Arvaa * kriittisinä päivinä *: vain naisille!

Osoittautuu, että "kriittiset päivät" voivat ennustaa, että et (onneksi tai valitettavasti) et ole vielä raskaana, mutta monet muut hyvin mielenkiintoiset asiat. Tarjoamme kaksi versiota omaisuudesta, jotka kertovat "kriittisistä päivistä" - tarkemmin sanottuna päivänä ja kellonaikana, jolloin ne alkoivat.

Aamu - tuo sinulle miellyttävän keskustelun rakkaasi kanssa ja rakkaudesta. Tällainen alku lupaa lämpimän ja iloisen yhteyden heidän kanssaan syklin loppuun asti.
Päivä - on suotuisa aika kaikille yrityksille. Värit koko tulevan ajan ilolla.
Ilta - tuo tylsää ja huonoa tunnelmaa. Lämmin suihku ja rauha tasoittavat kaikki negatiiviset tunteet.
Yö - uhkaa erottamista.

- Maanantai on huolestuttava. Se voi olla miellyttävä eikä niin paljon, se voi johtaa suuriin ongelmiin. Tietenkin, mitä päivä tehdä ilman niitä nykyisessä elämässä, sanotte. Mutta juuri ne, jotka ennustetaan tiettynä ajanjaksona, voivat osoittautua epätavallisiksi. Ne voivat liittyä lahjaan.

- Tiistai lupaa tavata ystävän (tuttu tai tuntematon) tai melko konkreettista muutosta elämässä.

- Ympäristö lupaa ongelmia, mutta sinun ei pitäisi olla järkyttynyt - sykli ei ole niin pitkä, vaiva päättyy siihen, ja uusi on todennäköisesti paljon onnistuneempi. Joka tapauksessa tämä ongelma ei ole sinua varten, kuten sininen pultti, voit virittää haluamasi aallon ja ottaa sen vähemmän rauhallisesti.

- Torstai odottaa toisenlaista yllätystä. Sinua pyydetään käymään ja täytyy mennä. Tai joutuu vahingossa juhlaan jonkun muun talossa. Riippumatta siitä, onko se miellyttävä vai ei, riippuu sinusta ja ystävistäsi tai uusista tuttavista.

- Perjantai valmistelee jonkinlaista alkuperäistä ohjelmaa. Hän lupaa hyviä uutisia, mutta myös surua, joka auttaa sinua voittamaan aikaa ja kärsivällisyyttä.

- Lauantai lupaa miellyttäviä asioita: rakkauden julistus, toiveen täyttyminen. Ja halu ei voi olla vain rakkautta, vaan myös liiketoimintaa.

- Sunnuntai lupaa, että tuleva aika on hauskaa. Lisäksi voi tapahtua joitakin mieleenpainuvia keskusteluja ystävän kanssa.

