Kuukautiset eivät lopu, kun otat Yarinaa

* Rakkaat ystävät! Kyllä, tämä on mainonta, joka pyörii näin!

Ohje. Kuukausittainen tai verenvuoto?

Kaksi kuukautta sitten, O: ta stimuloi pieni luu toisessa vaiheessa, yrityksiä epäonnistui. Lääkäri istutti Yarinan 4 kuukautta. Alkoi juoda ensimmäisenä päivänä M, polulla. Päivä on vain vahvempi ja runsaammin mennyt eikä vieläkään pysähdy. Kuukausittain menee melkein kuukausi, älä tiedä mitä tehdä, ajattelin, että nyt he päättyvät sinne ja siihen ei ole loppua. Meidän täytyy mennä lääkärin puoleen. Tytöt saattavat olla joku kirjoittaa mitä se voi olla. Etsin hakukoneessa ei löytynyt tällaisia ​​aiheita.

Lue kommentit 27:

Huhtikuussa poistettiin endometriumin polyyppi.

Mielestäni se on kaikki sama verenvuoto, ja on toivottavaa, että hänet saataisiin kiireesti lääkärille. Silloin suurella verenmenetyksellä ei aina ole hyvää vaikutusta kehoon.

Tuntuu hirvittävän viime aikoina, itkeminen mahdotonta sanoa mitään ja kauheaa päänsärkyä

Kuukausi. Sinun täytyi olla vielä puoli kuukautta sitten lääkäriin. Mitä odotat?

Minulla oli myös se. G sanoi, että se johtui hormoneista. 2 kuukautta lähti minulta, kaikki oli kunnossa kolmannen vastaanottojakson ajan.

Tein saman asian, jos aloitin juoman OK: n ensimmäisestä päivästä, mutta jos aloin juoda 5 DC: stä, niin kaikki oli kunnossa

Ja minulla oli tämä, yli kuukausi oli verta, mutta ei paljon, läpäisin testit, testosteroni oli yliarvostettu, sitten lääkäri määritti hormonaalisia pillereitä minulle ja toisena päivänä sen jälkeen, kun kaikki oli otettu. Antaa hormoneja, ja anna sinulle määrättyjä hormonaalisia pillereitä. Todennäköisesti Yarin ei sopinut sinulle.

[email protected], OK - suun kautta otettavat ehkäisyvalmisteet - ehkäisypillerit

Voi Jumala, ja pimeys! Jopa häpeä!

[email protected], selkeästi, ei kuukausittain, tilasi kutsutaan läpimurtoon. Yarina on sopeutunut. Olisin kuitenkin tuntenut lääkärille ja sanonut, että kuukausi on jo käynyt... Koska läpimurto on havaittavissa, kun otat OK, missä tahansa merkinnässä OK: lle on olemassa tällainen huomautus. Kuukausi on kuukautisten kaltainen verenvuoto... Tämä on selvästi liian paljon. Ennen kuin otit Yarinaa, lahjoititko hormoneja? Koska tapahtuu, että joku sopii, se ei välttämättä sovi muille... Todennäköisesti lähetät kaavinta, ja sen jälkeen OK korvataan. Mutta ottamatta hormoneja, en suosittele sinua ottamaan seuraavaa hormonaalista nimittämistä lääkäriksi OK... Sinulla on jo tarpeeksi kokeita, mielestäni!

Luulen, että he eivät lähetä kaavinta, koska ei ole miksi. Mielestäni, kuten aiemmin kirjoitin, Yarin ei sovi ja kolhi hormonit.

Tanyushik, jolla on tällainen kesto, on erittäin suuri todennäköisyys kaavata... Muuten uusi

Mitä todistaa purkautumisesta, kun otat lääkettä Yarin

Yksi suosituimmista ehkäisyvalmisteista on lääkkeitä, jotka sisältävät tinilestradiolin ja drospirenonin synteettisiä hormoneja, jotka tukahduttavat munasarjojen toimintaa ja ehkäisevät raskautta. Näiden varojen joukossa on "Yarin". Tämä lääke on nyt yleinen naisten keskuudessa, koska sen käyttöä on harvoin liitetty sivuvaikutuksiin. Kuitenkin emättimen purkautuminen, kun otetaan Yarinia, muuttaa niiden luonnetta. Syynä tähän voi olla hormonaalisten tasojen muutosten aiheuttamat patologiset prosessit ja kehon luonnollinen reaktio uuden aineen käyttöönottoon. Ja millaista purkausta pidetään normaalina, ja jotka vaativat välitöntä vetoomusta gynekologille, saat selville nyt.

Yarin on hormonaalinen lääke, joka sisältää etinyyliestradiolia ja drospirenonia. Näillä aineilla on androgeeninen vaikutus ja ne häiritsevät androgeenin synteesiä, jonka seurauksena ovulaatio estetään, jolloin munasarjat jättävät follikkelit, jotka muodostuvat jokaisen kuukautiskierron aikana munasarjoissa.

Useimmat naiset eivät käytä ehkäisyvälineitä, koska he pelkäävät ylimääräisen painon. Jotkut ehkäisymenetelmät johtavat muutaman ylimääräisen kilon, mutta eivät Yariniin. Tieteellisesti todistettu, että tämä työkalu ei sisällä aineita, jotka edistävät nesteen pysymistä kehossa tai lisäävät ruokahalua, joten painonnousu, kun se otetaan, ei uhkaa.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että voit itse hoitaa lääkkeesi ilman lääkärisi kanssa neuvontaa. Tosiasia on, että hormonit, jotka sisältyvät sen koostumukseen, muuttavat lisääntymiselinten työtä ja voivat aiheuttaa tiettyjä ehtoja niissä, mikä johtaa erilaisiin sairauksiin.

Etinyyliestradiolilla ja drospirenonilla on tällainen vaikutus kehoon:

 • Kohdun endometriumin kypsymisprosessi hidastuu, mikä estää munasolun kiinnittymisen elimen seiniin, vaikka se olisi lannoitettu.
 • Vähennä luonnollisten hormonien tuotantoa, jotka varmistavat munan kypsymisen, follikkelin tuotannon ja tukevat sen toimeentuloa.
 • Kohdunkaulan limaa on paksunnettu, jolloin muodostuu eräänlainen pistoke, joka estää siittiöiden pääsyn kohduun.

Mutta Yarin on nimitetty paitsi ehkäisymenetelmäksi, joka voidaan ottaa jatkuvasti yli vuoden. Lääkärit määräävät tämän lääkkeen myös kuukautisten häiriöiden, hormonaalisten häiriöiden ja sellaisten sairauksien kuten kohdun fibroidien, endometrioosin, munasarjojen monirakkuloiden jne. Tapauksessa.

Kuten jo mainittiin, Yarin on hormonaalinen lääke, jonka vastaanotto vaikuttaa naisen hormonaaliseen taustaan. Ihannetapauksessa, kun sitä käytetään, emättimen eritteiden tulisi olla kirkkaita tai valkeat, niillä on limainen konsistenssi, älä heikennä epämiellyttävää hajua eikä niihin liity vatsakipua tai ulkoisten sukuelinten hyperemiaa. Tätä kuvaa kuitenkin havaitaan vain niillä, jotka ovat jo läpäisseet ns. Sopeutumisajan, ja naisille, jotka ovat oikeutettuja tähän lääkkeeseen.

Muissa tapauksissa verenvuoto on usein esiintyvää. Ja niitä voidaan havaita paitsi kuukautisten aikana, myös kuukautiskierron jokaisena päivänä.

Joten jos lääke aloitetaan hiljattain, tiputtamisen esiintyminen syklin alussa, keskellä tai lopussa on varsin luonnollista. Tämä johtuu kehon mukautumisesta uusiin työolosuhteisiin. Tämä aika päättyy yleensä 2–3 kuukauden kuluttua ensimmäisen pillerin ottamisesta. Naisen jakson päätyttyä välimiesmenettelyn purkautumisen pitäisi pysähtyä ja sykli tulisi normalisoida.

On syytä huomata, että kun organismi sopeutuu, kuukautiset voivat muuttua. Erittymiset sen aikana ovat runsaita ja verisiä, niukat ja ruskeat. Samaan aikaan se voi levitä tavallista kauemmin - jopa 10 päivää.

On tärkeää! On mielipide, että organismin sopeutumisprosessin nopeuttamiseksi on tarpeen juoda kaksinkertainen annos lääkettä eli 2 tablettia kerrallaan. Ja on suositeltavaa tehdä niin, kunnes tynnyri pysähtyy kokonaan. Mutta! Ei tiedä lääkärille, et voi koskaan tehdä tätä! Lääkkeen ottaminen kaksinkertaiseen annokseen voi johtaa vakavan verenvuodon löytämiseen!

