Tietoja eritteistä kohdunkaulan eroosion jälkeen. Vaikuttavat eivät mene

Tytöt, mikä on.. synnytti toisen knopin 2 ja puoli kuukautta sitten, synnytyksen jälkeen, 6 viikon kuluttua, lääkäri meni lääkärin luo, ja siellä he polttoivat välittömästi eroosion (ne löydettiin raskauden aikana).

Kuukausi kului menettelyn jälkeen, aluksi oli vesisiä päästöjä, sitten veristä ja verenvuotoa, pyöreää verta, sitten limakalvoja, sitten.. sitäkin, ei paljon. Menen lääkärille torstaina tapaamiselle, mutta pahat ajatukset eivät jätä minua.
Kuinka paljon tämä voi jatkua syntymän jälkeen puolentoista kuukauden ikäisenä, sitten välittömästi polttamalla ja jälleen kuukauden kuopan ja padojen (((
Mutta pääkysymys on sama näissä eritteissä, joilla oli näin, mitä se on täynnä, mitä se palaa uudelleen, vai onko tämä normaali?

Häiriö altistumisen jälkeen eroosiolle (((

Nyt pelasin internetissä, katso, mitä löysin

Kysymys: Onko mahdollista kohdistaa kohdunkaulan eroosio heti kuukautisten tai kuukautisten aikana?
Vastaus: Eroosio on 7–10 päivää ennen kuukautisia, muuten komplikaatioiden riski on liian korkea.

Synnytyksen jälkeen minulla oli diagnosoitu kohdunkaulan eroosio. Lääkäri sanoi, että sinun täytyy tehdä syvä polttaminen nykyisestä. Kun kuukautiset ovat olleet nimettyinä päivinä, lääkäri ei pystynyt ottamaan minua, vaan lopettamaan seuraavan viikon. Viimeisin kuukausi alkoi 6. joulukuuta Kahdeksasosa syklin 15. päivänä on varovainen. Onko se mahdollista tehdä tällä hetkellä? Mitkä päiväketjut tekevät tämän?


Kohdunkaulan hoito tulee suorittaa kuukautiskierron ensimmäisessä vaiheessa välittömästi kuukautisten päättymisen jälkeen, mutta viimeistään 2 viikkoa ennen seuraavaa kuukautiskiertoa.


täällä ja ymmärrä ne: gy:
Mitä menetelmää käytettiin polttamaan minua, mitä en pyytänyt, käyttäjä muutti viestin 26.2.2009 klo 16:29

Kuukausittain eroosion aikana ja sen jälkeen 42

Kohdunkaulan eroosio on yksi naisten sukuelinten yleisimmistä sairauksista. Tämä limakalvon vaurio, joka voi syntyä synnytyksen, abortin, trauman seurauksena hormonaalisten ongelmien seurauksena. Taudin hoitoon liittyy vahingoittuneen solukerroksen tuhoutuminen. Siksi eroosion jälkeisillä jaksoilla voi olla erilainen luonne ja ominaisuudet edellisestä.

Lue tämä artikkeli.

Kuukautiset eroosion aikana: erot

Patologiset muutokset kohdunkaulan epiteelikerroksessa, kunnes jonkin aikaa ei esiinny. Eroosio on havaittavissa gynekologisen tutkimuksen aikana, mutta kaikki naiset eivät ole alttiita sille säännöllisesti. Ja silti on olemassa ominaisuuksia, joita voidaan huolellisesti tarkkailla itsenäisesti. Kuukausittain eroosio muuttuu hieman erilaiseksi. Useimmissa tapauksissa niitä edeltää ruskeita sävyjä 2-3 päivää ennen kriittisiä. Tämä voi myös osoittaa, että tulehdus on vaikuttanut muihin sisäisiin sukuelimiin. Päästö ennen kriittisiä päiviä johtuu myös siitä, että eroosio ennen kuukautisia paisuu ja alkaa myös erottaa solut.

Melkein aina esihierontatapahtuma tapahtuu naisilla, joilla on aktiivinen sukupuolielämä. Veri tulee ulos kuukausittain. Seksuaalisen yhdynnän jälkeen tai jonkin aikaa myöhemmin havaitaan pieni määrä punertavaa tai ruskeaa purkausta.

Loput eroosion aikana ovat kuukausittaisia ​​jaksoja kuten tavallista. Mutta jos sairaus on yli vuoden vanha, siihen liittyvä hormonaalinen häiriö voi vaikuttaa kuukautisten runsauteen. Päästöt voivat muuttua paljon suuremmiksi tai päinvastoin pienemmiksi kuin täysin terveillä.

Kun kuukautiset on jo kauan odotettu

Epätavallinen ja viivästynyt kuukautiset eroosion vuoksi. Tämä tapahtuu, jos se on suuri ja on riittävän pitkä. Taudin ulkonäkö johtuu usein hormonaalisista häiriöistä. Eroosio, joka johtuu muista syistä, voi itse aiheuttaa epäonnistumisen tällä alalla. Ja hormonaalisten häiriöiden ensimmäinen ilmentymä - ongelmat syklin pituudella. Kuukausittaista viivettä kohdunkaulan eroosiossa voidaan toistaa jokaisessa niistä ja vaihdella kuukautisten välisten eritteiden kanssa. Tauti voi lisätä kipuherkkiä kriittisinä päivinä.

Milloin eroosion hoitoon

Eroosion hoidossa ei ole sen arvoista. Sairaus on vaarallisia seurauksia, jotka voivat saavuttaa pahanlaatuisten solujen esiintymisen kohdunkaulan alueella. Pienet vahingot voidaan korjata säästämällä menetelmiä: kynttilöitä, voiteita, ratkaisuja. Ja kuukausittaiset jaksot, jotka johtuvat eroosion hoidosta konservatiivisin keinoin, palaavat naisen tavanomaiseen tilaan.

Koska tauti vaikuttaa osaan naispuolisen pääelimen elimistöstä, kysymys on luonnollisesti: kun eroosio on hoidettu ennen kuukautisia tai sen jälkeen.

Huolimatta manipulaation kivuttomuudesta, sen jälkeen kohdunkaulassa se säilyy rupina, eli kipeänä, joka vie aikaa parantua. Eroosion hidastuminen ennen kuukautisia johtaa siihen, että purkaus on kosketuksissa elimen vahingoittuneen osan kanssa useita päiviä, mikä aiheuttaa mekaanista ärsytystä. Itse asiassa paikassa, jossa manipulointi tehtiin, pysyy avoin haava. Koska kuukautiskierto on bakteerien kasvualusta, kaikki tämä luo korkean todennäköisyyden kohdunkaulan ja kohdunontelon tulehdukselle.

Olipa mahdollista sulkea eroosio ennen kuukautisia, kiinnostaa niitä, jotka eivät tiedä, että rupi paranee, vapauttamalla selkeä neste. Kuukautisten lisäämiseksi se aiheuttaa entistä suuremman vaaran saada tartunta. Näistä syistä cauterisointia ei tehdä ennen kriittisiä päiviä, vaikka lääkäri voi käyttää uusinta laitteistoa.

Paras aika eroosion hoitoon

Eroosio hoidetaan kuukautisten aikana, kun elimen kudokset pehmenevät, kohdunkaula on auki. Gynekologi voi nähdä toiminta-alueen ja poistaa kaikki muuttuneet epiteelisolut. Lisäksi on vähemmän mahdollisuuksia vahingoittaa terveitä kudoksia käsittelyn aikana.

