Hanki ennen kuukausi

Hyvä hieroja - Julia

Arvostelut Moskovan ja Pietarin hieronnasta tekijöiden sivustolta

Hieronnan vaikutukset ihoon. Arvostellut: Yuli, St. Petersburg Masha, Moscow. Hieronta selluliitista Hieronta synnytyksen jälkeen. Arvioita Nadya, Petersburg Body Correction. Eleonoran, MSC: n hierontaterapeutin Alexanderin lausunto hieronnasta terapeuttista Valentin Denisov-Melnikovista. Julia, Moskova Nastya, Pietari. Moskovan Julian määrän vähentäminen. Hieronta Ekaterina, Peter, tarkastelevat selluliittihierontaa. Veronica, Moskova. Hieronta Julia, MSC: Valentine on erittäin hyvä hieroja. Kokeile sitä!
Foorumin arkistoitu versio

Painon riippuvuus kuukautiskierrosta. Paino ennen kuukautisia. Paino kuukautisten aikana. Luonnollinen painonnousu kriittisinä päivinä.

Naisen elämässä on päiviä, jolloin näyttää siltä, ​​että koko maailma on meitä vastaan! Vaakojen nuoli nousee oikealle, eilen vapaa, suosikki hame, ei lähene vyötärölle, mutta ei ole mitään voimaa tehdä fyysisiä harjoituksia. Ja ajatukset toimivat suunnassa: mitä syödä herkullista! Mitä sinussa tapahtuu? Kaikki salaisuus on kuukausittainen nainen, jonka paino ja aineenvaihdunta sekä ruokahalu ja liikunta riippuvat. Kerrotaan, miksi paino ennen kuukautisten kasvua ja miten selviytyä tästä jaksosta.

Ensimmäinen vaihe on kuukautiset.

Ravitsemus ja elämäntapa.

Kuukautisten aikana ruokavalio on ehdottomasti kielletty. Progesteronin taso veressä tänä aikana laskee ja suuri määrä prostaglandiineja alkaa tuottaa - aineet, jotka ärsyttävät kohdun limakalvoa ja provosoivat sen irtoamisen (itse kuukautiset). Samalla estrogeenitaso veressä laskee jyrkästi. Huomaa, että tämä naishormoni on suoraan mukana onnen hormonin, serotoniinin, tuotannossa. On loogista, että tässä naisten jaksossa parhaimmillaan mieliala laskee pahimmassa tapauksessa todellista masennusta. Luonnollisesti. Serotoniinin puute kompensoituu elimistössä makeisten makuun, mikä ei ole paras tapa vaikuttaa kuvioon. Paino kuukausikorotusten aikana.

Et tee mitään hiilihydraattien fysiologisen tarpeen kanssa. Voit kuitenkin korvata haitalliset hiilihydraatit terveillä: vihannekset, hedelmät, viljat, hunaja. Pidä teetä, kahvia, suklaata, vahvaa liemestä, koska ne lisäävät prostaglandiinien vaikutusta kehoon, ja haluat lisää makeisia. Lisäksi näiden johdannaisten vaikutuksesta keho lisää painoa. Jos todella haluat suklaata, syödä pari viipaletta, ei enää.

Mikä on painosi?

Kuukautiset on aika, jolloin on parempi piilottaa asteikot pois. Hormonitasojen muutos johtaa nesteen kertymiseen elimistöön ja välitön painonnousu usealle kilolle. Muista, että voitto johtuu nestemäisestä, ei rasvasta. Sinun ei pitäisi häiritä, 5-7 päivän kuluessa aineenvaihdunta normalisoituu jälleen, ja ylimääräinen vesi poistuu kehosta. Seuraa vain kultaista sääntöä: älä punnitse itseäsi aikana!

Syklin ensimmäiset päivät (noin 7 päivää) ovat fyysistä aktiivisuutta erittäin vaikeita. Jos sinulla on tuskallisia jaksoja, kieltäydy urheilusta lainkaan. Mutta sinun ei pitäisi olla nukkumassa sängyssä koko viikon ajan: monet asiantuntijat neuvovat kävellen tänä aikana. Vaaka-asennossa kohdun muutosten sävy, joka voi lisätä kipua, heikko fyysinen rasitus (kävely) johtaa normaaliin sävyyn, joka vähentää kipua.

Jos pääset ulos sängystä, mene kävellen lähimpään puistoon. Puolen tunnin - tunnin kävely-askel - ja et vain kyllästä kehoa hapella, vaan poista kohdun kipu. Muuten, ennen kuin kuukausi on myös suositeltavaa lisätä kävelyn aikaa.

Syklin toinen vaihe on ovulaatio.

Ravitsemus ja paino.

Ovulaation aikana keho toimii mahdollisen raskauden ohjelman mukaisesti. Keho tuottaa voimakkaasti miesten sukupuolihormoneja - androgeenejä. Muuttuneen hormonaalisen taustan avulla aineenvaihdunta nousee maksimiin, joten kaikki ruokavalio on tänä aikana erittäin tehokas. Mutta kalorien rajoituksen ylittäminen ei ole sen arvoista. Kuukautisten aikana keho kärsi veren menetyksestä, ja ruokavalio lisää vain rautapuutetta, mikä voi johtaa raudanpuutteen anemiaan. Ongelmien välttämiseksi syödä tasapainoista ruokavaliota ja sisältää elintarvikkeita, joissa on runsaasti rautaa - maksa, tattari, omenat, munat ja pinaatti.

Tämän ajan punnitustulokset ovat rohkaisevia kuin koskaan ennen. Kuukautisen ajan päätyttyä hormonaalinen tausta muuttuu ja kaikki ylimääräinen neste poistetaan kehosta. Paino vakiintunut.

Luonto asetettu. Että ovulaation aikana nainen muuttuu kestäväksi. Se kestää stressiä, on hyvällä tuulella, aktiivinen. Tästä syystä syklin 12. - 14. päivänä (plus kaksi päivää ennen ja jälkeen) kaikki fyysinen aktiivisuus on helppoa. Tämän ajanjakson aikana keho, jolla ei ole mitään seurauksia, kestää suuria ja epätavallisia kuormia, joten tämä on ihanteellinen aika harjoittaa uutta urheilua.

Ovum hävittämisvaihe

Jos raskaus ei tapahdu ovulaation aikana, munasolu kuolee. Tämä tarkoittaa, että jos syklin ensimmäisessä vaiheessa organismi on perustettu luomiseksi, toisessa vaiheessa keho on säädetty hävittämiseksi. Siksi 15 - 20 päivän jaksoa pidetään ihanteellisena painon menettämisessä.

Järjestä paastopäivät, aloita ruokavalio, mene oikeaan ruokavalioon. Muista kuitenkin, että viikko ennen kuukautisten alkua voit tuntea julman nälän. Sen luonne on lutinisoivan hormonin (LH) tason nostaminen, mikä stimuloi korpukalvon vapautumista munasarjalta ja maksimoi sen tason ennen kuukautisia. Tämä hormoni vaikuttaa suoraan painoon ja ruokahaluun.

Tänä aikana jokaisen ruokavalion tehokkuus on nolla, tulee painon tasangolla. Älä kiduta itseäsi turhaan, paino ennen kuukautisia ei vieläkään mene pois. Pidä yksinkertaisista hiilihydraateista (jauhotuotteet ja makeiset) ja vaihda monimutkaiseen (leipä, joka on valmistettu täysjyväjauhosta, puuroa raakahiiltä) ja proteiineista. Voit siis säilyttää harmonian ilman ruokavaliota.

Entä paino?

Tänä aikana voit turvallisesti seisoa vaakoilla, koska paino pysyy normaalina. Syklin lopussa monet naiset kokevat lisääntyneen hikoilun, maitorauhasen turvotuksen. Vatsa ennen kuukautisia kasvaa koon, paisuu. Voi havaita yhden ja puolen kilon suuruisen kasvun. Vähennä suolan ja veden määrää, jos sinulla on taipumus turvota. Syötä ruokavalion diureettien teetä (kalkki, vadelma, ruho, koivuputkien teetä). Tänä aikana on hyvä syödä vadelmia, omenoita, vesimeloneja.