Jos sopeutumisaika on ohi, ja naisella on myös pitkäaikainen kuoppa tai epätyypillinen purkautuminen kuukautisten ulkopuolella, hänen täytyy mennä lääkärin puoleen. Tässä tapauksessa on tarpeen tutkia ja varmistaa, ettei lääke aiheuta mitään komplikaatioita. Jos diagnostisten toimenpiteiden aikana ei havaittu komplikaatioita, ruskojen eritteiden esiintyminen saattaa liittyä pitkittyneeseen sopeutumiseen, joten sinun ei pidä lopettaa pillereiden ottamista.

Jos diagnosoinnin aikana havaittiin vakavia hormonaalisia häiriöitä tai kohdun epiteelin kiihtyvää atrofiaa, lääkeaine on korvattava hyvänlaatuisella ehkäisyvälineellä.

On tärkeää! Lopeta äkillisesti juoda Yarina ei voi. Tämä voi aiheuttaa vakavan verenvuodon löytymisen, jonka vain lääkärit voivat pysäyttää vain sairaalassa. Jos haluat päästä pois tämän lääkkeen ottamisesta, sinun on otettava uusi lääke.

Jos kehon sopeutuminen on ohi ja nainen jatkaa veren, vaaleanpunaisen, keltaisen veren epäpuhtauksien tai pimeän purkauksen jälkeen kuukautisten jälkeen, kannattaa ehdottomasti käydä lääkärissä. Tämän ilmiön syyt ovat monia, ja tässä tapauksessa useammin hormonaalisia häiriöitä kehossa pidetään epätyypillisen vastuuvapauden provokaattoreina.

Kuten jo mainittiin, jokainen tabletti sisältää etinyyliestradiolin ja drospirenonin hormonit, jotka vaikuttavat luonnollisten hormonien synteesiin ja kohdun endometriumin kypsymiseen. Tämä puolestaan ​​voi johtaa sellaisten sairauksien kehittymiseen, kuten:

 • Elimen hypoplasia.
 • Munasarjakysta (muodostunut follikkelin kuorien ennenaikaisen repeämisen seurauksena).
 • Adenometrioz.
 • Kohdun syöpä.

Nämä sairaudet uhkaavat vakavasti naisen elämää ja niitä tulee hoitaa välittömästi. Kehityksensä myötä ei esiinny pelkästään lievää ruskeutta, vaan vatsakipua, joka pahenee seksuaalisen kosketuksen, pahoinvoinnin, heikkouden jne. Jälkeen.

Lisäksi älä unohda, että ehkäisyvalmisteet, mukaan lukien Yarin, eivät anna 100-prosenttista suojaa. Jopa mahdollisen raskauden tunnustamisen yhteydessä. Ja useammin naisilla, joilla on taustalla, havaitaan kohdunulkoinen raskaus, jossa hedelmöitetty munasolu on kiinnitetty munanjohtimen seiniin. Tämä tila on vaarallinen, koska se voi johtaa putken repeytymiseen ja sisäisen verenvuodon avaamiseen. Siksi on tärkeää tietää, mitkä oireet ovat tälle patologialle ominaisia. Ekologisen raskauden kehittymisen myötä voi alentaa vatsaa, pahoinvointi kehittyy, kehittyy oksenteluun, lämpötilan nousu, ruskea kuoppa havaitaan, heikkous havaitaan. Jos näitä oireita ilmenee, ota yhteys lääkäriin mahdollisimman pian ja ultraääni. Jos diagnoosi on vahvistettu, sinulla on oltava abortti.

Vaikka kehon sopeutuminen lääkkeeseen oli onnistunut, nainen ei noudata hormonaalisia häiriöitä tai kehon kehitystä kehon aikana kun otetaan vastaan ​​ehkäisymenetelmää, ja leviäminen esiintyy edelleen ajoittain, mikä voi johtua lääkkeen saannin rikkomisesta.

Muista, että kaikki ehkäisyvalmisteet, mukaan lukien Yarin, on otettava samanaikaisesti joka päivä. Voit ohittaa vastaanotot tai juoda vain puolet valuutasta, ja lopeta lääkkeen ottaminen, et voi! Kun kaikki voi loppua hyvin, menee pieni pisara, joka pian lakkaa. Mutta toisessa vaiheessa tämä voi johtaa vakavien verenvuotojen ja vakavien hormonaalisten häiriöiden havaitsemiseen, joita seuraa sairauksien kehittyminen. Siksi, jos päätät ottaa Yarinan ehkäisymenetelmäksi, tee se oikein lääkärin suositusten mukaisesti.

Lisäksi, jotta voidaan herättää intermenstruaalisten osien tai runsaiden jaksojen esiintyminen,

 • Stressiä.
 • Ei tarpeeksi unta.
 • Fyysinen tai henkinen väsymys.
 • Alkoholin väärinkäyttö.
 • Ilmasto-olosuhteiden jyrkkä muutos.
 • Tupakointi.

Syyt, joiden vuoksi nainen voi aloittaa epätyypillisen vastuuvapauden - paljon. Älä yritä selvittää, miksi. Sinun on välittömästi mentävä lääkärin puoleen. Niin pian kun hän voi määrittää vastuuvapauden todellisen syyn ja antaa suosituksia, jotka auttavat nopeasti eroon niistä, säilyttäen lisääntymisjärjestelmän toimivuuden.

Yarin (Yarin plus) ja kuukausittain

Monet naiset ovat huolissaan kuukautiskierron luonteesta, kun otetaan huomioon ehkäisypillerit.

Tässä artikkelissa keskustellaan tärkeimmistä vaikutuskohdista kuukausittaisissa huumeissa kuten Yarin ja Yarin plus.

Molemmat lääkkeet ovat yksivaiheisia (hormonien suhde on sama jokaiselle tabletille koko syklin ajan), pieniannoksinen aine, joka koostuu kahden hormonin yhdistelmästä:

 • Etinyyliestradioli (30 ug) - endogeenisen estradiolin analogi
 • Drospirenonilla (3 mcg) on ​​antiandrogeeninen vaikutus

Ainoa ero on se, että läpipainopakkauksessa Yariny Plus on seitsemän muuta tablettia, jotka sisältävät kalsiumin levomefolatia (biologisesti aktiivinen foolihappokaava). Tämä on lääkeaine, joka on tarkoitettu poistamaan folaattipuute naarasrungossa.

Kuukausittain ottaen Yarina ja Yarina plus

Yarinin (Yarin plus) ja ajanjakson aiheena käsitellään molempia lääkkeitä samanaikaisesti, koska niiden välinen ero ei ole merkittävä.

Milloin kuukausi alkaa peruutuksen jälkeen

Missä päivässä alkavat kuukautiset (sen jälkeen) Yarina ja Yarina plus? Ihannetapauksessa, kun otat hormonaalisia ehkäisyvalmisteita, kuukautiskierto on rakennettu täsmälleen kellonaikana.

Kun otat Yarinaa 21 vuorokauden ajan, otat aktiivisia pillereitä, minkä jälkeen otat seitsemän päivän tauon, jona vetäytymisvuoto (kuukausittain) alkaa.

Kun otat Yarinaa plus 21 päivää, otat aktiivisia pillereitä, minkä jälkeen aloitat 7 vitamiinipillon juomista, ja tällä hetkellä myös vetäytymisvuodon pitäisi alkaa.

Kahdeksantena päivänä aloitat juoman aktiiviset pillerit uudelleen. Peruutus verenvuodon läpäisee. Ja niin ympyrässä. Tämä on ihanteellinen.

Usein tapahtuu, että hormonihoidon alussa kehosi tarvitsee aikaa sopeutua ja tottua (1-3 kuukautta). Jos tällä hetkellä on pieniä poikkeamia normistosta (pieni intermenstruaali tai pieni muutos itse kuukautisten luonteessa), tämä on periaatteessa normaalia.

Kuitenkin (jopa sisäänpääsyn alkuvaiheessa), jos normaalista poikkeamasta on vakavia poikkeamia, esimerkiksi kuukautiset eivät loppu, ne ovat liian runsaita (läpimurto) tai ei lainkaan, niin sinun pitäisi kuulla lääkärin mahdollisimman pian.

Ei kuukausittain

Jos Yarina- tai Yarina-hoidon aikana ei ole kuukausittaisia ​​jaksoja seitsemän päivän taukoon, sinun on ensin suljettava pois raskaus. Osta testi tai rekisteröi ultraääni.

