keskustelut

Alkuvaiheessa esiintyy kuukautisia raskauden aikana, jota voidaan pitää fysiologisena tai patologisena prosessina. Raskaana olevien naisten on kiireesti otettava yhteyttä gynekologiin ja tutkittava lantion elimet. On mahdollista, että välitön sairaalahoito on tarpeen raskauden säilyttämiseksi. Tällaiselle epämiellyttävälle oireelle määritetään kohdunulkoinen raskaus eikä vain. Ehto on vaarallinen, koska se voi maksaa syntymättömän vauvan elämää.

Mikä on kuukausittain

Naisten kehon lakien mukaan kuukautiskierto päättyy kohdun verenvuotoon. Jos raskas purkaus ei tule, on mahdollista, että nainen on ”mielenkiintoisessa asennossa”. Viivästyneiden kuukautisten myötä ajatukset odottamattomasta tai suunnitellusta äitiydestä tulevat mieleen. Kuitenkin tapahtuu, että raskaus on tullut, mutta kriittiset päivät ovat kuitenkin tulleet. Tämä on mahdollista myös onnistuneen käsityksen jälkeen, mutta vastuuvapauden luonne vähentää sen syvyyttä, voimakkuutta. On parempi kuulla gynekologia, selvittää mahdolliset seuraukset äidin ja lapsen terveydelle.

Voiko raskauden aikana olla kuukausittain

Tämä kysymys koskee monia tulevia äitejä, erityisesti niitä, jotka valmistautuvat äitiyteen ensimmäistä kertaa. Hedelmällisessä jaksossa tämä on todellista, ja se johtuu progesteronin hormonin riittämättömästä tuotannosta veressä. Kasvun myötä indikaattorin pitäisi ideaalisesti kasvaa, ja sitten alkion sikiön kehitys ei ole vaarassa. Muuten abortin todennäköisyys on jo korkea alkuvaiheessa. Lisäksi ei pidä sulkea pois seuraavaa kliinistä kuvaa: heikko alkio ei voi liittyä kohdun limakalvoon, joten hylkääminen tapahtuu.

Jos raskauden kuukausittainen alkuvaiheessa on ilmestynyt, se voi kestää useita tunteja - päivässä, niille on ominaista niukkuus ja epätavallinen väri. Jos parin päivän kuluttua kaikki pysähtyi, et voi paniikkia, mutta silti vierailla gynekologissa. Kuukausittainen viivästyskorkeus, riippumatta intensiteetistä ja kestosta, osoittaa kaunopuheisesti progressiivista patologiaa. Raskaana olevan naisen on vastattava tällaisiin hälyttäviin oireisiin ajoissa. Joka tapauksessa kysymys siitä, voidaanko kuukautisia esiintyä raskauden aikana, on yksiselitteisesti myönteinen vastaus.

Mitä he näyttävät

Useimmiten se on punaista purkausta, jota kutsutaan myös "tahraukseksi". Kuitenkin on myös ruskeita verihyytymiä, jotka menevät osittain. Jälkimmäisessä tapauksessa tämä voi olla merkki endometriumin hylkäämisestä vaarallisena patologisena prosessina. Kuukausittainen sikiö kuljettaessa neobilno - lyhyt aikaväli. Niitä on helppo erottaa tavallisesta kohdun verenvuodosta. Raskaus kuukautisten kanssa on patologista, se vaatii välitöntä lääketieteellistä osallistumista heti, kun ensimmäiset oireet ilmenevät.

Miten erottaa raskauden aikana normaalit

Perinteisiin kuukautisiin on ominaista runsas, vakaa sykli, joka kestää 3-7 päivää. Jos nainen ei suunnittele lasta, on suositeltavaa säilyttää yksilöllinen aikataulu. Raskauden kuukautiset ovat luonteeltaan vähäiset, alavatsan tuskat tunteet, sisäinen epämukavuus. Odottamattomalla verenvuodolla purkautumisen välinen aikaero pienenee, nainen kehittää raudan vajaatoiminnan. Veren purkauksella päänsärky voi lisäksi satuttaa, pahoinvointia ja heikkoutta.

Kuukausi raskauden aikana alkuvaiheessa

Menstruaalisen verenvuodon esiintyminen raskauden aikana ensimmäisen raskauskolmanneksen aikana on hälyttävä merkki tulevalle äidille. Kuukautisten viivästyminen selittyy helposti munan onnistuneella lannoituksella, mutta epänormaalin purkauksen ilmaantuminen voi osoittaa, että corpus luteum hylätään. Lisäksi tämä ilmiö ei ole poissuljettu hormonaalisten häiriöiden, endokriinisen järjestelmän sairauksien vuoksi raskaana olevilla naisilla. Muita raskauden ja kuukautisten yhteydessä samanaikaisesti johtuvia vähäisen verenvuodon syitä ovat:

 • hormonaalisten lääkkeiden pitkäaikainen käyttö;
 • progressiivinen kohdunulkoinen raskaus;
 • uhka keskenmenon alkuvaiheessa;
 • alkion kuolema yhdessä kolmanneksesta.

Vähäiset jaksot raskauden merkkinä

Jos kuukautiset näkyvät raskauden aikana, on mahdollista, että tämä on järjestelmällinen alkionsiirtojakso, jota ei pidetä patologisena ja johon voi liittyä verinen purkaus. Se kestää 7–15 päivää, kun taas naispuolisessa kehossa ei ole hormonaalisia muutoksia. Tulevaisuudessa, sillä ei ole vähäistä vastuuvapautta, joka ei lopu, sen on oltava hälytyksessä, äänestänyt epäilyt paikalliseen gynekologiin. Tällainen oire voi olla merkki kohdunulkoisesta raskaudesta, mutta lääkärit ehdottavat muita diagnooseja.

Jos nainen ei tiedä "mielenkiintoisesta asemastaan", heikko jakso on selkeä oire. Tällöin testi voi antaa vääriä negatiivisia vastauksia - yksi nauha. Tämä johtuu lyhyestä ajasta ja sukupuolihormonien riittämättömästä pitoisuudesta vaihtoehtona - progesteroni. Tällaisissa tapauksissa on välttämätöntä hallita kuukautisten alkamista ja sen valmistumisen jälkeen odottaa ja suorittaa toistuva kotitutkimus. On mahdollista, että testit ovat positiivisia.

Mitkä ovat vaaralliset kuukautiset raskauden aikana

Sikiön munien hylkääminen raskauden aikana kuukautisten pääasiallisena syynä on hormonien heikentyminen, naisten sisäiset sairaudet, voimakas fyysinen rasitus ja emotionaalinen ahdistuneisuus. Jos 9 kuukautta kestää stressiä, on mahdollista, että kuukautiset näkyvät varhaisessa vaiheessa. Tällaisessa kliinisessä kuvassa ei ole tarpeen puhua sen rauhallisesta kulusta ja normaalista annostelusta; On tärkeää oppia lääkäriltä, ​​miten pelastaa syntymättömän lapsen elämä. Jos raskauden aikana oli kuukausittain, vaaralliset syyt voivat olla:

 • munasolun irtoaminen;
 • uhka keskenmenon varhaisvaiheessa ja patologinen toimitus 2 ja 3 raskauskolmanneksessa;
 • runsas verenvuoto progressiivisella anemialla;
 • kohdunulkoinen raskaus;
 • alkion geneettiset häiriöt;
 • huono perintö;
 • sosiaalinen ja kotitaloudellinen tekijä.

Kuukautiset raskauden aikana. Miksi raskauden aikana?

Jos olet kuullut tällaisia ​​tarinoita, saatat saada vaikutelman, että kuukautiset raskauden aikana ovat yleisiä asioita, ehkä myös elinominaisuus. Itse asiassa se ei ole.
Kuin kuunnellut ystäviensä ilmoituksia, nuori äiti, kun hän oli huomannut, että hänellä oli hänen raskausaikansa, ei häirinnyt ollenkaan ja hän ei ollut kiirettä tutkia gynekologia.

Tilannetta vaikeuttaa edelleen melko suuri määrä tämän ilmiön "eläviä esimerkkejä". Lisäksi äidit sanovat, että kaikki tämä on, että raskaus oli normaalia, ja vauva syntyi terveeksi.

