jos kuukausittaisen käytön aikana ONLY tamponeja KAIKKI aika ei ole ongelma?

Ensinnäkin siitä kiinnostuneita ovat tamponeja käyttävien henkilöiden mielipiteet (kuukautisten aikana) ja säännöllisesti vierailevat lääkärit.
Minulla on kauhea allergia tiivisteille - mihin tahansa, en voi käyttää niitä. Kuukautisten aikana ja päivällä ja yöllä, käytän jatkuvasti vain tamponeja - yli vuoden (syntymän jälkeen, hyvin runsaasti aikaa).
Voisiko olla jonkinlainen endometrioosi ja muut roskat? Tamponit imevät nestettä, mutta missä liman hyytyminen menee?
Ajatellaan ostaa kuukautiskorkki.

Puuvillaa sidottu kääre ja ei allergioita! tamponit eivät sovi minulle, on runsaasti hyytymiä ja joskus lääkäri kieltää kappaletta !!

Tamponin jälkeen kuukautiset pysähtyivät

klimanskaya
2008-07-17 02:36:00 (linkki)
8 tuntia tässä tapauksessa - neto kuten "sairaalan keskiarvo". Normaali tällaiset vakuutusvalmistajat, jotka ovat luonteeltaan edelleen typeriä, huolimatta avaruusaluksen läsnäolosta suuressa Bolshoi-teatterissa.
Toisin sanoen se on luettava siten, että jos sinulla on keskimääräistä verenvuotoa ja on mahdollisuus tehdä sitä useammin, syödä 3 kertaa päivässä - tee se useammin. Muuta jossain mielessä tamponia. Koska "ylivalotus", tilastollinen sokkivaara lisää essnoa.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kun käytät tamponia pidempään kuin 8 tuntia, yhdeksännen tunnin ensimmäisellä minuutilla se muuttuu kurpitsaksi :)

oruka
2008-07-17 10:49:00 (linkki)
tämä on ymmärrettävää. mutta muutama kahdeksan tuntia muodostavat päivän =) ja joku nukkuu enemmän tai vähemmän kuin 8 tuntia =)

ydin nousee siihen, että voit käyttää tamponeja ympäri vuorokauden, mutta ymmärretään, että tämä ei saa olla yksi tamponi. ja muutamia, joita on muutettava useammin.

lengo
2008-07-16 21:52:00 (linkki)
No, he huutavat, hyvin, myrkyllisen sokin oireyhtymä, riski.

Henkilökohtaisesti käytän tamponeja 24 tuntia vuorokaudessa. Elossa-terve 8 vuotta. Tiivisteet eivät kestä.

ladycriminelle
2008-07-16 22:23:00 (linkki)
Luultavasti minulla on jonkinlainen anatominen ominaisuus. ;-)
Se ei seuraa, voin pitää melko paljon itseäni. Kun menet wc-tilaan - huomattavasti havaittavissa.

Tässä tapauksessa super-tamponi kastuu päivän läpi kahdessa tunnissa.

klimanskaya
2008-07-17 20:27:00 (linkki)
Sana on älykäs, rikas, miksi ei muista, mutta ei salamaa :)

samoin! Ehkä hän vietti yksinäiset yöt opiskelemalla tamppupakkauksia, jotka olivat jäljellä tyttöystävän vasemmalla puolella? :)

Muutettu 2008-07-17 04:28 UTC

ja Staphylococcus aureus - yleensä harvinainen asia.

Ja ne, jotka ovat kokeneet ihosyöpää, eivät pääse solariumiin.

turbeeyon
2008-07-17 19:10:00 (linkki)
outo asema
se tosiasia, että et ole koskaan kärsinyt autosta, joka ylittää tien punaiselle valolle, ei tarkoita, että se ei ole täynnä mitään.

Tamponien "työn" periaate herättää muutoksen emättimen bakteeriflooraan - bakteerit saavat suotuisan ympäristön lisääntymiselle, toksiinien vapautumiselle. TSS: n lisäksi tämä voi olla täynnä edellä mainittujen elinten tulehdusta.
kuukautisten aikana kohdun infektioriski kasvaa. käytät jatkuvasti tamponeja, vain lisää tätä riskiä.

ja riskitaso on korkeampi kuin ulkomaalaisen sieppauksen riski.

lengo
2008-07-17 19:58:00 (linkki)
Ja suurempi kuin onnettomuuteen joutuminen? Ehkä minulle tästä ja auto ei aja?
TSS: n kurjuuden riski - 0,02%. Sukupuoli kondomissa on vaarallisempaa.

Yhdysvalloissa vuonna 1997 CDS: n mukaan ilmoitettiin vain vahvistetut kuukautisten aiheuttamat TSS-tapaukset verrattuna vuoden 1980 814 tapaukseen [2]. On arvioitu, että joka vuosi 1–17 jokaista 100 000 kuukautiskierrossa olevasta naisesta saa TSS: n. [3]

Vaikka tutkijat ovat tunnustaneet TSS: n ja tamponin välisen yhteyden, se on perustettu. Tamponit lisääntyivät tamponien lisääntyessä naisten kuukautisten aikana. TSS: n suurella riskillä oli myös yhteys. Näitä tuotteita ei enää käytetä Yhdysvalloissa myytävissä tamponeissa. (Materiaalit sisältävät polyesteriä, karboksimetyyliselluloosaa ja polyakrylaattia). [4] Tällainen imukyky ei vaaranna TSS: ää kuin puuvilla tamponeja. [5]

turbeeyon
2008-07-18 11:13:00 (linkki)
Olitko lukenut huolellisesti, mitä kirjoitin sinulle?

ajaa ja käytä tamponeja. vain älä sano, että on mahdollista ilman seurauksia käyttää niitä jatkuvasti

turbeeyon
2008-07-18 16:56:00 (linkki)
Puhutte edelleen TSS: stä. kun puhun muista mahdollisista seurauksista.

kunnes opit jatkamaan keskustelua rauhallisesti - istu autosi pyörän takana.

lengo
2008-07-18 17:40:00 (linkki)
Etsin tietoa englanninkielisistä lähteistä muista mahdollisista seurauksistasi, ja emättimen kuivuuden ja limakalvojen vaurioitumisen lisäksi, jotka liittyivät voimakkaampien imeytyvien tamponien käyttöön, toisin sanoen. super sijasta valoa, ei löytynyt. Ennen kuin annat linkkiä normaaleihin tutkimuksiin, jotka osoittavat yhteyden tamponin käytön ja sisäelinten tulehduksen tai kohdun tulehduksen välillä, ja viittauksen näiden vaikutusten tilastolliseen riskiin, en ota sitä vakavasti, mitä sanoitte vakavasti. Siksi mainitsen vain tilastoja TSS: stä.

Ja älä yazvit tasaisella alustalla.

säilytetään - tietyssä tapauksessa eri naiset säilyttävät eri ajan.

lisäksi on olemassa käsite sukupuolielinten ilmastusilman rikkomisesta

kuten sanotte, hajoaminen alkaa joka tapauksessa - sekä tiivisteillä että tamponeilla. Emättimessä ei ole tyhjiötä, kuten voitte kuvitella. on ilmeistä, että sisäpuolinen ilma on pienempi kuin ulkopuolinen, mikä ei kuitenkaan poista vaaraa, että tamponi on lähellä kohdunkaulaa, varsinkin silloin, kun se on hieman auki.

vielä kerran: Käytän tamponeja. Mielestäni ne ovat kätevimpiä kuukautisten tiedon ongelman ratkaisemiseksi. Mutta ymmärrän jonkin verran riskiä, ​​joten en käytä niitä yöllä, esimerkiksi kun en voi hallita tarkkaa aikaa, jolloin voin vaihtaa tamponia.

minun äänestäni: se on aivan oikein.

lengo
2008-07-18 18:34:00 (linkki)
Mitä me sitten väitämme?
Teen kaiken samoin, paitsi että nukun 8 tuntia, joten muutan vain ennen nukkumaanmenoa ja heti aamulla.

klimanskaya
2008-07-17 02:11:00 (linkki)
lääkäri ei huutaa mitään sellaista. Hän sanoo, että jos pää on paikallaan ja tamponia ei ole unohdettu muutaman päivän, katastrofia ei tapahdu. Ja tilassa 1 tamponi muutaman tunnin ajan, joka muuttuu puhtaana, on myös parempi emättimen ja vierekkäisten alueiden ontelon suojaamiseksi vieraalta ja kasvavalta vierasviljelyltä. Toisin sanoen, kun otetaan huomioon käyttöehdot, luonnollisesti saniteettityynyt.
Vaikka tietysti paljaan fysiologian näkökulmasta olisi hygieenistä olla käyttämättä kumpaakaan tai muuta, älä koskaan huuhdella emättimen elämässäni, eikä käyttää keinotekoisia pesuaineita.

