Lisääntynyt ruokahalu ennen kuukautisia.

Monilla naisilla on huomattavasti suurempi ruokahalu ennen kuukautisia. Joillekin hän on niin vahva, että on lähes mahdotonta rajoittaa itseään. Tässä tapauksessa makuasetukset voivat olla kummallisia. Siksi tytöt kysyvät usein, onko tämä normaalia?

Ymmärretään, mitä tapahtuu. Miksi haluat syödä ennen kuukautisia? Miksi vedät tiettyjä tuotteita? Miten selviytyä näinä päivinä kuviota vahingoittamatta?

Lisääntynyt ruokahalu ennen kuukautisia - normi tai patologia?

Jotta voidaan käsitellä, miten hyvinvointi on normaalia ja mikä osoittaa terveysongelmia, on tärkeää ymmärtää, mitä prosesseja elimistössä tapahtuu ennen kuukautisia. Siksi muistamme naisten fysiologian joitakin piirteitä.

On tunnettua, että hormonaalinen tila muuttuu tietyllä tavalla jokaisen kehon kuukautiskierron aikana. Jokaisella hormonilla on oma melko voimakas vaikutus. Mutta aiheemme kannalta tärkeimmät prosessit, joita esiintyy progesteronin vaikutuksen yhteydessä.

Progesteronin rooli

Tämän hormonin taso alkaa nousta munan vapautumisen jälkeen. Sen tehtävänä on tarjota ihanteelliset olosuhteet raskauden kehittymiselle.

On olemassa useita näkökohtia, miten progesteroni vaikuttaa naisten kehoon:

 1. Stimuloi endometriumin sisäkerroksen kasvua niin, että alkio on kiinnitettävissä.
 2. Vähentää kohdun lihassolujen supistumiskykyä.
 3. Lievä rintojen lisäys.
 4. Nesteen kertyminen kehossa.
 5. Aivojen stimulointi, joka vastaa aineenvaihduntaprosessien säätelystä. Tämän seurauksena ravintoaineet alkavat kerääntyä.

Tällaiset muutokset tapahtuvat kunkin kuukautiskierron toisella puoliskolla.

Miksi haluat syödä ennen kuukautisia?

Kaikki edellä kuvatut suuresti vaikuttavat ruokahaluun. Progesteronin vaikutuksesta elimistö yrittää kerätä ravinteita naiselle, jotta ne riittäisivät kestämään raskauden ja tulevan vauvan. Siksi naisen täytyy syödä paljon - ”kahdelle”. Tämä selittää valitukset zhorista ennen kuukautisia.

Joten keho valmistelee kuukausittain äitiyden. Se, että raskaus ei ole tullut, tulee selväksi syklin lopussa, ja elin ei enää vaadi ruokaa, nainen syö normaalisti. Menstruation aikana tai sen jälkeen kaikki kulkee. Mutta parin viikon kuluttua sykli toistaa ja jälleen kerran on käsiteltävä lisääntynyttä ruokahalua.

Jotta tämä taistelu olisi mahdollisimman helppoa ja ennen kuukautisten alkua zhor ei johtanut painonnousuun, sinun pitäisi yrittää syödä kevyitä elintarvikkeita, poistaa rasvainen, paistettu, suolaista, alkoholia, juoda puhdasta vettä. Jos ruokahalu ennen kuukautisia kasvaa liikaa, häiritsee normaalia elämää, sinun täytyy käydä gynekologissa ja tarkistaa hormonitasot.

Miksi haluat jotain epätavallista?

Monet tytöt huomaavat, että he haluavat syödä paljon ennen kuukautisia, mutta ne vetävät tiettyä tuotetta tai tuoteryhmää. Joku näinä päivinä ei voi elää ilman makeisia, kun taas toiset syövät suolaisia ​​ennennäkemättömiä määriä tai yhdistävät tuotteita kaikkein epätavallisimmalla tavalla.

Jos nainen voi jotenkin ymmärtää ennennäkemättömän ruokahalun ennen kuukautisia, tietyn tuotteen vetämisen syyt eivät aina ole selvät. Mutta mikään ei tapahdu elimistössä juuri näin. Alla on muutamia syitä tavallisimpiin ruoan mieltymyksiin premenstruaalisessa jaksossa.

Jos haluat makea

"Haluan makean" - yksi vahvimmista tunteista monissa naisissa ennen kuukautisia ja kuukautisten aikana. Miten tämä ilmiö selitetään?

Seuraavassa on yleisimmät teoriat, jotka yrittävät selittää makeita makeille:

 1. Koska estrogeenitaso laskee jyrkästi verrattuna siihen, mitä se oli syklin ensimmäisellä puoliskolla, nainen alkaa tuntea jyrkästi toimintansa puuttumista. Ja yksi tämän hormonin vaikutuksesta kehoon liittyy aivorakenteiden stimulointiin, jotka ovat vastuussa sellaisten aineiden tuottamisesta, jotka aiheuttavat iloa, korkeampaa tunnelmaa. Kun progesteroni vallitsee, keho pyrkii kompensoimaan estrogeenin toiminnan puutetta makealla - jotakin, joka myös parantaa mielialaa hyvin.
 2. Veren progesteronin vaikutuksesta insuliinipitoisuus ja sokeritaso muuttuvat.
 3. Makea on yleensä kaloreita, ja elin, joka tällä hetkellä yrittää varastoida mahdollisimman paljon energiaa, on juuri sitä, mitä tarvitset.
 4. Syyt, miksi makeahammas voi liittyä emotionaaliseen tyytymättömyyteen, tunteisiin ja stressiin, joihin naiset ovat erityisen herkkiä esihoidon aikana.

Riippumatta siitä, kuinka paljon haluat makea, sinun täytyy muistaa, että kaloreita sisältävät elintarvikkeet, erityisesti ne, jotka yhdistävät sokeria ja rasvaa, ovat erittäin haitallisia kehollesi ja terveydelle. Siksi on parempi yrittää korvata suklaa, makeiset ja evästeet hedelmillä ja hunajalla.

Kun vedät suolaista

Monille voimakas himo suolaan liittyy raskauden alkamiseen. Mutta on melko vähän tyttöjä, jotka tuntevat tämän joka kuukausi ennen joka kuukausi. He kysyvät itseltään kysymyksiä: miksi se vetää niin paljon suolakurkkuihin, silliin? Ehkä minulla on joitakin terveysongelmia? Ja onko mahdollista syödä niin paljon suolaista kuin haluat?

Mahdolliset syyt siihen, miksi suola on erittäin vahva:

 • Mineraalien, muiden hivenaineiden puute. Aikana, jolloin keho valmistautuu aktiivisesti raskauteen, tällainen alijäämä tuntuu erittäin voimakkaasti.
 • Tulehdusprosessit urogenitaalijärjestelmän elimissä.
 • Nestehukka. Progesteroni estää aldosteronin, hormonin, joka säilyttää natriumia ja vettä, vaikutusta kehoon. Halu syödä jotain suolaista on korvaava reaktio.
 • Stressaavat tilanteet, jotka tapahtuivat lähipäivinä.

Vaikka suolanhimo johtuu nestemäisten tai hivenaineiden puutteesta, lisääntynyt suolan saanti ei ratkaise tätä ongelmaa. Lisäksi suola ei auta selviytymään tulehduksesta. Mutta saattaa ilmetä muita ongelmia, kuten turvotusta ja korkeaa verenpainetta.

On vaikeaa torjua liiallisia suolaa, ja paljon suolaa syöminen on erittäin haitallista. Siksi on tarpeen kääntyä lääkärin puoleen ja tutkia perusteellisesti syiden löytämiseksi ja valita tarvittaessa hoito.

Miksi haluat merikalat ennen kuukautisia?

Monta vuotta peräkkäin sama "oire" pian ennen kriittisiä naisten päiviä. Myös raskauden aikana se oli. Haluatko merikalaa. Joskus voin syödä kokonaisen purkin turskamakkaa tai koko silli- tai makrillin ruhoa kerrallaan. Miksi niin? Ehkä joku ymmärtää jotain?

