Maalaus terginanin käytön jälkeen

Useimmat naiset nykyaikaisessa yhteiskunnassa eri ikäryhmissä joutuvat gynekologisiin sairauksiin, joista monet aiheuttavat vakavan uhan terveydelle.

Lääketeollisuus esittelee laajan valikoiman lääkkeitä, jotka voivat selviytyä lisääntymisjärjestelmän patologioista. Hyvät arviot saivat Terzhinan - monimutkaisten lääkkeiden huumeita.

Terzhinanin käytön jälkeinen tiputtaminen on lääkkeen tahaton vaikutus, joka aiheuttaa paniikkia monilla naisilla ja vaatii erityistä huomiota.

Lyhyt tieto Terzhinanista

Terzhinan on patentoitu yhdistelmälääke, jonka Laboratoires Bouchara-Recordati on kehittänyt ja valmistanut ainoassa muodossa - kermanvärisissä emättimen peräpuikoissa (tabletit), joissa on kirjain T kummallakin puolella.

Työkalulla on paikallinen vaikutus, ja sillä on seuraavat vaikutukset:

 • antibakteerinen - poistaa patogeeniset ja ehdollisesti patogeeniset bakteerit (streptokokki, stafylokokki-infektiot jne.);
 • anti-inflammatoriset - tukahduttaa kaikki eri syistä johtuvat tulehdusprosessit;
 • Antiprotozoal - taistelee eri alkueläimiä (klamydia, trikomonadit jne.) Vastaan;
 • sienilääke - tuhoaa erilaisia ​​sieniä ja poistaa siemenen.

Lääkeaine myötävaikuttaa emättimen limakalvon eheyteen ja hapon ja emäksen tasapainon ylläpitoon.

Hänen lukuisiin lääkinnällisiin ominaisuuksiinsa Terzhinan on velvollinen pitämään siinä olevat vaikuttavat aineet:

 • Ternidatsoli - sienilääke. Lisäksi sillä on trikomoniinihappo ja taistelee anaerobisia bakteereja vastaan.
 • Neomysiini - antibiootti, jolla on laaja vaikutus. Merkityksellinen stafylokokki-infektioille, Escherichia coli, Shigella, joka johtaa epäspesifiseen kolpitiin, vulvovaginiittiin, bakteeri-vaginoosiin. Streptokokki-infektiolla ei havaita neomysiinin vaikutusta.
 • Nystatiini on sienilääkkeitä, joita käytetään Candida-sienien tuhoutumisen vuoksi.
 • Prednisoloni - glukokortikoidihormoni, jolla on voimakas anti-inflammatorinen vaikutus. Mahdollisten tulehdusreaktioiden tukahduttaminen yhdessä lääkkeen muiden ainesosien ominaisuuksien kanssa sallii Terzhinanin selviytyä eri alkuperää olevasta kolpitista ja vulvovaginiitista.

Prednisolonin anti-allergiset ja anti-eksudatiiviset ominaisuudet auttavat estämään allergisten reaktioiden kehittymistä ja pysäyttämään turvotuksen.

Lisäaineiden sisältö helpottaa lääkkeiden käyttöä ja parantaa sen lääkinnällisiä ominaisuuksia.

Lääkkeen käyttöä suositellaan bakteeri-, sieni-, sekamuotoisille vaginiitille sekä trikomonioosille.

Profylaktisena ja emättimen tulehduksellisten prosessien välttämiseksi Terzhinan on määrätty:

 • pian ennen gynekologista leikkausta, synnytystä, aborttia;
 • ennen intrauteriinisten ehkäisymenetelmien käyttöönottoa terapeuttiset toimenpiteet kohdunkaulan eroosion, hysterografian, hysterosalpingografian ja menettelyjen jälkeen.

Lääkettä käytetään raskauden aikana (2. raskauskolmanneksesta) ja on vasta-aiheinen vain, jos se on yliherkkä sen aineosille.

Lääkehoito voi aiheuttaa polttavaa tunnetta, kutinaa tai ärsytystä, mutta verenvuotoa ei pitäisi olla.

Verzhinan-hoidon jälkeen

Lääke ei tunkeudu verenkiertoon, ja sillä on suora vaikutus vaikutusalueisiin.

Kun naisen kehossa on muutettu lämpötila-tila, pillerit alkavat sulaa ja sen jälkeen emättimen purkaukset tuovat jäämiensä ulkopuolelle.

Keltaista, hajuttomia päästöjä ei pidetä patologiana eikä aiheuta kipua. Niillä voi olla erilainen rakenne, ne voivat olla vetisiä tai hieman tahmeita, runsaita tai niukkoja. Hoidon alussa ne aiheuttavat yleensä vähäistä kutinaa, joka lopulta häviää. Havaittiin useita tunteja lääkkeen antamisen jälkeen.

Erittymisen hankkiminen patologisen sukupuolielin kautta havaitaan, kun:

 • vakava palaminen, kutina tai mädäntynyt haju;
 • kramppeja tai kipuja;
 • valkoiset hyytymät, vihertävät, ruskeat, punertavat, juustoiset tai vaahtoavat eritteet.

Edellä mainitut oireet viittaavat usein patologisiin muutoksiin kehossa ja edellyttävät lääkärin käyntiä.

Päästäminen verellä

Emättimen erittymisen värjäytyminen pillereiden saapumisen jälkeen keltaisesta vaaleanpunaiseksi, punaiseksi tai ruskeaksi tapahtuu tietyistä syistä.

Kuukautiskierto

Menstruatiot eivät ole syytä lopettaa hoito lääkkeellä. Tablettien liukeneminen tapahtuu pidemmän ajan kuluessa kynttilöihin verrattuna. Lisäksi niitä ei huuhdella edes suurella verenvuodolla, eivätkä ne menetä parantavia ominaisuuksiaan.

Lääkkeen käyttö välittömästi ennen kuukautisia tai niiden aikana lisää verenvuotoa. Tämä vaikutus liittyy tabletin liukenemiseen veressä, mikä johtaa eritteiden tilavuuden kasvuun.

Prosessi ei uhkaa terveyttä ja on normaalia.

Virheelliset syöttörahastot

Kun astut Terginanin kuivaan pilleriin emättimeen, trauma hänen limakalvolle ei sulje pois, mikä johtaa verisen purkauksen esiintymiseen.

Lisäksi naisen tulisi ottaa mukava asento huumeiden syöttämiseen:

 • makaavat selällään, jalat, jotka on venytetty tai taivutettu polviin ja lantioon;
 • kyykky ja polvet leveät;
 • seiso ja samalla luottaa yhteen jalkaan kohoavalla pinnalla.

Kaikkien toimien on oltava varovaisia, jotta vältytään limakalvojen vahingoittumiselta.

Kun kohdunkaulassa on heikentynyt ja tulehduksellinen prosessi, kuiva tabletti voi ärsyttää vaurioituneita alueita ja aiheuttaa vaalean vaaleanpunaisen purkauksen. Sama vaikutus on havaittu myös kohdunsisäisissä ehkäisyvälineissä.

Allerginen reaktio

Vaaleanpunaisen liman ulkonäkö voi viitata kehon allergiseen reaktioon lääkkeen pää- ja lisäaineosiin.

infektio

Huumeiden epäasianmukainen annostelu, käyttöohjeiden laiminlyönti on täynnä tulehduksellisten ja tarttuvien prosessien etenemistä, joka ilmenee emättimen eritteiden värin muutoksena.

