Viivästys kirjautumisen peruuttamisen jälkeen

Hormonaalinen ehkäisy on yksi luotettavimmista ehkäisymenetelmistä ja eri hormonaalisten häiriöiden korjaamisesta naisilla. Tähän tarkoitukseen käytettävät lääkkeet - yhdistetyt suun kautta otettavat ehkäisyvalmisteet sisältävät syntetisoituja naarashormoneja: etinyyliestradiolia ja erilaisia ​​progestiinejä.

Yleistä tietoa lääkkeestä Logest

Logest - monodoosinen yhdistetty oraalinen ehkäisyvalmiste. Sen koostumus sisältää 0,075 mg gestodeenia ja 0,02 mg etinyyliestradiolia. Pearl-indeksi, kun sitä annetaan asianmukaisesti, on alle 1, mikä tarkoittaa, että lääkkeellä on korkea ehkäisyvaikutus, joka ilmenee seuraavista syistä:

 • endometriumin muutokset, jotka vähentävät implantaation todennäköisyyttä;
 • ovulaation sorto;
 • lisätä kohdunkaulan liman viskositeettia.

Lääkkeellä on parantavia ominaisuuksia, sitä käytetään:

 • rikkoutuneen kuukautiskierron palauttaminen;
 • premenstruaalisen oireyhtymän hoito;
 • vähentää hyvänlaatuisten rintasairauksien esiintyvyyttä;
 • endometrioosin ja kohdun fibroidien ehkäisy;
 • kohdunulkoisen raskauden ehkäisy;
 • lisääntymisjärjestelmän syövän ehkäisy.

Kun otat Logestia, se vähentää kipua ja verenmenetyksen voimakkuutta 60–90 prosentissa naisista.

Lääkkeen pääasiallinen farmakologinen vaikutus on estää hypotalamuksen GnRH: n synteesiä, minkä seurauksena aivolisäkkeen aiheuttama FSH: n ja LH: n erittyminen estetään ja anovulaatio kehittyy. Logestin hormonien pitoisuudet ovat paljon alhaisemmat kuin näiden hormonien fysiologiset normit naisen kehossa, joten kuukautiskierron ensimmäisessä (follikulaarisessa) vaiheessa endometriumin funktionaalinen kerros ei lisäänny, ja toisessa vaiheessa (luteaali) - epätäydellinen erittymisvaihe.

Kiinnitä huomiota! Lääke on vasta-aiheinen käytettäväksi seuraavien patologisten tilojen läsnä ollessa:

 • tromboosi ja tromboembolia;
 • angina, ohimenevä iskeeminen hyökkäys;
 • laskimo- tai valtimotromboosin riskitekijät;
 • migreeni;
 • diabetes, jossa on verisuonten komplikaatioita;
 • haimatulehdus;
 • maksan vajaatoiminta;
 • maksakasvaimet;
 • Lisääntymisjärjestelmän elinten ja rintarauhasen ZNO;
 • verenvuoto ilman syytä;
 • raskaus;
 • imetys;
 • Yliherkkyys lääkkeen Logest-aineelle.

Logest: opetus- ja vastaanottojärjestelmä

Logest on tablet-lääke, voit aloittaa sen ottamisen, jos nainen ei ottanut hormonaalisia ehkäisyvalmisteita edellisen kuukauden aikana. Logest voidaan ottaa kuukautisten ensimmäisestä päivästä, eli kuukautiskierron ensimmäisestä päivästä, yhdestä tabletista päivässä, mieluiten samaan aikaan pakkauksessa ilmoitetun järjestelmän mukaisesti, 21 päivän ajan. Sitten tulee seitsemän päivän tauko, jonka aikana on yleensä kuukautisten kaltainen reaktio.

Jos on tarpeen vaihtaa Logestiin toisesta hormonilääkkeestä, Logest-vastaanotto tulee aloittaa seuraavana päivänä sen jälkeen, kun viimeinen paketti vanhasta paketista on humalassa tai emättimen renkaan tai laastarin poistamispäivänä.

On tärkeää! Jos jostain syystä Logestin vastaanotto ei käynnisty heti, niin lääkkeen ottamisen ensimmäisen seitsemän päivän aikana tarvitaan lisäesteiden ehkäisyä, koska munasarjojen säätäminen hypotalamuksen avulla tukahdutetaan seitsemän päivän kuluessa.

Jos nainen on unohtanut ottaa pillerin, mutta alle 12 tuntia on kulunut siitä hetkestä, kun pilleri olisi pitänyt juoda, niin ehkäisymenetelmä on edelleen olemassa, sinun täytyy juoda pilleri pian ja juoda seuraava säännöllisesti.

Jos yli 12 tuntia on kulunut, ota myös pilleri juuri niin pian kuin mahdollista, ja seuraava annos tavalliseen aikaan, mutta esteiden ehkäiseminen on välttämätöntä seuraavien seitsemän päivän ajan.

Miten kuukautiset muuttuvat Logest-hoidon aikana?

Logest-hoitoa saavien potilaiden verenhukan kestoa ja määrää on pienennettävä. Kuukausittain Logesthe on tuskallinen. Säännöllinen jakso on myös määritettävä (28 päivää). Kuukautisten sijasta ilmestyy ns. Kuukautisten kaltainen reaktio.

Logest ja vähäinen kuukausittain

Lääkkeen pienet annokset eivät aiheuta voimakkaita muutoksia endometriumin toiminnallisessa kerroksessa, eikä se kasva yhtä paljon kuin fysiologisessa tilassa. Pitkäaikaisessa annostelussa Logest kehittää vähitellen atrofisia muutoksia endometriumissa gestageenikomponentin vaikutuksesta, mikä johtaa kuukautiskierron määrän vähenemiseen. Kuukausittain voi mennä 2 päivää, ja jotkut naiset voivat lopulta lakata kokonaan.

Logest ja ruskea kuukausittain

Ruskea purkaus on pieni määrä verta, jolla on emättimen erittyminen. Normaalisti ruskea purkaus voi tapahtua kuukautisten lopussa, mutta enintään 1-2 vuorokaudessa. Ruskean purkauksen esiintymistä havaitaan usein potilailla, jotka saavat COCKia, erityisesti Logestia, ja se liittyy yleiseen kuukautisten toiminnan muutokseen.

Kuukausittain, kun hyytymät ovat Logestin taustalla

Menstruation aikana vapautuneet hyytymät ovat repeytyneen endometriumin ja kertyneen veren hiukkasia. Tämä ilmiö esiintyy, kun endometriumia on liiallinen ja antikoagulanttientsyymejä ei ole. Pieninä määrinä ne löytyvät normaalisti, myös Logestin vastaanoton aikana, eikä tätä pidetä patologiana. Kuitenkin, jos hyytymät ovat suuria ja niillä on epämiellyttävää hajua, ne voivat olla oireita esimerkiksi endometrioosin, fibroidien, polyp- ja endometriumin hyperplasiasta.

Mitä päivää menstruatiot tulevat?

Logestin vastaanoton aikana kuukautiset alkavat seitsemän päivän tauon ensimmäisestä päivästä, mutta jos kuukautiset tai aikaisemmin alkaneet ajankohdat viivästyivät, se ei ole kauheaa. Ensimmäiset kolme kuukautta, kun keho sopeutuu uusiin hormonien annoksiin, ja sitten säännöllinen sykli vahvistetaan.