No, jos näin on. Tämä tarkoittaa, että he ovat hyvin onnekkaita. Loppujen lopuksi, ei kuukausittain raskauden aikana, eikä siellä voi olla! Tämä on vaarallinen väärinkäsitys, joka voi johtaa lapsen menettämiseen ja tulevan äidin terveyteen liittyviin vaikeuksiin.
Katsotaanpa, mikä voi aiheuttaa tämän ilmiön ja miksi se on niin vaarallista.

Kuukautiset raskauden aikana: voiko tämä olla

Ensinnäkin päivittäkää tietoa naisten anatomiasta ja fysiologiasta.
Kuten tiedetään, kerran kuukaudessa kypsä munasolu kypsyy naisen kehoon, joka on valmis hedelmöitymiseksi. Jos lannoitusta ei ole tapahtunut, se tuhotaan ajoissa. Tänä aikana kohdun väheneminen ja poistuminen verenvuodon muodossa osoittautuu, että muna jää jäljelle sekä endometriumin kappaleet - kohdun limakalvo.

Jos muna on hedelmöitynyt, eli raskaus, kuten he sanovat, kasvoillaan, tapahtuvien prosessien olemus muuttuu merkittävästi.
Keho valmistaa erityisen paikan alkioon ja toimii kovasti estääkseen kohdun hylkäämisen alkiosta.

Erityisesti naisen keho alkaa tuottaa erityistä hormonia - progesteronia. Tämä hormoni suorittaa kaksi päätoimintoa. Ensinnäkin se stimuloi kohdun (endometriumin) seinien sisävuoren kasvua niin, että alkio voi tunkeutua ja liittyä niihin paremmin. Toiseksi tämä hormoni estää kohdun seinät supistumasta, mikä estää alkion hylkäämisen.

Toivon, että tästä on selvää, että kuukausittainen raskauden aikana ei voi mennä. No, jos ne kaikki ovat, mikä on syy?

Miksi raskauden aikana on jaksoja

Kuten jo mainittiin, verenvuotoa raskauden aikana ei voida pitää kuukausittain. Poistumisen syy voi olla erilaisia ​​patologioita, äidin kehon hormonaalisten toimintojen rikkomista. Tällainen ilmiö voi olla signaali munasolun irtoamisesta, joka uhkaa keskenmenoa.

Tarkastellaan muutamia esimerkkejä yksityiskohtaisemmin.

Usein naiset, jotka toteavat, että heillä on kuukautiset raskauden aikana, kärsivät todella progesteronihäiriöt. Jos tämä hormoni on hyvin pieni, niin normaaliin kuukautiskiertoon määrättynä ajankohtana saattaa esiintyä veristä purkausta endometriumin fragmenttien kanssa.

Tämä tarkoittaa, että kohtu, kuten tavallisessa tapauksessa, poistuu ja voi samanaikaisesti hylätä sikiön. Tätä ei tietenkään voida sallia. Siksi lääkäri määrittelee oikea-aikaisen hoidon myötä tulevia äidilääkkeitä, jotka korvaavat progesteronin. Useimmissa tapauksissa turhautumisen uhka tässä turhautumismuodossa pysähtyy, ja äiti jatkaa vauvaa edelleen.

Myös syynä ns. Kuukautisiin raskauden aikana voi olla sikiön kehityksen patologiat (geneettiset muutokset) tai kohdunulkoinen raskaus.
Se tapahtuu myös hedelmä ei ole kunnolla kiinni. Esimerkiksi jos odottava äiti kärsii endometrioosista tai on olemassa myoma. Kun alkio on kiinnitetty tällaiseen epäsuotuisaan paikkaan, se ei voi kehittyä normaalisti, se on huonosti mukana hapella, eli keskenmeno voi tapahtua.

Toinen hormonaalinen häiriö, joka johtaa verenvuotoon - hyperandrogenismista. Toisin sanoen, yksinkertaisesti sanottuna mieshormonien ylisuuruus. Hoidon puuttuessa tämä ilmiö johtaa usein munasolun irtoamiseen ja siten keskenmenoon.
Tällaisten seurausten oikea-aikainen käsittely voidaan välttää.

Toinen melko harvinainen ilmiö voidaan havaita naisilla, joilla on raskauden aikana.
Näin tapahtuu niin, että alun perin muodostuu 2 alkio, eli moniraskaus. Mutta samaan aikaan yksi heistä kehittyy normaalisti ja toinen hylkää elin (epäonnistunut kiinnityspaikka, patologia jne.). Tällöin raskauden aikana esiintyvät jaksot ovat merkki yhden embrion hylkäämisprosessista.

Kuten näette, tällaisen ilmiön syyt, kuten kuukautiset raskauden aikana, ovat kaukana vaarattomista. Vielä pahemmat seuraukset.
Älä siis kuuntele kokeneiden neuvoja ja älä sulje silmäsi siihen, mitä tapahtuu. Vaikka olisit hyvin, älä koe kipua ja epämukavuutta, mutta sinulla on tiputtelua, älä epäröi ottaa yhteyttä lääkäriisi kysymykseen, miksi kuukautiset tapahtuvat raskauden aikana.

Ja jos verenvuotoon lisätään selkäkipuja, jotka ovat jotain supistusten kaltaista, purkautuminen on varsin runsaasti, soittaa välittömästi ambulanssiin. Saattaa olla, että itsenäinen matka klinikalle maksaa sinulle vauvan!

Kuten jo mainittiin, monissa tapauksissa, varsinkin jos se on "hermostunut hormonit", viivästymisen uhka vältetään ajoissa asiantuntijaan. Muissa tapauksissa, vaikka mitään ei voida tehdä, sitä nopeammin ilmoitat lääkärille, että sinulla on kuukautiset raskauden aikana, sitä enemmän mahdollisuuksia sinulla on välttää terveysongelmia ja toivoa seuraavaan, menestyneempään raskauteen.

Alexandra Panyutina
Naisten aikakauslehti JustLady

Kuukausittainen raskauden aikana - ovatko ne vai eivät?

Mikä tahansa gynekologi vastaa tähän kysymykseen yksiselitteisesti - kuukausittain, raskauden aikana ei voi mennä. Käsitteeseen liittyy koko naispuolisen elimen radikaali uudelleenjärjestely - prolaktiinin tuotanto lisääntyy ja sen vaikutuksesta hormonaalinen tasapaino muuttuu. Samanaikaisesti munien kypsyminen pysähtyy, endometriumin kasvu- ja kuukautiskiertohäiriöt pysähtyvät. Nämä ilmiöt voivat muuttaa kuukausittaista sykliä ja pysäyttää kuukautiskierron useita kuukausia - ainakin niin kauan kuin raskaus jatkuu.

Kuukausittain, kuten olemme sanoneet, naiset eivät ole mielenkiintoisessa asemassa, he eivät käy, mutta siellä voi olla tarkkailua, joka näyttää hyvin samalta kuin kuukautiset. Yleensä tällaiset eritteet kulkevat alkuvaiheessa hedelmöitymiselle ja usein kesto ja runsaus eivät eroa tavanomaisesta kuukautiskierrosta. Tämä samankaltaisuus on tärkein syy siihen, miksi kokematon nainen sekoittaa tämän vastuuvapauden kuukautisten kanssa.

Kuukautisten ja erittymisen välinen ero raskauden aikana

Toisinaan ei ole helppoa erottaa täysimittaista kuukautiskiertoa hedelmöitymiseen liittyvistä eritteistä. Tämä johtuu siitä, että usein näiden prosessien esiintyminen on lähes identtistä ja ilman raskaustestiä, mitä tapahtuu tapahtuu, on lähes mahdotonta.

Jos sinulla on ollut suojaamaton sukupuoli tai olet rikkonut ehkäisyvälineen ottamista koskevia sääntöjä, ajanjaksosi oikea aika ei takaa hedelmöityksen puutetta. Jos sinulla on epäilyksiä, varmista, että kokeilet hedelmiä, vaan mene tapaamiseen gynekologin kanssa.

Säännöllinen sukupuolielämä, varsinkin ilman ehkäisyvälineitä, antaa melko suuren mahdollisuuden hedelmöittymiseen. Lannoitteen suurta todennäköisyyttä osoittavat tekijät:

 • Ennen 2-7 päivää tavallista kuukautisten alkamista;
 • Päästöjen määrän merkittävä väheneminen;
 • Muuta tavallista purkauksen varjoa. Ne voivat olla vaaleanruskeasta vaaleanruskeasta tummanruskeaan väriin;
 • Kuukautiskierron keston tavanomaisten päivien väheneminen.

