Kuukausittain laparoskopian jälkeen

Monet naiset kärsivät sukuelinten alueesta. Tällaisten patologioiden seuraukset johtavat hedelmättömyyteen ja muihin vaarallisiin komplikaatioihin. Useimmissa tapauksissa lääkärit joutuvat turvautumaan kirurgisiin toimenpiteisiin, jotta naiset pelastuisivat fyysistä ja moraalista kärsimystä aiheuttavista sairauksista.

Nykyaikaisen lääketieteen saavutusten ja sen kehittymisen ansiosta vatsaoperaatioista minimaalisesti invasiivisiin menetelmiin useimmat naiset säästyivät haittaa ja pitkittyneen elpymisajan. Näihin tekniikoihin kuuluvat laparoskopia (tutkimus ja leikkaus vatsan tai lantion alueella).

Kun tämä hellävarainen hoito on tehty monille potilaille, elpymisaika ja kipu sen aikana vähenevät merkittävästi. Mutta kullekin toiminnalle tapahtuva elpyminen tapahtuu erikseen. Ja koska useimmissa tapauksissa tavoitteena on tulla raskaaksi ja ottaa terve lapsi, on tärkeää selvittää, milloin kuukautiset tulevat laparoskopian jälkeen ja miten määritetään, ovatko lisääntymistoiminnot normalisoituneet?

Laparoskopia kirurgisena ja diagnostisena menetelmänä

Laparoskopian periaate on mahdollisuus suorittaa tutkimus tai leikkaus ilman, että vatsaontelon täyttä avaamista käytetään. Tämän menetelmän avulla voit suorittaa diagnostisen analyysin sairauksien esiintymisestä ja tehdä tarvittaessa kirurginen hoito.

Menestyksellä tämä tekniikka mahdollistaa potilaiden tunnistamisen ja toimittamisen:

 • putken tukkeutuminen;
 • kohdun fibroidit;
 • endometrioosi;
 • munasarjakystat;
 • kiinnikkeistä;
 • kohdunulkoinen raskaus.

Tällaisten sairauksien paranemisen ansiosta naisen mahdollisuudet tulla raskaaksi ja tulemasta onnelliseksi äidiksi kasvavat merkittävästi. Ja koska yksi laparoskooppisen menetelmän soveltamisen onnistumisen komponenteista on lääkäreiden ja potilaiden tarkkaavainen asenne elpymiseen. Tätä varten on suositeltavaa seurata huolellisesti kaikkia oireita leikkauksen jälkeen ja seurata huolellisesti kuukautiskiertoa.

Kuukautiskierron jälkeisen palautumisen piirteet laparoskopian jälkeen

Huolimatta siitä, että laparoskooppi on minimaalisesti invasiivinen menetelmä, jossa avoimen toiminnan sijasta tehdään vain kolme pientä vatsan seinämää, jokainen organismi havaitsee sen eri tavalla. Naisten sukupuolielinten eri elinten leikkaus voi ilmetä myös erilaisissa muunnelmissa.

Yksi tärkeimmistä merkkeistä naisten kehon lisääntymistoiminnan normalisoinnissa on ajankohtainen ja täyttää kuukauden normit. Kun otetaan huomioon kuukautiskierron luonne ja kulku laparoskopian jälkeen, asiantuntijoiden on helppo tehdä johtopäätöksiä naisen terveydentilasta ja jatkokäsittelyn tarpeesta.

Laparoskoopin vaikutus kuukautiskiertoon

Laparoskoopin vaikutus naispuoliseen kehoon on yleensä välinpitämätön, mutta riippuen siitä, mihin elimeen toiminta kohdistettiin. Lisääntymisjärjestelmän sairauksien ja suotuisan ennusteen myötä useimmiten laparoskopian jälkeiset ajanjaksot tulevat säännöllisiksi ja palaavat normaaliksi.

Joissakin tapauksissa ei ole muutosta. Niinpä apenditsiitin laparoskoopin jälkeen kuukautisten kulku ei muutu, ja jos on vikoja, se voi olla ahdistuksen seurauksia ennen leikkausta tai kehon reaktio anestesian käyttöön.

Työkierto muuttuu laparoskopian jälkeen

Laparoskooppista menetelmää pidetään turvallisena ja suhteellisen kivuttomana menetelmänä. Usein nainen tarvitsee kaksi viikkoa aikaa palata normaalisti. Ja ajanjaksot eivät muutu merkittävästi - tämä johtuu laparoskopiasta joissakin kuukautiskierron päivissä.

Kohtalainen määrä verta tai verenvuoto esiintyy pääsääntöisesti kahden ensimmäisen tai kolmen päivän kuluttua leikkauksesta. Tätä pidetään täysin normaalina ilmentymänä, joka liittyy elinten eheyden rikkomiseen: munasarjojen, kohtuun tai munanjohtimiin.

Myöhemmin eritteet tulevat meripihkaiksi ja saavat vähitellen kellertävän sävyn. Ehkä hieman muutos syklin aikana. Runsaasti kuukautisia ei pidä pitää patologiana.

Laparoskoopin jälkeen normaalia pidetään: kuukautisten muutos useita päiviä, pitkä viive, vähäinen tai raskas jakso. Jos näitä ilmenemismuotoja ei rasita erilaiset komplikaatiot, vakavia kipuja ei esiinny, sitten ne eivät saa aiheuttaa huolta, mutta gynekologin vierailu säännölliseen tutkimukseen on tarpeen.

Kuukautiset muutokset

Asiantuntijat pitävät laparoskoopin ensimmäistä päivää uuden kuukautiskierron ensimmäisenä päivänä, joten kuukautiset alkavat yleensä kuten tavanomaisen potilasjakson aikana. Todennäköisesti ne kulkevat ilman näkyviä muutoksia, ja niihin liittyy limakalvon eritteitä.

Vastuuvapaus intervention jälkeen alkaa välittömästi ja voi kestää kaksi tai kolme viikkoa, jota pidetään luonnollisena prosessina. Jos purkaus alkaa saada ruskehtavaa tai vihertävää sävyä ja epämiellyttävää hajua, on syytä valvoa - tämä voi olla merkki lisätystä infektiosta ja tulehdusprosessin alkamisesta.

Pitkä viive

Anestesian ja stressin vaikutuksesta leikkauksen jälkeen voi esiintyä yli kolmen viikon jakson viive. Munasarjojen tai munasarjojen leikkauksen jälkeen kuukautiset eivät välttämättä käynnisty pitkään. Mutta pitkällä viiveellä, alavihan kipu ja hälyttävä vastuuvapaus, sinun pitäisi neuvotella gynekologin kanssa. Joissakin tapauksissa laparoskopiasta tulee hormonihoidon komponentti, joten kuukautisten puuttumista sekä ennen että sen jälkeen pidetään normina.

Runsaasti kuukausittain

Tietäen, että sisäelimet paranevat paljon kauemmin kuin iho, älä myöskään ole huolissasi raskaiden aikojen läsnäolosta. Ensimmäinen ja vielä toinen jakso laparoskooppisen toimenpiteen jälkeen voi olla kirkas ja melko runsas. Tämä johtuu sisäelinten vaurioitumisen paranemisprosessista, ja jos tulehduksen merkkejä ei liity, tämä prosessi pidetään normaalina.

Hysteroskoopin vaikutus kuukautiskiertoon

Hysteroskooppi on kohdun, lisäaineiden ja munanjohtimien mikrokirurginen tutkimus, jonka avulla voit välittömästi poistaa tunnistetun patologian. Tätä menetelmää pidetään tarkemmin kuin laparoskopiaa, mutta ei vähemmän tehokasta. Ja sen jälkeen kuukautiskierto voi myös muuttua.

Hysteroskoopin jälkeen, joka on määrätty munasarjojen monirakkulaisille (useat kystat), menarche menee hormonaalisten lääkkeiden ottamisen jälkeen. Jos toimenpiteen tarkoituksena on palauttaa putkien läpäisevyys, sinun pitäisi kiirehtiä raskauden aikana, koska taudin etenemisen todennäköisyys on suuri.

