Yarina. Arviot

Viestejä yhteensä: 4540

30.7.2013, Diana
Hyvää iltapäivää, voisitteko kertoa minulle, kun Yarinan ehkäisyvaikutus tulee? Juo juoksun ensimmäisestä päivästä, tarvitsenko lisäsuojausmenetelmiä ensimmäisellä viikolla?

30.7.2013, Alexey31
Diana, jos aloitit Yarinin ottamisen ensimmäisenä kuukautena kuukautiskierron alkamispäivästä (tämä on kuukautiskierron ensimmäinen päivä), sinun ei tarvitse enää ehkäisyä, tässä tapauksessa ehkäisyvaikutus tapahtuu välittömästi. kuukautisten verenvuoto, lue vaikutus ilmenee vasta sen jälkeen, kun olet ottanut seitsemän tablettia yarinan ensimmäisestä pakkauksesta.

29.7.2013, Alena
Hyvä päivä !! Olen 21-vuotias, olen juonut yarinia 5 kuukautta. Lääkäri oli määrännyt, koska minulla ei ole vakaa jaksoa, sanoin juovan puoli vuotta.
Palautetaanko minun syklii vai ei, kun yarina otetaan? Mikä on todennäköisyys, että voin tulla raskaaksi Yarinan vastaanoton päättymisen jälkeen?

  Evgeniya34 (konsultti):
  Alena, minkä tahansa OC: n vastaanotto ei paranna sykliä, vaan vain jäljittelee sen säännöllisyyttä kehossa. Raskauden todennäköisyys OK: n ottamisen jälkeen on hieman korkeampi kuin ennen.

29.7.2013, Natalia
Hei, olen 29-vuotias. Olen juonut Yarinaa toisen kuukauden ajan. Tosiasia on, että ensimmäisen paketin jälkeen unohdin 7 päivän tauon, 4 päivää uudella paketilla. Ilmoita minulle, mitä tehdä: lopeta paketin ottaminen tai lopettaminen loppuun jatka ohjeiden noudattamista?

  Evgeniya34 (konsultti):
  Natalia, joten otat kaksi pakkaa Yarinaa peräkkäin? No, älä huoli, vain odota kuukausittain toisen paketin päättymisen jälkeen.

28.7.2013, kitty
Olen 20-vuotias, minulla oli diagnosoitu kohdun adenomyosis, olin määrätty juomaan Yarinaa, olen ottanut sen puoleksi vuodeksi, kerro minulle, mikä on sen vaikutus tähän sairauteen, ja voinko vain tulla raskaaksi?

  Evgeniya34 (konsultti):
  Kis, Yarin hillitsee adenomyoosin ja sen ilmenemismuotojen leviämistä, runsaasti, kivuliaita kuukautisia hyytymien jälkeen, OK: n lopettamisen jälkeen useimmilla naisilla on kyky tarttua ensimmäiseen sykliin.

07.27.2013, Yarin
Hei! Olen 22-vuotias. 20. päivä ensimmäisen Yarina-pillerin ottamisen jälkeen alkoi ripuli. Muita sivuvaikutuksia ei ole, Pryshchiki läpäisi ja rintakehäni kasvoi hieman.

  Evgeniya34 (konsultti):
  Yarin, jos ripuli jatkuu koko ajan, tämä on syy lääkkeen muuttamiseen.

07.27.2013, Vasilisa
Tervetuloa!
Olen 31-vuotias ja en ole koskaan aikaisemmin ottanut OK: ta. Gynekologi määritteli minulle Yarinan, jotta hän voisi normalisoida kuukautiskierron 3 kuukauden ajan (aikaisemmin havaittiin hormonaalinen epäonnistuminen, jota seurasi pitkäaikainen verenvuoto). Lilo pysähtyi ämpäriin.
Kun dyuhustona on taukoa ja ensimmäisen kuukautiskauden jälkeen alkoi juoda Yarinu. Kuukausittainen viikko ja ei lopeta, tämä ei ole koskaan tapahtunut. Lisäksi vahvistetut päivät olivat 4-kertaisia, nyt vain ichor. Onko tämä normaalia? Voiko tätä pitää kehon mukauttamisena lääkkeeseen?
Ja milloin se lopettaa?

  Evgeniya34 (konsultti):
  Vasilisa, ja miksi et lue ohjeita? Älä ole laiska, lue! Ja täällä: http://www.sikirina.tsi.ru/ok-faq-29.phtml

07.26.2013, Anna82
Hei, kerro minulle, otan Yarinan ensimmäisen kuukauden ajan, verenpaineeni ei sovi minuun, paketti päättyy pian ja minulla on 7 päivän tauko, haluan aloittaa Jessin juomisen syklin ensimmäisestä päivästä. kysymys: jatkuuko ehkäisymenetelmä? Onko hormonien annos pienempi tai onko se syytä suojata ensimmäistä kertaa? Kiitos jo etukäteen.

  Evgeniya34 (konsultti):
  Anna82, siirtyminen Jessiin Yarinasta ilman seitsemän päivän taukoa. Kuukausittainen muutos ei ole huolestunut.Sellainen siirtyminen vähentää läpimurto- riskiä, ​​joka johtuu siirtymisestä lääkkeelle, jolla on pienempi annos estrogeeniä, ja säilyttää ehkäisymenetelmän.

07/27/2013, Lyuba
Jess ulkomailla, kuten Yarinu kieltää. Lue arvosteluja KLAIR. Hormoni ja uusi sukupolvi ovat vähäisiä. Haluan siirtyä siihen Yarinalta itselleni, ja että melkein putosin portaista huimauksen takia. 5 vuotta sitten hän näki Yarinan, kuten hän tavallisesti ohi, ja nyt hän on tullut täysin huonosti.

07/27/2013, SUN
Ei ole totta! Yarina ja Jess, vain muilla kauppanimillä, ovat hyvin laajalti käytössä muissa maissa! Kerron teille tämän Yhdysvaltain asukkaana ja Yarinan kuluttajana. On olemassa versio, jonka drospirenoni lisää hieman verihyytymien riskiä. Mutta! Jokainen OK lisää tätä riskiä! Vain henkilökohtaisesti tämä yhdistelmä ei sovi. Etsi omia ja kaikki sivuvaikutukset poistuvat.

  Evgeniya34 (konsultti):
  SUN, se on oikein, nämä lääkkeet myydään Yhdysvalloissa Yasmine ja Yasminella.
  Rakastamme naisten kauhutarinoita lukea. Ja tämä hormofobia on jostain syystä kehittynyt vain Venäjällä. Vuosisatojen ajan abortti on luultavasti kaikkein luotettavin tapa suojata maassamme, joka ei pääse kämmenestä.

Kuukautiset eivät lopu, kun otat Yarinaa

Aiheeseen liittyvät ja suositellut kysymykset

1 vastaus

Hakusivusto

Entä jos minulla on samanlainen, mutta erilainen kysymys?

Jos et löytänyt tarvittavia tietoja tähän kysymykseen annettujen vastausten joukosta tai ongelma on hieman erilainen kuin esitetyn, yritä esittää lisäkysymys samalta sivulta, jos se on pääkysymyksessä. Voit myös esittää uuden kysymyksen, ja jonkin aikaa meidän lääkärimme vastaavat siihen. Se on ilmainen. Voit myös etsiä tarvittavia tietoja vastaavissa kysymyksissä tällä sivulla tai sivuston hakusivulla. Olemme erittäin kiitollisia, jos suosittelet meitä ystävillesi sosiaalisissa verkostoissa.

