Miksi säilyttäminen on mahdotonta kuukausittain?

On sanottu, että kuukautisten aikana on mahdotonta säilyttää, koska suojelu räjäyttää kannet. Olen aina noudattanut tätä. Koskaan ei saa säilyttää. Mutta tarvittaessa hän antoi miehelleensä sulkea kannet, vaikka hän teki myös kaikki valmistelut miehensä kanssa. Kannet eivät räjähtäneet.

Ei kerran elämässäni ei kuullut tätä. Mikä sykli, mitä muut päivät panostan pankkeihin ilman ongelmia. Menstruatiot ja talven valmistelut eivät liity toisiinsa. Jos vain pakotetaan aviomies tekemään työkappaleita ja levätä)) Vakavasti - työkappaleet räjähtävät, kun huonosti pestyjä tölkejä tai irtonaisia ​​vihanneksia käytetään säilytykseen.

Miksi et voi säilyttää kuukautisten aikana

Tässä artikkelissa haluamme puhua siitä, miksi et voi säilyttää erilaisia ​​kuukausittaisia ​​elintarvikkeita. Ja opit meiltä siitä, mitä muuta et voi tehdä kriittisinä päivinä.

Tuotteiden säilyttäminen ja kuukausittain naisille

 • On jo pitkään ollut tunnettuja merkkejä siitä, että kuukautisten aikana nainen ei saa olla mukana säilyketuotteissa. Esivanhempamme totesivat, että tässä tapauksessa talven talteenotto voi heikentyä.
 • Tosiasia on, että kuukausittain pitkään pidetään ajanjaksona, jolloin nainen ei ole puhdas. Ja jos hän tällä hetkellä säilyttää joitakin vihanneksia, marjoja tai hedelmiä, hän antaa joitakin "viemäröstään" näille tuotteille, eikä niitä säilytetä pitkään, koska ne alkavat pian rypistyä.

Mitä muuta voit tehdä kausi aikana?

 • Naisen on myös mahdotonta ottaa taikina vastaan ​​kriittisinä päivinä, koska se voi muuttua hapan ja kakut eivät ole maukkaita, eivätkä ne nouse.
 • Ja isoäitimme eivät koskaan peseet vaatteita kuukautisten aikana, koska uskottiin, että hän ei peseisi siinä tapauksessa. Ja he totesivat sanoa, että jos joku laittaa vaatteita, jotka nainen oli pestä hänen kaudensa aikana, hän saattoi sairastua heti ja lisäksi hyvin vakavasti.
 • Rautaa naista ei myöskään saa koskettaa kriittisinä päivinä, koska se voi aiheuttaa ruostetta.
 • Menstruation aikana on mahdotonta ottaa veitsi, koska hän räpytti nopeasti.
 • Esivanhemmat eivät suosittele edes koskettamattomia peilipintoja kuukautisten aikana, koska se voi muuttua sameaksi.
 • Ei ollut välttämätöntä, että nainen, jolla oli kuukautisia, joutui käymään puutarhassa ja ryhtymään istutukseen, rikkakasviin ja niin edelleen. Uskotaan, että tässä tapauksessa nainen on vaarassa jäädä ilman sadonkorjuuta, koska kaikki vihannesten puutarhassa olevat kasvit joutuvat nopeasti mätänemään.
 • Hautausmaalla, joidenkin sukulaisten hautajaisten aikana, ei myöskään ollut suositeltavaa, että nainen menisi kuukaudeksi, koska tässä tapauksessa vainaja voi ottaa osan "liasta" naiselta eikä mennä taivaaseen.
 • Näihin päiviin ei myöskään voi mennä kirkkoon, koska ei ole hyvä, että Herra ilmestyy tällaiseen "saastaisuuteen".
 • On kiellettyä koskettaa myös naisten kuvakkeita niiden jaksojen aikana, jotta he eivät tahraisi pyhän kasvoja.
 • Luonnollisesti ei voi kastaa kuukautisten aikana ja siitä tulee myös kummi.

Pitäisikö minun uskoa näitä merkkejä kirkon mielestä?

 • Oikomishetkellä omenit eivät ole tervetulleita, ja usko niihin nähdään synniksi, joten uskoa tai ei ole omaa liiketoimintaa. Jos et halua ottaa synnistä synnistä, mutta ei iso, älä usko kaikkeen, mitä omenat sanovat.
 • Mutta kirkon sisäänkäynnin osalta kuukautiset naiset sanovat, että tämä on sääntö, jossa sanotaan, että tänä aikana naisen on parempi ohittaa kirkko.

Kerroimme, miksi kuukautisten aikana on mahdotonta säilyttää, ja miksi meidän on vielä tehtävä joitakin asioita tämän ajanjakson aikana.

Miksi on mahdotonta säilyttää tai laittaa taikina kun kriittiset päivät ovat?

