Kuukautiset 6, 7, 8, 9 päivää, pitkien syiden syyt, mitä tehdä

Jokaisen naisen seksuaalisen järjestelmän laite on hyvin monimutkainen ja riittävän suuri määrä erilaisia ​​tekijöitä voi vaikuttaa hänen työnsä epäonnistumiseen. Siksi vastaamaan kysymykseen, miksi kuukautiset kestävät 7, 8 tai jopa 9 päivää, on välttämätöntä ymmärtää, mikä kuukautiskierto on olemassa, kuinka paljon kuukautisia tulee tai voi mennä. Jos naisen kuukautiset kestävät yli 1 viikon, jos hänen jaksonsa kestää 9 tai 10 päivää, kaikki tämä voi olla seurausta vain patologisesta syystä (sairaudesta), mutta myös fysiologisen, ei niin vaarallisen ongelman oireista.

Artikkelin sisältö:

Tietenkin normaali kuukautiset eivät saisi kestää yli 1 viikkoa. Jos kuukausittainen meno on yli 7, 8 tai 9 päivää, sitä voidaan pitää poikkeaman normistosta. Mutta mistä syystä kuukautiset viivästyvät, miksi kuukausittaiset menot ovat tavanomaista pidempiä, kaikki tämä on kuvattu artikkelissa.

Kuukausi menee pitkään - milloin se on normaali?

Tilastojen perusteella voidaan päätellä, että keskimäärin terveellisen naisen kuukautiskierron pituuden on oltava 3–6 päivää. Jos kuukausittainen meno on 1, 2 päivää, tämä on jo huomattava poikkeama. Sama koskee niitä hetkiä, jolloin kuukautiset kestävät yli 1 viikon. Jos kuukausittain kulkee 8, 9 tai 10 päivää, kaikki nämä ovat merkkejä tietyistä naisten kehon häiriöistä, patologisista tai fysiologisista. Mutta on olemassa useita tekijöitä, kun tällaiset pitkät ajanjaksot ovat normi.

Mitkä ovat pitkien ja pitkien aikojen syitä, joita voidaan pitää normina? Perinnöllisyys voi olla merkittävä tekijä, kuinka monta päivää kuukautiset ovat normaaleja. Jos äidillä ja isoäidillä oli kuukausittain 4-7 päivää aikaa, hänen tyttärensä on myös erittäin suuri kuukautisten todennäköisyys näissä rajoissa. Vaikutus kuukautiskiertoon ja kuukautiskierron kestoon voivat olla hormonaalisia ehkäisyvalmisteita. Sikiön sisäisen laitteen käyttö, implantit mekaanisina ja estevälineinä, voivat vaikuttaa siihen, kuinka monta päivää nainen menee.

Vaihdevuodet, vaihdevuosien, kuukautiskierron aikana voi tulla kaoottinen, sama pätee ajanjaksoon, jolloin kuukautiset tulevat vain nuoreksi tytöksi. Kuukautiskierron jälkeiset kuukautiset voivat olla epäsäännöllisiä ja runsaita, pitkäaikaisia. Sama koskee synnytyksen jälkeistä verenvuotoa. Joskus, jos naisen jaksot kestävät 10 päivää tai enemmän, jos kuukautiset 9, 10 päivää tapahtuu melko usein, tämä voi olla ylimääräisiä kiloja. Liikalihavuus on yksi tavallisista kuukautiskierron häiriöiden syistä.

Mitä muita fysiologisesti tai ei-vaarallisia syitä voi aiheuttaa pitkiä aikoja? Joskus huumeet, erityisesti niiden pitkäaikainen käyttö, voivat aiheuttaa pitkiä ja pitkiä aikoja, kuukautiskierron, muita terveysongelmia. Varsinkin usein runsaat ajanjaksot kulkevat yli 6, 7, 8 tai 10 päivän ajan, kun nainen ottaa pitkään lääkkeitä, jotka vaikuttavat veren hyytymiseen. Kova tai liian aktiivinen sukupuoliyhdistys, liian pitkä yhdyntä, jotka kaikki voivat vaikuttaa kuukausittaiseen sykliin.

Kuukausittaisten 7, 8, 9 ja 10 päivän patologiset syyt

Erittäin tärkeä kysymys on edelleen: mitkä sairaudet voivat olla, jos kuukautiset kestävät yli 1 viikon, yli 8, 9 tai 10 päivää, mitkä näistä taudeista voivat olla vaarallisia?

Yleisin patologia, joka aiheuttaa pitkäksi aikaa, on endometrioosi. Tämä tauti on ominaista kohdun limakerroksen liiallisen proliferaation patologiselle prosessille. Mitä tämä tarkoittaa? Kohdun limakalvo endometrioosin kanssa alkaa aktiivisesti kasvaa ja muodostaa vähitellen ylimääräisiä onteloita. Ja kuukautisten aikana limakalvo hylätään ja häviää, koska kuukautiset menevät paljon pidempään kuin yleensä tapahtuu.

On olemassa monia tekijöitä, joita ei voida pitää sairauksiin, mutta jotka vaikuttavat kuukautisten kestoon. Nämä ovat stressi, hermostunut ylijäämä, pitkittynyt emotionaalinen stressi keholle, heikot ja joustamattomat verisuonten seinät naisen sukuelinten alueella, hormonaaliset häiriöt. Joskus kuukautisten liian pitkä syy on sisäisen puhdistuksen tarve.

Kuukauden 8, 9 päivän kesto on normaalia? Ei tietenkään. koska tällaiset oireet voivat johtua anemiasta tai kroonisesta anemiasta johtuvasta huonosta veren hyytymisestä. Useat gynekologiset sairaudet voivat aiheuttaa pitkäaikaisia ​​jaksoja, kuten tulehduksellisia sairauksia. Endokriinisen järjestelmän sairauksiin liittyy usein kuukautisten häiriöitä eri-ikäisillä naisilla. Hyvänlaatuinen tai pahanlaatuinen muodostuminen voi tuottaa runsaasti ja pitkäaikaisia ​​jaksoja, jotka joskus voimakkuuden mukaan voidaan rinnastaa kohdun verenvuotoon.

Jos kuukausijakso on jo 10 päivää, ja kuukausikierron epäonnistumisen syy on patologia, niin polyposiksen tai kohdun fibroidien kehittymisen todennäköisyys on suuri. Mikä on kohdun fibroidit? Kohdun myoomilla tarkoitetaan hyvänlaatuista kasvainta, joka vaikuttaa lihas- ja sidekudokseen. Useiden kyhmyjen muodostumisen vuoksi kohdunpoistotoiminto rikkoo asteittain kohtuun, minkä vuoksi endometriumin kerros kestää kauemmin kuukautisten aikana. Niinpä kuukaudessa kohdun myoomalla on paljon pidempi kuin tavallisesti. Mutta jos kuukausittainen ei lopu pitkään, se voi olla ei vain fibroideja tai endometrioosia, on olemassa mahdollisuus polyposiksen kehittymiseen. Mikä on polypoosi? Polyposis on polyyppien muodostumisprosessi, pyöreät kasvut. Onko polyposis vaarallinen? Tätä tautia pidetään hyvänlaatuisena ja hoidettavana. Polyposiksen aikana kohdun epänormaalin supistumiskyvyn takia muodostumiin kohdistuu jatkuvaa painetta polyyppien muodossa, mikä aiheuttaa verenvuotoa. Tämän prosessin aikana kuukautiskierto viivästyy, kuukautiset voivat mennä hyvin pitkälle polyposiksen kanssa.

Mitä tehdä, jos kuukausittain menee 10, 11, 12 ja enemmän päivää?

Kaikki naiset eivät kiinnitä huomiota siihen, kuinka paljon kuukautiset menevät, kuinka kauan heidän jaksonsa kulkevat, ovatko ne liian runsaita tai päinvastoin niukat. Mutta on erittäin tärkeää tietää ne oireet, joissa on välttämätöntä hakea apua erikoislääkäriin. Jos kuukautiset kestävät pitkään, nainen menettää suuren määrän verta, ja tämä on hajoaminen, heikkous, uupumus, letargia. Kroonisten pitkien ajanjaksojen aikana nainen voi saada masennusta tai kehittää anemiaa.

Vatsakipu, kuukautisten epämiellyttävä haju

Jos tunnet herkän hajua pitkittyneeltä emättimen purkaukselta, on suositeltavaa hakea apua lääkäriltä. Sama koskee myös vatsakipua. Jos johtuu siitä, että kuukautiset eivät loppu pitkään, naisella on alempi vatsakipu, tämä voi olla merkki patologian kehittymisestä suurella todennäköisyydellä. Ja kutina tai loukkaava haju on usein infektio-oire.

