Kuukausittainen kuuntelun jälkeen: alkamispäivä, luonne, määrä, viivästymisen syyt

Kuinka monta päivää sen jälkeen, kun kohdunkaiverrus on alkanut, kuukautiset alkavat ja miten erottaa ne verenvuodosta? Usein puhdistusjakson epäonnistumisen jälkeen punaiset päivät saattavat tulla liian aikaisin tai päinvastoin viipyä. Tässä artikkelissa yritämme vastata kaikkiin tärkeimpiin kysymyksiin.

Kuukausittainen kuolleen abortin, keskenmenon, abortin jälkeen

Milloin odottaa heitä?

Lääkärit harkitsevat päivän, jolloin curettage (puhdistus) suoritettiin - kuukautiskierron ensimmäinen päivä. Niinpä kuukausittain tulee olla tavanomaisessa ajassa, joka vastaa syklin naisten pituutta. Esimerkiksi, jos kuukautiskierron pituus on 28 päivää - tämä on aika, jonka jälkeen kuukausittaiset jaksot alkavat. Jos raskaus lopetetaan alkuvaiheessa, ensimmäisen kolmanneksen aikana.

Jos viive alkoi

Abortin ja ei-kehittyvän munasolun poistamisen jälkeen munasarjojen epäonnistumisesta johtuvat viivästykset. Siksi ja jotta keinotekoiset abortit voidaan sulkea pois, lääkärit määrittävät potilaille suun kautta otettavat ehkäisyvalmisteet - ehkäisypillerit.

Jos kuukautisia ei ole ajoissa, sinun on ensin varmistettava, ettei raskautta ole. Tee raskaustesti tai läpäise verikoe hCG: lle. Epätavallisen heikko, tarkkaavainen kuukautiset puhdistuksen jälkeen zb: n (jääneen abortin) jälkeen on yksi mahdollinen merkki mielenkiintoisesta tilanteesta. Muista, että kohdun curettage ei takaa ovulaation puuttumista samassa jaksossa. Ehkäisyä tarvitaan.

Liian vähän purkausta

Jos seuraava kuukautiset raskauden puuttuessa myös viivästyivät (syklin pituus on yli 35 päivää), vaikka ne ovat hyvin niukasti, ultraäänitarkistus olisi tehtävä, jotta estetään intrauteriinisten synekia-adheesioiden muodostuminen. Tämä on klassisen kirurgisen abortin komplikaatio. Pölynimurin puhdistamisen jälkeen lähes ei tapahdu.

Kriittiset päivät alkavat varhain (cd)

Jos kriittiset päivät alkoivat varhain, 1-2 viikkoa leikkauksen jälkeen, tarvitaan kohtuun ultraäänitutkimus. Ehkä oli munasolun tai sen kalvojen fragmentteja. Joskus kuretuksen jälkeen esiintyy kohdunkaulan kanavan kouristusta, ja osa purkauksesta pysyy kohdussa. Aloita muutaman päivän tai viikon kuluttua. Huono tilanne, joka uhkaa endometriittia - tulehdusta.
Se on hyvin heikko, vaaleanpunainen purkaus 12-16 päivää puhdistuksen jälkeen voidaan pitää ovulaation ilmentymänä.

 • vähintään 21 päivää on kulunut toiminta-päivästä (lyhin sykli kestää niin paljon);
 • päästöt olivat vähintään 3 päivää ja enintään 7;
 • kokonaisveren menetys ei ollut yli 70-80 grammaa.

Veren menetys: normi ja patologia

Verenvuotoa välittömästi kuretan jälkeen pidetään normaalina, jos se ei ole liian raskas - veren menetys on enemmän kuin kuukautisten aikana. Jos tyynyjä on muutettava paljon useammin, mukaan lukien - ja yöllä - tämä on syynä lääketieteelliseen interventioon, useimmiten - hemostaattisten lääkkeiden nimittämiseen, sekä lääkkeisiin, jotka vähentävät kohtua. Tällä sivustolla on ihana materiaali. Sinun pitäisi olla huolissaan, kun veren menetys on yli 80 grammaa, kun yli kaksi superabsorbenttia tyynyä käytetään päivässä tai tyynyjä on vaihdettava useammin 1 kerran 3 tunnin kuluessa.

Viitteeksi: vakava verenvuoto, kun vatsa sattuu tuskallisesti, hyytymiä esiintyy usein abortin jälkeen pitkään - yli 10 viikkoa. Se on huono, jos on paljon hyytymiä (tämä on hyytynyt veri), ja ne ovat kooltaan yli 2 cm.

Liian niukasti purkautumista välittömästi kohdun kuretuksen jälkeen, ruskea, likainen väri on myös huono. Ehkä on kohdunkaulan stenoosia, eli se on suljettu etukäteen, kun onteloa ei ole täysin poistettu. Tätä taustaa vasten esiintyy tulehdusta ja kehon lämpötila nousee.

Normaalilla ultraäänituloksella, jos kuukauden tai kahden kuukautiskierron jälkeen on pulaa, verenmenetys on alle 40 grammaa, on suositeltavaa kuulla gynekologia. Ehkä kohdun muodostuneissa tartunnoissa esiintyy Asherman-oireyhtymää.

Kun kuukautisia kuvaava lääketieteellinen tai mini-abortti ei saisi muuttua, tämä ongelma ilmenee usein kirurgisen abortin jälkeen, kun lääkäri työskenteli kurettina ja rikkoi endometriumin itusikerroksen.

Raskauden suunnittelu

Seuraavan raskauden suunnitteleminen sen jälkeen, kun curettage on 2-3 kuukautta, ei aikaisemmin, sinun on annettava keholle lepoa. Vaikka naiset, jotka tulivat raskaaksi kahden viikon kuluessa siivouksesta, kertoivat, että oli normaalia, ilman erityisiä piirteitä lapsille.

Jos menettely meni hyvin, kuukautiskierto palautuu välittömästi. Jos kuukausittaisia ​​jaksoja ei ole yli 2 kuukautta, raskauden alkamiseen voi liittyä ongelmia.

Kuukautiset endometriumipolypin tai endometriumin hyperplasian poistamisen jälkeen

Diagnostinen kuretti on usein suunniteltu toimenpide, joka kohdistetaan lisääntymisikäisille naisille (kuukautiset) syklin lopussa, eli 2-3 päivää ennen uuden aloittamista. Kuukautisten aikana endometriumin ottaminen analyysille ei ole järkevää, koska se ei kykene saamaan informatiivista materiaalia histologista tutkimusta varten.

Endometrium, kohdun ylempi kerros, poistetaan toimenpiteen aikana. Mutta munasarjat jatkavat työtä, mikä tarkoittaa, että kuukautisten aikana tapahtuva verenvuoto esiintyy edelleen vasteena progesteronin vähenemiselle. Mutta yleensä tämä valinta ei ole runsas.

Jos curettage tehtiin hätätilanteessa, joka johtuu hengenvaarallisen naisen tilasta, esimerkiksi kohdun verenvuodosta, sitten kuukautiset tulee odottaa lähimmän ajan kuluessa. Kuukausittainen ja 2 viikon kuluttua voi tulla, jos tämä pieni operaatio toteutettiin kuukauden keskellä. Tästä syystä lääkärit yrittävät määrätä suunnitellut toimet syklin lopussa, jotta kriittiset päivät eivät tule jälkikäteen tapahtuvan verenvuodon jälkeen, vaan ne alkavat jo ennen sen valmistumista.

Hyvin runsaat ja pitkät kausien jälkeiset jaksot, jotka kestävät 10 päivää tai jopa pidempään, voivat olla naisilla, joilla on hoitamaton endometrioosi, kohdun myoma ja muut gynekologiset patologiat, kuten useimmissa tapauksissa kuretti ei ole hoito, vaan diagnostinen menettely. Hänen kanssaan lääkärit voivat sulkea pois tai vahvistaa onkologisen prosessin.

Vähemmän tuskallista ja vähäistä kuukausittaista purkausta havaitaan diagnostiikkakampauksen (LDV tai RFD) jälkeen, joka suoritettiin kohdun polyypin, mukaan lukien istukan, poistamiseksi. Loppujen lopuksi tämä hyvänlaatuinen kasvain on sinänsä suuri verenmenetys.

