Menstruatiot Duphaston-tablettien ottamisen jälkeen

Monet lisääntymisikäiset naiset kohtaavat kuukautiskierron ongelmia. Tämä kehon tila voi johtua erilaisista sisäisen ja ulkoisen ympäristön tekijöistä. Säännöllisten kuukautiskierron rikkomusten vuoksi lääkärit määrittävät usein hormonaalisia lääkkeitä, joilla korjataan tärkeimpien naisten hormonien taso.

Yksi yleisimmistä lääkkeistä gynekologisessa käytännössä on Duphaston. Ennen hoidon aloittamista kysy lääkäriltä, ​​miten otat tämän lääkkeen oikein ja millä päivänä huumeiden jälkeen kuukautiset alkavat. Halutun vaikutuksen saamiseksi ei voi poiketa Duphastonin tai aikaisemman hoitosuunnitelman hoidosta.

Lääkkeen ominaisuudet

Jotta voisit ymmärtää, miten lääke toimii, ja kun kuukautiset alkavat sen ottamisen jälkeen, sinun täytyy tutustua sen koostumukseen ja perusominaisuuksiin. Vaikuttava aine Duphaston palvelee didprogesteronia, joka on synteettinen korvike luonnon progesteronille. Lääke valmistetaan tabletin muodossa, jokainen tabletti sisältää 10 mg vaikuttavaa ainetta. Sopiva muoto vastaanottoon ja hyvään imeytymiseen suolistossa aiheuttaa hoidon positiivisen vaikutuksen, ja Duphaston on myös täysin turvallinen ottaa raskauden aikana.

Naisen kehossa oleva progesteroni suorittaa monia tärkeitä toimintoja. Juuri hän säätelee kuukautiskierron toista vaihetta, ja valmistuksen jälkeen valmistaa kohdun seinämän munasolun invaginaatiota varten. Epäsäännöllisen kuukautiskierron aikana naisella esiintyy usein riittämätöntä progesteronitasoa ja määrätään hormonikorvaushoitoa.

Kuukausittain Duphastonin säännöllisen muuttumisen jälkeen myös useilla potilailla kivun oireyhtymän intensiteetti vähenee. Tämä lääke on määrätty:

 • endometrioosi;
 • spontaanin abortin uhka;
 • raskaussuunnittelu tapauksissa, joissa naisella on aiemmin ollut keskenmeno;
 • hedelmättömyyttä.

Kuten kaikilla lääkkeillä, Duphastonilla on sivuvaikutuksia. Näitä ovat yksilöllinen suvaitsemattomuus didrogesteronille sekä verenvuoto "läpimurto". Verenvuotoa "läpimurto" esiintyy useimmiten naisilla estrogeenin ja progesteronin suhde (potilailla, jotka ovat aiemmin ottaneet suun kautta otettavia ehkäisyvalmisteita). Kun otat lääkkeitä, ei havaita painonnousua eikä ylimääräisen karvaisuuden esiintymistä kehossa.

Hakemus kuukautiskierron epäonnistumisista

Normaalin kuukautiskierron tärkein ominaisuus on säännöllinen jakso. Naisen keskimääräinen syklin kesto on 28 päivää. Menstruaatio Duphastonin jälkeen tapahtuu progesteronitason nousun taustalla ovulaation jälkeen. Hormonaalinen säätely on erittäin tärkeää kuukautiskierron normaalille kululle, minkä tahansa sukupuolihormonien kehityksen epäonnistuminen johtaa kuukautisten viivästymiseen tai niiden epäsäännöllisyyteen. Yleensä hormonaalinen epätasapaino johtuu seuraavista syistä:

 • naisten sukupuolielinten krooniset, hitaat sairaudet;
 • raskas fyysinen rasitus;
 • hermostunut jännitys;
 • suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden väärinkäyttö;
 • huonot tavat (tupakointi, alkoholin väärinkäyttö);
 • epätasapainoinen ravitsemus (tiettyjen vitamiinien ja hivenaineiden riittämätön saanti kehossa johtaa sukupuolihormonien synteesin heikentymiseen).

Syklin epäonnistuminen on yksi yleisimpiä merkkejä duphastonille lisääntymisikäisillä naisilla. Douphaston-tabletit tulee ottaa tiukasti lääkärin määräämän järjestelmän mukaisesti. Yleensä hoito jatkuu kuukautiskierron 16. päivästä 25 päivään. Lääkkeen päivittäinen annos on 20 mg, yksi pilleri otetaan aamulla ja toinen otetaan illalla.

On suositeltavaa juoda lääkettä samaan aikaan joka päivä. Duphaston-hoito voi olla erityistilanteesta riippuen erilainen, ja lääkäri säätää myös annokset ja hoidon keston. Kuukausi sen jälkeen, kun Duphaston on tullut päivänä 3 (riippuen lääkkeen asianmukaisesta annostelusta). Ensinnäkin saattaa esiintyä vähäistä purkausta, ja yhden tai kahden päivän kuluttua alkaa kuukautiskierto.

On muistettava, että jokaisen naisen keho on yksilöllinen, joillakin potilailla kuukautiset alkavat 7–10 päivän kuluttua, eikä sitä pidetä poikkeamana normista. Duphastonin jälkeen jokaisen naisen tulisi kulua tietyn ajan kuluttua. Jos kuukautiset eivät ole alkaneet, ota välittömästi yhteyttä gynekologiin tästä asiasta ja tutkia tarvittaessa.

Muista, että Duphaston on otettava vain, jos on olemassa selkeitä lääketieteellisiä merkintöjä. On vaarallista käyttää tätä lääkettä, jotta saataisiin kuukautiskierron prosessi ja siirrät sen sinulle sopivampaan aikaan. Tällaisissa tapauksissa huumeiden käytön lopettamisen jälkeen kuukautiset tapahtuvat keinotekoisesti aiheutetuissa olosuhteissa, joilla voi tulevaisuudessa olla vakavia seurauksia terveydelle.

Kuukautiskierron normalisoimiseksi hoito suoritetaan 3-6 kuukautta. Jos et ota pillereiden ottamisen jälkeen kuukautisen verenvuotoa tai huomaat yleisen hyvinvoinnin pahenemista (pahoinvointi, huimaus, oksentelu), ota välittömästi yhteys lääkäriin saadaksesi selville tämän tilan syyn.

Ei kuukautisia Duphastonin jälkeen - onko tämä normaalia?

Kuukautiskierron häiriöt johtuvat usein hormonaalisesta epätasapainosta. Tämä edellytys edellyttää pakollista hoitoa. Duphaston, hormonaalinen lääke, joka sisältää progesteronia, on usein määrätty kuukautisten korjaamiseksi. Se tuotetaan syklin toisella puoliskolla ja se on vastuussa onnistuneesta lannoitteesta. Duphaston palauttaa hormonitasot niin, että kuukautiset alkavat. Mutta niin tapahtuu niin, että kuukausi sen jälkeen kun Duphaston ei tule, tai ne ovat hämmentyneitä. Katsotaanpa, miksi näin tapahtuu.

Mikä on Duphaston

Lääkkeen vaikuttava aine on didrogesteroni, joka korvaa luonnollisen naishormonin progesteronin. Duphaston on saatavana tablettina, joista kukin sisältää 10 mg vaikuttavaa ainetta.

Työkalu imeytyy hyvin mahassa ja sitä voidaan käyttää raskauden aikana. Itsehoito ei ole hyväksyttävää, koska joissakin tapauksissa tällaiset sivuvaikutukset ovat mahdollisia:

 1. Päänsärky.
 2. Erilaiset ihottumat.
 3. Liikalihavuus tai terävä painonnousu.
 4. Epämukavuus maitorauhasissa.

Lääke on saatavilla ilman reseptiä missä tahansa apteekissa. Kerta-annos - 1-2 tablettia, joka ottaa -1-3 kertaa päivässä, mutta käytettyjen aineiden massa ei saa ylittää 30 mg. Joskus huume lopettaa kuukautiset, jos näin tapahtuu, naisen täytyy mennä sairaalaan.

Milloin ja kenelle on määrätty

Kuukautisten häiriöiden lisäksi Duphastonia määrätään myös muista syistä, kun hormoni progesteronin krooninen vajaatoiminta diagnosoidaan.

Odotetun vaikutuksen saavuttamiseksi on tärkeää noudattaa jokaisessa pakkauksessa olevia käyttöohjeita.

Lääke juopuu, kun tällaisia ​​patologioita diagnosoidaan:

 • amenorrea;
 • endometrioosi;
 • Kuukautisten häiriöt;
 • Luteaalivaiheen puute;
 • Premenstruaalinen oireyhtymä;
 • Uhattuna keskenmeno;
 • Häiriötön kohdun verenvuoto.

Lisäksi on suositeltavaa ottaa Duphastonia tällaisissa tapauksissa:

 1. Vaikea PMS.
 2. Hormonitasojen normalisoimiseksi vaihdevuosien aikana.
 3. Kuukautisten häiriöillä.
 4. Ennen raskauden suunnittelua.

Lääke on hyödyllinen vain, kun edellä mainitut gynekologiset ongelmat johtuvat progesteronin puutteesta. Tästä syystä itsehoito ei ole hyväksyttävää, muuten voi esiintyä haittavaikutuksia.

Milloin kuukausi alkaa Duphastonin peruuttamisen jälkeen

Gynekologien mukaan potilaat ovat usein kiinnostuneita päivästä, jolloin kuukautiset alkavat lääkkeen lopettamisen jälkeen. Tämän ongelman ymmärtämiseksi sinun on tiedettävä joitakin naisen kehon vivahteita. Kun progesteronin taso laskee jyrkästi, keho saa signaalin sen puuttumisesta. Tämän vuoksi endometrium kuoree ja menee veren erittymisen myötä.

Tavallisesti kuukautiset Duphastonin peruuntumisen jälkeen alkavat 2-3 päivässä Joskus "kriittisten päivien" saapumisen täytyy odottaa hieman enemmän. 10 päivää pidetään poikkeamana, se voi johtua raskaudesta tai kontrolloimattomasta lääkehoidosta. On tilanteita, joissa hoidon päättymisen jälkeen jaksoja ei tapahdu. Syy tähän on taas raskaus tai viivästyminen munasarjojen epävakauden taustalla.