Jos kuukautiset eivät käynnisty pitkään, lääkärit määräävät lääkkeitä ovulaation stimuloimiseksi. Hysteroskoopin avulla analysoidaan biopsiamateriaali, jolla diagnosoidaan lisääntymiselinten onkologisia prosesseja ja hoidetaan myös endometrioosia. Menettelyn jälkeen voi esiintyä verenvuotoa, jota potilaat usein käyttävät säännöllisesti.

Mikä määrää kuukautiskierron normalisoinnin leikkauksen aikana?

Useimmissa tapauksissa kuukautiset palautuvat normaaliksi kahden ensimmäisen kolmen kuukauden jälkeen, ja tämä voi riippua useista tärkeistä tekijöistä. Näitä ovat:

 • hormonaalinen tila;
 • potilaan yleinen terveydentila;
 • ikä ja fysiologiset ominaisuudet;
 • kirurgin ammattitaito.

Käytäntö osoittaa, että monet meneillään olevista kuukautiskiertoajoista tulee ajoissa, eikä sykliä ole rikottu. Vain tietyissä tapauksissa jaksot eivät palaa normaaliksi tai tulevat, mutta paljon myöhemmin. Usein tämä johtuu immuunijärjestelmän heikentymisestä tai stressistä.

Jos kuukautiskierron tai kuukautiskierron jälkeen kuukautiskierto ei parantunut ja menettelyt eivät tuottaneet odotettua tulosta, älä epäröi. Sinun tulee ensin käydä lääkärillä, kuunnella hänen suosituksiaan ja noudattaa tarkasti ohjeita.

Todennäköisesti erikoislääkäri määrää hormonaalisiin lääkkeisiin perustuvan konservatiivisen hoidon endokriinisen järjestelmän toimintojen vakauttamiseksi, mikä osaltaan edistää kuukautiskierron sopeutumista ja naisten kehon lisääntymiskyvyn palauttamista.

Erittäin raskaat ajanjaksot, joissa hyytymät ovat laparoskoopin jälkeen

Aiheeseen liittyvät ja suositellut kysymykset

1 vastaus

Hakusivusto

Entä jos minulla on samanlainen, mutta erilainen kysymys?

Jos et löytänyt tarvittavia tietoja tähän kysymykseen annettujen vastausten joukosta tai ongelma on hieman erilainen kuin esitetyn, yritä esittää lisäkysymys samalta sivulta, jos se on pääkysymyksessä. Voit myös esittää uuden kysymyksen, ja jonkin aikaa meidän lääkärimme vastaavat siihen. Se on ilmainen. Voit myös etsiä tarvittavia tietoja vastaavissa kysymyksissä tällä sivulla tai sivuston hakusivulla. Olemme erittäin kiitollisia, jos suosittelet meitä ystävillesi sosiaalisissa verkostoissa.

Medportal 03online.com hoitaa lääkärin kanssa lääkärin kanssa käydyt lääketieteelliset neuvottelut. Täältä saat vastauksia kentänne todellisista harjoittajista. Tällä hetkellä sivustolla on neuvoja 45 alueesta: allergologi, venereologi, gastroenterologi, hematologi, geneettikko, gynekologi, homeopaatti, ihotautilääkäri, lasten gynekologi, lasten neurologi, lasten neurologi, lasten endokrinologi, ravitsemusterapeutti, immunologi, infektiologi, lasten neurologi, lastenlääkäri, lasten endokrinologi, dietologi, immunologi, lastenlääkäri, lastenlääkäri, lastenlääkäri puheterapeutti, Laura, mammologi, lääkäri, narkologi, neuropatologi, neurokirurgi, nephrologist, onkologi, onkologi, ortopedinen kirurgi, silmälääkäri, lastenlääkäri, plastiikkakirurgi, prokologi, psykiatri, psykologi, pulmonologi, reumatologi, seksologi-andrologi, hammaslääkäri, urologi, apteekki, fytoterapeutti, flebologi, kirurgi, endokrinologi.

Vastaamme 95,28 prosenttiin kysymyksistä.

Laparoskopia gynekologiassa: mitä tapahtuu kuukautisten jälkeen leikkauksen jälkeen

Laparoskopia on minimaalisesti invasiivinen leikkausmenetelmä. Sen avulla voit suorittaa toimintaa vatsaontelossa ja pienessä lantiossa. Naisten lisääntymisjärjestelmän sisäelimet sijaitsevat tässä vyöhykkeessä. Niiden tutkiminen ja innovatiivisten menetelmien käsittely on välttämätöntä. Ei ole sattumaa, että ensimmäiset kehitys laparoskopian alalla toteutettiin gynekologien toimesta.

Heikosti invasiivisen toiminnan jälkeen talteenottoprosessi kestää vähemmän aikaa ja on paljon helpompaa kuin vatsan jälkeen. Tärkeä indikaattori on ajanjakso, jonka aikana kuukautiset palautetaan laparoskopian jälkeen. Se riippuu monista tekijöistä eikä se ole aina suoraan yhteydessä toimintaan.

Laparoskopian vaikutus naisen kehoon

Laparoskoopin jälkeen kuukautisten ajoitus riippuu monista tekijöistä. Kuukautisten viivästyminen voi johtua potilaan emotionaalisesta tilasta. Tietoisuus leikkauksen tarpeesta on vakava stressi. Valmisteluvaiheessa, juuri ennen operaatiota, nainen kokee vahvoja kokemuksia. Ei ihme, että sedaatioprosessissa käytettiin lääkkeitä, jotka vähentävät potilaan ahdistusta. Yleensä psykologisten syiden aiheuttama epäonnistuminen kestää enintään 2 kuukautta, kuukautisten palauttaminen tapahtuu luonnollisesti ilman lääketieteellistä väliintuloa.

Useimmissa tapauksissa kuukautiskierron normalisointiaika riippuu toiminnan syystä. Kirurgisen toimenpiteen indikaatiot, joissa käytetään laparoskopiaa, ovat:

 • Munasarjasairaudet: kystat, kasvaimet, sklerokystinen;
 • Endometrioosi, lantion elinten tarttuvuus;
 • dysmenorrea;
 • Ektopedinen raskaus;
 • Kysteiden vääntyminen jalalla;
 • Kohdun fibroidit;
 • Lantion elinten kasvaimet;
 • Munasarjojen apopoksi;
 • Fallopian putkien tukkeutuminen;
 • Ektopedinen raskaus;
 • Epäselvän syntymän hedelmättömyys;
 • Muut patologiat.

Postoperatiivisen elpymisen aikana sinun on kuultava lääkäriä kuukautisten odotetusta ajastuksesta. Tämä on erittäin tärkeää. Esimerkiksi kuukautiskaudet laparoskoopin keskeyttämän kohdunulkoisen raskauden jälkeen voivat tapahtua 28 - 40 päivän kuluttua interventiosta. Varhainen purkautuminen voi merkitä verenvuotoa ja myöhemmin hormonaalista vajaatoimintaa. Kun munasarjakysta on poistettu, kuukautiskierron puuttuminen voi johtua naisen psyko-emotionaalisen tilan erityispiirteistä, anestesiaan kohdistuvasta reaktiosta. Mutta vakavampia syitä, kuten munasarjakudoksen vaurioituminen, ovat todellisia.

Erityisen akuutti on kysymys kuukautisten palauttamisesta munanjohtimien laparoskoopin jälkeen. Adhesions, jotka ovat tukkeutumisen syy, voidaan jatkaa. Tästä syystä lääkärit neuvovat naisia ​​tulemaan raskaaksi kuuden kuukauden kuluessa laparoskoopista. Jos kuukausittain saapui ajoissa, mahdollisuudet ovat melko korkeat.

Menstruation jälkeisen kuukautiskierron palauttamisen ominaisuudet

Jokainen ihmiskeho on yksilöllinen. Kaikki reaktiot, mukaan lukien laparoskooppinen leikkaus, ovat erilaisia. Tämä pätee myös kuukautiskierron palauttamiseen. Yksiselitteisiä sääntöjä ei ole olemassa. Joillekin potilaille aika alkoi välittömästi laparoskoopin jälkeen, toiset palautuvat pitkään. Useimmiten palautumisjakson aikana havaitaan seuraavat ilmentymät:

 • Runsaat tai tuskalliset jaksot laparoskopian jälkeen;
 • Pitkäaikainen kuukautisten puuttuminen;
 • Epänormaali emättimen purkaus;
 • Muuta jakson ajoitusta tai sen kestoa.