Miten aiheuttaa kuukausittain, jos he ovat myöhässä

Jos viive on alle 2 viikkoa, lääkärit suosittelevat odottamaan kriittisten päivien luonnollista alkamista. Mutta jos näin ei tapahdu, progesteronia voidaan käyttää. Tämä on hormonaalinen lääke, joka injektoidaan lihaksensisäisesti tai otetaan suun kautta tablettien muodossa ("Duphaston" tai "Utrogestan").

Järjestelmä on tämä: nainen ottaa viiden päivän ajan 1 tablettia lääkettä (10 mg progesteronia) 2 kertaa päivässä. Hoidon lopussa 3-7 vuorokautta alkaa kuukautiset.

Tulevaisuudessa lääkäri voi määrätä suun kautta otettavia ehkäisyvalmisteita (esim. "Regulon") normalisoimaan sykliä.

Missä vaiheessa kuukautisten kaavinta on palautettu

Keskustelut aiheesta "Kuukauden jälkeen curettage" on melko usein esiintyminen naisten foorumeilla. Ennen kuin ryhdyt käsittelemään tätä asiaa, sinun on saatava yleinen käsitys itsestään ja sen merkinnöistä.

Yleistä tietoa

Naisen kohdussa on monikerroksinen lihaksikas elin. Kaavintaessa poistetaan endometriumin sisäinen limakalvo. Kaavinta on kahdenlaisia:

Erillinen puhdistus suoritetaan sokeasti työkalujen avulla. Tämän toimenpiteen aikana kohdun ja kohdunkaulan kanava puhdistetaan. Hysteroskoopin aikana erityinen laite sijoitetaan kohtuun, ja lääkäri havaitsee, miten endometriumin irtoaminen tapahtuu.

Syyt, jotka voidaan kaavata, ovat seuraavat:

 • endometriumin patologia;
 • kuukautiskierron rikkominen;
 • kohdunkaulan tauti;
 • epäonnistunut abortti;
 • keskenmeno.

Se voidaan puhdistaa myös normaalin toimituksen jälkeen, jos istukan osat pysyvät kohdussa.

Milloin kuukautiset alkavat kaavion jälkeen? Mikä on normi ja poikkeama? Miksi kuuntelun jälkeen ei ole kuukausia? Näitä kysymyksiä on keskusteltava lääkärisi kanssa.

Valinta heti puhdistuksen jälkeen

Kuukausittainen kaavinta ei näy välittömästi. Puhdistuksen jälkeisen viikon aikana nainen voi tarkkailla itsensä purkautumista, mikä laskee joka päivä. Ne esiintyvät johtuen kohdun sisäisen kerroksen traumatisoinnista. Paisutus, joka muuttuu vähitellen ruskehtavaksi, ovat normin merkkejä.

Poikkeamat ovat seuraavia tilanteita:

 • päästöt yli 10 päivän ajan;
 • runsas vastuuvapaus;
 • vaikea vatsakipu;
 • päästöjen äkillinen lopettaminen;
 • hypertermia (kuume);
 • korostamalla keltaista tai vihreää;
 • epämiellyttävän hajun poistuminen.

Jos tunnistat ainakin yhden näistä oireista, sinun on välittömästi hakeuduttava lääkärin hoitoon.

Ensimmäiset kuukautiset kaavinnan jälkeen

Sen jälkeen, kun kuukautiskierto palautetaan ja kuukautiset menevät, kukaan ei varmasti vastaa. Syklin palautuminen normiin riippuu suoraan puhdistusmenetelmästä, syystä, jonka vuoksi se suoritettiin, organismin yksilöllisistä ominaisuuksista.

Diagnostisen kaaretuksen jälkeen kuukautisten alkamisen aika ei saisi ylittää kuutta viikkoa. Kuukautiskierto ja kuukautiset itsensä palaavat normaaliksi kolmen kuukauden kuluessa.

Kun puhdistus tapahtuu keskenmenon, lääketieteellisen abortin, keskeytyneen abortin, kuukautisten jälkeen, voi mennä 2 kuukauden kuluttua. Lisääntymisjärjestelmä vie jonkin aikaa normaalin toiminnallisuuden palauttamiseksi. Itse vastuuvapauden luonne voi olla voimakkaampi ja kestää tavallista kauemmin.

Kuukauden jälkeinen kuukautiskierto kolmen ensimmäisen kuukauden aikana on tavallista tuskallista.

Tämä on normin muunnos. Tällöin kipulääkkeet tulevat pelastamaan. Vahva ja terävä kipu on kuitenkin tilaisuus kuulla hälytys ja mennä lääkärin puoleen. Kun kuukautiset alkavat runsaalla purkauksella, jolla on epämiellyttävä haju, tämä on myös poikkeama normista.

Viivästynyt kuukautiset kuretuksen jälkeen

Jos curettagen tarkoitus ei johtunut raskaudesta, eikä kuukautisia tapahtunut seitsemän viikon kuluessa toimenpiteen jälkeen, sinun ei pidä siirtää lääkärin käyntiä. Tämä voi olla joko vain yksilön yksilöllinen piirre tai merkki vakavasta patologiasta. Puhdistuksen jälkeen voi esiintyä kohdunkaulan kouristusta. Tässä tilanteessa kohdunkaulan kanava ei vuoda verta ja eksfolioitua endometriumia.

Jos et ole auttanut oikeaan aikaan, se voi johtaa hyvin vakaviin seurauksiin jopa sepsiin asti.

Haluaisin huomauttaa, että kuukautisten alkaminen kahden ensimmäisen viikon aikana menettelyn jälkeen on myös syy lähteä lääkärille. Tämä tilanne voi merkitä vakavaa hormonaalista häiriötä.

Komplikaatiot kaavion jälkeen

Älä unohda, että kaavinta on vakava kirurginen toimenpide, joka voi johtaa moniin komplikaatioihin:

 • lävistyksiä,
 • tuska;
 • verenvuoto;
 • kohdunkaulan kouristus;
 • tulehdusprosessi;
 • kohdun syvemmille kerroksille.

Puhdistuksen jälkeen, joka tehtiin sokeasti, syntyy komplikaatio kohdun rei'ityksen muodossa. Se aiheuttaa naisen elämän suurta vaaraa. Kun tämä patologia löytyy, kohdun ommellaan, vakavammissa tapauksissa se poistetaan (poistetaan).

Jos pihdit irtoavat toimenpiteen aikana, kohdun tai kaulan kehoon voi muodostua arvonalentuminen. Tällaisilla vaurioilla on saumat.

Kun verinen purkaus tulee ulos voimakkaasti kuretuksen jälkeen, voidaan epäillä kohdun verenvuotoa. Tällä patologialla erittymiset ovat runsaita hyytymien läsnä ollessa. Syy voi olla suurten alusten tai istukan jäänteiden, endometriumin elementtien vaurioituminen. Hoito koostuu hemostaattisten lääkkeiden määräämisestä, saatat joutua kuristamaan toisen kerran.

Puhdistuksen jälkeen kohtu pysyy avoimena haavana, jossa infektio pääsee helposti ja tulehdusprosessi kehittyy. Tulehduksen oireet ovat:

 • hypertermia;
 • alemman vatsakipu, useimmissa tapauksissa sykkivä;
 • haihtuva haju hajoamisesta;
 • väri, ei tyypillinen valinnoille;
 • suuri määrä päästöjä niiden poissaolon jälkeen.

Antibioottihoito on pakollista hoidossa, ja joissakin tapauksissa se voi jopa päättyä toistuvaan kaaretukseen.

Tulehduksellinen prosessi voi alkaa kohdunkaulan kouristuksen seurauksena. Veri kerääntyy kohtuun ja hajoamisprosessi alkaa. Ilman lääkärin hoitoa tässä tilanteessa ei voi selviytyä.

Monimutkaisen kaaretuksen kaukainen seuraus on lapsettomuus. Kohdun seinällä muodostuu arpia, jotka eivät salli istukan kiinnittymistä tulevaisuuteen ja toimii täysin. Lapsettomuus voi tapahtua myös munanjohtimien tukkeutumisen takia, joka on kehittynyt pitkäaikaisen tulehduksen vuoksi. Kun havaitset ainakin yhden näistä oireista, sinun täytyy tulla apua.