Hormonaaliset häiriöt

Huolimatta siitä, että Terzhinan sisältää hormonaalisen aineen prednisonia, sen annostus on hyvin pieni ja vaikutus tapahtuu vain paikallisella tasolla. Siksi Terzhinania ei voida tuskin liittää hormonaalisiin lääkkeisiin.

Lääkkeiden käyttö voi kuitenkin johtaa kuukautisten ennenaikaiseen ilmaantumiseen.

Kasvainten läsnäolo

Jos lääkehoitoon liittyy polttava tunne, kipu ja verenvuoto, on tarpeen lopettaa hoito ja käänny lääkärin puoleen. Ehkä syynä on kasvainten (polyypit ja kystat) läsnäolo, jotka vuotavat Terginanin aktiivisten komponenttien vaikutuksen alaisena.

raskaus

Raskaana olevien naisten tulee seurata kehon vastetta Terzhinan-hoitoon huolellisesti.

Ruskean värin valinta voi siis merkitä jäädytettyä tai kohdunulkoista raskautta.

Suuret veriset päästöt, joilla on epämiellyttävä haju, estävät amnionin nesteen vuotamisen.

Ennenaikainen työ, istukan keskeyttäminen tai spontaani abortti alkuvaiheessa ei ole suljettu pois.

Jos verenvuotoon liittyy voimakasta kipua vatsan alareunassa ja alaselässä, ambulanssiryhmä on kutsuttava.

Ota yhteys lääkäriin

Verenvuodon ilmaantuminen Terzhinan-hoidon aikana edellyttää lääkkeen lopettamista ja kiireellistä erikoislääkärin kuulemista tällaisissa tapauksissa:

 • kivun leikkaaminen ja vetäminen;
 • liikaa päästöjä;
 • epätyypillinen haju ja epämiellyttävä polttava tunne, joka ei katoa 3 päivää hoidon alkamisen jälkeen;
 • verenvuotoa.

Gynekologi määrittää veren syyt käyttämällä seuraavien tutkimusten tuloksia:

 • sisäisten lisääntymiselinten ultraääni (ultraääni);
 • yleinen verikoe;
 • hyytyminen;
 • tahraus- ja kaavintutkimukset jne.

Jos tunnistetaan patologioita, asiantuntija määrää asianmukaiset hoitomenetelmät.

Terzhinan voidaan korvata muilla lääkkeillä: Poliginax, Wagiseptom, Gynomax.

Jokaisen naisen kohtelun tulisi olla yksilöllinen. Älä luota sattumanvaraisiin ihmisiin ja itsehoitoon. Terzhinanin paikallisista vaikutuksista ja hyvistä vaikutuksista huolimatta vain hoitava lääkäri pystyy suorittamaan riittävän arvion potilaan terveydentilasta ja määrittelemään sopivan lääkkeen.

Pitäisikö minun huolehtia Terzhinanin kynttilöiden jälkeisestä purkauksesta?

Lääkkeisiin liittyy joskus sivuvaikutuksia, jotka häiritsevät potilasta. Pitäisikö minun käyttää huumeiden farmakologiaa seuraavaksi? Tai sinun täytyy vaihtaa lääkettä. Niin, ja ulkonäön purkaminen sen jälkeen, kun Terzhinan häiritsee naisia. Tänään kerrotaan, mitä emättimen pillereitä tässä nimessä aiheuttaa. Missä on normin merkki ja mitä oireita ei pidä jättää huomiotta.

Terzhinan on monimutkainen lääke naisten sukupuolielinten kunnostamiseen terapeuttisissa ja ennaltaehkäisevissä tarkoituksissa. Tämä on uusin huumeiden sukupolvi, jonka avulla voit päästä eroon useimmista patogeeneistä. Vahvojen antibioottien kompleksin paikallinen käyttö ei aiheuta kielteisiä vaikutuksia ruoansulatuskanavaan, maksaan ja munuaisiin, toisin kuin suun kautta otettavat valmisteet.

Koostumus sisältää seuraavat aktiiviset aineosat:

 1. Ternidatsoli on antimikrobinen aine, jolla on suuri teho Trichomonasia ja Gardnerellia sekä muita vähemmän yleisiä bakteereja vastaan.
 2. Neomysiini on antibiootti, joka tuhoaa Staphylococcus-, Streptococcus-, Salmonella- ja monia muita mikro-organismeja.
 3. Nystatiini on laajalti tunnettu antifungaalinen aine. Jonkin aikaa sitten se tunnistettiin tehottomaksi, mutta nykyään, kun sitä ei ole käytetty pitkään aikaan, sitä käytetään jälleen sieni-infektioiden, kuten kandidiaasin hoidossa.
 4. Prednisoloni on hormonaalinen aine, jolla on anti-inflammatorisia ja antihistamiinisia vaikutuksia.

Tällainen monimutkainen avulla voit nopeasti eroon sekavista infektioista tai poistaa yhden yhteisen ilman kalliita ja pitkäaikaisia ​​testejä. Siksi sitä käytetään seuraavissa tilanteissa:

 • coleitis;
 • Bakteriaalinen vaginiitti;
 • Trikomoniaasi naisilla;
 • kandidiaasi;
 • Yhdistelmä kahdesta tai useammasta infektiosta.

Lisäksi Terzhinania käytetään kuntoutukseen ennen operaatioita, abortteja, synnytystä, kohdunsisäisten laitteiden asentamista, poikkeamien poistamista, eroosion varautumista sekä edellä mainittujen menettelyjen jälkeen tartunnan estämiseksi.

Lääke on hyvin siedetty, vasta-aiheet ovat 1 raskauskolmannes ja idiosynkratia. Hoitoa varten riittää yksi pakkaus, jossa on 6 tablettia, jotka injektoidaan emättimeen yön yli.

Varoitus! Mikä tahansa lääkitys on parempi käyttää lääkärin määräämänä, muuten voit vahingoittaa terveyttäsi.

Toisin kuin peräpuikko, tabletilla on tiheämpi rakenne. Se, mitä ei ole täysin liuennut, ja osa inaktiivisista sideaineista tulee massan muodossa, joka muistuttaa märkää kevyttä hiekkaa. Tällainen ilmiö voidaan havaita aamulla tai välittömästi pystysuoran asennon jälkeen.

Kaikki vieraat esineet aiheuttavat lisääntyvää erittyvän nesteen tuotantoa emättimen rauhasista. Lisäksi voi esiintyä edelleen infektoivasta tulehduksesta peräisin olevia jäännöserityksiä. Näiden nestemäisten massojen kanssa sekoitetaan pilleriä sisältävä hiekka. Mitä pellavalla voi nähdä.

Tällaisten huumeiden ominaispiirteiden haju. Ensimmäisenä päivänä voit tuntea pienen fleurin tarttuvan valkoisemman, mutta myöhemmissä sovelluksissa patologisen purkauksen haju on ohut, kalainen, hapan ei pitäisi tuntea. Väri on valkoinen, kerma, harmaa tai läpinäkyvä. Nesteiden määrän lisääminen on myös normaalia Verginan-emättimen tabletteja käytettäessä.

Varoitus! Tärkeimmät erot terveen valkoisempien välillä ovat paljastumaton haju, yksittäinen vuoto valehteluasennosta nousemisen jälkeen ja negatiivisten tunteiden, kuten palamisen, kivun tai kutinaa, puuttuminen.

Riippumatta siitä, kuinka hyvä työkalu on, on aina pieni mahdollisuus odottaa odottamattomia tilanteita, esimerkiksi emättimestä poikkeavaa nestettä. Värin mukaan voit arvata, mikä tapahtui väärin.