1 - sinusta tuntuu onnelliselta koko syklin ajan. Tämän ajanjakson tilaa voidaan kuvata täydellä varmuudella yleisellä ilmaisulla "lentää kuin siivet".
2 - jotain tai joku saa sinut häpeään ja tunne ei unohdu pian.
3 - lupaa riidan. Riippumatta siitä, saako se pitkittyneen luonteen tai muuttuu lieväksi sekaannukseksi, josta on monia, riippuu vain sinusta. Mutta kuitenkin pitäisi olla tarkempi ja välttää konfliktitilanteita.
4 - numero on hyvä, lupaa hauskaa ja onnea.
5 - ennakoi lahjan välttämättömän vastaanoton.
6 - tarjoaa valmistautua huhuun tai huhuun. He voivat olla sinusta tai tuoda vapaa-ajan herkkujaan.
7 - lupaa, että joku rakastaa sinua uskollisesti.
8 - tämä luku lupaa kateutta. Tämä vihreät silmät peto hallitsevat koko sykliäsi, mutta sinun pitäisi yrittää pitää se kuonoessa.
9 - sinun täytyy huolehtia hieman: jotkut ongelmat ovat uhattuina juorujen takia, sitä rauhallisemmin reagoi heidän ulkonäköään, sitä helpompaa tämä aika kulkee sinulle.
10 - tämä luku lupaa, että tulevana aikana tulet rakastumaan. Kenellä? Ehkä omassa miehessään ja miksi ei?
11 - takaa. että rakkaasi on omistettu sinulle. Tuskin kukaan uskaltaa puhua elämästä, mutta tulevan ajanjakson aikana numero lupaa sinulle.
Kuvio 12 on kompleksiluku. Ehkä joku hämmästyttää sinua, ehkä se vain viehättää sinut, houkuttelee sinua viehätyksestään.
13 on se numero, jota emme usein pidä, he pitävät onnettomina. Voi! Hänen luonteensa ei ole kovin muuttuva. Mitä voit tehdä, jos ajanjakso on jo alkanut tällaisessa päivässä, sinun täytyy kärsiä pari viikkoa.
14 - mutta tämä luku lupaa saada hyviä uutisia.
15 - myös porttaa uutiset, mutta tällä kertaa huono.
16 - numero varoittaa, että sinun täytyy saada "pitkä kieli".
17 - surua ja tulossa makeasta.
18 - sanoo, että tulet rakastumaan koko ajan.
19 - ei enää ilmoiteta kevyestä flirttauksesta ja räikeästä rakkaudesta. Tämä numero osoittaa, että rakastat.
20 - ei valitettavasti ole kovin iloinen ennuste, rakastatte ilman vastausta.
21 - varoittaa, että on välttämätöntä olla varovaisempi ja varovaisempi. Varo häntä, älä ole herkkä!
22 - lupaa aineellisia etuja, ehkä käteisvaroja. Yleisesti ottaen aineellinen turvallisuus.
23 - numero kertoo, että olet onnellinen. Aina on hyvä tietää siitä. Eikö olekin?
24 - tarjoaa valmiuksia vastaanottaa vieraita. Jos he käyvät sinut odottamatta, olkaa hyödyllinen emäntä.
Vastaava ennuste mahdollistaa niiden hyväksymisen.
25 - lupaa uuden tuttavan.
26 - sanoo, että olet pahoillani. No, ja se on välttämätöntä.
27 - lupaa, että toiveesi toteutuu.
28 - ennakoi hyvinvointia.
29 - lupaa kyyneleitä ja melko katkera.
30 - varmistaa, että joku harrastus on keskinäistä.
31 - lupaa, että on odottamaton rakkaus tai odottamaton seikkailu.

- Maanantai on voitto
- Tiistai - kokous
- Keskiviikko - yllätys
- Torstai - häpeä
- Perjantai - ongelmia
- Lauantai - rakkauden julistaminen
- Sunnuntai - dating

1 - yllätys
2 - uutiset
3 - pahoillani
4 - vieraat
5 - suru
6 - varapuheenjohtaja
7 - harrastus
8 - nöyryytys
9 - rakkaus
10 - rakkaus
11 - uskollisuus
12 - intohimo
13 - tauti
14 - hyviä uutisia
15 - huonot uutiset
16 - kirje
17 - kutsu
18 - haluamme täyttää
19 - rakkaus
20 - ikävystyminen
21 - kirje
22 - sovinto
23 - onnellisuus, kohtalo
24 - ilo
25 - onnittelut
26 - paluu
27 - haluavat täyttää
28 - petos
29 - kyyneleet
30 - poikkeama aiemmista näkymistä
31 - uutiset

No, jos olet kiinnostunut vähemmän salaperäisistä ja mystisistä aiheista, jotka liittyvät esimerkiksi "näihin päiviin", esimerkiksi miksi he eivät joskus tule ajoissa, miten he todella havaitsevat heidät, osoittautuu miehemme ja onko seksiä mahdollista tällä hetkellä? lue LADY ikuisesti!

Arvailu kriittisinä päivinä naisille päivämäärän ja kellonajan mukaan

Naiset luonteeltaan ovat ominaisia ​​kiinnostukselle erilaisiin omaisuuksiin ja uskomuksiin. Jos tarvitaan tulevaisuuden verhon avaamista, esimerkiksi karttoja tai kahvia, niin toisille riittää tarkastelemaan kuukautisten nimien kalenteria.