Mitä se tarkoittaa kipua vatsassa, oikeassa tai vasemmassa vatsassa, jos kuukautiset ovat pitkiä. Vatsaontelon kipu ja pitkäaikainen vapautuminen voivat merkitä tulehdusprosessin kehittymistä lantion elimissä. Usein vatsakipu alkaa siitä syystä, että pitkien veren aikana taustalla kerääntyy kohtia ja hyytymiä muodostuu vähitellen. Tulehduksellinen prosessi ja sen oireet, kun kuukautiset eivät pääty 6, 7, 8, 8 tai 10 vuorokautta, voivat esiintyä ei vain kohdussa, vaan myös sen kohdissa.

Ovatko kuukautiset vaarallisia, jos kuukautiset kestävät vähintään yhden viikon?

Jos pitkittyneiden kuukautisten syy on fysiologinen, sinun ei pitäisi huolehtia. Mutta jos kuukausittaiset jaksot kestävät usein 7, 8, 9 päivää tai enemmän, jos kuukautiset ovat olleet jo useita kertoja yli 10 päivää, tämä voidaan pitää huolenaiheena. Hypomenorrhea tai pitkiä aikoja, voi aiheuttaa sen komplikaatioita. Vitamiinin puutos, hedelmättömyyden uhka ja joskus myös naisen elämä. Esimerkiksi jos aika on hyvin runsas ja menee yli 10 päivää, se voi jopa uhata naisen elämää. On erittäin tärkeää pyytää apua lääkäriltä, ​​jos naisella on kohdun verenvuodon oireita joissakin tapauksissa saattaa jopa olla tarpeen vaatia kiireellistä lääkärinhoitoa potilaan elämän ja terveyden säästämiseksi voimakkaan ja pitkittyneen verenhukan sattuessa. Yksi hypomenorrhean komplikaatioista, kun hyvin runsas ja pitkäaikainen aika menee hyvin usein, on lapsettomuus. Liiallinen verenmenetys on vaarallinen avitaminoosi. Pitkän veren menetys kuukauden pituisina aikoina, hyödylliset hivenaineet pestään pois kehosta, keho heikkenee ja immuunijärjestelmä heikkenee.

Kuukautisten hoito, mitä tehdä, jos kuukautiset kestävät hyvin kauan?

Jos nainen ei tiedä, miksi hänen kausi on niin pitkä, yli 10 päivää, hänen pitäisi ehdottomasti mennä gynekologiin apua 11. päivänä. Ja jos perineumissa on kutinaa, jos eritteistä on epämiellyttävää hajua, jos se kutinaa ulkoisten sukuelinten alueella, jos eritteissä on limaa, verihyytymiä tai limaa, kaikki nämä ovat oireita, joiden vuoksi sinun tulee välittömästi pyytää apua lääkäriltä.

Jos 10. päivä on kuukautiset, lääkäri määrää useimmiten Vikasol, Dition, Etamzilat. Näitä hemostaattisia lääkkeitä käytetään useimmiten, jos kuukausittain ei pysähdy pitkään tai purkautuminen on hyvin runsasta. Mitä hemostaattiset pillerit voivat auttaa pitkiä aikoja? Vikasol - käytetään, koska on analogi K-vitamiinista. Tämä ainesosa edistää veren hyytymisen laatua. On tärkeää huomata, että Vikasol, jolla on raskaita ja pitkiä aikoja, on määrätty, kun huono veren hyytyminen aiheuttaa vitamiineja ja kivennäisaineita.

Ruokavalio on erittäin tehokas hemostaattinen aine, jota käytetään silloin, kun on hyvin raskasta purkausta tai kohdun verenvuotoa. Etamzilat - vähentää verenmenetystä ja stimuloi tromboplastiinin muodostumisen lisääntymistä. Miksi ei oteta omia lääkkeitään raskaiden jaksojen ja kuukautisten hoitoon 6, 7, 8, 9 tai 10 päivän aikana? Jokaisella lääkkeellä tai pillerillä on monia vasta-aiheita. Patologian syyn hoito tulisi suorittaa tarkan diagnoosin jälkeen. Itsehoito-ongelmat tulevat usein oireiden banaaliseen poistamiseen ja siten kuukautisten yksinkertaiseen lopettamiseen. Mutta jos et käsittele kivuliaita ja ongelmallisia aikoja, oireet, jotka ovat pitkä kuukautiset, voivat toistua.

Mitä tehdä, jos kuukausittain ei lopeta yli viikkoa? Jos aika jatkuu vielä pitkään, on parempi kuulla asiantuntijaa ilman kokenutta diagnoosia jopa kokenut lääkäri ei aina pysty diagnosoimaan. Gynekologisen tutkimuksen lisäksi lääkäri määrää yleensä lantion elinten ultraäänen (ultraääni). Useimmiten lääkärit tarkistavat veren hyytymisen laadun, tarkistaa hormonaalisen epäonnistumisen, tarkistaa tulehdussairaudet. Tällainen kattava diagnoosi on tarpeen, koska monilla taudityypeillä on samanlaisia ​​oireita, minkä vuoksi ei ole aina mahdollista määrittää tarkkaa diagnoosia ilman diagnoosia.

Mitä huumeita voi pysäyttää pitkinä aikoina, mikä pillereitä juoda?

Kaikki naiset eivät tiedä, mitä tehdä, jos heidän jaksonsa eivät pysähdy yli 6, 7, 8, 9 tai 10 päivään. Jos lääkäri näkee tarpeen lopettaa kohdun verenvuoto, voimakkaat ja raskaat jaksot, hän voi määrätä hemostaattisia lääkkeitä veren hyytymisen parantamiseksi. Joskus hyödyllisiä lääkkeitä, joiden avulla voit normalisoida kohdun supistumista ja joilla on tonic vaikutus verisuonten seiniin. Lisähoitona erittäin raskaille ja pitkäaikaisille hoitojaksoille lääkäri voi määrätä vitamiini- ja kivennäislisäaineita, korkeat rauta-lisäaineet. Joskus lääkärit määräävät hormonihoitoa.

Mitä tehdä, jos jaksot menevät hyvin pitkään, miten verenvuoto lopetetaan? On tärkeää tietää, että itsehoito on vasta-aiheista, koska Pitkiin kuukautisiin voi olla paljon syitä, ja jokaisen ongelman käsittelyllä on omat erityiset vivahteet. Poikkeuksena on hemostaattisten lääkkeiden ottaminen ennen lääkärin saapumista tai ambulanssi, kun veren menetys lopetetaan kriittisesti naisen elämän säilyttämiseksi.

Runsaat jaksot 6. päivänä

Konsultointi gynekologin kanssa

Hei, minulla on normaali 28 päivän sykli (kuukausittain 7 päivää). Minulla oli paljon stressiä ja ruokavaliota. Tässä kuussa he alkoivat syklin 19. päivänä. Päivät 1 - 3 olivat tiputtelua. Kolmannesta päivästä alkaen he alkoivat runsaasti. Tänään on kuudes päivä, pyöreän veren valuu melko runsaasti. Ei kipua vatsassa. Soita ambulanssille? Onko tämä normaalia? Potilasikä: 21 vuotta

Runsaat jaksot kuudennella päivänä - lääkärin kuuleminen aiheesta

Jos tiiviste kestää tunnin - puolitoista tai jopa vähemmän - tämä on verenvuotoa, soita ambulanssiin. Jos tyynyt riittää noin kolme tuntia, sitten huomenna, ota yhteyttä synnytyslääkäriin. Vastatakseen kysymykseen, miksi kuukausittain runsas, luottavainen voi olla vain gynekologi tutkimuksen jälkeen, vierailua ei pitäisi lykätä myöhempään ajankohtaan. Syyt tällaiseen verenvuotoon voivat olla monia, kuten hormonaaliset häiriöt ja veren hyytymishäiriöt, endometrioosi, hyvänlaatuiset kasvut (polyypit, fibroidit), rasitukset, fyysinen rasitus, veren hyytymiseen vaikuttavat lääkkeet jne. Ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi ja diagnoosin jälkeen ainoa oikea päätös tietyssä tapauksessa tehdään ja se tarjoaa riittävän hoidon. Riippuen runsaiden kuukautisten syystä tarjotaan lääkehoitoa. Älä lopeta tätä verenvuotoa yrtteillä ja menetelmillä naapureilta ja Internetiltä, ​​sillä tämä voi vain pahentaa tilannetta.
Kaikki paras.

Konsultointi on käytettävissä ympäri vuorokauden. Kiireellinen lääketieteellinen apu on nopea vastaus.

