Miksi imetyksen aikana ei ole aikaa

Hei tytöt, kerro minulle, kuinka normaalia tilanne on ja onko aika juosta lääkärille? Puoli vuotta sitten synnytti 2 kuukautta imettämistä. Eli on käynyt ilmi, että en ole ollut ruokinnassa 4 kuukautta, eikä vielä ole aikoja. Ennen raskautta minulla ei ollut ongelmia syklin kanssa, aina tasainen. Myöskään patologioita ei ole. Se ei ollut ainakin. En sulkea raskautta, mieheni ja minä suojellaan, ja testi on jo tehty vain siinä tapauksessa - negatiivisesti. Kerro minulle, kiitos, kuka tietää - miksi ei ole kuukautisia, jos en ole pitkään imettänyt, ja kuinka kauan heitä voidaan odottaa ”normissa”?

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Hyvä aika. Lopetin imettämisen vuodessa. Kuukausi myöhemmin juhlapäivät olivat jo menneet. Mutta kaikki on yksittäin. Täällä ei ole sääntöjä. Jokaisella on oma organismi ja reagoi kaikkiin näihin muutoksiin omalla tavallaan.

Sinulla näyttää olevan korkea prolaktiini ja sen seurauksena alhainen progesteroni. Tältä osin älä tule kriittisiksi päiviksi. Tietenkin mennä gynekologiin, tarkista hormonit. Monien hormonaalisten häiriöiden synnytyksen jälkeen.

Älä huoli, jos toinen ei ole raskaana, niin kaikki on normalisoitu. Mutta toinen on syy pukeutumiseen. En olisi kieltäytynyt, ja äitini synnytti hänelle henkilökohtaisesti. Sisareni on sama ikä.

Minulla on kuusi kuukautta sen jälkeen, kun lopetin imetyksen, aikani palautettiin. Lääkäri reagoi rauhallisesti. Tiedän, että tämä on pitkä prosessi, jotkut ystäväni toipuivat kierrosta vuoden aikana, joten 4 kuukautta on lyhyt aika, sitäkin enemmän, koska heidät imetettiin vain 2 kuukautta, todennäköisimmin imetys, vain ilmeisesti hyvin pieninä määrinä. Ja he itse heittivät rintaruokinnan tai maitoa oli kadonnut. Myös merkittävä tekijä.

Imettäminen jopa 6 kuukautta, kuukautiset alkoivat jälleen 4 kuukautta syntymän jälkeen. Ja kuukausittain riippuu prolaktiinista. Se on paljon imetyksen aikana, koska määrä riippuu siitä. maidon ja lisääntyneen prolaktiini-kuukautisten ei yleensä ole. Anna, myös tapahtuu, että et imetä, mutta prolaktiini on edelleen korkea, joten kuukautisia ei ole. Jos olet huolissasi, mene lääkärin puoleen.

En imetä ja ei ole kuukausittain

Vakava Kisa
Tämä on erittäin epätodennäköinen ominaisuus.
koska sykli palautuu hormonaalisen taustan normalisoinnin jälkeen, jos skleroosi ei muuta minua noin 6-8 viikossa. Tämä ei ole 4 kuukautta, mutta huomattavasti vähemmän. imetys on taas hormonit, jotka viivästyttävät ovulaatiota, estävät.
jos hormonit ovat normaaleja (ei raskautta, ruokinta), syklin pitäisi palata.
jos hän ei palauttanut vaihtoehtoa kaksi tai jotain hormonien kanssa - sinun täytyy tarkistaa, tämä kaukoliikenne voi olla normalisointi.
ja kaikki voi olla huomattavasti huonompi, kun jokin kierre säilyy puhdistuksesta huolimatta ontelossa ja aiheuttaa tulehdusta, se ei ehkä vaivaudu, ja millainen äiti kuuntelee vauvaa hyvin, mutta musta asia on tehty.
Siksi synnytyksen jälkeen on otettava yhteyttä lääkäriin seuraavassa järjestyksessä:
6-8 viikolla, + mahdollisesti ultraääni (arvioimme, miten se supistui, onko kaikki palannut pregeneratiiviseen asentoon, kuten kohdunonteloon, miten ommel oli, jos oli keisarileikkaus)
6 kuukauden kuluttua
12 kuukauden kuluttua (voi olla suositeltavaa tehdä kolposkopia, näyttää kohdunkaulakanavalta, varsinkin jos kyyneleet),
ja niin edelleen kuten periaatteessa suositellaan vierailemaan gynekologissa ja hammaslääkärissä hyvin tai vähintään kerran vuodessa.