Valinta syklin keskellä Logestin ottamisen aikana

Väliaikainen verenvuoto Logestin saannin aikana, kun sitä annetaan asianmukaisesti, voi esiintyä 2–3 jaksossa, ja tämä ei saisi aiheuttaa huolta, ja myöhemmissä syklien sykleissä ei ole. Tässä tapauksessa on välttämätöntä jatkaa lääkkeen ottamista järjestelmän mukaan.

Muut verenvuodon syyt syklin keskellä ovat:

 • Raskaus, jos on olemassa tekijöitä, jotka vähentävät ehkäisyvaikutusta Logest.
 • Logestin väärä vastaanotto (tablettien ottaminen, tablettien ennenaikainen vastaanotto);
 • Oksentelu tai ripuli vähentää lääkkeen vaikutusta heikon imeytymisen takia.
 • Äkillinen ruokavalion muutos (nälkä, lihan kieltäminen, alkoholin väärinkäyttö) ja nopea painonpudotus;
 • Epilepsialääkkeiden ja barbituraattien hyväksyminen;
 • Sairaudet, jotka itsessään voivat debytoida keskisyklin verenvuodolla: kohdun fibroidit, endometrioosi, endometriumin hyperplasia, kohdunkaulan ja kohdun maligniteetit sekä lantion tulehdukselliset sairaudet.

Jos kolmen tai useamman jakson aikana kuukausittain kulkee 2 kertaa kuukaudessa, sinun täytyy miettiä lääkkeen vaihtamista.

Logestin jälkeen ei ole aikoja: miksi?

Jos kuukausittain ei tullut Logestin ottamisen jälkeen, ensimmäinen vaihe on poistaa raskaus ultraäänitutkimuksella ja testillä hCG: llä. Jos raskaus ei ole tullut, voit jatkaa lääkkeen ottamista tavalliseen tapaan.

On mahdollista, että pitkittyneen, toisin sanoen lääkkeen jatkuvan antamisen vuoksi kuukautisia ei tapahdu kuukautisten alkamisen viivästyttämiseksi. Jos lääke otettiin tavalliseen tapaan, kuukautisten puuttuminen voi johtua endometriumin atrofiasta.

Jos seitsemän päivän tauon jälkeen Logestin ei-kuukautisten peruuttamisen jälkeen seuranta on tarpeen kolmen kuukauden ajan, ja jos kuukautiset eivät näy - tutkimus (lantion elinten ultraääni, FSH: n, LH: n, TSH: n, prolaktiinin verikoe). Tutkimuksen aikana saaduista tuloksista riippuen hoitoa säädetään. Esimerkiksi amenorrea voi johtua hypotyreoosista, ja suuret kilpirauhasen stimuloivan hormonin pitoisuudet lisäävät prolaktiinin eritystä. Ja hyperprolaktinemia tukahduttaa ovulaation FSH: n ja LH: n estävän vaikutuksen vuoksi.

Lisäksi suun kautta otettavat ehkäisyvalmisteet yksinään aiheuttavat hyperprolaktinemiaa. Toinen syy, että Logestin lakkauttamisen jälkeen ei ole jaksoja - hypogonadotrooppinen munasarjojen vajaatoiminta. Se johtuu myös FSH: n ja LH: n pitoisuuden vähenemisestä, joka ei voi vaikuttaa munasarjaan ja laukaista sukupuolihormonien tuotantoa siinä: estrogeenit ja progesteroni.

Kuukausittainen Logeste menee pitkälle, älä lopeta

Kuukausittaiset jaksot eivät pääty Logestin vastaanottoon, mikä johtuu usein estrogeenisen komponentin pienestä annoksesta valmisteessa, koska se on mikrolevitysvalmiste (sisältää 0,02 mg etinyyliestradiolia). Naisen veriplasmassa oleva estrogeenitaso on suurempi kuin valmisteessa, eikä keholla ole ollut aikaa tottua uusiin annoksiin.

Jos kuukausittain hankitaan vakavan verenvuodon luonne, on tarpeen pysäyttää se. Hormonaalista hemostaasia varten voidaan käyttää yksivaiheisia pieniannoksisia valmisteita, jotka sisältävät 30 μg etinyyliestradiolia (esim. Regulon) kaavion mukaan: 4 tablettia ensimmäisenä päivänä, 3 tablettia toisessa, 2 tablettia kolmannessa annostuspäivänä ja 21 päivää.

Miten ottaa Logestia kuukautisten viivyttämiseksi?

Hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden avulla voit säätää kuukautiskiertoa, mukaan lukien voit lykätä seuraavien kuukautisten päivää. Tätä varten sinun on aloitettava huumeiden Logestin uusi paketti heti, kun edellinen on päättynyt keskeytyksettä kuukauden ajan. Kun otat pillereitä toisesta pakkauksesta, se voi olla tiputtelua. Voit ottaa pillereitä ilman taukoa niin kauan kuin tarvitset tai kunnes toinen paketti on valmis. Sitten seitsemän päivän tauon jälkeen voit aloittaa tablettien nauttimisen kolmannesta paketista.

Miten kuukausittain vastaanotetaan kirjautumisen aikana

Hormonaaliset ehkäisyvalmisteet ovat nykyään tärkein tapa suojata ei-toivotusta raskaudesta. Eri huumeiden vaikutus eroaa kuitenkin merkittävästi toisistaan, joten monet naiset ovat kiinnostuneita siitä, miten kuukautiset tapahtuvat kirjautumisen aikana.

Käsitelty lääke täyttää ehkäisymenetelmän nykyaikaisen gynekologian kaksi päävaatimusta: minimoida naisen kehon hormonaalinen kuormitus ja käyttää selektiivisiä progestiinejä ehkäisymenetelmän saavuttamiseksi. Nämä aineet vastaavat päähormoneja, jotka on tuotettu naisten kehossa kuukautiskierron toisessa vaiheessa.

Lue tämä artikkeli.

Syyt hormonaalisen ehkäisyn käyttöön

Tämän lääkkeen määräämisen päätarkoitus on raskauden estäminen. Logestin ehkäisevä vaikutus johtuu ovulaation voimakkaasta tukahduttamisesta potilaassa ja löysän liman fysiologisten ominaisuuksien muutoksesta kohdunkaulan kanavassa.

Joskus tapahtuu, että kirjautumisen jälkeen ei ole kuukautisia, mutta tällä lääkkeellä on useita positiivisia ominaisuuksia. On suositeltavaa käyttää seuraavia patologisia tiloja:

 • Kliinisesti todistettu rooli tämän lääkkeen vähentämiseksi riskiä kehittää hyvänlaatuisia ja pahanlaatuisia kasvaimia naisten sukuelinten.
 • Logestia käytetään laajalti raskaiden jaksojen ehkäisyyn ja rautapulan anemian mahdolliseen esiintymiseen näillä potilailla.
 • Jos nainen käyttää lääkkeitä, joilla on paljon hormonien käyttöä ehkäisymenetelmiin, niin kohdunulkoisen raskauden todennäköisyys tai kystisten muutosten muodostuminen munasarjoissa on korkea. Logest vähentää näitä riskejä 2-3 kertaa.

Kun logesta käytetään, kuukautisten viivästyminen muuttuu normaaliksi, mutta lääkkeen poistamisen myötä naisen kuukautiskierto palautuu nopeasti.

