Naisten tyynyjen vanhentumispäivän jälkeen niitä ei voida käyttää? Miksi?

Naisten tyynyjen säilyvyys 2 vuotta. Niitä ei voi käyttää edelleen? Miksi?

Mitä tapahtuu naisten tyynyille vanhenemispäivän jälkeen?

Sanotaan vain, että säilyvyysaika ei koske vain itse tuotetta. Pakkauksessa olevat tavarat on merkitty pakkauksessa oleviin tavaroihin, jos niissä on muita vivahteita, sitten niitä (liimakerros, antibakteerinen kyllästys, absorboituva kerros jne.). Toisin sanoen valmistaja takaa, että mikään komponentti ei tapahdu kahden vuoden kuluessa, ja yleensä tuote on täysin toimiva. Kahden vuoden kuluttua jotkin komponentit saattavat lakata toimimasta, esimerkiksi pakkaus menettää tiiviyden, liimakerros kuivuu, vaikka tiiviste pysyy tiivisteenä. Mutta jotta se toimii täysin, kuten mainoksessa ja pakkauksessa todetaan, se ei ole.

Vaurioituvat tiivisteet: miten sitä vältetään?

Naisten hygieniatyynyt - voidaan sanoa loistava ihmiskunnan keksintö. Mutta tänään Koshechka.ru kertoo kolikon toisella puolella - tiivisteiden mahdollisesta vahingosta.

Naisten tyynyt: haittaa ja hyötyä

Jokainen tyttö ja nainen eivät voi enää kuvitella elämäänsä ilman tällaisia ​​henkilökohtaisia ​​hygieniatuotteita tyynyinä. ”Daily” suojaa alusvaatteitamme tavallisina päivinä ja kriittisillä alueilla pelastetaan erityisiä suurempia kohteita. Voit valita tiivisteet riippuen mieltymyksistäsi - siipien kanssa tai ilman, sileä päällyskerros tai verkko, maustettu tai ei, jne. Lisäksi on olemassa tyynyjä, joissa on oletettavasti parantavia ominaisuuksia ja jotka on kyllästetty parantavilla geeleillä tai bakterisidisillä aineilla. Edellä mainittujen etujen ja niiden välttämättömyyden perusteella tiivisteiden käyttöä on vaikea yliarvioida, ja ensi silmäyksellä saattaa tuntua, että ne eivät voi vahingoittaa. Onko se todella niin? Tietoja tästä ko6e4ka.ru kertoa lisää.

Mahdollinen haitta päivittäin

Päivittäisen käytön tarve syntyy, kun päästöt ovat tavallista suurempia (esimerkiksi kuukautisten päättymisen tai odotetun ovulaation päivän jälkeen). Muina päivinä, jos nainen on terve, ei ole erityistä tarvetta korjata ne alusvaatteisiisi. Mutta jos purkauksesi on liian runsasta, se haisee epämiellyttävää, löysää, maalattua valkoista keltaista (läpinäkymätöntä), tietenkin, haluat suojata pikkuhousut. Mutta tämän kuvan pitäisi varoittaa ja olla signaali kirjoittaa gynekologille. Loppujen lopuksi purkaus, muu kuin läpinäkyvä, voi viitata monenlaisiin naisten sukuelinten sairauksiin.

Päivittäisten tiivisteiden pääasiallinen haitta on materiaaleilla, joista ne on valmistettu. Huolimatta tiedoista näiden tuotteiden "hengittävistä" pinnoista, joita kuulemme mainonnasta, puristettu massa ja öljykangas pohjakerros eivät anna ilmaa läpi. Näin ollen shortsit luovat todellisen kasvihuoneilmiön. Tiivisteen kerääntyneissä eritteissä bakteerit lisääntyvät aktiivisesti, mikä ylöspäin suuntautuvalla polulla voi nousta sisäiseen sukupuolielimeen ja virtsajärjestelmään. Päivittäisten tyynyjen vaurioituminen voi ilmetä sellaisissa sairauksissa, kuten kystiitti, lihaskipujen tulehdus, emättimen dysbioosi, vulvovaginiitti jne. Ja jos et huomaa eikä käsittele virtsateiden tulehdusta ajoissa, se voi nousta korkeammaksi, jopa munuaisissa, ja aiheuttaa esimerkiksi pyelonefriitin.. Useimmat gynekologit estävät naisia ​​käyttämästä sukkahousut, ottaen huomioon, että se on siemenen, vaginosiksen ja vaginiitin aiheuttaja. On parasta hylätä ne kokonaan, vaihtaa usein vaatteita ja "ilmasta" intiimejä paikkoja.

