Merkit kuukausittain

Kansan taikausko ja erilaiset ennustukset koskivat jopa naisten olemassaoloa, joka liittyi kuukausittaiseen verenvuotoon. Täsmällisyyttä ei voida hyväksyä, mutta naisten kokemus osoittaa, että joitakin luonnollisia suhteita on edelleen olemassa. Kuukauden merkit ovat sidoksissa lukuisiin tekijöihin, jotka otetaan parhaiten huomioon kompleksissa.

Kellonaika ja kuukauden alku

Kellonaika, jolloin kuukausittain alkanut ei voinut varoittaa vain tulevista tapahtumista, mutta ennustaa myös koko viikon ominaisuuden:

Varhain aamulla

Aika 5–10 am on paras aika aloittaa kriittiset päivät. Naimisissa oleville naisille ennustus lupaa parantaa perhesuhteita. Vapaa tyttöjen tulisi valmistautua kauan odotettuun kokoukseen oikean henkilön kanssa.

10.00 jälkeen

Tällä hetkellä (ennen kello) kuukautiset voivat tuoda mukavia muutoksia elämään. Jotain maailmanlaajuista on epätodennäköistä, mutta pienet ilot ovat täysin mahdollisia (edistäminen työssä, onnistuneet ostot jne.).

Lounasta illalle

Tämä aika liittyy tylsyyteen. Henkilö menee virtauksen kanssa, muutokset ovat epätodennäköisiä. Naisen täytyy harkita uudelleen elämäänsä, rentoutua henkisesti ja fyysisesti. On myös välttämätöntä pienentää negatiivista vähimmäismäärää.

Yöllä

Kuukausittainen verenvuoto ennustaa erottamista, pieniä häviöitä klo 21–5. Mutta sinun ei tarvitse herätä, koska tällainen vihje antaa mahdollisuuden osallistua huonoon tapaan ja menneisyyden epämiellyttävään matkatavaraan.

Kaikki nämä merkit kuukautisten alussa eivät saisi olla harhaanjohtavia tai rohkaisevia. On tärkeää ottaa huomioon viikon päivämäärä ja päivä.

Selvitä myös, milloin voit tehdä manikyyri kuukautisten aikana, ja kun on parempi lykätä salongin käyntiä.

Mitä numerot kertovat

Kuukausittaiset merkit ja ennustukset liittyvät erottamattomasti numerologian perinteisiin.

 1. Kuukautiskierto on onnea, emotionaalista tasapainoa ja onnea. Fortune hymyilee koko kuukauden ajan.
 2. Maailmanlaajuiset pettymykset ovat mahdollisia. Lopulta ne ovat hyödyllisiä, koska ne auttavat löytämään luotettavan ja hyväntahtoisen henkilön todellisen ulkonäön.
 3. Troika viittaa tulevaan skandaaliin, jota ei voida estää. Paras ratkaisu on käyttäytyä arvokkaasti eikä vastata provokaatioihin.
 4. Lähitulevaisuudessa kannattaa odottaa halun täyttämistä. Se voi koskea rakkautta, edistämistä tai kauan odotettua matkaa.
 5. Viisi liittyy lahjoihin ja miellyttäviin yllätyksiin. Naimattomat naiset voivat saada avioliittoehdotuksen.
 6. Gossip ja slander liittyvät tähän lukuun. Mutta jonkun toisen kateus on parempi ohittaa korvia.
 7. Seitsemän numerologiassa liittyy onnea. Tänä päivänä tuleva verenvuoto viittaa siihen, että joku rakastaa naista hyvin paljon ja on valmis mihinkään toimiin hänelle.
 8. Heralds petos tai käsittämätön tilanteita, jotka aiheuttavat kateutta. Yritä tällä hetkellä ohjata syytä, ei intuitiota.
 9. Kuukautiset varoittavat kilpailijoiden tai vain huonojen ihmisten esiintymisestä. He yrittävät pilata jonkun toisen rakkauden suhdetta.
 10. Uusi tuttavuus tai hyvä uutinen entiseltä kaverilta. Aikaisempien suhteiden jatkaminen on mahdollista.
 11. Illuusioiden aiheuttama kärsimysvaara. Kohtuuton kateus aiheuttaa tauon toisen puoliskon kanssa.
 12. Jos kuukausittain mene tänä päivänä, meidän pitäisi odottaa uusi huimaava harrastus. Mutta se ei haittaa olla varovainen, sillä valitut voivat jatkaa palkkasotureita.
 13. Damn kymmenkunta osoittaa ongelmia, riidat. Usko itseesi ja järkevä lähestymistapa tilanteeseen auttaa ratkaisemaan ongelmia.
 14. Positiiviset tunteet tuovat hyviä uutisia rakkaansa tai pitkäaikaisen halun esineestä.
 15. Kuun puolivälissä on epämiellyttäviä uutisia. Useimmiten lanka johtaa vanhoihin toimiin, jotka ovat lykänneet jälkiä nykyisestä tilanteesta.
 16. Kuudennentoista päivän kuukautiset tekevät naisesta uudelleen käyttäytymistään. Jos et luovuta juoruja ja keskustelua selän takana, henkilökohtainen maine kärsii.
 17. Erottaminen erittäin kalliista henkilöstä, pitkän aikavälin suhteiden rikkominen tai siirtyminen toiseen tasoon.
 18. Aika arvioida puolisosi. Tytön pitäisi selvittää, mitä hänen liitonsa valittuun on.
 19. Jos kuukauden ensimmäinen päivä on tänä päivänä, odottaa nainen lähitulevaisuudessa vahvaa romanttista suhdetta.
 20. Lyhytaikainen tai lopullinen erottaminen mistä tahansa tytön syyllisyydestä.
 21. Kaksikymmentäensimmäisenä päivänä alkaneet verenvuodot viittaavat petokseen pian.
 22. Fortune hymyilee varmasti rahapalkkiona. Tämä on bonus, lahjoja, voittaa arpajaiset.
 23. Ennakoi rauhallisen ilmapiirin elämässä kuukauden loppuun asti.
 24. Meidän pitäisi odottaa vieraita, jotka eivät varoita heidän saapumisestaan ​​etukäteen.
 25. Maailmanlaajuisen muutoksen aika maailmassa. Pian nainen näkee toiset ja itsensä aivan eri tavalla.
 26. Menstruation alkaminen tänä päivänä varoittaa luotettavan henkilön välittömästä tarpeesta.
 27. Hämmästyttävimpien toiveiden täyttymishetki, mutta niistä tulee todellisuutta vain voimakkaan toiminnan tai vaikutusvaltaisen henkilön avustuksella.
 28. Suuri todennäköisyys tavata oma sielusi. Tämä henkilö ei ole rakastaja, vaan siitä tulee luotettava toveri ja tuki.
 29. Epämiellyttävien tilanteiden riski, joka johtaa kyyneliin ja turhautumiseen, on naimattomien naisten tapaaminen, jonka he ovat kokeneet koko elämänsä ajan. Tytöt, joilla on pari, voivat vahvistaa suhdettaan. Nopea häät eivät ole poissuljettuja.
 30. Odottamattomat kokoukset ja tapahtumat, jotka voivat tuoda sekä iloa että kipua.

Viikonpäivä

Merkit viikoittain viikoittain liittyvät planeettoihin ja niiden vaikutukseen ihmisten elämään:

maanantai

Aika on Kuun alaisuudessa, johon ihmiset aiheuttavat ongelmia ja vaikeuksia. Itse asiassa kuukautiskierron alku tänä päivänä, vaikka se osoittaa vaikeuksia, mutta ne toimivat tulevan menestyksen perustana.

tiistai

Tulinen ja sotamainen Mars rakastaa vaarallisia ja itsepäisiä ihmisiä. Siksi ajanjaksot voivat osoittaa, että tavoitteita on pyrittävä jatkamaan työssä ja henkilökohtaisessa elämässä.

keskiviikko

Kuolema elohopea kuukautiskierron ensimmäisen päivän taustalla ennustaa vaivaa ja turhuutta. Tärkein vaara tarkoittaa sitä, että ihmiset, jotka etsivät suhdetta, hyötyvät vain.

torstai

Jupiter lupaa paljon mielenkiintoista viestintää useiden ihmisten kanssa. Kuukauden aloittaminen tällä viikonpäivällä lisää mahdollisuuksia jännittäviin kutsuihin tai ystävien esiintymiseen naisen talossa.

perjantai

Venuksen kuukausittaiset saajat merkitsevät positiivisia muutoksia ja hyviä uutisia. Mutta vain sillä edellytyksellä, että nainen tekee ainakin vähän vaivaa.

lauantai

Kuukausittain, saturnuksen alaisuudessa, tuo tytön onnen ja paljon miellyttäviä tapahtumia. Kaikki vaikeudet ratkaistaan ​​nopeasti ja vaikeuksitta.

sunnuntai

Päivittäisen kuukausittaisen verenvuodon jälkeen nainen voi odottaa lämpöä ja iloa kotonaan. On mahdollista ratkaista vanhoja ongelmia.