Hormonaalisen ehkäisyn toiminta

Säännöt lääkkeen ottamisesta

Ennen hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden käyttöä naisen tulee saada asianmukaista neuvontaa asiantuntijoilta. Kuten kaikki hormonaaliset lääkkeet, logest muuttaa potilaan hormoneja, joten tämän lääkkeen itsenäinen käyttö voi johtaa naisen erilaisiin terveysongelmiin.

Ensimmäinen kokemus hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden käytöstä

Asiantuntijat suosittelevat kirjautumisen käyttöä potilailla, jotka eivät ole aikaisemmin kohdanneet hormonaalisia pillereitä raskauden ehkäisemiseksi. Lääke on määrätty 1 kapseli päivässä, mieluiten illalla 2 - 3 tuntia ennen nukkumaanmenoa.

Hoidon kulku on merkitty itse pakkaukseen, ja se on 21 päivää, jota seuraa viikon mittainen tauko. Yleensä tänä aikana naiset huomaavat verenvuodon olemassaolon emättimestä, mutta on tilanteita, joissa ei ole kuukautisia sen jälkeen, kun logest on peruutettu.

Tämä vaihtoehto on mahdollista, mutta useimmiten verenvuoto ei lopu edes 2–3 päivän kuluttua lääkkeen ottamisesta seuraavasta pakkauksesta. Jos tällaisia ​​häiriöitä ilmenee, ota yhteyttä lääkäriin korjataaksesi lääkkeen saanti tai peruuta se.

Lääkkeen tarkoitus IUD: n poistamisen tai muiden OK: n käytön lopettamisen jälkeen

Useimmat asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että keskeyttämällä tabletoidun hormonaalisen suojan raskaudesta nainen voi vaarantaa lapsen. Tämä johtuu naisten kehon hormonaalista muutoksesta, kun näitä lääkkeitä käytetään.

Siksi logest merkitsee sellaista potilaiden kontingenssia muiden ehkäisyvälineiden lopettamisen jälkeen. On olemassa vaihtoehtoja, kun lääkäri suosittelee, että nainen kestää viikon pituisen tauon ennen siirtymistä kyseiseen lääkkeeseen.

Tällaiset suositukset liittyvät yleensä kuukautiskierron tiettyihin häiriöihin. Jos potilas joskus ei ota hormonaalisia lääkkeitä käsitteestä, ei ole suositeltavaa seksiä tai käyttää kondomia.

Koska kuukausittain sisäänkirjautumisen aikana ei aina aloiteta tiettynä päivänä, IUD: n poistamisen jälkeen on suositeltavaa ottaa välittömästi erityisiä pillereitä. Täydellisen ehkäisymenetelmän saavuttamiseksi on suositeltavaa yhdistää tämän ehkäisymenetelmän käyttö muihin ehkäisymenetelmiin 7–10 päivän ajan.

Hormonaalisten pillereiden käyttö syntymästä synnytyksen tai keskenmenon jälkeen

Tämän suojausmenetelmän käyttö raskauden jälkeen synnytyksen jälkeen voi alkaa 3-4 viikon kuluttua. Yleensä tänä aikana naiset välttävät sukupuoliyhteyttä, mutta joidenkin kansojen erityispiirteet ja kansalliset perinteet on otettava huomioon.

Hormonaalisten ehkäisyvälineiden käyttöä ei ole osoitettu imettäville potilaille, koska imeväisen kehon korkea sukupuolihormonien määrä on fysiologinen suojamekanismi. Lapsen keinotekoisen ruokinnan aikana kirjautuu ulos heti, kun nainen on normalisoinut kuukautiskierron ja ensimmäiset jaksot ovat kuluneet.

Jos potilas kärsi keskenmenosta pitkään, harkitun lääkkeen käyttömekanismi seuraa synnytyksen jälkeistä suojaa raskauden aikana. Säännöllinen abortti, joka suoritetaan ennen 11–12 raskausviikkoa, antaa sinulle mahdollisuuden määrätä lääkettä leikkauksen jälkeisenä päivänä raskauden lopettamiseksi.

Naisen tulisi olla tietoinen siitä, että abortin jälkeen on tilanteita, joissa hän säännöllisesti ottaa kirjautua, ja hänen aikansa ei pysähdy. Tämä vaihtoehto edellyttää yhteyden ottamista asiantuntijaan. Mahdollinen kuukautisten toimintahäiriö lääkkeen käytön aikana abortin jälkeen.

Katso video hormonaalisen ehkäisyn vaikutuksista:

Vasta-aiheet ja mahdolliset haittavaikutukset

Logest ei ole vaarattomin huume. Sen vaikuttavat aineet voivat aiheuttaa melko vakavia muutoksia naisen sisäelimissä. Asiantuntijat panevat merkille seuraavat asiat:

 • Lääkkeellä on merkittävä vaikutus keskushermostoon. Hänen vastaanottoon liittyy usein päänsärkyä, mielialan vaihteluja. Ahdistus, perusteeton pelko, seksuaalisen toiminnan rikkominen voi ilmetä.
 • Ruoansulatuskanavan ongelmat, kun käytetään logesta, ilmenevät useimmiten erilaisilla dyspeptisillä ilmentymillä. Tämä on pahoinvointi, oksentelu, kouristava kipu vatsassa, häiriintynyt uloste.
 • Melko yleinen seuraus tämän ehkäisyn käytöstä voi olla erilaisten vaurioiden ilmaantuminen naisen kehoon. Mahdollinen vakava kutina, limakalvojen punoitus ja iho.
 • Jokainen hormonaalinen lääke vaikuttaa naisten sukuelinten normaaliin toimintaan. Tämä työkalu ei ole poikkeus. Usein naiset huomauttavat, että he ottavat lokin, niiden jaksot eivät ole saapuneet, rintarauhaset ovat lisääntyneet ja tullut tuskallisia, ja nännien purkautuminen on alkanut häiritä.

Kaikki nämä logestin käytöstä aiheutuvat sivuvaikutukset kuvataan tiivistetysti ja ne on otettava huomioon asiantuntijoilla ennen kuin suositellaan vastaavaa ehkäisymenetelmää nuorelle naiselle.

Logest on 90% imeytynyt suolistoon ja erittyy myrkkyjä sairastavasta naisesta, joten sitä ei suositella käytettäväksi maksan ja mahalaukun kroonisiin sairauksiin. Tämän ehkäisymenetelmän ehdoton vasta-aihe on akuutti ja krooninen haimatulehdus, ensimmäisen ja toisen tyypin diabetes, potilaan yksilöllinen suvaitsemattomuus tämäntyyppisille naishormoneille.

Suosittelemme, että luet artikkeli ehkäisyvälineestä Zoeli. Sieltä saat tietoa lääkkeen tarkoituksesta ja sen käyttösäännöistä, vasta-aiheista ja mahdollisista sivuvaikutuksista sekä kuukautiskierron erityispiirteistä pillereiden ottamisessa ja peruuttamisessa.

Kuukautiskierron ominaisuudet huumeiden ottamisen aikana

Hormonaalisten lääkkeiden hyväksyminen ei-toivotun raskauden ja erityisesti logon estämiseksi aiheuttaa voimakkaan iskun naisen hormonaalista taustaa vasten. Samalla mahdolliset kuukautiskierron vaihtelut ovat mahdollisia.