Medportal 03online.com hoitaa lääkärin kanssa lääkärin kanssa käydyt lääketieteelliset neuvottelut. Täältä saat vastauksia kentänne todellisista harjoittajista. Tällä hetkellä sivustolla on neuvoja 45 alueesta: allergologi, venereologi, gastroenterologi, hematologi, geneettikko, gynekologi, homeopaatti, ihotautilääkäri, lasten gynekologi, lasten neurologi, lasten neurologi, lasten endokrinologi, ravitsemusterapeutti, immunologi, infektiologi, lasten neurologi, lastenlääkäri, lasten endokrinologi, dietologi, immunologi, lastenlääkäri, lastenlääkäri, lastenlääkäri puheterapeutti, Laura, mammologi, lääkäri, narkologi, neuropatologi, neurokirurgi, nephrologist, onkologi, onkologi, ortopedinen kirurgi, silmälääkäri, lastenlääkäri, plastiikkakirurgi, prokologi, psykiatri, psykologi, pulmonologi, reumatologi, seksologi-andrologi, hammaslääkäri, urologi, apteekki, fytoterapeutti, flebologi, kirurgi, endokrinologi.

Vastaamme 95,28 prosenttiin kysymyksistä.

Peruslämpötila A: sta Z: hen

* Rakkaat ystävät! Kyllä, tämä on mainonta, joka pyörii näin!

Ohje. Kuukausittainen tai verenvuoto?

Kaksi kuukautta sitten, O: ta stimuloi pieni luu toisessa vaiheessa, yrityksiä epäonnistui. Lääkäri istutti Yarinan 4 kuukautta. Alkoi juoda ensimmäisenä päivänä M, polulla. Päivä on vain vahvempi ja runsaammin mennyt eikä vieläkään pysähdy. Kuukausittain menee melkein kuukausi, älä tiedä mitä tehdä, ajattelin, että nyt he päättyvät sinne ja siihen ei ole loppua. Meidän täytyy mennä lääkärin puoleen. Tytöt saattavat olla joku kirjoittaa mitä se voi olla. Etsin hakukoneessa ei löytynyt tällaisia ​​aiheita.

Lue kommentit 27:

Huhtikuussa poistettiin endometriumin polyyppi.

Mielestäni se on kaikki sama verenvuoto, ja on toivottavaa, että hänet saataisiin kiireesti lääkärille. Silloin suurella verenmenetyksellä ei aina ole hyvää vaikutusta kehoon.

Tuntuu hirvittävän viime aikoina, itkeminen mahdotonta sanoa mitään ja kauheaa päänsärkyä

Kuukausi. Sinun täytyi olla vielä puoli kuukautta sitten lääkäriin. Mitä odotat?

Minulla oli myös se. G sanoi, että se johtui hormoneista. 2 kuukautta lähti minulta, kaikki oli kunnossa kolmannen vastaanottojakson ajan.

Tein saman asian, jos aloitin juoman OK: n ensimmäisestä päivästä, mutta jos aloin juoda 5 DC: stä, niin kaikki oli kunnossa

Ja minulla oli tämä, yli kuukausi oli verta, mutta ei paljon, läpäisin testit, testosteroni oli yliarvostettu, sitten lääkäri määritti hormonaalisia pillereitä minulle ja toisena päivänä sen jälkeen, kun kaikki oli otettu. Antaa hormoneja, ja anna sinulle määrättyjä hormonaalisia pillereitä. Todennäköisesti Yarin ei sopinut sinulle.

[email protected], OK - suun kautta otettavat ehkäisyvalmisteet - ehkäisypillerit

Voi Jumala, ja pimeys! Jopa häpeä!

[email protected], selkeästi, ei kuukausittain, tilasi kutsutaan läpimurtoon. Yarina on sopeutunut. Olisin kuitenkin tuntenut lääkärille ja sanonut, että kuukausi on jo käynyt... Koska läpimurto on havaittavissa, kun otat OK, missä tahansa merkinnässä OK: lle on olemassa tällainen huomautus. Kuukausi on kuukautisten kaltainen verenvuoto... Tämä on selvästi liian paljon. Ennen kuin otit Yarinaa, lahjoititko hormoneja? Koska tapahtuu, että joku sopii, se ei välttämättä sovi muille... Todennäköisesti lähetät kaavinta, ja sen jälkeen OK korvataan. Mutta ottamatta hormoneja, en suosittele sinua ottamaan seuraavaa hormonaalista nimittämistä lääkäriksi OK... Sinulla on jo tarpeeksi kokeita, mielestäni!

Luulen, että he eivät lähetä kaavinta, koska ei ole miksi. Mielestäni, kuten aiemmin kirjoitin, Yarin ei sovi ja kolhi hormonit.

Tanyushik, jolla on tällainen kesto, on erittäin suuri todennäköisyys kaavata... Muuten uusi

En juo yariinia kuukausittain, älä lopeta

Verkkokauppa italialaisista suolaeristeistä SoWash (Sovash). Interdentaalinen puhdistus, hieronta ja kumien vahvistaminen vesisuihkulla SoWash-kastelulaitteella
Erityisen välttämätöntä pannuille, niille, joilla on kruunu, sillat, implantit, kiinteät proteesit.

3 vuoden takuu. Ilmainen toimitus ovelle kuriirin kautta Venäjän federaatiossa. Maksu vastaanottaessa

- toimii ilman paristoja
- 23 - 47% halvempia kuin analogit
- toimii ilman sähköä
- Liitä suoraan vesihuoltoon, voit säätää lämpötilaa ja vesipainetta
- 100% laatutakuu (tai 100% palautus!)
- Venäjän federaation virallinen jälleenmyyjä

1) SoWash Basic - 3990 hiero.
2) SoWash Standard - 4490 ruplaa.
3) SoWash Family - 4990 hiero.
4) SoWash Deluxe - 6990 r.

Tarkemmat tiedot sivuiltamme SoWash (Sovash).

UKRAININ TEOLLISUUSRAHASTO luonnollisen saippuan valmistaja tarjoaa wc: tä ja pyykin saippuaa alhaisilla hinnoilla
luonnollinen saippua, joka perustuu valittuihin palmu- ja palmuydinöljyistä valmistettuihin erityisiin saippuelementteihin
Erikoisteknologiat, joita LLC: n teollisuusresursseissa käytettiin, ja joiden on sallittu saada erikoislaatuista saippuaa, joka on hyvin pesty, on miellyttävä, huomaamaton aromi, sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, kosteuttaa, ravitsee ja välittää ihoa.

PROMIMPORT LLC on vuodesta 2017 lähtien perustanut säännöllisesti saippuan LLC Ukrainan teollisuusresursseja Venäjälle.

Raskauden ehkäisyn vaikutus Yariniin kuukausittain

Suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden ottamisella on suora vaikutus kuukautiskierron ja naisten lisääntymistoimintoihin. Tällä hetkellä OK on korvannut perinteiset ehkäisymenetelmät, joten markkinoille on tullut monia lääkkeitä. Yarinia pidetään yhtenä suosituimmista, ja siksi monet naiset ja tytöt ovat kiinnostuneita siitä, miten Yarin ja kuukautiset vuorovaikutuksessa toistensa kanssa, mitä vaikutuksia yhdistetty ehkäisyvälineellä on konkreettisilla muutoksilla alkaneen syklin kanssa ja onko se luotettava? Joka tapauksessa, ennen kuin aloitat tällaisten varojen käyttöönoton, sinun on kuultava asiantuntijaa, joka päättää, onko keho valmis käytettäväksi. Tulevaisuudessa tämä auttaa välttämään monia epämiellyttäviä seurauksia.

Lääkkeen vaikutus kuukausittain

Suun kautta annettavat ehkäisyvalmisteet suositellaan naisille, joilla on säännöllinen sykli ja terveellinen lisääntymisjärjestelmä. Tällaisten lääkkeiden päätavoitteena on harhaanjohtaminen. Yarin, kuten muutkin, tekee elimet toimimaan ikään kuin ovulaatio olisi jo ohi. Vastaanotetun signaalin jälkeen kypsä muna ei tule ulos. Näin ollen käsitys on mahdotonta.