Voit tietysti päättää, mennäkö lääkäriin vai ei, mutta voit kirjautua ultraääniin ja viettää 15 minuuttia varmistaaksesi, että kaikki on hyvää ja mikään ei uhkaa. ja löytää viisisataa ruplaa ja tunnin aikaa tien kanssa ei ole niin vaikeaa.

Ymmärrän teidän haluttomuutesi käydä kuulemisessa ja hengailla siellä puoli päivää, joten ehdotan vaihtoehtoa. terveys on, mutta sinun on myönnettävä, että terve ja rauhallinen äiti on tärkeämpää lapselle, eikä tämä äiti jätä hänet tuntiin jonkun kanssa hänen sukulaisistaan ​​tai rakkaistaan.

Pikkutyttö ottaa yhden meren tähdistä, joka heittää rannalle ja heittää hänet takaisin mereen. ”Se ei muuta mitään. Heitä on täällä tuhansia”, ohikulkija kertoo hänelle. Tyttö tarkastelee tähtiä, joka pitää hänen käsissään, ja vastaa: "Se muuttaa kaikkea hänelle yksin."

2 kuukautta ei imetä. kun kuukautiset odottavat?

Ei raskaana 100% viimeisestä PA: sta oli maaliskuun 5. päivänä. teki ne paloiksi 8. Milloin odottaa kuukautisia? Onko sen arvoinen mennä lääkärille tästä? tai voitko vielä odottaa? mikään ei häiritse.

Mobiili-sovellus "Happy Mama" 4.7 Viestintä sovelluksessa on paljon helpompaa!

Juuri kuukauden kuluttua on syytä mennä lääkärille, yhtäkkiä jonkinlainen tulehdus

Tytär lopetti ruokinnan 4 kuukautta, kuukausittain tuli tyttärensä 7

sykli on tullut täysin erilaiseksi. kuukausittain tuli puolitoista kuukautta, hyvin runsaasti ensimmäisiä 2 päivää ja sykli on nyt 35 päivää. se on outoa minulle.

mmm. Minulla ei ole mitään miettimistä. Minulla ei ollut mitään.))))

tsikol on palautettava puolen vuoden kuluessa

Olin niin vanhempi

Minulla on guvs ja minun aikani on jo menossa siellä 8 lapsen kanssa.

se on kaikki yksittäin ja ei riipu ruokintatyypistä ja siitä, että ep oli tai kc.

Voit mennä ultraääniin ja tarkistaa, miten endometrium tekee siellä munia

Miksi äskettäisten syntymien jälkeen kuukautisia ei ole, riippuuko viiveaika ruokintatyypistä, kun on syytä kuulla hälytys?

Menstruation puuttuminen synnytyksen jälkeen johtuu naisen kehon fysiologisista ominaisuuksista. Kuukautiskierron palauttaminen riippuu ruokinnan tyypistä ja äidin hormonaalista taustaa sekä elämän johtamista.

Epäsäännölliset jaksot synnytyksen jälkeen eivät useinkaan ole huolenaihe, mutta joissakin tapauksissa viivästyminen voi johtua patologiasta. Pysykäämme synnytyksen jälkeisten kuukautisten ominaisuuksista ja tapauksista, joissa on parempi kuulla lääkäriä.

