + Enter

Terzhinan ja syklin viive.

Hei, luin tarinani, noin terzhinanista, myös paniikkasin hieman... sen jälkeen kun kynttilöitä oli viiden päivän viive, vatsaani kiertyi, eikä jaksoja ollut... en koskaan laskenut 10 päivää... ei koskaan ollut viivytyksiä, aina päivä meni 22,... mitä tarinasi päättyi kun meni kuukausittain? kiitos

Olen myös määrittänyt hormonit, ei levitä minua niistä? Olen jo sitä mieltä, että olen alkamassa toipua. ja laihtuminen on nyt paljon vaikeampaa kuin vanhoina aikoina

En myöskään pidä hormonilääkkeistä, heillä on jotenkin outo vaikutus minuun, joskus rintani alkoi satuttaa heitä tai oli sairas. Menstruaalinen sykli, joka on tasoitettu lääkeaineen Time Factorin avulla, on kasviuutteissa, koostumuksessa on vitamiineja ja hivenaineita. Ja muuten, PMS katosi häneltä, vaikka aloin tuntea olonsa normaaliksi näinä päivinä, ja tunteiden suhteen myös rauhoittua.

Terzhinan-lääkkeen käyttö kuukautisten aikana

Seksuaalitaudit vaativat joskus vakavaa lähestymistapaa ja pitkää hoitoa, joka kattaa koko kuukautiskierron. Useimmat tällaisten vaivojen poistamiseen käytetyt lääkkeet eivät vaikuta kuukautisten aikana. Onko mahdollista soveltaa Terzhinania kuukautisten aikana, ja miten se tehdään oikein, tämä artikkeli kehottaa.

Lääkkeen ominaisuudet

Terzhinan - huumeiden ranskalainen tuotanto. Sillä on antibakteerisia, antifungaalisia ja anti-inflammatorisia vaikutuksia sekä tuetaan emättimen mikroflooraa. Tämä työkalun monipuolisuus ja tehokkuus saavutetaan seuraavilla sen koostumukseen sisältyvillä komponenteilla:

Neomysiini on luonnollinen laaja-alainen antibiootti, joka tarjoaa antibakteerisen vaikutuksen. Sillä on haitallinen vaikutus stafylokokkeihin, streptokokkeihin, Pseudomonas-utuisiin, aerobisiin ja listerioihin.

Nystatiini on sienilääke. Taistelee Candida-perheen sieniä.

Ternidatsoli on komponentti, joka vastaa Trichomonas-solujen ja anaerobisten bakteerien, erityisesti Gardnerellin, estämisestä.

Prednisoloni on hormonaalista synteettistä ainetta, jolla on anti-inflammatorinen vaikutus.

Apukomponentit auttavat ylläpitämään mikroflooraa ja ph-tasapainoa.

Terzhinan-lääkkeen käyttäminen suositellaan tällaisten gynekologisten sairauksien esiintymiseen:

 • Bakteriaalinen vaginiitti ja sen uusiutumiset.
 • Bakteriaalinen vaginosis.
 • Sekoitettu kolpit.
 • Trichomoniasis.
 • Kandidiaasi.

Käytä työkalua myös tulehduksellisten prosessien ennaltaehkäisyssä. Tähän kuuluvat leikkaus, synnytys, abortti, ehkäisyvälineiden asentaminen.

Kuuluisimmat verkostossa ovat Terzhinan-kynttilät, koska kuukautiset voivat käyttää niitä. Tämä huumeiden peräpuikko tai "kynttilä" ei kuitenkaan ole, tämä on virheellinen ja yksinkertaistettu määritelmä. Työkalu on saatavana vain kermanvärisinä tabletteina kirjaimella ”T”.

Terginanin käytön piirteet

Ohje, joka annetaan lääkkeen vapauttamisen yhteydessä, kertoo, että se pitäisi laittaa yhdelle tabletille päivässä. Ennaltaehkäisyssä 6 päivän käyttöaika on riittävä, hoitoa varten se on 10. Tätä ajanjaksoa lisää lääkäri, jolla on vakavia gynekologisia sairauksia.

Jotta lääkkeellä olisi tehokkain vaikutus, sitä tulisi käyttää tiettyjen sääntöjen mukaisesti:

 1. Ennen hygieenisten toimenpiteiden käyttöönottoa intiimi alue. Pese kädet huolellisesti. Joskus käytetään steriilejä lääketieteellisiä käsineitä.
 2. Paras tulos saavutetaan käytettäessä peräpuikkoja ennen nukkumaanmenoa.
 3. Ennen tabletin pitämistä vedessä huoneen lämpötilassa 30 sekuntia.
 4. On parempi lisätä lääkitys emättimeen, kyykyssä tai makaa selässäsi jalat taivutettuna ja painettuna vatsaa vasten.
 5. Tabletti on annettava huolellisesti ja mahdollisimman syvälle.
 6. Tämän manipuloinnin jälkeen on välttämätöntä asua vähintään 20 minuuttia.

Voit ottaa Terzhinania kuukautisten aikana.

Käytä kuukautisten aikana

Usein on olemassa tilanne, jossa naiselle määrätään pitkä terapeuttinen infektio- ja tulehduskurssi, joka ulottuu yli kuukauden. Tästä seuraa, että hoito on päällekkäin kriittisinä päivinä.