Tämä taikausko liittyy kriittisinä päivinä ns. Feminiiniseen "epäpuhtaukseen". 1700-luvun loppuun asti uskottiin, että kuukautisten veri rotu demoneja - siten kategorinen kielto kirkon läsnäololle, ehtoollisuudelle, koskettamiselle hevosille, kynttilävalaisimille. Uskottiin, että menstruoitavan naisen kosketus voisi siirtää joitakin "epäpuhtauksia", joille hän koskettaa (tai mitä). Siksi oli kiellettyä mennä hautausmaalle ja sanoa hyvästit kuolleelle henkilölle (jos hän osallistuu "viemäriin", hän ei pääse taivasten valtakuntaan ja pysyy levoton), kosketa peiliä (kasvaa himmeänä), veitsen (tylsä), rauhanen (ruoste), lähestymistä rakentaa taloa, osallistua kyntämiseen ja kylvämiseen (kuukautiskiertoinen nainen voi ottaa voimaa kasveista ja maasta), leipoa (hapan taikina), kiehua kaalia (mätää), pese vaatteita (henkilö, joka asetti sen sairastumaan) jne.

Tämä on yksi taikauskoista - ei enää. Vaikka prosessi on normaali naiselle, fysiologinen, niin sanottuna, mutta on välttämätöntä, että hänen "maailman mielessään" on helpompi saada nämä päivät. Miten ei viileä, liiallinen verenhukka, päänsärky, vatsakipu - usein satelliitit. Jotain on tehtävä niin, että nainen seisoo liesi vähemmän ja toisen työn jälkeen. Toistaiseksi esi-isät tulivat tähän taikauskoon.

Minulla on taikina ja pankit kaikki ok. Jostain syystä kuulin tämän uskon niin kauan sitten, vain pari vuotta sitten, ja olin hämmästyttävän hämmästynyt)))

Ajattelin, että tämä on vain merkki, mutta äskettäin tapasin mielenkiintoisen artikkelin. Se totesi, että tutkijat olivat huomanneet jo kauan sitten tutkimuksen aikana, että kriittisinä päivinä eräs hormoni erittyy naisen ihon huokosten kautta, joka toimii toksiinina monilla elävillä organismeilla. Jos nainen koskettaa eläviä tai leikattuja kukkia näinä päivinä, ne kuivuvat nopeammin. Luultavasti myös säilyttäminen. Olen usein kuullut, että hän ei seiso pitkään ja usein "räjähtää", jos nainen on tehnyt hänet kauden aikana. Yksi tyttöystävä sanoi kerran, että hän oli löytänyt tien - hän rullaa lateksikäsineissä ja sitten kaikki on kunnossa. Osoittautuu, että luetun artikkelin merkitys on edelleen olemassa.

Taikinaa ei voi laittaa vain hiivaan. Kun taikina ei noussut ensimmäistä kertaa, isoäitini kysyi heti kriittisiltä päiviltä ja selitti, että tuolloin naisen iho vapauttaa aineita, jotka tekevät taikinan nousemasta ja kaali voi mätää. Ja voit säilyttää, sinun täytyy vain steriloida hieman kauemmin. Olin 16-vuotias ja olen luonnollisesti päättänyt, että tämä oli hölynpölyä, mutta kuten käytäntö osoitti, isoäiti oli oikeassa.

Antiikin taikausko näyttää usein olevan jonkinlaista erityistä tietämystä, joka oletettavasti tuli aikojen syvyydestä, eli muinaiset ihmiset katsoivat elämää, eivät voineet selittää paljon, mutta heidän havainnoistaan ​​oli tarkka. Käytännössä käy ilmi, että jos taikauskoa selitetään, niin lasten tasolla

Kun nainen on "rikki" hänen aikana, hän ei voi tehdä mitään. Nykyaikaisessa taikauskoisessa kiellossa on vielä enemmän:

Se tuli jopa jotenkin outo, että nainen oli kuukausittain, ja se oli pomo, joka huutaa - mitä hänellä oli sitten?

Tiettyjen työtyyppien kieltäminen on varmasti mielenkiintoista, mutta todelliset havainnot, eivätkä kuvitteelliset, osoittavat, että naisten ryhmissä suurin osa kuukautiskierroista synkronoidaan yksinkertaisilla sanoilla: kuukautiset alkavat samaan aikaan lähes kaikissa tämän ryhmän naisissa. Outoa, mutta totta. Minulle tuli uskomaton kuva: suuressa talonpoikaiskunnassa kukaan ei työskentele puutarhassa koko viikon ajan, kukaan ei tee leipää, kukaan ei säilytä, ja yleensä kaikki hedelmällisessä iässä olevat naiset istuvat kulmissa.

Minusta näyttää siltä, ​​että nämä taikauskot ovat säilyneet, koska heillä ei ole edes tekosyytä töihin, vaan ihanteellinen perustelu epäonnistuneelle yritykselle: se ei ole minun, joka on vino ja aivoton, kaikki kuukaudet syyttää. IMHO, luonnollisesti.

Miksi on mahdotonta säilyttää, kun on kuukausittain?