Monille naisille Yarina-hoidon aikana heidän jaksonsa eivät ole niin tuskallisia, että ne muuttuvat säännöllisemmiksi ja niiden kesto laskee. Tässä suhteessa monet potilaat, joiden kuukautiset ovat hyvin tuskallisia, gynekologit suosittelevat hormonaalisia lääkkeitä, koska ne vähentävät jonkin verran epämiellyttäviä oireita ja tunteita. Näin ollen kuukausittain Yarinin kanssa tulisi mennä, kuten tavallista, vain pienillä muutoksilla.

Niinpä tytöille ja naisille, jotka alkoivat ottaa pillereitä ensimmäistä kertaa, kuukautiskierron keskellä voi alkaa pieniä verenvuotoja. Yleensä he menevät ensimmäiseen tai toiseen kuukauteen ja sitten pysähtyvät. Jotta voisit suojella itseäsi ei-toivotuilta seurauksilta, sinun on kuultava asiantuntijaa, jos kuukausittain ei ole aikaa.

Jos kuukausittain ei aloiteta ensi kuussa, sinun pitäisi vierailla gynekologissa. Tapauksissa, joissa kuukautiset eivät käynnisty kahdella jaksolla, on tehtävä raskaustesti.

Ehkä tällainen syklin vaste lääkkeelle liittyy joihinkin lisääntymisjärjestelmän yksittäisiin ominaisuuksiin. Sitten kurssi olisi keskeytettävä, ja kuukausittain Yarinin peruuttamisen jälkeen tulee tavalliseen tapaan. Yksi potilaista sanoi aiemmin, että kun hän lopetti pillereiden juomisen, se kääntyi normaaliksi. Tällainen reaktio aiheutui organismin lisääntyneestä herkkyydestä joillekin lääkkeen komponenteille, joten Yarinan jälkeen sykliä ei normalisoitu.

Miten lääkettä käytetään

Missä päivässä sinun täytyy ottaa pillerit, voiko kuukausittainen alku aikaisemmin, tarvitsetko ne koko kuukauden ajan ja millä annoksilla? Vastauksia näihin kysymyksiin kiinnostavat monet naiset.

Pillereiden lopettaminen 7 päivän ajan ei vähennä niiden vaikutusta, mutta vain jos muut tekijät eivät ole vähentäneet lääkkeen tehokkuutta. Näitä tekijöitä ovat jotkut yhteensopimattomat lääkkeet tai ruoansulatuskanavan poikkeavuus.

Lääkkeen ottaminen kaksikymmentäensimmäisenä päivänä synnytyksen jälkeen on tarkoitettu naisille, jotka kieltäytyivät jostain syystä imettämästä. Lääke voidaan ottaa keskenmenon tai abortin jälkeen. Tämän ehkäisymenetelmän käyttäminen on kuitenkin mahdollista vain niissä tapauksissa, joissa raskaus ei ole kestänyt yli 24 viikkoa.

Miten Yarinaa haetaan ensimmäistä kertaa

Sinun täytyy alkaa vastaanottaa tietty aika. Mitään muita suojatoimenpiteitä ei tarvita, jos kurssi aloitetaan syklin viiden ensimmäisen päivän aikana tai kuukautisten ensimmäisenä päivänä. On parasta ottaa hoito päivittäin samaan aikaan. Joten se on helpompaa, koska on vähemmän mahdollisuuksia jättää vastaanotto.

Käyttöaiheet ja vasta-aiheet

Merkintä pillereiden ottamisesta on yksi asia - jos nainen haluaa suojautua ei-toivotusta raskaudesta. Vasta-aiheet Yarinalle paljon enemmän. Ei voida ottaa, jos potilas on aiemmin diagnosoitu:

 • angina pectoris;
 • tromboosin läsnäolo;
 • saavutettu tai perinnöllinen alttius verihyytymien muodostumiselle;
 • maksan ja munuaissairauden;
 • kasvainten läsnäolo;
 • diabetes.

Lisäksi et voi ottaa pillereitä naisille, jotka ovat aiemmin saaneet tai jatkaneet tätä päivää, voimakkaita migreenihyökkäyksiä, vakavaa munuaisten vajaatoimintaa, suurta alttiutta jollekin lääkkeen komponenteille. Älä ota lääkettä raskaana oleville naisille ja imettäville naisille.

Joillakin tabletin komponenteilla voi olla voimakas vaikutus rintamaitoon, joten se on poistettava ruokinta-aikana. Joten lääkärit sanovat, että pillerit voivat vähentää maidon määrää ja vaikuttaa sen ominaisuuksiin.

Haittavaikutukset

Kuten mikä tahansa muu lääke, OK voi myös aiheuttaa useita sivuvaikutuksia. Yhdessä naisfoorumista lukija kirjoitti: ”Olen hyväksynyt Yarinan pitkään. Koko tämän ajanjakson aikana on kuitenkin tullut päänsärkyä, havaitaan mielialan vaihteluja. Neuvoa mitä tehdä?

Mutta kommentit tästä muusta sivuston kävijästä: ”Olen jo juonut alkoholia jo kuukauden ajan. Painonnousu kahdella kilolla. Mitä tehdä tällaisissa tapauksissa? Pitäisikö minun lopettaa lääkkeen ottaminen? Kenellä oli samanlaisia ​​ongelmia Yarinan jälkeen ja miten kuukautiset kulkevat pillereiden jälkeen? Onko olemassa epäonnistumisia? ”Tai:” Hyväksyn Yarinan plus neljä kuukautta. Kuukauden ensimmäisellä kuukaudella tulivat, mutta Yarinan jälkeen he eivät olleet. Sitten kaikki palasi normaaliksi. Kerro minulle, kuinka kauan voin ottaa Yarinan plus, koska suunnittelen raskautta tulevaisuudessa?

Tällaiset muutokset ovat sivuvaikutuksia. Jokaisessa tabletin ohjeessa on niiden täydellinen luettelo.

Yleisin sivuvaikutus voi johtua erilaisesta epäsäännöllisestä verenvuodosta. Ja he menevät yli kuukauden. Jotkut naiset menevät lääkärille ja siihen, että kuukautiset eivät tule ajoissa.

Harvinaisissa tapauksissa kuitenkin esiintyy silti yksittäisiä kosketuslinssejä. Niiden kantaminen on hyvin epämukavaa.

Painonnousu johtuu metabolisen järjestelmän muutoksista. Useimmiten ruumiinpaino nousee, harvoin se laskee. Tämä johtuu siitä, että neste säilyy kehossa.

Muut sivuvaikutukset:

 • Yliherkkyys lääkkeen yksittäisille aineosille ilmenee ihottumien muodossa;
 • toistuvat päänsärky voi alkaa;
 • mielialan vaihtelut;
 • pahoinvointi, kutina, ripuli.

Oksentelun ja ripulin tapauksessa kannattaa harkita, että tablettien tehokkuus on paljon pienempi. Tällaisissa tilanteissa sinun tulee noudattaa alla olevia suosituksia ohittaaksesi pillereiden ottamisen.

Parannuskeinon vaikutus vähenee, jos pilleri on jäänyt käyttämättä yli kahdentoista tunnin ajan. Jos lääkettä ei otettu ajoissa ensimmäisten seitsemän päivän aikana (eli ensimmäisellä viikolla), on tarpeen ottaa pilleri välittömästi, vaikka sitä seuraisi välittömästi toinen. Samalla tarvitaan seuraavien seitsemän päivän aikana lisätoimenpiteitä.

Toisen viikon unohtunut pilleri tulee ottaa välittömästi. Tallenna lääkkeen tehokkuus on mahdollista vain, jos edellinen viikko otettiin ajoissa.

Jos toisella viikolla otat kaikki pillerit otettiin oikeaan aikaan, niin jos kolmannen viikon puuttuu, huume ei menetä tehokkuuttaan. Mutta jos aiemmin tehtiin virheitä, kaksi mahdollista skenaariota ovat mahdollisia.

Pilleri otetaan välittömästi, ja kun pakkaus on valmis, sinun on välittömästi käynnistettävä seuraava, tekemättä seitsemän päivän taukoa.