Todennäköisesti tämä johtuu hormoneista. Jokainen organismi on yksilöllinen, ja se reagoi eri tavalla kuin hormonitasot. Mutta yleensä luin, että jos haluat vesimelonin, on munuaisten ja virtsarakon sairaus, jos juusto on luista ja tuki- ja liikuntaelimistöstä. Ja jos haluat kalan - hermostunut uupumus. Kala, fosfori ja rauta, jotka parantavat aivojen ja hermoston toimintaa. Joten ehkä syklin loppuun mennessä olet huolissasi hermostuneesta uupumuksesta, olet hyvin väsynyt, ehkä jonkinlainen stressi tuntuu, ja siksi vedät tiettyihin tuotteisiin. Siinä ei ole mitään pahaa, syö kalaa terveydelle.

Miksi haluat syödä paljon ennen kuukautisia ja kuukautisten aikana?

Vuodesta murrosiän ja vaihdevuosien välisenä aikana naispuolinen keho muuttuu suhdannevaihteluissa. Hän valmistautuu heidän apuaan mahdolliseen lannoitukseen ja lapsen kantamiseen. Nämä muutokset tapahtuvat solu-, hormoni- ja psykologisilla tasoilla, ja niitä kutsutaan kuukautiskierrokseksi. Se kestää normaalisti 25–32 päivää (ilman patologian oireita ja syklin säännöllisyyttä, sen kesto on 21–35 päivää).

Yksi sen merkittävimmistä ilmenemismuodoista on kuukautiskierto, joka ilmaisee uuden syklin alkamisen. Mutta on myös muita oireita. Esimerkiksi turvotus, lisääntynyt ruokahalu, mielialan vaihtelut ja jopa ahdistuneisuus. Heidän syyt ovat naisen kehossa, hänen käyttäytymisessään ja ravitsemuksessaan. Harkitse, miksi ennen kuukausittaista haluat syödä paljon, tarkemmin.

Miksi haluat syödä ennen kuukautisia - lääkärin vastaus

On olemassa kaksi tieteellisesti perusteltua syytä ruokahalun kasvuun ennen kuukautisia ja uuden syklin parin ensimmäisen päivän aikana.

Siksi ennen kuukautisia haluat syödä paljon:

 1. Progesteronitason piikki. Progesteroni yhdessä estrogeenin kanssa säätelee "naisten kelloa". Sitä pidetään myös raskaushormonina. Se auttaa säilyttämään alkion aikana istukan muodostumisen aikana. Se, että haluat syödä paljon raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana, on tunnettu tosiasia, joka ei häiritse ketään. Mutta korkea progesteronitaso johtaa samaan vaikutukseen kuukautiskierron alussa.
 2. Voimakkaiden rasvapolttimien (adrenaliini, kortisoni) aiheuttamien stressihormonien veren lisääntyminen. Ja koska tänä aikana organismi valmistautuu raskauden alkamiseen, amygdala alkaa aktiivisesti lähettää impulsseja nälän keskelle. Nainen on "ohjelmoitu" keräämään kaloreita. Siksi ennen kuukautisia ja päästökauden aikana ruokahalu kasvaa, vetää enemmän kaloreita ja rasvaisia ​​ruokia.

Mutta juuri rasvaisia ​​elintarvikkeita ja nopeasti imeviä hiilihydraatteja ei pitäisi löytää suurina määrinä naisen ruokavaliossa ennen kuukautisia. Heidän läsnäolonsa tehostaa ylimääräisen nesteen kertymistä kehossa (turvotus), turvotusta, päänsärkyä ja jopa tyytymättömyyttä.

Tutkimukset osoittavat, että vain 30 prosentilla naisista on premenstruaalinen oireyhtymä (PMS), jonka yksi ilmentymiä on lisääntynyt ruokahalu. Mutta osoittautui myös, että erityinen ruokavalio ennen kuukautisia auttaa vähentämään merkittävästi kriittisten päivien kivuliaisuutta ja jopa kokonaan poistamaan PMS: lle ominaiset mielialan vaihtelut. Seuraavaksi puhutaan enemmän oikean ravitsemustavan tilanteesta ennen kuukautisia ja kuukautisten aikana.

Hei, Victoria, 26 vuotta vanha. Minulla on kuukautisia 5 päivää 26 päivän jälkeen, en tunne mitään erityistä epämukavuutta tuolloin. Mutta täällä ennen kriittisiä päiviä haluan todella syödä. Kerro meille, miksi ruokahalu kasvaa ennen kuukautisia, ja onko se normaalia?

Hyvää iltapäivää, Victoria. Lisääntynyt ruokahalu on yksi premenstruaalisen oireyhtymän ilmentymiä. Se esiintyy kolmanneksessa naisista, eikä lääkäreiden keskuudessa ole vielä yksimielisyyttä, onko tämä ehto normaali vai onko se patologia. Näinä aikoina, kun haluat syödä paljon, hallita ruokahalua ja älä anna itsellesi syödä makeaa, rasvaista ja suolallista. Sinun ruokavalio on tällöin sisällytettävä runsaasti kasvi- ja proteiinivalmisteita. Ja jos annatte halun syödä paljon, tämä voi johtaa joukkoihin ylimääräisiä kiloja.

Haluatko syödä paljon makeisia aikana?

Halu syödä paljon makeaa, samoin kuin suolaista - nämä kaikki ovat ilmentymiä korkealle progesteronin tasolle. Täysin kieltää itsesi käyttö tällaisten tuotteiden ei ole sen arvoista. Mutta on tärkeää, että ne voidaan korvata vähemmän kaloreilla ja haitallisilla analogeilla. Esimerkiksi, jos haluat suklaata, on parempi antaa etusijalle tumma katkera suklaa, jolla on korkea kaakaopitoisuus kuin sen meijeri-vastine. Nopeasti sulavia hiilihydraatteja ja leipomotuotteita on parempi korvata kasvisruokilla, hitailla hiilihydraateilla ja proteiineja sisältävillä elintarvikkeilla.

Jos et syö makeisia kriittisten päivien aikana, niin et voi vain parantaa hyvinvointiasi, vaan myös menettää ylimääräisen kilon ja ehkä kaksi. Ruokahalun hallitsemiseksi tällä hetkellä on parempi päiväkirjan avulla, sekä suunnitella selkeästi päivän aikataulua (ilman tyhjiä ikkunoita ylimääräisiä välipaloja varten). Ja jos ennen ennen kuukautiskiertoa haluaa syödä paljon, niin tällaisen valvonnan seurauksena ruokahalu normalisoituu ja halu syödä paljon menee pois.

Hyvää iltaa, haluan aina syödä ennen kuukautisia. Lisäksi pari päivää ennen vastuuvapauden myöntämistä tunnen turhautuneena, ahdistuneena, halunne tehdä jotain ja jopa päänsärkyä. Kerro minulle, miten voit parantaa terveyttäsi? Lily, 27-vuotias.

Hyvää päivää, Lily. Ehto, jota koet ennen kuukautisia, on nimeltään PMS eli premenstruaalinen oireyhtymä. Ja jos tällä hetkellä sinulla on todellinen masennus, voit edes puhua premenstruaalisesta dysfoorisesta häiriöstä (PMDD). Hyvinvoinnin parantamiseksi voit neuvotella lääkärin kanssa määrätä kevyitä masennuslääkkeitä sekä muokata ruokailutapojasi näinä päivinä.

Kaikki mitä ei voi syödä kuukausittain

Terveillä naisilla ei ole kategorista kieltoa käyttää tiettyjä tuotteita ennen kuukautisia ja kuukautisten aikana. Mutta on olemassa ravitsemukseen liittyviä suosituksia, joiden noudattaminen helpottaa kriittisten päivien kestämistä.

Hyvää iltapäivää, onko mahdollista syödä mansikoita kuukautisia varten, jos yleensä se ei ole allerginen? Kiitos, Larisa, 24 vuotta.