Tytöt, onko se todella totta? Kuukausi alkoi eilen, ja unohdin. mikä on mahdotonta ja suojelua. Kurkut, hillot ja maissi. Tänään kaikki maissin säilyttäminen räjähti, eikö sama kohtalo odottanut sekä hilloa että kurkkua?

Julkaistu 25. heinäkuuta 2016, 14:53

42 kommenttia

AnnaBeloded 25. heinäkuuta 2016, 16:03

Vesssna 25. heinäkuuta 2016, 16:07

Tanita_ 25.7.2016, 14.55

anastasy 25. heinäkuuta 2016, 15:01

OlyaDenya 25. heinäkuuta 2016, 15:01

kaikki. nyt ei ole onnea 3 vuotta kotona.

AnnaBeloded 25. heinäkuuta 2016, 16:04

anastasy 25. heinäkuuta 2016, 15:01 1

2016, Pokemon juoksee kaduilla, ne eivät häiritse niiden aikoja

joo. ja äitini siirtää tämän työn aina minulle, hän on jo kokeillut sitä monta kertaa. kaikki ei toimi näinä päivinä, mutta olen varma, että se riippuu mielestäni :)

Kletochka 25. heinäkuuta 2016, 15:04

En usko sitä, mutta se oli myös minun kanssani (mikä tärkeintä, niin kauan kuin en tiennyt siitä, kaikki oli ok!

Helena 25. heinäkuuta 2016, 15:07

Olen hyvin epäilevä tällaisia ​​merkkejä kohtaan, mutta myös jotenkin näinä päivinä rullattiin jotain, kaikki on mennyt, joten yritän vain sulkea näitä päiviä, olen pahoillani työstäni

Okksy 25. heinäkuuta 2016, 15:21

Ja säilytätkö jotenkin säilytyksen erikseen hyllyillä tai tehdä jonkinlaisia ​​tunnisteita cr. päivän

Helena 25. heinäkuuta 2016, 16:33 1

kyllä ​​ei)) juuri silloin, kun ehdottomasti muistan)) että säilyttäminen vain puhkesi nopeasti eikä kuukauden jälkeen))

Nemo1 25. heinäkuuta 2016, 15:07

Kaikki räjähdykset vain pään päällä))

AnnaBeloded 25. heinäkuuta 2016, 16:04

NataliZ 25. heinäkuuta 2016, 16:06

Lynxx 25. heinäkuuta 2016, 16:04

Maissi on yleensä huono, autoklaavia tarvitaan tai sterilointia, eikä se ole tosiasia, on parempi jäädyttää se. Tukos suljettu, kaikki on OK)

Marinka_B 25. heinäkuuta 2016, 15:11

Tärkeintä on, että tällä hetkellä makuelämykset voivat muuttua, ja siksi jos jotain tehdään makuun ja silmään - se voi myös räjähtää. Se ei ole suositeltavaa maalata - joskus voi tapahtua outo tulos.
Yleisesti ottaen nämä ovat varsin poikkeuksia, minusta tuntuu, että vain harvat ihmiset muuttavat tarpeeksi kattamaan peiton näinä päivinä ja eivät tee mitään). Erityisesti, jos tiukasti reseptin mukaan

Okksy 25. heinäkuuta 2016, 15:24

+++ Ja muisti ja huomio heikkenevät. Luulin, että heitin suolaa, mutta ei, unohdin

rehfuf 25. heinäkuuta 2016, 15:17

Kapets, ehkä sattumaa. Mutta silti räjähtynyt suojelu.

Marinka_B 25. heinäkuuta 2016, 15:39

Kerran kerran kukkapenkissä oli aihe etikkaa. Sophia käytti työtään ja väitti, että 9% etiketistä on joissakin tapauksissa 6% pullossa. Tämän petoksen takia monet lensi suojelusta. Joten vaihtoehtona - voisi olla huono etikka.

AnnaB 25. heinäkuuta 2016, 15:30

Syatiy-sadity tezh ei ole mahdollista, jos se on kriittinen. Olen kivinen rock siala vagіtnoyu. Ei oikeastaan ​​uusi.
Kaikki ongelmat, joita meillä on päämme.

Allohka 25. heinäkuuta 2016, 15:34

Sattumaa tai ei, mutta kaikki pankit ovat avanneet (en enää kokeile)

Malwina 25. heinäkuuta 2016, 15:35

Ja uskon, että ystäväni oli kriittinen, ja päivä, jolloin autoin häntä säilyttämään.

Se ei ole outoa, mutta monen vuoden kokemus osoittaa, että totuus on. En tiedä selitystä. Muistan myös, että isoäiti ei koskaan sulkeutunut mitään, jos joku kuoli kylässä. Talomme ei ole kaukana hautausmaasta.

Helena 25. heinäkuuta 2016, 16:35

niin otozh) usko ei usko, ja kun koko päivän mudoh. leirintäalueella, et todellakaan halua sitä

In_a09 25.7.2016, klo 16.00

Ei totta Juuri niin samaan aikaan!