Muista, että raskaus ja OK-vastaanotto ovat yhteensopimattomia!

Hyvin usein foorumeilla voi löytää kysymyksiä, kuten "Näin 21-vuotiaita Yarinia, ja ei ole aikoja", "Minä juon Yarinaa, enkä aloita aikaani," "Minä juon Yarinaa, ei aikoja," "Yarinan peruuttamisen jälkeen ei ole aikoja", "lopetin juoman Yarinan," ei ole kuukausittaista "ja niin edelleen.

Mikä on syynä kuukautisten viivästymiseen Yarinan peruuttamisen jälkeen? Kuulimme synnytyslääkäri-gynekologin kanssa kuulemista varten, ja tämän hän sanoi meille:

"Vastaanottokierron ensimmäisinä kuukausina saattaa olla epävakaa, koska keho on järjestettävä uudelleen. 1-3 päivän poikkeamat aikataulusta - se on aivan normaalia. Mikä tärkeintä, älä lopeta juo pillereitä, noudata tiukasti vastaanottoaikataulua (jos muita voimakkaita sivuvaikutuksia ei ole), kaikki tasaantuu ajan myötä. On myös toivottavaa sulkea pois raskaus ja tutkia lääkäri. Jos tämä tilanne toistuu jatkuvasti tai on muita kuukautiskierron ongelmia, asiantuntijan kuuleminen on tarpeen. Ehkä nämä OK eivät sovi. "

Jos olet peruuttanut OK: n vastaanoton ja et aio palata niihin, mutta kuukausittaisten peruutusten jälkeen ei tule, niin ensinnäkin on välttämätöntä jättää raskaus pois.

Jos et ole raskaana, niin todennäköisesti se on kehon uudelleenjärjestely sen luonnollisessa kierrossa ja hormonien tuotanto. Anna hänelle aikaa. Kaikki pitäisi normalisoida.

Jos kuukausittaisia ​​jaksoja ei ole yli 1-3 kuukautta, niin ehkä sinulla on anemorrhea (kuukautisten puuttuminen useille sykleille) peruuntumisen jälkeen. Mitä tehdä Tässä tapauksessa tarvitset asiantuntija-apua. Älä epäröi tästä ja mene lääkärin puoleen.

Jos Yarinan jälkeen aika on hyvin vähän, se voi merkitä sitä, että elin ei ole vielä toipunut.

Läpimurto

Jos sinulla on läpimurto (runsaasti jatkuvaa emättimen verenvuotoa kirkkaalta punertavalta tai vaaleanpunaiselta väriltä), kun otat Yarina- tai Yarina plus -valmistetta, sinun on kiireesti kutsuttava ambulanssi.

Kuukautiset eivät pääty

Jos Yarina-hoidon aikana kuukausittainen meno kestää pitkään, ei ole tarpeellista kuulla lääkäriä. Asiantuntijat itse sanovat, että Yarinan (tai minkä tahansa muun OC: n) ottamisen ensimmäisinä kuukausina tällainen ilmiö on pitkittynyt kuukautiset.

Siksi, jos juuri alkoit juoda Yarinaa, ja kausi ei loppu, seuraa niiden luonnetta ja hyvinvointia. Jos on ilmeisiä poikkeamia normistosta, siirry lääkärille, esimerkiksi:

 • jos kuukautiset ovat yli viikon, se ei ole normaalia
 • jos pitkäaikaisia ​​jaksoja toistetaan ajoittain
 • jos kuukausittainen vakaus alkaa aikaisin (pakkaus ei ole vielä valmis)
 • jos kuukausittainen aika ei loppu pitkään uuden paketin ottamisen jälkeen

Älä pelkää ottaa yhteyttä asiantuntijoihin. Tämä on sinun terveytesi. Hormonaalisten lääkkeiden kanssa ei vitsi!

Kuukausittain alkanut

Jos jaksot alkavat aikaisemmin (viikon tai useita päiviä) kerran, se oli hormonaalinen epäonnistuminen. Sinun täytyy lopettaa tämä paketti, koska On mahdotonta heittää vastaanottoa OK keskellä, se voi vain vahvistaa verenvuotoa.

Jos kuukautiset eivät aloita ennenaikaisesti ensimmäistä kertaa, sinun on otettava yhteyttä lääkäriisi ja ilmoitettava uudelleen verenvuodon alkaminen aikaisin, koska toistuva verenvuoto pakkauksen lopussa saattaa osoittaa gestageenikomponentin puuttumisen ja edellyttää lääkkeen valintaa toisen gestageenin kanssa.
Katso eritteitä, jos verenvuoto on runsaasti ja vaatii enemmän kuin 1 liuskan 1-2 tunnin kuluessa - soita ambulanssi.

Vastuuvapaus Yarinan vastaanotossa (Yariny plus)

Kyllä, kun otat OK: n, voi olla intermenstruaali (ruskea tai verinen tiputus), erityisesti Yarinan tai Yarinan plus vastaanoton aikana. Tämä on yksi sivuvaikutuksista, kun otat ehkäisypillereitä. Sinun tulisi olla valmis tällaisiin haittavaikutuksiin, jos käytät suun kautta otettavia ehkäisyvalmisteita. Ajan myötä kaiken täytyy mennä. Jos tiputtelu ei kulje pitkään, ota yhteys asiantuntijaan, olet ehkä ottanut käyttöön sopimatonta valmistelua.

Kuinka viivästyttää kuukausittain

”Miten kuukautisten lykkääminen Yarinan avulla” on melko suosittu pyyntö Internetissä. Jos sinun täytyy poistaa kuukausittain Yarinan ottamisen välillä, sitten sanotaan heti, kuukautisten alkamisen lykkääminen ei ole vaikeaa, mutta usein tätä tekniikkaa ei voida käyttää, koska voit vahingoittaa terveyttäsi.

Jotta kuukautiset voidaan lykätä Yarinan avulla, sinun täytyy lopettaa yksi pakkaus ja aloittaa välittömästi juominen seuraavaksi ilman keskeytyksiä. Lue lisää artikkelista:

Aloin juoda yariinia kuukaudessa ei lopeta

Verkkokauppa italialaisista suolaeristeistä SoWash (Sovash). Interdentaalinen puhdistus, hieronta ja kumien vahvistaminen vesisuihkulla SoWash-kastelulaitteella
Erityisen välttämätöntä pannuille, niille, joilla on kruunu, sillat, implantit, kiinteät proteesit.

3 vuoden takuu. Ilmainen toimitus ovelle kuriirin kautta Venäjän federaatiossa. Maksu vastaanottaessa

- toimii ilman paristoja
- 23 - 47% halvempia kuin analogit
- toimii ilman sähköä
- Liitä suoraan vesihuoltoon, voit säätää lämpötilaa ja vesipainetta
- 100% laatutakuu (tai 100% palautus!)
- Venäjän federaation virallinen jälleenmyyjä

1) SoWash Basic - 3990 hiero.
2) SoWash Standard - 4490 ruplaa.
3) SoWash Family - 4990 hiero.
4) SoWash Deluxe - 6990 r.

Tarkemmat tiedot sivuiltamme SoWash (Sovash).

UKRAININ TEOLLISUUSRAHASTO luonnollisen saippuan valmistaja tarjoaa wc: tä ja pyykin saippuaa alhaisilla hinnoilla
luonnollinen saippua, joka perustuu valittuihin palmu- ja palmuydinöljyistä valmistettuihin erityisiin saippuelementteihin
Erikoisteknologiat, joita LLC: n teollisuusresursseissa käytettiin, ja joiden on sallittu saada erikoislaatuista saippuaa, joka on hyvin pesty, on miellyttävä, huomaamaton aromi, sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, kosteuttaa, ravitsee ja välittää ihoa.

PROMIMPORT LLC on vuodesta 2017 lähtien perustanut säännöllisesti saippuan LLC Ukrainan teollisuusresursseja Venäjälle.

Raskauden ehkäisyn vaikutus Yariniin kuukausittain

Suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden ottamisella on suora vaikutus kuukautiskierron ja naisten lisääntymistoimintoihin. Tällä hetkellä OK on korvannut perinteiset ehkäisymenetelmät, joten markkinoille on tullut monia lääkkeitä. Yarinia pidetään yhtenä suosituimmista, ja siksi monet naiset ja tytöt ovat kiinnostuneita siitä, miten Yarin ja kuukautiset vuorovaikutuksessa toistensa kanssa, mitä vaikutuksia yhdistetty ehkäisyvälineellä on konkreettisilla muutoksilla alkaneen syklin kanssa ja onko se luotettava? Joka tapauksessa, ennen kuin aloitat tällaisten varojen käyttöönoton, sinun on kuultava asiantuntijaa, joka päättää, onko keho valmis käytettäväksi. Tulevaisuudessa tämä auttaa välttämään monia epämiellyttäviä seurauksia.