Asiantuntijat sanovat, että suurin osa tartuntatauteista ja sienisairaudista pahenee ja ilmenee voimakkaasti juuri ennen kuukautisia. Tämä johtuu hormonitasojen muutoksista ja sen seurauksena sukupuolirauhasen aktiivisesta työstä, joka erittää limakalvon eritystä. Siksi useimmat gynekologisten sairauksien monistumisen tapaukset ovat samanaikaisia ​​tämän ajanjakson kanssa.

Saatuaan hoito-ohjelman nimityksen naiset kohtaavat kysymyksen, miten saavuttaa määrättyjen lääkkeiden vaikutus, jos kurssi on keskeytettävä kuukautisten vuoksi.

Suurin osa emättimen peräpuikoista ei anna mitään tulosta, kun niitä käytetään kriittisinä päivinä, koska ne menevät emättimeen, jolloin ne sulavat korkean paikallisen lämpötilan vaikutuksesta ja pestään pois kuukautiskierroksella, eikä niillä ole aikaa vaikuttaa.

Onko mahdollista käyttää Terzhinania kuukautisten aikana, koska sen vaikutusmekanismi on identtinen kynttilänjalkojen kanssa? Toisin kuin jälkimmäinen, tabletit liukenevat paljon pidempään, niitä ei huuhdella verisoluilla ja ne imeytyvät kokonaan limakalvoon. Siksi lääkettä tulisi käyttää myös kriittisinä päivinä.

Terzhinanin edut analogien suhteen

Työkalun merkittävin etu on sen päätoimisten komponenttien kyky toteuttaa synergioita toisiinsa nähden, toisin sanoen täydentää ja vahvistaa toistensa toimintoja.

Terzhinanilla on vähän sivuvaikutuksia, se ei vaikuta kuukautiskierron kulkuun ja purkauksen määrä, ei kykene aiheuttamaan viivettä.

Hormonin kaltaisella komponentilla - prednisolonilla - on myös antihistamiinivaikutus, joka vähentää merkittävästi kehon allergisen reaktion todennäköisyyttä vaikuttaville aineille.

Terzhinanomia voidaan hoitaa raskauden aikana. Mitä tulee hoidon toteutettavuuteen, sinun on ensin neuvoteltava lääkärisi kanssa. Ensimmäisellä kolmanneksella lääke on ehdottomasti vasta-aiheinen käytettäväksi.

Kumulatiivisen vaikutuksen saavuttamiseksi päivässä riittää yhden pillerin asettaminen, mikä säästää aikaa.

Lääkkeen koostumus ei aiheuta paikallisen mikroflooran tukahduttamista, vaan päinvastoin tukee ja edistää sen palauttamista.

Sairauksien oireenmukaisuus pienenee jo seuraavana päivänä korjauksen ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Koska tableteilla on paikallinen vaikutus, ne eivät vaikuta muiden elinten toimintaan. Yhdessä niiden käytön kanssa voit käyttää muita lääkkeitä, jotka parantavat terapeuttista vaikutusta.

Suuri plussa huumeiden Terzhinan - mahdollisuus sen käyttöä kuukautisten aikana, mikä mahdollistaa hoidon keskeyttämisen.

Haittavaikutukset

Asiantuntijat sanovat, että kuukautisten viivästyminen ei voi liittyä Terzhinanin käyttöön. Syklin epäonnistuminen voi aiheuttaa monia sukupuoliteitse tarttuvia sairauksia, joita voidaan hoitaa tällä erityisellä korjaustoimenpiteellä. Erityisesti silloin, kun kyse on sukupuolielinten tulehduksesta.

Haittavaikutukset lääkkeen käytön jälkeen ovat mahdollisimman pieniä. Mutta silti ne tapahtuvat pienen allergisen reaktion muodossa, joka provosoi yhden työkalun osista. Se ilmenee ulkoisten sukuelinten punoituksena, kutinaa ja polttamista emättimessä. Tilastojen mukaan tämä lääke aiheutti allergioita vain 5 prosentissa tapauksista. Naisten mukaan he eivät toteuttaneet mitään toimenpiteitä, eivät lopettaneet pillereiden käyttöönottoa, ja tämä haittavaikutus tapahtui toisella tai kolmannella päivällä.

Jos Terzhinanin jälkeisiä aikoja ei ole tai ne ovat viivästyneet, voimme olettaa infektio- ja tulehdusprosessien alkamisen, lääkitys itse ei vaikuta kuukautisten luonteeseen ja kulkuun.

Tärkeä edellytys onnistuneelle hoidolle on kurssin jatkuvuus ja lääkkeiden käyttöjärjestelmän noudattaminen. Tabletit tai kynttilät Terzhinan kuukausittain mahdollistavat hoidon ilman taukoa. Heikomman sukupuolen edustajien ja enemmistön asiantuntijoiden arviot kertovat tämän valmistelun tehokkuudesta ja ainutlaatuisuudesta. Älä unohda, että tällaisia ​​tehokkaita lääkkeitä tulisi käyttää vain lääkärin luvalla.

Terzhinan - jakson viive

Konsultointi gynekologin kanssa

Hyvää iltapäivää Lääkäri määräsi terzhinanin tulehdusprosessia vastaan. Aloitettiin lisäämään syklin 20. päivänä. Tänään on arvioitu kuukausittain ensimmäinen päivä. Eilen tein testin (ei ollut viivettä) negatiivinen. Myöskään viivästyksiä ei ole tapahtunut, myös raskaudet. Voiko terzhinan viivyttää kuukausittain?