Lue artikkeli linkistä siitä, voitko tehdä ripsien pidennyksen kuukautisten aikana.

Linkki kuun kalenteriin

Jos jotkut haluavat opiskella merkkejä kuukausi päivältä ja päivältä, toiset pitävät kuun vaihetta. Naisten sykli liittyy erottamattomasti maan satelliittiin:

 • Uusi kuu Jos tällä hetkellä alkoi kuukautiset, on välttämätöntä luopua aktiivisista toimista. Useimmiten merkittävää elinvoimaisuuden ja apatian vähenemistä.
 • Täysikuu Menstruation ensimmäiset päivät ovat helpommin siedettäviä, hormonaaliset muutokset ovat vähemmän havaittavissa. Mutta jokainen tyttö kokee yksilöllisesti tämän ajan, joten käänteisiä tilanteita (huono mieliala) ei suljeta pois.

On muistettava, että tämä vaikutus tekijä on tilapäinen. Seuraava kuukausi ei voi täysin riippua kuun vaiheesta ja sen vaikutuksista kehoon.

On syytä tietää, onko lapsi kastettavissa kuukausittain ristillä. Selvitä, mitä papit sanovat naisten päivistä.

Kuukausi perjantaina 13

Kuukausittain, laski perjantaina kolmetoista, ei millään tavalla liittynyt kuolemaan johtaneisiin tapahtumiin. Tällaiset olosuhteet viittaavat siihen, että tytöllä oli mahdollisuus muuttaa radikaalisti elämäänsä. Seuraavan kuukauden kulkeminen ilman komplikaatioita on välttämätöntä välttää konflikteja ja pitää suusi kiinni. On parasta luopua juoruksista ja keskustelusta selän takana.

Tämän päivän kuukautisten alussa odottamattomat tuttavat ovat ominaisia. Nainen voi aloittaa romanttisen suhteen tai pysyä ystäviensä vieressä. Siksi tapahtumien tulos riippuu aina valinnasta, ei päivän vaikutuksesta.

Seuraa linkkiä ja selvitä, mitä tarkoittaa nähdä kuukautiset unessa.

Jotkut taikauskot

Kuukausittain tuli merkkejä siitä, että naiset eivät voi:

 • valkaisu pesula;
 • lainata rahaa, lainoja;
 • käydä kampaajassa;
 • hankkia mitään arvoa;
 • mennä hautausmaalle kuukautisten aikana ja kirkkoon.

Vanhoina aikoina naisten puolet väestöstä oli kielletty enemmän verenvuodon aikana, mukaan lukien ruoanlaitto.

Merkkejä suhteista ja tulevaisuudesta

Jos kuukautiset alkavat parillisina numeroina, niin valittu rakastaa tyttöä. Päinvastaisessa tilanteessa toisella puoliskolla ei ole sellaisia ​​tunteita tai se haluaa purkaa monimutkaisen liiton.

Fortune Tellers sanoo, että on parasta tehdä ennustus kuun yli. Kasvukauden ja täysikuun kuukautiset ovat suotuisimpia. Vähenevä kuukausi lupaa paljon vaivaa ja vaikeuksia.

Kommenteissa käyttäjän mielipide on jaettu. Mutta useimmat tarkistukset vahvistavat, että on mahdollista kertoa omaisuuksia kuukausittain, mutta ennusteet eivät ole aina tarkkoja.
Joka päivä kuukausittaiset jaksot alkavat, sinun täytyy huolehtia terveydestäsi. On tärkeää sulkea pois kokemukset ja stressaavat tilanteet. Tällä hetkellä keho on vähiten suojattu. Siksi huonot ennusteet ennakoivat naisen onnettomuuteen ja turhautumiseen. Siksi onnettomuutta ja omenia olisi kohdeltava kriittisesti, jotta epämiellyttäviä tietoja ei voida pilata koko ensi kuussa.

Miten ennustaa tulevaisuutta kuukausittaisen alkamispäivän mukaan

Meidän esi-isämme olivat jatkuvasti huolissaan huomenna. Sodat, brigandit, luonnonvaraiset eläimet, surmat ja karjan kuolleisuus aiheuttivat elämää vaaralliseksi ja arvaamattomaksi; lähes jokainen uusi päivä uhkasi olla käännekohta, pilaa tai köyhtyä köyhyyteen. Siksi kaikkia merkittäviä tapahtumia yritettiin tulkita varoitukseksi, ihmettelen kovasti: mikä se on? Mitä lupauksia. Tyytyväisyys vastuuvapauden myöntämiseen kestää ja "kriittiset päivät". Esivanhemmille oli tuskallisen salaperäinen, että kuukautiset olivat ilmestyneet, jotta kaikki kirjoitettaisiin tylsäksi fysiologiseksi naispuolisen kehon ominaisuudeksi.

Kansalliset merkit kriittisten päivien alkamisajankohtana

 • Aamulla menehtyneiden kuukautisten alkamista pidettiin hyvänä merkkinä ja iloksi. Syy on yksinkertainen: aamulla aurinko nousee, jonka säteet ajoivat yökuivaa, uusi päivä alkaa ja kaikki elävä ja puhdas herää elämään. Luonnollisesti jokainen tuolloin tapahtunut tapahtuma putosi automaattisesti suotuisiksi. Hyvän tunnelman lisäksi omens lupasi uutta romanttista intohimoa, tapaamista rakkaiden sukulaisten kanssa tai lämpimän keskustelun miellyttävän kumppanin kanssa.
 • Aika keskipäivästä iltaan on neutraali - se ei kanna paljon iloa, mutta se ei myöskään ennusta katastrofeja. Elämä virtaa sujuvasti, rauhallisesti, sopusoinnussa rakkaansa ja ilman ristiriitoja naapureiden kanssa. Pienien ongelmien todennäköisyys on kuitenkin edelleen olemassa, joten sinun pitäisi kuunnella intuitiota huolellisesti ennen päätösten tekemistä.
 • Ilta, erityisesti pitkä ja talvi, oli meidän esi-isillemme melko tylsää aikaa. Päivittäinen työ tehdään, mene nukkumaan aikaisin ja kaikki viihde - pyörivät pyörät, laulaminen ja väsynyt keskustelu koti- tai tyttöystävien kanssa, koska talonpoikaisten naiset eivät tienneet yhtään kirjaa tai televisiota. Siksi usko ei antanut hyvää ennustusta: koko seuraavan kuukauden aikana naisen täytyi olla surullinen ja hiljaa.
 • Yöpimeys johtaa usein pelkoihin myös voimakkaita hermoja sairastaville. Ja tämä synkkä aika menetti kuukautisia, jolloin isäntä oli pahoilla uutuuksilla erottamisesta rakkaasta ja yksinäisyydestään. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla pitkittynyt ja kivulias! Saatat joutua menemään toiseen kaupunkiin muutaman päivän ajan tai kokea hätätilanteessa tehtävän työn, jonka aikana ei yksinkertaisesti ole mitään voimaa viestintään. Älä koskaan mielessä! Joka tapauksessa ennuste häviää kuukauden kuluttua kokonaan.

Jos "kriittiset päivät" putosivat täysikuun yöllä, nainen olisi voinut olla epäilyttävää ja alkoi vilkaista häntä varoen. Kyllä, taikauskoa uhrin oli itse tarkasteltava muita ihmisiä ja karjaa vähemmän: tunti, silmä!

Mikä viikonpäivä on kuukauden alku

Kuukauden alkamisaika on yksi asia, ja päivä on toinen. Kuka halusi tarkempia ennusteita, tarkistaa kalenterin kanssa: eikö se ollut onnellinen lauantai tänään tai ainakin torstaina?