Ei kuukausittain puhdistuksen jälkeen

Ei kuukausi puhdistuksen jälkeen ZB

Marishka, älä huoli!
OK: n peruuttamisen jälkeen kaikki tulevat raskaaksi vain tiellä.
Minäkin kutsuttiin nyt duphastoniksi, ja viimeinen kerta myös: (
Menitkö fysioterapiaan?
Kysy lääkäriltä, ​​sain samalla magneetin ja virran samanaikaisesti - luistin jo 5 istuntoa, sitten seuraavassa jaksossa.
Lue hirudoterapia.
Olin valmis menemään, jotta voisin nopeasti luoda syklin.
Yleensä lääkäri toimii standardin mukaisesti, missä hänen pitäisi kiirehtiä. Te itse etsit lisää tapoja toipua nopeammin!

Minulla oli siivous syyskuussa. vastaanotto OK kieltäytyi. Päätin toipua itselleni, emmekä suojelleet itseämme ollenkaan. mutta valitettavasti raskaus ei ole toistaiseksi tapahtunut. Vaikka lasken, seuraan, mutta ei mitään (((nyt menin tarkistamaan, kilpirauhasen, hormonit, ultraääni ja muut ilot. Tähän mennessä kaikki on kunnossa, mikä ei ole tiedossa. Tarkoitan yleensä, vaikka mennä suoraan taisteluun, sitten Esimerkkinä näytän, että se ei ole aina mahdollista ((

Ei kuukautisia puhdistuksen jälkeen (

Minulla ei ollut kauan aikaa, he tulivat 68. päivänä puhdistuksen jälkeen, hyvin, ne eivät aluksi olleet aina säännöllisiä. Jokaisella on kaikki yksilöllisesti. Odota tulee. Lääkäriin menemisen merkitys on edelleen vain 1,5 kuukautta.

Olen saapunut 33 päivän ajan, sykli on 25-27 päivää. Teitkö ultraäänen puhdistuksen jälkeen?

erittäin raskas harjauksen jälkeen

Imurointi oli vahva mutta kohtalainen. Mielestäni ei ole normaalia muuttaa 6 tippaa tunnissa, ehkä tämä on verenvuoto

Milloin odottaa kuukausittain puhdistuksen jälkeen ZB: n taustalla.

Milloin odottaa kuukausittain puhdistuksen jälkeen ZB: n taustalla.

puhdistus - syklin ensimmäinen päivä... ilmestyi 28 päivää myöhemmin täsmälleen... He sanovat, että viive voi olla jopa 10 päivää

Aloitin noin kuukauden kuluttua

Tytöt Kerro minulle, mitä teen, puoli kuukautta ei ole päiviä puhdistuksen takia jäädytetyn takia?

Odota. 50 päivän kuluttua minulla ei ollut M: tä, ja sitten miten se kaatoi. Puhdistettaessa endoventry kaavitaan, se vie aikaa, kunnes se kasvaa.

Minun aikani tuli 3-4 viikkoa, en muista tarkalleen. Mutta yleensä odota, sanoi sitten.

Kuukausittain jäädytyksen jälkeen. miksi he eivät ole.

luultavasti hormonaalinen vika. Olen niin syntymän jälkeen, en voi odottaa. ja duphaston ja ehkäisyvalmisteet ja tässä taas duphaston. Katsotaanpa, mitä tällä kertaa.

Kiitos! Tällaisen "hyvän" puhdistuksen jälkeen se vaikutti silti raskauteen, joten se oli kilometriä etukäteen

Myös sisareni ei ollut noin 10 kuukautta 10 kuukauden ajan ja jyrkkä lopettaminen ja he menivät

puhdistuksen jälkeen.

Minulla on 30, toinen 40, joten odotan nyt uudelleen.

puhdistuksen jälkeen.

siivotaan 20. marraskuuta, ja kuukaudet tulivat 11. tammikuuta.

Viive puhdistuksen jälkeen

En ymmärrä normaa tai ei (kuukausittain puhdistuksen jälkeen)

puhdistuksen jälkeen kuukautisten luonne voi muuttua... Minulla oli aina 6-7 päivää ja se kaatoi kauhasta, ja puhdistuksen jälkeen ST: n takia, 3 päivää ja kohtalainen... Mielestäni kaikki palaa normaaliin, erityisesti hyviin testeihin. onnea

pari päivää kanelipunaa kuukautisten jälkeen (vain, jos sen jälkeen!) - tämä on normaalia. Tämä täsmälleen sama veri, vain ikään kuin vanhentunut... hyvin, jäänteet tulevat ulos... en tiedä miten selittää.

PÄIVÄMÄÄRÄ PÄIVÄN PUHDISTUKSEN JÄLKEEN. BAD SIGN.

Olen pahoillani herättämään vanhaa aihetta, huolissani hirveästi, kuukautiset ovat tulleet, mutta se on ollut 9. päivä ja runsaasti, juuri veri menee ulos, onko kukaan tämä? (ensimmäiset jaksot puhdistuksen jälkeen)

Toisen puhdistuksen jälkeen syklini ohittaa 25-30 päivää. puoli vuotta ei perusteta. Lääkärit sanovat, että testit ovat normaaleja. Olen lakannut huolestuttamasta. ajan mittaan, luultavasti asettunut.

Tulin ensimmäistä kertaa päivänä 25 - jopa aikaisemmin kuin sykli.

ja toinen - 35., mutta emme ole vielä suojelleet itseämme (ei ole päähän), myös kokeneita, mutta kaikki säännöt.

Kuukausittainen puhdistuksen jälkeen

Tulin 57 päivän kuluttua ensimmäisen puhdistuksen jälkeen, olin myös huolissani, ja myös viimeisen puhdistuksen jälkeen oli hieman viivästystä, mielestäni tämä on kaikille kaikille. älä huoli

Ja miksi sait gsg: n? Miksi putkia tulisi tarkastaa, jos ne ovat hyväksyttäviä?

Ja 43 päivän kuluttua puhdistuksen jälkeen olin toistuvasti puhdistettu, endometrium kasvoi 15 mm: iin, he sanoivat endometriumin hyperplasiaa, kun he itse alkoivat tuntea, vain ovulaatio tapahtui muutamassa päivässä

Et tiedä, mitä diagnoosi liittyy? Olen pahoillani, etten löytänyt...
Puhdistin helmikuussa, ja toukokuussa tuli ensimmäinen kuukautiset.

Kuukausittainen puhdistuksen jälkeen

Kuukausittainen puhdistuksen jälkeen

Selvästi 26 päivän kuluttua päivästä sykli ei menetä

Eilen olin täällä, tämä on syklin 28. päivä.

Kuukausittainen puhdistuksen jälkeen

Tulin 37 päivässä, mutta lääkäri käski odottaa kuukautta. Juoksin melkein sairaalaan.

Välittömästi verenvuodon jälkeen se ei edes päättynyt, kun M aloitti, ts. 4-5 päivän kuluessa.

Viikolla 10 tunsin kaiken täydellisesti, taistelut, yritykset ja hedelmät pysähtyivät viikolla 8.

ensimmäiset puhdistusjaksot

Minäkin, jäädytetyn jälkeen, annettiin OK: lle Jessille kolmen kuukauden ajan, mutta minulla ei ollut puhdistusta. Olen tuskin leikannut sen 1 kuukaudeksi, koska jonkin aikaa, alkoi kipata sydäntä. En ole ohut tyttö, ja veri on paksu kanssani. Rehellisesti sanottuna tuskin joivat 28 päivää, eikä vieläkään tullut. Sykli, jonka sain heti takaisin, kun hirviöt saapuivat 27 ds: iin. Me suojelimme 3 kuukautta, annimme kohdun aikaa elpyä. 4 kuukautta oli span, syklin 5 aikana, tfu-tfu-tfu tapahtui.

Kuukausittainen puhdistuksen jälkeen

Minulle kerrottiin myös juoda OK, kun aikani tulevat, kausi tuli 35. päivänä puhdistuksen jälkeen. Muuten, on tapaus, kun tulet välittömästi raskaaksi ja synnyttää ja kaikki on kunnossa.

Pyydän anteeksi kirjallisesti lähes 2 vuoden kuluttua, mutta halusin tietää, onnistuiko se raskauden aikana?

Ensimmäisessä jaksossa puhdistuksen jälkeen?

