Miksi haluat syödä ennen kuukautisia?

Premenstruaalinen oireyhtymä ilmenee jokaisessa naisessa eri tavalla. Joku kärsii vatsakipu, tuntuu väsyneeltä ja unelias. Jotkut tulevat ärtyneiksi ja itkemään. On naisia ​​(ja huomattava määrä heistä!) Kuka on lisääntynyt ruokahalu ennen kuukautisia. Ne kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti hyökkäävät jääkaapin ja keittiön kaapit etsimään ruokaa ja eivät voi pysäyttää itseään Jorassa. Jopa kaikkein innokkaimmat ruokavalion mestarit menettävät kontrollin ja nauttivat syömisestä. Sitten muutama päivä myöhemmin reilun sukupuolen edustajat kaikin tavoin pelkäsivät heikkoutensa, tekevät lupauksia olla tekemättä tätä uudestaan ​​ja... taas kerran kuukaudessa he kiirehtivät jääkaappiin. Siksi monet naiset ovat kiinnostuneita siitä, mitä heidän ruumiinsa tapahtuu "kriittisten" päivien aattona. Katsotaanpa, miksi hyökkäykset zhoria ennen kuukautisia.

Kyse on fysiologiasta

Tiedetään, että kehon tilaa ja naisten hyvinvointia ohjaavat hormonit. Kuukautiskierron kaikissa vaiheissa joidenkin hormonien määrä laskee, kun taas toiset lisääntyvät ja päinvastoin. Esimerkiksi ensimmäisessä vaiheessa, kun estrogeenituotantoa parannetaan, nainen tuntuu hyvältä, ihonsa loistaa. Toisen vaiheen alkaessa estrogeenitaso laskee, mikä näkyy mielialan heikkenemisenä, huonona terveyteen ja ruokahalun lisääntymiseen ennen kuukautisia. Tämä johtuu useista tekijöistä.

Ensinnäkin progesteronitasojen nousu veressä aiheuttaa adrenaliinin ja norepinefriinin tuotannon lisääntymisen. Ne puolestaan ​​parantavat mahan mehun erittymistä. Ruoansulatuskanavaan tuleva ruoka pilkotaan lyhyemmässä ajassa. Niinpä naiset tuntevat uskomattoman zhorin ennen kuukautisia.

Toiseksi, koska naisten sukupuolihormonit puuttuvat, aine, joka säätelee verensokeritasoa, insuliinia, tuotetaan pienempinä määrinä. Tuntuu tarpeesta sokeria, kehomme korvaa sen puutteen suklaata, makeisia, keksejä ja kakkuja, eli tuotteita, jotka sisältävät hiilihydraatteja. Siksi ennen kuukausi haluat makea.

Kolmanneksi, selitys shoran esiintymiselle ennen kuukautisia, miksi on halu syödä kaikki näkyvät makeiset, ovat mahdollisen raskauden valmistelevia toimia. Progesteronin taso veressä syklin toisessa vaiheessa kasvaa, mikä merkitsee kehoa ravinteiden kertymisen tarpeesta, mikä lisää ruokahalua ennen kuukautisia.

Ennen kuukautisia hämmentävä zhor: miten taistella?

Tietenkin tietäen, miksi haluat syödä ennen kuukautisia, ei heikennä haluasi syödä jotain maukasta. Mutta jotta emme kiusaisi itseämme omatuntojen kärsimyksillä, joiden tarkoituksena on imeä kaloreita ennaltaehkäisevässä jaksossa, yritä noudattaa useita sääntöjä:

1. Järjestä viihde. Koska hormonaalisen taustan muutoksista johtuen naisten mieliala on vähentynyt, he etsivät ravintoa. Kun halutaan vähentää ruokahalua ennen kuukautisia, positiiviset tunteet ovat tärkeitä, mikä lisää ilmihormonien - endorfiinien - tuotantoa ja häiritsee ruokaa.

2. Jos et voi tarttua nälkää ICP-jakson aikana, kun aineenvaihdunta on hidasta, yritä käyttää terveellisiä elintarvikkeita:

 • monimutkaiset hiilihydraatit (viljat, hedelmät, vihannekset, pasta, täysjyväleipä);
 • proteiinit (vähärasvainen liha, kala, vähärasvainen raejuusto ja kefiiri, palkokasvit).

3. On tärkeää rajoittaa rasvaisen, suolaisen ja savustetun tuotteen (makkarat, makkarat, sianliha), makeisten, sokerin, hiilihappopitoisten juomien, alkoholin ja kahvin kulutusta.

Ja jos todella haluat makeisia, hemmottele itseäsi näinä päivinä herkällä kakulla tai muutamilla kappaleilla suosikkisi suklaasi. Kilogrammit eivät nouse, ja mieliala vain nousee!

Miksi haluat syödä ennen kuukautisten alkua?

Monet oikeudenmukaisesta sukupuolesta ihmettelevät: "Miksi haluat syödä ennen kuukautisia?" Useimmillaan tällä kysymyksellä ei ole mitään outoa, koska vain naiset haluavat syödä paljon, eikä vain ennen kuukautisia. Mutta mikä on syy tällaisiin kehon vaatimuksiin tänä aikana ja miten käsitellä sitä. Ymmärrämme tämän artikkelin.

Miksi haluat syödä ennen kuukautisia: naispuolinen fysiologia on syyllinen kaikkeen

Lisääntynyt ruokahalu ennen kuukautisia on valtava ilmiö. Tiedemiehet tutkivat sitä hyvin, joten voit heti sanoa, että koko asia on naispuolisen kehon ominaisuuksissa.

Älä paniikkia, että kasvaa rasvaa välittömästi. Jos haluat todella syödä koko ajan ennen kuukautisia, selvitä ensin, miksi tämä tapahtuu. Ja sen seurauksena - mitä syödä, mitä annoksia, niin ettei painoa ja tuntuu hyvältä.

Harkitse kahta pakottavinta syytä, miksi haluat syödä ennen kuukautisia:

  Olisi oikein sanoa, että joku haluaa syödä paljon ennen kuukautiskierron alkua, mutta ovulaatiovaiheen jälkeen, naispuolisessa kehossa tapahtuu lisää syklisiä prosesseja. Metabolia ovulaatiokauden jälkeen hidastuu. Siksi ruoka pilkotaan paljon hitaammin ja rasvat kerääntyvät taittumaan. Tämän yhteydessä nesteen määrä koko kehossa kasvaa. Nämä prosessit ja talletukset rasvakudoksissa tekevät jokaisesta naisesta huolestuneen tänä aikana. Jotta "nämä" päivät kulkisivat rauhallisesti ja ilman jännitystä, sinun täytyy seurata ruokavalioa.

Miksi haluat syödä makeaa?

Naisten edustajat sanovat, että ennen kuukautisia halutaan usein syödä paljon jauhoja, suklaata, pullia jne. Miksi näin tapahtuu, onko mitään piilotettuja syitä.