Kiitos jo etukäteen. Onko tämä normaalia? Potilasikä: 33 vuotta

Terzhinan - sykkeen viive - lääkärin lääkärin kuuleminen aiheesta

Kynttilät Terzhinan ei saa aiheuttaa kuukautisten viivästymistä, mutta tavallisesti kuukautisten viivästyminen on mahdollista jopa 5-7 päivään, joten jos viive on yli 7 päivää, sinun on ensin suljettava pois raskaus, sillä tämä voi ottaa verikokeen hCG: lle (joskus testit voidaan tehdä antaa vääriä negatiivisia tuloksia).
Jos raskautta ei ole vahvistettu, on tarpeen ottaa yhteyttä gynekologiin tutkiakseen ja määrittämään kuukautisten väärinkäytön syyn.
Kaikki sinulle parasta!

Konsultointi on käytettävissä ympäri vuorokauden. Kiireellinen lääketieteellinen apu on nopea vastaus.

Meidän on tärkeää tietää mielipiteesi. Jätä palautetta palveluistamme

Mikrobilääkkeet Terzhinan - tarkistus

Ratkaissut ongelman ja luonut uusia. + kuvat pakkauksista ja pakatuista tableteista

No, minä aloitan. Terzhinan määritteli minulle lääkäri, aluksi luin arvioita - joku, joka kirjoittaa, joka auttoi, kuka ei ja kuka ei ole vielä synnyttänyt, lääkäriksi, hän sanoi: ”Osta, ota, tarvitse”. Mitä tehdä? Ostin, hinta, kerron teille, ei ole pieni.

Ensinnäkin se sisältää prednisolonia - glukokortikoidia, jolla on voimakas anti-inflammatorinen vaikutus, synteettinen lääke hormonaalisten lääkkeiden ryhmästä. En heti pitänyt siitä. Terzhinan on myös antibiootti, joka tuhoaa mikroflooran jne. erittäin huono.

Toiseksi, kun se on hakenut noin 12 tuntia, se virtaa ulos - tämä on hyvin inhottavaa, tuntuu yksinkertaiselta. mmm. vähiten sanottuna kauheasti halusin itkeä tällaisilla tunteilla ja halusin aina ottaa suihkun.

Kolmanneksi emättimessä on palava tunne, kutina ja ärsytys. Ja mikä tärkeintä, jos olet tullut pillereihin ja et nukahtanut heti, mutta meni wc: hen - valmistaudu, että polttava tunne on vahvempi :(

Neljänneksi hakemuksen päättymisen jälkeen viivästynyt kuukautiset odottivat tätä päivää enemmän kuin syntymäpäivä. Myös tähän olisi valmistauduttava.

 • kohtelee tulehdusta
 • seuraa
 • polttava tunne
 • vakava kokoonpano
 • tappaa hyödyllisen mikroflooran

ja miksi en päässyt tarkistukseenne ennen !?
lääkäri on määrännyt - minua kohdeltiin. Sitten se oli vielä samanlainen - pöllö käsiteltiin samalla Terzhinanilla. polttava tunne ei häirinnyt minua liikaa - reaktio ei riittänyt. Hämmentynyt enemmän hintaa. ole halpaa

mutta mielenkiintoisin asia oli myöhemmin - noin vuoden kuluttua pääsin tutustumaan toiseen lääkäriin. Löysin emättimen hyödyllisen mikroflooran täydellisen puuttumisen. Nyt olen taipuvainen liittymään Terzhinanin vaikutukseen emättimen mikroflooraan

Miksi jättää tällaiset amatööri-arviot, jos et ymmärrä lääkettä? Sekoita vain ihmisiä. Tytöt, uskokaa minua, lääkärinä.
Ensinnäkin, paikalliset kortikosteroidit, pieninä annoksina, ja jopa t ei voi systeemisesti vaikuttaa kehoon.
Toiseksi Terzhinanilta mahdoton kuukautiskierron aikana ei ole epäonnistumisia, tämä on järjetöntä. Sinun syysi ilmeisesti jäi diagnosoimatta. Työkiertohäiriöt ovat väitteitä naishormooneille tai tulehduksellisille prosesseille ja erittäin vahvoille. Mutta ei mikään mikrobilääkkeessä, joka on paikallista toimintaa, jota otit (jos ohjeiden mukaan) enintään 10-12 päivää.

Joten älä ole väärässä. Tämä on yksi parhaista monimutkaisista lääkkeistä, turvallinen, se on määrätty myös raskauden aikana.

Terzhinanin kuukausittainen viive

En tiedä mistä kirjoittaa, joten kirjoitan päiväkirjaan, ehkä, kenellä oli se? Lääkäri määräsi terzhinanin emättimen, dosinexin 2 kertaa viikossa ja klacid. Kuukauden olisi pitänyt tulla eilen eilen. Jopa tavalliset merkit eivät ole.

Aktiivisen (lokakuun) hoitosyklin loppuun mennessä olin kiinnostunut monista kysymyksistä. Heidän joukossaan oli kysymys siitä, oliko mahdollista nukkua miehensä kanssa Terzhinan-hoidon aikana. Vastaus oli 2 viikkoa sukupuolesta luopumisesta. Toinen kysymys on se, milloin voit aloittaa suunnittelun Terzhinanin jälkeen, samalta vaihteelta tai vasta seuraavalta.

