Kohdun verenvuoto duphastonilta mitä tehdä

Duphaston - suosittu työkalu, jota käytetään gynekologisessa käytännössä erilaisten hormonitasojen epätasapainon aiheuttamien häiriöiden poistamiseksi. Kuten mikä tahansa lääke, se voi aiheuttaa vastetta kehossa. Yksi niistä - läpimurto verenvuotoa käytettäessä Duphastonia. Mikä se on ja miten niihin vastata?

Mikä on läpimurto?

Kohdun verenvuodon alla kutsutaan veren poistumista kohdusta, joka ei ole riippuvainen kuukautiskierrosta. Tällaisia ​​eritteitä esiintyy monista eri syistä, kuten naiselinten sairaudet, pahanlaatuiset tai hyvänlaatuiset kasvaimet, synnytyksen jälkeiset komplikaatiot ja abortit.

Lääkärit erottavat useita kohdun verenvuototyyppejä, joista yksi on häiriintynyt. Se johtuu sukupuolihormonien tuotannon rikkomuksista.

Kun estrogeenin ja progesteronin kuukautisten oikea suhde alkaa ajoissa, vapautuneen veren intensiteetti ei ylitä normia. Mutta jos hormonitasapaino häviää elimistössä jostain syystä, ja endometriumin kudos laajenee aktiivisesti, sen hylkääminen tapahtuu osittain. Tämän seurauksena kehittyy läpimurto.

Toinen syy veren vapauttamiseen, joka ei liity kuukautiskiertoon, on hormonaalisten keinojen - ehkäisyvalmisteiden tai lääkkeiden - käyttö. Ongelma ratkaistaan ​​säätämällä hoitavan gynekologin annosta. Jos kohdunsisäiset ehkäisyvalmisteet ovat syyllisiä verenvuotoon, ne poistetaan.

Lääkkeen Duphaston ominaisuudet

Duphaston sisältää luonnollisen hormonin progestogeeni-didrogesteronin synteettisen analogin. Oraalisen antamisen jälkeen aine imeytyy nopeasti ruoansulatuskanavasta ja menee verenkiertoon, joka korvaa endogeenisen hormonin. Synteettinen aine vaikuttaa endometriumin, emättimen limakudosten tilaan. Se ei vaikuta ovulaatioon ja kuukautisten toimintaan.

Lääkettä käytetään hormonaalisen epätasapainon poistamiseen, nimittäin progesteronipuutteeseen sekä hormonien puutteen aiheuttamien tilojen hoitoon. Lääkitys ei vaikuta ovulaatioon ja muihin lisääntymisjärjestelmän toimintoihin. Duphastonia käytetään aktiivisesti:

 • Kuukautiskierron (PMS, dysmenorrhea, amenorrea,
 • Endometrioosin hoidossa
 • Naisten hedelmättömyyden hoitoon, joka perustuu follikkelien riittämättömään luteinisoitumiseen
 • Abortin uhalla
 • Jos ilmenee toimintahäiriötä kohdun verenvuotoa
 • Kun vaihdevuodet ja vaihdevuodet
 • Korvaushoidossa.

Asiantuntija määrittelee annoksen ja ottamisen keston potilaan kehon diagnoosin ja ominaisuuksien perusteella.

Mahdolliset haittavaikutukset

Duphaston - vahvin hormonaalinen lääke, ja se voi siten aiheuttaa kehon erilaisia ​​ei-toivottuja reaktioita. Kun Duphaston on otettu, joillakin naisilla on:

 • Hemolyyttinen anemia
 • Yksittäiset yliherkkyysreaktiot
 • Päänsärky, migreeni
 • Maksan toimintahäiriöt, joihin liittyy vatsakipu, yleinen heikkous
 • Rintarauhasen jännitys ja arkuus
 • turvotusta
 • Läpimurto.

Miksi verenvuoto esiintyy Duphaston-hoidon aikana?