Tällainen varjo ilman siihen liittyvää epämukavuutta on normaali kolmen ensimmäisen päivän aikana. Tämä jättää kuolleet bakteerit. Jos emättimen ja vulvan kutinaa, punoitusta, polttavaa tunnetta seurataan, lääke ei todennäköisesti sovi naiselle. Tämä on allerginen reaktio lääkkeelle.

Tällöin on keltaisten eritteiden kanssa tarpeen lopettaa hoito, ottaa kaikki antihistamiinit, esimerkiksi Tavegil, Zyrtec tai Suprastin. Ja sitten mene gynekologiin löytääksesi toisen lääkkeen.

Runsaasti värittömiä päästöjä voi olla merkki viruksen patologiasta. Siihen liittyy yleinen huonovointisuus, kuume, imusolmukkeiden lisääntyminen piikkialueella. Tyypillinen merkki virusinfektiosta on kutiseva ihottuma kuplia tai punaisia ​​pieniä täpliä.

Varoitus! Antibiootit eivät pysty tappamaan virusta, joten Terzhinan ei auta tässä.

Itse asiassa tällainen purkautuminen on veren kanssa sekoitettua limaa. Tätä vaikutusta havaitaan kohdunkaulan eroosio, polyypit. Prednisoloni, kuten kaikki kortikosteroidit, estää regeneraatioprosessia, joka hidastaa limakalvon paranemisaikaa. On käynyt ilmi, että tabletin virheellinen käsittely johtaa kaulan mikroteräyksiin.

Kirkas verenvuoto ei näy Terginanin käytöstä. Tämä on jakson epäonnistuminen, jossa on menetetty aika, vaurioitunut suuri polyyppi tai jonkinlainen vahinko. Jos purkaus on runsaasti, ei läpäise tai edes lisää, mutta ei muistuta kuukautisia, ota yhteyttä lääkäriin.

Vanha veri on eroosion, polyypin, kystojen, kohdunkaulan dysplasian oire. Kuten punainen tai vaaleanpunainen, tällaiset eritteet viittaavat siihen, että lääkekomponentit ärsyttävät ongelma-aluetta. Tässä tapauksessa on tarpeen kuulla lääkärin kanssa selvittääksesi valkoisemman syyn.

Vaaleanpunainen, punainen, ruskea purkaus raskauden aikana on vaarallinen merkki. Veren ulkonäkö voi merkitä istukan irtoamista, joka uhkaa ennenaikaisesta syntymästä, keskenmenon tai sikiön kuolemasta. Vaikka toisinaan se on oire taudinpurkauksen aikana havaittavalle decidual-polypille. Patologia ei ole vaarallinen ja menee synnytykseen. Terzhinania käytetään milloin tahansa, mutta huolellisesti 1 raskauskolmanneksessa.

Tällainen päästö on epämiellyttävä haju, kutina, polttava - merkki akuutista tartuntaprosessista. Tämä tapahtuu, kun käytät Terginania kahdesta syystä:

 1. Toissijainen infektio. On täysin mahdotonta lisätä pilleria emättimeen pesemättömillä käsillä tai heikentämättä. Tällä tavoin infektio voidaan ottaa uudelleen käyttöön hoidon lopussa.
 2. Patogeenisten mikrobien immuniteetti. Antibioottien epäasianmukainen käyttö johtaa siihen, että bakteerit selviytyvät ja tulevat resistentteiksi tästä lääkkeestä. Tätä ilmiötä kutsutaan superinfektioksi. Pienet annokset, epätäydellinen antibioottihoito tai lääkkeen laiminlyönti johtavat tähän tulokseen.

Varoitus! Vihreää purkausta ilman kutinaa ja hajua on normin muunnos, on mahdollista, että tämä vaikutus tapahtui, kun yhdistit oman salaisuutesi lääkkeen kanssa. Mutta sinun täytyy silti tarkistaa, joskus tämä on hidas krooninen infektio.

Tämä on rintakipun oire. Tällaiset eritteet haistavat hapan maidon, niillä on rikas paksu rakenne ja siihen liittyy kutinaa ja joskus polttavaa. Candida ei kuole, kuten edellä kuvatussa tapauksessa, lääkkeen uudelleensopeutumisen tai immuniteetin seurauksena. Sienen kanssa tilanne on varsin todennäköistä, koska tämä sieni elää useimpien ihmisten kehossa johtamatta eritteisiin. Tänä aikana Candida voisi sopeutua lääkkeisiin, kuten Nystatiiniin, joka on Terzhinanissa. Vaatii toisen välineen valinnan.

Hyvin tummia hyytymiä, jotka joskus joutuvat hajuun, voivat olla kohdunkaulan tai kohdun syövän oire. Terzhinanin käyttö voi aiheuttaa onkologisen muodostumisen ärsytystä. Tämä pätee erityisesti naisiin, joilla on vaihdevuodet. Tarvittava diagnoosi.

Jos häiritsevät eritteet eivät ole varmasti liuennut tabletti, joka tulee ulos aina käytön jälkeen, ota yhteys lääkäriin. Gynekologi tutkii ja vetäytyy emättimestä, jotta voidaan arvioida kasvistoa patogeenisten patogeenien läsnäolosta. Myös lääkäri määrittää reaktion, jos lääke on yksilöllinen.

Verenvuodon vuoksi on tarpeen kohdun ja munasarjojen ultraääni. Joten löytää endometriumin polyypit, fibroidit, kasvaimet tai muut patologiat, jotka johtavat veren ulkonäköön. Lääkäri näkee kohdunkaulan eroosion katsellessaan peilillä. Lisäksi tarvitset verikoe sukupuolihormonien tasolle.

Varoitus! Jopa Terzhinanin itsenäisen käytön ja tämän aikana syntyneiden patologisten eritteiden tapauksessa ei ole mitään häpeällistä kääntyä pätevän asiantuntijan puoleen.

Pelkästään epäilyttävän valkoisemman läsnäolon tosiasiaa ei käsitellä. Hoito on määrätty diagnoosin jälkeen. On useita vaihtoehtoja:

 1. Kun kandidiaasi flukonatsoli pilleri kerran tarvitset juoda seksuaalinen kumppani. Naiset voivat määrätä erityisiä sienilääkkeitä, esimerkiksi Pimafucinia. Vakavien vaurioiden varalta tehdään kattava hoito, jossa yhdistyvät suun kautta otettavat lääkkeet ja peräpuikot.
 2. Mikä tahansa bakteeri-infektio on paras vaihtoehto testata patogeenisten mikro-organismien herkkyyttä tietyille antibakteeristen lääkkeiden ryhmille. Joskus on järkevää määrätä lääkkeitä tablettien tai injektioiden muodossa.
 3. Kun tulehdusprosessin viraalinen luonne, johon joskus liittyy runsaasti ja nestemäistä, kuten vettä, eritteitä ja muita oireita, on tarpeen muuttaa radikaalisti taktiikkaa. Terzhinan ei tässä tapauksessa anna terapeuttista vaikutusta. Tällä hetkellä on mahdotonta päästä eroon viruksesta kehossa, koska tällaisia ​​lääkkeitä ei ole vielä keksitty. Edullinen hoito auttaa estämään viruksen lepotilassa. Nämä ovat immunomoduloivia, antiviraalisia aineita, vitamiineja ja tiettyjä elämäntapoja.
 4. Liiallinen purkaus, kutina voi johtua allergisesta reaktiosta. Ongelman poistamiseksi riittää, että lopetetaan Terzhinanin käyttö. Vahvilla negatiivisilla tunteilla autetaan antihistamiinien yhtä käyttöä.