Haluamme huomata, että yleinen mielipide siitä, että on taattu välttää hedelmöitys suojaamattoman sukupuolen aikana, jos kumppani ei saavuta siemensyöksyä, poimii peniksensä emättimestä, ei vastaa todellisuutta. Tällaisen sukupuolen kanssa käsityksen alkaminen on varsin todennäköistä.

Spotting hedelmöityksen alkaessa

Noin neljäsosassa naisista on havaittu ensimmäisten kuukausien aikana verisen liman emättimen purkausta, joka 50 prosentissa tapauksista ei uhkaa sikiötä, ja jäljellä olevissa 50 prosentissa he voivat puhua joistakin ongelmista, kuten keskenmenon uhasta, jäädytetystä tai ektooppisesta raskaudesta.

Käsittelyn alkuvaiheessa päästäminen verisiin hyytymiin on sallittu ilmiö. Useimmissa terveissä odotettavissa olevissa äideissä nämä prosessit eivät voi uhata sikiötä ja niitä pidetään normina seuraavissa tilanteissa:

 • Implantin verenvuoto;
 • Sukupuolesta johtuva päästö;
 • Purkautuminen reaktiona gynekologin toimintaan tutkimuksen aikana.

Implantin verenvuoto.

Tätä ilmiötä havaitaan noin kolmannes raskaana olevista naisista seitsemän-neljätoista päivän kuluttua hoidosta, ja se liittyy kohdun verisuonten vaurioitumiseen alkion istuttamisen aikana sen seinään. Tämä prosessi on täysin sopusoinnussa terveiden naisten fysiologian kanssa hedelmöitymisen ensimmäisinä kuukausina, ja se ilmenee verenvuodon muodossa, jossa on vaihtelevaa runsaslujuisuutta. Useimmissa tapauksissa implantin verenvuoto tapahtuu muutama päivä ennen odotettua kuukausittaista, toisinaan kaksi tai kolme päivää sen jälkeen.

Implantin verenvuoto voi olla pesuparin pisaroiden muodossa, ja se voi virrata useita päiviä organismin ominaisuuksista riippuen.

Sukupuoli raskauden aikana.

Hedelmäisen, pehmeän ja klassisen sukupuolen alkuvaiheessa ei aiheudu keskenmenon uhkaa, mutta se voi aiheuttaa ruskean purkauksen välittömästi sukupuoliyhteyden jälkeen. Tämä johtuu siitä, että tässä tilassa veren tarjonnan voimakkuus emättimeen ja kohtuun kasvaa, mikä johtaa niiden limakalvojen herkkyyden kasvuun. Sukupuoli, vaikkakin kevyt, tänä aikana on suhteellisen vakava ärsyttävä ja voi aiheuttaa mikroskooppisia, vaarattomia limakalvovaurioita, jotka aiheuttavat tällaisia ​​eritteitä.

Onko sen arvoinen jatkaa seksiä tässä tilanteessa voi määrittää vain lääkärin, asianmukaisen tutkinnan jälkeen.

Verenvuoto, johon liittyy kudoshyytymiä, kipua, huimausta, pahoinvointia tai oksentelua, voi merkitä sikiön hylkäämistä - keskenmenoa.

Gynekologin suorittama tutkimus johti kuukausittain (vastuuvapaus).

Lannoitteiden alkuvaiheessa mahdolliset interventiot, mukaan lukien gynekologin tutkimukset, voivat aiheuttaa verenvuotoa. Se ei aiheuta riskejä, jos purkautuminen on niukkaa ja tapahtuu enintään 2 päivää.

Ennen kuin nämä purkautumiset päättyvät, sulje pois sukupuoli ja älä käytä tamponeja.

Raskaustilanteet, jotka edellyttävät erityistä valvontaa

Valitettavasti jokainen raskaus ei mene luonnollisen fysiologisen kierron kautta. Seuraavassa tarkastellaan tilanteita, joissa sinun pitäisi olla erityisen varovainen.

Verenpoisto raskauden aikana epämiellyttävän hajuineen.

Vaalean hajuisen vaaleanpunaisen tai vaaleanpunaisen purkauksen päästöt ovat varma merkki emättimen tai kohdunkaulan tulehduksesta. Tässä tilassa naaraspuolisten elinten limakalvot ovat erityisen haavoittuvia ja vaurioituvat helposti, mikä johtaa tällaisiin eritteisiin.

Tällaisten oireiden ilmaantuminen hoidon aikana edellyttää välitöntä lääketieteellistä apua, muuten voi olla sikiön patologia ja jopa sen menettämisen riski.

Epätavallinen raskaus ja sen oireet.

Tilastojen mukaan noin yksi 60: stä lannoitteesta tapahtuu kohdun ulkopuolella. Lannoitettu muna kiinnittyy ja kehittyy mittarin ontelossa, mutta muissa elimissä. Useimmiten se on munanputki, harvemmin kohdunkaula, munasarjat ja vatsaontelot. Ymmärrät, että tämä ilmiö on täysin epänormaali ja edellyttää lääkärin välitöntä puuttumista. Tällaisen raskauden oireet ovat seuraavat:

 • Vakava kipu puolella ja alavihassa, johon liittyy verinen emätinpoisto;
 • Pahoinvointi ja oksentelu;
 • Pyörtyminen, nopea pulssi, huono ja päänsärky.

Pyörtyminen ja huonovointisuus ovat sisäisen verenvuodon oireita, jotka on lopetettava välittömästi, muuten kaikkein kauheimmat seuraukset, kuten kuolema, voivat esiintyä.

Keskenmenoon.

Spontaanin käsityksen keskeytyksen ilmiötä kutsutaan keskenmenoksi. Periaatteessa keskenmeno tapahtuu alkuvaiheessa, jopa 12 viikossa, hedelmöitymisjaksoissa, ja se tapahtuu noin 20 tapauksessa 100 raskauden kohdalla. Oireet ovat seuraavat:

 • Veren erittymisen lisääntyminen;
 • Vatsakipu kouristavaa ja tavallista voimakkaampaa kuukautisten aikana;
 • Läsnäolo hyytymien ja kudososien eritteissä.

Keskenmeno, se on kehon vastaus sikiön patologiaan tai sen epänormaaliin kehitykseen. Runko on varhaisessa vaiheessa pääsääntöisesti 30–50 päivän päästä eroon viallisesta sikiöstä, joka ennemmin tai myöhemmin on kuollut.

Keskenmeno ei aina osoita terveydellisiä ongelmia - vain olosuhteita. Tulevaisuudessa voit hyvin kuvitella ja tehdä terveestä lapsesta menestyksekkäästi.

Bubble skid.

Ilmiö on varsin harvinaista, mutta erittäin vaarallista. Tämä komplikaatio liittyy alkion tuhoutumiseen kohdussa. Kuollut sikiö ei näy täysin luonnollisesti - sen osa on kohdussa. Tällöin oikea-aikaisen puuttumisen puute voi johtaa degionointiin korioniepiteeliin ja jopa syöpäkasvaimeen.

Tällaisen patologian kehittymisen riski kasvaa 35-vuotiaana ja se on mahdollisimman vaarallinen yli 40-vuotiaille naisille.

tulokset

Günekologin on tutkittava kaikki koettelemukset organismin käyttäytymisessä terveessä naisessa, erityisesti raskauden aikana.

 • Voimakas kipu yhdistettynä verenvuotoon;
 • Korosta punaruskea väri;
 • Pyörtyminen, epäkohdat, huono ja usein pulssi.

Nämä oireet jättävät vastuullisen naisen muille vaihtoehdoille kuin mennä apua sairaanhoitolaitokseen.

Kun sikiön syntyminen ja kehittyminen ilmenee naisen kehossa, kuukautiset pysähtyvät ja raskauden aikana ei saa esiintyä verenvuotoa.

Raskauden fysiologisen kulun aikana kuukautiset eivät ole ennen toimitusta.. Naisten sukuelinten polyyppien, kystojen ja kasvainten esiintyminen. Paljonko kuukausittain vaihdevuosien aikana.

Kuinka paljon voi mennä kuukausittain raskauden aikana

Kuukausi raskauden alkuvaiheessa

Voivatko he mennä raskauden aikana?

Nro Kuukausittain voi mennä vain raskaana oleville naisille.

Raskaana olevilla naisilla hCG: n ja prolaktiinin määrä nousee veressä, ja näiden hormonien takia keho siirtyy toiseen työtapaan. Tässä uudessa "tilassa" munasarjoissa munasolut lakkaavat kypsymästä ja hormoneja ei tuoteta sellaisina kuin ne olivat aikaisemmin.