Kuukausiviive

Useimmiten naiset sanovat, kun käytät tätä ehkäisyä viivästyneitä kuukautisia. Yleensä tämä tila ilmenee verisen emättimen purkautumisena lääkkeen käytön 3-5 päivänä. Tällöin normaalit jaksot voivat alkaa 14. - 16. päivänä tällaista ehkäisyä. Kirjallisuudessa kuvataan tapauksia, joissa useiden syklien saostuminen tapahtuu samanaikaisesti kirjautumisen yhteydessä.

Riski tässä tilanteessa ei ole sen arvoista. Koska suositukset tämän säilytysmenetelmän käyttämisestä, kuukautisten viivästymistä pidetään mahdollisena vain 5–10%: ssa naisista, sinun tulee välittömästi kääntyä lääkärin puoleen. Vaikka asiantuntijat väittävät, että tämä lääkitys takaa raskauden suojan 98%: ssa tapauksista, eri törmäykset ovat mahdollisia. Kaikki testit voivat antaa virheellisiä tuloksia, ja nainen voi tulla raskaaksi.

Ei kuukausittain kirjautumisen yhteydessä

Monien tekijöiden mukaan tämän ehkäisymenetelmän käyttö voi aiheuttaa kuukautisten täydellisen puuttumisen potilaassa. Useimmissa tapauksissa tällainen rikkominen on yksinkertaisesti sattumaa, ja tällainen kuukautiskierron epäonnistuminen johtuu naisten sukupuolielinten erilaisista tulehduksellisista sairauksista.

Lisäksi monet naiset totesivat, että jos he ottivat kirjautua, kuukautiset alkoivat varhain. Tämä johtuu naisten sukupuolihormonien - gestodeenin ja etinyyliestradiolin - keinotekoisten analogien valmistuksesta. Nämä aineet täyttävät täysin naispuolisen kehon vaikutusmekanismin progesteroniin, joka on vastuussa kuukautiskierron säätelystä.

On välttämätöntä muistuttaa suurimman osan oikeudenmukaisesta sukupuolesta, että hormonaaliset ehkäisyvalmisteet ovat riittävän vakavia lääkkeitä. Niiden vaikutus naisten kehoon voi vaikuttaa useimpien elinten ja potilasjärjestelmien toimintaan. Näiden lääkkeiden itsenäinen käyttö auttaa naisia ​​välttämään ei-toivottua raskautta voi aiheuttaa peruuttamattomia häiriöitä hormonisysteemissä, johtaa vakavaan myrkytykseen ja aiheuttaa useimpia patologioita. Kaikki naisten hormonien kokeilut voivat pysyvästi estää naista saamasta lapsia.

Viivästys kirjautumisen peruuttamisen jälkeen

Raskaus COC: n peruuttamisen jälkeen

Munasarjan koko ja ääriviivat

Tavallisesti munasarjojen koko on: 25 mm leveä, 30 mm pitkä ja 15 mm paksu. Yhden munasarjan normaali tilavuus voi vaihdella 2-8 kuutiometriä. Munasarjojen koon tai määrän lisääntymistä voidaan havaita sellaisissa sairauksissa, kuten munasarjojen monirakkulatoireyhtymä, ooforiitti (munasarjojen tulehdus).

kyllä, tietysti, mutta mielestäni se kaikki on tietysti yksinkertaisella tavalla, samoin kuin kohdun koon kanssa, jossain he kirjoittavat, että normi on 4 cm pitkä ja muissa lähteissä se on 7 cm pitkä ja 4 cm on kirjoitettu lapselliseksi kohdun, olen melkein pyörtynyt.


ja testit eivät tehneet? Juoin puoli vuotta, ja ensimmäisessä syklin aikana minulla oli yksi np, miten viive alkoi pakotin mieheni tekemään testejä ajattelin, että heillä ja hänellä olisi raitoja)))

Peruuta OK. LOGEST

Sain normaalia yhden kuukauden kuluttua, kun lopetin.

ja lääkäri kertoi minulle vähintään 3 pakkausta

Kuukausi vastaanoton päätyttyä OK.

Löysin sinut. ))) sama roska... Tänään minulla on kahdeksas viivästyspäivä, ja vatsaani jo vetää kaksi viikkoa... olemme olleet kondomin suojaamia, testit ovat negatiivisia... ymmärrän sinäkin, koska OK: n peruuntuminen, vatsaasi veti?

Olin rekisteröitynyt täällä Duphaston, tänään juon 3 päivää, ja 11 päivää viivästystä, vatsani vetää... testit ovat negatiivisia, ultraääni on tyhjä. mutta kaikki olen kaikki minun hermostani... Odotan aikaa kuin koskaan ennen.

Peruutuksen jälkeen syklin aikana oli jotain kauheaa, sitten 14 päivän viiveitä, sitten aikaisemmin viikon kuluttua. Joten puoli vuotta ei ole vielä tullut raskaaksi.

Oma suunnittelu

ehkäisy on paljon kirjeitä. mitä luulet? artikkeli ja arvostelut eivät ole kaikkia arvosteluja

tässä on toinen luku, gynekologi kirjoittaa, yhtäkkiä se on hyödyllinen

"Claira kuuluu NOK: n luokkaan - luonnollisiin suun kautta otettaviin ehkäisyvälineisiin - ja sisältää kahdenlaisia ​​hormoneja. Yksi niistä - estradiolivaleraatti (E2B) - elimistöön nauttimisen jälkeen muuttuu hormoniksi estrogeeniksi. Toinen (progestiini) vaikuttaa myönteisesti endometriumiin ja vähentää tasoa miesten hormonit, jotka parantavat ihon ja hiusten tilaa, vaikutus endometriumiin johtaa kuukautiskierron vähenemiseen, ja useat tutkimukset ovat osoittaneet samoja numeroita - Klayran ottamisen seurauksena verenmenetys vähenee enemmän Tämä on itsessään kätevä missä tahansa alkutilanteessa, ja naisille, jotka kärsivät raskasta ja pitkää aikaa, se on vain pelastus, ja tällaisissa tapauksissa Clire auttaa säilyttämään sekä elämänlaadun että suorituskyvyn.

Tabletit otetaan päivittäin keskeytyksettä. Välimuisti sisältää 26 aktiivista tablettia ja 2 "nukkeja", jotka ovat erittäin käteviä syklin ohjaamiseksi. Käytetään dynaamista annostusohjelmaa: syklin päivästä riippuen pillerit vähentävät asteittain yhden hormonin tasoa ja lisäävät toisen tasoa.

Clairin ehkäisyn tehokkuus on hyvin korkea - vain 3,4 naista 1000: stä, jotka ottivat pilleriä raskaaksi. Tutkimuksia tehtiin 18–50-vuotiaiden naisten keskuudessa. Pearl-indeksi 0,34 on erittäin hyvä indikaattori luotettavuudesta.

Näin ollen Klayra on ainutlaatuinen lääke, joka ratkaisee paitsi suojan, mutta myös helpottaa kuukautisten kulkua.