Hyvää iltapäivää Se seikka, että kuukautisten aikana on täysin mahdotonta saada tuotteita naisille, on vain myytti. Jos et ole allerginen mansikoille, kriittisinä päivinä tämä marja ei tuo sinulle ongelmia.

On osoittautunut vähentävän kuukautiskierron kipua ja poistamaan mielialan vaihtelut. Tämän ajanjakson aikana naisen tulisi rajoittaa rasvan saantia 10%: iin (30% tarvitaan normaalina päivänä) koko ruokavaliosta. Sinun pitäisi myös luopua juomista, joissa on korkea kofeiini ja alkoholi. Maustetut mausteet ja elintarvikkeet, joissa on runsaasti ärsyttäviä aineita (sipulit, valkosipuli, punainen paprika), on myös poistettava ruokavaliosta tällä hetkellä.

Paisumisen vähentämiseksi ja liiallisen turvotuksen estämiseksi kuukautisten aikana on välttämätöntä luopua tuotteista, jotka lisäävät kaasun muodostumista suolistossa. Tämä on kaali, pavut, pikaruokaa.

Hei, mitä ei voi olla kuukautisten tyttöjen kanssa? Anya, 14 vuotta, kuukautiset 12 vuotta.

Hei, Anya, kiitos. Teini-ikäisillä tytöillä ei ole merkittäviä rajoituksia ruokavalion käytön kannalta.

Elintarvikkeet, joita tarvitset syömistä varten

Ihannetapauksessa, jos nainen kieltäytyy makeasta, suolaisesta ja rasvaisesta kasviravista ja vähärasvaisesta lihasta. Tietenkin, jos todella haluat syödä kakun, sen kieltäytyminen johtaa mielialan huononemiseen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että ruokahalun hallinta ei ole tarpeen.

Hei, haluan syödä paljon makeaa ja suolaista ennen aikaani. Tänä aikana saada muutaman kilon ylimääräistä painoa. Miksi se tapahtuu ja miten ruokahalua voidaan vähentää? Oksana, 36-vuotias.

Hyvää iltapäivää, Oksana, päivittäisen hoito-ohjelman normalisointi auttaa vähentämään ruokahalua. Vältä stressiä näinä päivinä ja huolehdi myös asianmukaisesta ravitsemuksesta. Ruokavalionne pitäisi sisältää pienempi määrä suolaa, jotta et saa ylimääräistä kiloa.

Ennen kuukautisia ja kriittisinä päivinä on tärkeää sisällyttää ruokavalioon seuraavat elintarvikkeet:

 • sisältää runsaasti rautaa (sian- ja naudanmaksaa, munia, linssejä, tomaattimehua, kuivattuja hedelmiä, pähkinöitä);
 • B-ryhmän vitamiineja sisältävä ruoka (pääasiassa vilja, erityisesti tattari, vihannekset);
 • runsaasti magnesiumia sisältäviä elintarvikkeita (se auttaa kuljettamaan useita B-vitamiineja);
 • Saffron (tämä mauste on paras luonnollinen avustaja kuukautiskivun voittamisessa).

Kuukautiskierron aikana keho menettää 50-70 ml verta. Siihen, peruuttamattomasti lehtiä ja rautaa. Ja yli 35% yli 30-vuotiaista naisista kärsii erilaisen vakavuuden rautavajeanemiasta juuri näiden raudan häviöiden vuoksi.

On myös niin, että kriittisten päivien aikana ei ole lainkaan ruokahalua. Mutta tässäkin tapauksessa sinun pitäisi monipuolistaa ruokavalioasi edellä mainittujen tuotteiden kanssa. Ja älä unohda oikeaa juomajärjestelmää. Henkilön päivässä pitäisi juoda vettä 100 ml: aan kilogrammaa kohti. Ja kuukautisten tai imetyksen aikana naisten tulisi lisätä tätä annosta 500-1000 ml: lla.

Hei, minulla ei ole mitään ruokahalua kuukautisten aikana. Koska en pakota itseäni syömään, mikään ei nouse. Lisäksi paljon alhaisempi vatsa sattuu. Kuukautiskierron jälkeen ruokahaluttomuus. Suzanne, 19-vuotias.

Hei, Suzanne, kiitos kysymyksestä, huono ruokahalu kuukautisten aikana, luultavasti voimakkaan kivun läsnäolon vuoksi. Suosittelen, että käytät anestesia-ainetta, esimerkiksi Ketanov (Ketolong), nukkumaan ja herätyksen normalisointiin tällä hetkellä. Tämä auttaa vähentämään vatsakipua ja parantamaan ruokahalua.

Miksi haluat suolaisen?

Jos henkilö kärsii ajoittain makuasetuksista, jotka ovat hänelle aiemmin epätavallisia, tämä organismi lähettää signaaleja jonkin elintärkeän elementin riittämättömästä saannista.

Harkitse kysymystä: miksi haluat suolaisen, syyt, jotka motivoivat suolaisen kalan, kurkkujen, tomaatin ostamista tai yksinkertaisesti halua valua astia.

Suolan tarpeen lisääntyminen johtuu monista tekijöistä: vitamiinien, kivennäisaineiden, lapsuuden tottumusten, fysiologisten poikkeavuuksien ja minkä tahansa taudin kehittyminen on riittämätöntä. Jokaisella tapauksella, jossa halutaan lisätä suolapitoisuutta, on looginen selitys. Kumpi

Kun haluat suolaisen

Lisääntynyttä kulutusta edistää ensisijaisesti vanhempien lapsuudessa saama maku, mutta riippumatta siitä, miten mautonta tuotteet saattavat vaikuttaa, yritä päästä eroon riippuvuudesta. Älä suolaa astioita pannulla, dosalivite hieman pöydälle.

Stressi, on olemassa ylitsepääsemätön himo suolainen, koska jyrkkä maku tunteet häiritsevät negatiivisia, mutta on tärkeää muistaa, että puhtaasti psykologinen ilmiö aiheuttaa fyysistä haittaa, jos pureskella ongelmia suolaisia ​​tuotteita, hermosto saa enemmän stressiä.

Miksi haluat suolaisia ​​kaloja

Ehkä ei riitä jodia, kaliumia, natriumia, klooria, joka johtuu kehon dehydraatiosta alkoholin altistumisesta tai vilustumisesta. On tunnettua, että kemiallisten ja biologisten myrkytysten tapauksessa on välttämätöntä lisätä vedenvaihtoa, ja suola säästää sen liialliselta eristämiseltä.

Syy siihen, että halutaan suolaista ruokaa, ovat usein kilpirauhasen sairaudet, kuten myös urogenitaalinen järjestelmä ja munuaiset. Jos pysyvää vastustamatonta himoa ylimitoitetuille tuotteille, on tärkeää tutkia sitä klinikalla.

Jos ympäristön lämpötila on korkea, kuuma kesä, kuuma kauppa töissä, miksi haluat suolaisen, syyt ovat lisääntynyt hikoilu, veden menetys, natriumklori ja muut mineraalielementit. Lepo tropiikissa voi muuttua taudiksi, jos suolan saanti vähenee. Suolaa ei kuitenkaan tarvitse kaataa suolaa ravistelevalta, tärkeimmät avustajat ovat hedelmiä, vihanneksia, kivennäisvettä.

Hormonaalinen säätö

Miksi raskaana olevat naiset haluavat suolaista

Hormonitasojen muutokset edellyttävät makuasetusten muutosta. Tavallinen ruoka näyttää raikkaalta, joten odottavat äidit rakastavat mausteisia vihanneksia, mausteista kilohailia ja silliä. Lisäksi jotkut naiset kärsivät tokemiasta: oksentelu, ripuli, ja raskauden lopussa usein virtsaaminen on häiritsevää, mikä lisää nesteen menetystä. Siksi haluat suolaisen raskauden aikana, jotta vältetään veden suolan epätasapaino.

Sikiön kehittyminen lisää kaliumin, natriumin ja kloorin vaatimuksia, veden määrää, koska veren määrä, solujen väliset nesteet ja mineraalien puute lisääntyvät ja veden metabolian heikentyminen johtaa sikiön hypoksiaan. Mutta liiallinen suolan kulutus pakkauksesta on erittäin haitallista: se aiheuttaa kudosten turvotusta, joten on parempi lisätä natriumkloridin saantia tuoreista vihanneksista ja hedelmistä.

