Miten juoda salvia vaihdevuodet ja hikoilu

Perinteinen lääketiede tarjoaa menetelmiä, joilla voit selviytyä taudeista tai parantaa hyvinvointiasi tietyillä elämänkausilla. Samoista kasveista on mahdollista valmistaa hyödyllisiä otteita, viitteitä, infuusioita ilman erityiskustannuksia ja saavuttaa useita tavoitteita samanaikaisesti. Joten, monet ihmiset ottavat salvia vaihdevuodet ja vuorovesi - tämä yrtti on monia ominaisuuksia, jotka on todistettu käytännössä.

Salvia parantavat ominaisuudet vaihdevuosien aikana

Salvia sisältää fytoestrogeenejä - ei-steroidisia aineita, joilla on luonnollisia ominaisuuksia ihmisen (tyypillisillä naishormooneilla). Jos otat suun kautta raaka-aineiden perusteella lääkärin antamien suositusten mukaisesti, voit normalisoida munasarjojen ja joidenkin muiden hormonaalisten rauhasien toimintaa. Menopausijaksolle ominaiset negatiiviset fysiologiset ilmenemismuodot häviävät tai pehmentyvät huomattavasti. Samalla palautetaan sukupuolielinten verenkierto, estetään tulehdus ja kapillaariseinät vahvistuvat. Hiusväri paranee, akne katoaa, rypyt tasoittuvat.

Päänsärky pysähtyy: yrtti sisältää orgaanisia happoja ja eteerisiä öljyjä. Ne rauhoittavat hermoja, lievittävät liiallista ärtyisyyttä, hikoilua sekä rentoutumista, auttavat ylläpitämään hyvää terveyttä. Emotionaalisia häiriöitä, päänsärkyä ja kohdun kipuja, mielialan vaihteluja, vapinaa, masennusta ei tapahdu.

Salvin vaikuttavat aineet

Salvia on yksi harvoista kasveista, joiden tarkoituksenmukaisuutta vahvistaa lääketieteellisen tutkimuksen tulokset. On tunnettua, että 80% naisista, jotka ruoanvalmistavat kotona asiantuntijan todistuksen mukaan, pääsivät eroon kuumista aaltoista ja muista vaihdevuosien oireista. Muiden 20%: n tila on parantunut huomattavasti, hormonaalinen tausta on normalisoitunut, koska luonto on sisällytetty laitoksen kokoonpanoon:

  • tanniinit, saponiinit, parantaa verenkiertoa ja poistaa huimausta;
  • flavonoidit, jotka estävät solujen ikääntymistä;
  • vitamiinit (B1, C), aminohapot, aineenvaihduntaprosessien harmonisointi, tulehduksen vähentäminen;
 • mikroelementit (kupari, sinkki, mangaani), jotka stimuloivat aivoja, immuniteetin palauttaminen.

Sveitsiläiset tiedemiehet ovat äskettäin osoittaneet empiirisesti, mitä hyötyä salvia parantavista ominaisuuksista on naisille, joilla on huipentuma. Riittää, kun tinktuura juodaan 30 päivän ajan positiivisen vaikutuksen saamiseksi. Mielenterveys palautetaan vähitellen fyysisen kanssa.

Käyttöaiheet

Salviaan perustuvia korjaustoimenpiteitä suositellaan niille, joilla on vaihdevuosien tyypillisiä oireita (varhainen, myöhäinen). Nämä ovat hikoiluja, päänsärkyä, lämmön tunne kehon yläosassa, sydämen sydämentykytys. Havaitaan endokriinisten ja verenkiertoelinten häiriöitä, emättimen limakalvo kuivuu, pahoinvointia, painehyppyjä. Hyvinvointiin liittyvät ongelmat, unettomuus, kutina ovat mukana selittämättömässä hermostuneisuudessa, erottamattomassa ärtyisyydessä, psykologisessa epävakaudessa.

Joskus hormonaalinen epätasapaino ja hypotalamuksen heikentynyt toiminnallinen alue, joka on vastuussa termoregulaatiosta, esiintyy vain yhdessä oireessa - vuorovesi. Tämä merkki vaihdevuodesta on tuttu suurelle osalle kypsistä naisista. Sen läsnäolo on tärkein viittaus salvin käyttöön.