Lääkkeen vaikutus kuukausittain

Suun kautta annettavat ehkäisyvalmisteet suositellaan naisille, joilla on säännöllinen sykli ja terveellinen lisääntymisjärjestelmä. Tällaisten lääkkeiden päätavoitteena on harhaanjohtaminen. Yarin, kuten muutkin, tekee elimet toimimaan ikään kuin ovulaatio olisi jo ohi. Vastaanotetun signaalin jälkeen kypsä muna ei tule ulos. Näin ollen käsitys on mahdotonta.

Monille naisille Yarina-hoidon aikana heidän jaksonsa eivät ole niin tuskallisia, että ne muuttuvat säännöllisemmiksi ja niiden kesto laskee. Tässä suhteessa monet potilaat, joiden kuukautiset ovat hyvin tuskallisia, gynekologit suosittelevat hormonaalisia lääkkeitä, koska ne vähentävät jonkin verran epämiellyttäviä oireita ja tunteita. Näin ollen kuukausittain Yarinin kanssa tulisi mennä, kuten tavallista, vain pienillä muutoksilla.

Niinpä tytöille ja naisille, jotka alkoivat ottaa pillereitä ensimmäistä kertaa, kuukautiskierron keskellä voi alkaa pieniä verenvuotoja. Yleensä he menevät ensimmäiseen tai toiseen kuukauteen ja sitten pysähtyvät. Jotta voisit suojella itseäsi ei-toivotuilta seurauksilta, sinun on kuultava asiantuntijaa, jos kuukausittain ei ole aikaa.

Jos kuukausittain ei aloiteta ensi kuussa, sinun pitäisi vierailla gynekologissa. Tapauksissa, joissa kuukautiset eivät käynnisty kahdella jaksolla, on tehtävä raskaustesti.

Ehkä tällainen syklin vaste lääkkeelle liittyy joihinkin lisääntymisjärjestelmän yksittäisiin ominaisuuksiin. Sitten kurssi olisi keskeytettävä, ja kuukausittain Yarinin peruuttamisen jälkeen tulee tavalliseen tapaan. Yksi potilaista sanoi aiemmin, että kun hän lopetti pillereiden juomisen, se kääntyi normaaliksi. Tällainen reaktio aiheutui organismin lisääntyneestä herkkyydestä joillekin lääkkeen komponenteille, joten Yarinan jälkeen sykliä ei normalisoitu.

Miten lääkettä käytetään

Missä päivässä sinun täytyy ottaa pillerit, voiko kuukausittainen alku aikaisemmin, tarvitsetko ne koko kuukauden ajan ja millä annoksilla? Vastauksia näihin kysymyksiin kiinnostavat monet naiset.

Pillereiden lopettaminen 7 päivän ajan ei vähennä niiden vaikutusta, mutta vain jos muut tekijät eivät ole vähentäneet lääkkeen tehokkuutta. Näitä tekijöitä ovat jotkut yhteensopimattomat lääkkeet tai ruoansulatuskanavan poikkeavuus.

Lääkkeen ottaminen kaksikymmentäensimmäisenä päivänä synnytyksen jälkeen on tarkoitettu naisille, jotka kieltäytyivät jostain syystä imettämästä. Lääke voidaan ottaa keskenmenon tai abortin jälkeen. Tämän ehkäisymenetelmän käyttäminen on kuitenkin mahdollista vain niissä tapauksissa, joissa raskaus ei ole kestänyt yli 24 viikkoa.

Miten Yarinaa haetaan ensimmäistä kertaa

Sinun täytyy alkaa vastaanottaa tietty aika. Mitään muita suojatoimenpiteitä ei tarvita, jos kurssi aloitetaan syklin viiden ensimmäisen päivän aikana tai kuukautisten ensimmäisenä päivänä. On parasta ottaa hoito päivittäin samaan aikaan. Joten se on helpompaa, koska on vähemmän mahdollisuuksia jättää vastaanotto.

Käyttöaiheet ja vasta-aiheet

Merkintä pillereiden ottamisesta on yksi asia - jos nainen haluaa suojautua ei-toivotusta raskaudesta. Vasta-aiheet Yarinalle paljon enemmän. Ei voida ottaa, jos potilas on aiemmin diagnosoitu:

 • angina pectoris;
 • tromboosin läsnäolo;
 • saavutettu tai perinnöllinen alttius verihyytymien muodostumiselle;
 • maksan ja munuaissairauden;
 • kasvainten läsnäolo;
 • diabetes.

Lisäksi et voi ottaa pillereitä naisille, jotka ovat aiemmin saaneet tai jatkaneet tätä päivää, voimakkaita migreenihyökkäyksiä, vakavaa munuaisten vajaatoimintaa, suurta alttiutta jollekin lääkkeen komponenteille. Älä ota lääkettä raskaana oleville naisille ja imettäville naisille.

Joillakin tabletin komponenteilla voi olla voimakas vaikutus rintamaitoon, joten se on poistettava ruokinta-aikana. Joten lääkärit sanovat, että pillerit voivat vähentää maidon määrää ja vaikuttaa sen ominaisuuksiin.

Haittavaikutukset

Kuten mikä tahansa muu lääke, OK voi myös aiheuttaa useita sivuvaikutuksia. Yhdessä naisfoorumista lukija kirjoitti: ”Olen hyväksynyt Yarinan pitkään. Koko tämän ajanjakson aikana on kuitenkin tullut päänsärkyä, havaitaan mielialan vaihteluja. Neuvoa mitä tehdä?

Mutta kommentit tästä muusta sivuston kävijästä: ”Olen jo juonut alkoholia jo kuukauden ajan. Painonnousu kahdella kilolla. Mitä tehdä tällaisissa tapauksissa? Pitäisikö minun lopettaa lääkkeen ottaminen? Kenellä oli samanlaisia ​​ongelmia Yarinan jälkeen ja miten kuukautiset kulkevat pillereiden jälkeen? Onko olemassa epäonnistumisia? ”Tai:” Hyväksyn Yarinan plus neljä kuukautta. Kuukauden ensimmäisellä kuukaudella tulivat, mutta Yarinan jälkeen he eivät olleet. Sitten kaikki palasi normaaliksi. Kerro minulle, kuinka kauan voin ottaa Yarinan plus, koska suunnittelen raskautta tulevaisuudessa?

Tällaiset muutokset ovat sivuvaikutuksia. Jokaisessa tabletin ohjeessa on niiden täydellinen luettelo.

Yleisin sivuvaikutus voi johtua erilaisesta epäsäännöllisestä verenvuodosta. Ja he menevät yli kuukauden. Jotkut naiset menevät lääkärille ja siihen, että kuukautiset eivät tule ajoissa.

Harvinaisissa tapauksissa kuitenkin esiintyy silti yksittäisiä kosketuslinssejä. Niiden kantaminen on hyvin epämukavaa.

Painonnousu johtuu metabolisen järjestelmän muutoksista. Useimmiten ruumiinpaino nousee, harvoin se laskee. Tämä johtuu siitä, että neste säilyy kehossa.

Muut sivuvaikutukset:

 • Yliherkkyys lääkkeen yksittäisille aineosille ilmenee ihottumien muodossa;
 • toistuvat päänsärky voi alkaa;
 • mielialan vaihtelut;
 • pahoinvointi, kutina, ripuli.

Oksentelun ja ripulin tapauksessa kannattaa harkita, että tablettien tehokkuus on paljon pienempi. Tällaisissa tilanteissa sinun tulee noudattaa alla olevia suosituksia ohittaaksesi pillereiden ottamisen.

Parannuskeinon vaikutus vähenee, jos pilleri on jäänyt käyttämättä yli kahdentoista tunnin ajan. Jos lääkettä ei otettu ajoissa ensimmäisten seitsemän päivän aikana (eli ensimmäisellä viikolla), on tarpeen ottaa pilleri välittömästi, vaikka sitä seuraisi välittömästi toinen. Samalla tarvitaan seuraavien seitsemän päivän aikana lisätoimenpiteitä.

Toisen viikon unohtunut pilleri tulee ottaa välittömästi. Tallenna lääkkeen tehokkuus on mahdollista vain, jos edellinen viikko otettiin ajoissa.