Kolme vuotta sitten hän oli hieman tyhmä, unelmoinut vauvan, tytön. Se ei ollut suojattu eikä tukahduttanut paniikkia siitä, ettei raskaus tule. Sitten hän alkoi pisteet. Häiriöiden alkaminen alkoi, mieshormoni lisääntyi, hiukset alkoivat kasvaa siellä, missä se ei ollut tarpeen. Puolitoista vuotta sitten aloin aktiivisesti painoa ja menettää hiukset. Lääkärit määräsivät vain vitamiineja ja kirjoittivat munasarjojen toimintahäiriöitä. Äskettäin menin lääkäriin, lahjoitin veren koronalle ja tahraa. He sanoivat, että minulla oli kohdunkaulan kohdunkaulan tulehdus ja määrätty terzhinan. Hyväksyttiin.

Hei kaikki, täällä en tunne ketään, sivustolla pitkään, mutta harvoin tapahtui, nyt on syytä palata, haluan kirjoittaa oman tarinani, ehkä joku on kiinnostunut. Mieheni halusi lapsen, mutta he eivät usko, että tämä tapahtuisi juuri nyt. Minun sykli ei ole säännöllinen, usein hormonaaliset epäonnistumiset, viiveet jopa 11 päivää, kaikki tapahtui, tässä kuussa kaikki alkoi näin, 2,5 viikkoa ennen hirviöitä rintakehä alkoi satuttaa. ei paljon aluksi, ja sitten voimakkaampi, mutta kuukautisten aikana hän oli sairas, joten ajattelin, että yksi PMS: n oireista, sitten sain kurkkukipu, istui sairaslista, c.

En jo ymmärrä mitään. Yleisesti ottaen 3. huhtikuuta minulla oli spontaani abortti ST: n taustaa vasten 8 viikon ajan. Ohitettiin tavallisin kuukausina. 5 päivän kuluessa se ei edes tarvinnut puhdistaa, lääkäri sanoi, että kaikki toimisi. Kun hän kävi lääkärille, hän läpäisi testit piileviä PCR-infektioita varten ja löysi ureplazu 10 * 5 astetta, hänet hoidettiin antibiooteilla ja kynttilöillä terzhinanilla. Perustuu minun sykliin, seuraaviin kuukausiin. tulivat 1. toukokuuta. Mutta tänään, 11. mutta ei kuukausittain ja edes.

Infektioiden hoitoon. Kuukauden viive oli 6 päivää hormonaalisen vajaatoiminnan vuoksi. Tänään join pilleri metronidosolia ja asetin kynttilän Terzhinanille. Kaksi tuntia myöhemmin alkoi tuhota jonkinlaista veristä. Onko tämä normaalia? Kuka kohtasi tämän?

Väsynyt ajattelemasta kaikkea ja mitään. Siinä jaksossa oli 74 päivän viive ja kysta ei ollut sairas, mutta ultraäänellä cd: n jälkeen kaikki oli normaalia. Sitten 17-23 vuorokauden ajan NR oli levossa, sitten kun lääkäri tuli merestä, hän sanoi juomaan pois Trichopolista 6 päivää ja asettamaan Tzerzhinin kynttilät. Kaikki suoritetaan, suojattu myöhemmin. Menin naistentautilääkäriin 35 ds: n viiveellä, hän ei katso, kysyi vain testistä. He tekivät minut kolposkopiaksi ennen cauterisointia, kaikki on kunnossa. Nyt.

No, päätin kirjoittaa raskauteni historian ja taustan. Taustaa: Erittäin pitkä aika ei päättänyt toisesta B: stä, koska ensimmäinen syntymä ei ollut kovin helppoa. Kyllä, ja tytär, kunnes vuosi ei antanut nukkua päivän tai yön aikana. Tyttäreni jälkeen tuli raskaaksi vuoden kuluttua, mutta koska monilla nuorilla pariskunnilla on ongelmia, hän ei uskaltanut synnyttää. Vuonna 2008 hän veti ulos spiraalin ja aloitti toisen lapsen valmistautumisprosessin. He ajattelivat, että saisin välittömästi raskaaksi, mutta ei, se ei toiminut. Kokeiltu vuosi ja.

Viime aikoina saatujen kokemusten jälkeen päätin luoda päiväkirjan, haluan tallentaa kaiken, joka tapahtuu aikajärjestyksessä. Aloitan alusta. Viimeinen kuukautinen oli 22. huhtikuuta 2013, valmistautui eko, oli huono tahra ja gynekologi nimitti SAFOIDin ja TERJINANin kynttilät, aloitti hoidon 15. toukokuuta, odottivat seuraavia kuukautisia, joita ei tullut, ja olin erittäin iloinen :) Testi osoitti positiivisen tuloksen vain 27. toukokuuta, 5-6 päivän viiveellä. Tunne oli jotenkin ei kovinkaan, tämä on ensimmäinen raskauteni, joten sen pitäisi olla vain.