Miten kriittiset päivät liittyvät taikuuteen? Erittäin yksinkertainen. Kuun kalenterin suoran vaikutuksen vuoksi naisten sykliin on mahdollista ennustaa lähitulevaisuutta astrologian elementtien perusteella. Tätä varten sinun tarvitsee vain muistaa, millä vuorokaudella alkavat merkit "ei-raskaasta elämästä", kuukauden päivä ja viikonpäivä.

Taika-aika

 1. Aamu - on miellyttävä rakkauskeskustelujen ja kokousten keskustelu. Kriittisten päivien alku tänä aikana suosii suhteiden positiivista kehitystä koko naisjakson ajan. Ota kiinni!
 2. Päivä - antaa suotuisan värin kaikille käynnistyneille tapauksille. Ensimmäisen päivän aikana nainen voi luottaa hyviin uutisiin tai tapahtumaan.
 3. Illalla - ikävystyminen ja lupaus mielialan vähenemiseen. On parempi viettää aikaa kotona rentoutumiseen: elokuvan katsominen, kuuma kylpyamme, kirjan lukeminen, kirjonta.
 4. Yö - ennustaa nopeaa erottelua. Tämä voi olla erillään rakkaasta tai esimerkiksi sukulaisen kanssa.

Tulevaisuus päivittäin

1 - Koko ajanjakso lupaa olla iloinen. Nainen "lentää" onnen siipiin, ja toiset ihmettelevät, kuinka kauan voit olla positiivisessa asenteessa.

2 - Edustaa ihmisen epämiellyttävää vaikutelmaa. Se voi olla halveksuntaa tai aluksi epäilystä. Tämä jälki pysyy muistissa pitkään.

3 - Lupaa mahdollisen riidan. Edelleen kehitys riippuu vain naisesta ja hänen viisaudestaan ​​- se on pitkäaikainen konflikti tai tavallinen eturistiriita. Jotta kiistat ja ristiriidat voidaan välttää, on parempi käyttäytyä huolellisesti ja hyväntahtoisesti.

4 - Lupaa hauskaa ajanvietettä ja paljon onnellisia hetkiä.

5 - On mahdollista saada lahja rakkaalta tai miellyttävä yllätys sukulaisilta.

6 - Ennustaa haitallista elämänilmiötä - huhuja ja juoruja. Yritä olla häikäilemättä, jotta emme provosoisi naisten edustajia keskustelemaan ulkonäöstäsi tai käyttäytymisestänne. Siinä tapauksessa, jos puhelun syy on jo tapahtunut, olkaa valmiita kuuntelemaan "satuja" ilman tarpeettomia hermoja ja levottomuuksia.

7 - Päivä ilmoittaa puhtaan omistautuneen rakkauden syntymisen vastakkaiseen sukupuoleen. Tämän tunteen säilyttäminen ja kehittäminen on tehtävä vielä ajanjaksolle naisten syklin päätyttyä.

8 - Ennakoi uskollisuutta kaikissa sen ilmenemismuodoissa. Tämä ja menestyksekkäästi suorittivat hetkiä miesten heikkoudesta toisella puoliskolla ja ystävien ja kollegojen omistautuminen. Jopa nainen itse näyttää tällä hetkellä hänen maailmankuvansa poikkeuksellisen kestävyyden.

9 - Valitettavasti tämä numero ei valmista mitään hyvää. Naisten takana olevista juoruista ja juonista voi olla epämiellyttäviä seurauksia. On välttämätöntä pitää rauhallinen, koska totuuden tosiasia paljastuu aina.

10 - Aika lupaa olla täynnä rakkautta. Ikään kuin ensimmäinen rakkaus lakaisee sydämen läpi, jopa tavanomainen suhde miehensä kanssa saa uuden hengityksen.

11 - Tämän päivän kriittisten päivien alku merkitsee rakkaansa uskomattoman uskollisuutta.

12 - Mielenkiintoinen päivä, joka lupaa uusia tunteita muukalaiselle. Naisen osoittama kiinnostus on niin selittämätöntä, että sen läsnäoloa voi selittää vain miespuolisen rakkauden loitsu.

13 - Tuo mukanaan monimutkaisia ​​tunteita - kärsimystä ja surua.

