Tutkimus

Mikä aiheuttaa valkoisen emätinpoiston naisilla?

Naisilla salaisuus erotetaan aina emättimestä. Hän kosteuttaa jatkuvasti limakalvoa, hänen ansiostaan ​​emättimestä poistuu huuhtoutuneet epiteelisolut, bakteerien jätetuotteet, kuukautiskierron jäännökset ja kohdun limakalvot.

Läpinäkyvä purkaus verisillä raidoilla: ulkonäön syy

Emättimestä erittyvä limaa on fysiologinen neste sekä kyyneleet, sitten sylki. Normaalisti sen pitäisi olla läpinäkyvä, ilman ulkopuolisia sulkeumia.

Vastuuvapaus kuukausittaisten hyytymien avulla

Miksi menstruation aikana tapahtuu purkauksia ja hyytymiä?Joka kuukausi nainen käy läpi saman asian - kuukautisten alkamisen. Yksinkertainen luonnollinen prosessi tuo paljon kokemusta ja joissakin tapauksissa kipua.

Voinko tulla raskaaksi vaihdevuodet

Tätä jaksoa leimaa naisten hedelmällisyysfunktion asteittainen sammuminen. Kun munasarjat lopettavat munien muodostamisen, käsitys tulee mahdottomaksi. Kuitenkin vaihdevuosien kesto kestää useita vuosia, joten todennäköisyys tulla raskaaksi naisella voidaan säilyttää.

Miten määrittää raskauden vaihdevuodet kotona

Miten määrittää vaihdevuodetVaihdevuosien puhkeamisen voi määrittää sen oireet keskushermostoon ja sukupuolielimiin. On myös erityinen testi FGS: n tason määrittämiseksi virtsassa.

Kuukausittainen raskauden aikana - mikä se todella on?

Ensinnäkin haluan, että naiset kovettuvat, että raskauden aikana, sanan kirjaimellisesti, ei ole mahdollista määritellä. Kyllä, on olemassa tilanteita, joissa verenvuoto raskauden aikana tapahtuu noin silloin, kun nainen on pitänyt aloittaa kuukautiset, mutta ensinnäkin useimmiten heidän luonteensa eroaa hyvin normaalista kuukautiskierroksesta.

Norkolut kuukausittain - oikea päätös palauttaa sykli

Kuukausittaista Norkolutia käytetään kuukautiskierron normalisointiin, nimittäin kuukautisten käynnistämiseen. Lisäksi lääke pystyy viivyttämään kriittisten päivien alkamista.

Tallenna lääkäriin: +7 (499) 116-79-45

Luultavasti jokainen nainen joutui ainakin kerran kohtaamaan vaaleanpunaisia ​​eritteitä kuukautiskierron keskellä. Jotkut naiset kokevat tämän ilmiön lähes joka kuukausi, kun taas joillakin naisilla vaaleanpunainen purkaus ei ole yleistä.

Unettomuus on yksi merkkejä PMS naisista

Unettomuus on patologinen tila, jossa elin ei pysty täydentämään energiakustannuksia. Tässä tapauksessa henkilön fyysinen ja psyykkinen terveys heikkenee dramaattisesti.

Kivulias kuukautiset - normi tai patologia?

Monet naiset pitävät tuskallisia jaksoja normaalina ja kärsivät vakavasta epämukavuudesta jokaisen kuukautiskierron aikana. Nykyään elämänlaatu on häiriintynyt, ja koko hedelmällisessä iässä nämä ajanjaksot ovat jopa kuukausia ja jopa vuosia.

Onko kuukautiset muuttuneet kohdunkaulan eroosion cauterisaation jälkeen?

Kohdunkaulan eroosion myötä monet naiset ovat tuttuja ensin. Tämä tauti on kohdunkaulan limakalvon vaurio, joka voi tapahtua raskaan työn tai keisarileikkauksen, abortin, hormonaalisten häiriöiden seurauksena.

Rinta- ja rintakipu vaihdevuodet

Vaihdevuodet aiheuttavat paljon haittaa. Synnytyksen jälkeisen sukupuuttoon liittyy toissijaisten seksuaalisten ominaisuuksien muutos: kun huipentuma on, rintarauhaset vahingoittuvat, niiden muoto muuttuu, kehittyy ptosis (laiminlyönti).

Syyt vakavaan kipuun kuukautisten aikana

Useimmat naiset tietävät ensimmäistä kertaa merkkejä lähestyvästä kuukautiskierroksesta, joka ilmenee ärtyneisyydessä, hyppää tunnelmassa, kipu rinnassa, alaselkä, sivu ja vatsa.

Mitä jos ovulaatiolla on ripuli

Menstruaalinen sykli, jossa on ovulaatio sen huipussa, on keskeinen naisten lisääntymismekanismi.Alussa tärkeimmät follikkelin muodot, joissa on ovulaatiota, se rikkoutuu (munan tullessa munanjohtoon) ja sen jälkeen keltainen runko, joka tuottaa hormoneja ja valmistelee naisen raskauteen.