Onko mahdollista arvata kortteja kuukausittain

Monet aloittelijat kertoivat, onko kuukausittain mahdollista arvata? Erilaiset taikurit ja harjoittajat antavat eri vastauksia tähän kysymykseen. Jotkut sanovat, että ennustaminen tulee olemaan totta, toiset väittävät, että ei ole mitään kauheaa, jos venytät kortteja, toiset sanovat, että voitte houkutella teille saastaisen hengen, joka sitoo energisesti. Kaikki tämä on totta ja miten suojautua?

Menstruaatio on aihe, joka aiheuttaa paljon ristiriitoja taikureiden ja ennustajien välillä.

Ennustaminen ja devilry

Monien asiantuntijoiden mukaan ja uskonnon näkökulmasta ennustaminen on suuri synti. Monet asiantuntijat uskovat, että on mahdollista arvata kuukauden aikana ja jopa näinä päivinä pidetään edullisimpia. Myös naisten epäpuhtaudesta kuukautisten aikana ja kieltoa mennä temppeliin, mielipiteet eroavat toisistaan.

Esimerkiksi Rooman St. Clement sanoi, että nainen, joka pitää kuukausittaista syytä olla menemättä kirkkoon, uhkaa joutua pahojen henkien uhreiksi, joten sinun ei pitäisi pelätä osallistua kirkkoon silloin, kun aloitit kriittiset päivät tai olet synnytyksen jälkeisenä aikana. Veri, jonka nainen myöntää, on syötti muille maailmalle tuleville olentoille, jotka käyttävät sitä energialähteenä. Tänä aikana naiset ovat avoimia ja haavoittuvia.

Kysymykset, jotka liittyvät kuukautiskiertoon liittyviin kieltoon, kyseenalaistetaan, vaikka sillä olisi paljon rituaaleja, jotka vaativat veren naisen kohdusta, vaikka heidät olisivat molenteissa kuukausiveren kanssa, jaksotukset syklin ensimmäisenä päivänä, entä ennustaminen? joulun aikaan.

Jos noita on todella kokenut, kuukausittainen ei vaikuta millään tavalla seremonioiden suorittamiseen, ennusteiden tarkkuuteen ja energiaa suojaavaan esteeseen. Ja päinvastoin, rituaalin vaikutusvoima kasvaa useita kertoja. Monet noitat käyttävät tätä taitavasti.

Jos noita koetaan, kuukautiset eivät millään tavoin loukkaa ennustamista. Jopa auttaa

Kuinka totta ovat tulokset ennustuksesta kuukautisten aikana

Kuukautisten aikana et voi arvata muita. Kun suoritetaan maagisia rituaaleja, osa toisen henkilön negatiivisesta energiasta voi mennä ennustajalle ja tehdä hänestä huonommaksi. Näinä päivinä rikottiin luonnollista suojelua.

Myöskään tänä päivänä ei ole suositeltavaa harjoittaa yrittäjiä, koska ei-niin tunnollinen henkilö voi heittää ongelmansa ja negatiivisen energiansa asiakkaalle. Jotkut taikurit väittävät, että nykyään kortit kertovat valheista. Tämä viittaa kokemattomiin urheilijoihin. Ei tarvitse luottaa tuloksiin sataprosenttisesti - voit lukea kortit väärin ja mennä väärään suuntaan.

Vastauksena kysymykseen siitä, onko mahdollista tehdä kuukausittaisia ​​irrotuksia korteilla, he sanovat, että on parempi olla kääntymättä etusijalle ja ennustajalle näinä päivinä, voit kertoa omaisuuksille, on tarpeen arvioida hyvinvointisi. Ne, jotka ovat itsevarmoja, voivat arvata, kun he haluavat, ja tämä ei pilaa karmaa lainkaan ja se ei millään tavoin vaikuta ekstrasensorisiin kykyihin.

Voit jopa sanoa, että jotkut tytöt kriittisinä päivinä lisäävät herkkyyttä. On olemassa valtava määrä rituaaleja, jotka tapahtuvat tietyillä syklin päivillä ja joilla on suurin vaikutus.

Kartat ja kehosi kertovat, voitko arvata. Näin tapahtuu niin, että tavallisina päivinä ennustaminen ei mene ja se on niin. Jos otit kortit kädessänne ja pyöritit pahoinvointia, tunsitte huimausta, heikkoutta, kädet alkoivat vapistaa, niin sinun ei pitäisi tehdä taika-rituaaleja näinä päivinä ja lykätä harjoitusta, kunnes se on täysin palautunut.

On suositeltavaa suorittaa rituaaleja, kun olet varmistanut itsesi ensin. Sinun täytyy istua suojapiirissä, joka on kuvattu suolalla tai liidulla. On olemassa myös monia amulettien salaliittoja, amuletteja, joita jokainen eläkeläinen tarvitsee käyttää, ei vain kuukautisten päivinä.

Ennen seremoniaa sinun on suojeltava itseäsi - esimerkiksi luotava suola

Mikä on ennustaminen?

Ennustaminen on viestintä korkeampien joukkojen kanssa, jotka antavat vastauksen korttien kysymyksiin. Kartat ovat linkki ihmisten ja muiden maailmojen olentojen välillä.

Nykyään lähes kaikki ennustaminen vastaa tieteellistä toimintaa.

Esoteeristen, ennustavia prosesseja tutkivan tieteen perusteella voidaan korostaa, että useimmat ennustamiseen sopivan ja epäsuotuisan päivän määrittelyyn liittyvät kiellot eivät ole pelkästään tavanomaisia ​​taikauskoja.

Varsinkin, jos kortit on asetettu, yrittää siirtää aikaa, kaatua, katsoa vähän tulevaisuuteen. Ei kuitenkaan ole suositeltavaa arvata, jos tunnet olosi huonoksi ja heikoksi. Monet tytöt tuntevat erityisen huonosti kuukautiskierron ensimmäisinä päivinä, joten kortteja ei suositella käyttämään tänä aikana.

"Kriittinen" ennustaminen ja miten niitä pidetään

Monet hyväksyvät sen, että viikon, päivän, kuukauden ja kellonajat, jolloin he alkoivat mennä kuukausittain, saavat selville tulevia tapahtumia. Meidän esi-isämme antoivat kaikki kehossa tapahtuvat prosessit, tietyn arvon. Erityisesti kuukautiset ja lapsen syntyminen. Monet käyttävät menstruointimenetelmää tähän päivään asti.

Muuten, hän on täysin vaaraton ja ei vaadi mitään muuta maapallon voimia kääntymään apua.

 1. Jos kuukautiset tulivat aamulla, niin rakkaus odottaa sinua, eikä aina miespuoliseen sukupuoleen. Tämä ei tarkoita sitä, että halu heijastuu yhtäkkiä, se voi olla äidillistä rakkautta lapsille, miehelleen. Ennuste tarkoittaa, että olemassa oleva tunne pysyy kanssanne monta vuotta.
 2. Kuukausittainen, joka alkoi päivän aikana, voi antaa suuren tunnelman koko syklin alkaessa illalla - ennustaa mielenkiintoista yksitoikkoista elämää, joka usein erottuu rakkaasta.

Jos kuukausittain alkoi illalla, saatat ehkä erottaa rakkaasi

Viikonpäivinä on myös erityisiä arvoja. Maanantaina alkanut kuukautiset sanovat, että sinun täytyy odottaa ahdistusta. Mutta tämä ei tarkoita, että sinun täytyy hemmotella paniikkia, askareet voivat olla miellyttäviä, olet yllätyksenä. Tiistaina - tapaat, tapaat. Keskiviikkona tulleet kuukautiset merkitsevät sitä, että elämässä oleva musta bändi alkaa, joka kestää syklin loppuun asti.

Torstaina kuukautisten alkaessa sinun pitäisi odottaa kutsua. Ehkä tapahtumat kehittyvät niin, että sinut kutsutaan muukalaisten taloon, tai se on vain liike-elämän kokous, jossa on tuttavuus. Joka tapauksessa, se on spontaani tapahtuma. Ja myös ennusteen mukaan häpeät jotain. Perjantai lupaa saada useita viestejä.

Kuukausittain, joka alkoi lauantaina, ennustaa rakkauden tunnustuksen, toiveiden täyttymisen. Jos kuukautiset alkoivat sunnuntaina, tulevat päivät jäävät huomaamatta miellyttävässä yhteydenpidossa ystävien ja mielenkiintoisten tapahtumien kanssa.

Lopullinen osa

Miksi kortteja ei voi arvata kuukauden aikana:

 • nainen on avoin muille maailmanjoukoille, jotka ovat erityisen vaarallisia aloittelijoille;
 • voit helposti poistaa kaikki ongelmat ja ongelmat;
 • Kääntämällä apua huolimattomalle etuyhtiölle kriittisinä päivinä voit tulla hänen ongelmiensa omistajaksi ja pilata karmaasi.

Useimmiten kuukautisten ennustamiseen liittyvät kiellot viittaavat joku onneksi. Häiriön tunne aikana ei ehkä anna keskittyä vain korttien lukemiseen.

Jos jaksot ovat hyvin tuskallisia, on parasta kieltäytyä työskentelemästä useiden maagisten ominaisuuksien kanssa, ei pelkästään korttien kanssa, kunnes se on täysin palautunut. Rituaalien suorittaminen näinä päivinä on välttämätöntä, sillä se on maagisessa ympyrässä, joka on tehty suolalla tai liidulla. Voit siis suojata itsesi muiden maailmojen olentojen hyökkäyksiltä.

Kun menet kuukausittain, voit arvata:

 • itsellesi;
 • käytä rituaaleja, jotka on suunniteltu erityisesti näinä päivinä.

Vastaamalla kysymykseen siitä, harjoittaako noituutta kuukautisten aikana, kehon on vastattava. Kun sinun ei tarvitse harjoittaa taikuutta, tunnet itsesi, kortit tai muut ominaisuudet voivat kertoa siitä itsestäsi, kuunnella heitä ja tunteita.