Miksi synnytyksen jälkeen ei tule kuukausittain?

Miksi vauvan syntymän jälkeen pitkään ei ole kuukausittain? Syynä siihen, että naisilla ei ole kuukautisia synnytyksen jälkeen, on laktationaalinen amenorrea, joka johtuu prolaktiinin hormonista. Jälkimmäinen edistää rintamaidon tuotantoa ja estää ovulaation. Tämän seurauksena säännöt imetyksen aikana ovat poissa.

Prolaktiini estää uuden raskauden alkamisen, mutta ruokintasuunnitelman rikkominen, täydentävien elintarvikkeiden käyttöönotto ja muut tekijät vaikuttavat ovulaation jatkumiseen, vaikka äiti imettää edelleen. Jos synnytyksen jälkeiset jaksot olivat ainakin kerran ja sitten ne katosivat uudelleen, heidän poissaolonsa voi olla merkki uudesta raskaudesta.

Menstruation viivästyminen synnytyksen jälkeen tapahtuu myös minkä tahansa sairauden vuoksi. Yksi yleisimmistä vaivoista on endometrioosi. Sen ulkonäköä helpottavat syntymäkanavan lukuisat repeytymät työn aikana sekä keisarileikkaus. Muita syitä ovat endokriiniset tai tulehdussairaudet, kohdun kasvain.

Kuinka kauan kuukautiset viivästyvät toimituksen jälkeen?

42-56 päivän ajan parturian nainen vapauttaa verta kohdusta tai pikemminkin laajasta haavan pinnasta, johon istukka kiinnitettiin. Niitä kutsutaan lochiaksi, niillä ei ole mitään yhteyttä kuukautisiin. Aluksi lochia on kirkas punaruskea väri, mutta tummenee ajan myötä, ja muutaman viikon kuluttua se näkyy suonina ja ichorina.

Jos aikaisempaa sääntelyä pidettiin normaalina kahden tai jopa kolmen vuoden kuluttua, tämä aika on lyhentynyt 6-12 kuukauteen. Tämä johtuu nykyaikaisten naisten elämäntapasta ja eri tuotteiden tuomisesta vauvan ruokavalioon. Lisäksi seuraavat tekijät vaikuttavat kuukautisten nopeaan alkamiseen syntymän jälkeen:

 • hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden ottaminen;
 • keisarileikkaus;
 • endokriinihäiriöt;
 • laktaation lopettaminen erilaisista olosuhteista johtuen;
 • imeväisten imetys.

imetys

Täysi ja säännöllinen imetys kuukautisten aikana viivästyy 12–14 kuukauden ajan. Syklin elpymisaika on yksilöllinen, ei ole vakiintuneita normeja - joku se tapahtuu vain muutamassa kuukaudessa, kun taas muilla kuukausilla ei ole vuotta tai edes kaksi. Sekä ensimmäisessä että toisessa tapauksessa kuukautisten puuttuminen on normaalia.

Imetysvaimojen imetys amenorrea osoittaa, että prolaktiinipitoisuus on korkea. Lääkkeen ulkonäkö, jossa vauva on täynnä äidinmaitoa vain pari kuukautta, on äidin kehon ominaisuus, joka johtuu aivolisäkkeen työstä, joka säätelee hormonin erittymistä.

Keinotekoinen ruokinta

Jos lapsi ruokitaan mukautetulla maitokaavalla, säännöt voidaan aloittaa välittömästi paikkojen jälkeen, kun kohdun kudosten loukkaantunut alue paranee. Joissakin äideissä ensimmäiset kuukautiset havaitaan vain 6 viikon kuluttua lapsen syntymästä, muissa tapauksissa viive on 10-15 viikkoa.

Ensimmäiset kuukautiset ovat melko vähäisiä. Raskaan purkauksen kirkkaan punaisen värin ilmaantuminen voi merkitä kohdun verenvuotoa.

