Normaali ja patologinen jakso utrozhestanin jälkeen

Lääke Utrozhestan kuuluu progestiinilääkkeiden ryhmään, on täydellinen analogi luonnon progesteronista. Se on määrätty oman progesteronin vajaatoiminnassa.

Utrozhestanin säännöllinen nauttiminen, erityisesti raskaana oleville naisille, voi johtaa verenpaineen laskuun, mikä aiheuttaa huimausta, silmien tummentumista, heikkoutta.

Merkinnät nimittämisestä: sukupuolihormonien epätasapaino, kuukautisten viivästyminen verenvuodon käynnistämiseksi; menopausaalisten häiriöiden monimutkaisessa hoidossa premenopausaalisessa; polyyppien, hyperplasian, mastopatian hoitoon; suunnitellessaan naisilla, joilla on keskenmeno historiassa, jos ongelman hormonaalinen syy on todettu; uhalla raskauden lopettaminen alkuvaiheessa, verenvuoto, ultraäänitulosten mukaan irtoamisen merkit; uhka varhaiselle toimitukselle 20 ja 37 viikon kuluttua.

Naisilla syklin säätämistä varten sitä käytetään joka kuukausi vain 10 vuorokauden ajan - 15 - 25 vuorokautta, vakioannos on 200 mg / vrk. Kaikki vaikutukset kuukautiskiertoon ovat Utrozhestanin vaikutus endometriumiin. Lääke stimuloi endometriumin transformaatiota erittyy tyypiksi, sitten se hylätään ja kuukautiset alkavat. Tämä vaikutus on kuitenkin mahdollista vain, kun endometriumin alun perin normaali (vähintään 5-6 mm) paksuus on. Jos se on ohut, tulos viivästyy.

Utrozhestanin lakkauttamisen jälkeen - 3-7 päivää viimeisen pillerin ottamisen jälkeen naisella on kuukautiset. Lääkkeen ottamisen jälkeen seuraavat vaihtoehdot ovat mahdollisia: normaali purkaus; ei kuukautisia (mahdollisesti, jos Utrozhestania määriteltiin ilman ultraääntä, vakavia häiriöitä kehossa, raskaus), kuukautisten sijaan (ohut endometrium, suun kautta otettujen ehkäisyvalmisteiden ottaminen edellisenä päivänä, yksilöllinen reaktio hormonaaliseen lääkkeeseen); hyvin runsaasti, hyytymiä (ehkä jos ei ollut kuukautisia jo pitkään, jos naisella on endometriumin patologeja). On mahdollista, että lääke "ei toimi" - peruutuksen jälkeen ei ole odotettavissa kuukausittain.

Ihannetapauksessa, jos kuukausittain tulevat lääkkeen lopettamisen jälkeen 1-3 päivää. Ohjeiden mukaan viikoittainen aikaväli on kuitenkin sallittu. Erittäin epäsäännölliset kuukautiset voivat olla jopa 10 päivän viive. Suurten rikkomusten vuoksi on otettava yhteyttä lääkäriin.

Lue lisää siitä, miten kuukautiset kulkevat Utrozhestanin jälkeen.

Lue tämä artikkeli.

Käyttöaiheet Utrozhestan

Lääke kuuluu progestiinilääkkeiden ryhmään. Valmistaja väittää, että Utrozhestan on täydellinen analogi luonnon progesteronista, toisin kuin muut vastaavat lääkkeet. Siksi monet lääkärit haluavat määrätä Utrozhestania raskauden aikana. Siten lääke määrätään, jos oletetaan, että sen oma progesteroni ei ole riittävä.

Progesteroni on korvaamaton hormoni missä tahansa naisen elimistössä, erityisesti lisääntymisjaksolla. Tärkeimmät ovat seuraavat:

 • Stimuloi endometriumin transformaatiota proliferatiiviselta eritykseksi. Juuri tämän vuoksi funktionaalisen kerroksen myöhempi hylkääminen tai munasolun täysimittainen käyttöönotto kohdun seinään raskauden sattuessa.
 • Jos kyseessä on hedelmöitys, se edistää munasolun täydellistä kehittymistä jopa 16 viikon ajan, kunnes istukan muodostuminen tapahtuu.
 • Progesteroni vastaa rintarauhasen transformaatiosta imetyksen valmistelussa. Kiitos hänelle, että kanavat lisääntyvät, kudoksia modifioidaan niille, jotka voivat erittää äidinmaitoa.

Niinpä nimitys Utrozhestanalle ovat seuraavat tilanteet:

 • Naisilla, joilla on sukupuolihormonien epätasapaino, kuukautiset viivästyivät verenvuodon käynnistämiseksi. Utrozhestan edistää endometriumin erittymistä ja sen hylkäämistä.
 • Menopausaalisten sairauksien sekä premenopausaalisten naisten monimutkaisessa hoidossa.
 • Kohdun sisäisen ontelon sairauksien hoitoon - polyypit, hyperplasia.
 • Koska mastitis on kattava hoito.
 • Suunnittelun suunnittelussa naisilla, joilla on keskenmeno historiassa, jos ongelman hormonaalinen syy on todettu.
 • Koska uhka abortin alkuvaiheessa, verenvuoto, merkkejä irtoaminen mukaan tulokset ultraääni.
 • Varhaisen synnytyksen uhka 20 ja 37 viikon jälkeen - nimitetään pääasiassa emättimen tabletteina.

Miten lääke vaikuttaa sykliin ja miten kuukausittain

Utrozhestania suositellaan käytettäväksi raskauden aikana jatkuvasti, kunnes uhka-oireet poistetaan, naisilla sitä käytetään kuukausittain syklin säätämiseen vain 10 päivän ajan - 15–25 päivässä.

Utrozhestan patentoi kahdessa muodossa - tabletteja emättimeen panemiseksi ja suun kautta. Kun tabletteja käytetään, toimi systeemisesti. Kosteutta laskettaessa esiintyy enemmän paikallisia vaikutuksia - progesteroni on keskittynyt kohdun ja ympäröivien kudosten lihaksiin, ja sitten se tulee yleiseen liikkeeseen.

Kaikki vaikutukset kuukautiskiertoon ovat Utrozhestanin vaikutus endometriumiin. Lääke stimuloi endometriumin transformaatiota erittyy tyypiksi. Silloin on hänen hylkääminen ja kuukautisten aloittaminen. Tämä vaikutus on kuitenkin mahdollista vain, kun endometriumin alun perin normaali (vähintään 5-6 mm) paksuus on. Jos se on ohut, tulos viivästyy.

Siksi aattona nimittämistä huumeiden olisi suoritettava lantion ultraääni sulkea raskaus ja mitata paksuus endometrium.

Niinpä lääkettä määrätään 15–25 vuorokautta päivästä. Vakioannos - 200 mg / vrk, voidaan jakaa kahteen annokseen. Utrozhestanin lakkauttamisen jälkeen - 3-7 päivää viimeisen pillerin ottamisen jälkeen naisella on kuukautiset.

Otettuaan lääkkeen selvästi ennustaa, mikä on kuukautiset, se on mahdotonta.

Erittäin runsaasti, hyytymiä

On mahdollista, että lääke "ei toimi" - peruutuksen jälkeen ei ole odotettavissa kuukausittain. Tässä tapauksessa sinun on otettava yhteyttä lääkäriin. Saatat joutua käymään läpi uuden uuden hormonaalisten lääkkeiden syklin - estrogeenin ja progesteronin.

On syytä muistaa, että Utrozhestan ei johda aborttiin varhaisessa vaiheessa, jos nainen yhtäkkiä lakkaa ottamasta sitä. Tämä voi kuitenkin johtaa keskenmenon uhkaan.

Mahdolliset vian syyt

Useimmiten lääkkeen vaikutusta odotetaan - kuukautiset tapahtuvat. Joskus tuloksia ei kuitenkaan saavuteta. Mahdolliset vikojen syyt (viive, paljastukset, verenvuoto) ovat seuraavat:

 • Lääkettä ei ole osoitettu oikeaan endometriumiin - sen paksuus ultraäänellä tulisi olla vähintään 5-6 mm.
 • Raskaus tulee. Tämä on mahdollista, vaikka tyttö ei odota eikä suunnittele.
 • Naisilla on vakavia muutoksia aivolisäkkeen tasolla, hypotalamuksessa.
 • Nainen kärsii endometriumin patologiasta - polyypeistä, hyperplasiasta, submucous myomasista.
 • Funktionaalisten munasarjakystojen esiintyminen.
Funktionaalinen munasarjakysta

Milloin lääkäriin

Ihannetapauksessa, jos kuukausittain tulevat lääkkeen lopettamisen jälkeen 1-3 päivää. Ohjeiden mukaan viikoittainen aikaväli on kuitenkin sallittu. Erittäin epäsäännölliset kuukautiset voivat olla jopa 10 päivän viive. Suurten rikkomusten vuoksi on otettava yhteyttä lääkäriin. Olemassa olevasta patologiasta riippuen lääkäri määrää lisähoitoa tai määrätä tutkimusta.

