Miksi ajanjaksot ovat?

Tilanne on aivan luonnollista, kun nuoret tytöt ovat kasvokkain ja kauhea ongelma - heidän ensimmäiset kuukautiset. On erittäin huono, jos tällä hetkellä, kuvaannollisesti, he joutuvat kohtaamaan tällaisen vaikeuden: se voi saada iskun ja jopa muuttua paniikkiksi. Valmistumaton ja varoittamaton tyttö vie sen millään tavalla välinpitämättömäksi eikä ollenkaan ylpeyden syyksi. Ilman mitään ajatusta "kuukautiskierroksesta" jokainen tyttö pystyy määrittelemään itselleen kauhean taudin tai vamman havaitsemalla veren alusvaatteissaan.

Vaikka meidän ikäissämme on erittäin vaikeaa jättää näitä tietoja näkökentältä tai olla ottamatta sitä vanhempien tyttöjen tarinoista. Mutta mikä parasta, jos kaikki valaisee vanhemman. Tällainen läheisyys on epämiellyttävä aihe, jota eri tytär yrittää välttää rajoituksen vuoksi. Moraalinen valmius ja tieto siitä, että mitään kauheaa tapahtuu, on jo hyvä palvelu tytölle.

Menstruatioprosessi

Jokainen nainen maailmassa kohtaa kuukautisia sukupuolijärjestelmän kypsymisajankohdasta vanhuuden alkamiseen saakka. Menstruatioprosessi tapahtuu tietyissä jaksoissa, ja se koostuu kohdun (tai endometriumin) pinnakerroksessa sijaitsevan limakudoksen tukahduttamisesta. Samalla annetaan veren massa Tämä on kuukautiset, jotka on vastaanotettu populaarikielellä kuukautisten nimi. Heidät kutsuttiin niin, koska he virtaavat joka kuukausi. Koko lisääntymisaika oikeudenmukaisen sukupuolen elämässä liittyy kuukautisiin. Se alkaa nuoruudessa ja pysähtyy kokonaan ajankohtana, jolloin vaihdevuodet tapahtuvat.

Noin 70% naisista kokee jatkuvasti epämukavuutta kuukautisten aikana, ilmaistuna vatsakipuna. Miksi näin tapahtuu? Usein kipu on havaittavissa ennen verenvuodon alkamista. Ne ovat luonteeltaan kouristavia, joskus kulkeutuvat kipeään vatsakivuun, joskus jopa antavat rintakehälle ja lannerangalle.

Tämäntyyppinen patologia gynekologinen tyyppi pidetään yleisin. Kun verenvuoto alkaa, kipu voi kasvaa merkittävästi, mikä vaikuttaa naisen hyvinvointiin. Hänen henkinen ja emotionaalinen tila tällaisessa jaksossa on epävakaa. 10% naisista kärsii voimakasta kipua, minkä vuoksi he menettävät jopa kyvynsä työskennellä, kunnes ne ovat täysin heikentyneet.

Kuukautisten tieteellinen käsite

Kaikki oikeudenmukainen sukupuoli tietyssä ajanjaksossa (murrosiässä) löytää uuden ilmiön - kuukautiskierron. Kaikki lukiossa korostavat ihmisen sukupuolielinten rakennetta, ja naisilla se on sisäinen sukuelinten - emättimen ja kohdun vatsaontelon alaosassa. Naisten sykli on seksuaalisia sukusoluja tuottavien elinten toistuva prosessi, munat, jotka ovat välttämättömiä suvun jatkamiseksi. Kohtu on vuorattu sisäpuolelta erityisellä kalvolla, endometriumilla, johon munat on fysiologisten lakien mukaan kiinnitettävä lannoituksen aikana. Joka kerta, kun naisten syklin huippu, kun todennäköisyys tulla raskaaksi on suuri, endometrium paksunee voimakkaasti, ja tämän epiteelin kasvavat kerrokset joutuvat kuolemaan pois, jos käsitystä ei ole tapahtunut.

Emättimen verenvuoto

Verenvuoto emättimestä kuukautisten aikana - tämä on kohdun kuoriva sisäinen epiteeli, joka yksinkertaisesti uudistaa kokonaisuuden uusilla, samalla kun paljastaa kohdun kapillaareja kohdun seinissä. Liittyvien entsyymien vuoksi kuukautisten veri on hyvin erilainen kuin tavanomainen, sillä on paksu konsistenssi, tumma väri ja melkein ei hyytyä. Pian uusi kohdun limakalvo ilmestyy kohtuun vanhojen kokonaisuuksien sijasta, ja verenvuoto ja epämukavuus loppuvat muutaman päivän kuluessa.

Niinpä "kuukausittainen" - tämä on kuukautiskierron jakso, jolloin sisäisen kohdun kannet - endometrium on päivitetty. Siksi naisten syklin alku lasketaan yleensä kuukautisten ensimmäisestä päivästä alkaen.

Kuukautisten kesto

Kuukautiskierto ja sen vaiheet

Kuukautisten koko olemus on kehon täydellinen valmistus lannoitukseen ja hedelmällisyyteen. Kuukautiskierto koostuu kahdesta vaiheesta, joiden keskellä ovulaatio tapahtuu:

 • Ensimmäistä kutsutaan follikkeliksi. Sen aikana kaikki kehon voimat on suunnattu follikkelin kehittymiseen. Sieltä munan ruumis vapautuu ja muna hedelmöityksen jälkeen tulee lopulta sikiöön. Kaikki muutokset aloitetaan veren virtauksen ensimmäisestä päivästä kuukautisten aikana. Vaihe päättyy ovulaatioon. Tänä aikana kehossa syntyy voimakkaasti estrogeeniä, joka itse asiassa vie lähes puolet koko sykleistä.
 • Toinen vaihe, tiedemiehet ovat kutsuneet luteal. Toinen nimi on keltaisen kappaleen vaihe. Kuten nimestä käy ilmi, nainen muodostaa tänä aikana keltaisen rungon, johon munasolu pitäisi mennä. Kun ovulaatio tapahtuu, tämä vaihe alkaa. Se kestää, kunnes keltainen runko elää, ja sen elämä kestää jopa 14 päivää. Tällä hetkellä keho pyrkii kaikin keinoin ylläpitämään hormonitasapainoa asianmukaisella tasolla (hormoni progesteroni ja estrogeeni). Raskauden alkamisen valmistelemiseksi myös hormonit erittyvät korpusluutin avulla. Kun se alkaa hajota, voi esiintyä kivun oireita.

Monet saattavat olla kiinnostuneita siitä, miten ovulaatio etenee ja mikä se on. Tämä on prosessi, jolla hedelmöittämiseen valmistettu munasolu tulee ulos follikkelista. Se menee peritoneaaliseen onteloon, jonka jälkeen se liikkuu putkien läpi kohdunonteloon.

Kun tyttö saavuttaa murrosiän, hänen elintensä on noin 400 000 munaa. Yllättäen nämä munat oli jo asetettu, kun tyttö oli sikiössä kohdussa. Munasarjat pitävät heidät itsessään naisen syntymästä lähtien.

Murrosiässä ensimmäinen ovulaatio tapahtuu hieman myöhemmin. Viimeinen ovulaatio tapahtuu vaihdevuosien aikana, kun kuukautisten toiminta katoaa. Kun muna on hedelmöittynyt ja nainen tulee raskaaksi, ovulaatio lakkaa tänä aikana. Joskus se ei tapahdu imetyksen aikana, mutta ei kaikkia imettäviä äitejä.

Kuten naisten kriittisten päivien valtakunnallinen nimi - "kuukausittain" osoittaa, kuukautiskierto sopii yleensä noin yhden kuukauden jaksoihin. Jokaisen tytön luonteen ja persoonallisuuden vuoksi kuukautisten välinen aika voi vaihdella. Keskimääräinen sykli kestää neljä viikkoa tai kaksikymmentäkahdeksan päivää; joskus kurssi voi olla jopa kolme tai viisi viikkoa. Itse kuukautiset vaihtelevat kestoltaan kolmesta seitsemään päivään. Saattaa näyttää siltä, ​​että tällä hetkellä jatkuvalla runsaalla verenmenetyksellä on huono vaikutus kehoon, mutta itse asiassa se on nopeasti täytetty ja käytännössä vaaraton.

Miten ajanjaksot ovat?

Kuukautisten aikana naarasrunko hylkää kohdun pinnalla sijaitsevan funktionaalisen kerroksen (endometriumin). Tämä tapahtuu veren virtauksen yhteydessä.

Erittynyt veri kuukautisten aikana ei kykene hyytymään, kuten tavalliset veri verisuonista, ja eroaa siitä kylläisemmässä tummassa värissä. Kuukautinen veri hankki tämän ominaisuuden, koska se sisältää tietyn määrän tiettyjä entsyymejä.

Kuukautiskierron aikana kohtu kohdistaa rytmiin. Niinpä hän onnistuu työntämään tarpeettomia elementtejä ontelostaan, jotka ovat jo olleet käyttökelpoisia. Vatsaontelossa olevien reseptorien läsnäolo, jotka ovat herkkiä ärsyttäville tekijöille, on ominaista muutamille reilun sukupuolen edustajille, ja ne aktivoituvat jokaisen kohdun supistumisen kautta. Tämä aiheuttaa kipua.

Muilla naisilla on taipumus olla hieman erilainen kohdun kohdalla (se on hylätty hieman takaisin). Samalla keho painostaa hermopäätteitä, minkä vuoksi epämukavuutta syntyy nivusissa, ristissä tai lannerangassa.

Kipujen syyt kuukautisten aikana

Kun ovulaatioprosessin lopussa käsitys ei tapahdu, naisen ruumis tekee kaikkensa valmistautua seuraavaan kuukauteen. Vain sanoilla kaikki näyttää yksinkertaiselta ja selkeältä, itse asiassa tällaiset muutokset käynnistävät kehon monimutkaisimmat prosessit, jotka liittyvät toisiinsa. Niiden normaalin toiminnan tulos on kehossa olevan prostaglandiinin hormonipitoisuuden kasvu.

Tämän vuoksi kohdun lihakset ovat jännitteisiä (vakioääni). Usein se nousee niin paljon, että se aiheuttaa voimakasta kipua. Tämä selittää niiden luonteen ennen kuukautisten alkua. Vatsan kivun lisäksi voi esiintyä muita epämukavuutta.

On tarpeen erottaa selvästi kivun oireyhtymät ennen verenvuodon alkamista ja sen aikana. Mitä tulee ennen kuukautisia, sitä kutsutaan "premenstruaaliseksi oireyhtymäksi" tai PMS: ksi. Yleensä PMS päättyy veren vuotamisen alkamiseen emättimestä. Tuskallisten tunteiden ohella turvotus häviää, päänsärky heikkenee ja yleinen kunto ja mieliala yleensä paranevat.

Nämä prosessit voivat kuitenkin nopeasti muuttaa muita epämukavuutta lisääviä tekijöitä: vilunväristyksiä, tukahduttavaa ja selkäkipua, vatsakipua. Nainen voi tuntea kaiken tämän useita päiviä peräkkäin. Melko usein jotkut oireet vuorottelevat toisten kanssa vaivaa naista. On myös niin, että nainen ei tiedä, mitä PMS toimii, mutta hän on hyvin tietoinen epämukavuudesta, joka syntyy kuukautisten alkamisen yhteydessä.

Naisten herkkyys ja sen toiminta ovat suoraan yhteydessä hormonitasojen tilaan. Naisilla, jotka ovat ylittäneet 30-vuotisen kynnyksen, on usein lisääntynyt estrogeenitasoja, mikä johtaa kuukautisten ajan lisääntymiseen ja kipujen lisääntymiseen. Hormonitasojen hyökkäys aiheuttaa myös kipua ja PMS: ää.