Tällä hetkellä fyysiset kuormat ovat helppoja ja tehokkaita. Hormoninen tausta on vakaa ja nainen on täynnä voimaa. Fyysinen aktiivisuus vaikeutuu syklin loppuun mennessä, kun hormonitasot muuttuvat. Tänä aikana ei pitäisi pakottaa itseäsi käymään urheiluun, koska tämä voi aiheuttaa päänsärkyä, lisääntynyttä painetta, turvotusta.

Kuten näette, kuukausittainen ja paino on läheisesti yhteydessä toisiinsa. Kehon paino on luonnollisten lakien alainen, ja luonnollinen fysiologinen sykli määrää naisen painon. Säädä sykliisi, sitten painon menettäminen on tehokkain.

- Mitä hölynpölyä! Olen aina urheilun aikana! Ja minä teen sen. Ja paina ravista. Hullu laiskalle perseelle.

- Menstruation jälkeen ei aina ole vastausta. Hölynpölyä.

- Jos ajoissa menstruoidaan urheilussa, ehkä hyvä. Lihakset kasvavat, ne painavat enemmän ja vesi säilyy. Tämä lisää painoa.

- Jokaisella on ainutlaatuinen fysiologia. I kuukausittaisen romahtamisen aikana tapahtuu. Ja painon nousu. Joten kaikki erikseen.

- No, ei ole vain fysiologiaa, on myös ravintoa. Kuukausittaisen suolaliuoksen lopussa on mahdollista mennä yön yli, eikä myöskään tule liian suureksi, suola säilyttää veden. Ja syklin keskellä on mahdollista järjestää viikon pituinen käynnistin, eikä mikään sykli anna sinulle pyöriä.


- Tarkoitan sitä, että jos joku, joka menettää painonsa, on hämmentynyt odottamattomilla painonnousuilla, jopa suurimmalla vaivalla ja päivittäisen kalorien saannin noudattamisessa, anna sen olla järkyttynyt. Ehkä tämä sykli on syyllinen.


- Hyvä on! Oma paino riippuu syklistä!

- Minun kriittiset päivät kulkevat tuskallisesti, joten pidän huonosti fyysistä toimintaa. Viikko ennen kuukautisten alkamista hevosvoimat, emotionaaliset tilanmuutokset muuttuvat: minusta tulee kiihkeä, ärtynyt ja mielialan muutos. Kuukautisten aikana "vuorovesi" on ominaista (kun normaali tila korvataan äkillisesti liikkuvalla heikkoudella). Tänään yritän saada jopa pyörän taakse ilman suurta tarvetta. Näin makkara on minulle viikko ennen kuukautisia ja kuukautisten aikana!

- Minulla on vatsa kuukautisten aikana kuten kuudennessa raskauden kuukaudessa. Poikani kysyy, synnyttätkö veljeni?

- Koskaan ei koskaan katsellut painoa, mutta tällä kertaa tällä viikolla paino hiipui. Painoin 46-46,5 kiloa ja punnittiin, ja sitten pian ennen kuukautisia se alkoi: joko 47,5, sitten 47,9, ja sitten, oi, kauhu! 48kilogrammaa, tai 48,2 ja jopa 48,4. Syön kuten aina, ei mitään rasvaa, suolattua, savustettua, kypsennän itseäni kaksinkertaisessa kattilassa, en syönyt zazoria, mutta olen syntiä makea, mutta ei niin paljon. Ja yhtäkkiä lähes puoli senttiä!

- Kyllä odotat, siellä kulkee kuukausittain, ja näemme.

- Odotan hieman pelkoa, ja yhtäkkiä se ei ole kuukausittainen syyllisyys, ehkä ehkä todella paljon! Minä kuolen turhautuneena.

- Voi, odotan myös! Se kaatoi minulle tämän onnen jo 3 kiloa. Vaikka mielestäni se ei ole kuukausittain, mutta halva, vaahtokarkki, suklaa. Vaikka aviomies sanoo. Mitä pidät minusta niin paljon enemmän? Ja yleensä, saat vielä paremmin. Pelkään!

- Ja tässä on vastaus: viikko ennen kuukautisia naisen keho kerää vettä ja resursseja raskauden aikana.

- Olen aina ihastunut siitä, että minulla on 3 kiloa päivässä ennen kuukausittaista painonnousua. Mutta kuukauden lopussa palaa normaaliksi ja muuttuu samaksi. Vaikka olen painoarvon mukaan hieman ohjannut, katson tilavuuden, ihon sävyn, lihaskovuuden.

- Ohjaan myös painon. Jos paino hyppäsi dramaattisesti ylös, huomenna sinun täytyy saada valkoinen siivet.

- Eilen kotikanavalla katselin ohjelmaa noin painon menettämisestä - perheeni koosta, ja niinpä ravitsemusterapeutti sanoi, että kuukautisten aikana nainen lisää jopa 6 kiloa, koska kohdun kasvaessa 3-4 kuukautta raskaana, sekä kaikenlaisia ​​PMS: ää, mielialan vaihteluja Luonnollisesti jaottelut ja zazhora. Lyhyesti sanottuna kuukautisten aikana on parempi unohtaa vaa'at.

- Vahvistitte jälleen kerran epäilykseni siitä, että pari kiloa viikossa ennen kuukautisia tapahtunut jyrkkä hyppy oli yhteydessä niihin, vain rauhoittui, muuten olin häpeällistä. Nyt odotan kuukautisten päättymistä ja nähdä, mitä painon kanssa tapahtuu. Vaikka ennen tätä ei havaita.

Olen todella shokissa!

- Minäkin paino ennen kuukautisia kasvaa keskimäärin 3-4 kiloa. Älä edes punnitse tällä hetkellä, niin ettei se ole järkyttynyt.

Miten muutat painoa syklin mukaan? Oliko artikkeli hyödyllinen sinulle?

Voit kommentoida, keskustella keskustelufoorumiltamme

Valmistettu erityisesti sivuston Krasotulya.ru

Piditkö siitä?! Laykni, jaa ystävien kanssa, lähetä sivullesi:

Lue yhteensä: 41159

Arvostelut Moskovan ja Pietarin hieronnasta tekijöiden sivustolta

Palaute hieronnasta. Julia, Pietari Katsaus hierontaan "Brasilian pakarat" Moskovassa Tilavuuden vähentäminen. Arvostelu hieronnasta, Natasha, Moskovan hieronta "Brasilian pakarat", arvostelu. Alyona, Pietari Katsaus selluliittihieronnasta, Marina, Moskova Tarina hieronnasta Pietarissa, Polina Video-arvostelu hieronnasta "Brasilian Buttocks". Anya, Moskovan Catherine, Moskova. Katsaus hieronta ja hieroja Julia, Pietari, Katsaus hieronta "Brasilian Ass" Studio Beauty korjaus ja hieronta. Palauta lymfaattisen hieronnan tulokset. Laihduttavat jalat Hieronta vatsan laihtumiseen. Video Review

Naisten online-lehti Krasotulya.ru (naisten foorumi ja naisten sivusto) kutsuu mainostajia yhteistyöhön. Osallistuminen naisten sivustoon Beauty. py - 8-10 tuhatta ihmistä päivässä - tämä antaa sinulle hyvän mainonnan tuoton. Lisää >>>>
palaute
Naispuolisen sivuston ja naisten foorumin Krasotulya.ru materiaalien uusintapainos VAIN TYYTYVÄINEN. Yhdellä yksinkertaisella kunnolla.
Lähetä materiaali aktiivisen linkin jälkeen tälle sivustolle.
Sovimme. :-))

Uusintapainos materiaaleista sivuston ja offline-foorumin kautta (sanomalehdet, aikakauslehdet, kirjat) - vain sivuston hallinnon kanssa. Kiitos yhteistyöstäsi.

Painonnousu ennen kuukautisia

"Kriittiset päivät" sai tietoisesti nimensä. Ja miten muutoin voi kuvata sitä inhottavaa aikaa, jolloin alavatsan "vetää" ja "virnistää", rintakipu paisuu ja "hyökkää" huimausta ja pahoinvointia?

Ylhäällä, "brutaali ruokahalu" herää, ja sen seurauksena painonuoli osoittaa useiden kg: n kasvua. Selvittäkäämme, julistammeko sota näille kiloille ja miten hallita painoa PMS: n aikana.

Mistä nämä ylimääräiset kilot ovat peräisin?