 • Maanantaina. Ei tiedetä, tulivatko esi-isämme, että sanonta "maanantai on kova päivä", mutta hän ei varmasti aiheuttanut iloa vanhoista päivistä. Sarja rutiinitapahtumia, joista oli niin hyvin mahdollista paeta viikonloppuna, tuntui kaksinkertaiselta, tunnelma oli jossakin alaryhmässä, ja merkit eivät olleet miellyttäviä hyvien ennusteiden kanssa. Naiset, jotka onnistuivat täyttämään kuukautisten alkamisen viikon ensimmäisenä päivänä, kohtasivat ahdistusta, tunteita ja hermostuneita ravisteluja. On totta, että luvatut ponnistelut olisivat miellyttäviä. Esimerkiksi valmistautuminen häät tai matka messuille - eikö se ole hauskaa?
 • Tiistai on uusi alkamisaika. Suunniteltu muuttamaan elämää, on aika kääntää suunnitelmat todellisiksi. On mahdollisuus tavata, älä anna periksi. Ja mikä tahansa tämän ajanjakson aikana tehty hankinta tai uusi asia on hyvä hankinta.
 • Keskiviikko viittaa petollisten päivien määrään. Kaksikymmentä kertaa tarkistaa kaikki tarjoukset, jotka kulkevat teille tässä kuussa, ja älä kiirehdi paljastamaan sielua uusille ystäville. Anna itsellesi aikaa tutustua niihin.
 • Torstaina liittyy rikas juhla ja yhteisö. Olipa sinut tervetullut jonnekin, tai sinä olet tervetullut vieraasi kotiin. Mutta riippumatta siitä, miten olosuhteet muuttuvat, sinä ne lisäävät suotuisasti.
 • Perjantaina ennustetaan kuukausittain antelias eri tapahtumiin. Yksi asia on huono: he voivat olla sekä onnellisia että epämiellyttäviä. Mitä tarkalleen ei ole niin tylsää.
 • Lauantaina. Erinomainen merkki, riippumatta siitä, miltä näyttää! Ja häät ja sitoutuminen ja rakkauden julistaminen niille, jotka eivät ole vielä saaneet ihailijaa - kaikki tämä ennustaa kuukautisia, jotka muistuttivat itsestään vapaapäivänä. Ja jos ihmisarvoinen henkilö elämäsi polulla ei ole vielä tavannut, ota hetki ja haluta. He sanovat, että se tulee totta.
 • Sunnuntai-ennuste on erilainen sumu. Ei ole epäilystäkään siitä, että hyvät tapahtumat odottavat sinua tässä kuussa. Mutta mitä he ovat yhteydessä - mysteeri. Mitä mielenkiintoisempaa odottaa!

Määrä, jolla kuukautiskierto alkoi

Ja se ei ole kaikki! Jotta tulevaisuuden tapahtumia ei unohdettaisi, kuukauden alkuun liittyi paitsi viikon tunti ja päivä, myös numero. Ja sitten he yrittivät yhdistää saamansa ennusteet:

 • Ovatko kaikki kolme samaa? Suorituskyvyn todennäköisyys kasvaa monta kertaa.
 • Oletko luvannut erilaisia ​​mutta ei toisiaan poissulkevia tapahtumia? Tämä tarkoittaa sitä, että yksi ja toinen ja kolmas voivat tapahtua.
 • Saitko vastakkaiset ennusteet? Toisin kuin tiukat matematiikan lait, ”miinus” -merkintä ”plus” antaa yhteensä nollaa eikä erityisiä muutoksia tapahdu tässä kuussa. Tai luvatut tapahtumat tapahtuvat peräkkäin 30 päivän kuluessa.

1 - leveän valokaistaleen edessä, johon onnistutte kaikissa suunnitelluissa projekteissa.

2 - joku aiheuttaa sinulle negatiivisia tunteita.

3 - riidat ja riisut ovat kantapäässä! On tärkeää olla antamatta itsellesi aihetta selvittää suhdetta, koska seuraukset uhkaavat olla äärimmäisen vaikeaa. Ja jos määrä putosi keskiviikkona tai perjantaina, on olemassa vaara, että "roiskuu" riidellä sukulaisten kanssa pelkkien hölynpölyjen vuoksi.

4 - olet "uhattuna" ilolla ja hyvällä harrastuksella.

5 - odottaa ystävältä ystävällistä lahjaa. Ehkä elämästä itsestään! Esimerkiksi linja-autopysäkillä ostettu lottolippu on voittanut. Tai henkilö ilmoitetaan, jonka kanssa viestintä on jo kauan kadonnut. Tai voit yhtäkkiä hyväksyä uuden arvostetun aseman.

6 - Elämä vaikeuttaa ihmisten puhumista. Ja tässä on parasta yhdistää ennuste viikonpäivään. Esimerkiksi kuukautiset, jotka tulivat maanantaina monimutkaisiin ja rikkaisiin ongelmiin, voivat merkitä likaisia ​​juoruja, jotka liukenevat sinusta ja rakkaasi ympäriltä, ​​ja kevytmielisessä torstaina - tyhjä ja lempeä, “naarmuttamalla kielillä” kokouksissa.

7 - sinun on kiinnitettävä huomiota toisen puoliskonne tarpeisiin tai odottamaan suhteeseen liittyviä ongelmia. Varsinkin jos kuukausittain alkoi yöllä, tunti kaipua ja yksinäisyyttä.

8 - kateellisten, altis kateiden petosten määrä jokaiseen huolimattomasti heitettyyn sanaan. Aamu tunti ja viikonloppuisin merkitsevät hieman kateutta, jonka jälkeen aistisi hyppää vain uudella voimalla. Ilta, erityisesti yhdelle epäonnistuneesta päivästä, merkitsee repeämisvaaraa. Älä provosoi kotisi Othello.

9 - ongelmia ja vaikeita päätöksiä, jotka sinun on otettava koko kuukausi. Kuitenkin, jos numero putosi viikonloppuisin päivänä, ei ole mitään pelättävää. Vaikeudet tulevat ja menevät.

10 - onnea rakkaudessa. Jos sinulla on jo kumppani, ennustaminen ennustaa, että suhteet kehittyvät helposti ja sujuvasti. Jos ei, uusi tunne on tulossa.

11 - tämä päivä symboloi uskollisuutta. Liikekumppanit eivät onnistu, ystävät ja sukulaiset ovat valmiina milloin tahansa antamaan hartiaa, ja rakas vain tarkastelee sinua, unohtamatta onnettomia kilpailijoita.

12 - uusi harrastus. Hyvällä päivällä ja tunilla omen tarkoittaa hieman tunteiden nousua, joka pian häviää ja jättää jälkeensä miellyttäviä muistoja. Ja huonoissa ennusteissa: intohimo kääntää pääsi niin paljon, että annatte kelvottoman henkilön viettää itsesi. Älä ryntäytä uima-altaaseen pään kanssa, katso tarkemmin ihailija.

13 - on helppo arvata, että tämä määrä miellyttäviä tapahtumia ei lupaa. Kiinteät ongelmat eivät ole siinä, niin toisella elämänalueella.

Tarkista sähköpostisi - onko kirjaimia?

14 - lyijy kaukaa lihavoitu ”+” -merkillä. Jotain hyvää odottaa eteenpäin!

15 -... ja päinvastoin. Uutiset tulevat olemaan, mutta vain ne ovat epätodennäköisiä.

16 - Pidä suusi kiinni. Yksittäinen huolimaton sana huulillasi voi tuhota pitkäaikaisen ystävyyden, rakkauden tai kiintymyksen. Varsinkin jos numero on maanantaina, keskiviikkona tai perjantaina!

17 - jakaminen. Jos kuukautiset alkavat aamulla, erottaminen on tilapäistä. Huono aika aiheuttaa suhteita vakaviin väärinkäsityksiin: varo, etteivät he tuhoa unioniasi! Mutta jos "kriittiset päivät" putosi lauantaina tai sunnuntaina, erottaminen voisi olla suuri muutos. Esimerkiksi te molemmat olette päänsä liiketoimintaa tekevän rahaa tuleville häät.

18 - Onnekas yhdistelmä olosuhteita pakottaa henkilökohtaisen elämäsi kääntymään kohti onnea.

19 - rakkaus, kiihkeä ja keskinäinen.

20 - valitettavasti tunteet jäävät vastaamatta. Ehkä haluamasi ei todellakaan ole tarpeellinen?

21 - petos ja petos. Kaksinkertaista varovaisuutesi, varsinkin jos tämä päivä on keskiviikkona. Pidä käsilaukunne tiukassa metrossa, älä avaa ovia muukalaisille ja älä ota liiketoimia ennen kuin vähennät sopimuksen tekstin pienimmälle kirjasimelle.