Onko mahdollista arvata kuukausittain

Naisille, jotka vain oppivat "työskentelemään" kortilla, kysytään joskus tätä kysymystä. Tällä tilillä ei ole kovaa rajaa, kaikki on yksilöllistä. Tässä on parempi kuunnella "ammattilaisten" neuvonantajia, mutta sielulle, luottaen samalla omiin tunteisiin ja hyvinvointiin.

Veren menetys ei ole paras aika ennustamiseen?

Veren menetys on aina elintärkeän energian tuhlausta. Tämä on tärkein syy siihen, miksi jotkut kokeneet testaajat vastasivat kielteisesti kysymykseen "onko kuukausittain mahdollista arvata"? Yksinkertaisesti sanottuna - ei tappava, mutta on mahdollisuus pahentaa heidän fyysistä ja emotionaalista hyvinvointiaan.

Mutta älä tule kiinnittymään yksinomaan kuukautiskiertoon - ehdottomasti mikä tahansa tauti on suhteellinen kontraindikaatio fortune tellingille. Tässä tapauksessa naisen tulisi arvioida riittävästi kykyjään. Jos "kriittisinä päivinä" se on täynnä energiaa, iloisia, se tuntee haluavan kommunikoida välittömästi korkeampien joukkojen kanssa - miksi sitten ei?

Ovatko kortit valhetta tai he sanovat totuuden?

Aloittelijoiden ennustajat, jotka eivät ole kovin luottavaisia ​​kykyjään, pitäisi todella pidättäytyä maagisista rituaaleista näinä päivinä (ja korttikauppa koskee heitä). Tulos ei tee mitään haittaa, mutta se ei ehkä ole kovin luotettava. Joka tapauksessa kannelle annettavaa vastausta ei pitäisi käyttää "sataprosenttisesti" - voit tehdä virheen, tulkita väärin, mennä väärään suuntaan.

Lisäksi sen omaa energiankulutusta on vaikea saada takaisin. Tämän seurauksena kohtalon kysymyksessä on maksettava huono tunnelma, levoton uni, päänsärky ja masennus. Se ei ole välttämätöntä, mutta varsin todennäköistä. Ja tarvitset sitä?

Niille, jotka ovat jo itsevarmaisia, voidaan arvata kuukautisten ja muiden sairauksien kohdalla - tämä ei pilaa karmaa eikä heikennä olemassa olevia kykyjä. Päinvastoin, tytön vahvuus tänä aikana kasvaa, herkkyys pahenee. Muuten, voimakkaimmat naisten taika-rituaalit suoritetaan "kriittisinä päivinä", joita monet noitat yleensä käyttävät.

On käynyt ilmi, että lopullista vastausta ei ole olemassa. Kokeile sitä - ja sinä itse ymmärrät, soveltuuko tämä aika omaisuuksia. Kädet ravistivat, huimausta, heikkoutta ja pahoinvointia. Se ei vie paljon aikaa!

Onko mahdollista arvata kuukautisten aikana ja miten se tehdään oikein

Monet ovat kiinnostuneita siitä, onko kuukautisten aikana mahdollista arvata. On mahdotonta vastata yksiselitteisesti, sillä on olemassa niin monta vastausta kuin harrastajat ja taikurit ovat olemassa. Tässä artikkelissa yritämme selvittää, onko kuukausittain mahdollista arvata, mitä se voi uhata ja miten totuudenmukainen arvaus osoittautuu.

Onko mahdollista arvata kuukautisten aikana - noin pahoista hengistä

Uskotaan, että kriittisinä päivinä nainen tulee avoimemmaksi pahoille voimille, hänen suojelunsa heikkenee. Tiedetään, että useimmat muualla maailmassa olevat rakkaudet rakastavat verta, josta vetää energiaa. Joidenkin asiantuntijoiden mukaan ennustaminen houkuttelee muita maailmoja, ja niiden toiminta voi tuoda paljon enemmän haittaa tänä aikana kuin tavallisesti.

Kysymystä pahasta voimasta, joka tulee ennustamisen aikana, ei myöskään voida vastata yksiselitteisesti. Jopa kysymykseen siitä, onko kirkkoon mahdollista osallistua kuukautisten aikana, papit antavat usein vastakkaisia ​​vastauksia. Mutta Rooman Klementti väitti, että nainen, joka pitää kriittisiä päiviä syynä olla menemättä kirkkoon, antaa itsensä vallan saastaisen henkilön päälle. Myös St. Gregory Dvoeslov oli taipuvainen tähän lausuntoon - naisen tulisi mennä kirkkoon kuukautisten aikana, jotta hänestä ei tulisi pahojen voimien uhri.

Niinpä käy ilmi, että kuukautisten aikana kertyvä onnenpuhelu voi aiheuttaa huonoa terveyttä, kun energianne jälkeen tulevat yksiköt ovat liikaa. Tätä kehon tilaa voidaan kuitenkin käyttää, jos haluat esimerkiksi tehdä erityisen rakkauden oikeinkirjoituksen.

Onko mahdollista arvata kuukausittain - negatiivisesta energiasta ja tarkkuudesta

Tiedetään, että kriittisinä päivinä nainen tulee alttiimmaksi negatiiviselle energialle. Huonot toiveet, pahat silmät ja samankaltaiset taianomaiset ongelmat ovat "juuttuneet" siihen. Naisten luonnollinen suojelu tällä jaksolla on heikentynyt, ja tämä koskee paitsi pahoja voimia, myös kaikkia pahan ja negatiivisen ilmentymiä, myös tavallisia bakteereja.

Siksi uskotaan, että kuukautisten aikana tapahtuva ennustaminen voi vaikeuttaa elämää. Ja jos arvaat jonkun toisen, voit vetää muiden ihmisten ongelmat itsesi päälle ammattilaisten ennustajien lausuntojen mukaan. Ja jos tällä hetkellä ottaa yhteyttä jonkun kanssa ennustamiseen, uskotaan, että ei liian luotettava ennustaja voi helposti heittää pois ongelmansa tai negatiivisen energiansa asiakkaalle.

Muussa tapauksessa voit tulla negatiivisen ohjelman "onnelliseksi" omistajaksi, mutta älä pelkää - on olemassa vahvoja puhdistusrituaaleja, jotka selviävät tästä ongelmasta. Jotkut fortune-tellers eivät suosittele arvaamista asiakkaille, joilla on tällä hetkellä kriittisiä päiviä, neuvoo heitä soveltamaan myöhemmin, väittäen, että arvaus ei ole tarkka.

Niinpä yksiselitteistä kysymystä siitä, onko mahdollista arvata kriittisillä päivillä, ei ole olemassa. On kuitenkin tiedossa, että on turvallista arvata itseään, mutta vetoaa omaisuuksiin ja muille ihmisille antamiin onnettomuuksiin voi uhata jonkun toisen negatiivisen energian saaminen.

Ennustaminen kuukautisten aikana - kysymys hyvinvoinnista

Ei ole mikään salaisuus, että jokainen nainen ei voi ylpeillä hyvällä terveydentilalla ja mielialalla kriittisinä päivinä. Mutta tiedetään, että se on hyvinvointi ja mieliala, jotka ovat tärkeitä tekijöitä ennustamisen tarkkuudessa. Jotta voit tietää vastauksen kysymykseen tai nähdä tulevaisuuden, sinun on viritettävä oikein.

Online-kyselyjen mukaan useimmat naiset kärsivät huonosta tunneesta kuukautisten ensimmäisen tai kahden päivän aikana. Jos ymmärrät, että kipu ja ärtyneisyys eivät salli sinun ennustaa ennustamista, on parempi siirtää tätä ammattia myöhemmin. Muutama päivä ei saisi vaikuttaa tilanteeseesi. Jos sinusta tuntuu hyvältä, voit yrittää kertoa omaisuuksia korteista tai käyttää toista haluamaasi menetelmää.

Jos ymmärrät, että hyvinvointi ei salli pahan voimien ja negatiivisen energian virittämistä tai pelkäämistä, mutta samalla kun tarvitset nopeasti vastauksen tiettyyn kysymykseen tai selvität lähitulevaisuutesi, voit lukea omaisuuksia kuukausittain. Jos lähitulevaisuuden määrittämiseen on kaksi vaihtoehtoa, niiden avulla voit selvittää, mitä odottaa seuraavien viikkojen aikana.

Yleensä, koska tähän kysymykseen ei ole yksiselitteistä vastausta, paras suositus on vain henkilökohtainen hyvinvointi. Kuuntele itseäsi, kuvittele itse ennustaminen ja sen tulos, ajattele, kuinka vaikeaa on tehdä se, ja päättää omasta ajatuksestasi, onko se arvattava kriittisinä päivinä vai ei.

Onko mahdollista arvata kuukausittain tarot-korteista tai kahvipohjoista?

Onko mahdollista arvata kuukausittain? Monet tytöt pyytävät vastaavaa kysymystä. Pyrimme antamaan sille täydellisen vastauksen valmistellun artikkelin puitteissa.

Tietoja kuukausittain ja ennustuksesta

Kuukausittainen prosessi - kehon valmistelu uudelle syklille. Kun kohdussa pitäisi tulla muna, valmis hedelmöittämistä. Usein tämä prosessi liittyy kivun, hormonaalisten muutosten, yleisen hyvinvoinnin heikkenemiseen.

Antiikin aikoina kuukautiset liittivät mystisen merkityksen. Mutta usko jotain selittämättömään syntyy vain tarvittavan tiedon puuttumisen takia. Muistatko, että antiikin kreikkalaiset ja roomalaiset uskoivat, että salama oli jumalien viha ja että vuorella oli koko panteoni?

Näin ollen kuukautisten mystinen merkitys on samat. Ihmiset eivät tienneet elävien olentojen biologisia ominaisuuksia ja tämän prosessin tieteellistä perustelua. Siksi verenvuotoa pidettiin pahojen voimien ilmentymisenä.