Joka tapauksessa, jos näiden emättimen tablettien käytön taustalla on uusi patologia, hoidon säätö on tarpeen. Joskus eritteiden kanssa riittää, että lääkettä vaihdetaan samoille monimutkaisille paikallisen käytön välineille, kuten Elzhina, Polygynax ja muut. Mutta vain Terzhinanilla on korkea hyötysuhde samanaikaisesti yleisimmistä bakteereista ja sienistä samalla kun se on melko turvallinen myös raskaana oleville naisille.

Potilaiden arvioiden mukaan lääkettä voidaan todella kutsua taikasauvaksi. Monet kovettuneet emättimen pillereitä sekoittivat infektioita, vauhtia jopa raskauden aikana. Ahdistuneisuus johtui valkoisen ja beige-värin runsaasta hajuttomasta päästöstä, joka osoittautui vuotaneiksi jäämiksi.

Negatiivisista arvioista voidaan todeta, että allergiset reaktiot ovat melko harvinaisia. Sekä verenvuoto, oire kohtuun poikkeavuuksia. Tapaukset, joissa infektio ilmenee, kun lääkärin suosituksia ei noudateta, kun naiset jatkavat seksiä hoidon aikana ja välittömästi sen jälkeen.

Varoitus! Useimmat infektiot, mukaan lukien rintamaidot, vaativat seksuaalisen kumppanin yhteistä hoitoa ja väliaikaisen seksuaalisen elämän kiellon.

Terzhinan on yksi turvallisimmista ajankohtaisista naisten sukupuolielinten valmisteluista. Virheet voidaan välttää noudattamalla lääkärin selittämiä hoitosääntöjä. Jos kuitenkin ilmenee patologisia päästöjä, sinun tulee välittömästi käydä gynekologissa korjata hoito.

Tietoja terbinanista ja spottingista

+Muutama päivä sitten olen valittanut lääkärille siemenestä, 17 viikon ajan, joten hän kirjoitti minulle terzhinanin. 3 päivää laittaa oireet pois ja tauko seuraaviin oireisiin.

Ensinnäkin, minulta kysyttiin terginanin koostumuksesta, mutta hän vakuutti minulle, että huolimatta siitä, että kyseessä on antibiootti, ajanjakso on jo pitkä ja jos se lisätään sinne eikä juoda, se ei pääse veriin, ja vain 3 päivää. Hän on kokenut lääkäri, hän tietää paremmin.

1 Verer kaikki oli ok, toisena iltana panin vaalean aamun vaaleanpunaisen valinnan ja menin illalliselle.

3. päivänä, vaaleanpunainen purkaus aamulla, jossa on raitoja verta, suoria verihyytymiä. Päivittäisen illallisen jälkeen.

Menin lääkärille, hän sanoo - tämä ei ole kauhea tällainen reaktio normaaliin terzinaniin.

Mikään ei satuta minua minne tahansa, mutta vastuuvapaus pelkää ((vakuuttele, kiitos.

Terzhinan: tiputus

Vähän huumeesta

Terzhinan on yhdistetty lääke, jolla on antiseptinen, anti-inflammatorinen, antimikrobinen vaikutus. Sen pysyvä farmakologinen vaikutus johtuu sellaisten komponenttien, kuten neomysiinisulfaatin, nystatiinin, prednisonin, yhdistelmästä.

Terzhinanin käyttöaiheet ovat:

 • Krooninen toistuva kolpiitti.
 • Emättimen dysbioosi.
 • Vaginiitti (sieni, sekoitettu luonne, trichomonas, pyogenic).

Sitä käytetään ennen kohdun spiraalien asennusta, synnytyksen tai abortin aloittamista ennen kohdunkaulan diathermocoagulointia ja sen jälkeen.

Heti on huomattava, että Terzhinan-hoidon käyttö terapeuttisina annoksina voi johtaa normaaliin purkautumiseen. Mutta joskus heidän ulkonäönsä vaatii naista.

Terzhinanilla on vaikutusta suoraan infektiokohtaan, mutta se ei pääse veriin. Lääke aiheuttaa lisääntynyttä emättimen purkausta, joka voi muuttaa sen väriä ja hajua. Tabletti kostutetaan vedellä ja lisätään emättimeen, jossa se sulaa kehon lämpötilan vaikutuksesta. Hetken kuluttua pillerin apuaineet tulevat ulos emättimen eritteellä. Jos purkauksella ei ole voimakasta hajua, siihen ei liity vatsan ja alaselän kipua, niin kaikki on kunnossa.

Terzhinan-hoidon päästöt

Terzhinan-hoidon yleisin haittavaikutus on keltainen tyhjennys emättimestä. Tämä tilanne johtuu fysiologisesta luonteesta. Ulkopuolella näytetään emättimen huumeiden peräpuikon jäännökset. Terzhinanin antamisen jälkeen keltainen tai jopa sitruunan erittyminen voi kestää useita tunteja. Tällä hetkellä tiivisteitä on käytettävä tämän fysiologisen tilan aiheuttaman epämukavuuden estämiseksi.

Toinen asia, kun he panevat merkille verisen purkauksen emättimestä Terzhinanin jälkeen. Naiset kokevat usein verenvuotoa, joka ilmenee lääkkeen alkamisen jälkeen. Tämän lääkkeen kemiallisen koostumuksen mukaan se ei saa aiheuttaa sellaista sivuvaikutusta kuin verenvuoto.

Jos keltainen purkaus Terzhinanin ottamisen jälkeen muuttaa värinsä vaaleanpunaiseksi, punaiseksi, ruskeaksi, se voi tarkoittaa seuraavaa:

 1. Kuukautiskierron alkaminen.

Vaikea verenvuoto kuukautiskierron yhteydessä, kun käytät Terzhinania. Jos lääke otetaan juuri ennen kuukautisten alkua tai sen aikana, verenvuoto lisääntyy. Tämä johtuu siitä, että liuennut tabletti sekoitetaan kuukautisten veren kanssa lisäämällä sen tilavuutta. Tässä tapauksessa älä huoli.

 1. Tabletin virheellinen antaminen.

Ohjeiden mukaan se on ensin kostutettava lämpimään veteen ja injektoitava sitten emättimeen. Jos lääke annetaan kuivassa muodossa, voit vahingoittaa emättimen limakalvoa. Tämä ilmenee veren juovina emättimen eritteissä tai vaaleanpunaisissa eritteissä.

 1. Kohdunkaulan tulehdus tai eroosio.

Jos Terzhinanin verisen purkauksen jälkeen tuli voimakkaampi vatsakipu tai lannerangan alue, jota ei aikaisemmin ollut ilmennyt naisella, ota yhteys lääkäriisi. Terzhinan ei voi aiheuttaa tällaisia ​​olosuhteita, mutta kuivan tabletin käyttöönotto aiheuttaa joskus vähäistä verenvuotoa eroosioalueiden ärsytyksen seurauksena.

Vaaleanpunainen limaa voi esiintyä allergisen reaktion vuoksi lääkkeen komponenteille.

 1. Infektio.

Jos et noudata lääkkeen käyttöä koskevia ohjeita tai väärää annosta, tulehdus- ja infektioprosessi etenee. Tämä voi ilmetä vapauttamalla emättimen eritystä, jolla on vaaleanvärinen sävy.