Normaalisti tule kuukausittain 2-5 päivän ajan, jos näin ei tapahdu, sinun täytyy käydä lääkärillä.

Kuukautiskierron selkeys - takuu siitä, että kaikki on kunnossa kehossa. Menstruation puuttuminen ajoissa tulee varoittaa potilasta. Jos ovulaatio viivästyy, kriittiset päivät alkavat hieman myöhemmin, koska luteaalivaihe on hieman pidempi.

Tämä tapahtuu luonnollisen progesteronin voimakkaan kasvun vuoksi. Heti kun kohdun limakalvo päivitetään, kuukausittain tulee. Muita poikkeavuuksia kuin raskautta ei pidä unohtaa. Ennen kuin aloitat, potilaan tulee kysyä gynekologilta, milloin kriittiset päivät alkavat, jotta et enää huolestuisi.

Mahdolliset syklin muutokset ottamisen jälkeen

Tapauksissa, joissa hoito valittiin väärin tai potilas päätti tehdä itsehoitoa, eri häiriöt ovat mahdollisia. Tämä voi olla kuukautisten puuttuminen, sen varhainen tai myöhäinen puhkeaminen, ja myös runsas, tuskallinen verenvuoto. Duphaston-hoidon aikana tapahtuu hormonaalisen tasapainon muutos, joten hoidon lopettamisen jälkeen elimistön on palaututtava.

Kuukausittain Duphaston-hoidon aikana voidaan rikkoa, jos potilaalla on vasta-aiheita tai jos valittiin väärä annos. Jos veren hyytyminen on heikko, munuaisten vajaatoiminta tai nuoruusikä, lääkettä ei pidä ottaa. Jotkut naiset rikkovat banaalisia sääntöjä, jotka aiheuttavat ongelmia. On tapauksia, joissa terveys on kunnossa, vain raskaaksi. Alla ymmärrämme kuukausittaisen duphastonin vai ei, ja mitä poikkeamia on mahdollista.

Kuukautisten puute ajoissa

Yleisin ongelma on kuukautisten viivästyminen Duphastonin jälkeen, siksi naiset ovat eniten huolissaan. Potilaan ja lääkärin on tärkeää selvittää syy tähän organismin käyttäytymiseen, koska lisähoidon valinta riippuu siitä. Joissakin tapauksissa kuukausittainen viive, joka johtuu raskauden alkamisesta tai pienestä kiinnityksestä. Yleensä kriittiset päivät tulevat viimeisenä keinona 10 päivän kuluessa. Älä huoli, koska huono emotionaalinen tila vain pahentaa tilannetta.

Jos Duphastonin jälkeen ei ole kuukautisia, ja testi on negatiivinen, on parempi, että nainen ilmestyy asiantuntijalle. Syy tähän voi olla tällaiset poikkeamat:

 • Hormoninen häiriö - tämä johtuu estrogeenitasojen laskusta;
 • Hormoneja tuottavien elinten työhön liittyvät ongelmat - kilpirauhasen, munasarjojen tai lisämunuaisen toiminta reagoivat eri tavalla kuin Duphaston-hoito. Joskus lääke aiheuttaa toimintahäiriöitä, joista ajanjakso ei käynnisty;
 • Myöhäinen ovulaatio - kun luonnollinen progesteroni nousee, limaa ei päivitetä ajoissa, ja syklin toinen vaihe alkaa hieman myöhemmin;

Syyt kuukautisten puuttumiseen ovat erilaiset, joten jos on viive, on parasta puhua gynekologisi kanssa.

Yleensä kurssin jälkeen Duphaston, kuukautiset saapuvat ajoissa, joten sinun ei pitäisi huolehtia etukäteen. Kaikki rikkomukset poistetaan helposti perusteellisen diagnoosin jälkeen. Mitä viivästymisen kanssa pitäisi tehdä, neuvoa lääkäriä, mielivaltainen "hoito" ei ole hyväksyttävää ilman estrogeeniprotesteronia tuottavien elinten hormoneja ja ultraääniä.

Kuukausittain etukäteen

On käynyt niin, että kuukausittain alkoi aikaisin. Tämän tekijät ovat:

 1. Väärin valittu varojen vastaanottamisaika - jos järjestelmä on rikki, kriittiset päivät tulevat aikaisemmin. Juo pillereitä syklin toisessa vaiheessa, epäjohdonmukaisuudet tai järjestelmän rikkomukset aiheuttavat varhaisia ​​aikoja.
 2. Lisääntymisjärjestelmän yksilöllinen hoito - oikea hoito, joskus verenvuoto. Menstruatiot voivat mennä aikaisemmin sivuvaikutuksen vuoksi.
 3. Riittämätön annos - tapauksissa, joissa progesteronin taso pysyi alhaisena hoidon päättymisen jälkeen, kuukautiset alkavat varmasti aikaisemmin. Vain toistuvan annoksen säätö auttaa.

Ennen hoidon aloittamista on tarpeen neuvotella lääkärin kanssa, koska itsehoito johtaa aina kielteisiin seurauksiin.

Runsaat ja tuskalliset jaksot

Lääkärit kiinnittävät aina huomiota raskaiden jaksojen johdonmukaisuuteen sekä potilaan tunteisiin. Kipu aiheuttaa ongelmia, mutta ilman muita oireita kivun ei pitäisi olla huolta, jos ne ovat siedettäviä. Tuskalliset jaksot Duphastonin jälkeen johtuvat useimmiten itse hoidon pelosta ja mahdollisista haittavaikutuksista. Lääkkeellä on muita sivuvaikutuksia, mutta niiden välillä ei ole kipua.

Duphastonin jälkeiset runsaat jaksot voidaan käynnistää kahdesta syystä:

 • Kehon haittavaikutukset, jotka ilmenevät veressä;
 • Odotetun tuloksen puuttuminen - tämä tapahtuu endometrioosin kanssa, joka vaatii toisen hoidon.

Heikot jaksot Duphastonin jälkeen esiintyvät usein. Keholla on oikeus käyttäytyä samalla tavalla, mutta eritteiden väheneminen esiintyy joskus maahanpääsyvälineiden taustalla. Tätä ei pitäisi sallia, koska ne aiheuttavat hormonaalista epätasapainoa. Implantaation verenvuotoa pidetään syynä niukkuuteen, kun kuukautisten sijasta tulee ruskea salaisuus. Joskus se johtuu raskaudesta, joten on parasta tehdä testi.

Milloin lääkäriin

Ei ole aina välttämätöntä juosta lääkärille, jotkut oireet pidetään normaaleina. Käy lääkärissä, jos kannattaa nähdä:

 1. Pitkät ajanjaksot, jotka häiritsevät yli 7 päivää ja joihin liittyy kipua, hyytymien esiintymistä.
 2. Huono terveys - päänsärky, ihottuma iholla, masennus.
 3. Salaa salaaminen vaihdevuosien aikana - tänä aikana sen ei pitäisi olla, joten häpeä kertoo ongelmista.
 4. Erittäin raskaat jaksot - yli viikon kestävä verenvuoto.
 5. Spotting aikana käsittely duphaston.

Huolimatta siitä, että lääke on käytännössä turvallinen, hallitsematon ja itsehoito on mahdotonta.

Arviot

Hei, propyl Duphaston, eikä kuukausittain. Viive on jo 19 päivää, lääkäri sanoo, että myöhäinen ovulaatio. Mielestäni olen raskaana, mutta testi on negatiivinen. Hoidon aikana oli joitakin haittavaikutuksia: päänsärky ja pahoinvointi. Tytöt, jotka tulivat tämän läpi, auttavat neuvoja.

Sinun täytyy nähdä toinen lääkäri. Juotan Duphastonin järjestelmän mukaan kolme kuukautta, ei ollut haittavaikutuksia. Ehkä sinulla on suvaitsemattomuus, on parempi tarkistaa.

Ja henkilökohtaisesti Duphaston ei auttanut minua, oli raskaana, määrättiin yksi tabletti. Eräänä päivänä myöhemmin ilmestyi verinen hirviö, annos nostettiin ja purkaus lisääntyi. Jo sairaalassa join 4 heistä ja hävisin melkein lapseni. Kuten sanottiin, suvaitsemattomuus. Päätin lukea arviot, lähes kaikilla on huolta, mutta ei löytänyt vakavia. Tämä on luultavasti henkilökohtainen reaktio huumeeseen.

Lääkkeen analogit

On olemassa useita keinoja, joiden toiminta on samanlainen kuin Duphaston, se on:

 • Utrozestan - gelatiinikapselit, jotka voidaan ottaa raskauden aikana. Paketin hinta on noin 500 ruplaa;
 • Prajisan - lääke valmistetaan kapseleina. 10 kappaleen hinta - 270 ruplaa;
 • Iprozhin - 15 kapselin pakkauksessa paketin hinta on noin 400 ruplaa.

Analogeja käytetään vain lääkärin kuulemisen jälkeen tai tapauksissa, joissa elimistö ei siedä Duphastonia.

Miksi Duphaston ei auttanut

Valitettavasti lääke ei ole ihmelääke kaikille patologioille. Hormonaalisen taustan rikkominen ja sen seurauksena epäsäännölliset kuukautiset tapahtuvat monista syistä. Vain lääkäri voi määrittää ne. Duphaston ei auta, kun annosta ja antotaajuutta rikotaan, on yksilöllinen suvaitsemattomuus, tai nainen on itse päättänyt, miten häntä kohdellaan. Lääkkeellä on haitallisia reaktioita, joten ennen kuin otat sen, on tarpeen käydä gynekologissa.