Joissakin maissa miehet ovat nöyryyttäneet naisia ​​heidän aikojensa vuoksi. Uskottiin, että saastaiset voimat elävät tytöissä, joiden perusteella heikomman sukupuolen oikeuksia loukattiin usein.

Itse asiassa kuukautiset ovat luonnollinen prosessi, joka on ominaista useille istukan nisäkkäille. Sitä havaitaan paitsi ihmisissä, myös kädellisissä, lepakoissa jne. Kuukausittaiset aiheuttavat luonnolliset mekanismit, jotka on sisällytetty naisiin jatkuvaan munien uudistamiseen.

Johtopäätös: tieteellisestä näkökulmasta kuukautiset eivät vaikuta muihin elämän prosesseihin. Siksi voit varmasti arvata, jos haluat, mitään pahaa ei tapahdu.

Mutta lisäksi on mystinen näkökulma. Usein ei ole yksimielisyyttä, ja paljon vivahteita otetaan huomioon. Siksi tämä asia vaatii huolellista harkintaa.

Onko mahdollista arvata kortteja kuukausittain?

Onko mahdollista arvata kortteja kuukausittain? Monet ennustajat suosittelevat seremonioiden järjestämistä tänä aikana. Uskotaan, että tytön herkkyys yliluonnollisille voimille paranee, mikä lisää tulosten todenperäisyyttä.

Jos sinulla on kysyttävää, kerro siitä meille.

Monet asiantuntijat varoittavat mahdollisesta vaarasta. Kuukautiskierron aikana keho heikkenee, se on helpompaa houkutella negatiivista energiaa itselleen. Siksi on välttämätöntä suorittaa rituaali varoen ja älä unohda omaa turvallisuuttasi.

Johtopäätös: esoteerinen ei ole yksimielinen. Toisaalta kuukautisten aikana tapahtuva ennustaminen on tarkempaa, koska se lisää naisen yleistä alttiutta eri energioille. Toisaalta rituaali on vaarallinen, koska luonnollinen puolustus on heikentynyt.

Tietoja pahoista hengistä

Jos käännytte uskontoon, niin onneksi, joka kertoo teelehtistä, tarot-kortista ja muista menetelmistä, on synti. Uskotaan, että rituaalien aikana henkilö kommunikoi pimeiden voimien kanssa. Luonnollisesti uskonto ei ole tyytyväinen tällaisiin toimiin, koska sen tehtävänä on ohjata sinut valoisalle puolelle.

Joitakin ennustamistapoja pidetään vaarallisina lainkaan. Jos suoritat rituaalin väärin, voit houkutella pahoja henkiä. Tummat yhteisöt alkavat pilata elämäsi eri tavoin.

Onnettomuutta ei ole suorassa kiellossa kuukautisten aikana. Kaikki rajoitukset liittyvät vain vaaroihin, joihin tyttö altistuu. Mutta jos teet seremonian oikein, voitte suojata itsesi saastaisilta voimilta ja saada vastauksia kysymyksiisi.

Negatiivinen energia ja tarkkuus

Uskotaan, että kuukautisten aikana on mahdotonta arvata muita. Voit saada negatiivista energiaa ihmiseltä, koska luonnollinen suojelu heikkenee vakavasti. Ei myöskään ole suositeltavaa ottaa yhteyttä sellaisiin jälleenmyyjiin, joita et luota.

Voit tehdä seremonian itse, jos haluat. Meidän on kuitenkin pidettävä mielessä, että kuukautisten aikana terveydentila pahenee, tunnelma menetetään mystiikan harjoittamiseksi.

Kuinka tehdä seremonia?

Onko mahdollista arvata kortteja kuukausittain? Esoteric suosittelee lisäsuojaa ennen rituaalia. On useita vaihtoehtoja:

 1. Kaada suolan ympyrä ennustamispaikan ympärille.
 2. Hyödynnä erilaisia ​​amuletteja ja talismaneja.
 3. Aseta suojaus salaliitolla.

On parasta antaa kaksi viimeistä vaihtoehtoa. Suolan suojelun tärkein haittapuoli - se on pyyhittävä lattialta rituaalin jälkeen, viettää ylimääräistä aikaa. Emme usko, että kriittisinä päivinä naisella on tarpeeksi voimaa tähän ja halu harjoittaa puhdistusta.

Ominaisuudet

Lisäksi luetellaan ennustamisen ominaisuudet kriittisinä päivinä:

 • Erilliset rituaalit, jotka on suunniteltu erityisesti kuukautisia varten. Ne saattavat vaatia verta, mutta sitä käytetään vain monimutkaisissa riiteissä.
 • Jos sinulla ei ole tarpeeksi kokemusta, on parempi olla tekemättä omaisuuksia kuukautisten aikana.
 • Ei ole suositeltavaa ottaa yhteyttä urheilijoihin, varsinkin kun henkilökohtaisia ​​tuttavuuksia ja luottamussuhteita ei ole.

Kuinka totta?

Kuten edellä mainittiin, useimmissa tapauksissa ennustamisen tarkkuus kasvaa. Mutta juhlallisuuksien järjestäminen kriittisinä päivinä, tyttö asettaa itselleen lisäriskin. Lopullinen päätös vain sinusta.

Eri kriittisiä päiviä varten on olemassa rajauksia, joissa ei ole muita rituaaleja. Perusta otetaan:

 1. Aika, jolloin kuukautiset alkoivat.
 2. Päivämäärä.
 3. Viikonpäivä.
 4. Kellonaika jne.

Älä unohda, että onni on vain viihde. Ei tarvitse ottaa ennusteita vakavasti, tehdä tärkeitä päätöksiä niiden perusteella. Ennustaminen on tapa siirtää vapaa-aika ja saada profetia, joka voi tulla toteutumaan tulevaisuudessa.

Onko mahdollista arvata kuukautisten aikana ja miten?

Asiantuntijoiden lausunnot ennustamisen tarkoituksenmukaisuudesta kuukausittaisen eron aikana. Uskotaan, että kuukautisten aikana vapautunut veri on voimakkaan energian lähde. Tämä energia houkuttelee muita maailmoja. Kriittisinä päivinä nainen on erityisen haavoittuva. Aloittelijoille ei ole toivottavaa harjoittaa seremonioita näinä päivinä, ne voivat vahingoittaa heidän terveyttään. Jos tyttö ei kysy ensimmäistä kertaa, niin maagiset kyvyt kasvavat vain.

TÄRKEÄÄ TIETÄÄ! Onneajan nina Nina: "Raha on aina runsaasti, jos se asetetaan tyynyn alle." Lue lisää >>

Ennen ennustamisen aloittamista sinun pitäisi tietää joitakin yksityiskohdista, jotka tekevät onnistumisesta menestyksen. Perussäännöt:

 • Sinun ei pitäisi ottaa yhteyttä myyjään kriittisinä päivinä. On olemassa suuri vaara, että negatiiviset tunteet ja negatiiviset energianvoittajat siirtyvät hänen asiakkaalleen. On myös syytä muistaa, että jos näkijä arvailee epäasianmukaisesti eikä sillä ole luonnollista lahjaa, tulos on väärä. Hän ei pysty purkamaan korttien merkitystä.
 • Jos nainen arvaa itsenäisesti ensimmäistä kertaa, niin kriittisinä päivinä on sallittua tehdä maagisia rituaaleja. Uusi tulokas voi satuttaa itseään ja pilata hänen karmaansa.
 • Joillakin naisilla on lisääntynyt herkkyys yliluonnollisille kuukautisten aikana. Tässä tapauksessa voit käyttää useita rituaaleja, jotka on suunniteltu erityisesti näinä päivinä.

Ennen ennustamista sinun täytyy ottaa korttipaketti ja pitää se kädessäsi. Vain siinä tapauksessa, että ei ole merkkejä, kuten pahoinvointia, heikkoutta ja lihaskipua, voidaan suorittaa rituaali.

Turvallisuustoimenpiteet eivät koskaan ole tarpeettomia. Suolasta tai liidusta voit pitää ympyrän, jossa nainen istuu. Hän suojelee häntä negatiiviselta vaikutukselta. Halutessasi voit ostaa erikoistuneita amuletteja, joita ammattilaiset käyttävät.

Päivä, jona nainen aloitti kriittiset päivät, on tärkeä. Hänen mukaansa tyttö tietää, mitä hän odottaa lähitulevaisuudessa.

Jos kuukautiset alkoivat maanantaina, niin nainen odotetaan. On mahdollista, että ne ovat miellyttäviä. Joku rakkaansa voi tehdä hänelle miellyttävän yllätyksen. Tiistai - kokoukseen. Hän on odottamaton tyttö. Keskiviikko on huono päivä. Ihmiset uskovat, että kuukausi tänä päivänä tuo ongelmia ja epäonnistumisia. Tumma palkki muuttuu valkoiseksi vasta syklin päättymisen jälkeen. Meidän täytyy käydä läpi tämä aika, emmekä menetä uskoa itseemme ja hyvään tunnelmaan.

Tyttö saa kutsun käydä, jos kuukausittain alkoi torstai. Oman yrityksen omistajalle tämä voisi olla liike-elämän kokous tai juhla. Tapahtuma on spontaani, siihen ei ole mahdollista valmistautua täysin. Perjantai - uutisiin.

Kuukausi, joka alkoi lauantaina, ennustaa romanttisen päivämäärän ja täyttävät sen tytön toiveet, joille hän on jo kauan pyrkinyt. Sunnuntai - on hyvä aika perheen ja ystävien kanssa. Jos kuukausittainen meno on liian pitkä, tytön pitäisi olla vähemmän hermostunut ja viettää aikaa töissä. Tässä tapauksessa arvaus kuukausittain ei ole hyväksyttävää.