Menstruaation aattona lähes kaikki naiset painavat. Yleensä ”ylijäämä” on keskimäärin enintään 3 kg. Mitä ne on tehty? Osa asiasta on, että neste kerääntyy elimistöön ennen kuukautisten alkamista. Tämä johtuu pääasiassa sukupuolihormonien - progesteronin ja estrogeenin - tasojen muutoksista. Niinpä esiasteisen oireyhtymän (PMS) aikana rinta lisääntyy puolen koon, kohdun ja vatsan turpoamisen myötä. Se on ylimääräinen neste, joka aiheuttaa sellaisia ​​epämiellyttäviä ilmentymiä kuin raskaus alavihassa, pahoinvointi ja ruoansulatuskanavan ärsytys.

Toinen mahdollinen syy nopeaan painonnousuun on ummetus - tyypillinen "kriittisten päivien" ongelma. Kaikki edellä mainitut tekijät toimivat kuitenkin vain lyhyesti. Kuukautisen ajan päätyttyä ylimääräinen neste erittyy turvallisesti elimistöstä, suoliston toiminta normalisoituu ja paino palautuu normaaliksi.

Ödeeman aiheuttama painonnousu ei keskimäärin ylitä 900 grammaa. Mistä tulevat muut kilot? Yleensä muutama päivä ennen kuukautisia naiset hyökkäävät todellisen zhorin takia - monilla naisilla on jatkuva nälkä, ja he alkavat syödä enemmän kuin tavallisesti, makaamalla makeisiin, rasvaan ja suolaiseen. Ja sitten siitä tulee tapa ja jatkuu säännöllisesti. Tällainen painonnousu ei vain mene pois, mikä merkitsee vakavaa vaaraa saada paremmaksi suurella tavalla. Miten hillitä hormonaalista ruokahalua ja oppia syömään juuri "kriittisissä päivissä"?

Ryöstöhormonien syylliset

Ruokahalun herääminen esihoidon aikana ja kuukautisten aikana on luonteeltaan itsestään selvää. Noin keskellä kuukausittaista sykliä (14–15 vrk) lisääntyy hedelmöitäväksi kykenevä munasolu ja progesteronin hormoni, joka on vastuussa tulevasta raskaudesta. Elin alkaa vastuullisesti tehdä varoja tulevaisuuteen, uskomalla, että niitä tarvitaan pian kahdelle.

Lisäksi PMS-jakson aikana monet naiset nojaavat suklaaseen ja muihin makeisiin. Samalla intohimoinen halu käyttää näitä tuotteita ei ole mitään tekemistä nälän kanssa. Se perustuu aivoissa esiintyviin biokemiallisiin prosesseihin, jotka johtuvat hormonitasojen muutoksista.

Makeisten ennustaminen ennen kuukautisia johtuu instinktiivisestä halusta lisätä serotoniinin, noradrenaliinin ja endorfiinien tasoa, mikä parantaa mielialaa ja jopa luonnollisia kipulääkkeitä. Myös kuukautisten aikana hemoglobiinitaso laskee, mikä aiheuttaa heikkouden tunteen. Pyrimme kompensoimaan voimakkuuden puuttumista ”maukkailla” kaloreilla - tämä on yksi nopeimmista tavoista vakauttaa tuloksena oleva epätasapaino.

Yleensä tämä vain pahentaa ongelmaa. Kakut, suklaa ja muut makeiset aiheuttavat nopean veren glukoosipitoisuuden nousun ja lähes välittömästi sen jyrkän laskun, mikä taas herättää halun lisätä "nopeita hiilihydraatteja". Lisäksi hormonaalisen taustan vaihtelut aiheuttavat epäonnistumisia insuliinin tuotannossa, mikä on vastuussa verensokeritason säätelystä.

Ravitsemus PMS: ssä: miten välttää painonnousu

Premenstruaalisen oireyhtymän aikana ja kuukautisten aikana on tärkeää hallita painoasi tarkemmin, ei vain punnitsemista, vaan myös kehon mittauksia.

Premenstruaalisen oireyhtymän lähestyessä on vähentää nesteen ja suolan kulutusta, josta on parempi luopua kokonaan. Voit siis välttää turvotusta. Ruokavaliossa on parempi antaa etusija monimutkaisille hiilihydraateille.

Nopeasti hiilihydraatteihin verrattuna monimutkaisia ​​hiilihydraatteja sisältävä ruoka on paljon hyödyllisempi. Kirkkaimpia edustajia ovat palkokasvit, viljat, viljat, täysjyvä pastat, täysjyväleipä, ohra sekä vähäisen sokeripitoisuuden omaavat vihannekset ja hedelmät: kiivi, omenat, greippit. Ne eivät ainoastaan ​​lisää kehon serotoniinipitoisuutta, vaan myös auttavat entisöimättömän progesteronin metaboliassa.

Rikastuta ruokavalioasi mikroelementeillä. Kalsiumin ja magnesiumin edulliset vaikutukset, jotka lievittävät PMS: n oireita, ovat jo pitkään todistettu. Esimerkiksi ottamalla 200 mg magnesiumia päivässä lähes puolet turvotuksen, rintakipun ja turvotuksen riskistä. Jos elimistössä on riittävästi näitä elementtejä, halutaan maistaa suklaapatukkaa paljon harvemmin. Magnesium normalisoi verensokeriarvoja ja parantaa elimistön kalsiumin imeytymistä.

Apteekeissa voit ostaa sopivia valmisteita, jotka sisältävät aminohappoja, mineraaleja, erityisesti kalsiumia ja magnesiumia, vitamiineja ja yrttejä. Rikkaan ja tasapainoisen koostumuksen vuoksi ne normalisoivat aineenvaihduntaa ja ruoansulatuskanavaa, edistävät painonpudotusta. Auttaa vähentämään ruokahalua ICP: n aikana tiettyjen tuotteiden, kuten viljan ja palkokasvien, ja tonnikalan, jossa on riisikakkuja, käytön aikana. Jos lisäät ruokaan vähän kasviöljyä tai majoneesia, voit tukahduttaa halu syödä jotain makeaa.

Jotta ruokahalun voittaminen olisi helpompaa eikä painoa ennaltaehkäisevässä jaksossa, on parempi seurata terveyttäsi jatkuvasti eikä vain ennen "kriittisiä päiviä". Ja sitten nämä samat päivät eivät ole niin kriittisiä keholle.

Painonnousu ennen kriittisiä päiviä. Miten hillitä ruokahalua ja mennä ulos samalla painolla?

Vatsassa tuntui raskasta, voimakkaita supistuksia. Huimausta ja pahoinvointia voi esiintyä; jalat, kädet, nivelet, rintakehä ja vatsan turvotus.
http://pics.livejournal.com/missmorkovka/pic/000183fr/
Yleensä kaikki nämä oireet näkyvät päivässä tai kahdessa ennen kuukautisia (jotkut viikon tai pidemmän ajan). Ja muutaman tunnin kuluttua kuukautisten alkamisesta ne häviävät ilman jälkiä.
Hormonitasojen muutokset herättävät julman ruokahalun. 3-12 vrk ennen kuukautisten alkua hormonin progesteronin taso kasvaa merkittävästi. Hän on vastuussa raskaudesta, ja jälkeläisiä odottavan naisen täytyy syödä hyvin lapsen kantamiseksi. Tänä aikana tulevan äidin ruumiin tulee tehdä varauksia tulevaisuutta varten.
Täten sellaiset väliaikaiset ongelmat, jotka esiintyvät ennen kuukautisia, kuten turvotus, ummetus, vatsan paisuminen ja painonnousu. Jotkut, jotka menevät kehon ympärille, päästävät irti PMS: n aikana ja sen seurauksena uivat vähitellen rasvassa!
Ihannetapauksessa, ennen kuukautisia, painon pitäisi nousta vain 900 g, joka kuukautisten jälkeen menee pois. Useimmille naisille vaihtelut vaihtelevat kuitenkin välillä 1-1,5 kg. Ajattele nyt sitä: wolfish-ruokahalu sai syödä 3 kg, jonka jälkeen menetit 2,7 parhaana. (Muuten, jos paino "kävelee" suurten rajojen yli, älä ylläty venytysmerkkien ja venytysmerkkien ulkonäöstä.)
Niinpä 300 g laskeutui sivuille. Tämä mekanismi toimii joka kuukausi ja kerää vähitellen rasvaa. Jotta ICP: n aikana ei kasvaisi laajasti, on noudatettava yksinkertaisia ​​sääntöjä.
http://pics.livejournal.com/missmorkovka/pic/0001b5yy/