Ja tässä on enemmän tietoa siitä, miten kuukautiset kulkevat Duphastonin jälkeen.

Utrozhestan on nykyaikainen luonnollinen progesteroni, jota käytetään laajasti kuukautiskierron korjaamiseen ja raskauden tukemiseen vaarassa olevilla naisilla. Lääkäri määrittää hoitosuunnitelmat, annokset ja hoito-ohjeet. Menstruation luonne lääkkeen ottamisen jälkeen riippuu pitkälti viivästymisen syystä.

Hyödyllinen video

Katso tässä videossa Utrozhestanin hoito-ohjeet, käyttöaiheet ja vasta-aiheet:

Vaikka gynekologit eivät todellakaan suosittele pillereitä, jotka aiheuttavat kuukautisia, on edelleen tilanteita, joissa niitä tarvitaan. Näitä ovat esimerkiksi Duphaston, Norkolut, Utrozhestan, Mifegin ja muut.

Joskus voi olla kuukautisia ilman ovulaatiota. Lääkärit kutsuvat tätä anovulatorista kuukautiskiertoa. Jos tämä tapahtui kerran tai kahdesti vuodessa, sinun ei pitäisi paniikkia. Mutta jos kuukautiset verenvuoto tulee ilman ovulaatiota raskauden suunnittelussa, tämä on syytä käydä lääkärillä.

Useissa sisäisissä tekijöissä hyperestrogenismi voi kehittyä naisilla. Syyt ovat hormonitasojen rikkomisessa. Oireet - lihavuus, hiustenlähtö, kuukautiset ja muut. Hoitoon kuuluu suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden ottaminen pitkiä.

Usein kuukausittainen kierre kulkee samalla tavalla kuin ilman sitä. Joskus yksittäinen reaktio voi olla päinvastainen - verenvuoto alkaa. Milloin on parempi poistaa kierre? Mitkä ovat normaaleja aikoja?

Kuinka monta päivää Utrozhestanin peruuttamisen jälkeen tulee kuukausittain

Hormoninen tausta on yksi kehon herkimmistä ja monimutkaisimmista järjestelmistä, joiden rikkominen johtaa naisten terveyden loukkaamiseen. Nykyaikaisen lääketieteen ja farmakologian saavutukset mahdollistavat hormonien tason säätämisen eri lääkkeiden avulla, joista yksi on utrozhestaani. Mitkä ovat sen ominaisuudet, miten Utrozhestan toimii kuukausittain ja kun ne alkavat varojen peruuttamisen jälkeen, tämä artikkeli vastaa.

Lääkkeen vaikutuksen ominaisuudet, toiminnot, mekanismi

Utrozhestan on yksi ryhmän tehokkaimmista lääkkeistä. Sen tärkein ainesosa on progesteroni.

On olemassa tällaisia ​​vastaanoton muotoja: suullinen (kapselit) ja suonensisäinen (kynttilät). Usein asiantuntijat määrittävät näiden kahden lomakkeen käytön rinnakkain oikean vaikutuksen saavuttamiseksi.

Tietoja hormonista

Progesteroni on yksi tärkeimmistä naishormoneista, jotka säätelevät kuukautisten virtausta, sikiön normaalia kehitystä ja raskauden kulkua. Menstruaalisen jakson ensimmäistä puoliskoa säätelee estrogeeni. Tänä aikana munasolu kypsyy, joka ovulaation aikana nousee purkautuvasta follikkelista liittymään siittiösoluun.

Follikkelin repeytymisen myötä muodostuu pysyvä rauha, jota kutsutaan "keltaiseksi kehoksi", joka tuottaa progesteronia. Toisin sanoen toisessa (luteaalisessa) vaiheessa havaitaan tämän hormonin tason nousu, jonka roolina tässä vaiheessa on antaa endometriumille muoto, rakenne ja laatu, joka edistäisi hedelmöittyneen munan suotuisaa kiinnittymistä siihen.

Jos hedelmöitys ei tapahtunut, tämä aine muuttaa endometriumin erittyväksi ja provosoi sen irtoamisen - kuukautiset.

Kun hormoni on suunniteltu, se auttaa kiinnittämään munasolun kohdun seiniin, estää sen sisäkannen irtoamisen. Yksi tämän aineen tärkeimmistä tehtävistä on vähentää kohdun sävyä raskauden aikana ja varmistaa suotuisat olosuhteet sikiön kehittymiselle. Näille ominaisuuksille progesteronia kutsutaan oikeutetusti raskaushormoniksi.

Gynekologiassa ja synnytyksessä sitä käytetään tällaisiin tarkoituksiin:

 1. Kuukautiskierron rikkomusten poistaminen. Useimmiten nimetty Utrozhestan, jolla on viivästynyt kuukautiset. Tämä ilmiö johtuu erilaisista tekijöistä: stressi, fyysinen rasitus, huono elämäntapa, matala paino, endokrinologiset ja hormonaaliset häiriöt. Nämä syyt saattavat viivästyttää kriittisiä päiviä 2–5 vuorokautta, mutta jos ei ole yli tietyn ajan, ota yhteys lääkäriin ja käytä lääkettä tarkoitukseen.
 2. Menopausaalisen oireyhtymän hoito. Menopaussin aikana, kun elin itse ei pysty selviytymään hormonaalista epätasapainoa, tämä lääke auttaa selviytymään vaihdevuosien oireista.
 3. PMS-ilmentymien vähentäminen (premenstruaalinen oireyhtymä, ilmoitettu 2-5 päivää ennen kriittisten päivien alkua).
 4. Raskauden suunnittelu ja IVF: n aikana (in vitro-hedelmöitys). Näissä tilanteissa vakaa hormonaalinen tausta on onnistuneen raskauden tärkein takuu.
 5. Sikiön säilyttäminen ja keskenmenon estäminen endometriumin irtoamisen tai lisääntyneen kohdun sävyn alkaessa.
 6. Endometriumin patologioiden (hypoplasia, hyperplasia, polyypit) hoito.

Miten lääkettä käytetään

Ainoastaan ​​hoitava lääkäri voi kertoa, miten Utrozhestania käytetään suunnitellun ajan viiveellä ottaen huomioon kuukautisten virtauksen erityispiirteet, potilaan terveydentila ja muut yksilölliset tekijät. Mutta kehittäjien suosittelemia yleisiä hoitosääntöjä.

Jos raskaus on suljettu pois, korjaustoimenpide tulisi käyttää syklin toisessa vaiheessa. Tänä aikana keho tarvitsee voimakkaasti progesteronia. On pidettävä mielessä, että lääke ei korvaa käytettävissä olevia hormoneja, vaan täydentää niitä. Koska tämä vaihe alkaa ovulaation jälkeen, Utrozhestan otetaan syklin päivästä 16-25 lääkärin erikseen valitsemaan annokseen. Kuukautisten mekanismin ominaisuuksista riippuen pääsy voi kestää 17–26 päivää.

Kapselit levitetään suun kautta ja niillä on systeeminen vaikutus, peräpuikkoja käytetään paikallisesti, ja aktiivinen aine, joka kerääntyy kohdun kudoksiin, alkaa toimia muutaman tunnin kuluttua antamisesta. Asiantuntijat huomauttavat, että jos juot 2 kapselia tai lisää kaksi kynttilää päivässä, progesteroni toimii jatkuvasti. Joskus lääkäri voi päättää käyttää molempia vapautumismuotoja rinnakkain.

Näitä sääntöjä sovelletaan Utrozhestanin käyttämiseen viivästyneiden ajanjaksojen vaatimiseen. Potilaan johtava lääkäri määrittää hormonin analogin oikean kurssin raskauden ylläpitämiseksi. Lääkkeen käyttö on sallittua milloin tahansa, joskus se ulottuu usean kolmanneksen aikana.

Jos lääkettä käytetään syklin palauttamiseen ja raskauden tosiasia todettiin kurssin aikana, on välttämätöntä jatkaa sen käyttöä ensimmäisen raskauskolmanneksen loppuun, jotta vältetään keskenmeno. Peruuta Utrozhestanin pitäisi olla vähitellen ja neuvoteltu asiantuntijan kanssa.