Verenvuodon esiintymistä hormonaalisen aineen ottamisen jälkeen pidetään normaalina. Kun se on kehossa, sen vaikuttava aine lisää progesteronin pitoisuutta. Jos lääke otetaan kuukautisten aikaansaamiseksi, elin havaitsee hormonien pitoisuuden kasvun merkkinä siitä, että ovulaatio on tapahtunut. Näin ollen joukkue saa hylkäämään endometriumin kudosta ja tapahtuu kuukautisia.

Jos lääke on määrätty progesteronin puutteen aiheuttamien patologioiden hoitoon, sen antaminen on osoitettu kuukausikierron toisessa vaiheessa ovulaation jälkeen. Tällä hetkellä vaihtelevan voimakkuuden veren purkautuminen - matalasta raskaaseen. Tämä johtuu siitä, että organismi reagoi hormonaaliseen lääkkeeseen. Yleensä pitkittyneellä annolla (usean kuukauden ajan) tila palautuu normaaliksi ja tyhjennys (verenvuoto) pysähtyy.

Jos läpimurto tapahtuu, ota yhteyttä gynekologiinsi annoksen muuttamiseksi. Tässä tapauksessa lääkkeelle annettava ohje suosittelee Duphaston-annoksen lisäämistä. Valmistajan käsikirjassa suositellaan 5–7 päivän kurssin määräämistä niiden lopettamiseksi, jolloin sinun on otettava 10 mg kahdesti päivässä. Ja verenvuodon estämiseksi - juo sama määrä kuukautiskierron 11. - 25. päivä. Mutta tarkempi annostus ja vastaanoton spesifisyys määräytyvät vain hoitavan erikoislääkärin toimesta.

Itsenäisesti pillereiden määrän lisääminen ei voi missään tapauksessa olla. On tarpeen kuulla lääkäriä, jotta hän voi määrittää verenvuodon luonteen: onko se kehittynyt Duphaston-hoidon tuloksena tai muista syistä. On mahdollista, että potilas tarvitsee muita lääketieteellisiä hoitoja, hemostaattisia lääkkeitä tai vakavien patologioiden tapauksessa sairaalahoitoa.

On myös mahdotonta lopettaa lääkkeen nauttimista itse, sillä jos kyseessä on jyrkkä tauko kurssilla, voi olla peruuttamisen sivuvaikutuksia. Vain hoitavan gynekologin tulisi määrittää jatkoterapian erityispiirteet.

Erotus kohdun verenvuodosta kuukautisten aikana

Kuukausittainen verenvuoto on osoitus terveellisen naispuolisen kehon normaalista toiminnasta. Pienimmät terveysongelmat vaikuttavat niiden laatuun: säännöllisyys, lähtevän veren määrä, niihin liittyvät oireet.

Kohdun verenvuodot (tai metrorhagia) esiintyvät eri syistä riippumattomasti sykleistä. Erota verenvuoto kohdusta voi olla seuraavilla perusteilla:

 • Menstruaatiota pidetään normaalina, jos sykliä kohti vapautuu keskimäärin 50-100 ml verta. Korkeammat hinnat viittaavat häiriöihin naisen kehossa, ja jos mitään toimenpiteitä ei toteuteta, säännöllinen suuri verenmenetys voi laukaista raudan vajaatoiminnan.
 • On mahdollista arvioida vaihdettavien terveyssiteiden patologiaa ja taajuutta. Jos joka tunti tarvitsee niiden muutosta, tämä on myös epäsuoria todisteita kohdun verenvuodosta.
 • Metrorragia esiintyy syklin päivästä riippumatta ja ei välttämättä ole sama kuin sen alku. Kuukautiskierron vähimmäisaika on 21 päivää, ja pisin on noin 35. Voit arvioida kohdun verenvuotoa paitsi alkamispäivänä myös veren menetys.
 • Kuukautisen veren väri on yleensä tumma, metrorragia - kirkkaan punainen.
 • Keskimäärin kriittiset päivät kestävät 3–5 päivää. Jos niiden kesto on pidempi, tarkista kohdun verenvuoto.