Muutettu 2008-07-16 10:13 UTC

turbeeyon
2008-07-17 19:13:00 (linkki)
ei ole selvä
tamponit eivät ole steriilejä. kädet eivät ole steriilejä (ellei tietysti et pese kädet kirurgisilla ratkaisuilla harjoituksen aikana). asetat tamponin paljon lähemmäksi kohtua kuin tiiviste sijaitsee.
bakteereilla on vain vaikeampaa käyttää tiivisteitä sisälle sisälle, koska suojaus on liian suuri, kun se menee sisään. kehon reikiä.
ja niin voit vain kutsua tartunnan sisälle.

Käytän tamponeja koko ajan. Olen varma, että ne ovat helpompia kuin tiivisteet, mutta et voi kutsua niitä täysin turvallisiksi ja täysin hygieenisiksi.

klimanskaya
2008-07-17 20:16:00 (linkki)
steriliteetti on hyvä ruumiinavauksessa :)
käsin pestyjä tamponeja applikaattoreissa - steriilejä. Ilmassa ei ole pääsyä ravintoaineen muodostamiseen infektioita varten, kun taas tiivisteessä en halua hengittää.

En käyttänyt sanaa "ehdottomasti", sitä käytän yleensä hyvin harvoin. Mutta tamponi on mielestäni hygieenisempi.

Kuukautisten viivästyminen tamponia käytettäessä

Konsultointi gynekologin kanssa

3. heinäkuuta alkoi kuukausittain. Kaikki oli suunnitellusti kuten tavallista.

5. heinäkuuta käytettiin 2 tamponia, vaihdettiin 2 tunnin kuluttua. Se oli päivä. Kun vaihdoin tiivisteen tamponin, huomasin, ettei purkausta ollut.

Yleensä kuukausittain kestää 6 päivää.

9. heinäkuuta alkoi tahriintua. 10 meni normaalisti kuukausittain. Kipeä vatsa. Mitä se voisi olla? Onko se tamponien takia? Potilasikä: 28 vuotta

Kuukautisten viivästyminen käytettäessä tamponia - lääkärin kuuleminen lääkäriltä

Tervetuloa! Tamponien käyttö ei vaikuta kuukautisten kestoon.
Siksi tällaiset lyhyet jaksot voivat olla hormonaalisen vajaatoiminnan tai implantin verenvuodon ilmentyminen raskauden aikana.
Mutta koska mikään ehkäisymenetelmistä ei ole 100% tehokasta, on ensinnäkin välttämätöntä sulkea pois raskaus ja etsiä sitten toinen todennäköinen viivästymisen syy.
Raskaustutkimukset ovat herkkiä 18-21 vuorokautta hedelmöityksen jälkeen, ja ne antavat usein vääriä negatiivisia tuloksia. Varhaisin ja luotettavin menetelmä on verikoe hCG: lle. Menetelmä on herkkä 10 päivästä hedelmöityksen jälkeen. Voit tehdä sen kaupallisessa laboratoriossa.

Konsultointi on käytettävissä ympäri vuorokauden. Kiireellinen lääketieteellinen apu on nopea vastaus.

Meidän on tärkeää tietää mielipiteesi. Jätä palautetta palveluistamme

Myyttejä ja totuuksia tamponeista

Tiivisteet tai tamponit vielä?

Naiset ympäri maailmaa jakautuvat kahteen leiriin (blondien ja brunettien lisäksi): tamponien fanit ja tiivisteiden rakastaja. Ensimmäisen puolen eteneminen, toisen puolen, kokemuksen ja kunkin leirin puolella puolustaa innokkaasti sen tapausta. Jos pehmusteet ovat vähemmän selkeitä ja voitte väittää lähinnä niiden mukavuudesta, tamponit aiheuttavat paljon pelkoa, oletuksia, huhuja. Kuinka perusteltuja ne ovat?

Mikä kauhu

Tamponeista kertovien pelottavien tarinoiden tärkein lähde on foorumeita naispuolisilla sivustoilla, joissa uskomattomat versiot ovat:

 • tamponihoito on täynnä synkooppia, ja neitsyt, syyttömyyden menetys;
 • nuorten tamponien käyttö johtaa itsetyydyttämiseen ja siveettömyyteen;
 • miehet eivät kunnioita tamponeja käyttäviä tyttöjä;
 • Tamponi on erinomainen ehkäisyvalmiste.

Edistykselliset tamponin vastustajat käyttävät mieluummin lääketieteellisiä argumentteja väittäen, että:

 • kohdunkaulan eroosio, endometrioosi ja lantion elinten tulehdussairaudet ovat suoria seurauksia tamponien käytöstä;
 • tamponit, jotka on kyllästetty adsorboituvilla kemikaaleilla, jotka heikentävät limakalvoa;
 • tamponi tukkeutuu emättimeen kuin korkki, mikä estää veren ulosvirtauksen;
 • Tamponien käyttö lisää sukupuolitautien riskiä ja voi aiheuttaa ongelmia hedelmöitymisessä.

On huomionarvoista, että useimmat näistä lausunnoista eivät pidä vettä ja ovat naurettavia ilmeisen lukutaidottomuutensa vuoksi. Mutta mitä tamponit todella ovat? Mikä on täynnä niiden käyttöä ja miten vakuuttaa sitä vastaan?

Ensimmäiset tamponit: miten kaikki alkoi

Ensimmäiset tamponit, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin nykyaikaiset, luotiin 1930-luvun alussa amerikkalainen lääkäri, Earl Haas, väitetysti vaimonsa pyynnöstä. Keksintö oli puuvilla, joka oli kääritty sideharsoon. Tuote nimettiin Tampaxiksi (englanniksi. Tamponin pakkaus - tamponi ja pakkaus). Ei applikaattoria eikä ensimmäisten tamponien merkkijonoa. Uutuuden kohtalo oli aluksi surullinen: amerikkalainen hirviö Johnson Johnson ei ollut kiinnostunut siitä, ja patentti myytiin sivulle. Tamponien teollinen tuotanto alkoi vuonna 1936. Nyt Tampax-tuotemerkin omistaja - ProcterGamble-yhtiö ja Johnson Johnson vuodesta 1950 alkaen, jotka edistävät vaihtoehtoista tamponimerkkiä "o.b.".

Viimeisten 70 vuoden aikana tamponeja on parannettu, vaikkei niitä oleellisesti muutettu. Ilmestyi: pitsin asettaminen tamponiin, applikaattori, silkkinen yläkerros, joka helpottaa käyttöönottoa. Tamponit alkoivat jakaa imukyvyn asteilla - mini, normaali, super, super plus. Tärkeys säilyi samana: tamponi on valmistettu erityisesti käsiteltyjen ja valkaistujen luonnonkuitujen seoksesta - puuvilla ja viskoosi, puristettu tiettyyn tiheyteen sylinteriin. Tamponien koostumuksessa ei ole kemiallisia ainesosia. Sitä vastoin muuten, sellaisista aineista täytetyistä tyynyistä, jotka muuttavat nesteen geeliksi ja voivat aiheuttaa limakalvon ärsytystä suorassa kosketuksessa.