Se on makeisten päällekkäisyys, joka voi osoittaa, että veressä ei ole estrogeeniä. Suurin osa tästä hormonista vapautuu ovulaatiovaiheessa. Tämä on havaittavissa, yleensä tyttö on hyvässä paikassa ja tuntuu hyvältä. Ovulaatiokauden jälkeen hormonitaso laskee jyrkästi ja PMS alkaa, ärtyneisyys, uneliaisuus, väsymys ja yleinen huonovointisuus. Siksi siksi, että niin jyrkkä pudotus, haluat syödä paljon.

On olemassa muitakin syitä, kuten esimerkiksi hormonaalisen taustan muutokset, verensokeritasoa säätelevä insuliinin määrä voi muuttua.

Mitä lääkärit suosittelevat? Sinun pitäisi tietenkin yrittää olla väärin jauhoja ja makeisia, on parempi yrittää pettää aivot ja siirtyä johonkin muuhun. Yritä korvata makeiset hedelmillä ja elintarvikkeilla, jotka sisältävät luonnollista sokeria - fruktoosia. Luonnolliset jogurtit, joissa on makeita kuivattuja aprikooseja, päärynä, banaani tai omena, jossa on leipää, ovat täydellisiä.

Jos nälkä on hyvin vahva, on syytä syödä jotain, jotta tämä syömisen tunne ei pahene. Kun henkilö on hyvin nälkäinen, hän voi imeä kaiken ja minkä tahansa määrän, ja tämä vain pahenee.

Miksi haluat syödä leipää ennen kriittisiä päiviä?

Jokaisella tytöllä on tänä aikana erilaisia ​​mieltymyksiä ja makuja, joku haluaa syödä makeisia, ja joku rakastaa leipää ja joku muu tarvitsee syödä perunaa ja enemmän.

Tämä selittyy sillä, että estrogeenin ja progesteronin taso on alhainen ennen kuukautisia. Siksi tänä aikana elimistö tarvitsee elintarvikkeita, jotka voivat rauhoittaa tärkkelystä sisältäviä elintarvikkeita - perunoita, makeisia ja leipää.

On välttämätöntä yrittää olla käyttämättä alkoholia ja kahvia tänä aikana, koska ne pystyvät lisäämään nälän tunnetta ja aiheuttamaan raakaa ruokahalua.

On suositeltavaa syödä hiilihydraatteja, jotka ovat keskittyneet kokonaisiin elintarvikkeisiin:

Miten voittaa tämä julma ruokahalu?

Tietysti tiedetään, että hormonit ovat kaikki syyllisiä ja että kaikki tämä petos on pidätettävä, ei koske makeisiin, ei estä ruokahalua nousemasta yhä enemmän.

Jotkut naiset sanovat: ”Syön niin paljon ennen kuukautisia, mutta tänä aikana en voi kieltää itselleni mitään makeaa.”

Jotta tämä vaikea aika kestää arvokkaasti, sinun täytyy vain noudattaa joitakin sääntöjä:

 • Suunnittele viihdeohjelma tälle kaudelle, varsinkin jos sinulla on lapsia. Koska mieliala muuttuu ja haluan tarttua siihen, on parempi pitää hauskaa ja unohtaa ongelma. Positiiviset tunteet lisäävät endorfiinitasoja ja voivat häiritä ruokaa.
 • Jos et voi hillitä itseään ja syödä mitään syömästä, yritä rikastuttaa ruokavaliota terveillä elintarvikkeilla: viljaa, pastaa, tuoreita hedelmiä, kalaa, juustoa, valkoista lihaa, palkokasveja.
 • Varo tätä vaikeaa savustettua lihaa, suolakurkkua ja mausteisia ruokia. Älä juo kahvia, alkoholijuomia, makkaroita, makkaroita, sokeria, hiilihappoa sisältäviä cocktaileja ja sardaa.

Miten ei saada kilogrammaa, ja päinvastoin, laihtua?

Varsinainen kysymys tänään on se, miten ei parane, vaan päinvastoin menettää nämä ylimääräiset kilot ajanjaksona, jolloin zhor on vahvin.

Ei jokaisella naisella ole tahtoa, vaan paranee, ei oikeastaan ​​halua. Yritä pysyä ruokavalioosi. Syö usein 5-6 kertaa päivässä, pieninä annoksina, pureskella ruokaa hyvin - kolmekymmentä kertaa, sitten kylläisyys tulee aikaisemmin.

Jos murto-ruokavaliossa ei ole mahdollisuutta, sinun on kiinnitettävä huomiota vähärasvaisiin ruokiin. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun täytyy syödä keitettyä lihaa tai perunaa pari. Lisätä ruokalajisi, tärkeintä - älä lisää suolaa ja älä lisää mausteita.

Älä myöskään unohda, että päivittäinen elämäntapa vaikuttaa myös kehoon tänä aikana, joten tarvitset:

 • tee itse paasto päivää - nälkää kerran viikossa (sinulla voi olla kaksi);
 • seurata oikeaa ja hyödyllistä ruokavaliota kuukautisten aikana;
 • suorittaa fyysisiä harjoituksia vähintään minimaalisesti (kyykky, polvipuristus polvien välillä ja juokseminen paikalla) 20 kertaa, kaksi lähestyy jokaista harjoitusta.

Jos noudatat jatkuvasti näitä suosituksia, kehosi on aina ohut ja houkutteleva, tuntuu hyvältä.

Lisääntynyt ruokahalu ennen kriittisiä päiviä on normaalia. Sinun täytyy oppia hallitsemaan itseäsi ja vaihtamaan jotain muuta, eikä myöskään unohda syödä usein, pieninä annoksina ja käyttää.

Miksi haluat aina syödä ennen kuukautisia? 5

Monet tytöt huomasivat, että uuden syklin aattona ruokahalu kasvaa huomattavasti ja haluaa syödä koko ajan, vaikka se ei ole erityisen hyödyllinen kuvalle. Voit vastustaa tällaista halua, sinun täytyy olla kadehdittava tahdonvoima. Yleensä jokainen tyttö ei kykene vastustamaan kiusausta syödä jotain sellaista, joten käy ilmi, että muutaman päivän kuluttua paino on saavutettu, ja loput ajasta sinun täytyy rajoittaa itsesi palauttamiseksi normaaliksi. Joten miksi haluat syödä ennen kuukautisia ja miten vastustaa huijausta?

Lue tämä artikkeli.

Syy on kehossa

Vahva ruokahalu ennen kuukautisia on massiivinen ilmiö. Tänään se on hyvin tutkittu, ja tiedemiehet voivat antaa selvän vastauksen siitä, miksi tämä tapahtuu. Koko asia - naispuolisen kehon ominaisuuksissa:

 • Ensinnäkin olisi oikein sanoa, että zhor ei tule ennen kuukautisia, mutta ovulaation jälkeen - se herättää kehossa lisää prosesseja. Ovulaation jälkeen aineenvaihdunta hidastuu, ruoka pilkotaan hitaammin ja se on enemmän kerrostunut rasvakudoksissa. Lisää nesteen määrää kehossa. Nämä ovat ne kilot ja senttimetrit, jotka tekevät sinulle huolta. Vastauksena kysymykseen, lisätäänkö paino kuukautisten aikana, on selvää, että kyllä!
 • Myös terävä hormonaalinen nousu ja sitä seuraava hormonien väheneminen. Niiden puute aiheuttaa tunnetun nälän tunteen, mutta ruokahalun. Toisin sanoen ei voida sanoa, että lisämäärä makeaa, jauhoja ja suolaisesta on syytä syödä - tämä on juuri sitä, mitä haluan. Mutta haluan niin paljon, että itse on mahdotonta kieltää.