Meidän on tärkeää tietää mielipiteesi. Jätä palautetta palveluistamme

Runsaasti kuukausittain 6 päivää

Aiheeseen liittyvät ja suositellut kysymykset

4 vastausta

Hakusivusto

Entä jos minulla on samanlainen, mutta erilainen kysymys?

Jos et löytänyt tarvittavia tietoja tähän kysymykseen annettujen vastausten joukosta tai ongelma on hieman erilainen kuin esitetyn, yritä esittää lisäkysymys samalta sivulta, jos se on pääkysymyksessä. Voit myös esittää uuden kysymyksen, ja jonkin aikaa meidän lääkärimme vastaavat siihen. Se on ilmainen. Voit myös etsiä tarvittavia tietoja vastaavissa kysymyksissä tällä sivulla tai sivuston hakusivulla. Olemme erittäin kiitollisia, jos suosittelet meitä ystävillesi sosiaalisissa verkostoissa.

Medportal 03online.com hoitaa lääkärin kanssa lääkärin kanssa käydyt lääketieteelliset neuvottelut. Täältä saat vastauksia kentänne todellisista harjoittajista. Tällä hetkellä sivustolla on neuvoja 45 alueesta: allergologi, venereologi, gastroenterologi, hematologi, geneettikko, gynekologi, homeopaatti, ihotautilääkäri, lasten gynekologi, lasten neurologi, lasten neurologi, lasten endokrinologi, ravitsemusterapeutti, immunologi, infektiologi, lasten neurologi, lastenlääkäri, lasten endokrinologi, dietologi, immunologi, lastenlääkäri, lastenlääkäri, lastenlääkäri puheterapeutti, Laura, mammologi, lääkäri, narkologi, neuropatologi, neurokirurgi, nephrologist, onkologi, onkologi, ortopedinen kirurgi, silmälääkäri, lastenlääkäri, plastiikkakirurgi, prokologi, psykiatri, psykologi, pulmonologi, reumatologi, seksologi-andrologi, hammaslääkäri, urologi, apteekki, fytoterapeutti, flebologi, kirurgi, endokrinologi.

Vastaamme 95,36 prosenttiin kysymyksistä.

Kuinka monta päivää on normaaleja kuukautisia?

Kuukautisten teema ei ohita naista, sillä tämä on normaali fysiologinen prosessi. Säännöllinen kuukausittainen ja vakaa sykli osoittaa, että tyttö on normaalisti kehittynyt ja kykenevä raskaaksi ja kantamaan lapsen.

Mutta usein eri-ikäiset naiset ja tytöt joutuvat kohtaamaan kuukautiskierron ongelmia. Tämän ilmiön syyt voivat olla erilaisia, ja siksi, miksi tämä tapahtuu - tulee määrittää gynekologi. Mutta jopa ennen lääkärin vierailua tytöt voivat yrittää selvittää, onko heillä ongelmia. Tätä varten sinun tarvitsee vain tietää, kuinka monta päivää on kriittisiä päiviä.

Kuinka monta päivää kuukautisten tulisi kestää?

Tietäen kuinka monta päivää kuukautiset tulisi kestää, voit huomata poikkeamat ajoissa. Koska jokainen organismi on ainutlaatuinen ja toimii yksilöllisesti, kriittisinä päivinä ei ole selkeästi määriteltyä aikaa. Mutta normin rajat ovat edelleen olemassa.

Tavallisesti kuukautiset kulkevat 3-7 päivään, ja niihin liittyy heikkous, heikentynyt työkyky ja vatsakipu. Tämä tila on normaali eikä aiheuta epäilyksiä.

Jos tyttö toteaa, että kuukautiset kestävät alle 3 tai yli 7 päivää, sinun on kuultava gynekologia. Tällaiset kuukautisten keston loukkaukset voivat olla oireita:

 • lisääntymisjärjestelmän tulehdusprosessi;
 • hormonaalinen epätasapaino.

Miten kuukautiskierto lasketaan?

Se, onko kuukausittainen säännöllinen puhelu mahdollista, riippuu jakson päivien määrästä. Mistä on kyse?

Jotkut saattavat olettaa virheellisesti, että jakso on kuukausien lukumäärä kuukautisten välillä. Mutta se ei ole. Itse asiassa tämä aika lasketaan yhden kuukautisen ensimmäisestä päivästä seuraavan seuraavan päivän ensimmäiseen päivään. Mitä "osallistava" tarkoittaa? Se, että on otettava huomioon yhden jakson ensimmäinen päivä.

Voit helpottaa ymmärrettävyyttä käyttämällä kaavaa:

(Nykyisten kuukautisten päivämäärä on aikaisempien kuukautisten päivämäärä) + 1 päivä = syklin aika.

(27. elokuuta - 30. heinäkuuta) + 1 päivä = 28 päivää.

Ihanteellinen sykli on 28 päivää.

Kestoa vaikuttavat tekijät:

 • stressi;
 • väsymys;
 • krooniset ja akuutit sairaudet;
 • ekologia;
 • ilmastonmuutos jne.

Edellä esitettyjen olosuhteiden vuoksi ei ole yllättävää, että kehon järjestelmien toiminnot käyvät säännöllisesti tiettyjä muutoksia. Lisääntymisjärjestelmän työ ei ole poikkeus. Siksi ihanteellinen syklin poikkeama voi olla jopa 6-7 päivää ylös tai alas.

Siten normaalia pidetään 21 - 36 päivän jakso. On tärkeää huomata, että kunkin jakson välinen ero ei saa ylittää 5-7 päivää. Kuukausittain, jotka tulevat tällaisella aikavälillä, sitä pidetään säännöllisenä.

Päivien laskemisen helpottamiseksi on kätevää käyttää kalenteria. On tärkeää huomata kriittisten päivien määrä. Tämä menetelmä auttaa myös unohtamaan jokaisen kuukautisten päivämäärät ja keston, jolloin voit nopeasti raportoida tiedot gynekologille.

Miten normaali kuukautiset kulkevat?

Menstruation aika kaikissa virtauksissa eri tavoin. Mutta on olemassa useita vakiojärjestelmiä.

Kuten tavallista, tämä on normaalia:

 • Kuukautiset ovat runsaita ensimmäisestä päivästä alkaen, usein tummat hyytymät. Joka päivä purkautumisen määrä pienenee ja 5-7 päivää (riippuen yksilöllisestä kestosta) päättyy.
 • Kuukautiset alkavat vähäisellä pimeydellä, ja lopulta se muuttuu runsaammaksi. Siten kaikkein runsain vastuuvapaus tulee 3-4 päivän kuluessa.
 • Osuudet voivat vaihdella. Alussa ne ovat runsaita, ja parin päivän kuluttua niiden tilavuus laskee verenvuodatukseen asti. Viidentenä päivänä veri vapautuu jälleen voimakkaasti, ja seitsemäntenä päivänä kaikki kulkee.

Tämä on vain likimääräisiä tietoja. Samat järjestelmät ovat voimassa kuukausittain alle 5 päivän ajan. Tässä tapauksessa kaikki voi mennä samaan tapaan, mutta muutokset eivät tule muutaman päivän kuluttua, vaan muutaman tunnin kuluttua päivästä.

Normaali määrä kuukausittain

Kuukausittaisen vastuuvapauden määrä voi yleensä olla:

Veren määrä määritetään helposti itsenäisesti. Uskotaan, että kaikkein voimakkaimpien purkausten aikana tyttöjen tulisi käyttää noin 6-7 tyynyä päivässä vaihtamalla niitä 3-4 tunnin välein.

Jos tyynyjä on vaihdettava useammin, ja kuinka moni ei muutu, veri virtaa edelleen pyykissä - tämä on liian runsasta. Siinä tapauksessa, että yksi panostus riittää 6 tuntiin tai jopa enemmän, purkaus on hyvin vähäistä.

Kuten todistavat poikkeamat normistosta

Kun olet oppinut, kuinka monta päivää tulee kuukausittain, tytöt voivat analysoida heidän tilansa. Kun olet huomannut joitakin epäjohdonmukaisuuksia, on tärkeää neuvotella lääkärin kanssa selvittääkseen, miksi tämä tapahtuu.

Ehkä asiantuntija ei löydä mitään kauheaa, ja tällainen kesto on kehosi ominaisuus. Tämä on paras vaihtoehto. Mutta se voi olla erilainen.

Runsaat kuukautiset, yli 7 päivää, voivat olla merkkejä sairauksista, kuten:

 • kohdun fibroidit;
 • endometrioosi;
 • sisäelinten toimintojen loukkaukset;
 • huono veren hyytyminen;
 • lantion elinolosuhteita.