Lääketieteellisen periaatteen näkökulmasta "älä vahingoita", pidän myös Clyraa - tänään se on turvallisin oraalinen lääke, se on täysin ainutlaatuinen, koska on olemassa luonnollisia naisen hormoneja. ”Näin ollen svetlanabergal.livejournal.com/27115.html

on hyvin huolestuttavaa, kun henkilö, jolla ei ole mitään yhteyttä hiusten peittämisestä lääketieteeseen, alkaa yhtäkkiä kirjoittaa tällaisesta vakavasta aiheesta OK: ksi. Minulla on noin 8 vuoden kokemus vahvimmista kasvojen furunkuloosista, jossa on jatkuva kirurginen toimenpide, kaukainen munasarjakysta ja sitten toisen munasarjan endometrioosin. Vain kun aloin juoda Janineä, tunsin olevani mies. 3, 5 vuotta ilman mitään ongelmia, ei kiehua, ei tuskallisia aikoja. endometrioosi ei kasvanut. peruutettu OK, sain raskaaksi 3 kuukautta, nyt poikani on 10 kuukautta, normaali raskaus, helppo synnytys, kaikki on kunnossa lapsen kanssa. Tietenkin, sinun ei pitäisi juoda juuri niin ja kaikkea, mutta tapauksessani he pelastivat minut. jos minun hormonaalisia ongelmia ei otettu hallintaan, olisin luultavasti kaikki toiminut ja toiminut uudelleen eikä voinut olla äiti! Suunnittelen toisen lapsen ja siksi juon OK edelleen, koska endometrioosin ongelmaa raskauden ja synnytyksen aikana ei ratkaista.

Käsikirja kysymyksistä ja vastauksista ok 1: stä

Tyttöjen ehkäisyvalmisteet

tässä on toinen luku, gynekologi kirjoittaa, yhtäkkiä se on hyödyllinen

"Claira kuuluu NOK: n luokkaan - luonnollisiin suun kautta otettaviin ehkäisyvälineisiin - ja sisältää kahdenlaisia ​​hormoneja. Yksi niistä - estradiolivaleraatti (E2B) - elimistöön nauttimisen jälkeen muuttuu hormoniksi estrogeeniksi. Toinen (progestiini) vaikuttaa myönteisesti endometriumiin ja vähentää tasoa miesten hormonit, jotka parantavat ihon ja hiusten tilaa, vaikutus endometriumiin johtaa kuukautiskierron vähenemiseen, ja useat tutkimukset ovat osoittaneet samoja numeroita - Klayran ottamisen seurauksena verenmenetys vähenee enemmän Tämä on itsessään kätevä missä tahansa alkutilanteessa, ja naisille, jotka kärsivät raskasta ja pitkää aikaa, se on vain pelastus, ja tällaisissa tapauksissa Clire auttaa säilyttämään sekä elämänlaadun että suorituskyvyn.

Tabletit otetaan päivittäin keskeytyksettä. Välimuisti sisältää 26 aktiivista tablettia ja 2 "nukkeja", jotka ovat erittäin käteviä syklin ohjaamiseksi. Käytetään dynaamista annostusohjelmaa: syklin päivästä riippuen pillerit vähentävät asteittain yhden hormonin tasoa ja lisäävät toisen tasoa.

Clairin ehkäisyn tehokkuus on hyvin korkea - vain 3,4 naista 1000: stä, jotka ottivat pilleriä raskaaksi. Tutkimuksia tehtiin 18–50-vuotiaiden naisten keskuudessa. Pearl-indeksi 0,34 on erittäin hyvä indikaattori luotettavuudesta.

Näin ollen Klayra on ainutlaatuinen lääke, joka ratkaisee paitsi suojan, mutta myös helpottaa kuukautisten kulkua.

Lääketieteellisen periaatteen näkökulmasta "älä vahingoita", pidän myös Clyraa - tänään se on turvallisin oraalinen lääke, se on täysin ainutlaatuinen, koska on olemassa luonnollisia naisen hormoneja. ”Näin ollen svetlanabergal.livejournal.com/27115.html

Pidän mieluummin kynttilöistä, niiltä, ​​joita käytin, sopivimmista nonoksynolikynttilöistä, ne ovat kaikkein kätevimmät.

Tyttöjen ehkäisyvalmisteet

tässä on toinen luku, gynekologi kirjoittaa, yhtäkkiä se on hyödyllinen

"Claira kuuluu NOK: n luokkaan - luonnollisiin suun kautta otettaviin ehkäisyvälineisiin - ja sisältää kahdenlaisia ​​hormoneja. Yksi niistä - estradiolivaleraatti (E2B) - elimistöön nauttimisen jälkeen muuttuu hormoniksi estrogeeniksi. Toinen (progestiini) vaikuttaa myönteisesti endometriumiin ja vähentää tasoa miesten hormonit, jotka parantavat ihon ja hiusten tilaa, vaikutus endometriumiin johtaa kuukautiskierron vähenemiseen, ja useat tutkimukset ovat osoittaneet samoja numeroita - Klayran ottamisen seurauksena verenmenetys vähenee enemmän Tämä on itsessään kätevä missä tahansa alkutilanteessa, ja naisille, jotka kärsivät raskasta ja pitkää aikaa, se on vain pelastus, ja tällaisissa tapauksissa Clire auttaa säilyttämään sekä elämänlaadun että suorituskyvyn.

Tabletit otetaan päivittäin keskeytyksettä. Välimuisti sisältää 26 aktiivista tablettia ja 2 "nukkeja", jotka ovat erittäin käteviä syklin ohjaamiseksi. Käytetään dynaamista annostusohjelmaa: syklin päivästä riippuen pillerit vähentävät asteittain yhden hormonin tasoa ja lisäävät toisen tasoa.

Clairin ehkäisyn tehokkuus on hyvin korkea - vain 3,4 naista 1000: stä, jotka ottivat pilleriä raskaaksi. Tutkimuksia tehtiin 18–50-vuotiaiden naisten keskuudessa. Pearl-indeksi 0,34 on erittäin hyvä indikaattori luotettavuudesta.

Näin ollen Klayra on ainutlaatuinen lääke, joka ratkaisee paitsi suojan, mutta myös helpottaa kuukautisten kulkua.

Lääketieteellisen periaatteen näkökulmasta "älä vahingoita", pidän myös Clyraa - tänään se on turvallisin oraalinen lääke, se on täysin ainutlaatuinen, koska on olemassa luonnollisia naisen hormoneja. ”Näin ollen svetlanabergal.livejournal.com/27115.html

Kieltäydyin pillereistä leikkausta varten. Saan painoa heti heille. kokeillut eri. jostain hän koki kipua, toiset olivat kiinni. meni lääkärille, otti hyvän ei-hormonaalisen lääkkeen, nonoksynolin yhdessä. Käytän näitä kynttilöitä, enkä tiedä surua itselleni. lääke saksa. lääkäri sanoo, että suojelun taso on kuin kondomit, joten mitä nämä tabla

Täällä olen taipuvainen suullisiin ehkäisyvalmisteisiin, yhä tehokkaampaan suojaan. Elena Illarionov, oletko käyttänyt Beloria pitkään? tottui niihin pitkään? Lääkäri suositteli niitä minulle sekä ehkäisymenetelmänä että keinona puhdistaa iho (akneongelmat).

raskaus tai hormonaalinen vajaatoiminta?

ja testi ei ole vaihtoehto tehdä?

Onnellinen viesti. Raskaus PCOS +: lla itsestäsi lyhyesti.