Toinen vaihtoehto tarjoaa lääkkeen väliaikaisen lopettamisen. Tauko voi kestää jopa seitsemän päivää, ja sitten pillereiden käyttöä on jatkettava. Tämän tauon aikana tulisi esiintyä vetäytymistä. Jos näin ei ole, raskauden esiintyminen on suljettava pois.

Nuoret tytöt voivat ottaa pillereitä vasta kuukautisten alkamisen jälkeen ja hoitavan lääkärin tarkassa valvonnassa. Naisten vaihdevuosien jälkeen ei tarvitse ottaa lääkettä.

johtopäätös

Nykyään suun kautta otettavat ehkäisyvalmisteet ovat hyvin suosittuja, mutta vain harvat ajattelevat sivuvaikutuksia. Mitä vaikutuksia tällaisilla lääkkeillä, erityisesti Yarin-tableteilla, on kuitenkin kuukautiskiertoon? Missä päivässä kuukauden alkamisen jälkeen pitäisi alkaa?

Kaikki riippuu organismin yksilöllisistä ominaisuuksista. Joten joissakin naisissa lääke ei aiheuta muutoksia, toisissa se on päinvastainen. Yarin viittaa turvallisiin keinoihin. Samalla, ennen kuin aloitat kurssin, sinun tulee neuvotella lääkärin kanssa ja tutkia huolellisesti lääkkeen ohjeet, jotta voidaan ottaa huomioon kaikki tekijät ja poistaa haitalliset seuraukset käytön jälkeen. Sinun on seurattava jatkuvasti terveydentilasi, jotta voit hallita kehon mahdollisia muutoksia.

Juo Yarinu ensimmäisellä kuukaudella, 12. päivänä alkoi runsaasti aikoja!

Konsultointi gynekologin kanssa

Hyvä päivä! Lääkäri määritti Yarinan normalisoimaan sykliä. Ennen Yarinaa lääkäri määritti Dimiapilan 4 kuukautta, minkä seurauksena lääkäri sanoi, että Dimia ei ollut sopiva (kun Dimia otettiin neljän kuukauden ajaksi epäsäännöllinen sykli) Yarina annettiin juoda, alkoi kuukautisten 5. päivänä ja 10 päivän kuluttua ruskea purkautuminen aloitettiin 10 päivän kuluttua. sitten päivänä 12, erittäin raskaat jaksot hyytymillä, kipu rinnassa, vatsan alareunassa ja selässä. Vuodesta uneliaisuus, ärtyneisyys, appatiy, ikään kuin paisunut vatsan, painonnousu. Raskaus on suljettu pois (ei ultraääni). Kaikki pillerit otettiin illalla ilman passia! Auta selventämään tilannetta, miten olla nyt? En halua juoda enemmän OK, miten lopettaa Yarinan ottaminen niin, että Yarinan käytön lopettamisen jälkeen on mahdollisimman vähän sivuvaikutuksia? Ja mikä voisi olla sivuvaikutuksia? Miten kuukausittain lopetetaan? Auta sinua! Onko tämä normaalia? Potilasikä: 21 vuotta

Juo Yarinu ensimmäisellä kuukaudella, 12. päivänä alkoi runsaasti aikoja! - lääkärin kuuleminen aiheesta

Konsultointi on käytettävissä ympäri vuorokauden. Kiireellinen lääketieteellinen apu on nopea vastaus.

Meidän on tärkeää tietää mielipiteesi. Jätä palautetta palveluistamme

Ominaisuudet kuukautiset kun otat ehkäisypillereitä 126

Useimmat ehkäisyvalmisteet ovat hormonaalisia ehkäisyvalmisteita. Ne aiheuttavat kehossa epätasapainoa, mikä häiritsee sukupuolielinten normaalia fysiologista aktiivisuutta. Kuukausittaista suojausmenetelmää ei-toivotusta raskaudesta kontrolloi synteettiset hormonit.

Ensinnäkin, voi olla syklin rikkominen, verenvuodon keston muutos, niiden vahvuus. Jos ehkäisyvalmiste valitaan oikein, sen jälkeen sopeutumisen jälkeen (ensimmäiset kolme kuukautta) ei pitäisi tapahtua syklin muutoksia. Kuukausittain, kun otat suun kautta otettavia ehkäisyvälineitä, tulee virittää ja mennä "tunnin kuluttua" - tiukasti 28 päivän kuluttua.

Lue tämä artikkeli.

Miten ehkäisymenetelmä toimii?

Raskauden ehkäisy toimii kahdessa suunnassa: vaikutus kohdistuu ovulaation estämiseen (estämiseen tai viivästymiseen) ja implantoinnin olosuhteiden muuttamiseen. Näin saavutetaan maksimaalinen suojaustehokkuus.

Päivittäiset ja hätätilanteet

Mitä vähemmän synteettistä hormonia on ehkäisyvalmisteessa, sitä parempi on naisen keholle. Merkittävä hormonaalinen epäonnistuminen johtaa kuukautisten häiriöihin, painonmuutokseen, seksuaalisen halun menettämiseen. Siksi on parempi käyttää pieniannoksisia hormonaalisia lääkkeitä (esimerkiksi Janine, Yarin). Niitä kulutetaan suunnitelmien mukaisesti kolmen viikon ajan yhden viikon tauon jälkeen.

Hätäavun ehkäisy on tarkoitettu nopeaan altistumiseen. Siksi se aiheuttaa merkittävän hormonaalisen epätasapainon kehossa. Esimerkki olisi Postinor. Sen käyttöaika on rajoitettu 1 kuukauteen (ei yhden kerran kuukautiskierron aikana). Naisen ikä on vähintään 16-vuotias. Tätä voimakasta lääkettä tulisi käyttää vain hätätapauksissa, koska sillä on merkittäviä häiriöitä naisten kehon toiminnalle.

Kuukautiset hormonaalinen suojaus

 • Ensimmäisten kolmen kuukauden aikana keho sopeutuu hormonaaliseen lääkkeeseen. Munasarjojen toiminta on estynyt, ne tuottavat vähemmän estrogeeniä. Suunniteltujen ehkäisyvalmisteiden (päivittäiset pillerit) ottamisen jälkeen naisilla on ajoittain purkautumista. Veren leviämisprosessi kestää 3–6 kuukautta.
 • Hormonaalisen suojan kuukautisten tulisi mennä 21 päivän kuluttua tai tablettien loppuun blisterissä. Jos tiputtaminen esiintyy jatkuvasti aikaisemmin, tämä osoittaa, että valmisteessa ei ole riittävästi estrogeeniä ja että munasarjat estävät estrogeenin luonnollista muodostumista. Raskauden ehkäisemiseksi huume on korvattava vahvemmalla.
 • Muut viat ovat mahdollisia esimerkiksi silloin, kun ehkäisyn jälkeen ei ole kuukausittaisia ​​jaksoja. Tämä johtuu siitä, että munasarjojen hormonaalinen toiminta on liian masentunut.
 • On myös mahdollista, että tämän säilytysajan aikana alkoi aika. Ilmiötä kutsutaan läpimurtoon (raskas) verenvuotoon. Tämä tilanne saattaa näkyä OK: n vastaanottamisen taustalla niiden hormonaalisen epätasapainon vuoksi.
 • Jos nainen lakkaa käyttämästä OK-painiketta, jakso on määritetty useita kuukausia. Usein ei ole kuukautisia ehkäisyvalmisteiden jälkeen, ja tätä pidetään normaalina kuuden kuukauden ajan.
 • Hormonaalisten ehkäisymenetelmien joukossa on useita suosittuja korjaustoimenpiteitä. Harkitse niiden sovelluksen piirteitä.

postinor

Postinoria käytetään ambulanssina odottamattomaan sukupuoliyhteyteen, ellei muita syntyvyyden säätökeinoja ole käytetty. Lääkkeen vaikutus ilmenee kahdessa suunnassa. Se tukahduttaa ovulaation (tärkeä naisen kuukautiskierron ensimmäisellä puoliskolla) ja estää siten hedelmöityksen. Se aiheuttaa myös muutoksia endometriumin kerroksessa (kohdun limakalvossa), jolloin munan istuttaminen on mahdotonta. Tällainen vaikutus on tärkeää naisten syklin toiselle puoliskolle, kun ovulaatio on pääsääntöisesti jo tapahtunut.