Esivanhempamme rakastivat tehdä maagisia rituaaleja tuntemaan heidän tulevaisuutensa. Heidän perinteensä ja taikauskonsa eivät ole menettäneet merkityksensä tänään. Christmastime ja joulu, tytöt usein kerätä ja ihmetellä. On olemassa monia rituaaleja, joita pidetään suosituimpina.

Ruusujen ennustaminen tulisi suorittaa vasta tilojen valmistamisen jälkeen. Huone on tuuletettava ja puhdistettava. Tytön pitäisi olla yksin huoneessa. Jos olet kertonut, voit käyttää erilaisia ​​asetteluja, rajoituksia ei ole.

Käsin merkitys löytyy erikoistuneesta kirjallisuudesta. Sergei Batiushkovin teoksissa voit tutustua yksityiskohtaisesti juoksutuksen menetelmiin.

Yksi suosituimmista on onni. Tällä menetelmällä on monia vivahteita. Kun kahvia keitetään, tytön pitäisi olla mahdollisimman keskittynyt, mikään ei saa häiritä häntä onnettomuudesta. Kaadetaan kuppi kahvia, sinun täytyy henkisesti esittää kysymys, joka häiritsee naista.

Pidä kuppi oikeassa kädessä. On välttämätöntä juoda juoma hitaasti, harkittavasti. Kupin pohjassa tulisi olla kaksi teelusikallista juomaa. Pidä kuppi vasemmassa kädessäsi, sinun täytyy tehdä siitä muutama kiertoliike myötäpäivään. Kuppi tulisi kääntää ja laittaa lautaselle. Kun kylmä on paksu, voit aloittaa sen merkkien purkamisen.

Tärkeimmät merkit siitä, että henkilön pitäisi nähdä, ovat lähellä teekahvaa. Ne liittyvät suoraan tytön elämään ja ennustavat, mitä hän odottaa tulevaisuudessa. Kevyt ilma kuvioi elämässä valon tapahtumia. Jos paksu on liian paljon, kannattaa valmistautua pieniin ongelmiin. Symbolit on otettava huomioon kokonaisuutena, ainoa tapa luoda kokonaisvaltainen kuva.

Onko mahdollista arvata kortteja kuukausittain, miksi ei, todenperäisyys

Lähettäjä: admin in Divination 07.06.2018 0 177 Näkymät

Monet aloittelijat kertoivat, onko kuukausittain mahdollista arvata? Erilaiset taikurit ja harjoittajat antavat eri vastauksia tähän kysymykseen. Jotkut sanovat, että ennustaminen tulee olemaan totta, toiset väittävät, että ei ole mitään kauheaa, jos venytät kortteja, toiset sanovat, että voitte houkutella teille saastaisen hengen, joka sitoo energisesti. Kaikki tämä on totta ja miten suojautua?

Menstruaatio on aihe, joka aiheuttaa paljon ristiriitoja taikureiden ja ennustajien välillä.

Monien asiantuntijoiden mukaan ja uskonnon näkökulmasta ennustaminen on suuri synti. Monet asiantuntijat uskovat, että on mahdollista arvata kuukauden aikana ja jopa näinä päivinä pidetään edullisimpia. Myös naisten epäpuhtaudesta kuukautisten aikana ja kieltoa mennä temppeliin, mielipiteet eroavat toisistaan.

Esimerkiksi Rooman St. Clement sanoi, että nainen, joka pitää kuukausittaista syytä olla menemättä kirkkoon, uhkaa joutua pahojen henkien uhreiksi, joten sinun ei pitäisi pelätä osallistua kirkkoon silloin, kun aloitit kriittiset päivät tai olet synnytyksen jälkeisenä aikana. Veri, jonka nainen myöntää, on syötti muille maailmalle tuleville olentoille, jotka käyttävät sitä energialähteenä. Tänä aikana naiset ovat avoimia ja haavoittuvia.

Kysymykset, jotka liittyvät kuukautiskiertoon liittyviin kieltoon, kyseenalaistetaan, vaikka sillä olisi paljon rituaaleja, jotka vaativat veren naisen kohdusta, vaikka heidät olisivat molenteissa kuukausiveren kanssa, jaksotukset syklin ensimmäisenä päivänä, entä ennustaminen? joulun aikaan.

Jos noita on todella kokenut, kuukausittainen ei vaikuta millään tavalla seremonioiden suorittamiseen, ennusteiden tarkkuuteen ja energiaa suojaavaan esteeseen. Ja päinvastoin, rituaalin vaikutusvoima kasvaa useita kertoja. Monet noitat käyttävät tätä taitavasti.

Jos noita koetaan, kuukautiset eivät millään tavoin loukkaa ennustamista. Jopa auttaa

Kuinka totta ovat tulokset ennustuksesta kuukautisten aikana

Kuukautisten aikana et voi arvata muita. Kun suoritetaan maagisia rituaaleja, osa toisen henkilön negatiivisesta energiasta voi mennä ennustajalle ja tehdä hänestä huonommaksi. Näinä päivinä rikottiin luonnollista suojelua.

Myöskään tänä päivänä ei ole suositeltavaa harjoittaa yrittäjiä, koska ei-niin tunnollinen henkilö voi heittää ongelmansa ja negatiivisen energiansa asiakkaalle. Jotkut taikurit väittävät, että nykyään kortit kertovat valheista. Tämä viittaa kokemattomiin urheilijoihin. Ei tarvitse luottaa tuloksiin sataprosenttisesti - voit lukea kortit väärin ja mennä väärään suuntaan.

Vastauksena kysymykseen siitä, onko mahdollista tehdä kuukausittaisia ​​irrotuksia korteilla, he sanovat, että on parempi olla kääntymättä etusijalle ja ennustajalle näinä päivinä, voit kertoa omaisuuksille, on tarpeen arvioida hyvinvointisi. Ne, jotka ovat itsevarmoja, voivat arvata, kun he haluavat, ja tämä ei pilaa karmaa lainkaan ja se ei millään tavoin vaikuta ekstrasensorisiin kykyihin.

Voit jopa sanoa, että jotkut tytöt kriittisinä päivinä lisäävät herkkyyttä. On olemassa valtava määrä rituaaleja, jotka tapahtuvat tietyillä syklin päivillä ja joilla on suurin vaikutus.

Kartat ja kehosi kertovat, voitko arvata. Näin tapahtuu niin, että tavallisina päivinä ennustaminen ei mene ja se on niin. Jos otit kortit kädessänne ja pyöritit pahoinvointia, tunsitte huimausta, heikkoutta, kädet alkoivat vapistaa, niin sinun ei pitäisi tehdä taika-rituaaleja näinä päivinä ja lykätä harjoitusta, kunnes se on täysin palautunut.

On suositeltavaa suorittaa rituaaleja, kun olet varmistanut itsesi ensin. Sinun täytyy istua suojapiirissä, joka on kuvattu suolalla tai liidulla. On olemassa myös monia amulettien salaliittoja, amuletteja, joita jokainen eläkeläinen tarvitsee käyttää, ei vain kuukautisten päivinä.

Ennen seremoniaa sinun on suojeltava itseäsi - esimerkiksi luotava suola

Ennustaminen on viestintä korkeampien joukkojen kanssa, jotka antavat vastauksen korttien kysymyksiin. Kartat ovat linkki ihmisten ja muiden maailmojen olentojen välillä.

Nykyään lähes kaikki ennustaminen vastaa tieteellistä toimintaa.

Esoteeristen, ennustavia prosesseja tutkivan tieteen perusteella voidaan korostaa, että useimmat ennustamiseen sopivan ja epäsuotuisan päivän määrittelyyn liittyvät kiellot eivät ole pelkästään tavanomaisia ​​taikauskoja.

Varsinkin, jos kortit on asetettu, yrittää siirtää aikaa, kaatua, katsoa vähän tulevaisuuteen. Ei kuitenkaan ole suositeltavaa arvata, jos tunnet olosi huonoksi ja heikoksi. Monet tytöt tuntevat erityisen huonosti kuukautiskierron ensimmäisinä päivinä, joten kortteja ei suositella käyttämään tänä aikana.

Monet hyväksyvät sen, että viikon, päivän, kuukauden ja kellonajat, jolloin he alkoivat mennä kuukausittain, saavat selville tulevia tapahtumia. Meidän esi-isämme antoivat kaikki kehossa tapahtuvat prosessit, tietyn arvon. Erityisesti kuukautiset ja lapsen syntyminen. Monet käyttävät menstruointimenetelmää tähän päivään asti.

Muuten, hän on täysin vaaraton ja ei vaadi mitään muuta maapallon voimia kääntymään apua.

 1. Jos kuukautiset tulivat aamulla, niin rakkaus odottaa sinua, eikä aina miespuoliseen sukupuoleen. Tämä ei tarkoita sitä, että halu heijastuu yhtäkkiä, se voi olla äidillistä rakkautta lapsille, miehelleen. Ennuste tarkoittaa, että olemassa oleva tunne pysyy kanssanne monta vuotta.
 2. Kuukausittainen, joka alkoi päivän aikana, voi antaa suuren tunnelman koko syklin alkaessa illalla - ennustaa mielenkiintoista yksitoikkoista elämää, joka usein erottuu rakkaasta.

Jos kuukausittain alkoi illalla, saatat ehkä erottaa rakkaasi

Viikonpäivinä on myös erityisiä arvoja. Maanantaina alkanut kuukautiset sanovat, että sinun täytyy odottaa ahdistusta. Mutta tämä ei tarkoita, että sinun täytyy hemmotella paniikkia, askareet voivat olla miellyttäviä, olet yllätyksenä. Tiistaina - tapaat, tapaat. Keskiviikkona tulleet kuukautiset merkitsevät sitä, että elämässä oleva musta bändi alkaa, joka kestää syklin loppuun asti.