Elenia 25. heinäkuuta 2016, 16:02

Ja pankeista, joita tiedän, ja että et voi värittää hiuksiasi. Ja samoin, kolme päivää sitten maalasin sen aikani ensimmäisenä päivänä. Tämän seurauksena menen korkkiin ja kotiin peiliin, jota yritän olla katsomatta

Ololosha 25. heinäkuuta 2016, 16:11

Minulla on päinvastainen, pirun se)

solodka 25. heinäkuuta 2016, 16:16

Tässä on selitys:
"Yksinkertaisin mikrobiologia. Ei ole suositeltavaa tehdä suolakurkkua, koska kuukautiskierron aikana naisen keho vapauttaa pienen määrän stafylokokkia. Tämä voi aiheuttaa epätasapainoa hyödylliselle ja patogeeniselle mikroflooralle, joka aiheuttaa ruoan pilaantumista. Käymisprosessi johtuu ympäristöstä tulevista bakteereista. sinun pitäisi yrittää pestä kädet ja kasvot hyvin, hyvin usein, koska jopa ihon huokosten kautta elimistö vapauttaa toksiineja ja samaa stafylokokkia (vaikka hyvin vähän). oh ei ole rajoituksia. "

rehfuf 25. heinäkuuta 2016, 16:35

Kiitos. se selvisi.

Helena 25. heinäkuuta 2016, 16:36

No, ainakin joitakin selityksiä) ja jotain sellaista "niin nizya, bo nainen sanoi:" En ole vaikuttunut)

Miksi et voi säilyttää kuukautisten aikana

Tässä artikkelissa haluamme puhua siitä, miksi et voi säilyttää erilaisia ​​kuukausittaisia ​​elintarvikkeita. Ja opit meiltä siitä, mitä muuta et voi tehdä kriittisinä päivinä.

Tuotteiden säilyttäminen ja kuukausittain naisille

 • On jo pitkään ollut tunnettuja merkkejä siitä, että kuukautisten aikana nainen ei saa olla mukana säilyketuotteissa. Esivanhempamme totesivat, että tässä tapauksessa talven talteenotto voi heikentyä.
 • Tosiasia on, että kuukausittain pitkään pidetään ajanjaksona, jolloin nainen ei ole puhdas. Ja jos hän tällä hetkellä säilyttää joitakin vihanneksia, marjoja tai hedelmiä, hän antaa joitakin "viemäröstään" näille tuotteille, eikä niitä säilytetä pitkään, koska ne alkavat pian ryhtyä.

Mitä muuta voit tehdä kausi aikana?

 • Naisen on myös mahdotonta ottaa taikina vastaan ​​kriittisinä päivinä, koska se voi muuttua hapan ja kakut eivät ole maukkaita, eivätkä ne nouse.
 • Ja isoäitimme eivät koskaan peseet vaatteita kuukautisten aikana, koska uskottiin, että hän ei peseisi siinä tapauksessa. Ja he totesivat sanoa, että jos joku laittaa vaatteita, jotka nainen oli pestä hänen kaudensa aikana, hän saattoi sairastua heti ja lisäksi hyvin vakavasti.
 • Rautaa naista ei myöskään saa koskettaa kriittisinä päivinä, koska se voi aiheuttaa ruostetta.
 • Menstruation aikana on mahdotonta ottaa veitsi, koska hän räpytti nopeasti.
 • Esivanhemmat eivät suosittele edes koskettamattomia peilipintoja kuukautisten aikana, koska se voi muuttua sameaksi.
 • Ei ollut välttämätöntä, että nainen, jolla oli kuukautisia, joutui käymään puutarhassa ja ryhtymään istutukseen, rikkakasviin ja niin edelleen. Uskotaan, että tässä tapauksessa nainen on vaarassa jäädä ilman sadonkorjuuta, koska kaikki vihannesten puutarhassa olevat kasvit joutuvat nopeasti mätänemään.
 • Hautausmaalla hautajaisten aikana jotkut sukulaiset eivät myöskään kehottaneet naista menemään kuukaudeksi, koska tässä tapauksessa vainaja voisi ottaa naisen "likaa" eikä mennä taivaaseen.
 • Näihin päiviin ei myöskään voi mennä kirkkoon, koska ei ole hyvä, että Herra ilmestyy tällaiseen "saastaisuuteen".
 • On kiellettyä koskettaa myös naisten kuvakkeita niiden jaksojen aikana, jotta he eivät tahraisi pyhän kasvoja.
 • Luonnollisesti ei voi kastaa kuukautisten aikana ja siitä tulee myös kummi.

Pitäisikö minun uskoa näitä merkkejä kirkon mielestä?

 • Oikomishetkellä omenit eivät ole tervetulleita, ja usko niihin nähdään synniksi, joten uskoa tai ei ole omaa liiketoimintaa. Jos et halua ottaa synnistä synnistä, mutta ei iso, älä usko kaikkeen, mitä omenat sanovat.
 • Mutta kirkon sisäänkäynnin osalta kuukautiset naiset sanovat, että tämä on sääntö, jossa sanotaan, että tänä aikana naisen on parempi ohittaa kirkko.