Tamponit - kuten ne ovat

Tamponien mahdollisen vaaran tunnistamisen osalta tehtiin paljon tutkimusta, jotka olivat maksaneet sekä teollisuusyritykset että riippumattomat yritykset, mukaan lukien ne, jotka ovat antaneet Venäjällä ja ulkomailla sääntely- ja sertifiointilaitokset. Lopulta osoittautui, että kun sitä käytettiin oikein:

 • tamponit eivät häiritse kuukautiskierron virtausta eivätkä voi luoda pistokkeen vaikutusta - kun tamponi on täysin liotettu, veri imeytyy sen läpi ja virtaa vapaasti ulos;
 • tamponit eivät aiheuta muutoksia emättimen mikrofloorassa ja bakteerien määrän kasvussa - muutokset emättimen ympäristön koostumuksessa liittyvät itse kuukautisiin; tamponin koostumus (puuvilla, säde tai niiden yhdistelmä) ei myöskään vaikuta emättimen mikroflooraan;
 • tamponit eivät johda keuhkojen murtumiseen - reikä verenvirtaukselle on melko suuri (noin 1,5 cm) ja kalvo itsessään on varsin joustava kuukautisten aikana. Imukykyinen kosteus, tamponi kasvaa pääasiassa pituudeltaan, ja kun se poistetaan, se ei myöskään voi johtaa neitsyyden häviämiseen;
 • tamponit eivät aiheuta "haitallisia" seksuaalisia tottumuksia (jos niitä annetaan asianmukaisesti, tamponi sijaitsee emättimen reseptorivajalla alueella, eikä sitä tunne ollenkaan, toisin sanoen fyysisesti ei voi tulla eroottisten aistien provokaattoriksi);
 • tamponit eivät aiheuta endometrioosia, kohdunkaulan eroosiota, hedelmättömyyttä ja eivät vaikuta syklin kestoon ja itse kuukautisiin - ensinnäkin emättimellä on suuri sopeutumiskyky ja se pystyy ”kulkemaan” jopa peniksen kanssa, jonka mitat ovat vähintään useita kertoja tamponin kokoisia; toiseksi tamponi ei pääse suoraan kosketukseen kohtuun, joka myös sopeutuu hyvin ja on hyvin suojattu; kolmanneksi, syklin kesto riippuu naisen fysiologiasta, hänen hormonaalisesta taustastaan, ruumiinrakenteestaan, terveydentilastaan, painostaan ​​ja muista sisäisistä tekijöistään eikä ollenkaan siitä, lisätäänkö pieni puuvillapallo emättimeen useita tunteja;
 • tamponit eivät pääse itsensä kohdalle, juuttuvat kehoon ikuisesti tai “kadonnut” - lievällä lihastenvoimakkuudella (mieluiten istuen wc: ssä) tulee liian syvälle asetettu tamponi (jos se on kyllästetty eritteillä), vaikka johto olisi irronnut, Muuten, se on myös lähes mahdotonta johto kestää jopa 5 kg: n kuormituksia ja ommellaan tukevasti koko pituudeltaan.

Turvallisuus tamponeja käytettäessä

Useimmat gynekologit ovat sitä mieltä, että tamponien käyttö on täysin turvallista ja että siihen sovelletaan yksinkertaisia ​​sääntöjä:

 • pese kädet ennen tamponin käyttöönottoa ja sen jälkeen;
 • vaihda tamponi vähintään 4-6 tuntia;
 • tuoda tamponi siististi ja mukavasti syvyyteen;
 • älä poista tamponia ennen kuin se on kyllästynyt;
 • älä käytä tamponeja imemään emättimen eritteitä kuin kuukautiset;
 • älä käytä enemmän imukykyisiä pyyhkeitä kuin tarvitaan.

Lääkärit uskovat kuitenkin, että tamponien kiistattomasta idealiteetista ei kannata puhua ehdottomasti kaikille.

 • joissakin tytöissä neulojen rakenne ei salli tamponin käyttöä tai tekee sen käytöstä epämukavaa. Tässä suhteessa sinun on kuultava gynekologia;
 • jotkut naiset (varsinkin ne, jotka ottavat suun kautta ehkäisyvälineitä) valittavat, että tamponit kuivaavat emättimen. Jos tamponit jättävät epämiellyttävän kuivuuden tunteen, on parempi kieltäytyä käyttämästä niitä, jotta vältetään emättimen mikroteräkset;
 • tamponeja ei suositella naisille, joita hoidetaan emättimen valmisteilla (peräpuikot jne.) jne. käsittelytehoa voidaan vähentää tamponien imeytymisominaisuuksien vuoksi.

Tamponit aiheuttavat haittaa naisille kuukautisten aikana

On vaikea kuvitella modernia naista, joka ei koskaan käytä gynekologisia tamponeja. Jostain syystä meillä on väärinkäsityksiä siitä, että heidät keksittiin viime vuosisadalla. Itse Egyptin naiset käyttivät niitä 25 vuosisataa sitten. Nyt tekniikka, jolla nämä hygieeniset välineet ovat täysin erilaiset ja papyrus ei enää sovellu.

Nuorten tyttöjen on vaikea selvittää, ovatko tamponit haitallisia kuukautisten aikana. On monia mielipiteitä tästä aiheesta, sekä vääriä että totta. Tarkastellaan kaikkia tämän ongelman vivahteita ja ymmärrämme, milloin tamponeja voidaan käyttää ja milloin ne voivat vahingoittaa kehoa.

Nykyaikaiset gynekologiset tamponit

Kaksikymmentä vuotta sitten ihmiset puhuivat tamponeista ja kuukautisista häpeällisesti, ettei kukaan kuule. Nyt tämä tuote löytyy apteekeista ja myymälähyllyistä. Kaikki tietävät, miltä ne näyttävät, mutta kaikki eivät osaa käyttää niitä oikein.

Objektin sylinterimäinen muoto työnnetään emättimeen, ja sen jälkeen muutaman tunnin kuluttua muotoiluun kuuluvalla langalla se poistetaan. Puuvilla tai selluloosa (viskoosi) on sen koostumuksessa vallitseva.

Kysymykseen siitä, mitä haitallisia tamponeja on kriittisinä päivinä, on syytä huomata joidenkin valmistajien epärehellisyys. Hygieniatuotetta kyllästetään joskus erilaisilla nesteillä värin, hajujen tai haluttujen ominaisuuksien saamiseksi. Nämä aineet voivat vaikuttaa voimakkaasti emättimen mikroflooraan, mikä johtaa tiettyihin kielteisiin seurauksiin.

Haittaa tulee enemmän valmistajalta, joka päätti säästää tuotantoa. Nykyaikaiset kuukautisten tamponit kyllästetään usein erilaisilla eteerisillä öljyillä ja muilla kasvinosilla, joille naisella voi olla yksilöllinen allergia.

Plussat ja haitat

Tarkastellaan tarkemmin, mitkä ovat tamponien edut ja haitat olemassa olevien riskien ymmärtämiseksi. Aloitetaan positiivisista.

 1. Ei aiheuta epämukavuutta käyttöönoton ja poistamisen yhteydessä.
 2. Piilottaa vaatteiden alla ja ei murtunut kuin tiiviste. Voidaan käyttää minkä tahansa vaatteen kanssa.
 3. Liikettä ei rajoita mikään, voit istua mihin tahansa asentoon ja mennä lenkkeilyyn.
 4. Kompakti ja vie vähän tilaa kukkaroosi.
 5. Kuukautiset eritteet eivät mene ulos, mutta ne imeytyvät puuvillasta tai viskoosista. Jopa laajeneminen purkautumisen vuoksi ei aiheuta epämukavuutta.
 6. Veri ei pääse kosketuksiin ilman kanssa, minkä vuoksi tyypillinen haju ei näy.

Tamponien haitat ja hyödyt ovat hyvin epäselvät käsitteet, koska ne riippuvat monista tekijöistä. Usein samat hygieniatuotteet voivat vaikuttaa kahteen tyttöyn eri tavalla.