Miten Duphastonin jälkeiset jaksot ovat

Duphaston on määrätty, kun on kyse patologioista ja ongelmista, jotka liittyvät progesteronin riittämättömään synteesiin. Sen päätarkoitus on kuukautisten, ovulaation, endometriumin kerroksen normalisointi. Kuitenkin vastaanoton aikana esiintyy joskus virheitä:

 • Ei kuukausittain. Näitä tekijöitä ovat: raskaus, lääkkeen hallitsematon käyttö, alun perin virheellinen diagnoosi, äkillinen lääkkeen lopettaminen, muiden hormonitoimintaelinten häiriöt, myöhäinen ovulaatio.
 • Varhainen kuukautisten alkaminen. Syyt voivat olla: yksilöllinen reaktio lääkkeeseen, väärin laskettu lääkeannos, lääkärin suositteleman lääkehoidon rikkominen.
 • Kivulias ja raskas aika. Voi esiintyä sivureaktiona, koska kohdun limakalvon kudos on suuri. Vaikea kipu aiheuttaa kehon pääasiallisen taudin.

Peruuta lääkkeen ensimmäisen kuukauden aikana ei tarvita. Hakeudu lääkärin hoitoon, jos:

 • viive on yli 7 päivää ja raskaustesti on negatiivinen;
 • veren hyytymistä, teräviä kipuja, verenvuotoa kestää yli viikon;
 • oireita allergioista, usein päänsärkyä, heikkoutta, äkillisiä mielialan muutoksia;
 • vähäisellä purkauksella vaihdevuosien aikana;
 • keskisyklin verenvuoto;
 • raskauden aikana.

Lue lisää siitä, mitä kuukautisia Duphastonin jälkeen on normaalia ja jotka vaativat erityistä huomiota ja pääsyä lääkäriin.

Lue tämä artikkeli.

Käyttöaiheet lääkkeen käyttöön

Koska Duphaston on hormonaalinen lääke, sitä määrätään tapauksissa, joissa kuukautiskierron säännöllisyyteen liittyvät ongelmat liittyvät endokriinisen järjestelmän ongelmiin. Lääkkeen vaikuttava aine on didgesteroni, progesteronin synteettinen analogi, joka syntetisoidaan aktiivisesti naispuolisessa kehossa syklin toisessa vaiheessa.

Duphastonia määrätään tavallisesti naisille, joilla on munasarjojen toimintahäiriö, normalisoimaan ovulaation prosessia ja valmistamaan munasolun kiinnittämiseksi endometriumia. Näiden kehon prosessien kohdalla hormoni progesteroni, joka on pääasiassa tuotettu corpus luteum. Tämä väliaikainen endokriininen rauha muodostuu kypsän munan poistumispaikasta munanjohtimesta.

Progesteronin vaikutuksesta endometrium hieman sakeutuu, minkä seurauksena hedelmöittynyt muna voi helposti kiinnittyä siihen. Tällä tavoin valmistettu endometrium estää raskauden lopettamisen alkuvaiheessa.

Merkinnät nimittämisestä Duphaston ovat:

 • Endometrioosi, eli endometriumin patologinen lisääntyminen kohdun ulkopuolella - munasarjoissa, munanjohtimissa ja muissa sisäelimissä. Tämän taudin kehittyminen liittyy suoraan hormonaalisiin häiriöihin ja uhkaa naista, jolla on hedelmättömyyttä.
 • Raskauden ensimmäisinä viikkoina tapahtuu luteaalinen vajaatoiminta, eli korpusluutin toiminnan rikkominen, jonka seurauksena hedelmöitynyt muna ei voi kiinnittyä endometriumiin ja keskenmenoon.
 • Ilmoitettu premenstruaalinen oireyhtymä.
 • Dysmenorrea, kuukautiskierron säännöllisyyden heikkeneminen.
 • Häiriötön kohdun verenvuoto.

Oikean diagnoosin ja tarkan lääkkeen hoitotavan noudattamisen useimmissa tapauksissa hormonaalinen tasapaino palautuu täysin ja kuukautiskierto normalisoidaan.

Muutokset kuukautiskierrossa Duphaston-hoidon aikana

Huolimatta siitä, että lääkkeen vaikutus on tarkoitettu kuukautiskierron säätämiseen, naiset huomaavat joissakin tapauksissa kriittisten päivien alkamisajankohdan vaihtelua ja verenvuodon luonnetta tällä hetkellä. Tämä voi johtua eri tekijöistä.

Ei aikaa

Duphaston-hoidon aikana naisten yleisin valitus on kuukautisten puuttuminen ajoissa. Yleensä verenvuoto alkaa kolmesta päivästä viikkoon lääkkeen lopettamisen jälkeen, ja jos kuukautiset eivät ole alkaneet, ota yhteys lääkäriin, jotta voit määrittää syyn viivästymiseen.

Joskus verenvuodon puuttuminen odotetulla aikavälillä ulkoisten tekijöiden, kuten ilmastonmuutoksen, pitkien lentojen, emotionaalisen ylirasituksen, liiallisen fyysisen rasituksen vuoksi.

Tärkeimmät syyt kriittisten päivien viivästymiseen Duphastonin saamisen aikana ovat seuraavat:

 • Raskaus. Duphastonin ottamisen jälkeen hormonaalinen tasapaino voidaan palauttaa melko nopeasti, ja normaalilla progesteronin tasolla syklin luteaalisessa vaiheessa onnistunut raskaus on mahdollista.

Usein testit voivat näyttää negatiivisen tuloksen lyhyessä ajassa, joten ne on suoritettava useita kertoja ja vahvistettava onnistunut käsitys luovuttaa veri hCG: lle.

Vahvistetun raskauden aikana naisen tulisi jatkaa lääkkeen ottamista, koska se edistää raskauden normaalia kulkua ja estää sen keskeytymisen alkuvaiheessa.

 • Lääkkeen kontrolloimaton käyttö. Usein naiset, tietäen Duphastonin kyvystä vaikuttaa kriittisten päivien alkuun, juovat sitä siirtääkseen verenvuodon alkamisen esimerkiksi suunnitellulle matkalle mereen tai ennen joitakin tärkeitä tapahtumia. Koska kuukausittain lääkkeen ottamisen jälkeen tulee 3-4 päivää, voit laskea tarkasti, milloin verenvuotoa ei tapahdu.
 • Virhediagnoosi. Tämä tilanne voi ilmetä, kun epäsäännöllinen kuukautiskierto ja hedelmättömyys valitettavien naisten hormonaalista tilaa tutkitaan puutteellisesti. Duphaston on tarkoitettu käytettäväksi vain alhaisella progesteronitasolla syklin toisessa vaiheessa, jos potilaalla on muita endokriinisen järjestelmän ongelmia, lääke voi olla tehoton, mikä johtaa kuukautisten viivästymiseen.
Hormonit kuukautiskierron eri vaiheissa ovat normaaleja
 • Lääkkeen lopullinen vetäytyminen. Yleensä tämä on tyypillistä naisille, jotka ottavat lääkkeen ilman lääkärin määräämistä määräyksistä kuukautiskierron normalisoimiseksi. Kun 1–2 jaksossa kriittiset päivät alkavat ajoissa, he lopettavat Duphastonin juomisen uskoen, että kaikki ongelmat ratkaistaan. Keho ei kuitenkaan pysty selviytymään hormonaalisen tasapainon jyrkistä muutoksista, koska sopeutuminen vaatii annoksen asteittaista vähenemistä.

Suositellun hoito-ohjelman mukaan päivittäinen annos on pienennettävä nollaan useiden viikkojen tai kuukausien ajan, muuten kuukautiskierto häiriintyy ja kuukautiset viivästyvät.

 • Muiden endokriinisen järjestelmän elinten rikkomukset. Jos kilpirauhasen, lisämunuaisen ja muiden endokriinisten rauhasien hormonien synteesissä ilmenee ongelmia, ylimääräinen progesteronin annos voi aiheuttaa häiriöitä heidän työtään ja häiritä kuukautiskiertoa.
 • Myöhäinen ovulaatio. Jos kehossa tuotetaan riittävän suuri määrä progesteronia, synteettisen analogin lisäannos voi johtaa munan kypsymisen viivästymiseen follikkelissa. Progesteronipitoisuuden lisääntyminen veressä lisää myös luteaalivaiheen kestoa ja endometriumin päivitysprosessia, mikä johtaa kriittisten päivien viiveeseen yli viikon.

Menneisyyden viivästyminen Duphastonin saannin taustalla on syynä lääkärin pakolliseen vierailuun, koska tämä voi osoittaa, että hoito on tehoton ja vaatii lääkkeen vaihtoa tai tarkempaa diagnoosia.

Miksi huumeiden ottamisen jälkeen Duphaston ei ole kuukausittain, katso tästä videosta:

Varhainen aloitus

Toinen tyyppi poikkeama tavanomaisesta kuukautiskierrosta Duphastonin ottamisen jälkeen on kriittisten päivien ennenaikainen saapuminen. Tämä ilmiö voi johtua seuraavista tekijöistä:

 • Lisääntymisjärjestelmän yksilöllinen reaktio lääkkeeseen. Tässä tapauksessa kuukautisten alkuvaihe ei ole patologia, vaan vain pieni sivuvaikutus, joshan lääkkeen annostusta ja hoito-ohjelmaa ei rikota.
 • Väärin laskettu lääkeannos. Varhaiset kuukautiset voivat johtua Duphastonilla saadusta progesteronin kumulatiivisen määrän liian pienestä pitoisuudesta. Tässä tapauksessa lääkäri voi suositella lääkkeen päivittäisen annoksen nostamista, ja seuraavassa jaksossa kriittiset päivät alkavat ajoissa.
 • Lääkärin suositteleman lääkehoidon rikkominen. Hormonisen epätasapainon luonteesta riippuen Duphastonia voidaan suositella käytettäväksi kuukautiskierron eri vaiheissa, ja tästä riippuen määritetään kriittisten päivien arvioitu alkamispäivä. Jos nainen ei noudata määrättyä hoito-ohjelmaa, kuukautiset voivat alkaa odotettua aikaisemmin.

Kivulias ja raskas aika

Hormonaaliset lääkkeet, mukaan lukien Duphaston, vaikuttavat paitsi kuukautisten alkamisajanjaksoon myös sen purkautumisen luonteeseen. Yksi lääkkeen ottamisen sivuvaikutuksista on lisääntynyt verenvuoto kriittisinä päivinä, johon liittyy voimakasta kipua.