Käyttömenetelmät, reseptit ja annostus

Yrtti on määrätty niille, jotka eri syistä eivät voi tai eivät halua ottaa synteettisiä hormonaalisia lääkkeitä. Korvaus on onnistunut - salvia toimii varovasti, auttaa nopeasti (pääpaino - estrogeenin määrän vähentäminen, FSH, progesteroni veressä), ei anna ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Juomia on helppo valmistaa, se ei vie paljon aikaa, vaikkakin on välttämätöntä noudattaa tiukasti parantavien aineiden suhteita ja valmistusmenetelmiä. Sage tarkoittaa lääkekasveja, joiden teho on lisääntynyt.

Aktiivisten aineiden toiminnan periaate, kuten tavallisesti, tällaisten raaka-aineiden osalta on kumulatiivinen. Erinomaiset tulokset voidaan saavuttaa jonkin aikaa normaalin saannin alkamisen jälkeen. Mutta positiiviset muutokset havaitaan muutaman tunnin kuluttua ja kestävät päivään asti, mikä lisäksi parantaa mielialaa.

Sage-mehu

Jos on mahdollista kerätä tietyntyyppistä ruohoa itsenäisesti, ekologisesti puhtaissa paikoissa, lehtien pesun jälkeen voit puristaa ne useiden kerrosten läpi. Tuore neste ottaa 2 rkl. lusikat päivässä (ei enää). On parempi laimentaa lämpimällä vedellä. Jäljelle jäävät raaka-aineet tulee kuivata myöhempää käyttöä varten käyttäen viileää, tuuletettua paikkaa, kuten ullakkoa tai erikoisvarustusta. Joskus on sallittua syödä useita papereita joka päivä, mutta enintään 2 kuukautta. Ensimmäisten 30 päivän aikana vuorovesi on puolittunut, kurssin loppuun mennessä 70%.

Sage-öljy

Myydään apteekeissa, mutta korkea laatu maksaa paljon tai tehdään itsenäisesti. Kesän aamulla kasteen kuivumisen jälkeen on välttämätöntä kerätä kasvit kokonaan, mutta ilman juuria, jotta ne voidaan sijoittaa varjossa kuivausta varten. Laita sitten lasisäiliö, kaada kasviöljy huipulle, laita pimeään, lämpimään paikkaan, jossa on vakaa lämpötila. 2 viikkoa pitää siellä, jatkuvasti sekoittamalla, sitten lähteä ja odota kaksi kertaa niin kauan. Suodatin, levitä tarkoitukseen: lisää 1-2 tippaa teetä (jos vasta-aiheita ei ole), tee kevyt hieronta tai hengitä. Tätä varten kaada agentti altaaseen tai levitä ranne- tai kyynärpään iho, hengitä höyryt vähitellen.

Sage Baths

On tarpeen valmistaa liemi tai infuusio asianmukaisesti, kuten alla on esitetty, ja sekoita veteen, joka on korkeintaan 40 ° C. Lie alas 10-15 minuuttia, rentouttava. Pääsyaikojen määrä - 1 kerran 7-10 päivän ajan tai lääkärin kanssa neuvotellen, se on parempi iltaisin. Vasta-aiheet tämän tyyppisille kasviperäisille valmisteille vaihdevuodet ovat merkityksellisiä vain hypertensiivisille potilaille: salvia lisää merkittävästi verenpainetta. Jäljellä olevat potilaat voivat tavanomaisista menettelyistä johtuen päästä eroon unihäiriöistä, hyperhidroosista, sydämen sykkeen keskeytyksestä.

Miten keittää teetä salvia aikana vaihdevuodet?

Huuhtele puolen litran säiliö kuumalla vedellä, kaada 3 tl lehtia, 4 - rakeistettu, 1 tl raakaa salviaa, hieman kalkkisävyinen. Lisätään kiehuvaa vettä kahteen kolmasosaan tilavuudesta, kääri pyyhe 10 minuuttia. Täytä sitten ylhäältä.