Kerroimme, miksi kuukautisten aikana on mahdotonta säilyttää, ja miksi meidän on vielä tehtävä joitakin asioita tämän ajanjakson aikana.

Miksi ei voi säilyttää kuukautisten aikana?

Kuukausittaiset kuukautiset ovat fysiologinen prosessi ja luonnollinen naisille, mutta antiikin ajoista lähtien se on hankkinut taikauskoja ja kaikenlaisia ​​ennakkoluuloja. Jo tänään, näinä päivinä, naiset eivät voi mennä temppeliin ja lähestyä kuvakkeita, ja miksi ei voida säilyttää kuukautisten aikana - tässä artikkelissa.

Miksi kuukauden aikana ei voi säilyttää säilykkeitä?

Tämä johtuu pääasiassa siitä, että nainen on tällä hetkellä "saastainen". Esimerkiksi muslimit eivät kommunikoi vaimonsa kanssa näinä päivinä ja synnytyksen jälkeen, kun keho puhdistaa itsensä, ja vaikka kristityillä ei ole tällaista reseptiä, ei ole suositeltavaa rakastaa kuukautisten aikana hygieenisesti. Muinaisina aikoina he uskoivat, että kuukautiskierrossa oleva nainen voisi koskettaa, aiheuttaa peilin pilvistyneenä, ottaa voimaa kasveista ja maasta kyntämisen ja kylvämisen aikana, provosoida sairaana rakkaansa, jos he pestä vaatteensa jne. Jopa se oli kielletty hyvästelemään kuolleelle, jotta hän ei ottaisi osaa jätteestä itsensä kanssa eikä hänen sielunsa olisi levoton.

Ne, jotka ovat kiinnostuneita siitä, onko totta, että kuukausittain ei voida säilyttää, on syytä kiinnittää huomiota uskottavampaan selitykseen. Uskotaan, että kuukautisten aikana erityinen aine vapautuu naisen huokosten läpi, joka toimii toksiinina elävissä organismeissa. Siksi taikina hapan, ja kaali pyörii käymisen aikana. Sama pätee säilyttämiseen, toisin sanoen rullatut vihannekset ja hedelmät eivät ole sen arvoisia ja "räjähtävät", ja jotkut huomaavat, että tuoreet kukat tuhotaan nopeasti. Mitä voin sanoa... Tällaisia ​​kielteisiä seurauksia eivät tietenkään huomaa jokainen, ja mikä on asia liikkeellä ja sitä ei voida ymmärtää, mutta niitä, jotka ovat huolissaan talvivarastojensa turvallisuudesta, voidaan suositella työskentelemään kumikäsineissä ja steriloimaan purkit kauemmin ja keittämään kannet.

Uskotko merkkiin, jota et voi säilyttää kuukautisten aikana?

Kuulin äitini monta kertaa, että jos on kuukausittaisia ​​jaksoja, ei talvella voida tehdä mitään käänteitä, he sanovat, kaikki räjähtää. En usko siihen, miten se yhdistetään, ehkä? Kyllä, eikä koskaan pitänyt säilyttää näitä päiviä. Ja sitten eilen ostin mansikoita rullalle ja kuukautisia etukäteen. Alkoi rullata, mansikat eivät odota. Ja nyt luulen, että yhtäkkiä kaikki turhaan, tällaista rahaa käytettiin mansikoihin ja sokeriin. Joku rullautui kuukautisten aikana, miten tulokset ovat?

Hyvin usein kuulin tästä merkistä, mutta tosiasiat eivät yleensä vahvistaneet sitä. Ensimmäinen äiti sanoi, että kriittisinä päivinä käsien koskettaminen tuotteisiin, joita voit säilyttää, ei ole toivottavaa. Kuten tänä aikana, vapautuu myös joitakin aineita, jotka vaikuttavat tuotteisiin toksiineina. En löytänyt tätä vahvistusta, mutta käytän vain kertakäyttöisiä käsineitä, vaikka mikään ei räjähtänyt. Ja sama äiti-äiti säilytti paljon näinä päivinä. Hän kiinnitti muistiinpanot kaikkiin purkkeihin, joissa oli kierteen päivämäärä ja purkin sisältö. Niillä, jotka hän sulki kuukautisten aikana, oli merkintä "punainen d.". Mutta en muista, jos joku heistä "puhalsi" tai heikkeni.

Jos se on hyvin lajiteltu ja pesty mansikoita, mikään ei räjähtä. Nonsense on kyse kuukausittain. Olen kasvi puutarhaan ja säilyttää, kaikki on kunnossa. Joten olet talvella hillolla :)

Yleensä kuulen ensimmäistä kertaa tällaisesta merkistä. Minusta tuntuu, että jos seuraat kaikkia maailman merkkejä, niin ainakin piilotit itsesi makuulle ja älä hengitä. :) Olen samaa mieltä siitä, että on olemassa joitakin merkkejä, jotka voivat vaikuttaa johonkin, mutta periaatteessa ne ovat jonkinlaista ennakkoluuloa, eikä sinun pitäisi uskoa niihin. Erityisesti saumojen ja ruoanlaiton osalta. Pääasiallisesti hyvä mieliala lähestyy kaikkea.