Useimmilla potilailla tällaiset ongelmat häviävät ajan myötä, elin palaa normaaliksi. Sinun ei pitäisi paniikkia, nämä ovat leikkauksen jälkeisen elpymisen piirteitä, sinun täytyy kuulla lääkärin ja seurata hänen suosituksiaan. Syklin normalisointi riippuu kirurgin taidoista. Kuukausittain nopeasti tulevat munasarjakystojen laparoskopian jälkeen, jos lääkäri pystyi leikkaamaan tuumorin minimaalisesti vahingoittamalla elimen kudoksia. Laajat leikkaukset johtavat hormonaalisiin muutoksiin, jotka vaikuttavat naisen kehon ja hormonien tilaan.

Tee laparoskopia kuukautisten aikana

Kun asetetaan naisten tulevan toiminnan päivämäärä, kuukautiskierto on ratkaisevan tärkeää. Yleensä ei ole suositeltavaa tehdä rutiinista laparoskooppia kuukautisten aikana. Tällä hetkellä sellaiset tärkeät indikaattorit kuin kirurgiset toimenpiteet, kuten hemoglobiinitasot ja veren hyytymistä, vähenevät naisen kehossa. Jos tehdään diagnoosi, joka vaatii kiireellistä leikkausta, se voidaan suorittaa kuukautisten aikana. Tämä tapahtuu yleensä seuraavilla patologioilla:

 • Orgaanisen munasarjakystan uudelleensyntymisen ja repeämisen riski;
 • Valtimoiden ja suonien tulehdus sekä hermopäätteet munasarjasyövän jalkojen vääntymisen seurauksena;
 • Ektopedinen raskaus;
 • Tulehduksellinen tubo-munasarjojen muodostuminen;
 • Myoma-solmun nekroosi;

Päätettäessä, voidaanko laparoskopia tehdä kuukautisten aikana, lääkärin on otettava huomioon mahdolliset seuraukset.
Normaalissa tilanteessa suunnitellaan laparoskooppinen tutkimus tai hoito kuukautiskierron 7-10 päivänä. Tähän mennessä naarasrunko palautuu kuukautisten jälkeen. Jos epäselvän synnytyksen hedelmättömyyteen määrätään minimaalisesti invasiivinen interventio, ovulaatiovaiheen päättymisen jälkeinen aika on sille optimaalinen. 28 vuorokauden sykli laskee 15-25 päivään. Tässä tapauksessa voit määrittää syyn hedelmättömyyteen, joka liittyy kypsän munan vapauttamiseen munasarjasta.

Syyt menstruation rikkomiseen menettelyn jälkeen


Määräaikoja ja muita kuukautisten väärinkäytöksiä voivat aiheuttaa erilaiset syyt. Normaaliksi reaktioksi katsotaan kuukautisten viivästyminen laparoskopian jälkeen enintään kolmen kuukauden ajan. Polysystisen munasarjan käytön aikana kalvo poistetaan, jolloin follikkelin täysi kypsyminen estyy munan kanssa. Samalla munasarjan kudos vahingoittuu väistämättä, mikä aiheuttaa hormonaalisia häiriöitä. Koska tämä operaatio liittyy lisääntymistoiminnon palauttamiseen, naiset, jotka yrittävät tulla raskaaksi, eivät määrää hormonaalisia lääkkeitä. Elvytys tapahtuu luonnollisesti.

Jos munasarjakysta poistetaan kuukautiskierron lopussa vähäisillä vaurioilla kudokselle, naispuolisella keholla on aikaa normalisoida hormonaalinen tasapaino ja ensimmäiset kuukautiskaudet laparoskopian jälkeen tulevat ajoissa tai hieman viiveellä. Joskus potilaat saavat kuukautisia runsaasti verenvuotoa, joka on ominaista tällaisille operaatioille. Sisäelinten parantumisprosessi kestää kauemmin kuin ulkoiset. Tämä liittyy kipeisiin tunteisiin kuukautisten aikana munasarjakystan poistamisen jälkeen.

Endometrioosin leikkauksen jälkeen syynä siihen, että naisella ei ole pitkää aikaa laparoskopian jälkeen, voi olla lääkkeitä, joita yleensä määrätään tälle taudille. Joskus tässä tapauksessa jakaminen on hyvin vähäistä, enemmän kuin pelkkä. Ekologisessa raskaudessa hedelmöittynyt muna poistetaan. Kun tällainen interventio tapahtuu, kuukausittain tulee muutaman päivän kuluttua. Yleensä ne eivät liity tuskallisiin tunteisiin eikä mene pidempään kuin tavallisesti.

Laparoskooppi gynekologiassa, tarvittaessa, on määritetty selvittämään diagnoosia, sisäisten sukuelinten tutkimista. Toimenpiteen aikana suoritetaan diagnostinen kuretti, jossa otetaan pieni osa kudosta, joka lähetetään histologista tutkimusta varten. Kuukauden kuluttua tämän menettelyn aloittamisesta ajoissa, koska sisäelimet eivät ole käytännössä loukkaantuneet.

Milloin minun täytyy käydä lääkärillä?

Yksi laparoskoopin mahdollisista komplikaatioista on sisäinen verenvuoto, joka johtuu aluksen repeämästä tai riittämättömästä hyytymisestä intervention aikana. Joskus potilas ottaa tällaisen vastuuvapauden ajanjaksoiksi eikä mene lääkärin puoleen. Erota kohdun verenvuoto seuraavasti:

 • Purkauksen määrä on tavallista suurempi;
 • Ei verihyytymiä;
 • Veren erittymistä ei tapahdu yksittäisissä annoksissa, vaan säännöllisesti;
 • Tiivisteet on vaihdettava tunneittain;
 • Erittymiset ovat väriltään kirkkaita, ei pimeitä, kuten kuukautisten aikana;
 • Ei ole omituista hajua;
 • On heikkous, väsymys;
 • Hemoglobiinitaso laskee, anemian merkkejä havaitaan.

Jos sinulla on näitä oireita, ota yhteyttä gynekologiin.
Kun kuukautisia ei ole minimaalisesti invasiivisen leikkauksen jälkeen, läpinäkyvien eritteiden esiintymistä pidetään normaalina. Joskus ne sekoitetaan veren kanssa ja niillä on vaaleanpunainen sävy. Ne jaetaan epäsäännöllisesti, niillä ei ole epämiellyttävää hajua.

Muuntyyppisiä emättimen eritteitä on syytä käydä asiantuntijalla:

 • Vihreä-keltainen purkaus on merkki infektiosta. Niihin liittyy yleensä kipu selässä, lannerangan alueella, heikkous, huimaus, korkea kuume;
 • Valkoisia sienierityksiä seuraa polttaminen ja kutina. Niiden ulkonäkö voidaan käynnistää antibioottien avulla, jotka luovat sopivan ympäristön sienien lisääntymiselle;
 • Ns. Ruskeat kuukautiset voivat olla jäännösvuotoa. Tässä tapauksessa niiden ei pitäisi olla paljon, eikä niillä pitäisi olla epämiellyttävää hajua. Hyökkäävä runsas ruskea purkaus osoittaa infektion tai toisen postoperatiivisen komplikaation esiintymisen.

Nainen, joka on löytänyt samanlaisia ​​patologioita, on tutkittava ultraäänellä ja laboratoriokokeilla.

Toiminnan aikana potilas ei tunne kipua hyvän anestesian vuoksi. Ne voivat kuitenkin näkyä laparoskopian jälkeen. Kivun syy: sisäelinten vaurioituminen, vatsan etuseinä ja vatsaonteloon jääneet hiilidioksidikuplat. Nämä tunteet ovat varsin vahvoja intervention päättymisen jälkeen ja heikkenevät 12 tunnin kuluessa. Kipu-oireyhtymä ei häviää, mutta tulee vähemmän selväksi. Usein potilaat valittavat kivun lannerangan alueella tai kurkussa endotrakeaalisen anestesian jälkeen. Kaikki nämä oireet jatkuvat viikon tai hieman pidempään. Lähes kaikki naiset huomaavat ensimmäisen kuukautiskierron kipua leikkauksen jälkeen. Tällä hetkellä sinun tulee ottaa määrätyt lääkkeet, levätä enemmän, vähentää kuormitusta.