Kuukautiset huumeiden ottamisen jälkeen

Voit selvittää, kuinka monta päivää urosestanin peruuttamisen jälkeen seuraavat kuukautiset tulevat, sinun täytyy tietää, mitä voi tapahtua kuukautiskierron jälkeen tämän korjauksen jälkeen:

 1. Sykli palaa normaaliksi. Kuukausittaiset säännöt ovat säännöllisiä kuukausittain, ja niiden kesto on sama.
 2. Kriittiset päivät tulivat aikaisemmin, mikä ilmaisee syklin vähenemisen. Tässä tapauksessa ensimmäinen annos pillereitä tai kynttilöitä siirretään myöhemmin. (ts. kaavio muuttuu 16: sta 25 päivään toiseen: 18 - 27 päivää tai 19 - 28 päivää).
 3. Kuukausittainen viivästyminen. Jos Utrozhestanin jälkeen yli 10 päivää ei ole kuukautisia, on ensinnäkin tehtävä raskaustesti.

Kun nainen peruutti Utrozhestanin, testi antoi negatiivisen tuloksen, ja hän oli täysin vakuuttunut raskauden puuttumisesta, syy voi olla monimutkainen hormonaalinen häiriö, tai lääke peruutettiin aikaisin. Kun kyseessä on vakava progesteronin puute, lääkäri lisää aineen annosta.

Kuukautinen virtaus muutti sen luonnetta: nyt ne erottuvat niukkuudesta tai runsaudesta, tuskalliset tunteet alkoivat häiritä, mitä ei havaittu aikaisemmin.

Monet naiset ovat kiinnostuneita kysymyksestä: voivatko he aloittaa ajanjaksonsa, kun otetaan huomioon Utrozhestan? Tämä on sallittua, ja tässä tapauksessa sinun on keskeytettävä hoito ja neuvoteltava asiantuntijan kanssa.

Samankaltaiset variantit hormonaalisen korvaavan aineen vaikutuksesta kuukautisiin ovat mahdollisia ensimmäisinä kuukausina, koska mukautuminen progesteronin keinotekoiseen täydentämiseen on yksilöllinen kullekin organismille.

Kun kuukautiset tulevat

Varmistaaksesi, että hoito toimii, sinun on kiinnitettävä huomiota, kun kuukautiset tulevat utrozhestaanin lakkauttamisen jälkeen. Jokaiselle naiselle nämä aikataulut ovat yksilöllisiä, mutta on yleisiä termejä, jotka olisi otettava huomioon.

Ihannetapauksessa kuukautiset palaavat yhden päivän kuluttua siitä, kun potilas peruuttaa hoidon. Mutta yleensä se havaitaan 3-5 päivän kuluttua hoidon lopettamisesta. Joka viides progesteronihoito osoittaa, että sykli alkoi palata juuri tällaisten päivien jälkeen.

Enintään 10 päivän viive on sallittu. Mutta jos endometriumin hylkääminen ei käynnisty tämän ajanjakson jälkeen, sinun pitäisi etsiä syy yhdessä lääkärin kanssa.

Usein sivustoilla ja foorumeilla naiset kysyvät, voiko Utrozhestan aiheuttaa kuukautisten viivästymisen. Tämä on sallittua vain raskauden aikana. Jos tämä tekijä on suljettu pois, puhumme tietyistä rikkomuksista, kuten:

 1. Hypomenstruaalinen oireyhtymä.
 2. Ensimmäisen vaiheen hormonien tai sen ylimääräisen tuotannon riittämättömyys.
 3. Endometriumin patologiset muutokset (hyperplasia, hyperplasia, polypoosi).
 4. Toiminnallinen kysta.

Lue, miksi kuukautiset viivästyvät munasarjakysta artikkelissa viittaamalla.

 1. Pahanlaatuiset kasvaimet.
 2. Endokrinologiset häiriöt, jotka estävät hormonitasojen korjauksen.
 1. Pahanlaatuiset kasvaimet.
 2. Endokrinologiset häiriöt, jotka estävät hormonitasojen korjauksen.

Useita kuukausia Utrozhestan-hoidon jälkeen kuukautisten sijasta voi esiintyä ruskeaa tai vastakkaista tilannetta - ruskea verinen, raskas purkaus. Tällaiset ilmentymät ovat sallittuja, mutta vain ensimmäisinä kuukausina, jolloin organismi mukautui uuteen sykliin.

Menetelmien ensimmäisenä päivänä, joka alkoi Utrozhestanin lakkauttamisen jälkeen, on tunnusomaista uuden kuukautiskierron alku.

Vasta-aiheet ja haittavaikutukset

Tällä työkalulla on tehokas vaikutus, mutta kuten kaikki hormonaaliset lääkkeet, sillä on joitakin vasta-aiheita:

 1. Korkea veren hyytyminen.
 2. Maksa liittyvät sairaudet.
 3. Selkeän etymologian kohdun verenvuoto.
 4. Arvioidut oireet tai olemassa olevat pahanlaatuiset kasvaimet.
 5. Yksilön suvaitsemattomuus komponentteihin.

Siksi on tärkeää tehdä täydellinen diagnoosi ennen hoitoa, koska tällaiset vasta-aiheet eivät ole yhteensopivia progesteronihoidon kanssa.

Utrozhestan voi aiheuttaa seuraavia haittavaikutuksia:

 1. Ruskean purkauksen havaitseminen syklin keskellä, joka on helposti sekoittettavissa ovulaation kanssa. Mutta toisin kuin jälkimmäinen, he menevät useita päiviä.
 2. Joskus lääkitys aiheuttaa kuukautiskierron muutoksia. Älä unohda, että Utrozhestan ei viivästy kuukausittain. Jos viive on tapahtunut, sinun täytyy etsiä muita syitä.
 3. Päänsärky, huimaus.
 4. Lisääntynyt väsymys, uneliaisuus.
 5. Rikkoutuva jakkara

Huumeiden arviointi

Tilastot osoittavat, että jokainen viides nainen ainakin kerran elämässään meni lääkäriin kuukautiskierron häiriön vuoksi. Jotkut suunnittelevat raskautta, tasoittavat hormonien tasapainoa ja johtavat normaaliin naisten ja yleiseen terveyteen. Siksi on selvää, että on tärkeää käydä säännöllisesti tutkimuksia hormonaalisten häiriöiden tunnistamiseksi ja progesteronien ja estrogeenien tasapainon säätämiseksi, jotta vältettäisiin tulevaisuuden käsitteiden ongelmat.

Nais- ja asiantuntija-arviot sanovat, että lääke Utrozhestan auttaa tehostamaan sykliä ja edistää myös turvallista raskautta. Joka kuukausi sen jälkeen, kun Utrozhestan palaa muutaman päivän kuluttua, progesteronin taso palaa normaaliksi, jolloin nainen voi tuntea olonsa terveeksi ja suunnitella raskauden.

Viive vastaanoton jälkeen

Aiheeseen liittyvät ja suositellut kysymykset

29 vastausta

Hakusivusto

Entä jos minulla on samanlainen, mutta erilainen kysymys?

Jos et löytänyt tarvittavia tietoja tähän kysymykseen annettujen vastausten joukosta tai ongelma on hieman erilainen kuin esitetyn, yritä esittää lisäkysymys samalta sivulta, jos se on pääkysymyksessä. Voit myös esittää uuden kysymyksen, ja jonkin aikaa meidän lääkärimme vastaavat siihen. Se on ilmainen. Voit myös etsiä tarvittavia tietoja vastaavissa kysymyksissä tällä sivulla tai sivuston hakusivulla. Olemme erittäin kiitollisia, jos suosittelet meitä ystävillesi sosiaalisissa verkostoissa.

Medportal 03online.com hoitaa lääkärin kanssa lääkärin kanssa käydyt lääketieteelliset neuvottelut. Täältä saat vastauksia kentänne todellisista harjoittajista. Tällä hetkellä sivustolla on neuvoja 45 alueesta: allergologi, venereologi, gastroenterologi, hematologi, geneettikko, gynekologi, homeopaatti, ihotautilääkäri, lasten gynekologi, lasten neurologi, lasten neurologi, lasten endokrinologi, ravitsemusterapeutti, immunologi, infektiologi, lasten neurologi, lastenlääkäri, lasten endokrinologi, dietologi, immunologi, lastenlääkäri, lastenlääkäri, lastenlääkäri puheterapeutti, Laura, mammologi, lääkäri, narkologi, neuropatologi, neurokirurgi, nephrologist, onkologi, onkologi, ortopedinen kirurgi, silmälääkäri, lastenlääkäri, plastiikkakirurgi, prokologi, psykiatri, psykologi, pulmonologi, reumatologi, seksologi-andrologi, hammaslääkäri, urologi, apteekki, fytoterapeutti, flebologi, kirurgi, endokrinologi.