14 - Saattaa olla hyviä uutisia tai uusia mielenkiintoisia ihmisiä.

15 - Lupaa epämiellyttäviä, vaikeasti luettavia uutisia. Yritä havaita heidän "kylmän" päänsä.

16 - Ennakoi, että nainen itse voi olla juorujen roolissa. On tarpeen valita keskustelukumppaneita tarkemmin ja ”suodattaa” käsitellyt tiedot, jotta vältetään henkilötietojen luovuttamisesta johtuvat konfliktitilanteet.

17 - Ennakoi mahdollisen erottamisen rakkaasi. Tämä voi johtua aistien jäähdytyksestä tai yhden parin siirtämisestä.

18 - Aistillinen päivä, joka tarkoittaa naisen liiallista rakkautta koko kuukautiskierron ajan. Ole varovainen, tätä voidaan käyttää huonoihin tarkoituksiin.

19 - Ennakoi rakkautta kaikissa sen ilmenemismuodoissa. Lyhyt flirttailu, kevyt rakkaus tai vakavat sydämen tunteet - tämän ajan kumppaneita.

20 - Se merkitsee hengellisten kokemusten jakamattomuutta ja korvaamatonta rakkautta.

21 - Varoittaa elämää koskevista vaaroista petoksen edessä. Ole varovainen ja älä luota kaikkiin syrjimättömästi, punnitsemalla tarkasti kutakin päätöstä.

22 - Ilmoittaa mielellään aineellisesta hyvinvoinnista, mahdollisista rahavirroista tai voitoista.

23 - Lupaa onnellisen ajan, joka on täynnä hauskaa ja rakkautta.

24 - Ennakoi ystävien kokousta naisten alueella. Ole valmis ottamaan ne kunnolla, ja nauttimaan erilaisia ​​ruokia ja lämpimän vastaanoton. Lämpimän vastaanoton jälkeen vieraat ylistävät pitkään kykyjäsi ihanteellisena emäntänä.

25 - Valmistaudu uusiin tuttavuuksiin. Miellyttävä tai ei, se tunnetaan vain tuloksesta.

26 - Tämä päivä sanoo, että nainen tarvitsee rakkaansa, jotka häntä sääliä.

27 - Hyvät uutiset halun täyttymisestä, joka on odottanut sen toteutumista niin kauan.

28 - Lupaa hyvinvointia kaikissa asioissa ja elämänaloilla.

29 - Surullinen päivä, jota seuraa kyyneleet, suru.

30 - Ilmaisee tunteiden vastavuoroisuuden. Voit vapaasti osoittaa kiinnostusta mieleesi, jota pidit - tapahtuman menestys on aivan nurkan takana!

31 - Kirkas sykli lupaa tänä päivänä. Matkailu, unohtumattomat seikkailut, äkillinen rakkaus - kaikki tämä voidaan kokea tulevana aikana.

Kuukauden ennuste rakkaudesta, tulevaisuudesta, suhteista

Muinaisista ajoista lähtien ihminen on pyrkinyt hallitsemaan tulevaisuutta. Oli kunnianosoitus niille, jotka hallitsivat tulevaisuutta ja tiesivät menneisyyden. Lukuisat oraakelit, noitat ja ennustajat ovat valmiita puhumaan siitä, mitä on koettava, käyttämällä monipuolisimpia ja toisinaan jopa naurettavia ominaisuuksia. Mutta onko mahdollista avata salassapito? Mikä on tulevaisuuden kertomus kuukausittain? Miten löytää lähitulevaisuus kuukautiskierron esiintymisajan perusteella? Onko tällaisia ​​tietoja mahdollista ottaa vakavasti? Vastataan näihin kysymyksiin tässä artikkelissa esoteeristen lausunnon perusteella.

Menstruaalisen veren "vahvuus" ennustamisen aikana

Ennustaminen kriittisinä päivinä on intiimi sakramentti, jota oikeudenmukainen sukupuoli harjoittaa lähes ajan alusta. Ehkä nyt monet ihmiset ovat epäileviä tämän ennustemenetelmän suhteen, mieluummin etsivät apua eturetkiläisiltä ja selväilijöiltä tai asettamaan Tarotin itselleen, mutta myös isoäitimme halusivat vakavasti huomata kellonajan tai päivämäärän, joka merkitsee säätäjän alkua.