Toinen vaihtoehto: ottaa 1-2 teelusikallista hienonnettua yrttiä, kaada 250 ml kiehuvaa vettä, jätä 15-30 minuuttia, valuta. Juo annoksia 1 lasi, maistamalla sitruunamehua, hunajaa. Taajuus - useita kertoja päivässä. Sivun positiivinen vaikutus on yleinen terveyden parantaminen.

keittäminen

2 rkl. lusikat salviaa ottavat 0,7 litraa kuumaa vettä. Laita alhainen tulipalo 10 minuutiksi. Poista, odota puoli tuntia. Läpäise pieni siivilä tai sideharso. Ota tuoretta 3-4 kertaa päivässä neljäsosa kuppi, 30-40 minuuttia ennen ateriaa.

infuusio

2 rkl. lusikka hautaa yrttejä lasillisella vedellä, laitetaan vesihauteeseen hitaalla tulella. Pidä 15-20 minuuttia ilman kiehumista. Jätä 1 tunti huoneenlämpötilassa, sitten valuta. Juo kuten edellä, tai 15-20 tippaa kolme kertaa viikossa. Voit laittaa sen jääkaappiin, mutta enintään 1 päivään.

Kotitekoisia tai ostettuja tinktuureja tulisi arvioiden mukaan käyttää hieman laimennettuina, 15-30 tippaa päivässä. Oikea resepti viinin tai makean veden valmistamiseksi: ota 1 osa tuoretta ruohoa 5 osaa nestettä (10, jos raaka-aine on kuivattu), jätä lämpöpatteriin useita tunteja tai pullo 1-2 viikkoa. Työkalu lehtien alkoholiliuoksesta suhteessa 1: 100 - salviini - pidetään korkealaatuisena kasviperäisenä antibioottina.

Salviaineet

Valmistettu sinertävän vihreänä, erityisesti tuoksuvina tabletteina, joissa on viistetyt reunat, pyöreät litistetyt pastillit karamellialustalla, jauhe (yleensä pakattu 50 g: n pakkauksiin), kuiva kasviperäinen kokoelma eri kokoisissa astioissa. Raaka-aineet saadaan jauhamalla kukinnan aikana kerätyt lehdet haluttuun tilaan. Tämä on aika, jolloin kasvi kerää bioaktiivisten komponenttien enimmäismäärän.

On myös lääkkeitä, kuten "Menofore", joka sisältää salvian uutetta yhtenä perus- tai apuaineista. Niitä käytetään paikallisesti ja ne erottuvat laajim- man toiminnan spektrillä. Menopausaalisten oireiden lievittämisen lisäksi ne voivat auttaa selviytymään tulehduksista, tappamaan mikro-organismeja ja tarjoamaan köyhtyviä, supistavia vaikutuksia.

Yhteisvaikutukset muiden lääkkeiden kanssa

Sage sopii hyvin muihin kasviperäisiin lääkkeisiin, myös niihin, joilla on samankaltaisia ​​ominaisuuksia: kamomillan, sitruunamelan, linden kukkien, timjamin, orapihlajan, tammen kuoren, äyriäisten infuusiot ja decoctions. Perinteisesti lääkkeiden kanssa ei ole esteitä. Lopullista diagnoosia tehtäessä, varsinkin jos kyseessä on pitkäaikainen hoito, viimeinen sana tulisi jättää asiantuntijan tehtäväksi.

Vasta-aiheet ja haittavaikutukset

Salvikasvien käyttö gynekologiassa vaihdevuosien aikana suoritetaan tiukasti lääkärin luvalla ja valvonnassa. On ehdottomasti kiellettyä määrätä itsellesi tai muille itsellesi estrogeenikäsittely, jotta kuumien aaltojen vakavuutta voidaan vähentää, hikoilla päästä eroon ja säätää lämmönsäätöä. Kasvi on vaarallista imettäville ja raskaille, erityisesti raskauden alkuvaiheessa. Tapahtumien huonolla kehityksellä, kun tämä ajanjakso sekoittuu ennaltaehkäisyyn, voidaan menettää sekä terveys että lapsi.

Naiset, joilla on gynekologisia ongelmia, ne, joilla on heikko munuaisten toiminta, ja kilpirauhanen ovat hyökkäyksen kohteena. Jälkimmäisessä tapauksessa valitukset pysyvästä "kurkkuun". Hoidon tulisi olla:

 • yliherkkyys;
 • allerginen luonnollisille ainesosille elintarvikkeissa, juomissa, lääkkeissä;
 • kärsivät vakavasta yskästä;
 • ne, jotka ovat kärsineet tai kärsivät syövästä, ovat syövän vastaisia;
 • hypo - ja hypertensiiviset, epileptiset lääkkeet, diabeetikot.