Ohjauspaino
Nouse vaa'oille vähintään kerran kuukaudessa - kriittisten päivien jälkeen, mieluiten samana päivänä kuukautiskierron mukaan - ja tallenna tulos. Jos luvut eivät muutu, niin tiedät, kuinka selviytyä "kuukautiskierron" ruokahalusta.
Älä jatka tunnelmaa
http://pics.livejournal.com/missmorkovka/pic/0001cxp3/
Kaikki naiset ovat tietoisia niistä vaarallisista päivistä, jolloin on valtava halu syödä kiellettyä ja monia ihmeitä: "Kuinka paljon painonnousu kuukautisten aikana?" Ripusta yksinkertainen totuus keittiöön: “ICP kulkee, mutta paino pysyy.” Se estää teitä jääkaappiin eikä anna sinun heittää kaiken suuhun.
Kiinnitä huomiota ruokaan
Vältä rasvaisia ​​ruokia - sianlihaa, sianlihaa, kaikenlaisia ​​makkaroita ja rasvaisia ​​juustoja. Unohda, että perunat ovat paistettuja, kana on ihoa ja että maailmassa on yleinen kastike - majoneesi. Mittaa kasviöljy teelusikalla, laske pähkinöitä ja siemeniä yksi kerrallaan. Lisäksi suolakurkkua, alkoholia, olutta ja tietysti makeisia (tämä käsite sisältää makeisia, leivonnaisia, sokerisia makeita hedelmiä, suklaata) tulisi rajoittaa maksimiin. Vietä opetuskeskustelu toisen puolen kanssa sekä itsesi kanssa. Analysoi käyttäytymistäsi kriittisten vaivojen aikana. Se on miehiä, jotka tietämättään auttavat naisia ​​painottamaan vaikeassa vaiheessa. Vahva sukupuoli pelkää tulta kuin esi-astruaalisen oireyhtymän rakkaiden ilmentymiä, erityisesti kyyneleitä, hysteriaa, riitoja. Kaiken kaikkiaan yrittäen lievittää naisen kärsimyksiä, osoittaa hoitoa ja ymmärrystä, he ostavat ja valmistavat kaikki ne ruokalajit, jotka tavallisina päivinä nainen ei salli itseään. Mikä on palvonta? Kiinnitä huomiota: miehet pilaavat yleensä suosikki suklaansa. Miljoonia tonnia kaakaopapuja syödään naisten koko maailmassa PMS: n aikana. Jotkut naiset lähettävät toisen puoliskon myymälään suklaata varten jopa yöllä. Mutta kaikki nämä laatat on helppo sijoittaa lantioon ja vyötäröön!
Ei rauta-nainen
http://pics.livejournal.com/missmorkovka/pic/0001ddeq/
http://pics.livejournal.com/missmorkovka/pic/0001943s/
Vaikuttaa siltä, ​​että kuukautisten syntymisen myötä vaarallinen aika on päättynyt. Mutta tämä ei tapahdu. Joka kuukausi kriittisinä päivinä nainen menettää keskimäärin puolen kupin (noin 100 ml) verta. Onko se paljon tai vähän? Jotkut naiset eivät tunne lainkaan pahaa tänä aikana. Mutta toiset tuntevat selvästi heikkoutta, jatkuvaa uneliaisuutta, huomattavaa suorituskyvyn laskua. Joskus on päänsärky, huimaus ja pyörtyminen. Loppujen lopuksi veri ei ole vettä! Punainen neste tai sen koostumus vaikuttaa naisten ulkonäköön ja hyvinvointiin. Ja kuukautisten aikana veren kaava muuttuu: hemoglobiinin ja verihiutaleiden taso laskee, leukosyyttien taso kasvaa. Jos ravinto on tasapainoinen, muutokset siirtyvät naisille, joilla ei ole jälkiä. Valitettavasti tilastojen mukaan lähes 50% heikommista naisista kärsii verestä - varsinkin nuorten tyttöjen keskuudessa, jotka muoti- ja super-virityksen vuoksi kiduttavat itseään nälkää ja ruokavaliota. Aliravitsemuksen yleisin seuraus on anemia (anemia), joka kasvaa kriittisinä päivinä. Menstruation aikana noin 30 mg rautaa häviää. Yritetään korvata häviö, toipua, naiset alkavat syödä kovasti, mieluummin suosikkijauhoja ja makeita ruokia, vaikka ruokavaliossa sinun on lisättävä rautaa sisältävien elintarvikkeiden osuutta.
Syötä veri
Joten miten naiset syövät ennen kriittisiä päiviä ja niiden aikana? Valitse syötävä, pystyy ruokkimaan verta: vähärasvaista lihaa (vasikanlihaa), naudanlihaa, kanaa, lampaanmaksaa, maksan pastaa, kaikenlaisia ​​keitettyjä simpukoita - ota itseäsi herkkuja kuten simpukoita, ostereita, etanat. Kalasta on rikkain haluttu metallilohi. Lisäksi rauta on siipikarjanlihassa, munissa (enemmän viirissä kuin kanassa), kaakaossa, seesamissa, pähkinöissä (mänty, pähkinä, manteli, maapähkinä, hasselpähkinä), kuivatuilla hedelmillä (kuivatut aprikoosit, rusinat), katkera suklaa, pavut, herneet, linssit, parsakaali ja luumut. Rautapitoisuuden mestari voidaan kutsua vehnäleseiksi. Hemoglobiinitason lisäämiseksi riittää, että lisäät ruokaa 1-2 ruokalusikallista. l. leseet päivittäin.
Lähde: http://www.allwomens.ru/

Mikä on premenstruaalisen oireyhtymän (PMS) syy?
Viime aikoina on ollut monia tutkimuksia, joissa osallistuivat gynekologit, fysiologit ja psykiatrit eri puolilta maailmaa. Ja kaikki asiantuntijat sopivat tietyistä perusasioista:

1. Premenstruaalinen ärtyneisyys on ehto, jonka alkuperä ei ole psykologinen, vaan somaattinen. Se johtuu naisten kehon toimintojen häiriöistä.
2. PMS: llä on monimutkainen mekanismi ja se alkaa munasarjojen toimintahäiriöstä ja sen hormonien tasapainosta. Tämän vuoksi kaikki endokriiniset rauhaset ja keskushermosto alkavat toimia huonosti.
3. Hermostoon vaikuttavat hormonitoiminnan häiriöt aiheuttavat muutoksia kehon psyko-kemiallisessa tasapainossa. Pääasiallinen on nesteen kertyminen kehossa, mikä tarkoittaa epätasapainoa sen saannin ja erittymisen välillä.
VAROITUS! !!
Ylimääräinen neste varastoidaan kaikkiin kehon osiin ja on tärkein syy ongelmiin. Vatsan elimissä oleva neste aiheuttaa raskauden tunteen, pahoinvointia, oksentelua ja ärsyttää ruuansulatuskanavaa. Aivojen ympärillä olevissa kudoksissa on hermostuneita oireita: ärtyneisyys, hermostuneisuus, masennus.