Torstaina kuukautisten alkaessa sinun pitäisi odottaa kutsua. Ehkä tapahtumat kehittyvät niin, että sinut kutsutaan muukalaisten taloon, tai se on vain liike-elämän kokous, jossa on tuttavuus. Joka tapauksessa, se on spontaani tapahtuma. Ja myös ennusteen mukaan häpeät jotain. Perjantai lupaa saada useita viestejä.

Kuukausittain, joka alkoi lauantaina, ennustaa rakkauden tunnustuksen, toiveiden täyttymisen. Jos kuukautiset alkoivat sunnuntaina, tulevat päivät jäävät huomaamatta miellyttävässä yhteydenpidossa ystävien ja mielenkiintoisten tapahtumien kanssa.

Miksi kortteja ei voi arvata kuukauden aikana:

 • nainen on avoin muille maailmanjoukoille, jotka ovat erityisen vaarallisia aloittelijoille;
 • voit helposti poistaa kaikki ongelmat ja ongelmat;
 • Kääntämällä apua huolimattomalle etuyhtiölle kriittisinä päivinä voit tulla hänen ongelmiensa omistajaksi ja pilata karmaasi.

Useimmiten kuukautisten ennustamiseen liittyvät kiellot viittaavat joku onneksi. Häiriön tunne aikana ei ehkä anna keskittyä vain korttien lukemiseen.

Jos jaksot ovat hyvin tuskallisia, on parasta kieltäytyä työskentelemästä useiden maagisten ominaisuuksien kanssa, ei pelkästään korttien kanssa, kunnes se on täysin palautunut. Rituaalien suorittaminen näinä päivinä on välttämätöntä, sillä se on maagisessa ympyrässä, joka on tehty suolalla tai liidulla. Voit siis suojata itsesi muiden maailmojen olentojen hyökkäyksiltä.

Kun menet kuukausittain, voit arvata:

 • itsellesi;
 • käytä rituaaleja, jotka on suunniteltu erityisesti näinä päivinä.

Vastaamalla kysymykseen siitä, harjoittaako noituutta kuukautisten aikana, kehon on vastattava. Kun sinun ei tarvitse harjoittaa taikuutta, tunnet itsesi, kortit tai muut ominaisuudet voivat kertoa siitä itsestäsi, kuunnella heitä ja tunteita.

Onko mahdollista mennä myyntikohteeseen kuukautisten aikana. Onko mahdollista arvata kuukausittain - negatiivisesta energiasta ja tarkkuudesta. Miksi on mahdotonta arvata

Henkilö, joka on oppinut lukemaan runoja, jotka ovat oppineet lukemaan kahvikupin pohjassa olevat sanomat tai käsitelleet kortteja, pyrkii ensin asettamaan saadut tiedot itselleen. Ja putoaa ansaan. Uskotaan, että itseäsi ei voi arvata useista syistä:

 1. Mahdollisuus jinxin omaan kohtaloon. Joillakin ihmisillä on "raskas" silmä. Sen jälkeen kun olet tarkastellut onnellisia tapahtumia, jotka tulisi tapahtua tulevaisuudessa, ne vääristävät niitä ja kääntävät ne negatiivisiksi tapahtumiksi. Tässä tapauksessa on parempi olla arvaamatta ketään lainkaan: itseäsi tai muita.
 2. Tuloksen virheellinen tulkinta. Henkilön on vaikea havaita riittävästi henkilökohtaiseen tilanteeseen liittyviä tietoja. Silmä on ”hämärtynyt”: huonoja tapahtumia voidaan lukea hyviksi ja päinvastoin - se riippuu divinerin näkemyksistä ja toiveista.
 3. Liite vastaanotettuihin vastauksiin. Kun olet tehnyt ennusteen, henkilö tietämättään ottaa tämän skenaarion väistämättömäksi todellisuudeksi. Vaikka ennustaminen näyttää vain yhden todennäköisimmistä skenaarioista.

Kuten useat harjoittajat uskovat, itsensä kohtalon ennustaminen on kiittämätön tehtävä. Ainakin aloittelijoille. Aluksi on suositeltavaa kouluttaa tuttavuuksiamme ja ystäviäsi ja vasta sitten analysoida omia ongelmia. On pidettävä mielessä, että on parempi, että kohtuuttomasti epäilyttävät ihmiset eivät arvaisi lainkaan eikä käänny jonkun puoleen ennustukseen: heille on hyvin vaikea selviytyä tuloksista.

Onko mahdollista arvata raskaana

Lapsi äidin kohdussa on täysin riippuvainen hänestä sekä fyysisesti että energisesti. Nainen ja sikiö ovat yksi ohut runko, koska raskaana olevat naiset eivät yleensä arvaa. Ne selittävät tämän seuraavista syistä:

 1. Mahdollisuus vahingoittaa lasta. Naiset ovat erittäin haavoittuvia ja helposti "tarttuvat" kaikenlaisia ​​pahoja silmiä ja häiriöitä. Ja ennustamisprosessissa avataan energiakanava, jonka kautta on täysin mahdollista saada tietty osa negatiivisesta. Luonnollisesti hän koskettaa vauvaa.
 2. Emotionaalinen epävakaus. Raskaana olevat naiset ottavat kaiken liian huonosti. Saatuaan un-likable vastaus, he voivat tulla kiihtyneitä, itkeä, vihaa ja joutuvat ristiriidassa arvaavan henkilön kanssa. Tällaista stressiä ei tarvita lapsen kuljettamisen aikana.

Kaikki harjoittajat eivät tietenkään kieltäydy kertomaan omaisuuksia. Jotkut ajattelevat, että on mahdollista tehdä ennusteita naisille asemassa, mutta vain jos kysymys ei koske suoraan syntymättömää lasta.

Onko mahdollista arvata lapsia

Jopa seitsemän vuotta, jokainen lapsi on vahvassa energiasidoksessa äidin (tai sen korvaavan henkilön) kanssa. Siksi, kunnes tämä ikä saavutetaan, lähes kaikki maagiset ja ennustavat rituaalit ovat kiellettyjä. Mutta vanhemmille lapsille on olemassa myös useita huomautuksia. Alaikäiset eivät arvaa, kun otetaan huomioon seuraavien tekijöiden vaikutus:

 1. Henkilökohtaisen rahan puute. Monet harjoittajat työskentelevät maksua vastaan, sillä tämä on ainoa tapa tehdä maksuja hakijan kanssa ja välttää velkoja mistä tahansa puolelta. Lapsilla ja nuorilla ei yleensä ole talouttaan. Se tarkoittaa, että he käyttävät vanhempainrahoitusta, ja etuyhtiön energinen yhteys muodostuu toisen aikuisen kanssa eikä lapsen kanssa.
 2. Kyky vaikuttaa kohtaloon. Pienen henkilön persoonallisuus ja elämä on kehittyvässä valtiossa. Nuoressa iässä on todennäköisyys muutokselle tulevaisuudessa, ja arvaava henkilö voi vaikuttaa siihen. Aikuiset ovat energialla voimakkaampia kuin lapset. Siksi on olemassa vaara, että harjoittaja vääristää lapsen kohtaloa: pahinta silmää havaitaan useimmiten, vaikka joskus se on kysymys tahallisesti varastamisesta.
 3. Konfliktitilanteet vanhempien kanssa. Tämä kohta ei kata käytännön maagista näkökohtaa. Mutta emme saa unohtaa, että valtava määrä aikuisia ei pidä omaisuuksia, pelkää tai pitää niitä synteinä. Ja jos lapsen vanhemmat eivät jaa kiinnostusta ennusteisiin, lääkärillä voi olla epämiellyttäviä kohtaamisia heidän kanssaan.

Huomattava osa aikuisten taikureista ajattelee, että ennustuksia on mahdollista jatkaa vasta 21 vuoden kuluttua, mutta lasten osalta kaikki on hyvin ehdollista. Energisesti 10-14-vuotias teini-ikäinen on jo melko valmis työskentelemään manttisilla järjestelmillä, joihin hänellä on taipumus. Jos vanhemmat pitävät sitä hyväksyttävänä, heillä on oikeus sallia lapsen osallistua ennustamiseen ja saada ennustuksia. Mutta on tarpeen ottaa huomioon hänen kypsyytensä ja kiinnostuksensa aste.

Kysymys siitä, ketä ei pidä arvata monin tavoin, on harjoittajan ja hänen lähelle tulevan asiakkaan henkilökohtaisen näkemyksen tasossa. Kun kaksi mielipidettä on sama, voit päästä töihin. Lasten tapauksessa on kuitenkin otettava huomioon kolmas osapuoli - vanhemmat.

Monet aloittelijat kertoivat, onko kuukausittain mahdollista arvata? Erilaiset taikurit ja harjoittajat antavat eri vastauksia tähän kysymykseen. Jotkut sanovat, että ennustaminen tulee olemaan totta, toiset väittävät, että ei ole mitään kauheaa, jos venytät kortteja, toiset sanovat, että voitte houkutella teille saastaisen hengen, joka sitoo energisesti. Kaikki tämä on totta ja miten suojautua?

Menstruaatio on aihe, joka aiheuttaa paljon ristiriitoja taikureiden ja ennustajien välillä.

Ennustaminen ja devilry

Monien asiantuntijoiden mukaan ja uskonnon näkökulmasta ennustaminen on suuri synti. Monet asiantuntijat uskovat, että on mahdollista arvata kuukauden aikana ja jopa näinä päivinä pidetään edullisimpia. Myös naisten epäpuhtaudesta kuukautisten aikana ja kieltoa mennä temppeliin, mielipiteet eroavat toisistaan.

Esimerkiksi Rooman St. Clement sanoi, että nainen, joka pitää kuukausittaista syytä olla menemättä kirkkoon, uhkaa joutua pahojen henkien uhreiksi, joten sinun ei pitäisi pelätä osallistua kirkkoon silloin, kun aloitit kriittiset päivät tai olet synnytyksen jälkeisenä aikana. Veri, jonka nainen myöntää, on syötti muille maailmalle tuleville olentoille, jotka käyttävät sitä energialähteenä. Tänä aikana naiset ovat avoimia ja haavoittuvia.