Jos toisella viikolla otat kaikki pillerit otettiin oikeaan aikaan, niin jos kolmannen viikon puuttuu, huume ei menetä tehokkuuttaan. Mutta jos aiemmin tehtiin virheitä, kaksi mahdollista skenaariota ovat mahdollisia.

Pilleri otetaan välittömästi, ja kun pakkaus on valmis, sinun on välittömästi käynnistettävä seuraava, tekemättä seitsemän päivän taukoa.

Toinen vaihtoehto tarjoaa lääkkeen väliaikaisen lopettamisen. Tauko voi kestää jopa seitsemän päivää, ja sitten pillereiden käyttöä on jatkettava. Tämän tauon aikana tulisi esiintyä vetäytymistä. Jos näin ei ole, raskauden esiintyminen on suljettava pois.

Nuoret tytöt voivat ottaa pillereitä vasta kuukautisten alkamisen jälkeen ja hoitavan lääkärin tarkassa valvonnassa. Naisten vaihdevuosien jälkeen ei tarvitse ottaa lääkettä.

johtopäätös

Nykyään suun kautta otettavat ehkäisyvalmisteet ovat hyvin suosittuja, mutta vain harvat ajattelevat sivuvaikutuksia. Mitä vaikutuksia tällaisilla lääkkeillä, erityisesti Yarin-tableteilla, on kuitenkin kuukautiskiertoon? Missä päivässä kuukauden alkamisen jälkeen pitäisi alkaa?

Kaikki riippuu organismin yksilöllisistä ominaisuuksista. Joten joissakin naisissa lääke ei aiheuta muutoksia, toisissa se on päinvastainen. Yarin viittaa turvallisiin keinoihin. Samalla, ennen kuin aloitat kurssin, sinun tulee neuvotella lääkärin kanssa ja tutkia huolellisesti lääkkeen ohjeet, jotta voidaan ottaa huomioon kaikki tekijät ja poistaa haitalliset seuraukset käytön jälkeen. Sinun on seurattava jatkuvasti terveydentilasi, jotta voit hallita kehon mahdollisia muutoksia.

YARIN MONTHLY STOPPED -JÄRJESTELMÄN ALOITTAMINEN!

Ystävällisin terveisin, tohtori Hemadi MA


Suuri pyyntö kirjoittaa kysymyksesi foorumilleni eikä kommentteihin ja henkilökohtaisiin viesteihin. Minulle on paljon helpompi vastata foorumillani.

Luo uusi viesti.

Mutta olet luvaton käyttäjä.

Jos olet rekisteröitynyt aiemmin, kirjaudu sisään (kirjautumislomake sivuston oikeassa yläosassa). Jos olet täällä ensimmäistä kertaa, rekisteröidy.

Jos rekisteröidyt, voit seurata vastauksia viesteihin, jatkaa vuoropuhelua mielenkiintoisissa aiheissa muiden käyttäjien ja konsulttien kanssa. Lisäksi rekisteröinti mahdollistaa yksityisen kirjeenvaihdon konsulttien ja muiden sivuston käyttäjien kanssa.

Yarina. alkoi kuukausittain keskeneräisten pakkausten kanssa

Konsultointi gynekologin kanssa

Tervetuloa! Juoman kolme täyttä sykliä Yarinasta, jäin paketin lattialle 4 sykliin (oli jännitteitä ja ei ollut niiden varassa) kuukausittaiset kausi meni lääkäriin viikkoa aikaisemmin, sanoi, että oli epäonnistuminen ja minun piti juoda keskeytyksettä. Juo ja jo alkanut aika alkoi, ja paketissa kolme muuta pilleria (eli uudelleen aloitti viikon aikaisemmin) mitä tehdä? jatka nyt näiden kolmen pillerin juomista? ja miten aloittaa uusi paketti? mikä päivä? kiitos Potilaiden ikä: 20 vuotta

Yarina. alkoi kuukausittain keskeneräisellä pakkauksella - lääkärin kuuleminen lääkärin kanssa

Hei Sinun täytyy lopettaa tämä paketti, koska et voi lopettaa OK: ta, se voi vain lisätä verenvuotoa. Sinun on myös otettava yhteyttä lääkäriisi ja ilmoitettava verenvuotojen uudelleenkäynnistys etukäteen, koska pakkauksen lopussa oleva verenvuoto saattaa merkitä gestageenikomponentin puuttumista ja edellyttää lääkkeen valintaa toisen gestageenin kanssa.
Katso eritteitä, jos verenvuoto on runsaasti ja vaatii enemmän kuin 1 liuskan 1-2 tunnin kuluessa - soita ambulanssi.

Olga, vastuuvapaus ei ole vahva, tavallinen aika, mutta viikko aikaisemmin. Voit tarjota minulle nämä kolme pilleria ja aloittaa välittömästi uuden pakkauksen keskeytyksettä? Entä sitten mitä seuraavalla jaksolla? Yhtäkkiä ne alkavat viikkoa aikaisemmin, ja heidän täytyy juoda ilman taukoa. Kiitos

Sinulla ei ole kuukausittaista, mutta toistuvaa läpimurtoa verenkierron aikana.
Sinun on lähipäivinä otettava yhteyttä lääkäriisi, jotta voit selvittää lisää taktiikkaa, koska hoitostrategia on erilainen. Voit kaksinkertaistaa Yarinan annoksen ja ottaa ennen kuin verenvuoto pysähtyy, tai voit (kun otetaan huomioon toistuva verenvuoto täsmälleen [b] pakkauksen lopussa [/ b]) muuttaa lääkettä ja (tauon jälkeen tai tauon jälkeen) aloita toinen OK. Mitä juuri sinun pitäisi tehdä - lääkärisi tulee päättää kokoaikaisesta nimityksestä.
Mutta on välttämätöntä ottaa OK uudelleen, jotta se lopetetaan nyt, ennen kuin verenvuoto pysähtyy, ei missään tapauksessa.

Olga, Hyvä päivä! Olen juonut yaminaa pitkään, tai kun syklissä ei ollut vikoja. Viimeinen 7 päivän tauko ei ollut, kuten olin lomalla, ja nyt minun piti lopettaa 5 tablettia paketista, ja kuukautiset alkoivat, ei runsaasti. Juo edelleen juomaan OK loppuun asti ja annan 7 päivän tauon odotetulla tavalla. Kun olet valmis veren, mene lääkärille. Juuri nyt huolissani, mikä se on? Verenvuoto tai kuukautiset ennen aikaa?

Vastaanotto OK ei ole mahdollista kuukausittain etukäteen. Sinulla on läpimurto kohdun verenvuotoa. Todennäköisesti se liittyy OK: n vastaanottoon ilman taukoa, mutta vain lääkäri tutkimuksen jälkeen voi sanoa varmasti.
Odota, kunnes peiton loppu ei ole tarpeen, ota mahdollisimman pian yhteyttä gynekologiin, koska veri ei ehkä pysähdy.

Olga, Hyvä päivä! Juoman Yariniä kahdeksannella kuukaudella seuraavan 21 päivän nauttimisen 13. päivänä Kuukausi meni ennen sitä, antibiootti Cyntran joi 500 päivässä päivässä useita päiviä (oli kurkkukipu). Älä keskeytä kurssia. Täytyykö minun täyttää koko paketti ja sitten, kuten tavallista, ota seitsemän päivän tauko ja aloita uusi 21-sykli? Kiitos.

Kyllä, todennäköisimmin purkaus liittyy läpimurtoon.
Nyt sinun täytyy seurata purkauksen voimakkuutta, jos ne muistuttavat runsaasti säännöllisiä jaksoja tai kestävät yli 6 päivää - tämä on syy lääkärin suorittamaan kokopäiväiseen tutkimukseen. Lääkäri antaa lisää suosituksia sisäisestä tutkimuksesta.
Käytä muita ehkäisyvalmisteita 7 päivän ajan.

Konsultointi on käytettävissä ympäri vuorokauden. Kiireellinen lääketieteellinen apu on nopea vastaus.

Meidän on tärkeää tietää mielipiteesi. Jätä palautetta palveluistamme

Verenvuoto Yarinin käytön aikana: normi tai patologia?

Farmakologinen vaikutus
Ehkäisy ja estrogeeni-progestiini.

Yarin-tabletit eivät ole poikkeus: jokainen kolmas nainen, joka ottaa tämän pieniannoksisen lääkkeen, on kokenut epätavallista verenvuotoa syklin keskellä tai lopussa. Missä tilanteissa tämä oire on normaali ja milloin hälytys pitäisi kuulostaa?