Ennen kriittisiä päiviä, 3 päivää, kohdun turvotusta ja kasvaessa noin 1-1,5 kg painoa, kriittisinä päivinä paino voi nousta 1 kg, sitten kaikki palaa normaaliksi. Jotta voisit pilata henkeäsi, älä vain seiso vaakatasolla näinä päivinä.
http://pics.livejournal.com/missmorkovka/pic/0001aye5/
Rintojen kokoa kasvatetaan yleensä 1,5-2 koolla, ja vatsa on 3 kuukautta raskaana. Mutta yleensä kolmantena päivänä kaikki muuttuu normaaliksi.
- Lisääntynyt ruokahalu ennen kuukautisia -
Prosessi on varsin luonnollinen. Samana aikana aineenvaihdunta kiihtyy yleensä, joten sinun ei pitäisi pelätä merkittävää painonnousua.
Mutta meidän on muistettava, että naisiin kohdistuvan nälän herkkyys riippuu kuukautiskierron vaiheesta. Syklin toisessa vaiheessa ruokahalu on yleensä korkeampi kuin ensimmäisessä. Siksi ponnistelut tulisi suunnata painon menettämiseen syklin ensimmäisessä vaiheessa, ja toisessa voit yksinkertaisesti rajoittaa itsesi painon säilyttämiseen.
Lisäksi ennen kehon kuukautisia on taipumus veteen kertymiseen. Ja on täysin mahdollista, että tuloksena oleva 2-3 kg - tämä on vain neste, joka "kriittisten päivien" myötä häviää vähitellen.
Mutta joskus naiset ovat hyvin merkittävän psykologisen stressin tilassa, ts. He kokevat premenstruaalisen oireyhtymän. He menettävät käytännössä itsensä hallinnan ja ylenpalttisesti. Tällaisissa tapauksissa ruokahalun vähentämiseksi suositellaan hiilihydraattiruokaa, joka edistää serotoniinin ilohormonin tuotantoa.
Suurin osa ruokavaliosta on elintarvikkeita, joissa on runsaasti hiilihydraatteja - viljaa, viljaa, vihanneksia, hedelmiä. Erityisesti suositellaan banaaneja, kuivattuja aprikooseja ja vesimeloneja sekä auringonkukansiemeniä ja pähkinöitä.
Muutama päivä ennen kuukautisia ja kuukautisten aikana sinun on rajoitettava voimakkaasti proteiiniruokia - lihaa, kalaa, siipikarjaa, munia ja makkaraa. Myös sokerin, hillon, hunajan, makeisten, kakkujen ja sokeripitoisten juomien osuus on vähennettävä.
http://pics.livejournal.com/missmorkovka/pic/0001f3wc/

http://pics.livejournal.com/missmorkovka/pic/0001f3wc/ Rasvaisia, suolaisia ​​elintarvikkeita ja kofeiinia sisältäviä elintarvikkeita ei suositella. Lyhyesti sanottuna noin viikon ruokavalion pitäisi olla lähellä kasvissyöjä.
http://pics.livejournal.com/missmorkovka/pic/0001eddg/
Ruokavalion lisäksi psykoterapia ja kevytharjoitus, jotka tarjoavat emotionaalista tyytyväisyyttä, tarjoavat hyvän vaikutuksen ruokahalun tukahduttamiseen. Esimerkiksi tanssi tai ves aerobic. Tärkeintä on, että koulutus antaa sinulle iloa ja miellyttävää lämpökokemusta kehossasi, eikä purista "kaikkia mehuja".
Kuten viimeisimmissä tieteellisissä tutkimuksissa on todettu, tällainen harjoitus voi vähentää ruokahalua. Tämän ilmiön mekanismi selittyy sillä, että veren adrenaliinin ja norepinefriinin taso nousee lihaksen työn taustalla. Ja nämä hormonit stimuloivat rasvojen hajoamista. Lisäksi työ lihasten hermoimpulssit lisäävät aivojen sävyä. Ja tämä vähentää kehon masennusta. Parantuneen mielialan ansiosta ruoan tarve masennuslääkkeeksi vähenee. Tämä on erityisen totta psykologisesta näkökulmasta, "kriittisistä päivistä".

Päästäksesi ulos kalenterin punaisista päivistä - kehotan sinua nojaamaan vihanneksia ja hedelmiä: salaattia, kaalia, omenoita, parsakaalia. Kylläisyyden vuoksi ehdotan rintafileitä. Tärkeintä - luoda ballastia vatsaan - vitamiinit hyötyvät ja ylipainoiset, kuten rullina ja suklaana ei näy!

Miksi ennen kuukausittaisen voiton alkamista

Menstruation aattona naisen kehossa tapahtuu hormonaalinen säätö, joka vaikuttaa aineenvaihduntaan, mielialaan ja veden tasapainoon. Estrogeenin tason alentaminen johtaa hormonin onnellisuuden serotoniinin erittymisen vähenemiseen. Siksi, ennen kuukautisia, tytöillä on huono tunnelma, ne tulevat ärtyneiksi. Paranna psyko-emotionaalista apua auttaa makeisia, jotka ovat syynä ulkonäön ylipainoon.

Nesteen kertyminen

Miksi kuukausittaisen painon nousun aikana mikä on syy ja kuinka paljon voit saada paremmaksi? Kuukautiskierron toisessa vaiheessa progesteronin tuotanto lisääntyy. Naisen keho ovulaation jälkeen valmistautuu synnytykseen, joten sukupuolihormoni vaikuttaa rasvan laskeutumiseen ihon alle ja aiheuttaa nesteen kertymistä. Tämän seurauksena paino ennen kuukautisia kasvaa 1,5–2 kg.

Toinen ylihydraation syy on aldosteronin määrän lisääntyminen, tämä hormoni rikkoo veden ja suolan aineenvaihduntaa. Naisilla voi esiintyä jalkojen, kasvojen, silmien alla olevien laukkujen turvotusta ja vatsaa. Progesteronitasojen nousu johtaa heikentyneeseen immuunijärjestelmään. Ennen kuukautisten alkua krooniset sairaudet pahenevat usein, kehon vastustuskyky viruksia ja infektioita vastaan ​​vähenee. Hormonitasojen muutokset aiheuttavat premenstruaalisen oireyhtymän kehittymisen.

Naiset kehittävät enemmän turvotusta:

 • ylipaino;
 • kärsii virtsatieteen sairauksista;
 • ennaltaehkäisyssä;
 • kärsivät verenpaineen rikkomisesta.

PSE: n turvotus johtuu veden ja suolan tasapainon rikkomisesta. Natriumionien ja kloorin erittyminen virtsaan kasvaa. Virtsaaminen tapahtuu harvemmin kuin tavallisesti. Lisäksi naiset ovat huolissaan päänsärky, lihaskipu, ruumiinsärky, ilmavaivat, ennen kuin kuukautiset voivat lisätä lämpötilaa.

Premenstruaalinen oireyhtymä

On olemassa useita PMS-tyyppejä, joille on tunnusomaista tiettyjä kliinisiä ilmenemismuotoja. 45%: lla lisääntymisikäisistä naisista diagnosoidaan premenstruaalisen oireyhtymän edemaattinen muoto. Patologiaan liittyy seuraavat oireet:

 • päänsärky;
 • kehon turvotus;
 • kutiava iho;
 • ilmavaivat;
 • yliherkkyys hajuille, pahoinvointi;
 • turvotus, rintarauhasen herkkyys;
 • nivelkipu;
 • unihäiriöt;
 • painonnousu.

PMS: n edemaattinen muoto on kolmas yleisin. Useimmiten syndrooma esiintyy nuorilla tytöillä, ja vähäisemmässä määrin patologia vaikuttaa kypsempiin naisiin, naiset ennaltaehkäisyssä.

Suurimmalla osalla potilaista ennen kuukautisia on negatiivinen diureesi, jolle on tunnusomaista nesteen kertyminen jopa 500-700 ml: iin. Tilaan on tunnusomaista käsien, jalkojen, kasvojen, silmäluomien voimakas turvotus. Joissakin tapauksissa virtsaamista ei häiritä, mutta kehossa on nesteen uudelleenjakautumista, mikä johtaa turvotuksen kehittymiseen.

Psyko-emotionaalinen tila

Miksi paino nousee ennen kuukautisia ja haluaa jatkuvasti makeisia? Yksi premenstruaalisen oireyhtymän oireista on ärtyneisyys, muuttuva mieliala, taipumus masennukseen, apatia. Vastuussa mielialasta, lisääntyneestä ruokahalusta, janosta, keskipitkän aivolisäkkeen melania stimuloivasta hormonista, välittäjäaine erittyy tavallista suurempiin määriin ennen kuukautisia.

Makeiset ja kaloreita sisältävät elintarvikkeet edistävät dopamiinien tuotantoa aivoissa, nämä hormonit stimuloivat ilo-reseptoreita ja edistävät siten mielialan paranemista. Tästä syystä, ennen kuukautisia, todella haluat jotain maukasta. Mutta ruoan positiivinen vaikutus ilmenee vain sen käytön aikana, kun huono tunnelma palaa. Tämän seurauksena naiset voivat jatkuvasti syödä makeisia tai muita leivonnaisia.

Ylimääräiset hiilihydraatit kerrostetaan ihonalaisen rasvan muodossa ja edistävät painonnousua. PMS: n aikana ja kuukautisten aikana fyysinen aktiivisuus vähenee, kaloreita ei kuluteta.