17. marraskuuta? Olen rukoillut 6 vuotta, minulla ei ole toivoa. Juuri nyt juon Marvelonia. Seuraava sykli tarkistaa munanjohtimien läpinäkyvyyttä, luottaen siihen, että he löytävät enemmän satoja haavoja. Myöskään voimaa, toivoa ja uskoa ei ole. Olen jo asettanut ristin, että kaikki on hyvä, ei täysivaltainen nainen - se on asia. Ja teille olen teille erittäin onnellinen, onnellisuus ja terveys

Se muuttuu erittäin iloiseksi tällaisista tarinoista, kasvaa terveeksi))) Minulla on myös polystyyttinen, läpäissyt lapar, nyt olen innostava, en voi pisteet, koska taistelen, olen 23-vuotias, minulla on aikaa, jokainen sykli on sota kuin)

Onnittelut, kuinka ilo lukea tällaisia ​​viestejä ja tietää, että ihmeitä tapahtuu, olet antanut minulle tällaisen toivon. Olemme odottaneet ja uskoneet Jumalan ihmeeseen lähes 5 vuotta, me rukoilemme toivoa vain Jumalassa. Terveys sinulle ja lapsellesi, helppo raskaus.

10 oraalisen ehkäisyn salaisuutta

tässä on toinen luku, gynekologi kirjoittaa, yhtäkkiä se on hyödyllinen

"Claira kuuluu NOK: n luokkaan - luonnollisiin suun kautta otettaviin ehkäisyvälineisiin - ja sisältää kahdenlaisia ​​hormoneja. Yksi niistä - estradiolivaleraatti (E2B) - elimistöön nauttimisen jälkeen muuttuu hormoniksi estrogeeniksi. Toinen (progestiini) vaikuttaa myönteisesti endometriumiin ja vähentää tasoa miesten hormonit, jotka parantavat ihon ja hiusten tilaa, vaikutus endometriumiin johtaa kuukautiskierron vähenemiseen, ja useat tutkimukset ovat osoittaneet samoja numeroita - Klayran ottamisen seurauksena verenmenetys vähenee enemmän Tämä on itsessään kätevä missä tahansa alkutilanteessa, ja naisille, jotka kärsivät raskasta ja pitkää aikaa, se on vain pelastus, ja tällaisissa tapauksissa Clire auttaa säilyttämään sekä elämänlaadun että suorituskyvyn.

Tabletit otetaan päivittäin keskeytyksettä. Välimuisti sisältää 26 aktiivista tablettia ja 2 "nukkeja", jotka ovat erittäin käteviä syklin ohjaamiseksi. Käytetään dynaamista annostusohjelmaa: syklin päivästä riippuen pillerit vähentävät asteittain yhden hormonin tasoa ja lisäävät toisen tasoa.

Clairin ehkäisyn tehokkuus on hyvin korkea - vain 3,4 naista 1000: stä, jotka ottivat pilleriä raskaaksi. Tutkimuksia tehtiin 18–50-vuotiaiden naisten keskuudessa. Pearl-indeksi 0,34 on erittäin hyvä indikaattori luotettavuudesta.

Näin ollen Klayra on ainutlaatuinen lääke, joka ratkaisee paitsi suojan, mutta myös helpottaa kuukautisten kulkua.

Kun kirjaus on peruutettu, sitä ei ole kuukausittain

Nataley »pe 17. elokuuta 2007 9:41 am

Leso »pe 17. elokuuta 2007 9:52 am

Froxy »Pe 17.8.2007 10:38

Krasotocka »pe 17. elokuuta 2007 4:24 pm

Krasotocka »pe 17. elokuuta 2007 4:24 pm

Krasotocka »pe 17. elokuuta 2007 4:28 pm

Nataley »Ma 20. elokuuta 2007 1:37 am

Nataley »Ma 20. elokuuta 2007 1:40 am

Nataley »Ma 20. elokuuta 2007 1:50 am

tosiasia on, että minulla oli tapana olla säännöllinen sykli, viive oli enintään 1-3 päivää.

Froxy »Ma 20. elokuuta 2007 2:58 pm

joku se tapahtuu, mutta valitettavasti ei kaikille
Hyvin monta, kuten minä ja Nataley, kun he heittivät OK, sykli viivästyy.

Luulen, että Nataley, tämä on vain ensimmäinen sykli, niin kaiken pitäisi kapinoida, kuten se oli ennen, ennen kuin saat OK

Nataley »Ti 21.8.2007 2:13 am

Nataley »to 30.8.2007 7:58

Nataley »to 30.8.2007 7:59

Froxy »to 30.8.2007 3:04

Myshunya_2008 »Thu 30. elokuuta 2007 9:29 pm

Viivästyneet kuukautiset ehkäisyvalmisteiden lakkauttamisen jälkeen

Syyt kuukautisten viivästymiseen hormonaalisten lääkkeiden peruuttamisen jälkeen

Kuolleisuus kuukautiskierron jälkeen ehkäisy pillereitä (OC) voi johtua useista syistä, mukaan lukien raskaus. Suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden ottamisen jälkeen on erittäin helppo kuvitella, koska niiden ottaminen kolmeksi kuukaudeksi tai kauemmin, lähes 100%: n vaikutus ovulaation alkamiseen aiheuttaa peruutuksen. No, sitten, kuten sanotaan, teknologian asia.

Syyt kuukautisten viivästymiseen ehkäisyvalmisteiden lakkauttamisen jälkeen ovat hormonaalisia, mutta väliaikaisia, jos nainen on yleensä terve. Pienet syklihäiriöt voivat olla vain hieman harhaanjohtavia, mutta sitten kaikki on kunnossa. Samanlaisia ​​ongelmia esiintyy usein hyvin nuorilla naisilla ja niillä, jotka ovat hyvin lähellä vaihdevuosien alkamista.

Jos kuukautisten viivästyminen synnytyksenvastaisen pillerin ottamisen jälkeen johtuu raskaudesta, joka on tapahtunut ja jota ei ole suunniteltu - paniikkiin mahdollisesta keskenmenon tai kehityspoikkeamien uhasta sikiössä, koska ennen kuin tämä ehkäisytabletti otettiin, se ei ole sen arvoista. Vaikka raskaus tapahtuisi syklin aikana, kun suun kautta otetut ehkäisyvalmisteet otettiin, tämä voi tapahtua, jos esimerkiksi unohdat pilleriä, lapselle ei aiheudu haittaa. Mutta huume on tietenkin lopetettava.

Menstruation viivästyminen OC: n (reguloni, yariini, jess, logest jne.) Peruuttamisen jälkeen, ottaen dyfaston, postinor - nämä valitukset kuulevat usein gynekologit heidän potilaistaan. Nämä lääkkeet ovat kaikki hormonaalisia. Postinor on hätäavun ehkäisyvalmiste, joka sisältää suuren annoksen hormonia, minkä vuoksi se usein aiheuttaa verenvuotoa ja johtaa syklin rikkomiseen tulevaisuudessa.

Jos vakavat häiriöt ilmenevät tavallisen hormonaalisen ehkäisyn lakkauttamisen jälkeen, elimistössä esiintyvät hormonaaliset häiriöt ovat todennäköisimmin syyllisiä, hormonitestit suoritetaan syklin eri vaiheissa niiden diagnosoimiseksi.

Mitä tulee duphastoniin, tämän lääkkeen, jos sitä käytetään asianmukaisesti, pitäisi johtaa kuukautisiin, provosoida sen alkaminen. Mutta voidakseen tulla kuukausittain, on välttämätöntä peruuttaa huume, eikä aikaisemmin kuin lääkärin suosittelema.

Menstruatiot saattavat viivästyä lääketieteellisen abortin jälkeen, jolloin naisen on myös varmistettava, ettei uusi käsitys ole tapahtunut. Tosiasia on, että pilleri-abortilla naisen lisääntymistoiminto ei heikkene, ja muutama päivä keskenmenon jälkeen voi syntyä uusi ovulaatio. Sukupuolielämässä ilman luotettavaa ehkäisyä uusi raskaus on mahdollista.