Terveysalustojen haitta ("kriittinen")

WHO kertoo naisten tyynyjen vaaroista: virallisten tietojen mukaan noin 63% (!) Kaikkien naisten sukupuolielinten sairauksien sairauksien kehityksestä johtuu huonolaatuisten terveyssiteiden käyttö tai virheellinen käyttö. Mitkä asiat vaikuttavat tähän:

 • "Gadgetin" pintakerros, joka on suorassa kosketuksessa ihon kanssa, on useimmiten valmistettu synteettisistä materiaaleista, jotka voivat aiheuttaa allergisen reaktion, ärsytyksen. Tämä puolestaan ​​johtaa infektion tunkeutumiseen kehoon;
 • Allergiaa voi laukaista myös tyynyjen (rakeiden) sisäinen kerros, joka muuntaa kuukautiskierron geeliksi;
 • "Kasvihuoneilmiö" (kuten päivittäinen) luodaan alemman öljy- tai kumikerroksen takia. Kuukautiskauden aikana kohdunkaula on auki, joten naaraspuolisen vartalon suojaamiseksi luodaan "reikä" ja bakteerit voivat tunkeutua suoraan kohtuun ja lisäaineisiin;
 • Tiivisteiden käyttö yli 3-4 tuntia ei ole hyväksyttävää, koska tänä aikana bakteerien määrä on valtava. Tässä vaiheessa keho tartuttaa itseensä itsensä eritteineen.

Tyynyjen vaurioituminen on minimaalista, jos sitä käytetään vain kriittisten päivien yhteydessä.

Kuinka minimoida tiivisteiden vahingot

Jotta tiivisteet - päivittäiset tai "kriittiset" eivät tule ongelmien lähteeksi, sinun on noudatettava muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä:

 • Vaihda tiivisteet 4 tunnin välein (tämä pätee päivittäin) tai täytettäessä. Ei tarvitse odottaa, että ne täytetään reunaan. Optimaalisesti tiivisteen täyteys oli 1/3;
 • Valitse hygieenisiä tuotteita ilman tuoksuja ja pseudo-uutteita, jotka voivat olla allergisen syynä;
 • Kriittisten päivien päivittäiset vaipat on pakattava erikseen, jotta ne pysyvät mahdollisimman suurina;
 • Älä käytä vanhentuneita tiivisteitä;
 • Valitse tiivisteet, joiden yläkerros on valkoinen, ei värjätty, koska väriaine voi myös aiheuttaa allergioita intiimissä paikoissa.

Sinun on päätettävä - säännöllinen ja päivittäinen tyyny - on vahinkoa tai hyötyä. Voidaan varmasti sanoa, että ulkonäönsä mukaan naisen elämä tuli mukavammaksi ja helpommaksi.

Natalia Degtyareva - erityisesti Koshechka.ru: lle - sivusto ystäville. itsessäsi!

lehtimaja

Aihe ei ole siitä, kuka on syyllinen. Aihe, mitä nyt tehdä?
Ostin vaippoja tytöstä foorumista, suuresta uudesta suljetusta paketista. Kiirein aamulla ja en edes katsonut valmistuspäivää. Kyllä, eikä voinut ajatella, että ne saattavat olla myöhässä. Katsoin häntä myös erityisesti säännöllisesti, vanhinta tyttäreni yhtä paljon kuin poikani (s. 2007). Luulen, että sinun ei pitäisi ehdottomasti kysyä varastointiaikaa, ainakin vuoteen 2010 saakka: (Luulin, että he olivat jo kieltäytyneet vaipat, ja siksi he myyvät.
Tulin töihin. Siellä päivämäärä on hieman poistettu tai 09 tai 05 julkaisuvuosi. Toivoen parasta, soita ProSterGamblen asiakaspalveluun. He kertoivat minun poistaa yhden vaipan ja sanella sen koodin. Saman vuoden 2005 aikana kävi ilmi: (Kirjoitan kirjeen myyjälle, joka pyytää palautusta. Vastaus on: "Minulla on sama pakkaus, ja käytän usein niitä yöksi vanhimpaan lapseen." Tätä haluan levätä.

Jälleen aihe ei ole siitä, kuka on syyllinen. On selvää, että olen hullu. Oli tarpeen selvittää enemmän metrolla.
No, mitä nyt tehdä? Vain heittää 100 UAH. roskakorissa? Tai voi yrittää käyttää niitä?
Miten tämä voi olla täynnä ulkoisia ihoärsytyksiä lukuun ottamatta? Myrkytyksen? Mitä?

PS: Jos minulle 100 UAH. olivat Muros, en olisi ostanut mitään käsistäni toivossa säästää kymmenen tai kaksi hryvniaa.

Alueen lapset poistettiin, ja jopa syntymäpäivä ja -vuosi muuttivat :)

PS: Anya, jos olet lukenut foorumin: En ole ei-skandaalinen nuori nainen, en olisi selvittänyt suhdetta, enkä lisäisi myyjien mustalle listalle :) Tällaista salaliittoa ei tarvittu. Rehellisesti.