Kaikkien näiden muutosten seurauksena kohtu alkaa myös toimia uudella tavalla: nyt sillä on tehtävä suojella sikiötä. Kohtu pysäyttää endometriumin kasvun ja hylkäämisen, mikä aiheuttaa kuukautisten alkamisen kuukaudessa. Kuukautiskierto pysähtyy ja kuukautisia ei tapahdu.

Olen raskaana, mutta minulla on aika - mitä se tarkoittaa?

Kuten edellä mainittiin, raskaana olevat naiset eivät voi mennä kuukausittain. Sen sijaan ne saattavat näkyä verisissä emättimen purkauksissa, jotka muistuttavat kuukautisia. Tällainen vastuuvapaus voi mennä yhtä paljon kuin kuukausittain ja kestää niin monta päivää kuin se voi johtaa harhaan. Lähes joka neljäs raskaana oleva nainen voi kehittää verenvuotoa raskauden alkuvaiheessa.

Miten erottaa säännölliset kuukautiset verenvuodosta raskauden aikana?

Vaikeus on siinä, että verenvuoto voi tapahtua samana päivänä, jolloin kuukautiset alkavat, voi olla sama kuin kuukautisten aikana ja jopa jopa monta päivää kuin kuukautiset. Siksi, jos sinulla oli suojaamaton sukupuoliyhdistys tai virheitä ehkäisytablettien ottamisessa, kuukautisten saapuminen aikataulun mukaan ei ole tae siitä, että et ole raskaana. Joka tapauksessa sinun on tehtävä raskaustesti.

Tällä kertaa ajanjaksot eivät olleet samat kuin tavallisesti. Tarkoittaako tämä, että olen raskaana?

Jos elät seksuaalisesti ja etenkään suojelematta, kuukautisten luonteen muutokset voivat osoittaa, että olet raskaana. Raskauden todennäköisyys on melko korkea, jos:

 • Kuukausi saapui aikaisemmin 2-7 päivällä kuin oli suunniteltu
 • Menstruatiot eivät olleet yhtä runsaita kuin tavallisesti (vähemmän aluslevyjä jäljellä)
 • Kuukautisten väri oli epätavallinen (vaaleanpunainen, vaaleanruskea, ruskea, musta)
 • Kuukausi kesti vähemmän päiviä kuin tavallisesti

Tärkeää: sukupuoliyhteys keskeytyy, kun kumppani ei käytä kondomia, mutta ennen kuin siemensyöksy poistaa seksuaalisen elimen emättimestä, se ei ole luotettava keino suojata raskaudelta ja on sama kuin suojaamaton sukupuoli. Eli voit tulla raskaaksi PPA: n seurauksena.

Raskaustesti osoittaa kahta nauhaa, mutta kuukausittainen jaksoni tuli. Mitä tämä tarkoittaa?

Jos testissä on kaksi kaistaletta tai verikoe hCG: n vahvistamalle raskaudelle, niin on olemassa raskaus ja silmien ulkonäkö ei vieläkään poista testiä tai testituloksia.

Jokainen neljäs nainen raskauden alkuvaiheessa näyttää veriselta purkautumiselta emättimestä. Noin puolessa näistä naisista verenvuoto ei uhkaa raskautta eikä viittaa siihen, että jotain on väärä. Mutta toisella puoliskolla verenvuoto on merkki kohdunulkoisesta raskaudesta tai jääneestä abortista ja keskenmenosta. Siksi sinun täytyy harkita huolellisesti näitä eritteitä ja kuulla gynekologia varmistaaksesi, että kaikki on kunnossa.

Kun verenvuoto raskauden aikana ei ole vaarallista?

Raskauden alkuvaiheessa tapahtuva tiputtaminen ei ole niin harvinaista kuin se voi näyttää ensi silmäyksellä. Monet naiset kääntyvät gynekologin puoleen tästä. Joskus nämä eritteet eivät uhkaa raskautta ja ovat yhteydessä kehon muutoksiin raskauden aikana:

 • Implantin verenvuoto
 • Sukupuoleen liittyvä spotting
 • Spektointi liittyy gynekologin tutkimukseen

Mikä on implantin verenvuoto?

Implantaatiovuoto esiintyy noin 20-30%: lla raskaana olevista naisista. Implantti on prosessi, jossa alkio liitetään kohdun seinään.

Implanttiprosessissa kohdun verisuonet voivat vaurioitua, mikä johtaa erittyvän voimakkuuden erittyvän emätinpoistoon. Joskus se on vain muutama vaaleanpunainen täplä pikkuhousuissa, joskus se on tummaa, joka kestää useita päiviä.

Milloin esiintyy implantoinnin verenvuotoa?

Implantin verenvuoto voi näkyä 7-14 päivän kuluttua hoidon aloittamisesta. Useimmat veriset purkaukset näkyvät muutama päivä ennen odotettua kuukautiskiertoa, mutta ne voivat näkyä päivinä, jolloin kuukautiset tulee tulla, ja jopa kuukautisten viivästymisen jälkeen muutamassa päivässä.

Minulla on vähäistä tarkkailua, ja nyt minusta tuntuu, että aikani täytyy tulla

Jos suunnittelet raskautta ja epäilet, että verenvuoto voi olla implantin verenvuoto, älä huolehdi, jos sinulla on kuukautisten alkamisen oireita (vatsakipu, rintakipu). Raskauden varhaiset merkit ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin kuukautisten varhaiset merkit, joten sinulla on vielä mahdollisuus tulla raskaaksi. Jos haluat tietää varmasti, onko raskaus, ota verikoe hCG: lle. Tämä analyysi voidaan tehdä 11 päivää suojaamattoman yhdynnän jälkeen. Mutta raskaustesti täällä ei auta - on liian aikaista tehdä sitä.

Olen raskaana ja sukupuolen jälkeen minulla oli kuukautiset (verinen, ruskea purkaus). Onko tämä vaarallista?

Klassinen sukupuoli raskauden aikana ei ole vaarallista eikä voi aiheuttaa keskenmenoa. Seksuaalisen yhdynnän jälkeen saatat kokea ruskean purkauksen.

Tämä purkautuminen johtuu siitä, että emättimen ja kohdunkaulan ravinto on runsaasti verellä raskauden aikana. Lisääntyneen verenvirtauksen vuoksi emättimen ja kohdunkaulan limakalvo tulee herkemmäksi erilaisille ärsykkeille, mukaan lukien sukupuoli. Lihakalvon vähäisten ja vaarattomien vaurioiden seurauksena voi esiintyä verenvuotoa yhdynnän jälkeen. Yleensä tällaiset eritteet eivät ole vaarallisia, ja silti sinun on kuultava gynekologia.

Mitä tässä tilanteessa pitäisi tehdä?

Jos sinulla on tarkkailua sukupuolen aikana, sinun on lopetettava seksi ja pidättäydyttävä sukupuolesta, kunnes siirryt gynekologiin. Seksuaalielämän jatkaminen on mahdollista, jos gynekologi ei havaitse poikkeavuuksia.

Käytä tyynyjä: ne auttavat sinua ymmärtämään, kuinka paljon verta on tullut ulos emättimestä ja määritä veren väri. Sinun gynekologi kiinnostaa varmasti näitä hetkiä ja se on erittäin hyvä, jos voit vastata hänen kysymyksiinsä.

Älä käytä tamponeja ja älä aseta mitään emättimeen ollenkaan.

Ota välittömästi yhteys lääkäriin, jos verenvuodon lisäksi sinulla on vatsakipua, pahoinvointia tai oksentelua, huimausta tai pyörtymistä, sekä purkautumista hyytymien tai kudospalojen kanssa.

Olen raskaana ja kun olen tutkinut gynekologia, minulla oli kuukautisia (tiputtelua). Onko tämä vaarallista?

Tutkimus gynekologisessa tuolissa ja etenkin koeputkien kerääminen tutkimuksen aikana voi helposti aiheuttaa verenvuotoa raskauden alkuvaiheessa. Yleensä nämä eritteet eivät ole vaarallisia.

Mitä tässä tilanteessa pitäisi tehdä?

Pidä sukupuolesta pidättäytyminen näiden eritteiden aikana ja älä käytä tamponeja. Jos verenvuoto on niukasti (riittävästi päivittäin) ja se kestää enintään 2 päivää, kaikki on kunnossa. Jos tarvitset muita muutoksia, ota yhteys lääkäriisi.