Hyvää päivää tytöt! Minulla on tämä tilanne, tammikuussa mieheni lähti töihin 3 kuukautta, luulen, että haluan käyttää tätä tilaisuutta, ja kun hän on poissa, aloin valmistautua raskauteen! Helmikuu, maaliskuu, ei ollut jostain syystä johtanut, menin gynekologiin, hän katsoi minua, sanoi, että oli sirkvitsiitti, määrätty hoito (kynttiläterginan ja astelapuu), sain tämän hoidon. Sitten taas vastaanotossa, tarkistaa, toinen lääkäri katsoi, sanoi, että oli vielä helpotusta, ehdotti tamponien lisäämistä voiteen kanssa, kuten teimme aikana.

Rakkaat tytöt, kun taas muistot ovat tuoreita, päätin peruuttaa teille, miten tämä menettely meni, yhtäkkiä se olisi hyödyllinen jollekin. Tee heti varaus, se ei ollut kivulias, mutta epämiellyttävä. mutta tekstissä kutsun tätä ongelmakipua, niin tuttua tai jotakin) kissan alla olevaa tarinaa

Yleisesti ottaen kaikki oireet eivät olleet tavallisia tulehduksia. Määrätty joukko lääkkeitä juoda 5 päivää on: doksisykliini, flukostat, metronidatsoli sergyaani. Saw, vaellus kaikki parani. Mutta kun lääkitys oli humalassa, se oli hyvin huono, se oli hyvin sairas, se oli sairas, ja pääni kipeä ja jatkuva katkera maku suussani oli aina ajan kysymys, vain ruoan kanssa en voinut poistaa tätä makua pitkään. Kerro joku juoda näitä lääkkeitä ja onko joku vastaava reaktio? ja tässä on toinen lääkehoito, joka odottaa 2. helmikuuta kuukaudessa ja ne ovat ylöspäin.

Tytöt, hei! Olen uusi ja välittömästi kysymyksiä. Suojattu PPA: lla, syklit ovat 29-30 päivää, viimeinen sykli alkoi viiden päivän viiveellä ja vatsaan vatsassa. Koska suunnittelemme raskautta jonkin aikaa, menin lääkäriin syklin 14. päivänä hormonien jälkeen. Analyysit osoittivat estradiolin ja progesteronin puutetta. Ultraääni osoitti oikean munasarjan kasvua (ei koskaan aikaisemmin) ja 4 mm: n endometriumia. Ei infektioita, on pieni kaulan tulehdus. Määritetty 14–23 d.ts. utrozhestan 2 r / d 200 mg: lla. S.

Tytöt, söpö, hei. Nyt töissä on sellainen tuho, että minulla ei ollut aikaa kirjoittaa kaikkea yksityiskohtaisesti, mutta olen tulossa kotiin - pudotan alas jaloistani... Olen oman yrityksen kanssa, tarvitsen neuvoja. Aluksi käsittelen lyhyesti viimeaikaisia ​​tapauksia. Muistan, että maaliskuussa-huhtikuussa olin hysteerinen väitetystä dyskeratoosista. Toukokuussa otettiin kohdunkaulan biopsia ja tulos on yksinkertainen leukoplakia. En tiedä, onko se huonompi tai parempi kuin dyskeratoosi, en tiedä, onko sitä hoidettu lääkityksellä. Mutta kuten lääkäri sanoi.

Raskauden aikana en pitänyt päiväkirjaa (ei laskenut harvinaisia ​​tietoja bb: stä), enkä halua pitää päiväkirjoja periaatteessa). Mutta nyt ajattelin, että kun muistan näiden viikkojen vaikutelmia ja kokemuksia, on syytä kirjoittaa, he sanovat - kaikki tämä unohdetaan nopeasti, lapsen syntymän myötä monet uudet tunteet ja kokemukset tulevat esiin, ja joskus vuoden illalla on miellyttävä lukea =) ja joku tunnistaa itsensä monissa tilanteissa). Tietenkin suunnittelun ja itse raskauden aikana oli paljon etuyhteydettömiä asioita.

Miten se alkoi? Halu synnyttää toinen detenka ilmestyi heti syntymän jälkeen. Muistan, että minulla ei ollut sellaisia ​​ajatuksia kuin "En synny uudelleen", vaikka syntymä ei ollut helpoin. Oli selkeä käsitys siitä, että synnytyspäivä ei ole mikään verrattuna 9 kuukauden odottamiseen ja vauvan uuteen elämään. Ajan myötä halu vahvistui, ja joulukuussa 2011 suunnitellut konseptit (halusivat synnyttää Virgin Dragon). Kuukausittaiset odotukset Kuukausittain jatketaan kesää. Elokuun jälkeen päätin seurata ovulaatiota kaikin keinoin: mitata BT: tä, tehdä syljen analyysiä.

Suunnittelu ja raskauden suunnittelu Kaikki alkoi ymmärtäen, että eläminen pitkään siviilisopimuksessa voi syntyä jonain päivänä. Koska olin "onnellinen" cytomegalo-viruksen omistaja lepotilassa, tiesin, että et voi tulla raskaaksi tämän viruksen kanssa aktiivisessa tilassa. Päätin vain tapauskohtaisesti tehdä analyysin TORCHista herpes, vihurirokko (jota olin ollut sairas, ei luovuttanut), sytomegalo, tokoplasma. Yllätyksekseni minulla oli sytomegaloviruksen vasta-aineita, mikä tarkoittaa, että hän ei uhannut meitä ja mieheni, joten ei ollut tarvetta testata. Miksi -

Kynttilät terzhinan viive

osa terginanista sisältää prednisonia. Tämä on hormoni. Ehkä hän voisi jotenkin vaikuttaa lisämunuaisten toimintaan, ja ne puolestaan ​​ovat hormoni-taustalla.