Salviaa ei tarvitse käyttää ennaltaehkäisevästi tilanteessa, jossa ei ilmene voimakasta epämukavuutta eikä synteettisten lääkkeiden ottaminen ole tarpeen. Menopausin alkamisen ehkäisemiseksi tai hidastamiseksi kasvi ei myöskään voi.

Lääkkeiden raaka-aineiden ostamiseen ei ole tarvetta saada reseptiä, mutta sitä käytettäessä on tarpeen noudattaa vanhentumispäiviä. Kuivien maksujen osalta se on 1-1,5 vuotta, pastillit, tabletit - kaksi kertaa enemmän. Säilytä ne poimimalla tiheä pahvi, paperi, liinavaatteet tai lasisäiliöt: laatikot, pussit, tölkit. On tärkeää löytää tummia, lämpimiä (mutta ei kuumia), kuivia tuuletettuja huoneita, joissa lapsille, eläimille ei ole pääsyä.

yliannos

Se havaitaan harvoin, se ilmenee tilannollisesti: suu kuivuu, sydän lyö voimakkaasti, tuskallinen päänsärky ilmestyy, veren sokeripitoisuus laskee jyrkästi. Joskus alkaa kramppeja. On olemassa myrkytyksiä, varsinkin pitkäaikaisen antamisen jälkeen keskeytyksettä: maksassa ja munuaisissa ei ole aikaa käsitellä ja poistaa toksiineja. Vaikka vuorovesi on pitkä, päivässä voi kestää enintään 6 tablettia tai imeskelytablettia 2 tunnin välein. Et voi pureskella sitä - pidä sitä vain suussa, kunnes se on täysin liuennut, muuten ei tule hyötyä.

Yliannostus on mahdollista vakuuttaa tiukasti noudattaen asiantuntijan suosituksia ja tehdä 30 päivän pituinen tauko jokaisen salviajan käytön jälkeen. Tutkijat ovat vahvistaneet: jatkuvalla käytöllä ruohon tehokkuus laskee 21–35 vuorokauden taajuudella. Jos lähestyt hoitoa viisaasti, vuosi voi viettää useita kursseja. Useimmat naiset, joilla on vaikea vaihdevuodet, riittää palautumaan, palauttamaan luiden ja kudosten mineraalikoostumuksen, yhdenmukaistamaan aineenvaihduntaa. Hiusvoiteet, kasvihuone on sallittua milloin tahansa, edellyttäen että ei ole todennäköisyyttä, että riippuvuus on mahdollista ja että uutteiden kosketus limakalvojen kanssa ei ole mahdollista.

Kuinka ottaa salvia vaihdevuodet ja kuumat vilkkuu

Climax - naisten kehon hormonaaliset muutokset, jotka liittyvät ikään liittyviin ominaisuuksiin. Tässä tilassa nainen kärsii kuumia aaltoja, vilunväristyksiä, lisääntyneestä hikistä, painehäviöistä. Hänen elämässään nainen joutuu murrosiän, synnyttävän iän ja lasten syntymän, vaihdevuodet. Jälkimmäistä havaitaan hedelmällisyyden lopettamisen ja kuukautisten lopettamisen yhteydessä.

Menopausin merkkien intensiteetti kussakin reilussa sukupuolessa erikseen. Joku liikaa liiallisesti jatkuvan epämukavuuden terveydentilaan, kun taas toiset naiset eivät useinkaan tunne epäonnistumisen ilmenemistä hormonaalista taustaa vasten. Melkein aina nainen tuntee lämpöäänsä ruumiinsa. Tämä aiheuttaa tiettyä epämukavuutta.

Monet kasviperäisiä lääkkeitä, jotka perustuvat lääkekasveihin, auttavat selviytymään vuorovedestä ja lämmöstä. Vanhoista ajoista lähtien kasviperäiset ja paranijat ovat neuvoneet naisia ​​ottamaan salvia vaihdevuosien aikana. Tällä laitoksella on erityisiä parantavia ominaisuuksia - vanhoina aikoina ne pääsivät eroon tällaisista vaivoista, kuten kuumetta, impotenssia, kuumia aaltoja ikääntymisen aikana, lisääntynyttä sydämen lyöntiä.