Pysyvät huonot kuukausittaiset jaksot voivat ilmoittaa seuraavista ongelmista:

 • hedelmättömyys;
 • munasarjojen häiriöt;
 • hormonaaliset häiriöt;
 • kohdunulkoinen raskaus.

Mitä tehdä, jos aikasi ovat tulleet arvaamattomiksi?

Jotkut reilun sukupuolen edustajat huomaavat, että heidän säännöllinen sykli on muuttunut dramaattisesti: ajanjaksot alkavat aikaisemmin, he eivät kestä kauan, ja kun ne näkyvät, ne kestävät 3-6 päivää pidempään. Miksi tällaisia ​​hyppyjä tapahtuu ja mitä tehdä kuukautisten palauttamiseksi normaaliksi?

Kuten edellä mainittiin, syklin muutokset jopa 6 päivään mihin tahansa suuntaan ovat mahdollisia epäedullisten tekijöiden vaikutuksesta. Jos purkauksen luonne ei ole muuttunut, niin useimmissa tapauksissa syklin muutos ei ole vaarallista.

Jos vika ilmenee muista syistä, saatat joutua turvautumaan vakavaan tutkimukseen ja hoitoon (ei missään tapauksessa suosituin menetelmin). Tällaisia ​​syklin muutoksia on mahdotonta sivuuttaa ja odottaa, että kaikki kulkee itsestään. Näillä häiriöillä on omat lääketieteelliset määritelmät, oireet ja hoitomenetelmät.

Seuraavia kuukautishäiriöitä on olemassa:

 • Algomenorrhea. Useimmat tytöt kohtaavat juuri tällaisen rikkomisen. Sen myötä sykli pysyy normaalina ja kestää niin kauan kuin se on tarpeen - 3-6 päivää. On vakavia kipuja, kuten supistuksia, pahoinvointia ja oksentelua.
 • Amenorrhea. Vaikein tila, joka määräytyy kuukautisten täydellisen puuttumisen vuoksi. Raskaana oleville ja imettäville naisille luonnollinen amenorrea ilmenee normaalisti. Mutta muille, erityisesti tytöille 15-20 vuotta, voi olla surullisia seurauksia.
 • Metrorragia. Toisin sanoen, kohdun verenvuoto, joka esiintyi kuukautisten välillä. Jos syklin keskellä on verta, joka kestää noin 5-6 päivää - tämä on varmasti metrorragia. Se voi olla seurausta stressistä tai merkistä hyvänlaatuisesta koulutuksesta kohdun alueella.
 • Dysmenorrhea. Ennenaikainen hyökkäys tai viive. Miksi voi olla tällainen epätasapaino? Yleisin syy on elinolojen dramaattinen muutos (ilmastonmuutos, aika jne.).
 • Oligoamenoreya. Tässä tapauksessa kuukausittaiset ovat erittäin harvinaisia, ja samalla ne ovat hyvin niukasti. Tämä tilanne voi johtaa hedelmättömyyteen.

6 päivää mennä kuukausittain!

Luo tili tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Jätä kommentti on oltava jäsen.

Luo tili

Kirjaudu tilille. Tämä on helppoa!

Kirjaudu sisään

Oletko jo jäsen? Kirjaudu sisään täällä.

Aktiviteetti

Kotikasvit, jotka kukkivat talvella

In @ luh @ Budko kommentoi Gur_ZA: n kysymyksiin liittyviä kysymyksiä

Ovulaation stimulaatio

Эля_90 vastasi Irinan aiheeseen ovulaatiossa ja kaikesta siitä

Iltaöljyöljy synnytyksen valmistelemiseksi.

Zlatenika kommentoi Jasbin kysymystä kysymyksissä

Rintojen fibroadenoma

Mmmarta kommentoi kysymystä, joka koski onnellista mausia kysymyksissä

Miten viranomaiset reagoivat uutisiin raskaudesta?

AnnaAnnaHa kommentoi Mom2018: n kysymystä kysymyksissä

Tietoja mekoista korporat.

partysun kommentoi MaxiLightin kysymystä kysymyksissä

ovulaatio

AnnaAnnaHa kommentoi Daria5555: n kysymystä kysymyksissä

Toinen jäätyi peräkkäin.

Tatyana))) kommentoi kysymystä, jonka Nakabyaka esitti kysymyksissä

Ohut endometrium 5mm Eco-Cryo-siirto Mitä tehdä?

olennal vastasi cute318: n aiheeseen lisääntymisteknologioissa: AI, ECO, IKSI

Lapsi (puutarha, isoäiti tai ampuminen)

London-london kommentoi AlyenKan kysymystä

 • Kaikki aktiviteetit
 • tärkein
 • kysymykset
 • 6 päivää mennä kuukausittain!

Sivuston materiaalien jäljentäminen on mahdollista vain, kun aktiivinen suora linkki on www.babyplan.ru
© 2004 - 2018, BabyPlan. Kaikki oikeudet pidätetään.

yhteisö

Kauppa

Tärkeää tietoa

Säilytämme evästeet: se auttaa sivustoa toimimaan paremmin. Jos jatkat sivuston käyttöä, oletamme, että se sopii sinulle.

Miksi kuukautiset eivät pysähdy pitkään?

Pitkien aikojen pitäisi aiheuttaa huolta vain, jos siihen liittyy tuskallisia tekijöitä. Syklin runsaus ja kesto liittyvät sekä hormonaalisen taustan muutoksiin että patologisiin ongelmiin. Kaikissa näistä tapauksista on välttämätöntä säätää elämäntapaa, mutta toisessa tapauksessa tarvitaan lääketieteellistä väliintuloa.

Raskaiden ja pitkien aikojen luonnolliset syyt

Jokaisella tytöllä on normaali sykli. Keskimäärin kuukausittain kestää noin 4-6 päivää. Ensimmäinen päivä tai kaksi on tiputus, seuraavat 3-4 päivää ovat kaikkein runsaimmat, ja sitten on seuraava laskeutuminen ”ei” vielä 1-2 päivään. Näin ollen vaikka kuukausijaksosi on 7-8 päivää, joista kolme pidetään aktiivisimpana, sinulla on melko normaali kuukautiset.

Jos kuukausittainen viive ja kestää 10-14 päivää, sinun on tarkasteltava siihen liittyviä tekijöitä:

 • Ehkä sinulla on tällainen perintö. Jos perheessäsi olevilla naisilla on aina ollut niin pitkiä aikoja, mutta kukaan ei valittaa mitään, tämä on kuukautiskierron yksilöllinen määrä.
 • Kuukausi voi kestää väärän ruokavalion takia, johon liittyy aktivoivia tuotteita (kahvi, alkoholi jne.). Riittää, kun muutetaan ravitsemuksellista kuvaa tuoreiden vihannesten ja hedelmien hyväksi, koska tämä vaikuttaa välittömästi syklin kestoon. Jos näin on, ongelma ratkaistaan ​​hyvin nopeasti.
 • Emotionaalinen stressi, jota voidaan havaita kuukautisten viivästymisenä tai niiden puuttumisena useita kuukausia, sekä niiden pitkäaikainen kulku. Jos olet juuri nyt stressaantunut, sinun täytyy turvautua kevyisiin rauhoittaviin aineisiin, jotta keho palaa normaaliin. Yleensä stressin jälkeen sykli palautetaan ottamatta hormoneja ja muita vakavia lääkkeitä.
 • Huipentuma. Kun naisen elin valmistautuu uuteen elämänvaiheeseen, sykli saattaa hävitä.
 • Ensimmäiset 6 kuukautta kuukautisten alkamisen jälkeen teini-ikäisessä tyttössä. Tämä on luonnollinen ilmiö, sillä nuoret tytöt luovat hormonitasoja. Tämä vie aikaa ja sinun ei pidä puuttua tähän prosessiin, ellei synny komplikaatioita (vatsakipu, epämiellyttävä hajun haju, kuume). Ajan myötä sykli kohdistuu ja palaa normaaliksi. Ellei sinun tarvitse kiinnittää huomiota elämäntapaan, eikä antaa hypotermiaa, olla stressiä kestävämpi, harkita ja mukauttaa ruokavaliota. Kaikki tämä voi lisätä kuukautisten kestoa, mutta jos noudatat terveyttä, sykli tulee normaaliksi ensimmäisten 6-12 kuukauden aikana.

Miksi kuukautiset menevät pitkään?

Verenvuoto synnytyksen jälkeen on normi. Se liittyy yleensä siihen, että nainen kehittää anemiaa, ja kohdun sisäontelossa veren hyytymien jäämät voivat kerääntyä. Verenvuoto aiheuttaa tällaisten hyytymien ja pienten istukan pienien jäännösten erittymistä.