Miksi verenvuoto alkaa?

Veren epäpuhtauksien toteaminen, jota jokapäiväisessä elämässä kutsutaan usein "hiukkasiksi", esiintyy noin puolessa oraalisia ehkäisyvalmisteita käyttävistä naisista. Useimmat heistä unohtavat ongelman yhden tai kahden kuukauden kuluttua, mutta joissakin tapauksissa nämä päästöt voivat jäädä puoli vuotta tai kauemmin. Vuodotuksen ilmaantuminen liittyy hormonien määrään naisen kehossa ja aivan luonnollisesti sopeutumisajan aikana.

Kuukautiskierron aikana estrogeenin taso on jatkuvasti liikkeessä, ja se nousee alkuvaiheessa ja laskee keskellä. Toisin kuin veren luonnollinen estrogeenitaso, sen määrä nykyaikaisissa suun kautta otettavissa ehkäisyvalmisteissa on vakio ja alhainen koko syklin ajan. Koska keho uskoo, että estrogeeni ei riitä, se aloittaa endometriumin hylkäämisprosessin ennen määräaikaa - tästä on vaaleanpunainen, verinen tai ruskea.

Tämäntyyppiset kohdentamiset eivät voi vain "pilata": joskus ne muistuttavat tavallisia kuukautisia, niukasti ja nopeasti päättyviä. Riippumatta johdonmukaisuudesta, verenvuoto lääkkeen sopeutumisen aikana ei voi olla liian runsas eikä kestää kauemmin kuin kaksi tai kolme päivää.

Useimmiten verenvuotoa esiintyy, kun otetaan käyttöön mikrodosoitavia lääkkeitä, kuten Jes, Novinet, Mersilon ja muut. Nämä ehkäisyvalmisteet sisältävät pienimmän estrogeeniannoksen, ja joskus elin voi pitää niiden määrää riittämättömänä myös sopeutumisajan päätyttyä. Alhaisen annoksen lääkkeet, joissa on suurempi annos estrogeeniä, osoittavat jo harvoin tätä vaikutusta, joten monet naiset Yarina-hoidon aikana eivät välttämättä huomaa haihtuvan luonteen vuotamista.

Milloin verenvuoto on normaali?

Ei-tyypillinen verenvuoto suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden käytön aikana voi puhua paitsi kehon mukautumisesta uuteen estrogeenitasoon. Verenvuotoa on useita muita normaaleja syitä, joiden vuoksi sinun ei tarvitse käydä lääkärissä!

Uuden pakkauksen vastaanoton alussa

Kun tauko tai lumelääkkeen ottaminen päättyy ja sykli alkaa uudestaan, elin voi päästä eroon tarpeettomasta endometriumista usean päivän ajan. Kuukautisen verenvuodon jälkeen osa purkauksesta voi jäädä kohduun ja jättää sen hieman myöhemmin: tämä ilmiö selittää verenvuodon kaksi tai kolme päivää kuukautisten päättymisen jälkeen.

Ovulaation aikana

Suun kautta otettavien pillereiden pakkauksen keskellä, kun ovulaatio alkaa elimistössä, voi esiintyä erilaisia ​​verenvuotoja. Tässä syklin vaiheessa keho tarvitsee korkeimman estrogeenitason, ja sen puute voi johtaa endometriumin ennenaikaiseen hylkäämiseen. Se voi olla tiputtelua tai säännöllistä verenvuotoa, joka muistuttaa kuukautisia, mutta sen koostumuksesta riippumatta se ei koskaan kestä kauemmin kuin kolme päivää eikä ole koskaan liian raskas.

Jos pakettien välillä ei ole taukoa

Ehkäiseviä lääkkeitä voidaan käyttää keskeytyksettä välttääkseen kuukautisten esiintymisen epämukavalla hetkellä. Monet naiset sopeuttavat sykliään samalla tavalla. Kuitenkin ei ole harvinaista, että tällainen lääke saa tiputusta, veristä tai ruskeaa.

Tämä vaikutus voi tapahtua Yarina-hoidon aikana, ja minkä tahansa muun suun kautta otettavan ehkäisyn vastaanoton aikana: tietty lääke ei ole tärkeä, tämä reaktio riippuu tietyn naisen kehosta, joka ei ole valmis jatkamaan sykliä. Tämä oire voi pilata naisen suunnitelmia, mutta se ei ole vaarallista.

Milloin tiputus voi olla vaarallista?

Luonnollisen lisäksi on myös patologisia syitä verisen purkauksen esiintymiseen Yarinin ja muiden ehkäisyvälineiden käytön aikana. Jotkut niistä eivät ehkä ole haitallisia terveydelle, mutta ne aiheuttavat riskin ei-toivotulle raskaudelle ja jopa hormonivajeelle.

Mikä voisi olla patologisen verenvuodon syy OK-hoidossa?

Sopimaton lääke

Yleisin syy epänormaalille tiputtamiselle on väärä lääke. Jos nainen otti pillereitä yli kuusi kuukautta, mutta epämiellyttävä oire ei hävinnyt - todennäköisimmin tämän työkalun hormonin annos ei sovi hänelle, ja sinun on valittava uusi ehkäisyvalmiste. Riippuen vaiheesta, jossa häiriö ilmestyy, syy voi olla erilaisissa hormoneissa: syklin alussa olevat eritteet viittaavat estrogeenin puuttumiseen ja lopussa - progestogeenin puutteeseen elimistössä.

Vähentynyt ehkäisyvaikutus

Kiinnittäminen Yarinin käytön aikana, joka syntyy syklin epätarkoituksenmukaisessa vaiheessa, voi merkitä riittämättömää ehkäisymäärää. Useimmiten se pienenee tablettien laiminlyönnin vuoksi: jos päivä tai enemmän on kulunut vaaditusta antamisajankohdasta ja tabletti ei ole humalassa, voi ruskea verenvuoto alkaa. Jos tämä oire ilmenee, sinun on huolehdittava lisäehkäisystä ennen uuden syklin alkua.

Vähennä myös alkoholin nauttimisen ja joidenkin lääkkeiden ehkäisevää vaikutusta, jonka täydellinen luettelo löytyy suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden ohjeista.

Tauti

Verenvuodon ilmaantuminen suun kautta otettavien ehkäisyvälineiden käytön aikana ei ehkä ole mitään tekemistä lääkkeen kanssa: usein verenvuoto esiintyy eri syistä, jotka liittyvät erilaisiin sairauksiin. Tapauksessa voi olla endometrioosia, kohdun myomaa, tulehduksellisia ja tarttuvia sairauksia, jotka ovat eri alkuperää. Näihin sairauksiin liittyy muita oireita: vatsakipu, polttaminen, kutina tai epämiellyttävä haju.

raskaus

Jos syklin keskellä aloitit verenvuodon, mutta sopivana ajankohtana kuukautisten verenvuotoa ei esiintynyt, syy voi olla raskauden alussa. Kuukautisten puuttumisen lisäksi tätä tilannetta leimaa turvotus ja rintakipu, lisääntynyt uneliaisuus, pahoinvointi ja yleinen heikkous. Suun kautta otettavat ehkäisyvalmisteet raskauden aikana ovat erittäin vaarallisia, joten jos epäilet, että se voi silti esiintyä, sinun on tehtävä testi mahdollisimman pian.

Useimmiten Yarinan ja muiden OC: iden käytön aikana tapahtuva tiputtaminen on ilmiö, joka on täysin luonnollinen naisille. Mutta jos epäilet patologisen syyn, ota välittömästi yhteyttä gynekologiin: on mahdotonta vitsi lisääntymisjärjestelmän terveydelle.

Yarin: 21 päivää - 21 tablettia. Ohita = raskaus?

Kontraceptiset pillerit Yarinilla on erityinen koostumus, joka aiheuttaa heille lisääntynyttä gynekologien ja heidän potilaiden kiinnostusta. Tämä on moderni korkealaatuinen hormonaalinen ehkäisyvalmiste, jolla ei ole monia muiden yhdistettyjen suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden sivuvaikutuksia. Se on tuotettu Saksassa suuren yrityksen ”Bayer Pharma”.

Huumeiden toiminta

Yarinin koostumus sisältää kaksi hormonaalista ehkäisymenetelmää - etinyyliestradiolia (estrogeeninen) ja drospirenonia (progestiinia) pieninä annoksina (30 μg ja 3 mg). Lääkeaine on yksivaiheinen ehkäisyvalmiste, toisin sanoen kaikissa pakkaus tablettissa näiden vaikuttavien aineiden suhde ei muutu.