Harkitse nyt joitakin negatiivisia kohtia:

 • ei suositella tyttöjen käytettäväksi niiden alkuvuoden aikana;
 • myrkyllisiä aineita voidaan käyttää hygieniatuotteessa;
 • on olemassa myrkyllisen sokki-oireyhtymän tapauksia;
 • väärin valittu tamponi kuukautisten aikana on vaarallista eritteiden imeytymisen aiheuttamien ongelmien vuoksi;
 • Jos unohdat muuttaa hygieniatuotetta ajoissa (naiset eivät joskus huomaa sitä ja unohtavat sitä), tämä on täynnä kielteisiä seurauksia keholle.

Mikä on todellinen haitta

Tämä ei ole ihmelääke, joten sinun pitäisi keskustella yksityiskohtaisesti tamponien aiheuttamasta vahingosta naisille kuukautisten aikana. Miksi vasta nyt tämä aihe on merkityksellinen, koska tamponeja käytetään yli tuhat vuotta? Tämä tuote on tullut massiiviseksi ja kaikkien ulottuville. Lisäksi tuotantoteknologia on muutaman vuosikymmenen ajan muuttunut merkittävästi, ja kemianteollisuus auttaa vähentämään tuotteiden kustannuksia korvaamalla luonnonelementtejä.

Ensimmäinen vaara on materiaaleilla, joista valmistetaan hygieniatuotteita.

Jos puuvillaa käytetään, ei ole mitään pelättävää. Vaikka geenimuutoksen vastustajat väittävät, että tuottajat eivät käytä luonnollista puuvillaa. Geneettisesti muunnetun puuvillan uskotaan vähentävän naisten lisääntymiselinten alttiutta antibiooteille. Tämän seurauksena bakteeritautien hoito vähenee.

Käytetään kuukautisten paremmin imeytymiseen, viskoosi sisältää monia kemiallisia yhdisteitä. On vaikea ennustaa, mikä reaktio voi olla tällaisilla komponenteilla.

Kun dioksiini on osa gynekologista hygieniatuotetta, kysymys siitä, ovatko tamponit naisille haitallisia kuukautisten kannalta, pitäisi hävitä itsestään. Dioksiiniä käytetään tuotteen valmistukseen valkoiseksi, koska se myy paremmin.

Dioksiineilla on karsinogeeninen vaikutus kehoon, ja ne ovat myös vastuussa keinotekoisesta immuniteetin tukahduttamisesta. Ne kerääntyvät naisen kehoon, koska heitä on erittäin vaikea hajottaa. Uskotaan, että yksi endometrioosin syistä on dioksiinien käyttö. Aineen tappava annos on 10 - 6 g (yksi miljoonasosa) 1 kg: n painosta.

Kuukauden veri kerääntyy pyyhkeeseen ja on tytön kehossa. Erilaiset mikrobit ja bakteerit alkavat lisääntyä veressä, mikä ei ole kovin hyvä.

Myrkyllisen sokin oireyhtymä

Haluan erikseen asua niin häiritsevään käsitykseen naisten mielistä kuin myrkyllinen sokki-oireyhtymä (TSS). Puhuminen siitä, miksi tamponit ovat haitallisia, viittaavat usein TSS: n vaaraan. Käsite syntyi noin 30 vuotta sitten. Syynä paniikkiin oli bakteerien nopea leviäminen tamponien käytön seurauksena kuukautisten aikana.

Naiset alkoivat sotkeutua tähän ongelmaan, koska he olivat käyttäneet väärin hygieniatuotteita tai kärsineet erilaisista tulehduksellisista sairauksista.

Staphylococcus, streptococcus ja clostridia ovat mikrobeja, jotka ovat pieniä määriä ihmiskehossa. He alkavat kuitenkin aktiivisesti lisääntyä, jos kuukautisten aikana nainen ei muuta tamponia pitkään. Tämän seurauksena seuraavat oireet tulevat näkyviin:

 • huimaus;
 • kouristukset;
 • oksentelu;
 • korkea kuume;
 • ihottuma.

Näiden oireyhtymien yhteydessä tarvitaan kiireellistä hoitoa, eikä sinun pitäisi odottaa kuukausittaisia ​​kuluja. Ne kehittyvät ja vahvistuvat hyvin nopeasti.

Miten tamponeja käytetään

Kun olet tutkinut vaarallisia tamponeja, voit helposti arvata, että usein ongelmat syntyvät tytön syyllisyydestä. Monet ongelmat voidaan välttää tarkkailemalla ja noudattamalla kaikkia ohjeita.

Aloittaaksesi sinun täytyy valita hygieeninen työkalu, jossa on asianmukainen imukyky kuukausittain. Noin absorptiotasosta sanotaan pakkauksen pisaroita.

 1. Jos pisarat 1-2, käytetään hygieenistä työkalua vähäiseen purkaukseen.
 2. Kolme pisaraa viittaa tarpeeseen käyttää tuotteita, joilla on normaali määrä poistoa.
 3. Jos pakkauksessa on 4-5 tippaa, sinun on käytettävä tuotetta runsaalla eritteellä.

Ohjeet ja kokoonpano sanovat paljon. Jos koostumus käyttää haitallisia ja kyseenalaisia ​​aineita, on parempi kieltäytyä ostamasta riippumatta siitä, kuinka halpoja tällaisia ​​hygieenisiä keinoja tarjotaan. Tutki ohjeita ja seuraa niitä. Tamponien käyttöä koskevat säännöt kuukautisten aikana ovat seuraavat:

 • kädet on pestävä ennen hygieniatuotteiden käyttöä ja sen jälkeen;
 • tarvittaessa tamponin pesun jälkeen pesu suoritetaan;
 • syklin ensimmäisinä päivinä on runsaasti purkausta, joten on suositeltavaa käyttää tamponia yhdessä tiivisteen kanssa (vain siinä tapauksessa) tai vain tiivisteissä;
 • suojellakseen bakteerien leviämistä on välttämätöntä muuttaa hygieniavälineet 2 - 4 tunnin välein. Tämä aika on noin ja riippuu purkauksen määrästä. Onko haitallista käyttää tamponeja pidempään? Kyllä, sitä enemmän aikaa ne eivät muutu, tilanne muuttuu vaarallisemmaksi.

Jos käytät säännöllisesti tamponeja kuukautisten aikana, he voivat alkaa ärsyttää emättimen limakalvoa, joka aiheuttaa kuivausta intiimialueella. Siksi on suositeltavaa käyttää tiivisteitä kuukautisten aikana rinnakkain, jotta intiimi paikka levisi.

Hävitä myyttejä

 1. Tamponi voi kadota ja vahingoittaa kehoa. Tämä ei ole niin, koska on olemassa erityinen johto, jota varten voit aina vetää. Se on tiukasti kiinni, joten se ei tule pois. Mikään ei tunkeudu kohduun, koska se on liian pieni.
 2. Toimituksen jälkeen on käytettävä vain tyynyjä. Tamponit synnytyksen jälkeisten kuukautisten aikana eivät aiheuta haittaa, mutta ne eivät yksinkertaisesti pysty selviytymään raskaista eritteistä, joita syntyy synnytyksen jälkeen.
 3. Jos et käytä tyynyjä yöllä, se vahingoittaa kehoa. Se ei ole niin, koska yöllä heistä tulee pelastus kaikille naisille.
 4. Emättimen kuukautiset estetään, koska veri ei voi virrata ulos. Jos hygieniatuote absorboi maksimaalisen verimäärän, jonka se pystyy, se alkaa vuotaa. Niinpä tamponien vahinko tässä tilanteessa on selvästi liioiteltu.
 5. Voi vahingoittaa virsiä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että neulojen vahingoittaminen tamponilla on mahdollista vain, jos se tehdään nimenomaisesti sitkeydellä, ja jopa silloin kaikki eivät onnistu. Satunnaisesti sukkulainen ei riko.
 6. Voit hieroa kohdunkaulaa ja aiheuttaa ärsytystä. Tieteelliset tutkimukset ovat vahvistaneet, että tämä ei ole mahdollista.