Sage-koostumus

Sage on erittäin mielenkiintoinen lääkekasvi. Se kasvaa tasangoilla ja metsissä, lääkekasvien syntymäpaikka on italialaiset avoimet tilat. Salvia löytyy myös Euroopassa, Kreikassa, Jugoslaviassa ja Ukrainassa. Venäjällä paljon tätä yrttiä kasvaa Krasnodarin alueella. Termofiilisessä pensasessa on pitkänomaiset lehdet, suora, haara varsi ja puumainen juuristo. Salviaineen osat ovat ainutlaatuinen lääketieteellinen raaka-aine, jonka luonto itse luovuttaa ihmiselle paranemista varten.

Ompelussa kerättyä ja kuivattua salvia käsiteltäessä tai katoksen alla. Kuiva lehdet pakataan sitten pusseihin. Yrttiä käytetään laajasti erilaisissa perinteisen lääketieteen resepteissä kurkkukipu, ikenien tauti, vaihdevuodet, hengitysteitse ja keittämistä. Salvia käytetään myös parantamaan tuberkuloosista, vatsakrampeista ja keuhkoputkentulehduksesta. Myös kasviuutteita käytetään farmakologisessa teollisuudessa monien lääkkeiden vapauttamisen myötä.

Yrtin terapeuttinen vaikutus johtuu erilaisten eteeristen öljyjen korkeasta pitoisuudesta. Laitoksen kemiallisessa koostumuksessa on läsnä:

 • kamferiyhdisteet;
 • borneol;
 • kineolin;
 • tanniinit;
 • hyödyllisiä flavonoideja;
 • mineraalit;
 • ursolihappo;
 • haihtuvia;
 • Tujonit;
 • estrogeenit;
 • alkaloidi;
 • Salvini;
 • vitamiinit A, E, B1, C.

Sage on voimakas luonnollinen antiseptinen aine, koska siinä on suuri thujonipitoisuus. Yrtti on tulehdusta ehkäisevä vaikutus ja auttaa parantamaan kehoa monista tulehdusprosesseista kurkunpään, keuhkoputkien, keuhkojen ja ruoansulatuskanavan kautta.

Usein ruohoa käytetään huuhtelemaan suu hampaiden ja ikenien sairauksilla. Kasvin sisältämä salviini on luonnollinen antibiootti, joka auttaa poistamaan monia ihmisen vaivoja. Se toimii suoraan tulehduksen kohdalla ja taistelee aktiivisesti patogeenisiä mikro-organismeja vastaan. Siksi salvia käytetään kurkkukipujen ja hampaiden ongelmien huuhteluun ja hengittämiseen.

Koska yrtti sisältää suuren määrän erilaisia ​​eteerisiä öljyjä, sillä on vahva aromi ja sitä käytetään ruoanlaitossa mausteena. Erittäin aktiiviset alkaloidit parantavat ruoansulatusta, edistävät ruoan ruoansulatusta ja estävät ruoan mätänemisen mahassa.

Käyttöaiheet salvia käytön aikana vaihdevuodet

Climax naiselle on luonnollinen prosessi, joka kestää melko paljon. Säännölliset kuumat aallot vaikuttavat haitallisesti verisuonten ja rauhasien seiniin. Nainen kärsii ilman puutteesta, hengenahdistuksesta, nopeasta sykeestä ja lisääntyneestä hikoilusta. Usein on päänsärky, liiallinen ärtyneisyys tai päinvastoin apatia.

Hormonaaliseen rakenneuudistukseen liittyy psyko-emotionaalisen taustan poikkeavuuksia. Nervuus, unettomuus, emotionaaliset puhkeamiset, mielialan vaihtelut mukana naisella koko vaihdevuosien ajan.

Tanniinit, fytoestrogeenit, flavonoidit, jotka sisältyvät salvaan, auttavat selviytymään vaihdevuodet. Sage on otettava, jos olet huolissasi:

 • lisääntynyt hikoilu;
 • kuumia aaltoja päivän aikana;
 • migreeni;
 • kipu pään ajallisissa ja niskakalvon osissa;
 • korkea verenpaine;
 • nopea pulssi;
 • angina pectoris;
 • takykardia.

Yrttipohjat ja kasviperäiset uutteet auttavat pääsemään eroon terveysongelmista ja vakauttamaan hormoneja sekä tunnelmaa. Sage auttaa normalisoimaan unta, parantamaan hikirauhasen, sydämen ja verisuonten toimivuutta.