Vastaamme 95,29 prosenttiin kysymyksistä.

Peruutuksen jälkeen urozhestan ei ole kuukausittain

En aio suunnitella raskautta, mieheni on kaukana minusta liikematkoilla, ja hän määritti utrozestaania endometriumin kasvua varten 14.-25. Sykli on aina säännöllinen +/- 2 päivää, mutta nykyään se on syklin 27. päivä, eikä kuukausia lähestyisi. Tytöt, kerro, miten teet?

Hyvää iltapäivää, ensimmäinen sykli lokarin jälkeen. Propyl utrozhkstan, kuukausittainen NCT peruutuksen jälkeen on jo viisi päivää. ehkä lääke ei sovi, toinen 22 päivän sykli löysi ultraäänellä keltaisen kappaleen kystan. Ehkä hän aiheuttaa viivästyksen. Lapara oli SPKJA: n tilaisuudessa. Olen jo hermostunut.. Endometrium oli hyvä.

Hei kaikki! Ensimmäistä kertaa, kun IUI: tä hoidettiin, se oli uroshestaania toisessa vaiheessa (200 aamulla ja illalla). Eilen aamulla laitoin viimeisen kapselin. Tässä on toinen päivä, CD ei käynnisty, pistely munasarjassa, vatsa on kipeä toisena päivänä, mutta ne eivät ole (((aikataulun mukaan, ovulaation mukaan, heidän olisi pitänyt tulla 30. elokuuta).

Kuka sen jälkeen, kun monta päivää uroshestaanin lakkauttamisen jälkeen alkoi kuukausittain? Tänään on 7 päivää

DV! Tänään minulla on 9 päivää sen jälkeen, kun lakkauttaminen on rajattu, mutta kuukausia ei vielä ole. Tänään koko päivä vetää hieman vatsan alapuolelle ja takaisin, joskus jopa sairas.

Hyvä päivä kaikille! Kerro minulle, ehkä joku oli. Olemme suunnitelleet B.: tä 7 kuukauden ajan. Viimeinen M. oli 13. marraskuuta. Menin lääkäriin 23. marraskuuta (menin maksulliseen klinikaan, koska paholaiset kohtelivat minua asuinpaikassa. Tosiasia on, että minulla on ollut munasarjojen toimintahäiriö neljän vuoden ajan. Minulle oli määrätty Regulonin juoda, sitten homeopatia - syklodinoni sanoi lahjoittaa verta hormonien ja osoittautui, että puute progesteronin toisessa vaiheessa, sanoi juoda utrozestan 17-27 D.TS.

Hei tytöt! Kaikki toukokuun 1. päivästä))) maailman työ. Haalea noin kampa)) oli määrätty utkri lisätä hieman progesteronia ja lyhentää sykli, otti 200 mg päivässä 16-25 dts. Peruutettu 5 päivää sitten. Toisin sanoen tänään 30. päivä. (ennen kuin sykli oli 35-37). Milloin M tulee tulla mitkä päivät peruutuksen jälkeen? Kuka näki lyhentävän sykliä vastaamaan. En varmasti kutistu (((

Hämmentää tietysti mitä sanoa ((kahden päivän ajan hgch käytännöllisesti katsoen ei kasvanut (7,2: stä 8,9: een). Mitä minulle tapahtuu ja miksi testit osoittavat, mutta hgch ei kasva, en ymmärrä. että juuri aloimme ja se tapahtuu, mutta ymmärrän sen

Tytöt, on mukava päivä kaikille! Milloin tulee kuukausittain emättimen utrican poistamisen jälkeen (lisätään 16: sta 25: een)? Olin yksin, 5 päivää peruutuksen jälkeen, mutta niitä ei ole! Ei raskaus, hcch -0. Ketä he tulivat? Tiedot niille, joille tämä aihe on merkityksellinen: alkoi kuudennella peruutuspäivällä. Kiitos kaikille tytöille!

Ehkä jollakin oli samanlainen tilanne? oli ST, sen jälkeen kun 2 kuukautta näki Novinetin, nyt ensimmäisen syklin ilman OK: ta, 16 päivästä10 päivästä saakka Utrozhestan (luteaalivaiheen puute). Valmis hänen juomansa, M: n pitäisi alkaa, mutta he eivät ole, kolmas päivä. B on täysin poissuljettu, antoi hgch, progesteroni 3,5 yksikköä. Onko se hyvin pieni? tänään on 31 päivää Mitä minun pitäisi tehdä? kuinka paljon aikaa odottaa M?

Milloin kuukausi alkaa tänään, 5 päivää sen jälkeen, kun lakkauttaminen on urozhestan?

Tytöt kertovat minulle, kuka se oli ja mitä lääkärit sanoivat. Saw Utrozhestan 16-25 päivänä tiukasti O: n jälkeen. Peruutuksen jälkeen kahdeksantena päivänä, pari päivää voiteltiin, sitten 10. päivänä normaalit kuukautiset alkoivat.. Ja se on jo viides päivä, kampanja ja huomenna vielä tietenkin harvinaisia. Menen vain tippumaan. Tämä on normaalia tai ei vain minun järjestelmääni.

Tytöt, hei! Selitä minulle tyhmä, miksi ei tule kuukausittain. Tänään on 5. päivä urozhestanan peruuttamisen jälkeen (kesti 7 päivää, 200 yöllä - selvästi lääkärin ohjeiden mukaan). Ja ei ole vihjeitä siitä, että he menevät! Endometrium ei ole ohut.

Tytöt, anna minulle kaikki, anna sen virrata näin - kaikki ne, jotka eivät tarvitse niitä nyt. Otan kaiken))) Ja oikeastaan ​​kysymys on: kun vastaanotto on peruutettu, se vapautuu vaiheessa 2 (annos 300), kuukautisteni alkaa päivässä, onko minulla ole omaa progaani?))) Otan testit hormonien jälkeen kuukausien jälkeen.

On luovuttanut HCG: n, huomenna tulee tulos. Nykyään Utrozhestanan olisi pitänyt peruuttaa, mutta lääkäri sanoi, ettei se peruuta ennen kuin saan vastauksen. Teoriassa kuukausittaisen pitäisi tulla 3-4 päivää peruutuksen jälkeen, ts. Minulla on 3-4 päivää ennen viivästystä. Testit ovat negatiivisia. Voivatko he vielä näyttää B: n, jos se on?

Hyvä päivä kaikille tytöille! Kuka hyväksyy tai hyväksyy urozhestanin, jaa - kuka sinä päivänä sen jälkeen, kun peruutus tuli kuukausittain ja kuinka monta päivää peruutuksen jälkeen basaalilämpötila pysyi?

Tytöt, luin paljon, ja kaikki eri asiat on kirjoitettu, haluan tietää ensin))) Kenellä oli M, kun he tulivat AI: hen ennen dyufin ja utrican peruuttamista. ja millä päivänä. Ja kuka ei tullut ennen peruutusta, sitten millä päivänä peruutuksen jälkeen.

Menstruatiot tulivat takaisin, kun otit progesteronipitoisia lääkkeitä, tai peruuntumisen jälkeen? Voiko urozhestan ja duphaston rajoittaa lääkkeitä?

tytöt mitä päivä tulevat Mesikille duphastonin tai urozhestanan lakkauttamisesta. Tänään, 6. päivä kuukautisten lakkauttamisen lakkauttamisesta ei ole kaikki (((mutta joskus vatsa smacks) kuin ikään kuin he tulisivat tänne ja ei ole nehrua.

Tytöt, kerro minulle, kuka otti utozhestanin, kuinka monta päivää sen peruuttamisen jälkeen sinulla oli kuukausiaikoja? Otin O: n jälkeen, 200 mg, 10 päivää.

Minulla on viimeinen sykli ennen kryo-siirtoa. Endometrioosin ja PCOS: n diagnoosi. Endometriumin ylläpitämiseksi progesteronin nimittämiseksi kutsutaan M.