Lääkkeen tehokkuus määräytyy sen käyttöajan mukaan. Enimmäisarvo saavutetaan kahden pillerin käytön jälkeen välittömästi yhdynnän jälkeen ja toinen - 12 tunnin kuluttua. Jos yhdynnän ja ehkäisyn ottamisen välinen aika ei ylitä yhtä tuntia, tehokkuus on 95%. Kun käytät hätäsuojaa kolmen päivän kuluttua, suojaus on vähentynyt 58 prosenttiin.

Kuukausi postinorin jälkeen voi muuttua voimakkaan hormonaalisen vajaatoiminnan vuoksi. Viive on mahdollista useita päiviä (enintään 7 päivää). Purkauksen määrä voi myös muuttua (kuukautiskierron väheneminen tai lisääntyminen verrattuna tavalliseen kuukausittaiseen purkaukseen).

Koska ehkäisyvalmisteen tehokkuus ei ole 100%, kuukautisten viiveellä on syytä ottaa huomioon raskauden mahdollisuus. Jos postinorin jälkeen ei ole kuukautisia, testi on negatiivinen, mikä tarkoittaa, että ehkäisyä on käytetty ja siirretty kuukausittainen verenvuoto useita päiviä. Jos postinorin jälkeen meni kuukausittain ajoissa - ei ole enää syytä huoleen (raskaus on suljettu pois).

Yarin ja Janine

Yarin on yhdistetty oraalinen hormonaalinen ehkäisyvalmiste. Lääkkeen vaikuttava aine hidastaa ovulaatiota ja paksuntaa kohdunkaulan limaa. Yhdistetyn ehkäisyn sivuvaikutus on kuukautisten lukumäärän väheneminen kuukautisten aikana, kivun väheneminen tai täydellinen katoaminen kuukausittaisen verenvuodon aikana.

Yarinin ehkäisyvalmisteen kuukausittain kuluttavan sopeutumisajan jälkeen "ei kuukautisia" tulee harvoin.

Yleisesti ottaen Yarinan vaikutuksen arvioidaan olevan 99% (korkea), mutta pienenee antibioottihoidon, ruoansulatuskanavan sairauksien ja vastaamatta jääneiden pillereiden yhteydessä. Siksi raskauden esiintyminen Yarinilla on mahdollista. Jos Yarinin jakson aikana ei ole kuukausia, on tarpeen tehdä testi.

Zhannin on samanlainen lääke kuin Yarina. Se estää myös ovulaation ja paksuntaa kohdunkaulan limaa. Usein Jeanne'in - erittäin niukan ajanjakson - valinnan seurauksena. On mahdollista, että Janine-ajan jälkeinen aika puuttuu säännöllisesti. Jos lääkettä ei rikota, antibiootteja ei ole käytetty hoitoon, voit olla varma, että raskaus ei tapahdu, vaikka ajanjaksoja ei olisi.

Ennen kuin käytät lääkkeitä, on välttämätöntä kuulla lääkärisi kanssa.

Lue myös

Suosittelemme, että luet artikkelin kuukausittain, kun otat ehkäisypillereitä. Sieltä saat tietoa ehkäisymenetelmistä, päivittäisen ja hätätilanteisen suojan käytöstä, kuukautisten ominaisuuksista suojauksen aikana.

Suosittelemme, että luet artikkelin kuukausittain, kun otat ehkäisytabletteja, joista saat tietoa ehkäisymenetelmistä ja niiden toimintamekanismista, naisen kuukautisten ominaisuuksista, kun otetaan huumeita Postinor, Yarin.

Suosittelemme, että luet artikkelin kuukausittain, kun otat ehkäisypillereitä. Sen avulla opit ehkäisyvälineiden, päivittäisten ja hätätilanteiden ehkäisyn, kuukautisten erityispiirteet hormonaalisen ehkäisyn aikana.

Clire 22: n kuukautisten piirteet 22. Clayran ehkäisypillerit ovat hyvä mahdollisuus perhesuunnitteluun. Täydellinen kuukautisten puuttuminen. Kun ei ole kuukautisia, kun otat clairia, joillekin naisille tämä on normaalia.

Raskauden ehkäisy pillereiden toiminta. Jos pilleri jää väliin.. Itse asiassa oletetaan, että kuukautiset tapahtuvat viikon kuluessa viimeisen aktiivisen pillerin jälkeen.. Kuukausittain kun otat ehkäisypillereitä.

Eri kliinisten tilanteiden vastaanoton ominaisuudet voivat olla seuraavat. Kuukautiset vastaanoton aikana.. Kuukausittain kun otat ehkäisypillereitä.

Aiemmin kysyttiin:

Hyvä päivä! Haluan aloittaa OK. Tulevatko kuukausittaiset muutokseni tästä tai tulevatko ne aikatauluun? Kiitos

Hyvä päivä! Hyväksyn, minä juon ensimmäistä kertaa. Vaihtaako kuukausittain aikataulua? Kiitos

Hei, 10 kuukautta otan Regulon-pillereitä, syyskuussa tiputus alkoi, vaikka otettiin pillereitä, kun vastaanotto oli ohi, kausi alkoi ja meni, kunnes aloin juoda toisen pakkauksen, nyt tabletit on leikattu, mutta kuukautiset eivät ole tulleet, mutta kuukautiset eivät tulleet, vaan kuukautiset eivät tulleet ?

Hei, kun otat ehkäisyvälineitä, pillereiden ottamisen järjestys katkesi, eli otin 1 - 7, sitten 14 - 8, sitten 15-21. 21 päivää purkausta tuli hieman enemmän, ja kokopäiväiset jaksot menivät 22. päivänä. Mitä tämä tarkoittaa?
Kiitos jo etukäteen.

Hei Kolmas kuukausi alkoi juomakuvana. Aloitus alkoi, mahalaukku kävi kuin kuukautisten aikana. Pitäisikö minun huolehtia?

Tervetuloa! On tärkeää, mikä päivä ottaa pillereitä ja tämä purkautuminen on edelleen kuukautisten purkauksen jäänteitä, vai oliko ne valmiita, ja aloittivatko uudet? Oliko seksuaalinen yhdyskunta edellisenä päivänä? Oliko pilleri epäonnistunut? Vain täällä näiden vivahteiden jälkeen voit puhua jotain)). Parempi vielä, ota yhteyttä gynekologiin ja läpäise lantion ultraääni. Kaikki parhaat!

Kommentoi navigointia

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme, että luet artikkelin kuukausittain, kun otat ehkäisypillereitä. Sieltä saat tietoa ehkäisymenetelmistä, päivittäisen ja hätätilanteisen suojan käytöstä, kuukautisten ominaisuuksista suojauksen aikana.

Suosittelemme, että luet artikkelin kuukausittain, kun otat ehkäisytabletteja, joista saat tietoa ehkäisymenetelmistä ja niiden toimintamekanismista, naisen kuukautisten ominaisuuksista, kun otetaan huumeita Postinor, Yarin.

Suosittelemme, että luet artikkelin kuukausittain, kun otat ehkäisypillereitä. Sen avulla opit ehkäisyvälineiden, päivittäisten ja hätätilanteiden ehkäisyn, kuukautisten erityispiirteet hormonaalisen ehkäisyn aikana.

Clire 22: n kuukautisten piirteet 22. Clayran ehkäisypillerit ovat hyvä mahdollisuus perhesuunnitteluun. Täydellinen kuukautisten puuttuminen. Kun ei ole kuukautisia, kun otat clairia, joillekin naisille tämä on normaalia.