Monet herbalistit ja perinteiset parantajat harjoittivat salvia vuorovesi. Monet reseptit ovat säilyneet. Ne auttavat modernia naista selviytymään vaihdevuodesta, vakauttamaan hormonit elimistössä ja lievittämään niihin liittyviä vaihdevuosien vaivoja.

Sage Dosage Forms

Monet paranijat uskovat, että luonteeltaan ei ole parempaa kasvia, joka auttaa vaihdevuodetonta naista. Yrtti sisältää luonnollisia hormoneja, tarvittavia happoja ja vitamiineja, jotka stabiloivat hormonien tuotannon. Tämän seurauksena naisen hyvinvointi paranee.

Hoitoa varten voit ostaa apteekkiketjussa valmiita yrttejä tai valmistaa itsenäisesti raaka-aineita. Farmakologinen teollisuus tuottaa myös salviuutetta tableteissa, jauheissa, imeskelytabletit.

Yleisimmin käytetty kansanlääketieteessä on kasviperäistä keräämistä. Leikattuja yrttejä myydään apteekeissa pakkauksissa. Kotona on helppo säilyttää pimeässä paikassa.

Salviaineiden tableteissa on erityinen aromi, viistetyt reunat ja kaiverrus. Lääkkeen pillerimuodon varjo on vaaleanvihreä ja roiskeet. Kasviuutteeseen perustuvia salvijauhetta ja litteitä pastilejä käytetään myös lääketieteessä.

Kaikki salviuutetta sisältävät valmisteet on käytettävä oheisten ohjeiden mukaisesti. Tämän yrtin käyttöön liittyy tiettyjä lääketieteellisiä vasta-aiheita.

Vasta

Et voi ajatella, että kaikki lääkekasvit ovat hyödyllisiä. Joillakin ihmiskehon ominaisuuksilla, joidenkin kroonisten sairauksien läsnäololla, parantava kasvi voi toimia negatiivisesti. Terveyden heikkenemisen estämiseksi sinun täytyy tietää, milloin et voi ottaa salvia.

Vasta-aiheet yrttien ottamiseksi:

 • vakava verenpaine;
 • epilepsia;
 • kohdun;
 • monirakkulatauti;
 • endometrioosi;
 • kilpirauhasen sairaus;
 • jade;
 • leikkauksen jälkeen.

Jos on vasta-aiheita, on parempi, että nainen pidättäytyy käyttämästä salviaineita ja huumeita. Muuten voit aiheuttaa terveydentilan heikkenemistä.

Haittavaikutukset

Sage voi aiheuttaa nämä sivuvaikutukset:

 • sokerin voimakas lasku verenkierrossa;
 • hypoglykemia;
 • kuivuus suussa;
 • allerginen reaktio;
 • sydämentykytys.

Haitallisten tapahtumien osalta vähennä lääkkeen annosta tai lopeta salvia.

Sage aiheuttaa glukoosipitoisuuden laskun verenkierrossa. Kasviuute on otettava varoen, koska se voi aiheuttaa glykemian kehittymisen. Jos rikot sokerin esiintymistä, esiintyy suun kuivuminen, lisääntynyt jano, pyörtyminen.

Jos ruoho on allerginen, on tärkeää lopettaa välittömästi sen käyttö. Sage voi aiheuttaa nokkosihottumaa iholla, angioedeemaa, repimistä, aivastelua, ihottumaa ja kutinaa.

Kuinka ottaa salvia vaihdevuosien aikana

Asiantuntijat suosittelevat pitkäaikaisen vuoroviljelylääkkeen ottamista salviuutteen perusteella. Voit ostaa lääkkeitä salviasta apteekissa ilman reseptiä. Jos lämmön tunne ei läpäise, on sallittua käyttää enintään 5 salvia tablettia päivässä. Lääkkeiden ottamisen on oltava vähintään 2 tuntia.

Voidaan käyttää tabletin muotojen hoitoon. Tabletti tai imeskelytabletti tulee säilyttää suuontelossa, kunnes se on täysin liuennut. Ei tarvitse pureskella lääkettä. Valmiit lomakkeet on helppo ottaa. Voit poistaa hermostuneisuuden ja emotionaalisen stressin käyttämällä kasvin eteeristä öljyä. Se tulee tippua öljypolttimeen tai kylpyyn. Kun päänsärky voi pudota öljyä temppeleille.