Kysymykset, jotka liittyvät kuukautiskiertoon liittyviin kieltoon, kyseenalaistetaan, vaikka sillä olisi paljon rituaaleja, jotka vaativat veren naisen kohdusta, vaikka heidät olisivat molenteissa kuukausiveren kanssa, jaksotukset syklin ensimmäisenä päivänä, entä ennustaminen? joulun aikaan.

Jos noita on todella kokenut, kuukausittainen ei vaikuta millään tavalla seremonioiden suorittamiseen, ennusteiden tarkkuuteen ja energiaa suojaavaan esteeseen. Ja päinvastoin, rituaalin vaikutusvoima kasvaa useita kertoja. Monet noitat käyttävät tätä taitavasti.

Jos noita koetaan, kuukautiset eivät millään tavoin loukkaa ennustamista. Jopa auttaa

Kuinka totta ovat tulokset ennustuksesta kuukautisten aikana

Kuukautisten aikana et voi arvata muita. Kun suoritetaan maagisia rituaaleja, osa toisen henkilön negatiivisesta energiasta voi mennä ennustajalle ja tehdä hänestä huonommaksi. Näinä päivinä rikottiin luonnollista suojelua.

Myöskään tänä päivänä ei ole suositeltavaa harjoittaa yrittäjiä, koska ei-niin tunnollinen henkilö voi heittää ongelmansa ja negatiivisen energiansa asiakkaalle. Jotkut taikurit väittävät, että nykyään kortit kertovat valheista. Tämä viittaa kokemattomiin urheilijoihin. Ei tarvitse luottaa tuloksiin sataprosenttisesti - voit lukea kortit väärin ja mennä väärään suuntaan.

Vastauksena kysymykseen siitä, onko mahdollista tehdä kuukausittaisia ​​irrotuksia korteilla, he sanovat, että on parempi olla kääntymättä etusijalle ja ennustajalle näinä päivinä, voit kertoa omaisuuksille, on tarpeen arvioida hyvinvointisi. Ne, jotka ovat itsevarmoja, voivat arvata, kun he haluavat, ja tämä ei pilaa karmaa lainkaan ja se ei millään tavoin vaikuta ekstrasensorisiin kykyihin.

Voit jopa sanoa, että jotkut tytöt kriittisinä päivinä lisäävät herkkyyttä. On olemassa valtava määrä rituaaleja, jotka tapahtuvat tietyillä syklin päivillä ja joilla on suurin vaikutus.

Kartat ja kehosi kertovat, voitko arvata. Näin tapahtuu niin, että tavallisina päivinä ennustaminen ei mene ja se on niin. Jos otit kortit kädessänne ja pyöritit pahoinvointia, tunsitte huimausta, heikkoutta, kädet alkoivat vapistaa, niin sinun ei pitäisi tehdä taika-rituaaleja näinä päivinä ja lykätä harjoitusta, kunnes se on täysin palautunut.

On suositeltavaa suorittaa rituaaleja, kun olet varmistanut itsesi ensin. Sinun täytyy istua suojapiirissä, joka on kuvattu suolalla tai liidulla. On olemassa myös monia amulettien salaliittoja, amuletteja, joita jokainen eläkeläinen tarvitsee käyttää, ei vain kuukautisten päivinä.

Ennen seremoniaa sinun on suojeltava itseäsi - esimerkiksi luotava suola

Mikä on ennustaminen?

Ennustaminen on viestintä korkeampien joukkojen kanssa, jotka antavat vastauksen korttien kysymyksiin. Kartat ovat linkki ihmisten ja muiden maailmojen olentojen välillä.

Nykyään lähes kaikki ennustaminen vastaa tieteellistä toimintaa.

Esoteeristen, ennustavia prosesseja tutkivan tieteen perusteella voidaan korostaa, että useimmat ennustamiseen sopivan ja epäsuotuisan päivän määrittelyyn liittyvät kiellot eivät ole pelkästään tavanomaisia ​​taikauskoja.

Varsinkin, jos kortit on asetettu, yrittää siirtää aikaa, kaatua, katsoa vähän tulevaisuuteen. Ei kuitenkaan ole suositeltavaa arvata, jos tunnet olosi huonoksi ja heikoksi. Monet tytöt tuntevat erityisen huonosti kuukautiskierron ensimmäisinä päivinä, joten kortteja ei suositella käyttämään tänä aikana.

"Kriittinen" ennustaminen ja miten niitä pidetään

Monet hyväksyvät sen, että viikon, päivän, kuukauden ja kellonajat, jolloin he alkoivat mennä kuukausittain, saavat selville tulevia tapahtumia. Meidän esi-isämme antoivat kaikki kehossa tapahtuvat prosessit, tietyn arvon. Erityisesti kuukautiset ja lapsen syntyminen. Monet käyttävät menstruointimenetelmää tähän päivään asti.

Muuten, hän on täysin vaaraton ja ei vaadi mitään muuta maapallon voimia kääntymään apua.

 1. Jos kuukautiset tulivat aamulla, niin rakkaus odottaa sinua, eikä aina miespuoliseen sukupuoleen. Tämä ei tarkoita sitä, että halu heijastuu yhtäkkiä, se voi olla äidillistä rakkautta lapsille, miehelleen. Ennuste tarkoittaa, että olemassa oleva tunne pysyy kanssanne monta vuotta.
 2. Kuukausittainen, joka alkoi päivän aikana, voi antaa suuren tunnelman koko syklin alkaessa illalla - ennustaa mielenkiintoista yksitoikkoista elämää, joka usein erottuu rakkaasta.

Jos kuukausittain alkoi illalla, saatat ehkä erottaa rakkaasi

Viikonpäivinä on myös erityisiä arvoja. Maanantaina alkanut kuukautiset sanovat, että sinun täytyy odottaa ahdistusta. Mutta tämä ei tarkoita, että sinun täytyy hemmotella paniikkia, askareet voivat olla miellyttäviä, olet yllätyksenä. Tiistaina - tapaat, tapaat. Keskiviikkona tulleet kuukautiset merkitsevät sitä, että elämässä oleva musta bändi alkaa, joka kestää syklin loppuun asti.

Torstaina kuukautisten alkaessa sinun pitäisi odottaa kutsua. Ehkä tapahtumat kehittyvät niin, että sinut kutsutaan muukalaisten taloon, tai se on vain liike-elämän kokous, jossa on tuttavuus. Joka tapauksessa, se on spontaani tapahtuma. Ja myös ennusteen mukaan häpeät jotain. Perjantai lupaa saada useita viestejä.

Kuukausittain, joka alkoi lauantaina, ennustaa rakkauden tunnustuksen, toiveiden täyttymisen. Jos kuukautiset alkoivat sunnuntaina, tulevat päivät jäävät huomaamatta miellyttävässä yhteydenpidossa ystävien ja mielenkiintoisten tapahtumien kanssa.

Lopullinen osa

Miksi kortteja ei voi arvata kuukauden aikana:

 • nainen on avoin muille maailmanjoukoille, jotka ovat erityisen vaarallisia aloittelijoille;
 • voit helposti poistaa kaikki ongelmat ja ongelmat;
 • Kääntämällä apua huolimattomalle etuyhtiölle kriittisinä päivinä voit tulla hänen ongelmiensa omistajaksi ja pilata karmaasi.

Useimmiten kuukautisten ennustamiseen liittyvät kiellot viittaavat joku onneksi. Häiriön tunne aikana ei ehkä anna keskittyä vain korttien lukemiseen.

Jos jaksot ovat hyvin tuskallisia, on parasta kieltäytyä työskentelemästä useiden maagisten ominaisuuksien kanssa, ei pelkästään korttien kanssa, kunnes se on täysin palautunut. Rituaalien suorittaminen näinä päivinä on välttämätöntä, sillä se on maagisessa ympyrässä, joka on tehty suolalla tai liidulla. Voit siis suojata itsesi muiden maailmojen olentojen hyökkäyksiltä.

Kun menet kuukausittain, voit arvata:

 • itsellesi;
 • käytä rituaaleja, jotka on suunniteltu erityisesti näinä päivinä.

Vastaamalla kysymykseen siitä, harjoittaako noituutta kuukautisten aikana, kehon on vastattava. Kun sinun ei tarvitse harjoittaa taikuutta, tunnet itsesi, kortit tai muut ominaisuudet voivat kertoa siitä itsestäsi, kuunnella heitä ja tunteita.

Usein tytöt, jotka ovat riippuvaisia ​​ennätyksestä, kysyvät kysymyksen, onko mahdollista arvata kuukautisten aikana? Yritetään selvittää, kuinka totuudenmukaista onni-kriittinen tulos osoittautuu ja mitä se voi uhata.

Onko mahdollista arvata kuukautisten aikana?

Usein voit kuulla, että taika on epätoivottavaa, kun olet aggressiivinen, järkyttynyt, sairas ja kriittisinä päivinä. Mutta onko tämä todella?

Tällaisia ​​kieltoja on mahdollista kyseenalaistaa vain siksi, että on olemassa erityinen ja. Useimmat harjoittajat ovat kuitenkin vakuuttuneita siitä, että tytön tulee tänä aikana erittäin haavoittuvaksi, hänen suojelunsa heikkenee, mikä tarkoittaa, että hän on alttiimpi pahojen henkien vaikutuksille.

Kaikki tietävät, että veri on erittäin tärkeä biologinen materiaali, jota voidaan käyttää erilaisissa rituaaleissa. Myös veri houkuttelee monenlaisia ​​yhteisöjä muista maailmoista. Koska biologista materiaalia käytettäessä he voivat vetää energiaa ihmisiltä.

Siitä huolimatta jopa tässä tapauksessa on vastakkaisia ​​mielipiteitä. Jotkut omaisuutta kertovat, että tämä aika ei vaikuta noitaan millään tavalla, jos hän on todella vahva ja kokenut. Yliluonnollisten voimien hyökkäyksen kohteeksi joutuminen voi riistää heikon nuoren noituuden.