Läpäisevän verenvuodon esiintyminen Duphaston-hoidon aikana määräytyy lääkevalmisteen spesifisyyden ja hoidon tavoitteen perusteella. Koska tämä on vakava hormonaalinen aine, asiantuntijat hyväksyvät kysymyksen annoksen muuttamisesta.

Duphaston verenvuoto - hoitokorjaus

Duphaston on hormonaalinen lääke. Verenvuoto duphastonista voi olla yhtä todennäköinen kuin muiden hormonaalisten lääkkeiden kanssa. Lomake vapauta pillereitä. Vaikuttava aine dihydrosteroni. Tämä on progesteronin analogi. Naisten normaalin syklin kaksi tärkeintä hormonia ovat estrogeeni ja progesteroni. Estrogeeni valmistaa naaraskehon mahdollisuuden käsitteeseen. Tämä on "naispuolinen" hormoni. Sitä vastoin progesteroni, joka on jokapäiväisessä elämässä, voi olla miehillä. Tämä naisen hormoni erittyy räjähtävällä follikkelilla. Se näkyy juuri vapautuneen munan jälkeen. Se vapautuu, kunnes kuukautiskierto alkaa. Tämän hormonin tärkein tehtävä on raskauden säästäminen. Tämän hormonin puuttuessa abortin todennäköisyys on suuri.

Duphaston-verenvuoto: kliiniset oireet

Näin ollen tämä duphaston on esitetty tapauksissa, joissa progesteronin puutos aiheuttaa kliinisiä ilmenemismuotoja, nimittäin:

- keskenmeno, joka tapahtui progesteronin puutteen taustalla, tavanomainen ja uhkaava;

- duphastonin epämääräinen kohdun verenvuoto;

Kaikissa edellä mainituissa tapauksissa naisen kehossa on progesteronin puutteeseen liittyviä häiriöitä. On kuitenkin muistettava, että synteettiset hormonit eivät ole täydellisiä korvaavia aineita. Ja ymmärretään tämä hetki - heikentyneen progesteronin taustalla oleva toimintahäiriö ei aina liity vain tämän progesteronin puuttumiseen. Usein ei ole mitään syytä, eikä sinun pitäisi kiinnittää kaikkia toiveita yksin dushastoniin.

Duphastonin verenvuodon hoidon korjaus

Jotkut potilaat huomaavat verenvuodon esiintymisen Duphaston-hoidon aikana. Ohjeiden mukaan tässä tapauksessa sinun pitäisi lisätä lääkkeen annosta ja duphastonin verenvuoto pysähtyy, mutta tämä tapahtuma tulee ilmoittaa lääkärillesi, koska on aina mahdollista, että se ei ole verenvuotoa duphastonilta, mutta verenvuotoa kohdun aiheuttama muista syistä. Tällöin saattaa olla tarpeen korjata määrätty hoito ja joissakin tapauksissa sairaalahoito kiireellistä hoitoa varten.

Joissakin tapauksissa lääkäri voi määrätä hemostaattisia lääkkeitä Duphastonin annoksen muuttamisen sijasta (tai yhdessä niiden kanssa). Joka tapauksessa hoito, erityisesti sellaisen tärkeän ja herkän aiheen kuin hedelmättömyyden osalta, tulisi antaa kokenut ja luotettava lääkäri. Ja voi olla, että tämä ei ole lääkäri piirin naisten klinikalta. Tärkeintä, että se oli ammattilainen ja mies. Loppujen lopuksi kukaan voi kohdata odottamattoman, tuntemattoman. Ja normaali ihminen tällaisessa tilanteessa ei saisi piilottaa tietämättömyyttään pelottavista lauseista, vaan rehellisesti myöntää - en voi selittää sitä nyt, sallikaa minun pyytää kirjoja (kollegat). Lyhyesti sanottuna, viettää aikaa kerran etsimällä hyvä lääkäri ja tämä säästää hermojasi ja aikaa paljon enemmän.

läpimurto, kun otat duphastonia, kiireellinen!

lopeta juominen duphaston ja se on se.