Mutta mikä aiheutti tämän suuntauksen. Vastaus on verestä johtuvissa ominaisuuksissa. Muinaiset uskonnot perustuivat siihen uskoon, että ihmiskehon täyttävällä skarletilla olevalla nesteellä on elämää tuottavaa energiaa ja säilytetään suvun muisti. Menstruaalinen veri oli erityisen kunnioitettu, koska ensimmäisten kuukautisten tulo merkitsi synnytysjakson alkua.

Esivanhempamme olivat varmoja siitä, että verellä on elintärkeitä ominaisuuksia, jotka säilyttävät menneisyyden ja tulevaisuuden salaisuudet. Kuukautisen verta käytettiin suojana pahoja henkiä ja haitallisia vaikutuksia vastaan, ja nainen hänen aikanaan oli eräänlainen amuletti perheelleen ja kotitalouteen. Syklisten eritteiden antaminen erityiselle voimalle ja muodostaen perustan erilaisille todellisille ennustuksille kuukautisten aikana. Harkitse yleisimpiä.

Selvitä, mitä sinua odottaa tulevaisuudessa linkin artikkelissa, jos olet unelmoinut jaksoja.

Miten arvata kuukausittain

Naisten menstruointi on pyhä. Syklin alkuvaiheen yksilöllisiin tunteisiin ja aikaväleihin perustuen voidaan oppia paitsi sitä, mitä tulevaisuus valmistautuu yleisesti, myös ennustaa mahdollisen suhteiden kehittymisen rakkaasi, aineellisiin keinoihin tai oman organismin ”käyttäytymiseen”.

"Aloituspiste" ennustukselle voi olla useita tekijöitä, jotka kuvaavat nykyisiä kuukautisia. Suosituimpia ovat useat ennakoinnin lajit, jotka antavat täydellisen kuvan seuraavan syklin elinkaaren metamorfoosista. On syytä kiinnittää huomiota siihen, että ennustamisen tuloksia ei voida kirjaimellisesti ottaa. Kaikki tulkinnat ovat mahdollisia vain tietyn naisen todellisuutta koskevassa järjestelyssä.

Nämä ennusteet eivät edellytä lisäominaisuuksia, kykyä käsitellä kortteja, täysikuun tai uuden kuun odotuksia. Riittää vain tarkastella kalenteria heti, kun ensimmäiset "vihjeet" odotetusta kuukautiskierroksesta näkyvät. Tarkastellaanpa niitä yksityiskohtaisemmin.

Haluat tietää, onko kynsien laajentaminen mahdollista kuukautisten aikana. Seuraa vastausta saadaksesi vastauksen tähän kysymykseen.

Arvaa päivän vaihetta

Astrologisten harjoitusten perusteella voidaan päätellä, että planeetan sijainti vaikuttaa suoraan ihmisen hyvinvointiin ja tulevaisuuteen. Päiväpäivän mukaan, jolloin nainen alkoi vuotaa, voit luoda kuukausittain eräänlaisen tarkistetun horoskoopin, joka luonnehtii tulevan kuukauden aikana psyko-emotionaalista taustaa ja suhteita rakkaimpiinsa, eläinradan merkistä riippumatta. On syytä huomata, että kuukautisten ennakoinnissa on tarpeen tarkistaa jatkuvasti henkilökohtaisen hygienian keinoja, koska ennustaminen on kaikkein tarkin, jos ohjaat ensimmäisten verihyytymien ilmestymisen ajan.

Edullisin aika aloittaa kuukautiset. Monet astrologit ovat vakuuttuneita siitä, että tämä varhainen aikaväli ennakoi rakastavan seikkailun välittömän alkamisen ja naisen sisäisen taustan yhdenmukaistamisen. Aamupäivät ennakoivat nopeaa heräämistä, ja tämä aika liittyy mystikoihin uudestisyntymällä. Tyttöä varten tuleva kuukausi on täynnä rakkautta ja keskinäistä ymmärrystä sekä vastakkaisen sukupuolen että kaikkien muiden kanssa. Positiiviset värähtelyt täyttävät henkilön ja antavat ylimääräisen elinvoiman nousun.