Rakkaus ei loppu, kun taas kaksi on samalla rakastunut johonkin muuhun.

Minulle ei tullut tarkistaa vanhentumispäivää.

Älä herätä minua narttua! Hän ei saa tarpeeksi unta, huono asia.

viivästynyt heinäkuussa tampax.

Kaikki meistä "eivät pidä kaikista muista"

koskaan edes ajatellut sitä.

Elämä on supermarket. ota mitä haluat, mutta lopulta sinun täytyy maksaa kaikesta.

Lera ja lapset: Alex (30/03/94), Sofia (25/08/03) ja Leonid (12/07/10)

Tiivisteet päivittäin Discreet Deo moninkertaistaa 100 kappaletta - tarkista

Peruutusvaroitus. Tytöt, ole varovainen! Saattaa aiheuttaa ärsytystä!

Hyvä päivä, kaunis!ツ

Kestää nämä tyynyt jo jonkin aikaa. Ennen tätä yritin joukon erilaisia ​​"päiväkirjoja" - jotkut olivat liian paksuja, toiset olivat liian lyhyitä, ja jotkut olivat huonosti liitettyjä.

Näissä Diskritissä kaikki on hyvä:

◆ ja paksuus - älä tunne tiivistettä lainkaan

◆ ja yhtenäinen - sopii kaikkiin pikkuhousujen muotoihin

Mutta viimeisimmät tapahtumat ovat tehneet minut kirjoittamaan tämän katsauksen!

▶/729 Ilmestyi ärsytys, kutina ja epämukavuus, kuten sammakko, vain hyvin vahva. Minkään kauhean ennakkoedellytykset eivät olleet - hypotermiaa ei ollut, antibiootteja ei ollut humalassa, pysyvä kumppani. Ymmärtääksesi - heti ajaa lääkäriin. Kaikkien testien tulosten mukaan kaikki on kunnossa. Lääkäri määräsi kynttilät ja pillerit mikrofloran ylläpitämiseksi / palauttamiseksi.

▶/729 Jotta vältettäisiin jo ärsytetyn ihon ylimääräinen "kitka", se on lopettanut "päivittäisen" käytön. Mikä oli yllätys, kun päivän kuluttua oireet kulkivat itsestään (minulla ei ollut edes aikaa suorittaa määrätty hoito).

En voinut uskoa, että tällainen epäonnea olisi voinut aloittaa suosikkini Diskritsistä. Hän hoiti hoidon ja alkoi jonkin aikaa käyttää niitä uudelleen. Alle kaksi päivää - sama tarina jälleen allerginen reaktio, jossa on kaikki tuskalliset oireet

▶ "▶ ▶", Pros Pros Pros Pros across y forums Pros Prosherstyla foorumeilla, yhtäkkiä joku kohtasi tämän, ja löysi - osoittautui, että tällainen "vaikutus" voi aiheuttaa vanhentuneet tyynyt. Katseli paketin vanhentumispäivää - ja tässä se on - Bingo! Vanhentumispäivä on jo kauan päättynyt!

Varoittamalla väkijoukon närkästynyttä kurjaa he sanovat: "Kuinka se on! Meidän on tarkistettava vanhentumispäivä! Mitä haluat!" Sanon - uskokaa minua, tytöt, olen yksi niistä, jotka tarkasti tarkistaa valmistuspäivän kaikesta! MUTTA!

1. En ole koskaan ajatellut, että tiivisteet ovat tuote, joka voi huonontua.

2. Ostin tämän paketin Watsonsissa vain kuukausi tai kaksi sitten.

Ostin osakkeet, ukrainalaiset naiset tietävät, että tässä verkostossa kuukausittain eri tavaroita myydään erikoishinnoin. Mutta en uskonut, että "toiminta" ja "myöhästynyt" ovat nyt synonyymejä.

Vaikka rehellisesti sanottuna en vieläkään ymmärrä - mikä voisi "pilata" tiivisteessä.

▶ Org. Yleensä valmistajaa koskevia valituksia ei ole, mutta DC: ssä tarkastelen lähemmin loppuajankohtaa KAIKKI!

Katsauksen päätarkoitus: Haluan varoittaa ja suojella kaikkia ukrainalaisia ​​tyttöjä ongelmista! Katso tarkasti voimassaolopäivämäärät. Usein näen, miten he myyvät "varaston" kosmetiikkaa, jonka viimeinen voimassaolopäivä on melkein ensi kuussa! Muista, että et voi säästää terveyttä!

Loppusanat Ja Diskritin tiivisteiden osalta. Suosittelen myös ohittamaan tämän sarjan maustetut tyynyt. Yritin Waterlily- ja Spring Breeze - liian kemiallisia hajuja, oletan, että monet voivat myös aiheuttaa ärsytystä ja allergista reaktiota.