Lisääntynyt prostaglandiinitaso aiheuttaa epämukavuutta

Kun naisen kehossa esiintyy kivuliaita oireita, tämä voidaan selittää naispuolisen sukupuolihormonin progesteronin ja prostaglandiinien luonnollisen tasapainon rikkomisella. Siinä tapauksessa, että jälkimmäisen taso on paljon suurempi, kipu tuntuu paljon vahvemmalta.

Mitä prostaglandiinit ovat? Nämä ovat spesifisiä kemiallisia yhdisteitä, jotka suorittavat avaintoiminnon epämiellyttävien tunteiden yhteydessä verenvuotojakson aikana. Ne tuottavat kohdun kudosta. Ne riippuvat kohdun supistusten stimulaatiosta, jotka edellä kuvatulla tavalla johtavat tuskallisiin tunteisiin.

Tällaiset tuskalliset tunteet vatsassa liittyvät naisen kehon muutoksiin, jotka vaikuttavat kokonaishormonitasoihin kehossa. On käynyt ilmi, että mitä enemmän prostaglandiinien pitoisuus elimistössä on, sitä enemmän kohdussa on sopimuksia ja sen vuoksi sitä enemmän kipua se antaa naiselle.

Prostaglandiinit lisääntyivät

Kun prostaglandiinien määrä on paljon korkeampi kuin normaali, se voi aiheuttaa muita epämiellyttäviä menstruaatioprosesseja, nimittäin:

 • pahoinvointi ja oksentelu;
 • päänsärky;
 • liiallinen hikoilu;
 • sydämentykytys.

Muut kivun syyt

Useimmiten tuskallisia kuukautisia esiintyy tytöissä, jotka eivät ole vielä tunteneet äitiyden iloa. Ne, jotka synnyttävät synnytyksen, aiheuttavat kipua synnytyksen jälkeisten komplikaatioiden vuoksi tai leikkauksen, myös abortin, vuoksi.

Ongelmia, jotka lisäävät kipua kuukautisten aikana

Naisilla, jotka ovat kokeneet jonkin seuraavista ongelmista, esiintyy kuukautisten aikana voimakas kivun oireyhtymä:

 • kohtu sijaitsee väärin;
 • endometrioosi kehittyy (sairaus, jossa kohdun solut tunkeutuvat muihin elimiin);
 • seksuaalisen tyypin infantilismi, eli kohdun kehon kehittyminen ei riitä.
 • Jos naisen keskushermostoon kohdistuu voimakasta jännitystä, se voi myös vaikuttaa kivun lisääntymiseen.
 • Kilpirauhasen elvyttäminen vaikuttaa suoraan kuukautisten vakavuuteen. Kivun lisäksi merkitsevää laihtumista ja unettomuutta.
 • Jotkut käytännön asiantuntijat huomauttavat, että jotkut naiset, joilla on kehon sisäinen väline (ehkäisymenetelmä), kokevat kipua kuukautisten aikana. Tätä selittää paitsi se, että kehossa on vieras elin, mutta myös se, että kehon tarkoituksena on tuottaa prostaglandiineja.

Oireet ja kivun luonne voivat sanoa paljon. Merkkejä kaikenlaisista sairauksista. Usein akuutit tuskalliset tunteet kuukautisten aikana viittaavat siihen, että elimistössä esiintyy tulehdusprosessissa olevaa naista tai viruksen tappiota.

Endometrioosin tehostetut kivut ovat todisteita siitä, että elimistössä ei tapahtunut tiettyjä patogeenisiä prosesseja niin kauan sitten, tai se ennustaa terveydentilan huononemista hoitamattomasta sairaudesta, jota muuten on vaikea hoitaa.

Jos nainen on huolissaan alemman osan kipuista, joka on elossa verenvuodon päätyttyä, hänen on pakko käydä lääkärissä. Kipu voi osoittaa monimutkaisen tulehdussairauden, joka vaikuttaa lisääntymisjärjestelmän elinten kudoksiin. Usein se päättyy edelleen steriilyyteen.

Miten kiput luokitellaan?

Ennen diagnoosin tekemistä, koska potilaalla on kuukautisten aikana vatsakipu, lääkärin täytyy nähdä koko kuva - testien, haastattelujen ja tutkimuksen suorittamiseksi. Kivun oireyhtymän ja sen syiden luonteen määrittämiseksi lääkärit esittivät termit primaarinen kipu ja toissijainen.

Ensimmäiseen heidät määrittelivät ne kivut, joissa naisen sairaus ei vaikuta mihinkään patologiaan. Tällainen kipu on itse asiassa vain oire, joka osoittaa kehon hermosäätelyn tason täysin luonnollisen epäonnistumisen. Jos nainen kokee primaarisia kipuja, ei ole mitään kiireellistä eikä interventioita tarvita. Kivun oireet menevät pois kolmen päivän kuluessa.

Toissijainen kipu on sellainen, joka esiintyy patologisten prosessien lantion alueen ilmeisten häiriöiden seurauksena. Tällaiset kivut osoittavat eri sairauksien esiintymistä gynekologisessa orientaatiossa. Joissakin tapauksissa vatsakipu on yksi oire, joka osoittaa vaikean taudin kulun.

hoito

Kipua ei voida hoitaa ilman konsultointia ja lääkärin tapaamisia. Lääkärinä lääkäri voi määrätä seuraavaa:

 1. ei-steroidisia tulehduskipulääkkeitä. Tämä on ihanteellinen niille, jotka eivät halua osallistua hormonaalisiin lääkkeisiin, etenkin nuorena. Näillä lääkkeillä on kipua lievittävä vaikutus, josta kipu vähenee merkittävästi. Prostaglandiinien kvantitatiivinen pitoisuus vähenee myös kivun kanssa;
 2. suun kautta otettavien ehkäisymenetelmien ottaminen käyttöön, normalisoimalla hormonien sisältö kehossa ja paranemalla kuukautisten aikana. Tällä työkalulla on ylivoimainen vaikutus ovulaatioprosessiin, mikä vähentää menstruution määrää kuukautisten aikana;
 3. progesteronia ja testosteronia sisältävien progestiinilääkkeiden antaminen vaadituissa annoksissa sekä niiden johdannaiset. Nämä lääkkeet eivät vaikuta ovulaatioon, mutta niillä on hyvä vaikutus endometriumin kerroksen eritysmuutoksiin.

Kuukautiskierron epäonnistumiset

Jopa saman tytön kanssa syklin kehittämisen epävakaus on mahdollista. Tämä ei tietenkään ole täysin normaalia kehon reaktiota, joka voi johtua ulkopuolisen tai tytön itsensä negatiivisesta vaikutuksesta. Niinpä stressi ja rasitus, masennus, huonot tavat, muutokset eri tekijöissä, esimerkiksi tytön ilmasto tai ruumiinmassa, edellä mainituista syistä johtuvat sairaudet ja lääkkeet, hormonaaliset häiriöt vaikuttavat negatiivisesti kuukautiskiertoihin; Seksuaalisten suhteiden päättyminen tai puuttuminen, keskenmeno voivat myös aiheuttaa naisen syklin epävakautta.

Fysiologinen perusta

Menetelmävaiheessa kuukautiskierron aikana on aivolisäkkeen aivot. Se tuottaa ja erittää hormonit veriin, johon koko keho reagoi, mukaan lukien naisten sukupuolirauhaset - munasarjat, jotka ovat läsnä kaikissa vastasyntyneissä. Elämän alusta alkaen munasarjat sisältävät noin sata kehittymätöntä munaa.

 • Kuukautiskierron ensimmäisellä puoliskolla, jota kutsutaan ovulaatioksi, seuraava munasolu kypsyy.
 • Syklin keskellä on yksi munan vapautuminen follikkelista (varastointi- kupla) ja sen jatkuva liikkuminen kohdun läpi munanjohtimen läpi.

Jos ovulaation aikana tapahtui, munasolu on todennäköisesti lannoitettu, ja käsitys tapahtuu. Muussa tapauksessa erityisten kokonaismuotojen erottaminen alkaa, endometrium, jota ei tarvinnut kiinnittää munasolua, ja kuukautiset tapahtuu edellä kuvatun kaavion mukaisesti.

ikä

Ensimmäiset kuukautiset tytön elämässä, jota kutsutaan menarheiksi, esiintyvät keskimäärin 12-vuotiaana (hyväksyttävä normaalialue on 11–14 vuotta). Tämä tarkoittaa, että tyttö pystyy jatkamaan kilpailua. Menarche esiintyy pääsääntöisesti noin kaksi vuotta myöhemmin, kun rintarauhaset alkoivat kasvaa tytössä.

Vanhuus (noin viisikymmentä vuotta) munasarjat lakkaavat tuottamasta munia, ja vaihdevuodet alkavat. Menopaussin saapuminen sekä kuukautiset itse ovat puhtaasti yksilöllinen jakso, jota voidaan nopeuttaa sairauksien ja lääketieteellisen väliintulon avulla, sekä lykätä kehon äärimmäisen kehityksen ja hyvän tilan vuoksi. Koska tarvetta ei ole, kuukautiskierron toistuminen on lopulta destabiloitunut useita vuosia. Nainen, joka on saavuttanut vaihdevuodet, ei enää voi tulla raskaaksi ja vauvalla. Koska vaihdevuosien ikä vaihtelee jokaisen naisen mukaan yksilöllisyytensä mukaan, niin sinun pitäisi varmistaa se ottamalla yhteyttä gynekologiin. Vaihdevuodet, voit ottaa raskauden, jota nainen ei enää voinut odottaa, joten kuukausittaisten kuukautisten puuttuessa on suositeltavaa vierailla lääkärissä ilman epäonnistumista.

Kuukautisten hygieniatuotteet

Hygieniatuotteet: tiivisteet

Koska kuukautiset eivät ole kovin mukava eikä miellyttävä ilmiö, kriittiset päivät vaativat tytöltä erityistä koulutusta, ainakin hygienian kannalta. Tällaisen haitan torjumiseksi keksittiin erityisiä hygieniatuotteita: tiivisteet, tamponit, kuukautiskupit. Mutta nykyisten naisten edeltäjien oli käytettävä tällaisia ​​tarkoituksia varten yksinkertaisia ​​sideharso- tai rätinkuituja, erityisiä hihnoja, joissa on irrotettavat puuvillaverhot tai jopa ei-kudotut alusvaatteet. Mutta nyt on melko laaja valikoima nykyaikaisia ​​ehdotuksia, jotka tyttö itse voi tehdä omien mieltymystensä perusteella.

Ensimmäinen keino on itsekiinnittyvä kertakäyttöinen tyyny, joka asetetaan alusvaatteisiin siten, että kuukautiskierto perineumista imeytyy siihen. Useiden tuntien jälkeen (suositellaan 6), käytetty tiiviste heitetään pois ja korvataan puhtaalla. On olemassa sekä kuukautiskierroksia veren keräämiseksi että niiden pienoismalleja - päivittäiset pikkuhousut, joita käytetään myös hygieniaan muun naisjakson aikana. Valtava valikoima tuotteita voi tehdä tytöistä menettämättä päänsä, kun he valitsevat sopivat tyynyt.