Kun on parempi kieltäytyä tamponeista

Vaikka se olisi ihanteellinen myös intiimihygieniatuotteen valintaan ja käyttää sitä oikein, se ei aina ole sen arvoista. On tilanteita, joissa tamponeja ei voi käyttää:

 • ennen ja jälkeen jaksot normaalien erittymien absorboimiseksi;
 • siellä oli kuiva emätin;
 • synnytyksen erityisen muodon vuoksi gynekologi voi suositella käyttämään vain tyynyjä seksuaalisen toiminnan alkamiseen saakka;
 • keho on altis allergisille reaktioille;
 • tamponit kuukautisten aikana ovat haitallisia, kun naisella on tulehduksellisia prosesseja lisääntymiselimissä.

Kuukautiskierron aikana poistetaan kohdun limakalvo emästä, joka kulkee veren mukana. Kuukautisten ongelmat alkavat, kun endometriumia [...]

Lähes sata vuotta sitten keksittiin kuukautiskuppi, mutta sitä käytettiin vain 1980-luvulla. Tämä on [...]

Nännit ovat yksi naaraskehon herkimmistä alueista. Ne ovat helposti ärsyttäviä ja reagoivat hormonitasojen muutoksiin. [...]

Kaunis yhtenäinen rusketus voi koristaa mitä tahansa tyttöä. Jotta heillä ei olisi aikaa tuntea rantaa, naiset rakastavat mennä solariumiin. Kesäkausi on liian [...]

Scanty M ja Tampons


Luettelo "Scanty M ja Tampons" -foorumin viestistä Haluan lapsen> Haluan lapsen

Tietoja hankkeesta

Kaikki oikeudet materiaaleihin, jotka on lähetetty sivustoon, on suojattu tekijänoikeuksilla ja lähioikeuksilla, eikä niitä voida kopioida tai käyttää millään tavalla ilman tekijänoikeuden haltijan kirjallista lupaa ja siirtämällä aktiivisen linkin Eva.Ru-portaalin (www.eva.ru) sivulle käytettyjen materiaalien kanssa.
Mainosmateriaalien sisällöstä ei ole vastuussa. Median rekisteröintitodistus nro. FS77-36354, päivätty 22.5.2009 v.3.4.168

Olemme sosiaalisia verkostoja
Ota yhteyttä

Sivustomme käyttää evästeitä suorituskyvyn parantamiseksi ja sivuston suorituskyvyn parantamiseksi. Evästeiden poistaminen käytöstä saattaa aiheuttaa ongelmia sivuston kanssa. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Pääasialliset kysymykset gynekologiasta: rehellisesti ja vain naisille

Nainen kulkee koko elämänsä ajan eri aikoina, joiden ominaisuuksista hän tarvitsee tietää. Joskus nuoret tytöt kärsivät kysymyksistä, joita he eivät uskalla kysyä, kiusattua hämärässä, joskus joskus turhaan. Kaikki nämä kysymykset ovat jo pitkään olleet vastauksia, jotka sinun täytyy tietää.

Voiko endometrioosi estää lapsen syntymisen ja kantamisen?

Endometrioosi on melko yleinen ja hyvin outo sairaus, jonka syitä ei vielä tunneta. Se vaikuttaa lisääntymisikäisiin naisiin - 25 - 40 vuotta.

Sairaus on siinä, että endometriumin palaset kuorivat kohdusta ja kiinnittyvät muihin elimiin. Tämä kudos on herkkä hormonaaliselle taustalle, voi aiheuttaa tulehduksen esiintymisen urogenitaalijärjestelmän eri alueilla, kystat ja sisäiset vauriot. Noin 30–40% naisista, joilla on endometrioosia, on vaikeata raskautta. Tämä ongelma on erityisen akuutti, kun kysta vaikuttaa munasarjoihin.

Tämä on todellakin vakava ongelma, mutta ratkaiseva. On huolehdittava siitä, että endometrioosia diagnosoidaan hoidon alkuvaiheessa.

Runsaat kuukautiset - onko se normaalia?

Joskus kuukautiset näyttävät melko runsailta, mikä alkaa vaivautua. Mutta ei ole aina syytä huoleen. Jos tämä tapahtuu ensimmäisten parin vuoden aikana kuukautisten alkamisen jälkeen tai neljänkymmenen vuoden kuluttua, kun vaihdevuodet alkavat, tämä katsotaan normaaliksi. Elimistössä esiintyy merkittäviä hormonaalisia muutoksia, mikä on syynä raskaisiin kuukautisiin. Se voi myös liittyä stressiin, välttämättömien vitamiinien puuttumiseen, vitamiinit kaikille ja mikroelementteihin, kuten rautaan. Rautavalmisteiden ottaminen ja hermoston tasapainottaminen pitäisi korjata tilanne.

Mutta on tapauksia, joissa vakava verenvuoto kuukautisten aikana liittyy voimakkaaseen kipuun, huimaukseen, pahoinvointiin. Tämä on varoitettava, koska voimme puhua sairauksista, jotka vaativat välitöntä hoitoa, kuten kysta, polyypit, tulehdus. Tässä tapauksessa gynekologi auttaa määrittämään syyt ja määrää hoidon.

Onko kipu esiintynyt ensimmäisen seksuaalisen yhdynnän aikana?

On turvallista sanoa, että huhut uskomattomasta kivusta ensimmäisessä seksuaalikontaktissa ovat liioiteltuja. Ensimmäinen tunkeutuminen aiheuttaa kipua, kun neuloja rikkoutuu, mikä voi myös liittyä vähäiseen verenvuotoon. Mutta kivun ongelma ei usein ole niin fysiologinen kuin psykologinen. Jos tyttö onnistuu rentoutumaan niin paljon kuin mahdollista, lihakset eivät ole jännittyneitä, ja yhdynnän epämukavuus on minimaalinen.

Se on myös tärkeä kumppani. Jos hän on kokeneempi, hänen on annettava alustava valmistelu riittävän määrän emättimen voiteluaineen poistamiseksi, ja ensimmäinen seksuaalinen kontakti tulee miellyttävämmäksi ja vähemmän tuskalliseksi.

Mitä epäsäännölliset jaksot tarkoittavat?

Kuukautiskierto kestää ihanteellisesti 28 päivää. Mutta tämä on teoria, ja käytännössä kahden kuukautisten jakson välinen ero voi olla sekä 25 että 32 ja 42 päivää. Joskus tämä voi aiheuttaa tiettyjä haittoja, koska elämäsi suunnittelua, esimerkiksi merelläoloa, häät tai urheilua on vaikeaa.

Kuukautiskierto on noin kaksi tai kolme vuotta, ja kuukautisten alkamisen jälkeen tällainen sääntöjenvastaisuus on normaalia. Älä myöskään huolehdi naisista, joiden ikä on siirtymässä vaihdevuosiin, hormonaalinen järjestelmä uudelleenrakennetaan ja kuukautisia eri keskeytyksillä ei myöskään pidetä poikkeamana.

Poikkeavat epäsäännöllisyydet johtuvat useista fyysisistä tai psyykkisistä tiloista. Usein stressi, vahvat kokemukset aiheuttavat kuukautisten pitkäaikaista puuttumista. Aivolisäkkeen tai hypotalamuksen toimintahäiriö, joka vastaa munasarjojen elintärkeästä toiminnasta ja rikkoo kuukautiskiertoa. On myös ilmiö, jota kutsutaan ”laiskaksi munasarjalle”, joka on myös hormonaalisten häiriöiden seuraus, hormonaaliset häiriöt: syyt ja yleisin sairaus. Vakavampia syitä, kuten endometrioosi, fibroma tai tartuntataudit, aiheuttavat myös harvinaisia ​​kuukautisia. Ne vaativat välitöntä hoitoa.