Jos raskauden aikana esiintyy verenvuotoa, se voi olla patologia. Veri esiintyy yleensä, kun ennenaikainen työ alkaa ja istukka irrottaa. Istukan irtoamisella sanotaan runsaasti limaa, jossa on veren raitoja.

Runsas verenvuoto voi virrata amnionin nestettä. Yleensä heillä on terävä haju.

Ruskea purkaus puhuu sikiön sukupuuttoon, kohdunulkoisen raskauden esiintymiseen. Tässä tapauksessa kuivattu veri poistetaan kehosta yhdessä lääkkeen komponenttien kanssa.

Tässä tapauksessa huumeiden ottamisen taustalla esiintyy ennenaikaisia ​​kuukautisia.

 1. Asennettu intrauteriininen laite.

Vaaleanpunaisen liman esiintymistä havaitaan naisilla, joilla on kohdunsisäinen laite.

Jos on polyyppi tai kysta, Terzhinan stimuloi veren vapautumista niistä.

Pistäminen Terzhinanin jälkeen

Terzhinanin käytön seurauksena verenvuodon esiintymistä ei suljeta pois. Tämä ei koske normia ja vaatii välittömästi lääkärin hoitoa.

Kuuleminen on tarpeen seuraavissa tapauksissa:

 • Veren raitojen purkautumiseen liittyy leikkaaminen tai vatsakipu.
 • Suuri määrä erittymistä havaitaan (kaksinkertainen kasvu)
 • Väliaikainen verenvuoto
 • Kutina, epämiellyttävä polttava tunne ja purkauksen epätavallinen haju. Nämä oireet eivät kadota kolmen päivän kuluttua lääkkeen ottamisesta.
 • Jos Terzhinan-hoidon aikana ilmenee kipua, voimakasta polttavaa tunnetta ja veristä purkausta, lääke tulee poistaa.

Erityistä huomiota on kiinnitettävä purkauksen esiintymiseen raskauden aikana. Jos pyykkiin löytyy vaaleanpunaisia, ruskeita ja verisiä merkkejä, ota välittömästi yhteys ambulanssiin. Verenpoisto emättimestä raskauden aikana voi olla osoitus istukan keskeytyksestä kolmannen raskauskolmanneksen aikana tai uhkaavan keskenmenon ensimmäisellä ja toisella kolmanneksella. Jos siihen liittyy voimakasta vatsan ja alaselän kipua, tämä on syynä kiireelliseen kehotukseen asiantuntijalle.

Emättimen erittymisen ilmentyminen, jossa on veren jälkiä raskaana olevalla naisella Terzhinan-hoidon aikana, edellyttää välitöntä hoitoa avopuolisklinikalle apua varten. Veri ei liity emättimen tablettien terapeuttiseen vaikutukseen. Yleensä tällaiset päästöt ja kivut ovat väliaikaisia, ne johtuvat muista sairauksista ja eliminoidaan hoidon jälkeen.

Lääkäri määrää lääkärintarkastuksen, joka sisältää seuraavat kohdat:

 • Nuoli ultraääni
 • Yleinen verikoe
 • hyytyminen
 • Tarkista sytologian emättimet
 • Veritesti sukupuolihormoneille
 • Kaavinta, jota seuraa histologinen tutkimus kohdun limakalvosta otetuista näytteistä.

Terzhinan itse ei aiheuta verenvuotoa. Vatsan kipu tai verenvuoto eivät voi liittyä sen vastaanottoon. Lääkeaine aiheuttaa vähäistä purkausta, lievää kutinaa, polttamista, kudosten turvotusta emättimen alueella. Kaikki nämä haittavaikutukset eivät uhkaa naisen terveyttä. Yli 3 päivää ne eivät saa näkyä. Jos ne jäävät, tämä viittaa tarpeeseen korvata lääke analogeilla.

Jos Terzhinan-valmisteen mukana tulee verenvuoto, ota välittömästi yhteys lääkäriisi. Hän määrittelee testit veren ulkonäön todellisen syyn määrittämiseksi ja hoitaa tarvittaessa hoidon.

Mikrobilääkkeet Terzhinan - tarkistus

Terzhinan-emättimen tabletit aiheuttivat verenvuotoa ja vatsakipua

Emättimen pillereitä Terzhinan määritteli gynekologi ehkäisemiseksi. Rekisteröitynyt kolposkopiaan. Ja ennen kuin se on välttämätöntä tuottaa sukupuolielimet.

Ostin Terzhinanin apteekissa. Lisätty ohjeiden mukaan. Ennen kuin tulet emättimeen, pilleri on pidettävä muutaman sekunnin ajan vedessä.

Kun pilleri on levitetty sisään, alkaa polttaa. Olen kärsinyt, ajattelin niin.

Kolmen pillerin jälkeen vatsa alkoi satuttaa paljon, ja aamulla verenvuoto alkoi ja se oli keskellä sykliä!

Pillereitä ei ole koskaan otettu.

Toinen kerta, kun ne määriteltiin raskauden aikana, oli huono tahra. Leukosyyttien lisääntynyt sisältö. Infektioita ei ole tunnistettu. Miehelleni ja minulla oli PA edessämme, mikä todennäköisesti vaikutti leukosyyttien määrään. Tabletit Terzhinan ei ole asetettu, ja 2 viikon kuluttua toinen tahra oli hyvä.

Jotkut annetaan Terzhinanille ennen synnytystä tai ennen leikkausta sukupuolielinten tutkimiseksi.

Tele2-tuki, hinnat, kysymykset

Terbinanin sivuvaikutukset vuotavat. Terginan on tehokas naisten terveydelle.

Farmakologia kehittyy nopeasti, joka päivä apteekkien hyllyillä on uusia lääkkeitä monien sairauksien, kuten kandidiaasin, hoitoon. Monet gynekologit alkoivat suositella Terzhinania potkijoille. Mutta kuinka tehokas on lääke ja onko sitä aina mahdollista käyttää?

Terzhinania siemenestä käytetään yhä enemmän ja sitä pidetään tehokkaimpana ja tehokkaimpana. Tällöin lääke vastustaa paitsi Candida-sieniä myös muita haitallisia mikro-organismeja. Kaikki tämä tekee lääkkeestä kätevän parantamaan yhdistettyjä infektioita, kun muita sairauksia esiintyy samanaikaisesti sammakko.

Maksa pillereiden Terzhinan hinta Venäjällä alkaa 350 ruplasta (keskihinta 400 ruplaa) 6 tablettia kohti. Pakkaus 10 tablettia maksaa 450-600 ruplaa. Ukrainassa Terzhinan maksaa 100-200 grivnaa, riippuen tablettien määrästä pakkauksessa.

Kynttilät Terzhinanilla ei ole suoria analogeja, koska ne koostuvat useista aktiivisista komponenteista:

 1. Nystatiini - on tuhoisa vaikutus Candida-suvun sieniin;
 2. Neomysiini on laaja-alainen antibiootti;
 3. Ternidatsoli - pyritään torjumaan anaerobisia bakteereja;
 4. Prednisoloni - on tulehdusta ehkäisevä vaikutus.

Siksi Terzhinanin emättimen tabletteja määrätään usein ennen työ- tai gynekologista toimintaa antiseptisenä.

1 Terginan kynttilät: miten päästä?

Sinun on annettava lääke ennen nukkumaanmenoa, mutta jos et saa sitä, voit hoitaa hoidon sopivana ajankohtana. Ainoa ja pakollinen sääntö on enintään yksi kynttilä päivässä.

Pese kätesi huolellisesti ja pese sukuelimet saippualla ja vedellä ennen kuin jatkat. Suihkeiden tai geelien käyttöä tässä vaiheessa ei suositella.