Ensimmäiset puhdistusjaksot ovat vähäisiä (.

kuukautiset puhdistuksen jälkeen

Minulla oli 23, ja 3. maaliskuuta olin G. Hän antoi OK, M odottaa päivämäärää 25. maaliskuuta.

Paljon kiitoksia!) Ilmeisesti kaikki organismit reagoivat eri tavalla

puoli kuukautta ei ollut... se on ok

Kuukausittainen puhdistuksen jälkeen

Minua puhdistettiin synnytyksen jälkeen
Nyrkki nyrkillä tuli ulos minusta ja päätti puhdistaa
Mutta toisena päivänä syntymän jälkeen olin vielä virtaa, mutta kaikki oli puhdistuksen jälkeen vähemmän.
Ja kystat
Se oli toimiva peruuntumisen ok kynttilät laittaa on tarpeen etsiä nimi UAH 600 he seisoivat
Kaikki meni viikon kuluttua ja jälki kystasta

Kaikki näytti olevan normaalia minun kanssani... lääkäri sanoi, että puhdistus oli syklin ensimmäinen päivä. Seuraava kuukautiset kuukaudessa. Näin tapahtui. Ok, en ottanut sitä... mutta nyt, muuten, käsittelen tulehdusta (((koska puhdistuksen jälkeen menin huonoon lääkäriin... selvitän nyt menetetyn ajan.

Puhdistuksen osalta minulla oli kolme puhdistusta yhdestä jääneestä raskaudesta, jokainen ei voinut dovechish, kun minun hysteroscopy oli tehty, minun kidutukseni oli ohi, olitko ultraääni? Kun löysin niin ruskean, kuten kävi ilmi, se johtui siitä, että kaikki eivät olleet lopettaneet puhdistusta

MITÄ KUUKAUDEN JÄLKEEN.

ei ole aikaa sen jälkeen, kun olet ok

mene ultraääniin, minulla oli viive OK-oton jälkeen, menin ultraäänellä löydetty follikulaarinen kysta 5 cm, ja hän antoi viiveen. Kun ultraääni meni tarkastukseen G: hen, hän sanoi lopulta polazilan sanomalla, että tällainen endometrium M ei odota ja purkaa Utrozhestania (soita M), ja tulin kotiin etsimään M: ää (ilmeisesti T yritti näin tutkimuksessa). Mene ultraäänelle - on selvää, miten edetä.

Minun täytyy myös juoda OK, lääkäri sanoi - me juomme 21 pilleria, kestämme tauon 7 päivän ajan ja jatkamme juomista, jotta ei ole.

En ota ensimmäistä kertaa, ennen kuin he tulivat aina 3-4 päivää viimeisen pillerin jälkeen. Joten on parempi tarkistaa lääkäriltä, ​​ehkä puhelimitse?

Onnea ja nopea elpyminen

Minun tapauksessani. Aloin juoda niin kuin pitäisi (kuukaudet olivat 1 päivä). Tämän seurauksena hormonaalinen vika - kystat rinnassa. Pillerit eivät sopineet minulle.

Nyt on parempi käydä lääkärillä ja selvittää.

Kuukausittainen puhdistuksen jälkeen

Minulla oli 2 viikon viive. Luin, että enintään 2 viikon viivästyminen pidetään normina, mutta jos enemmän, sinun pitäisi ajaa lääkärin puoleen

Tulin tällä kertaa ilman puhdistusta tuli 8 päivää myöhemmin. Odota tulee) tämä on normaali, että sykli on pitkä puhdistuksen jälkeen

Minulla oli 28 päivän sykli

Ei kuukausi peruutuksen jälkeen OK. 9 vuorokauden daub (((((((((((

HCG puhdistuksen jälkeen.

Kuukausittain ST: n jälkeen

vitun... tuntuu kuin idiootti, mutta en todellakaan ymmärrä kuukautta tai onko se jotain muuta... minun aikani olivat yleensä tummemman veren kanssa, ja olen aina alkanut pelistä, ja sitten punainen punainen on niin verinen... pelkään

He tulivat jonnekin kuukausi raaputtamisen jälkeen, ja ajattelin, että kuolisin, koska se oli tuskallista.Veri oli hyvin vahva, epäilen, että tämä ei tapahtunut kuukausina (((

Puhdistuksen jälkeen

Puhdistus oli 8. huhtikuuta kaksi vuotta sitten, ja kuukausi tuli 18. toukokuuta. Ilmeisesti kaikki erikseen, emme ole robotteja. Ei ollut kipua ollenkaan, unohdin kuinka sairas ennen, muuttui parempaan

Tulin molempiin kertoihin 5-6 viikossa, se riippuu siitä, kun olet toipunut ovulaation leikkauksen jälkeen: se voi olla 2 viikkoa ja 4... Älä kiirehdi.

Minulle määrättiin säädin, join sen, ja viikon kuluttua he tulivat tyyppi M: ään, he eivät tahraa sitä ja se ei ollut hyvä, sitten 3 viikon kuluttua todellinen M tuli tällaisen villin kivun kanssa, oli kipuja jopa kyyneliin

kuukausi ST: n jälkeen

Mutta karyotyypistä... suosittelen voimakkaasti, että teet analyysin karyotyypistä, hänen omasta ja miehestään. Jos siellä ei ole ongelmia - mene sitten taisteluun. Jos on mutaatioita... Sitten genetiikkaan. En usko, että olisi toivottavaa kokea ZB: tä aika ajoin... Se on kova, mutta se on niin!

Ja anna kehon rentoutua, palauttaa hormonit vähintään 2 sykliä, juoda actovegin palauttaa endometrium. Kiireellä voi olla kielteisiä seurauksia. Jostain syystä katsotaan, että hullut lääkärit neuvovat kerran 3-6 kuukautta levätä. Kaikki tämä on järkevää ja vain tulevien lasten hyväksi, uskokaa minua. Ja jos joku osoitti huolimattomuutta ja onnekas kärsimään lapsesta, ei se, että tämä tapahtuisi teille... Toivotan vilpittömästi vain onnea ja vaalia //!

Ajattele huolellisesti ennen askelta.

Minäkin en ollut pitkään jäätynyt, oppinut 8 viikkoa ja puhdistin sen heti, puhdistin sen 22. elokuuta, ja 24. syyskuuta menimme kuukausittain, eilen Sedna MB ja huomenna ovulka ja mieheni ja yritän)) Toivon nähdä kaksi raitaa kahden viikon aikana

Kävin kuukausi myöhemmin, ja tyttö, jonka kanssa olimme seurakunnassa yhdessä kahden kerroksen jälkeen... Minulla oli 4 päivän viive, lopulta vatsani itki niin, että mieheni ja minä menimme ambulanssiin, sitten lähetimme meidät ultraääniin, toimisto itse tuntui... älä huoli, anna kehon siirtyä pois stressistä)))

Peruslämpötila A: sta Z: hen

* Rakkaat ystävät! Kyllä, tämä on mainonta, joka pyörii näin!

Kuukausittainen puhdistuksen jälkeen ei toistu. Onko syytä kuulla hälytys?

Tytöt, soitan lääkärille vasta huomenna aamulla, en tiedä ultraäänestä, kun saan, toivon, että hän saa minut huomenna. En tiedä mitä ajatella, ehkä joku sai tämän, eikä se saa paniikkia. Yleisesti ottaen maaliskuun lopussa olin puhdistanut väliin jääneen abortin. On viettänyt juomaan kaikki antibiootit ja sitten vitamiinit. Kuukausittaiset kaksi sykliä olivat melko runsaat ja menivät 10 päivää. Sanon etukäteen - menin gynekologiin viisi kertaa tänä aikana ja sanoin, että kaikki on palautettu. Hän oli viime kerralla kesäkuun puolivälissä, minua seurasi uzistka, guineani ja hänen avustajansa olivat lähellä - jokainen oli onnellinen, nykäisi ja rukoili, että kahden syklin jälkeen endometriumi toipui niin hyväksi kuin uusi, kypsynyt ihana follikkelia ja kaikki oli oikein. Ja että tällaisten pitkien aikojen uudessa syklissä ei pitäisi olla. Sallikaa minun suunnitella uusi sykli. Eräänä päivänä ultraäänen jälkeen lennoin merelle ja asuin siellä kaksi viikkoa. Kun saavuin, ruskea myrsky alkoi kaksi päivää ennen kuukautiskiertoa, sitten menstruaaliset jaksot alkoivat taas melko runsaasti, mutta se tuntui häviävän kahdeksannena päivänä (ennen kuukausittaista puhdistusaikaa vain kahdeksan päivää). Sitten kymmenennessä päivässä oli suojaamaton sukupuoliyhteys, ja pyydän anteeksi yksityiskohtia, sitten löysin ruskean palan alushousuilleni, ikään kuin kuukausittaiset jäännökset olisivat tulleet ulos. Luulen, okei, hölynpölyä. Päivä myöhemmin, sukupuoliyhdistys uudelleen ja sen jälkeen, kun oli havaittu veripisara, joka tuli ulos minusta siittiöiden kanssa. Ja siitä hetkestä lähtien (nykyisin on syklin 13. päivä) se silti ruskeaa - normaalisti purkautumisen aikana (tilavuus), mutta ruskea. Älä haise, mitään itches, ei palaa, ei loukkaantunut. Mikä se on? En jo löydä paikkaa. Tärkeintä on, että kaikki oli hyvin ultraäänellä, mutta tilanne ei muutu...