Missä päivänä kuukausittainen eroosio on varovainen, riippuu niiden pituudesta ja runsaudesta. On välttämätöntä, että kohdunkaula pysyy riittävän auki, mutta purkautuminen oli vähäistä, se ei häirinnyt kudoksen näkemistä. Yleensä eroosion hidastuminen kuukautisten aikana tapahtuu 2-3 päivässä. Jos ne ovat pitkiä ja runsaita, niin 5-6.

Käsittely tapahtuu jonkin aikaa kriittisten päivien jälkeen.

Kun kuukautisten jälkeen on mahdollista erosioida, se määräytyy paranemisprosessin pituuden ja kohdunkaulan tilan mukaan. Escharilla on oltava aikaa lähteä terveestä kudoksesta seuraavien kriittisten päivien ajan. Se kestää noin 3-4 viikkoa. Cerverisaation kohdunkaulan tulee olla sellaisessa vaiheessa, että eroosio voidaan nähdä kokonaan. Toisin sanoen manipulointi suoritetaan viimeistään 2. päivänä kriittisten päättymisen jälkeen.

Kuukautisten luonne ja aika eroosion jälkeen

Kuukautta kohdunkaulan eroosion jälkeen voidaan havaita eri aikoja. Yleensä ne tulevat kalenteriin, mutta voivat viivästyä. Molemmissa tapauksissa tapahtuu normaalia. Myös kuukautisten luonne eroosion jälkeen voi muuttua. Tarkemmin sanottuna ne palaavat parametreihin, jotka olivat ennen tautia. Onko kuukausittainen eroosio vaikuttanut nainen ymmärtää, jos hän seuraa tätä prosessia joka sykli. Kuten edellä mainittiin, kuukautiset, kun vaihdetaan kohdunkaulan kudoksia, tulevat usein niukemmiksi, tuskallisiksi ja suureksi määräksi hyytymiä. Erottumisen ja haavan paranemisen jälkeen purkauksen luonne normalisoidaan, jos prosessi etenee ilman ongelmia.

Kun he alkavat

Ensimmäiset jaksot eroosion varautumisen jälkeen eivät ole aikaisempia kuin kuukauden. Ennen tätä nainen havaitsee aluksi verisen, sitten tyhjentää purkauksen tietyllä tuoksulla. Tämä on todiste haavan paranemisesta, koska kudokset altistettiin korkealle lämpötilalle, minkä jälkeen niihin muodostui kuori.

Kun kuukautiset alkavat eroosion varautumisen jälkeen, se voi riippua sen koosta. Suuri epiteelin tappio jättää saman koon, joka paranee pidempään. Sillä ei itsessään pitäisi olla vaikutusta kuukautisten aikaan. Mutta koska toiminta-alaa laajennetaan, tämä on keholle entistä vakavampi stressi. Siksi kuukautiset voivat tulla ja 2 kuukautta manipulaation jälkeen. Tätä pidetään myös normaalina.

Kuukausittainen eroosiota edeltävän ajanjakson jälkeen on myös mahdollista. Ja tätä pidetään kehon siirtämän stressin seurauksena, jos mikään muu ei häiritse naista. Tämä voi kuitenkin olla verenvuotoa, joka johtuu haavan vahingoittumisesta. Joka tapauksessa asiantuntijan on arvioitava eritteitä.

Paljonko kuukausittain cauterization-eroosion jälkeen riippuu naisen kehon ominaisuuksista. On tärkeää, että tämä ei ole alle 3 päivää eikä enempää kuin 7. Useimmille naisille ensimmäiset kuukautiset ovat pitkiä.

Jos kuukautiset viivästyvät

Myös kuukautisten viivästyminen eroosion varautumisen jälkeen on mahdollista. Sitä kutsutaan useista syistä:

 • Kohdun reseptorien reaktio laitteen vaikutuksiin;
 • Hoitoon liittyvä psykologinen stressi;
 • Limakalvokudosten reaktio vahinkoon.

Näissä olosuhteissa viive on voimassa enintään 10 päivää. Lisäksi tämä voidaan havaita normaalisti 3-4 syklin ajan ja siihen liittyy kipua. Johtaa viiveeseen, joka kykenee millä tahansa taudin poistamismenetelmällä. Närästävä kipu ei ole harvinaista ennen kuukautisten eroosion jälkeen. Ajan mittaan niiden on läpäistävä tai ainakin vähennettävä sitä.

Runsas kuukautiset cauterisaation jälkeen

Naiset huomauttavat runsaasti kuukausittain eroosion hidastumisen jälkeen, joskus suurilla hyytymisillä. Yleensä ne ovat ensimmäistä kertaa, mikä ei saa olla pelottavaa. Runko on kärsinyt radikaalista käsittelymenetelmästä, joten se tuottaa samanlaisen reaktion.

Muita syitä ovat:

 • Vaurioita, jotka aiheutuvat naisen painosta tai muusta hallinnon rikkomisesta;
 • Instrumenttien huolimaton liikkuminen gynekologisen tutkimuksen aikana, jota potilas tarvitsee jonkin aikaa käsittelyn jälkeen, voi myös vahingoittaa escharia. Se suoritetaan tuolilla käyttäen peiliä. Ja tässä tapauksessa kuukausittain eroosion poistamisen jälkeen voi olla runsaampaa. Mutta seuraavassa jaksossa kaikki on normalisoitava.

Joskus kuukautisten voimakkuus vaikuttaa liialliselta, vaikka se ei itse asiassa ole. Näin tapahtuu, jos pitkäaikainen eroosio on vaikuttanut kuukautisten luonteeseen päästöjen vähentämisen suuntaan. Niiden köyhyyteen käytettynä nainen kohtaa normaalin kuukautiset runsaasti. Mutta joka tapauksessa, lääkärin pitäisi hälventää hänen epäilyt.

On käynyt ilmi, että eroosion varautumisen jälkeen kuukautiset kestävät kauemmin. On aivan normaalia, jos prosessi sopii 7 päivään. Pitempi verenvuoto ei ole enää kuukautisia, vaan vaarallinen tila, joka edellyttää neuvontaa ja lääkärin apua.

Vähäinen kuukausittain

Pienet jaksot eroosion varautumisen jälkeen ovat myös varsin todennäköisiä. Mutta se johtuu manipulaation aiheuttamasta komplikaatiosta. Syynä tähän on laitteen liian pitkä altistuminen kohdunkaulan jollekin osalle. Pitkäaikainen hyytyminen voi johtaa sen kanavan kaventumiseen. Jos vähäiset kuukautiset yhdistetään vatsakipuun ja alaselän voimakkaaseen kipuun, on syytä epäillä tätä syytä.

Pahempaa, kun nainen havaitsee, että hänen aikansa ovat kadonneet eroosion cauterisaation jälkeen. Sitten eritteitä kertyy kohtuun, joka uhkaa vakavaa tulehdusta. Tällainen elimen kaulan stenoosi vaatii leikkausta.

Miten kuukausittaiset ongelmat voidaan välttää cauterisoinnin jälkeen

Alusvaatteiden suojaamiseksi läpinäkyvältä purkaukselta, joka tulee cauterisaation jälkeen, käytetään vain tyynyjä. Tamponi vahingoittaa rupia, mikä lisää sen kiristysaikaa ja voi aiheuttaa tartunnan. Tänä aikana naiset ovat vasta-aiheisia:

 • Kylpy, kylpy, uinti lammessa;
 • Seksuaalinen elämä;
 • Raskas fyysinen rasitus.

Sinun pitäisi olla varovainen vähintään kuukauden ajan. Seksuaalisen elämän uudelleen aloittaminen on aloitettava vasta lääkärin suorittaman tutkinnan ja hänen luvansa perusteella.