Ota pilleripakkaus ja poista yksi pala, laita se viileään veteen 20 sekunnin ajan, jonka ansiosta yläkerros liukenee hieman ja lääkkeen vaikutus alkaa välittömästi.

Poista tabletti vedestä ja ota sitten mukava asento. Tällä hetkellä on kiinnitettävä enemmän huomiota, koska ohjeet osoittavat, että käyttöönoton paras asento makaa alas. Kaikki naiset eivät kuitenkaan voi tulla pilleriin tässä asennossa, koska se on kooltaan pieni ja sitä ei voida työntää niin pitkälle kuin mahdollista. Siksi asiantuntijat vaativat, että sinun täytyy syöttää se vain siinä paikassa, jossa se on kätevä.

 • Liitteiden tulehdus.
 • Kun kohdun hoitoon on tehty eroosio.
 • Trichomonas vaginitis.

  Lääkettä voidaan käyttää vauvan kuljettamisen, imetyksen ja kuukautisten aikana.

  3 Vasta-aiheet ja haittavaikutukset

  Trushinan-ruosteen hoito menee melkein aina hyvin, ja vasta-aiheita on todella vähän. Ainoa rajoitus on yliherkkyys jollekin tabletille kuuluvalle komponentille. Sääntönä on, että naarasrunko sietää lääkettä.

  Ainoa ehto on oikea annostus sekä lääkkeen käytön tiheys. Jos sinulla on epäilyttäviä oireita, sinun täytyy käydä lääkäriasemassa ja ilmoittaa asiasta lääkärillesi.

  Jotta lääkkeen käsittely olisi kohtuullinen, sinun on ensin läpäistävä sarja tutkimuksia ja suoritettava tarvittavat testit. Tämän ansiosta on mahdollista tunnistaa taudin tarkka aiheuttaja ja luoda herkkyys lääkkeelle.
  Jos tutkimuksessa käy ilmi, että taudinaiheuttajat eivät ole herkkiä lääkkeelle, se voidaan ottaa. Hoidon jälkeen on suoritettava toinen tutkimus ja varmistettava, että hoito on onnistunut.

  Älä missään tapauksessa korvaa itseäsi muiden lääkkeiden kanssa Terzhinanin kanssa ilman lääkärin kuulemista. Jos sinulla on kysyttävää lääkkeen käytöstä, kysy lääkäriltäsi. Kaikkien suositusten mukaisesti ja hoitosääntöjen mukaisesti saat nopeasti eroon epämiellyttävästä taudista.

  Terzhinan ja raskaus

  Miten olla? Minulle annettiin TERJINAN 10 päivää. Suunnittelen raskautta. Kerro minulle, voiko kukaan törmätä, kuinka paljon voit tulla raskaaksi tämän lääkkeen ottamisen jälkeen? Miten se voi vaikuttaa?

  Minulle kerrottiin, että siellä on pieni tulehdus ja siksi he määräsivät tämän lääkkeen.

  M: n jälkeen olisin käyttänyt Terzhinania 10 päivää ennen ovulaatiota. Mutta sen jälkeen, kun se ei ole tarpeen. Gynekologi sanoi, että raskauden aikana sinun ei tarvitse käyttää mitään. Minulla oli röyhkeä, ja hän vaivasi minua, hän sanoi - olla kärsivällinen. Ja totuus on kaikkialla. Olen yleensä lähtenyt ja synnyttänyt. Mutta hän tuli raskaaksi 2 kertaa. Oli valkoisia kohokohtia. Niinpä lääkäri (jo toinen) määritteli Betadine-kynttilät minulle, vaikka en kutista ja minulla ei ollut siemeniä. Muutaman päivän kuluttua kynttilöiden ottamisesta keskenmeno alkoi...

  Miksi et kysynyt näitä kysymyksiä lääkärillesi? Ei ole asiantuntijoita, jotka voivat auttaa sinua. Tässä kaikki ilmaisevat subjektiivisen mielipiteensä. Kaikki on hyvin yksilöllistä, sinä itse tiedätte tämän. Joku on ehkä auttanut tätä lääkettä, mutta joku ei sovi. Toivotan teille raskautta ensimmäisessä hoitovaiheessa! Ja siellä, kuten Jumala antaa

  Sinun pitäisi rekisteröityä tai kirjautua sisään voidaksesi kommentoida.

  Raskauden aikana naisen immuniteetti on vähentynyt, eli hän on immuunipuutteisessa tilassa. Tämä on välttämätöntä, jotta immuunijärjestelmä ei hylkää ja tuhota syntynyttä elämää. 70-80%: lla raskaana olevista naisista aktivoituu ehdollisesti patogeeninen kasvisto, joka normaalisti ei aiheuta patologiaa. Mutta kun immuniteetti on estetty, bakteerien kehittymistä ei rajoita mikään, ne kukoistavat, samoin kuin mikrobien, sienien, alkueläinten lisääntyminen, jotka kehittyvät emättimen limakalvoille. Sairaudet, jotka saattavat uhata lapsen tarttumista ja aiheuttaa raskausongelmia, voivat kehittyä.

  Terzhinan on raskauden aikana määrätty yhdistelmälääkkeeksi, jota käytetään sekä uusien sairauksien ehkäisyyn että hoitoon. Koostumus Terzhinan ovat: antibiootti nystatiini (inhiboi sienen Candida), antiseptistä ainetta Ternidazol (inhiboi anaerobiset bakteerit) Neomtsin sulfaatti (tappaa aerobisia mikrobeja - stafylokokki, E. coli, Enterobacter, Klebsiella), hormoni prednisolonin (poistaa paikallinen tulehduksellinen ilmenemismuodot, vähentää turvotusta, kipu, kutina), apuaineet, jotka auttavat ylläpitämään emättimen limakalvon bakterisidistä happamuutta ja suojaamaan sitä vaurioilta (vehnätärkkelys, kolloidinen piidioksidi, magnesiumstearaatti).

  Terzhinanin nimittäminen raskauden aikana

  Raskauden aikana terzhinania käytetään sellaisten sairauksien ehkäisemiseen ja hoitoon, joita aiheuttavat mikrofloorat, jotka ovat herkkiä sen aktiivisille aineosille. Tizaniini tulisi nimetä vasta sen jälkeen, kun limakalvosta on valittu tiettyjä mikro-organismeja, jotka määrittävät niiden herkkyyden mikrobilääkkeille ja sienilääkkeille.

  Indikaatiot Terzhinanin antamisesta raskauden aikana: bakteeri-vaginosis, vaginiitti, kolpiitti, ehdokasvauriot, kohdun ja kohdunkaulan vajaatoiminnan aiheuttama kohtuun liittyvä tila, antaminen ennen annostelua sikiön infektion estämiseksi äidin synnyinkanavan kautta.

  Terzhinan levitettiin emättimen peräpuikkoina. Huuhtele vedellä 30 sekuntia ennen käyttöä. Tarvittavan lepoajan ottamisen jälkeen vähintään 15 minuuttia. On määrätty yksi kynttilä päivässä. Hoidon kulku on 10 päivää tulehdusprosesseissa; ehdokkaalla - jopa 20 päivää. Emättimen tai vaginiitin kehittymisen estämiseksi - käytä enintään kaksi kertaa viikossa.