Lue kommentit 16:

Tietenkin se on vain olettaa, että se, mitä todella tapahtuu sisälläsi, mutta ns. Naisen "puhdistuksen" jälkeen, he toipuvat pitkään, ja sykli katoaa, se oli voimakas hormonaalinen epäonnistuminen, ja elimistösi tarvitsee aikaa... ehkä kohtu on edelleen heikko ja huonosti kuukautiskiertoa veri, ehkä ehkä niin kauan, koska kuukautisten jäänteet tulevat ulos, varsinkin kun ne ovat tummanruskeat, mikä osoittaa, että veri ei ole tuore, eli ei haava ole verenvuotoa, mutta vanhat jäännökset... nämä ovat vain olettamani...

Kiitos vastauksesta. Toivon todella, että mikään ei ole kriittinen, vaikka endometriitti nousee päähänni ja niin edelleen... Vain gynekologi sanoi, että kaikki oli hyvin ultraäänellä ja näytti siltä, ​​että ei pitäisi olla tällaista asiaa (((Oletin, että mikä alus oli todennäköisesti loukkaantunut ja hän oli verenvuodollinen) määrätty minulle regeneroiva ja parantava... Mutta jotain, jonka tämä sykli alkoi, ei ole tärkeää lainkaan...

Ensimmäinen päivä puhdistettiin. Ensimmäiset päivät kaadettiin runsaasti, ja sitten 10 päivää levisi, sitten he menivät, sitten he asettivat sen, seuraava M tuli 28 päivää myöhemmin, puhdistuksen jälkeen en ottanut mitään antibioottien kanssa, koska se ei ollut aikaisemmin, menin ultraääniin En jätä mitään nähtäväksi, uziska sanoi puhdistavansa hyvin ja neuvoivat 3 kuukautta. juoda Ok. palauttaa ruumiin, ja nyt 1 päivästä M saan Jessin, kunhan kaikki on kunnossa. yleensä 99 tapausta, kun syklin jälkeen on pakko nimetä OK palauttamaan sykli. Joten, mene lääkärille, älä pureskele kaikki on kunnossa

Muuten, kyllä, on outoa, että sinua ei ole nimitetty juomaan OK...

Natysik1990: lle, minulle annettiin OK, mutta veri - hemostaasissa oli ongelmia ja peruttu. Heitä ei voi juoda, jos hemostaasi heikkenee... Toinen profylaksia oli ja he sanoivat, että ultraäänen mukaan kaikki oli normaali ennen puhdistusta. Siksi olen huolissani... Mikä on normi, jos tällaiset ongelmat ovat kuukausittain...

Martislavna, jos, kuten sanot, mikään ei sattuu, purkauksella ei ole huonoa hajua eikä lämpötilaa, niin mielestäni sinun pitäisi luottaa lääkäriisi ja vain odottaa, saatat todella tarvita aikaa palauttaa lopullinen, koska olemme kaikki erilaisia, joku nopeasti palaa normaaliksi. joku ei! Älä huoli, luulen, että kaikki on sinulle kunnossa! Joka tapauksessa, jos jotain huolestuttaa, palaa lääkärille!

Luiza, kiitos! Toivon, että lääkäri hyväksyy minut huomenna. He sanoivat myös, että he puhdistivat minut hyvin, ainoa asia oli, että kohdunkaula oli tammea, kuten he sanoivat, elin ei halunnut luopua raskaudesta... Siksi me pehmenimme sitä leikkauksen aikana hyvin pitkään "suurilla teknisillä vaikeuksilla", kuten kirjoitettiin päätelmässä... Ehkä jotain satuttaa...

Natysik1990, kyllä, ymmärrän, en istu paikkaan, menen lääkärin puoleen))) kuin toimisi)) Vain nyt sain suunnitella raskauden, mutta pelkään tällaisten aikojen takia, se voi olla liian aikaista...

Martislavna, sikäli kuin tiedän 3 kuukautta jäädytyksen ja puhdistuksen jälkeen - se on varhain! On välttämätöntä palauttaa keho vähintään kuusi kuukautta tai jopa vuoden ajan, ainakin tällaiset toimenpiteet olivat, kun opiskelin lääkärikoulussa, se ei ollut niin kauan sitten... No, vaikka tyttäreni meni raskaaksi 4 kuukauden kuluttua jäädytetystä potilaasta, ja minulla on jo puoli veljenpoika ja raskaus hän oli hyvin kehittynyt verrattuna edelliseen... ja mikä oli syy häipyä? Perustettiin?

Natysik1990, gynekologi kertoi minulle, että ultraääniä seurataan, kun voit suunnitella. Vain kuusi kuukautta on termi, niin sanotusti, kaikille, koska elin on palautettu joillekin vain kuuden kuukauden kuluttua, ja joissakin kuukaudessa. Uzi sanoi - rohkeasti taisteluun. En tiedä, kuka on oikeassa, kuka ei ole... Mutta lääkäri tarkisti vuosien varrella, kohteli äitini ja siskoni johti 2 raskautta, mutta hän ei käsittele minua)))
Syytä ei ole vahvistettu, ehkä on olemassa hemostaasin ongelmia, meidän täytyy lopulta tarkistaa se, tässä jaksossa käsittelen vain sitä... Ja myös miehelläni on ongelmia - antispermivasta-aineita. Meille kerrottiin yleisesti, että tie meille, jossa on vasta-aineindeksejä, on vain ECO-ICSI, mutta vuoden suunnittelun jälkeen he tulivat raskaaksi. Siksi en tiedä, kuka ja mikä on syy, ehkä hänessä, ehkä - minussa tai yksinkertaisesti - surullinen sattuma olosuhteisiin ja solut eivät ole niin muotoiltuja ja jaettuja...

Natysik1990, luin vain kommentin yhdeltä tytöltä, joka tuli raskaaksi välittömästi sykliin kaavion jälkeen... Joten tämä on mahdollista) millainen organismi kenelläkään on?

Martislavna, minulla oli myös puhdistus ST: n jälkeen maaliskuussa, sykli palautettiin välittömästi, mutta. Tiivisteet käytetty yöllä ja muutettu lähes joka 2 tunti, 4 sykliä peräkkäin. Tulvat ((. Otin joukon vaihdettavia housuja ja tiivisteitä toimimaan. Kaikki meni tähän sykliin enemmän tai vähemmän normaalisti.

Minkä ajan kuluttua kuukautiset alkavat kohdun kuretuksen jälkeen?

Naisen elämässä syntyy epämiellyttäviä tilanteita, joissa heidän on suoritettava kirurgia intiimialueella. Emättimen kaavinta määritetään eri indikaatioiden mukaan, mutta useimmiten gynekologit suorittavat menettelyn odottamattoman raskauden poistamiseksi.

Tällainen naispuolisen kehon hyökkäys ei voi kulkea ilman jälkiä, ja siksi usein puhdistamisen jälkeen kehittyy komplikaatioita. Yleisin on kuukautisten viivästyminen kaavinnan jälkeen ja muutokset purkauksen luonteessa.

Mikä on kaavinta?

Kohtu on ontto elin, joka koostuu lihaksista ja peittää sisäpuolella endometriumia. Polku siihen kulkee niskan läpi, joka sijaitsee emättimessä.