Olen raskaana, mutta minulla on verinen purkaus, jossa on epämiellyttävää hajua. Mikä tämä on?

Epämiellyttävä haju purkautumisessa on aina merkki tulehduksesta. Emättimen tai kohdunkaulan tulehtunut limakalvo vaurioituu helposti, mikä aiheuttaa vaaleanpunaisen tai ruskean purkauksen. Muista kääntyä lääkärin puoleen ja läpäistä kasvillisuus. Kaikki raskauden aikana esiintyvät tulehdussairaudet voivat uhata syntymättömän lapsen terveyttä.

Milloin spotting uhkaa raskautta?

Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos:

 • verenvuoto, johon liittyy vakava vatsakipu, pahoinvointi, oksentelu
 • verenvuoto on kirkkaan punainen tai punertava
 • tunkeutuminen tulee esiin kudosten tai kudospalojen kanssa
 • jos sinulla oli heikko tai sinulla on päänsärky, heikkous, huimaus, ihosi muuttui vaaleaksi ja pulssi lisääntyi

Edellä mainitut oireet raskauden alkuvaiheessa voivat puhua vakavista olosuhteista: kohdunulkoinen raskaus, sappirakko tai keskenmeno.

Mikä on kohdunulkoinen raskaus?

Etooppisessa raskaudessa sikiö ei kehitty kohtuun, kuten odotettiin, mutta muissa elimissä. Useimmiten se on munanputki, mutta myös sikiö voi liittyä kohdunkaulaan, munasarjaan tai vatsakalvoon. Tilastojen mukaan jokainen 60 raskautta on ektooppinen. Sivustollamme on artikkeli, joka on tarkoitettu kohdunulkoiseen raskauteen ja sen hoitoon.

Ekologisen raskauden oireet:

 • verinen emättimen purkautuminen
 • akuutti kipu vatsassa tai sivussa
 • pyörtyminen, päänsärky, ihon kipu ja nopea pulssi ovat merkkejä sisäisestä verenvuodosta
 • pahoinvointi, oksentelu

Mitä tässä tilanteessa pitäisi tehdä?

Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon tai soita ambulanssiin.

Mikä on keskenmeno?

Keskenmeno on spontaani abortti tai spontaani abortti. Noin 15-20% kaikista raskauksista lopettaa keskenmenon jopa 12 viikon ajan. Keskenmenon oireet:

 • verenvuoto emättimestä
 • kouristava kipu vatsaontelossa (yleensä vahvempi kuin kuukautisten aikana)
 • emättimen purkautuminen kudosten tai kudospalojen muodossa

Useimpia keskenmenoja ei voida estää. Keskenmeno - on kehon reaktio epänormaaliin raskauteen tai sikiön kehityksen pysäyttämiseen. (keskeytetty abortti). Keskenmeno ei tarkoita sitä, että et ole terve tai että et voi saada lapsia tulevaisuudessa. Yleisin keskenmenon syy on sikiön poikkeavuus. Toisin sanoen keho erottuu sikiöstä, joka kuolee ennemmin tai myöhemmin tai on jo kuollut.

Mitä tässä tilanteessa pitäisi tehdä?

Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon tai soita ambulanssiin.

Mikä on kuplamukka?

Virtsarakon dislokaatio on raskauden vaarallinen komplikaatio, jossa kohdussa ei ole alkioita, tai vain tiettyjä alkion kudoksia on läsnä. Kystinen luistelu voi rappeutua pahanlaatuiseksi kasvaimeksi, chorionepitheliomaksi, joka on vaarallinen naisen elämälle.

Virtsarakon luistelu on harvinainen verenvuodon syy raskauden aikana (noin 1 raskauden 1 200: sta on hankalaa rakkuloita). Useimmiten yli 35-vuotiailla naisilla kehittyy kuplahiihtäjä, ja yli 40-vuotiailla naisilla rakkulan riski kasvaa 5-10 kertaa. Kukaan ei kuitenkaan ole immuuni rakkuloita kohtaan, joten sinun pitäisi aina olla varovainen.

Rakkuloiden oireet:

Voinko olla raskaana, jos he menevät kuukausittain?

”Voinko olla raskaana, jos aikani tulee?” - gynekologit kuulevat usein tällaisen kysymyksen. Älä ole yllättynyt, mutta on naisia, jotka oppivat raskaudestaan ​​vain viidennen kuukauden aikana, koska he jatkavat verenvuotoa. Raskaustesti osoittaa positiivisen tuloksen, mutta kuukautiset tulevat ajoissa.

Useimmat naiset eivät kiinnitä huomiota tähän seikkaan eivätkä epäile, että verenvuoto osoittaa patologisia prosesseja raskauden aikana. Itse asiassa vastuuvapauden syy voi olla hyvin vakava.

Kohdun (endometrium) sisävuori on kuukautiskierron lopussa täysin kuorittu, mikä on verenvuodon syy. Raskauden alkaessa endometriumin hylkääminen pysähtyy. Näin ollen verenvuoto raskauden aikana ei ole kuukausittain, vaan verenvuoto. Siksi vastaus kysymykseen siitä, voinko olla raskaana, jos on kuukausittain negatiivinen.

Miksi verenvuoto esiintyy täsmälleen odotetulla ajanjaksolla? Endometrium liittyy läheisesti veren hormonien tasoon. Hormonien kriittinen lasku aiheuttaa toisen verenvuodon myös raskauden aikana. On tarpeen käydä gynekologissa selvittääkseen, mikä aiheutti vastuuvapauden. Hormonien määrän vähentämisen lisäksi tällaisen verenvuodon syy voi olla naisen kehossa esiintyviä infektio- tai tulehdusprosesseja.

Joskus kuukautiskierto on oire kohdun fibroideille, endometrioosille tai kohdun epänormaalille rakenteelle. Jos nainen on raskaana kaksosilla, yhden hedelmän kuolema voi myös aiheuttaa verenvuotoa.

Hormonaalista taustaa vasten verenvuoto on yleensä melko vähäistä. Spontaanin abortin uhalla veri virtaa runsaasti ja sillä on kirkkaan punainen väri. Ektopedinen raskaus on luonteenomaista vähäiselle purkaukselle ja vatsakipu.

Aikainen tutkimus ja hoito voivat säästää raskautta ja estää ei-toivottuja vaikutuksia. Tärkeintä on kuulla gynekologia ajoissa.

Bocharova Zhanna, synnytyslääkäri-gynekologi www.med-informs.ru

Kuntoilu näinä päivinä

Jos olet kuullut tällaisia ​​tarinoita, saatat saada vaikutelman, että kuukautiset raskauden aikana ovat yleisiä asioita, ehkä myös elinominaisuus. Itse asiassa se ei ole. Kuin kuunnellut ystäviensä ilmoituksia, nuori äiti, kun hän oli huomannut, että hänellä oli hänen raskausaikansa, ei häirinnyt ollenkaan ja hän ei ollut kiirettä tutkia gynekologia.

Tilannetta vaikeuttaa edelleen melko suuri määrä tämän ilmiön "eläviä esimerkkejä". Lisäksi äidit sanovat, että kaikki tämä on, että raskaus oli normaalia, ja vauva syntyi terveeksi.

No, jos näin on. Tämä tarkoittaa, että he ovat hyvin onnekkaita. Loppujen lopuksi, ei kuukausittain raskauden aikana, eikä siellä voi olla! Tämä on vaarallinen väärinkäsitys, joka voi johtaa lapsen menettämiseen ja tulevan äidin terveyteen liittyviin vaikeuksiin. Katsotaanpa, mikä voi aiheuttaa tämän ilmiön ja miksi se on niin vaarallista.

Kuukautiset raskauden aikana: voiko tämä olla

Ensinnäkin päivittäkää tietoa naisten anatomiasta ja fysiologiasta. Kuten tiedetään, kerran kuukaudessa kypsä munasolu kypsyy naisen kehoon, joka on valmis hedelmöitymiseksi. Jos lannoitusta ei ole tapahtunut, se tuhotaan ajoissa. Tänä aikana kohdun väheneminen ja poistuminen verenvuodon muodossa osoittautuu, että muna jää jäljelle sekä endometriumin kappaleet - kohdun limakalvo.