Erittäin hauska merkki - en ollut koskaan kuullut mitään tällaista.

Äskettäin, samasta syystä, pelkäsin värjätä hiuksiani, koska sillä, että kriittisinä päivinä maali ei yksinkertaisesti otu! Kuulin kaverin kanssa, joka työskentelee kampaamossa ja maalasi! Kaikki oli kunnossa; En tiedä, mistä tällaiset merkit tulevat

On olemassa tällainen merkki - jopa taikinaa ei voida tehdä ja paljon enemmän (se tulee Raamatusta - se sanoo, että nainen näinä päivinä pidetään "saastaisena", eikä hänen pitäisi tehdä mitään ja koskettaa mitään, koska kaikki muuttuu "saastaiseksi "). En usko omeniin, myös ennakkoluuloihin - jos tarvitsen, otan ja teen: Minä paista ja rullaan, koska en itse näe mitään yhteyttä tähän, enkä pidä itseäni erityisen uskonnollisena.

Kyllä, tärkeintä on noudattaa kaikkia sääntöjä, jotka koskevat konttien ja reseptien sterilointia. No, ota marjat ja vihannekset kuparille tuoreiksi, ilman rotua. Isoäitini uskoi, että kuukautisten aikana kurkkua ei pitäisi pestä säilytykseen. Se oli aina minun velvollisuuteni ja hän kysyi, olisiko aikoja. Mutta en usko siihen, vaan yritän vain tehdä kaiken siististi.

Nauraa jotain))) Näin tulee. Ehkä se oli niin keskiaikainen tekosyy, että naiset antoivat itselleen muutaman päivän lepoa? Uskon mieluummin merkkiin, että on mahdotonta rullata tynnyriä tykillä - hyvin, et koskaan tiedä, tuleeko infektio kädestäsi tai nenä mikrobit pääsevät purkkiin - kaikki, kirjoita talvivalmisteet katoamaan. kaikki pyörii.

Tulokset ovat erinomaiset. Tietoja tästä merkistä kuuli hänen isoäitinsä. Vain hän puhui ensimmäisestä päivästä. Mielestäni tämä on taikausko, joka johtuu naisen "erityisestä" tilasta näinä päivinä, sillä monet heistä ovat tuskallisia, haluan rentoutua enemmän kuin esimerkiksi seisoa levyllä.

Minun esimerkilleni kumotaan tämä merkki. Ja meidän piti säilyttää, leipoa kakkuja ja kokata loma-pöytä - kaikki toimi ja oli erittäin maukasta. Joten voit säilyttää mansikka - talvella iloitse.

Kyllä, tämä kaikki ennakkoluulot, minulla on ollut tilanne jo useita vuosia peräkkäin, ettei ole mitään vaihtoehtoa. Aviomies kesällä on usein työmatkalla töissä, äitini ei ole minulle ”avustaja”. Hän asuu kaukana, joten riippumatta siitä, miten asiat ovat, ja suojelu on aina minulle. Kolme vuotta sitten, joka on suljettu kuukausittain, kaikki on kunnossa.

Ei, tämä ei rajoita. Se on vain varovaisuus, joka on pukeutunut tällaiseen merkkiin. No, nainen, vaikka hän tuntee olonsa hyvin tänä aikana, ei vieläkään ole aivan terve, hän on hajallaan ja ärtyneenä. Ja talven valmistelut vaativat huomion ja tarkkuuden keskittymistä, kun kaikki tämä on kiehuvan veden kanssa ja kaiken pitäisi olla puhdasta. Tänä aikana voit vain jättää jotain, polttaa itsesi, rikkoa purkin jne.

Olen varma, että merkit eivät ole ennakkoluuloja, vaan opas toimiin, turvatoimiin jne. Ilmeisesti näiden merkkien luomisessa oli mahdotonta luoda sääntöjä eri tavalla, mutta tässä muodossa kaikki toimi hyvin. Esimerkiksi tiellä ei voi ommella. Kuka tahansa ommellut kiireellisesti, hän tietää, että neula on hyvin helppo pistää tai menettää.

Katson kaikkia merkkejä tästä näkökulmasta. Jos katkaisen heidät (ja katkaisen), niin teen kaiken mahdollisimman suurella keskittymisellä.

Älä koskaan kierrä mitään näinä päivinä. Yritin tätä merkkiä itse. Minun äitini 4 vuotta sitten käski sulkea yhden purkin tomaatteja, kun hän oli poissa, ja minä häpäissyt itseni. Yksi voi ja hän ampui! Tämä on minun isäni kertoi minulle myöhemmin. Siitä lähtien kaikki käänteet tekevät vain "suotuisina" päivinä.