Samasta syystä abortin tai keskenmenon jälkeen on runsaasti ja pitkiä aikoja, kuten myös spiraalien, hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden käyttö.

Kun kohdunonteli tyhjenee, verenvuoto pysähtyy vähitellen. Tämä on luonnollinen ilmiö, mutta lääkärin valvonnassa olette turvallisempi käymään läpi tämän lyhyen ajan, ja voit varmistaa, ettei komplikaatioita ole.

Raskaita kuukautisia aiheuttavat sairaudet

Jos edellä mainitut tekijät ja syyt eivät ole sinun tapaus, voimme puhua mahdollisesta taudista, joka aiheuttaa pitkän jakson. Pitkäaikaisia ​​jaksoja voi ilmetä seuraavista syistä:

 • huono veren hyytyminen anemian taustalla;
 • kohdun heikot ja joustamattomat verisuonten seinät;
 • hormonaalinen vajaatoiminta (mukaan lukien ylipaino, terävä painonpudotus);
 • endokriinitaudit;
 • pahanlaatuisten tai hyvänlaatuisten vaurioiden ilmaantuminen kohdussa;
 • oireiden ja / tai kohdun tulehdus.

Jos kuukautiset kestävät pitkään ja on runsaasti, mutta se on sivutekijä toisen sairauden, esimerkiksi anemian, kehittymisessä, gynekologi määrittelee testit ja lähettää sinulle erittäin erikoistuneen lääkärin, joka työskentelee sairauden todellisen syyn parissa.

Puhallus ilman patologioita

Entä jos ei ole näkyviä syitä patologioihin, mutta kuukausittaiset ovat pitkäaikaisia? Todennäköisesti puhumme hormonitoimintaa, hormonaalista vajaatoimintaa tai lihavuutta. Tällöin ajanjaksot kestävät yli 10 päivää ja leviävät.

Useimmissa tapauksissa riittää korjata hormonien saanti kehossa tai laihtua, ja kuukausittainen sykli palaa normaaliksi. Voit tarkistaa tämän pudottamalla vain muutaman kilon - varsinkin jos elin on nuori, sykli palaa nopeasti normaaliksi.

Ruskea purkaus - patologia vai ei?

Jotta voit selvittää, onko sinulla patologia vai onko se täysin luonnollinen prosessi, sinun täytyy testata itseäsi useiden merkkien kohdalla. Vastaa seuraaviin kysymyksiin:

 • Eikö ruskea tiputus mene vain kuukautisten jälkeen ja / tai niiden edessä?
 • Purkauksen määrä ei vähene ajan myötä ja pysyy samassa tilavuudessa?
 • Onko purkaus tuskallista?
 • Tunnetko kuumetta, kun ruskea purkaus on olemassa?
 • Onko eritteiden haju rotan?

Jos vastasit “kyllä” kaikkiin tai useimpiin kysymyksiin, ota yhteyttä gynekologiin.

Epämiellyttävä haju ja kipu

Tässä tapauksessa kaikki epämuodostumat, kuten epämiellyttävä haju ja kipu, aiheuttavat huolta. Tämä on syytä ottaa välittömästi yhteys lääkäriin testausta varten.

Mitä tulee tuskallisiin tunteisiin, ne esiintyvät naisilla syklin alussa ja osoittavat veren liian suurta kertymistä. Lihakset joutuvat selviytymään tällaisesta tilavuudesta, ja siellä on kiusaavia kipuja, mutta jos ne syntyvät jo ruskean purkauksen vaiheessa, sitten sairaus - kohdun tulehdus tai patologia.

Lääkärit huomauttavat, että jos ruskea purkaus kestää pitkään ilman sidottua tiettyä sykliä eikä sillä ole tuskallisia liitännäisiä tekijöitä, tämä osoittaa väärän ehkäisyvalinnan. Joka tapauksessa sinun on otettava yhteyttä lääkäriin kurssikorjausta varten.

Jos sinulla ei ole kipua, purkautumista epämiellyttävällä tuoksulla, lämpötilan nousu ja itsepurkaus kestää yli 2 päivää, mutta ei aiheuta epämukavuutta, katsele itseäsi vielä pari päivää, kun taas:

 • rajoittaa fyysistä rasitusta;
 • yritä minimoida emotionaalinen stressi;
 • hävitä kylpytynnyri;
 • tee muutoksia päivittäiseen valikkoon poistamalla siitä vahvat juomat, mausteinen ja rasvainen ruoka sekä kahvi.

Tämä riittää vähentämään purkausta ja keho palasi normaaliksi.

Pitkäaikainen purkaus

Vastuuvapauden keston osalta niiden kesto ei saisi ylittää 8-9 päivää, ja vastuuvapauden määrä olisi vähitellen vähennettävä niukasti. Normaali on keskimäärin ruskea purkautuminen kuukautisten jälkeen, joka kestää pari päivää ilman kivuliaita tekijöitä. Suuret päästömäärät, jotka kestävät yli 8–9 päivää - patologia (kysta, fibroidit, endometrioosi).

Jos edellä mainitun perusteella päätetään, ruskea purkaus on normaalia, niin sinun ei pitäisi pelätä niitä. Tämä on täysin luonnollinen ilmentymä veren hyytymisestä.

Niissä tapauksissa, joissa havaitset purkautumista 7 päivän kuluessa, mutta tämä on epätavallista elimistölle, kiinnitä huomiota siihen, onko mitään samanaikaisia ​​tekijöitä, jotka aiheuttivat liiallista kuukausittaista aktivointia. Kuukausittainen viivästyminen johtuu seuraavista syistä:

 • psyykkinen stressi ja stressi, pitkittynyt stressi;
 • bakteriaalisen infektion esiintyminen, jonka esiintyminen samanaikaisesti menstruaation kulun kanssa;
 • liiallinen fyysinen rasitus;
 • pitkä oleskelu kuumassa auringossa kuukautisten aikana;
 • intiimi läheisyys;
 • ottamalla huumeita, jotka vaikuttavat kielteisesti veren hyytymiseen.

Tapahtuu, että ruskea purkautuminen ilmenee jonkin ajan kuluttua kuukautisten jälkeen ja voi siten olla itsenäinen purkautuminen tai ennen seuraavaa sykliä. Tämä ilmiö ei tietenkään voi olla normi ja osoittaa jonkinlaista erilaista vakavuutta. Hälyttimen on oltava sellaisissa tapauksissa, joissa tällainen pitkäaikainen päästö liittyy kipuun tai epämiellyttävään hajuun.

Älä heti turvaudu vahvoihin lääkkeisiin, varsinkin jos lääkäri ei ole määrännyt niitä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että jopa tempalgin tai aspiriini rauhoittaa kipua kuukautisten aikana vähitellen lisää elimistön sietokykyä lääkkeisiin, ja jokaisen uuden lääkeannoksen tarvitsevat yhä enemmän. Ja jos et vieläkään tiedä ruskean purkauksen todellista syytä, voit vain pahentaa tilannetta.

Video: Miksi kuukautiset menevät pitkälle?

Nainen voi ottaa kohdun verenvuotoa pitkiä ja raskaita aikoja. Video kertoo miksi häiriötön kohdun verenvuoto esiintyy ja miten tämä tila selviytyy.

Useimmissa tapauksissa raskaat kuukautiset ovat syynä naisten kehon muutoksiin: onko kyseessä synnytys, vaihdevuodet, perinnöllisyys tai nuoren elimen rakenneuudistus. Mutta kun mukana on tuskallisia tunteita, runsaat jaksot viittaavat kehittyvään tautiin, jota on hoidettava mahdollisimman pian. Vain gynekologi auttaa käsittelemään tätä.

Pitkä kuukausittain: syyt ja hoito 296

Menstruaatio on säännöllinen kuukausittainen tapahtuma naisen kehossa. Perinteisesti kuukautiskierto tapahtuu kolmesta viiteen päivään. Joillekin naisille kuukautiset ovat huomattavasti pidentyneet - jopa 10–15 päivää tai jopa kuukauden. Mikä aiheuttaa pitkittyneen kuukautiskierron? Miksi kuukautiset jatkuvat pitkään ja mitä tehdä tällaisissa tapauksissa?

Lue tämä artikkeli.

Kun pitkiä aikoja - normi?

Lääketieteessä katsotaan, että normaalit ajanjaksot kestävät 3–6 päivää. Jos kuukausittainen siirto kestää yli 7 päivää, tämä osoittaa rikkomukset.