Kun valitset tiivisteen, kiinnitä yleensä huomiota seuraaviin ominaisuuksiin:

 • "Pudot" - Tämä on ehdollinen kuvake pakkauksessa, joka kuvaa kykyä erottaa eritteitä. Tiivisteet, joissa on suuri määrä "tippoja", toimivat hyvin runsaasti päästöjä, esimerkiksi kuukautisten ensimmäisinä päivinä tai yöllä, mukavan unen saavuttamiseksi. Tiivisteet, joissa on yksi tai kaksi "pisaraa", ovat tarkoituksenmukaisia ​​eikä tuhlaavia seuraavien, viimeisten kriittisten päivien aikana.
 • Koko - Päivittäiset tyynyt ovat melko pieniä ja ne mahtuvat pieniin alusvaatteisiin, kun taas päivittäiset tyynyt kriittisille päiville ovat tilavampia ja huomattavampia. On olemassa erityisiä pitkänomaisia ​​yötyynyjä, joissa on ylimääräiset siivet, jotka takaavat mukavuuden unen aikana ja paremman suojan vuotoja vastaan ​​edessä ja takana.
 • "Wings" - Tämä on ohut liimareuna tiivisteen sivuilla, jotka kiinnittävät sen varmasti liinavaatteeseen eivätkä salli sen liikkua edes liikkeen aikana. Siipien poistaminen on yhtä helppoa ilman alusvaatteita. Tämän vuoksi tiiviste peittää pellavan koko leveyden ja suojaa sitä käytännössä sivuvuodelta.
 • Kosketuspinta - Tämä on tiiviste, joka on ihon vieressä. Eri merkit tuottavat tiivisteitä, joissa on erilaisia ​​pintoja, esimerkiksi puuvillaa tai verkkoa. Pehmeät pinnoitteet lisäävät mukavuutta ja hengittävyyttä; Verkko voittaa imeytymisen luotettavuuden ja laadun.
 • Aromi - Hyvin monta tiivistettä käsitellään erityisellä tuoksulla miellyttävällä tuoksulla, joka peittää hieman erityistä kuukautiskierron hajua. Jotkut naiset kuitenkin haluavat käyttää tyynyjä ilman hajua, joten ne tekevät valinnan vain tärkeimmän toiminnon - puhtauden - hyväksi. Myös "kerma" aromaattinen kyllästys voi aiheuttaa allergioita.

Tiivisteet ovat hyviä, koska ne mahdollistavat poistumisen vapaasti emättimestä eivätkä kerry sisällä. Niinpä he säästävät bakteerien ja infektioiden kehittymisen mahdollisuudesta niin haavoittuvassa ajassa. On mahdotonta tunnistaa jonkin verran epämukavuutta tyynyjen kulumisesta, varsinkin kuumina vuodenaikoina tai tiukkoina vaatteina, mutta voit tottua tähän ja välttää haittaa, kun tarkkailet hygieniaa kriittisinä päivinä.

Hygieniatuotteet: gynekologiset pyyhkeet

Se on mukautettu kirurgisesta lääkkeestä tulleiden analogisten naisten tarpeisiin. Ne on muodostettu imukykyisestä (imukykyisestä) materiaalista ja ne ovat pieniä "tikkuja", joissa on sama "pisaroiden" jako. Tamponit ovat kätevämpiä, koska ne upotetaan imeytymään suoraan emättimeen, eivätkä ne ole melkein tunteneet liikkeelle, mutta jotkut ovat edelleen vakuutettuja päivittäisillä liinavaatteilla. On olemassa applikaattoreita, jotka auttavat tamponin käyttöönotossa. Käyttämällä tamponeja voit sallia uida, jos välittömästi päästä eroon vanhasta ja vaihdat sen puhtaana, kun poistat vedestä.

Sinun pitäisi valita tamponien koko ja käyttää niitä tiukasti ohjeiden mukaisesti. Tamponeja ei voi käyttää yöllä! Kuten on tarpeen korvata ne neljän tunnin välein, jotta vältetään hyytymättömästä verestä tulevien toksiinien palautuminen elimistöön, mikä voi johtaa todelliseen myrkytykseen. Älä myöskään käytä tamponeja etukäteen kuukautisten varalta.

Hygieniatuotteet: kuukautiskuppi

Capa tai kuukautiskierto on vähän tunnettu keino purkausten keräämiseen, joka on usein pehmeä silikonisäiliö, joka sijoitetaan emättimeen. Se kerääntyy, mutta ei absorboi verta, ja sitä voidaan soveltaa sekä päivällä että yöllä, se on täysin inertti ja turvallinen, jos se tyhjennetään ajoissa. Lokeron pesu vaaditaan 3–6 tunnin välein. Tällaiset laitteet ovat melko kalliita, mutta niitä voidaan käyttää hyvin pitkään, jopa 10 vuotta, mikä maksaa huomattavasti niiden hinnan.

Kuukautiset ongelmat

Kuukautiskierron aikana on normaalia, että vatsan alareunassa, alaselässä, terävissä kivuissa lantion alueella on kokemusta. Tällä hetkellä voit ottaa kipulääkkeitä, mutta sinun ei pitäisi käyttää väärin reseptiä ja tehdä siitä tapa. Epämukavuutta voidaan välttää käyttämällä hierontaa, vatsan lämpenemistä (lämmin, ei lämminvesivaraaja tai kylpy!), Mintun lehtiä, vadelmia, sitruunameliinia, kamomillakukkia; hyvä ottaa mukava asento ja välttää stressiä.

Tytöt kärsivät kuukautisia eri tavoin, mutta sietämättömän kivun tapauksessa ota tietysti yhteyttä gynekologiin. Ehkä jotain häiritsee hormoneja tai yleistä terveyttä, ja erikoislääkäri määrää lääkkeitä ja auttaa selviytymään kivulias sykli ja premenstruaalinen oireyhtymä.

Erityisiä poikkeamia esiintyy, kun kuukautiskierto on vakavasti häiriintynyt; tällaisissa tapauksissa tarvitaan myös kiireellistä lääkärinhoitoa. Esimerkiksi menarsin alkaminen 15: ssä ja rintarauhasen lisääntyminen 13: ssa tytössä ovat kynnysjakso, jolloin muutosten puuttuessa on oltava varovainen. Jos viidentoista-vuotias tyttö ei ole vielä törmännyt kuukausittain, voi olla seksuaalinen infantilismi - seksuaalisen kehityksen viive. Koska kuukautisten puuttuminen on ollut kolme kuukautta, on olemassa riski, että amenorrea tai jopa vakavampi sairauksia on. Myös kuukautisten välillä on yli 20 päivää kestävä aika tai yli viikon kestävä kuukautinen, ja kipu, jota kipulääkkeet eivät vaikuta, on vakava syy käydä välittömästi lääkärin luona. Ole herkkä ja tarkkaavainen kehollesi, muista seurata niin sanottujen kuukautisten päiväkirjoja tai merkitä ajankohdat kalenteriin.

Kehon signaalit, joita ei voida jättää huomiotta

Naisen tulisi vierailla gynekologissa vähintään 2 kertaa vuodessa.

Ota heti yhteys lääkäriin, jos huomaat jonkin seuraavista oireista:

 • kuukautiskipu, joka kestää tavallista pidempään;
 • kipu jyrkkä nousu ilman näkyvää syytä;
 • erittyneen veren määrä lisääntyi, yksi tiiviste ei voinut selviytyä niistä 60 minuutissa;
 • lisääntynyt hikoilu;
 • lämpötilan nousu;
 • kipu nivelissä;
 • epätavallinen päästö epämiellyttävällä haulla, kipu virtsatessa, sekä tämän prosessin vaikeus, kutina tunne ja epämukavuus perineumissa - kaikki tämä viittaa mahdolliseen sukuelinten infektioon.

Ilman ambulanssikutsua ei voi tehdä, jos kuukautisten aikana esiintyi seuraavaa vakavan kivun esiintymisen lisäksi:

 • tajunnan menetys;
 • jatkuvasti huimaa;
 • kivun leikkaaminen nivusissa, koska tytön on pakko kirjoittaa ja taivuttaa;
 • harmaan sävyn tahrat ovat silmämääräisesti havaittavissa eritetyssä veressä.

On todennäköistä, että nainen odottaa vain lasta. Joka tapauksessa lääkäri tekee tarkan diagnoosin, kun se on tehnyt kasvillisuuden.

Mitä jokaisen naisen tulisi tietää kuukautiskierroksesta

Jos otat huomioon, että olet lukenut tämän artikkelin käytännössä loppuun, sinulla on todennäköisesti kipua kuukautisten aikana. Tiedät ensikäden seuraavista asioista:

 • kivun esiintyminen lannerangan alueella ja rinnassa;
 • kipu seksin kanssa kumppanin kanssa;
 • epämiellyttävän hajun esiintyminen perineumissa;
 • epämukavuuden olemassaolo virtsatessa;
 • emättimen purkautuminen pienillä tai massiivisilla verihyytymillä.

Jos olet huomannut ainakin kaksi seuraavista merkkeistä, kysy itseltäsi kysymys - pidätkö siitä ja oletko valmis ottamaan sen käyttöön? Kuinka paljon rahaa olet käyttänyt tehottomille diagnosointi- ja hoitomenetelmille? Älä hoitaa itseäsi, eikä vieläkään siedä kipua! Ota yhteys päteviin ammattilaisiin, ja ne auttavat sinua normalisoimaan kuukautiskierron nopeasti ja tarkasti.

Muistio kriittisistä päivistä

 • Käy suihkussa aina kun se on mahdollista kahdesti päivässä varmistaaksesi intiimihygienian ja hikoilun, joka kuukautisten aikana vapautuu monta kertaa runsaammin.
 • Pidättäydy stressistä ja fyysisestä rasituksesta. Joskus kriittiset päivät eivät häiritse elämää tavalliseen tapaan, mutta on parempi olla nostamatta painoja ja suojattua vilustumiselta, koska elin on tällä hetkellä heikko.
 • Lämmöllä on hyödyllinen ja rauhoittava vaikutus, mutta tällä hetkellä kielletty sauna ja kylpy, erittäin kuuma kylpy on kielletty. Liian korkea lämpötila voi lisätä verenvuotoa ja saada sinut tuntemaan pahempaa.
 • Sinun ei pitäisi hyväksyä mitään kirurgisia toimenpiteitä, koska veri ei koaguloi kuukautisten aikana.

Yhteenvetona sanotaan, että kuukautiset ovat luonnollinen ilmiö, joka on ominaista kaikille terveille ja syntyville naisille. Tunteet ovat epämiellyttäviä ja joskus tuskallisia, terveys usein pahenee, ja sinun täytyy kestää kriittisiä päiviä kotona maton käsissä ja kipulääkkeillä. Jos käsittelet kehon ominaisuuksia oikein, voit auttaa häntä tällaisista ongelmista. Sinua autetaan opetusmateriaaleilla naisen fysiologisista ominaisuuksista, gynekologisista neuvotteluista, terveellisen elämäntavan ylläpitämisestä ja urheilusta. Jotta menarche ei tule yllätykseksi, äitien tulisi viestiä etukäteen tyttärensä kanssa tästä aiheesta, ilman, että heillä olisi herkkä ja rauhallinen sävy.

”Miksi naisilla on kuukautisia? - Kaikki tärkeät kysymykset kuukaudesta "

3 kommenttia

Kuukautiset ovat olennainen osa lisääntymisikäisen naisen elämää. Sen läsnäolo ja säännöllisyys osoittavat, että lisääntymisjärjestelmän elimet toimivat vakaasti, ja sen puuttuminen on tekijä, johon on kiinnitettävä enemmän huomiota.

Joillakin reilun sukupuolen edustajilla ei ole riittävästi ajatuksia siitä, miksi tytöt menevät kuukautisten läpi - tämä aiheuttaa odottamattomia raskauksia ja huolimattoman suhtautumisen lisääntymisjärjestelmän tilaan. Menstruaalisen verenvuodon mekanismin tunteminen voi auttaa havaitsemaan sukupuolielinten työn poikkeamat ajoissa ja kääntymään välittömästi lääkärin puoleen.

Menstruatiomekanismi

Sisäpuolella kohdun limakalvo on limakalvo, joka syklin eri vaiheissa on erilainen. Pääsääntöisesti ovulaation hetkestä alkaen se alkaa kasvaa nopeasti ja 12 - 14 päivän kuluttua se saavuttaa 1 - 1,2 cm: n suuruisen, jos raskautta ei ole, aivot antavat munasarjojen signaalin pysäyttää progesteronin tuotannon ja aloittaa aktiivisen estradiolin tuotannon.