Miksi haluat suolaisen ennen kuukautisiasi?

Halu syödä pähkinöitä, tomaattia, lohen osaa johtuu sekä hormonaalisista muutoksista että veden ja suolan riittämättömästä aineenvaihdunnasta. Jos elimistö kärsii mistä tahansa mineraalien puutteesta ovulaation aikana: kalium, kloori, natrium tai kasvot ovat poissa kuivumista, niin nainen varmasti haluaa olla suolainen. Niinpä aivot merkitsevät elintärkeiden elementtien riittämättömää kertymistä lannoitusjaksolla.

Joskus syy, miksi haluat suolattuja kurkkuja ja silakoita, on kehon huuto heikentyneestä koskemattomuudesta. Ruoka tuntuu liian tuoreelta, koska maku häviää. Suolan tarve osoittaa kehon halun kerätä puuttuvat komponentit, ja samalla antaa sille tarpeellinen elintärkeä energia.

Mitä puuttuu, jos haluat suolaa?

Muodostunut natriumin, kaliumin, kloorin, magnesiumin, vitamiinien ja nesteiden puute. Älä rajoita itsesi toiveisiin, mutta suolapitoisuuden pitäisi olla minimaalinen. Ylityö aiheuttaa turvotusta, mikä johtaa moniin metabolisiin sairauksiin.

Miksi kuukautisten aikana haluat syödä paljon

Monet naiset huomasivat, että ennen kuukautisia haluat syödä paljon. Tämä johtuu sukupuolihormonien vaikutuksista. Prostaglandiinien määrä kehossa kasvaa ja estrogeenin ja progesteronin määrä vähenee vähitellen. Tämän perusteella joukko tunnusomaisia ​​oireita, joihin kuuluu lisääntynyt ruokahalu.

Kuinka monta päivää ennen kuukautisten alkua zhor alkaa

Jokaisen naisen premenstruaalisen jakson oireet ilmenevät eri tavalla. Se riippuu hormonien, niihin liittyvien sairauksien ja kehon ominaisuuksien tasosta. Yleensä nainen huomaa, että se on vain viikko ennen kuukautisia, että joku haluaa syödä enemmän kuin tavallisesti. Tänä aikana havaitaan progesteronin aktiivista kasvua. Sitä tuottaa corpus luteum, joka muodostaa repeytyneen follikkelin paikan.

Progesteronia tarvitaan mahdollisen raskauden tukemiseksi. Jos käsitystä ei tapahdu, sen määrä alkaa laskea, mikä aiheuttaa endometriumin hylkäämisen. Tämän seurauksena aloita kuukausittain. Hormonin erityispiirre on ruokahalun stimulointi.

Jotkut naiset haluavat syödä paljon juuri ennen niiden alkua. Kriittisten päivien aikana kiihkeys muuttuu voimakkaammaksi. Kuukausittaisen ruokahalun päätyttyä vakiintui täysin.

Miksi haluat syödä ennen kuukautisia

Jos haluat syödä paljon ennen kuukautisia, syy voi olla insuliinitason lasku elimistössä. Se vaikuttaa progesteroniin ja estrogeeneihin, jotka lisääntyvät ja laskevat syklin aikana. Useimmiten insuliinin lisääntyminen herättää voimakasta himoa makeaa ruokaa kohtaan.

Toinen syy, johon haluat syödä paljon ennen kuukautisia, on lisääntynyt aineenvaihdunta. Kalorien prosessointi energiaksi ei vie yhtä paljon aikaa kuin ennen. Tämän seurauksena täyteyden tunne syömisen jälkeen häviää nopeasti.

Kohdistus ennen kuukautisia pidetään yhtenä yleisimmistä raskauden oireista. Nainen ei vieläkään epäile menestyksekästä käsitystä, ja hänen ruumiinsa on jo alkanut vastata hormonaalisiin muutoksiin. Hieman myöhemmin ruokahaluttomuus korvataan toksikoosilla, johon liittyy heikentynyt suorituskyky ja pahoinvointi.

Ateriat kuukauden aikana

Naisten tulisi kiinnittää erityistä huomiota ruoan valintaan kuukautisten aikana. Tänä aikana elimistö tarvitsee vitamiineja ja kivennäisaineita. Siksi on välttämätöntä antaa etusija terveille elintarvikkeille. Jotkut elintarvikkeet aiheuttavat ilmavaivoja ja aiheuttavat lisää epämukavuutta vatsassa. Niiden käytöstä kuukautisten aikana olisi luovuttava.

Mitä syödä aikana

Runsas veren menetys kuukautisten aikana nostaa raudan vajaatoiminnan riskiä. Tämän välttämiseksi on suositeltavaa syödä maksa, granaattiomena, tattari, tomaatit ja sokerijuurikkaan mehu. Leivonnaisen ja makeisten sijaan on suositeltavaa syödä vihanneksia ja hedelmiä. Välipalana voit syödä pähkinöitä. Yhtä tärkeää on syödä paljon proteiinia. Sitä pidetään rakennusosana. Jos proteiinia ei ole, naisen hyvinvointi heikkenee.

Mitä ei voi olla kuukausittain

Valittaessa kuukautiskierron tuotteita kannattaa kieltäytyä rasvaisesta, mausteisesta, makeasta ja suolaisesta. Mausteiset elintarvikkeet stimuloivat verenkiertoa, mikä lisää kuukautiskiertoa ja lisää vatsakipua. Makeat ja rasvaiset elintarvikkeet aiheuttavat painonnousua, koska nälän tunne ennen kuukautisia ja niiden aikana muuttuu voimakkaammaksi.

Kuukautisten aikana kohdun määrä kasvaa. Tämän seurauksena paine kohdistuu muihin elimiin. Ilmavaivojen kipu vatsassa kasvaa. Siksi et voi syödä paljon kaasutuotteita. Näitä ovat:

 • pavut;
 • kaali;
 • porkkanat;
 • nauriit;
 • sienet;
 • maitotuotteet;
 • jauhotuotteet;
 • hiilihapotetut juomat.

Voinko juoda paljon vettä kuukautisten aikana

Lääkärit eivät kiellä juo runsaasti puhdasta vettä kuukautisten aikana. Kun sitä käytetään kohtuullisissa rajoissa, se estää turvotuksen, jota nainen altistuu kriittisinä päivinä. Lämmin vesi auttaa normalisoimaan verenkiertoa, mikä vähentää vatsan kipua.

Miten käsitellä zhoromia ennen kuukautisia

Zhor kuukautisten aikana tuo sekä fysiologista että psykologista epämukavuutta. Nainen alkaa pelätä painonnousua. Koska hän haluaa syödä voimakkaasti, hänestä tulee ärtyisä. Tähän tilanteeseen liittyy usein ylensyönti.

Jos haluat todella syödä ennen kuukautisia, sinun täytyy säätää hermoston työtä. Lisääntynyt kiinnostus ruokaan voi aiheuttaa stressaavia tilanteita ja masennusta. Hermoston jännityksen lievittäminen osoittaa rauhoittavien aineiden käyttöä. Näitä ovat:

Vähemmän on lempihahmosi miehitys. Naisen täytyy olla hajamielinen nälän jatkuvasta tunteesta neulomisen, kirjonnan, lukemisen tai kotityön avulla. On myös suositeltavaa luoda suotuisa ilmapiiri talossa. Tämä auttaa aromaterapiaa ja rentouttavaa musiikkia.