Pyydän naisia, jos lääkärit eivät tiedä.. Logestista ja kuukautisten puuttumisesta (sisällä) on sekava.

Löysin myomaa (alku) ja endometrioosia.
lääkäri määritti ensin Yarinin. Otin koko kurssin, mutta lopussa (viimeiset 10 päivää olin hyvin sairas, jopa pahoinvointi), lääkäri määräsi minut juoda logest. sanoi, että hän oli heikompi. Näin. En kuitenkaan tuntenut paremmin.
joi kaksi kurssia (yarin ja logest). ensimmäisessä tapauksessa jaksot olivat normaaleja.
jälkimmäisessä tapauksessa kuukausittain saapui oikea päivä, mutta kesti yhden päivän.
En ole raskaana. Vahvistamattomia.
Logestiin liittyvät ohjeet olivat hämmentyneitä:

”Epäsäännöllistä verenvuotoa (tiputtelua tai läpäisevää verenvuotoa) voi ilmetä yhdistettyjen suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden käytön aikana, erityisesti ensimmäisten käyttökuukausien aikana.

toisin sanoen, miten logesti vaikuttaa minuun liian aikaisin? mutta missä sitten meni aikasi?
ja vielä yksi asia

"Jotkut naiset eivät välttämättä poistu verenvuotoa raskauden aikana. Jos yhdistettyjä suun kautta otettavia ehkäisyvalmisteita otettiin ohjeiden mukaan, on epätodennäköistä, että nainen on raskaana., ennen kuin jatkat lääkkeen ottamista raskauden ulkopuolelle. "

eli jos kuukausittaisia ​​aikoja ei ole, voimmeko jatkaa kirjautumista? Ja jos toinen kerta ei ole kuukausittain, tarvitset kyselyn? Joten mitä?

viivästynyt kuukautiset peruutuksen jälkeen ok

Kysymyksiä ja vastauksia: viivästynyt kuukautiset peruutuksen jälkeen ok

Tervetuloa!
Haluaisin kuulla vaihtoehtoisen ammatillisen mielipiteen terveydestäni, Internetissä on liian paljon ristiriitaisia ​​tietoja, on vaikea tehdä omia päätelmiä oikein.

Olen 24-vuotias. Tärkein ongelma (tai minulle toistaiseksi tuntematon ongelma) on epäsäännöllinen kuukautiskierto. Kuukautiset alkoivat 12-vuotiaana, ja sykli muuttui melkein välittömästi vakaana - 28 päivää. 15-vuotiaana aloin elää seksuaalisesti. Muutama kuukausi myöhemmin päätin siirtyä suun kautta otettaviin ehkäisyvalmisteisiin, ja gynekologin suosituksesta aloitin Regulonin ottamisen. 8 kuukauden sisäänpääsyn jälkeen sain takaisin 10 kg. Kun olet päättänyt seuraavan jakson, päätin olla jatkamatta. Saatu paino tapahtui puolentoista kuukauden kuluttua peruutuksesta ilman erityisiä toimenpiteitä. Koska (noin 16-vuotiaasta) sykliäni ei kuitenkaan ole ennakoitavissa olevia rajoja.
Nuoren kevyydeni vuoksi en käsitellyt sitä lainkaan eikä kuullut lääkäriä. Keskimääräiset sykevaihtelut olivat 22 - 45 päivää. Joskus tapahtui, ettei kuukautisia ollut 2-3 kuukautta. Tähän ei ollut erityisiä ulkoisia syitä. Tämän merkittävästi pienentynyt libido.
Kumppani oli vakio, usean vuoden ajan hän on mieheni, ja me haluamme hyvin paljon lapsen. Toisen kahden kuukauden viiveen jälkeen, joka halusi laittaa terveyteni ennen suunniteltua raskautta, käännyin gynekologin puoleen. Rasvasta löytyi sammakko, ultraäänitutkimus paljasti senttimetrin kokoisen kystan vasemman munasarjan kärjessä (tämä paikka oli hieman tuskallista, kun sitä painostettiin gynekologin tutkimukseen, ja jokapäiväisessä elämässä oli joskus vetovoima tällä alueella).
Gynekologi suositteli Duphastonin juomista 10 vuorokauden ajan, jotta hän voisi vaatia kuukautisia, Terchinanin siemenestä ja Lindinet-20: n juomista kolmeksi kuukaudeksi syklin normalisoimiseksi. Lisäksi tutkitaan endokrinologi. Kystan osalta hän sanoi, että se on niin pieni, ettei ole mitään järkeä käsitellä sitä erikseen - ei, se voi kulkea itsestään. Hän ei löytänyt raskauden vasta-aiheita, päinvastoin, hän sanoi, että he ovat hyvin raskaita peruutuksen taustalla.
Täytin kaikki suositukset. En todellakaan halunnut hyväksyä OKa surullisen kokemuksen takia, mutta Duphastonin aiheuttaman kuukautiskierron jälkeen oli taas kahden kuukauden viive, joten päätin noudattaa suosituksia loppuun asti. Nyt olet saanut toisen vastaanottojakson OK. Jo 3 kg.
Melko välinpitämättömän asenteen omaava endokrinologi ei aiheuttanut mitään luottamusta, hormonien ja ultraäänitutkimusten tulosten mukaan kilpirauhasen mukaan myös kaikki oli normaalia, hän nimitti "Yodbalans" ja lähetti hänet raskaaksi. Totta, kun olen lukenut valtavan määrän tietoa eri lähteistä, epäilen tulosten "normaalia", varsinkin kun havaitsin joitakin hormonihäiriöihin liittyviä oireita.
Seuraavassa esitän analyysitulokset suluissa - ne on ilmoitettu laboratorion vakiomuodossa.
Prolaktiini - 529 mM / l (N = 317 mIU / l (67-726));
Kortisoli - 713 nmol / l (N = 378 nmol / l (150-670));
TSH - 1,45 uIU / ml (N = 1,37 µIU / ml (0,23-3,4));
FREE. T4 - 12,2 pmol / l (N = 10-23,2 pmol / l)).
Kilpirauhanen ultraääni: tyypillisesti echogeenisuus on jonkin verran pienentynyt, ääriviivat ovat selkeät, sileät, molempien lohkojen rakenne on diffuusisesti heterogeeninen, napan oikeassa lohossa on hypoechoic solmu 6 * 5 mm. Oikean lohkon mitat: leveys 20 mm, paksuus 18 mm, pituus 46 mm. Vasemman lohkon mitat: leveys 17 mm, paksuus 15 mm, pituus 45 mm.

Siinä tapauksessa, että kirjoitan: korkeus on 170 cm, paino on 76 kg. Viimeisten kolmen vuoden aikana - noin 15–16 kg. Elämäntapa ja ravitsemus eivät ole muuttuneet. En kuitenkaan tiedä, kuinka paljon tämä liittyy endokriini- tai muiden järjestelmien toimintaan, endokrinologi on varma, että se on millään tavalla. Paramount minulle nyt on minun lisääntymisterveys, kyky tarttua, kantaa ja synnyttää terveellistä vauvaa ilman ongelmia. Vaikka ymmärrän, että kaikkea on tarkasteltava kattavasti, siksi kirjoitan niin yksityiskohtaisesti.