22 - taloudellinen menestys. On kuitenkin epätodennäköistä, että siihen liittyy nopeasti tapoja rikastaa, kasino ja arpajaiset. Mutta jos olet jo pitkään vaalinut uutta hanketta sielussasi, ajattelet nostaa pätevyyttänne tai aiotko kysyä pomostasi henkeä nostamalla, tee se nyt.

23 - menestys, ilo ja yleinen ilo! Näin voit kuvailla lyhyesti tätä päivää. Voit vapaasti mennä eteenpäin elämässä ja saavuttaa tavoitteet, onnea suosii sinua.

24 - odottamattomat, mutta miellyttävät vierailut.

25 - kiinnostavien ihmisten ja uusien lupaavien tuttavien tapaaminen. Sekä romanttinen että ystävällinen. Ja jopa liike.

26 - jännittävät ajat odottavat sinua, mutta ystävät ovat aina valmiina tarjoamaan tukea tarvittaessa.

27 - Suunnitelmien ja toiveiden toteutumisen todennäköisyys, että sinulla on pitkä ja kunnioitettava miettiminen, on suuri. Jos päivä putoaa lauantaina, on parempi olla tuhlaamatta aikaa, mutta alkaa heti toimia.

28 - merkittäviä muutoksia ei ole ennakoitu, mutta lompakkoosi on mahdollista saada uusia rahoitustuottoja.

29 on vaikea päivä. Huonoina päivinä se lupaa onnettomuuksia hyvinä päivinä, voiman ja mielialan jakautumisen. Älä anna sisään!

30 - uusi ystävyys tai rakkaus syntyy arvokkaan henkilön kanssa.

31 - pian jotain erittäin hyvää tulee elämääsi.

Tavallisen "aurinkokalenterin" lisäksi olisi mukavaa tarkistaa kuun. Uskotaan, että yövalojen 1, 12, 13, 14, 19, 23, 26 ja 29 päivän ennusteet eivät ole kovin tarkkoja, eikä niitä tarvitse luottaa.

Mikä taikausko ei voi tehdä kuukautisten aikana

Venäjällä pyrittiin kuukautisten aikana poistamaan nainen useimmista kotitalouksista. Nuorten ”verenvuodon” piti viettää aikaa naispuolisella puolella, sillä epätoivottu ja erittäin merkittävä työ perheen hyvinvoinnin kannalta, ja jopa kommunikoida hänen kanssaan ilman kiireellistä tarvetta, ei ollut toivottavaa. Mutta ei siksi, että nainen pidettiin saastaisena, kuten myöhemmin pohdittiin! Slaavit uskoivat: kuukautisten aikana erityinen, uskomattoman voimakas energia kulkee naisen läpi, joka voi vahingoittaa ulkopuolista. Erityisesti vahvempi sukupuoli. Lisäksi naisen itsensä näinä päivinä pidettiin vähemmän suojattuna pahojen voimien hyökkäyksiltä, ​​ja siksi hän joutui tarkkailemaan lisääntynyttä varovaisuutta. Hauskaa? Ja katsotte tätä uskoa modernilla ilmeenä, jota tukevat tieteen ja lääketieteen tiedot! On käynyt ilmi, että viisaat esivanhemmat tekivät hyvin, joten heidän tyttöystävänsä olivat levossa tässä vaikeassa jaksossa.

 • Sekä nuoret tytöt että naimisissa olevat naiset olivat ehdottomasti kiellettyjä kiipeämään puita hedelmiä ja töitä puutarhassa, jotta hedelmät eivät kuivuisi eikä heikkene nuorilta naisilta tuntemattomalta tuntemattomalta voimalta. Hyväksy, että kaikki on järkevää: fyysinen rasitus vatsakipuun on vasta-aiheinen.
 • Se ei ollut syytä ottaa ja ruoanlaitto; edelleen tullut mautonta. Tämä johtuu myös fysiologisista syistä: toisaalta poissaolevuus ja väsymys toisaalta muuttavat makuaistia, joita naiset joskus havaitsevat kuukautisten aikana.
 • Kanoja ja karjaa ei voitu leikata - veri ei vetäydy kuukaudeksi. Luvatut seuraukset aiheuttavat tietenkin hymyn. Yleensä kielto on kuitenkin oikea. Miksi altistaa itsesi tarpeettomalle stressille?
 • Ei ollut syytä vaivata taikinaa, leivän leipoa ja tynnyrin viereen, jossa viiniä kävi tai etikka säilytetään: kaikki menee mätä, kuivuu ja pilaa. Täällä, kuten he sanovat, ei ole kommentteja. Puhdas taikausko.
 • Taikauskoisesti voidaan katsoa ja kieltää katsoa alastomia miehiä. Uskottiin, että sen henkilön iho, jolle naisen katse putoaa kuukautisten aikana, peitetään haavaumilla ja ihottumalla. Saattaa kuitenkin olla, että esivanhemmat yrittivät perustella läheisten suhteiden kieltoa sopimattomalla ajanjaksolla. Ja myöhemmin hän levisi koko perheeseen kokonaisuudessaan: esimerkiksi nainen yritti uskoa jopa lapsen uimisen jollekin muulle, vähemmän vaaralliselle.
 • Kristillisyyden myötä Venäjälle lisättiin lukuisia kieltoja - osallistua kirkkoon. Ja jälleen kerran, tämä ei ole lainkaan yhteydessä nuoren naisen väitettyyn "epäpuhtauteen", vaan yleiseen kieltoon veren vuodattamiseksi temppeliin, sen alkuperästä riippumatta. Ihannetapauksessa, vaikka sormen katkaisemalla kynttilänjalan reunaan, sinun pitäisi yrittää mennä ulos mahdollisimman pian. Ja vielä enemmän, ei ole välttämätöntä, että nainen on läsnä kirkossa "kriittisten päivien" keskellä.

Hyvin varovainen asenne tyttöyn kuukausittaisten esivanhempiensa aikana keksi heidät hyvin outo tapa pelastaa hänet epäonnistumisesta. Äiti tai toinen naimisissa oleva nainen, joka tuolloin itsessään oli "ei tappanut", joutui tarttumaan hetkeen ja antamaan yhtäkkiä nuorelle naiselle kirkas isku kasvoihin. Uskottiin, että tuskan pitäisi välittömästi hävitä, ja terveydentilan pitäisi parantua... Oh, ja meidän esivanhempamme pääsivät pois tällaisesta "hoidosta"!

Ei tietenkään käytä salaperäistä voimaa, joka kiehuu sukulaisen ympärillä, olisi korvaamaton laiminlyönti esi-isille! Kuukausittainen veri tuhosi talon kynnyksen suojelemaan perhettä sairauksista ja onnettomuuksista. Hän ripotteli karjaa pahasta silmästä. Naiselle meni menemään kolme kertaa talonsa ympärillä kuukautisten aikana, ja tuli ei uhannut häntä, vaikka koko kylä olisi tulossa liekkeihin. On epävarmaa, että merkki toimi, mutta käytti sitä aktiivisesti.

Jotkut kuukauden merkit toistuvat menestyksekkäästi nykyaikaisista ideoista - kuten kovan työn kieltämisestä kuukautisten aikana. Jotkut näyttävät äärimmäisen naurettavilta. Jotkut ovat vain neutraaleja. Jos sinäkin olet taipuvainen uskomaan, että kaikki tässä maailmassa ja ihmiskehossa ei ole mitään, yritä useasti muistaa ”merkittävän” tapahtuman tunti ja päivä. Käytännössä varmista, että voit luottaa esivanhempien havaintoihin.

7 muunnelmia kuukausittain ja perusmerkkeinä

Antiikin ajoista lähtien kuukautiset ovat olleet läheisesti yhteydessä taikauskoon, vaikka eri kansakunnilla oli oma asenne kriittisiin päiviin.

Kuukausittainen ennustaminen on yksinkertainen menetelmä jokaiselle naiselle, jonka ansiosta he voivat selvittää, mitä he odottavat tulevana kuukautena. Jos kuuntelet ennusteita, voit välttää suurimman osan ongelmista tai päinvastoin, kiinnittää huomiota joihinkin pieniin asioihin, jotka tuovat onnea tulevaisuudessa.

Säännöllisen jakson avulla on mahdollista saada ennuste tulevaa kuukautta varten. Ennen seuraavaa kuukautiskiertoa naisilla on jo tarvittavat tiedot, joiden ansiosta on mahdollista estää vikoja ja virheitä. On vain tarpeen muistaa ajanjakson alkamispäivä ja nähdä sen tulkinta.