Poikkeukset säännöstä (patologian puuttuminen pitkinä aikoina) voivat olla useita tiloja:

 • perinnöllisyys (ei hoidettavissa, koska tästä organismista on normi);
 • abortin jälkeiset kuukautiset (myös normaali raskauden keskeyttäminen);
 • hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden ottaminen tai mekaanisten ehkäisyvälineiden (spiraalien ja muiden implanttien) käyttö;
 • vaihdevuodet;
 • kuuden kuukauden kuluttua kuukautisten esiintymisestä;
 • synnytyksen jälkeinen verenvuoto (pidetään normaalina). Kohdun verenvuoto synnytyksen jälkeen liittyy naisen anemiaan tai hyytymien jäänteisiin kohdun sisäontelossa. Liiallinen verenvuoto edistää veritulppien ja istukan osien poistamista. Kun kohdun onkalo on puhdistettu, verenvuoto vapautuu ja pysähtyy.

Mitkä sairaudet aiheuttavat pitkiä aikoja?

Monista syistä, jotka muodostavat pitkäaikaisia ​​pitkäaikaisia ​​jaksoja (hypermenorrhea tai menoragia), voidaan erottaa useita tuskallisia tekijöitä:

 • huono veren hyytyminen;
 • heikot joustamattomat verisuonten seinät;
 • hormonaalinen vika;
 • tarve puhdistaa kohdun sisäinen ontelo.

Harkitse sairauksia, joissa nämä tekijät muodostuvat. Menstruatiot eivät lopu seuraavien naisten kehon sairauksien kanssa:

 • stressi;
 • krooninen anemia (anemia);
 • pahanlaatuiset ja hyvänlaatuiset vauriot;
 • endokriiniset sairaudet;
 • gynekologiset sairaudet (esimerkiksi endometrioosi tai gynekologiset tulehdukset).

Endometrioosia ilmentää kohtuun limakalvon liiallinen lisääntyminen. Limakalvo (endometrium) kasvaa ylimääräisten onteloiden muodostumisen myötä. Kuukautisten aikana limakalvo hylätään ja poistuu verenvuodon muodossa. Useita kertoja kasvanut endometrium muodostaa runsaasti ja pitempiä aikoja. Kun kuukautiset kestävät pitkään endometrioosi, mitä tehdä, on vain yksi vastaus: sairauden parantamiseksi.

Pitkät jaksot ilman ilmeisiä patologioita

Joskus kuukautiset kestävät kaksi viikkoa lihavuuden aiheuttaman hormonaalisen häiriön vuoksi. Usein naisen suurella painolla kuukautiset menevät 10 päivää, minkä vuoksi poikkeamisen syyt ovat ylimääräisiä kiloja. Kuukautisen verenvuoto 9.-10. Päivä on heikko, tahriintuminen, tällainen pitkittynyt kuukautiset eivät osoita vakavaa patologiaa, ne edellyttävät ravitsemus- ja elämäntapamuutosten korjaamista.

Jos tilanne pahenee ja kuukausittainen aika on jo 15 päivää, mitä tässä tapauksessa tehdä? Ota yhteys lääkäriin. Koska pitkittyneen verenvuodon vuoksi nainen menettää huomattavan määrän verta. Normaali kuukausittainen poisto jopa 100 ml: aan ichoria, naarasrunko palauttaa tämän häviön helposti. Pitkäaikaisen verenvuodon myötä veren menetys kasvaa. Jos tilanne on krooninen, kehittyy anemia, heikkous, väsymys ja masennus.

Perinteisen ja vaihtoehtoisen lääketieteen näkökulma

Perinteinen lääketiede pyrkii pysäyttämään pitkiä aikoja. Syyt vaihtoehtoisen lääketieteen lähestymistapaan tämän patologian hoidossa perustuvat lausuntoon "luonto on viisaasti järjestetty". Jos veressä on esiintynyt verenvuotoa, tämä osoittaa suurta määrää kuonaa, joka on kerääntynyt pieneen lantioon. Prosessin päättyminen jättää olemassa olevat kuonat sisälle ja aiheuttavat myrkytystä. Jos kuonat sallitaan poistua, tarvittava puhdistus tapahtuu. Tästä syystä lantion onteloissa (kasvaimissa) on pitkäaikainen verenvuoto. Tuumorin kasvuun liittyy myrkytyksen määrän kasvu, jonka tuotteet keho yrittää päästä eroon pitkäaikaisesta verenvuodosta.

Mitä keinoja viralliset lääkkeet käyttävät verenvuodon lopettamiseen?

 1. Hemostaattiset lääkkeet (veren hyytymisen lisääminen).
 2. Varat kohdun vähentämiseksi.
 3. Välineet verisuonten sisäseinien vahvistamiseen.
 4. Hormonit.
 5. Vitamiinit, kivennäisaineet (erityisesti rauta, koska verenpuute on raskasta aikaa).

Kansanlääketieteessä runsaat ajanjaksot kutsutaan kohdun verenvuodoksi. Joskus perinteisessä lääketieteessä tilanteessa, jossa "kuukausittain kuluu kuukaudessa, mitä tehdä?" Kysymys jää vastaamatta. Kansallisen apteekin valmistelu tarjoaa mahdollisuuden selviytyä patologiasta. Esimerkki: synnytyksen jälkeen kuukautiset eivät loppu, syyt ovat kohtuullisia kohdun verenvuotoja neljän viikon ajan. Mitä luonnollinen apteekki neuvoo? Nettle on ainutlaatuinen hemostaattinen kasvi. Kouran teetä (enintään kaksi litraa päivässä) ei vain tapahdu synnytyksen jälkeisen verenvuodon kanssa, vaan se täydentää myös vitamiineja ja rikastaa rintamaidon koostumusta.

Muita keinoja auttaa erittäin raskaan verenvuodon kanssa ovat ruokavalio, jossa on kasteltua raakaa pellavan siementä, teetä vesipippurista (aka highlander, knotweed), tuoretta puristettua mehua plantain-lehtiä, vesimelonin siemeniä.

Kysymystä, miksi kuukausittainen meno on niin pitkä, ei voida vastata yksiselitteisesti. Luettelo syistä, jotka lisäävät runsaasti verenhukkaa, viittaavat kehon normaaliin tilaan (perinnöllisyyteen) tai patologiaan. Voit käsitellä pitkäaikaisen verenvuodon syitä pätevällä lääkärillä tai omilla huolellisilla vartalon havainnoillasi.

Lue myös

Naiset toivovat usein menevänsä runsaan ja pitkittyneen kohdun kuukautiskierron aikana - "tällainen on meidän osuutemme", "se kulkee itsestään".

Eniten pelottaa runsaasti ja pitkittyneitä verenvuotoja.. Naisten tärkein kysymys on: ”Kuinka kauan kuukautiset kestävät ja milloin sinun täytyy huolehtia?”

Laajaa lääketieteellisen terminologian jaksoa kutsutaan menorhiaksi.. Potilas on otettava pitkäksi aikaa.

Aiemmin kysyttiin:

Tervetuloa! Äitini aikakausi on ollut yli 10 päivää, hän on 45-vuotias, hän on tehnyt ultraäänen, kaikki on kunnossa, ei ole patologioita, gynekologi ei ole ehdottanut mitään merkittävää mitä tehdä, eikä siellä näytä olevan mitään huipentumaa. Äiti ei tunne kovinkaan hyvin, hänellä on päänsärky, alaselkä, heikkous, vaikka hän on jo pitkään ottanut rautaa. Erittäin huolissani tästä. Kerro, mitä tehdä?

Hei, Svetlana Gavrilovna! Jos ei ole purkausta, traneksamiinihappo ei voi juoda, jos on, juo. Tässä iässä olevilla tytöillä, erityisesti kuukautiskierron alkuvaiheessa, on usein epäonnistumisia. Mutta on aina välttämätöntä jättää pois orgaaninen patologia, mukaan lukien verisairaudet (lantion ultraääni ja tutkimus - minimaalinen tutkimus) ja nuorten kohdun verenvuoto (se on tyttäresi, joka on tällä hetkellä sen luokassa). Tytöissä esiintyy nuorten kohdun verenvuotoa stressiä, kokemuksia, henkistä tai fyysistä rasitusta jne. Taustalla. Jopa huonot vanhempainsuhteet vaikuttavat tähän, koska lapset reagoivat kaikkeen hyvin herkästi. eli hermosto on loukkaantunut, minkä seurauksena se ilmenee kierron epäonnistumisissa. Ja joskus kuukautiset ovat niin runsaita ja pitkiä, että tytöt yksinkertaisesti “vuotavat” ja vanhemmat eivät aina huomaa lapsen huonoutta, hengenahdistusta, heikkoutta, uneliaisuutta, uneliaisuutta jne. Tällaisissa tilanteissa pääasiallinen hoito on löytää syy ja poistaa se sekä vitamiinihoito Tarvittaessa suoritetaan hormonaalisia ja joskus jopa kohdunkauloja (jopa ei-seksuaalisesti aktiivisissa tyttöissä). Ennen kuin syy on poistettu (esimerkiksi kuormitukset vähenevät, stressi jne.), Tällaiset tilat voivat jatkaa, mikä tietenkin vaikuttaa negatiivisesti tytön terveyteen. Nyt sinun tulee tutkia, minkä jälkeen hoito tulee määrätä. Kaikki parhaat!