Kiitos kaikille! Arvioi itseäsi ja ole varovainen! Rakastan kaikkia

Naisten hygieniatuotteet: tyynyt ja tamponit

Nämä naisellinen hygieniaominaisuudet ilmestyivät noin 70 vuotta sitten. Mutta jo muinaisissa sivilisaatioissa naiset käyttivät laitteita, joita voidaan kutsua modernien tyynyjen ja tamponien esiasteiksi.

Rooman valtakunnassa näille varoille käytettiin erikoisrullia, jotka oli valmistettu villasta, rasvattu.

Afrikkalaiset käyttivät menestyksekkäästi nuorten bambujoukkojen pehmeää osaa.

Toisissa Egyptissä naiset, joita käytettiin kierretyn pehmennetyn papyruksen kuukautiskierron aikana.

Pohjoisessa käytetään sammalia välikappaleina.

Venäjällä valmistetut tiivisteet. Sitten naiset sidoivat ne hihnoihinsa, koska siitä lähtien alusvaatteita ei ollut.

Milloin ensimmäiset tamponit tulivat näkyviin?

Kumma kyllä, mutta ensimmäisen tamponin keksijä oli mies - kirurgi Yhdysvalloista Eol Haaz. Hänet kehotettiin vaimolleen vuonna 1933. Tosiasia on, että kun hän oli käynyt sodassa, hän koki kaikki vaikeudet löytää naisia ​​kentällä. Joten ajatus syntyi vapauttamaan tamponeja.

Onko tamponien käyttö haitallista?

Mielipiteitä gynekologeista tästä asiasta on jaettu. Jotkut lääkärit vaativat tämän hygieniatuotteen täydellistä turvallisuutta. Toiset päinvastoin neuvoo käyttämään tamponeja vain hätätilanteessa (käymällä altaalla, pelaamalla urheilua jne.), Koska he uskovat, että he voivat aiheuttaa naisten sukupuolielinten tulehduksellisia sairauksia.

Tamponit ja ITSH (tarttuva ja myrkyllinen sokki)

Näiden varojen valmistajat antavat heille ohjeita tällaisesta mahdollisesta komplikaatiosta kuten ITSH. Tämä oireyhtymä esiintyy erittäin harvinaisissa tapauksissa. Tämä komplikaatio johtuu stafylokokista. ITSH: lle on ominaista heikkous, huimaus ja kuolema. Myrkyllisen sokin esiintymiseen liittyvät riskitekijät ovat: tartunnan esiintyminen naisilla sekä tamponien käyttöä koskevien sääntöjen rikkominen (niiden myöhäinen korvaaminen, vanhentuneiden ja aiemmin avattujen tamponien käyttö jne.).

Tamponit: miten valita ja käyttää oikein

 • Ensinnäkin tamponeilla on erilaiset koot ja ne on suunniteltu erilaisille verenmenetysasteille. Täällä nainen olisi ohjattava kuinka runsaasti hänen kuukautisiaan. Voit alkaa käyttää tamponeja, jotka on merkitty ”normaaliksi”. Jos ne alkavat vuotaa aikaisemmin kuin 4 tunnin kuluttua, meidän on siirryttävä seuraavaan ryhmään.
 • Toiseksi jotkut yritykset tuottavat tamponeja applikaattorilla ja jotkut ilman sitä. Jos et ole koskaan käyttänyt tamponia aiemmin, niin ensimmäistä kertaa on parempi kokeilla niitä merkkejä, joissa on applikaattoreita.
 • Kolmanneksi tamponit on vaihdettava ajoissa (viimeistään 4-5 tuntia).
 • Neljänneksi, tamponien sijasta yöllä, on parempi käyttää yönauhoja, joiden asteikko on 5-6 tippaa.

Tiivistösäännöt

Tamponien tavoin tyynyillä on erilainen koko ja absorptiokyky. Valmistajat merkitsevät tämän yleensä pisarapakkauksissa. Pienimmät ovat päivittäiset tyynyt ja suurin - yö ("maxi").

Tiivisteet voivat olla siivet, ja ne voivat olla ilman niitä. On herkkiä ihoa, maustettuja ja päivittäin - jopa mustia. Yleensä valmistajat esittävät erilaisia ​​"pelimerkkejä", jotka kiinnostavat naisia ​​heidän tuotteessaan.

Kun täyttötiiviste on vaihdettava. Tämä on tehtävä siinä tapauksessa, että hän on rikkonut eheyttä. Koska tässä tapauksessa nainen voi kokea täyteaineen ärsytystä.

Intiimihygieniatuotteita ei saa heittää WC: hen.

Pehmusteiden tai tamponien käyttö on tehtävä tilanteesta riippuen. Ja paras tapa kuulla tästä gynekologisi kanssa.

Naisten hygieniatiivisteet All Always Ultra Light

Sisältö

3D-kuvat

Varastointiolosuhteet Tiivisteet naisellinen hygieeninen Olvayz Ultra Light

Säilytä lasten ulottumattomissa.