Jos on olemassa vilpitön usko profetiaan, niin se varmasti toteutuu.

Hävittämistavat kuukausittain

On monia tekniikoita, joiden avulla voit saada ennusteen kuukautiskierrosta. Tämä voi olla tietty aika, päivä tai viikonpäivä. Onnettomuudessa, jotta saat tarkan ennusteen, he käyttävät myös yhteyttä eläinradan ja elementtien merkkeihin.

Tunnin kuluttua

Tämä menetelmä on todistettu ja yleisimpi seksi. Tulosten tulkinnassa on monia vaihtoehtoja, joiden avulla voit selvittää, mitä odotat lähitulevaisuudessa. Tätä menetelmää sovellettaessa on tärkeää muistaa tarkasti aika, jolloin ensimmäinen purkaus alkaa:

 1. Lähitulevaisuudessa naisen odotetaan vain positiivisia muutoksia. Se voi olla iloa tai hyviä uutisia.
 2. On tärkeää olla äärimmäisen varovainen paitsi sanojen lisäksi myös teoissa. Jos tällä hetkellä on ihmistä, joka aiheuttaa ärsytystä, ei ole suositeltavaa tuhlata tunteita, kunhan suhteeseen tulee muutoksia, ja häntä kohtaan on täysin välinpitämätöntä.
 3. Ei ole suljettu pois sellaisten konfliktitilanteiden kehittymistä, jotka voivat johtaa elämän komplikaatioihin. Sinun täytyy pystyä hillitsemään itseäsi, ei tunteita ja miettimään etukäteen, mitä seurauksia voi olla.
 4. Elämässä on parempia muutoksia. Unet toteutuvat, ja onnen hetket eivät vie kauan aikaa.
 5. Aika miellyttäviltä yllätyksiltä.
 6. Lähitulevaisuudessa sinun on harkittava uudelleen sosiaalista ympyrääsi, jotta voit suojata itsesi siitä mahdollisimman paljon, mikä estää tyhjiä puhetta ja perusteettomia juoruja.
 7. Unelma mies on vastavuoroinen tai salainen ihailija tulee näkyviin. Joku voi tunnustaa rakkauden.
 8. Älä ole mustasukkainen. Ennen kuin syytät rakastajaa, sinun on ensin analysoitava tilanne.
 9. Ympäristö on juoru ja huijaa sinua. Tärkeintä - olla antamatta syitä juoruihin.
 10. Kaikki rakkauden ilot odottavat pian.
 11. Tulevan kuukauden tärkein tunne on kateus. Sitä ei kuitenkaan ole tarpeen jatkaa, koska siihen ei ole mitään syytä.
 12. Jos haluat tavata unelmiesi henkilön, sinun on tarkasteltava huolellisesti. Ehkä hän on juuri sinun ympäristössäsi.

Samanlaista tekniikkaa käyttäen ei ole tarpeen kiinnittää huomiota kellonaikaan. Tällöin on tärkeää säilyttää tarkkuus, jonka avulla saadaan luotettavin tulos.

Kellonaika

On olemassa toinen todistettu mene- tysmenetelmä kuukautisten aikana, jolloin sinun täytyy merkitä ajankohta kriittisten päivien alkaessa. Useiden kokemusten ansiosta on todettu, että tämä vaihtoehto tarjoaa tarkempia tuloksia. Ensinnäkin tämä selittyy syklin alun määrittämisen yksinkertaisuudella määritetyn ajan suhteen. Lisäksi päivällä ja yöllä on merkittävä rooli ennustamisessa.

Selvittää, mitä nainen odottaa lähitulevaisuudessa, ennustaminen tapahtuu päivällä:

 1. Yhdentoista päivän ajan. Jos kuukauden alku oli aikaisin aamulla, voit odottaa täydellistä harmoniaa ympärillä olevien ihmisten kanssa. Se osoittautuu vakiintuneeksi suhteiksi sukulaisiin, jos ne tapahtuivat, eikä uuden romanttisen ajan alkua myöskään suljeta pois.
 2. 11 - 13 tuntia. Menstruaation alkaessa nainen vierailee onnea ja iloa.
 3. 14–18-vuotiaana. Jotta vältytään epäonnistumisilta ja epämiellyttäviltä hetkiltä, ​​sinun on oltava erittäin varovainen ja varovainen. Et voi luottaa muihin, voit vain toivoa itseään.
 4. 18-21 tuntia Menstruation alkaminen tänä aikana synnyttää yksinäisyyttä ja huonoa tunnelmaa.
 5. Yöaika. Todennäköisesti syntyy epämiellyttävä yllätys. Seuraavien viikkojen aikana mahdollinen erottaminen rakkaasta, muiden pettäminen ja epärehellinen asenne. Mutta myös riitoja ei suljeta pois.

On myös toinen tapa tulkita kuukausittain vuorokauden aikaan, mikä on enemmän kiinnostunut rakkauskokemuksista. Hänestä kirjoitetaan myöhemmin.

Viikonpäivänä

Kun se osoittautui selittämään kuukautisten alkamisen arvoa päivittäin, voit viitata kalenteriin ja selvittää, mitä viikonpäivää kuukautiset alkavat.

maanantai

Jos ajankohta olisi tällä hetkellä, ei olisi mahdollista välttää ongelmia ja ahdistusta. Se ei voi olla vain negatiivisiin hetkeihin liittyviä kokemuksia, mutta myös jännitystä ei suljeta pois. On vaikea sanoa varmasti, kuinka miellyttävä tämä tulkinta on, koska jokainen päivä jättää paljon vaivaa modernille henkilölle. Mutta on syytä huomata, että ahdistuneisuus on epätavallinen verrattuna jokapäiväisiin huoliin. Siksi se ei toimi kiinnittämättä huomiota niihin.

tiistai

On syytä miettiä tulevan kohtalon muuttamista. Saatat joutua tekemään tärkeän päätöksen tai valinnan. Elämässä sattumalta tulee ihmisiä, jotka ovat kauan kadonneet muistista. Tänä aikana uusien tuttavien syntyminen. Ei ole poissuljettua, että tällainen vaihtoehto saattaisi tapahtua sovinnon kanssa ystävän kanssa, jonka kanssa oli kerran erimielisyyksiä.

keskiviikko

Jos kuukautiset alkoivat tänä päivänä, sinun täytyy odottaa vaivaa. On tärkeää, ettei olla järkyttynyt, koska tulkinnan vaikutus ulottuu vasta seuraavan syklin alkuun asti. Todennäköisesti on jo olemassa tietty valmius tuleviin vaikeuksiin ja mahdollisten ongelmien tuntemiseen. Tulevana ajanjaksona on suositeltavaa ohittaa vieraita eikä luottaa ketään.

torstai

Voit rentoutua ja odottaa vieraita tai sinut kutsutaan tapahtumaan. Tämä voi olla syntymäpäivä, talonpoikaista juhlia tai häät. Jos onnea kertovalla kaudella on loma, niin se osoittautuu iloiseksi ystävien kanssa. Myöskään uusia tuttavuuksia ja mielenkiintoisten ihmisten esiintymistä elämässä ei suljeta pois.

perjantai

Hetki on tullut, kun on tarpeen olla kärsivällinen. Ei ole kovin miellyttävää tapahtumaa (surua tai vaivaa), mutta läsnäoloa elämässä ja iloisia hetkiä ei suljeta pois.

lauantai

Sitä pidetään yhtenä parhaista päivistä kuukautiskierron alkamiselle. Jos uskot omeniin, niin tämä aika miellyttää halun täyttymistä. Joku voi tunnustaa rakkauden, uudet suhteet ovat mahdollisia. Lisäksi, jos kuukausittain alkoi tarkasti lauantaina, esivanhempien mukaan tämä on hyvä merkki tulevaa sitoutumista tai avioliittoa varten.

sunnuntai

Hauskaa ja iloa ovat muutaman viikon aikana odotettavissa. Kuukausi tuo vain positiivisen ja iloisen tunnelman, jota kukaan ei voi pilata. On mielenkiintoisia tapahtumia, ystävällistä viestintää. Ei suljettu pois ja matka levätä.