Koska ruokahalun lisääntyminen ennen kuukautisia voi olla hormonien vaikutuksia, suun kautta otettavat ehkäisyvalmisteet auttavat selviytymään tästä. Ne tasoittavat hormonit ja poistavat premenstruaalisen oireyhtymän oireet. Tällaisten lääkkeiden lisäbonus on ehkäisymenetelmä. Suosituimmat ovat seuraavat pillerit:

Miksi haluat syödä kuukautisten jälkeen

Jos nainen haluaa syödä paljon kuukautisten jälkeen, syy voi olla ravinteiden puute. Niiden määrä pienenee runsaan verenhukan seurauksena. Samanaikaisesti nälän, apatian, painehäviöiden, päänsärkyjen ja unettomuuden kanssa. Lisääntynyt nälkä ennen kuukautisia havaitaan seuraavien aineiden puuttuessa:

Jos haluat palauttaa ruokahalun entiseen tilaansa, riittää säätää ruokavaliota ja aloittaa vitamiinikompleksien ottaminen. Ruokavalion tulisi olla mahdollisimman tasapainoinen. Siinä on välttämättä oltava paljon vihanneksia, lihaa, kalaa, yrttejä ja hedelmiä. Älä unohda myös riittävästi nestettä.

Voiko ruokahalu menettää ennen kuukautisia?

Kaikki naiset eivät aina halua syödä ennen kuukautisia. Jotkut heistä kohtaavat päinvastaisen tilanteen. Tämän ilmiön mahdollisia syitä ovat:

 • raskaus;
 • hormonaaliset häiriöt;
 • tartuntataudit;
 • ruoansulatuskanavan sairaudet;
 • kardiovaskulaarinen patologia;
 • hermoston häiriöt.

Jos olet menettänyt ruokahalu ennen kuukautisia, sinun on otettava yhteyttä gynekologiin. Hän määrittelee useita diagnostisia menettelyjä, jotka auttavat määrittämään patologian syyn. Yksittäiset ruokahaluttomuuden tapaukset eivät edellytä hoitoa. Jos tilanne toistuu useaan kertaan, lääkäriaseman käyntiä ei voida välttää.

Useimmiten ennen kuukautisten alkua nainen ei halua syödä paljon pahoinvoinnin vuoksi. Sen mukana tulee vatsakipu, huimaus ja kehon heikkous. Emotionaalinen tila muuttuu masentuneeksi. Kiinnostus menettää paitsi elintarvikkeissa myös muissa ammateissa.

Vähentynyttä ruokahalua voidaan käynnistää myös ottamalla lääkkeitä. Ennen niiden käyttöä on suositeltavaa tutustua sivuvaikutusten luetteloon. Luteaalisessa vaiheessa naarasrunko on haavoittuvin, joten sivuvaikutusten riski kasvaa.

Syynä ruokahaluttomuuteen voi olla väärän elämäntavan ylläpito. Myrkytys nikotiinilla tai alkoholia sisältävillä juomilla johtaa ruoansulatuskanavan häiriöihin. Tämän seurauksena ruoanhimo vähenee.

johtopäätös

Lääkärit pitävät täysin normaalia, että haluan syödä paljon ennen kuukautisia. Tämä on kehon luonnollinen reaktio hormoneihin. Ahdistuneisuutta tulisi hakata, jos ruokahalun lisääntymiseen liittyy muita epämiellyttäviä oireita.

Miksi haluat kalaa?

Elintarvikkeiden mieltymykset ihmiset muuttuvat eri elämänkausissa. Tänään olemme hyvin viehättäviä huomenna - hapan. Siinä ei ole mitään outoa. Mutta vahva halu jotain kohtaan on kehomme signaali, että siitä puuttuu jotain, ja tämä signaali olisi otettava huomioon. Näin kehomme antaa meille tietää, että tästä tai kyseisestä aineesta on pulaa. Mitä keho tarvitsee, kun haluamme kalaa? Mitä elintarvikkeita on täydennettävä ruokavaliossa?

Kalan koostumus

Uskotaan, että kalan sisältämä proteiini on ihmisille edullisempi kuin liha, helpompaa kuin palkokasvien ja palkokasvien kasviproteiini, se imeytyy paremmin ja on lähempänä ihmisen DNA: ta. Valkuaisen lisäksi kalat sisältävät runsaasti vitamiineja ja hivenaineita, jotka ovat tärkeitä ihmiskehon täydelliselle toiminnalle:

 • jodi;
 • rauta;
 • fosfori;
 • magnesium;
 • sinkki;
 • koboltti;
 • kalium;
 • natrium;
 • kloori;
 • molybdeeni;
 • bromi;
 • kupari;
 • rikki;
 • mangaani;
 • vitamiinit A, B1, B2, B6, B12, D;
 • Omega-3, omega-6-rasvahapot.

Siksi on välttämätöntä ymmärtää, mitä kehosta puuttuu.

Mikä aineiden puute aiheuttaa halua syödä kalaa?

 1. Jos sydämen ja verisuonten töissä esiintyy epäsäännöllisyyksiä - tarvitset kaliumia ja magnesiumia, kohdella itseäsi tonnikala tai lohi.
 2. Jos koet fyysistä ja henkistä väsymystä, hermostuneita uupumuksia, kynnet ovat kerrostuneet ja hiukset tulevat rasvaisiksi - elimistössäsi olevat fosforivarannot ovat päättyneet, voit auttaa täyttämään ne valkoisilla ja vähärasvaisilla kaloilla, kuten turskalla tai kampelalla.
 3. Liitokset repivät, hiukset halkeavat, hampaat vahingoittuvat ja murenevat - A- ja D-vitamiinit ovat välttämättömiä, kiinnitä huomiota rasvaiseen loheen. Yleensä haluat punaista kalaa ja ongelmia alusten, kuonan kolesterolin kanssa.
 4. Näkö- tai iho-ongelmia ei ole - C-vitamiinia ei riitä, valmistetaan hauki, perunamuusia ja lehtisalaattia.
 5. Se vaivaa uneliaisuutta, emotionaalista epävakautta, lihaskouristuksia, aivojen heikkenemistä ja kilpirauhasen toimintaa - jodi on tarpeen, jonka ominaisuuksiin kuuluu aineenvaihdunnan säätely. Parin turskan maksan voileipiä tai höyrytettyä koljaa, jossa on tomaattia ja merikala-salaattia, helpottaa hoitoa.
 6. Masennus on syntynyt, on vaikea keskittyä, sydänsärky, sokerihyppy, kutiseva iho, hauraat hiukset ja kynnet - älä kiirehdi antamaan itsellesi "diabeteksen" lauseita ja hylkää jauhoja, hedelmiä ja vihanneksia, ehkä se on Omega-3: n puute. Makrilli ja silli sisältävät riittävästi terveellisiä rasvoja, ja missä muodossa niitä käytetään, maku.
 7. Yleinen heikkous, hiusten ja kynsien ongelmat, verenvuotohuiput, hampaan herkkyys, allergiat, sinuiitti, tonsilliitti, vasikan lihaksen krampit - kalsium tarvitaan, ja Tyynenmeren silli, punainen kaviaari ja ahven ovat uimassa auttamaan sinua.

Jos haluat todella suolaisia ​​kaloja - mitä tämä tarkoittaa?

Tärkein syy on nestehukka, sinun täytyy juoda runsaasti vettä. Myös syy voi olla munuaisten ja virtsarakon toimintahäiriö. Dehydraatiota ei tapahdu virtsajärjestelmää häiritsemättä. Tämä on erittäin vakava oire, ja sinun pitäisi mennä lääkärille viipymättä.

Miksi haluat paistettua kalaa?

Jos henkilö haluaa paistettua kalaa tai muuta paistettua ruokaa, se tarkoittaa, että ruumiissa on pula kromia. Sen puutetta on mahdollista poistaa paitsi lisäämällä ruokavalioon paistettua kalaa myös käyttämällä katkarapuja tai ostereita. Tiedot ravitsemuksesta hermostuneella uupumuksella kerroimme erillisessä artikkelissa.

Jos halusit raakaa kalaa - mitä tämä tarkoittaa?