En voi kertoa sinulle mitään... näki Duphastonin 4 jaksoa, se ei koskaan tapahtunut (((

Minun täytyy tahrata utenka alusta alkaen 23 dts. melko vähän. Kuukaudet tulivat 2 päivää aikaisemmin. Ja vahva. En juo sitä seuraavassa jaksossa... Olen normaalitilassa. Mittaan endikiä ultraäänellä ja se on..

Tulen selvittämään tänään, mitä vitun... koko internet on rummattu eikä kuvio

Huomautus huumeesta erityisohjeissa on.

Erityiset ohjeet

Joillakin potilailla voi esiintyä läpimurtoa, jota voidaan ehkäistä lisäämällä lääkkeen annosta.

Jos 14 dz, tarkoittaa, että duffit eivät ole vielä alkaneet? Joten älä juo, jos M aloitti!

Kyllä, hän sanoi harkitsevansa sitä toisesta läsnäolosta. Älä huoli! Ilmeisesti se tapahtuu ja se on normaalia. Mutta mene lääkärille niin, että hän katsoi.

Verenvuoto duphastonin ottamisen jälkeen.

 • Viestejä: 1
 • Kiitos saanut: 0

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

 • Dr. Nazimova
 • Poissa
 • asiantuntija
 • Viestit: 120
 • Maine: 12
 • Kiitos saanut: 0

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

 • Nadezhdochka
 • Poissa
 • tulokas
 • Viestejä: 1
 • Kiitos saanut: 0

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

 • Popova Veronika Nikolaevna, gynekologi-endokrinologi, mammologist
 • Poissa
 • hidastin
 • Viestit: 558
 • Maine: 26
 • Kiitos: 26

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Duphaston ja verenvuoto sekä mahdollinen verenvuoto Duphastonin jälkeen

Sisältö

Lääkärit määräävät usein lääkkeen Duphastonin kohdun verenvuodosta naisilla. Lääke kuuluu hormonaalisten aineiden ryhmään, on saatavana tabletteina. Tärkein vaikuttava aine on didrogesteroni, naishormonin progesteronin keinotekoinen analogi. Didrogesteroni voi kompensoida progesteronin puutetta ja siten ratkaista monia naisten lisääntymisjärjestelmän ongelmia. Mutta usein tapahtuu ja päinvastoin - verenvuoto esiintyy, kun otat Duphastonia. Onko se mahdollista?

Verenvuodon syyt

Häiriötön kohdun verenvuoto - yleinen gynekologinen diagnoosi, joka tehdään naisille, joilla on hormonaalisia häiriöitä kehossa.

Kohdun verenvuoto esiintyy eri iän aikana.

Niiden syyt ovat:

 • erilaiset lisääntymistoiminnon säätelyn häiriöt;
 • endokriinitaudit;
 • naisten elinten tulehdusprosessit;
 • operatiiviset interventiot;
 • stressi;
 • ilmastonmuutos;
 • lääkkeet ja muut myrkytykset;
 • hormonaaliset häiriöt.

Tärkein syy verenvuodon esiintymiseen, lääkärit kutsuvat hormonaalisia häiriöitä, jotka johtavat anovulaatioon, jolloin tila ei jätä munasarjaa. Anovulaation taustalla on munasarjojen corpus luteumin tuottama gestageenien - hormonien - puutos.

Siksi kohdun endometrium pysyy suojaamattomana estrogeenin vaikutuksista, muodostuu hyperplastinen prosessi - patologinen muutos kohdun kerroksessa. Tätä patologiaa seuraa usein verenvuoto.

Tämän häiriön hoitamiseksi gynekologit määrittävät gestageenit. Nämä hormonit muuttavat endometriumia ja vähentävät estrogeenin vaikutusta.

Yksi gestageenia sisältävistä valmisteista on Duphaston. Se sisältää didrogesteronia - progesteronin synteettistä analogia, joka vaikuttaa suoraan endometriumin kerrokseen.