Päivällä

Tällainen kuukautisten ennustaminen, jossa kuukauden päivämäärät otetaan huomioon, on myös erittäin suosittu. Lisäksi tulkinta tarjoaa tärkeitä tietoja:

 1. Tämä päivä pidetään suurena alkuna kuukautisten aloittamiselle. Koko seuraava kuukausi tuo vain iloa ja positiivisia tunteita.
 2. Lähellä oleva henkilö voi pettää naisen juuri sillä hetkellä, kun he odottavat hänen tukensa. Tapahtumat auttavat tuomaan selkeään veteen ihmisiä, jotka ovat pitkään lakanneet näyttämästä, kuka he todella ovat.
 3. Ongelma yhden lähisukulaisen tai kollegan kanssa on mahdollista. Tässä tapauksessa väistämättömyyden todennäköisyys on lähes nolla. Tällä hetkellä on tärkeää oppia hallitsemaan tunteitasi ja seuraamaan sanoja.
 4. Lähitulevaisuudessa on voitu täyttää pitkään unohdetut arvokkaat toiveet tai unelmat.
 5. Miellyttävät yllätykset rakastetusta. Tämä tarkoittaa sitä, että ensi kuussa täytetään vain iloisia tapahtumia ja onnea.
 6. Seuraavien viikkojen aikana tämä luku ei tuo mitään hyvää. Lähiympäristössä on ihmisiä juoruja ja epämiellyttäviä huhuja. Tärkein syy tähän tilanteeseen on ihmisen kateus.
 7. Seitsemän tarkoittaa merkin saamista ylhäältä. Voit nauttia todellisesta rakkaudesta. Todennäköisesti tuuletin ei ole vielä ilmaissut tunteitaan, mutta hän varmasti tekee sen pian. Tärkeintä ei ole aiheuttaa hänelle loukkausta ja, jos mahdollista, vastata molemminpuolisiin tunteisiin.
 8. Kateus ja pettäminen. Tapahtumat näyttävät aluksi outoilta, mutta ajan mittaan kaikki tulee selväksi.
 9. Odotetut epämiellyttävät hetket suhteessa rakkaasi. Miesfaneja voi syntyä. Tällaisessa tilanteessa on tarpeen pysyä rauhallisena ja mahdollisuuksien mukaan ratkaista ongelma rauhallisesti.
 10. Rakkaus. Ehkäpä uuden suhteen alku ja siirtyminen romanttisemmalle tasolle poikaystävän tai aviomiehen kanssa.
 11. Aikaisemmat viikot täytetään erittäin miellyttävillä tapahtumilla. Nainen voi epäillä miehensä petosta, mikä on vain oletus. Mutta syntyy sellaisia ​​hetkiä, jotka vahvistavat keinotekoisuuden.
 12. Yksi päivistä odotetaan tapaavan miehen, joka aiheuttaa enemmän sympatiaa naiselle. On kuitenkin tärkeää muistaa, että tällainen suhde ei kestä kauan.
 13. Seuraavien neljän viikon aikana vain kielteisiä tunteita ja pettymyksiä tulee.
 14. Paljon iloa ja onnea.
 15. Huonot uutiset sukulaisiin tai työhön.
 16. On tarpeen pitää etäisyys suhteessa muihin.
 17. Erottaminen läheltä.
 18. Hyviä uutisia ja rakkautta.
 19. Romanttiset tunteet.
 20. Meidän täytyy osallistua rakkaan miehen kanssa pitkään.
 21. Ongelmia liittyy petokseen tai petokseen.
 22. Taloudellinen hyvinvointi.
 23. Mielenterveys.
 24. Odottamattomat vieraat.
 25. Tapaa uusia ihmisiä.
 26. Voi tarvita rakkaansa tukea.
 27. Vain miellyttävät tapahtumat.
 28. Todennäköisesti tapaavat joku, joka pystyy ratkaisemaan nykyiset ongelmat.
 29. Kyyneleet kauhuilta.
 30. Kohtalokas kokous.
 31. Odottamattomat onnelliset tai epämiellyttävät tapahtumat.

Jos numeerinen ennustaminen yhdistetään tulkintaan päivän aikaan, saadaan luotettavimmat tulokset.

Feng Shui

Tämä menetelmä on viikonpäivien muunnos varallisuudesta, kun taas jokaiselle elementille on ominaista tietty tulkinta, joka esitetään alla olevassa taulukossa.

Kuukauden kansan merkit ja niiden tulkinta

Kansanmerkki, jotka liittyvät kuukautisiin, auttavat ennustamaan tytön kohtaloa, suojelemaan häntä virheiltä ja antamaan vihjeitä tulevaisuudesta. Taikauskoa tulkitaan riippuen viikonpäivästä ja kuukauden päivästä, kellonaikasta ja muista tekijöistä. Kuukausittain, joka alkoi suurella pyhällä päivällä, esimerkiksi jouluna, todistakaa naisen epäpuhtauksista hengellisissä asioissa.

TÄRKEÄÄ TIETÄÄ! Onneajan nina Nina: "Raha on aina runsaasti, jos se asetetaan tyynyn alle." Lue lisää >>

Monet ensimmäiseen kuukauteen liittyvät uskomukset. Jos tytöllä on kriittisiä päiviä, jotka alkoivat varhaisessa iässä, hänestä tulee äiti, jolla on monia lapsia.

Seuraavat taikauskoa koskevat kuukautiset:

 1. 1. Kun ensimmäinen verenvuoto alkaa, yksi aikuisista naisista (ne, joilla on tuolloin ollut kuukautisia tai jotka eivät ole alkaneet tuohon aikaan) joutuvat tyttärelle kovasti kasvoihin niin, että kriittiset päivät ovat kivuttomia ja lähes huomaamattomia.
 2. 2. Kuukautisten aikana tulisi rajoittaa itsensä mahdollisimman paljon ruoanlaitosta, sillä näinä päivinä nainen usein peresalivaa. Tämä johtuu makuelämyksistä, jotka saattavat muuttua kuukautiskierron aikana.
 3. 3. kuukautisten aikana on mahdotonta vierailla uima-altaalla, kylpylöissä, saunoissa ja muissa julkisissa paikoissa, joissa sinun täytyy riisua. Tämä ei koske ainoastaan ​​hygieniaongelmia. Tällä hetkellä nainen on hyvin haavoittuva, joten ulkopuoliset voivat vaikuttaa häneen.

Jos nainen leikkaa kuukautisten aikana sormen tai muun kehon osan, kriittiset päivät kestävät useita viikkoja.

Yleisen uskon mukaan nainen kuukautiskierron aikana ei saa suorittaa seuraavia toimia:

 1. 1. Katsokaa alastomia ruumiita. Jos nainen näkee puolison tai hänen lapsensa ruumiin kriittisinä päivinä, heidän ihonsa peittyy ihottumalla.
 2. 2. Kerää hedelmiä ja marjoja. Jos joudut keräämään hedelmäpuista tänä aikana, kasvit häviävät pian. Yleisen vakaumuksen mukaan vain yksi silmäyksestä nainen kirsikkapuulla marjojen kanssa voi tehdä hedelmistä vaalean ja mauttoman.
 3. 3. Vesi kurkut ja tomaatit. Jos tyttö kuukausittain harjoittaa kastelua näitä kasveja, ne häviävät, ja hedelmät tulevat keltaisiksi ja mauttomiksi.
 4. 4. Lähesty tynnyriin, jossa juoma on valmistettu. Nainen, joka saapui tynnyriin viiniä tai olutta kuukautisten aikana, pilaa sen makuun, ja tuote on kaadettava.
 5. 5. Mene kirkkoon. Nykyään naiset eivät saa edes mennä temppelin kynnykseen, varsinkin koko palvelun ylläpitämiseen. Tätä pidetään suurena synninä.
 6. 6. Juo pyhää vettä ja rukoile kotona kuvakkeen edessä. Uskotaan, että vesi menettää parantavia ominaisuuksiaan, ja korkeampiin voimiin osoitettu rukous havaitaan loukkaukseksi.
 7. 7. Katsokaa vastasyntyneitä ja lapsia. Kriittisinä päivinä nainen voi vahingossa lyödä lapsen.
 8. 8. Kylvä ja harjoita puutarhanhoitoa. Nainen, jolla on hänen aikansa, vie voimansa maahan, minkä seurauksena satoa ei tapahdu.

Edellä mainittujen kieltojen lisäksi kuukautisten aikana ei suositella:

 1. 1. Ota lainoja ja lainaa rahaa ystäviltä. Tyttö ei voi palauttaa lainattua määrää ja tehdä vakavia ongelmia itselleen.
 2. 2. Tutustu rakkaan tyttöystävän kanssa. Uskotaan, että tällä hetkellä ystävä voi helposti johtaa rakkaansa.
 3. 3. Suorita tentit tai hae haastattelu. Tyttö ei voi onnistuneesti läpäistä testiä, kaikki hänen tietonsa menetetään.