Sekoitetyyppi

Kun vauva sekoitetaan, kuukautiskierto tapahtuu yleensä 3-12 kuukautta syntymän jälkeen. Mitä nopeammin äiti poistaa yökerhot, sitä nopeammin hänen kuukautiset.

Imettäminen yöllä on tärkeää, koska juuri tällä hetkellä tapahtuu prolaktiinin enimmäistuotanto. Myös äidinmaidonkorvikkeen ruokintataajuuden lisääntyminen vaikuttaa hormoniin - sen määrä vähenee vähitellen. Syklin palauttaminen vaihtelevalla ruokintatyypillä kestää kauan, ensimmäisen kuukautisten ilmestymisen jälkeen, toinen voi tapahtua vain 2-3 kuukauden kuluttua.

Ominaisuudet synnytyksen jälkeen kuukausittain

Aluksi synnyttävien naisten kuukautiset ovat epäsäännöllisiä. Kun haluat palauttaa kuukautiskierron, vie aikaa.

Fysiologisesti terveessä naisessa kuukautisten kesto on 3–7 päivää. Normaali veren tilavuus on 50-150 ml.

Äitien synnytyksen jälkeen kuukautiskierto muuttuu usein. Jos aikaisemmin se oli enintään 21-30 päivää, nyt sen luku on 25 päivää. Uudet äidit huomauttavat, että vakituisten aikana he tulevat ärtyneemmiksi ja kyynelemmiksi. Joskus on migreeni, pahoinvointi ja lisääntynyt ruokahalu. Kaikki nämä oireet viittaavat premenstruaaliseen oireyhtymään. Asetusten uudelleenkäynnistykseen vaikuttavat syntymien lukumäärä sekä muutokset, joita hormonitoimintajärjestelmä naisilla tapahtuu.

Synnytyksen jälkeen monet äidit huomaavat, että nyt kuukautiset ovat vähemmän kivuliaita. Tämä johtuu parhaasta verenvirtauksesta johtuen kohdun aseman muutoksesta.

On myös vastakkaisia ​​tilanteita - naiset työssä valittavat kipua kuukautisten aikana, mikä ei ollut ennen syntymää. Epämiellyttävät tunteet voivat kulkea kehon fyysisen ja psyykkisen elpymisen jälkeen. Jos näin ei tapahdu, on parempi, että äidit neuvottelevat gynekologin kanssa, koska syy voi olla lantion tulehdus, liialliset kohdun supistukset tai muu patologia.

Milloin kannattaa kuulostaa hälytys?

Pääasiallisesti kuukautisten pitkä viivästyminen liittyy synnyttäneen naisen kehon yksilöllisiin ominaisuuksiin ja tasoon. On kuitenkin olemassa myös erilaisia ​​urheilusysteemin komplikaatioita ja sairauksia.

Jos imetyksen päättymisen jälkeen ei ole kuukautisia tai jos erittyminen on hyvin vähäistä, tämä saattaa merkitä Sheehanin oireyhtymää. Sairaus kehittyy raskaan verenvuodon jälkeen synnytyksen aikana, jolle on ominaista verenpaineen lasku. Kaikki tämä johtaa aivolisäkkeen solujen kuolemaan, ja jälkimmäinen, kuten hyvin tiedetään, vaikuttaa naisten lisääntymisjärjestelmään, erityisesti munien kypsymiseen munasarjassa.

Toinen ongelma, joka liittyy kuukautisten puuttumiseen naisilla, jotka synnyttävät, on hyperprolaktinemia. Tämä patologia on seurausta suuresta prolaktiinitasosta, vaikka nainen on lopettanut imetyksen. Hormoni ei salli munan kehittymistä, kun maidon synteesi jatkuu. Patologian syyt ovat gynekologiset sairaudet ja aivolisäkkeen adenoma.