Raskauden todennäköisyys on samalla tavalla kuin muilla pieniannoksisilla COC-yhdisteillä. Odottamattomien raskauksien lukumäärä vuoden aikana 100: n naisen välillä ei ylitä 1. Jos potilas noudattaa kaikkia huumeiden käytön sääntöjä, käsityksen todennäköisyys lähestyy 1: 500.

Yarin hormonaaliset pillerit estävät raskauden yhdistämällä nämä vaikutukset:

 • ovulaation estäminen;
 • kohdunkaulan kanavan liman lisääntynyt viskositeetti, mikä vaikeuttaa siittiöiden pääsyä kohduun;
 • endometriumissa syklin aikana esiintyvien syklisten prosessien estäminen; tämä luo epäsuotuisat olosuhteet munan istuttamiselle, vaikka lannoite olisikin.

Siten lääke vaikuttaa moniin käsitteellistämiseen tarvittavista prosesseista, joten se estää tehokkaasti raskauden.

Muut terapeuttiset vaikutukset:

 • säännöllisten kuukautisten palauttaminen;
 • kivun vähentäminen kuukautisten aikana;
 • menstruaalisen verenvuodon aikana menehtyneen veren määrän väheneminen;
 • raudan vajaatoiminnan ehkäiseminen naisilla;
 • vähentää munasarjasyövän ja kohdun syövän riskiä.

Ominaisuudet ja merkinnät

Yarinan estrogeenikomponentissa, etinyyliestradiolissa, ei ole mitään epätavallista. Se on tarpeen munasarjojen säätelyn kannalta. Sen läsnäolo lääkkeen koostumuksessa aiheuttaa joitakin COC: n tyypillisiä sivuvaikutuksia, esimerkiksi taipumusta laskimoon.

Ominaisuudet - progestiinikomponentissa. Drospirenonilla, toisin kuin levonorgestreeli ja muut vastaavat aineet, on lisätoimintaa:

 • sillä on samanlainen vaikutus kuin lääkkeen spironolaktonilla; toisin sanoen se on heikko diureetti, joka säilyttää kaliumia kehossa, mutta samalla estää edeeman ja muiden premenstruaalisen oireyhtymän ilmaantumisen;
 • ei aiheuta ruumiinpainon nousua pitkäaikaisessa käytössä;
 • on antiandrogeeninen vaikutus: estää tai hoitaa akneja, liiallista rasvaa ihoa ja hiuksia, hirsutismia (hiusten ulkonäkö kasvoilla).

Nämä ominaisuudet määrittävät Yarinille parhaiten sopivat potilaat. Heillä on tällaisia ​​merkkejä:

 • turvotus, ärtyneisyys, migreeni ja muut esiasteeseen liittyvät oireet;
 • hirsutismin ilmiöt - akne, hiusten ja ihon liiallinen rasvaisuus, ei-toivottujen hiusten ilmestyminen kasvoille, seborröa.

Indikaatiot Yarinan ottamisesta - hormonaalisen ehkäisyn tarve. Se voidaan määrätä jopa nuorille tytöille, jotka ovat aloittaneet kuukautiskierron muuttamatta annosta ja hoito-ohjelmaa. Kun vaihdevuodet ovat poissa, Yariniä ei tarvita.

Miten juoda Yarinaa?

Jos haluat simuloida luonnollista kuukautiskiertoa, lääke otetaan 21 vuorokautta peräkkäin, 1 tabletti. Tämä on suositeltavaa tehdä samaan aikaan päivästä riippumatta ateriasta. Kolmen viikon käytön jälkeen tarvitaan 7 päivän tauko.

Milloin päivä alkaa kuukausittain?

Kuukautiset alkavat 2-3 päivässä. Vaikka he eivät lopettaisi viikonlopun loppua, he alkavat taas 3 viikon kurssin. Uutta pakkausta ei tarvitse avata, koska kaikkien tablettien hormonipitoisuus on sama. On kuitenkin helpompaa aloittaa lääkkeen käyttäminen seuraavasta paketista, jotta se ei sekoittuisi ja estäisi tabletin puuttumista.

Jos kuukausittainen loppuminen ei loppu kahden päivän kuluessa pillereiden jatkamisesta, ota yhteys lääkäriin.

Toiminta kuukautiskierron aikana

Lääkkeen käytön ensimmäisinä kuukausina joillakin naisilla on epäsäännöllistä verenvuotoa. Sopeutuminen tapahtuu kolmen kuukauden kuluessa käytöstä. Jos tämän jälkeen normaalia sykliä ei palauteta, sinun on otettava yhteyttä gynekologiin.

Erityisen tärkeää on kuulla lääkäriä ajoissa, jos muutaman normaalin syklin jälkeen epäsäännöllinen purkautuminen tulee näkyviin. Tällaisessa tilanteessa on välttämätöntä sulkea pois raskaus ja sukupuolielinten pahanlaatuiset kasvaimet.

Raskaus Yarinan jälkeen saattaa ilmetä seuraavassa jaksossa seuraavan kuukautisen jälkeen.

Aloita vastaanotto

Hänen nimittämänsä lääkärin tulisi kertoa, miten ottaa Yarina ensimmäistä kertaa. Myös yksityiskohtaiset ohjeet ovat käyttöoppaassa.

Voit suorittaa vastaanoton milloin tahansa. Jos raskautta ei ole suunniteltu, sinun tulee aloittaa muiden ehkäisymenetelmien käyttö.

Ohita vastaanotto

Jos potilas on unohtanut ottaa pillerin, lääkkeen käytön jatkaminen riippuu siitä, kuinka paljon aikaa on kulunut tarpeellisen, mutta unohtuneen annoksen jälkeen.

Suojelun uusimista koskevat säännöt määräytyvät sen viikon perusteella, jona tapahtui odottamaton tauko.

1. viikko

 1. Ota pilleri mahdollisimman pian. Jos potilas on unohtanut käyttää lääkettä edellisenä päivänä, sinun on otettava 2 tablettia kerralla ("unohdettu" ja seuraava).
 2. Seuraa pillereitä juomaan tavalliseen tapaan.
 3. Tämän viikon aikana on välttämätöntä käyttää kondomeja sukupuoliyhteyteen.
 4. On pidettävä mielessä, että raskaus voi tapahtua, vaikka sukupuoliyhteys oli edellisen viikon aikana ennen pillereiden ohittamista.

2. viikko

 1. Perussäännöt ovat samat kuin ensimmäisen viikon ohituksessa.
 2. Jos potilas otti lääkkeen oikein ennen kuin odottamaton viikko kestää, ei tarvita lisää ehkäisyä.
 3. Jos huumeiden ottaminen viikolla ennen hyppäämistä tapahtui rikkomalla hoito-ohjelmaa, samoin kuin ohitettaessa useampi kuin yksi pilleri, on tarpeen jatkaa tavallista päivittäistä saantia ja käyttää kondomeja ensi viikolla.

3. viikko

Tällä hetkellä odottamattoman raskauden kasvun todennäköisyys kasvaa. Kuitenkin, jos ohitusta edeltävän viikon aikana ei tapahtunut maahanpääsymenetelmän rikkomuksia, ei tarvita lisää ehkäisyä. Muu potilas valitsee yhden kahdesta vaihtoehdosta:

 1. Aloita lääkkeen ottaminen mahdollisimman pian, yksi tabletti päivässä. Tässä tapauksessa pakkausten välinen tauko ei ole. Tässä tapauksessa kuukautisia ei tapahdu. Voi näkyä vain pienellä määrityksellä. Kun olet valmis seuraavan paketin, vie säännöllinen viikon tauko.
 2. Älä ota pillereitä viikon ajan, mukaan lukien "unohdettu" päivä. Tämä aiheuttaa kuukautisia. 7 päivän kuluttua aloita lääkkeen käyttö uudesta pakkauksesta. Jos Yarinan peruuttamisen jälkeen ei ole aikoja, on tarpeen kuulla lääkärin kanssa, on mahdollista, että raskaus on tapahtunut.

Oksentelu tai ripuli ensimmäisten 4 tunnin aikana pillerin nauttimisen jälkeen katsotaan hänen läpäisyksi. Tässä tapauksessa sinun on keskityttävä edellä mainittuihin sääntöihin sen viikon mukaan, jolloin se tapahtui.

Vaihda kuukautisten alkamispäivää

Lääkkeen avulla voit siirtää seuraavan kuukauden aloitusajan. Tätä ominaisuutta voidaan käyttää poikkeustapauksissa esimerkiksi matkalla merelle tai vastuullisen urheilutoiminnan eteen.