Miten tehdä rintojen palpation itse?

Kaikkien naisten on säännöllisesti tutkittava rintansa sinettien havaitsemiseksi, jotta ehkäisisi syöpää tai ehkäisisi niitä varhaisessa vaiheessa. Tämä on tehtävä kuukautisten jälkeen.

Ensin sinun täytyy tehdä tarkastus peilin edessä seisomalla kädet ylöspäin. Rinnan muoto ei saisi muuttua paljon, nännistä ei pitäisi purkautua eikä rintarepeytymiä ja muodonmuutoksia tulisi. Normaa pidetään homogeenisena rakenteena, sileänä ihona, myös nännin alueella.

Sitten sinun täytyy makaamaan alas, laskemalla selkänne alle pieni rintakehä. Tunne rinta huolellisesti, pienissä pyöreissä liikkeissä koko rinnan alueella. Kaikkien sinettien tulisi varoittaa, mutta älä paniikkia - se voi olla hyvänlaatuisia muotoja. Joka tapauksessa on tarpeen kuulla gynekologia estääkseen ei-toivotut seuraukset.

Onko kuukautisten välinen erotus normaali?

Välillä kuukautiset, ns. Leucorrhoea erittyy mihin tahansa naisiin emättimestä. Tämä on normaalia, ja lisäksi on välttämätöntä säilyttää lisääntymisjärjestelmän terveys. Nämä eritteet auttavat siittiöitä pääsemään munaan, nousevat, lisäksi ne suojaavat kohdun ja emättimen bakteereilta. Tämä on normaali, jos ne ovat valkoisia eivätkä liian runsaita. Jos ne tulevat ruskeaksi, kellertäviksi, veriset epäpuhtaudet, tulevat ulos suurina paloina, aiheuttavat kipua ja polttamista, tämä on luultavasti merkki tartuntataudista. On syytä lopettaa sukupuolielämä ja ottaa yhteyttä gynekologiin.

Onko mahdollista menettää tamponi lisääntymisjärjestelmässä?

Monet tytöt pelkäävät käyttää tamponeja, koska pelko menettää ne emättimessä. He pelaavat fantasiaa: näyttää siltä, ​​että hän menee pidemmälle lisääntymisjärjestelmään ja tunkeutuu kohduun. Mutta todellisuudessa se on mahdotonta.

Ennen kaikkea tämä pelko liittyy köyden todennäköiseen rikkoutumiseen, joka on vastuussa tamponin vetämisestä emättimestä. Tämä ei tapahdu niin usein, ja todennäköisimmin tällaiset tamponit eivät ole kaikkein tunnollisimpia valmistajia. Hyvillä tamponeilla on hyvin ommeltu köysi ja murtumisriski on hyvin pieni.

Jos tällaista haittaa on tapahtunut, tamponia ei voi hävitä lisääntymisjärjestelmässä, koska kohdunkaula erottaa kohdun emättimestä, jota ei voida jättää huomiotta sen pienen koon vuoksi. Voit saada tamponin itsellesi, kyykyssä, mikä vähentää emättimen pituutta.

Voinko tulla raskaaksi heti synnytyksen jälkeen?

Jotkut naiset, jotka ovat joutuneet huolenpitoon perheen täydentämisen jälkeen, pelkäävät raskautta uudelleen Miten tulla raskaaksi: suositukset, jotka auttavat välittömästi, mutta he eivät tiedä tarkalleen, miten tämä on mahdollista, koska kuukautiset eivät palaa välittömästi ja sukupuolijärjestelmä palautetaan useita kuukausia, mikä on hieman epämiellyttävä..

Ensimmäisten 10–12 päivän kuluttua synnytyksestä nainen menettää pienen veren määrän - mutta tämä ei ole vielä kuukautiskierto. He puolestaan ​​palaavat keskimäärin 6–8 viikkoa toimituksen jälkeen, mutta kaikki tämä on hyvin yksilöllistä, ja termit voivat olla erilaisia, jopa neljä kuukautta. Mutta jos nainen jatkaa sukupuolta ja 4-5 kuukauden kuluttua lapsen syntymästä, kuukautisia ei tapahdu, sitten on aika tehdä raskaustesti.

Kysymys vastaus

Täytyykö minun käyttää tamponeja kohdun puhtaan pisteen puhdistamiseen?

Tämä on melko usein esitetty kysymys. Vastattaessa on syytä pohtia, mitä hygienia on? Pestään joka päivä, harjaamme hampaitamme, otamme suihkun - kaikki nämä toimenpiteet on tarkoitettu ihon puhdistamiseen. Voit puhdistaa kehon, monet ihmiset käyttävät erilaisia ​​keinoja päästä eroon kehon myrkkyjä maksasta, ruoansulatuskanavasta, munuaisista ja muista elimistä. Joten mikä on ero kohtuun ja miksi kysymys syntyy siitä, onko se puhdistettava? Vastaus tähän kysymykseen on yksiselitteinen - on tarpeen puhdistaa kohtu. Kuukautisten aikana syntyy itsepuhdistusta, mutta seksuaalisen toiminnan alkamisen jälkeen, synnytyksen ja erilaisten interventioiden jälkeen, kohdun on menettänyt joustavuutensa ja rypyt muodostuvat sisälle, mikrosiruja, joita ei voida täysin puhdistaa itsenäisesti, ja siten, että eri tulehduksellisia prosesseja ei synny, tarvitsevat apua. Tätä tarkoitusta varten syntyi tamponeja kohdun puhdistamiseksi. Niiden säännöllinen käyttö sallii infektioiden ja tulehdusten lähteiden poistamisen ja pitää mikroflooran hyvässä kunnossa.

Onko totta, että yhden tamponin soveltamisen jälkeen on havaittavissa huomattavaa parannusta?

Useimmat naiset näkevät positiiviset muutokset ensimmäisen tamponin käytön jälkeen. Pyyhintä puhdistaa kohdun kerääntyneistä toksiineista ja mikrobeista. Kaikki negatiivinen imeytyy tampooniin ja poistetaan siitä kehosta. Puhdistuksella on erittäin myönteinen vaikutus ulkonäköön: ihon väri ja rakenne paranevat ja rypyt tasoittuvat. Tällaisia ​​muutoksia ei voi jättää huomiotta, ja ne miellyttävät jokaista naista.

Miksi tamponit ovat luotettava huume?

Fytotampit voidaan liittää luotettaviin keinoihin seuraavista syistä:

 • Tamponit ovat steriilejä, kun niitä käsitellään laserilla;
 • Tamponit koostuvat luonnollisista ainesosista;
 • Täysin turvallinen naisten terveydelle. Koska ne eivät sisällä haitallisia komponentteja.

Tamponien käytöstä voit saada vain terveellistä paranemista ja puhdistusta.

Voinko käyttää tamponia valmistamaan kohdun ja emättimen raskauden aikana?

Tämä on yksi tamponien välittömistä tehtävistä. Ne auttavat raskaaksi, vaikka raskaus ei olisi tapahtunut pitkään aikaan. Tämä ei johdu pelkästään siitä, että ne puhdistavat ja desinfioivat emättimen, vaan myös siksi, että he tekevät erinomaista työtä, jossa on erilaisia ​​kasvaimia ja munanjohtimien tukkeutumista. Kun käytät raskautta valmisteltaessa, älä käytä tamponeja toisessa jaksossa ovulaation jälkeen.

Tamponit on suunniteltu naisten sairauksien hoitoon tai ehkäisyyn?

On turvallista sanoa, että Clean Pointin tamponeilla on sekä terapeuttisia että profylaktisia vaikutuksia. Säännöllisen käytön yhteydessä krooniset tulehdukset poistetaan, kohdun puhdistaminen ja emättimen eroosio ja monet muut sairaudet. Jos on välttämätöntä yksinkertaisesti tukea kehoa ja vakuuttaa erilaisten sairauksien esiintymisestä, ennaltaehkäisyyn riittää, että käytetään vain yhtä tamponia kuukaudessa.