Cauterization Erosion aiheuttama Cauterization

Yksi niistä on jo mainittu, se on kohdunkaulan stenoosi. Kun nainen on hieman kaventunut, kun kuukautiset palautetaan, nainen ei enää synny, voit elää tällaisen ominaisuuden kanssa vielä sadan vuoden ajan ilman mitään huolta. Nuorten tulisi kuitenkin muistaa, että tämä komplikaatio on hedelmättömyyden syy, koska siittiöiden tunkeutuminen kohduun on vaikeaa. Muut todennäköiset negatiiviset vaikutukset:

 • Endometrioosin kehittyminen. Tämä käy ilmi kuukautisten tuskasta. Ja kuukautisten itsensä, cauterisaation jälkeen, kohdunkaulan eroosio muuttuu runsaammaksi, koska niiden kanssa poistettavan endometriumin alue kasvaa. Hänen solunsa istutetaan tuloksena olevaan haavan pintaterapiaan;
 • Syyteen tulehdus. Naisen kyvyttömyys noudattaa gynekologin suosituksia manipulaation jälkeen johtaa haavan infektioon. Tämä ilmenee, mukaan lukien merkittävä verenvuoto. Tuntuu siltä, ​​että eroosion cauterisaation jälkeen kuukautiset menivät, kivulias ja paksu.

Kaikesta huolimatta naiset eivät saisi pelätä päästä eroon taudista tällä tavalla. Menstruatiot tapahtuman jälkeen nopeasti palautettu. Nykyaikainen laitteisto johtaa sitä niin säästeliäästi, että se näkyy ja ei synny, mikä oli aiemmin vältetty. Eroosion parantaminen, hedelmättömyyden pelko, on paljon vaarallisempaa kuin päästä eroon siitä. Käynnistetty tauti voi syntyä uudelleen pahanlaatuiseksi kasvaimeksi.

Kohdunkaulan eroosion sädehoito - tarkistus

Tytöt ovat kauhistuttavia. Kirjoitan katsauksen viikon kuluttua cauterization! Päivitetty 3 kuukautta myöhemmin!

Kirjoitan katsauksen kohdunkaulan eroosion varautumisesta.

Eroosion myötä menin 2 vuotta, ja lääkäri sanoo, että hän on niin iso.

Ennen cauterisointia menin sairaalaan kerran kuukaudessa 3 kuukautta. Olen jo täysin hämmentynyt, kun he ovat jo poltaneet hänet ja unohdan hänestä.

Niinpä menin 3 kuukautta peräkkäin synnytystä edeltävään klinikaan, otin paljon testejä.

Virtsan luovuttaminen, verikoe (kaikki veri) HIV: lle, aidsille, HPV: lle 16, myös lahjoitti tahroja monta kertaa, ja myös HPV: n leviäminen otti myös biopsian, joten tämä oli väijytys. Se oli kivulias (minulle, ehkä se on jokaiselle erilainen), joten 5 päivää biopsian jälkeen aloitin verenvuodon, ja se ei vähitellen alkanut tuskin, sitten verta, ja hän vain meni ämpäriin eikä tallentanut päivittäin, Eli tämä ja alusvaatteet ja housut kaikki likaantuvat, tietenkin pahoillani ilmoituksista, mutta sanon sen olevan. Olin onnekas, että en ollut työaikana, kun tämä tapahtuma tapahtui. Ja kun hän meni töihin aamulla ja vapaapäivänä. Verenvuoto alkoi äkillisesti 2 päivää peräkkäin. koska Olin hyvin peloissaan, miksi verenvuoto avattiin, meni lääkärille LCD: ssä, joka otti biopsian, ja sanoo, että tämä on kaikki luonnollista, ettei ole mitään kauheaa, se vain zatrombirovalo paikka, josta ne leikkaavat biopsian.

No, se ei koske biopsiaa, vaan eroosion varautumista.

Kun läpäisin kaikki testit, he olivat hyviä, ja lääkäri sanoo, että kuukautisten jälkeen 2 päivää, tule, me ahdistelemme.

Tulin LCD-näyttöön kolmannen päivän kuluttua kuukauden lopusta.

Kiipesi tuolille ja aloitti. Booooozh miten se sattuu, teki ilman anestesiaa. Menettely kesti noin 15 minuuttia pysähdyksillä. Pysähdyksillä, koska se oli tuskallista, kun he polttoivat hiki minun otsaani, kasvoni oli punainen punainen.

Cauterisaation päätyttyä lääkäri varoitti, että verenvuoto voi olla, jotta en olisi peloissaan.

Cauterisaation päätyttyä menin töihin, työni oli istumaton, miten nämä 3 tuntia työssä kesti pitkään, oli hyvin tuskallista istua. Ja + tähän kipuun, runsas vetiseen purkaukseen ja tähän hajuun, kauhuun. Mutta olet vielä lukenut hajua.

Vedenpoisto oli 5 päivää, 6. päivänä ruskea kääpiö alkoi, ja tämä haju on sääli, se on vain kauhua, se on vain haistunut haju. Ja ei päivittäinen eikä hygienia ei auttanut, juuri päässyt suihkusta 2 minuutin kuluttua, haisuin kuin bomzhichka, joka ei ollut pestä 5 vuotta.

Odotan todella, että tämä kauhu päättyy, ja voin elää ilman tätä hajua ja ilman näitä eritteitä (

Ehkä parantumisprosessi kestää kaikille eri tavoin, mutta en ole kovin tyytyväinen.

Pyydän anteeksi yksityiskohtia.

Kuukausi myöhemmin päivitän tarkistuksen, kun siirrytään LCD-näyttöön, mitä lääkäri sanoo, onko eroosiota poistettu vai ei.

Tytöt päivittävät katsauksen, koska muistan tämän "haisevan" painajaisen, vain huonon.

Tällainen vetinen purkaus oli noin 2,5 viikkoa! Ajattelin, että menettäisin mieleni, mutta "luonnolliset" tyynyt auttoivat minua torjumaan näitä "tuoksuja", tietenkin siellä oli epämukavuutta, joka päivä olin kädessäni näillä padoilla, kuten "kissan pennuilla", muutin ne 2 tunnin välein. mutta silti auttoi muffata hajua.

2,5 vetisen purkauksen jälkeen ruskeat päästöt alkoivat, mutta ilman kunniaa kiitos Jumalalle. Tällaiset päästöt olivat ennen kuukautisten alkua, mutta kuukautisten jälkeen kaikki oli kunnossa.

Joo, tytöt joutuvat kiduttamaan miestäsi, et voi elää seksuaalisesti vähintään kuukauden ajan! Muuten polttamasi tiedot eivät anna sinulle tuloksia.

Myös tamponeja on kielletty, jopa mini.

Kuukausi myöhemmin tulin LCD-näyttöön, eroosion parantuminen eteni hyvin.

Monet, jotka sanovat, että he näkivät, kuinka raapu tuli ulos, mutta en huomannut sitä, tai ehkä se ei ollut, tai pudonnut pieninä paloina.

Yleensä, kuten lääkäri kertoi, paraneminen kestää jopa 3 kuukautta.

Toivon, ettei hän enää häiritse minua.

Rekisteröidy sivustolla "irekomend" promoottorikoodilla 8F9O7P0U ja rekisteröidy +50 ruplaa. (Mainoskoodi voidaan kopioida ja liittää yksinkertaisesti).

Kuukausittainen eroosion jälkeen

Kuukausittainen eroosion jälkeen

kuukautiset eroosion jälkeen

cauterisaation jälkeen koko kuukausi kipusi kuin joskus. ja sykli joutui jotenkin kokonaan pois.