Ovulaatiovaiheen aikana tapahtuu limakalvon sakeutuminen niin, että hedelmöittynyt muna voi kiinnittyä.

Jos käsitystä ei tapahdu, kuukautisten aikana endometriumin ylemmät kerrokset hylätään ja ne menevät yhdessä emättimen eritteiden kanssa.

Kaavinta käsittää kohdunontelon endometriumin instrumentaalisen erottamisen, jota tarvitaan eri indikaatioille.

Menettelyn aikana gynekologi laajentaa kohdunkaulaa saadakseen pääsyn onttoelimelle.

Aiemmin nainen voidaan nukuttaa paikallispuudutuksella. Ja vasta sen jälkeen kun se tekee puhdistusta ja näytteenottoa biologisesta materiaalista histologista tutkimusta varten. Sen tulokset osoittavat onkologisten muutosten olemassaolon tai poissaolon kohdussa.

Tämän menetelmän käyttämisen syyt

On olemassa eräänlainen curettage, jossa gynekologi saa selville, millaisia ​​loukkauksia nainen on.

Diagnostiikkakäyristys suoritetaan seuraavissa tapauksissa:

 • epäsäännöllisiä aikoja;
 • veren purkautuminen jaksojen välillä;
 • pitkittyneitä jaksoja, joissa on runsaasti eritteitä;
 • verenvuoto vaihdevuosien aikana;
 • epäilty onkologia;
 • kyvyttömyys muodostaa lapsi.

Tällöin puhdistuksen tarkoituksena on kerätä kudosnäytteitä oikean diagnoosin tekemiseksi.

Tätä menetelmää käytetään tällaisten sairauksien ensisijaiseen tai toissijaiseen hoitoon:

 1. Kohdun fibroidit - hyvänlaatuisten kasvainten esiintyminen kohdun lihaskerroksessa. Tällä patologialla naisilla on usein raskasta verenvuotoa.
 2. Kohdun ja kohdunkaulan polyypit muodostuvat limakalvojen patologisen proliferaation vuoksi. Puhdistus on tarpeen niiden poistamiseksi, koska jotkut lajit voivat syntyä uudelleen syöpään.
 3. Endometriumin hyperplasiaa esiintyy aktiivisen solujen jakautumisen vuoksi. Limakalvon ylikasvu ja paksuneminen on luonteeltaan hyvänlaatuista, mutta vaatii edelleen kirurgista interventiota syövän kehittymisen lisääntyneen riskin vuoksi.
 4. Endometriitti on tulehdussairaus, joka kattaa endometriumin ylemmän kerroksen. Joissakin tapauksissa antibioottien ottamisen ohella kaavinta on määrätty.
 5. Synnytyksen jälkeen. Puhdistus tapahtuu, jotta lihasjäännösten ja verihyytymien jäännökset poistetaan lihaksen elimestä, jos niiden erillinen purkautuminen on mahdotonta.
 6. Raskauden häipyminen. Kuollut alkio alkaa hajota ajan myötä, jolloin myrkytetään naisen kehoa hajoamistuotteilla. Siksi välittömästi vasta jääneen abortin diagnoosin jälkeen kohdunauhan puhdistus on välttämätöntä.
 7. Keskenmenoon. Spontaanin abortin sattuessa sikiön kudoksen fragmentit pysyvät usein kohdussa. Ne voivat aiheuttaa infektion ja aiheuttaa vakavia verenvuotoja.
 8. Abortin. Raskauden keinotekoinen lopettaminen suoritetaan kaapimalla. Varhaisvaiheessa käytetään hellävaraisempaa menetelmää - imurointi. Raskauden lopettaminen tehdään naisen pyynnöstä tai hänen elämäänsä uhkaavien merkkien vuoksi. Ja myös poistaa väärin kehittyvä sikiö.

Miten kaavinta vaikuttaa naisen kehoon?

Luonnollisesti kohdun curettage kuuluu tavallisiin kirurgisiin toimenpiteisiin.

Mutta silti se on naisen kehon hyökkäys ja johtaa usein vakaviin rikkomuksiin:

 1. Puhdistus vaikuttaa negatiivisesti munasarjojen hormoneihin ja toimintaan, mikä ilmenee kuukautisten viivästymisenä ja joissakin tapauksissa ovulaation puuttumisena useille sykleille.
 2. Kohdun instrumentaalinen puhdistus jättää vaurioita sen seinille. Infektio voi kehittyä elimeen ja tulehdusprosessi voi alkaa, ilman tehokasta hoitoa nainen voi tulla hedelmättömäksi. Raaputtaminen on vaikeampaa kestää syntymätöntä naista, heidän ruumiinsa ei ole vielä kokenut lisääntynyttä hormonaalista stressiä.
 3. Lisäksi puhdistus voi vaikuttaa negatiivisesti naisen hermostoon. Erityisesti tunteellinen epävakaus abortin ja jääneen abortin jälkeen on havaittavissa. Nainen on kadonneessa tilassa jonkin aikaa, ei tiedä mitä tehdä seuraavaksi ja miten selviytyä tapahtuneesta.
 4. Hormonien epätasapaino vaikuttaa myös psykologiseen tilaan. Niinpä naisella on ärtyisyyttä, hermostuneisuutta ja kyyneleyttä.

Purkaus puhdistuksen jälkeen

Limakalvon poistaminen aiheuttaa verenvuotoa kohdussa, joka kestää jonkin aikaa leikkauksen jälkeen. Normaalisti se ei saa poiketa normaalien kuukautisten aikana tapahtuvasta purkautumisesta, kun luonnollinen endometriumin hyljintä tapahtuu.

Vastuuvapauden tyypit:

 1. Purkauksen väri on punaruskea ja hyytymiä. Useiden päivien ajan naisen puhdistamisen jälkeen voi olla pitkä, niukasti haihtuva luonne.
 2. Runsaasti purkausta on samanlainen kuin aktiiviset kuukautisten päivät. Jos potilaan ruumiinlämpötila ei nouse ja hänen ei tarvitse vaihtaa tiivistettä usein, tällainen purkaus sopii normiin.
 3. Ruskea purkaus. Endometriumin poistoprosessi oli onnistunut ja ilman komplikaatioita.
 4. Purkauksen keltainen väri ilmaisee infektion läsnäolon lihaselimessä tai tulehdusprosessin alussa.

5-6 päivän jälkeen nainen normaalin leikkauksen jälkeen lopettaa purkauksen. Tänä aikana vatsassa ja alaselässä voi olla kipua. Ne osoittavat normaalin kohdun supistumisen.

Kystiitin ehkäisyyn ja hoitoon lukijat käyttävät Irina Kravtsovan menetelmää menestyksekkäästi. Sen lukemisen jälkeen huomasimme, että sillä on erittäin korkea teho munuaissairauksien, virtsateiden sairauksien ja yleensä kehon puhdistamisen hoidossa. Voit tehdä tämän. Lue lisää »

Ensimmäiset kuukautiset kaavinnan jälkeen

Sen jälkeen, kun ensimmäiset kuukautiset tulevat puhdistuksen jälkeen, riippuu toiminnan laadusta ja tyypistä, naisten kehon yksilöllisistä ominaisuuksista ja komplikaatioiden alkamisesta tai puuttumisesta.

Purkauksen luonne

Kalvon jälkeen, joka suoritetaan hyperplasian tai kastelun poistamiseksi, kuukautiset tulevat niukasti. Jo jonkin aikaa ei ole tapahtunut purkausta abortin, vastahakoisen abortin ja keskenmenon jälkeen. Tämä aika on välttämätön, jotta naisen keho normalisoi lisääntymistoiminnon.

Milloin kuukautiset alkavat?

 1. 4-6 viikon kuluttua kuukautisten tulisi jatkua naisella, jolle tehtiin diagnostinen kuretti.
 2. Itse sykli on vakiintunut 2-3 kuukautta.
 3. Naisen, jolla on ollut abortti, keskenmeno tai keskeytetty abortti, on odotettava 7–8 viikkoa. Tässä tapauksessa purkaus voi olla runsaasti ja tuskallista, niiden kesto ylittää hieman normin.

Viivästynyt kuukautiset kuretuksen jälkeen

Menstruation puuttuminen määräajan jälkeen pakottaa naisen kuulemaan gynekologia tunnistamaan syyt. Useimmiten abortin jälkeen potilaalla on hormonaalinen epäonnistuminen, koska hänen ruumiinsa on jo viritetty kantamaan vauvaa, minkä vuoksi jaksoja ei ole.