Jos muna on hedelmöitynyt, eli raskaus, kuten he sanovat, kasvoillaan, tapahtuvien prosessien olemus muuttuu merkittävästi. Keho valmistaa erityisen paikan alkioon ja toimii kovasti estääkseen kohdun hylkäämisen alkiosta.

Erityisesti naisen keho alkaa tuottaa erityistä hormonia - progesteronia. Tämä hormoni suorittaa kaksi päätoimintoa. Ensinnäkin se stimuloi kohdun (endometriumin) seinien sisävuoren kasvua niin, että alkio voi tunkeutua ja liittyä niihin paremmin. Toiseksi tämä hormoni estää kohdun seinät supistumasta, mikä estää alkion hylkäämisen.

Toivon, että tästä on selvää, että kuukausittainen raskauden aikana ei voi mennä. No, jos ne kaikki ovat, mikä on syy?

Miksi raskauden aikana on jaksoja

Kuten jo mainittiin, verenvuotoa raskauden aikana ei voida pitää kuukausittain. Poistumisen syy voi olla erilaisia ​​patologioita, äidin kehon hormonaalisten toimintojen rikkomista. Tällainen ilmiö voi olla signaali munasolun irtoamisesta, joka uhkaa keskenmenoa.

Tarkastellaan muutamia esimerkkejä yksityiskohtaisemmin.

Usein naiset, jotka toteavat, että heillä on kuukautiset raskauden aikana, kärsivät todella progesteronihäiriöt. Jos tämä hormoni on hyvin pieni, niin normaaliin kuukautiskiertoon määrättynä ajankohtana saattaa esiintyä veristä purkausta endometriumin fragmenttien kanssa.

Tämä tarkoittaa, että kohtu, kuten tavallisessa tapauksessa, poistuu ja voi samanaikaisesti hylätä sikiön. Tätä ei tietenkään voida sallia. Siksi lääkäri määrittelee oikea-aikaisen hoidon myötä tulevia äidilääkkeitä, jotka korvaavat progesteronin. Useimmissa tapauksissa turhautumisen uhka tässä turhautumismuodossa pysähtyy, ja äiti jatkaa vauvaa edelleen.

Myös syynä ns. Kuukautisiin raskauden aikana voi olla sikiön kehityksen patologiat (geneettiset muutokset) tai kohdunulkoinen raskaus. Se tapahtuu myös hedelmä ei ole kunnolla kiinni. Esimerkiksi jos odottava äiti kärsii endometrioosista tai on olemassa myoma. Kun alkio on kiinnitetty tällaiseen epäsuotuisaan paikkaan, se ei voi kehittyä normaalisti, se on huonosti mukana hapella, eli keskenmeno voi tapahtua.

Toinen hormonaalinen häiriö, joka johtaa verenvuotoon -. Toisin sanoen, yksinkertaisesti sanottuna mieshormonien ylisuuruus. Hoidon puuttuessa tämä ilmiö johtaa usein munasolun irtoamiseen ja siten keskenmenoon. Tällaisten seurausten oikea-aikainen käsittely voidaan välttää.

Toinen melko harvinainen ilmiö voidaan havaita naisilla, joilla on raskauden aikana. Näin tapahtuu niin, että alun perin muodostuu 2 alkio, eli moniraskaus. Mutta samaan aikaan yksi heistä kehittyy normaalisti ja toinen hylkää elin (epäonnistunut kiinnityspaikka, patologia jne.). Tällöin raskauden aikana esiintyvät jaksot ovat merkki yhden embrion hylkäämisprosessista.

Kuten näette, tällaisen ilmiön syyt, kuten kuukautiset raskauden aikana, ovat kaukana vaarattomista. Vielä pahemmat seuraukset. Älä siis kuuntele kokeneiden neuvoja ja älä sulje silmäsi siihen, mitä tapahtuu. Vaikka olisit hyvin, älä koe kipua ja epämukavuutta, mutta sinulla on tiputtelua, älä epäröi ottaa yhteyttä lääkäriisi kysymykseen, miksi kuukautiset tapahtuvat raskauden aikana.

Ja jos verenvuotoon lisätään selkäkipuja, jotka ovat jotain supistusten kaltaista, purkautuminen on varsin runsaasti, soittaa välittömästi ambulanssiin. Saattaa olla, että itsenäinen matka klinikalle maksaa sinulle vauvan!

Kuten jo mainittiin, monissa tapauksissa, varsinkin jos se on "hermostunut hormonit", viivästymisen uhka vältetään ajoissa asiantuntijaan. Muissa tapauksissa, vaikka mitään ei voida tehdä, sitä nopeammin ilmoitat lääkärille, että sinulla on kuukautiset raskauden aikana, sitä enemmän mahdollisuuksia sinulla on välttää terveysongelmia ja toivoa seuraavaan, menestyneempään raskauteen.

Alexandra Panyutina Naisten aikakauslehti JustLady

Onko kukaan ollut raskauden aikana kuukausittain? Onko todennäköistä, että se on niin?

Äitini meni. Tulos - täällä olen =) Todennäköisyys, kun tiedän, ei ole kovin suuri.

3. | 9.3.2009, 21:13:16

luultavasti tällaisessa tapauksessa lääkärit joutuvat jatkuvasti menemään ympäri.. se on pelottavaa, koska mitä jos on keskenmeno, joka aloittaa TTT: n ja sen kaltaiset.. En ymmärrä tätä lainkaan.. mutta on aiheita - tytöt kirjoittavat, että ne ovat raskaita ja heillä on valikoima, joka on samanlainen kuin kuukausittainen.. he pelkäävät heti, että kyseessä on eräänlainen keskenmeno ja ambulanssi.

4. | 03/10/2009, 00:22:46

Minulla oli verenkierto raskauden alussa odotetun kuukautisten päivänä, sairaalassa kysyin lääkäriltä, ​​jos tämä voisi olla kuukausittain, ja sain selkeän vastauksen, kaikki verenvuodot raskauden aikana eivät ole normaaleja! Kuukauden aikana raskauden aikana ei tapahdu, varhaisessa vaiheessa se on todennäköisimmin korionin irtoaminen, sinun täytyy käydä lääkärillä!

6. | 03/10/2009 08:34:12

Mene lääkäriin, on tietysti välttämätöntä. Ajat voivat kuitenkin kulkea raskauden aikana ja säännöllisesti, ei ensimmäisessä tapauksessa. Tiesin tällaisen tytön. hän, jos hänellä oli heitä, ei edes epäillä raskautta 6 kuukauteen asti. Hyvä on, vain sellainen rotu. Synnytetty normaalisti

7. | 03.10.2009, 1:29:26 PM

Muuten, kyllä, ystäväni oli sama tilanne. hän oppi sitä. noin 4 kuukautta ja tämän ajanjakson aikana. poika on jo 9-vuotias.

8. | 03.10.2009, 1:58:15 PM

Minulla oli, kunnes kolmas kuukausi. Poika 20 vuotta. He vakuuttivat myös, että se ei voi olla silloin, kun tuli selväksi, että se voisi olla - keskenmenon uhka. En tiedä, mitä se oli sama, mutta raskaus oli melko normaalia, sitä ei tallennettu.

10. | 05.12.2010, 00:18:39

Minulla ei ole suojattua kohdetta 24. lokakuuta. Kolmannen päivän aikana minun aikani tuli. 26 päivän jakso on aina ajoissa. Nyt 4.12 minulla ei ollut niitä marraskuussa, on olemassa joitakin merkkejä raskaudesta, negatiivinen testi, jota en edes tiedä.

12. | 01/22/2011, 15:33:29

Olen viivästynyt 21 päivää ultraäänellä, raskaus ei suljettu pois, 3 testi osoitti positiivisesti gynekologi sanoi, että kohtu on lisääntynyt odottamaan. Ja tänään tuli PMS ja alavatsan sattui. Viikonloppuna ei ole ketään, joka voisi ottaa yhteyttä lääkäriin, vaan vain tullivirkailija ei voi sanoa mitään.

14. | 01/29/2011 08:45:34

verenvuoto raskauden aikana (jos se tapahtui ja kehittyy) ei ole normi. Teille jokin toimivaltainen gynekologi vahvistaa tämän. Mutta voit jatkaa itsesi sanomista, että "hedelmä pestään." Ainoa vaihtoehto, joka voi aiheuttaa verenvuotoa raskauden aikana, on ns. Kaksisarvinen kohtu.