Kliinisten tutkimusten tulosten mukaan Duphaston tunnusti erittäin tehokkaaksi työkaluksi kohdun verenvuodon hoidossa.

Patologisen verenvuodon esiintymiseen vaikuttavat monet tekijät. Hormonivalmisteet selviytyvät onnistuneesti monista niistä.

Duphaston - ilmaisut ja toiminta

Lääke on määrätty erilaisille naisille patologioille, jotka johtuvat progesteronin puutteesta:

 • endometrioosi - endometriumin patologinen kasvu;
 • kyvyttömyys tulla raskaaksi;
 • ei-raskauden uhka;
 • premenstruaalinen sairaus;
 • kohdun verenvuoto;
 • dysmenorrea - kestämätön kipu kuukautisten aikana;
 • sekundaarinen amenorrea - kuukautisten verenvuodon esiintymättömyys.

Lääkeaine estää kohdun limakalvon leviämisen. Duphastonin jälkeen kuukautiskrampit vähenevät. Ovulaatiota ei tukahduta. Lääkkeiden ottaminen verenvuotoon auttaa estämään niitä. Verenvuodon hoitoon lääkäri määrää Duphastonin yhdessä estrogeenin kanssa viikon ajan. Muita hemostaattisia valmisteita voidaan käyttää.

Duphastonilla ei ole käytännössä mitään sivuvaikutuksia.

Vastaanoton taustalla saattaa esiintyä epämiellyttäviä oireita:

 • lisääntynyt rintojen herkkyys;
 • kipua pään;
 • maha-suolikanavan häiriöt;
 • ihottumat;
 • allerginen turvotus.

Lääkettä ei määrätä yksilölliselle suvaitsemattomuudelle, imetyksen aikana, imeytymishäiriöön - imeytymisen rikkomiseen.

Verenvuoto Duphaston-hoidon aikana

Usein Duphaston-hoidon aikana esiintyy verenvuotoa. Naiset ovat huolissaan tästä ehdosta. Miksi näin tapahtuu, ja onko syytä huolehtia siitä?

Lääkärit määrittävät lääkkeen erilaisille patologioille. Sen vaikutus kehoon riippuu ajanjaksosta, jolloin nainen aloitti lääkkeen ottamisen.

Kuukautiskierto koostuu useista vaiheista. Syklin alussa kohdun endometriumpinta hylätään estrogeenin ja progesteronin alhaisen määrän vuoksi. Estrogeenin määrä kasvaa ovulaation suhteen. Muna-solu kypsyy. Ovulaation jälkeen, jos raskaus ei ole tullut, progesteronin määrä kasvaa, estrogeeni vähenee. Progesteronin vaikutuksesta esiintyy lisääntymiselimissä uusi kuukautiset.

Duphastonin verenvuoto on kehon säännöllinen reaktio. Duphastonin synteettinen hormoni, joka tulee kehoon, estää luonnollisten hormonien toimintaa. Jos otat lääkkeen ennen ovulaatiota, keho havaitsee tulevan progesteronin merkkinä siitä, että ovulaatio on tapahtunut, ja kuukautisten tulee tulla vastaavasti. Endometrium, joka on kohdussa didrogesteronin vaikutuksesta, alkaa muuttua ja hylätä. Joten alkaa verenvuoto Duphastonin käytön taustalla.

Progesteronipuutoksen aiheuttamien patologioiden hoitamiseksi Duphastonia määrätään syklin toisessa vaiheessa eli ovulaation jälkeen. Hoidon aikana verenvuoto on mahdollista. Tämä johtuu organismin sopeutumisesta synteettiseen hormoniin. Jos lääkäri on määrännyt lääkettä useita kuukausia, verenvuodon pitäisi päättyä pian. Yleensä kolmannella jaksolla veri pysähtyy.

Peruuta huume itsestään ja jyrkästi, joka tapauksessa se on mahdotonta. Kaikkien ongelmallisten oireiden vuoksi on parempi kuulla lääkärisi kanssa.