Päästöjen voimakkuuden lisääntyminen kuukautisten aikana Duphaston-annoksella johtuu sen vaikutuksesta endometriumin kasvuun. Kuukautiskierron loppuun mennessä kohdun on oltava valmis munasolun mahdolliseen kiinnitykseen. Progesteronin aktiivisella vaikutuksella endometrium muuttuu tiheämmäksi ja kasvaa, joten raskauden puuttuessa hylätyt kudokset kasvavat, mikä aiheuttaa lisääntynyttä verenvuotoa.

Tavallisesti progesteronia käytettäessä kuukautiset ovat runsaampia kuin normaalina aikoina.

Tämä prosessi lisää myös verenvuodon kestoa, joka liittyy myös suuren määrän hylättyyn endometriumin kudokseen kohdussa.

Tällaiset ilmiöt osoittavat kahta tekijää:

 • kehossa on yksilöllinen reaktio Duphastonin ottamiseen;
 • terapeuttista vaikutusta ei saavutettu, joten on tarpeen kehittää erilainen hoito-ohjelma ja käyttää muita lääkkeitä.

Toinen epämiellyttävä seuraus Duphastonin ottamisesta on vakava kipu kriittisinä päivinä. Tämä ilmiö ei kuitenkaan aina johdu hormonitasojen muutoksista, vaan pääasiallisesta sairaudesta, jolle lääke on määrätty.

Milloin soittaa lääkärille Duphastonin jälkeen

Kuukautisten viivästyminen tai alkaminen sekä pitkät ja tuskalliset kriittiset päivät eivät aina edellytä lääkkeen lopettamista, koska seuraavissa sykleissä keho voi sopeutua sen vaikutuksiin, ja kuukautiskierto sopeutuu.

Lääkärin etsiminen on välttämätöntä seuraavissa tapauksissa:

 • Kuukautisten alkamisen viivästyminen on yli seitsemän päivää, kun raskaustesti on negatiivinen ja veressä on normaali hCG-taso. Tämä edellytys edellyttää lisätutkimusta diagnoosin selvittämiseksi ja riittävän hoito-ohjelman kehittämiseksi.
 • Verenvuoto, joka kestää yli viikon, johon liittyy verihyytymien ja voimakkaan kivun alavaivassa esiintyminen. Tässä tapauksessa saatat tarvita reseptilääkkeitä verenvuodon lopettamiseksi ja veren hyytymisen lisäämiseksi.
 • Allerginen reaktio lääkkeelle, joka voi ilmentää ihon punoitusta ja kutinaa sekä sivuvaikutuksia terveydentilan heikkenemistä, mielialan muutoksia, päänsärkyä ja heikkoutta koskevien valitusten muodossa.
 • Kun otat lääkettä vaihdevuosien aikana, tiputusluonto saattaa olla niukasti purkautunut, mikä ei ole tyypillistä tavanomaiselle hoidolle tässä iässä. Tässä tapauksessa on välttämätöntä suorittaa tutkimus muiden lisääntymiselinten sairauksien esiintymisestä tai korvata Duphaston samankaltaisella lääkkeellä.
 • Verenvuoto kuukautiskierron keskellä.
 • Vahvistettu raskaus. Tässä tilassa et voi peruuttaa vastaanottoa Duphaston, koska se voi johtaa keskenmenoon. Lääkärin on päätettävä, pitäisikö potilaan jatkaa juomista synnytyksen aikana tai hitaasti pienentää annosta potilaan kehon tilan objektiivisen arvioinnin perusteella.

Ja tässä on enemmän tietoa huumeiden Duphastonin käytöstä kuukautisten viiveellä.

Duphastonilla on tietty määrä vasta-aiheita. Sitä ei määrätä naisille, joilla on maksasairaus, hormonikorvaisten kasvainten ja useiden muiden patologioiden läsnä ollessa. Kuten mikä tahansa muu vastaava lääke, se on otettava tiukasti suositellun annoksen mukaisesti, jotta hormonitasapainoa ei häiritsisi ja vain hoitavan lääkärin suositusten mukaisesti. Itsehoitoa ei sallita.

Hyödyllinen video

Tietoja siitä, miksi kuukausittain katoaa, katso tästä videosta:

Duphastonia määrätään kuukautisten viivästymiseen vain lääkärin toimesta. Loppujen lopuksi vain hän voi tarkasti määrittää annoksen, poimia sen ongelman mukaisesti. Itsensä ottaminen voi häiritä hormoneja.

Joskus pitkä aika muuttuu melko yleiseksi ja normaaliksi (abortin, perinnöllisyyden jälkeen). Jos ne ovat yli 7 päivää, ja niillä on voimakasta kipua ja punaisia ​​hyytymiä, tämä on syy mennä lääkäriin. On erittäin epätoivottavaa hoitaa hoitoa itsenäisesti.

Joskus voi olla kuukautisia ilman ovulaatiota. Lääkärit kutsuvat tätä anovulatorista kuukautiskiertoa. Jos tämä tapahtui kerran tai kahdesti vuodessa, sinun ei pitäisi paniikkia. Mutta jos kuukautiset verenvuoto tulee ilman ovulaatiota raskauden suunnittelussa, tämä on syytä käydä lääkärillä.

Naisilla, joilla on tiettyjä sairauksia, esiintyy hyperprolaktinemiaa. Usein syyt ovat hormonaalisia epäonnistumisia. Oireet - maidon eritys, maitorauhasen turvotus. Voi olla idiopaattinen, toiminnallinen, ensisijainen ja toissijainen. Tärkeimmät hoitomenetelmät voidaan valita vain lääkäri.

Miten Duphaston vaikuttaa kuukautisten säännöllisyyteen

Lääke Duphaston ja kuukautiset ovat suoraan toisiinsa yhteydessä, koska lääke sisältää koostumuksessaan hormonaalisen komponentin, joka vaikuttaa kuukautisiin. Kuinka säännöllisesti kuukautiset saapuvat antaa mahdollisuuden arvioida naisten terveyttä ja lisääntymisjärjestelmän tilaa.

Menstruaalisen verenvuodon systemaattinen alkaminen ja naisten sukupuolihormonien tuotanto riittävässä määrin helpottavat lapsen syntymistä ja kestävät sen. Mutta vaikka pienimmätkin poikkeamat normistosta, tällä alalla voi olla vakavia ongelmia.

Kuukausittain Duphastonin jälkeen alkaa hyvin usein yhden keskimääräisen jakson jälkeen eli 28 päivän kuluttua. Kuukautisen verenvuodon puuttumista viikolla pidetään normaalina eikä sitä tarvitse säätää, ja kaiken tämän luvun yläpuolella on suora syy mennä gynekologiin.

Kuukautiskierron kestoon voivat vaikuttaa erilaiset ympäristöolosuhteet: huono ruokavalio, muuttuvat sääolosuhteet, aiempi stressi, unihäiriöt ja väärä lepotila. Kun käydään lääkärille, on välttämätöntä muistaa tämä ja ilmoittaa hänelle, että hän voi arvioida kliinisen kuvan mahdollisimman oikein ja määrätä asianmukaisen hoidon.

Järjestelmän vastaanotto Duphaston kutsua kuukautisia

Ensinnäkin on välttämätöntä vahvistaa hormonikorvausten rikkominen naispuolisessa kehossa, jonka jälkeen lääkäri nimittää Duphastonin korjaamaan tämän tilan. Lääkkeen koostumus sisältää tällaisen aktiivisen aineosan didrogestronina - sillä on samanlainen rakenne kuin luonnollisen progesteronin molekyylirakenteessa.

Huolimatta monista samanlaisista tuotteista lääkemarkkinoilla Duphaston ei kuulu testosteronijohdannaisten luokkaan. Tästä seuraa, että jos juodat tabletin muotoa tietyn ajan, ei ole mitään negatiivisia reaktioita, jotka liittyvät mieshormonien ottamiseen: liiallinen sebumin tuotanto, lisääntynyt hiusten kasvu ja muutokset karvatupen rakenteessa, kun se tulee karkeammaksi ja kovemmaksi.

Tämän lääkkeen tärkeimmät edut sisältävät lähes täydellisen sivuvaikutusten puuttumisen, vaikka niiden laajasta luettelosta huolimatta ne esiintyvät hyvin harvoin. Lääkeaine ei ole riippuvuutta aiheuttava ja naispuolisen laitoksen hyvin siedetty, sillä on vähimmäismäärä vasta-aiheita.

Kuukausittain Duphaston-hoidon aikana alkaa vain, jos syy niiden puuttumiseen oli riittävä määrä progesteronia kehossa.

Monet reilun sukupuolen edustajat ovat huolissaan siitä, kuinka kauan on tarpeen käyttää Duphastonia, jotta kuukautiset alkavat. Mutta ei ole suositeltavaa ottaa sitä itse - vain tiukasti lääkärin määräyksen mukaan, koska lääke kuuluu hormonaalisten lääkkeiden ryhmään. Ainoastaan ​​osallistuva gynekologi vastaa kysymykseen kurssin kestosta.

On olemassa useita lääkehoitoja, joita käytetään kuukautiskierron puuttuessa:

 • 1 tabletti kahdesti vuorokaudessa kuukautiskierron 11. päivästä 25 päivään;
 • 1 tabletti kahdesti päivässä kuukautiskierron 14. päivästä 25 päivään.

Lääkkeen antamisen ja annostelun kesto määräytyy vain hoitavan lääkärin toimesta, koska jokaisella naisella on oma progesteronitaso ja kuukautisten yksilöllinen kesto sekä sykli.

Menstruation saapuminen vastaanoton jälkeen Duphaston

Vielä yksi tärkeä hetki Duphastonin ottavalle naiselle on ymmärtää, millä päivänä kuukausittain alkavat jaksot alkavat ja kuinka kauan ne kulkevat. Jos naisella on säännöllinen sykli, sitten 28. päivänä amenorrea tulisi hävitä ja kuukautisten verenvuoto tulee saavuttaa, toisin sanoen 2. - 4. päivänä lääkityksen lopettamisen jälkeen. Mutta koska jokainen organismi on järjestetty eri tavalla, niin kaikki naiset odottavat päivien määrä on erilainen.

Joillekin kuukautiset alkavat aikaisemmin kuin odotettu aika, mutta tämä on normin muunnos eli kehon ensisijainen vaste hormonaalisen lääkkeen käyttöön. Mutta jos tämä tilanne toistuu, ehkä lääkäri valitsi väärän hoito-ohjelman tai lääkeannoksen.