En tiedä, kiitos Jumalalle, he eivät tehneet tällaista menettelyä, joten en kerro teille

Pimeä purkaus oli. Mielestäni myöhemmin tuli kuukausittain.

Kuukausittainen eroosion jälkeen

Lasersäiliö oli. Mikään ei ole muuttunut. Vain ensimmäistä kertaa veri (ennen kuukautisia)

Mielestäni ei muuttunut. Cauterized lääkitys.

Kuukausittainen Surgintronin cauterisaation jälkeen

Minulla on, mutta minulla oli ensimmäinen syntymän jälkeen, mutta se oli kuukausi ((

Kuukausittainen eroosion jälkeen

Kuten minäkin, minulla oli hieman vähemmän, mutta ehkä sattumaa?

Onko kukaan ollut veren purkautumista (ei ruskeaa eikä verta, vaan kuukautisena) eroosion cauterisaation jälkeen?

Pyydän anteeksi, että olen poissa aiheesta. Aion vain hellittää. Se sattuu paljon

ei ollut. narttu oli

Kuukausittainen eroosion jälkeen.

Kuukausittainen eroosion jälkeen

kuukautiset eroosion cauterisaation jälkeen.

Tarvitsen vain tämän menettelyn, vaikka poikani syntymän jälkeen hänestä tuli paljon pienempi, on tarpeen polttaa välittömästi ja laittaa kierre... en voi päättää... pelkään.

jos testi on puhdas, odota ja merkitse kalenteriin, se saattaa epäonnistua

Kuukausittainen eroosion jälkeen

Minulla oli se näin, viikon ja puolen vuoden kuluttua se alkoi kuin kuukausi, mutta ei ajoissa, kävelimme muutaman päivän neobilno ja päättyimme, ja sitten tuli kauden aikana, lääkäri sanoi, että se tapahtuu.

Normaalisti minulla oli myös se, kuukaudessa yleensä 1,5 viikkoa oli runsaasti. Sitten kaikki parani, hyvin, miten se parani, tuli raskaaksi)))

Kuten Salyamu alaykum uchi. Etkö lähetä? Ja poltti? Minulla on myös suuri eroosio (((

Kuukausittainen eroosion jälkeen.

Kuukausittainen eroosion jälkeen

Minun täytyy vain varautua... Kerro minulle, satuttaako se polttaa? Ja kuinka kauan prosessi kestää?

Mitkä silmät)) TTT sinulle))

Olen hirveä tyttöystäväsi?

cauterisaation eroosion jälkeen

Minä poltin, mutta tamponeja ei määrätty! Menin juuri tarkastuksen jälkeen cauterization! missä poltit?

mielenkiintoinen liian pian

En saanut mitään siellä.

Purkautuminen eroosion varautumisen jälkeen

Se oli kauan sitten, mutta jo pitkään minulla oli veri, kuten kuukausittain, ei, ei, kyllä, se olisi tahriintunut hieman. Soitin sitten lääkäriin. Hän sanoi, että kun aika, ei mitään. Totta, hän sanoi, että jos joskus vielä muutaman päivän ajan olisi niin, jossakin määrin hemostaattisia pillereitä juodaan sinne. Mutta minä itse olen pysähtynyt. Yleensä kysy neuvoa lääkäriltä

Onko tämä prosessi loukkaantunut lainkaan? Minulla oli B-eroosio ajoissa, ja B: n jälkeen hän oli mennyt jonnekin... nyt en tiedä, onko lääkärin toli katsellut häntä huonosti, hän on väärässä, mutta B-aika meni Salakhoviin, hän ei nähnyt mitään. Vain tulevaisuuden tuntemiseen yhtäkkiä

Onko mahdollista seksiä sukupuolen jälkeen varovaisesti sukupuolen jälkeen?

Palauttaminen eroosion varautumisen jälkeen

purkautuminen eroosion varautumisen jälkeen.

Tytöt, löysivät samanlaisia ​​aiheita verenvuodosta eroosion jälkeen (minulla oli kohdunkaulan kysteroituminen) se on sama postoperatiivinen terveydentila, kerro minulle, kun rupi lehdet ja verenpaine on vatsan ja alaselän kipu on normaalia? Toukokuun 7. päivänä olin cauterization, oliko se CJ (ne olivat aikarajoja), tai jos verenvuoto avattiin, lääkäri poltti verisuoniston, näki hemostaattisen, nyt taas 10 päivän kuluttua uudestaan. Koko päivän minä valehtelen, pieni veri, pelkään uudelleenvuodatusta ja uudelleen.

Minulle kerrottiin depantolille hyviä kynttilöitä, mutta ne eivät voi olla cauterisaation jälkeen, ne aiheuttavat verenvuotoa... nimitetty metyyliurasiilikynttilät ja voide baneosiini siellä. Viikon viettämisen jälkeen minulla oli vesipitoisia päästöjä ja sitten verisiä ja joitakin muita pimeitä kuoria

Mitä kuukausittain kohdunkaulan eroosion aikana ja cauterisaation jälkeen

Kuukautta kohdunkaulan eroosion jälkeen voi poiketa niistä, jotka olivat lisääntymiselimen terveessä tilassa. Päästöt voivat viipyä ja erota niiden runsaudesta. Mutta eroosion cauterisaation jälkeen tällaisia ​​kuukautiskierron epäsäännöllisyyksiä pidetään normina, ja entinen kuukautiskierros palautetaan ajan myötä.

Patologian ja kuukautiskierron epäsäännöllisyys sen kehityksen aikana

Kohdunkaulan eroosio on yleisin gynekologisissa sairauksissa. Patologia on kohdunkaulakanavan vaurio, joka voi tapahtua kirurgisten toimenpiteiden (abortti, keisarinleikkaus, vaikea työ) seurauksena sekä naisen hormonaalisen taustan aiheuttamien ongelmien vuoksi.

Eroosi eliminoidaan poistamalla kohdunkaulan epiteelin kerros. Moxibustion on yleisimmin käytetty. Tällaisen menettelyn jälkeen kuukausittaiset jaksot voivat vaihdella jonkin aikaa edellisestä vastuuvapaudesta, mutta ajan kuluessa ne palaavat normaaliksi.

Kohdunkaulan syöpymistä voi esiintyä huomaamatta. Yleensä se havaitaan seuraavassa tutkimuksessa gynekologin toimesta. On syytä huomata, että kaikki naiset eivät käy säännöllisesti lääkärin puoleen, mikä tarkoittaa, että on olemassa riski sairauden aloittamiseen. Tämän estämiseksi on tärkeää kuunnella kehoa, koska kohdunkaulan eroosion oireet ovat vähäiset:

 1. Kuukausittaisen purkauksen muutos - ruskea neste näkyy pieninä määrinä useita päiviä ennen kuukautisten alkua.
 2. Verenvuoto läsnäolon jälkeen.
 3. Vähäinen viive kuukautiskierron alussa.

Juuri tällaisten merkkien perusteella voidaan epäillä eroosion syntymistä. Loput kuukaudesta ei ole erilainen.

Kohdunkaulan eroosio voi aiheuttaa vähäistä purkausta kuukautiskiertojen välillä. Tämä johtuu siitä, että kyseinen epiteelin kerros hylätään verisuonten mukana. Taudin kehittyneissä vaiheissa voi seurata runsaasti jaksoja tai niiden poissaoloa.

On syytä muistaa, että eroosion jälkeen tapahtuva purkaus katsotaan epänormaaliksi, jos siitä tulee keltainen tai vihreä. Tämä tila viittaa siihen, että infektio on tullut urogenitaalijärjestelmään ja tulehdus kehittyy.