Hormonien uudelleenjärjestelyn vaikutuksesta endometrium hylätään kohdun seinistä. Kaksi kolmasosaa biologisen materiaalin tilavuudesta imeytyy elimistöön, loput kulkevat sukuelinten läpi.

Menstruaation ensimmäinen esiintyminen

Ensisijaiset valikot ovat 12 - 14-vuotiaita. Tämä tarkoittaa sitä, että teini-ikäisessä tytössä hallitseva muna- follikkelia on kypsynyt ja hän on mahdollisesti valmis raskauden alkamiseen. Ensimmäiset jaksot menevät yleensä epäsäännöllisesti, niiden välillä voi olla useita kuukausia.

Tällaiset vaihtelut liittyvät hormonaalisten tasojen luonnollisiin muutoksiin. Vuoden kuluttua kuukautiskierron sykli palaa normaaliksi ja muuttuu vakaana. Seuraavan elämän aikana tulee ajanjaksoja, jolloin kuukausittaiset ajanjaksot tulevat jälleen epäsäännöllisiksi luonnollisten syiden takia: laktaation jälkeinen aika ja vaihdevuosien jakso.

Varhaisen kuukautisten syyt:

 • Kuuma ilmasto. Gynekologit sanovat, että trooppisen ilmaston maissa asuvat tytöt, menarche, voivat alkaa yhdeksän vuotta.
 • Lapsen vahva psyko-emotionaalinen ylikuormitus: perheen epäsuotuisa tilanne, sokki, vakava stressi, joka liittyy elämään ja terveyteen uhkaavaan tilanteeseen.
 • Hypotalamuksen ja aivolisäkkeen toimintahäiriö - he vastaavat muna-kypsymismekanismin käynnistymisestä ja sen seurauksena kuukautisten esiintymisestä.
 • Lapsen nopeutettu fyysinen kehitys. Jos tyttö ylittää huomattavasti ikäisensä, tämä voi aiheuttaa hänen kuukautiskierron alkamisen aikaisemmin.

Myöhäisten kuukautisten syyt:

 • Patologiaa pidetään ensimmäisen valikon alkuna 15 vuoden kuluttua. Lääkärit huomauttavat kuitenkin, että kylmä ilmasto voi viivästyttää sekundaaristen seksuaalisten ominaisuuksien esiintymistä.
 • Endokriinisen järjestelmän toimintahäiriö. Munan kypsymisen hidastuminen voi aiheuttaa munasarjojen ja lisämunuaisen kuoren toimintahäiriöitä.
 • Painon puute. Tämä on tila, joka on lähellä dystrofiaa. Keho keskittyy kaikkiin resursseihinsa elintärkeiden prosessien ja murrosiän ylläpitoon sekä menarheiden alkamiseen, siirretään myöhempään ajankohtaan.
 • Vaikeat tartuntataudit kärsivät lapsuudessa. Näitä ovat scarlet-kuume, parotiitti (sikotauti), kanarokko, vihurirokko.
 • Usein harhaileva harjoitus. Menstruation myöhästyminen on tyypillistä tytöille, jotka ovat vakavasti mukana urheilussa.

Kuukautisten kesto: normi ja patologia

Lisääntymisjakson aikana verenvuodon kesto voi vaihdella, joten edes samalla naisella ei aina ole selkeää vastausta kysymykseen siitä, kuinka monta päivää hän yleensä menee kuukausittain. Tavallisesti niiden tulee kestää 3–6 päivää, mutta on olemassa useita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa eritteiden määrään:

 • Lapsen syntymä. Monet naiset huomaavat, että synnytyksen jälkeen kuukautisten luonne muuttuu. Tämä johtuu hormonaalisen taustan radikaalisesta rakenneuudistuksesta.
 • Estrogeenejä sisältävien lääkkeiden käyttö. Tämän hormonin synteettisten analogien yliannostus voi aiheuttaa liiallista verenvuotoa, joka ei mene itsestään 6 päivän kuluessa.
 • Vahva stressi. Se voi johtaa siihen, että kuukautiset vähenevät ja pysähtyvät samana päivänä kuin se on saapunut.
 • Vahva fyysinen rasitus kuukautisten alkamisen aikana. Syynä on verenvuodon pidentäminen.

Useimmilla on vakaa verenvuotojakso. On paljon vaikeampaa vastata kysymykseen siitä, kuinka kauan kuukautiset kestävät tytöillä, joilla on veren hyytymistä aiheuttavia patologioita, koska tässä tapauksessa jokainen verenvuodon kesto (samoin kuin niiden intensiteetti) voi vaihdella. Esimerkiksi, jos trombofiliaa kärsivällä potilaalla on hoidon kulku veren ohenemiseen liittyvän kuukautisten alussa, kriittiset päivät voivat kestää tavallista kauemmin.

Miksi kipu tapahtuu kuukautisten aikana?

Epämukavuus kuukautisten ensimmäisenä päivänä on melko yleinen ilmiö. Normaalisti vatsan alemmassa kolmanneksessa tuntui raskaudesta, paineen tunteesta, jännitteestä. Tämä johtuu veren runsaasta kiireestä lantioon. Jos sukupuolielinten alueella on pullistumia, niin ensimmäisten tuntien aikana on mahdollista huomata niiden lievä turvotus, joka liittyy myös veren kiireeseen.

Leikkuu- ja puukahvan vakavan kivun esiintymistä pidetään epänormaalina, mikä johtuu useista syistä:

 • Endometrioosi - hormonien vaikutuksen alaisena kasvanut endometrium alkaa kieltäytyä, mutta koska se sijaitsee paljon suuremmalla alueella, sen karkottamisprosessi kohdussa liittyy akuuttiin kipuun.
 • Endometriitti - limakalvon tulehduksen aikana kuukautiset voivat liittyä vatsan ahdistava tunne vatsan alaosassa.
 • Emättimen rakenteen poikkeavuudet (esimerkiksi kaksisarvinen kohtu)
 • Useiden arpien esiintyminen kohdun kehossa tai kohdunkaulassa. Tällöin kipu johtuu hyytymien muodostumisesta, mikä on vaikeaa kehon ulosvirtaukselle.
 • Kohdun tuumorit (sekä hyvänlaatuiset että pahanlaatuiset)
 • Suonikohjuja suuren tai pienen lantion ontelossa. Tällöin tuskan lisäksi tyttö kuukautisten aikana tuntee raskaan painon, jota pahenee pitkittynyt seisominen yhdessä paikassa.

Kipu koko lisääntymisikään voi olla erilainen. Usein tapahtuu, että ensimmäisen syntymän jälkeen se katoaa, ja toisen jälkeen - se näkyy uudelleen. Hormonihoito voi vaikuttaa kivun voimakkuuteen, mutta pääsääntöisesti kardinaaliset muutokset tapahtuvat vasta lapsen ulkonäön jälkeen.

Kuukautiset ja raskaus

Yleisesti uskotaan, että on mahdotonta tulla raskaaksi aikana. Se ei kuitenkaan ole totta. Vaikuttaa siltä, ​​että endometrium hylätään, ja ennen seuraavaa ovulaatiota on vielä 2 viikkoa - mistä raskaudet tulevat? Itse asiassa, jos naisella on normaaleja hormoneja, konseptia ei tapahdu tänä aikana.

Riskinä ovat potilaat, joilla on korkea estradiolipitoisuus, mikä provosoi munan kypsymistä paljon aikaisemmin. Tässä tapauksessa kuukausittainen ei suojaa tyttöä, ja hän tulee olemaan raskaana. Siksi lääkärit panevat merkille varhaisen ovulaation (syklin 7. - 10. päivänä), kun kuukautisten aikana päässyt siittiöt voivat silti hedelmöittää munan.

Jotkut naiset ovat varmoja, että kaikki siittiöt tulevat ulos verellä, mutta sinun pitäisi tietää, että suuri osa niistä saavuttaa turvallisesti munanjohtimet, joissa he odottavat rauhallisesti varhaisen ovulaation alkamista.

Kuukautiset ja sukupuoli

Gynegologit eivät suosittele läheisyyttä kuukautisten aikana, vaikka aiotte käyttää kondomeja suojaamaan mahdollisia infektioita vastaan. Sukupuolen aikana verenvuodon vapaa virta katkeaa - tämä voi aiheuttaa verihyytymien muodostumista, jotka eivät jätä kohtua ja aloittaa endometrioosin kehittymistä.

Lisäksi sukupuolielinten limakalvot kuukautisten aikana ovat turvonneet ja yliherkät - intimiteetti voi tuoda epämukavuutta naiselle, ja peniksen koskettaminen turpoamaan kohdunkaulaan aiheuttaa kipua.

Kuukausittain on kaikki naiset

Tytöt, katso mitä löysin. Artikkeli on suuri, mutta erittäin mielenkiintoinen. Mitä mieltä olet tästä?
Luku Wendy Harrisin ja Nadine Forrestin Mac Donaldin esseestä ”Tarvitsetko kuukautisia?”
”Sairaus on olemassa vain silloin, kun se on tarpeen ja kestää niin kauan kuin se on tarpeen.”
Herbert Shelton


Päästöt ja ”naissairaus”

Yllättäen limakalvojen kautta tapahtuvia eritteitä pidetään normaaleina! Olemme todistamassa sitä, että miljoonat ihmiset jatkuvasti ryömivät ja räjäyttävät suuria määriä limaa. Yskä ja köyhtyminen on prosessi, jossa puhdistetaan kurkun kalvot epäpuhtauksista, jotka on poistettava nopeasti kehosta. Qatar, astma, vilustuminen vain tehostavat tätä prosessia.


Limakalvot voivat esiintyä missä tahansa sisäisten kudosten osassa. Yleisin purkautumismuoto on purkautuminen limasta nenä- ja suuhun nielun ja ekspoloinnin muodossa. Kaikki nämä ilmenemismuodot viittaavat sisäelinten tukkeutuneeseen järjestelmään. Näiden sairauksien poistamiseksi, jotka ovat pääasiassa taudin oireita, sinun tarvitsee vain poistaa niiden syyt! Lääke ja lääkärit eivät auta sinua tässä. Parannuskeinoja ei yksinkertaisesti ole olemassa! Lääkkeet voivat yksinkertaisesti estää elimistön elintärkeän toiminnan, mikä aiheuttaa näiden patologisten eritteiden poistumisen ja oireet häviävät. Mutta koska syyt, jotka aiheuttivat vastuuvapauden, pysyivät ennallaan, sitten myrkyt ja kuonat, joita ei vapautu ulkopuolelle, säilytetään kehossa ja kehittyvät myöhemmin vakavammaksi sairauden muodoksi.


Tämä tuo meidät toiseen erittymiseen - erittymiseen elinten kautta, joita ei ole tarkoitettu kuonojen kiireelliseen poistamiseen. Naisilla on toinenkin tapa poistaa heidät - kohdun kautta. Tämä tapahtuu joka kuukausi ja sitä kutsutaan kuukautiskierroksiksi.


Lähes kukaan ei kyseenalaista tämän taudin normaalisuutta, ja tämä on todellakin tauti, koska tällainen kehon tila tuottaa vähiten selvän epämukavuuden. Menstruatiot ovat kuukausittainen ilmiö epäterveillä naisilla, jotka vaihtelevat keston ja intensiteetin mukaan, mikä on suoraan riippuvainen terveydentilasta. Ajatteleva henkilö, joka kyseenalaistaa kaikki, kysyy itseltään tällaisia ​​kysymyksiä:


1. Mikä on kuukautisten fysiologinen rooli?
2. Onko ovulaation välttämätön samanaikainen edellytys?
3. Miksi kaikilla naisilla maailmassa ei ole kuukautisia?
4. Miksi terveillä naisilla ei ole kuukautisia, ja potilaat rasittavat sitä ja jopa pitkään?
5. Onko kuukautiset toiminnassa? Jos näin on, kumpi?