Duphastonin aiheuttamien kuukautisten myötä raskaan verenvuodon kehittyminen on hyväksyttävää - sitä ei pitäisi pelätä, koska tämä on kehon normaali reaktio. Pieni määrä ruskeaa purkausta pidetään myös normina, joka on ominaista hoidon alkuvaiheille.

On olemassa erillinen kategoria naisia, jotka harjoittavat itsehoitoa, ja sitten he ovat hämmästyneitä: ”Minä juon Duphastonia, ja kuukautiskierroni eivät koskaan menneet!”. Kaikki lääkkeet, jotka sisältävät hormonaalista komponenttia niiden koostumuksessa, eivät ole tarkoitettu itsenäiseen käyttöön, koska tällainen ajattelematon toiminta voi johtaa vakaviin ja peruuttamattomiin seurauksiin.

Jos kuukausittain vastaanoton aikana Duphaston ei tullut, se antaa syyn naisen ajatella mahdollisesta raskaudesta, ja sen vuoksi on tarpeen tehdä testi sen määrittämiseksi.

Ei kuukausittain Duphastonin juomisen jälkeen

Joillakin reilun sukupuolen edustajilla ei ole kuukautisia Duphastonin jälkeen, mikä tekee ajattelemisen aiotusta raskaudesta. On tarpeen vahvistaa tai kieltää tämä seikka, jotta voidaan määrittää jatkokäsittelytapoja. Lääkäri päättää, jatketaanko pillereitä kuukautisten aiheuttamiseen tai lääkkeen peruuttamiseen.

Jos Duphaston peruutettiin ja kuukautisia ei ole, niin tämä on syy ajatella vakavampia muutoksia naisen kehossa kuin progesteronin puute. Yleensä tilanne, jossa kuukautiset eivät tulleet Duphastonin ottamisen jälkeen, johtuvat lisämunuaisen tai aivolisäkkeen rikkomisesta. Tällöin tarvitaan perusteellisempaa tutkimusta.

Kun lääkäri vastaanottaa, nainen antaa yksityiskohtaisen selvityksen kaikista hänen oireistaan ​​ja valituksistaan, kertoo kuinka monta päivää hänellä ei ole kohdun verenvuotoa ja onko hän saanut Duphastonia kuukautisten aikana. Tämän jälkeen lääkäri antaa suuntaa lisämunuaisten ja munasarjojen ultraäänitutkimukselle sekä määrittelee kehossa olevien hormonien määrän, ja vasta sitten on mahdollista selvittää, miksi hän ei aloittanut kuukautisia.

Päähormoni, jonka määrä on määrittää, on progesteroni. Tutkimus sen tilavuudesta elimistössä on suoritettava kuukautiskierron 21-23 päivässä. Lisäksi kuukautisten puuttuessa lääkkeen ottamisen jälkeen on määritettävä peruslämpötilan taso, joka vahvistaa ovulaation puuttumisen tai läsnäolon.

Väitti, että Duphastonia voidaan käyttää varmistamaan, että kuukautiset eivät tule niin pitkään kuin mahdollista. Jos otat tämän lääkkeen tähän tarkoitukseen, se voi aiheuttaa häiriöitä hormonitoiminnassa.

Kaikesta edellä esitetystä voidaan päätellä, että jos lääkkeen ottamisen jälkeen kuukautiset eivät tule, nainen on joko raskaana tai sillä on vakavampia poikkeavuuksia, joita tulisi hoitaa muilla menetelmillä ja lääkkeillä.

Missä päivänä duphastonin peruuttamisen jälkeen sinulla on kuukausittaisia ​​jaksoja?

Hei kaikki! Minulla on jälleen jotain käsittämätöntä, tänään on 8. päivä, kun peruutin duphastonin, odotin huhtikuun 2-3 päivää, mutta he eivät ole vielä siellä. Kun viimeksi soitin kuukaudelle. duff, koska viive oli 3 viikkoa a b. ei ole vahvistettu, ja kuukauden lopettamisen jälkeen. alkoi 3. päivänä. Rintakehäni on ollut hirveän kipeä koko viikon ajan, kuten tällainen ochschyenie, jonka koko on kasvanut, se kestää yleensä päivän tai kaksi ennen kuukausi. ja näin ei aina ole. Testit tekivät, ei ole selvää nauhaa, mutta näen haamun.

Tytöt, sinä päivänä sinä päivänä, jona peruutus tapahtui? Kuka peruutuksen jälkeen osoittautui B: ksi ja onnistui pelastamaan sen, ja millä päivänä testikoosi loppui?

Lääkkeen Duphaston lopettamisen jälkeen ei ole kuukautisia: millä päivänä he tulevat, miksi he voivat viipyä ja mitä tehdä?

Ensimmäinen merkki naisten lisääntymisfunktion sammumisesta on kuukautiskierron rikkominen ja kuukautisten usein viivästyminen. Miksi näin tapahtuu, kuinka kauan viive kestää ja mitkä lääkkeet auttavat palauttamaan hormonitasapainon? Nämä kysymykset kiinnostavat monia naisia ​​yli neljäkymmentä vuotta.

Duphaston: kuvaus ja toiminta

Duphaston on synteettisten hormonaalisten lääkkeiden uusi sukupolvi. Lääke sisältää ainetta, joka on ominaisuuksiltaan samanlainen kuin progesteronin hormoni, jota naiset tuottavat pareittain sukupuolirauhaset. Sen tarve syntyy, kun kehoa valmistellaan suunnittelulle ja tavanomaiselle raskauskierrokselle.

Synteettisen alkuperän aktiivisen aineen kemiallinen rakenne vastaa luonnollisen hormonin rakennetta. Didrogesteroni vaikuttaa suoraan kohdun limakalvokerrokseen, mikä eliminoi useimpien muille synteettisille analogeille ominaisia ​​sivuvaikutuksia. Se ei näytä termogeenistä, androgeenistä, glukokortikoidi-, anabolisia tai estrogeenisiä vaikutuksia.

Käyttöohjeiden mukaan Duphaston määritti osana kompleksista hoitoa vaihdevuosien aikana. Didrogesteronilla, kuten luonnollisilla estrogeeneillä, on positiivinen vaikutus lipidien metaboliaan, mutta se ei vaikuta veren hyytymiseen. Sen käyttö raskauden suunnittelun aikana ei vahingoita maksan ja aineenvaihduntaa.

Kun pilleri on otettu, didrogesteroni imeytyy ruoansulatuskanavaan. Pääsy kohdun verenkiertoon, se vaikuttaa valikoivasti endometriumin patologisiin alueisiin. Tämä estää pahanlaatuisten kasvainten kehittymisen. Koska lääkkeellä ei ole ehkäisymenetelmää, sitä ei määrätä vain kuukautisten viivästymisiksi premenopausin aikana, vaan myös raskauden onnistuneeseen suunnitteluun ja säilyttämiseen hoidon aikana.

Käyttöaiheet

Useimmissa tapauksissa lääke on tarkoitettu yli 40-vuotiaille naisille, joilla on säännöllisiä kuukautisia, jotka liittyvät vaihdevuosien alkamiseen. Duphaston amenorreaa auttaa normalisoimaan kuukautiskierron. Kun munasarjojen hoito on suoritettu, muna kypsyy täysimittaisesti, mikä ovulaation aikana tulee ulos follikkelista.

Lääkettä suositellaan myös naisille seuraavien patologioiden diagnosoinnissa:

 • hedelmättömyys, joka johtuu luteaalivaiheen puutteesta;
 • endometrioosi;
 • spontaanin abortin uhka;
 • tuskalliset jaksot;
 • epäsäännöllinen naisten sykli;
 • kohdun verenvuoto, joka johtuu munasarjojen toimintahäiriöstä ja hormonaalisesta epätasapainosta.

Duphastonin jälkeen endometriumin kudos sakeutuu, mikä edistää kuukautisten esiintymistä. Jos endometrium kasvaa liian voimakkaasti Duphastonin ottamisen jälkeen amenorrhean kanssa, nainen voi aloittaa verenvuodon kahden kuukautiskierron välillä.

Jos aika ei käynnisty, ja emättimestä vapautuu ruskeaa limaa, se voi olla implantin verenvuoto. Hoito lääkkeen kanssa olisi tässä tapauksessa keskeytettävä. Voit jatkaa vastaanottoa vasta, kun raskaustesti on negatiivinen.

On huomattava, että tämä lääke on tehokas vain silloin, kun viive johtuu progesteronin puutteesta. Jos muita syitä koskevia määräyksiä ei ole, hoito on suoritettava muulla tavalla.

Miten kuukautiskierto muuttuu lääkkeen poiston jälkeen?

Duphastonin peruuttamisen jälkeen muutos purkaa. Koska lääkkeellä on vaikutusta hormoneihin, kuukautiset lisääntyvät. Toisen vaiheen aikana lääkkeen vaikuttava aineosa aiheuttaa endometriumin sakeutumista, joten purkauksen määrä kasvaa merkittävästi. Runsas kuukautiset Duphastonin ottamisen jälkeen eivät saisi aiheuttaa huolta, koska ne eivät liity patologisten prosessien kehittymiseen.

Joillakin naisilla, joilla on kuukautiskierron aikana erittynyt verenvuoto, on suuri määrä suuria hyytymiä ja kuukautisten kesto kasvaa merkittävästi. Tällaiset muutokset voivat aiheuttaa lääkkeen seuraavissa tapauksissa:

 • kohdun verenvuoto on tablettien sivuvaikutus;
 • huume oli tehoton.

Joissakin tapauksissa kuukausittain Duphastonin peruuttamisen jälkeen tulee hyvin vähän. Tämä on kehon normaali reaktio synteettisen hormonin vaikutukseen. Päästöjen voimakkuuden tulisi palautua normaaliksi muutaman kuukauden kuluttua.

Syynä kuukautiskierron määrän vähenemiseen amenorreasta voi olla huumeiden ohittaminen. Tällä tavoin keho reagoi progesteronin puutteeseen.

Milloin kuukautiset yleensä alkavat?

Koska kuukautiskierron ensimmäisessä vaiheessa lisääntymisjärjestelmän toiminta riippuu estrogeenistä, lääkkeen ottamisen pitäisi alkaa ovulaation jälkeen. Toisessa vaiheessa kehon tarvitsee tietty määrä progesteronia, joka edistää munan kiinnittymistä kohdun seinään hedelmöityksen aikana. Jos raskaustesti on negatiivinen, se riippuu tästä hormonista, kun kuukautiset menevät.

Progesteronin puutetta vaihdevuosien aikana kompensoi synteettinen didrogesteroni. Tätä tarkoitusta varten hormonaalinen lääke otetaan 10 päivän kuluessa.

Missä päivässä hoidon tulee kestää kuukautiset? Lisääntymisikästä kuukautiset tulevat progesteronitason alentamisen jälkeen. Samanlainen tilanne havaitaan hormonaalisten lääkkeiden kulun lopussa.

Saattaa olla, että kuukausittain tulee 7-9 päivää. Joskus se tapahtuu lääkkeen peruuttamispäivänä. Joskus kuukautiskiertoa ei palauteta lainkaan - synteettisillä hormoneilla hoidon jälkeen ei ole päästöjä.

Syyt kuukausittaisen puuttumisen aikaansaamiseen

Koska Duphaston on hormonaalinen lääke, se tulisi ottaa vain lääkärin määräämien ohjeiden mukaisesti. Jos nainen on ottanut pilleriä, rikkomalla annos- tai hoito-ohjelman, hänen ajanjaksonsa ei ehkä mene ajoissa. Kun huumeiden ottamisen jälkeen pitkään ei ole kuukautisia, on välttämätöntä kuulla lääkäriä. Viivästymisen syy voi olla raskaus.

Organisaation fysiologisista ominaisuuksista riippuen lääkkeen vaikuttava aineosa voi vaihdella merkittävästi naisten välillä. Joissakin tapauksissa aineen virheellinen käyttö viivästyttää kuukautisten alkamista, kun taas toisissa päinvastoin se aiheuttaa verenvuotoa ennen määräaikaa. Jos kuukautiset tulivat ensin odotettua aikaisemmin, naisen tulisi neuvotella asiantuntijan kanssa.

Mahdollisia poikkeamia normistosta, mukaan lukien ruskean eritteiden esiintyminen, jotka eivät liity sääntöihin, pidetään kehon sallituna vasteena synteettisen hormonin vaikutukselle lääkkeen ottamisen ensimmäisinä päivinä. Terävät progesteronitasojen muutokset voivat vaikuttaa naisten terveyteen eri tavoin. Epätyypillisten oireiden tulisi kuitenkin hävitä kurssin loppuun mennessä. Jos ovulaation aikana ei tapahtunut, kuukausittainen alkamisaika alkaa ajoissa.

Milloin kannattaa tutustua lääkäriin?

Ennen kuin aloitat lääkkeen ottamisen, sinun tulee neuvotella lääkärisi kanssa, joka kertoo sinulle mahdollisista lääkkeen sivuvaikutuksista, joita pidetään normina ja jotka eivät ole syytä peruuttaa hoitoa. Syy lääketieteellisen avun pyytämiseen hoidon aikana voi olla seuraavat oireet:

 • runsas kivulias säätö, jossa on paljon hyytymiä, jotka kestävät yli viikon;
 • yleisen hyvinvoinnin paheneminen, johon liittyy päänsärkyä, masennusta tai ihon ihottumaa;
 • ruskean sävyn tunkeutuvan emätin erittymisen ilmaantuminen;
 • purkautuminen veren kanssa hormonaalisten pillereiden takia.

Duphastonin analogit

Lääkevalmisteilla on useita lääkkeitä, joilla on samanlainen vaikutus kuin Duphastonilla. Lääkäri voi määrätä ne palauttamaan naisen kuukautiskierron vaihdevuosien aikana, jos Duphaston-hoidon aikana on esiintynyt odottamattomia reaktioita. Itse asiassa tätä ei voida tehdä, koska jokaisella on vasta-aiheita.

Synteettiset hormonaaliset lääkkeet, jotka kompensoivat corpus luteumissa tuotettua progesteronin puutetta, ovat:

 • Utrozhestan, jonka vaikuttava aine on synteettinen progesteroni. Vaikuttava kuukautisten epäsäännöllisyyksiin vaihdevuosien, premenstruaalisen oireyhtymän, hedelmättömyyden, keskenmenon uhkaamisen aikana. Sitä määrätään varoen naisille maksan, sydän- ja verisuonijärjestelmän, diabeteksen, keuhkoputkia, epilepsiaa koskevien patologioiden läsnä ollessa. Vasta-aiheina ovat yksilöllinen suvaitsemattomuus, tromboemboliset häiriöt, pahanlaatuiset kasvaimet.
 • Iprozhin nimittää gynekologit, joilla ei ole riittävästi progesteronia tuotannossa. Lääkettä voidaan käyttää suun kautta ja suonensisäisesti. Ensimmäisessä tapauksessa se on tehokas mastopatiassa, amenorrheassa ja premenstruaalisessa oireyhtymässä. Toista käyttötapaa käytetään hormonaalisen tasapainon palauttamiseen ennenaikaisen vaihdevuodetuksen, hedelmättömyyden, endometrioosin, keskenmenon uhkaamisen yhteydessä.
 • Prajisanilla on terapeuttinen vaikutus progesteronin puutteeseen liittyviin häiriöihin. Valmistaja on valmistanut kapseleina ja geelinä. Asiantuntijoiden on suositeltavaa saada fibrosystinen mastopatia, premenopaus, ennenaikainen vaihdevuodet, sekundaarinen amenorrea, vajaatoiminnallinen verenvuoto, hormonikorvaushoito.

Duphaston, joka päivä tulee kuukausittain

En voi odottaa ensimmäistä jaksoa medabortin jälkeen. Duphastonille annettiin juoda 10 päivää, peruutuksesta odottamaan kuukautisia. Nyt se on viides päivä peruutuksen jälkeen, mutta kuukausittaisia ​​jaksoja ei ole ja ei. Aiemmin duphastonin peruuttamisen jälkeen tuli päivä 3. Voiko kukaan törmätä?

Lääkäri sanoi juoda duphastonia ennen kuukautisten alkamista, kasvain oli, minulla oli matala progesteroni, hän sanoi, että se alkaa vielä, jos se olisi, tänään on 15. päivä, jolloin mikään ei käynnisty ja ei tahraa.. testit ovat puhtaita, raskautta ei ole. viimeisin sykli näki uroshestaania ja se tuli kuukausittain 10-14 tabletilla. Voiko duphaston vahvempi?

Nimitettiin juoda duphaston soittaa 10 kuukautta kuukaudessa, sitten ensimmäisenä päivänä kuukauden aloittaa juominen zhanin. Joten tänään on 9. päivä douchastonin hallinnosta, ja illalla huomasin, että alusvaatteet purkautuvat, kuten ymmärrän, kuukausittaiset jaksot tulevat. Onko duphaston juominen? Miksi he olivat tulleet aikaisemmin? Ja en voi laskea tätä päivää kuukautisten ensimmäisenä päivänä ja alkaa juoda zhaninia, koska sitä on vaikea kutsua kuukausittain. Yleensä täysin sekava eikä tiedä mitä tehdä.

Tytöt neuvoo! Sykli on epäsäännöllinen 35 päivästä äärettömyyteen, ja kolme sykliä tuli joka kuukausi 47: n jälkeen, 44 päivää, mitä (ennen tätä usein näkyi Duphaston), ja täällä taas 43 päivää ja hiljaisuus edes ei merkkejä. Minun täytyy ottaa hormoneja syklin 3. päivänä, mutta ei ole aikoja... En tiedä mitä tehdä odottamaan aikojani tai soita Duphastoniin.

Tytöt nimittivät duphastonin soittamaan kuukausittain kuukausittain 2. huhtikuuta. Viimeinen tabletti 17. toukokuuta oli, vatsa vetää, se on tahriintunut hieman, mutta kuukautisia ei ole, yleensä ne tulivat päivänä 3. Mitä tehdä? Pitäisikö minun mennä lääkäriin uudelleen tai odota maanantaihin asti?

Tytöillä voi olla viivytystä djufastonin taustalla. Hyväksyn 3 kuukauden duphastonin. Tässä kuussa päätettiin ottaa loppuun. Eli ennen kuin ne tulevat kuukausittain. Koska suunnittelemme vauvaa 1,5 vuotta. Ja kun lopetan duphastonin juomisen, päivänä 2 he tulevat kuukausittain. Täällä pelkään kutsua heitä uudelleen, kun olen lopettanut pillereiden juomisen. Haluamme paljon Lyalkaa. Viime aikoina oli operaatio, laparoskopia. Kaikki on hyvin, mitään syitä ei löytynyt, putket ovat hyväksyttäviä. Tässä on viidentenä päivänä viive. Eilen.

Kerro minulle tytöille, että tässä kuussa ei ollut ovulaatiota, juon duphastonia 16-25 päivään, tavallisesti kuukautiset 3-5 päivän ajan, kun peruutus tapahtui (tänään on 6 päivää, mutta ne eivät ole).

Tytöt, hei kaikki! Olen läpäissyt Japanin pöytäkirjan 1. jakson. piston jälkeen hän otti 10 päivää duphastonia. Tänään on viides päivä duphastonin peruuttamisen jälkeen. Kun kuukautiset tulevat yleensä duphastonin jälkeen? Paniikkia, äkkiä he eivät tule. Klost, koska sillä on erityinen vaikutus eedometriaan. Odotan kuukautisia, syklin toinen päivä, toinen stimulaatio klostilbegiitillä alkaa.

Tytöt keräsivät Ecoiin, mutta eivät tulleet kuukautisten aikana. Lääkäri määräsi duphastonin kutsumaan. Saw 10 päivää. Tänään on toinen päivä peruutuksen jälkeen. Milloin odottaa heitä. Kuka tuli joka päivä?

Hyvä päivä! Oli hormonaalinen vika. Kuukausittainen duphaston. Kuukausittain tuli ja tässä on kysymys: milloin odottaa seuraavaa? Aikataulu koska outta. Duphastonin jälkeen ne tulevat samaan aikaan kuin ennen tai viiveellä? Kuka se oli?

Ensimmäinen stimulaatio oli klostilbegit, sitten hcch 3000: n injektio joi dufastonia päivältä 16 2 viikkoa. Mutta 25 d. ilman duphastonin viimeistelyä. Kuka se oli? Ennen tätä peruutuspäivänä 3 saapui kriittiset päivät aina. Nyt aloitan 2 stimulaatiota.

Hyvä päivä !! tytöt tällainen kysymys? Kenellä oli follikkeli- tai corpus luteum -tsysta? Kuulin, että ne voivat johtaa kuukautisten viivästymiseen.. Ja jos otat urozhestania tai dufastonia, niin peruutuksen, liian suurten viiveiden tai ajoissa? Aloin ottaa urozhestaania 16. kierrosta ja tukahdutin ovulaation, toiminnallinen kysta ilmestyi. jo toisena päivänä peruutuksen jälkeen on urozhestana, mutta hiljaisuus.. Olen todella odottanut heitä selvittämään, jättääkö hän vai ei.. Dufastonessa, ilman kysta, kuukautiset tulivat kolmanneksi päiväksi.

Hei tytöt. Tämä O-jakson tilanne ei ollut 2-kystat (follikkelit eivät räjähtäneet). Tänään on 4. päivä duphastonin peruutuksesta, eikä kuukausittaisia ​​(kun he odottavat? Tavallisesti he saapuvat toisena päivänä duphastonin peruutuksen jälkeen. Olen vain huolissani siitä. Jätämme sunnuntaina, joten en halua kouluttaa heitä)

Tervehdys! Nykyään 33 ds kuukautisten jälkeen vertailukierrossa. Aikaisemmin tällaisia ​​viiveitä ei ollut. Huomasin, että Laparoscopyn (vuosi sitten) jälkeen Novinet näki lääkärin määräyksen mukaan (kevääseen saakka), peruutuksen jälkeen sykli epävakaaksi, mutta ei kuitenkaan saavuttanut 33 päivää. Enintään 30 päivää tuli kuukausittain, joten 27-28 päivää. Kerro minulle, rakkaat ystävät, mitä minun pitäisi tehdä? Luin paljon arvosteluja, kuukausittainen palautus dufoston, miten voin ottaa dufastonia? Olen sairas kurkkukipu nyt, juon antibioottia, yskäsiirappia. Tänään tunnen metallisen maun.

Hyväksyn Duphastonin 16. ja 25. päivän välisenä aikana, ja kuukausittaiset jaksot tulevat yleensä minulle 27 d. Kerro minulle, kuka tietää, onko ST osoittautunut, niin kuukausittaiset jaksot eivät tule.

Duphastonin peruuntumisen jälkeen tytöt tulivat aina minulle 3. päivänä, ja tänään, seitsemäntenä päivänä peruutuksen jälkeen, ei ole vielä jaksoja, positiivisempia testejä, ja sitten ne ovat negatiivisia.

Lyhyesti sanottuna tytöt, en juonut tässä kuussa Duphastonia, aluksi halusin todella nähdä, mikä minun luonnollinen kierros olisi ilman hormonaalista tukea, koska Vastaanottopäivänä tuli kolmas päivä, toiseksi aviomies oli työmatkalla, B: n mahdollisuudet ovat harvat. Joten kuukausittaiset eivät koskaan tule, viidennen päivän viive on jo alkanut, testit ovat negatiivisia, eikä ole edes vihjettä M. Onko kukaan ollut tästä? Ilmoitin G: lle vain perjantaina. Tytöt, mikä oli luonnollinen kierros Duphastonin jälkeen? Voisi.

Tytöt kerro minulle. En voi tulla raskaaksi pitkään, eikä minulla ole säännöllistä sykliä. Lääkäri määritteli lopulta "duphastonin" juoda 16 - 25 päivässä sykliä, ja määrin ensimmäisen pilleripakkauksen, kun näin ultraäänellä, että ovulaatio oli tapahtunut. Nyt sinun täytyy juoda pillereitä 3mes. ja yritä)) En tiedä. Luin, että kuukausittain tulevat kolmatta päivää peruutuksen jälkeen, ja jos B. tulee, he jatkavat juomista "duphastonia" B: n ylläpitämiseksi, niin miten voin tietää B.: n, jos minun ei tarvitse odottaa 3 päivän viivettä.

Kolmannella Duphastonin ottamispäivänä huomasin kaikki PMS: n merkit, jotka olivat alkaneet. Minulla on yleensä kaksi viikkoa ennen kuukautisia. Tämä on niin kauhea tila, jossa tavalliset asiat, joita et kiinnitä normaalissa tilassa, koskettavat hyvin syvästi ja näyttävät olevan joitakin pelottavia ongelmia. Se on kuin ihon repiminen pois, ja jokainen ilman ympärilläsi oleva liike on kuin hiekkapaperi. Kun minulla oli sykli puolitoista kuukautta, nautin tavallisesta tilastani lähes kuukauden ajan, kun kaikki oli valmis.

Hyvää iltaa, tytöt! Tarvitsen neuvosi. Olen uusi täällä. Kaikki eivät uskaltaneet kirjoittaa. Mutta ilmeisesti tunti on tullut. Oma G määritti minulle seuraavan hoito-ohjelman. Djufaston 10 päivää (5. Estrozhelin kanssa), sen jälkeen peruuntumisen jälkeen jatka Estrogelin leviämistä. Duphastonin paluu päivästä 16 - 25. Joten kirjaimellisesti sunnuntaina lopetin lääkkeen ottamisen. Ja tänään alkoi jonkinlainen ruskehtava isku. Otin yhteyttä G: hen ja hän sanoi, että jos M ei aloita, lahjoita veri hCG: lle. P.S: Mutta

Tytöt, neuvoa kuka tietää. Suunnittelemme toisen raskauden. Ensimmäisessä raskaudessa oli käsittämätön sykli, ovulaation ongelmat, injektiot, vitamiinit, jopa dyufastoni joivat yhden syklin ja saivat raskauden samassa jaksossa, joka lopulta auttoi ja ei ymmärtänyt. Hän ei heti tutustunut raskauteen, hän luopui duphastonista ja odotti kuukautisia useita päiviä, mutta he eivät tulleet. Nyt minulla on 30–40 päivän sykli. Mielestäni ovulaatio on ja tulee päivänä 20. Päivänä 21 progesteroni antoi tuloksen 4,5. Jos lasket.

Gynekologi nimitti minut kutsumaan kuukautiset (luovuttamaan veren hormoneille) näitä lääkkeitä (juomaan 10 päivää ja odottamaan vielä kymmenen, että kuukautiset tulivat). Hän sanoi, että mieluiten käytän utrozhestan-emättimen pillereitä. Minun ja niin edistyneiden hormonien taustalla paino kasvaa kuin hiiva. Aikaisemmin minulle annettiin Norkolut tähän tarkoitukseen sanomalla, että Duphaston on pahempi. Sama lääkäri sanoo, että Duphaston on päinvastoin parempi kuin Norkolut. Mutta parempi laittaa Utrozhestan. Haluaisin kuulla mielipiteesi. Miten vastaanotto on? Tarkkaan, onko.

Tytöt! Hormonien kanssa kaikki on kunnossa, Duphaston näki 2 kuukautta 16-25 päivän aikana. 3-4 päivän kuluttua tuli kuukausittain. Tämän jakson olisi pitänyt stimuloida ovulaatiota. Ja hänen piti tulla 16. päivänä. G sanoi, että voit Duphastonin samana päivänä aloittaa. Hän ei tukahduta munasolua joka tapauksessa. Näin tapahtui niin, että ei ollut mahdollista stimuloida (ei), ja tänään on 16. päivä. Ei se, että sen ovulaatio on tullut ilman stimulaatiota. Aloitan Duphastonin juomisen? Ja onko mahdollista siirtää.

Tytöt, hei. Tämä tilanne: DPSC: ssä lääkäri määräsi luovuttamaan veren hormoneille 2-5 vuorokauden ajan. Juoman duphastonia 16 - 25 DC: stä kuukausittain, yleensä 3 - 5 päivää duphastonin peruuttamisen jälkeen. Tällä kertaa aloin tuhota viimeisenä pillinä, jolloin otin pilleriä, ja näin 4 päivää. Ja tänään "hajosi" ja meni normaaliksi niin kuukausittain. Mikä DC pidetään edelleen ensin? milloin lahjoittaa verta hormoneille? Minulla on 5 päivää vai onko se 1 DC?

tytöt, auta selvittämään mitään, mitä en ymmärrä. Marraskuu 23 oli tyhjiöpuhdistus (viivästynyt abortti viikolla 7). Valmistettu. Menin viikon kuluttua, sitten taas viikon kuluttua ultraäänestä, he sanoivat, että on hyytymiä, mutta ikään kuin he eivät olleet huolissaan, he tulisivat esiin ensimmäisinä kuukausina. Selvitin, onko sikiön munan jäännösten todennäköisyys, he sanoivat, että 100% ei ole jäljellä. Lyhyesti sanottuna syklin 47. päivä on nyt, kuukausittaisia ​​jaksoja ei ole. Lääkäri määritti duphastonin, yhden välilehden kaksi kertaa päivässä, viisi päivää. ya

Tytöt, menen läpi kaikki vaihtoehdot. Minun jaksoni on 28 päivää. Jos aloitan duphastonin (urozhestan) ottamisen 14–25 päivän aikana, niin kuinka monta päivää kuukausittain tulee? Pystynkö viivästyttämään kuukautisten saapumista 2 päivän ajan, jos jatkan niiden ottamista 27 päivään asti? Tai tulevatko he vielä ajoissa? Onko mahdollista juoda inofert yhdessä Duphastonin kanssa? (Luin, että siinä on myös hormoneja). Pelkään, että M tulee aikaisemmin, keskellä t: tä, t tähän jaksoon viivästyi 4.

tytöt mitä päivä tulevat Mesikille duphastonin tai urozhestanan lakkauttamisesta. Tänään, 6. päivä kuukautisten lakkauttamisen lakkauttamisesta ei ole kaikki (((mutta joskus vatsa smacks) kuin ikään kuin he tulisivat tänne ja ei ole nehrua.

Hyvää uutta vuotta kaikille! Tytöt kertovat, että ehkä joku sai tämän, koska olen paniikissa. Juoman Duphastonin kolmannen kuukauden (heidät nimitettiin raskaaksi), mutta kaikki lennot, kuukausittaiset 2 kuukautta, olivat 29DT, aloitettiin ruskealla tahralla ja sitten normeilla. Ja tässä jaksossa tänään on viidennen päivän viivästys, testi teki 2 päivän viiveen (negatiivinen) ensimmäisten 3 päivän aikana ruskean tahran, rinta sattui kuin koskaan, joskus jopa sattuu nukkumaan. Mutta nyt ei ole vastuuvapautta, ei kuukautisia, ja.

Tytöt, jotka ovat kiinnostuneita kokemuksesta niistä, jotka olivat ottaneet djufastonin syklin toisella puoliskolla. Lääkäri kirjoitti 16–25 ds, ei ensimmäistä kertaa, ja odotin tavallisesti kuukautisia (tai raskautta). He tulivat aina minulle 3 päivää duphastonin jälkeen (samoin kuin OK: n jälkeen). Aina 3 päivää ja kuukausittainen normaali. Ja sitten viimeisen tabletin jälkeen dyuhustona alkoi levitä. Se ei koskaan tapahtunut. Pisara, joka päivä, 7 päivää. Luulin todella, että se oli implantointi, lopulta tein testin - nolla.

Kerron tarinani ja pyydän apua, kun otan dyufastonia, koska yksi asia ei ole selvä. Viidentenä päivänä peräkkäin tyttäreni menee ruskeaksi ja sykli on käsittämätön 46 päiväksi, sitten 38. Hän meni gynekologiin ja katsoi minua ja käski aloittaa juoman duphaston 2 tablettia päivässä ennen kuukautisten saapumista. Ja hän lisäsi, että jos se on yhtäkkiä pieni prosenttiosuus raskaudesta, duphaston tukee sitä, ja jos ei, se auttaa kuukausittain))) Minulla on KYSYMYS: miten juoda duphastoniin kaikki samanlainen, kunnes ne tulevat.

Tytöt auttavat. Puolet vuotta pyysi duphastonia. Kuukausi tuli kolmannen päivän jälkeen peruutuksen jälkeen. Nyt lääkäri on lopettanut pillereiden käytön ja jo 2 viikkoa myöhässä (((testi ei näytä mitään. Voiko kukaan törmätä tähän?)

Tytöt kertovat minulle, kuka tietää, jo 3 päivää pistelyä kohdussa. Epämiellyttävä, konkreettinen. Ensimmäisenä päivänä oli vatsaa ja vatsaa vatsaa ja annettiin napalle. Kun 25 dz, duphastonin peruuttamisen jälkeen tein testin, mutta se oli tyhjä. 26 ds: lla (tytöt pahoillani) huomasin läpinäkyvän, suurella lennolla varustetun paperin, kuten valinnan. Mitä se voisi olla? Kehon rakenneuudistus kuukautisiin? Aiemmin, edessäni, oli vatsa, ja nyt hiljaisuus, ja nämä pistelyet ilmestyivät. Sanon heti, en seurannut Oh, ja se on 3.

Tytöt, Hei! Minulla on tällainen kysymys: viimeksi kun lääkäri oli määrittänyt pista duphastonin 3 kuukaudeksi 16 dz: sta (10 päivää - 2 tablettia). Ensimmäisenä kuukautena kaikki meni tavalliseen tapaan. 10 päivää pääsy 3 päivän kuukautisten jälkeen, nyt valmis toinen paketti ja asiat eivät tule. Tänään on neljäs päivä. Mutta rinnassa sattuu. Mikä on suurin mahdollinen viiveaika Duphastonin jälkeen? Ehkä joku? Kuulin, että et voi lopettaa lääkitystä äkillisesti, jos raskaus on tullut, ja se on huolissani siitä, että yhtäkkiä tämä on kauan odotettu onnea

hyvää iltapäivää Tytöt etsivät mielipiteitä puolelta. koska jo pään jo pyöriessä! Tammikuussa löydettiin 19 mm: n kysta. kuukausittain ei tullut. duphaston nimitettiin. helmikuussa tapahtuneen kontrollin ultraäänellä kysta ei vähentynyt. seuraavat jaksot tulivat 7 päivän viiveellä, mennyt! meni ultraäänelle, kysta oli 12 mm. nyt nimitetään seuraavan M: n jälkeen, syklin 16. päivästä alkaen, juomaan dufastonia 9 päivän ajan 3 jakson ajan. ja peräpuikot peräsuolen indometosiini syklin 13. päivänä. Kysymys kuuluu.

Auta tyttöjä! Hän otti duphastonin syklin 19. päivästä 28. päivään, hänen jaksonsa alkoi neljä päivää peruutuksen jälkeen (ts. 33. päivä). tämä on aina ongelma syklin kanssa, ilman duphastonia, kuukaudet eivät tule (sen harvinainen sykli on 35 päivää). Onko kukaan törmännyt tähän?

Tytöt, minulla oli voideltu hieman takaisin menneisyydessäni, aloin juoda duphastonia, päivä X on 16. päivä. Eilen oli vahva vastuuvapaus, gynekologi suositteli ostamaan testin. Taškentissa ei. EVI-testit. Olen äiti harvinaisuus. Löydetty izi test 10 IU, osoitti tuskin näkyvän nauhan. Tämän kanssa, äkillisillä liikkeillä se sattuu, sitten oikea puoli on oikea. Rinnat paisuttivat, ehkä duphastonin takia. Joka kuukausi tulossa, epäonnistumiset, joita tapahtuu, välittyvät. Kuka se oli?

Tytöt, hei! Haluan kysyä teiltä neuvoja! Tämä tilanne: toista sykliä stimuloidaan klostilbegit 5-9 päivään. 16 - 25 duphaston. Kolmen päivän viiveen jälkeen lääkäri jatkoi duphastonia, magnelis B6: ta. Viikon viiveen jälkeen testit hgch 103 olivat juuttuneet ja ryntäsivät, duphaston, vitamiineja vain kourallinen! Kaikki tämä lääkärin valvonnassa. Ultraääni 8: n raskauden aikana ei löydy. Hgch dynamiikassa 10 päivän kuluttua on kaksinkertaistunut vain, mielestäni paniikkia ektooppinen, käynnissä ultraääni, on tyhjä.. uzist sanoo harmoninen epäonnistuminen.

Hei kaikki! Minun laskeutunut sykli tuli lopulta kiihkeäksi, joten viimeinen tapaaminen näinä päivinä oli 30. tammikuuta. Kun kävelin ympäri lääkäreitä, kävi ilmi, että oikeassa munasarjassa oli corpus luteumin kysta ja että se oli myös laajentunut. Lääkäri määräsi Duphastonin, kunnes kuukautiset alkavat, ja kun odotamme kuukautisia, testit tehdään jo syklin päivällä ja ultraäänellä. 1. Voit peruuttaa Duphastonin 8. päivänä eikä juoda sitä, kuinka monta helvettiä se tietää (nousin Baby Blogiin ja luin, että M tulee peruuttamaan)? Mitkä ovat seuraukset? Voinko hyväksyä sen.

Hyvä päivä! Haluaisin lyhyesti kertoa tarinani, suunnitella noin vuoden. Kaikki testit ovat normaaleja (hormonit, tarkistetut infektiot, ultraääni - ok). Ovulaatio joka kuukausi (irrota ultraäänellä). Ainoa määrätty duphaston, kuten alhainen progesteroni. Djustaston otti puoli vuotta 11 - 25 pistettä. Se oli viivästynyt 7 kuukautta, eikä ilolle ollut mitään rajoitusta, testi oli raidallinen, mutta koska Dufaston oli heitetty 25dts: iin, lääkäri sanoi, teemme ensin ultraäänen ja tarkistamme xGH: n, ja päätämme sitten aloittaa dufaston. Annan hgch-150: n (

nyt 11 päivää siirron jälkeen. pistoskohdasta siirron päivään saakka duphastonia annetaan 1 välilehti, 3 kertaa päivässä. duphastonia annetaan 2 tablettia 3 kertaa päivässä siirtymispäivään siirtymispäivään hCG: hen (tämä on 3 päivässä). ja jälleen kysymys on kypsynyt: voi duphaston tällaisissa annoksissa rajoittaa kuukautisten saapumista, vai onko se viive? Tiedän, että kaikki kirjoitetaan siirtymään hgchille ja kaikki tulee selväksi, mutta se on selvää vain 3.

Hyvää päivää! Tarvitsetko apua tai neuvoja. Minulla oli tämä tilanne puolen vuoden ajan, syklit olivat 60 päivää. Sitten join kuukauden syklodinonia, alkoi tulla 20-24 päivässä. He tekivät GHA: n ja jälleen suuren viiveen, menin lääkäriin, tekin ultraäänen syklin 44. päivänä, endometrium 7mm. Lääkäri sanoi, "aiheuttaa kuukausittain." Hän nimitti femoston 2/10: n, jos sitä ei aloitettu, sitten kolmannen viikon duphaston lisää.. Endometriumin lisäämiseksi.. Kuten hän sanoi, ei ole mitään hylättävää. Päätin odottaa aikaa itse, se pysyi 60 kirjaimellisesti kaksi viikkoa. Mutta jo 70 päivää, eikä kuukausittain ole. Tämä ei koskaan ole.

Toisen syklin puhdistamisen jälkeen on jo täysin epätoivoinen, 44 dts. mutta ei mesomeja: ((dyustaston joi 16: sta 25: een, kuukausittain ei mennyt, nyt G on nimittänyt kutsun m: lle, 2 tablettia on jätetty, mutta ne eivät ole jo olemassa. Olen jo alkanut paniikkia, ennen kuin sykli oli kuin kello! kuukausittain palasi takaisin ja miten kuukausittain tulivat ensimmäisinä kuukausina? Odotan joka päivä, mutta ei ole ((