Poikkeama normista katsotaan pitkäaikaisen ja raskaan purkauksen läsnäoloksi, joka ei pääty 7–10 päivässä. Tällaisella ilmenemismuodolla on tärkeää neuvotella lääkärin kanssa, koska se voi olla verenvuotoa ja aiheuttaa vakavia seurauksia.

Hoito patologia ja suotuisa ajanjakso

Jos nainen huomasi, että hänen jaksonsa olivat vähentyneet, kuukautiskierto rikkoutui, ja purkaus alkoi jo myöhässä muutaman päivän ajan, sinun pitäisi pyytää apua asiantuntijalta. Tällaiset ilmenemismuodot voivat viitata kohdunkaulan eroosioon.

Kohdunkaulan eroosio on hoidettava epäonnistumalla, muuten patologia voi johtaa kohdunkaulan muodonmuutokseen ja kohdunonteloon itse, aiheuttaa kohdunkaulan syöpää.

Jos patologia havaittiin alkuvaiheessa, lääkehoito on määrätty - kynttilät, pillerit, voiteet, douching. Tällöin kuukausittain eroosion jälkeen elpyy nopeasti ja kuukautiskierto palautuu normaaliksi.

Jos lääkehoito ei riittänyt, määriteltiin vaurioituneen limakerroksen varautuminen. Milloin menettely tehdään - ennen kuukautisia, niiden valmistumisen aikana tai sen jälkeen? Voit vastata tähän kysymykseen, cerverization eri kuukautisten aikana.

Cautery-menettely on melkein kivuton, mutta sen jälkeen, kun se on tehty, kohdunkaulan seiniin muodostuu pieniä haavoja, jotka paranevat tietyn ajan. Tässä tapauksessa ei suositella eroosion varautumista ennen kuukautisia, koska se voi aiheuttaa epiteelikerroksen ärsytystä. Tämä johtuu siitä, että tuloksena olevat haavat joutuvat kosketuksiin verenvuodon kanssa, jotka muodostavat suotuisan ympäristön taudin aiheuttaville organismeille ja voivat aiheuttaa tulehduksellisia prosesseja kohtuun ja kohdunkaulaan.

Täten infektion leviämisen estämiseksi sukupuolielimissä ei toteuteta eroosion varautumista ennen kuukautisia.

Edullisin vaihe, kun on suositeltavaa suorittaa eroosiota, pidetään kuukausijaksojen ajankohtana. Kudokset ovat vain pehmeitä, rentoja ja kohdunkaula on auki. Tällä hetkellä erikoislääkäri näkee hyvin epiteelin kärsimät alueet ja voi helposti poistaa ne lähes vahingoittamatta kohdunkaulan limakalvon terveitä soluja.

Jos puhumme pohjasta, jolla on cauterization, kaikki riippuu kuukautisten kestosta ja runsaudesta. Manipulaatiota voidaan parhaiten tehdä, kun kohdunkaula on vielä auki, mutta purkautuminen on jo vähäistä, jotta se ei häiritse kohdunkaulan sairastuneiden alueiden näkemistä. Siksi varovainen eroosio voidaan parhaiten toteuttaa kuukautisten toisella tai kolmannella päivällä.

Kun kuukautiskierto on päättynyt, myös cauterization on mahdollista. Asiantuntija, tärkeintä on laskea oikein päivä, jolloin manipulointi suoritetaan niin, että haavat sen jälkeen kun ne voisivat parantua ennen seuraavaa kuukautisten purkausta. Se kestää 3 - 4 viikkoa. Lisäksi, jotta cauterization onnistuu kuukautisten jälkeen, tarvitaan kohdunkaulan kunto, jossa kaikki vaurioituneen limakerroksen keskipisteet ovat täysin näkyvissä. Siksi suositellaan eroosion poistamismenettelyä kuukautisten päättymisen jälkeisenä päivänä.

Muutokset kuukautiskierrossa patologian poistamisen jälkeen

Kuukausittainen poikkeama voi aluksi rikkoutua. Eroosion jälkeisissä ensimmäisissä vaiheissa kuukautiset viivästyvät, erottuvat niukalla purkauksella ja lyhyellä kuukautiskierroksella. Muutaman kuukauden kuluttua sykli normalisoituu ja kuukausittain hankitaan aikaisemmat parametrit. Tämä on tietysti edellyttänyt, että kohdunkaulan paranemisprosessi eroosion jälkeen palaa hyvin.

Mitä tulee syklin ensimmäiseen purkautumiseen eroosion varautumisen jälkeen, ne esiintyvät aikaisintaan 33–35 päivässä. Ja ennen sitä nainen on purkautunut verellä, sitten läpinäkyvä tietyllä tuoksulla. Näin haavat paranevat palamisen jälkeen, ja kuori tulee ulos.

Seuraavien kuukautisten puhkeaminen eroosion varautumisen jälkeen riippuu vaurion laajuudesta. Pääasiallisena tehtävänä on eroosion koko ja sen poistamisen jälkeinen jälki. Tämä tarkoittaa sitä, että mitä suurempi haava on, sitä kauemmin kohdunkaula paranee, ja mitä kauemmin seuraava kuukautiset eivät tapahdu. Siksi katsotaan normaaliksi, jos kuukautiset eroosion sykäyksen jälkeen tapahtuvat lähes 40–60 päivässä.

On huomattava, että kohdunkaulan eroosion cauterisaation jälkeen kuukautiset voivat esiintyä hieman aikaisemmin. Tämä tapahtuu sen jälkeen, kun kärsimystä on manipuloitu. Mutta tapahtuu, että se on verenvuotoa kuoren vaurioitumisen takia, joka kiristää haavan eroosion cauterisaation jälkeen. Jos vastuuvapaus aloitetaan odotettua aikaisemmin, kannattaa ottaa yhteyttä lääkäriin.

Seuraavien kuukautisten alkaminen riippuu lähinnä varautumismenetelmistä, joista on useita:

 1. Laserkudoksen paraneminen tapahtuu nopeasti, mutta ensimmäisinä päivinä hoidon jälkeen voidaan havaita vakava haju ja kipu. Jos seuraavana päivänä he lopettivat - tämä on normi, eikä ole mitään huolta.
 2. Cryodestruction. Tällaisen manipulaation jälkeen epiteeli toipuu pidempään (noin kuukausi). Parantumiseen liittyy vesipitoisen nesteen lisääntynyt erottuminen, jonka jälkeen kuukautiset tapahtuvat.
 3. Radiokoagulointi on prosessi, jonka jälkeen purkaus ja runsas ovat merkityksettömiä, ja kuukautiset tapahtuvat melkein ajoissa.

Naisten on tiedettävä, että ensimmäiset kuukautiset eroosion varautumisen jälkeen voivat olla voimakkaampia kuin ennen hoitoa. Näin tapahtuu, ja seuraavassa jaksossa kaiken pitäisi olla parempi. Käytäntö osoittaa, että kuukautisten normalisointi tapahtuu muutaman kuukauden kuluttua eroosion hoidosta.

Jos kuukautiset viivästyvät eroosion jälkeen, on syitä tähän:

 • menettelystä johtuva kehon kokema rasitus;
 • kohdunkaulan reseptorien häiriöt, jotka johtuvat laserin vaikutuksesta ja joiden avulla tehdään eroosion varovaisuus;
 • kohdunkaulan epiteelin reaktio manipulointiin.