M alkaa sinulle, he eivät mene mihinkään. Myöhemmin vain vähän.

__________________
En yritä vaihtaa ihmisiä, työskentelen niiden kanssa, jotka sain

Tiettyjen periaatteiden tuntemus kompensoi tiettyjen seikkojen tietämättömyyden (K. Helvetius)
Workaholism on vakava ja lähes parantumaton sairaus. Vain purkamismenetelmä on mahdollista: 1) alkoholismi; 2) satiriasis (nymfomania - jos johtaja on nainen); 3) aivohalvaus - mutta välttämättä halvaus; On hyvä vaihtoehto - PEFIGISM - mutta tätä ei anneta kaikille.

Terzhinan, viive, raskaus

Aiheeseen liittyvät ja suositellut kysymykset

5 vastausta

Hakusivusto

Entä jos minulla on samanlainen, mutta erilainen kysymys?

Jos et löytänyt tarvittavia tietoja tähän kysymykseen annettujen vastausten joukosta tai ongelma on hieman erilainen kuin esitetyn, yritä esittää lisäkysymys samalta sivulta, jos se on pääkysymyksessä. Voit myös esittää uuden kysymyksen, ja jonkin aikaa meidän lääkärimme vastaavat siihen. Se on ilmainen. Voit myös etsiä tarvittavia tietoja vastaavissa kysymyksissä tällä sivulla tai sivuston hakusivulla. Olemme erittäin kiitollisia, jos suosittelet meitä ystävillesi sosiaalisissa verkostoissa.

Medportal 03online.com hoitaa lääkärin kanssa lääkärin kanssa käydyt lääketieteelliset neuvottelut. Täältä saat vastauksia kentänne todellisista harjoittajista. Tällä hetkellä sivustolla on neuvoja 45 alueesta: allergologi, venereologi, gastroenterologi, hematologi, geneettikko, gynekologi, homeopaatti, ihotautilääkäri, lasten gynekologi, lasten neurologi, lasten neurologi, lasten endokrinologi, ravitsemusterapeutti, immunologi, infektiologi, lasten neurologi, lastenlääkäri, lasten endokrinologi, dietologi, immunologi, lastenlääkäri, lastenlääkäri, lastenlääkäri puheterapeutti, Laura, mammologi, lääkäri, narkologi, neuropatologi, neurokirurgi, nephrologist, onkologi, onkologi, ortopedinen kirurgi, silmälääkäri, lastenlääkäri, plastiikkakirurgi, prokologi, psykiatri, psykologi, pulmonologi, reumatologi, seksologi-andrologi, hammaslääkäri, urologi, apteekki, fytoterapeutti, flebologi, kirurgi, endokrinologi.

Vastaamme 95,36 prosenttiin kysymyksistä.

Terzhinan

Mail.Ru Children -projektisivut eivät salli kommentteja, jotka rikkovat Venäjän federaation lakeja, samoin kuin propagandaa ja tieteellisiä lausuntoja, mainoksia, loukkauksia julkaisujen tekijöille, muita paneelien edustajia ja valvojia. Myös kaikki hyperlinkkejä sisältävät viestit poistetaan.

Käyttäjätilit, jotka järjestelmällisesti rikkovat sääntöjä, estetään ja kaikki jäljellä olevat viestit poistetaan.

Voit ottaa yhteyttä projektin editoreihin palautelomakkeen kautta.

Haittavaikutukset lääkkeen Terzhinan: jokaisen täytyy tietää!

Monet naiset välttävät ”ylimääräisiä” käyntejä lääkäriin silloin, kun kyse on siemenestä tai emättimestä. Tämä ei kuitenkaan ole vähäpätöinen syy. Naissairaus vaatii hoitoa gynekologin valvonnassa. Lääkäri valitsee oikean lääkkeen, joka selittää kaikki positiiviset ja kielteiset vaikutukset kehoon.

Terzhinan-lääkkeen tehokkuus hoidossa

Usein erilaisten emätinsairauksien hoidossa käytetään tehokasta patentoitua yhdistettyä ranskalaista korjaustoimenpidettä Terzhinan, jonka on kehittänyt lääkeyhtiö Laboratories Bouchard Recordat.

Lääke Terzhinan läpäisi erilaisia ​​kliinisiä tutkimuksia

Tämä lääke on läpäissyt useita kliinisiä tutkimuksia ja sitä käytetään tehokkaasti sairauksien hoitoon gynekologian alalla. Useimmiten Terzhinan osallistuu eri tulehduksellisten ja tarttuvien prosessien hoitoon.

On todettu, että lääke Terzhinan on erinomainen terapeuttinen työkalu torjumaan rintamaitoa, joka usein hyökkää herkälle emättimen limakalvolle. Tämä tauti johtuu Candida-sienestä, joka "herää" säännöllisesti ja alkaa aktiivisesti lisääntyä eri syistä. Useimmat naiset kohtaavat tämän diagnoosin ainakin kerran elämässään. Raskauden aikana tapahtuneiden hormonaalisten muutosten taustalla kolme neljäsosaa ”mielenkiintoisesta paikasta” kärsivistä naisista kärsii siemenestä.