Puhdistuksen jälkeen hormoni progesteroni vaikuttaa edelleen kohdun limakalvoon ja estää sen normaalisti kuorimasta. Hormonikorvausten takia gynekologit määräävät potilaalle suun kautta otettavia ehkäisymenetelmiä kuretan jälkeen. Muuten ovulaation alkamisen tietämättömyys voi johtaa uuteen suunnittelemattomaan raskauteen.

komplikaatioita

Naisen kaavin jälkeen on määrätty antibiootteja 5-7 päiväksi. Tämä on välttämätöntä tulehdusprosessin kehityksen estämiseksi.

Mutta vaikka lääkärin suosituksia noudatettaisiin täysin, komplikaatiot ovat mahdollisia:

 1. Kohdun verenvuoto. Patologia kehittyy useimmiten naisilla, joilla on huono veren hyytyminen. Voi kestää useita viikkoja harjauksen jälkeen. Kohdun verenvuoto uhkaa potilaan elämää. Sen lopettamiseksi tarvitaan oksitosiinia.
 2. Hematometri on suuren verihyytymien kertyminen kohdunonteloon. Tulee kohdunkaulan kouristuksesta, jolloin veren poistuminen sulkeutuu. Hematometra johtaa infektion kehittymiseen sukupuolielimissä, sen oire on verenvuodon jyrkkä lopettaminen ja akuutin kivun esiintyminen vatsaontelossa. Veren kerääntymisen estämiseksi gynekologi määrittelee raaputtamisen jälkeen antispasmodicsin auttamaan pitämään kohdunkaulaa rentona.
 3. Kohdun limakalvon tulehdus. Patologia etenee, koska patogeeniset bakteerit tulevat kohdun alueelle leikkauksen aikana. Tulehdus aiheuttaa vatsakipua, vilunväristyksiä ja kuumetta.
 4. Kohdun repeämä - komplikaatio tapahtuu prosessissa, jossa hoito hoidetaan huolimattomasti tai poistetaan kuretti. Pienille vaurioille kyyneleet asetetaan silmiin. Jos loukkaantunut alue on suuri, kohdun sulkeminen voi olla tarpeen.

Miten erottaa patologinen verenvuoto normaalista?

Riippumatta syystä kiretaa naisille leikkauksen jälkeen, verenvuoto alkaa. Normaalisti se kestää enintään 5–10 päivää, enintään 2 viikkoa, ruskea purkaus voi olla vähäistä.

On tärkeää, että nainen valvoo hänen tilannettaan ja muutoksia, jotka osoittavat negatiivisia seurauksia.

Joten he sanovat patologisesta verenvuodosta:

 • runsaasti päästöjä, jotka kestävät yli yhden kuukauden;
 • epämiellyttävä hajun haju;
 • purkauksen epätyypillinen väri;
 • suuri määrä verisiä hyytymiä;
 • vastuuvapauden voimakas nousu.

Kivulias kuukautiset kuretuksen jälkeen

3–4 kuukautta naisen puhdistamisen jälkeen kuukautisten alkamiseen voi liittyä voimakasta kipua.

Tämä ilmiö on ominaista kuukautiskierron ja hormonaalisen häiriön epäonnistumiselle kohdun endometriumin vahingoittumisen jälkeen.

Useimpien lääkkeiden haittapuoli on sivuvaikutuksia. Usein lääkkeet aiheuttavat vakavia myrkytyksiä, jotka aiheuttavat munuaisten ja maksan komplikaatioita. Tällaisten lääkkeiden sivuvaikutusten välttämiseksi haluamme kiinnittää huomiota erityisiin fytoamponeihin. Lue lisää täältä.

Keho tarvitsee aikaa kaikkien toimintojen ja järjestelmien palauttamiseen.

Päivänä, jolloin kuukautiset alkavat tai muutama tunti ennen, kipu esiintyy vatsan alaosassa. Ne voivat olla whining, spasmodic tai lävistyksiä.

Joskus epämukavuus kattaa peräsuolen, virtsarakon ja lannerangan alueen. Kivun poistamiseksi naiselle suositellaan antispasmodicsia, esimerkiksi Drotaverine.

Miten palauttaa ja ylläpitää kuukautiskiertoa?

Jos naisella ei ole kohdunkaulan jälkeen mitään komplikaatioita, kuukautiskierron palautuminen tapahtuu itsenäisesti.

Tänä aikana on tärkeää noudattaa gynekologin suosituksia:

 • kieltäytyä yhdynnästä 3-4 viikkoa;
 • älä käytä hygieenisiä tamponeja;
 • älä tee hätää;
 • kieltäytyä kylpystä, käytä suihkua;
 • rajoittaa liikuntaa;
 • lääkitystä ei pidä yhdistää alkoholin käyttöön;
 • ottaa vitamiinikomplekseja.

Kuntoutusjakson jälkeen kuukautiskierron palauttamiseen on kiinnitettävä enemmän huomiota.

Niinpä gynekologit määrittävät naisille suun kautta otettavia ehkäisyvalmisteita paitsi sulkemaan pois suunnittelemattoman raskauden, myös vakauttamaan lisääntymistoimintoja ja hormonitasoja.

Lääkäri valitsee lääkkeen tyypin, järjestelmän ja vastaanoton keston, ja se perustuu kaavin syihin ja hormonien analyysin tuloksiin. Useimmiten naisen tulee ottaa Logest, Novinet, Jeanine tai muut tehokkaat suun kautta otettavat ehkäisyvalmisteet kuudeksi kuukaudeksi.

Seksuaalisen elämän uudelleen aloittaminen on mahdollista vasta ensimmäisen kuukautisten päätyttyä, ja silloin, jos nainen on tyydyttävä. Varhainen sukupuoliyhteys voi aiheuttaa tulehdusta kohdussa ja infektiossa. Lisäksi tämä lihaksikas elin on erittäin haavoittuva puhdistuksen jälkeen, ja naisella voi olla raskasta verenvuotoa sukupuolen jälkeen.

Kuukautiskierron palauttamiseksi on tärkeää sulkea pois komplikaatioiden kehittyminen leikkauksen jälkeen.

Tätä varten naisille määrätään fysioterapia:

 1. EHF. Ennaltaehkäisevällä hoidolla pyritään estämään endometriitin kehittymistä. Sähkömagneettiset säteet voivat lisätä kehon vastustuskykyä ja nopeuttaa toimintojen palautumista puhdistuksen jälkeen.
 2. Ultraäänihoidon tarkoituksena on estää tarttumien muodostuminen kohtuun ja lantion elimiin.
 3. Fototerapia vähentää tulehdusta leikkauksen jälkeen.
 4. Sorptiohoito on antiseptisen liuoksen antaminen kohtuun. Käytetyt lääkkeet - Enterosgel ja dioksidi.

2 kuukautta kuretan jälkeen gynekologin vastaanotossa kerätään endometriumin kudosta. Biopsia on tarpeen biologisen materiaalin tilan tutkimiseksi ja arvioimiseksi solutasolla.

Tyydyttävien tulosten jälkeen nainen voi aloittaa raskauden suunnittelun. Mutta gynekologit suosittelevat yhä, että kehon aikaa levätä ja elpyä. Siksi käsitys on parempi lykätä vähintään kuusi kuukautta.

On tärkeää, että naiset eivät salli tilanteita, joissa heidän on käytettävä kohdun kaiverruksen menetelmää.

Tämän elimen kohdalla muodostuu myöhemmin arpia, jotka estävät hedelmöityneen munan kiinnittymisen. Lapsettomuushoito kestää tällöin paljon aikaa ja todennäköisyys, että emäntä ei ole koskaan tietoinen, on uskomattoman korkea.

Koral

Ei kuukautisia kaavion jälkeen!

Levy kirjoitti koral · 13.11.2008

35,698 näkymää


Ei kuukautisia kaavion jälkeen!


Minulla oli jäädytetty raskaus 7-8 viikon ajan! Kaavinta tehty! Nyt minulla on 46 päivää sykliä, mutta kuukausia ei ole! Normaali sykli Minulla on 29-30 päivää. Tytöillä voi olla myös viive sen jälkeen? Kuinka monta näistä hirviöistä sait? Ja ehkä joku kutsui heitä joidenkin huumeiden, kuten dufostanin, kanssa?