Luin, että hoito-ja profylaktiset tamponit edistävät nuorentamista. Millä tavalla?

Naisen kauneus riippuu suoraan naisten sukupuolihormonien tasosta. Iän myötä niiden tuotanto hidastuu ja iholle ryhtyy ryppyjä, hiukset tulevat vähemmän kiiltäviksi ja libido vähenee. Kiinalaiset tamponit normalisoivat hormonitasapainoa, parantavat verenkiertoa ja poistavat myrkkyjä. Palauta myös sukupuolielinten elastisuus ja virkistää kehoa sisältä. Kaikki tämä vaikuttaa luonnollisesti ulkonäköön: ryppyjä tasoitetaan, pigmentti häviää ja hyvällä tuulella ja hyvinvoinnilla! Siksi tamponien käytön vaikutusta voidaan verrata tehokkaisiin kosmeettisiin toimenpiteisiin nuorentamiseen.

Mitä eroa on Clean Pointin ja Beautiful Life -tamponien välillä?

Tampons Clean Point ja Beautiful Lif eroavat vain nimistä. Ja niiden koostumus ja vaikutus ovat täysin samanlaisia.

Miten voit käyttää samaa tamponia 3 päivää peräkkäin. Oletko hullu?!

Jos puhumme tavallisista kuukautisten hygieenisistä tamponeista, et todellakaan voi käyttää niitä pidempään kuin 4 tuntia, koska ne imevät eritteitä ja on aina toissijaisen tartunnan riski, koska mikro-organismit lisääntyvät hyvin nopeasti kosteassa ja lämpimässä ympäristössä.

Mutta kasvi-tamponit ovat pohjimmiltaan erilaisia ​​kuin hygieeniset, koska ne koostuvat puristetuista yrtteistä eivätkä kykene imemään itseään, ja yrttien alkaminen on parantavaa. Sieltä ja tällainen käyttöaika. Mutta jos sinulla on vaikea lisätä tamponia välittömästi niin kauan, voit aloittaa kahdella tunnilla.

He sanovat, että tamponit tuhoavat ihon happo-emäksisyyttä, onko se totta?

Mikään tamponi ei päinvastoin palauta limakalvojen sisäistä tasapainoa.

Miksi puhdasta pistettä käyttävän tamponin käytön jälkeen tulee paljon valkoisia hyytymiä ja elokuvia tai tummia hyytymiä?

Erilaisten purkausten ulkonäkö - tämä on normaali ilmiö, koska tämä osoittaa emättimen ja kohdun laadullista puhdistusta. Tamponi toimii kuorina ja poistaa kaiken, joka on kerääntynyt taittumiin ja limakalvojen pinnoille, mutta myös kuolleet ihosolut. Jos hyytymiä esiintyy ja tyhjennys on suositeltavaa pestä emätin lämpimällä vedellä.

Mikä aiheutti tunne kutinaa emättimessä käytettäessä tamponeja?

Kun emakko on asetettu emättimeen, tamponi alkaa aktiivisesti puhdistaa limakalvoja, kuolleen epiteelin irtoaminen voi tapahtua, venyttää kuonoja ja toksiineja, ja vaikka se on kaikki emättimen sisällä, limakalvojen ärsytystä voi esiintyä ja siksi kutina tapahtuu. Tällaisten tunteiden ulkonäön pitäisi poistaa tamponi emättimestä ja tehdä ruiskutusinfuusioapteekki kamomilla.

Onko tamponien käytön jälkeen mahdollista katkaista kuukautiskierto?

Kuukautiskierron säännöllisyys riippuu munasarjojen työstä. Tamponien käyttö normalisoi munasarjojen työtä ja hormonien tuotantoa, joten on mahdollista, että sykli on rikki. Luonnollisista yrtteistä kehossa tulee tarvittavat aineet ja mikro-organismit poistetaan. Ajan myötä kehon työ paranee ja sykli vakautuu.

Ennaltaehkäisevässä käytössä tamponit tulee syöttää 5–12 päivään syklin alusta tai lopusta. Johdanto 12 päivän kuluttua voi aiheuttaa kuukautiskierron epäonnistumisen.

Miksi jotkut naiset tuntevat vatsan kipua ja vaivoja tamponeja käytettäessä?

Hoidon alussa tamponit pahentavat kaikkia kroonisia tulehduksellisia prosesseja naisten sukuelimissä. Siksi kivun esiintyminen tässä vaiheessa on täysin normaali ilmiö. Puhdistukseksi ja parantamiseksi kaikki epämiellyttävä kipu kulkee.

Miksi jotkut naiset kokevat päänsärkyä, selkä- tai jalkakipua puhtaan pisteen tamponien aikana? Tuleeko kipu pois, jos otat tamponin?

Tällaiset tunteet osoittavat verenkiertohäiriöitä lantion elimissä. Kun tamponeja käytetään säännöllisesti, verenkierto palautuu ja kaikki kipu häviää.

Pitäisikö minun kiinnittää huomiota rintakipuun tamponien käytön aikana?

Tamponien käyttö stimuloi naisten sukupuolihormonien tuotantoa, mikä vaikuttaa rintarauhasen toimintaan. Kivun esiintyminen voi merkitä verenkierron heikentymistä tai mastopatian esiintymistä. Siksi sinun on kuultava lääkärisi maitorauhasen tutkimista varten.

Onko tamponeja käytettäessä mahdollista saada sukupuoliyhteyttä?

Voit 3-4 tunnin kuluttua tamponin poistamisesta ja emättimen pesemisesta kamomillauutteella. Limakalvon palauttaminen vie aikaa, koska tamponin vaikutus on verrattavissa kuorintaan.

Käytetäänkö tamponeja kuukautisten aikana?

Et voi. Tamponit lakkaavat pääsemästä 3 päivää ennen kuukautisten alkamista ja jatka hoitoa 3 päivän kuluttua sen päättymisestä.

Voinko käyttää Clean Point -tamponia useita kertoja?

Ei, et voi. Tämä voi johtaa infektioon ja infektioon.

Kysymyksesi:

Mitkä ovat tamponien hinnat?

Hallinnointi: aina nykyiset hinnat täällä: http://farmatek.info/tseny-na-tampony/

Minulla on tarpeeksi eroosiota, nämä tamponit paranevat ja kuinka paljon olisi tilattava

Admin: Mikä tahansa hoito vähintään 18 tamponilla. Lisäksi erikseen. Ultraääniohjaus.

Toimitus Moskovassa? Aikataulu, maksu ja pistemäärä?

Järjestelmänvalvoja: On olemassa kuriiripalvelu SDEC. Kun valitset tilauksen sivustolla, valitset ennakkomaksun, toimituksen huoneistoon tai kätevän pisteen. Toimitus 2-3 työpäivän kuluessa.

6 tamponin levittämisen jälkeen kuukausittain ei ole kuukausia, sillä viivästyminen ei vahingoita mitään. Onko mahdollista jatkaa tamponien lisäämistä tai odottaa kuukausittain?

Admin: Säilytä tamponeja. Syklin epäonnistuminen tamponeja käytettäessä on normi, kaikki paranee, ne menevät kuten myötäpäivään On hormonaalisen taustan palauttaminen.

Kiitos! Mikä on paljon 36 kappaletta? On mahdollista käsitellä vähemmän. Mikä on tamponin puhdas piste tai kaunis elämä? Voitteko rehellisesti olla kiinalainen tamponi? Pelkään huijata. Voiko sähköpostiosoite?

Admin: Alkuperäiset tamponit, tehdas 100% - Olen tehtaan virallinen edustaja vuodesta 2011. Hoitokurssi on yksilöllinen. Mikä tahansa käsittely alkaa 18 tamponista, ultraääniohjauksen jälkeen 12 kappaleen välein (tulos näkyy). Joku tarvitsee enemmän, joku vähemmän... Ehdottomasti - tämä ei ole skalpeli, tämä on fytterapia ja tulos vie aikaa ja kärsivällisyyttä. Oma sähköposti: [email protected]

Hei Haluan kysymyksiä. Haluan, mutta en ole saanut raskautta 2 vuotta, mutta ongelmat ovat muutaman kuukauden, tulehdus ja munasarja eivät voi sulkea avointa ovulaatiota. Vastaa!