Voisitteko jotenkin kommentoida analyysejäni tai tehdäni johtopäätöksiä terveydestäni? Kumoaa tai vahvista huoleni, ehkä antaa joitakin suosituksia?
Mielestäni tilanne ei näytä normaalilta, toisin kuin lääkäriin.
Toistan, että haluaisin kuulla vaihtoehtoisen ammatillisen mielipiteen, koska ilman asianmukaista koulutusta tietojen määrä runsaasti virallisista lähteistä voi aiheuttaa vain epäilyksiä ja pelkoja.
Olen pahoillani suuresta määrästä tekstiä, ja halusin kuvastaa täysin tilannetta.
Kiitos jo etukäteen!

Hyvää iltapäivää 2 vuotta sitten poistettiin kiireellisesti kysta. Kirurgi kommentoi, että hän oli enometrioidi, mutta johtopäätöksen mukaan oli kirjoitettu, että hänellä oli kysta korpusluutista. On myös käynyt ilmi, että endometrioosi oli ulkoinen. He polttoivat kaiken. Hormonihoidon jälkeen. Jeanine. Ensin otin tauon 63 päivän (kolme kertaa) jälkeen. Ja sitten tavallisella tavalla 21 päivän kuluttua. Kaikki lääkärin määräämät. Peruutuksen jälkeen, joka tapahtui vuosi sitten, sykli palautettiin hyvin pitkään. Palasin jonnekin kuusi kuukautta sitten ja oli vakaa 33-34-35 päivää. Mikään hormonaalinen lääke ei kestä vuoden. Tämän vuoden toukokuussa lensi lomalla. Ensimmäiset juhlapäivät olivat 4 päivän viiveellä. Toinen tuli juuri tämän jälkeen ultraäänen jälkeen (viidentenä päivänä viivästys). Oikean munasarjan ultraäänen johtopäätöksen mukaan 17 mm: n peräsuolen verisuonitus on kohtalainen. Vasemmassa munasarjassa inkluusio on hypoechoic, jonka mitat ovat 22'16'21.

Kysymykseni on seuraava. Mikä tämä sisällyttäminen on? Tämä johtuu aikaisemmista tapahtumista tai ei. Mitä se tarkoittaa, että vasemmalla ja oikealla munasarjalla on jotain yhdessä paikassa ja toisessa se on mukana.

Nastya_1984

peruutuksen jälkeen ei ole kuukausiaikaa (((

Tämä merkintä oli lähetetty 27. syyskuuta 2011. Nastya_1984

14 875 näkymää

4 kommenttia

Suositellut kommentit

Luo tili tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Jätä kommentti on oltava jäsen.

Luo tili

Kirjaudu tilille. Tämä on helppoa!

Kirjaudu sisään

Oletko jo jäsen? Kirjaudu sisään täällä.

Aktiviteetti

Onko puutarha-alan työntekijöiden käyttäytyminen oikein angioedeeman tapauksessa?

Redbreezz kommentoi AIessan kysymystä

Tietoja mekoista korporat.

Chloe // kommentoi MaxiLightin kysymystä kysymyksissä

tosi tai ankka

Lapka83 kommentoi Apple-kysymystä kysymyksissä

Munasarjojen uupumissyndrooma. IVF ja SIA

PregnantMilady vastasi Аленка_Палёнкаn aiheeseen // lisääntymisteknologioihin: AI, ECO, IKSI

aikataulu

yksinäinen susi-susi vastasi yksinäiseen susi-susi-aiheeseen Tietoja kartoista

ovulaatio

Chloe // kommentoi Daria5555: n kysymystä kysymyksissä

Joulukuussa koemme kaksi raitaa //!

Yana 2013 vastasi Yana 2013: n aiheeseen Tietoja kaavioista

Miten selviytyä avioerosta?

Neispravimaya kommentoi alena221180: n kysymystä kysymyksissä

Ja syöt sipuja.

Redbreezz kommentoi käyttäjän kysymystä. Ihmemaa. kohdassa Kysymykset

Missä iässä nukkui yksi nukkumaan?

peyote kommentoi käyttäjää Pilipushka in Questions

 • Kaikki aktiviteetit
 • tärkein
 • Blogit
 • Nastya_1984
 • peruutuksen jälkeen ei ole kuukausiaikaa (((

Sivuston materiaalien jäljentäminen on mahdollista vain, kun aktiivinen suora linkki on www.babyplan.ru
© 2004 - 2018, BabyPlan. Kaikki oikeudet pidätetään.

yhteisö

Kauppa

Tärkeää tietoa

Säilytämme evästeet: se auttaa sivustoa toimimaan paremmin. Jos jatkat sivuston käyttöä, oletamme, että se sopii sinulle.

kysymykset

Kysymys: Logestin viivästyminen?

Vastaanoton aikana kirjauduttiin pyytämään antibiootin, flemoksiinin. Normaali kirjaus on päättynyt, kuukausittain ei ole tullut. He tulivat vasta 6 viikon kuluttua. Samaan aikaan en enää hyväksynyt kirjautumista. Voinko kuukautisten päätyttyä hyväksyä logestin uudelleen? KIITOS !!

Ei, on parempi aloittaa Logestin ottaminen kuukautiskierron ensimmäisestä päivästä, kun olet aiemmin kuullut gynekologia.

Hei! Otin loki kolme kuukautta, kaikki oli kunnossa. sitten hän ei kestänyt kuukautta, ja hänen aikansa alkoi mennä tavallista enemmän (yleensä 5 päivää, ja sitten he menivät kahdeksantena päivänä) ja juuri tällä kahdeksantena päivänä oli sukupuoliyhteys kondomin kanssa, joka rikkoi. Kävi ilmi, että hän alkoi ottaa pillereitä hänen kahdeksantena päivänä. Nyt kuukautiset ovat alkamassa, mutta he eivät ole siellä. Tehty 3 testiä, ne ovat negatiivisia. Kerro minulle, mikä asia on, miksi ei ole kuukautisia ja voinko tulla raskaaksi?

Ottaen huomioon ehkäisyvalmisteiden ottamisen ja seuraavan kurssin myöhäisen alkamisen, emme voi sulkea pois mahdollisuutta raskauteen. Tarkempaa diagnoosia varten sinun on suoritettava verikoe hCG: lle ja suoritettava myös gynekologitutkimus.

Hei, hyväksyn kirjautumisen 3 vuotta. Kuukausi kaikki oli kunnossa. ja sitten viive. Raskaustesti on negatiivinen, ja on fyysinen tunne, että kuukautiset tulisi alkaa. Pitäisikö minun aloittaa uusi vastaanottologesti?

Sinun kuvaamassasi tilanteessa Logestin käyttöä voidaan jatkaa vasta sen jälkeen, kun gynekologi on tutkinut raskauden ja tarkasti poissuljetun raskauden, koska raskauden alkuvaiheessa nopea raskaustesti voi antaa vääriä negatiivisia tuloksia. Kun haluat selventää kuukautisten viivästymisen syitä, voit tarkistaa veressä olevan hCG: n tason, tässä tutkimuksessa voit havaita raskauden 6-7 päivää hoidon jälkeen. Lue lisää tästä raskauden diagnoosimenetelmästä, sen valmistelusta ja tulosten tulkinnasta, voit lukea artikkelissamme: hCG: n analysointi - raskauden varhainen diagnoosi.