Korostetaan makeisia

Useimpien tuotteiden joukossa useimmiten et halua omenaa tai juustoa, vaan yksi jälkiruoista - kakku, jäätelö, suklaapatukka tai jopa koko suklaakakku. On aika miettiä: miksi haluat makeisia aikana? On selitys siitä, että olet suosikki. Ja se on sama kaikille.

Syitä on kaksi:

 • endorfiinipuutos;
 • verensokerin puutos.

Mikä on endorfiini tai ilon hormoni, monet tietävät. Ja tietenkin he tietävät, että yksi sen parhaista lähteistä on suklaa. Mutta harvat tietävät, että elin itse tuottaa enimmäkseen hyvää mielialaa varten tarvittavaa endorfiinia. Tämä prosessi on erityisen aktiivinen ovulaation aikana.

Mutta heti, kun tämä jakso kuluu, hormonin määrä laskee jyrkästi. Eloquent todistus tästä on huono mieliala, ärtyneisyys, jatkuva tyytymättömyys johonkin. Mutta vaikka nainen itse on tyytyväinen kaikkeen, elin on tyytymätön tähän tilanteeseen - ja vaatii endorfiinin toimittamista ulkopuolelta. Siksi zhor ennen kuukautisten lisääntymistä, ja vastustamaton himo makeisia ilmestyy.

Toinen syy on myös endorfiinin puute. Vähäinen määrä insuliinia veressä aiheuttaa jo tutun reaktion: ruokahaluttomuuden lisääntyminen ennen kuukautisia ja sen väheneminen välittömästi niiden valmistumisen jälkeen.

Miten taistella?

Itse makeisten kieltäminen ei voi olla: se aiheuttaa sekä fyysistä että psyykkistä epämukavuutta. On parempi muistaa yksinkertainen totuus: hyvä - vähän kerrallaan. Toisin sanoen, sinun ei pitäisi kulkea hyllyillä, joissa on baareja tai kauppaikkunoita kakkuilla, ja jotka haluavat sydämessä, katsellen jotain vähemmän kaloria. Tiedämme jo, miksi ennen kuukautisia haluat syödä jotain makeaa, ja tiedämme, että tämä on tärkeää. Siksi makean tulee olla, mutta rajoitetusti.

Kymmenen makeisen sijasta voit rajoittaa itsesi kahteen tai kolmeen, mutta nauttia täydellisestä makuun. Suklaat on parempi korvata pöytälaatikossa gluteenittomilla baareilla: on helpompi vastustaa kiusausta, ja jos kiusaus voittaa, se ei ole niin täynnä kuviota. Ja sinun ei tarvitse syyttää itseäni siitä, että jostain syystä kuukautisten aikana haluat makea. Se todella toimii.

"Yhteensä ja enemmän"

Joskus makea juttu ei rajoitu yhteen ja haluat: lihaa, kalaa, tuoreita vihanneksia ja hedelmiä. Tässä tapauksessa syy ei ole enää endorfiini, vaan... luonto! Ytimessä ovulaatio on sikiön käsitys. Naarasrunko syklin ja syklin välillä toistaa tämän menettelyn. Huolimatta siitä, että sitä ei usein kruunata menestyksellä, keho valmistautuu sikiön kantamiseen. Muutokset käyvät läpi hormonien lisäksi myös aivotoiminnan. Nälän keskipiste aktivoituu siten, että se sijaitsee keski-aivoissa. Nyt on selvää, miksi haluan syödä ennen kuukautisia, ja tämä halu näyttää vastustamattomalta: keho valmistautuu ruokkimaan heitä kahdesti kerralla. Mutta koska tämä ei tapahdu, seuraukset eivät odota kauan: paino ennen seuraavaa kuukausittaista korotusta. Vastauksena kysymykseen, onko kuukautisten aikana mahdollista laihtua, voin sanoa, että ei ole toivottavaa, että keho ei saa lisää stressiä.

Mitä tehdä ja miten laihtua kuukautisten aikana?

Helpoin tapa on tyydyttää ruoan tarve ja siten lisätä painoa kuukautisten aikana, mutta monet ihmiset eivät vaaranna sitä elimistön estetiikalla. Onhan paljon vaikeampaa saada tasainen vatsa takaisin kuin saada se, ja vielä vaikeampaa kuin sanoa ei. Mutta keho vaatii voimakkaasti ruokaa, ja siksi on olemassa ongelma.

Jos tämä ei ole mahdollista, sinun on kiinnitettävä huomiota vähärasvaisiin elintarvikkeisiin. Se ei välttämättä ole tuoreita perunamuusia tai keitettyä lihaa. Rasvaiset elintarvikkeet voivat olla myös maukkaita, jos laajennat ruokalajeja ja voitat ne mausteilla. Tämän vuoksi sinun ei tarvitse ihmetellä, miksi sinusta tuntuu syömästä uudelleen PMS: llä.

Itse asiassa seuraavan ovulaation aineenvaihdunta kiihtyy, ja kaikki ylimääräiset menevät pois. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi kannattaa kuitenkin tehdä lisätoimia:

 • paastopäivät - kerran viikossa
 • ruokavalio kuukautisten aikana
 • urheilukuormat

Kaikki tämä auttaa nopeasti palaamaan kehoon houkuttelevaan ulkoasuun, ja jos teet sen säännöllisesti, kysymys siitä, miksi haluat syödä, kun sinulla on PMS, menettää merkityksensä kokonaan. Lisääntynyt ruokahalu kuukautisten aattona on luonnollista. Tämän himoa on vaikea ratkaista. On parempi kiinnittää huomiota siihen, mitä ja miten on: kohtuullisella lähestymistavalla lisääntynyt ruokahalu ei aiheuta haittaa.

Mitä tulee ravitsemussuosituksiin, monet ihmettelevät, onko mahdollista juoda alkoholia kuukautisten aikana - ei varmasti. Alkoholilla on kielteinen vaikutus hormoneihin sekä suoraan äskettäin muodostuneeseen munaan. Tämä saattaa olla suuri ongelma tulevaisuudessa, kun kyseessä on käsitys ja raskaus. Alkoholi vaikuttaa paineen nousuun elimistössä, mikä lisää verisuonia ja lisää verenvuotoa, mikä voi johtaa huimaukseen ja anemiaan.

Lue myös

Kehossa ilmenee, miksi haluat seksiä ennen kuukautisia.. Onko mahdollista kuvitella ennen kuukautisia. Normaalisti naisen kuukautisten tulisi olla säännöllisiä, eli niillä on oltava selkeä kuvio.