Joskus kipu ei mene pois ja siihen liittyy muita oireita:

 • Vilunväristykset, kuume;
 • pyörtyminen;
 • Haavaista purkautuminen haavoista;
 • Heikkous, päänsärky;
 • Epämukavuus virtsatessa.

Tämä on osoitus yksittäisten elinten infektiosta tai iskemiasta. Jos laparoskoopin jälkeen esiintyvä kipu tapahtuu jaksoittain kuukaudessa tai enemmän leikkauksen jälkeen, on mahdollista, että vatsanontelossa kehittyy tartunta. Kaikki nämä tapaukset vaativat välitöntä lääketieteellistä apua.

Lisääntymiskaudella säännölliset jaksot ovat yksi tärkeimmistä merkkejä naisten terveydestä. Leikkauksen jälkeen keho, päästä eroon patologioista, palautuu sisäisillä varannoilla. Sisältää normaalin kuukautiskierron. Ruokavalio, pidättyminen ensimmäisen kuukauden aikana, mitattu kuorma auttaa nopeuttamaan elpymistä.

Kuukautisten alkaminen laparoskopian jälkeen

Laparoskopia on minimaalisesti invasiivinen leikkaus, jota on äskettäin käytetty suurella menestyksellä vatsaelinten leikkauksessa. Erityisesti tätä menetelmää käytetään gynekologiassa:

 • liimaprosessit;
 • endometrioosi;
 • munasarjakysta;
 • kohdun fibroidit;
 • vatsaelinten diagnostiikka ja mahdollisuus kerätä biologista materiaalia histologisiin tutkimuksiin.

Laparoskopiaa käytetään muiden kirurgisia toimenpiteitä edellyttävien akuuttien sairauksien tapauksessa: apenditiivi, sappirakon poisto ja muut.

Laparoskooppisen kirurgian jälkeen ei ole käytännössä mitään komplikaatioita, ja elpymisaika lyhenee verrattuna vatsakirurgiaan. Yksi ongelmista, joita potilailla syntyy tällaisen toimenpiteen jälkeen, on kuukautiset laparoskopian jälkeen. Mutta ensin sinun täytyy ymmärtää kirurgisen manipulaation erityispiirteet.

Ominaisuudet

Toiminta suoritetaan yleisanestesiassa. Napan alueella tehdään viilto, jonka koko vaihtelee 5 - 10 mm, jonka läpi laparoskooppi lisätään - laite, jossa on anturi, joka mahdollistaa sisäelinten tarkastelun. Kolmen pienen leikkauksen tehdään vatsan alareunaan, jonka kautta lisätään lisävälineitä. Joidenkin gynekologisten operaatioiden osalta instrumentit työnnetään emättimen läpi, jolloin kohdun liikkuminen on mahdollista.

Hiilidioksidi täyttää vatsaa, jotta saadaan parempi katsaus lähellä olevista elimistöistä ja muista elimistä.

Laparoskopian edut laparotomia vastaan ​​ovat ilmeisiä:

 • suurten leikkausten puute;
 • vähemmän tuskallista;
 • lyhyempi elpymisaika;
 • minimaaliset arvet;
 • pieni infektioriski;
 • nopea paluu normaaliin elämään.

On kuitenkin olemassa patologioita, jotka eivät koske laparoskooppista leikkausta useista syistä. Ainoa ratkaisu tällaisissa tapauksissa on edelleen laparotomia.

Kirurgian vaikutus naisen kehoon

Kukin organismi vastaa omalla tavallaan toimintaan yksilöllisten ominaisuuksien mukaan. Joissakin tapauksissa interventiolla ei ole vaikutusta kuukautiskiertoon, usein keho toimii hyvin, joskus kuukautisten viivästyminen laparoskopian jälkeen.

Tämän ilmiön yleisimmät syyt voivat olla:

 • naisen psyko-emotionaalinen stressi ennen toimintaa;
 • anestesian vaikutukset.

Tällaisissa tapauksissa elpymisjakso tapahtuu kuukaudessa tai kahdessa, eikä se vaadi lääketieteellistä korjausta. Kuukausittain liitteen laparoskoopin jälkeen voi myös viivästyä, ja sykli kulkee jonkin aikaa. Jos muita häiritseviä oireita ei ole, tämä ei saa aiheuttaa huolta.

Eri toiminnoilla palautumisaika voi kuitenkin olla erilainen. Kaikki riippuu altistuneesta elimestä.

polykystinen

Munasarjakystojen poistamiseen liittyy yleensä hormonihoito, joka mahdollistaa syklin säätämisen lähes välittömästi. Jos toimenpide suoritettiin noin 5–6 päivää kuukautisten jälkeen, niin ensimmäiset kuukaudet sen jälkeen voidaan laskea seuraavasti: harkitse interventiopäivää uuden syklin ensimmäisenä päivänä, lisää tarvittava määrä päiviä.

On kuitenkin tapauksia, joissa laparoskoopin jälkeen munasarjakystat eivät esiinny pitkään. Sitten potilasta suositellaan raskaaksi seuraavien kuuden kuukauden aikana, jos se oli hänen tavoitteensa. Konservatiivinen hoito voi viivyttää jonkin aikaa uusia kystan muodostumia.

endometrioosi

Laparoskooppinen menetelmä tarjoaa endometrioosin ja diagnostisten manipulaatioiden hoidon epäiltyyn onkologiseen kasvaimeen (biomateriaalin näytteenotto biopsiaan) sekä kasvain poistaminen.

Kuukausittain laparoskoopin jälkeen tässä tapauksessa on runsaasti, ja se tulee välittömästi toimenpiteen jälkeen. Mutta joskus voi esiintyä verenvuotoa, joka on hyvin samankaltainen kuin kuukautiset. Potilaiden, joilla on tällainen interventio, tulee seurata tarkasti heidän terveyttään, jotta he voivat tarvittaessa kuulla lääkärin apua.

Jos laparoskopia suoritetaan sairauden monimutkaisessa hoidossa, sitä voi edeltää hormonaaliset lääkkeet. Tällaisissa tapauksissa kuukautiset voivat olla poissa sekä ennen leikkausta että sen jälkeen.

myomectomy

Myoma - kasvain kohdussa. Yleensä se on hyvänlaatuinen kasvain, joka on 2-3 mm: n ja kymmenien senttimetrien välillä. Joskus prosessi on niin laaja, että esiintyy "raskaana oleva vatsa".

Myoma-solmujen lukumäärästä, koosta ja sijainnista riippuen voidaan suorittaa sekä solmujen poisto että elimen täydellinen poisto. Se ei vaadi laparotomia.

Laparoskoopin jälkeen ei ole jaksoja, jos kohdun täydellinen poistaminen tapahtuu. Jos elin säilyy, sykli palautuu riippuen leikkauksen jälkeisestä hoidosta ja organismin yksilöllisistä ominaisuuksista. Lääkärin tulisi kertoa kaikista mahdollisista ilmenemismuodoista.

Krooninen lantion kipu

Laparoskooppista kirurgiaa tällaiselle patologialle nähdään yleensä avohoidossa. Eli nainen voi olla kotona ennen toimintaa ja sen jälkeen kun hän palaa kotiin muutaman tunnin kuluttua. Usein tätä menettelyä käytetään diagnostiikkatarkoituksiin kivun syyn tunnistamiseksi.

Diagnoosin jälkeen potilas saa hoito-ohjeet ja varoituksen erikoislääkärille siitä, milloin seuraava kuukautiset voidaan odottaa.

Kun laparoskooppia suoritetaan diagnostisiin tarkoituksiin, asiantuntija voi havaita vakavamman patologian, joka vaatii joskus laparotomia.

Jos munasarjojen krooninen tulehdus tai sklerokystinen vaurio havaitaan, munasarjojen laparoskoopin jälkeen tässä tapauksessa kuukautiskierto elpyy 1-1,5 kuukauden kuluessa.