Naisilla ja naiseläimillä, jotka elävät luonnon kanssa sopusoinnussa, ei ole kuukautisia, tai se on hyvin harvinaista. Voimme havaita, että eläimillä ei ole luonteeltaan kuukautisia. Mutta jos nämä samat eläimet asetetaan kotimaisiin olosuhteisiin ja ruokitaan "ihmisen" ruoalla ja altistuvat kotieläinten (sivistyneen) elämän stressille, he saavat sen.


Jos keho on ylikuormitettu toksiinien kanssa, jotka ylittävät sen normaalin kyvyn vastaanottaa ja paljastaa ne luonnollisesti määritellyillä tavoilla, se säilyttää kuonat sinänsä ja säilyttää heidät eloonjäämislain mukaan niissä elimissä ja kudoksissa, joissa se tuntuu hänelle järkevimmältä, nimittäin niissä paikoissa, joissa se on tämä jäte voidaan poistaa nopeammin ja tehokkaammin esimerkiksi haavojen, heikojen elinten jne. kautta. Ja sitten voit puhua useista sairauksista, jotka päättyvät -it: appendicitis, koliitti, nefriitti, tonsilliitti jne. jne. ”-Se” tarkoittaa elimen tai elimen osan tulehdusta. Tällainen tulehdus viittaa siihen, että kyseinen paikka on täynnä toksiineja, joita ei voitu poistaa. Mitä enemmän epätäydellistä somaattista purkausta tapahtuu, sitä enemmän ne esiintyvät kohdun kautta.


Valkaisevammat puhumukset kehon kuonasta


Termi "valkoiset" tarkoittaa valkoisen värin viskoosia purkausta, joka näkyy emättimen ja kohdunontelon läpi ja joka aiheutuu sukupuolielinten limakalvojen tulehduksesta ja ärsytyksestä. Kirjassa "Lasten ja naisten sairaudet" tohtori Tilden, yksi hygieniafilosofian merkittävimmistä edustajista, väittää, että jos tämä korvaava purkaus erittyy - kuonojen vapautuminen sukupuolielinten limakalvon läpi, kun myrkkyillä ylikuormitetut elimet eivät selviydy niiden tehtävistä. Mitä enemmän epätäydellinen somaattinen purkautuminen on, sitä suurempi on toksiinien vapautuminen kohdun kautta. On huomattava, että mitä vakavampia kuukautiskierron oireyhtymä on, sitä enemmän kuonan päästöt ovat.


Tämä myrkkyjen pysyvä poistaminen kuluttaa koko kehon järjestelmää. Oikeat lähtökanavat ovat ylikuormitettuja. Laitokset, joiden tulisi suorittaa oma tehtävä, ovat täynnä kiireellisiä töitä ja toimivat hätätilassa. Koko keho maksaa väärän elämäntavan, joka johti häneen jatkuvan kuonan muodostumiseen.


Leukorrhea, kuten muutkin limakalvojen katarraaliset olosuhteet, esiintyy ravinnon seurauksena, jossa muodostuu paljon happoa. Tuotteita, kuten lihaa, kalaa, maitotuotteita, leipää ja jyviä, happamoitetaan kehosta. Tohtori Cutler väittää, että veren normaali tila on emäksinen. Sairaus on kehon happamoitumisen tila (acidoosi) ja kuonan muodostuminen (toksikoosi). Ainoa järkevä hoito kylmälle tai muulle sairaudelle olisi myrkkyjen poistaminen kehosta normaalien eritteiden kautta. Ja ruumis olisi puhdistettu sairaudesta.


Kehomme on mukautettu vain hedelmien, vihannesten, pähkinöiden ja siementen ravitsemukseen. Tällainen ravitsemus palauttaa hapon ja emäksen tasapainon kehossa. Se yhdessä oikean elämäntavan kanssa vähentää ja lopulta poistaa kaikki happamoitumisen ja kuonanmuodostuksen.


Onko kuukausittainen verenvuoto normaali?


Kirjassa "Naisten degeneraatio ja regeneraatio", Dr. Clements toteaa, että kaksi syvälle syvää vakaumusta painavat meitä, joista jokainen tukee lääketieteen. Nimittäin se, että kuukautiset pääsevät eroon epäpuhtaasta verestä ja että tämä prosessi on välttämätön, jotta kyky jatkaa kilpailua. Kuten monet muutkin järjetön lausumat lääkkeestä, jotka ainakin ovat jo kiistäneet, kuukautisten lausunto on virheellinen ja siinä ei ole minkäänlaista maaperää.
Johtavien gynekologien joukossa, jotka tutkivat tätä kysymystä, vallitsee käsitys, joka vastaa antiikin tieteen näkemyksiä. Nämä gynekologit ovat keränneet paljon todisteita siitä, että kuukautiset ovat keholle haitallista verenvuotoa, joka johtaa elintärkeän nesteen häviämiseen. Tämä on kaukana epäpuhtauksien vapautumisesta kehosta, kuten useimmat uskovat.


Kunnioitettu gynekologi Loantal väittää, että kuukautiset ovat epäilemättä patologia ja sairaus, jota naiset kärsivät ja siitä huolimatta pysyvät terveinä. Tässä voit taas lainata tohtori Clements. Hänen mukaansa "näiden vakavasti käsiteltyjen johtopäätökset ovat seuraavat: kuukautiset ovat patologinen verenvuoto. Kukaan maailman viranomaisista ei voi menestyksekkäästi perustella sitä, että verenvuoto - riippumatta siitä, mikä ruumiinosa on - on normaalia ja luonnollista. "


Vain se, että kohtu on vähemmän elintärkeä elin kuin aivot tai keuhkot (kehon hetkellinen toiminta), selittää, miksi kohdun verenvuoto (kuukautiset) ei johda välittömään kuolemaan. Mutta se hitaasti, mutta varmasti suorittaa sen salaperäisen työn. Kuukautiset menettävät elinvoimaa vähitellen ja johtavat lukuisten oireiden esiintymiseen. Nämä oireet viittaavat vaaraan. Potilas ymmärtää ne täysin väärin, ja läheinen lääke käsittelee ne täysin väärin. Jos verenvuoto aiheuttaa välitöntä kuolemaa, koska se tapahtuu elintärkeimmissä elimissä, tämä edellytys katsotaan vaaraksi ja sitä kohdellaan vastaavasti.


Harkitse näkökulmaa, jonka mukaan kuukautiset ovat kehon puhdistus saastaisesta verestä. Gynekologi E. Kovak, MD, Johns Hopkinsin yliopistossa, kuukautisten fysiologian viranomainen, kirjoittaa: ”Vanha teoria, jonka mukaan kuukautiset ovat puhdistusprosessi, eliminoi kehon myrkkyistä ja tarpeettomista aineista, johti joidenkin uskomaan, että amenorrea (ei kuukautisia) ) johtaa näiden myrkkyjen säilymiseen kehossa ja vaikuttaa siten naisen terveyteen. Kuten jo mainittiin, tieteellistä näyttöä tästä ei löytynyt, ja päinvastoin kliiniset tosiasiat ovat ristiriidassa tämän lausunnon kanssa ("kuukautiset ja niiden rikkomukset -
Kuukautiset ja sen häiriöt).


Johtava gynekologian viranomaiset väittävät, että veren kuukautisten aikana on yhtä puhdasta (tai saastunutta) kuin muissa elimissä tänä aikana. Ja jos naisen veri oli normaalissa kunnossa, silloin ei olisi kuukautisia. Se on saastunut veri, joka myrkyttää kehon sellaiseen tilaan, että kuukautiset tulevat esiin, ja samalla ummetus, heikkous ja lihas flabbiness. Ja tämä ei ole normaalia, se on tuskallinen tila. Ja kuten jo mainittiin, veri, joka lähtee kehosta kuukautisten aikana, on yhtä puhdas tai likainen kuin mikä tahansa muu paikka kehossa.


”Veren kuukautisten laatu vaihtelee myrkkyjen kemiallisen kaavan mukaan. Kirkas, punainen, hajuton, raskas verenvuoto, johon liittyy kohdun kouristuksia, tarkoittaa, että vallitseva ärsyttävä aine on sokerin ja tärkkelyksen heikko pilkkominen. Myrkyt, jotka aiheuttavat niin paljon haittaa, ovat happoja, jotka eivät ole täysin hapettuneet hiilidioksidiksi ja vedeksi. Toisaalta, jos veren kuukautisten aikana on tumma, viskoosi, sillä on tyypillinen haju ja se koostuu hyytymistä, tämä myrkky on vastuussa proteiinien epäonnistuneesta ruoansulatuksesta tai tuhoutumisesta. Munien, juuston ja hyvin keitetyn lihan syöminen johtaa epämiellyttävään veren hajuun. Niinpä on selvää, että tällaisella kemiallisella hyökkäyksellä kohdusta, jonka luonnollinen tehtävä on jatkaa sukua, voi tulla elimeksi, jolla erittyy räpyttäviä kuonoja ”(tohtori Beeler - Dr. Bieler).


Mitä enemmän naamioituu naispuolisesta ruumiista, sitä runsas ja kivulias purkaus ja sitä pidempi niiden kulku. Ja mitä puhtaampi ruumis, sitä vähemmän purkausta, ja jos ruumis on niin puhdas, että kuukautiset häviävät, niin pieni kuolemanpoisto näkyy joka kuukausi, mikä tarkoittaa, että ovulaatio tapahtuu. Monille naisille, jotka siirtyvät luonnolliseen hygieeniseen elämäntapaan, kuukautiset häviävät kokonaan.


Terveys ja kuukautiset.


Ne, jotka todella tuntevat, eivät kyllästy toistamasta, että mitä lähempänä ihmisen elämä on luonteeltaan, sitä vähemmän runsaita on kapillaarivuoto verta kohdun limakalvoista. Vuonna 1870 kirjassa Talks to My Patients, rouva Gleason (RB Gleason), Ph.D., joka vietti miehensä, Dr. Gleasonin, kanssa vuosia New Yorkin Elmiran vesien hoidossa: voi aiheuttaa kuukautisten katoamisen. " Ja se ei ollut teoria. Rouva Gleasonin lausunto perustui kokemukseen, ja hän työskenteli potilaiden kanssa yli 30 vuotta.


Oikein todettu: "todellinen kokemus aiheuttaa teorian äänen häviämisen". Ei ainoa tieteellinen teoria, joka selittää kuukautisten tarpeen ja syyt, ei ole yhdenmukainen sen kanssa, että terveydentila paranee.


En ole tiedemies ja minun pitäisi perustua omaan kokemukseeni, koska en ole vielä löytänyt lopullista vastausta. Kuten olen jo sanonut, lääketiede "tiedettä" ilmestyi kauan ennen kuin ihmisen rakenteen tarkkailun seurauksena monet teoriat keksittiin suuntiin, jota kutsutaan nyt fysiologiaksi. Vahvistaakseen tänään, että valkoiset ja kuukautiset ovat kehon epätavallisia elämäntapoja aiheuttavia sairauksia, sitä pidetään harhaoppisena, aivan kuten keskiajalla ajatus siitä, että aurinko ei pyöri ympäri maata. Vuosisatojen ajan ihminen oli väärässä ja rikkonut luonnon lakeja, niin että lääkärit kutsuvat nyt terveenä jonkun, joka kärsii ylipainosta, kuluttaa lasit, ottaa lääkkeitä ja "odottaa" ikään liittyviä sairauksia, jotka ovat "väistämättömiä" vanhuudessa. Onko meillä nyt käsitys siitä, mikä on todellinen terveys? Henkilön on jatkuvasti kyseenalaistettava hänen tilansa saadakseen ainakin lähemmäs ymmärrystä siitä, mitä sen pitäisi olla idelissä. Jos ihmiset, joita pidetään "normina", eivät ole kaukana terveistä, niin mitä kaikki nämä tieteelliset teoriat voivat kertoa? On tarpeen ottaa käyttöön uusi terveyden määritelmä. Todellista terveyttä on haettava.