 • Jotta kuukautiset voidaan välttää kuluvan kuukauden aikana, Yarinaa ei peruuteta koko paketin ottamisen jälkeen. Seuraavan paketin lääkitys alkaa heti, ilman viikon taukoa. Sitä voidaan jatkaa vaadittavan määrän päiviä, jopa 21 päivään saakka. 1-2 päivän kuluessa lääkkeen käytön päättymisestä kuukautiset alkavat. Lisäksi tiputtaminen tai lyhytaikainen kuukautiskierto on mahdollista toisen paketin käytön taustalla. Ehkäisyn vaikutus ei ole vähentynyt.
 • Jos haluat siirtää kuukausittain useita päiviä aikaisemmin, on tarpeen vähentää pakkausten välistä kuilua etukäteen vaaditulla määrällä päiviä. Toisen pakkauksen päätyttyä kuukautiset alkavat, toisin sanoen kuukausittain tulee niin monta päivää aikaisemmin kuin lyhyempi kuin pakkausten välinen vapaa aukko.

Haittavaikutukset

6: sta 100: sta Yarinaa käyttävästä naisesta on pahoinvointia. Samalla taajuudella potilailla rintakipu sattuu. Jos näitä oireita esiintyy, ota yhteys lääkäriin. Saatat joutua valitsemaan toisen ehkäisymenetelmän.

Vaarallisimpia sivuvaikutuksia ovat tromboosi, eli valtimoiden tai suonien tukos.

1-10%: ssa tapauksista on tällaisia ​​sivuvaikutuksia:

 • epävakaa tunnelma, masennus, seksuaalisen halun heikentyminen;
 • migreenipäänsärky;
 • epäsäännöllinen verinen emätinpoisto.

Tromboosi kehittyy yhdessä 10 000 naisesta ja harvemmin. Samaan aikaan tällaiset patologiset olosuhteet voivat näkyä:

 • raajojen laskimotromboosi;
 • keuhkojen tromboembolia;
 • sydäninfarkti;
 • iskeeminen aivohalvaus.

Suurissa tutkimuksissa ja käytännössä on todettu, että olosuhteet voivat olla jotenkin yhteydessä Yarinan käyttöön, mutta niitä esiintyy hyvin harvoin, kun tätä lääkettä käytetään:

 • lievästi lisääntynyt rintasyövän riski (yli 40-vuotiaille potilaille);
 • hyvänlaatuisen tai pahanlaatuisen maksan kasvaimen todennäköisyyden lisääntyminen;
 • erytema nodosum - pyöristetyt solmut, jotka yleensä sijaitsevat jalkojen etupinnoilla;
 • haimatulehdus samanaikaisesti lisääntyneiden veren triglyseridiarvojen kanssa;
 • valtimon hypertensio;
 • lisääntyneet oireet perinnöllisessä angioedeemassa;
 • epänormaali maksan toiminta;
 • diabeteksen paheneminen;
 • haavainen paksusuolitulehdus ja Crohnin tauti (suolistosairaus);
 • Chloasma (tummat täplät iholla);
 • suvaitsemattomuuden ilmenemismuodot, esimerkiksi allerginen ihottuma.

Alkuvaiheessa ei havaittu haitallista vaikutusta sikiöön raskauden alkamisen aikana. Jos kuitenkin epäilet tämän tilan, lääkitys on lopetettava.

Vasta

Yarin-lääkkeelle on sellaisia ​​vasta-aiheita:

 • siirretty verisuonten tromboosi, mukaan lukien syvä laskimotukos, keuhkojen tromboembolia, sydäninfarkti, iskeeminen aivohalvaus;
 • siirretty ohimenevä iskeeminen hyökkäys;
 • IHD, mukaan lukien angina pectoris;
 • migreeni, jossa esiintyy fokaalisia neurologisia oireita (liikehäiriöt, herkkyys, haju, puhe jne.);
 • diabetes, jota monimutkaistaa mikro- tai makroangiopatia (verisuonitauti);
 • tekijät, jotka lisäävät verisuonten tromboosin riskiä: eteisvärinä, venttiilin sydänsairaus, korkea verenpaine, aiempi leikkaus, jossa on pitkäaikainen lepo tai liikkumattomuus, ja tupakointi yli 35-vuotiailla naisilla;
 • haimatulehdus, johon liittyy veren triglyseridien määrän lisääntyminen;
 • maksan sairaudet, joilla on muuttunut maksatesti (ALT, AST, ALP, bilirubiini);
 • maksakasvaimet;
 • maksan tai munuaisten vajaatoiminta;
 • sukupuolielinten tai rintarauhasen pahanlaatuinen kasvain tai epäilys niistä;
 • emättimen verenvuoto tuntemattomasta alkuperästä;
 • epäilystä raskaudesta;
 • imetys;
 • yksilön suvaitsemattomuus.

Kun luetellut olosuhteet näkyvät Yarinan saamisen aikana, se on peruutettava välittömästi.

Tämä COC voidaan ottaa myomaa, endometrioosia, munasarjakysta ja muita ei-neoplastisia sukuelinten sairauksia varten.

Yhteisvaikutukset muiden lääkkeiden kanssa

Jotkut lääkkeet voivat vähentää lääkityksen ehkäisymenetelmää.

On suositeltavaa valita toinen COC tai käyttää ehkäisyvälineitä samanaikaisesti, jos nainen hyväksyy:

 • fenytoiini;
 • lääkkeet barbituraattien ryhmästä;
 • karbamatsepiini, okskarbatsepiini;
 • rifampisiini ja rifabutiini;
 • topiramaatti tai felbamaatti;
 • griseofulviini;
 • tarkoittaa Hypericumin perusteella;
 • jotkut lääkkeet HIV-infektion hoitoon.

Erityisiä sääntöjä on noudatettava antibioottien, kuten penisilliinien (Amoxiclav, Oxacillin, Ampicillin ja muut) ja tetrasykliinien (Doxycycline ja muut) yhteydessä. Näillä lääkkeillä hoidon aikana sekä viikon kuluessa kurssin päättymisestä tulisi käyttää lisäksi kondomeja.

Jos tämän viikon aikana, kun tarvitaan lisää esteiden ehkäisyä, tabletit pakkauksesta loppuvat, aloita välittömästi seuraava, ilman tavanomaista viikoittaista taukoa.

Yarin ja muut hormonaaliset ehkäisyvalmisteet

Tämän lääkkeen lisäksi "Bayer" tuottaa samanlaisia ​​tuotteita kuin Yarin plus.

Mitä eroa on Yarin ja Yarin plus välillä?

Yarin Plus sisältää toisen komponentin, kalsiumin vasen defolaatin, joka on foolihapon aktiivinen muoto. Sen tarkoituksena on vähentää sikiön hermostoon liittyvien vaurioiden riskiä, ​​jos raskauden jatkumisen aikana syntyy vielä raskautta.

Tätä lääkettä määrätään potilaille, jotka saavat riittämättömän foolihapon.

Mikä on parempi: Yarin tai muut COC: t (Jess, Janine, Kleira, Regulon, Belara)?

On parempi saada vastaus gynekologiltasi, sillä kaikilla näillä keinoilla on eroja ominaisuuksissa ja niitä määrätään erilaisissa kliinisissä tilanteissa:

Täydelliset analogit koostumuksessa, halvempia kuin Yarina:

 • Anabella (Tšekki) - 1400 ruplaa 84 tabletille;
 • Midiana (Unkari) - 740 ruplaa 21 pillerille;
 • Vidora (Espanja) - 625 ruplaa 21 pillerille;
 • Model Pro (Israel) - 691 ruplaa 21 pillerille;
 • Yamera (Intia).

Jess ja Dimia eivät eroa suuresti Yarinasta, lukuun ottamatta etinyyliestradiolin määrää - ei 30, vaan 20 μg.

Yarin on melko kallis lääke, joten sinun on varmistettava, että se on aito. Tätä varten kannattaa harkita huolellisesti tablettien pakkausta. Se voi sisältää 1 tai 3 läpipainoliuskaa, joista jokainen on 21 tablettia. Jokaisella on vaalean keltainen väri, joka on peitetty kalvopäällysteellä. Kuusikulma painetaan johonkin sivusta, jossa kirjaimet DO sijaitsevat. Sinun ei pitäisi ottaa lääkettä, jos sen ulkoiset ominaisuudet eivät vastaa ilmoitettuja, ja myös jos se myytiin keskimääräistä alhaisemmalla hinnalla (noin 1000 ruplaa 21 tabletille).