Mahdolliset syklirikkomukset

Kuukautiskierto on monimutkainen prosessi, jota säätelevät monet tekijät. Se riippuu paitsi lisääntymisjärjestelmän elimistä myös aivolisäkkeestä ja hypotalamuksesta. Siksi on vaikea sanoa etukäteen, miten keho käyttäytyy laparoskooppisen kirurgian jälkeen.

Kuukausittain voi viivästyä muissa tilanteissa:

 • hormonaaliset muutokset;
 • kehon yleinen kunto;
 • hematopoieettisen järjestelmän tila, punasolujen ja hemoglobiinin taso;
 • psykologinen tila;
 • ikäominaisuudet ja monet muut.

Toimenpiteen suorittanut lääkäri antaa kaikki tarvittavat suositukset ja luettelon lääkkeistä (tarvittaessa) leikkauksen jälkeiseen hoitoon. Pidättäytyminen sukupuolesta - vähintään kuukausi.

Lääketieteellinen käytäntö sanoo, että yleensä kuukautiset tapahtuvat ajoissa, ja toimintahäiriöt ovat vähäisiä. Kussakin yksittäisessä tapauksessa on kuitenkin mahdollisia ominaisuuksia, jotka liittyvät seuraaviin tekijöihin:

 • operaation suorittaneen asiantuntijan ammattitaito;
 • potilaan ikä;
 • fysiologiset ominaisuudet;
 • suoritetun toiminnan tyyppi;
 • invaasion aste (elimen poisto, elimen osan poistaminen, sairastuneiden alueiden leikkaus).

Lääkäri varoittaa kaikista tietyn tapauksen ominaisuuksiin liittyvistä vivahteista.

Mitä voi tapahtua ja miten toimia tällaisissa tapauksissa:

 • kuukautiset voivat alkaa aikaisemmin kuin useat päivät. Jos tämä aika on merkittävä, pyydä apua;
 • purkauksen runsaus vaihtelee jonkin verran laparoskoopin jälkeen - purkaus on runsaasti, pienillä hyytymillä. Jos muita oireita ei ole, tämä on normaalia;
 • voi olla kipua vatsan alaosassa ja alaselässä. Naisille, joiden oireita seurataan joka kuukausi, tämä ei ole uutuus. Varmista vain, etteivät oireet tule liian voimakkaiksi;
 • kirkaspunaisen veren ja tummempien verihyytymien runsaus viittaa mahdolliseen verenvuotoon. Kysy lääkäriltä välttämättä ja välittömästi;
 • Päästöt ovat saaneet epätavallisen sävyn ja hyökkäävän - tarttuva prosessi on alkanut. Käyntiä lääkäriin ei voida lykätä.

Kuukausittainen laparoskopian jälkeen on yksilöllinen ilmiö, joka riippuu kehon fysiologisista ominaisuuksista, psykologisesta tilasta ja koskemattomuudesta. Kuuntele kehoa, noudata lääkärin ohjeita ja pyydä tarvittaessa apua. Tämä on ainoa tapa säilyttää terveys.

Milloin kuukautiset tulevat munasarjojen laparoskopian ja hysteroskoopin jälkeen?

Laparoskopia ja hysteroskooppi ovat minimaalisesti invasiivisia leikkauksia. Laparoskooppi-indikaatiot ovat pääsääntöisesti kystojen läsnäolo munasarjoissa. Kirurginen hysteroskooppi suoritetaan kohdunontelossa olevien pienten polyyppien ja myoomien diagnosoinnissa. Molempien menettelytapojen pääpiirre on naisten sukupuolielinten minimaalisen trauman mahdollisuus.

Organisaation yksilöllisistä ominaisuuksista riippuen menettelyt voivat edistää kuukautiskierron palautumista tai päinvastoin sen rikkomista. Yksi tärkeimmistä syistä syklin rikkomiseen on anestesian ja potilaan ennen operointia kokeneen stressin vaikutukset. Yleensä yhden tai kahden kuukauden kuluttua sykli palautuu. Jos laparoskoopin tai hysteroskoopin jälkeinen kuukautisten puute on pitkä, tarvitaan lisää konservatiivista hoitoa, jonka tarkoituksena on stimuloida ovulaatiota.

Laparoskopia ja hysteroskooppi ovat minimaalisesti invasiivisia leikkauksia. Laparoskooppi-indikaatiot ovat pääsääntöisesti kystojen läsnäolo munasarjoissa. Kirurginen hysteroskooppi suoritetaan kohdunontelossa olevien pienten polyyppien ja myoomien diagnosoinnissa. Molempien menettelytapojen pääpiirre on naisten sukupuolielinten minimaalisen trauman mahdollisuus.

Organisaation yksilöllisistä ominaisuuksista riippuen menettelyt voivat edistää kuukautiskierron palautumista tai päinvastoin sen rikkomista. Yksi tärkeimmistä syistä syklin rikkomiseen on anestesian ja potilaan ennen operointia kokeneen stressin vaikutukset. Yleensä yhden tai kahden kuukauden kuluttua sykli palautuu. Jos laparoskoopin tai hysteroskoopin jälkeinen kuukautisten puute on pitkä, tarvitaan lisää konservatiivista hoitoa, jonka tarkoituksena on stimuloida ovulaatiota.

Syyt menarin puutteeseen

Menstruation epäonnistuminen tai puuttuminen ei välttämättä liity toimintaan. Syklin säännöllisyys riippuu useista indikaattoreista:

 • potilaan ikä;
 • immuunijärjestelmän tila;
 • hormonaalinen tausta;
 • stressi, joka on kärsinyt ennen leikkausta tai sen jälkeen;
 • leikkauksen suorittaneen kirurgin ammattimaisuus.

Useimmissa tapauksissa munasarjojen laparoskopian jälkeiset kuukautiset tulevat ajoissa. Naisen luonnollinen kierros ei ole rikki. Harvemmin kuukautisten viive, tai päinvastoin, sykli alkaa aikaisemmin kuin määräaika. Tässä tapauksessa sinun on otettava yhteyttä asiantuntijaan. Tällä hetkellä sinun on myös kiinnitettävä huomiota eritteiden luonteeseen ja runsauteen. Kuukausittaisten tai syklien epäonnistumisten puuttuessa lääkärit suosittelevat immuunijärjestelmää sisältävien lääkkeiden käyttöä, jotka sisältävät koko elimistöön hyödyllisiä vitamiineja.

Purkauksen tyypistä riippuen on mahdollista määrittää leikkauksen jälkeisten talteenottoprosessien luonne. Niinpä liian suuri purkaus osoittaa verenvuodon esiintymistä kehossa. Tässä tapauksessa ota välittömästi yhteys lääkäriin. Tulehduksellinen prosessi operaation jälkeen ilmaistaan ​​tummaina (ruskeana) eritteinä, joilla on epämiellyttävä haju. Verihyytymät osoittavat myös sukupuolielinten vakavia toimintahäiriöitä.

Joissakin tapauksissa munasarjojen laparoskopian jälkeen kuukautiset voivat puuttua kuuden kuukauden ajan tai kauemmin. Tässä tapauksessa kuukautiskierron palauttamiseksi hormoneja valmistetaan.

Milloin sykli elpyy?

Onnistuneella laparoskoopilla elpymisaika kestää jopa kolme viikkoa.

Siksi on tapana määrätä menstruatiota kuukautiskierron 7. – 10. Päivänä, niin että ennen seuraavaa kuukautiskiertoa elimistöllä on aikaa toipua. Lisäksi normaaliin palautusprosessiin on muitakin vaihtoehtoja:

 • syklin muutos;
 • veren limakalvojen purkautuminen heti leikkauksen jälkeen ja niiden jatkaminen kahdesta kolmeen viikkoon;
 • kuukautisten viivästyminen useiden viikkojen ajan anestesian vaikutuksesta.

Jos nainen heti leikkauksen jälkeen alkoi purkaa tummia värejä, joilla on epämiellyttävää hajua ja joihin liittyy voimakasta kipua vatsaontelossa, voi esiintyä infektiota. Tällöin vaaditaan, että testattavaksi annostellaan analyysiä varten. Kun polysystinen munasarja on eliminoitu laparoskoopilla, kuukautiset tapahtuvat hormonivalmisteiden käytön aikana.

Huomaa, että ensimmäiset kuukautiskaudet laparoskoopin jälkeen ovat runsaasti. Tämä johtuu sisäisten kudosten paranemisen kestosta.