Tämä johtuu testosteronin miehen hormonin määrän kasvusta ennen kuukautisia.. Mitä syödä ja juoda. Jotta ruokavalio kuukautisten aikana, on tärkeää saada erilaisia ​​ja tarpeeksi elintarvikkeita.

Suosittelemme, että luet artikkelin siitä, miksi haluat syödä ennen kuukautisia. Sieltä saat tietoa naisten kehon ominaisuuksista, syistä ruokahalun lisääntymiseen ennen kuukautisia, tapoja laihtua.

Ennen kuukautisia ja sen aikana naiset kokevat erilaisia ​​epämukavuutta ja vakava heikkous kuukautisten aikana, pahoinvointi ja uneliaisuus eivät ole poikkeus.. Joskus nainen kokee tämän kuitenkin heikkoudeksi: hän ei halua tehdä mitään.

premenstruaalinen oireyhtymä; anovulatorinen kuukautiskierto (täysi kuukausittain, mutta ilman ovulaatiota). Miksi ennen kuukautisia haluat syödä.

Ja jos ennen kuukausittaista maksan kipua, olemme ainakin noin hormonaalinen vika. On myös merkkejä PMS: stä, joka voi tehdä maksasta tuskallista ennen kuukautisia. Yleensä haluat makeisia ennen kuukautisia ja sokeria.

Aiemmin kysyttiin:

Tervetuloa! Syklin 26. ja 28. päivänä oli PA, jossa oli kondomi. Ejakulointi tapahtui normaalisti kondomissa ja emättimen ulkopuolella. 30. päivänä he menivät kuukausittain. Se on nyt 4 päivää. Mutta ne näyttävät minulle epätavallisilta. Melko runsaasti virtsatessa. Ja loput ajasta niukasti. Voinko olla raskaana, jos se on 3 kuukautista 10 kuukauden viiveen jälkeen. Saw luteiini kuukautisten ja dysmenorm vakauttamiseksi. Olen hyvin epäilyttävä ja huolissani. Voisiko kondomi murtautua ja emme huomanneet? Koska kuukautisten ensimmäinen päivä oli sukupuoli (kondomissa. Ejakulointi emättimen ulkopuolella). Mutta kun huomasin reikä cm 4 päässä.

Hei Maria! Kyllä, kondomi voi rikkoutua, mutta et ehkä huomaa, se tapahtuu. Tilanne voi olla raskaus, miksi ei, koska sinua hoidettiin munasarjojen toiminnan normalisoimiseksi. Informatiivisin lahjoittaa veri hCG: lle, tämä on 100% varmuus. Kaikki parhaat!

Erittäin peloissaan! Anteeksi minulle niin typeriä yksityiskohtia. Mutta niissä kahdessa päivässä PA: n jälkeen täytin kondomin vedellä ja mikään ei vuotanut. Joten tein ensimmäisenä kuukautisten päivänä, ja täällä reikäinen vesi alkoi virrata. Mutta hän oli liian korkea. Kyllä, ja kuukausittain 1-2 päivän poikkeama tuli normaalisti. Hänen rintansa särkyi heidän edessään. Se on nyt ohi.

Lisän, että en ole koskaan valmis kaveria minussa. Pidä aina kiinni ja vain kondomiin.

Tervetuloa! Todennäköisyys on pieni, enintään 1-3%, mutta on). Lahjoita verta hCG: lle ja rauhoita heti. Kaikki parhaat!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kehossa ilmenee, miksi haluat seksiä ennen kuukautisia.. Onko mahdollista kuvitella ennen kuukautisia. Normaalisti naisen kuukautisten tulisi olla säännöllisiä, eli niillä on oltava selkeä kuvio.

Tämä johtuu testosteronin miehen hormonin määrän kasvusta ennen kuukautisia.. Mitä syödä ja juoda. Jotta ruokavalio kuukautisten aikana, on tärkeää saada erilaisia ​​ja tarpeeksi elintarvikkeita.

Suosittelemme, että luet artikkelin siitä, miksi haluat syödä ennen kuukautisia. Sieltä saat tietoa naisten kehon ominaisuuksista, syistä ruokahalun lisääntymiseen ennen kuukautisia, tapoja laihtua.

Ennen kuukautisia ja sen aikana naiset kokevat erilaisia ​​epämukavuutta ja vakava heikkous kuukautisten aikana, pahoinvointi ja uneliaisuus eivät ole poikkeus.. Joskus nainen kokee tämän kuitenkin heikkoudeksi: hän ei halua tehdä mitään.

Miksi kuukautisten aikana haluat syödä paljon

Monet naiset huomasivat, että ennen kuukautisia haluat syödä paljon. Tämä johtuu sukupuolihormonien vaikutuksista. Prostaglandiinien määrä kehossa kasvaa ja estrogeenin ja progesteronin määrä vähenee vähitellen. Tämän perusteella joukko tunnusomaisia ​​oireita, joihin kuuluu lisääntynyt ruokahalu.

Kuinka monta päivää ennen kuukautisten alkua zhor alkaa

Jokaisen naisen premenstruaalisen jakson oireet ilmenevät eri tavalla. Se riippuu hormonien, niihin liittyvien sairauksien ja kehon ominaisuuksien tasosta. Yleensä nainen huomaa, että se on vain viikko ennen kuukautisia, että joku haluaa syödä enemmän kuin tavallisesti. Tänä aikana havaitaan progesteronin aktiivista kasvua. Sitä tuottaa corpus luteum, joka muodostaa repeytyneen follikkelin paikan.

Progesteronia tarvitaan mahdollisen raskauden tukemiseksi. Jos käsitystä ei tapahdu, sen määrä alkaa laskea, mikä aiheuttaa endometriumin hylkäämisen. Tämän seurauksena aloita kuukausittain. Hormonin erityispiirre on ruokahalun stimulointi.

Jotkut naiset haluavat syödä paljon juuri ennen niiden alkua. Kriittisten päivien aikana kiihkeys muuttuu voimakkaammaksi. Kuukausittaisen ruokahalun päätyttyä vakiintui täysin.

Miksi haluat syödä ennen kuukautisia

Jos haluat syödä paljon ennen kuukautisia, syy voi olla insuliinitason lasku elimistössä. Se vaikuttaa progesteroniin ja estrogeeneihin, jotka lisääntyvät ja laskevat syklin aikana. Useimmiten insuliinin lisääntyminen herättää voimakasta himoa makeaa ruokaa kohtaan.

Toinen syy, johon haluat syödä paljon ennen kuukautisia, on lisääntynyt aineenvaihdunta. Kalorien prosessointi energiaksi ei vie yhtä paljon aikaa kuin ennen. Tämän seurauksena täyteyden tunne syömisen jälkeen häviää nopeasti.

Kohdistus ennen kuukautisia pidetään yhtenä yleisimmistä raskauden oireista. Nainen ei vieläkään epäile menestyksekästä käsitystä, ja hänen ruumiinsa on jo alkanut vastata hormonaalisiin muutoksiin. Hieman myöhemmin ruokahaluttomuus korvataan toksikoosilla, johon liittyy heikentynyt suorituskyky ja pahoinvointi.

