Verenvuoto

Vaaleanpunainen purkaus naisilla: miten erottaa normi patologiasta

Emättimen erityksen luonne voi kertoa naisten terveyden tilasta. Tytöt kiinnittävät niihin huomiota ja päättävät, onko tarkoituksenmukaista vierailla gynekologissa.

Raskauden ensimmäinen kuukausi: merkit ja tunteet

Raskauden diagnosointi varhaisimmissa termeissä on melko vaikeaa, vaikka käytettäisiin myös nykyaikaisia ​​laitteita. Gynekologit neuvoo naisia ​​odottamaan tiettyä kohtaa ennen kuin hän siirtyy ultraääniin ja tilaa eri testien toimittamisen.

tiputtelua

Sukupuolielinten verenvuoto tulee aina varoittaa naisesta, koska he yleensä puhuvat ongelmista. Spottingilla on eri intensiteetti: vähäinen tiputus verenvuotoja runsaasti purkautumista, jopa verenvuotoa.<

Mitä tehdä, jos kuukausia ei ole noin 3 kuukautta

Jokaisen naisen terveyden tärkein osa on kuukautiskierto. Menstruation keston analyysin perusteella voimme päätellä sekä naisen lisääntymistilan, että fyysisen ja psykologisen.

Climax naisilla 40: oireet, miten viivästyttää ilmenemismuotoja

Nykymaailmassa naiset yrittävät saavuttaa mahdollisimman paljon materiaalia ennen omistautumista äitiyteen. Mutta valitettavasti naisten kehon suunnitelmat eivät sisälly.

Miten kuukautisten aika on 45 vuoden kuluttua, ongelmat ja niiden ratkaisut

Kun nainen saavuttaa 45-vuotiaita, hänen kuukautiskierronsa muuttuu, mikä ei aina johda hyvinvoinnin parantumiseen. Tänä aikana kuukautisten pitäisi laskea ja hävitä kokonaan.

Miten ensimmäiset vaihdevuosien merkit ovat 48-vuotiailla naisilla?

Lähes jokainen nainen alkaa kokea muutoksia kehon toiminnassa iän myötä. Tämä on täysin normaali ja luonnollinen prosessi, jota kutsutaan ilmasto-ajalle.

Jos synnytyksen jälkeistä vuotta ei ole kuukaudessa, kannattaa kuulla hälytys?

Viime aikoina vietit merkittävän ajan kauan odotetun vauvan elämässä. Kiireinen vuoden kokemus, pienet ja suuret ilot, ensimmäiset saavutukset ja menestykset lentivät.

Voitko tulla raskaaksi ilman kuukautisia - miten, milloin ja miksi

Kuukausittaiset todisteet naisen kehon normaalista toiminnasta. Hormonaalinen rakenneuudistus ja monimutkainen mekanismi munien kypsymiseen tapahtuu joka kuukausi.

Jos synnytyksen jälkeistä vuotta ei ole kuukaudessa, kannattaa kuulla hälytys?

Viime aikoina vietit merkittävän ajan kauan odotetun vauvan elämässä. Kiireinen vuoden kokemus, pienet ja suuret ilot, ensimmäiset saavutukset ja menestykset lentivät.

Miksi ennen kuukausittaista aggressiota. Kuukausittain. kertyneiden tunteiden puhdistus

Nainen riippuu kuukautiskierroksesta, jossa hän sijaitsee. Ennen kuukautisia hän voi tulla masentuneeksi, aggressiiviseksi, ärtyneeksi ja muuksi ilmentymäksi.

Lääketieteellinen hakemisto

Keskiviikko 17. lokakuuta 2012Kuukausittaiset allergiatOn olemassa erilaisia ​​allergioita. Allergiat voivat ilmetä milloin tahansa ja missä tahansa. Joku allerginen reaktio kehon tapahtuu kotitalouksien kemikaaleja, joku kärsii kasvi, joku kärsii tukehtumisesta, kun eläimet näkyvät, ja jotkut naiset ovat allergisia kuukautisia.

Aloe hunajalla: hyödyllisiä ominaisuuksia, käyttöä ja vasta-aiheita

Aloe on tehokas biogeeninen stimulantti, joka voi aktivoida kehon puolustuksen. Kasvien antibakteeriset ominaisuudet, kyky päivittää, ravita ja kosteuttaa ihoa valmistettu aloe suosittu paitsi folkissa myös virallisessa lääketieteessä ja kosmetologiassa.

Kuukausittainen ja virtsanalyysi

Laboratoriokokeet osoittavat kehon tilan testin aikaan. Objektiivisesti analyysejä pidetään voimassa yhden päivän ajan. Testitulokset voivat vaihdella paitsi sairauden aikana.