15. | 03/05/2011, 13:02:25

ei suojattu p. 4 kuukautta sitten tai 3.5. jaksot menevät, joskus viiveellä, vatsa ei ole jotenkin luonnollinen, tuntuu siltä, ​​että se on raskaana. testi on negatiivinen. mitä tehdä. En halua lasta.

17. | 24.3.2011, 12:50:26

Minulla oli myös suojaamaton sukupuoli, ja testissä oli 2 raitaa, sitten menstruaatiot, sitten tein testin, joka osoitti yhden nauhan ja kaikki raskauden merkit.. Minulla oli matalampi vatsa ja lantion kipeä. mitä tehdä?

18. | 04/03/2011 01:03:29

Auta sinua. Se on erittäin tarpeen. 23. tammikuuta oli kuukauden viimeinen kerta, tein kaikki 7 negatiivista testiä, menin gynekologiin 10. maaliskuuta, hän ei nähnyt mitään, sanoi raskaus.Ei ole mitään normaalia, tämä on ennen keväästä, se voi olla! parin päivän kuluttua metroasemasta tuli huono tehdä testi ja tulos oli 2 riviä, kaksi muuta tein kaikki kolme positiivista maaliskuun 28. päivänä menin toiseen lääkäriin ultraääniä varten ja kerroin noin 8 nidelia kuukausimunasta ja noin 4 munaa hedelmöittyneelle munalle! joko olen unohtanut abortin tai olen raskaana tänä aikana! Hän tarjoutui odottamaan viikkoa tarkastelemaan hedelmien kokoa. Ja sitten verinen pyyhkäisyt näkyivät kuukautisena ja menivät silloin, kun heidän pitäisi mennä, ja he siirtyivät kaksi päivää. mikä se on? ei voi ymmärtää, kerro minulle! Vatsa vetää hieman kuin kuukautiset! Mutta raskaana oleva ruokahalu lisääntyi, uneliaisuus, razdrozhitelnost! Auttakaa

19. | 05.24.2011, 23:59:39

Hei kaikki, kerro minulle, että minulla oli seksiä, 19 oli kondomilla seksin aikana, hän rikkoi ja poikaystäväni päättyi kanssani. Numeroni alkoi 20 kuukautta, mutta ei niin runsasta kuin tavallisesti. Onko nopea todennäköisyys, että voin tulla raskaaksi? Kiitos jo etukäteen.

20. | 06/03/2011, 17:37:09

Tytöt auttavat! Mieheni ja minä seisoimme niin kovaa kuin he pystyivät ja jalat kiusasivat kolme päivää harjoitellessaan useita kilpailuja. Tämän seurauksena tapahtui hieman viivästystä, sitten kuukausittainen ajanjakso. Miten luulet voivani olla raskaana? joten älä tiedä, mitä jo tehdä

verenvuoto raskauden aikana (jos se tapahtui ja kehittyy) ei ole normi. Teille jokin toimivaltainen gynekologi vahvistaa tämän. Mutta voit jatkaa itsesi sanomista, että "hedelmä pestään." Ainoa vaihtoehto, joka voi aiheuttaa verenvuotoa raskauden aikana, on ns. Kaksisarvinen kohtu.

ja että kun kaksisarvinen kohtu on verenvuoto raskauden aikana, pidetäänkö sitä normaalina? 22. | 06/18/2011, 15:26:03

Tytöt hei) Viime kuukausittain viiveellä ja mene, koska se on outoa. ei ole suurta purkausta. tahriintunut yhdellä sanalla. Tätä ei ole tapahtunut aikaisemmin. Onko raskaus mahdollista?

23. | 07.09.2011, 14:45:10

Hei tytöt)) viimeinen hetki olin 10.06, ja tämän kuukauden alussa vähän kuukautisia oli 3 päivää. Minulla ei ollut sellaista asiaa, tarkistin testin - se on negatiivinen! Ja vatsa on hyvin kipeä ja vetää, haluaa jatkuvasti nukkua, ruokahalu parani. vetää meijeriin, suolakurkkuihin. aamulla pääni pyörii ja pahoinvoi ((kolme päivää t 38.2. jos voin olla raskaana, kerro minulle. Kiitos etukäteen)

24. | 07/21/2011 05:15:37 AM

Aloitin tuon kuukauden kaksi päivää aikaisemmin kuin tavallisesti, ja tässä kuussa 2 päivää myöhemmin ja niukasti, joskus tunnen pahoin, mitä se voi olla? Kerro minulle, kiitos)))

25. | 08/01/2011 10:43:16 AM

20.06 jälkeen oli suojaamaton sukupuoli, jonka jälkeen kuukaudessa menstruatiot menivät, mutta oli tunne, että vatsa kasvoi, ja haluan jatkuvasti nukkua, siellä oli myös pa. Mutta 23.07, mutta kondomin kanssa nyt, se on jo 4 päivää.

26. | 09/12/2011, 13:52:02

Minulla oli viivästys 6 päivää, koe osoitti 2 nauhaa, 4 tunnin kuluttua kuukausittaiset menivät.

27. | 09/17/2011, 09:38:56

Minua ei suojattu s. 14.06 on saatu 10. päivänä kuukauden lopun jälkeen.. Olin hyvin huolissani siitä, että voisin tulla raskaaksi.. odottivat ensi kuun.. En tiennyt tarkkaa päivää, mutta tein testin aamulla, näytin 2 baaria, näytin 2 baaria, puolen tunnin kuluttua kuukaudessa mutta hyvin vähän, ja väri ei ole selvä. 2 päivää on kulunut. hän oli gynekologi, hän sanoi, että mikään ei tehnyt enemmän negatiivisia testejä, kuukausittain mene säännöllisesti jonnekin, joka edes tulee 1,2 päivää aikaisemmin, viime kuussa kului normaalisti runsaasti, mutta tytöt pelkäsivät, että he voisivat mennä ja heidän kanssaan.. mutta muutoksia ei tapahtunut. ei maistaa muita..

29. | 09/28/2011, 12:12:27

Hei! Olen luultavasti nuorin täällä. mutta tästä huolimatta ongelma ei ole kaukana lapsellinen. ehkä joku kokeneempi kertoo minulle? Olen hyvin kiitollinen, missä sitten viikolla 4-5 minulla oli ensimmäinen sukupuoli. Suojattu kondomilla. kuukausittaiset ajanjaksot, jotka sen jälkeen menivät ajoissa, mutta jostain syystä he kävivät kuin jotakin muuta, he olivat menneet 5-6 päivää, ja nyt he olivat 4! Mutta totuus on, että ensimmäiset 2 päivää olivat runsaampia kuin koskaan, 3 päivää vähemmän ja 4, 4 päivää, jo jäljellä. Se ei näytä olevan selkeitä merkkejä. muuten teki 6 testiä kaikki negatiivisia. Pelkään mennä lääkärille. koska raskaus (jos sellainen on) ei ole toivottavaa. Minun on vielä odotettava kaksi viikkoa ennen kuukautisia lokakuussa, mutta minun on tiedettävä kyllä ​​tai ei niin pian kuin mahdollista! Kerro minulle, mikä on raskauteni todennäköisyys? Ja voisivatko nämä muutokset johtua siitä, että sukupuoli oli ensimmäinen?

30. | 09/28/2011, 12:12:57

Hei! Olen luultavasti nuorin täällä. mutta tästä huolimatta ongelma ei ole kaukana lapsellinen. ehkä joku kokeneempi kertoo minulle? Olen hyvin kiitollinen, missä sitten viikolla 4-5 minulla oli ensimmäinen sukupuoli. Suojattu kondomilla. kuukausittaiset ajanjaksot, jotka sen jälkeen menivät ajoissa, mutta jostain syystä he kävivät kuin jotakin muuta, he olivat menneet 5-6 päivää, ja nyt he olivat 4! Mutta totuus on, että ensimmäiset 2 päivää olivat runsaampia kuin koskaan, 3 päivää vähemmän ja 4, 4 päivää, jo jäljellä. Se ei näytä olevan selkeitä merkkejä. muuten teki 6 testiä kaikki negatiivisia. Pelkään mennä lääkärille. koska raskaus (jos sellainen on) ei ole toivottavaa. Minun on vielä odotettava kaksi viikkoa ennen kuukautisia lokakuussa, mutta minun on tiedettävä kyllä ​​tai ei niin pian kuin mahdollista! Kerro minulle, mikä on raskauteni todennäköisyys? Ja voisivatko nämä muutokset johtua siitä, että sukupuoli oli ensimmäinen?