Ateriat kuukauden aikana

Naisten tulisi kiinnittää erityistä huomiota ruoan valintaan kuukautisten aikana. Tänä aikana elimistö tarvitsee vitamiineja ja kivennäisaineita. Siksi on välttämätöntä antaa etusija terveille elintarvikkeille. Jotkut elintarvikkeet aiheuttavat ilmavaivoja ja aiheuttavat lisää epämukavuutta vatsassa. Niiden käytöstä kuukautisten aikana olisi luovuttava.

Mitä syödä aikana

Runsas veren menetys kuukautisten aikana nostaa raudan vajaatoiminnan riskiä. Tämän välttämiseksi on suositeltavaa syödä maksa, granaattiomena, tattari, tomaatit ja sokerijuurikkaan mehu. Leivonnaisen ja makeisten sijaan on suositeltavaa syödä vihanneksia ja hedelmiä. Välipalana voit syödä pähkinöitä. Yhtä tärkeää on syödä paljon proteiinia. Sitä pidetään rakennusosana. Jos proteiinia ei ole, naisen hyvinvointi heikkenee.

Mitä ei voi olla kuukausittain

Valittaessa kuukautiskierron tuotteita kannattaa kieltäytyä rasvaisesta, mausteisesta, makeasta ja suolaisesta. Mausteiset elintarvikkeet stimuloivat verenkiertoa, mikä lisää kuukautiskiertoa ja lisää vatsakipua. Makeat ja rasvaiset elintarvikkeet aiheuttavat painonnousua, koska nälän tunne ennen kuukautisia ja niiden aikana muuttuu voimakkaammaksi.

Kuukautisten aikana kohdun määrä kasvaa. Tämän seurauksena paine kohdistuu muihin elimiin. Ilmavaivojen kipu vatsassa kasvaa. Siksi et voi syödä paljon kaasutuotteita. Näitä ovat:

 • pavut;
 • kaali;
 • porkkanat;
 • nauriit;
 • sienet;
 • maitotuotteet;
 • jauhotuotteet;
 • hiilihapotetut juomat.

Voinko juoda paljon vettä kuukautisten aikana

Lääkärit eivät kiellä juo runsaasti puhdasta vettä kuukautisten aikana. Kun sitä käytetään kohtuullisissa rajoissa, se estää turvotuksen, jota nainen altistuu kriittisinä päivinä. Lämmin vesi auttaa normalisoimaan verenkiertoa, mikä vähentää vatsan kipua.

Miten käsitellä zhoromia ennen kuukautisia

Zhor kuukautisten aikana tuo sekä fysiologista että psykologista epämukavuutta. Nainen alkaa pelätä painonnousua. Koska hän haluaa syödä voimakkaasti, hänestä tulee ärtyisä. Tähän tilanteeseen liittyy usein ylensyönti.

Jos haluat todella syödä ennen kuukautisia, sinun täytyy säätää hermoston työtä. Lisääntynyt kiinnostus ruokaan voi aiheuttaa stressaavia tilanteita ja masennusta. Hermoston jännityksen lievittäminen osoittaa rauhoittavien aineiden käyttöä. Näitä ovat:

Vähemmän on lempihahmosi miehitys. Naisen täytyy olla hajamielinen nälän jatkuvasta tunteesta neulomisen, kirjonnan, lukemisen tai kotityön avulla. On myös suositeltavaa luoda suotuisa ilmapiiri talossa. Tämä auttaa aromaterapiaa ja rentouttavaa musiikkia.

Koska ruokahalun lisääntyminen ennen kuukautisia voi olla hormonien vaikutuksia, suun kautta otettavat ehkäisyvalmisteet auttavat selviytymään tästä. Ne tasoittavat hormonit ja poistavat premenstruaalisen oireyhtymän oireet. Tällaisten lääkkeiden lisäbonus on ehkäisymenetelmä. Suosituimmat ovat seuraavat pillerit:

Miksi haluat syödä kuukautisten jälkeen

Jos nainen haluaa syödä paljon kuukautisten jälkeen, syy voi olla ravinteiden puute. Niiden määrä pienenee runsaan verenhukan seurauksena. Samanaikaisesti nälän, apatian, painehäviöiden, päänsärkyjen ja unettomuuden kanssa. Lisääntynyt nälkä ennen kuukautisia havaitaan seuraavien aineiden puuttuessa:

Jos haluat palauttaa ruokahalun entiseen tilaansa, riittää säätää ruokavaliota ja aloittaa vitamiinikompleksien ottaminen. Ruokavalion tulisi olla mahdollisimman tasapainoinen. Siinä on välttämättä oltava paljon vihanneksia, lihaa, kalaa, yrttejä ja hedelmiä. Älä unohda myös riittävästi nestettä.

Voiko ruokahalu menettää ennen kuukautisia?

Kaikki naiset eivät aina halua syödä ennen kuukautisia. Jotkut heistä kohtaavat päinvastaisen tilanteen. Tämän ilmiön mahdollisia syitä ovat:

 • raskaus;
 • hormonaaliset häiriöt;
 • tartuntataudit;
 • ruoansulatuskanavan sairaudet;
 • kardiovaskulaarinen patologia;
 • hermoston häiriöt.

Jos olet menettänyt ruokahalu ennen kuukautisia, sinun on otettava yhteyttä gynekologiin. Hän määrittelee useita diagnostisia menettelyjä, jotka auttavat määrittämään patologian syyn. Yksittäiset ruokahaluttomuuden tapaukset eivät edellytä hoitoa. Jos tilanne toistuu useaan kertaan, lääkäriaseman käyntiä ei voida välttää.

Useimmiten ennen kuukautisten alkua nainen ei halua syödä paljon pahoinvoinnin vuoksi. Sen mukana tulee vatsakipu, huimaus ja kehon heikkous. Emotionaalinen tila muuttuu masentuneeksi. Kiinnostus menettää paitsi elintarvikkeissa myös muissa ammateissa.

Vähentynyttä ruokahalua voidaan käynnistää myös ottamalla lääkkeitä. Ennen niiden käyttöä on suositeltavaa tutustua sivuvaikutusten luetteloon. Luteaalisessa vaiheessa naarasrunko on haavoittuvin, joten sivuvaikutusten riski kasvaa.

Syynä ruokahaluttomuuteen voi olla väärän elämäntavan ylläpito. Myrkytys nikotiinilla tai alkoholia sisältävillä juomilla johtaa ruoansulatuskanavan häiriöihin. Tämän seurauksena ruoanhimo vähenee.

johtopäätös

Lääkärit pitävät täysin normaalia, että haluan syödä paljon ennen kuukautisia. Tämä on kehon luonnollinen reaktio hormoneihin. Ahdistuneisuutta tulisi hakata, jos ruokahalun lisääntymiseen liittyy muita epämiellyttäviä oireita.