PS Huomasin myös, että leipä tai kakut "näillä" päivillä myös usein epäonnistuvat.

Miksi säilyttäminen on mahdotonta kuukausittain?

On sanottu, että kuukautisten aikana on mahdotonta säilyttää, koska suojelu räjäyttää kannet. Olen aina noudattanut tätä. Koskaan ei saa säilyttää. Mutta tarvittaessa hän antoi miehelleensä sulkea kannet, vaikka hän teki myös kaikki valmistelut miehensä kanssa. Kannet eivät räjähtäneet.

Ei kerran elämässäni ei kuullut tätä. Mikä sykli, mitä muut päivät panostan pankkeihin ilman ongelmia. Menstruatiot ja talven valmistelut eivät liity toisiinsa. Jos vain pakotetaan aviomies tekemään työkappaleita ja levätä)) Vakavasti - työkappaleet räjähtävät, kun huonosti pestyjä tölkejä tai irtonaisia ​​vihanneksia käytetään säilytykseen.

Onko mahdollista, miksi ei kriittisinä päivinä?

Kunkin hedelmällisessä iässä olevan naisen kehossa esiintyy jatkuvasti useita muutoksia, jotka valmistavat häntä raskauden alkamiseen. Tämä prosessi kestää noin yhden kuun ja sitä kutsutaan kuukautiskierrokseksi. Jos käsitystä ei tapahdu, syntyy kuukautisia, joihin liittyy verinen emätinpoisto.

Menstruatiot ovat yksi naisten terveyden tärkeimmistä indikaattoreista, ei ihme, että niitä kutsutaan myös kriittisiksi päiviksi. Tänä aikana naiset tulevat erityisen ärsyttäviksi, hermostuneiksi, mieliala muuttuu usein, taipumus masennukseen. Nämä ovat melko normaaleja kehon ilmenemismuotoja, jotka voidaan helposti voittaa rauhoittavien kasviperäisten ruokien avulla, kävellä raikkaassa ilmassa, pelaa urheilua ja positiivisia tunteita.

Tilanne on täysin erilainen, jos rikkomuksia tai syklin muutoksia tapahtuu. Tällaisissa tapauksissa on syytä pyytää lääkärin apua. Niin, että naiset voivat selvittää, onko kaikki kunnossa, vastaamme viiteen yleisimmin esitettyyn kysymykseen sarjan kriittisistä päivistä, mutta onko mahdollista, miksi ei kriittisissä päivissä...

Voinko tulla raskaaksi kuukautisten aikana?

Tämä kysymys tuntuu oudolta monille, mutta lääkärit eivät sulje pois mahdollisuutta raskauteen tänä aikana. Tosiasia on, että siittiöt voivat elää naisen kehossa jopa 7 päivää sukupuoliyhdistyksen hetkestä ja säilyttää kyvyn tulla raskaaksi. Menstruation ensimmäiset päivät ovat suhteellisen turvallisia, koska runsaiden eritteiden takia siittiöille syntyy erittäin epäsuotuisa ympäristö. Mutta seuraavina päivinä raskauden alkaminen on täysin mahdollista.

Kiinnitä erityistä huomiota tähän on naisille, joiden kuukausikierros ei ole säännöllinen ja voi vaihdella muutaman päivän kuluessa. Usein nainen uskoo, että hän tuli raskaaksi kuukautisten aikana, vaikka se tapahtui viimeisinä päivinä ennen niiden esiintymistä. Niinpä naisten kriittisillä päivillä tapahtuvaa ehkäisyä ei kannata hylätä.

Kuukautiset viivästyvät: tarkoittaako se, että raskaus on tullut?

Useimmiten kuukautisten viivästyminen selittyy oikeastaan ​​sillä, että esiintyi käsitys ja raskaus tapahtui. Raskauden määrittämiseksi voit käyttää missä tahansa apteekissa myytävää pikatestiä. Jos testitulos on negatiivinen eikä kuukautisia ole, ajattele elintapojasi, usein syyt siihen. Kuukautisten viivästyminen voi johtua erilaisista haitallisista tekijöistä.

Niiden joukossa ovat pitkät stressaavat olosuhteet, jotka ovat valitettavasti kaukana harvinaisista nykyaikaisessa elämässä, äkilliset ilmastonmuutokset siirtyessään toiseen paikkakuntaan, ruokavalion aiheuttama nopea laihtuminen tai vain riittämätön ravitsemus, liian suuri fyysinen rasitus. Jos näin on, niin haitallisten vaikutusten poistamisen jälkeen kuukausittainen jakso normalisoidaan.

Jos viive ylittää viisi päivää, ota välittömästi yhteys lääkäriin tutkittavaksi, koska tämä saattaa liittyä useisiin vakaviin gynekologisiin sairauksiin ja patologisiin tiloihin. Syy voi olla kohdunulkoinen raskaus, sisäisten sukupuolielinten tulehdus, hormonaaliset häiriöt, kohdun ja adnexan kasvaimet.