Ennen kuin muutin täysin ruokavalioani ja elämäntapaa, kärsin 28 päivän välein 6 päivän kivuliasta ajanjaksosta. Niihin liittyi masennus, emotionaalinen epätasapaino ja lisääntynyt heikkous. Äskettäin aloin noudattaa luonnollisen hygienian sääntöjä ja nyt kuukautiset tulevat esiin 40 päivän välein ja kestävät vain 3 päivää. Minusta tuntuu hieman heikkous vain ensimmäisestä päivästä. Tunnen henkilökohtaisesti monia naisia, jotka ovat siirtyneet raaka-aineisiin ja jotka ovat myös nähneet samanlaisen parannuksen. Ja joillekin kuukautiset ovat täysin poissa. Sheltonin terveyskoulussa San Antoniossa (Texas) voit löytää terveystietoja potilaille, joilla on ollut kuukausittaista verenvuotoa parantuneen terveyden vuoksi.


Ja taas, Clements väittää: ”Jos kuukautiset ovat elimistön normaalia toimintaa, sen pitäisi olla kaikissa naisissa. Tutkimukset osoittavat, että kuukautiset liittyvät heikkouteen ja sairauteen, ja heti kun terveys paranee, se häviää. Vain heikot naiset kärsivät kivusta ja pitkittyneestä verenvuodosta. Mitä terveellisempi nainen on, sitä todennäköisemmin "kirous" ohittaa hänet. "


Kuukautiset ja ovulaatio ovat kaksi eri prosessia.


Vaikka väitetään, että kuukautiset liittyvät ovulaatioon, nämä kaksi prosessia eivät aina ole yhteneväisiä. On monia tapauksia, joissa naiset synnyttävät useita lapsia, mutta heillä ei ole koskaan ollut aikaa. Tunnen henkilökohtaisesti yhden naisen, viiden lapsen äidin, joka ei ole koskaan ollut kuukausi. Tunnen toisen naisen, jolla oli teini-ikäisiä kuukautisia, mutta sitten hän meni naimisiin miehen kanssa, joka muutti elämäntapaansa ja tuli naturistiksi, hän seurasi häntä johtamaan terveelliseen elämäntapaan, ja jonkin aikaa hän pysähtyi hänen aikansa ja ei koskaan tullut uudelleen. Sen jälkeen heillä oli kolme lasta, jotka kaikki olivat syntyneet luonnonolosuhteissa ja täysin kivuttomia. Tällaisia ​​tapauksia on monia, ja ne kaikki vahvistavat, että ovulaatio on normaali luonnollinen jaksollinen prosessi kehossa, ja kuukautiset ovat kivulias tila, joka liittyy ovulaatioon, koska naisen keho on heikentynyt ja kuonittu. Verenvuotoon ei saa liittyä kehon toimintaa. Veren menetys on epänormaalia.


Terveessä naisessa ovulaatio tapahtuu ilman kuukautisia. Kuukautiset yhdessä ovulaation kanssa on patologia. Heikko vatsalihakset lisäävät verenvuotoa joka kuukausi. Kun ovulaatio on tapahtunut, synnyttää kohdun limakalvon sakeutuminen, jotta valmistaudutaan käsitykseen. Jos käsitystä ei tapahdu, tämä paksunnettu kuori liukuu pois. Heikon naisen kehossa tähän liukastumiseen liittyy pieniä kapillaareja, jotka ovat muodostuneet limakalvon taakse, jälkikäteen lannoitukseen. Terveessä naisessa kalvo menee pois hyvin pienen määrän limaa. Lukuisia ohuita kapillaareja häviää ja valmistautuminen valmisteluun alkaa uudelleen. Koska sairaan naisen kapillaarien seinät ovat heikkoja, ja myös vakavan tulehduksen, kohdun verenvuodon, patologisen tilan, joka havaitaan sen mittakaavasta normaalina ovulaation yhteydessä.


Ovulaatio ei lopu, kun kuukautiset häviävät. Menstruatiot, kehon epänormaali "toiminto", poistuvat asianmukaisesta ravitsemuksesta ja terveestä elämäntavasta. Ovulaatio voidaan lopettaa vain, jos munasarjat poistetaan. Se johtuu aivolisäkkeessä (aivolisäyksessä) ja sitten munasarjoissa tuotettujen hormonien tason vaihteluista. Ovulaatio on endokriinisen järjestelmän toiminnan tulos. Hyvin yksityiskohtainen katsaus tästä prosessista löytyy kirjoista ”Guytonin lääketieteellisen fysiologisen perustan” ja suosituimmista fysiologisista oppikirjoista Best ja Taylor's Fysiology.


Naisilla, joilla ei ole kuukautisia, ovulaation prosessi etenee ilman verenvuotoa ja luonnollisesti ilman kipua, elintärkeän energian menetystä tai muita patologisen tilan aiheuttamia oireita. Niillä on vain hyvin pieni ja tuskin huomattava määrä limaa. Tämä on ovulaatio. Terve nainen, joka noudattaa hygieniasääntöjä, ei koskaan kärsi valkoisemmasta, tuskallisemmasta kehon tilasta, joka on yleensä verrannollinen kuukautisten aikana todettuun toksisuuteen. Terveet eritteet ovat normaalia toimintaa kehon puhdistamiseksi limakalvojen läpi. Elimistölle pieni liman vapautuminen sukupuolielinten limakalvojen läpi on normaalia.


Vain yksi ruokavalio ei saavuta taudin menstruointia. Vain täydellinen muutos naisen elämäntapaan ratkaisee tämän ongelman. Tämä tarkoittaa sitä, että on tarpeen siirtyä luonnolliseen ravitsemukseen - elävien (raaka) elintarvikkeiden ruokintaan, kun noudatetaan sääntöjen yhdistelmää - liikunta, hengittää raitista ilmaa, saada riittävästi aurinkoenergiaa, rentoutua ja saada riittävästi unta ja olla kohtalainen seksuaalisessa elämässä.


On asianmukaista lainata rouva Nelsonia: "On naisia, joilla ei ole koskaan ollut kuukautisia ja jotka vielä synnyttävät lapsia." Tätä seikkaa hän ei opettanut minulta. Hän sai nämä tiedot lääketieteen akatemian New Yorkin lääkärikeskuksesta. Viittaan toiseen artikkeliinsa, jossa hän viittaa mielenkiintoiseen seikkaan: Metchnikov, Francis Marshall ja muut tiedemiehet ovat ehdottaneet, että jos naisella on kuukautiset, "jotakin on täällä väärässä." Haluan kiinnittää huomionne näihin tosiseikkoihin, koska haluan osoittaa "tieteen" kannattajille, että en ole yksin, väittäen, että kuukautiset ovat patologia.


Kuten edellä voidaan ymmärtää, tällaisen lausunnon havainnot ja kliiniset tosiasiat ovat enemmän kuin ensi silmäyksellä näyttää. Se ei perustu pelkästään omaan kokemukseeni ja havaintoihini. Ja nämä havainnot ovat kaukana uudesta. On tapauksia, joissa terveellä naisella ei ole kuukautisia niin paljon, että olosuhteet, joissa tällainen organismin tila ilmenee, eivät voi olla tahattomia eikä niitä voida pitää patologiana tai poikkeavana eikä siksi voida jättää huomiotta. Meidän ei pidä sulkea silmäämme siihen, mitä tässä tarkoitetaan, koska kyseessä on ihmisen lisääntyminen lajeina ja kysymys yksilön terveydestä ja vapaudesta.


Jopa se, että aika ajoin voi tapahtua täysi ovulaatiojakso ilman veren menetystä (ja usein tapahtuu), varsinkin naisten ja koko heimojen luonnollisessa ympäristössä, pitäisi johtaa siihen, että kuukautiset eivät ole välttämättömiä ja epänormaaleja.

Harjoitukset, jotka eivät edistä kuukautisten esiintymistä.


Tohtori E. Duntezer ja tohtori M. Hellendall, jotka tutkivat 1500 voimistelijaa, totesivat, että ”raskaat kuormat” vaikuttavat kielteisesti kuukautisiin. Myös monet muut lääkärit, jotka ovat tehneet samanlaisia ​​tutkimuksia aktiivisen liikunnan vaikutuksista "kuukautisten tehtävään", päättelevät, että "kaikki vahvan fyysisen rasituksen muodot" ovat tyttöjen kannalta epäedullisia. Miksi? Koska he uskovat, että "intensiivisten kuormien ja havaittujen toiminnallisten muutosten välillä on yhteys".


Heidän vakaumuksensa uskovat, että kuukautiset (jotka eivät tietenkään toimi) ovat normaaleja, ja sen puuttuminen on epänormaalia, he löytävät liikunnan vaarallisiksi. Jopa tohtori Dounttser ja tohtori Hellendall, jotka vielä myöntävät, että heidän tutkimuksensa eivät havainneet voimistelun haitallisia vaikutuksia hedelmällisyyteen, harkitse liikuntaa epäsuotuisaksi kuukautisten aikana.


Tohtori J. H. Parton piti koululaisissa ”ajoittaista amenorrhea” (kuukautisten puuttuminen) tavallisimpana kuukautisten epätasaisuutena. Hän uskoi, että tämä kuukautisten puuttuminen johtuu "monista tunneista henkistä ja fyysistä rasitusta", hän totesi, että "normaali" kuukautiset tapahtuvat lomien aikana, kun tytöt johtavat istumattoman elämäntavan.


Tohtori Augusta Hoffman teki joukon havaintoja naisista, jotka alkoivat harjoittaa urheilua: urheiluharjoittelijat ja laboratoriotyöntekijät. Molempien ryhmien perusteellinen tarkastus ennen asianmukaisen koulutuksen aloittamista osoitti, että ensimmäinen ryhmä (yleisurheilun ohjaajat) erottui paremmasta fyysisestä suorituskyvystä ja kuukautiskierron suuremmasta säännöllisyydestä. Koulutuksen aikana kuva on kuitenkin muuttunut.


Toisessa ryhmässä (laboratoriotyöntekijät) epäsäännölliset kuukautiset ilmestyivät viidestä 127 naisesta, ja yhdessä näistä viidestä tapauksesta muutokset johtuivat fyysisestä rasituksesta: havaittiin, että kokonaislihasvoima paranee, mikä paransi terveyttä.


Ensimmäinen ryhmä, jonka terveys oli alusta alkaen paljon parempi, saavutettiin vain fyysisten harjoitusten avulla, mikä osoitti selvästi, että aktiivisella terveellä naisella ei pitäisi olla kuukautisia. Toisen ryhmän oli ensin saavutettava parempi terveysindikaattori, jotta kuukautiskierron myönteiset muutokset tulisivat myöhemmin.


Eurooppalainen lääkäri B. Skurley analysoi voimistelukoulun nuorten naisten kuukautiskiertoja. Hänen työnsä kesti yli 22 kuukautta. Hän huomasi, että kuukautisten epäsäännöllisyys on melko yleistä. Tohtori B. Skurley havaitsi, että vain 20%: lla tytöistä ei ollut kuukautiskierron muutoksia.


Kuukautiset anemian syynä


Jokainen olettaa, että pitkäaikainen ja raskas verenvuoto kuukautisten aikana voi aiheuttaa naisille anemiaa. Mutta jostain syystä ei ole yksimielisyyttä siitä, että ns. ”Normaali verenmenetys” tänä aikana johtaa lievään anemian muotoon valtavassa määrässä naisia. Mutta jotkut tutkijat viittaavat yhä siihen, että anemiaa esiintyy raskauden aikana vain, jos sitä on aiemmin havaittu tiloissa, jotka johtuvat kuukautisten menetyksestä.