Jo pitkään uskottiin, että kriittisinä päivinä naiset ovat erityisen alttiita negatiiviselle energialle. Pahat silmät ovat juuttuneet niihin, kiroukset, huonot toiveet. Uskottiin, että tänä aikana oli helpoin paitsi joutua pahojen henkien uhreiksi myös sairastua.

Periaatteessa kieltäminen ennustamisen aikana kriittisinä päivinä koskee palvelujen tarjoamista jollekin. Jos olet arvailemassa muukalaista, niin on mahdollisuus, että otat hänen ongelmansa.

Jos naisen, jolla on kuukautiset, hinta on korkea, on mahdollista, että onnenpitäjä voi heittää kaikki hänen ongelmansa ja negatiivisetsa asiakkaalle. Jos puhut ennustamisen prosessissa saadun vastauksen tarkkuudesta, niin tällainen "tuskallinen" kehon tila voi estää sinua saamasta täsmällistä vastausta korkeammista valtuuksista.

Useimmissa tapauksissa onneksi, jotka ovat oppineet, että asiakkaalla on kriittisiä päiviä, tarjoavat tulla istuntoon sen jälkeen, kun he ovat päättyneet, selittämällä tämän sillä, että tänään ei ole selkeää vastausta.

Harvat ihmiset voivat ylpeillä erinomaisesta hyvinvoinnista kuukautisten aikana. Kuten tiedätte, se on kivulias tila - tekijä, joka voi pakottaa sinut luopumaan omaisuuksista tai noituudesta. Myös huonovointisuus häiritsee, ei anna mahdollisuutta keskittyä.

Mutta tämä on välttämätöntä, jotta löydetään vastaukset kysymyksiin ja selvitetään merkit siitä, että korkeammat voimat lähettävät. Joten on parempi pidättäytyä tällaisista manipulaatioista niissä päivissä, jolloin sinusta tuntuu todella pahalta.

Jos siirrät tuskallisen ajanjaksosi, kieltäydy ja toimi karttojen ja muiden maagisten ominaisuuksien kanssa. Ottaen huomioon myös sen, että naisen suojavoimat heikentyvät merkittävästi tänä aikana, varmista itsesi etukäteen. Suorittakaa rituaali vähintään suojaavassa ympyrässä, joka voidaan tehdä liidulla tai suolalla.

Näin säästät itsesi hyökkäävistä olentoista toisesta maailmasta. Tietenkin, jos rituaali voi odottaa, niin on parempi luopua taikasta näinä päivinä. Joten vältät erilaisia ​​tilanteita, jotka olisivat vaarallisia sinulle.

Valitettavasti on vaikea sanoa, onko kuukautisten aikana kertova onnenpaino kannattava menettely vai ei, onko jokaisella mahdollisuus suorittaa tällaisia ​​manipulointeja tänä aikana vai pitäisikö niitä lykätä. Joka tapauksessa on parasta luottaa omaan hyvinvointiin.

Jos huomaat, että olet täynnä voimaa ja energiaa, sinusta tuntuu hyvältä, kriittiset päivät eivät vaikuta mielialaasi tai hyvinvointiisi millään tavalla, niin voit aloittaa rituaalin johtamisen. Muuten sinun on pidättäydyttävä noituuden manipuloinneista.

Artikkeli käsittelee eri puolilta tulevan ennustamisen kysymystä ja antaa vastauksia niistä, jotka ovat kiinnostuneita omaisuudesta.

Suuressa postissa, kun voit juoda viiniä, kahvia, teetä

Monet ovat kiinnostuneita kysymyksestä, milloin ja mitkä juomat voidaan kuluttaa paaston aikana ja joka on ehdottomasti kielletty. Yritetään selvittää se.

Pochaevatin ystäville on hyviä uutisia: on muodikasta juoda teetä rajoittamattomina määrinä milloin tahansa. Tärkeintä - katsella, että tarjoillaan teelle. Tuotteiden on oltava vähärasvaisia.

Postin aikana ei ole kiellettyä juoda kahvia. Jos on halua lisätä maitoa siihen, on parempi käyttää soijaa tai kookospähkinää, joka korvaa täydellisesti suosikkituotteen ja ei myöskään ole vastoin postin pääkanoneja.

Mitä tulee juomiin, vahvempiin, sitten paaston aikana, kuivien punaviinien tai Cahorsin käyttö on sallittua. Voit juoda näitä juomia maltillisesti lauantaina ja sunnuntaina. Se on kielletty vain ensimmäisellä ja Pyhällä viikolla.

Mitä voit syödä suuressa postissa, voitko syödä sokeria, kun voit syödä kalaa, äyriäisiä, hunajaa, leipää

Paaston aikana on sallittua syödä erilaisia ​​viljoja, palkokasveja, vihanneksia, vihreitä, tuoreita ja kuivattuja hedelmiä, sieniä (voin korvata lihaa ja kalaa), säilykkeitä ja vihanneksia sekä salaatteja, makeisia, jotka sisältävät vain vähärasvaisia ​​ruokia. Myös salaatteja, jotka on kypsennetty Korean reseptien, merilevien, siementen ja pähkinöiden mukaan. Ruokien valmistuksessa voit käyttää jauhoja.

Kala saa syödä vain kaksi päivää: anteeksipyynnössä ja palmu-sunnuntaina. Lauantaina ennen palmu-sunnuntaihin on mahdollista syödä kaviaaria.

Meren antimet on ruoka, jota saa syödä milloin tahansa Fast-päivänä, ellet ole erityisen kiinnostunut siitä.

Hunaja on tuote, jota ei ole kielletty. Koska keväällä ihmiskeho kärsii useimmiten avitaminoosista, ihmiset kärsivät usein katarraalisista sairauksista, hunajaa suositellaan jopa kulutettavaksi, jotta juhlitaan kirkkaita pääsiäisiä terveellä ja täynnä energiaa.

Leipä ja sokeri eivät myöskään sisälly kiellettyjen elintarvikkeiden luetteloon, joten niitä voidaan syödä joka päivä koko Fast -tilassa.

Suuressa postissa saa suudella illalla

Kisses on yksi ihmisten kiintymystä ja rakkautta toisilleen. Jos pari tietää toimenpiteen ja osaa valita paikan ja olosuhteet, joissa suukkoja on tarkoituksenmukaista, se ei ole kielletty kirkon kanonien toimesta.

Petrovissa (Petrovsky) paastossa voit syödä kalaa tai ei.

Petrovissa virka saa syödä kalaa, jos se on valmistettu lisäämättä voita, maitotuotteita ja munia. Maanantai, keskiviikko ja perjantai ovat niitä päiviä, jolloin on syytä pidättäytyä kalaruokista.

Onko mahdollista arvata kuukautisten aikana, paastossa, Ramadanissa 6.-7. Tammikuuta ja miten

Arvata tai ei arvata kuukautisten aikana on jokaisen naisen yksilöllinen päätös. Yleensä tämä ei ole kiellettyä, mutta kokeneet profeetat suosittelevat pidättäytymistä. Tämä johtuu siitä, että kun verta häviää, myös elintärkeää energiaa kulutetaan. Jotta voisit itse päättää, olisiko syytä tehdä onnea kertomalla tällaisina päivinä vai ei, sinun on arvioitava riittävästi voimaa ja kiinnitettävä huomiota hyvinvointiin.

Kirkko ja kaikenlaiset ennustukset - asiat eivät ole yhteensopivia. Tästä lähtien uskovien kristittyjen kieltäminen on kiellettyä riippumatta siitä, mitä päiviä kalenterissa on: laiha tai ei. Jos henkilö noudattaa vain kristillisiä käskyjä ja ei kaivaa uskoon, hänet voidaan arvata paastossa ja muina päivinä.

Pyhä Koraani kieltää paitsi arvaamisen, mutta myös vierailevien matkustajien ja testaajien vierailun. Niinpä ei voi osallistua ennustamiseen Ramadanin aikana tai muina päivinä.

Joulu-iltana tapahtuvaan ennustamiseen on yhä enemmän uskollisuutta tähän maagiseen prosessiin. Joululomien aikana suoritetaan monia erilaisia ​​erimielisyyksiä. Mutta se ei ole mikään salaisuus, että he ovat tehokkaimpia, jos ne pidetään 6.-7. Tammikuuta. Arvaaminen jouluaattona, monet naimattomat tytöt voivat nähdä, mitä tulevaisuuden puoliso näyttää.

Suurissa postiakatisteissa ja vespersissä evankeliumia luetaan tai ei, mitä rukousta luetaan

Suuressa postissa ei ole kieltoja lukea akatisteja. Pyhän pyhän kanonin lukee efemerasta. Andrew of Crete ja troparion, ja lopeta hänen lukupalukonsa. Evankeliumia ei lueta tällä hetkellä.

Arvaa syntiä jouluna tai ei, tammikuun 19. päivä iltapäivällä

Kaikenlaista kirkastamista seurakunnassa pidetään synninä, koska se on kielletty Jumalan toimesta. Jumalanpalveluksen sijasta seurakunnan ministerit suosittelevat kääntyä Kaikkivaltiaan pyytämällä kelvollista kaventumista.

Jos kuitenkin on halua kertoa omaisuuksia joulun aikana ja etenkin Epiphanyn juhlissa, on parempi tehdä se tammikuun 18-19 yöllä. Tätä pidetään kaikkein suotuisimpana ajanjaksona, joka koskee vedonlyöntiä ja avioliittoa.

Onko mahdollista arvata postitse ennen pääsiäistä, sen jälkeen

He sanovat, että asukkaat ovat erityisen heikentyneet paaston ja kirkon vapaapäivien aikana, joten ei ole suositeltavaa suorittaa maagisia rituaaleja. Tähän sisältyy myös kaikenlaista ennustusta. Ainoa poikkeus on jouluaattona pidetyn viran ensimmäinen lauantai. Tällä päivällä on omat rituaalit, jotka ovat ominaista tälle lomalle. Pääsiäisen jälkeen vahvuus palautetaan ja palautetaan kokonaisuudessaan.