Erityisen voimakas ärsyttävyys, kyyneleisyys ja aggressiivisuus tytöissä, jotka kärsivät PMS: n neuropsykkisestä muodosta. Patologia esiintyy naisilla, joiden keskimääräinen lisääntymisikä on 30–35 vuotta.

Ikä muuttuu

Miksi paino nousee ennen kuukautisia, liittyyko se naisen ikään? Nuori elin, aineenvaihdunta on nopeampi, ja ne ylimääräiset kilot, jotka ovat saaneet nopeammin. Ikääntyessä estrogeenitaso pienenee, joten tarvitaan enemmän rasvaa. Heikomman sukupuolen edustajat lisäävät ruokahalua, voit painoa ja nämä ylimääräiset kilot ovat melko vaikea menettää.

Premenstruaalisen oireyhtymän subkompensoitu muoto etenee vuosien varrella, patologian oireet pahenevat. Naisten, joilla on myöhäinen lisääntymisikä, PMS: n edemaattisen muodon ilmenemismuodot, joihin liittyy turvotus ja nesteen kertyminen kehossa, ovat vallitsevia. Tämä johtaa siihen, että paino ennen kuukauden alkua nousee 2 kiloon. Vesi-suola-tasapaino normalisoidaan kriittisten päivien loppuun mennessä, ylimääräinen neste purkautuu ja asteikot osoittavat vanhat numerot.

PMS-dekompensoidussa vaiheessa oireet lisääntyvät vuosien varrella ja pysyvät kuukautisten aikana, jotkin ilmenemismuodot voidaan havaita verenvuodon lopettamisen jälkeen. Edeema on pysyvämpi, joissakin tapauksissa tarve saada diureetteja. Kun vaihdevuodet alkavat, esilääkityksen oireyhtymän merkit häviävät.

Vähentynyt harjoitus

Onko painonnousu kuukautisten aikana ja miksi näin tapahtuu? Kipu-oireyhtymä, PMS aiheuttaa naisille enemmän aikaa makuulle. Fyysinen rasitus aiheuttaa epämukavuutta. Tähän tilanteeseen liittyy yleensä ärtyneisyys ja ruokahalun lisääntyminen, makeisten maku.

Käyttämättömät kalorit muuttuvat rasvakudokseksi, naiset saavat ylimääräistä painoa. Aktiivisella elämäntavalla voit menettää ylimääräiset kilogrammat kriittisten päivien päätyttyä ja palata normaaliin rytmiin. Mutta iän myötä aineenvaihdunta hidastuu ja rasvojen torjunta on vaikeampaa.

Miten estää painonnousua

Jotta vältytään ylimääräisten volyymien esiintymisestä vyötäröllä ja lantioilla ennen kuin kuukausi on suositeltavaa pidättäytyä juomasta:

 • kahvi;
 • hiilihapotetut ja energiajuomat;
 • suolaisia ​​ja mausteisia elintarvikkeita;
 • mausteet;
 • savustettu liha

Nämä tuotteet edistävät ylimääräisen nesteen säilymistä elimistössä ja aiheuttavat turvotuksen.

Veden ja suolan tasapainon loukkaaminen vaikuttaa haitallisesti ruoansulatuskanavan työhön, siellä on ilmavaivat, ja ummetus voi häiritä. Suolen peristaltiikan normalisoimiseksi on tarpeen lisätä päivittäiseen ruokavalioon lisää tuoreita hedelmiä ja vihanneksia (poikkeuksena kaali, palkokasvit). Täysjyväviljojen puurot ovat runsaasti kasvikuitua: jos kypsennät niitä aamiaiseksi, ruumis on varustettu energiaa koko päivän ajan, eikä rasvakennoja kertyy.

On myös tarpeen käsitellä ylikuumenemista. Suklaa on parempi korvata tuoreilla hedelmillä, vähärasvaisella jogurtilla marjoilla, juustoa kanelilla ja hunajalla. Herkulliset jälkiruoat tyydyttävät makeisia ja eivät vaikuta kielteisesti muotoon.

Et voi täysin luopua liikunnasta kuukautisten aikana ja niiden edessä. Jos kuukautiskierto on epäsäännöllinen, kriittiset päivät ovat tuskallisia, sitten aktiiviset urheilulajit on korvattava kävellen raikkaassa ilmassa, vierailemalla altaalla. Auta rentoutumaan joogatunneissa, meditaatiossa.

Naisille, joilla on lisääntynyt ärtyneisyys PMS: n alkaessa, on hyödyllistä ottaa rauhoittavia aineita, juoda kamomillaa, valeriania ja sitruunamelamiikkaa. Normaaliksi suolistotyötä voidaan käyttää myös yrttien keittämistä.

Vähäinen painonnousu ennen kuukautisia on fysiologinen normi ja se voi johtua nesteen kertymisestä, ruokahalun lisääntymisestä tai fyysisen aktiivisuuden vähenemisestä. Valikon korjaus, kohtalainen liikunta auttaa estämään ylimääräisten kilojen ulkonäköä ja pitämään ohuena.

Miksi voimme painoa ennen kuukautisia

Nämä numerot, jotka lisätään vaa'oihin - onko se vain vettä? Selvitä, miten kuukausittaiset vieraat vaikuttavat painoon!

Olet kouluttanut ja syönyt oikein, mutta vaa'at antavat vatsaan ja sanovat, että painat kaksi kiloa enemmän kuin viime viikolla. Älä huoli - jos painonnousu syntyi viime kuussa ennen kuuta, voit kirjoittaa sen pois vedestä. Painonnousu tapahtuu 5 päivää ennen kuukautisten alkamista, mutta heti kun ne alkavat, palaat normaaliin painoon.

Ennen kuukautisia kertyvä vesi voi vaihdella 200 g: sta 5 kg: iin, mutta useimmilla naisilla keskimäärin noin 2,5 kg. Miksi? Hormoni progesteroni, joka on hyvin tärkeä raskauden alkuvaiheissa, ottaa vastuuta itsestään: kun hedelmöitys ei tapahtunut (eli kun kuukautiset tapahtuvat), sen taso laskee. Sivuvaikutuksena jokainen kehon solu kerää supermikroskooppisen vesipisaran.

Tämä ei johda painonnousuun, mutta tämä turvotus johtaa siihen, että olet tullut suuremmaksi.

Ennen kuin kysyt - kyllä, voit laskea, kuinka paljon painoa kuukausittaiset vieraat tuovat sinulle, mutta on parempi olla keskittymättä numeroihin. Aseta sen sijaan normaali punnitusaikataulu pitämään kaikki hallinnassa: hengitä kerran viikossa samaan aikaan samoilla painoilla. Tärkeintä ei ole liioitella sitä, koska painon vaihtelut ovat normaaleja.

Miksi lisätä painoa ennen kuukautisia?

"Kriittisten päivien" alkaminen, monet naiset kokevat kehon yleisen tilan muutokset ja muutkin merkit. Joku on raskaus vatsan pohjalta, pahoinvointi ja huimaus, toiset kokevat rintakehän, raajojen turvotusta tai ummetusta. Jokainen organismi reagoi eri tavoin lähestyviin kuukautisiin. Mutta monet naiset huomaavat, että painon nousu tapahtuu kuukautiskierron aikana.

Useimmissa tapauksissa tämä tilanne on täysin normaali, mikä selittyy naisen kehossa esiintyvillä fysiologisilla prosesseilla ennen kuukautisia. Mutta on aikoja, jolloin painonnousua pidetään tietyn patologian yhteydessä. Siksi on mahdollista vastata kysymykseen, miksi tämä tapahtuu differentiaalidiagnoosin jälkeen.

Kaikki naiset ovat huolissaan heidän hahmostaan, ja vakavat painonmuutokset ovat suuri syy todelliseen suruun.

syistä

Painon nousu kuukautisten aikana ja välittömästi hänen edessään on etsittävä fysiologisissa prosesseissa. Jokainen ymmärtää, että muutokset tapahtuvat joka kuukausi naisen kehossa, ja niiden tarkoituksena on ymmärtää raskauden mahdollisuus. Ne johtuvat hormonivaihteluista, ja painonnousu riippuu näiden tekijöiden vaikutuksesta:

 • Premenstruaalinen oireyhtymä.
 • Ruokavika.
 • Perinnöllisyys.

Geneettistä taipumusta käsitellään monissa valtioissa, ja tässä tilanteessa on myös oletettu arvo. On mahdotonta kieltää ja rikkoa naisten ruokavaliota, joka voi olla läsnä milloin tahansa, terävöittämällä kuukautisten saapumista.