Kuukausittain Yarinan jälkeen

Nykyaikaiset suun kautta otettavat ehkäisyvalmisteet ovat yksi luotettavimmista tavoista estää raskaus. Kuten kaikki lääkkeet, apteekit myös jalostavat ja parantavat niitä jatkuvasti. Jokainen uusi sukupolven ehkäisyvalmiste on tehokkaampi ja turvallisempi terveydelle. Tähän mennessä tämä työkalu on Yarin. Lääke ei ainoastaan ​​eliminoi mahdollisuutta, vaan samanaikaisesti sillä on myönteinen vaikutus kuukautisten luonteeseen. Mutta ehkäisymenetelmän ja aktiivisen käytön suosiosta huolimatta kaikki naiset eivät ymmärrä, miten Yarin ja kuukautiset liittyvät toisiinsa, mitkä ovat hallinnon aikana ja sen jälkeen erityispiirteet.

Miten Yarin vaikuttaa kuukausittain

Raskauden ehkäisemiseksi suositeltavaa lääkettä suositellaan ottamaan naiset, joilla on säännöllinen sykli, jolla ei ole gynekologisia ongelmia. Hänen päätehtävänsä ja muut vastaavat keinot ovat se, että naisten lisääntymisjärjestelmä toimii ikään kuin ovulaatio on jo tapahtunut. Koska mekanismit, jotka laukaisevat Yarinan vaikuttavat aineet, muna kypsyy, sitä ei erotella, eikä sen vuoksi tapahdu käsitystä.

Monet naiset huomauttavat, että Yarinilla on positiivinen vaikutus kuukautisiin: mukana oleva kipu häviää, verenvuodon runsaus pienenee, niiden kesto lyhenee, mikä estää rautapulan anemian ja muita komplikaatioita. Niinpä naisille, joilla on vakavia MC-ilmenemismuotoja, gynekologit voivat määrätä Yarinan kurssin terapeuttisiin tarkoituksiin sen laadun muuttamiseksi.

Lisäksi lääkkeellä on myönteinen vaikutus terveyteen ja ulkonäköön: se vähentää kehon nestepitoisuutta, mikä vähentää turvotusta, torjuu painonnousua. Plus ehkäisyä ja että se on antiandrogenic ominaisuuksia: säätää talirauhaset, jotka vaikuttavat positiivisesti ihon ja hiusten kunto - poistaa akne, vähentää ilmenemistä seborrhea.

Potilailla, jotka eivät ole aikaisemmin ottaneet pillereitä, on heikko välimuotoinen purkaus. Tämä tapahtuu yleensä pääsyn ensimmäisten kuukausien aikana ja häviää. Mutta vain siinä tapauksessa on vielä syytä ilmestyä gynekologille, jotta vältytään haitallisilta seurauksilta.

Epäsäännöllinen tiputtaminen tai läpimurto voi esiintyä ehkäisymenetelmän aikana. Yleensä tämä tapahtuu kurssin alussa, ja jonkin aikaa katoaa, kun elin on tottunut Yariin. Siksi on toivottavaa arvioida niiden luonnetta vasta sopeutumisajan päättymisen jälkeen - yleensä tämä tapahtuu kolme kuukautta kurssin alkamisen jälkeen.

Jos kuukautisten kaltainen verenvuoto jatkuu tai ne esiintyvät aikaisempien säännöllisten syklien jälkeen, on tarpeen tutkia raskauden estämistä (mikä on tuskin mahdollista, jos pääsyn edellytykset täyttyvät) tai onkologisia patologioita.

 • Miksi Yarinan jälkeen ei ole aikoja

Jos kaikki säännöt hyväksyttiin: ilman passia, ylimääräisen pillerin ottaminen oksennuksen tai ripulin jälkeen, tuskin on mahdotonta. Mutta jos verenvuodon kuluminen kestää kaksi sykliä, on parempi suojella itseäsi - käydä gynekologissa ja selvittää syy. Tässä tapauksessa Yarinaa ei hyväksytä ennen kuin on luotettavaa tietoa raskauden puuttumisesta.

On myös mahdollista, että ongelma liittyy lisääntymisjärjestelmän reaktioon ehkäisyvalmisteen ainesosiin. Tässä tapauksessa sinun on keskeytettävä vastaanotto, jotta se aiheutuu kuukausittain Yarinan peruutuksen jälkeen. Ärsyttävä aine poistetaan ja sykli palautuu.

Miten juoda lääkettä

Jotta taattu vaikutus saavutettaisiin, tabletit tulisi juoda joka päivä yksi kerrallaan, eivätkä kulkea, 21 päivän ajan ja aina samaan aikaan. Kun läpipainopakkauksissa olevat pillerit ovat valmiita, sinun on otettava vastaan ​​seitsemän päivän tauko. Menstruaalisen verenvuodon tulisi tapahtua tämän hengityksen aikana. Tämä tapahtuu yleensä tauon 2. tai 3. päivänä. Viikon kuluttua jatka pillereiden ottamista seuraavasta läpipainopakkauksesta.

Nainen, jolle oli ensin määrätty Yarina, ja ennen kuin sitä ei käytetty, voi aloittaa kurssin kuukausittaisen verenvuodon ensimmäisenä päivänä. Jopa 2–5 vuorokauden kuukautisten viivästyminen on sallittua, mutta jos naisella on seksiä, hänellä on suositeltavaa vakuuttaa itsensä muilla suojakeinoilla Yarinan ottamisen ensimmäisellä viikolla.

Jos nainen on käyttänyt mitään OK: ta ennen nimittämistä, on sallittua aloittaa kurssi Yarinan tableteilla seuraavana päivänä sen jälkeen, kun edellinen on päättynyt.

Jos kuitenkin käytettiin suojavarusteita, kuten intrauteriinista rengasta, spiraalia ja muita vastaavia lääkinnällisiä laitteita, ne siirretään Yarinaan niiden poistopäivänä.

Mitä tehdä, jos unohdat Yarinan

On käynyt ilmi, että nainen on unohtanut tai ei jostain syystä voinut ottaa pilleriä ajoissa. Jos viimeisen menettelyn jälkeen on kulunut alle 12 tuntia, sen pitäisi korvata laiminlyönti mahdollisimman pian. Ja jos unohdettujen pillereiden vastaanotto vastaa seuraavaa pilleriä (vakiintuneen aikataulun mukaisesti), hänen täytyy juoda kaksi kappaletta kerralla.

Jos nainen muistaa paljon myöhemmin ja yli 12 tuntia on kulunut, ehkäisyn suojaus heikkenee, ja on tarpeen käyttää muita suojakeinoja viikon kuluessa kurssin jatkamisesta.

Jos minuutin kuluttua alle 4 tunnista ja nainen on kehittynyt oksentelua tai ripulia, tehoaineilla ei ole aikaa sulattaa, niiden pitoisuus laskee, mikä vaikuttaa negatiivisesti ehkäisymenetelmään. Puutteen kompensoimiseksi sinun täytyy juoda toinen pilleri Yarina.

Jos häiriö tapahtui lähemmäksi kurssin loppua, ja läpipainopakkauksen sisältö on ohi, ota pilleri uudesta levystä. Ja 21 päivän kurssin jälkeen havaitaan viikoittainen aikaväli.

Miten juoda pillereitä abortin tai keskenmenon jälkeen

Kaikki riippuu siitä, kuinka kauan abortti tapahtui. Jos tämä tapahtui lyhyessä ajassa (kolmen ensimmäisen raskauskuukauden aikana), pillerit alkavat juoda heti - abortin päivänä. Tässä tapauksessa ylimääräisten estovälineiden tarve häviää.

Jos nainen päättää suojata itsensä synnytyksen tai keskeytyksen jälkeen raskauden toisessa vaiheessa, pillerit alkavat juoda 3-4 viikon kuluttua. Jos sitä otetaan myöhemmin, on kondomeja käytettävä viikon kuluessa ensimmäisen pillerin ottamisesta. Mutta jos näiden 3-4 viikon aikana oli suojaamaton sukupuoli, sinun täytyy joko odottaa kuukautisia tai tarkista lääkäriltä, ​​ettei raskautta ole.