Hysteroskoopin vaikutus kuukautisiin

Hysteroskoopin tyypistä riippuen sen erilaiset vaikutukset kuukautiskiertoon ovat mahdollisia. Jos tämän tapahtuman tarkoituksena on tutkia naisten sukuelinten kudoksia, kun kudokset ja limakalvot eivät vaikuta, kuukautiskiertoa ei rikota.

Yksinkertaisilla kirurgisilla toimenpiteillä, jotka liittyvät polyyppien tai muiden pienten kasvainten poistoon, vaikka ne johtavat kudosten eheyden vahingoittumiseen, ei ole erityistä vaikutusta kuukautisten luonteeseen ja ajankohtaisuuteen.

Useimmiten raskauden epäonnistuminen tapahtuu abortin jälkeen (alkion kurppaus hysteroskoopilla). Tässä tapauksessa esiintyy hormonaalista vajaatoimintaa, jolloin elimistön täydellinen elpyminen, mukaan lukien kuukautisten normalisointi, vie jonkin aikaa.

Kirurginen hysteroskooppi aiheuttaa vahinkoa sisäisille kudoksille. Samalla on suuri todennäköisyys, että keho tarttuu sekä operaatioon että sen jälkeen. Siksi leikkauksen jälkeen on tarpeen noudattaa kaikkia lääkemääräyksiä, noudattaa henkilökohtaista hygieniaa. Muista kuulla lääkärin kanssa yleisen terveydenhuollon, kuukautisten puuttumisen tai niiden luonteen (raskaiden verenvuotojen tai verihyytymien esiintymisen) puuttumisen vuoksi.

Purkauksen luonne leikkauksen jälkeen

Yksinkertainen vastaus, koska ensimmäinen kuukautiskierros hysteroskoopin jälkeen ei anna mitään lääkärille. Purkauksen luonne riippuu naisen kehon yleisestä tilasta, sen reaktiosta leikkaukseen. On tärkeää kiinnittää huomiota seuraaviin indikaattoreihin:

 • runsaasti kuukautisia;
 • epämiellyttävän hajun läsnäolo;
 • veristen hyytymien läsnäolo;
 • korosta väri.

Toimenpiteen jälkeen kuukautiset voivat alkaa odotettua aikaisemmin tai päinvastoin. Emme voi myöskään ennustaa eritteiden runsautta. Pienet verenvuodot, joihin liittyy hyytymiä, saattavat viitata sisäisten sukuelinten limakalvon hitaaseen elpymiseen. Normaali purkaus on merkki nopeasta leikkauksesta ja tulehdusprosessin puuttumisesta. Tummanruskea purkaus osoittaa tulehdusprosessin. Jos ensimmäisen jakson kesto hysteroskoopin jälkeen on hieman erilainen kuin normaali, tämä ei ole patologia. Jos kuukausia ei ole kahden tai useamman kuukauden ajan, sinun on otettava yhteys lääkäriin.

Välittömästi hysteroskoopin jälkeen kaapimalla voi esiintyä veren purkautumista. Tämä on normaalia, jos veri on scarlet ja erittyy pieninä määrinä. Yleensä muutaman päivän kuluttua kaikki kulkee. Lisäksi purkautumiseen voi liittyä vatsakipu. Jos kipu on siedettävä, sinun ei pitäisi pelätä. Jos sinulla on vakavia kipuja, jotka lisääntyvät ajan myötä tai joihin liittyy kuume, ota välittömästi yhteys lääkäriin.

Laparoskoopin ja hysteroskoopin menettelyjen vaarattomuudesta huolimatta nämä toiminnot ovat kirurgisia toimenpiteitä, joiden seurauksena lisääntymisjärjestelmän sisäelinten kudosten eheys häiriintyy. Tämä lisää tarttuvien prosessien todennäköisyyttä elimistössä leikkauksen jälkeen. Siksi potilaiden ei pidä seurata vain hoitavan lääkärin kaikkia suosituksia, vaan myös seurata itsenäisesti heidän terveyttään.

Ensimmäiset kuukautiset laparoskopian jälkeen

Ensimmäiset kuukautiset laparoskopian jälkeen

Tulin toisen kuukautiskierron jälkeen sylissä, myös erittäin sairas, ei ole selvää, miksi, ajattelin, että toiminnan jälkeen unohdan tuskasta ikuisesti

Minäkin olin raukenut laparin jälkeen. Ja sairauslomalla on pidettävä 21 päivää leikkauspäivästä. Onnea teille.

Kerro minulle, mitä olet määrittänyt juoda lääkkeistä lääkärisi seuraavien 2-3 kuukautta?

Omat uutiset - ensimmäinen ultraääni laparoskopian jälkeen ja paljon kysymyksiä)

Sain raskaaksi 3 kuukautta laporaskopian jälkeen. ja lisäksi syklin alussa hän tuli ultraääniin seuraamaan, oliko munasarjat toipuneet ja olisiko ovulaatio. Kävin ultraäänellä useita kertoja, mutta ovulaatiota ei ollut. Päivänä, jolloin kuukautiset oli tarkoitus aloittaa, minulla oli unelma, että olin raskaana. Heräsin ja en ymmärtänyt, että se oli unelma tai todellisuus. Iltapäivällä kerroin ystäväni ja hän sai minut tekemään testin.. siellä oli //. Edustat. 5 vuotta kestäneiden kokeiden jälkeen ja nauhaton ultraääni (uudella laitteella).

Kuukausittain laparoskopian jälkeen!

Onnea!)) Fyysiset hoidot todella auttavat
Minulla oli endometriitti. Elektroforeesikurssi, laser ja ultraääni ja tulehdus eivät ole enää))) biopsiassa kaikki on puhdasta
Joten toivon ja autan sinua))

Myös laparani jälkeen rintani sattui pahasti. Hormonaalinen vajaatoiminta, stressi keholle, kaikki vaikuttavat. Se on vain pomppien alkua.

Onnittelut, en itse voi odottaa! marraskuu laparah) pelkään pelottomasti) olen onnellinen, kun haluatte sinua

Kuukausittain laparoskopian jälkeen

Tulee näkemään. Yritin myös jäljittää testit ja näytti siltä, ​​että nauha oli loistava, ajattelin pari päivää ja O. Minulla ei ole kärsivällisyyttä ja hermoja testejä varten, allekirjoitin ultraäänen - YHTEENSÄ: l.ya. useat follikkelit jopa 9 mm asti, p.ya. useat follikkelit jopa 8 mm asti, kysta p.ya. ei ole Oh, eikä jälkiä ole (ultraääni 17 dz).

Joten keho ei ole vielä toipunut ja tietoisesti sanonut, ettei se suunnittele ensimmäisessä jaksossa. Alusta alkaen G-jakson jälki odottaa tapaamista, sanoi, että tulemme raskaaksi. Mitä tehdä... täytyy odottaa...

Minulla on nyt myös ensimmäinen sykli laparoskopian jälkeen. Samalla kun juodaan urozhestaania. Sunnuntaina annan takaisin HCG: lle, jos olen kunnossa, lopetan sen ja aloitan peruuttamisen. Todennäköisesti se muuttuu 27-28 päiväksi ensimmäiselle jaksolleni.

Minulla, päivänä 28, he tulivat laparin jälkeen, vain minulle annettiin Yarin plus kolme kuukautta, ja sitten menimme taistelemaan? Puolen vuoden ajan? Mieheni on kohdeltu?

Kierrä laparoskopian jälkeen.