Mitä hygieniatuotteita valita?

Nykyään tuotetaan valtavasti erilaisia ​​hygieniatuotteita naisille. Valmistajat levittivät toisiaan mainostamaan tuotteitaan niin, että se on helppo sekoittaa. Joten mitä valita? Gynekologit suosittelevat käyttämään terveysvaatteita, jotka eroavat muodoltaan, materiaaliltaan ja imeytymiskyvyltään. Siksi jokaisella naisella on mahdollisuus valita tiivisteet, jotka ovat hänelle sopivia.

Kun ostat hygieniatuotteita, sinun tulee keskittyä materiaaliin, josta ne on valmistettu. On tärkeää, että nämä ovat 100% luonnonmateriaaleja ilman makuja. Menstruation aikana kohdunkaula on hieman rauhassa, mikä tahansa infektio voi helposti tulla siihen. Siksi, riippumatta siitä, mitä tiivistettä valitset, sinun on noudatettava hygienian perussääntöjä.

Vaihda tiiviste 3-4 tunnin välein, riippumatta niiden täyttöasteesta, varmista, että pidät ulkoisten sukuelinten WC: n. Älä käytä niitä tamponeilla koko ajan. Kuukautinen veri on erittäin suotuisa ympäristö eri bakteerien elintärkeälle toiminnalle. Tamponi, joka on suoraan kehossa, voi aiheuttaa niiden tunkeutumisen kehoon. Lisäksi tamponit voivat vahingoittaa mekaanisesti sukuelimiä.

Kuukautisten aikana vatsa sattuu. Mitä tehdä

Kuukautisten aikana monet naiset kokevat vakavaa kipua vatsassa, jaloissa, alaselässä. Voit päästä eroon kipuista kriittisinä päivinä ottamalla lämpimän kylvyn tai makaamalla sängyssä kuumalla vesipullolla alaselässä. Tarkasta ruokavalio: näinä päivinä tulisi rajoittaa suolan, sokerin, rasvaisen ruoan käyttöä kofeiinia sisältävien tuotteiden luopumiseen. Juo teetä yrtteillä, joilla on rauhoittava vaikutus: kamomilla, minttu, vadelma.

Paljon auttaa maltillista liikuntaa tai vain rentouttavaa kävelyä raikkaassa ilmassa. Jos kipu ei heikkene, voit ottaa aspiriini- tai ibuprofeenipillon.

Voinko seksiä?

Vastaus tähän kysymykseen on epäselvä. Täällä jokainen pari ajattelee tarvitsevansa seksiä kriittisinä päivinä vai ei. Vaikka tiukkoja kieltoja ei ole, on parasta pidättäytyä yhdynnästä. Naisten elin ei ole tänä aikana suojattu infektiolta.

Onko mahdollista sulkea suojelu M.: n aikana?

Luo tili tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Jätä kommentti on oltava jäsen.

Luo tili

Kirjaudu tilille. Tämä on helppoa!

Kirjaudu sisään

Oletko jo jäsen? Kirjaudu sisään täällä.

Aktiviteetti

IVF ja luovuttajamuna

Katin äiti Oksana vastasi Irinan aiheeseen Lahjoitukset ja korvike äitiys.

Kiireellinen. 28 viikkoa, ei vettä, szrp 2-3 Art.

Ihme vatsassa. kommentoi kysymystä käyttäjältä Snezhik in Questions

En edes tiedä miten kysyä

Hedera kommentoi kysymystä käyttäjältä Puzyuha kysymyksissä

Autonkuljettaja / auton istuin

Metel_Augusta kommentoi kysymystä, joka on esitetty kysymyksessä

Siirron jälkeen - tila, terveydentila, purkaus jne.

Hazeleyes vastasi Аленка_Пелёнка: n aiheeseen // in Reproductive technologies: AI, ECO, IKSI

Rauhoita minua (((

frei_seele kommentoi 1katerinan kysymystä kysymyksissä

Ovulaation stimulaatio

SASHKiNaRaDOST vastasi käyttäjälle Irinan aiheeseen ovulaatiossa ja kaikesta siitä

Juustokakut uunissa

Annacher kommentoi Annacherin kysymystä kysymyksissä

endometrium

inLove89 vastasi Иринаn aiheeseen Analiz Hormonien ultraäänellä

Joulukuussa koemme kaksi raitaa //!

YunSlavkina vastasi Яна 2013: n aiheeseen Tietoja kuvista

 • Kaikki aktiviteetit
 • tärkein
 • kysymykset
 • Onko mahdollista sulkea suojelu M.: n aikana?

Sivuston materiaalien jäljentäminen on mahdollista vain, kun aktiivinen suora linkki on www.babyplan.ru
© 2004 - 2018, BabyPlan. Kaikki oikeudet pidätetään.

yhteisö

Kauppa

Tärkeää tietoa

Säilytämme evästeet: se auttaa sivustoa toimimaan paremmin. Jos jatkat sivuston käyttöä, oletamme, että se sopii sinulle.