Lisäksi on tarpeen ottaa huomioon patologisen painonnousun aiheuttavat tekijät ennen kuukautisia. Niitä on muistettava kliinisessä tutkimuksessa, koska fysiologisten syiden poissulkeminen edellyttää muiden vastausten etsimistä. Näin ollen painonnousu voi aiheuttaa häiriöitä endokriinisessa järjestelmässä seuraavien olosuhteiden vuoksi:

 • Kilpirauhasen vajaatoiminta.
 • Diabetes.
 • Lisämunuaisen patologia.
 • Polystystinen munasarjojen oireyhtymä.
 • Hypotalamuksen ja aivolisäkkeen toimintahäiriöt.

Tällaisilla sairauksilla ei tietenkään ole yhteyttä kuukautisiin, ja niiden esiintymisaika voi olla täysin erilainen. Tällaisia ​​valtioita ei kuitenkaan tarvitse diskontata.

Selvitä, miksi paino muuttuu ennen kuukautisten alkua, voi olla kattavan tutkimuksen tulos.

Kehitysmekanismi

Kuten tiedätte, kuukautiskiertoa hallitsee hormonit. Eri ajanjaksoissa tärkeimpien säätelyaineiden - estrogeenin ja progesteronin - pitoisuus muuttuu. Ne vaikuttavat erilaisiin aineenvaihduntaan ja sisäelinten toimintaan. Ennen kuukautisten alkua progesteronipitoisuus pysyy korkeana kehossa. Sen biologinen rooli on varmistaa raskauden alkaminen ja normaali kulku. Mutta on mahdotonta huomata muita vaikutuksia. Erityisesti kehossa on nestettä, joka voi olla jopa 900 grammaa.

On myös muistettava, että muutama päivä ennen kuukautisia elimistö tarvitsee enemmän ravintoaineita ja odottaa oikeutetusti, että raskaus voi lisääntyä. Tämä rohkaisee naista syömään enemmän, mikä ei voi vaikuttaa hänen lukuunsa. Lisäksi hormonaaliset muutokset voivat aiheuttaa ummetusta suoliston motiliteetin vähenemisen vuoksi. Tyhjennystaajuuden vähentäminen edistää myös painonnousua. Kaiken kaikkiaan kaikki tekijät voivat aiheuttaa lisää 2-3 kg.

Kuukautisten aikana ja niiden edessä esiintyy täysin fysiologisia prosesseja, jotka voivat aiheuttaa jonkin verran painonnousua.

oireet

Ylimääräisten kilojen ulkonäkö ei tietenkään ole kovin miellyttävä merkki jokaiselle naiselle. Tämä ei kuitenkaan ole kriittinen, koska kuukausittaisen painon loppu palaa tavallisiin numeroihin. Jos näin ei tapahdu, sinun on harkittava huolellisesti kehoa ja miettiä, miksi odotetut eivät toteutuneet. Jos kysymykseen on melko vaikea vastata, lääkärin on helpompi ymmärtää tilanne.

Kliinisessä tutkimuksessa korostetaan merkkejä, jotka häiritsevät potilasta. Jos painonnousun lisäksi ei ole muita valituksia, hänen on käsiteltävä aktiivista havaitsemista ja vahvistusta. Usein tätä tilannetta tarkastellaan premenstruaalisen oireyhtymän yhteydessä, joka kehittyy suuressa määrin naisia. Painonmuutosten lisäksi voi olla muita ilmentymiä:

 • Rintojen herkkyys.
 • Kipu vatsassa.
 • Lisääntynyt ruokahalu ja jano.
 • Raajojen ja kasvojen turvotus.
 • Päänsärky ja huimaus.
 • Sydämen sydämentykytys.
 • Tunne kuuma kasvoissa.
 • Mielialan muutos.
 • Unihäiriöt
 • Pahoinvointi.
 • Ummetus.

Ei ole välttämätöntä, että kaikki nämä ominaisuudet ovat läsnä, mutta yleensä niiden yhdistelmä havaitaan. Joku oireita ilmaistaan, mikä aiheuttaa merkittäviä ongelmia, ja jotkut ovat lähes näkymättömiä. Kaikki riippuu naisen kehon herkkyydestä hormonaalisiin muutoksiin kuukautiskierron aikana.

Jotta voitaisiin selvittää, miksi nainen sai muutaman kilogramman lyhyessä ajassa, on tarpeen kääntyä erilaiseen diagnoosiin muiden ehtojen kanssa, jotka edellyttävät myös poikkeusta.

diagnostiikka

Jos nainen nostaa painoa kuukausittain riippumatta, on syytä miettiä muita syitä kuin fysiologisia. Ehkä on syytä uskoa, että endokriinisessa järjestelmässä on joitakin ongelmia. Sitten sinun täytyy liittää muita diagnostisia työkaluja. Näihin kuuluvat seuraavat laboratorio- ja instrumentaalivahvistusmenetelmät:

 • Verikoe glukoosille.
 • Hiilihydraatin toleranssitesti.
 • Veren biokemiallinen tutkimus (hormonaalinen spektri, elektrolyytit jne.).
 • Ultraäänitutkimus (kilpirauhanen, lisämunuaiset, munasarjat).
 • Tietokonetomografia.

Gynekologin tutkimista on täydennettävä endokrinologin kuulemisella. Kattavan kyselyn tulosten mukaan on mahdollista tehdä lopullinen johtopäätös kuukautisten ylipainon syistä.

Patologian tunnistamisessa on määrätty erityinen hoito, jonka ydin on normalisoida kehon aineenvaihdunta- ja hormonitoimintaa.

Terapeuttiset ja ennaltaehkäisevät toimenpiteet

Välttääksesi vakavia painonmuutoksia kuukautisten aikana sinun pitäisi kuunnella lääkärin neuvoja. Monet toiminnot eivät ole vain terapeuttisia, vaan myös ennaltaehkäiseviä. Kun nainen merkitsee tällaisten ongelmien ilmaantumista, sinun on harkittava huolellisesti terveyttä, ottaen huomioon kuukautiskierron ominaisuudet.

Yleiset suositukset

Halutut muutokset kehossa kuukautisten aikana voidaan minimoida melko yksinkertaisilla suosituksilla. Tämä vaatii vain halua ja organisaatiota, eikä vaikutusta odoteta kauan. Ensinnäkin sinun pitäisi harkita seuraavia ravitsemusmääräyksiä "kriittisten päivien" aikana:

 • Älä ylikyppy, samaan aikaan ruokavalion tulee olla täynnä.
 • Rasvan ja jauhotuotteiden, makeisten rajoittamiseksi.
 • Syö enemmän tuoreita vihanneksia ja hedelmiä, vihreitä.
 • Minimoi kahvin, suklaan ja kovien juustojen saanti.
 • Syö useammin - jopa 5-6 kertaa päivässä.
 • Anna alkoholia ja tupakointia.
 • Tarkkaile säännöllisesti painoasi.

Ruokavalion lisäksi on kiinnitettävä huomiota riittävään liikuntaan. Nyt kukaan ei epäile aamuharjoitusten hyödyllisyyttä, kävelyä raitista ilmaa ja uintia. Tarve nukkua vähintään 8 tuntia päivässä. Jos sinulla on unettomuusongelmia, on suositeltavaa ottaa lämmin kylpy tai käyttää muita rentoutumismuotoja, kuten hengitysharjoituksia, aromaterapiaa tai rentouttavaa musiikkia.

Tällaiset suositukset auttavat voittamaan monia premenstruaalisen oireyhtymän ilmenemismuotoja ja parantamaan hyvinvointia kuukautisten aikana.

Lääkehoito

Jos nainen on vakavasti huolissaan hänen tilastaan ​​ja kärsii huomattavasta epämukavuudesta johtuvasta premenstruaalisesta oireyhtymästä, lääkkeet voivat auttaa. Lääkäri voi suositella tiettyjä lääkkeitä epämiellyttävien oireiden poistamiseksi. Näitä ovat seuraavat:

 • Rauhoittavia lääkkeitä.
 • Ei-steroidinen tulehduskipulääke.
 • Diureetit.
 • Hormonaaliset aineet.
 • Vitamiinit (B6, C) ja hivenaineet (magnesium, kalsium, rauta).