Tiedän, että laparoskoopin jälkeen munasarjat voivat särkyä, mutta en ole kuullut munanjohtimista. Minulla oli laparoskopia, poistin putkien tukkeutumisen. Kuukausittain tuli päivittäin. Itse asiassa on kunnossa, jos on viive. Silti kirurgiset toimenpiteet. Leikkauksen jälkeen on olemassa yksi vaara, että leikkauksen jälkeiset adheesiot saattavat vahingoittua. Jotta niitä ei asetettaisi geelin toiminnan aikana, ja pakotettiin liikkumaan enemmän toiminnan jälkeen. Vaikka nykyaikaisin keinoin kaikki on helpompaa. En ollut pakko kävellä. Toiminnan aikana minulle laitettiin Interkot-geeliä, se toimii suojana, sillä kumi- kerros (koostumuksessa on karboksimetyyliselluloosaa) tämä kalvo levitetään putkelle, eikä tarttumiseen ole mitään kiinni, ne kulkevat tämän kalvon päälle

Minulla oli molemmat munasarjat leikattu. Odotin kuukausia pitkään, menin 22. päivänä leikkauksen jälkeen (lukuun ottamatta verenvuotoa välittömästi). Ja niin sykli osoittautui yli kuukauden, 35 päivän ajan, olin hermostunut, eli minulle tämä on hyvin suuri viive. Mutta lääkäri sanoi, että enintään 3 kuukautta viive tämä ei voi olla huolissaan! Sitten hän heti istui ok, kolmas paketti alkoi täällä. Mo kun mennä odotetulla tavalla ok

Ennen kuin menimme 4 päivää. Välittömästi leikkauksen jälkeen oli verta, anestesiologi sanoi, että tämä aika alkoi, ja gynekologi sanoi sitten, että se oli roskaa, juuri sen jälkeen, kun operaatio oli veressä. Kaikki pysähtyi nopeasti, ja sitten viikko myöhemmin todelliset tulivat.

Ensimmäiset kuukautiset laparoskopian jälkeen

Olisin läpäissyt hgch. Koska testi oli lähes näkymätön menetyspäivänä. Sahattiin toinen päivä ja läpäisi testin, tulos oli 36, vaikka mikään ei ollut näkyvissä testissä. Tyypin mukaan reagenssit ilmestyvät esiin

Laparaskopian jälkeiset kausi muuttui myös tuskallisemmiksi kuin ennen toimintaa ja heikkenivät 3-4 päivään 5. sijasta. PMS tuli myös tuskalliseksi ja kuorma-pa ei auttanut.

Minulla on kivuttomia jaksoja lapariksen jälkeen, mutta ovulaatio on kapets. Minä vain itkin.

Ensimmäiset laparoskoopin jälkeiset vaiheet?

Ensimmäinen syke laparoskopian jälkeen. Haluan luopua. En tiedä mitä tehdä.

Operaation jälkeen kysyin kirurgilta, onko minulla sykli, hän kertoi minulle, että rehellisesti sanottuna tarvitset vain raskausjakson. Mutta hän sanoi, että minulla ei ole aikaa tarkistaa, onko minulla ovulaatiota vai ei, sanoi, että käytän ensimmäisiä 3 kuukautta eniten: stimulaatio, hedelmöitys ja muut menetelmät. Älä anna kädet irti, olet mennyt näin, älä anna periksi, taistele lapsesi puolesta. Vaihda lääkäri, etsi verkossa. Tie kulkee kävelyllä. Ihme tapahtuu

Minulla on jo 3 sykliä Laparyn jälkeen... ensimmäisessä syklissä en tehnyt mitään, lepääin, menin follikulometriaan kahdella, follikkelit eivät kasvaneet, ja sitten nousin 25 mm: stä 21: een ja jätin luonnollisesti kystasta. Kolmas kierros oli menossa, he suunnittelivat stimulaatiota, mutta ei... menin ultraäänelle, kysta oli paikallaan... he sanoivat dyufastonin juoda 11-25 dts: lla ja ensi kuussa ultraäänellä. Hän tuli myös kyyneliin, epätoivo asettui sisään ja ei ole enää voimaa eikä kärsivällisyyttä ole, vaikka on vielä monia tarpeita

Minulla on myös PCOS. Ennen laparia oli 3 stimulointia, joissa oli 50 mg, 100 mg ja 150 mg purra. He eivät auttaneet, ja he eivät kasvaneet edes myllylle. 4 kuukauden kuluttua duphaston joi ja ajatteli, että kaikki toipuu. Nyt stimulaatioihin, joiden murskaaminen on 100 mg. Tfu. Rostut-foolinen eikä yksi. Ly Vain endik on liian pieni.

Ensimmäiset kuukaudet laparoskoopin jälkeen

Olen myös yleensä runsaasti. Laparoskopia oli myös putkissa ja munasarjoissa. Ensimmäinen M ei ollut runsas ja lyhyt. Soita lääkärille, jos olet huolissasi.

Ensimmäinen sykli ei ollut runsas, vaan myös aina tulvii, 2 sykli on normaalia

Menin heti leikkauksen jälkeen... Ja he olivat samat

Kuukausittain laparoskopian ja hoidon jälkeen.

Kuukausittain laparoskopian jälkeen.

Minun kuukautiset olivat kaksi päivää laparoskoopin jälkeen, mutta he tekivät hätätilanteen ektooppisen hoidon takia, joten ehkä sinulla on toinen.

Toinen sykli laparoskoopin jälkeen. Myöhäinen ovulaatio. Pitkä sykli

Ei laparoskoopin jälkeen, mutta vartijoiden valmistumisen jälkeen (ensimmäinen B stimuloi ovulaatiota), syklit myös tulivat pitkiä 35-45 päivää. Olin peloissani siitä jälleen. Anna lääkärille 45 ds. Ultraääni hiljaa munasarjoissa. Määritetty progesteroni kutsutaan M. Ja he eivät käynnistyneet. Ultraäänellä taas hiljaisuus ja anovulatorinen sykli. Päätimme odottaa vielä viikkoa. Viikkoa myöhemmin 65 ds oli 6 viikkoa, ja sydämeni lyöni, olin onnellinen

Minulla on pitkä sykli gisterin jälkeen, tänään 39 päivää. 34 dz: n ajan ultraäänitutkimus paljasti kaksi 18 ja 19 mm: n DF: ää, ovulaatio ei ole selvä vai ei tässä jaksossa, kuukautisten alkaminen on myös tuntematon. En hyväksy mitään muuta kuin Pregnotonia. Haluan odottaa viikkoa enemmän ja mennä vastaanottoon ultraäänellä. gynekologille. Mutta en halua kategorisesti ottaa ehkäisyvälineitä, jos annan heille, koska suunnitteluun ei ole paljon aikaa.

Laparin jälkeen minulla oli yksi sykli norkolutissa, he tulivat tavalliseen tapaan kuin kello. Entä stimulointi. Laparaa johtanut kirurgi suositteli välittömästi stimulointia, mutta Guinean mukaan on parempi seurata tätä sykliä, ja sitten sinun täytyy etsiä stimulaatiota tai ei. Joten jokainen lääkäri ajattelee eri tavalla

Kuukausittain laparoskapian jälkeen

Olin myös määrätty longidaasiksi... ja sanoin yrittää. Meillä oli melkein operaatio yhdessä. ==) Minulla on 31. maaliskuuta... 27 päivän kuluttua minun aikani tuli. =).............. Olen myös juonut unidoxia nyt... anti-inflammatorinen... oi kyllä, pyysin myös magneettiterapiaa suuremman varmuuden varmistamiseksi... mutta tein vain 1 kerran ja uusi kierros alkoi... ja excretionien aikana fysioterapiaa ei voida tehdä lantion alueella... joten vain kuukauden kuluttua. Siirry seuraavaan menettelyyn =)

sen jälkeen, kun lapara m. tuli normaaleissa määrissä, ennen kuin operaatio oli hyvin vähäistä ja 2-3 kuukauden välein. 3 kuukautta ei ollut vikoja päivittäin, sitten 2 kuukautta. stimulaatio ja sain raskaaksi!

Jatkossa postikulaarisen kystan ympärillä olevia pisteitä ja yleiskuvaa laparoskopian jälkeen.

Gynekologi kertoi minulle, että vaikutus on noin 3 kuukautta leikkauksen jälkeen ja tänä aikana minun täytyy tulla raskaaksi. Minulla ei ole koskaan ollut omaa kiertoa, gynekologi sanoi, että hän ei tue ja tukee Duphastonia. Jos ovulaatiota ei tapahdu, stimulaatio alkaa jälleen, mutta se on jo tehokkaampi.

Laparin jälkeen minulla on sama kuva kuin olit (kysta jätettiin 2 syklin jälkeen

Kuukauden jälkeen lapar.

Tytöt laparin jälkeen, tule miellyttämään.

