Tutkimus

Spotting ovulaation aikana. Mitkä ovat syyt ja milloin kannattaa ottaa yhteyttä lääkäriin?

Ovulaatio on munasolujen kehittymisjakso, jonka aikana lapsen syntymismahdollisuus on suurin. Ovulaation aikana muna vapautuu kypsästä follikkelista vatsaonteloon.

Kuukausittainen ja virtsanalyysi

Laboratoriokokeet osoittavat kehon tilan testin aikaan. Objektiivisesti analyysejä pidetään voimassa yhden päivän ajan. Testitulokset voivat vaihdella paitsi sairauden aikana.

Mitkä testit on siirrettävä vaihdevuodet sisältäville hormoneille

Climax on terveellisen organismin fysiologinen tila, jolle on tunnusomaista lisääntymisjärjestelmän toiminnan menettäminen ja kuukautisten lopettaminen.

Miten kuukautisten aika on 45 vuoden kuluttua, ongelmat ja niiden ratkaisut

Kun nainen saavuttaa 45-vuotiaita, hänen kuukautiskierronsa muuttuu, mikä ei aina johda hyvinvoinnin parantumiseen. Tänä aikana kuukautisten pitäisi laskea ja hävitä kokonaan.

Vanhusten kohdun neste: serosometri

Jotkut naiset pitävät vaihdevuosia jotakin epätoivottavana ja pettymyksenä. Mutta tämä on vain yksi elämänvaiheista sekä lapsuus tai murrosikä. Vain sillä on omat ominaispiirteensä, eikä se aina kulje niin kuin haluaisimme.

Ei-hormonaaliset ravintolisät naisille vaihdevuosien aikana

Siirtyminen vaihdevuosiin vaatii erityisen ja tarkkaavaisen asenteen terveyteen. Tänä aikana terveydentila pahenee sekä psyko-emotionaalisesti että fyysisesti.

Viivästyminen kuukautisten ja kylmä ja flunssa: voi vaikuttaa siihen

Herkkyyden vuoksi naarasrunkoa voidaan verrata kristalli-malliin. Yksittäinen halkeama riittää altistamaan koko aluksen rikkoutumisriskille.

Mikä on peruslämpötila ennen kuukautisia

Basalgraafilla voit seurata normaalia prosessien kulkua naisen kehossa. Tänään tarkastelemme kysymystä siitä, mikä on basaalilämpötila ennen kuukautisia ja mitkä arvot ovat ominaista lisääntymisjärjestelmän toiminnalle syklin eri vaiheissa ja erityisesti ennen kriittisten päivien alkua.

Kuvaaja peruslämpötilasta raskauden, normaalin ja patologisen kuukautiskierron aikana

Basaalinen ruumiinlämpötila (BTT tai BT) on lämpötila, joka muodostuu huomattavan jäljellä olevan henkilön jälkeen. Sen mittauksen avulla voit saada kattavat tiedot naisen kehon toiminnoista - määrittää ovulaation, sukupuolihormonien tason ja niiden tasapainon sekä mahdollisen raskauden ja sen patologisen todennäköisyyden.

Mitä pitäisi olla ennen lämpötilaa ennen lämpötilaa?

Mikä pitäisi olla peruslämpötila tai BT ennen menstruointia? Monet naiset unelmoivat säännöllisestä kuukautiskierrosta, koska tämä on yksi tärkeimmistä merkkeistä lisääntymisjärjestelmän oikeaan toimintaan.

Voivatko naiset uida kuukautisten aikana?

Kylpy pidetään paikka, jossa voit mennä ystävien kanssa höyryä, jutella ja pitää hauskaa. Mies voi mennä saunaan ainakin joka päivä, nainen on hieman erilainen.

Ruskea vastuuvapaus viivästyneiden kuukautisten taustalla: raskaus tai taudin oire?

Menstruation syklinen luonne on tärkein indikaattori poikkeavuuksien puuttumisesta lisääntymisjärjestelmän elimissä. "Valmistelevien" ja "ovulaation" vaiheiden säännöllinen vuorottelu, jota seuraa "puhdistus" kohdussa, osoittaa naisen kehon valmiutta raskauden alkamiseen.

Ennenaikaiset kuukautiset: miksi ja mitä tehdä?

Kuukautisten eritteitä esiintyy prosessissa, jossa poistetaan hedelmöimätön muna kohdusta. Normaalisti tämä fysiologinen prosessi tulisi toistaa 28-35 päivän kuluttua kunkin organismin yksilöllisistä ominaisuuksista ja rakenteesta riippuen.

Valkoinen purkautuminen kuukautisten jälkeen

Emättimen purkaus on ongelma, jota naiset kohtaavat usein. Ja kun vastuuvapaus tapahtuu, naiset alkavat usein paniikkia tämän vuoksi. Tyttö tuntee eron tavanomaisen purkauksen purkautumisen välillä, puhumalla patologiasta.