Joskus joillakin on outo halu syödä raakaa, juuri pyydettyä kalaa, ilman suolaa tai mausteita. Tämä osoittaa typen puuttumista elimistössä. Mutta ei ole suositeltavaa täydentää varauksiaan tällä tavalla, koska matot elävät raakakalassa, jonka todennäköisyys on 99,9%. Lisäksi kehomme ei ole mukautettu raakakalan ja lihan pilkkomiseen. Luodaan paljon ongelmia helmintien kanssa, joiden tyypit ovat yksinkertaisesti laskettavissa, tai jos sinulla on oksentelua ja pahoinvointia useita päiviä. Siksi sinun ei pitäisi uhata terveyttäsi.

Miksi raskaat haluavat kalaa?

Halua syödä kalaa esiintyy usein raskaana olevilla naisilla.

Myrkyllisyyden ja oksentelun aiheuttaman veden ja suolan tasapainon loukkaaminen luo tulevaisuudessa äidille tarpeen syödä kalaa, erityisesti suolattua, jotta vesi ja elektrolyytit säilyvät elimistössä. Siksi sen jälkeen, kun suolaiset kalat todella haluavat juoda.

Hormonin säätely raskauden aikana liittyy usein makuasetusten muutoksiin, halu parantaa hieman ruoan makua, joten asemassa oleva nainen haluaa usein savustettua ja suolattua kalaa. Sama halu ja samoista syistä esiintyy joskus myös muita kuin raskaana olevia naisia ​​ennen kuukautisia.

Kalan sisältämä proteiini on välttämätön sikiön kasvun ja normaalin kehityksen kannalta, ja halua syödä kalaa määrää lapsen ravinteiden tarve.

Jos raskaana oleva nainen todella haluaa kuivattuja ja kuivattuja kaloja, tarvitaan paljon kalsiumia. Mutta nainen, ennen kuin ostaa kilon särkiä, on punnita kaikki riskit sikiölle ja itsellesi. Loppujen lopuksi tämä kalojen käsittelymenetelmä ei takaa matojen tuhoutumista, jotka todennäköisesti sisältyvät kaloihin, erityisesti joen. Lisäksi lämpökäsittely tekee kuivasta tuotteesta jopa kuivempaa ja luultavasti ei niin maukasta.

Kala on varmasti hyödyllistä, mutta jos haluat syödä kalaa koko ajan, kannattaa tarkistaa lääkäriltä ja selvittää kaikki syyt tähän.

LiveInternetLiveInternet

-Luokat

 • (0)
 • (0)
 • (1)
 • Ompele itsellesi. Muutamme asioita (16)
 • Eri avatarit (5)
 • Virustentorjuntatuotteet (5)
 • Ole varovainen (25)
 • Ystävänpäivä (1)
 • Wikipedia (2)
 • Kaikki kesämökille (1)
 • Erinomainen persoonallisuus (75)
 • Lapset sanovat koululaisille (15)
 • Venäjän kaupungit, joet, kylät (63) t
 • Ruokavalio (6)
 • Niille, jotka tekevät kaiken itse (35)
 • Juutalaiset vitsit (48)
 • Naiset historiassa ja maalauksessa (27)
 • Tutustuminen klassiseen musiikkiin, balettiin.. (54)
 • Kuuluisten ihmisten elämästä: kirjailijoita, näyttelijöitä jne. (133)
 • Neuvostoliiton historiasta (24)
 • Kirja-painokset (2)
 • Mielenkiintoinen (121)
 • Post-neuvostotasavaltojen historia (7)
 • Elokuvateatteri, valokuvat. video jne. (18)
 • Tietokone, Kannettava tietokone, Puhelin, Tricks (38) t
 • Säilykkeet (9)
 • Kauniita ja epätavallisia kaupunkeja ja maita. (151)
 • Selkärangan hoito (osteokondroosi jne.) (27)
 • Henkilökohtainen (30)
 • Henkilökohtaiset suhteet (34)
 • Hevoset (5)
 • Rakkaustarinat (20)
 • Hieronnat (kehon eri osat, silmät, kehon kohdat, (51)
 • Subway (1)
 • Maailmankauppa. Ongelmat (1)
 • Muoti. Miten pukeutua hienosti (16)
 • My rubrics (tallennettu) (1)
 • Nuoret kirjailijat (0)
 • Kiovan kukkuloilla (18)
 • Kansanmusiikki (13)
 • Terveys (321)
 • Ooppera. Operetta et ai. (5)
 • Muisti. (14)
 • Pääsiäinen. Leivonnaiset kakut (3)
 • Ensiapu. (5)
 • Sotavuosien kappaleet (1941-1945), runoutta tästä aiheesta (12)
 • Laulut ja niiden esiintyjät (26)
 • Pelaaja (2)
 • Onnittelut lomille (12)
 • Sananlaskut, sanat, aforismit (44)
 • Miellyttävä musiikki, valssit jne. (78)
 • OHJELMAT tietokoneelle (22)
 • Miesten ja naisten psykologia (6)
 • Matkustaminen (19)
 • Erilaisia ​​historiallisia valokuvia, kuvia, toiveita (15)
 • Kehykset tekstiä, kuvia, salamaa jne. Varten (83)
 • Kulinaariset reseptit (109)
 • Romanssit (7)
 • Venäjän historiografia (0)
 • Hymiöitä. ystäviltä (1)
 • Vinkkejä (208)
 • Pesula, siivous, siivous - parhaat vinkit (47) t
 • Runoja ja videoita koirista ja kissoista (18)
 • Runot, aloitukset jne. (180)
 • Järjestelmät ystäviltä (35)
 • Niinpä hän ajattelee. (19)
 • Niin hän ajattelee (21)
 • Tango ja sen historia (14)
 • Testit, ennustaminen, horoskoopit, rukoukset, hurmaa, kuiskaus (45) t
 • OPETUKSET (Photoshop, Corel, Skype, päivä, vinkkejä (76)
 • Ihonhoito: kasvot, kyynärpäät, hiukset jne. (55)
 • Puutarhan, puutarhan, puiden, pensaiden hoito (24)
 • Ilmiömäiset kyvyt (8)
 • VALOKUVAN EDITORI (1)
 • Taiteelliset tuotteet (emali. Metalli, puu, jne.) (14)
 • Royal-henkilöt (44)
 • Kukat ja kukat (42) t
 • Mitä enemmän tunnistan ihmisiä, sitä enemmän rakastan eläimiä (154)
 • Mitä tiedämme maalauksesta ja veistoksesta. (92)
 • Mitä meille tapahtuu (Ukraina, Venäjä jne.) (12)
 • Fontteja. Glutters ja dr. (5)
 • Vitsit (119)
 • Tämä on hämmästyttävää! (61)
 • Japanilainen musiikki Relax 70s (4)

-musiikki

-Hae päiväkirjasta

-Tilaa sähköpostitse

-etu

-Säännölliset lukijat

-yhteisö

-tilasto

Mikä puuttuu elimistöstä, jos haluat.


Kuuntele kehoa - se merkitsee tiettyjen aineiden puutetta


Joskus haluat maistella suolattuja kurkkuja, joskus suklaata ja toisinaan - kilohailia tomaatissa. Mitä se olisi? Täytyykö minun kuunnella kehosi kapinaa? Maku-riippuvuuksilla on aina todellinen fysiologinen perusta: organismilla ei ole jotain, ja se raportoi siitä. Tämä on hyvä mielialan, terveyden ja hyvinvoinnin luonnollinen itsesääntely.


Kuuntele haluasi, ja opit, millaista elämäntapaa käytät ja mitä syömään seuraavien neljän viikon aikana. Miksi juuri neljä? Koska tavoitteena on valita oikea ravitsemus ja päivittäinen hoito, jotta voimme mukauttaa hormonaalisen järjestelmän työtä. Ja niin vakavia asioita ei tehdä nopeasti.


1. Haluan maitoa, jogurttia, juustoa


Olet huolissasi, jännittynyt ja unelmoillasi lepoa ja rentoutumista. Maito sisältää välttämättömän aminohapon, josta tuotetaan serotoniinin neurohormoneja. Häneltä meillä on ahdistusta, parantaa mielialaa ja unta. Ja lihakset tarvitsevat kalsiumia rytmisesti pienentääkseen eikä kärsimään ylireagenssista.