Tällaiset tekijät voivat aiheuttaa kuukautisten viivästymisen eroosion käsittelyn jälkeen noin 9-12 päivällä. Tällaisia ​​muutoksia voidaan havaita useiden kuukautiskiertojen aikana, minkä jälkeen purkautuminen palautuu normaaliksi. Tärkeintä tässä vaiheessa on huolehtia itsestäsi ja muistaa, että kohdunkaulan paranemisen aikana kovaa työtä ja merkittävää käsittelyä vaikuttaa haitallisesti naisen terveyteen.

Vasta-aiheet cauterisaation jälkeen:

 1. Saunat ja kylpylät.
 2. Seksuaalinen suhde.
 3. Psykologinen ja fyysinen rasitus, ylityö.

Ensimmäistä kertaa cauterisoinnin jälkeen varo. Tämä lievittää kuntoutusjakson oireita ja välttää infektiota naisten sukuelimissä.

Kuukautisten runsaus ja niukkuus patologian hoidon jälkeen

Eroosion varautumisen jälkeen naiset voivat nähdä verisen ja raskaan purkauksen suurilla hyytymillä ensimmäistä kertaa. Jos tämä ilmiö on harvinaista ja sitä ei tapahdu seuraavien kuukausittaisten toistojen aikana, ei ole mitään syytä huoleen.

Toinen syynä voimakkaaseen kuukautiskierrokseen eroosion varautumisen jälkeen voi olla rasituksen (haavoja cauterisaation jälkeen) aiheuttama vaurio, joka johtuu stressitilanteesta, ylityöstä tai suuresta fyysisestä rasituksesta.

Mitä tulee kuukausittaiseen purkautumiseen pieninä määrinä eroosion käsittelyn jälkeen, tämä tapahtuu myös. Tällaista ilmiötä provosoiva tekijä voi olla epiteelikerroksen terveiden solujen alueiden tappio, joka johtuu pitkäaikaisesta altistumisesta erityiselle välineelle.

Huono kuukautiset voivat liittyä vatsakipuun tai alaselän kipuun. Tässä tapauksessa voi esiintyä kohdunkaulan liiallista kaventumista, mikä voi johtaa erittymien täydelliseen katoamiseen, jotka kerääntyvät kohduun ja jotka eivät pysty poistumaan. Tämä tila on erittäin vaarallista terveydelle, sillä lääkäreille on tehtävä kirurgisia toimenpiteitä.

Kohdunkaulan eroosio on vaarallinen sairaus, joka voi aiheuttaa lisääntymiselimen syöpää. Kehittyneissä tapauksissa suoritetaan kaulan limakalvon vaurioituneen kerroksen varautuminen. Tämä menettely sisältää muutoksia kuukausittain, jotka ovat viivästyneet tai päinvastoin etukäteen etukäteen. Myös manipulointi voi aiheuttaa lisääntynyttä vastuuvapauden määrää ja joskus niiden niukuutta tai merkittäviä poikkeamia. Kaikki nämä kohdat ovat normi, jos seuraavassa jaksossa ei ole toistoa. Muussa tapauksessa on tarpeen kuulla lääkärin kanssa sulkea pois komplikaatiot tai patologiat.

Kuukausi sen jälkeen, kun kohdunkaulan eroosioarvioinnit on tehty

se tapahtuu tietenkin.
Mikä tahansa kehon ravistelu (ja tämä interventio kehoon) aiheuttaa muutoksen sykliin yhdessä tai toisessa suunnassa.

kiitos
vain vähän pelottavaa, että tämä ei ole kuukautisia, mutta jotain muuta.. no, se ei parantunut, mutta se vuotaa.. vaikka se näyttää kuukautiskierroksilta niin, että mieliala on kurja ja vatsa sattuu.

kun cauterization, jos ei parantunut, purkaus on vaaleanpunainen ja vetinen.
ja jos ajanjakso - tavallinen päästö kuukautisten aikana, vain hieman tuskallista kuin tavallisesti.

jos pelkäätte raskautta - osta nauha ja tarkista aamun virtsasi.. lopulta anna veren laskimosta ja rauhoittua

se tapahtuu tietenkin.
Mikä tahansa kehon ravistelu (ja tämä interventio kehoon) aiheuttaa muutoksen sykliin yhdessä tai toisessa suunnassa.

kiitos
vain vähän pelottavaa, että tämä ei ole kuukautisia, mutta jotain muuta.. no, se ei parantunut, mutta se vuotaa.. vaikka se näyttää kuukautiskierroksilta niin, että mieliala on kurja ja vatsa sattuu.

kun cauterization, jos ei parantunut, purkaus on vaaleanpunainen ja vetinen.
ja jos ajanjakso - tavallinen päästö kuukautisten aikana, vain hieman tuskallista kuin tavallisesti.

jos pelkäätte raskautta - osta nauha ja tarkista aamun virtsasi.. lopulta anna veren laskimosta ja rauhoittua

Kiitos, en pelkää raskautta, vain veren kaltaisia ​​kuukautisia, mutta aikaisemmin, mutta siitä tuli pelottavaa, koska ajattelin, että veri johtui siitä, että he tekivät jotain sisällä ja eivät parantuneet, vaan päinvastoin se paheni. täällä
No, jos se tapahtuu sitten kunnossa. rauhoittua :)

Kuukausittaisen jakson dynamiikka eroosion hidastumisen jälkeen: kehon kuntoutuksen piirteet

Monet potilaat ovat huolissaan kuukautiskierroksista eroosion jälkeen, - tarkemmin sanoen, kuinka nopeasti kuukautiskierto normalisoituu leikkauksen jälkeen. Harkitse naisen kehon kuntoutusprosessia kohdunkaulan eroosion syventämisen jälkeen.

Vaginaalinen verenvuoto cauterisaation jälkeen

Kun kohdunkaulan eroosio-ilmentymiä poistetaan cauterisaatiolla, epiteelisisäkkiin muodostuu arpia, mikä voi aiheuttaa epämukavuutta ja kipua.

Ennen eroosion tuhoamista lääkärin on suoritettava joukko erityistutkimuksia, joiden tulokset auttavat ennustamaan tulevaisuuden palauttamisprosessia ja poistamaan tekijät, jotka voisivat aiheuttaa kuntoutuksen komplikaatioita.

Kuntoutusprosessi kohdunkaulan eroosion eliminoinnin jälkeen cauterisaatiolla on ominaista seuraavat ilmentymät:

 • veren massan mahdollinen purkautuminen 7-10 päivän kuluttua leikkauksesta;
 • tuskalliset tunteet, jotka ovat paikallisia nivusiin;
 • seerumin erittyminen läpinäkyvä konsistenssi 10-14 päivää cauterisaation jälkeen.

Verenvuodon anovulatorisen luonteen ilmentyminen, koska epiteelikudoksen alue puhdistetaan eroosiosta, paranee. Näin ollen on olemassa valikoima verisiä hyytymiä, jotka muistuttavat visuaalisesti verenvuotoa. Tämä ilmentymä on normaali eikä ole vaarallista naisten terveydelle. Siinä ei ole mitään tekemistä kuukautiskierron kanssa.

Myöhemmin kohdun epiteeli alkaa hylätä raa'an muodostumisen ja tämän prosessin seurauksena esiintyy seroottisia päästöjä, joilla on usein epämiellyttävä haju. Jatkuvasti tunne lisääntyneestä kipusta ja ärtyneisyydestä kohdussa voi tulla.

Ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä on suositeltavaa pidättäytyä yhdynnästä vähintään kuukauden ajan ja myös välttää voimakasta fyysistä rasitusta restauroinnin jälkeen eroosion hidastumisen jälkeen. Kaikki tämä voi vahingoittaa ärsytettyä kudosta ja aiheuttaa lisää verenvuotoa.