Lisäksi oireyhtymän ominaispiirre on laktaation puuttuminen. Taudin seuraukset ovat lisämunuaisen heikko työ ja heikentynyt immuniteetti.

Gynekologin kuuleminen on tarpeen, jos sinulla on seuraavat oireet:

 • kohdun kipu;
 • verinen scarlet-väri on mennyt;
 • kuukautiset tapahtuvat kahdesti kuukaudessa;
 • kuukautisten kesto - alle 2;
 • veren epätavallinen haju;
 • määritys kuukausittain (tulehdusprosessista ja endometrioosista johtuva);
 • suuri määrä erittyvää verta;
 • 180 päivää tai enemmän ei ole verenvuotoa imetyksen päättymisen jälkeen;
 • huono kuukausittainen 3 jakso peräkkäin ja enemmän;
 • asetuksen kesto on yli 8 päivää, ja niihin liittyy vaivoja;
 • kuukausittain tuli ja katosi jälleen;
 • liialliset kohdun supistukset;
 • tiputtaminen on epäsäännöllistä, vaikka puolen vuoden kuluttua kuukautisten uudelleen aloittamisesta (munasarjojen patologia voi olla ongelma).

Kuukautiset imetyksen jälkeen.

Kuukausi sitten olen lopettanut imetyksen, mutta ei ole vielä jaksoja. Kerro minulle, milloin heidän pitäisi alkaa, mutta murehdi jotain.

minun tapauksessani - tyttärelleni oli 5 kuukautta, mutta ruokin edelleen (1,2)

poikani on 1 vuosi ja 2 kuukautta vanha. Olen imevä. vielä ei. )) meni hammaslääkärille 9 kuukautta synnytyksen jälkeen. Hän kertoi minulle - voit heittää syötteitä. ostaa tällöin säännöllisesti testi. se on kaikki!

Olisin paikkasi menossa lääkärille. voitko täydentää. )))))

Tytöt eivät ole imettäneet kuukauden ajan, eikä jaksoja ole. raskaus on suljettu pois

Tytöt, en ole ollut rintaruokinta kuukaudessa, eikä kuukausittaisia ​​lapsia ole (((((raskaus on suljettu pois)?

2,5 kuukautta toimituksen jälkeen

Vaikka puoli vuotta he eivät - älä huoli. Kaikki tämä on ehdottomasti yksilöllistä

bennington, fuuuuh, kiitos))) muuten ei ole aikaa tarkistaa, että mennä (ei kukaan jätä poikaa), mutta on jo epäselvää, mitä ajatuksia pääsee päähänne ((

beth197501, älä huoli. Yleensä on harvinaista, että kuukausittain tulee niin aikaisin))

Minulla oli puolitoista kuukautta aloitettu gv: n lopettamisen jälkeen

Minulla on 1,6 kuukautta syntymän jälkeen

beth197501, ja mitä aikoja riippuu imetyksestä?

987dobson, hyvin, luin Internetissä, että kyllä, he ovat riippuvaisia

Kiitos tytöille, odotan))))

Olen gynekologi sanoi, että kaikki erikseen.

Kuukausi tuli 4 kuukauden kuluttua syntymästä. Imetys. Mikään ei riipu mihinkään minusta.

imettää 9 kuukautta, kuukautiset tulivat vasta kun lapsi oli vuoden ikäinen.

Ja se. tuli ja meni

Me 1 g 1 m. En vieläkään (

Kuukaudet tulivat 3 kuukautta vartijoiden jälkeen 6 kuukauden kuluttua toimituksesta

eksentrinen, se surkeaa sinua?

Mary, aha! Kypsytetty henkisesti toisen vauvan puolesta. Mutta GW ei salli. Näyttää siltä, ​​että on olemassa poikkeuksia, mutta se ei ole minä.

eksentrinen, eikä minä))) minun 2g1m. ei kuukausittain

Lähes vuosi ei ollut. Kunnes pillereitä on määrätty käynnistämään ne ja palauttamaan sykli.