Mitä tehdä

Joka ilta juo lasillinen lämpimää maitoa tai ruokaile tarjoilua jogurttia. Valmista kotitekoinen juusto.


2. Haluaisin savustettua makkaraa

Sinulla ei ole riittävästi kolesterolia ja rasvaa aivojen aktiiviseen työskentelyyn ja normaalien hormonitasojen ylläpitoon. Savustetussa lihassa on paljon tyydyttyneitä rasvahappoja ja kolesterolia. Ja vielä mausteiset savustetut tuotteet stimuloivat seksuaalista halua.

Mitä tehdä

Hemmottele itseäsi savustettuna kahdesti viikossa, mutta ei useammin, koska niillä on karsinogeenisia ominaisuuksia. Suuri tyydyttyneiden rasvahappojen lähde on voi (30 g päivässä). Dietersissa savustettu vetovoima viittaa siihen, että on aika lisätä ruokavalion rasvaa avokadojen, pähkinöiden ja kasviöljyn vuoksi.


3. Haluaisin suolaista: oliiveja, silliä, suolakurkkua

Pöydän suolalla se kiihdyttää aineenvaihduntaa, joka tapahtuu kilpirauhasen lisääntyneen aktiivisuuden tai intensiivisen fyysisen työn aikana tai raskauden aikana. Vetäminen suolaan kertoo kehon halusta säästää virtaa ja samalla kerätä enemmän energiaa.

Mitä tehdä

Jos todella vedät, syö koko silli tai kilohaili tänään. Mutta huomenna yritä täyttää alijäämä kivennäisvedellä (Essentuki nro 17 tai nro 20, kaksi lasia päivässä ennen aamiaista tai illallista), koska suuri määrä suolaa säilyttää nestettä elimistössä ja lisää verenpainetta. Halu syödä oliiveja, oliiveja, tonnikalaa - voi todistaa kilpirauhasen työn puutteista. Oliivit ja oliivit sisältävät paljon jodia, ja tonnikala sisältää tyrosiinin aminohappoja. Näiden aineiden puuttuessa kilpirauhanen ei pysty täysin tuottamaan hormoneja.


4. Haluan munia tai munia missä tahansa muodossa.

. Sinun immuniteetti vaatii sen tukemista korkealaatuisilla proteiineilla ja valmiilla A-vitamiinilla munankeltuaisesta.

Mitä tehdä

Neljä kertaa viikossa voit valmistaa omia munakokkelia tai omlettia kolmesta munasta.


5. Haluan juustoa

Jos olet nainen, sinulla on taipumusta premenstruaaliseen oireyhtymään, jossa on turvotus, lihaskouristukset ja huono tunnelma. Sinulla ei ole riittävästi maitorasvaa yhdessä fosforin kanssa. Kun haluat juustoa - alhaisella paineella (hypotensio). Natriumsuolat ja rasvat, jotka sisältyvät suolaisen rasvan juustoon, nostavat verenpainetta.

Mitä tehdä

Helpoin tapa syödä joka päivä on 100 g kovaa juustoa. Mutta kun otetaan huomioon sen korkea kaloripitoisuus, yritä rajoittaa 30 grammaan juustoa, 200 g Bryssel-ituja ja 100 g pinaattia.

6. Haluaisin hapan: sitruuna, karpalo, hapankaali

Olet pre-depressiivisessä tilassa tai yksinkertaisesti työskentelet kovasti ja tarvitset paljon energiaa. Saatat olla hieman heikentynyt mahan happamuus. Hapan hedelmät ja vihannekset sisältävät paljon C-vitamiinia.

Mitä tehdä

Aamiaisen aloittaminen suurella oranssilla. Joka päivä sisältää valikkoon paprikat ja sitruunat. Jos haluat syödä kaalia - tämä voi merkitä ruoansulatuskanavan ongelmia. Kaali sisältää kuitua parantaa suoliston sävy, tartronihappo auttaa sulattamaan ruokaa, U-vitamiini edistää haavaumien paranemista. Haluatko sitruunaa - mahdollisia sappirakon ja maksan ongelmia. Sitruuna stimuloi ruoansulatusmehujen tuotantoa ja C-vitamiini vähentää tulehdusta ja tuhoaa bakteerit.

7. Haluat sinisimpukoita, ostereita, kalmareita, katkarapuja

Sinulla ei todennäköisesti ole jodia.

Mitä tehdä

Miellyttävintä on tietysti syödä 150 g simpukoita päivittäin tai 250 g rapu-salaattia. Mutta on paljon halvempaa käyttää jatkuvasti jodisuolaa ja valmistaa merileväsalaattia.


8. Haluaisin valkosipulia, sipulia, sinappia, kuumaa pippuria

Olet aikeissa kehittää kylmää. Sinulla on yllätyksiä bakteereista ja viruksista, ja immuniteetti vaatii fytonideja (luonnollisia desinfiointiaineita).

Mitä tehdä

Pureskele valkosipulinkynsiä ja se tuhoaa suussa olevat bakteerit. Lisäksi lisää tuoreita sipulia, valkosipulia ja muita kuumia mausteita aina kun mahdollista.

9. Haluaisin hapanmaidon: kefiiri, hapanmaito, kirnupiimä

Sinut uhkaavat suoliston ongelmat, ja siellä asuvat terveet mikrobit vaativat hapanmaitobakteereita auttamaan sinua.

Mitä tehdä

Osta kefiiri, kermaviili ja jogurtit ravintolisillä, jotka palauttavat normaalin suoliston mikroflooran.


10. Haluan kahvia

Sinulla on alhainen verenpaine ja hyvin aktiivinen mielenterveys. Tarvitset ylimääräisen energialähteen.

Mitä tehdä

Juo niin paljon kahvia kuin haluat. Yliannostus Kehosi raportoi kiihtyneestä sydämen sykkeestä, ja huomenna juodaan vähemmän kahvia. Yritä nukkua kahdeksan tai enemmän tuntia pitääkseen verisuonet hyvässä kunnossa ja paine on normaali.


11. Haluan suklaata

Teillä on kauan rakkautta ja vastauksen tunteita. Teiltä puuttuu fyysinen pelastus, lämpö, ​​elämän ilon tunne. Suklaa sisältää stimuloivia aineita, jotka voivat aiheuttaa positiivisia tunteita.

Mitä tehdä

Älä kiellä itseäsi, muista, että suklaassa on paljon kaloreita. Miksi haluat suklaata - kehosi pyytää magnesiumia, ja se löytyy tuoreista pähkinöistä, pavuista ja hedelmistä, haluan syödä suklaata, jos renkaan nopeasti, olet masentunut. Suklaa sisältää flavonoideja, jotka lisäävät mielialaa, kaakao auttaa tuottamaan ilon serotoniinin hormonia.

12. Haluatko auringonkukansiemeniä

Halu sietää siemeniä viittaa E-vitamiinin puutteeseen kuivassa ihossa.

Mitä tehdä

Ruoanlaitto salaatteja puhdistamattomassa kasviöljyssä, jossa E-vitamiinin pitoisuus on paljon suurempi.


Jos haluat syödä vesimelonia, se voi johtua munuais- ja virtsarakon taudeista. Vesimelonin lihalla on diureettinen vaikutus eikä se salli kehon menettää tarvitsemansa kaliumia.


13. Haluan jäätelöä

Rakkauden hyökkäys jäätelölle puhuu yrittäessään palata lapsuudelle. Jos haluat jäätelöä tai kun haluat juustoa, kehosi ilmoittaa lihas- ja liikuntaelimistön ongelmista: osteokondroosi, niveltulehdus, niveltulehdus. Keho tarvitsee kalsiumia.

Mitä tehdä

Aika ei ole päinvastainen, joten sinun on ratkaistava nykyiset ongelmat. Taivuta täysjyväleipää - se lievittää veren glukoositasojen vaihtelua ja rauhoittaa hermoja.


14. Haluaisin voileipiä voin, kermakakun, voita

Jos et noudata kasvisruokaa (ja tässä tapauksessa kehosi on selvästi kaipannut tyydyttyneitä rasvoja), tämä halu puhuu D-vitamiinin puutteesta, joka on tarpeen immuunijärjestelmän vahvistamiseksi.

