Verenvuoto

Valkoinen purkautuminen, jossa kuukautiset ovat viivästyneet: mitä se voi olla?

Erilaiset emättimen purkaukset ovat mukana naisilla, joilla on aktiivinen sukupuolielämä. Koko kuukautiskierron aikana ne muuttavat niiden johdonmukaisuutta ja voimakkuutta, koska muita häiritseviä oireita ei ole, sitä pidetään normaalina.

Viivästynyt kuukautiset ja valkea purkaus: naisen kehon vivahteet tai syy lääkärin luo

Kuukautiset kuukautiset pelkäävät kaikkia tyttöjä (naisia), varsinkin jos on valkeaa purkausta, koska tämän tilan syyt voivat olla erilaisia.

Mitä valkoista purkausta tarkoittaa ennen kuukautisia?

Naisen emättimen salaisuus muuttaa sen ominaisuuksia kuukausittaisen jakson erityisvaiheen mukaan. Useimmiten valkoisen purkauksen esiintyminen naisilla ennen säännöllisiä jaksoja viittaa normiin.

Vaihdevuodet ja raskaus. Mitä sinun tarvitsee tietää?

Climax on tärkeä ajanjakso naisen elämässä, ja tietoisuus todennäköisyydestä tulla raskaaksi vaihdevuosien aikana tai sen jälkeen vaikuttaa usein päätöksentekoon syntyvyyden tai perhesuunnittelun suhteen.

Voinko tulla raskaaksi kuukautisten viimeisenä päivänä

Kuukauden jakson tärkeimmät vaiheetKaksi vaihetta muodostavat naisten kuukausittaisen jakson: follikulaarinen ja luteaalinen. Välillä ovulaatio tapahtuu - eli muna tulee vatsaonteloon.

Kuukausittain raskauden ensimmäisessä kuussa, alkuvaiheessa, aiheuttaa syitä

Artikkelin sisältö:Menstruaalinen virtaus raskauden alkuvaiheessaKuukausittainen määritys on osoitus uuden lisääntymisjakson alusta, joka toistuu kuukausittain naisen kehossa.

Voiko kuukausittain mennä raskauden aikana

Menstruation puuttuminen on ensimmäinen merkki, jonka vuoksi nainen oppii kiinnostavasta asemastaan. Mutta voivatko he mennä raskauden aikana? Tässä artikkelissa tarkastellaan tämän ilmiön tärkeimpiä syitä ja keskustellaan siitä, onko tämä kehon tila vaarallinen sikiölle.

Syyt vakavaan kipuun kuukautisten aikana

Useimmat naiset tietävät ensimmäistä kertaa merkkejä lähestyvästä kuukautiskierroksesta, joka ilmenee ärtyneisyydessä, hyppää tunnelmassa, kipu rinnassa, alaselkä, sivu ja vatsa.

Kuukausittain laparoskopian jälkeen

Monet naiset kärsivät sukuelinten alueesta. Tällaisten patologioiden seuraukset johtavat hedelmättömyyteen ja muihin vaarallisiin komplikaatioihin. Useimmissa tapauksissa lääkärit joutuvat turvautumaan kirurgisiin toimenpiteisiin, jotta naiset pelastuisivat fyysistä ja moraalista kärsimystä aiheuttavista sairauksista.

Kipu kuukautiskierron aikana

Tilastojen mukaan 5-10% naisista kokee kipua eri luonteen, lokalisoinnin ja voimakkuuden kuukautiskierron aikana. Harkitse niiden syitä, tyyppejä ja hoitomenetelmiä.Miksi esiintyy vakavia kipuja?

Kuukausittain Norkolutin jälkeen

Naisten elämässä kuukautiskierros on täsmällisten kellojen rooli, jotka kuvaavat synnytysjärjestelmän normaalia toimintaa. Tapauksissa, joissa esiintyy tiettyjä ulkoisia tekijöitä, kuten stressiä, ylityötä ja erilaisia ​​sisäisiä häiriöitä ja sairauksia sukupuolielinten alueella, hormonaaliset häiriöt ovat mahdollisia, mikä johtaa poikkeamiin kuukausiprosessin rytmissä.

Miksi ennen kuukausivaihtelua sattuu

Alaselän kipu ennen kuukautisia on täysin mahdollista ja normaalia. Virittyvä hormonaalinen profiili edistää kipua vatsan, lannerangan alueella. Huono terveys, masennustila, johon liittyy kuukautisia koko ajan.

Kipeä munasarja ovulaation aikana

Syklin keskellä esiintyvä kipu, naiset todetaan melko usein. Jos munasarjojen alueella sattuu ovulaation jälkeen, sinun on kiinnitettävä huomiota tähän oireeseen. Kivun syyt voivat olla sekä fysiologisia että patologisia.

Miksi ennen ovulaatiota vetää ja satuttaa alavaivaa kuin ennen kuukautisia. Harkitse yksityiskohtaisesti

Kaikkien elintärkeiden järjestelmien normaalin toiminnan aikana naisen ei pidä tuntea kipua alavatsassa koko syklin aikana.