Aihe: Verenvuoto duphastonin ottamisen yhteydessä.

Lordkipanidze Boris Anatolievich, lääketieteen kandidaatti.
Gynekologia. Sukupuolitautien. Sukupuolioppi. Andrologia. Lisääntymislääkkeet.

Lordkipanidze Boris Anatolievich, lääketieteen kandidaatti.
Gynekologia. Sukupuolitautien. Sukupuolioppi. Andrologia. Lisääntymislääkkeet.

Lordkipanidze Boris Anatolievich, lääketieteen kandidaatti.
Gynekologia. Sukupuolitautien. Sukupuolioppi. Andrologia. Lisääntymislääkkeet.

Gynekologi - neuvonta verkossa

Verenvuoto duphastonin hallinnon taustalla.

Nro 50 732 Gynecologist 04/14/2018

Hei Joulukuussa alkoi kuukautiset, jotka kestivät 1,5 kuukautta. He tekivät alustavan diagnoosin fibroideista, epänormaalista kohdun verenvuodosta ja lähettivät hätähoitoa sairaalaan. Sairaalassa (helmikuussa) hänellä oli hysteroskooppi ja terapeuttinen ERD. Poistetaan palautumalla. Histologian johtopäätös: proliferaation endometriaalifaasi, jossa on polttokalvon hyperplasia. Gynekologi kirjoitti Duphastonin 1t / 2p. D Syklin 5. päivästä, 20 päivää, 7 päivän tauon jälkeen ja uudelleen 6 kuukauden kuluessa. Tänään on pääsy 18. päivä. Kuukausittainen käynnistys 9 päivää sitten ja ei vieläkään läpäise. Päinvastoin, he saavat vain vahvempia ja pieniä hyytymiä. Erittäin runsas. Lääkärille, joka on kirjattu polulle. Viikko. Kerro, mitä tehdä? Miten verenvuoto lopetetaan? Voiko duphastonin käytön lopettaa? Tai juo Dincinonia? Voinko juoda Dyufaston Ditsinonin kanssa?

Hyvä päivä! Olen 45-vuotias. Maaliskuun 16. päivänä toteutettiin kaavamenettely (hänet otettiin sairaalaan diagnosoimalla "premenopausaalinen verenvuoto"). Poistetaan diagnoosilla "Epänormaali kohdun verenvuoto perimenopausaalinen jakso. Kohdun fibroidit". Kun kaavinta otettiin biopsian testi. Johtopäätös: yksinkertainen endometriumin hyperplasia, jossa on polypo-muodostumista. Suositukset: gynekologin tarkkailu, seksuaalinen lepo 1 kuukausi, Trichopol 500 mg x 2 p / d 5 päivää, kynttilät indometasiinilla 50 mg x 2 p / d 5 päivää. Kuukausittain.

Äitini on 54 vuotta vanha, tammikuussa hänellä oli verenvuoto, hänet vietiin sairaalaan, hänet kiristettiin, histologia osoitti, että hänellä oli merkkejä monimutkaisesta endometriaalisesta hyperplasiasta, kun sairaalassa hänet lähetettiin gynekologiin, lähetettiin ultraääniin, ultraääni paljasti sairaalassa isoekogeenisen intramuraalisen subterous solmun -4. 2 cm, diagnoosi merkkejä endometrioosista, kohdun fibroideista, gynekologista, endokrinologista määritellyistä pillereistä orgametril, ja ehdotti spiraalin Mirenan asettamista, onko sen arvoinen tosiasiallisesti äidille 54 ja mahdollisesti n: lle.