Hyvä päivä! kerro minulle, kuka voi. Olen toinen sykli PCOS: in jälkeen. Kävin ultraäänellä 8, 11, 16 vuorokautta ja ei ollut df: tä, enimmillään 9,5. Aloin juoda 100 mg kahdesti päivässä. Juomaan toisen syklin, ja ensimmäisessä syklissä näin sioforin 500 tonnia päivässä. tässä jaksossa glukofag 1000 mg päivässä. Tänään on syklin 23. päivä, olen juonut vielä kaksi päivää, iltapäivällä vatsa on sairastunut, en kiinnittänyt mitään merkitystä, ja sitten menin wc: hen ja näin ruskean hirven (((Miksi tämä voi olla? Luin.

Hyvä päivä !! tytöt tällainen kysymys? Kenellä oli follikkeli- tai corpus luteum -tsysta? Kuulin, että ne voivat johtaa kuukautisten viivästymiseen.. Ja jos otat urozhestania tai dufastonia, niin peruutuksen, liian suurten viiveiden tai ajoissa? Aloin ottaa urozhestaania 16. kierrosta ja tukahdutin ovulaation, toiminnallinen kysta ilmestyi. jo toisena päivänä peruutuksen jälkeen on urozhestana, mutta hiljaisuus.. Olen todella odottanut heitä selvittämään, jättääkö hän vai ei.. Dufastonessa, ilman kysta, kuukautiset tulivat kolmanneksi päiväksi.

Histerin jälkeen sain vielä duphastonin 16: sta 25: een. En lopettanut sitä pari päivää (syytän itseäni paljon). Tämän seurauksena kuukausittain 4 päivää aikaisemmin. Tässä jaksossa siirryin ekologisesti ja saan hoitoa xp: lle. kohdun limakalvon tulehdus. Ja mielestäni seuraavassa jaksossa kuukausittaiset viivästyvät (he menevät vanhan syklin mukaan) tai menevätkö ne nyt? Kuka se oli? Minun tarvitsee vain ymmärtää se, koska testien tekeminen eko. Mitkä kaikki olisivat kunnossa rahoille. Aina.

Kerro minulle, tulkaa kuukausittain ja vastaanoton aikana urozhestana? Tai sen peruuttamisen jälkeen? Annostus 400 mg. Juon aamulla. Illalla, emättimen. Olen hyväksynyt 18 päivää. Dyufe murtautui. Pääsymaksu 10. päivänä.

Voisitteko kertoa minulle, ja kuukausittain tulevat vain tuen lakkauttamisen jälkeen? Minulla on tänään 11 ​​dpp. Kalenterin mukaan huomenna minun ei pitäisi alkaa odottaa heitä vai ei, tukemalla minulla on urozhestaani, duphaston, tromboottinen perse, proginova ja folivaya.

Tytöt, hyvä päivä! Tällainen onnettomuus tapahtui minulle matalan kasvun takana ja utrozhestanin peruuntumisen jälkeen he alkoivat kuukausittain heilahdella ja sitten tynkä alkoi ruskeana päivänä yhdeksännestä kierroksesta, nyt se on 12 ja on vielä tynkä. eilen alkoi juoda nokkonen. Jaa kokemus siitä, kuka oli vydileniya?

Hyvä päivä kaikille! Tytöt, kerro minulle, voiko kukaan tietää, menstruaatiot tapahtuvat peruuttamatta 100 mg kahdesti päivässä? Minut nimitettiin suunnittelemaan raskautta - syklin 16. päivästä 26. päivään, koska progesteroni on pieni. Mutta jos se on alhainen, on tarpeen tukea raskautta, heidän täytyy! Olin kiinni 15. päivänä raidoilla, 26. menin tekemään veren hCG: tä - tulos ei ole raskaana. Mutta hän pelkäsi peruuttaa urozhestanin, koska O oli yhtäkkiä tapahtunut 15. ja 16. päivänä.

Tytöt, hei. kenellä on tämä Olen aivan uuden ekologisen alun alussa. viimeisimmän mukaan munasarjan ultraääni oli kooltaan 1,7 mm, kiitos Jumalalle ei ole kystoja. nimitetty proginova ja urozhestan.. hän lopetti heidät tiistaina, tänään on perjantai, mutta kuukausittaisia ​​ei ole. kerro minulle, ne alkavat samoin. hyvin huolissaan. Muistan, että menestyksekäs ensimmäinen eko, kuukausittain alkoi lähes välittömästi proginien ja utrican lakkauttamisen jälkeen. mutta nyt he eivät halua aloittaa jotakin. alkavatko he?

Tytöt, milloin sinä päivänä urozhestanan lakkauttaminen span-protokollassa aloitit? päätimme mennä lomalle tässä kuussa, häiritä ennen liittymistä toiseen pöytäkirjaan, joten ajattelen, kun minun on odotettava niitä, suunnittelemaan lomapäiviä

Tytöt, kerro minulle. Tänään 6 dpp kaksi viittä päivää. Tein testin eilen - negatiivinen. Mutta en tehnyt sitä aamulla, ja aamulla join paljon nestettä. Nyt menin wc: hen ja huomasin, että pienet hyytymät, tummanruskeat, tulevat ulos virtsaan, en tiedä miten kuvata niitä oikein. Päivittäisillä pimeillä tummanruskealla. Sama tapahtui myös aikaisemmin, kansalaisten lakkauttamisen jälkeen (näki sen niin, että kuukausittaiset saapuivat ajoissa). Muistiossa, kun siirto on kirjoitettu veren purkauksen tarkkailun läsnä ollessa, aloita proginova, mutta shpu ja.

Mitä tapahtuu bt: lle? milloin sen pitäisi pudota jo silloin, kun kuukautiset tulevat duphastonin ja urozhestanan peruuttamisen jälkeen? hgch läpäisi 28 ds: n, se on negatiivinen, minulla oli stimulaatiota, tänään olin loukkaantunut, kun mieheni oli päällä. mitä vittu. lääkärille vain ympäristössä (

Hyvä päivä kaikille! Lääkäri määräsi kynttilät yhdelle syklille ja seuraavassa syklissä hänen suunnitellakseen. Peruutuksen jälkeen minulla on outoja aikoja. Ensinnäkin tuskin, toiseksi mustana hyytyminä. Onko tämä yleensä normaali urozhestanan jälkeen? Ennen tätä kierrosta kaikki oli aina hienoa ja hyvää, ja analyysi hormoneille. He rekisteröivät, koska kuusi kuukautta sitten oli VB. Onko syytä huolehtia näistä hyytymistä?

Hei kaikki! Tytöt, tarvitsevat neuvoja. Olen nyt kolmannessa uudessa protokollassa. Tarvitsetko ohjeita progesteronin suhteen. Ensimmäisessä uudelleenasennuksen jälkeen oli 600 urozhestanaa, 2 am. Inzhest päivittäin ja joka kolmas päivä nielemään oksi. - kesto. Kuukausi meni kolme päivää peruutuksen jälkeen. Minun jaksoni on lyhyt. 23-24 päivää. Toisessa, kryo muutti lääkärin. Uudelleen istutuksen jälkeen hän määritti progesteronin annoksen puoleen. 400 endometriini. Ja kaikki - kuukauden lopussa tuli odotetusti 24. päivänä ennen hgchin analysointia. Nyt.

Kuukaudeni ei tullut samana kuukautena, vaikka uroshestaanin ja femostonin lakkauttamisen jälkeen ne vain levittivät leeches muutaman päivän, kun he olivat vatsassaan. Tänä aikana heidän piti tulla perjantaina leecheista. Testit ovat luonnollisesti negatiivisia ((Tytöt ja nyt sykli säädetään minulle. OKti istutetaan).

Tytöt, hei! Kysymys kuukausittain luonteen vuoksi peruutetun, siksi kissan alla. Kerro minulle, kuka oli kuukausittain tumma-tummanruskean purkauksen ja hyytymien muodossa? Minulla on oma kuukausittainen niukasti (koska MFN), mutta melkein ei lainkaan veri. Ja sitten, kun uroshestaani oli peruutettu, tuli täällä - outo: huono, scarlet-veri oli niukasti, enimmäkseen ruskea-musta. Olen kokoontunut pöytäkirjaan, mutta jos tämä on syy lykätä, olen valmis lykkäämään. Diagnoosista: xp endometriitti lepotilassa (toivottavasti))).

Hyvää huomenta, tytöt)) kerro minulle, jos joku oli tätä? Tässä kuussa lääkäri määräsi juomaan uroshestaania 16–25 päivän aikana syklin jälkeen, kun pitkä odotusaika oli peruutettu, he tulivat vain syklin 31. päivänä. Kun menen wc: hen (anteeksi yksityiskohtia), aluksi scarlet-veri jopa joskus hyytymien kanssa, ja lopulta se tummenee uudelleen ruskeaksi. Ensimmäistä kertaa se on sellainen.. kenellä tahansa oli se urozhestanasta.