Miten tabletit muuttavat MC: n alkua

Yarinin avulla nainen voi muuttaa päivänsä alkamispäivää. Jotta ne voidaan lykätä, ne eivät noudata viikoittaista taukoa, vaan ottavat lääkkeen seuraavasta paketista välittömästi edellisen jälkeen. Lisäksi on sallittua juoda korjaustoimenpide, kunnes toinen pakkaus on ohi, ja jos se ilmenee - keskeyttää kurssi tarvittaessa. Sitten alkaa verenvuoto. Jos nainen ottaa jatkuvasti Yarinaa, niin toisen ottojakson aikana on mahdollista havaita tiputtelua tai niukkaa verenvuotoa.

Jos kurssi keskeytyy, sinun on tarkkailtava viikoittaista ajanjaksoa ja jatkettava juoman juomista tavallisella tavalla.

Kun nainen tarvitsee siirtää tavanomaista lääkärikeskusten aikataulua, hän voi siirtää sen itsenäisesti siihen, kuinka monta päivää hän haluaa. Tätä varten on tarpeen vähentää viikoittaista taukoa tähän päivään. Ja mitä enemmän aikaväli on vähentynyt, sitä vähemmän todennäköistä on kuukautisten alkaminen tällä kaudella. Toisin sanoen, jos tauko on alle kolme päivää, verenvuoto ei välttämättä esiinny, vaan ilmenee seuraavan jakson aikana.

 • Viivästys Yarinan peruuttamisen jälkeen

Ehkäisyn estäminen voi aiheuttaa MC: n epäonnistumisen kuukautisten puuttumisen muodossa. Sinun ei pitäisi heti paniikkia, koska viive voi johtua kehon uudelleenjärjestelystä ulkoisen hormonilähteen peruuttamisen jälkeen. Hänellä on jonkin aikaa aikaa palata itsenäiseen kehitykseen. Kuinka monta päivää tai viikkoa tarvitaan, riippuu vain naispuolisen kehon yksilöllisistä ominaisuuksista. Mutta jos poissaoloaika viivästyy, sinun täytyy vierailla gynekologissasi ymmärtämään syy siihen, mitä tapahtuu.

Mahdolliset haittavaikutukset Yarinan aikana

Lääkettä ei pidetä turhaan katsottuna yhdeksi tehokkaimmista: vahvan vaikutuksen lisäksi se on hyvin siedetty. Ei kuitenkaan voida sulkea pois sivuvaikutusten mahdollisuutta. Siksi nainen on valmistauduttava siihen, että keho reagoi negatiivisesti pillereihin. Yleisimpiä valituksia ovat pahoinvointi ja oksentelu, rintakipu - kipu ja jännitys. Ei-toivotut tilat ovat myös muodossa:

 • Usein mielialan vaihtelut, masennukset, libidon sukupuutto
 • päänsärkyä
 • migreeniin
 • Tromboemboliset valtimot tai laskimot
 • Tuntemattoman alkuperän verenvuoto
 • Akne, ihottumat.

Näiden haittavaikutusten lisäksi muita negatiivisia ilmenemismuotoja on mahdollista. Joten on näyttöä siitä, että OK: n jälkeen diagnosoidaan useammin rinta- tai maksakasvaimia. Lisäksi Yarinan muita ei-toivottuja toimia ei suljeta pois:

 • Erythema nodosumin esiintyminen
 • verenpainetauti
 • haimatulehdus
 • angioedeema
 • Vähentynyt glukoositoleranssi
 • Maksan tai munuaisten toiminnan häiriöt
 • Pigmentointi kasvoilla.

Terveyden heikkeneminen ja epätyypillisten oireiden esiintyminen on parempi kuulla lääkärin kanssa. On mahdollista, että Yarin ei yksinkertaisesti ole sopiva, ja lääke on korvattava vastaavalla aineella. Mutta ehkä ehkäisyvälineellä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, ja negatiiviset oireet yksinkertaisesti osuvat kurssin aikaan. Sitten sinun täytyy selvittää, mikä vaikutti terveyteen ja poistaa sairauden syy.

Kuka on kiellettyä juoda ehkäisyvälineitä

Voit ottaa ehkäisyn naisille, joilla ei ole terveysongelmia. Siksi ennen kuin aloitat Yarinan saamisen, sinun on tutkittava. Syynä ehkäisymenetelmään voi olla:

 • Läsnäolo tromboosin hetkellä tai sitä edeltävät olosuhteet, alttius sille (mukaan lukien maininta historiassa)
 • Migreenit (nimittämishetkellä tai aikaisemmin)
 • Diabeteksen verisuonten komplikaatiot
 • haimatulehdus
 • Maksan patologia tai sen työn katkeaminen, elinsiirtäjä
 • Hormonista riippuvien kasvainten läsnäolo
 • Raskaus (vahvistettu tai mahdollinen), GW
 • Komponenttien yksilöllinen alttius OK.

Kun tarvitset ambulanssia

Yarinin ja muiden lääkkeiden käytön yhteydessä voi ilmetä odottamattomia reaktioita. Siksi et voi epäröi lääkärin hoitoon, jos naisella on oireita:

 • Rintakipu vasemmassa kädessä
 • Selittämätön voimakas yskä, hengenahdistus
 • Luonnollinen vakava päänsärky
 • Kuulon / näkökyvyn jyrkkä heikkeneminen, diplopia
 • Heikentynyt puhefunktio
 • Haju, haju, maku
 • pyörtyminen
 • Kehon alueet
 • Kipu ja jalkojen turvotus.

Tällaisten oireiden vuoksi hätätila on viipymättä kehotettava traagisten seurausten estämiseksi.

Nykyaikaisilla ehkäisyvalmisteilla on korkeampi laatu kuin muilla edeltäjillä. Lääke ei ainoastaan ​​suojaa naisia ​​tarpeettomalta raskaudelta, vaan sillä on myös positiivinen vaikutus kuukausikiertoon: se normalisoi ja eliminoi tuskalliset oireet. Mutta jotta Yarin voi auttaa, sinun on noudatettava kaikkia pääsyn ehtoja.

Verenvuoto peruutuksen jälkeen OK

Mail.Ru Children -projektisivut eivät salli kommentteja, jotka rikkovat Venäjän federaation lakeja, samoin kuin propagandaa ja tieteellisiä lausuntoja, mainoksia, loukkauksia julkaisujen tekijöille, muita paneelien edustajia ja valvojia. Myös kaikki hyperlinkkejä sisältävät viestit poistetaan.

Käyttäjätilit, jotka järjestelmällisesti rikkovat sääntöjä, estetään ja kaikki jäljellä olevat viestit poistetaan.

Voit ottaa yhteyttä projektin editoreihin palautelomakkeen kautta.

Yarin (Yarin plus) ja kuukausittain

Monet naiset ovat huolissaan kuukautiskierron luonteesta, kun otetaan huomioon ehkäisypillerit.

Tässä artikkelissa keskustellaan tärkeimmistä vaikutuskohdista kuukausittaisissa huumeissa kuten Yarin ja Yarin plus.

Molemmat lääkkeet ovat yksivaiheisia (hormonien suhde on sama jokaiselle tabletille koko syklin ajan), pieniannoksinen aine, joka koostuu kahden hormonin yhdistelmästä:

 • Etinyyliestradioli (30 ug) - endogeenisen estradiolin analogi
 • Drospirenonilla (3 mcg) on ​​antiandrogeeninen vaikutus

Ainoa ero on se, että läpipainopakkauksessa Yariny Plus on seitsemän muuta tablettia, jotka sisältävät kalsiumin levomefolatia (biologisesti aktiivinen foolihappokaava). Tämä on lääkeaine, joka on tarkoitettu poistamaan folaattipuute naarasrungossa.

Kuukausittain ottaen Yarina ja Yarina plus

Yarinin (Yarin plus) ja ajanjakson aiheena käsitellään molempia lääkkeitä samanaikaisesti, koska niiden välinen ero ei ole merkittävä.