Hei, Olga! Älä heti etsi jotain pahaa). Mutta jos toista kertaa toistetaan ensi kuussa, sinun pitäisi suhtautua vakavasti ongelmaan ja tutkia sitä edelleen. Tulehduksellinen päästö antaa useimmiten endometrioosin ja polyypit kohdussa ja kohdunkaulan kanavassa. Siksi sinun täytyy tehdä lantion ultraääni syklin 5-6 päivänä (vaikka näinä päivinä olisi vielä likaa) patologian poistamiseksi. Se, että tarkastuksen aikana kaikki on hyvin onnellinen. Ehkä vain toimintakyvyn heikkeneminen, sinun täytyy juoda hyödyllinen monimutkainen, esimerkiksi aika-tekijä tai jotain sellaista.

Hei, Julia! On mukavaa, että hoidat äitisi ja läheisissä suhteissa hänen kanssaan. Molemmat teistä ovat suuria! Ensin sinun tulee tehdä täydellinen verenkuva ja tarkistaa hemoglobiini. Jos se on pienempi (alle 120 g / l), tämä on seurausta suurista jaksoista, on syytä käsitellä ja etsiä syytä. Verenvuodon keskeyttämismenetelmä samankaltaisilla naisilla on curettage, joten jos purkaus jatkuu ilman taipumusta pysähtyä, ota yhteys lääkäriisi. Kurettin aikana saadun materiaalin voi nähdä histologit, poistaa pahanlaatuisen prosessin. Verenvuotoa tässä iässä monet syyt ovat polyypit, hyperplasia jne. Kaikki voidaan asettaa vain kaavion jälkeen. Jos nyt kuukausittain loppuu, voit vain katsella. Mutta kun toistat - vain kaavinta.

Hei, olen 16-vuotias ja kuukausittain 9 päivää. Ennen sitä oli 4 kuukautta. ei ollut seksuaalisia kontakteja. Ehkä tämä johtuu kylmästä, joka on sairas viiden päivän ajan? Yleensä kuukausittain viimeiset 7 päivää. He alkoivat ensin klo 14.

Hyvää iltapäivää, Anna! Kahden vuoden kuluessa kuukausittaisen jakson alkamisesta olisi todettava, että ennen kuin ne voivat tulla hieman epäsäännöllisesti. Katarraaliset sairaudet aiheuttavat usein epäonnistumisia, mikä johtuu virusten vaikutuksesta kehoon. Jos purkaus ei ole suuri, se on luonteeltaan vaaleampi, sitten se voidaan sallia jopa 14 vuorokautta, mutta ei enempää. Sinun pitäisi juoda hemostaattisia tabletteja - etamzilaattia, askorutiinia, traneksamiinihappoa tai jotain muuta. Jos purkaus kestää yli 14 päivää tai se on runsaasti, ota yhteyttä gynekologiin. Kaikki parhaat!

Tervetuloa! Tyttäreni on 9 kuukautta vanha, syntymä oli hyvä, ennen kuin synnytys synnytyssairaalasta, ultraääni tehtiin, he sanoivat, että kaikki oli kunnossa. Poisto oli noin viikko, sitten pysähtyi ja kuuden kuukauden kuluttua purkautui pari päivää, ja sitten kipu alkoi vatsan oikeassa alakulmassa, menin lääkäriin, katsoin gynekologia, tekin ultraäänen ja sanoin, ettei kipua ollut syytä. Nyt hänen tyttärensä on 9 kuukauden ikäinen ja hänen kuukausensa kestää yli 4 viikkoa, ja purkaus on runsaasti, suuri määrä hyytymiä (ei ole koskaan ollut sellaista ennen, jopa synnytyksen jälkeen). raskauden aikana ainoa asia, joka tapahtui, oli kohtalaisen asteisen tunnottomuus, matala hemoglobiini oli syntymästä alkaen, olimme imettäneet, kieltäydyin ehkäisystä, kerro mitä se voi olla ja mitä tehdä samassa tilanteessa.Kiitos jo etukäteen!

Hei Christina! Sinun tulee ottaa yhteyttä gynekologiin mahdollisimman pian, läpikäydä lantion ultraääni. Ehdottomasti neljä viikkoa on patologinen tila, tähän on syytä, sinun täytyy löytää se. Lisäksi sinulla on usein hemoglobiinia ja anemiaa, koska tällainen verenhukka kuukauden aikana voi johtaa kriittisiin arvoihin, kun tarvitset verensiirtoja. Ensinnäkin sinun täytyy poistaa raskaus ja sitten etsiä patologiaa. Nyt on vaikea sanoa, että tämä voi olla, et ole ilmoittanut ikääsi tai gynekologisten sairauksien historiaa. Tällainen verenvuoto voi antaa ja fibroidit sekä patologian kohdussa, kaulan sairaudessa (syöpä) ja monissa muissa.

Hei, auta minua tulkitsemaan äidin seerumin biokemiaa.. vapaa beeta-alayksikkö xg 13,00me / l vastaa 0,347 m, rarr -a 4.708me / l, joka vastaa 1,873m, termi ultraääni on 12 viikkoa ja kolme päivää... muut indikaattorit ovat normaaleja...

Hei Natalia! Kaikissa analyyseissä jokaisella laboratoriolla on omat vakioparametrit, ja tietysti on olemassa yhteisiä menetelmiä, mutta ne eivät aina ole yhteneväisiä. Mitä tulee tutkimukseen. Esimerkiksi PAPP: lle annoit IU / L yksikköä, yleensä IU / ml. 4, 7 ensimmäisessä tapauksessa - ei normi, toisessa - normi. Jos IOM: ssa, niin myös normi. HCG täsmälleen sama, annoitko tällaisia ​​yksiköitä? IOM: n mukaan olet hieman alle normin, mutta 12 viikon kuluttua hCG: n määrä alkaa laskea, joten sinun on tarkasteltava kaikkea yhdessä. Kaikki parhaat!

Tervetuloa! Olen 16-vuotias, kuukausittain noin kaksi vuotta sitten, en elää seksuaalisesti, mutta on ongelma. Vuoden aikana kuukausittaiset 10-15 päivän jaksot kulkevat, joskus se vain tahraa, joskus kuin ämpäri ilman pohjaa. Pelkään mennä gynekologiin. Mitä tehdä Auta sinua

Tervetuloa! Auttakaa minua selvittämään se. AI: n jälkeen viikon viive. Sitten alkoi kuukausittain. Viikko meni tavanomaiseen rytmiin. Sitten toinen viikko purkautui hieman. Ja sitten kuukautiset alkoivat uudelleen. Hyväksyn duphastonin, ja aikaisemmin oli ongelmia endometriumin kanssa. Tein ultraäänen pari viikkoa sitten, kaikki oli kunnossa. Mitä se voisi olla? Ja miten parhaiten edetä?

Hei, Diana! Ikääntyneesi tällaiset ongelmat ovat tyypillisiä, jos puhumme verenvuodosta, niitä kutsutaan nuorten kohtuun. Tällaisten rikkomusten tärkein ja yleisin syy - stressi, lisääntynyt fyysinen ja henkinen stressi, painon puute ja muut. Ensimmäinen asia on tietysti sulkea pois vakavampi patologia. Tämän voi tehdä vain gynekologi tutkimuksen jälkeen. Sinun ei pitäisi pelätä häntä. Jos vakavia gynekologisia sairauksia ei oteta huomioon, ongelma on psykosomatikassa. Tässä tapauksessa on välttämätöntä normalisoida uni, lepo, fyysinen rasitus, parantaa perhesuhteita (jos on ongelmia) Vitamiinihoito, esimerkiksi Time Factor, on myös hyödyllinen. Luonnolliset korjaustoimenpiteet - punainen harja, boori kohtu, nokkosihottuma jne. Mutta kaikki nämä tapaamiset tulee tehdä lääkäri 10-15 päivän kuluttua - nämä ovat liian pitkiä aikoja, joiden aikana voit menettää paljon verta, joka johtaa anemiaan ja huono hyvinvointi, joten tarvitset kyselyn.

Hei Svetlana! Haluaisin selventää, mitä tarkoitat AI: llä - keinosiemennys? Tällaista supistusta gynekologiassa ei ole, joten en voi vastata kysymykseesi täsmälleen.