Olisi vaikea arvioida tarkasti, kuinka paljon vahingoittaa ns. ”Normaalia” veren menetystä kuukautisten aikana, mutta ei voida kiistää, että tietynlaista terveydentilan heikkenemistä esiintyy. Kuten näimme, tämä veren menetys ei toimi, eikä se ole luonnollinen välttämättömyys, joten naisilla ei pitäisi olla mitään vastalauseita tarpeesta normalisoida naispuolisen elimen työtä niin, että nämä tappiot eivät enää ole olemassa.

Jodi ja lesitiini ovat tärkeimmät aineet, jotka on pesty verellä.


”Yksi syistä, miksi kuukautiset niin vievät aivojen toimintaa, kun havaitaan masennusta ja hermostuneisuutta, on merkittävä jodihäviö. Hän selittää kilpirauhasen laajentumisen syyn kuukautisten aikana, mikä vastaa samalla tavalla kuin jodin puutteella. Koska jodi on välttämätön normaalin kasvun ja aivojen toiminnan kannalta, on mahdollista ymmärtää, miksi kuukautiset ovat niin tukahduttavat aivojen toimintaa. Muuten, juuri siksi, että maaperässä ja tuotteissa ei ole jodia, Manner-USA: n alueella syntyy enemmän henkisesti taantuneita lapsia. Kuukautisten aikana ei poisteta ainoastaan ​​jodia, vaan myös lesitiinit - fosforirasvat, jotka ovat välttämättömiä aivojen ja hermojen myeliinikalvojen ravitsemiseksi. Lisäksi kalsiumia menetetään, mikä stabiloi hermostoa. Näiden elintärkeiden aineiden häviäminen yhdessä muiden aineiden kanssa selittää, miksi kuukautiset johtavat naisten aivojen kasvun ja elintärkeän toiminnan tukahduttamiseen. Sen kehitys ja volyymi olisi paljon suurempi, jos kuukautisia ei olisi. "(" Naisten fysiologian salaisuudet "- naisten fysiologinen arvoitus)


Hermoston oireet ennen kuukautisia ja kuukautisten aikana


Tohtori Mary Jacobi luettelee tavallisimmat kuukautisten mukana tulevat henkiset ja hermostot ja arvioivat heidän läsnäolonsa tällä tavalla: ”Vaikka ravitsemus on vähentynyt ja siten hermokeskusten elintärkeä vakaus, lisääntynyt stressi ärsyttää hermosoluja. Tämän seurauksena hermostunut eretismi on erilaista (kudoksen tai elimen lisääntyvää ärsytystä), joka voi johtua erilaisista emotionaalisista tiloista - pahasta tuulesta hulluuteen.


Mary Jacobi on yksi monista gynekologeista, jotka tutkivat ja dokumentoivat erilaisia ​​mielenterveyshäiriöitä, joita esiintyy noin 80 prosentissa naisista kuukautisten aikana. Dr. Jacobin, Loentalin ja muiden gynekologien havainnot yhtyvät kokemukseni. Löysin, että nämä hermoston oireet saavuttavat suurimman intensiteetin kaksi päivää ennen tulevaa kuukautiskiertoa ja ensimmäisenä päivänä. Menstruaatiota edeltävät eritteet (yleensä limaa) sisältävät suuria määriä jodia, lesitiiniä ja kalsiumia. Tällä hetkellä naiset kärsivät masennuksesta, apatiasta, letargiasta, helposti turhautuneista ja ärsyttävistä. Juuri tällä hetkellä naiset tekevät eniten itsemurhaa.


Heti kun nainen alkaa seurata terveellistä elämäntapaa, näiden elintärkeiden elementtien häviäminen vähenee, ja myös eritteiden runsaus vähenee. Elpymisen myötä hermostunut oireet häviävät.


Myomas, syöpä ja kuukautiset


Tohtori Schroyer uskoo, että kuukautiset, kuten valkoiset, ovat sairaus, ei normaali ilmiö, kuten useimmat ihmiset ajattelevat, ja sen kulku riippuu ruokailutottumuksista. Jos annat kuukautiset virrata runsaassa muodossa, on olemassa suuri vaara, että kohdussa syntyy patologista kasvua, joka voi alkaa tietyn iän jälkeen. Tästä syystä 20% naisista, jotka ovat saavuttaneet 35-vuotiaita, kehittävät kohdun fibroideja (kasvain lihaksessa). Se johtuu endometriumin nykyisestä kuukautiskierron hypertrofiasta, toisin sanoen kohdun limakalvon patologisesta lisääntymisestä. 50-vuotiailla jo 40% naisista kärsii tästä taudista.


Schroeur väittää, että kuukautiset ovat jossain määrin vastuussa fibroidien kehittymisestä, koska molemmat riippuvat kohdun limakalvon tulehduksesta ja sakeutumisesta. Tätä osoittaa se, että fibroidit eivät koskaan kehitty ennen kuukautisten alkua, eivätkä ne myöskään esiinny sen päättymisen jälkeen, jota seuraa vaihdevuodet. Lisäksi kohdun kasvaimet ja syöpä, jotka syntyvät 30 vuoden kuukausittaisen verenvuodon seurauksena, ovat Dr. Schreuerin mukaan kuukautisten aiheuttamaa progressiivista hormonaalista tulehdusta. Vaihdevuosien jälkeen tulehdus kehittyy verenvuodosta atrofiseen tilaan. Tässä iässä kohdun syöpä on todennäköisimmin. Lääketieteelliseen kokemukseensa perustuen Schroyer uskoo, että kohdun patologinen kasvu, kuten itse kuukautiset, palautuu hoidon aikana ruokavalion ja ravitsemuksen korjauksen avulla. Hän sanoo: ”Olen nähnyt, kuinka syövän kasvaimet puolittuvat vain ruokavaliosta, joka koostuu raakoista hedelmistä ja vihanneksista.”


Tohtori Schreierin havainnot, jotka on kirjoitettu ”Naisten fysiologian salaisuudet” sivulla 6, ovat vahvistaneet lääkäreitä ympäri maailmaa. "Sivistyneitä" naisia, jotka syövät lihaa, tämä patologia on kasvanut valtavasti. Naiset tietävät virheen ja valituksen, miksi he eivät olleet huolissaan henkisestä ja fyysisestä kunnostaan ​​aikaisemmin? Jos aika ei paranna yhtä kehon tilaa, niin myöhemmin se muuttuu monimutkaiseksi ja johtaa vakavampaan. Kuten aiemmin sanottiin, kun erittävät elimet ovat ylikuormitettuja, keho etsii muita tapoja päästä eroon kuonoista, tavoista, jotka ovat täysin sopimattomia tälle toiminnolle. Ja koska todellinen syy - väärä ruoka ja elämäntapa - ei koskaan poistu, kehon tila vain pahenee. Aluksi se on valkoisempi, sitten kuukautiset tulevat. Tällä jatkuvalla elintärkeän nesteen virtauksella naispuolisesta kehosta muut rauhaset ja elimet ovat ylikuormitettuja. Kohtua ärsytetään jatkuvasti, mikä voi myöhemmin johtaa syövän muodostumiseen. Ei ole koskaan liian myöhäistä muuttaa tätä tilannetta. Meidän on vain oltava samanarvoisia elämää säätelevien LIFE-lakien kanssa.


Ruoka ja kotieläinten luonnollisen elämäntavan rikkominen


Jokainen nainen jossakin vaiheessa elämässään kysyy itseltään kysymyksen: ”Entä eläimet luonnossa? Onko heillä kuukautisia? ”Eläinkokeet ovat vihdoin osoittaneet, että ovulaation tiheys ja siten estrus, joka vastaa naisten kuukautisia, on suoraan riippuvainen ravinnosta. Ylimääräinen ruokinta, erityisesti proteiiniruoka (myös vääränlainen proteiini), johtaa Graaf-kuplien kasvun stimulointiin ja räjähdykseen, mikä johtaa follikulaarisen nesteen ylimäärään. Naisilla tämä johtaa kuukautiskiertoon. Siten on selvää, että sopiva proteiinityyppi sopivissa määrissä (suolaton raaka-pähkinät ja siemenet, korkeintaan 100 g päivässä) estää kuplamurtuman ja muodostuu vain pieni määrä follikulaarista nestettä, mikä ei merkitse kuukautisia.


Luonnonvaraisilla eläimillä ei ole kuukautisia, mutta heillä on säännöllinen parittelukauden nimitys estrus. Se tapahtuu yleensä kerran tai kahdesti vuodessa keväällä tai syksyllä, mutta useammin vain keväällä. Mutta kotona tai vankeusolosuhteissa nämä seksuaaliset jaksot eläimissä lisääntyvät, ja siihen liittyvä sukuelinten hyperemia (veren ruuhka sukupuolielimiin) tulee voimakkaammaksi ja lopulta aiheuttaa verenvuotoa. Nyt suurin osa tutkijoista on jo yleisesti samaa mieltä siitä, että kotieläinten kuukautisten syynä on ruoka, jonka he saavat ihmisen käsistä. Toisin sanoen, jos villieläin, jolla ei ole kuukautisia, on pyydetty ja kotieläiminä, luonnollinen ruoho muuttuu verenvuodoksi luonnottoman ravinnon ja luonnottomien elinolosuhteiden vuoksi.


Se, että kuukautiset ovat luonnoton prosessi, vahvistetaan sillä, että eläimillä, jotka eivät ole luonnollista ruokavaliota, kuukautiset esiintyvät useammin kuin estrus. Ja tätä ilmiötä voi selittää vain keinotekoiset elinolot.


Luonnollinen ruoka, ihmiskunnan hirveä keksintö ja tie takaisin


Koska eläinten elintarvikkeet, kuten liha, kala, munat ja maitotuotteet muodostavat limaa elimistössä ja johtavat limakalvojen katarraalisiin olosuhteisiin, ensimmäisen vaiheen emättimen ja kohdun katarin hoidossa tulisi olla eläinproteiinien ja -rasvojen sekä happoa muodostavien viljojen poistaminen kuten vehnä. Valkoisempaa hoitoa varten Dr. Schroyer suosittelee raakojen vihreiden vihannesten syömistä. Toisaalta hän ei ole tyytyväinen valkoisiin jauhoihin ja valkoisiin sokerituotteisiin väittäen, että ”valkoiset jauhot ja sokeri ovat hyvin myrkyllisiä tuotteita. Ei ole epäilystäkään siitä, että jalostetut tuotteet ovat jossain määrin vastuussa syövän esiintymisestä. Ensinnäkin ne aiheuttavat kohtuun limakalvon tulehdusta, mikä aiheuttaa valkaisua. Luonnon ruokaan siirtymisen jälkeen ne häviävät. On toivottavaa välttää eroottinen jännittävyys, joka johtaa sukupuolielinten rauhasien aktiiviseen työhön. Tämä saavutetaan parhaiten seksuaalisen pidättymisen avulla. "


Lääkärit ja gynekologit, jotka pohtivat kuukautisten alkuperää ja jotka eivät vain olleet samaa mieltä nykyajan ”lääketieteellisestä näkökulmasta”, päättelivät, että kuukautiset ovat peritty. Tämä on totta siinä mielessä, että jokainen kerta "huonojen ruokailutottumusten vuoksi" naisten uusi sukupolvi muuttuu heikommaksi ja siten vaikeampi kestää tätä tilaa. Menstruatiot johtuvat pääasiassa veren myrkyllisyydestä, se aiheuttaa kohdun limakalvon kroonista katarraalista ärsytystä, joka alkaa säännöllisesti verenvuodon heikkojen kapillaarien takia.


Menstruatiot johtuvat pääasiassa lihavalmisteesta, joka on runsaasti proteiinia, kuten Charles Watsonin mukaan johtaa kohdun limakalvon tulehdusolosuhteisiin. 64 kg painavalle henkilölle, joka tekee raskaan fyysisen työn koko päivän, 20-25 grammaa proteiinia päivässä riittää. Se voidaan saada 80-100 grammasta pähkinöitä. Kliiniset kokeet ovat osoittaneet, että 64 kg painava henkilö viettää 15–19 grammaa proteiinia päivässä työhön ja voimakkaaseen toimintaan. Tohtori Shelton oli kiinnostunut kysymyksestä, joka koskee oikeaa proteiinimäärää ruokavaliossa, ja kattoi tämän kysymyksen esitteessään ”Liian paljon proteiinia”. Tiukka kasvisruokavalio vähentää tulehdusta kuukautisten aikana sekä verenpainetta ja vähentää siten verenvuotoa.