31. | 09/28/2011, 18:24:25

Lera. On epätodennäköistä, että voisi olla raskaus, jos olisit suojattu, mutta se oli epäonnistuminen kehon rakenneuudistuksen takia, joten se oli minun identiteettini. Se ei ollut flabby eikä rikkonut sitä ei voi huolehtia!

32. | 09/28/2011 23:19:28

Hei kaikki, siellä oli viive 21 päivää, tänä aamuna oli gynekologi uudelleentarkastelun, he vahvistivat, että hän oli raskaana, ja vastuuvapaus alkoi illalla, vaaleanpunainen vetinen, mielestäni kuukausittaisen ajan pitäisi alkaa.Voiko lääkäri tehdä virheen, tiedän, että jotkut heistä olivat kuukausittain raskauden aikana kerro minulle

Hei, kaikki he tulivat luokseni aikana, jolloin minun vatsani kipasi hyvin vain pillereitä, jotka olisivat olleet ohi, en tavallisesti mennyt tavalliseen tapaan hyvin paljon ja se oli hieman kaikki kolme päivää ja kaikki 3 päivää vatsani vaivannut ja nyt vain jotkut epämiellyttävät haju alkaa särkyä minun rinnat enemmän menen wc usein! testi ei ole vielä tehnyt! miten luulet olevani raskaana?

34. | 03.10.2011, 21:25:16

nuuuuuu. On olemassa oireita (joten on parempi tehdä testi tai mennä lääkärin puoleen. Mutta viime aikoina he myös menevät pieleen, minulla on yleensä 2 päivän identiteetti ja ensimmäinen kolmas on niin. Mutta ne eivät myöskään ole selvät, mutta toivon myös, että kaikki ok., merkkejä ei ole.

35. | 05.10.2011, 21:27:37

kerro miehellemme, että haluamme lapsen, ja se näyttää osoittautuneen ja rintakehä alkoi turvota ja särkyä kiintymystä ja ruokahalua raivoissaan uneliaisuutta ärtyneisyys, mutta se oli aika kuukautisten ajan ja he alkoivat kertoa minulle, jos voisin olla raskaana tai tämä sairaus on jonkinlainen

37. | 10/19/2011 08:20:20

Hei Kerro minulle. 9. lokakuuta mieheni lakkasi suojelemasta itseään, oli raskauden merkkejä, usein juoksi wc: hen, lisääntynyt ruokahalu, ruoan maku muuttui.

38. | 19.10.2011 17:48:13

Tytöt, kerro minulle, kiitos! Tänään, neljäs päivä on hermostunut, vatsahtaa vatsan alareunassa, päänsärky, joskus pyörivät, lämpötila nousee -37! BT-37! Viime kerralla kuukautiset menivät viiden päivän viiveellä ja eivät menneet kuten tavallista 7 päivää ja 4-5. Tällä kertaa he tulivat 3 päivän viiveellä ja sitten jonkinlaiseen purkautumiseen alusta alkaen, en voi nukkua ollenkaan, nukun yli 12 tuntia päivässä, PA oli odotetun ovulaation päivä. Kyllä, mutta rinnassa on kasvanut ja se sattuu, se ei ole koskaan tapahtunut ennen. Voisiko tämä olla raskaus? Mitä minun pitäisi tehdä? Tytöt, apua, kiitos!

39. | 10/19/2011 20:05:36

nuuuuuuuu. Nast. allekirjoittaa kaikki! tee testi tai parempi mennä ultraääniin. ja se on täysin mahdollista.. ja ruskea purkaus ja pohjan aleneminen syklin aikana on minulle normaalia. juuri nyt monet ihmiset valittavat siitä. samoi: n viimeiset 4 kuukautta. Minäkin pelkäsin.. menin ultraääniin ja rauhoittuin, mutta minulla ei ollut merkkejä eikä viivytystä ollut.

40. | 10/20/2011, 17:14:41

Kerro minulle, olin pa, kondomi murtui, sen jälkeen halusin jatkuvasti nukkua, rintakehäni oli turvonnut, suonet ilmestyivät rintaan ja kaulani ympärille, tunnen pahoin, kuukautiset menivät 10–15 päivää pa, mutta ne eivät menneet tavalliseen tapaan, 3 päivää pikkuhiljaa, ja päivässä 4-5 jonkinlainen ruskea härkä, mikä se on?

42. | 24.10.2011, 08:33:56

Apua, minulla on aina kondomi, mutta en käytä sitä välittömästi. 2,5 viikon viive oli, eilen testi osoitti 2 nauhaa, nyt mennään, onko todennäköistä, että olet raskaana?

43. | 10.24.2011, 17:25:42

Elena, olet raskaana, ehkä jotkut naiset ovat raskauden aikana sikiön sikiön aikana, ne voivat mennä jopa 5 kuukautta tai raskauden loppuun asti

Tein sen testin, minulla oli varas-nauha hyvin heikko, se ei ollut niin paljon näkyvissä kuin toinen! Odotan, että toinen kuukautiset eivät tule mitä tehdä?

45. | 10.25.2011, 14:55:34

Hei, kerro minulle, kenellä on ainakin jonkin verran tietoa tästä: Kaksi kuukautta sitten oli suojattu pa, sillä siitä hetkestä lähtien ei ollut enää sukupuolta, kaksi ajanjaksoa oli kulunut, he olivat ajoissa. Merkkejä periaatteessa ei ole BT: tä kuukausien jälkeen. koska se pitäisi pudota 36,2: een, rintakehä ei satuta, mutta se häiritsee minua. Jos kosketat rintakehää, on hyvin vähän havaittavissa olevia Montgomery-tuberkeleja, tai miten niitä korjataan, hyvin, toivon, että ymmärrät, mitä luen. Mitä tämä tapahtuu, kun B. Kerro minulle, jos otat huomioon kaiken, mitä kirjoitin, mikä on B: n todennäköisyys? Ja voisiko nämä kuohumat näkyä ilman raskautta, odotan vastauksiasi, kiitos etukäteen

Minulla on 3d vetämällä pohjaa ja viivettä. 5 päivää veri on mennyt, mutta ilman kipua.

Teksti on nichrome. veresi on mennyt ja kaikki. rauhallinen pannukakku)

Tein sen testin, minulla oli varas-nauha hyvin heikko, se ei ollut niin paljon näkyvissä kuin toinen! Odotan, että toinen kuukautiset eivät tule mitä tehdä?

Hei! Olen luultavasti nuorin täällä. mutta tästä huolimatta ongelma ei ole kaukana lapsellinen. ehkä joku kokeneempi kertoo minulle? Olen hyvin kiitollinen, missä sitten viikolla 4-5 minulla oli ensimmäinen sukupuoli. Suojattu kondomilla. kuukausittaiset ajanjaksot, jotka sen jälkeen menivät ajoissa, mutta jostain syystä he kävivät kuin jotakin muuta, he olivat menneet 5-6 päivää, ja nyt he olivat 4! Mutta totuus on, että ensimmäiset 2 päivää olivat runsaampia kuin koskaan, 3 päivää vähemmän ja 4, 4 päivää, jo jäljellä. Se ei näytä olevan selkeitä merkkejä. muuten teki 6 testiä kaikki negatiivisia. Pelkään mennä lääkärille. koska raskaus (jos sellainen on) ei ole toivottavaa. Minun on vielä odotettava kaksi viikkoa ennen kuukautisia lokakuussa, mutta minun on tiedettävä kyllä ​​tai ei niin pian kuin mahdollista! Kerro minulle, mikä on raskauteni todennäköisyys? Ja voisivatko nämä muutokset johtua siitä, että sukupuoli oli ensimmäinen?

Teksti 49. | 11/09/2011 21:11:10

tytöillä minulla on tällainen ongelma juuri nyt: mieheni ja minä olemme yrittäneet tulla raskaaksi kolmeksi kuukaudeksi, mutta valitettavasti. ensimmäisen kerran, testi teki yhden selkeän toisen tuskin näkyvä ja kaikki myöhemmät testit ovat samat, kuukausittain säännöllisesti BT 37.3 ei mene lääkäriin vielä (ei ole aikaa, ja miten voin mennä kuukausittain sitten mennä) vatsa pirun se tuli enemmän, mitä sitten tehdä?

Tein sen testin, minulla oli varas-nauha hyvin heikko, se ei ollut niin paljon näkyvissä kuin toinen! Odotan, että toinen kuukautiset eivät tule mitä tehdä?