  Terginanin sivuvaikutukset

  Terzhinanin rakenteessa on komponentteja, jotka eivät käytännössä imeydy emättimen limakalvosta eivätkä pääse verenkiertoon. Terginanin käytön sivuvaikutukset käytännössä eivät. Antimikrobisten ja tulehdusta ehkäisevien vaikutusten laajasta valikoimasta johtuen Terzhinan mahdollistaa sen käytön yksittäisenä lääkkeenä, ei vaadi muita lääkkeitä lisämääräisesti. Terzhinania voidaan käyttää raskauden toisen ja kolmannen kolmanneksen aikana.

  Sivuvaikutuksista tulee kiinnittää huomiota vain paikallisiin reaktioihin, jotka johtuvat lisääntyneestä kutinaa tai polttava tunne pillerin tunkeutumisen jälkeen emättimeen. Tämä johtuu tulehdetun limakalvon lisääntyneestä herkkyydestä. Terzhinan ei vaadi peruuttamista, kipu häviää muutaman päivän kuluessa, ja myös tulehduksellinen ilmentymä kulkee.

  Ainoa kontraindikaatio Terzhinanin käyttämiselle - minkä tahansa sen komponentin, joka ilmenee allergisen reaktion muodossa, käyttö. Raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana Terzhinanin käyttö edellyttää lääkärin kuulemista.

  Kynttilät terzhinan raskauden aikana

  Kandiaasin hoito raskaana olevilla naisilla liittyy useisiin vaikeuksiin. Ensinnäkin tämä koskee tulevia äidejä, jotka ovat raskauden alkuvaiheessa. Lääkkeiden määrääminen raskauden ensimmäisellä raskauskolmanneksella on useita rajoituksia, jotka johtuvat suuresta vaarasta naisten ja sikiöiden käytössä.

  Raskauden toisesta kolmanneksesta alkaen lääkeainetta voidaan käyttää hoitamaan emättimen infektioita, varsinkin suuhun.

  Terginanin käyttö raskauden aikana

  Sergerin-lääkkeen määrääminen raskauden aikana on jonkin verran epäjohdonmukaista. Vaikka jotkut gynekologit määrittävät terzhinanin raskauden ensimmäisellä kolmanneksella, toiset suosittelevat sitä potilailleen aikaisintaan 12-14 viikkoa. Ehkä tämä mielipide-ero selittyy sillä, että erikoistuneessa lääketieteellisessä kirjallisuudessa vuosien 2003–2004 aikana annettiin tutkimuksen pohjalta suosituksia terginanin nimittämisestä raskaana oleville naisille ensimmäisellä kolmanneksella. Mutta jo vuonna 2008 ilmestyi julkaisuja, joiden mukaan terzinania voidaan käyttää raskaana oleville naisille vasta toisesta kolmanneksesta.

  Lääketieteellisiä käyttöohjeita noudattaen raskauden aikana serzhinan-kynttilöitä voidaan käyttää toisesta kolmanneksesta. Lääkkeen terginanin määrääminen ohjeiden mukaisesti raskauden aikana ensimmäisen raskauskolmanneksen aikana on perusteltua vain, jos mahdollinen hyöty äidille on suurempi kuin sikiölle aiheutuva riski.

  Joka tapauksessa raskaana olevat äidit voivat käyttää lääkkeitä vain lääkärin määräyksellä ja kaikki esiin tulevat kysymykset voidaan ratkaista vain siihen.

  Kynttilöitä terzhinan raskauden aikana on suositeltavaa tulla yön yli emättimeen, joka on kostutettu vedellä. Käyttöönoton jälkeen sinun täytyy makaamaan vähintään 15-20 minuuttia, jotta huumeiden levinneisyys on parempi. Terzhinan-valmistetta raskauden aikana siementen hoitoon käytetään kerran päivässä. Jos taudin oireet ovat voimakkaita, naiset saavat voimakasta kutinaa, turvotusta ja vakavaa epämukavuutta, ei ole syytä odottaa iltaa. Voit tulla lääkkeeseen iltapäivällä, mutta tarvittava aika makuulle on välttämätöntä, muuten ei ole asianmukaista vaikutusta. Kynttilöiden serzhinanin käytön kesto raskauden aikana määrää lääkäri. Lääkkeen itsesääntely ei ole hyväksyttävää.

  Jotkut odottavat äidit sanovat, että terzinanin käyttäminen on olemassa sellaisia ​​päästöjä, jotka eivät ole ominaista raskaudelle. Tässä tapauksessa on tarpeen kääntyä lääkärin puoleen viivyttelemättä tätä ongelmaa.

  Lääke terzhinan käytetään laajalti synnytyshoidossa syntymäkanavan käsittelyssä, jotta vältetään lapsen infektio kandidiaasilla. Terzhinania käytetään myös raskauden suunnittelussa - jos nainen kärsii emättimen infektioista, sitten täydellinen hoito on tarpeen ennen toivottua raskautta. Jos näin ei tapahdu, sairaus ilmenee raskauden aikana vakavammassa muodossa eikä ole vaarallista paitsi naiselle, myös syntymättömälle lapselle. Lisäksi serziinihoito raskauden aikana, kuten kaikki muutkin lääkkeet, on hellävarainen ilman lisämääräyksiä. Niinpä elpyminen tulee hitaammin.

  Tulevan äidin tulee aina muistaa, että hän ei ole vastuussa elämästään vaan myös tulevan vauvan elämästä. Siksi, ennen kuin käytät lääkkeitä, ota yhteyttä lääkäriisi.

  Terginanin käyttö raskauden aikana

  Miten ottaa terzhinan

  Terginanin vasta-aiheet ja sivuvaikutukset

  Abortti?. vai onko olemassa ulospääsyä? 383 Hyvää iltaa, foorumi! Tarvitsemme kollektiivisen mielen sivukuvan ja neuvon !! * Tilanne: Tyttö (hyvin tai jo nainen), ystäväni, 30 vuotta vanha, on lapsi ensimmäisestä avioliitostaan ​​(6 vuotta), asuu 2-huoneessa: yhdessä huoneessa hän, hänen äitinsä ja tyttärensä, toisessa - hänen sisar miehensä ja kahden lapsen kanssa.. on huono. 88bad tyttöä minulle. Kun se lähetettiin IVF: ään, ajatteltiin, ehkä tämä voi auttaa, monet onnistuvat. Hän tiesi tietenkin, että ensimmäistä kertaa oli harvoja, jotka välittömästi, mutta se osoittautuu samaksi. Stimulaatio meni hyvin, otti 7 solua punkkiin, kaikki lannoitettiin. 16. toukokuuta uudelleenasennukseen, 14. toukokuuta, kutsutaan klinikaksi, he sanoivat. Odotimme Pumpkin) Hyvää iltaa kaikille. Toukokuun 4. päivänä 2015 kolmas tyttäreni Tykovka-Alisa ilmestyi tähän maailmaan. Koko päivän 3. toukokuuta kävimme kävelylle koko perheen kanssa. grillattuja kebabeja ja mikään ei ennustanut kurpitsaa. Päivän aikana joku löi.. mutta jotenkin se ei ollut paljon. Jopa toinen hengitys avattiin. Illalla. Odotimme Pumpkin) Hyvää iltaa kaikille. Toukokuun 4. päivänä 2015 kolmas tyttäreni Tykovka-Alisa ilmestyi tähän maailmaan. Koko päivän 3. toukokuuta kävimme kävelylle koko perheen kanssa. grillattuja kebabeja ja mikään ei ennustanut kurpitsaa. Päivän aikana joku löi.. mutta jotenkin se ei ollut paljon. Jopa toinen hengitys avattiin. Illalla. Abortti?. vai onko olemassa ulospääsyä? 383 Hyvää iltaa, foorumi! Tarvitsemme kollektiivisen mielen sivukuvan ja neuvon !! * Tilanne: Tyttö (hyvin tai jo nainen), ystäväni, 30 vuotta vanha, on lapsi ensimmäisestä avioliitostaan ​​(6 vuotta), asuu 2-huoneessa: yhdessä huoneessa hän, hänen äitinsä ja tyttärensä, toisessa - hänen sisar miehensä ja kahden lapsen kanssa..