Hor Zhor ja kuukausittain

Reilu sukupuoli haluaa aina näyttää kauniilta, muodikkaalta ja modernilta. Siksi oman painonsa hallinta on olennainen osa lähes kaikkia naisia ​​ja tyttöjä. He katsovat ruokaa, rajoittavat herkkuja, monet käyttävät energian ruokavalion toiminnallista ruokavaliota. Mutta kerran kuukaudessa, kuukautisten aattona, tulevat sellaiset päivät, jolloin halu syödä voi hukkua pois kaikki muut, ja se on mahdotonta vastustaa sitä - kaikki, mitä käden alla on, syö. Tämä kuukautiskierto on yksi PMS: n oireista. Valtio, jossa haluat syödä paljon, ei ole aina vaaraton. Mutta sinun ei pitäisi paniikkia hänen vuoksi, kaikki voidaan korjata, jos teet vähän vaivaa.

Naisten fysiologia

Kuukautiskierron aikana naisen hyvinvointi muuttuu sukupuolihormonien tason mukaan. Ensimmäisenä päivänä, kun kuukautiset alkavat, tulevan kypsä muna perustetaan. Tämä jakso on ominaista erityisen alhaiselle estrogeenipitoisuudelle. Muutama päivä myöhemmin, kun syklin keskiö alkaa, muna lähtee munasarjoista ja menee putken läpi kohduun. Tässä vaiheessa estrogeenitaso saavuttaa huippunsa. Sitten alkaa hänen lasku.

Samanaikaisesti progesteroni, toinen tärkeä sukupuolihormoni, lisääntyy merkittävästi, muutaman päivän kuluttua tuhoutunut munasolu, jos se ei ole raskaana, lähtee elimistöstä veren ja limakudoksen kanssa, joka on vuorattu kohdun seinillä. Kuukautisten alkamisen jälkeen progesteroni saavuttaa myös minimiarvon. Tässä yksi sykli päättyy ja uusi alkaa. Tässä prosessissa esiintyvien tilojen muutokseen liittyy PMS, jonka alkaminen on havaittavissa viikkoa ennen kuukautisia.

Keskushermosto vaikuttaa progesteronin ja estrogeenin tuotantoon. Aivolisäke ja hypotalamus yhdessä sukupuolirauhasien ja lisämunuaisen kanssa säätelevät koko kuukautiskiertoa. Hormonit aiheuttavat muutoksia ruoansulatuskanavan, hormonitoimintaa ja muita järjestelmiä. Nämä vaihtelut aiheuttavat stressiä, adrenaliinin tuotantoa, insuliinitason epäonnistumista, mikä yhdessä johtaa sellaisiin epämiellyttäviin seurauksiin kuin zhor kuukautisten aikana, nesteen kertyminen elimistöön, painonnousu.

Tilannetta pahentaa erilaiset poikkeamat ruoansulatuskanavassa. Kun aineenvaihdunta kiihtyy, suolisto vapautuu nopeasti. Tällöin voimakas ruokahalu kuukautisten kannalta on perusteltua. Uloskäynnin viivästyminen osoittaa metabolian vähenemistä. Tämä ilmiö liittyy suoritettuun ovulaatioon. Suolisto alkaa toimia hitaammin, mutta progesteronin lisääntyvän tason vuoksi monet aivojen alueet aktivoituvat, mukaan lukien nälän keskipiste. Tämän seurauksena ruoka vaaditaan yhä enemmän, vaikka se ei kykene sulattamaan kaikkea. Se tuottaa myös rasvan kertymistä.

Jos rasvavyö kasvaa vyötäröllä ja vatsalla, paino kerääntyy, liiallisen ruokahalun ulkonäkö osoittaa systeemistä vajaatoimintaa. Halu syödä voi aiheuttaa verensokerin puutetta. Lisäksi aineenvaihduntahäiriöt voivat johtaa kehon nälkään jatkuvassa ateriassa. Syynä on paitsi insuliinin taso, myös endorfiinien ja muiden spesifisten hormonien tuotanto.

Säädä ruokahalua ja aineenvaihduntaa. Vaikka kuukausittainen paino ei muutu, on syytä huolehtia sen vakaudesta tulevaisuudessa. Lisäksi tarvitaan ravinnon ja elämäntavan korjaamista, jos painonnousu uhkaa. Satunnainen epänormaali ruokahalu on täytettävä täysin aseistettuna, ja valmistelu alkaa noin 10 päivää ennen kuukautisia. On välttämätöntä varmistaa suoliston moitteeton toiminta, suojata maksaa, hermoja, sydäntä ja vähentää painonnousun todennäköisyyttä.

Suuren verenmenetyksen aiheuttama lisääntynyt ruokahalu, joka johtuu kuukautisten erityispiirteistä, vaatii myös ravinnon korjaamista. Raskaiden jaksojen aikana sinun on seurattava kehon halua ja autettava sitä toipumaan. Eniten tarvitaan proteiinia ja rautaa, joten sinun on lisättävä lihaa ja vihreitä vihanneksia. Jotta ruokahalu ei menisi pois asteikosta, ruoka on kypsennettävä hyvin. Tämä auttaa sen imeytymistä suolistossa, vähentämällä nälkää, kehon solujen kyllästymistä.

Lisääntyneen ruokahalun syyt

Jokaiselle naiselle luonto on antanut elämänvarren roolin. Ovulaatio ennakoi mahdollisen raskauden, ja tulevaisuuden vauvalle tärkeintä on ravinto. Kun ovulaatio tapahtuu, aivot aiheuttavat kehon kerääntymään ravinteita, joten ennen kuukautisia haluat syödä paljon raskasta ruokaa. Tämä huijaus on tyypillinen useimmille naisille. Jopa ne, jotka ovat sitoutuneet terveelliseen ruokavalioon ja jatkuvasti ruokavalioon, sanovat, kuinka paljon haluan syödä kuukautisten aattona. Jos pidät syömästä, saatat jopa saada päänsärkyä, mikä pahentaa mielialaasi, ja tämä saa sinut tuntemaan olosi nälkäisemmäksi.

Maailmanlaajuinen muutos syömisen järjestyksessä johtuu vain aivojen säätämisestä mahdollisten jälkeläisten suojelemiseksi. Sääntelyllä insuliinin, ruoansulatuseritysten, sappi- ja mahanesteiden tuotantoa lisäämällä ravinnepitoisuutta veressä aivot lisäävät mahdollisen alkion eloonjäämisen todennäköisyyttä. Siihen käytetään valtavia voimia. Jos käsitystä ei ole tapahtunut, keho alkaa vapautua kuukautisten kumuloituneista kasaantumisista.

Progesteronin vähentäminen tarjoaa kohdun ja suoliston puhdistusta. Usein tämä tapahtuu lähes samanaikaisesti ensimmäisten kriittisten päivien aikana. Tämä prosessi heikentää kehon signaalia siitä, että ravinteiden täydennys on tarpeen. Sitten myös nälän aivokeskus aktivoituu. Siksi kuukautisten aikana halutaan syödä vähemmän kuin ennen. Ainoastaan ​​kuukautisten päätyttyä, kun hormonaalinen tausta on suhteellisen vakaana, normaali ruokahalu ja kyky olla häiritsemättä valittua ruokavalion palautumista.

Onko syytä kuulla hälytys?