Kuukausittain 2 viikon kuluttua puhdistuksesta.


Luettelon aiheen "Kuukausi 2 viikon kuluttua puhdistuksen jälkeen" viestistä. Haluan lapsen> Haluan lapsen

:) Kiitos vastauksesta. :)
No, en todellakaan tarvitse ambulanssia. Liikkun hyvin ja voin ajaa itseäni. Tässä tapauksessa ambulanssi tietysti reagoi ymmärryksellä, mutta pyöreä lasku lähetetään myöhemmin.
Vierailu lääkäriin on suunniteltu ensi viikolla. Verenvuoto ei ole vahva, hieman vahvempi kuin eilen, mutta silti yksi tamponi päivässä riittää.
Kerran, kun asuin yhä voittoisan sosialismin maassa ja olin melko nuori, minulla oli verenvuoto puhdistuksen jälkeen juuri siksi, että kaikkia ei ollut puhdistettu. Niinpä se alkoi heti operaation jälkeen ja kesti vuoden. Ja intensiteetti oli paljon vahvempi. Mutta sitten kaikki meni ilman jälkiä. Joten minulla on kokemusta verenvuodon lopettamisesta, ja voin käsitellä sitä itse.

Kuukausittainen kaavion jälkeen (milloin ne alkavat?)

Riippumatta curettage, diagnostinen tai abortive, se vaikuttaa kielteisesti naisten kehon. Vaikka lääkäri teki kaiken oikein, sinun pitäisi kuunnella pienimpiä varoitussignaaleja, koska komplikaatioita esiintyy usein. Naiset, jotka ovat käyneet läpi tämän menettelyn, ovat kiinnostuneita kysymyksestä, kun kuukautiset alkavat kuretuksen jälkeen. Arvioidut päivämäärät on todella tiedettävä, jotta kuukautiset ja verenvuoto eivät sekoittuisi.

Artikkelin sisältö:

Kaavion vaikutukset naarasrunkoon

Yleensä kuukausittain kuuntelun jälkeen ilmestyy kuukausittain. Lähtölaskenta on aloitettava toiminnasta. Jos kuukautiskierto koostuu 28 päivästä, kuukausittainen aika alkaa 4 viikon kuluttua. Jokaisen naisen keho on yksilöllinen, joten joskus on viiveitä, syyt voivat olla hyvin erilaisia, mutta useimmiten ne johtuvat munasarjojen riittämättömästä toiminnasta ja hormonitasojen epäonnistumisesta.

Ensimmäisten kausien jälkeisten jaksojen tulisi olla täsmälleen samat kuin tavalliset kuukautiset. Jos on korkea ruumiinlämpö, ​​liiallinen purkautuminen, voimakas kipu vatsaontelossa, ota välittömästi yhteyttä asiantuntijaan. Gynekologinen puhdistus voidaan suorittaa diagnoosin tai hoidon kannalta. Ensimmäinen ei yleensä loukkaa hormonaalista taustaa, joten kuukausittaiset tulevat ajoissa. Terapeuttinen kaavinta aiheuttaa suurta traumaa keholle, joten naisen täytyy joutua hoitamaan terapeuttisia menettelyjä.

Äskettäin on harjoiteltu tyhjiökaappausta, koska se on vähemmän vaarallinen kuin curetti. He yrittävät puhdistaa vain äärimmäisissä tapauksissa, koska se usein vahingoittaa kohdun seinämiä, johtaa naisten hedelmättömyyteen ja aiheuttaa tulehdusta.

Ensimmäiset kuukautiset

Välittömästi gynekologisen puhdistuksen jälkeen on mahdollista verenvuotoa. Päästöt ovat yleensä samanlaisia ​​kuin kuukautiset, jos ne eivät ole runsaita, niin sinun ei pitäisi nostaa hälytystä. Jos tiiviste on vaihdettava 3 tunnin välein ja jopa yöllä, on tarpeen kääntyä lääkärin puoleen. Hän määrää hemostaattisia lääkkeitä kohdun normalisoimiseksi. Jos diagnostinen puhdistus on suoritettu, kuukautiset voivat alkaa aika ajoin, koska munasarjojen työtä ei keskeytetä. Tässä tapauksessa normaaliksi katsotaan kurjen jälkeiset vähäiset jaksot.

Ajoissa kuukautiset alkavat ja hätätilanteessa leikataan esimerkiksi kohdun verenvuoto. Jos menettely suoritettiin 3 viikkoa ennen syklin alkua, kuukausittaiset alkavat 3 viikon kuluttua. Muuten tilanne abortilla. Usein tapahtuu, että kohdun puhdistamisen jälkeen ei ole yli 35 päivän jaksoja. Syynä on se, että spontaanin abortin tai jäädytetyn sikiön poistamisen jälkeen naisen hormonit häiritsevät, sen palauttaminen voi kestää jopa 7 viikkoa.

Yleiset häiriöt

Runsaasti jaksoja kaavion jälkeen pidetään syynä välittömiin käynteihin gynekologiin. Tietenkin, voit kääntyä perinteiseen lääketieteeseen, esimerkiksi ottaa nokkosihottuma, mutta vaikutus on minimaalinen. Lääkäri määrää hemostaattisia lääkkeitä, jotka tuovat kehon takaisin normaaliksi mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Kun kuukautiset tulevat raaputtamisen jälkeen pari päivää, on myös suositeltavaa tehdä tapaaminen gynekologin kanssa. Älä unohda oheisia oireita: heikkous, huimaus, epämukavuus vatsassa. Vastuuvapauden määrä on tärkeä. Näiden tietojen perusteella lääkäri pystyy diagnosoimaan kuukautiskierron epäonnistumisen syyn ja poistamaan sen.

Runsaasti purkauksia voi olla merkki siitä, että kohdun abortin aikana oli sikiön fragmentteja. Emättimen tutkimisen jälkeen lääkäri suorittaa varmasti ultraäänitutkimuksen, pyydä testattamaan hormonit. Tarvittaessa puhdistetaan uudelleen. Kuukausi sen jälkeen, kun kuukausi kuluu, sinun täytyy tarkastella purkausta. Jos ne ovat tummia, epämiellyttäviä hajuja ja ne ovat vähän, on suositeltavaa tehdä tapaaminen lääkärin kanssa, jotta tarvittavat testit suoritetaan. Oireet viittaavat tulehduksen kehittymiseen.

Jos kohdun puhdistamisen jälkeen ei ole kuukautisia, tämä ei osoita minkään taudin esiintymistä. Kahden viikon kuluttua kaapimisesta nainen voi tulla raskaaksi. Siksi lääkärit suosittelevat suun kautta otettavien ehkäisyvälineiden käyttöä, koska elimistön on palaututtava ja levättävä leikkauksen jälkeen.

Viivästynyt kuukautiset

Jos kuukausittainen kuunteleminen viivästyy 7 tai useamman viikon kuluttua, sinun ei pidä siirtää lääkärin käyntiä myöhemmin. Tässä tapauksessa on suuri todennäköisyys saada vakava häiriö, joka vaatii kiireellistä lääketieteellistä apua. Ensimmäiset kuukautiskierron jälkeiset jaksot eivät ehkä ilmene kohdunkaulan kouristuksesta johtuen. Tässä tapauksessa veren neste kerääntyy kohdunonteloon, joka ei pysty menemään ulos. Seuraukset voivat olla negatiivisimpia, joten sinun tulee välittömästi ottaa yhteyttä gynekologiinne.

Rauhoittamisen jälkeiset runsaat jaksot sekä niiden puuttuminen osoittavat joitakin ongelmia kehossa. Syyt voivat olla tartuntatauteja, tulehdusprosesseja, hormonaalisia häiriöitä, lääketieteellisiä virheitä. Kohtuun puhdistus on vakava toimenpide, joka voi vaikuttaa naisen hedelmällisyyteen, joten sinun on seurattava huolellisesti terveyttäsi, huomioitava mahdolliset epäsäännöllisyydet elimistössä.

Jos kuukautiset ahdistuksen jälkeen ovat hälyttäviä, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Mitä nopeammin rikkomisen syy on tunnistettu, sitä helpompi on poistaa se. Muista tämä aina.