Emättimen kynttilät Terzhinan estää sairauden kehittymisen, mikä vähentää Candida-sienien määrää. Niiden käyttöturvallisuus raskauden aikana on osoittautunut pitkäaikaiseksi. Siksi voit käyttää tätä lääkettä täysin turvallisesti missä tahansa asennossa ja iässä.

Terzhinanin käyttöalueen laajuus on sellainen, että samanaikaisesti siemenen hoidon kanssa muita emättimen tartuntatauteja voidaan parantaa. Lääke vaikuttaa infektioon ja sieniin, jotka eivät läpäise verta, joilla on paikallinen vaikutus.

Käyttäen kynttilöitä Terzhinanin torjumiseksi kandidiaasin (siemenen) torjumiseksi on mahdollista saavuttaa syntymäkanavan biokenoosin palautuminen vähimmäisaikana.

Terzhinan-lääke yhdistää täysin emättimen sairauksien hoidossa käytetyn yleislääkkeen seuraavat ominaisuudet:

 • Laaja valikoima vaikutuksia;
 • suorituskyky;
 • Patogeneettiset, etiologiset ja anti-inflammatoriset vaikutukset;
 • Sovellus milloin tahansa elämässä;
 • Yleinen suvaitsevaisuus ja turvallisuus;
 • Minimi sivuvaikutukset;
 • Minimikäyttö;
 • Helppokäyttöisyys;
 • Edullinen hinta;
 • Mahdollisuus ehkäisyyn.

Mutta sinun pitäisi aina muistaa, että itseravitsemus ei ole hyväksyttävää etenkin raskauden aikana. Valmisteeseen liitetyt ohjeet eivät ole käyttöaiheita, vaan ne ovat vain esittely- ja neuvoa-antavia. Nimittämisen määrää lääkäri.

Tietoja lääkkeestä Terzhinan saa yksityiskohtaisia ​​tietoja ehdotetusta videosta.

Käyttöohjeet ja suositukset

Emättimen tablettien Terzhinan koostumus sisältää useita aktiivisia aineosia.

Nämä kompleksin komponentit määräävät lääkkeen vaikutuksen:

 • Neomysiinisulfaatti on laaja-spektrinen antibiootti amiiniglykosidiryhmästä. Komponentti on aktiivinen erilaisille grampositiivisille ja gram-negatiivisille bakteereille;
 • Trenidatsoli on imidatsolijohdannainen, jolla on anti-trikomonadivaikutus, joka on aktiivinen anaerobisia mikro-organismeja vastaan. Tämä antifungaalinen aine muuttaa solujen rakennetta ja ominaisuuksia;
 • Nystatiini on polyeenien antibioottikomponentti, joka on tehokas Candida-sienien torjunnassa, hidastaa niiden kasvua ja pysäyttää kehityksen muuttamalla solukalvojen läpäisevyyttä;
 • Prednisoloni on hormonaalinen aine, joka on dehydratoitu hydrokortisonin analogi, lievittää tulehdusta, ärsytystä ja allergisia reaktioita.

Loput aineet, jotka ovat osa Terzhinanin emättimen kynttilöitä, ovat apukomponentteja, joilla ei ole terapeuttista vaikutusta, mutta suojaavat emättimen limakalvoja ympäristön negatiivisista vaikutuksista.

Lääke ei imeydy veren.

Lääkkeellä ei ole yleistä vaikutusta kehoon, koska se ei imeydy verenkiertoon. Tämän perusteella, joka liittyy matalaan imeytymiseen, tutkimuksia lääkkeen farmakokinetiikasta ei tehty.

Terzhinania käytetään erilaisten sairauksien hoitoon ja ehkäisyyn, jotka johtuvat lääkkeelle ja sen komponenteille herkkiä mikro-organismeja.

Näitä emättimen tabletteja käytetään seuraavissa tapauksissa:

 • Pyrogeenisen mikroflooran aiheuttama vaginiitti (banaalinen bakteriaalinen vaginiitti);
 • Toistuva ei-spesifinen vaginiitti (kolpiitti);
 • Trichomonas vaginitis;
 • Kandioosi (rinta);
 • Bakteriaalinen vaginosis;
 • Yhdistetty emättimen infektio;
 • Emättimen dysbioosi ja dysbioosi.

Usein lääkettä käytetään ehkäiseviin toimenpiteisiin:

 • Synnytyksen tai kirurgisen gynekologisen toimenpiteen aattona;
 • Ennen hysterografiaa;
 • Ennen ja jälkeen kohdun sisäisen laitteen asennuksen;
 • Ennen ja jälkeen kohdunkaulan cauterization;
 • Välttää komplikaatioita antibioottihoidon aikana.

Tavanomainen Terzhinan-antotapa on yksi emättimen tabletti päivässä, jota käytetään yön yli. Hoidon kesto on 6–10 päivää, mutta joissakin tapauksissa hoidon kestoa on mahdollista nostaa jopa 20 päivään. Osoitus tästä voi olla myosiota. Menstruation aikana hoitoa ei lopeteta.

On suositeltavaa pitää tabletti vedessä 30 sekunnin ajan lääkkeen antamisen yhteydessä emättimeen. Sitten emättimen tabletti työnnetään syvälle emättimeen. Käyttöönoton jälkeen tarvitaan 10 minuuttia makuulle.