Voit myös hautua murskattua kuivaa salvia. Sage tea auttaa pääsemään eroon kuumuudesta ja liiallisesta hikoilusta. Kun juodaan juoman suhteen suhteita - 2 ruokalusikallista yrttejä keitetään 0,7 litraa kiehuvaa vettä. Voit hautaa ruohon termos- sa tai laittaa liemen vesihauteeseen. Liemi seisoo erittäin hämärässä valossa 15 minuuttia eikä kiehua.

Voit laittaa teetä 1-2 teelusikallista kuivaa salvia ja juoda lääkkeiden juomaa vaihdevuosien aikana. Teetä lisätään myös sitruuna tai hunaja.

Sage juoma vaihdevuodet 3-4 kertaa päivässä. Älä lisää lääkkeen annoksia. Jos olet valmistanut infuusion, se on säilytettävä jääkaapissa. Kestoaika - enintään yksi päivä.

Sage teetä juodaan kolme kertaa päivässä, yksi kuppi. Sage-juoma virkistää naisen kehoa, tukahduttaa tulehdusprosesseja, sillä on voimakas antioksidanttivaikutus.

Myös salvia valmistetaan tinktuura alkoholille. Purista mehua tuoreista lehdistä, kaada kakku ja mehu vodkalla, vaadi useita päiviä pimeässä paikassa. Kun työkalu on suodatettu ja laimennettu vedellä. Ota 20-35 tippaa tinktuuria päivässä.

Nainen voi ottaa ja mehua tuoreista lehdistä. Se parantaa kehon vasomotorisia toimintoja, jos se yhdistetään kenttäsidoksen ja valerianin mehuun.

Salvaan perustuvat kansan reseptit

Sage-korjuu voidaan tehdä kahdesti vuodessa. Kansan resepteissä käytetään useimmin kuivia kasviaineita. Ruohon ensimmäisessä keräämisessä vain pienet lehdet kerätään pensaan pohjalle. Toisen sadon aikana kaikki lehdet poistetaan. Sitten kuivatut lehdet kuivataan kuivassa paikassa. Kun raaka-aineet on pakattu ja varastoitu pimeässä paikassa 2-3 vuotta.

Voit ottaa salvia vaihdevuodet yhdessä muiden yrttien kanssa. Sage sekoitetaan valerian, kamomilla, linden. Kasviperäisillä valmisteilla on antispasmodisia, termoregulatiivisia ja supistavia vaikutuksia. Tämän seurauksena naisen psyko-emotionaalinen tausta vakiintuu ja hänen mielialansa paranee. Ruoanlaittoon vie 3 ruokalusikallista salvia, 2 teelusikallista Valeriania, 2 ruokalusikallista kalkkia. Kasvimateriaali kaadetaan kiehuvaan veteen ja keitetään hämärässä. Ota ¼ kuppi kolme kertaa päivässä. Hoidon kulku on vähintään viikko.

Leikkaa tuoretta salvia, lisää lusikka hunajaa. Seos otetaan pieninä määrinä 2 kertaa päivässä. Voit lisätä sen teetä. Työkalu auttaa poistamaan kuumia aaltoja ja normalisoimaan hikoilua.

Lääkkeen salviaista naista voidaan käyttää vaihdevuodet yhdessä ranskalaisen. Tämä työkalu auttaa stabiloimaan hormonitasoja, koska molemmat kasvit sisältävät fytoestrogeenejä. Kuiva lehdet ruoho, ja myös esitteitä ja hedelmiä punainen vuoristo tuhka sekoitetaan tasa-arvoisia osia ja tehdä termos. Levitä joka 4. tunti ¼ kuppi.

yliannos

On tarpeen ottaa lääkekasveja kohtuullisina määrinä. Muuten haittavaikutukset voivat kasvaa. Jos otat alkoholin tinktuuria, se on parempi laimentaa se ennen käyttöä keitettyyn veteen. Pillereiden kanssa on myös tärkeää olla varovainen - yliannostus aiheuttaa sydämen sydämentykytyksiä, lihaskouristuksia, päänsärkyä.

Salvia voi olla uskollinen avustaja taistelussa vaihdevuosien oireita vastaan. Eteeriset öljyt voivat kuitenkin kerääntyä naisten kehoon ja niillä voi olla myrkyllistä vaikutusta. On tärkeää välttää salvin haitallisia vaikutuksia. Et voi ottaa ruohonpoistoa tyhjään vatsaan suurina määrinä.