Mitä tehdä

Osta voileipiä luonnollista voita. Juo teetä tai kahvia laadukkailla kerma-evästeillä (2-3 kpl päivässä). Rasvakakut voit varaa pari kertaa kuukaudessa. Mutta älkää olko huijata ruumiin ja huomaa, että kakut ja keksit sisältävät voita, eivät korvikkeita.


Jos haluat porkkanaa - mahdolliset ihon, limakalvojen ongelmat sekä näön heikkeneminen, heikkous. Porkkanoissa on paljon A-vitamiinia, joka on hyödyllinen iholle ja näköelimille.


Entä jos.

Haluan syödä lihaa. Lihanruokiin sisältyvät proteiinit ja rauta ovat välttämättömiä immuunisolujen rakentamiseksi ja energian säilyttämiseksi kehossa. Haluan aina syödä lihaa energian puutteella ja vähentyneellä koskemattomuudella.

Jos haluat puuroa - ongelmia ruoansulatuskanavalla: gastriitin, koliitin, haimatulehduksen, mahahaavan paheneminen. Kaurapuuro peittää vatsan seinät, suojaa sitä ja kuitu parantaa ruoansulatuskanavaa.

Jos haluat kalaa - hermostunut ja henkinen ylityö. Kala sisältää paljon fosforia ja rautaa, ne parantavat hermoston toimintaa, auttavat aivoja toimimaan tehokkaasti.

Jos haluat persimmonia - mahdolliset vegetovaskulaariset ongelmat, energian puute sekä dysbioosi. Persimmonissa paljon glukoosia, hyödyllisiä vitamiineja ja kivennäisaineita, tonisointia, vahvistavia aluksia, pektiiniä ja kuitua normalisoidaan mahan työ.

Haluaisin syödä omenoita, haluan melonin, jossa on lisääntynyt kolesterolitaso, sydämen ja verisuonten ongelmat. Nämä hedelmät sisältävät paljon pektiiniä, kuituja, jotka sitovat ja poistavat huonon kolesterolin kehosta, vähentävät trombien muodostumisen riskiä ja vaikuttavat myönteisesti sydän- ja verisuonijärjestelmään, mikä vähentää aivohalvauksen riskiä.

Jopa ruokahaluttomuus merkitsee B1- ja B3-vitamiinien, mangaanin ja kloorin puuttumista, ja päinvastoin overeating viittaa pii, tryptofaanin ja tyrosiinin puutteeseen.

Jos ennen kuukautisia ja niiden aikana ruokahalu nousee, sinulla ei ole sinkkiä.

Jos tupakkaa on odottamaton, se osoittaa pii- ja tyrosiinipitoisuuden puuttumista.

Jos joskus haluaa syödä tiettyä tuotetta, sinun pitäisi kuunnella kehoasi, joskus elimistösi merkitsee tiettyjen aineiden puuttumista elimistössä tai jonkinlaista sisäistä toimintahäiriötä.


Kuuntele kehoa ja selvitä, mitä se puuttuu.

Miksi todella haluat syödä makeaa ja paistettua ennen kuukautisia?

Miksi haluat makeisia ennen kuukautisia? Luultavasti kaikki tietävät, että ennen kuukautisia naiset kokevat ruokahalun kasvun, enkä yleensä halua omenaa tai kefiriä, vaan jotain ravitsevampaa, kuten kakku, kakku tai suklaa. Myös tiedemiehet olivat kiinnostuneita tästä asiasta, ja he yrittivät selvittää, mikä asia oli.

Miksi haluat makeisia ennen kuukautisia? Luultavasti kaikki tietävät, että ennen kuukautisia naiset kokevat ruokahalun kasvun, enkä yleensä halua omenaa tai kefiriä, vaan jotain ravitsevampaa, kuten kakku, kakku tai suklaa. Myös tiedemiehet olivat kiinnostuneita tästä asiasta, ja he yrittivät selvittää, mikä asia oli.

Sieltä PMS: n aikana on voimakas halu

Nykyaikaisen tutkimuksen tulokset ovat vahvistaneet syyt lisääntyneeseen naisten ruokahaluttomuuteen PMS: n aikana. Miksi haluat suolaisen, makean tai juuri ennen kuukautisia? Kyse on naisen kehon erityispiirteistä.

Selvyyden vuoksi on tärkeää tehdä korjaus - ruokahalua ei tapahdu ennen kuukautisia, vaan ovulaation jälkeen. Se aiheuttaa myöhempiä prosesseja kehossa. Esimerkiksi ovulaatio on syynä hidastuvaan aineenvaihduntaan, jonka vuoksi ruoan ruoansulatus vie enemmän aikaa, rasva on tavallista enemmän varastoituna kudoksiin, jolloin nesteen määrä kasvaa. Kaikki tämä on ne ylimääräiset kilot ja senttimetrit, jotka lisätään kuukautisten aikana.

Naisilla tapahtuneen ovulaation jälkeen havaitaan hormoneiden nousua niiden myöhemmän vähenemisen seurauksena. Koska heillä ei ole voimakasta ruokahalun tunnetta, joka eroaa hieman nälän luonnollisesta tunteesta. Runko ei tarvitse ylimääräistä jälkiruoka- tai jauhotuotetta, mutta ruokahalu luo halua, jota on vaikea vastustaa.

Miksi juuri jälkiruoat?

On kaksi syytä syödä makeisia:

 • endorfiinin puute;
 • verensokerin puute.

Kaikki tietävät, että yksi parhaista ilon lähde on suklaa. Kuitenkin vain harvat ovat tietoisia siitä, että itse elin tuottaa endorfiinia. Naisilla tämä prosessi on aktiivisinta ovulaation aikana, mutta tämän jakson päätyttyä hormonitaso laskee. Tämän ilmentymistä pidetään huonona tunnelmana ja ärtyneenä. Siten keho tarvitsee annosta endorfiinia ulkopuolelta.

Koska alhainen estrogeenitaso on ovulaation jälkeen, insuliinia, joka säätelee verensokeritasoa, tuotetaan vähemmän. Jotta voisimme täydentää sokeria ja palauttaa hormonaalista tasapainoa, ruokimme itseämme hiilihydraatteja sisältävillä elintarvikkeilla, kuten makeisilla ja jauhotuotteilla.

Toinen mahdollisuus vastata kysymykseen, miksi haluat makeisia ennen kuukautisia, voi olla naisen kehon valmistelu raskauteen. Ovulaation jälkeen keho odottaa hedelmöittyneitä muna- ja progesteronitasoja. Aivot saavat signaaleja sikiön elämän ylläpitämiseksi tarvittavien aineiden ja elementtien kertymisestä. Tämä selittää, miksi nainen haluaa suolaisen tai päinvastoin makea ennen kuukausi.

Jokaisella organismilla on omat ominaisuutensa ja mieltymyksensä, joten on aivan luonnollista, että kaikki naiset eivät juosta myymälään makeaan ennen kuukautisia. Usein tapahtuu, että PMS aiheuttaa täydellisen vastenmielisyyden ruokaan. Mutta jos kehosi sanoo edelleen: ”Haluan”, miksi sitten kieltäydy? Tämä voi aiheuttaa sekä fyysistä että psyykkistä epämukavuutta, joten on parempi hemmotella itseäsi, jos alat haluta jotain, mutta muista: hyviä asioita.

Sinun ei tarvitse välttää ikkunoita kakkujen ja piirakoiden kanssa, etsimällä korvaavaa vähemmän kaloreita. Jotta keho tuntuu hyvältä, on tärkeää, että hän saa makea kuukautisten aikana. Mutta sen määrän pitäisi olla kohtuullinen. Ei tarvitse heti syödä kilogrammaa karkkia kerrallaan, muutama pala riittää nauttimaan makusta eikä vahingoita kuviota. Suklaan sijaan voit syödä gluteenittomia baareja, aivan yhtä makea, mutta vähemmän kaloreita.