Kuukautiskierto: elpymisen ominaisuudet

Pääsääntöisesti kuukausittain eroosion cauterisaation jälkeen tulevat ajoissa aiheuttamatta ahdistusta. Kuitenkin riippuen potilaan kehosta, joka on saanut tämän tyyppisen leikkauksen, voidaan havaita jonkin verran syklin häiriöitä: kuukautisten viivästykset, tai päinvastoin kuukautiset liian aikaisin.

Mahdollisten viiveiden luonne

On syytä huomata, että kuukautisten viivästyminen diathermokoagulaation jälkeen (sähkövirran lämpövaikutusten aiheuttaman eroosion ilmenemisen poistaminen) tai muuntyyppinen cauterization on melko sallittua, eikä se saisi aiheuttaa huolta potilaalle.

Todennäköisesti tämä viive liittyy yksittäisiin kehon kuntoutusprosessiin, ja jonkin ajan kuluttua kuukautiskierto on normalisoitu.

Menstruaatiot voivat viivästyä, jos interventio on liian heikentynyt elimistöön, ja se tarvitsee jonkin verran aikaa palauttaa lisääntymisjärjestelmän normaali toiminta.

Tällaisessa tilanteessa voit neuvotella osallistuvan gynekologin kanssa - mutta aluksi sinun tarvitsee vain seurata kuukautiskiertoa seuraavan kuukauden aikana. Toisena kuukautena cauterisaation jälkeen jaksojen tulisi olla ajoissa.

Varhaiset kuukautiset

Jos ajanjakso tuli ennenaikaisesti kärsimyksen jälkeen, tämä on suora syy ottaa yhteyttä asiantuntijaan.

Tällainen ilmentymä voi olla ensimmäinen hälyttävä oire, joka ilmaisee potilaan kehon patologisten prosessien kehittymisen.

Aikaisemmin tapahtuneet kuukausitapahtumat voivat merkitä epiteelin paranemisen heikentynyttä dynamiikkaa tai johtuvat syvemmän syyn vaikutuksista. Tämän ilmentymän luonne on analysoitava huolellisesti laboratoriotutkimuksen avulla ja tekijät, jotka aiheuttivat ennenaikaisen kuukautiskierron.

Vaikka potilaalla ei olisi valituksia, hänen täytyy jonkin aikaa käydä gynekologissa kärsimyksen jälkeen. Tämä on välttämätöntä, jotta voidaan tunnistaa ajoissa patologisten prosessien kehittymisen mahdollisuus ja valvoa kohdun kudoksen epiteelin muodostumista.

Ennaltaehkäisevät menetelmät

Jotta keho saisi optimaalisen elpymisen eroosion kärsimyksen jälkeen, on välttämätöntä noudattaa tiukasti lääkärin suosituksia, seurata ohjeita ja seurata huolellisesti oman kehosi gynekologista tilaa.

Jos havaitset häiritseviä ilmenemismuotoja, jotka eivät sovi kuntoutusprosessin kliiniseen kuvaan, ota välittömästi yhteys lääkäriin, koska kaikenlaisten oireiden huomiotta jättäminen voi johtaa sisäiseen verenvuotoon ja patologisten vaurioiden kehittymiseen.

Ennaltaehkäisevänä menetelmänä cauterisaation jälkeen on suositeltavaa poistaa stressiä kestävät tekijät potilaan elämästä maksimiin, minimoida fyysinen aktiivisuus, välttää painojen nostaminen ja pidättäytyä seksuaalisesta kosketuksesta vähintään kuukauden ajan. Myös tärkeä tekijä elpymisessä on oikea-aikaiset kuukautiset - jos kuukausivirta tapahtuu säännöllisesti ja normaalein väliajoin, tämä on hyvä merkki siitä, että lisääntymisjärjestelmä toimii normaalisti.

Rikkomusten tapauksessa ei suositella missään tapauksessa itsehoitoa. On syytä muistaa, että vain ammatillinen interventio on sallittua kaikenlaisissa gynekologisissa häiriöissä.

Onko kuukautiset muuttuneet kohdunkaulan eroosion cauterisaation jälkeen?

Kohdunkaulan eroosion myötä monet naiset ovat tuttuja ensin. Tämä tauti on kohdunkaulan limakalvon vaurio, joka voi tapahtua raskaan työn tai keisarileikkauksen, abortin, hormonaalisten häiriöiden seurauksena. Sen poistamiseksi lääkärit käyttävät cauterisaatiota. Tällä menetelmällä ne poistavat potilaan kohdunkaulan kanavan vaurioituneen kerroksen. Kuukauden kuluttua cauterisaation jälkeen kohdunkaulan eroosio voi muuttua jonkin aikaa. Ne voivat tulla niukiksi tai päinvastoin runsaasti, saapuvat aikaisin tai viipyä. 2-3 syklin jälkeen niiden pitäisi kuitenkin palata normaaliksi.

Miten sairaus määritetään

Eroosio on melkein oireeton, joten se esiintyy usein vasta gynekologin suorittaman rutiinitutkimuksen jälkeen. Seuraavat merkit voivat osoittaa sen läsnäolon:

 • vähäinen verenvuoto esiintyy syklin keskellä;
 • yhdynnän jälkeen tapahtuu verinen purkaus;
 • muutama päivä ennen kuukautisten verenvuotoa tapahtuu ruskea emätinpoisto;
 • kuukausittain jatkuvasti myöhässä.

Kohdunkaulan eroosio on vakava gynekologinen sairaus, joten jos sinulla on oireita, ota yhteys lääkäriin.

Eroosionestotekniikat

Ensimmäinen menetelmä on laserpoltto. Kohdunkaulan limakalvon vaurioituneet alueet voivat säätää lasersädettä. Heidän asemaansa syntyy rupia. Elpyminen tästä tapahtuu nopeasti. Se voidaan tehdä sekä synnyttäneille että naisille, jotka eivät ole vielä ymmärtäneet äitiyden iloja. Veren menetystä sen aikana ei tapahdu eikä arpia ole.

Toinen tapa torjua eroosiota on cryodestruction. Käytön aikana erikoislaitteeseen kohdistetaan nestemäistä typpeä limakalvon vaurioituneelle alueelle. Sen jälkeen kohdunkaulassa voi esiintyä turvotusta, purkautuminen on raskasta. Elpyminen tapahtuu 4-7 viikon kuluttua. Syntymättömät naiset voivat tehdä kryodestruktiota. Tämän menettelyn haitat:

 • epäsäännöllisen eroosion sattuessa polttamisen aikana voi vaikuttaa terveelliseen kudokseen;
 • toimintaa ei suoriteta syvällä eroosiolla;
 • ei voida olla täysin varma siitä, että kaikki kohdunkaulan kanavan viat poistettiin cauterisaation aikana, joten toistuvaa hoitoa voidaan tarvita.

Joskus määrätty diathermocoagulation. Tämän käsittelyn periaate on eroosion poistaminen sähkövirrasta. Vaurioituneen alueen kohdalla muodostuu nekroottinen kudos tämän menettelyn jälkeen. Elpyminen ei tapahdu välittömästi, vaan vain kahden kuukauden kuluttua. Ei ole suositeltavaa, että hän ei synny naisia. Eroosion kohdalla voi esiintyä arpia. Ne voivat aiheuttaa ongelmia kohdunkaulan avaamisessa työvoiman aikana.