Ja näyttää siltä, ​​että se on jyrkkä ( Suunnittelen makaamaan koko päivän huomenna. Ehkä meidän pitäisi tehdä jotain muuta?

Hei tytöt ;) Tänään oli lääkäri, minulla on 21 dts. Aluksi meidän piti tehdä pitkä protokolla. Mutta lääkäri katsoi minua ultraäänellä, määritti Utrozhestan 200 mg 5 vuorokauden ajan, joten viivästystä ei tapahtunut ja voisimme tehdä kaiken joulukuussa. Hän sanoi allekirjoittavansa 3 dts. Lopulta käy ilmi, että meillä on lyhyt pöytäkirja;) Tytöt, kerro minulle, ymmärrän oikein, Utrozhestan pitäisi ottaa perforaalisesti? Jaa kokemuksesi kuinka nopeasti peruutuksen alkamisen jälkeen.

Hyvää iltaa, tytöt. Gynekologi määritteli uroshestaania kuukausittain tullakseen tämän kuukauden ajoissa. Tänään on kolmas peruutuspäivä, aamulla on hyvin vähän ruskeaa purkausta. Kerro minulle, voidaanko tätä pitää kuukautisten alussa ja tänään 1.dtsinä, tai odota, kunnes koko kuukausittaiset jaksot menevät? Sinun täytyy kirjautua lääkärin puoleen lääkärin aloittaaksesi stimulaation. Kiitos;)

Toisessa vaiheessa 18,97 ng / ml. Laboratorio on 1,7-27 ng / ml. O O on aina 14 dts. Itse sykli samanaikaisesti on 26. Se otettiin urozhestanilla - kahdella pillerillä päivässä, kuukautiset tulevat päivän kuluttua peruuntumisesta, ja jos otat yhden pillerin, niin yleensä saavut tavalliseen tapaan, jopa hallinnon aikana. Ei tarpeeksi progesteronia, eikö? Eilen oli endokrinologi-gynekologi. Niinpä hän ei sanonut mitään hormoneista, hän myös vei minut, että lahjoitin heidät ilman tapaamista, kuten ei ole mitään kaikenlaisia ​​foorumeita.

Tytöt, voiko kukaan tietää, miten provosoida kuukausittaiset folk-korjaustoimenpiteet vahingoittamatta elintä? Maaliskuun lopulla hän teki hysteroskoopin poistaen polyypin. 21 päivän kuluttua regnylon. Mutta sen jälkeen, kun kuukausittainen peruutus ei tullut. 2 viikon kuluttua gynekologi sanoi, että endometrium ei ollut erottunut, eikä kohdunkaula ollut täysin suljettu. Minulle annettiin uroshestaania provosoimaan kuukautisia. Olen tuonut maahan 5 päivää, ja minusta tuntuu, että se on hyödytön, koska mitään tunteita ei ole lainkaan. Katsoin internetissä - periaatteessa.

Minulla on viimeinen sykli ennen kryo-siirtoa. Endometrioosin ja PCOS: n diagnoosi. Endometriumin ylläpitämiseksi progesteronin nimittämiseksi kutsutaan M.

Älä tule kuukausittain urozhestanan ottamisen jälkeen

Uranhestanaa saavan kuukauden luonne

Ensimmäisen jakson vastaanotto urozhestana (vertailu)

Ennen kuin M, voi olla akne ja hiukset, jotka ovat rasvaisia. Ehkä siksi, että luonnollinen hormoni syntyy, joten tämä reaktio... Mutta lääkäri kertoi minulle, että hän vaginal paremmin kuin maksa.

Minulla on se, että utufilla, joka utrikilla on jatkuvasti pimples, olivat esimerkiksi ihottuma ja rasvaiset hiukset / iho. Ja hieman turvonnut kasvot näyttivät minulle... ja halusin nukkua..

Nestemäinen kuukausittain.

Ilman endometriumia. Yksi veri tulee ulos. Runsaasti?

Minäkin se tapahtuu joskus.

miten tarkistaa hormonit, tai miten muutan vähitellen mieheksi.

Kirjoitat hormoneja, sinun ei tarvitse siirtää kissaa nähdäksesi tämän päivän koko kuvan.

Yleensä androgeenit, eli m-hormonit, alentavat deksametozonia

ASIC-lääkäri, jonka olin syöksynyt, oli endokrinologi-gynekologi.

Cryoprotocol HRT: ssä

Jotenkin alussa kulkenin Kulakovan keskustassa, lennoin myös siirron jälkeen, rintani sattui, mutta se sattui aina myös ennen päivää ja ei ollut enää tunteita. Ajattelin kaikki toisin, olin täysin varma, että kaikki osoittautui täysin tarkalleen 2 viikkoa myöhemmin Läpäisin hgchin, sen seurauksena, 3,67, joten tähän mennessä en voi rauhoittua, en tiedä, miten virittää uuteen siirtoon. Halusin puhua

HCG: n injektio: käyttöaiheet Siten tämän hormonin injektion indikaatiot ovat seuraavat: naispuolisen elimen keltainen runko ei riitä raskauden aikana; ovulaation puute, joka johtaa käsityksen mahdottomuuteen; tavanomainen keskenmeno; uhkaa keskenmeno; valmistelu IVF: lle.

Prigonov ja divigel estää ovulaation. Selvityksen perusteella lääkäri teki kaiken oikein. Vain kaivos halusi istuttaa 18 dz. Vaikka endometriumi epäonnistui

Vastaanotto Utrozhestan 100

Lisäsin utrik 200: n yön yli ja kuukausi tuli kolmannen päivän jälkeen peruutuksen jälkeen

Suunnittelun tarina. Olen raskaana! Monet kirjeet!

Tarina on melkein kuin minun, minulla oli myös samat ongelmat OK: n jälkeen... vain minun progesteroni oli alhainen... sain raskaaksi vuosi myöhemmin... join paljon hormoneja, mutta yksi niistä, joita joitte, ei ole nyt 5 viikkoa raskaana. On olemassa keskenmenon uhka, lahjoitettu veri progesteronille, indikaattori on 10 ja sen pitäisi olla vähintään 20! Lääkäri määritti vain duphaston-tabletteja 2 kertaa päivässä, josta munuaiset vahingoittivat minua.

Mikä viileä tarina))) ei voinut repiä itseäni, kun luin!
Haluan pitää raskauden ja synnyttää ajoissa ja niin, että kaikki buzzit ovat teidän ja vauvan kanssa!

Vauvan suunnittelu 2013

Minulla oli Mesiksellä 1. – 6. Toukokuuta pitkään, mikä oli yleensä 3-4 päivää. Ovulaatio oli myöhässä 17. toukokuuta. Nyt odotamme myös kuukausi. Toivomme, että he eivät ole siellä pitkään

Olette lähestyneet kysymystä niin yksityiskohtaisesti... anteeksi, epäselvästä kysymyksestä, mitä et ole voinut tehdä jo jonkin aikaa?

kauan odotettu raskaus

mikä se on?

Minulle tapahtuu jotain.

Vitsit ovat huonoja, lääkärille voi olla verenvuotoa, oikeastaan ​​ektooppista!

epätoivossa ((((((PCOS + ruskea kääpiö + ikuinen ureaplasmas + (ilmeisesti endometrioosi)) ((((

Minulla oli PCOS, he määräsivät anti-inflammatorista hoitoa, ja 3 kuukauden kuluttua sain raskaaksi.

KOK joi myös ennen vuotta, mutta noin vuoden.

Ja synnytyksen jälkeen keisarileikkauksen jälkeen tynkä oli ruskea ja kysta kasvoi, mikä oli histometrisesti endometrioidia. Minulla toiminut lääkäri käski istua Visannalla puolen vuoden ajan, koostumuksessa on komponentti, joka estää estrogeenin. se on estrogeeni, joka aiheuttaa endometriumin kasvua ja endometrioosin leviämistä, joten COC on täysin mahdotonta endometrioosin kanssa, lääkärin mukaan se voi pahentua.

No, sanoin tulla raskaaksi, johon olen turvallisesti maalannut, koska Minulla on 100% keisarileikkaus, ja tämä on provosoiva tekijä endometrioosi ja uusi kysta.

Joka tapauksessa, laparalla, he näkisivät ristin, tulipalot. Se voi myös olla samaa kohtelua saman Visannan kanssa, mutta ei missään tapauksessa KOC

Minulla on myös monirakkulainen, vaikka endometrium ei sanonut mitään pahaa, vaikka päivässä ennen kuukautisia ja seuraavana päivänä oli myös tynkä, mutta he sanoivat, että kaikki oli kunnossa.