Tabletin lisäämisen jälkeen muutaman tunnin kuluttua voi lisätä kellertävän erityksen erittymistä. Tämä on normaalia hoidon aikana.

Raskauden aikana lääkäri säätää Terzhinanin annosta ja käyttöä. Jos lääkemääräystä noudatetaan, yliannostus on epätodennäköistä, koska lääkkeen imeytyminen on vähäistä.

Huumeiden Verginanin sivuvaikutukset

Lääkkeen Terzhinan haittavaikutukset ovat mahdollisia harvoin, jos lääkkeen ainesosille on allergisia reaktioita.

Terginanin käyttö voi aiheuttaa paikallisia reaktioita

Terapeuttisten vaikutusten alussa on olemassa paikallisia reaktioita. Tämä on tavallisesti polttava tunne, pistely, lievä kutina tai ärsytys emättimen limakalvossa. Ehkä emättimen turvotus ja kipu.

Yksittäisissä tapauksissa järjestelmälliset haittavaikutukset ovat erittäin harvinaisia. Yksittäiset ilmiöt, jotka hidastavat haavojen, halkeamien, hankaumien, jotka liittyvät kortikosteroidien läsnäoloon valmisteessa, arpeutumisen ja paranemisen prosesseja.

On tunnettua, että huumeet ja alkoholi ovat yhteensopimattomia, varsinkin jos lääke on antibiootti. Niinpä lääkettä käytettäessä Terzhinan ei saisi juoda alkoholia.

Alkoholi ja lääkkeet ovat yhteensopimattomia. Loppujen lopuksi alkoholi vähentää lääkeaineen altistumisen vaikutusta. Terzhinan - ei poikkeusta.

Mitä tulee lääkkeen käyttöön raskauden aikana, tämä on mahdollista tapauksissa, joissa naisen terveydelle odotettu tulos ylittää lapselle aiheutuvan riskin.

Kliinistä vuorovaikutusta muiden lääkkeiden kanssa ei ole havaittu, mutta Terzhinanin ja muiden emättimen valmisteiden samanaikaista käyttöä ei suositella.

Huumeiden analogit ja potilastiedot

Tällä hetkellä analogeja lääkettä Terzhinan ei ole olemassa. On olemassa lääkkeitä, jotka sisältävät samoja vaikuttavia aineita, jotka muodostavat Terzhinanin, mutta ne ovat läsnä muissa huumeissa väärässä määrin ja väärässä koostumuksessa. Valmistusyritys valvoo tiukasti patentin yksinoikeuden noudattamista.

Voit löytää joitakin Terzhinanin analogeja

Terzhinanin analogeihin on mahdollista kuljettaa samanlaisia, mutta ei samanlaisia ​​vaikutuksia sisältäviä lääkkeitä.

 • Meratin-yhdistelmä;
 • Neotrizol;
 • pimafutsin;
 • polizhinaks;
 • Clotrimazole.

Kaikilla niillä on voimakas terapeuttinen vaikutus, mutta vain tietyntyyppisiin sairauksiin eikä useisiin sairauksiin samanaikaisesti. Niinpä Clotrimazole ja Pimafucin voivat parantaa sienitauteja, mutta ne eivät auta tunnistamaan trikomonioosia tai vaginiittia potilailla, joilla on sekatyyppinen infektio.

Meratin-Combi on monimutkainen antibioottinen lääke, mutta se on voimaton vastaan ​​kandidiaasia vastaan, ja Polygynax, joka on voimakas moniin emättimen infektioihin ja sienisairauksiin, on voimaton Trichomonas colpitisia vastaan. Terzhinan on ainutlaatuinen sekä koostumuksessaan että toimintaperiaatteessaan.

Lääkkeen ainutlaatuisuus vahvistuu paitsi lääkealan yrityksen päätökseen että biokemiallisiin tutkimuksiin. Tämä tarkistetaan potilaskertomuksissa.

Useiden kommenttien perusteella voimme tehdä joitakin johtopäätöksiä:

 • Huumeiden teho;
 • Tehokkuus ensimmäisestä sovelluksesta;
 • Helppokäyttöisyys;
 • Ei pitkä hoitojakso;
 • Taudin oireiden ja merkkien poistaminen lyhyessä ajassa;
 • Mahdollisuus käyttää raskauden aikana;
 • Terapeuttiset vaikutukset kuukautisten aikana;
 • Ikäriippuvuuden puute;
 • Ei korkeat kustannukset;
 • Mahdollisuus käyttää ennaltaehkäiseviin tarkoituksiin.

Kaikki tämä on vain positiivista palautetta. Lääkkeen haittapuolet voivat johtua vain sivuvaikutusten harvinaisesta esiintymisestä, purkauksen muodostumisesta hoidon aikana ja pakkauksen avaamisen epämukavuudesta.

Jatkuvan positiivisen taustan mukaan lopulliset kosketukset, jotka osoittavat lääkkeen Terzhinanin haitat, näyttävät olevan hyvin perusteettomia ja merkityksettömiä.

Verginaaliset emättimen tabletit ovat ainutlaatuinen komponenttien yhdistelmä, helppokäyttöisyys, pieni käsittelyvaihe ja tehokkuus. Infektio- ja sieni-etiologian emätinsairaudet vetäytyvät ennen tätä lääkettä. Terzhinanin määrää kuitenkin lääkäri.