Kestoaika feminiiniset hygieniapatjat Olvayz Ultra Light

Älä käytä pakkaukseen merkityn viimeisen käyttöpäivän jälkeen.

Hinnat Moskovan apteekeissa

Jätä kommenttisi

 • Ensiapupakkaus
 • Verkkokauppa
 • Tietoja yrityksestä
 • Ota yhteyttä
 • Julkaisijan yhteystiedot:
 • +7 (495) 258-97-03
 • +7 (495) 258-97-06
 • Sähköposti: [email protected]
 • Osoite: Venäjä, 123007, Moskova, st. 5. päälinja, 12.

Yhtiön RLS ® -yhtiön virallinen sivusto. Venäjän Internetin huumeiden ja apteekkien valikoiman tärkein tietosanakirja. Lääkkeiden viitekirja Rlsnet.ru tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden saada ohjeita, hintoja ja kuvauksia lääkkeistä, ravintolisistä, lääkinnällisistä laitteista, lääkinnällisistä laitteista ja muista tavaroista. Farmakologinen viitekirja sisältää tietoa vapautumisen koostumuksesta ja muodosta, farmakologisesta vaikutuksesta, käyttöaiheista, vasta-aiheista, haittavaikutuksista, lääkkeiden yhteisvaikutuksista, lääkkeiden käytöstä, lääkealan yrityksistä. Huumeiden viitekirja sisältää lääkkeiden ja lääkemarkkinoiden tuotteiden hinnat Moskovassa ja muissa Venäjän kaupungeissa.

Tietojen siirto, kopiointi, jakelu on kielletty ilman RLS-Patent LLC: n lupaa.
Kun mainitaan sivustolla www.rlsnet.ru julkaistut tietomateriaalit, vaaditaan viittausta tietolähteeseen.

Olemme sosiaalisia verkostoja:

© 2000-2018. MEDIA RUSSIA ® RLS ® -rekisteri

Kaikki oikeudet pidätetään.

Materiaalien kaupallinen käyttö ei ole sallittua.

Tietoa terveydenhuollon ammattilaisille.

Miten valita ja käyttää terveyssiteitä

Naisten elin on hauras ja monimutkainen järjestelmä. Kuukautisten esiintyminen tarkoittaa, että elin on kypsä. Toisaalta tämä on iloa ja toisaalta uusien ongelmien syntymistä. Jos otat koko ajan elinaikana, kun nainen on niin kauan, se on noin 2-3 tuhatta päivää. Tietenkin se on paljon. Kuukautiskierron aikana naarasrunko on hyvin heikko, joten se on suojattava ja suojattava, muuten se vaikuttaa haitallisesti terveyteen. Tänä aikana on hyvin helppoa saada erilaisia ​​sairauksia ja tartuttaa infektio.

Yleiset virheet terveyssiteiden vaihdossa:
Kädet on pestävä ennen tämän hygieniatuotteen vaihtamista. Ja usein naiset tekevät virheen ja pestä kädet tiivisteiden vaihtamisen jälkeen. Likaisilla käsillä voit lisätä tarpeettomia bakteereita tuotteen pinnalle. Jopa tällä tavalla saat klamydian. Ja klamydian hoito naisilla on paljon monimutkaisempaa kuin sen ehkäisy.

Usein naiset pitävät hygieniatuotteita yhdessä kosmetiikan kanssa kylpyhuoneessa, jota ei suositella. Kylpyhuoneessa korkea kosteus, ja siksi bakteerit kerran tällaisessa ympäristössä lisääntyvät paljon nopeammin.

Harvoin nainen ei kiinnitä huomiota säilyvyysaikaansa. Tiivisteen käyttöpäivän jälkeen on kuitenkin kiellettyä käyttää, koska ne eivät enää suojaa naista viruksilta ja bakteereilta.

Ei ole suositeltavaa käyttää hygieniatuotteita, joissa on aromaattisia komponentteja ja kemiallisia lisäaineita. Se voi myös vahingoittaa terveyttä erityisesti hedelmällisessä iässä oleville naisille.

Yhden tiivisteen pitkä käyttö. Kuinka oikein? Jokainen hygieniatuote on vaihdettava 2 tunnin välein. Mitä kauemmin yksittäisen tuotteen käyttö on, sitä suurempi on siihen kerättyjen bakteerien määrä.

Miten valita tyynyt?

Ensin sinun täytyy tietää, mitä etsiä. Tarkista ensin hygieniatuotteiden yläkerros, jota haluat käyttää. Sen pitäisi olla puuvillaverho. Se mahdollistaa nesteiden imeytymisen nopeasti eikä kosteuden palautumisen. Näin herkkä iho ei kosketa kosteutta ja ärsyttää. Huomaa, että silmän reiät eivät saa olla putken muotoisia, vaan suppilon muotoisia. Sitten neste ei varmasti virtaa takaisin.