Lääkäritieteiden tohtori George Starr White kirjasta ”Naisen emäntipaikka” toteaa, että kuukautiset ovat patologia ja täysin luonnoton prosessi. Hän paransi tuhansia naisia ​​tästä taudista. Niiden aikoja ei enää seuraa verenvuoto. Hän kirjoittaa :.


Lämpökäsitelty ruoka kuukautisten pääasiallisena syynä
Rintasyöpä ja patologiset tilat


Kirjassa "Raaka ruoansyövän hoito" tohtori K. Nolf kuvaa MD: n lääketieteellistä kokemusta rintasyövän hoidossa. Hän sanoo, että sinun ei pitäisi mennä "normaalisti suositeltuun ruokavalioon" ja sallia itsesi hoitaminen perinteisellä tavalla rintasyövän tapauksessa. Tohtori Nolf vähensi hänen kärsimystä ja lopulta täysin kovettui raakaa ruokavaliota - raakoja hedelmiä, vihanneksia ja pähkinöitä. Jotta hän voisi luottaa päätelmäänsä ja antaa hänelle tieteellisen perustelun, hän alkoi lisätä pieniä määriä höyrytettyjä vihanneksia illalla salaatteihin. Kolmen kuukauden kuluttua kasvain esiintyi uudelleen ja alkoi kasvaa. Jälleen, kun hän jätti keitetyn ruoan pois, hänen tilansa alkoi parantaa. Hän suostui vapaaehtoisesti tekemään leikkausta sen varmistamiseksi, että kudokset ovat vahingoittuneet uudelleen ja verrata niitä alueisiin, jotka on palautettu raakaa ruokavaliota käyttäen.


Dr. Nolf kirjoittaa myös, että raaka elintarvikkeet ovat auttaneet monia hänen potilaitaan. Jättäessään johtajan aseman Kööpenhaminan klinikalla tohtori Nolf avasi oman terveyslaitoksen, jossa hän auttaa potilaita voittamaan sivistyneen elämäntavan aiheuttamat sairaudet - syöpä ja kuukautiset.


Dr. Nolfin kokemus kertoo, että kokenut Olga Hove, joka on kirjoitettu Physical Education -lehdessä vuonna 1908. Miss Hove kärsi erittäin kivuliasta kuukautiskierrosta, joka kesti seitsemästä yhdeksään päivään 28 päivän välein. Ensimmäinen asia, jonka tämä nainen huomasi, oli, että kun hän muutti ruokavalionsa terveemmäksi, hänen kärsimyksensä pysähtyivät, ja hänen ajanjaksonsa kesti vain kolme päivää. Hän vietti vuoden raakaa ruokaa, ja hänen verenvuodonsa väheni merkittävästi, mikä rohkaisi häntä harjoittamaan tätä ruokaa ja enemmän. Kaksi vuotta myöhemmin, Olga Hove menstruoitui kokonaan. Hän kirjoittaa: ”Koko ajanjakson aikana tunnen suurta kuin koskaan ennen ja tunnen vahvemman.” Tarkistamiseksi Olga Hove sisälsi maidon ja maidon päivittäiseen annokseensa, kuukauden kuluttua hänen kuukautensa ilmestyi uudelleen. Paluu raakaan ruokaan lopetti verenvuodon.


Kohteliaisuus ja kehon ja mielen terveys


Kehon jo tulehtuneen alueen ärsytys voi johtaa vain huononemiseen ja viivästyttää paranemista. Itse asiassa elin tarvitsee jopa 2 tuntia lisää lepoa 24 tunnin kuluessa yhdynnästä. Dr. Shelton, kirjassa "Hoito kaikille", kirjoittaa, että "liiallinen sukupuoli valuu elintärkeitä voimia, se ei johda vain impotenssiin, se kuluttaa koko kehon."


”Sukupuolirauhaset tekevät enemmän kuin lisääntyvät. Henkilön elintärkeä energia ja voimakkuus riippuu hänen endokriinisen järjestelmänsa terveydestä. Kehon joustavuus ja henkiset kyvyt riippuvat suurelta osin näiden rauhasien terveestä toiminnasta. Meidän on hyvin tärkeää ymmärtää, että liiallinen seksuaalinen aktiivisuus estää elämää ja terveyttä. ”(Shelton).


”On hyvin tunnettua, että liiallinen seksuaalinen toiminta vaikuttaa haitallisesti älyllisten kykyjen kehitykseen. Näyttää siltä, ​​että henkinen toiminta vaatii hyvin kehittyneitä sukupuolirauhasia ja seksuaalisen ruokahalun väliaikaista tukahduttamista. Inspiraation tila riippuu sukupuolirauhasen erityistilasta. ” (Carrel, mies. Tuntematon. Carrel, mies tuntematon s. 143)


Jos haluamme ihmiskunnan kehittymistä, meidän on ymmärrettävä, että naispuolisten sukupuolirauhasien on oltava terveitä, eivätkä heitä saa olla heikompia sukupolven jälkeen.


Hysterektomia (kohdun poistaminen) ja ruumiin koskemattomuuden tuhoaminen


”Sukurauhasten poistaminen jopa aikuiselta johtaa mielentilan muutokseen. Kun munasarjat on poistettu (poistettu), nainen kokee apatian ja hänen henkinen aktiivisuutensa vähenee samoin kuin hänen henkinen tila. Myös kastraation läpikäyneiden miesten identiteetti muuttuu merkittävästi. Kivekset, enemmän kuin kaikki muut rauhaset, vaikuttavat merkittävästi mielen lujuuteen ja ominaisuuksiin. ”(Carrel, s. 143)


Ei ole olemassa vain yhtä kehon osaa. Itse asiassa sairaus vaikuttaa koko kehoon. Jokaisen naisen pitäisi yrittää päästä eroon tuskallisesta tilasta, jota kutsutaan kuukaudeksi. Kun verenvuoto katoaa asianmukaisen ravitsemuksen, kohtalaisen sukupuolielämän, auringon, lepotilan, liikunnan jne. Vuoksi, hän tuntee, että koko ruumiinsa on parantunut.


Mielen valta yli aineen


Jotta voisit parantaa terveyttäsi, sinun on vähennettävä seksuaalista aktiivisuutta, ja tämän vuoksi sinun täytyy päästä eroon pakkomielteisistä ajatuksista sukupuolesta. Dr. Shelton kirjoittaa luonnollisen hygienian johdannossaan: ”Jotta ymmärrettäisiin mielen lakeja, ei ole tarpeen ymmärtää, mikä se on ja tietää sen alkuperä ja tarkoitus. Mieli on aina edelleen läsnä meissä, huolimatta kaikista teorioistamme ja oletuksistamme sen luonteesta. Mikä tahansa mieli, se säätelee ihmiskehon toimintaa. Kuten tiedämme, se voi harjoittaa toimintaansa vain organismin avulla. Mieli vaikuttaa itse organismin tilaan. Esimerkiksi ahdistus pysäyttää kehon toiminnan ja aiheuttaa sairauden. Tunteet aiheuttavat helposti kyyneleitä, mikä tarkoittaa, että ajatuksen voima aktivoi tämän toiminnon. Tällaisten tunteiden ylimäärällä on tuhoisa vaikutus kehoon, ja on huomattava, että se on tunteita, eikä rauhallinen laskenta-ajatus, jolla on eniten vaikutusta kehomme. ”


Niinpä näemme, kuinka pysyvät ajatukset sukupuolesta, elokuvien katsomisesta tai asiaankuuluvien kirjojen lukemisesta voivat aiheuttaa tuhoisia vaikutuksia kehoon. Ajatukset jopa ilman fyysistä suoritusmuotoa (esimerkiksi sukupuoliyhteydestä) ovat haitallisia keholle. Yksi syistä kohdun, munasarjojen, eturauhasen, rintojen sairauksiin voi olla usein hallitsematon seksuaalinen huolenaihe, joka aiheuttaa näiden herkkien kudosten pitkäaikaisen ylikuormituksen. Ongelma voidaan ratkaista ohjaamalla ajatuksia toiseen suuntaan. (Suuri löytö terveysalalla s. 166 Greatest Health Discovery)


”Jokainen henkinen tila heijastuu ehkä vastaavassa elimessä. On tunnettua, että tunteet aiheuttavat pienten valtimoiden laajentumista tai supistumista. Tämä tapahtuu vasomotoristen (vasomotoristen) hermojen avulla. Siten kudoksissa ja elimissä tapahtuu verenkiertoa. Psyykkiset tilat vaikuttavat kaikkiin rauhasiin, nostavat ja laskevat verenkiertoa. Ajatukset voivat vahingoittaa elimiä. Nykyaikaisen elämän epävakaus, jatkuva ahdistuneisuus, turvallisuuden puute, aiheuttavat tajunnan, jossa hermostuneita häiriöitä ja elinten sairauksia - vatsaa ja suolistoa - syntyy. Aliravitsemus, heikkous ja tokemia ovat tällaisen elämäntavan seurauksia. "


”Vaikka ihminen ei tukkeudu ruoansulatuskanavaa valtavien määrien kanssa eikä siten käytä väärinkäyttöä ruoansulatuskanavan toimintaansa, hän häviää hermostopotentiaalinsa emotionaalisen kiihottumisen kautta, antaen hänen seksuaalisen halunsa ja ruokailutottumuksensa. Hän on kehittänyt niin monta rentouttamistekniikkaa, että hän pysyy jatkuvasti heikossa tilassa. ”(Ihmisen seksuaalinen elämä)


Hermoston energia vähenee kaikilla toimilla, jotka kuluttavat kehon hermostoa enemmän kuin keho voi toipua. Mikä tahansa elämäntapa, jossa tajunnan tila vähentää hermoston varantoja ja aiheuttaa impotenssia, estää välttämättä myrkkyjen vapautumisen, ja tämä johtaa toksiinien viivästymiseen kehossa.


Näetkö tämän julman ympyrän, joka esiintyy epäterveellisen elämäntavan seurauksena? Elämä, joka ei ole sopusoinnussa luonnon kanssa, hermostunut uupumus, heikkous, myrkkyjen epämiellyttävä poistaminen, ylikuormitetut elimet ja kudokset, löi verta, ja lopulta tokemia johtaa ns. Menstruatiot ovat vain yksi niistä olosuhteista, jotka voidaan voittaa hygieenisellä elämäntavalla.


Lust - eläinten proteiinien syömisen seuraus


Professori MacLester kirjassaan "Ravitsemus ja ruokavalio terveyteen ja sairauksiin" toteaa, että "ruokailutottumukset vaikuttavat ensisijaisesti seksuaaliseen toiveeseen. Seksuaalista aktiivisuutta ja sen seurauksena fyysisen ja henkisen terveyden parantamista ei välttämättä saavuteta vain ajattelutavan kautta. Kokeet osoittavat, että ennen kuukautisten laskua huomattavasti seksuaalisen aktiivisuuden tarve vähenee. Tämä johtuu ravitsemuksen muutoksista - kun proteiinin lähde ei ole eläintuotteita, vaan siemeniä ja pähkinöitä. Kokeissa on useaan otteeseen vahvistettu, että ihmiset, joiden ruokavalio oli rajallinen, erityisesti proteiinin suhteen, osoittivat huomattavaa libidon vähenemistä. Saksassa tapahtuneen sodan aikana Rubner havaitsi, että ruokavalion rajoittamisen lisäksi miesten libido ei vähentynyt, mutta myös naisilla esiintyi amenorreaa ja muita kuukautiskierron häiriöitä. "