Käytä myös kemiallista hyytymistä. Kirurgian aikana kohdunkaulan kanavan viat tuhotaan erikoislaitteiden avulla. Limakalvon vian täydelliseksi poistamiseksi tarvitaan useita menetelmiä. Sen avulla voit poistaa vain pienen eroosion. Koagulointi ei sovellu syvän limakalvon vaurioiden hoitoon. Lisäksi ei ole tarpeen tehdä tätä menettelyä ja naisia, jotka eivät ole synnyttäneet.

Kuntoutus leikkauksen jälkeen

Viikon jälkeen on yleensä vähäistä verenvuotoa. Seuraavissa päivissä se voi tiivistyä. Poistot ilmaantuvat virran, laserin tai typen aiheuttaman alueen paranemisen seurauksena.

Veren hyytymiset, jotka ovat muodostuneet palamisen jälkeen, jonkin aikaa leikkauksen jälkeen alkavat hajota ja lähteä kehosta. Lisäksi verenvuoto voi esiintyä arpeen eheyden takia.

Noin 10–14 päivää limakalvon vian poistamisen jälkeen nekroottinen kudos alkaa hylätä, joten naisella on vesipitoinen purkaus, jolla on erityinen haju. Tämä ei ole kuin serous nestettä. Tällaiset eritteet ovat kudosten luonnollinen reaktio prosessin aikana vastaanotettuun paloon, joten sinun ei pitäisi huolehtia niiden ulkonäöstä.

Kun "kriittiset" päivät tulevat

Useimmiten kuukautiset alkavat kuukauden kuluttua menettelystä. Jos kuukautiset viivästyivät, tai päinvastoin, he saapuivat ennenaikaisesti, älä paniikkia. Tämä on myös normaalia. Lääkäri sen valmistumisen jälkeen on kuitenkin sen arvoista. Hänen on tarkistettava, miten kohdunkaula paranee ja onko komplikaatioita.

Kun kuukautiset alkavat, se vaikuttaa eroosion kokoon. Jos hän oli pieni, kuukautiset tulevat todennäköisesti olemaan ajoissa. Jos se oli suuri, viive voi olla useita päiviä ja joskus useita kuukausia. Kuukausittain tulevat heti limakalvon alueen, joka suoritettiin cauterization, parantua.

Miksi voi viivästyä kuukausittain

Kuukautiskierto on ensimmäinen 2 kuukautta leikkauksen jälkeen ja voi olla epäsäännöllinen. Useimmiten potilaat valittavat lääkäreille, että heidän jaksonsa eivät tule ajoissa.

Jostain syystä on viive:

 • Raskaus. Jos on viive, sinun pitäisi tehdä raskaustesti. Eroosion varautumista koskeva toimenpide ei vaikuta käsitysmahdollisuuksiin. Älä huoli, jos se oli syy. Raskausleikkaus ei myöskään vaikuta.
 • Hormonaaliset häiriöt. Sivustolla, jossa cauterization suoritetaan, suuri määrä hormonireseptoreita sijaitsee. Munasarjojen toiminta saattaa heikentyä toimenpiteen jälkeen, koska kohdunkaulan limakalvo oli vaurioitunut. Mahdolliset väärinkäytökset tällä alueella voivat aiheuttaa kuukautisia.
 • Stressiä. Psykoemionaalinen tila jättää aina jäljen naisen kuukautiskiertoon. Cauterization on operaatio, ja ennen jokaista toimintaa potilaat kokevat yleensä pelkoa. Jännitystä alkaa testauksen vaiheessa. Operatiivisen toimenpiteen aikaan se kasvaa monta kertaa. Keho kokee stressiä, ja siksi hän voi menettää kuukautiskierron naisilla.
 • Refleksi. Kivun reseptorien ärsytys leikkauksen aikana, joka sijaitsee kohdunkaulakanavassa, aiheuttaa refleksimuutoksia. He puolestaan ​​vaikuttavat hermo- ja lisääntymisjärjestelmään.

Purkauksen luonne leikkauksen jälkeen

Menstruation aikana tapahtuva vuoto voi muuttua jonkin aikaa. Joillakin potilailla he tulevat runsaasti, kun taas toisissa heistä tulee niukkoja. Sekä ensimmäinen että toinen vaihtoehto ovat normin indikaattoreita.

Raskas kuukautiskierto

Joskus kuukausittain cauterisaation jälkeen tulee runsaasti. Tavallisten eritteiden mukana tulee verihyytymiä. Tämä ilmiö tapahtuu yleensä vain ensimmäisessä syklissä, seuraavaan - kuukautiset palautetaan. Runsaasti ajanjaksoja, joissa on verihyytymiä, voi esiintyä eroosion aiheuttaman kuoren vaurioitumisen vuoksi. Hänet saattaisi häiritä, jos nainen nosti tai oli seksiä ensimmäisen kuukauden kuluttua operaatiosta. Raapu voi vaurioitua lantion tarkastuksen aikana.

Runsaasti kuukautiskiertoa voi esiintyä sellaisten sairauksien vuoksi, kuten:

 • endometriumin hyperplastiset prosessit;
 • kohdunkaulan kanavan polyyppi;
 • kohdun leiomyoma;
 • kohdun endometrioosi.

Mitä he sanovat vähäisen vastuuvapauden

”Kriittisten päivien” aikana tapahtuvan purkauksen määrä voi heikentyä epiteelisolujen vaurioitumisen vuoksi. Näin tapahtuu, jos eroosionhallinta on kestänyt kauan. Lääkäri voi vahingossa saada kiinni vain epiteelin kerroksen sairaita soluja, mutta myös terveitä.

Jos oireita esiintyy vähäisinä aikoina, kuten alaselän ja vatsan kipua, tämä voi osoittaa, että kohdun stenoosi on tapahtunut käytön aikana. Tämän vuoksi purkaus alkaa kerääntyä sen onteloon, koska ne eivät voi mennä ulos. Tämä ehto on erittäin vaarallinen naisille. Se vaatii leikkausta.

Mitä ei tehdä toimenpiteen jälkeen

Kohdunkaulan cauterisaation jälkeen kuukaudessa potilaat ovat vasta-aiheisia:

 • uinti lammikoissa;
 • matkat kylviin ja saunoihin;
 • sukupuolielämää.

Kuukautisen verenvuodon aikana on suositeltavaa käyttää tyynyjä, ei tamponeja, koska ne voivat vahingoittaa escharia. Tämän vuoksi haavan paraneminen kestää tavallista pidempään ja infektio voi myös tapahtua.

-= Stasya = -

Tunteet eroosion hidastumisen jälkeen (((

Julkaisu julkaistu - = Stasya = - · 16. syyskuuta 2011

58 453 näkymää

Minua poltti tänään eroosio (oli erittäin suuri) radioaaltojen menetelmällä. Hän siirsi menettelyn hyvin (ne nukuttivat Ketorolin injektiolla perseeseen + Ledokoinin kaula tukahdutettiin), he ottivat myös biopsian samalla laitteella.

Cauterisaation jälkeen purkaus on beige vettä. suora vesi tämä runsaus kuin M, kaataa. mutta G sanoi, että purkaus voi olla erilainen, tärkeintä ei ole veri.

Ja täällä tunteet: kaikki vetää, kaikki pohja. Hyvin samanlainen kuin hirviöiden alkuaikoina. Jos tämä kipu, se annettiin juoda No-sil: a 1t.х3r.d. ja kynttilä Diclofenacin peräsuolen yöksi. I joi No-shpu, se ei ollut siedettävä (ei kivulias, mutta kaikki nämä oireet eivät ole miellyttäviä).

Tytöt, ja miten olit PÄIVITTÄMINEN?