Olen jo muuttanut neljännen lääkärin

Minun tilanne on yksinkertaisempi, mutta silti.

MC ei ollut alusta alkaen säännönmukainen, hän meni G.: hen. Hän sanoi, että se oli G. Endokrinologi, allekirjoitin, hyvin, sitten myös kaikki testit + siirto yksinkertaiseen endokrinologiin = korkea TSH, matala progesteroni. Eutiroxia määrättiin kilpirauhanen ja Utrozhestanille progesteronille (muuten Utrozhestan auttaa endometriumin kasvua ja jotenkin pehmentää kohtua, ja 3 kuukauden käytön jälkeen autoin eroon M. kipuista). Lääkäri sanoi heti, että se kestää 5-6 kuukautta, ja jos B. ei tule tämän ajanjakson jälkeen, tarkistan putkeni, mieheni Spermogrammille, mutta se ei ollut tarpeen kuudennessa syklissä, Zab. Tämän seurauksena Utrozhestanin annosta lisättiin ja otin sen jopa 16 viikkoa.

Onnea lääkärin valinnassa, mutta luulen silti, että se on G. Endokrinologi, joka tarvitsee (muuten, lääkäri johtaa B: ääni, en tiedä miksi sinut hylättiin?) Ja katson normaalissa LCD-näytössä. Joten luultavasti onnekas. Kaikki toimii ja sinä, älä anna periksi

tarvitset hyvää lääkäriä... Minäkin minulla oli viivästyksiä opintojeni aikana, useita kertoja jopa yli 20 päivää, mutta jos he alkoivat, ripustaa tunteiden spektristä. Ja mitä juttuja en vain kuullut lääkäriltäni osoitteessani. Ja sitten neuvoja, jotka hän tuli lääkärilleen, hän korjasi minut ja sanoi, että se tapahtuu usein. Kuusi kuukautta Yarinilla on vielä jonkin verran hoitoa (en muista jo), ja kaikki on normaalia syklin kanssa. Tarvitset vain hyvän lääkärin. Muuten, en ole koskaan tavannut gynekologia, joka ei johda raskauteen, ei edes tiennyt tällaisesta.

Miten Utrozhestan vaikuttaa kuukautisten viivästymiseen

Monet tytöt käyvät stressin, hormonaalisten häiriöiden tai painonpudotuksen aiheuttaman kuukautisten viivästymisen yhteydessä, jos se on systemaattinen, niin "Utrogestan" on usein määrätty kuukautiskierron säätelemiseksi. Sen aktiiviset komponentit säätelevät naisen ovulaatiota, korjaavat hormonitoimintaa, aiheuttavat kuukautisten alkamisen. Miten hakea Utrozhestania, ja kuukautisten viivästyminen tapahtuu tämän kanssa? Voiko tämä lääke vaikuttaa raskauteen?

Mikä on utrozhestaani

Utrogestaani on progesteronia sisältävä hormonaalinen lääke. Tämä lääke estää estrogeenin tuotantoa, joka ylimääräisesti voi häiritä ovulaation alkamisen säännöllisyyttä, ja lääke indusoi kohdun limakalvon solujen jakautumista. Uroshestaania käytetään kuukautiskierron toisessa vaiheessa ovulaation stimuloimiseksi.

Utrozhestania käytetään kuukautisten viivästymisessä, mutta myös raskauden todennäköisyyden lisäämisessä, koska tämän lääkkeen vaikuttavat aineet valmistavat endometriumia hedelmöittyneen munan liittämiseksi ja sen jälkeiseen istutukseen. Tällä työkalulla on myös antiandrogeeninen vaikutus, eli se estää miehen sukupuolihormonien tuotannon ja toiminnan, joten se on määrätty testosteronin ylimäärälle.

Vapautuslomake

Lääke valmistetaan kapseleina, joiden sisällä on öljyinen valkoinen suspensio. Varojen keskittämiseen on kaksi vaihtoehtoa: 100 ja 200 mg. Kapselimuodon lisäksi tämä lääke on saatavilla emättimen peräpuikkojen muodossa.

Jotta kuukautiskierto voidaan normalisoida, kun viivästymisen syy on rasitukset, laihtuminen tai hormonaaliset häiriöt, lääkärit määrittävät yleensä Utrogestanin kapselimuodossa. Jos munasarjan toimintahäiriö tai puuttuminen sekä progesteronin puute hoitoon, lääkettä käytetään vaginaalisten peräpuikkojen muodossa, koska aktiiviset aineet tässä tapauksessa ovat vuorovaikutuksessa endometriumin kanssa, mikä aiheuttaa sen kuorimisen ja kuukautisten alkamisen.

Miten utrozhestaania otetaan viiveellä

Koska progesteroni on Utrozhestanessa, tämän lääkkeen määräävät usein gynekologit edistämään kuukautisten alkamista, kun ne viivästyvät. Kuukautiskierron säätämiseksi on tarpeen aloittaa kapseleiden tai emättimen peräpuikkojen ottaminen päivästä 16 päivään 25, koska se on tämän vaiheen aikana
endometrium muodostuu aktiivisesti.
Utrozhestanin pitäisi antaa vaikutuksen ensimmäisen kurssin jälkeen, eli nainen, jolla on viivästys, aloittaa lääkkeen ottamisen tiettyyn aikaan gynekologin toimesta, ja lyhyen kurssin päätyttyä hänellä on kuukautiset. Harvoin lääkkeen vaikutusta ei tapahdu, jolloin naisen on odotettava kuukausi ja hoidettava toinen hoito.

Käyttöaiheet ja vasta-aiheet

Koska Utrozhestan on hormonaalinen lääke, naisten on ymmärrettävä selvästi, että sen käyttöön on tiettyjä viitteitä ja vasta-aiheita, etkä voi käyttää sitä itse, koska tällaisten lääkkeiden hallitsematon käyttö voi aiheuttaa häiriöitä hormonitoiminnassa.

Utrozhestan-valmisteen käyttöaiheet ovat seuraavat:

 • progesteronin puutos;
 • ylimääräinen testosteroni, munasarjojen alhainen endokriininen aktiivisuus;
 • ovulaation puute;
 • lausuttu PMS;
 • hedelmättömyys, joka johtuu korpusluutin puutteesta, joka on muodostettava follikkelista munan vapautumisen jälkeen.

Lääkkeellä on monia vasta-aiheita:

 • adheesioiden ja arpien esiintyminen sukuelimissä;
 • kohdun verenvuoto;
 • kohdun fibroidit tai polyypit siinä;
 • kasvaimet rintarauhasessa;
 • taipumus tromboosiin;
 • lisääntynyt paine;
 • diabetes;
 • maksan tai munuaisten vajaatoiminta.

Hormonisilla lääkkeillä on usein sivuvaikutuksia, koska ne häiritsevät kehon hormonitoimintaa, Utrogestan ei ole poikkeus. Vastaanoton kielteiset seuraukset ovat:

 • viivästynyt kuukautiset;
 • verenvuotoa;
 • painonnousu, ihottuma;
 • uneliaisuus, päänsärky;
 • pahoinvointi, ruokahaluttomuus;
 • allerginen reaktio ihottuma, kehon punoitus tai vatsakipu;
 • ärtyneisyys, tearfulness.

Koska haittavaikutuksia on laajalti, on syytä säätää, että gynekologin on valvottava Utrozhestanin käyttöä, ja naisen on seurattava huolellisesti hänen hyvinvointiaan.

Vastaanottotoiminnot

Menstruaation aloittamiseksi gynekologi määrittelee Utrozhestanin saannin kuukautiskierron 16.-25. Päivältä, päivittäinen annos hormonien verikokeen tulosten mukaan voi olla 200-300 mg, se on jaettu kahteen annokseen. Normaalisti kuukautiset tapahtuvat 3-4 päivän kuluttua irtisanomisesta - lääkkeen kulun peruuttaminen.

Jos lääkäri laskee väärin lääkkeen annoksen tai sen ottamisajankohdan, kurssilla ei ehkä ole vaikutusta, tässä tapauksessa, jos sivuvaikutuksia ei ole, Utrogestania voidaan käyttää uudelleen kuukauden kuluttua.

Kun haittavaikutuksia havaitaan kapseleita tai emättimen peräpuikkoja käytettäessä, naisen tulee välittömästi ottaa yhteyttä gynekologiin ja lopettaa kurssi.