Ei ole yksiselitteistä suhdetta tällaiseen ilmiöön kuin zhoraan ovulaation aikana. Joku ottaa sen itsestäänselvyydeksi, mutta joku tällainen huijaus ei sovi. Asiantuntijat eivät luokitse tätä tilannetta vaaralliseksi. Kuitenkin, jos ensimmäisinä päivinä, jolloin kuukautiset alkavat, suurin osa ylimääräisistä kiloista erottavan järjestelmän avulla, huoli ylipainosta ja siksi terveydestä ei ole sen arvoista.

Toisaalta ruokahalun nousu kehittyy aina muuttuneen insuliinitason vaikutuksesta. Ja sen tuotanto liittyy aivojen toimintaan, joka puolestaan ​​ohjaa munasarjojen työtä. Niinpä lisääntynyt ruokahalu voi olla ensimmäinen kello, joka osoittaa munasarjojen toimintahäiriön tai niiden polysystisen sairauden todennäköisyyden. Lisäksi liiallinen ruokahalu voi merkitä hermoston häiriöitä, jotka edellyttävät hoitoa psykiatrille.

Muutokset, jotka tapahtuvat ruokahalun kasvun taustalla, voivat johtua menneiden sairauksien, infektioiden, vammojen seurauksista. Jotkut patologioiden torjuntaan käytettävät lääkkeet heikentävät maksan, munuaisten ja suolien toimintaa. Ja tämä aiheuttaa kehon solujen ravitsemuksen heikkenemisen, he nälkään, heikkenevät. Siksi on välttämätöntä tarkistaa ja parantaa elintärkeitä järjestelmiä. Sitten ehkä ruokahalua normalisoidaan.

Vetovoima jauhoihin ja makeaan

Monet naiset tietävät, että jos zhora-iskut hyökkäävät ennen kuukautisia, makeat ja hienot elintarvikkeet tulevat toivottavimmiksi. Tämä herkku kakkuille, suklaalle, liittyy insuliinitason nousuun, mikä kasvaa estrogeenitasojen laskun seurauksena. Kaikkien hormonien monimutkainen vuorovaikutus riippuu monista tekijöistä. Insuliinia tuotetaan haimassa, se vaikuttaa aineenvaihduntaan ja tällaisten järjestelmien työhön endokriinisinä, hermostuneina, sydän- ja verisuonitautina. Insuliiniin liittyvän elimen epäonnistuminen tai toimintahäiriö johtaa tämän hormonin epänormaaliin lisääntymiseen tai vähenemiseen. Kaikki tietävät vaaran, joka uhkaa insuliinin riittämättömällä tuotannolla. Mutta sen ylimääräinen määrä on myös vaarallista, koska se johtaa androgeenien lisääntymiseen, insuliinin muuttumiseen vatsakalvoon, joka sijaitsee vyötäröllä.

Mutta jos insuliini on jo tuotettu, se alentaa verensokeria, mikä heikentää kehoa ja tekee siitä nälkää. Siksi ennen kuukautisia suuri määrä makeaa, jauhoista ja ravitsevaa. Tilanne voi pysyä muuttumattomana vain silloin, kun normaalissa elämäntilanteessa on täydellinen luottamus kehon hyvään terveyteen. Muussa tapauksessa on toteutettava toimenpiteitä insuliinin tuotannon vähentämiseksi.

Mitä korvaa makeiset

Ensinnäkin sinun täytyy muuttaa yleistä ruokavaliota. Loppujen lopuksi kaikki endokriinisen järjestelmän rauhaset ovat toisiinsa yhteydessä. Tältä osin on syytä kiinnittää huomiota kateenkorvan toimintaan. Sen tehtäviin kuuluu erittymisjärjestelmän säätäminen. Jos haluat käyttää niitä, sinun täytyy luopua varhaisesta aamiaisesta, varsinkin kun he ovat liian runsaita. Joissakin tapauksissa on hyödyllistä syödä mitään kuin puhdasta vettä ennen lounasta. Lisäksi suoliston ja aineenvaihdunnan parantamiseksi tarvitset:

 1. Ennen kriittisiä päiviä on enemmän elintarvikkeita sisältävää kuitua, ja se täydentää ruokavaliota myös kalsiumia sisältävien elintarvikkeiden kanssa.
 2. Vaihda nopeasti hiilihydraatit viljaksi valikossa, mieluiten kokonaiset.
 3. Jos todella haluat makeita elintarvikkeita, syödä kuivattuja hedelmiä.
 4. Joskus voit varata banaanin tai omenan.
 5. Tomaatit ja kurkut sisältävät sokeria, vaikkakin pieninä määrinä. Ne voivat myös vähentää makeisten makeutta.
 6. Juo 40 ml jogurttia välipalaksi, tämä määrä vähentää hiilihydraattien tarvetta sekä parantaa suoliston mikroflooraa.
 7. Jos mahdollista, voit nauttia välipalaa gluteenittomalla baarilla.

Makeisista kieltäytyminen sekä halukkuus syödä ylimääräistä kakkua, vahingoittaa kehoa. Joskus pieni suklaan pala on pienempi kuin siitä stressistä, joka johtui siitä, että tämä pieni heikkous hylättiin. Itse asiassa, ennen kuukautiskiertoa, hermoston työssä esiintyy epäsäännöllisyyksiä, mikä johtaa joskus masennukseen. Ja edullisin masennuslääke on pieni pala suklaata. On vain tärkeää muistaa, että makea masennus voi pahentaa. Kaikki tarvitsee toimenpidettä.

Vetovoima suolaiseen

Menstruaation aattona monet kehon tilan muutokset toimivat tekijänä, joka pahentaa kaikkia vaivoja. Erityisesti vaikuttavat hermot. Hoidon herkkyyden parantamiseksi ja hermojen herkkyyden parantamiseksi elimistö tarvitsee natriumia. Siksi kuukausittainen suolan ja terävän jano on ymmärrettävää. Suolaisen ruuan kulutus - makkara, juusto, suolakurkkua - parantaa mielialaa, suola auttaa poistamaan masennusta. Suolan erittyminen lisääntyy, kun hikoilu lisääntyy, erittävien elinten aktiivinen työ. Siksi, jos elimistö ei kärsi ummetuksesta, hikoilee aktiivisesti, se voi tarvita lisää suolaa. Mutta tärkein tekijä, joka aiheuttaa syödä suolaa, on mielialahäiriö ennen kuukautisia.

Siksi meidän on punnittava huolellisesti kaikki heidän toiveensa. On mahdollista antaa pieniä hemmotteluja itsellesi, mutta samalla on välttämätöntä pitää suolan saanti tiukassa valvonnassa. Pienimmillään turpoamisen varalta kannattaa suosia lihaa ja vihanneksia, jotka on keitetty ilman suolaa - niillä on tarvittavat kivennäisaineet, jotka riittävät keholle.