Keskikerroksen tulisi sisältää imukykyisiä aineita, ne muuttavat nesteen geeliksi, jolloin pinta pysyy kuivana ihoa ärsyttämättä. Toisen keskikerroksen on läpäistävä ilma.

Pohjan pinnan tulisi koostua materiaalista, joka sallii ilman kulkemisen. Tämän kerroksen täytyy muuntaa vesimolekyyli kaasumaiseen tilaan ja tuoda se pois. Tämän seurauksena rungon ja tyynyn välinen kosteustaso pienenee, minkä seurauksena tuoreuden ja mukavuuden tunne säilyy.

Hygieniatuotteet helpottavat naisten elämää kuukautisten aikana, mutta he tarvitsevat silti kunnollista käyttöä, jotta he eivät vahingoita itseään. Älä pelasta itseäsi, rakasta ja huolehdi terveydestänne.

Peruslämpötila A: sta Z: hen

* Rakkaat ystävät! Kyllä, tämä on mainonta, joka pyörii näin!

Saniteettityynyt: vahinko, hyöty tai välttämättömyys?

Maailman terveysjärjestön mukaan 80%: lla naisista maailmassa on gynekologisia ongelmia, ja 63% niistä on naissairauksia, jotka johtuvat huonolaatuisten terveyssiteiden ja tamponien käytöstä. Markkinoilla olevien tiivisteiden syntymisen yhteydessä tuli esiin lasten gynekologeja Nykyään tytöillä on jo 40-vuotiaana samoja ongelmia kuin naiset.

Harkitse tyynyjä, joita käytämme useiden kriteerien mukaan:


• Etiketti tai ulkoasu. Tiivisteiden pakkauksen merkinnöissä kerrotaan lähinnä kerroksen suojauksesta, mukavuudesta ja joskus hengittävyydestä. Mutta ei ole sanottu mitään vaikutuksista naisen terveyteen!
• Tiivisteen yläkerros. Useimmiten valmistettu synteettisestä materiaalista, ja viime aikoina suosittu pinnoite, joka mainostetaan kosteutta hyvin läpäisevänä pinnoitteena, on vain "kumikerros". Vain sellaisen kumikerroksen takia, että monet naiset aiheuttavat ärsytystä ja kutinaa, he joutuvat käyttämään tamponeja - johtaa niitä aikaisemmin tai myöhemmin erittäin vakaviin sairauksiin, ja ensinnäkin alkaa BREADMARKSilla.

• Jos käytät tyynyjä, jotka sisältävät ainetta, joka muuntaa purkauksen geeliksi, sinun ei pidä vahingoittaa niitä. Tämä aine voi aiheuttaa limakalvojen voimakasta ärsytystä. Tai geelien paikka, jossa käytetään selluloosaa, joka on valmistettu jätepaperista. Ja jätepaperissa on painoväri, jota ei voida poistaa. Painoväri sisältää lyijyä, joka on melko välinpitämätön kehollemme. Lisäksi massaa käsitellään emäksillä absorboivien ominaisuuksien lisäämiseksi. Pöly imukykyinen tiiviste tunkeutuu silmäkerroksen pinnan läpi ja aiheuttaa ihoärsytystä, jota parantaa ilmanvaihto ja korkea kosteus.


• Termostaatti - tiivisteissä alempi eristekerros on valmistettu polyeteenistä. Tuloksena on erittäin haitallinen "kasvihuoneilmiö" terveydelle, muuten anaerobinen ympäristö, joka on kasvualusta bakteereille, mikä johtaa väistämättä gynekologisiin ongelmiin.

• Tekninen liima, joka levitetään tiivisteiden pohjalle. Tiivisteissä käytetty tekninen liima, joka sisältää myrkyllisiä aineita (fenoli, formaldehydi jne.). Tämä liima siirtyy pellavan sisäpinnalle ja ei käytännössä pese. Niinpä, jos käytät liinavaatteita ilman tyynyjä, se aiheuttaa ihon ärsytystä ja jopa imeytyy, myrkyttää kehoa. Fenoliformaldehydi on fenoliformaldehydin polykondensaation tuote. Reaktio suoritetaan happamien (kloorivety-, rikkihappo-, oksaalihappo- ja muiden happojen) tai emäksisten katalyyttien (ammoniakki, natriumhydroksidi, bariumhydroksidi, trietyyliamiini) läsnä ollessa. Fenoliformaldehydi on karsinogeeninen, myrkyllinen aine. Erottuu, vaikuttaa hermoihin, kurkkuun, keuhkoputkiin, silmien limakalvoon, heikentää immuunijärjestelmää. Fenoli on myrkyllistä. Höyryt vaikuttavat ihoon, hermoihin, silmien limakalvoihin ja hengityselimiin. Bentseeni suurina annoksina aiheuttaa pahoinvointia ja huimausta, ja pitkäaikainen altistus voi johtaa verisairauksiin. Dioksiinit ovat erittäin vaarattomia aineita, jotka voivat kerääntyä elimistöön, heikentää immuunijärjestelmää ja aiheuttaa syöpää. Mitään tiivisteitä ei saa käyttää yli 3 tunnin ajan. Sitten keho itse tarttuu omiin eritteisiinsä.