Tulin laparin jälkeen kaksi päivää myöhemmin, mutta he voidelivat minua... he tulivat 26dts: iin toisen kerran... he olivat hyvin sairaita ja he kävelivät pidempään 3 päivää... kolmannen kerran he tulivat 30 pisteeseen. Potilaat olivat sairaita ja runsaita... en tiedä kuinka monta päivää taas. En kestä sitä... Minä juon duphaston s16po25. Luin, että se on todennäköisimmin häneltä...

Kuukautiset kuukautiset!

Kiitos vastauksista, he alkoivat pudota. )))

Minulla oli myös erittäin runsaasti käveli 4 päivää!

Kuukausittain laparoskopian jälkeen

Täällä minä myös tässä jaksossa päivänä 6 suoritin diagnostiikan. Ovulya oli 16 dts. Yritti jo tällä kierroksella, gynekologi antoi meille mahdollisuuden. Tänään on 31dts. Kipeä vatsa Kuukausi vielä

Kuukausittain laparoskopian jälkeen.

Kuukausittain laparoskopian jälkeen - 2.

Älä huoli. Olin lapar 11. syyskuuta 2014! Ensimmäinen kuukausi tuli 24 DC: lle ja hyvin niukasti, toinen kuukausi 26 DC! Ollakseni rehellinen, en edes heti ymmärtänyt, että se oli M! Mitä he olivat outoja ja miten oikein sanoa "kuiva" chtoli. (Kirjoitan tarkemmin, jotta se on ymmärrettävää, anteeksi anteeksi)

Mutta nyt kolme sykliä on saapunut 30 DC: hen ja normaaleihin)))))

Kuukausittain laparoskopian jälkeen

Kuukausittain laparoskopian jälkeen spkyalla

Ja niin minulla ei ollut sykliä. Viivästykset 3 kuukaudesta kuuteen kuukauteen olivat. Voisiko puoli vuotta mennä normaalisti ja häviää kokonaan puoli vuotta. Kivuttomat eivät aiemmin tunteneet lainkaan niitä, eivätkä tienneet, milloin he tulevat. Ei mielialan muutoksia, hallitsin aina tunteitani. Toiminnan jälkeen tänään on täsmälleen 1 kuukausi. 19.10 oli laparoskopia.

Olen kapetissa näissä kuukautiskivissä kipusta eikä kipusta vain siksi, että se on kylmä ja kuuma ja itkee, koska en löytänyt tällaista mehua myymälässä), lyhyesti sanottuna, en tiedä mitä se on... pyydän sitä kaikki tänään

Minulla ei ollut mitään tällaista laparosin jälkeen, kyllä, kaikki sattui. Ehkä laporan jälkeen vähän hormonaalista taustaa tuhma. 28 päivää on sama. Ja kuinka paljon sinulla on? Ja kuinka paljon aikaa operaation jälkeen?

Raskaus laparoskopian jälkeen (huom.)

Ehkä joku oli niin? Kuukautiset laparoskoopin ja ilmastonmuutoksen jälkeen

Anya, en edes kerro sinulle... Haluan mennä lääkärin puoleen. Meillä on täynnä maksullisia palveluja poliklinikoissa - maksullisia palveluja tarjoava toimisto (ilman rekisteröintiä)

Oi aurinko En tiedä, mitä se voi olla ja onko mahdollista yhdistää laparoskopiaan, mutta kaikki on boolea.

Ovulaatio laparoskopian jälkeen?

Miksi ei? Minulla on sykliä 6 sen jälkeen, kun diagnostinen lapora oli oma ovulaatio.

Laparoskopian jälkeen ja munasarjan ja putken poistaminen vasemmalta.

Älä kuuntele niitä. Olen läpäissyt joukon testejä, tein ultraäänen kahdesti, he ottivat tonni verta! Aig 0,7, loput salametsästäjät hylätään normaalista, jotain korkeampaa, jotain alempaa, olen 29-vuotias, lapsia ei ole. Ja sitten minä tulen lääkäriin kuukauden kuun jälkeen, ja he kertovat varovasti, että meschicine on voimaton, ettei ovulaatiota ole, munasarjat ovat tyhjentyneet, endometrium ei kasva, eko ei auta yleensä täydellistä steriiliyttä! Ja minä, kyyneleet silmissäni, pyydän teitä tekemään toisen ultraäänen, se oli vain syklin 13. päivä... ja he tarttivat tämän kiinni minulle ja katsoivat typerästi näytössä ilman vilkkumista, sitten paperiarkkeihin, sitten taas näyttöön ja sanoivat: sinulla on kolmikerroksinen endometrium 10 mm ja hallitseva follikkelia 18 mm! Olen törmännyt kyyneleisiin siellä! Kolme päivää myöhemmin teemme taas ultraäänen ja he kertovat minulle: ovulaatio oli onnistunut.

Minulla on 1 munasarja, tarkemmin sanottuna 1.5 (kolmen laparoskoopin jälkeen vasemmassa munasarjassa on sen tynkä, joka ei toimi vielä, mutta lupaavat)
Amg 0,7
Fsg / lg rikkoi sekä mittasuhteita että merkitystä.
Trombofeliya.
On olemassa yksi lapsi ennen tätä helvettiä.
Ja nyt raskaana luonnonkierrossa

Ja lisäksi minulla on myös harjat molemmissa maitorauhasissa! Täydellisen steriilisyyden jälkeen odotan viivettä. Onnea ja ajattele aina ihme ja se tapahtuu!

Spka (Annovulation) laparoskopian jälkeen

Valitettavasti kaikki lääkärit eivät ilmoita, että kaikkia PCOSia ei hoideta laparalla. Onneksi minulla oli houkuttelevia, Lapar on tapa, jolla follikkelit kasvavat, mutta eivät räjähtävät. Ja jos he eivät kasvaneet aluksi, lovet eivät tee mitään säätä ((((Onnea sinulle).

Minulla on myös PCOS, myös 2 lapar. Tietoja clost-yleensä tyhmä huume, mielestäni. En myöskään auttanut, mutta muiden huumeiden kanssa. Minua kannustettaisiin. Tiedän monia, jotka auttoivat.

Kuukausittain kohdunulkoisen jälkeen. Viive.

Hei tytöt. Minäkin olen kokenut ektooppisen, ei kauan sitten marraskuun alussa, teki laparin, poistanut oikean putken - tämä on kauheaa. Kiitos Jumalalle, on lapsia, joihin minä syöksyin. Minun kuukausittain leikkauksen jälkeen tuli viive, toisin sanoen myöhästymispäivänä oli pari tippaa verta päivittäin, ja viikon 3. päivänä tilanne palasi kokonaan, mutta seuraavana päivänä ja 4 päivänä peräkkäin menstruoitiin. Raskauden ehkäisy ei ole humalassa eikä mene, nuorten ruumis antaa hänen toipua. Juon vitamiineja. Mielestäni syy hätätilanteeseeni oli stressi, työskentelin huhtikuusta lähtien hevosena, vein lapsia iltapäivällä, ja kun he menivät nukkumaan, menin töihin tietokoneeseen ja voisin istua vasta 4-6 aamulla ja ajoin itseni. Nyt olen levossa, yritän nukkua enemmän, ja uskon, että ei tarvitse kauan odottaa. Toivotan kaikille nopeaa

Minulla oli ektooppinen. Meillä on vähän enemmän kuin sinä, mutta kaikki säännöt. Älä kuuntele ketään, joka on kohdunulkoisen hormonaalisen juoman jälkeen tai puoli vuotta elpymiseen, kaikki tämä on Neuvostoliitto)), lääkäri kertoi heti minulle kaikki nämä menneisyyden jäännökset. 1. kuukausi yleensä ei nukkua miehensä kanssa, 2. kuukausi on suojattava välttämättä, 3. eteenpäin. 3 kuukauden kuluttua jo raskaana oleva poika meni. Ja se, että sinulla on viive, on vain epäonnistuminen.

Ektooppisen hoidon jälkeen olin yksinkertaisesti määrätty hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden käyttöön ja niitä ei ehdottomasti sallittu tulla raskaaksi puoleksi vuodeksi, niin että munasarja olisi levossa ja keho toipuisi, muuten ne voisivat toistaa