Admin: Hyvää iltapäivää! Tarvitset vähintään 36 tamponia. Saksaan lähetämme ennakkomaksun ilman ongelmia.

Voinko käyttää tamponeja hormonikorvauksia käytettäessä?

Admin: Hormonit eivät ole vasta-aiheita tamponien käytölle, mutta tamponien vaikutus vähenee kahdella. Jos tarvitset 18 tamponia ilman hormonihoitoa, sitten hoidolla 36...

Kerro minulle, onko mahdollista käyttää fytotamppeja raskauden aikana?

Admin: Ei mitään!

Hei lokakuussa 2017 sain Depo Proveran lääkettä. 11 kuukautta ei ole kuukausittain. tamponien käytön jälkeen ne jatkuvat? Voiko tamponeja käyttää tähän?

Admin: Hei! Vasta-aiheet tamponien käyttöön ovat: allergia yrtteille, neitsyys, raskaus. Muita vasta-aiheita ei ole.

Tervetuloa! Onko mahdollista käyttää tamponeja, kun käytät kasviperäisiä kasviperäisiä kasveja, kuten mäntymetsää tai punaista harjaa?

Admin: Hyvää iltaa! Kyllä voit. Vain auttaa.

Kolmannen päivän neljännen tamponin käytön aikana tuli kuukausittain (viikko aikaisemmin). Onko se vaivan arvoista? Mikä uhkaa sitä, että kuukausittain tuli, kun tamponi oli kehossa. Loppujen lopuksi tarvitsin tauon kolmen päivän ajan. Ja se ei toiminut. Ja spritzivanie ei käyttänyt 2 litraa vaan vain litraa, koska Kuukauden aikana ei pitäisi toimia

Admin: Hyvää iltaa! Hormonaalisen taustan normalisointi tapahtuu sykkivirheiden takia, se ei ole syytä huoleen. Ajan myötä kaikki tulee takaisin ja sykli on kuin kello. Jos kuukautiset alkavat äkillisesti, otamme tamponin, älä tee suihkua (tamponi ei ole vielä toiminut, eikä ole mitään mitään pestä pois), odota M: n loppua ja jatka asetusta.

Hei En näe tamponien koostumusta sivustolla.

Järjestelmänvalvoja: Tärkeimmät komponentit on lueteltu kohdassa ”Ohjeet” (http://farmatek.info/instruktsiya/). Valmistaja ei paljasta koko koostumusta, joka on tämän reseptin perustaja ja suojelee sitä pyhänä. Ei ole mitään, että naiset heikkenevät, tuntevat olonsa pahaksi jne. Väärennetyistä tamponeista. Näistä tamponeista tämä ei tapahdu.

Onko mahdollista korjata kysta munasarjalla ja kohdussa, ja testasin ja laitoin Uzi sen päälle, he sanoivat, että se voisi hajota itsestään, mutta kiirehtiä, tunnen, että kohdussa on enemmän teräspalloja... Miten voin olla?

Admin: Hyvää iltapäivää! Aloita tamponien käyttö. Kahdeksannen ohjaus ultraäänen jälkeen. Kaikki hoito alkaa 18 tamponilla.

Hei! Minulla ei ole säännöllisiä kuukautisia. Joskus se tulee 2 kertaa ruskean ja punaisen eritteiden kanssa. Kuinka monta tamponia tarvitsen säännöllisesti?

Admin: Hei! Mikä tahansa käsittely alkaa 18 tamponilla, sitten ohjaa ultraääniä.

Kiitos kuulemisesta. Haluaisin saada enemmän tietoa naisista, jotka ovat tulleet esiajankohtaan, kun kuukautiskierto ei ole enää säännöllinen tai poissa.

Kuukausittaiset lomat

tamponi auttaa sinua) on mukava ja helppo

Lentimme Kyprokseen samana päivänä... joten menin viikon ajan tomponeilla ja jatkuvasti paniikkiin)

aina kylpee merellä kuukausittain. Ne ovat erittäin hyviä. se päättyi nopeasti.

Jos otat ehkäisypillereitä, voit siirtää ajanjaksosi, en tiedä lisää vaihtoehtoja.

Kapa auttaa sinua))) sen kanssa ja uimaan ja mitä haluat. hyvin, tai ok alkaa juoda heidän kanssaan, voit peruuttaa kuukausittain

Tamponeja. Ja jos he eivät ole vielä alkaneet, ne eivät ehkä käynnisty ilmaston vuoksi. Olin niin, menin levätä, seuraavana päivänä minun olisi pitänyt aloittaa, mutta pysyin rauhallisesti viikon ajan ja aloitin matkalla kotiin.

Tamponit tai tyynyt, tai.

Suositellut viestit

Luo tili tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Jätä kommentti on oltava jäsen.

Luo tili

Kirjaudu tilille. Tämä on helppoa!

Kirjaudu sisään

Oletko jo jäsen? Kirjaudu sisään täällä.

Aktiviteetti

kylkiäinen

. Ihmemaa. kommentoi käyttäjän kysymystä. Ihmemaa. kohdassa Kysymykset

Joulukuussa koemme kaksi raitaa //!

SASHKiNaRaDOST vastasi Yana 2013: n aiheeseen Tietoja kaavioista

Tytöt, jaa kaikkein tarttuvin tytön aivastelu))))))))))))

Monifa ++ kommentoi käyttäjän kysymysvaloa 87 kysymyksissä

Aivot :)

LaDanKa kommentoi LaDanKan kysymystä kysymyksissä

Munasarjojen uupumissyndrooma. IVF ja SIA

Sovulka-mamulka vastasi käyttäjälle Alenka_Pelenkan aiheeseen // in Reproductive technologies: AI, ECO, IKSI

Ovulaation stimulaatio

SASHKiNaRaDOST vastasi käyttäjälle Irinan aiheeseen ovulaatiossa ja kaikesta siitä

Ja syöt sipuja.

// Elena on onnellinen // kommentoi käyttäjän kysymystä. Ihmemaa. kohdassa Kysymykset

Miten selviytyä avioerosta?

(.) kommentoi alena221180: n kysymystä kysymyksissä

Ole hyvä ja tuki

* Alfochka * lisäsi kysymyksen kysymyksiin

Sisyany-maniakki)

Lapis kommentoi lesArlesienneen kysymyksiä kysymyksissä

Onko puutarha-alan työntekijöiden käyttäytyminen oikein angioedeeman tapauksessa?

Oksik-K kommentoi AIessan kysymystä

Tietoja mekoista korporat.

irabora kommentoi MaxiLightin kysymystä kysymyksissä

Kotikasvit, jotka kukkivat talvella

In @ luh @ Budko kommentoi Gur_ZA: n kysymyksiin liittyviä kysymyksiä

Takit, joissa on Juma tai Aliexpress

Gur_ZA kommentoi kysymystä Unika17-kysymyksestä kysymyksissä

Siirron jälkeen - tila, terveydentila, purkaus jne.

Mpijik vastasi Аленка_Пелёнка: n aiheeseen // in Reproductive technologies: AI, ECO, IKSI

 • Kaikki aktiviteetit
 • tärkein
 • foorumi
 • Family Hearth
 • Kauneus ja terveys
 • terveys
 • Tamponit tai tyynyt, tai.

Sivuston materiaalien jäljentäminen on mahdollista vain, kun aktiivinen suora linkki on www.babyplan.ru
© 2004 - 2018, BabyPlan. Kaikki oikeudet pidätetään.

yhteisö

Kauppa

Tärkeää tietoa

Säilytämme evästeet: se auttaa sivustoa toimimaan paremmin. Jos jatkat sivuston käyttöä, oletamme, että se sopii sinulle.