  Hyvä päivä! Pyydän teitä apua! Kerro minulle, että klamydiat veressäni (ifa) osoittavat aktiivisen infektion läsnäolon: ig a 1:40, ig g 1: 320, ig m-negatiivinen, momp. Anonymous, yli vuosi sittenHyvä päivä. Olen 32-vuotias, suunnittelen toista raskautta. Piilotettujen infektioiden läpäisseet testit - negatiivisesti. Diagnooseista, kroonisesta andeksiitista, epäsuorista tartunnan merkkeistä (ultraäänellä). On luovuttanut kasvintuotantoa, löytyy. anonyymisti, yli vuosi sittenHello! Suunnittele vauva. Vastaanotetut testitulokset, istun kotona, paniikkia. Klinikassa ei ole lääkäriä, kukaan ei voi selittää. Selitä, mitä tämä tarkoittaa? Chlamydian DNA, mycoplasma genitalium, Ureaplasma cnp, HPV. anonyymisti, yli vuosi sittenHyvä lääkäri, raskaus on suunniteltu, juon folia vitamiineja kolme kuukautta jne. Olen 23-vuotias. Olin hoidettu L-tyroksiinilla, ei paljon kohonnut TSH (nyt normaali), myös Pugh Jess 2 kuukautta (kohonnut. Anonymous, yli vuosi sittenHello! Neuvoja miten toimia. Koko elämäni oli ainoa kumppani (7 vuotta) Minulla oli suojaamaton sukupuoli ennen minua, menettänyt neitsyyteni hänen kanssaan nimettömänä 15. Anonymous, yli vuosi sittenHello, Irina Valentinovna! Propis ala ja hänen miehensä juovat 10 päivää trihopolia anonyymisti, yli vuosi sitten

  Gynekologiassa, monimutkaisissa, sienilääkkeissä, antibakteerisissa lääkkeissä Terzhinan käytetään laajalti. Tämä tehokas korjauskeino kykenee vastustamaan patogeenisiä bakteereita, sieni-infektioita, jotka ovat naisen kehon emättimessä.

  Terzhinanin käyttö emättimen tabletteina on erittäin tehokas bakteerin vaginiitille, trichomonas-infektiolle, kandidiaasille, kolpitille - tulehduksellisille prosesseille emättimen seinässä. Tämän lääkkeen koostumus sisältää laajan spektrin altistumista neomysiinille, nystatiinille, antifungaaliselle ternidatsolikomponentille, joka vastustaa aktiivisesti bakteeriprosesseja emättimessä. Ennen tämän työkalun nimittämistä gynekologi määrittelee erityisen laboratoriotutkimuksen, jolla määritetään tarkasti lääkkeen Terzhinanin positiiviset yksittäiset vaikutukset naisiin.

  On vaarallista itsehoitaa sitä, mitä kutsutaan sokeasti. Tällaisen suunnan lääketieteellinen lääke voi poikkeuksellisen helposti poistaa kaikki naisen emättimen käytettävissä olevat hyödylliset mikrofloorat. Samaan aikaan ehdollisesti patogeeninen ja patogeeninen mikrofloora kasvaa poikkeuksellisesti.

  Terzhinanin laajaa käyttöä emättimen dysbioosin hoitoon määrätään olosuhteissa, joissa tulehdusprosessi ei ole vielä olemassa, mutta ehdollisesti patogeeninen kasvisto kerrotaan määrän, joka uhkaa naisen terveyttä. Tällöin on runsaasti purkausta, jossa on erittäin epämiellyttävä "kalajuustoa". Tässä tapauksessa on suositeltavaa käyttää tätä lääkettä emättimen normaalin mikroflooran palauttamiseksi. Normaali mikrofloora suojaa tehokkaasti infektioiden kehittymistä vastaan, se luo hapan ympäristön, joka on epäsuotuisa opportunistisen kasviston kehittymiselle.

  Terzhinan-tabletit edistävät Trichomonas vaginaliksen vastakkainasettelua, ne kykenevät helposti selviytymään jopa melko pitkälle edenneen taudin muodossa. Yleensä trikomoniaasi on äärimmäisen vaarallinen piilevässä muodossa, joskus nainen ei edes epäile sairautta. Käynnistetty tauti voi johtaa sisäisten sukupuolielinten häviämiseen, hedelmättömyyteen munanjohtimien tukkeutumisen taustalla.

  Terginan on melko tehokasta käyttää Candida-hiivan kaltaisten sienien emättimen mikroflooran aiheuttamaan ruosteeseen. Tämän yleisen taudin pääasiallinen syy on naiset. Myös gynekologit toteavat, että naisten rintakipu aiheuttaa merkittävän ekologisen tilanteen heikkenemisen, ravitsemuksen yksitoikkoisuuden, säännöllisen melko haitallisen ruokavalion käytön painonpudotukseen, joka sisältää vähimmäismäärän tarvittavia vitamiineja. Psykologisen stressin lisääntyminen kehoon aiheuttaa epäilemättä myös lukuisia naissairauksia. Näiden tekijöiden seurauksena Candida-suvun sienet valloittavat kaikki uudet alueet. Terzhinanin käytön avulla voidaan ratkaista naisen modernin elämän vaikeudet, erityisesti raskauden aikana, jolloin immuniteetin väheneminen on täysin luonnollinen tekijä, heikentyneen naispuolisen kehon fysiologinen reaktio. On jälleen huomattava, että tämän lääkkeen käyttö on mahdollista vasta, kun on neuvoteltu gynekologin kanssa.

  Usein tätä lääkettä suositellaan käytettäväksi naisten sairauksien ehkäisevänä toimenpiteenä. Terzhinan - suuri ennaltaehkäisevä toimenpide toimenpiteisiin tai muihin gynekologisiin toimenpiteisiin. Joskus ehkäisy vaatii erilaisia ​​diagnostisia menettelyjä. Esimerkiksi kun tutkitaan kohtua erityisten optisten laitteiden avulla tai kohdun röntgenkuvauksessa, käytetään yleensä Terzhinania. Tällaisissa tapauksissa lääkkeen tulee olla syvälle emättimeen yön yli. Tabletit tulisi kostuttaa vedellä, hoitokurssi sisältää noin 2 - 3 viikkoa.

  Lukuisat tutkijoiden suorittamat tutkimukset Terzhinanin käytön tehokkuuden määrittämiseksi osoittivat ehdotetun lääkkeen korkean laadun. Potilaat tottuvat siihen melko helposti. Terzhinanin huomattava suotuisa käyttö havaittiin vertailevassa analyysissä muista samanlaisista gynekologisista valmisteista. Terzhinan kynttilöiden muodossa, jota käytetään päivittäin yöllä 10 päivän aikana, osoitti merkittäviä tuloksia tämän lääkkeen käytöstä. Terzhinanilla on erinomaisen suorituskyvyn edes vaikeissa gynekologisten sairauksien tapauksissa. Tämä huume, joka on paras ominaisuuksien arvoinen, on todellinen tieteellinen läpimurto gynekologisessa lääketieteessä.