Saadaksesi tarkimman tulkinnan merkkeistä ja kertoa omaisuuksia rakkaudesta, sinun täytyy verrata numeroiden (kuukausi), viikonpäivien ja kellonajan tulkintaa.

Saadaksesi tarkkoja ennusteita kuukausittain tapahtuvasta ennustuksesta, sinun tulee muistaa, milloin se päivä, jolloin ne alkoivat:

 1. 1. Aamulla. Menstruation alkua päivän ensimmäisellä puoliskolla pidetään hyvänä. Tyttö, joka ei ole vielä tavannut miehensä, tapaa pian miehen, joka tulee hänen elämänsä rakkaudeksi. Tämä tapahtuu seuraavan kuukauden aikana. Naimisissa oleville naisille ja tytöille, joilla on jo rakkaansa, tällainen ennuste on erilainen: perheessä rakkautta ja ymmärrystä hallitaan, nainen voi helposti löytää yhteisen kielen muiden kanssa, hänen ympärillään on suotuisa ilmapiiri ystävällisyyttä ja lämpöä. Nainen ei pääse mihinkään konflikteihin ja tulee olemaan rauhallinen kaikilta osin.
 2. 2. Onnellinen. Menstruaatio, joka alkaa klo 12-6, lupaa miellyttävän harrastuksen ja iloisia tunteita. Lady voidaan kutsua juhlalliselle tapahtumalle, joten sinun täytyy laittaa itsesi järjestykseen ja poimia upea asu tulevaa juhlia varten.
 3. 3. Illalla. Kriittiset päivät, jotka alkoivat yöllä 6 ja 12 välillä, ennakoivat riitoja, skandaaleja ja toivottomia kaipauksia. Nainen tuntee yksinäisyytensä ja hyödytön, uupunut ja onneton.
 4. 4. Yöllä. Menstruaatiot 12–6 am lupaa vain epämiellyttäviä tapahtumia, joita tapahtuu lähipäivinä. Nainen ei ole onnellinen sekä sydämellisissä että ammatillisissa asioissa. On parempi luopua suunnitelluista suunnitelmista ja lykätä matkaa pettymysten ja epäonnistumisten välttämiseksi.

Huonon ennusteen jälkeen sinun ei pitäisi asettaa itsellesi ongelmia, koska naisen ajatukset eivät heijasta vain hänen emotionaalista tilaansa, vaan myös piirtävät negatiivisia tapahtumia.

Selvitä tulevaisuutesi kuukausittain - (2 vaihtoehtoa)

Kuukausittain - olennainen osa jokaisen terveen naisen elämää. Uskottiin, että naisilla kriittisinä päivinä on erityinen voima, taika ja hyvin hienovaraisesti havaittavat vihjeet ylhäältä. Kuukauden ennuste (2 vaihtoehtoa) - avaa salaisuuksien verhon lähitulevaisuudessa. Opi selvittämään, mitä kohtalo on valmistautunut seuraavien 30 päivän aikana kriittisten päivien avulla.

Muinaisista ajoista lähtien tälle jaksolle annettiin erityinen pyhä arvo. Ennustaminen kortteihin, joissa on asetteluja ja arvoja

Kuukausittainen ennustaminen ei ole yhtä tunnettu kuin muutkin tapa tietää tulevaisuutenne, mutta se auttaa myös ymmärtämään, mitä tapahtuu ja neuvoja lyhyellä tulevaisuudella. Tässä artikkelissa tarkastelemme kahta totuudenmukaista ja todistettua ennustamismenetelmää kuukausittain, ymmärrämme tulkinnan ja korostamme yksityiskohtaisesti kaikkia tämän materiaalin näkökohtia.

Yleistä tietoa omaisuuksista

Tyttö voi turvautua kuukausittain vain kerran kuukaudessa - kuukautiskierron ensimmäisenä päivänä. Monet naiset tuntevat etukäteen kriittisten päivien lähesty- mistavan useille erilaisille oireille. Mutta ennustamisen arvo on juuri se hetki, jolloin ensimmäinen veren purkautuminen alkaa näkyä.

Tosiasia. Selvitä tiedot kaukaisista tapahtumista tämän tekniikan avulla ei toimi. Enimmäisajanjakso, jona voit saada ennusteen, on yksi kuukausi (tai tarkemmin sanottuna yksi kuukautiskierto).

On olemassa useita tapoja ennustaa kuukausittain:

 • Kellonajan mukaan;
 • Viikonpäivään mennessä;
 • Numeron mukaan.

Sitten puhumme niistä yksityiskohtaisemmin.

Online-versio ennustamisesta

Jos sinulla ei ole aikaa arvata "live" -toimintoa, voit kokeilla kuukautisten online-versiota kriittisinä päivinä. Valitse vain viikonpäivä ja sen kuukauden päivämäärä, joka sinulla on syklin ensimmäisenä päivänä ja klikkaa ”Arvaa” -painiketta, ja oraakeli antaa sinulle hyviä neuvoja!

Arvonnan arvo on, kun veren ensimmäinen purkautuminen alkaa. Arvaa miehen tunteita

Ennustaminen päivällä

Kiinnitä huomiota siihen, mihin aikaan päivä tai yöjakso alkoi, ja tutustu tulkintaan:

 • Aamu (klo 9 asti). Tämä on onnistunein aika. Tällöin onneksi kerrotaan romanttisen suhteen ilmestymisestä tulevana kuukautena, ja se osoittaa myös harmoniaa muun ympäristön kanssa. Jos sinulla on tiettyjä suhteita joku sukulaisista, ystävistä tai tuttavista, tilanne on vakiintunut parhaalla mahdollisella tavalla.
 • Päivän ensimmäinen puoli (kello 9 aamusta kello 14). Jos kuukautisten alkaminen samaan aikaan tämän ajanjakson kanssa, sinulla ei ole myöskään syytä huoleen ja ahdistukseen. Seuraavan jakson aikana koet paljon onnellisia tapahtumia, onnea tulee aina olemaan kanssasi.
 • Iltapäivä (klo 14-18). Ne reilun sukupuolen edustajat, joiden kuukausittain alkoi juuri tällä hetkellä, ennustaminen varoittaa mahdollisista suurista ongelmista, epäonnistumisista kuukauden kuluessa. Käytä äärimmäistä varovaisuutta ja luota yksinomaan.
 • Ilta (klo 18-20). Tämä vaihtoehto on edullisempi kuin edellinen, mutta tapahtumia, jotka aiheuttavat pitkävaikutusta tai yksinäisyyden tunnetta seuraavan kuukautiskierron aikana, ei suljeta pois.
 • Yö (21–9 aamulla). Se on kaikkein valitettavin aika aloittaa kriittiset päivät. Tytön on todennäköisesti kestettävä erottaminen rakkaista ihmisistä. On myös mahdollista, että viimeksi mainitun petos tai epärehellisyys johtaa väliaikaiseen erottamiseen. Saattaa olla muita epämiellyttäviä yllätyksiä.

Vaikka tuloksena oleva ennuste ei olisi kovin positiivinen, älä häiritse. Onneksi kuukautiskierto ei ole kovin pitkä, ja jo seuraavassa on todennäköistä, että tilanne muuttuu paremmaksi.

Ennustaminen viikonpäivinä

Sunnuntaina, kuukautisten alkamispäivänä, tämän päivän ennustaminen on ilo ja hauskaa...