Mitä ei voi olla kuukausittain

Jos joka kuukausi ennen kuukautisia on valtava halu syödä kohtuuttoman paljon ruokaa, sinun täytyy vaihtaa erikoisvalikoiman oikeat komponentit. Tärkein tuotteiden valintaan vaikuttava tekijä on luonnollisesti suoliston ja maksan laatu. Jos endokriinisessa järjestelmässä esiintyy häiriöitä, on myös otettava huomioon kaikki tarvittavat suositukset. On erityisen tärkeää valita oikeat tuotteet munasarjojen patologian - toimintahäiriön ja polysystisen sairauden tapauksessa. Keskushermoston rikkominen asettaa myös omia vaatimuksia valikon kokoonpanolle. Jos kaikki nämä ominaisuudet otetaan huomioon, on suositeltavaa rajoittaa edelleen:

 • savustetut ja makkaratuotteet, rasva;
 • puolivalmisteet;
 • pikaruokaa;
 • hyvin rasvaisia ​​ruokia sekä keitettyjä paistoja;
 • erittäin raskas ruoka, suolakurkkua ja suolakurkkua;
 • makeita ruokia, jotka on valmistettu suurista määristä voita;
 • sokeri, kahvi, alkoholi.

Mitä voit syödä kuukautisten aikana

Monet naiset tuntevat tilanteen, jossa tällainen ruokahalu nousee ennen kuukautisia, että tuntuu siltä, ​​että teet nyt koko härkää. On vaikea vastustaa sitä, eikä se ole aina välttämätöntä, varsinkin jos huomaat, että ympärillä on niin paljon maukasta. Jotta ei epäonnistuisi tilanteessa, jossa zhor on hyökännyt sinut brutaalisti, on parempi lieventää halua asianmukaisella välipalalla. Vähentynyt ruokahalu ja parempi tunnelma voivat vaikuttaa tällaisiin tuotteisiin:

 • vilja;
 • durumvehnän pasta;
 • vihreät herneet, itäneet pavut;
 • juurekset (porkkanat, punajuuret, bataatit, maapähkinä, uudet perunat, retiisi, nauriit, riisi);
 • tuoreet hedelmät ja marjat, paitsi viinirypäleet ja vesimelonit;
 • kuivatut hedelmät, mukaan lukien pienet määrät rusinoita;
 • tuoreet yrtit, tomaatit, munakoisot, paprikat, kurkut, sipulit, valkosipuli;
 • hapankaali;
 • ei kovin rasvainen raejuusto, kefiiri;
 • rasva kala;
 • pähkinät ja siemenet;
 • lihaa ilman rasvaa;
 • liemet - sekä lihaa että vihanneksia;
 • mausteet - kaneli, kurkuma, muskottipähkinä, neilikka.

Miten vähentää ruokahalua kuukautisten aikana

Lisääntynyt halu syödä suuria määriä kaikkia elintarvikkeita, joita voidaan kuvitella PMS: llä, ei saisi olla harhaanjohtava. Tämä kehon reaktio on seurausta hormonaalisen taustan muutoksista. Sen perustaminen on hyvin vaikeaa, koska se liittyy moniin järjestelmiin ja elimiin. Sitten mitä voidaan tehdä, voidaanko se jättää paremmin luonnollisen harkinnan mukaan? Ei, on mahdotonta jättää kaiken sellaisenaan. Jos lasket kädet ja sallii sisäelinten rasvan kasvun, tilanne voi johtaa ulkonäön muutoksiin androgeeni-tyypissä, hiusten kasvussa niillä alueilla, joilla niiden ei pitäisi olla, kaljuuntuminen, akne kasvoilla ja karheus rintojen alla ja samanlaiset ongelmat. Monet asiantuntijat etsivät tien pois tästä tilanteesta, mutta he eivät ole ilmaisseet yksiselitteistä mielipidettä siitä, miten käsitellä zhoria ja nälkää ennen kuukautisia.

Ennen kuin yrität päästä eroon hevosta ennen kuukautisia, sinun on luotava kaikki olosuhteet hermoston normaalille toiminnalle. Ei vain stressiä, vaan myös masennusta, pelkoa ja muita vastaavia olosuhteita, vaikuttavat ruokahaluun. Lisääntyvä itseluottamus, rauhan luominen muiden kanssa, sisäinen itsensä hyväksyminen antaa sinulle mahdollisuuden häiritä ruokaa koskevia ajatuksia keskittyen jotain rakentavaa.

Tässä tilassa on erittäin tärkeää tehdä suosikki asioita. Ruokahalu pienenee, jos olet lukenut lukemisen, neulonnan. Voit käyttää värien käyttöä. Siniset sävyt lisäävät ruokahaluttomuutta. Siksi siirtyminen vaatteisiin ja keittiötekstiilien suunnitteluun tällä värillä Joran aattona voi vähentää ruokahalua.

Suuri liikunta stimuloi ruokahalua sekä kävelee raikkaassa ilmassa, on parempi rajoittaa niitä. Mutta jos sinulla on taitoja joogassa, niiden käyttö on varsin hyväksyttävää - se auttaa poistamaan nälän tunteen. Lisäksi joidenkin hierontatyyppien, esimerkiksi akupressuurin, voi olla suuri apu.

Ruokavalio - tärkeintä on, että ruoka oli hyvin kypsennetty. Paras vaihtoehto - tuotteiden sammuttaminen. Lisäksi sinun täytyy syödä oikein - tämä tarkoittaa, että sinun täytyy pureskella ruokaa pitkään, annosten määrä ei saa olla suurempi kuin nyrkki. Älä unohda täydentää ruokavaliota mineraali- ja vitamiinilisineillä.

johtopäätös

Kysyttäessä, miksi haluan syödä paljon ja syödä maukkaita ennen kuukautisia, vastaus on selvä. Tämä on naisen rungon laitteen ominaisuus. Täällä myös alitajunnan halu rauhoittaa aivojen nälän keskusta ja premenstruaalinen oireyhtymä, kun PMS-ärsytys kasvaa ajassa, tunnelma heikkenee ja päänsärkyä esiintyy. Ja ruoka mahdollistaa rauhoittumisen, ahdistuksen lievittämisen, rauhanomaisen tilan saavuttamisen.

Hyvin harvoin voi kasvaa suuri määrä ruokaa kuukautisten jälkeen. Miksi kuukautisten jälkeen haluat syödä, se on aivan selvää. Suurten veren määrien menetys, kehon puhdistaminen erittimen kautta vähentää ravinteiden pitoisuutta. Siellä on solun nälkää. Siksi aivot tarvitsevat täyttämään tarvittavat varannot. Niitä tarvitaan uuden munan täydelliseen kypsymiseen, kuukautiskierron jatkumisen jatkamiseen ja naisen päätoiminnon valmisteluun - vauvan synnyttämiseen.

Riippumatta siitä, mikä tila on ennen kuukautisia, sinun pitäisi aina yrittää syödä kohtalaisesti. Älä kiellä itseäsi, syö jatkuvasti, mutta mikä tärkeintä - oikeat tuotteet, laatu keitetyt ja perusteellisesti pureskeltavat. Silloin kehosi on kiitollinen teille, että se ilmaistaan ​​kauniissa ulkonäössä ja hyvinvoinnissa.