Milloin kuukausi alkaa peruutuksen jälkeen

Missä päivässä alkavat kuukautiset (sen jälkeen) Yarina ja Yarina plus? Ihannetapauksessa, kun otat hormonaalisia ehkäisyvalmisteita, kuukautiskierto on rakennettu täsmälleen kellonaikana.

Kun otat Yarinaa 21 vuorokauden ajan, otat aktiivisia pillereitä, minkä jälkeen otat seitsemän päivän tauon, jona vetäytymisvuoto (kuukausittain) alkaa.

Kun otat Yarinaa plus 21 päivää, otat aktiivisia pillereitä, minkä jälkeen aloitat 7 vitamiinipillon juomista, ja tällä hetkellä myös vetäytymisvuodon pitäisi alkaa.

Kahdeksantena päivänä aloitat juoman aktiiviset pillerit uudelleen. Peruutus verenvuodon läpäisee. Ja niin ympyrässä. Tämä on ihanteellinen.

Usein tapahtuu, että hormonihoidon alussa kehosi tarvitsee aikaa sopeutua ja tottua (1-3 kuukautta). Jos tällä hetkellä on pieniä poikkeamia normistosta (pieni intermenstruaali tai pieni muutos itse kuukautisten luonteessa), tämä on periaatteessa normaalia.

Kuitenkin (jopa sisäänpääsyn alkuvaiheessa), jos normaalista poikkeamasta on vakavia poikkeamia, esimerkiksi kuukautiset eivät loppu, ne ovat liian runsaita (läpimurto) tai ei lainkaan, niin sinun pitäisi kuulla lääkärin mahdollisimman pian.

Ei kuukausittain

Jos Yarina- tai Yarina-hoidon aikana ei ole kuukausittaisia ​​jaksoja seitsemän päivän taukoon, sinun on ensin suljettava pois raskaus. Osta testi tai rekisteröi ultraääni.

Muista, että raskaus ja OK-vastaanotto ovat yhteensopimattomia!

Hyvin usein foorumeilla voi löytää kysymyksiä, kuten "Näin 21-vuotiaita Yarinia, ja ei ole aikoja", "Minä juon Yarinaa, enkä aloita aikaani," "Minä juon Yarinaa, ei aikoja," "Yarinan peruuttamisen jälkeen ei ole aikoja", "lopetin juoman Yarinan," ei ole kuukausittaista "ja niin edelleen.

Mikä on syynä kuukautisten viivästymiseen Yarinan peruuttamisen jälkeen? Kuulimme synnytyslääkäri-gynekologin kanssa kuulemista varten, ja tämän hän sanoi meille:

"Vastaanottokierron ensimmäisinä kuukausina saattaa olla epävakaa, koska keho on järjestettävä uudelleen. 1-3 päivän poikkeamat aikataulusta - se on aivan normaalia. Mikä tärkeintä, älä lopeta juo pillereitä, noudata tiukasti vastaanottoaikataulua (jos muita voimakkaita sivuvaikutuksia ei ole), kaikki tasaantuu ajan myötä. On myös toivottavaa sulkea pois raskaus ja tutkia lääkäri. Jos tämä tilanne toistuu jatkuvasti tai on muita kuukautiskierron ongelmia, asiantuntijan kuuleminen on tarpeen. Ehkä nämä OK eivät sovi. "

Jos olet peruuttanut OK: n vastaanoton ja et aio palata niihin, mutta kuukausittaisten peruutusten jälkeen ei tule, niin ensinnäkin on välttämätöntä jättää raskaus pois.

Jos et ole raskaana, niin todennäköisesti se on kehon uudelleenjärjestely sen luonnollisessa kierrossa ja hormonien tuotanto. Anna hänelle aikaa. Kaikki pitäisi normalisoida.

Jos kuukausittaisia ​​jaksoja ei ole yli 1-3 kuukautta, niin ehkä sinulla on anemorrhea (kuukautisten puuttuminen useille sykleille) peruuntumisen jälkeen. Mitä tehdä Tässä tapauksessa tarvitset asiantuntija-apua. Älä epäröi tästä ja mene lääkärin puoleen.

Jos Yarinan jälkeen aika on hyvin vähän, se voi merkitä sitä, että elin ei ole vielä toipunut.

Läpimurto

Jos sinulla on läpimurto (runsaasti jatkuvaa emättimen verenvuotoa kirkkaalta punertavalta tai vaaleanpunaiselta väriltä), kun otat Yarina- tai Yarina plus -valmistetta, sinun on kiireesti kutsuttava ambulanssi.

Kuukautiset eivät pääty

Jos Yarina-hoidon aikana kuukausittainen meno kestää pitkään, ei ole tarpeellista kuulla lääkäriä. Asiantuntijat itse sanovat, että Yarinan (tai minkä tahansa muun OC: n) ottamisen ensimmäisinä kuukausina tällainen ilmiö on pitkittynyt kuukautiset.

Siksi, jos juuri alkoit juoda Yarinaa, ja kausi ei loppu, seuraa niiden luonnetta ja hyvinvointia. Jos on ilmeisiä poikkeamia normistosta, siirry lääkärille, esimerkiksi:

 • jos kuukautiset ovat yli viikon, se ei ole normaalia
 • jos pitkäaikaisia ​​jaksoja toistetaan ajoittain
 • jos kuukausittainen vakaus alkaa aikaisin (pakkaus ei ole vielä valmis)
 • jos kuukausittainen aika ei loppu pitkään uuden paketin ottamisen jälkeen

Älä pelkää ottaa yhteyttä asiantuntijoihin. Tämä on sinun terveytesi. Hormonaalisten lääkkeiden kanssa ei vitsi!

Kuukausittain alkanut

Jos jaksot alkavat aikaisemmin (viikon tai useita päiviä) kerran, se oli hormonaalinen epäonnistuminen. Sinun täytyy lopettaa tämä paketti, koska On mahdotonta heittää vastaanottoa OK keskellä, se voi vain vahvistaa verenvuotoa.

Jos kuukautiset eivät aloita ennenaikaisesti ensimmäistä kertaa, sinun on otettava yhteyttä lääkäriisi ja ilmoitettava uudelleen verenvuodon alkaminen aikaisin, koska toistuva verenvuoto pakkauksen lopussa saattaa osoittaa gestageenikomponentin puuttumisen ja edellyttää lääkkeen valintaa toisen gestageenin kanssa.
Katso eritteitä, jos verenvuoto on runsaasti ja vaatii enemmän kuin 1 liuskan 1-2 tunnin kuluessa - soita ambulanssi.

Vastuuvapaus Yarinan vastaanotossa (Yariny plus)

Kyllä, kun otat OK: n, voi olla intermenstruaali (ruskea tai verinen tiputus), erityisesti Yarinan tai Yarinan plus vastaanoton aikana. Tämä on yksi sivuvaikutuksista, kun otat ehkäisypillereitä. Sinun tulisi olla valmis tällaisiin haittavaikutuksiin, jos käytät suun kautta otettavia ehkäisyvalmisteita. Ajan myötä kaiken täytyy mennä. Jos tiputtelu ei kulje pitkään, ota yhteys asiantuntijaan, olet ehkä ottanut käyttöön sopimatonta valmistelua.

Kuinka viivästyttää kuukausittain

”Miten kuukautisten lykkääminen Yarinan avulla” on melko suosittu pyyntö Internetissä. Jos sinun täytyy poistaa kuukausittain Yarinan ottamisen välillä, sitten sanotaan heti, kuukautisten alkamisen lykkääminen ei ole vaikeaa, mutta usein tätä tekniikkaa ei voida käyttää, koska voit vahingoittaa terveyttäsi.

Jotta kuukautiset voidaan lykätä Yarinan avulla, sinun täytyy lopettaa yksi pakkaus ja aloittaa välittömästi juominen seuraavaksi ilman keskeytyksiä. Lue lisää artikkelista: