Kuukausittain - laulamaan tai laulamaan?

Kun opiskelin musiikkikoulussa ja konservatoriossa, katsottiin, että kuukautisten aikana ei ollut mahdollista laulaa. Kurkunpään ympärillä olevat äänijohtot, verisuonet ja kudokset tulevat hajanaisemmiksi, koska ne tulevat veriin, ja laulaminen kuukautisten aikana voi johtaa epämiellyttäviin seurauksiin. Kuitenkin jopa opintokauden aikana minun oli laulettava säännöllisesti kuukautisten aikana. Ja kun alat työskennellä, ymmärrät, että henkilökohtaiset ongelmasi eivät häiritse ketään. On tarpeen laulaa, kaikki. Kaikki naispuoliset ammattilaiset laulavat lopun ajan.

Niinpä asuin pitkään tällä toivottomuudella) Konservatorion päätyttyä minua pyydettiin opiskelemaan erinomaisen kokeneen opettajan - voidakseni ylläpitää äänen taitojani ja jotenkin parantua edelleen. Hän koulutti ulkomaille ja sanoi, että kukaan ei kiinnitä huomiota kuukausittain. Kukaan ei usko, että laulaminen kuukautisten aikana on haitallista tai laulaminen tänä aikana on täysin mahdotonta. Ei ole tavallista ajatella niin.

Oman henkilökohtaisen monen vuoden vokaalikokemukseni. Aikuisen - valmistumisen jälkeen - lauloin aina kuukautisten aikana. Kukaan ei anna aikaa pois. Äänelläni ei ollut mitään vikaa näinä päivinä. En muista mitään sellaista. Ääni kuukautisten aikana voi kuulostaa hyvältä eikä ehkä kuulosta kovinkaan paljon - itse asiassa samoin kuin ilman kuukautisia. En ole huomannut mitään laillisuutta itselleni. Mutta yleisen hyvinvoinnin kannalta se tietenkin vaikuttaa ääneen! Tietenkin, jos sinusta tuntuu pahalta, se ei voi vaikuttaa laulun laatuun! Esimerkiksi, jos sinulla on vatsakipu, on luonnollisesti vaikeaa imeä ääni kokonaan, laulaa "hengityksellä".

Mutta koska kuukautiskierron aikana laulettiin, minulla ei koskaan ollut ongelmia äänelläni. Ja en ole koskaan kuullut "pelottavia" tarinoita, että joku menetti korjaamattomasti äänensä kuukautisten aikana, joku sai verenvuotoa nivelsiteissä tai jotain sellaista. Siksi mielestäni tämä on - laulaa rauhallisesti aikana! Ja älä välitä siitä. Mutta jos sinusta tuntuu pahalta, ja on mahdollisuus olla laulamatta - niin tietenkin on parempi olla laulamatta.

Mutta mikä todella vaikuttaa ääneen, on hormonaalinen ehkäisy. Muistan edelleen tapauksen konservatoriossa, kun melko ratkaisevalla hetkellä menetin ääneni pois sinistä. En voinut tehdä ääntä. Minulla ei ollut kylmää, kurkuni ei loukkaantunut, ääniäni ei ollut paljon stressiä, ei ollut jännitystä eikä stressiä, ääneni ei ollut mitään syytä! Ja se tapahtui heti: minä vain lauloin täysin normaalisti, ja nyt en voi edes sanoa mitään, vain kuiskata. Tänä aikana otin hormonaalisia ehkäisyvalmisteita. Ja vasta sitten opin phoniatristilta, että kun harjoitellaan laulua, hormonaaliset ehkäisymenetelmät ovat vasta-aiheisia, että ehkäisypillereitä ei voida käyttää.

Mielestäni ei ole aina mahdollista sulkea pois hormonaalista ehkäisyä, mutta ainakin olla tietoinen.

Tietoja laulusta kuukautisten aikana.

Dashutka kirjoitti (a): 03/22/2008 08:55

Tietoja laulusta kuukautisten aikana.

Tervetuloa! Olen tehnyt laulua vain kuukauden ajan. Siksi kysyn luultavasti typeriä kysymyksiä

Opettajani sanoo, että tyttöjen ei pidä laulaa meille kuukautisten aikana, ja että hänen opettajansa sai jopa haltuunsa nivelsiteet, koska hän lauloi kriittisinä päivinä.

Eilen oli kuukautisten ensimmäinen päivä, ja minä todella, sen sijaan, että soitin laulaisi, hissed, heräsi. ääni oli ylivoimainen. Huomautuksissa ei laskenut. Yleensä kauhea ja inhottava, minä otzanimailsya eilen.

Kerro minulle, onko se todella totta? Onko totta, että kuukautisten tyttöjen on parempi olla laulamatta? Jotain minulle on niin heikko. Miten ääni- ja naisasiat voidaan yhdistää?

aikoja

Kaikki kuukautiset, kuukautiset, kriittiset päivät

Laulu kuukautisten aikana

Mitä tulee lauluun kuukautisten aikana, on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja, onko mahdollista laulaa vai ei. Eräässä foorumissa julkaistiin utelias tietoa siitä, että jossakin teatterista naisille annettiin loma kriittisten päivien ajaksi, mutta tämä versio oli tervetullut sanomilla, jotka kieltävät tämän tiedon toisesta teatterista. Ehdottomasti sanoa, voitko laulaa kuukautisten aikana - tässä asiassa sinun pitäisi luottaa ammattilaisiin. Ensinnäkin, sinun pitäisi keskustella tästä asiasta ääniohjelman alussa omalla vokaalijohtajalla. Opettajan täytyy itse kertoa tästä, mutta jos hän ei sanonut sitä, sinun pitäisi kysyä itseltäsi. Tämä aihe on aivan luonnollinen jokaiselle naiselle, joten älä häpeä tällaisia ​​kysymyksiä, vaikka yhtäkkiä opettajasi on mies. Kuukausittain jokaisen naisen kohdalla on eri, täältä ja pitäisi mennä. Se ei myöskään vaikuta kuulla myös Phonion kanssa, joka voi vastata tähän kysymykseen ammattimaisesta näkökulmasta ja laitteesi tilan perusteella. Jos kuukautiset ovat tuskallisia, ei pitäisi puhua laulusta. Kaikki, mitä tarvitset tuskalliseen aikaan, on kuulla lääkärin kanssa ja seurata hänen ohjeitaan. Sivustollamme olemme julkaisseet luettelon, joka voi auttaa tässä tapauksessa yrttejä tuskallisina aikoina. Loput tärkein suositus on 2-3 vuorokautta kuukautiset on parempi pidättäytyä luokista. Tämä suositus löytyy monista kirjallisista lähteistä, jotka on omistettu äänelle, ja hänen pitäisi luottaa. On tietoa, että laulaminen näinä päivinä on täynnä turhuutta, jotta ymmärrätte, millainen laajuus laiminlyödä yksinkertaisen säännön.
Joka tapauksessa, koska on olemassa tietoja laulun vahingosta näinä päivinä, sinun ei pidä sivuuttaa näitä tietoja. Paras vaihtoehto olisi, jos kiinnität enemmän huomiota rentoutumisharjoituksiin (voit tehdä tähän vaikuttavia joogapareja) ja oppia tekstiä artikulaatiolla, ja esimerkiksi jäsentämällä pianon ääniosaa ilman laulua. Tässä tapauksessa et menetä kertynyttä kokemusta menneistä oppitunneista eikä anna kuormitusta nivelsiteille, jotka näissä tulevat vähemmän liikkuviksi, ja olet vaarassa, että et vain laulaa kyhmyjä, vaan myös saada verenvuotoa. Jos on mahdollista, näitä päiviä voidaan käyttää pelkästään palauttamiseen ja lepoon, koska laulu on erittäin vaikea asia, joka vaatii suurta voimaa.

Julkaistu perjantaina klo 12:03. Otsikoissa: Mielenkiintoinen. Voit seurata tämän ilmoituksen vastauksia RSS 2.0: n kautta. Voit jättää vastauksen tai trackbackin sivustostasi.

Laulu kuukautisten aikana

Onko mahdollista laulaa kuukautisten aikana? Jotkut asiantuntijat väittävät, että on parempi luopua laulamisesta, kun taas toiset uskovat, että musiikki auttaa selviytymään näistä vaikeista päivistä. Molemmat ovat oikeassa. Harkitse hyviä ja huonoja puolia.

Miksi kuukautisten aikana on mahdotonta laulaa?

Niinpä kuukautiskierron aikana naaraskehossa on yksittäisten elinten turvotusta, mukaan lukien kurkunpään ja äänen johdot. Nivelsiteiden verisuoniverkko ilmaistaan ​​hyvin selkeästi, koska veressä on voimakas kiire. Paketit turpoavat, koska ne ovat erittäin huonoja liikkeitä. Jos he laulavat liian kovasti, ne voivat vaurioitua. Lisäksi vatsalihakset toimivat laulamisen aikana, ja ne sijaitsevat lähellä kohtua. On käynyt ilmi, että laulaminen kuukautisten aikana on kuin lehdistön pumppaus. Yleensä tytöt vapautetaan liikunnasta tällaiseen aikaan, ja oopperalaulajat saavat levätä.

Mutta samalla laulaa, että voit rentoutua täysin. Kriittisinä päivinä nainen on erittäin jännittynyt. Kun hän tekee laulun, hänen hengitys palaa normaaliksi. Tämän seurauksena rauha tulee, psykologinen tila tulee kunnossa. Joten, voit laulaa, mutta huolellisesti! Laula rauhallisesti, tekemättä liian teräviä hengityksiä. On parempi tehdä valinta hitaan klassisen sävellyksen hyväksi. On välttämätöntä hengittää oikein. En tiedä miten tehdä sitä tai älä laulaa taitoja - lauluopetusta. Vain parissa luokissa opetetaan hengittämään, kun laulat rauhallisesti ja laulat hyvin.

Jos tiedät, miten laulaa ja rentoutua laulamalla lihaksia oikein, tee se epäröimättä. Joka tapauksessa, muista ottaa huomioon hyvinvointi ja pohtia, mikä on kuukautisten päivä. Kun veri menee hyvin voimakkaasti, pää pyörii ja vatsa sattuu, sitten tietenkin on parempi kieltäytyä laulamasta. Jos kuukautiset päättyvät (3-5 päivää), hyvin vähän verta, niin voit vapaasti laulaa.

Mikä on hyödyllistä laulettaessa kuukautisten aikana?

Sedation lisäksi kuukautisten laulamisen edut ovat seuraavat:

  • Kun laulaa paljon happea tulee kehoon, mikä osaltaan parantaa verenkiertoa ja sykkeen normalisoitumista. Kriittisinä päivinä tämä on erittäin tärkeää, koska veri kiertää erityisen voimakkaasti.
  • Koska laulaminen parantaa aivojen verenkiertoa, keho nuorentaa, iho muuttuu terveeksi.
  • Laulu auttaa nostamaan elinvoimaa. Tiettyä koostumusta toteutettaessa aivoissa tuotetaan aineita, jotka auttavat tuntemaan iloa ja korjaavat usein masentuneen tilan tänä aikana.

Ja silti, niin voit voittaa tarpeettomat kilot. Siksi, jos haluat vain tuntea olonsa hyväksi, vaan myös näyttämään vastustamattomalta, laulaa paljon.

Miten laulaa kuukautisten aikana?

Jotta saat parhaan hyödyn tästä prosessista, on parasta pysyä huoneessa yksin. Sinun ei pitäisi puuttua. Jos pidät vaaleaa valoa, peitä verhot ja kytke seinä- tai pöytävalaisin päälle. Jos pimeässä tuntuu epämukavalta - päinvastoin, lisäksi syttyy huoneeseen.

Valitse miellyttävä sijainti ennen kuin aloitat. Voit jopa makuulle. Myös laulamaan mielihyvällä on pukeutua mukavasti. Vatsaa ei pidä rajoittaa. Muista ottaa suihku. Tämä on tärkeää paitsi hygieenisesti. Tuoreuden tunne on tae mukavuudesta ja itseluottamuksesta.

Laula kuukautisten aikana

Hei, rakkaat lukijat, haluan kertoa tästä aiheesta, mitä tiedän, koska joskus hygienian ja äänen estämisen perusteiden tuntemattomuus johtaa osittaiseen ja täydelliseen äänihäviöön. Haluan myös sanoa, että aihe "Lauleminen kriittisinä päivinä" itse pakotti minut kirjoittamaan, koska se, mitä luin tästä asiasta laulufoorumeilla ja kuulin joidenkin ei kokeneiden laulajien, oli yksinkertaisesti absurdi.

Joten: "Miksi ei voi laulaa kuukautisten aikana?". Tosiasia on, että kuukautiskierron aikana naaraskehossa on tiettyjen elinten paikallisia edemoja, kuten kurkunpään ja tietysti äänen johdot. Laivojen ruudukko (kapillaarit) äänijohtojen kohdalla muuttuu voimakkaammaksi, koska veri on tavallista voimakkaampaa. Veren kiireestä tulee väistämättä nivelsiteiden turvotus ja tietenkin niiden alhainen liikkuvuus, joka äänityksen aikana (laulamisen aikana) voi aiheuttaa nivelsiteiden vammoja (solmut ja jopa mikro repeytymät tai vielä pahemmin vokalangan verenvuotot).

Tällainen prosessi laulajien organismeissa on hyvin tunnettu, ja siksi oopperataloissa naiset saavat lepoa 3 päivän ajan, vaikka ääni olisi tietenkin sallittava levätä koko kuukautiskierron aikana. Sanon myös, että sinun pitäisi lopettaa laulaminen pari päivää ennen kriittisten päivien alkua.

Tietenkin, jos joudut vielä laulamaan, voin vain neuvoa sinua miettimään hengitystukea, laihtumaan enemmän kuin tavallisesti, poistaaksemme subchain-jännityksen sidoksista mahdollisimman paljon, mutta siellä on saalis. Mielestäni minun ei pitäisi kertoa laulaville tytöille, mitä voi tapahtua, jos kuukautiskierron aikana otat syvään henkeä ja alennat kalvoa alaspäin, mikä luo paineita sisäelimille. Tässä se on.

Pidä huolta itsestäsi rakkaista tytöistä, huolehdi äänestäsi, niin että hän suojelee sinua kaikin keinoin, älä yritä laulaa, kun et voi tehdä tätä!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hei En voi tukea ääntäni 5 päivää ennen kuukausi ja äänen ääni muuttuu, mutta minun täytyy laulaa konsertissa, jota ei voi peruuttaa, ja voit jotenkin poistaa turvotusta, kouristusta, palauttaa äänen jonkin aikaa.

Tiedätkö, miten haluaisin auttaa sinua, mutta pelkään luontoa, se ei kuulu minulle :). Naiset varmasti vaikeampaa, älä sano mitään. Voi hyvin! Rehellisesti sanottuna, jos olisin nainen, en voi edes auttaa. Eräässä foorumissa luin, että sitrushedelmät (erityisesti sitruunat) auttavat naisia ​​viivyttämään niin sanottuja hauskoja päiviä, ja limniä tulisi syödä viikkoa ennen, jos tarvitset 5 päivää, sitten tämä tarina on sinusta. Ymmärrän, että harvoin joku kuukausittain lähtee päivittäin ja tämä on usein ennustamaton prosessi ajoissa, mutta ei epätoivoa. Huomaan, että kaikki tytöt, ongelmat, jotka liittyvät "juhlapäivien" ääniin, kehittyvät eri tavoin. Joku on vaikea laulaa kolmen ensimmäisen päivän aikana, jonkun viikon ja puoli. Joka tapauksessa, jos teet pop-laulua, suosittelen, että sinulla on plus-ääniraita, jota nyt ei ole vaikea tehdä periaatteessa ja joka ei ole tarpeeksi kallis, tietysti se riippuu studiosta jne. Jos laulat yhtyeessä, on parempi pyytää jotakuta korvaamaan sinut. Jos tämä on akateeminen laulu, niin tietenkään et voi päästä ulos ja se on surullista. Luulen, että laulajalla ei pitäisi olla rasittavia konsertteja, joita ei voida hylätä. Puhuessa tässä tilassa, te vähitellen ja joskus hyvin paljon, tuhoat äänesi, älä kuuntele ketään, et tarvitse konsertteja - josta voit menettää äänen terveyttä. Ota vain sairausloma ja niittele :))) Kerro kaikille, että sinulla on flunssa, mutta ei kuukautisia, koska monet ihmiset, jotka eivät ole osa musiikkia, pitävät tätä normaalina naisolosuhteena, jossa voit helposti suorittaa, vaikka esimerkiksi uskon, että on parempi suorittaa sama lämpötila kuin kurkunpään, nivelsiteiden ja periosteaalisten lihasten turvotuksessa. Anteeksi, etten vastaa kysymykseesi, vaan vain ilmaisen mielipiteeni, mutta olen todella voimaton. No, voit silti mennä sairaalaan, neuvotella naislääkärin kanssa, vain riittävä. Ehkä on olemassa joitakin harmonisia lääkkeitä, kuten ehkäisyvälineitä, joista sykli normalisoituu ja kuukausittaiset ennusteet ovat ennustettavampia ja vähemmän seurauksia, vaikka tämä on myös todennäköisin yksilö. Täällä ainakin tiedä päivämäärä, niin on mahdollista suunnitella jotain. onnea teille, kysy vielä ja älä ole sairas. :)

Kirjoittajan on ennen artikkelin kirjoittamista ymmärrettävä käsitteet. Kirjoitat: ”Tosiasia on, että kuukautiskierron aikana, naisen kehossa
jotkin elimet ovat paikallisia...
Niinpä nainen on aina kuukautiskierron aikana! "Kuukautiskierto" ei ole yhtä suuri kuin "kuukautiset".

”Minun ei tarvitse kertoa laulaville tytöille, mitä voi
esiintyy, jos kuukautiskierron aikana hengität jyrkästi ja syvästi
laske kalvo alas luoden paineita sisäelimille. "
Ja mitä tapahtuu? Kyllä, mitään kauheaa ei tapahdu.

kiitos kirjoittajalle artikkelista. Kyllä, jopa tällaisessa herkässä aiheessa) ymmärrän, että kirjoittaja on mies - kiitos siitä vielä enemmän. Olin opettaja, jolla oli kokemusta, ja akateemisen laulun nimi, joka oli pakollinen toisen tai kolmannen päivän luokseen. Ja jos oppitunti putosi ensimmäisenä päivänä, vaaditaan äänestysaktiivisuutta. Hänen mielestään hän on asiantuntija, eikä minun tarvitse opettaa hänelle, miten opetetaan ja milloin. Ja yleensä...

Lääketieteellisen koulutuksen saaneena sanon, että kirjoittaja on aivan oikeassa viimeisissä kohdissa - tämä on tarkoitettu niille, jotka on vedetty pois alla olevista kommenteista. Limakalvon nenäniän, kurkunpään, turvotus. Naisten elinten turvotus. Ja kyllä ​​- vatsan elinten painostus - sitten puhdas fysiikka - tekijä on oikeassa.

Hei Lapsena halusin opiskella musiikkia, mutta vanhempani eivät lähettäneet minua musiikkikouluun. Olen aina haaveillut pianoa ja laulua. Joten tämä unelma ei ole hävinnyt missään. Olen nyt 30-vuotias. Aina uskonut, että minulla ei ole laulu. Mutta haluan silti todella laulaa. Onko syytä yrittää oppia? Tai tarvitsemmeko luontaisia ​​kykyjä laulamaan ja laulamaan sen kauniisti ja oikein?

Laulu kuukautisten aikana

Joskus aloittelevat laulajat, koska he eivät tunne hygieniasääntöjä ja ehkäisevät ääni-tauteja, joutuvat puuttumaan osittain tai jopa kokonaan. Kielto laulaa kuukautisten aikana naisilla ei ole aina merkityksellinen. Asiantuntijoilla on erilaisia ​​mielipiteitä. Mutta joskus on täysin järjetöntä argumenttia. Yritetään selvittää, voivatko tytöt laulaa, kun kriittiset päivät tulevat ja mitä seurauksia odotetaan.

Miksi emme voi laulaa kuukautisten aikana?

Laulautumisen mahdottomuus ja epätarkkuus kuukautisten aikana selittyy sillä, että naisen kehossa esiintyy tänä aikana yksittäisten elinten, myös kurkunpään, paikallista turvotusta. Äänikaapeleilla on tietenkin oltava suurempi kuormitus. Lauluverkon vaskulaarinen verkko ilmaistaan, kun verenkierto lisääntyy normaaliin tilaan verrattuna.

Lisäverenkierron takia nivelsideedema ilmestyy välttämättä, ne muuttuvat hitaasti. Ja jos käytät vakavia vokaaliharjoituksia tällaisessa jaksossa, se voi johtaa nivelsiteiden vaurioihin. Saattaa olla solmua ja jopa mikroskooppisia taukoja. Ja vielä kauheampi seuraus voi olla vakava verenvuoto kurkunpään ja kaulan lihaksissa.

Tällaisten prosessien tosiasiat laulajien organismeissa ovat yleistyneet. Tästä syystä oopperataloissa naiset saavat lepoa jokaista ensimmäistä kuukautiskierrosta. Vaikka ääni tietenkin tarvitsee pidemmän tauon. On suositeltavaa olla laulamatta lainkaan eikä rasittaa sidoksia ennen kuin kriittiset päivät ovat ohi. Sinun täytyy myös sanoa, että on tarpeen pysäyttää äänen kuormitus pari päivää ennen kuukautisten alkamista.

Ja jos sinun täytyy laulaa, mitä tehdä?

Jos laulaja on vielä laulamassa tänä aikana, sinun täytyy seurata muutamia vinkkejä äänihygieniasta. Ensinnäkin, sinun on kiinnitettävä huomiota hengityksen tukemiseen, kipu kalvoon enemmän kuin tavallisesti, jotta nivelsiteistä saadaan mahdollisimman suuri jännitys. Siellä on kuitenkin saalis. Ehkä sinun ei pitäisi kertoa, että tytöille, jotka ovat ammattimaisesti mukana vokaalissa, voi tapahtua, jos otat syvään henkeä kuukautisten aikana ja nostat kalvon alas, luoden tällä tavoin paineen kaikkiin sisäelimiin.

Huolimatta siitä, että kuukautisten ääni saattaa kuulostaa käytännölliseltä, ei pidä unohtaa hygienialaulun sääntöjä. Tämä ei tarkoita sitä, että kehossa ei ole muutoksia, ja sidokset eivät kärsi laulamisen aikana. Jotkut laulajista ovat päinvastoin todenneet käytännössä, että kriittisinä päivinä ääni muuttuu himmennettäväksi tai jopa hallitsemattomaksi, mikä tapahtuu kaikille ja tavallisille päiville. Täällä on vaikeaa jäljittää tiettyjä kuvioita, mutta kuten tiedätte, Jumala suojelee vaalia.

Yritä huolehtia itsestäsi ja äänestänne niin, että se tulee olemaan vastavuoroinen ja koskaan anna sinun. Yritä olla laulamatta niissä hetkissä, kun se on erityisen vaarallista.

Sinun terveys

Laula kuukautisten aikana

Hei, rakkaat lukijat, haluan kertoa tästä aiheesta, mitä tiedän, koska joskus hygienian ja äänen estämisen perusteiden tuntemattomuus johtaa osittaiseen ja täydelliseen äänihäviöön. Haluan myös sanoa, että aihe "Lauleminen kriittisinä päivinä" itse pakotti minut kirjoittamaan, koska se, mitä luin tästä asiasta laulufoorumeilla ja kuulin joidenkin ei kokeneiden laulajien, oli yksinkertaisesti absurdi.

Joten: "Miksi ei voi laulaa kuukautisten aikana?". Tosiasia on, että kuukautiskierron aikana naaraskehossa on tiettyjen elinten paikallisia edemoja, kuten kurkunpään ja tietysti äänen johdot. Laivojen ruudukko (kapillaarit) äänijohtojen kohdalla muuttuu voimakkaammaksi, koska veri on tavallista voimakkaampaa. Veren kiireestä tulee väistämättä nivelsiteiden turvotus ja tietenkin niiden alhainen liikkuvuus, joka äänityksen aikana (laulamisen aikana) voi aiheuttaa nivelsiteiden vammoja (solmut ja jopa mikro repeytymät tai vielä pahemmin vokalangan verenvuotot).

Tällainen prosessi laulajien organismeissa on hyvin tunnettu, ja siksi oopperataloissa naiset saavat lepoa 3 päivän ajan, vaikka ääni olisi tietenkin sallittava levätä koko kuukautiskierron aikana. Sanon myös, että sinun pitäisi lopettaa laulaminen pari päivää ennen kriittisten päivien alkua.

Tietenkin, jos joudut vielä laulamaan, voin vain neuvoa sinua miettimään hengitystukea, laihtumaan enemmän kuin tavallisesti, poistaaksemme subchain-jännityksen sidoksista mahdollisimman paljon, mutta siellä on saalis. Mielestäni minun ei pitäisi kertoa laulaville tytöille, mitä voi tapahtua, jos kuukautiskierron aikana otat syvään henkeä ja alennat kalvoa alaspäin, mikä luo paineita sisäelimille. Tässä se on.

22.4.2013. Monet naiset huomaavat, että kuukautisten aikana ja joskus myös pari päivää
ennen kuin ne alkavat, jalat turpoavat. Useimmiten turvotus näkyy.
http://www.beautynet.ru/gynecology/3087.html

Pidä huolta itsestäsi rakkaista tytöistä, huolehdi äänestäsi, niin että hän suojelee sinua kaikin keinoin, älä yritä laulaa, kun et voi tehdä tätä!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hei En voi tukea ääntäni 5 päivää ennen kuukausi ja äänen ääni muuttuu, mutta minun täytyy laulaa konsertissa, jota ei voi peruuttaa, ja voit jotenkin poistaa turvotusta, kouristusta, palauttaa äänen jonkin aikaa.

Tiedätkö, miten haluaisin auttaa sinua, mutta pelkään luontoa, se ei kuulu minulle :). Naiset varmasti vaikeampaa, älä sano mitään. Voi hyvin! Rehellisesti sanottuna, jos olisin nainen, en voi edes auttaa. Eräässä foorumissa luin, että sitrushedelmät (erityisesti sitruunat) auttavat naisia ​​viivyttämään niin sanottuja hauskoja päiviä, ja limniä tulisi syödä viikkoa ennen, jos tarvitset 5 päivää, sitten tämä tarina on sinusta. Ymmärrän, että harvoin joku kuukausittain lähtee päivittäin ja tämä on usein ennustamaton prosessi ajoissa, mutta ei epätoivoa. Huomaan, että kaikki tytöt, ongelmat, jotka liittyvät "juhlapäivien" ääniin, kehittyvät eri tavoin. Joku on vaikea laulaa kolmen ensimmäisen päivän aikana, jonkun viikon ja puoli. Joka tapauksessa, jos teet pop-laulua, suosittelen, että sinulla on plus-ääniraita, jota nyt ei ole vaikea tehdä periaatteessa ja joka ei ole tarpeeksi kallis, tietysti se riippuu studiosta jne. Jos laulat yhtyeessä, on parempi pyytää jotakuta korvaamaan sinut. Jos tämä on akateeminen laulu, niin tietenkään et voi päästä ulos ja se on surullista. Luulen, että laulajalla ei pitäisi olla rasittavia konsertteja, joita ei voida hylätä. Puhuessa tässä tilassa, te vähitellen ja joskus hyvin paljon, tuhoat äänesi, älä kuuntele ketään, et tarvitse konsertteja - josta voit menettää äänen terveyttä. Ota vain sairausloma ja niittele :))) Kerro kaikille, että sinulla on flunssa, mutta ei kuukautisia, koska monet ihmiset, jotka eivät ole osa musiikkia, pitävät tätä normaalina naisolosuhteena, jossa voit helposti suorittaa, vaikka esimerkiksi uskon, että on parempi suorittaa sama lämpötila kuin kurkunpään, nivelsiteiden ja periosteaalisten lihasten turvotuksessa. Anteeksi, etten vastaa kysymykseesi, vaan vain ilmaisen mielipiteeni, mutta olen todella voimaton. No, voit silti mennä sairaalaan, neuvotella naislääkärin kanssa, vain riittävä. Ehkä on olemassa joitakin harmonisia lääkkeitä, kuten ehkäisyvälineitä, joista sykli normalisoituu ja kuukausittaiset ennusteet ovat ennustettavampia ja vähemmän seurauksia, vaikka tämä on myös todennäköisin yksilö. Täällä ainakin tiedä päivämäärä, niin on mahdollista suunnitella jotain. onnea teille, kysy vielä ja älä ole sairas. :)

Voinko tehdä laulua kuukautisten aikana?


profiili
Ryhmä: Järjestelmänvalvojat
Viestit: 10105
Käyttäjätunnus: 1
Ilmoittautuminen: 12/21/2006

Vaikka en ole tyttö, olen regent, joten haluan osallistua keskusteluun. Tässä on kuoroni koostuu viidestä naisesta ja 1 miehestä. Ja ei koskaan tapahdu, että vain yhdellä laulajilla on aikansa - kaksi tai kolme on tehtävä se, ja jopa neljä heistä ovat päivänsä leikkaamassa. Ja mitä? Pitäisikö minun laulaa palvelu yksin tässä tapauksessa?! Sama kynttilänjalkojen kanssa. Kuka myy kynttilöitä jne.?
Tässä on kyse siitä, mitä se on. Kaikki nämä uskomukset siitä, että he eivät mene kirkkoon kriittisinä päivinä, ovat tulleet jo muinaisista ajoista, kun yhteiskunnan kulttuuri oli sellaisella tasolla, että anteeksi, joskus punaisen kulkutiet pysyi lattialla naiselle. Miten kuvitella tällaista vitsi tällä hetkellä? Siksi älä vaivaa päänne, neuvoni teille ja laulaa Jumalan kunniaa milloin tahansa päivän ja kuukauden aikana.
"Älä kiinnitä kuvakkeisiin ja ristiin näinä päivinä", en kerro mitään, päättää itse. Ja jos joku kieltää tiukasti tämän tekemästä, kysy ensin häneltä: miksi ei? Miten hän kieltää tämän kiellon? Vain konkreettisesti, ei omia olettamuksiaan ja abstrakteja lausuntojaan.

Mutta lainausmerkkejä, lue.

"Koska se tulee selväksi
kuuluisan diakonin Andrei Kuraevin perusteluista puhumme täällä
ei edes symbolisen veren läsnäolosta kirkossa, vaan mahdollisuudesta
todellinen veren vuotaminen kirkon lattialle kuukautisten päivinä,
että tietyissä hygieniakäytännöissä se on täysin mahdollista.
Kirjassaan Kuraev kertoo vanhemman naisen tarinan:
"Hän oli ollut neitsytvuodessa... he laulavat kuorossa, joten heillä on jalat
kiinni lattialle kirjaimellisesti kiinni verestä ”(Kuraev, 2004:
60). "Hygieeninen vallankumous", diakonin mukaan, tarjoaa
riittävä syy edes uskonnolliseen asenteeseen
menstruoitava nainen on tarkistettu. Modernit keinot
Hygieeninen hoito pystyy ehkäisemään kuukautiset
verta lattialle ja temppeliluetteloon: ”Koska moderni hygieeninen
keinot voivat tehokkaasti estää vahingossa tapahtuvan
veren virtaus tekee temppelistä saastaisen, aivan kuten he voivat
neutraloida verenvuodon aiheuttama haju
että tältä puolelta ei ole epäilystäkään siitä, että nainen kuukauden aikana
puhdistus tarvittavalla hoidolla ja hygieenisesti
toimenpiteet, voi tulla kirkkoon, suudella kuvakkeet, ottaa vastalääke
ja pyhitetty vesi ”(Kuraev, 2004: 63-64).
Uskonnollisen keskustelun muutos ei heijastunut vain käsityksiin
seurakuntalaiset, mutta myös uskonnollisten instituutioiden elämäntapa:
"Hiippakunnan hallinnossa ei ole työntekijöiden osallistumisaikataulua
työskennellä riippuen niiden fysiologisista sykleistä. Regency ja
seminaarien ikonografiset osastot "kriittisten päivien" saapumisesta
ei pidetä hyvänä syynä poissaoloon,
harjoitukset tai palvelut "(Kuraev, 2004: 59-60)."

Bogdanova E. Tkach O. Kriittiset huomiot kriittisistä päivistä:
yrittää analysoida nykypäivän venäläistä diskurssia

Suosituimmat blogimerkinnät

Yablor.ru - RuNetin blogien luokitus, joka määräytyy automaattisesti kävijämäärän, linkkien ja kommenttien mukaan.

Phototop - vaihtoehtoinen näkymä ylimpiin virkoihin, järjestetty kuvien määrän mukaan. Videopää sisältää kaikki nykyisissä bloggaajien tietueissa olevat videot. Viikon alkuun ja kuukauden yläreunaan kuuluvat suosituimmat blogosphere-postitukset tiettynä ajanjaksona.

Luokituksen osassa on tilastot kaikista bloggaajista ja yhteisöistä, jotka osuivat pääkäyttäjään. Bloggaajien luokitusta pidetään alkuun julkaistujen virkojen määrän, ylimmän ajan ja heidän asemansa perusteella.

mainos

Kuukausittainen ja laulu. ))))

Yksi ystävä on kateellinen poikaystävä. Se tapahtuu. Ystävä laulaa siinä mielessä, että vokaali on mukana. Opettajan kanssa. Young. Söpö. Ujo. Ja poikaystävä on kateellinen. Tällainen on ratkaisu.

Jotenkin tyttöystävä menee laululuokkiin. Ja jotain ei ole hänen äänessään, oppitunti ei mene niin kuin pitäisi. Häpeä opettaja pyyhkii, muuttuu vaaleaksi ja lopulta puristaa kysymyksen: ovatko ystäväsi kriittiset päivät? Hän on yllättynyt sanomalla, että ei ole ja on kiinnostunut ja mitä itse asiassa on. Opettaja selittää, että näinä päivinä ääni muuttuu, se ei ole erityisen havaittavissa jokapäiväisessä elämässä, mutta laulu on tärkeää.

Muistaen tämän utelias ilmiön tyttöystävä lähti. Kuukausi myöhemmin hän iloitsi poikaystäväänsä halun kanssa ohittaa vokaaliluokkia tänään. Melko ennustettavissa oleva vastaus annettiin hämmästyttävän iloiselle kysymykselle: "Ei ole mitään järkeä, tänään minulla on kuukausiaikoja." Poikaystävän reaktio oli myös ennustettavissa))))

Mitä ei voi tehdä kuukausittain? Tärkein luettelo kielloista

Kieltojen ja syiden tyypit

Jokaisen naispuolisen kehon yksilölliset ominaisuudet huomioon ottaen kuukautiskierron aktiivinen vaihe voi liittyä erilaisiin oireisiin. Naisen absoluuttisen terveyden taustalla ei ole erityistä epämukavuutta, mutta ulkoisten tekijöiden erilaisilla vaikutuksilla on aina vaaraa hyvinvoinnin heikkenemisestä. Joten mitä ei voi tehdä kuukautisten aikana?

Liikunnan kieltäminen

On parempi pysäyttää aktiiviset urheilut kuukautiskierron aktiivisen vaiheen aikana. Ate-urheilu naisille on ammatti, on parempi käyttää tavanomaista lämpenemistä, helppoa harjoittelua. Lisääntynyt liikunta lisää verenkiertoa lisääntymiselimiin. Vuoren taustalla voi olla verenvuotoa.

Painojen poistaminen kuukautisten aikana on mahdotonta aloittaa koulutusta ilman edeltävää koulutusta. Raskaan verenvuodon myötä hemoglobiini voi laskea, mikä voi aiheuttaa terveydentilan heikkenemistä. Harjoittelun jälkeen esiintyvät usein seuraavat ehdot:

kipu lantion elimissä.

Nuorten tyttöjen kuukautisten aikana lääketieteellinen lautakunta myöntää yleensä vapautuksen liikuntatunneista.

Varhaisessa iässä liittyy usein kirkas kliininen kuva, usein tunnelma vaihtelee.

Onko mahdollista seksiä

Asiantuntijat eivät suosittele seksiä kuukautisten aikana. Kuukautiskierron aktiivinen vaihe on sukupuolisuhteiden suora kielto paitsi moraalisista syistä:

molempien osapuolten suuri infektioriski;

naisten kyvyttömyys saavuttaa seksuaalinen tyytyväisyys;

esteettinen epämukavuus (markiness, epämiellyttävä haju, haitta).

Jos naiset pitävät kuukautissuojaa ei-toivotusta raskaudesta, gynekologit ovat jo kauan hylänneet tämän myytin. Seksi on sama harjoitus, jota olisi vältettävä tänä aikana.

Onko mahdollista juoda alkoholia

Alkoholijuomat, joilla on mitä tahansa voimaa, ovat vastenmielisiä naisen keholle yleensä puhumattakaan kuukautiskierron aktiivisesta vaiheesta. Etanolin vaikutuksesta verisuonten luumen laajenee, ja verenkierto kasvaa. Heikentyneiden alusten verenvuoto on lisääntynyt, mikä on pahentuneissa tapauksissa mahdotonta poistaa ilman lääketieteellistä apua.

Saunojen, kylpytynnyrien kieltäminen

Kuukautisten aikana on tärkeää, että jatkuva hygienia on tärkeä, mutta tänä aikana on riittävän lämmin suihku ennen jokaista tiivisteenvaihtoa. Lääkärit tietävät monia tapauksia, joissa kuuma kylpy tai sauna saivat aikaan vakavan verenvuodon. Uimattaessa avoimissa altaissa tai uima-altaissa infektio on mahdollista. Emättimen upottaminen ei ole ehdoton suoja patogeenistä mikroflooraa vastaan.

Erilaiset menettelyt ja toimenpiteet

Yksi kontraindikaatioista eri kosmetologisten toimenpiteiden, kirurgisten toimenpiteiden (paitsi hätätilanteissa), tutkimusten ja laboratoriotestien suorittamiseksi on kuukautiskierron aktiivinen vaihe. Tämä johtuu veren hyytymisen voimakkaasta vähenemisestä, hormonitasojen muutoksista. Analyysit voivat tuottaa virheellisiä tuloksia, ja veren käsittelyn aikana on vaikea pysäyttää.

Kuukautiskierron aikana on suositeltavaa pysäyttää terminen kääre väliaikaisesti muta, magneettinen aalto, UHF-lämmitys, voimistelu, korjaava hieronta.

Esteettisen lääketieteen, plastiikkakirurgian ja hammaslääketieteen asiantuntijat pitävät kuukautisten ajan epäedullisena ajanjaksona erilaisten manipulaatioiden suorittamiseen. Kosmetologiassa esiintyy tapauksen epämiellyttäviä komplikaatioita, pigmenttiä, mustelmia ja mustelmia kasvojen alueella (esimerkiksi Botox-injektioilla). Kemialliset kuoret ja kasvojen syvä puhdistus voivat aiheuttaa ihon negatiivisen reaktion, joka ilmenee punoituksena, allergisena ihottumana, turvotuksena.

Huumeiden kieltäminen

Kuukautisten aikana ei ole tarpeen ottaa tarpeettomasti joitakin lääkkeitä, jotka vaikuttavat veren muodostavien elinten toimivuuteen, veren hyytymiskykyyn. Analgin ja Aspirin kuin kipulääkkeet aiheuttavat maksimaalista veren ohenemista, mikä lisää verenvuotoa. Kipu on suositeltavaa käyttää kipulääkkeitä, jotka eivät sisällä asetaminofeenia tai asetyylisalisyylihappoa (Ibuprofeeni, parasetamoli).

Joidenkin elinten tai järjestelmien kroonisten sairauksien lääketieteellisen korjauksen avulla on mahdollista muuttaa lääkkeiden tehokkuutta. Kuukautiskierron aktiivisen vaiheen aikana voit tarvittaessa keskustella lääkärin kanssa annoksesta. Tiettyjen kasviperäisten valmisteiden käyttö voi aiheuttaa kohdun lihasten supistumista, vakavaa kipua kipua, lisääntynyttä verenvuotoa.

Kuukautisten hygieniatuotteet

Monet gynekologit vastustavat tamponien kulumista kuukautisten aikana. Tamponeja saa käyttää vain 1-2 kertaa, esimerkiksi tiettyyn asuun tai uima-altaan vierailun aikana (lapsen mukana, rentoutuen perheen kanssa rannalla). Kiellon syyt ovat seuraavat:

emättimen tartunnan suuri riski;

kohdunkaulan kanavan trauma.

Tamponien vaihtaminen ei tapahdu aina steriileissä olosuhteissa, kun on mahdollista pestä kädet saippualla ja pestä haara. Pitkällä kulumisella lämmin ympäristö edistää verisolujen nopeaa hajoamista, epämiellyttävää hajua, infektiota.

Kuukauden aikana on parempi käyttää tiivisteitä, jotka on vaihdettava vähintään neljän tunnin välein. Tämä on tarpeen vähäisen purkauksen kannalta. Liiallinen verenvuoto voidaan hallita urologisilla tyynyillä.

Ateriat kuukauden aikana

Naisia, jotka katsovat omaa lukua, ei suositella ruokavalion aloittamiseksi, vaan rajoittuvat päivittäiseen ruokamäärään. Heikentynyt elin voi reagoida ruoanrajoituksiin pahoinvoinnin, huimauksen, pyörtymisen ja epäselvyyden vuoksi. Riittävän tavallisen ruokavalion noudattaminen, joka vastaa naisen kliinistä historiaa, hänen terveyttään. Kuukautisten aikana raudan, proteiinin, kalsiumin ja foolihapon pitoisuudet vähenevät, joten tasapainoinen ja ravitseva ruokavalio on erittäin tärkeä. Lisäksi voit ottaa vitamiinikomplekseja.

Kun kuukautisia on suositeltavaa juoda tyydyttyneitä hedelmäjuomia, kompotteja, liemi lonkat, kamomilla. On tärkeää noudattaa juomatilannetta (munuaissairauden puuttuessa). Juo runsaasti vettä voit puhdistaa kehon, poistaa myrkkyjä, toksiineja.

Mikä on tärkeää tietää jokainen nainen

Naisten kuukautiset edellyttävät perineumin jatkuvaa hygieniaa. Ennen hygieenisten tamponien ja tiivisteiden vaihtamista on välttämätöntä pestä sukupuolielimet ja kädet juoksevalla vedellä ja saippualla. Keho puhdistetaan kuukauden aikana ja veren virtaus tulee ulos. Näihin tarkoituksiin parhaita hygieniakeinoja ovat saniteettityynyt. Nykyaikaisilla materiaaleilla on erinomainen imukyky, suoja vuotojen varalta, poistuminen ulos, ei koota kohdunkaulan kanavaan, kuten tamponeja käytettäessä. Naisten elämäntapa hänen kaudensa aikana olisi täytettävä seuraavat kriteerit:

tiivisteiden säännöllinen vaihtaminen (4 tunnin välein);

perineumin jatkuva pesu;

lautasliinojen käyttö jokaisen wc: n jälkeen;

"hengittävät" mukavat liinavaatteet (näitä asioita ei voi käyttää useita päiviä peräkkäin);

pitkät kävelyretket raikkaaseen ilmaan;

alkoholin poissulkeminen, huonot tavat;

tasapainoinen ruokavalio, mukaan lukien tuoreet vihannekset, hedelmät.

Jos sinulla on emotionaalisia häiriöitä, sinun pitäisi juoda rauhoittava tee, nukkua hyvin ja rentoutua. Jos ärsytys on tarpeeksi vahva, voidaan käyttää rauhoittavia aineita.

Väitti, että et voi osallistua kirkkoon kuukautisten aikana. Kuukausittain peitossa myyttejä ja uskonnollisesti. Uskonnollisten pyhäkköjen vieraileminen kuukautisten aikana on kielletty vain siksi, että henkilökohtainen hygienia ei ole ollut viime vuosisatojen ajan. Siksi naisia ​​pidettiin likaisina. Moderni maailma antaa naisille mahdollisuuden tuntea itsensä luotettavaksi missä tahansa julkisessa paikassa eikä luottaa kyseenalaisiin keksintöihin.

Naisten kuukautiset ovat kehon luonnollinen prosessi, eräänlainen uudistuminen ja valmistautuminen tulevaan äitiyteen. Kaikki kehon voimat pyritään puhdistamaan, joten nainen voi kokea epämukavuutta, väsymystä ja yleistä heikkoutta. Siksi monia menettelyjä ei voida suorittaa. Vaikka kuukautiskierron aktiivisessa vaiheessa ei olisi epämiellyttäviä oireita, naisia ​​kehotetaan noudattamaan tiettyjä rajoituksia lantion elinten ja lisääntymisjärjestelmän säilyttämiseksi.