Hei Olen 39-vuotias. Lokakuussa 2012 he suorittivat hunajakehää endometriumin hyperplasiaa varten. Kesti 3 kuukautta duphaston, sitten 6 kuukautta Janine. Nykyään syklin yhdeksännen päivän ultraäänitutkimuksen tulosten mukaan endometriumin paksuus on 0,6 cm Diagnoosi: kohdun adenomyosis, oikean munasarjan kysta (endometrioidirakenne), ovulaatio tapahtuu (ultraäänellä). Mieheni kanssa haluamme toisen lapsen (11-vuotias tytär), emme ole olleet suojattuja 4 kuukautta, mutta raskautta ei tapahdu. Paikallinen gynekologi väittää.

Hei, äitini (57-vuotias) todettiin histologisen tutkimuksen perusteella. Gynekologin johtopäätöksessä on kirjoitettu: monimutkainen rauhasen epätyypillinen hyperplasia, adenokarsinooma on vaikea sulkea pois. Lasit lähetettiin onkologille uudelleentarkastelua varten, ja onkologi kirjoitti lopuksi: endometriaalinen adenokarsinooma. He sanoivat, että näyttämö kerrotaan vasta toiminnan jälkeen 2 viikon kuluttua siitä, kun materiaali lähetetään tutkimukseen. Kuinka vakava on adenokarsinooma? Aluksi jo.

Hyvä päivä! Viimeiset kuukautiset olivat 08. 11. 2015. Raskaus oli suunniteltu. 22. 12. 2015 oli gynekologin vastaanotossa vastuuvapauden (ruskean) vuoksi. Lääkäri diagnosoi keskenmenon uhkan (manuaalisen tutkimuksen perusteella) ja lähetti sairaalaan. Kieltäydyin, hän nimitti Duphastonin, No-shutin, Papaverinin. 27. 12. 2015 Menin ilman ultraäänitutkimusta (transabdominaali), sikiön muna ei löytynyt, kohdunulkoinen raskaus on suljettu pois. Lahjoitettu veri hCG: lle osoitti 3-4 viikkoa.

18+ Online-neuvottelut ovat informatiivisia eivätkä korvaa lääkäriin suuntautuvaa kuulemista. Käyttösopimus

Henkilötietosi on suojattu turvallisesti. Maksut ja työtehtävät suoritetaan suojatulla SSL: llä.

Duphaston + verenvuoto


Viestiluettelo aiheesta "Duphaston + bleeding" Forum Beauty, Health, Recreation> Gynecologist

Tietoja hankkeesta

Kaikki oikeudet materiaaleihin, jotka on lähetetty sivustoon, on suojattu tekijänoikeuksilla ja lähioikeuksilla, eikä niitä voida kopioida tai käyttää millään tavalla ilman tekijänoikeuden haltijan kirjallista lupaa ja siirtämällä aktiivisen linkin Eva.Ru-portaalin (www.eva.ru) sivulle käytettyjen materiaalien kanssa.
Mainosmateriaalien sisällöstä ei ole vastuussa. Median rekisteröintitodistus nro. FS77-36354, päivätty 22.5.2009 v.3.4.168

Olemme sosiaalisia verkostoja
Ota yhteyttä

Sivustomme käyttää evästeitä suorituskyvyn parantamiseksi ja sivuston suorituskyvyn parantamiseksi. Evästeiden poistaminen käytöstä saattaa aiheuttaa ongelmia sivuston kanssa. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Raskas verenvuoto duphastonin jälkeen

Hei Saivat Duphastonin normalisoida menzis. 29. elokuuta oli viimeinen päivä. Ja 28.08 - tänään, kuukausittain VERY runsaasti (1 makaa 1,5 tuntia). Yhteensä 6 päivää. Sitä ennen eroosio poistettiin (2 viikkoa sitten). Onko normaalia, että menzis ovat niin vahvoja niin kauan? Vai onko sen arvoinen lääkärisi kanssa? Vain ei toimi, mutta 4 päivän kuluttua: (

Ask-Doctor -palvelussa on saatavilla gynekologin kuuleminen kaikista sinuun liittyvistä ongelmista. Lääketieteen asiantuntijat antavat neuvoja ympäri vuorokauden ja ilmaiseksi. Kysy kysymys ja saat vastauksen heti!