Kaikki lääkkeet on otettava lääkärin määräysten mukaisesti. Ei missään tapauksessa voi häiritä kehon työtä itsenäisesti, koska se on täynnä monia ei-toivottuja ilmiöitä.

Muut menetelmät

Kehon yleisen tilan parantamiseksi ja haitallisten tekijöiden vaikutuksen vähentämiseksi voit lisäksi käyttää muita terapeuttisia aineita. Älä menetä merkityksellisyyttään fysioterapiaan, josta on syytä huomata elektrorelaksointia, vyöhyketerapiaa ja balneoterapiaa. Lisäksi psykoterapeuttisen vaikutuksen menetelmät ovat laajalti suosittuja. Se auttaa parantamaan prosessien hermostoa ja normalisoimaan emotionaalisen taustan.

Kysymys siitä, miksi paino lisätään ennen kuukautisia, on otettava huomioon kaikki tekijät. Tämä johtuu pääasiassa fysiologisista muutoksista. Sitten voit käyttää yksinkertaisia ​​menetelmiä, jotka pitävät sinut hyvässä kunnossa milloin tahansa. Jos jokin patologia paljastuu, ei ole mitään epäilystä erityiskäsittelyn tarpeesta.

Laihtua yhdessä!

Päävalikko

Olet täällä

 1. tärkein
 2. »Blogit
 3. »Blogin käyttäjä Kind Tantler
 4. »Hanki ennen kuukausia? (((

Hanki ennen kuukausia? ((

Lähetetty pe, 15.5.2011 - 06:14 Kind Tantler

Eilen painoin vielä 63,5 kg, ja tänään 63,8 ((Tämä on hyvin odottamaton, koska eilen söin juuri niin paljon kuin edellinen päivä. Eilen edellisenä päivänä oli 700 grammaa, ja eilen tuli 300. Jotenkin kaikki ei ole loogista. epäilen jostain syystä, että painonnousu olisi, koska viime yönä join paljon vettä ja en halunnut mennä wc: hen. Luulen, että tämä on kriittinen päivä, jonka vihdoin tule pian (lopetin duphastonin eilen).
Tänään aion syödä järjestelmän mukaan:

10:00 teetä evästeillä
13:30 lautasen kananfileetä, jossa on vihanneksia ja riisiä uunissa ja jogurtissa
17:30 omena

Jopa tänään on perjantai !! Ja mieheni ja minä käymme. Otan mukanani pullon samaa viiniä ja ei vähän ruokaa juhlissa. (yhtäkkiä menin 700 grammaa viiniä eilen eilen!))))))))
Ja huomenna tulee olemaan suuri ja pitkä juhla ystävien kanssa (me kaikki kokimme ja kokoamme jonkun kotiin, saamme paljon ruokaa ja kävelemme melkein aamuun asti). Mutta miten selviytyä tästä, luulen huomenna. Ohjaan huomisen painoa)))

5 syytä ylimääräisten kilojen esiintymiseen ennen kuukautisia

Hän poutasi kuin sammakko. Heittelen ollenkaan, kuten... Ei ole väliä. Haluan syödä - kauhua. Kaikki sattuu ja särkee. Tunnetaan kunnossa? Nyt kysyn naisen puolella väestöstä. Vaikka mies lukijat varmasti tunnistaa heidän rakkaansa tietyinä päivinä. Ennen kuukautisten alkamista. Kaikki merkit ovat siellä. Miksi paino nousee ennen kuukautisia? Noudattakaamme koko sykliä.

Muista, mitä paino riippuu? Oh, siihen vaikuttavat monet tekijät, joku positiivinen, joku negatiivinen. Se on

 • genetiikka (olipa se väärin);
 • ruoka (hyvin, voimme vaikuttaa siihen);
 • fyysinen aktiivisuus (tämä koskee myös meitä);
 • aineenvaihdunta tai aineenvaihdunta (voit myös aktivoida sen);
 • hormonaalinen tausta.

Pysähtyä. Tässä ovat hormonit ja puhua enemmän. He eivät ole vain syyllisiä naisten kuukausittaiseen kärsimykseen, mutta he voivat myös ”selittää” pari kiloa ennen kuukautisia. Joten, mitä odottaa valitettavia naisia ​​kuukautiskierron eri vaiheissa.

aikoja

Ensimmäisestä päivästä lähtien laskemme syklin päivät. Koko seksuaalinen alue puhdistetaan ja päivitetään. Naisen keho valmistautuu uuden elämän käyttöönottoon raskauden ajaksi. Tänä aikana estrogeeni ja progesteroni ovat hyvin vähän. Siksi...

Ensinnäkin neste säilyy kehossa. Jopa naiset alkavat mennä WC: hen harvemmin. Erittäin nestemäinen - puolitoista kahteen kiloon. Yritä punnita kuukautisten ensimmäisenä päivänä tai pari päivää ennen kuin ne alkavat. Tuhoa.

Toiseksi naisten hormonien puute riistää onnen ja rauhan tunteet. ”Meidän täytyy jotenkin korvata se”, sanoo kehon aivot. Ja hän antaa käskyn: "Kyllä!". Syö, se on. Siksi niin paljon kuin makeat tai paistetut perunat. Lisäksi nainen alkaa "tarttua" stressiin (hän ​​sanoi: kuukautiset ovat stressiä).

Onneksi kaikki nämä ilmiöt ovat väliaikaisia. Kaikki menee "asioihin".

Follikulaarinen vaihe

Kuukautisten jälkeen keho alkaa intensiivisesti valmistautua hoitoon (suunnitteletko raskautta vai ei). Tässä vaiheessa tuotetaan follikkelia (munasolu vapautuu myöhemmin siitä). Estrogeenitasot nousevat nopeasti. Valitettavasti tämä hormoni tarvitsee rasvaa. Jos se jää väliin, aivot pakottavat täydentämään varastoa.

ovulaatio

Kypsä muna lähtee follikkelista ja alkaa siirtyä kohtuun munanjohtimien kautta. Sukupuolihormonien määrä on pois asteikosta. Nainen on hyvällä tuulella, hän on täynnä energiaa ja kirkkaita ajatuksia. Rintarauhasissa voi olla lievää turvotusta ja lisääntymistä. Paino tämän kasvun takia, mutta hieman.

Keltainen runkovaihe

Kuten gynekologi kerran selitti minulle, tämä on eräänlainen sikiö (ulkoisesti). Se näkyy ovulaation jälkeen munasarjassa. Se on väliaikainen rauhas, joka tuottaa progesteronia. Tämän hormonin ansiosta kohdun limakalvo valmistautuu sikiön istuttamiseen. Pienessä määrin keho tuottaa myös estrogeeniä.

Luteaalifaasi jatkuu kuukautisten ajaksi. Painon mukaan tämä on naiselle kaikkein suotuisin aika. Ruokavaliot ja urheiluharjoitukset tehostuvat, paino ei kasva. Mutta muutama päivä ennen kuukautisia, kaikki pysähtyy.

Jonkinlainen ravistelu kaikissa järjestelmissä alkaa. Elin ymmärtää, että raskaus ei ole tullut. Kaikki oli turhaan. Keltainen runko murtuu. Naisten hormonien taso laskee. Voi, kuinka huono se tulee, koska olemme pettäneet Äiti Luonnon odotukset.

Näkyy syytöntä nälkää (sopivammin sanoa - zhor). Haluaisin jotain rasvaa, suolaista, makeita. Ja kaikki, ja enemmän.

Menstruatiot alkavat. Ja kaikki toistaa uudelleen.

Vaikka olemme nuoria, keho auraa täydessä voimassa. Metabolian taso on melko korkea. Progesteronin ja estrogeenin välinen suhde on optimaalinen. Keski-ikäisillä naisilla on hieman heikentynyt aineenvaihdunta. Hormonaalinen tasapaino on häiriintynyt. Eli estrogeenin määrä progesteroniin verrattuna kasvaa. Ja estrogeeni tarvitsee rasvaa.

Tällainen ongelma voi kohdata naisia, joilla on epäsäännöllinen sykli, ja sykli ilman ovulaatiota. Ja niiden määrä nousee neljäkymmentä vuotta. Ruskea valikoima - ja niistä tulee harvinaisia. Tällaisissa jaksoissa estrogeeni on enemmän. Siksi rasva kerääntyy voimakkaammin ja nopeammin.