Siksi tavanomaisia ​​terveyssiteitä käytettäessä naiset kokevat usein epämukavuutta ja epämiellyttävää hajua - tämä johtuu bakteerien leviämisestä. Jos tiivistettä käytetään yli 30 minuuttia, bakteerien määrä sen pinnalla kasvaa suurella nopeudella. Tällaisina aikoina naaraskehon joustavuus heikkenee huomattavasti, ja bakteerit voivat tunkeutua naisten lisääntymisjärjestelmän sisään. Näin monet naisten sairaudet alkavat. On monia infektio-oireita: kuumetta, tulehdusprosesseja, kutinaa, voimakasta purkausta, kipua, pahoinvointia. Virtsaputki voi myös vaikuttaa. Kaikki tämä voi johtaa vakaviin seurauksiin. Siksi lääkärit suosittelevat pidättäytymisen aikana täydellistä pidättymistä seksuaalisesta toiminnasta ja huolellista henkilökohtaista hygieniaa. Siksi gynekologit uskovat, että naisen ei pitäisi käyttää tiivisteitä - jotta ei synny termostaattia bakteereille. Mikä parasta, "isoäidin menetelmä" on rätti, joka on valmistettu pestävästä puuvillakankaasta. Mutta olen samaa mieltä - tämä on hyvin salakavalaista menetelmää, koska tilanne voi jäädä hallitsemattomaksi ja johtaa tahroihin vaatteissa. Kuka haluaa riskiä! Niinpä naiset uhraavat terveytensä. Tiesitkö, että... Jos lasket kaikki naisen kuukautiset, saat yhteensä 7 vuotta!

DAILY HYGIENIC GASKETS: käyttö, haitta.


Tällä hetkellä hygieniatuotteiden markkinoilla on runsaasti erilaisia ​​päivittäisiä tyynyjä, jotka valmistajien mukaan antavat naiselle mukavuuden ja tuoreuden tunteen koko päivän. Moderni nainen voi tuskin kuvitella elämäänsä ilman tätä henkilökohtaista hygieniaa, koska hän on varma sen välttämättömyydestä. Mutta tarvitsemmeko päivittäisiä tyynyjä? Miksi? Vai onko se vain mainonnan vaikutus alitajuntaamme?
Mitä enemmän, hyvää tai haittaa?
Ensinnäkin on syytä huomata, että päivittäisten tyynyjen hyödyistä tai vahingoista ei ole vielä luotettavia tietoja, koska lääketieteellistä tutkimusta tällä alalla ei ole tehty. Jotkut tiedemiehet ovat vakuuttuneita siitä, että tällaiset tyynyt suojaavat intiimejä vyöhykkeitä negatiivisilta ulkoisilta vaikutuksilta, toiset päinvastoin pitävät niiden käyttöä erittäin haitallisina naisten lisääntymisjärjestelmälle.

Panty-vuorausten käytön kiistaton etu on se, että ne auttavat pyykkiä pysymään kuivina ja puhtaina purkauksen aikana. Mutta huolestuttavaa on se, että nainen (paitsi kuukautiset) joutuu raskaaseen purkautumiseen. Monet lääkärit uskovat, että naiset, joilla on terve mikrofloora päivittäinen tyyny, eivät yksinkertaisesti ole tarpeen. Heidän on suositeltavaa pestä kahdesti päivässä ja vaihtaa liinavaatteita useammin. Lisäksi tällä hetkellä on niin kätevä ja edullinen työkalu intiiminä pyyhkeinä, jonka ansiosta voit tehdä hygieenisiä menettelyjä myös töissä lounastauon aikana.

Mahdolliset seuraukset
Mitkä ovat mahdolliset seuraukset päivittäisten tyynyjen käytöstä? Tosiasia on, että useimmat tiivisteet koostuvat selluloosasta, joka estää ilmankierron. Tämän seurauksena intiimin alueen iho lakkaa hengittämästä, ja jos et muuta tyynyä kolmen tunnin välein, muodostuu suotuisa ympäristö patogeenien lisääntymiselle. Tämän seurauksena nainen voi kehittyä vaginosis tai rinta. Ei ole suositeltavaa ostaa deodoroituja tiivisteitä, koska käytettävät hajunpoistoaineet voivat aiheuttaa ärsytystä ja allergioita.

Muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä päiväkirjojen käytöstä.
Jos päätät käyttää pikkuhousut, noudata yksinkertaisia ​​sääntöjä, joiden avulla voit minimoida niiden aiheuttamat epämiellyttävät vaikutukset. Yritä vaihtaa tiivisteet useammin ja koskaan mene nukkumaan ilman tiivistettä. Ihon on hengitettävä ainakin yöllä! Valitse hygieenisesti sertifioidut ja ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistetut tiivisteet. Älä osta värillisiä päivittäisiä tyynyjä, koska kaikki värit ja muut kemialliset yhdisteet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita.

Onko mahdollista käyttää vanhentuneita tiivisteitä

Erityinen täyteaine, esimerkiksi Pampers-yhtiön vaippoissa, ei haju hyvin miellyttävästi, ja jos ostan vanhentuneet, harkitsen ehdottomasti sitä. Et koskaan tiedä mitä! Ei siis ihme, että vanhentumispäivä on leimattu. Ehkä täyteaine voi jotenkin antaa reaktion vuorovaikutuksessa vauvan virtsan kanssa. Annan varmasti takaisin! En vaaranna vauvan terveyttä.

Onnea
Lumi ja pieni joulukuun krokotiili

Täällä näyttää minusta:

Pampers-täyteaine on tavallinen silikonigeeli. Tämä tarkoittaa, että ne ovat kuivassa muodossa pieniä kuivia rakeita ja imemällä vettä, se muuttuu geeliksi.

Kerran minulla oli työtä silikonigeelillä. Hänellä on sellainen ominaisuus, että hän imee myös kosteutta ilmasta (tätä tarkoitusta varten sitä käytetään museoissa ilman kosteuden vähentämiseksi).

Vaipat eivät yleensä myydä suljetuissa pakkauksissa. Joten luultavasti ne muuttuvat ajan myötä "käytetyiksi", jotka imevät kosteutta ilmassa. Niiden absorboivat ominaisuudet heikkenevät.

Itse asiassa näin jopa tällaisia ​​vaippoja: lapsen koko muuttui yhtäkkiä pieneksi, he panivat paketin mezzanineille ja saivat sen viisi vuotta myöhemmin, kun koko oli nuorimmille hyvä. Ja vaipat ovat pudonneet: ne eivät olleet enää jauheita, vaan geeliä. Ja tutu paisui ja jopa puhkesi.

Kosketukseen on melko helppoa määrittää, onko geeli vaippojen tai rakeiden sisällä. Jos rakeet, käytän. Niiden säilyvyysaika on useita vuosia. Muutama kuukausi edestakaisin ja matalassa kosteudessa ei saisi olla tärkeitä.

Tehokas navigaattori tuleville äideille, jotka etsivät äitiyssairaaloja, raskaana olevien naisten kauppoja, tuotteita äideille ja vauvoille

haku

Navigator

Kommentit

Käytä kuumaa lusikaa puremiin, pidä 30 sekuntia. ja 5-6 minuutissa purema läpäisee!

wow, mahtava viesti, ihmettelin, onko olemassa tapa laajentaa penikseni nopeasti. ja löytänyt istumasi. →

se tapahtui niin, että olen raskaana, minulla on tyypin 1 diabetes, en tiedä mitä tehdä, jos voin po. →

on välttämätöntä, että jokainen hänen virnistymisestään ei syytä jättää huomiotta, esimerkiksi liittää hänen korvansa ja sanoa, että en ole sinua. →

Kumppaneilta

Miksi vaipat ovat vanhentuneet?

Vastaukset kysymykseen "Miksi vaipat ovat vanhentumispäivänä?"

Lisää kommenttisi

Kumppaneilta

Arviot

Razvodilovo sanoo lievästi: "korkeimman luokan" lääkäri Urzhumtseva, kun hän itse sanoo - ruohonleikkuri ja seppä ja paimenen pelat. Vasemmalla analysoidaan avioeroa.

Natalia kirjoittaa
05/20/2014 klo 09:05:52

Klinikka Rosmid teki diagnoosin ja totesi, että IRR on syy minun päänsärkyyn ja paniikkikohtauksiin. On käsitelty, ei PA-hyökkäyksiä.

Tatyana kirjoittaa
05/20/2014 klo 11:05:23

Kiusattu vuosi. Minun täytyi muuttaa kaikkea. Rahaa ei palauteta

Dmitry kirjoittaa
15.5.2014 klo 06:05:04

Haluan neuvoa tätä myymälää. Olen pitkään valinnut tyttärelleni erittäin kauniin ja tyylikkään pukeutumisen puutarhassa. Tämä koko ei ole, väri ei ole.

Ulychka kirjoittaa
13.5.2014 klo 01:05:07

Positiivisten tunteiden myrsky ostamalla verkkokaupasta Neopod.ru Ensinnäkin operaattori tyttö selitti kaiken selkeästi ja ymmärrettävästi.