Voit arvata miehen vihkisormuksessaan

Yleensä, vihkisormus, tytöt usein arvata. Ja he tekevät sen pääasiassa selvittääkseen heidän aiottuja ja tulevia lapsiaan. Miehiä ei suositella arvaamaan vihkisormuksessaan, koska tällaisen seremonian seurauksena se voi houkutella muita miehiä vaimolleen.

Voit arvata maanantaisin, 13 numeroa perjantaina ja tammikuussa mistä päivästä

Maanantai on läheisesti yhteydessä Venukseen ja Kuuhun. Uskotaan, että nämä kaksi planeettaa ovat vastuussa ihmisen intuitiosta. Siksi tällaisen päivän ennustaminen auttaa melko tarkasti, ilman, että missään tapauksessa, tulkita kaiken, mitä kortit haluavat sanoa.

Jos haluat arvata tammikuussa, odota joulupäiviä, jotka järjestetään 7.-19. Tammikuuta. Tämä ajanjakso on kaikkein suotuisimmillaan erilaisten erottelujen kannalta, koska se on varustettu erityisellä taika-alueella.

Voit arvata naimisissa olevan naisen tai ei

Arvaaminen naimisissa olevalle tytölle joulun aikana auttaa löytämään vastauksia kysymyksiin, kuten miehensä nyt, mitä kohtalo odottaa, etenkin tulevana vuonna, on myös mahdollisuus lukea omaisuuksia. Myös Yuletidessa tulevan lapsen ja hänen kohtalonsa onni voi tulla tarkimmaksi.

Voit arvata, jos 40 päivää ei ole kulunut, et ole kastettu.

Kun joku lähellä heitä kuolee, ihmiset haluavat usein kutsua henkensä hyvästelemään tai kysyä jotain hyvin tärkeää. Mutta tämän toteuttamiseksi on tärkeää ymmärtää, milloin on mahdollista harjoittaa tällaista taikuutta. Uskotaan, että kuoleman jälkeen kuolleen sielu on kahden maailman välillä, se ei ole vielä rauhassa. Näin ollen sinun ei pidä tehdä tätä ennen 40 päivän päättymistä, koska tänä aikana läheinen henkilö täydentää liiketoimintaansa eikä sitä saa häiritä siitä.

Kokeneet ennustajat eivät ota ennustavia ihmisiä, joita ei ole kastettu. He sanovat, että tällaisia ​​ihmisiä ei suojella muiden maailmojen voimien vaikutuksesta, ennustaminen voi aiheuttaa heille korjaamatonta haittaa.

Kuinka usein voit arvata tarot-kortteja ja itseäsi

Voit pyytää tarot-kortteja niin usein kuin tämä tai muu elämäntilanne vaatii. Rajoituksia ei ole. Mutta jos jostain syystä et käyttänyt heidän ohjeitaan, sinun ei pitäisi enää ajaa jälleenmyyjään tai tehdä se itse. Tämä on merkityksetöntä, koska vastaus putoaa samasta, kunnes aloitat toimintasi.

Kun lukea kynttilöitä ennen ja jälkeen kasteen

Kaikkein mielenkiintoisin aika kynttilöiden mielenkiintoisilla aiheilla on joulun joulunaika, joka kestää joulusta Epiphanyn. Voit arvata joulun jälkeen. Varallisuudesta, arvailusta helmikuussa, lokakuussa ja marraskuussa. On parempi arvata Andrejin iltana - joulukuun 13. päivä, pukeutuneista ja tulevista perheen näkymistä. Kaikki rakkautta koskevat kysymykset ovat parhaimmillaan huhtikuussa. Heinäkuu on onnistunein ajanjakso ennustamiseen, ja syyskuussa löydät tarkan vastauksen kysymyksiin matkustamisesta, matkoista ja pitkistä matkoista.

Monet ovat kiinnostuneita siitä, onko kuukautisten aikana mahdollista arvata. On epärealistista vastata siihen varsin tarkasti, koska siellä on niin paljon harrastajia ja noitia - niin paljon vastauksia. Tässä artikkelissa yritämme selvittää, onko kuukausittain mahdollista arvata, miten se voidaan uhata ja kuinka totuudellinen se on.

Onko mahdollista arvata kuukautisten aikana - noin pahoista hengistä

Uskotaan, että kriittisinä päivinä nainen tulee avoimemmaksi pahaa voimaa kohtaan, ja hänen suojelunsa heikkenee. On selvää, että useimmat muualla maailmassa vallitsevat yhteisöt rakastavat verta, josta vetää energiaa. Joidenkin ammattilaisten mukaan ennustaminen houkuttelee muita maailmoja, ja niiden toiminta voi tehdä paljon enemmän haittaa tänä aikana kuin tavallisesti.

Mutta kysymystä ennustamisen aikana tulevasta pahasta voimasta ei myöskään voida vastata aivan oikein. Vaikka papit kysyisivät voivansa osallistua kirkkoon kuukautisten aikana, papit antavat usein käänteisiä vastauksia. Mutta Rooman Klementti väitti, että nainen, joka pitää kriittisiä päiviä ennakkoedellytyksenä olla menemättä kirkkoon, antaa itselleen itsensä epäpuhtaan henkilön puoleen. St. Gregory Dvoeslov myös suhtautui tähän näkemykseen - naisen pitäisi mennä kirkkoon kuukautisten aikana, jotta hänestä ei tulisi pahojen henkien uhri.

Niinpä kävi ilmi, että kuukautisten aikana kertyvä onnenpuhelu voi olla välttämätön edellytys inhottavalle tunteelle, koska energianne jälkeen tulevat yksiköt ovat ylimääräistä toimintaa. Tätä kehon tilaa voidaan kuitenkin käyttää, jos haluat esimerkiksi tehdä erityisen rakkauden oikeinkirjoituksen.

Onko mahdollista arvata kuukausittain - negatiivisesta energiasta ja tarkkuudesta

On selvää, että kriittisinä päivinä nainen tulee alttiimmaksi negatiiviselle energialle. Huonot toiveet, pahan silmän ja samanlaiset taianomaisen asenteen ongelmat "kiinnittyvät" siihen voimakkaammin. Naisten luonnollinen suojelu tänä aikana on heikentynyt. ja se koskee paitsi pahoja voimia. Kyllä, ja kaikki pahan ja negatiivisen ilmentymät, mukaan lukien tavalliset mikrobit.

Koska uskotaan, että kuukautisten aikana tapahtuva ennustaminen voi tehdä elämästä hyvin vaikeaa. Lisäksi, jos olet arvaus jollekulle muulle, voit vetää muiden ihmisten esteitä itsellesi. Ja jos tällä hetkellä ota yhteyttä jonkun omaisuuteen, uskotaan, että ei kovin luotettava fortuneteller voi helposti heittää ongelmansa tai huonon energiansa asiakkaalle.

Mutta milloin tahansa voit tulla negatiivisen ohjelman "onnelliseksi" omistajaksi, mutta sinun ei pidä pelätä - on olemassa vahvoja puhdistusrituaaleja, jotka selviävät tästä ongelmasta. Jotkut fortune-tellers eivät suosittele asiakkaita arvioimaan, mitkä kriittiset päivät heillä on nyt, suosittelevat heitä soveltamaan myöhemmin, viitaten siihen, että ennustaminen ei ole selvä.

Niinpä erityistä kysymystä siitä, onko mahdollista arvata kriittisillä päivillä, ei ole olemassa. Mutta on selvää, että itsellesi ei ole vaarallista arvata, mutta vetoaa muidenkin asukkaiden puoleen ja muille ihmisille antamiin onnettomuuksiin voi uhata saada jonkun toisen negatiivista energiaa.

Ennustaminen kuukautisten aikana - kysymys hyvinvoinnista

Ei ole mikään salaisuus, että jokainen nainen ei voi olla kaukana hyvällä terveydentilalla ja mielialalla kriittisinä päivinä. Mutta on selvää, että nimenomaan hyvinvointi ja mieliala ovat tärkeitä tekijöitä ennustamisen tarkkuudessa. Jotta saat selville vastauksen kysymykseen tai nähdäksesi tulevaisuuden, sinun on viritettävä oikein.

Online-kyselyjen perusteella useimmat naiset kärsivät inhottavasta tunteesta ensimmäisessä tai kahdessa kuukautiskierroksessa. Jos huomaat, että tuskalliset tunteet ja ärtyneisyys eivät anna sinun virittää ennustukseen, on parempi lykätä tätä toimintaa myöhemmin. Useiden päivien ei pitäisi vaikuttaa tilanteeseen. Jos sinusta tuntuu hyvältä, voit yrittää kertoa omaisuuksia korteista tai käyttää toista haluamaasi menetelmää.

Jos olet tietoinen siitä, että terveydentila ei salli pahan voimien ja negatiivisen energian virittämistä tai pelkäävät sitä, mutta kaiken tämän kanssa sinun on kiireesti saat vastauksen johonkin kysymykseen tai selvitettävä lähin tulevaisuus, voit lukea kuukautisia koskevia onnettomuuksia. Jos kaksi vaihtoehtoa tällaiselle lähitulevaisuuden määritykselle, voit selvittää, mitä odottaa seuraavien viikkojen aikana.

Yleisesti ottaen, koska tähän kysymykseen ei ole konkreettista vastausta, paras suositus on vain henkilökohtainen hyvinvointi. Kuuntele itseäsi, kuvittele hyvin arvaus ja sen tulos, ajattele, kuinka vaikeaa on tehdä tämä, ja päättää omasta ajatuksestasi, onko syytä arvata sinulle kriittisinä päivinä vai ei.