Toinen suosittu kuukausittainen ennustusmenetelmä on sen viikon päivä, jona ne alkoivat. Tarkempaa tarkkuutta varten voit käyttää myös edellistä menetelmää. Kuukauden alkamispäivämäärän dekoodaus on seuraava:

 • Maanantaina. Ei ihme, että häntä pidetään salaisena päivänä. Lähes kaikissa tapauksissa ilmaisee voimakkaan tunteen ja ongelman. Mutta mitä tunteita he tuovat sinulle - tämä on jo ratkaistu korkeammilla voimilla. Todennäköisyys tässä on 50-50. Älä kuitenkaan kiiruhdu järkyttymään, koska jos kriittisen ajanjakson alku oli maanantaina, voit saada kalliita lahjoja, joita tiedät.
 • Tiistaina. Kuukautiset, jotka alkoivat viikon 2. päivänä, ennakoivat nopean tapaamisen vanhaan ystävään tai tuttavaan, jolle et ole ilmoittanut pitkään. Joissakin tapauksissa se lupaa myös uuden tuttavan miellyttävälle nuorelle miehelle. Ja hyvin harvoin, mutta silti on edelleen mahdollista, että elämääsi tulee radikaaleja muutoksia.
 • Keskiviikkona. Se on epäsuotuisa päivä kuukautisten alkamiselle. Seuraavan syklin aikana sinun täytyy kohdata erilaisia ​​ongelmia, jotka saavat sinut huolestumaan ja jatkuvasti miettimään niitä. Mutta voit löytää ratkaisun kaikkiin ongelmiin, jos teet jonkin verran työtä. On huomattava, että keskiviikon kuukautisten alku on eräänlainen kohtalo, että sinun täytyy jatkaa taistelua, eikä missään tapauksessa tule ulos voittajasta tilanteesta.
 • Torstaina. Melko moniselitteinen päivä. Voi viitata myrskyiseen juhliin jossain tapahtumassa suuressa yrityksessä. Samalla kokous voi tuoda sekä positiivisia tunteita että aiheuttaa suuria ongelmia. Siksi tulee olla varovainen.
 • Perjantaina. On erittäin hyvä päivä aloittaa kriittiset päivät. Tässä tapauksessa onni kertoo saavansa odottamattomia ja miellyttäviä uutisia, jotka voivat kääntää elämääsi voimakkaasti. Sinun olisi parasta pyrkiä siihen.
 • Lauantaina. Esittää myös edullisen ajan. Erittäin hyviä tapahtumia tapahtuu elämässäsi seuraavan kuukauden aikana. On mahdollista, että voit helposti saada monia etuja, kuten taika. Ja kaikki ongelmat häviävät ja häviävät polulta. Ehkä rakas ihminen tekee sinulle tarjouksen tai kauan unohdettu toive toteutuu.
 • Sunnuntaina. Jos kuukausittain aloitetaan tänä päivänä, voit virittää iloa ja hauskaa. Henkilökohtaisissa suhteissa voi olla pieniä ongelmia ja joitakin ristiriitaisuuksia, mutta ne ratkaistaan ​​hyvin nopeasti.

Ennakointi kuukausittain

Numeroiden taika on tarpeen tarkan horoskoopin laatimiseksi seuraavaan kuukautiskiertoon.

Päivänä, jolloin kuukautiset alkoivat, on myös suuri merkitys ennustamisessa. Käytä seuraavaa tulkintaa, jos haluat selvittää, mitä kohtalo on valmistellut sinulle seuraavien 28–35 kalenteripäivän aikana.

 • Ensimmäinen numero on se, että koet miellyttäviä tapahtumia, jotka antavat sinulle ärsykkeen elämälle, tunne jonkin verran euforiaa.
 • Toiseksi sinun on kohdattava pettymys joku, joka on sinulle hyvin tiedossa.
 • Kolmanneksi riita on mahdollista, se joko nousee pitkittyneeseen vihamielisyyteen tai pian unohtuu - kaikki riippuu toimistasi.
 • Neljänneksi - odota vaalivan toiveesi nopeaa täyttymistä.
 • Viides - rakas ihminen valmistelee teille miellyttävän yllätyksen.
 • Kuudes - juorut ja julmuus ovat mahdollisia, tällä hetkellä pahoinpitelijäsi aktivoituvat.
 • Seitsemäs - numero lupaa teille keskinäistä rakkautta.
 • Kahdeksas - koko seuraavan syklin aikana sinua kiusataan kateudesta rakkaasi kohtaan.
 • Yhdeksäs - sinun täytyy kohdata lohdutusta, detractors yrittää estää suunnitelmasi, he keskustelevat aktiivisesti selkänne takana.
 • Kymmenes - koko seuraava kuukautiskierto, olet rakastunut johonkin.
 • Yhdestoista - saatat yhtäkkiä herätä tunne perusteettoman kateuden. Vältä riitoja rakkaasi kanssa tältä pohjalta.
 • Kahdestoista - sinulla on vaatimaton fani, joka voi yrittää voittaa sinut rakkauden loitolla.
 • Kolmetoista - kuukautiskierto tapahtuu ei-hyvin harmonisessa ilmapiirissä.
 • Neljästoista - lupaa saada hyviä uutisia.
 • Viidentoista - olla varovainen, tyttöystäväsi tai rakkaasi voi olla epämiellyttävä yllätys.
 • Kuusitoista - ole varovainen lausunnossasi. Muuten se voi saavuttaa vakavan skandaalin kotona tai työssä.
 • Seitsemästoista - täytyy mennä läpi lyhyen tai pitkän eron rakkaasi.
 • Kahdeksasatoista - jos et ole naimisissa, voit saada avioliittoehdotuksen perheen naisille, määrä tarkoittaa siirtymistä uuteen vaiheeseen suhteessa
 • Yhdeksästoista - elämässäsi on mies, joka lumoaa sinut, mutta itse asiassa ei ole vakavia aikomuksia.
 • Kaksikymmentä - varokaa ystävien tai valitsemasi petosta.
 • Kaksikymmentäensimmäinen - varoitusten määrä valheesta, joka voi keskeyttää suhteesi rakkaasi kanssa.
 • Kaksikymmentä sekunti - koko syklin aikana olet uimassa rahassa.
 • Kaksikymmentä kolmasosa - numero ennustaa miellyttäviä tapahtumia, jotka auttavat parantamaan mielialaasi ja antamaan onnea.
 • Kaksikymmentä neljäs - valmistaudu vieraiden saapumiseen kotiisi.
 • Kaksikymmentä viides - tapaat nuoren miehen, romantiikka on mahdollista.
 • Kaksikymmentäkuusi - löydät uskollisen ja luotettavan ystäväsi.
 • Kaksikymmentäseitsemäs - salainen halu täyttyy sellaisen henkilön avulla, joka on yhtäkkiä ilmestynyt elämääsi
 • Kaksikymmentäkahdeksas - henkilökohtaisessa elämässäsi ei tapahdu merkittäviä muutoksia, mutta sitten sinulla on uran menestys, luottaa rahalliseen voittoon.
 • Kaksikymmentä yhdeksäs - määrä ennustaa kirpeyttä ja monet vuodattavat kyyneleet. Älä peitä ongelmaa rakkaansa, he voivat auttaa sinua.
 • Kolmannes - tavata nuori mies ja luo hänen kanssaan onnellinen suhde.
 • Kolmekymmentäensimmäinen - valmistaudu seikkailuun ja miellyttäviin yllätyksiin.

Muinaisista ajoista lähtien naisen ympärillä kuukautisten aikana oli paljon merkkejä ja uskomuksia.

Kuukausittaiset merkit

Alla annamme yleisimmät:

 • Kriittisinä päivinä on kiellettyä uida lammikoissa ja käydä temppelissä;
 • On välttämätöntä kieltäytyä ruoanlaitosta, ei tehdä kotitöitä;
 • Sinun ei pitäisi istuttaa mitään kasveja, muuten ne voivat kuolla;
 • Jos kuukausittain alkoi hääpäivä, uskottiin, että morsiamen lapset saavat kovan elämän. Jotta voisit suojautua tästä, sinun täytyy lukea erityinen salaliitto;
 • Naisia, joiden kuun alku oli täynnä täysikuu, pidettiin sorceressesina. Heillä ei ollut oikeutta tarkastella ihmisiä ja lemmikkejä, jotta he eivät saisi sitä.

Uskottiin myös, että nainen kuukautisten aikana pystyy suojelemaan kotia tulesta. Tätä varten hän ohitti polttavan rakennuksen kolme kertaa ja liekki ei siirtynyt muihin rakenteisiin. Myös kuukausittaista verta käytettiin talon suojaamiseksi.

Neuvoston. Kokeneet urheilijat suosittelevat kuukausittain kertovan onnen kertomista kuun päivänä, jolloin kuukautiset alkoivat. 1, 12, 13, 14, 19, 23, 26 ja 29 kuun päivänä ennuste on virheellinen. Kaikilla muilla päivillä voit luottaa todellisiin tietoihin.

Ja lopuksi haluaisin lisätä, että kuukausittainen rakkauden ennustaminen, aivan kuten kaikki muutkin, toimii vain, jos uskot siihen ehdoitta. Loppujen lopuksi usko on perustekijä, joka auttaa meitä tekemään ihmeitä ja luomaan uuden maailman ympärillämme harkintamme mukaan.