Menetysten viivästyminen Utrozhestanin jälkeen

Kun otetaan kapseleita tai emättimen Utrozhestan-kynttilöitä, naisen tulisi ottaa aikaa, mutta joskus tämä lääke voi aiheuttaa viiveen. Päinvastainen vaikutus johtuu joko alustavan diagnoosin puuttumisesta, nimittäin veren hormonaalisesta ja biokemiallisesta analyysistä tai lääkkeen epäpätevästä reseptistä ja käytöstä.

Joskus menetyksen myöhästymisen syy Utrozhestanin jälkeen muuttuu naisen virheiksi, esimerkiksi lääkettä tulee juoda päivittäin koko kurssin ajan säilyttäen annoksen, ohita jopa yksi annos voi vähentää vaikutusta nollaan.

Harvoin tapahtuu, että Utrozhestanin jälkeinen viive ei johdu lääkärin tai naisen syystä, vaan kehon epätavallisen reaktion takia, koska hormonaalisten lääkkeiden vaikutus riippuu hormonitoiminnan "noudattamisesta". Mutta tässä tapauksessa kuukausittainen siirto kestää enintään viisi päivää, jos sivuvaikutuksia ei ole.

Utrozestaani on yksi todistetuista ja tehokkaista lääkkeistä kuukautiskierron normalisoimiseksi kuukautisten viivästymisen tai ovulaation alkamisen tapauksessa. Tämä lääkitys on saatavana kahdessa muodossa, mikä tekee sen vastaanoton mukavammaksi ja mahdollistaa oikean hoitomuodon. Vaikutus havaitaan 3-4 päivää kurssin päättymisen jälkeen. Kun otat Utrozhestania, on erittäin tärkeää määrittää kuukautiskierron jaksotus, joten sitä ei voida käyttää yksinään, mikä voi aiheuttaa haittavaikutuksia.

Peruslämpötila A: sta Z: hen

* Rakkaat ystävät! Kyllä, tämä on mainonta, joka pyörii näin!

Ei kuukautisia, ei raskautta urozhestanin jälkeen

Tytöt, auta minua selvittämään se! Kuten lääkäri on määrännyt, propyyli oli uroshestaani 10 päivän ajan... aktiivisesti suunniteltu näinä päivinä... ei ole kuukausittaisia ​​jaksoja kahdeksan päivää ja testi on negatiivinen.. Olen epätoivoinen...

Lue kommentit 59:

Olik80, hyvin, ultraääni. Tämä on ensimmäinen asia.

Minun on jo rekisteröitävä rauhoittava aine))) kunnes saat jonkinlaisen tuloksen... menetät mieltäsi (((

En usko, että tässä tapauksessa utristä tuli viivästyksen syy. Hän oli kuukausi ennen häntä. Ja he nimittivät kutsumaan M. Mutta siksi ultraääniä ei nimitetty, se ei ole selvää. Ehkä etrik ei juuri sovi, ehkä he korvaavat sen dufastonilla.

Tytöt, kiitos tuesta, puhuivat teille... siitä tuli helpompaa... luultavasti menen huomenna myös ultraäänellä...

Yulli, Duphaston olemme jo menneet utrikiin... joivat 5 kuukautta... B-nolla! Poistu, lopeta juominen... viive

Olik80, näit sen sitten toisella tarkoituksella. Ja voidakseen soittaa M: lle hän voi vain sopia sinulle enemmän.

Olik80, mene tietenkin. Onnea sinulle!

Yulli, kyllä, kyllä, mutta jostain syystä lääkäri määritteli juuri sen, miksi se aiheutti kuukauden...

Olik80, hyvin nimetty, ei auttanut, nyt ehkä Duff voi nimittää.)))

Varmasti! Okei, huomenna varmasti ultraäänestä... yhtäkkiä he sanovat jotain hyvää))) Joka tapauksessa peruutan tilauksen.

Oma identiteetti oli niin, osoittautui kystaksi (

Minulla oli täsmälleen sama asia, olen myös luonut teeman. He kirjoittivat ja ottivat erilaisia ​​asioita, sama tyttö vakuutti, että hänellä ei ollut viivytyksiä utrozhestanista, ja toisessa aiheessa hän sanoi myös olevansa. Voit rikkoa päänne todella. Viive oli 9 päivää, ei koskaan ennen tai sen jälkeen, kun sellainen tapahtui minulle, testit olivat puhtaita. B ei ole siellä.

Galchona, mutta täällä hieman enemmän. Viikon viive on jo tapahtunut. Ja utrozhestan nimitettiin nimenomaan kuukauden viiveen jälkeen, jotta M.

Yulli, odota, sitten ymmärsin väärin, hän kirjoittaa, että M: llä ei ole vain 8 päivää

Galchona, lue kommentit.))) Tässä on hieman virheellisesti kirjoitettu.)))

Yulli, luin, mutta tässä mielestäni ei ole mitään mahdollisuutta ehdottaa B: tä, mitkä ovat syyt tähän? Puolentoista kuukauden viive?

Galchona, kirjoitin, että utricin jälkeen, jonka oli tarkoitus aiheuttaa kuukautisia, viivästyminen kahdeksan päivää.

Olik80, et ole. Sinulla on viidentoista kuukauden viive. Ja Utrich ei yksinkertaisesti voinut kutsua M. Ja ei viivästystä hänen jälkeensä...

Olik80, olen yleensä tundrassa. En tule sisään. Yleisesti ymmärsin tämän: viive oli, se oli pitkä aika, sen aikana sinulle osoitettiin utrik soittaa M: lle, mutta he eivät tulleet, ts. on viive? Niin? Ja sitten käy ilmi, että puhumme kahdesta viivästyksestä.

Ja se ei ole viivästys ollenkaan, vaan syklin vika

Yulli, yleensä hormonaalisen käytön jälkeen aloitin kuukauden. 2-3 päivän kuluttua, ja tässä on kahdeksas! Ja mitään.

Olik80, en halua kutsua urozhestania hormonaaliseksi lääkkeeksi siinä mielessä, että hän nimenomaan kutsui häntä M. Hän toimii kaikilla eri tavoin. Soittaaksesi sinun täytyy juoda jotain muuta.

Olik80, sinun täytyy ottaa tämä asia hyvin vakavasti. Todellinen syklin vika. Ofiget nimittää hormonaalisia, ei hahmottamaan hormoneja. Ehkä M tulee, ajattele. Joten mitä jos tyttö täytti hormoneja! Hei sinun G. Älä mene hänen luokseen.

Olik80, saitko todella hormonitestit?

Olik80, joten olen hämmentynyt. Kirjoitit, että viimeinen M oli 30. maaliskuuta. Ja nyt he ovat määrittäneet sinulle maton, joka kutsuisi M: ää. Olet siis tullut lääkärille jo kuukauden viiveellä. Pysähtyä. Menstruation pitäisi alkaa huhtikuun lopussa. Se on melkein kesäkuun puolivälissä. 8 päivän viive utrikaupan vastaanottamisen jälkeen, tämä on kesäkuun alku. 10 päivää, kun näin utrik soittaa M. Tämä on noin toukokuun puolivälissä. Toisin sanoen viivästys utrican nimittämishetkellä oli noin kaksi viikkoa. Ja vielä, sinulla ei ole viivettä utricin jälkeen, kun kirjoitat, mutta viive itse, tai pikemminkin sykevika, on todennäköisimmin hormonaalinen, ja utr ei vain voinut aiheuttaa M.

Olik80, yritin soittaa minulle dufom kuukautta. Tämän seurauksena 11 päivää M.: n peruuttamisen jälkeen, ja minulla oli prog 2, 5% pistettiin 3 päivän ajan. 4 jälkeen tuli M.

Olik80, ja minulla oli tämä, ei ollut kuukausittaisia ​​jaksoja noin 2 kuukautta tai jopa enemmän. Totta, duphaston nimitettiin kutsumaan heitä, he sanoivat, että kun vietettiin päivän jälkeen 2-3, kuukautiset tulee tulla, mutta minulla ei ollut 13 päivää, palasin lääkärille, ja hän kirjoitti minulle jälleen duphaston, juo vielä 10 päivää. Mutta join ensimmäisen pillerin ja tulin kuukausittain. Yleensä lääkärit sanovat, että jos 14 päivän kuluessa he eivät tule kuukausittain, sinun on otettava yhteyttä

Mikroula, miten voin nähdä kuinka monta huolimaton lääkäri! Heidän täytyy kiivetä ja kiivetä vasta kunnes saat vastaukset!

Natusik79, se on varmasti! Niitä, luultavasti duphastonia ja niitä, joita hoidetaan jonkinlaisella ihmelääkkeellä, pidetään päästöinä kaikista sairauksista!