Hei, toivon todella, että luet. Toivon ainakin joitakin neuvoja.. ja apua.
Olen 24-vuotias, siellä on ylipainoa. En ota mitään pillereitä, abortteja, ei ollut raskautta.
Emme suojaa kaverin kanssa. Viikkoa ennen kuukautiskierrosta minulla oli huomaamaton ruskea purkaus, tällä hetkellä kuukausittain menossa 11. päivä (!) Pieniä hyytymiä, ilman kipua, luulen, että he menevät pidemmälle (.. mutta ensimmäisenä päivänä he alkoivat olla hyvin huono Heräsin, tunsin huimausta ja pahoinvointia, ei päässyt sängystä, kaikki ärsyttävät aineet aiheuttivat pahoinvointia, vaikka tämä tapahtui joskus, mutta ei enempää kuin kerran vuodessa, juuri talvella sain sairastua 3 kertaa, anteeksi, kuukausittain melkein alusta alkaen 13 vuotta vanha - en muista tarkalleen, kun aloitimme) eivät olleet säännöllisiä, vaan menimme oodi kuin sen pitäisi olla 5-6 päivää.
Joskus oli viivästyksiä 1 kuukausi.. Epäilen, että kaikki johtuu ylipainosta. Koska ylimääräinen paino oli minun kanssani, koska voin muistaa, mutta 18-vuotiaana yritin ottaa itseni aseisiin ja vähitellen menetti painoa 75 kg: sta 30: een, ja siitä tuli 43 kg!)
(On selvää, että tämä on keholle stressiä, tästä myös ajanjaksot eivät menneet säännöllisesti)
Pysyin niin pitkään, 4 vuotta vanha. Olen katkennut, ja nyt punnitsen uudelleen, koska siellä oli 75.. mitä stressiä ja psykologisia ongelmia, myös pelkoja kaduilla. Pelkään myös raskaudesta ja en halua sitä ollenkaan, kaksi vuotta sitten gynekologi ei paljastanut mitään ongelmia ja sanoi, että kaikki oli lähes täydellinen. Viime vuoden aikana kuukausittaisen kokonaistappion kanssa ei myöskään voi mennä kuukaudessa tai kahdessa, tässä hetkessä ei ollut enää kuukausia jo 2 kuukautta ja nyt ensimmäistä kertaa niin, että 11 päivää on meneillään.. ei hämmentynyt eikä vahva vain menossa hitaasti.. vuotaa ja virtaa ja hyytymistä sellaisenaan. En syö kovin oikein. En olisi voinut tulla liian tarpeettomaksi, kun en voinut voittaa itseäni uudelleen. Nyt se on.
Hyvin huolissani siitä, että luin kaikenlaisia ​​asioita tämän vuoksi. Mitä siihen voi liittyä? Mitä neuvoja sinulla on? Mene edelleen gynekologiin? Pelkään, että he sanovat väärän tai pahimman.. En luota kaupungin lääkäreihin. Kiitos nopeasta vastauksesta.

Hei Olen 12-vuotias, kuukausittain ensimmäistä kertaa viime kuussa ja 4 päivää. Toisen kerran he tulivat hieman aikaisemmin ja menivät jo 6-7 päivää. 2-4 päivän ajan he kävivät hyvin runsaasti, mutta yöllä he eivät tehneet paljon. Pelkään, että he menevät pitkään, koska Normi ​​on 3–7 päivää, ja minulle he ovat menneet 7 päivää.

Hei Kuukausittain toista kertaa kuukaudessa 16 päivän välein. Miten korjata se itse?

Perustettu kierre Jaydes, joka kuukausi tuli ajoissa, hyvin niukasti, ja se on jatkunut 9 päivää.

Hei, olen 29-vuotias. Minulla on nykyinen ongelma. Minun aika on jo 20 päivää hieman pahoinvointi. Auttakaa minua, mitä minun pitäisi tehdä

Hei Olen 28-vuotias. Jo 4 päivää ovat hyvin runsaita aikoja. Siihen saakka tämä ei ollut. Käsittelen haimataan probioottien avulla (kuten lääkäri on määrännyt: rotabiotic ja enteroshermina). Pidä kiinni sopivasta ruokavaliosta. Analyysin ja ultraäänipoikkeamien mukaan ei. Vain vähäisiä ongelmia munuaisten ja haiman kanssa. Totta, viime viikolla olen kaikki sellaisissa hermoissa, että joskus melkein tukahdutan ja tuntuu itkevältä, ja myös tunne apatiaa. Työongelmien ja näiden ajanjaksojen vuoksi. Stressi ja hermot voivat vaikuttaa näiden päivien runsauteen ja kestoon?
Olen edelleen neitsyt ja yritän johtaa terveellistä elämäntapaa.

Laskeuduin sateeseen 20. elokuuta ja jalkani muuttuivat erittäin märkiksi ja ylikypsiksi, minkä jälkeen kystiitti alkoi, mutta pillereiden juomisen jälkeen tuli helpommaksi muutaman tunnin kuluttua, ennen kuin kuukautiset alkoivat 13. elokuuta (ja he kävelivät aina 13. elokuuta)
4 päivää. Kävimme skudnoilla, mutta 25. elokuuta he alkoivat jälleen, menivät hyvin, mutta he silti kärsivät! Lensi Turkkiin töihin ja on erittäin kallista ottaa yhteyttä gynekologiin. Ehkä tämä on kylmä, mutta kipua ei ole, kuukausittain ei runsaasti, ilman hyytymiä. Mikään ei sattuu. Kerro, mitä se voi olla? Ja mitä voit juoda. En ole vielä synnyttänyt, 27 vuotta vanha, vaan tarkistin toukokuussa gynekologini kanssa, että kaikki on kunnossa. Seksielämä Elän kaverin kanssa.

Tervetuloa! 1,5 viikkoa ennen määräajan alkamista menstruatiot alkoivat, eikä käytännöllisesti katsoen ollut mitään tahroja, välittömästi kirkkaan punaisia, mutta merkityksettömiä (näinä päivinä kesti 2). Kolmantena päivänä menimme runsaasti, ilmestyi kipu, ei vahva. Väri on kirkkaan punainen, joskus punaruskea. Tänään on päivä 6, ja veren määrä ei ole vähentynyt, vaikka se onkin tullut enemmän. Yleensä kuukautiset menivät 5 päivää. Minulla on vuoden ikäinen vauva, imetys. Synnytys oli keisarileikkauksella.

Hei, kuukausittain aina meni 5 päivää, ei enää. Nyt se on jo 7 päivää, ja vatsa sattuu.

Kerro tyttärelle ensimmäistä kertaa kuukaudessa, hän on 12-vuotias, ja ne ovat jo 19 päivää

Tervetuloa! Minulla on tällainen kysymys. Oma aikani alkoi 29. joulukuuta eikä ole päättynyt vasta tänään. Minulla on spiraali, ja raskaustesti osoittaa positiivisen tuloksen. Yksi nauha ei ole kovin kirkas. Tänään minulla oli ultraääni ja minulle kerrottiin, ettei raskautta ollut, kierre oli myös paikallaan. Vasemmassa munasarjassa on vain kysta. Mitä voin tehdä. Voiko ultraääni näyttää kohdunulkoista raskautta, mutta jos sitä on? Ole hyvä ja vastaa minulle tähän kysymykseen, jos voit heti ilmoittaa sähköpostiosoitteeni. Kiitos.

Tervetuloa! Sinun omassa tilanteessa on suoritettava verikoe hCG: lle. Sen positiivinen arvo osoittaa munasolun läsnäolon. Näin ollen, jos se ei ole kohdunontelossa, niin se on jossain muualla "piilotettu", esimerkiksi munanjohtimissa. Se syö kohdunulkoisen raskauden. Positiivisen hCG: n tapauksessa (on tärkeää, että positiivinen tulos, mutta myös sen arvoa osoittavat luvut) ja kohdun raskauden puuttuessa on tarpeen seurata sinua jonkin aikaa. Ehkä hedelmöittynyt muna lakkaa kehittymästä eikä muita lisäkäsittelyjä tarvita. Jos vatsa sattuu tai ilmenee muita kohdunulkoisia oireita, yksi hoito toimii munanjohtimen poiston (yleensä) tai muovin kanssa. Ottaen huomioon sen, että koe on edelleen "raidallinen", joskus toisesta nauhasta huolimatta on raskaus. Siksi tarvitset lääkärin valvontaa ja päätöstä siitä, miten hoitoa jatketaan ja onko se tarpeen. ei ole aina välttämätöntä suorittaa toimintaa, mutta tässä kaikki on hyvin yksilöllistä. Kaikki parhaat!