Päivä (korkeintaan 13 tuntia)

Menstruaation alkua tällä hetkellä luonnehtivat näkijät kahdella tavalla. Toisaalta “päivällä” kuukautiset ovat avain menestykseen kaikessa, joka liittyy työhön ja itsensä toteutumiseen. Toisaalta, päivittäiset aikajaksot, jotka alkavat tässä päivän vaiheessa, ovat maailmankaikkeuden suora suositus kiinnittää enemmän aikaa rakkaansa, koska perheen vene voi virrata.

ilta

Menstruaatioihin perustuvien ennusteiden tulkinta tai pikemminkin ei niiden alkamisajankohta sanoo, että kriittisten päivien "tulo" hämärässä ei ole hyvä. "Ilta" kuukautiset ovat varoitus, joka antaa mahdollisuuden ongelmiin ja vakaviin konflikteihin sekä liike- että henkilökohtaisissa asioissa. Päivän tämä vaihe voi antaa ajatuksen paitsi siitä, mitä tapahtumia lähestyy naisia ​​ulkopuolelta, mutta myös luonnehtia hänen sisäistä tilaansa. Kuukausittain, joka alkoi myöhään iltapäivällä - todiste hengellisestä epämukavuudesta ja ikävystyksestä, joka pidentää tytön elämää tiheässä verhossa.

Epäsuotuisin aika aloittaa kuukautiset esoteerisesti. Tutkittuaan taikaa ja filosofiaa käsitteleviä harjoituksia voidaan päätellä, että yö ei ole pelkästään mysteereiden aika, vaan myös kuoleman edelläkävijä, joka aiheuttaa tajuttoman, "eläimen" hallitsevuuden ihmisluonnossa. Kuukausittain, joka alkoi yöllä, ennakoitiin varhainen erottaminen rakkaistaan, mahdolliset skandaalit ja joukko taloudellisia epäonnistumisia.
On syytä huomata, että kuukautiskierron ennusteet eivät ole kohtalokkaita eivätkä voi vastata kysymykseen, miksi tämä tapahtuma tapahtui. Vaikka ne ovat uskottavia. Kaikki, joka ennakoi kuukautiskiertoa, voidaan toteuttaa yhdessä jaksossa, eli ennen seuraavien kriittisten päivien alkua. Se johtuu "lyhytnäköisyydestään", että tämäntyyppinen ennakointi on monien mielestä mieluummin koomisten profetioita, eikä sitä oteta vakavasti, eikä halua kertoa omaisuuksia ole innostunut vaan tarpeesta hauskaa.

Ennustaminen viikonpäivänä

Tämä menetelmä, joka perustuu aihekohtaisiin foorumeihin lähetettyihin mielipiteisiin, on yksi luotettavimmista ja totuudenmukaisimmista naisille, jotka yrittävät ennustaa omaa kohtaloa. Joillakin magic-sivustoilla on online-alustoja, joiden avulla voit saada ennuste reaaliajassa ilmaiseksi.

Voit myös ennustaa tulevaisuuden itse, perustuen päivän mystiseen merkitykseen kuukauden alussa. Ne, jotka ovat jo hyödyntäneet tällaisia ​​palveluja, tietävät, että totuus ei riipu siitä, kuka valitsee kriittisten päivien alkamisajan tulkinnan. Numeroita on vaikea huijata. Kuukausittain päivittäin ja viikonpäivinä pidetään tarkimpia sekä asiantuntijoiden että tyttöjen keskuudessa, jotka ovat yrittäneet tätä omaisuutta.

maanantai

Maanantai on hektinen päivä, sanoo suosittu viisaus. Tässä ja kuukausittain, "tule" viikon ensimmäisenä päivänä, tarkoitetaan ongelmia koko kuukauden ajan. Mutta älä häiritse. Tulevan kuukauden vilinä liittyy positiivisiin ongelmiin. Maanantaina alkanut kuukautiset ovat varma merkki siitä, että nuori mies tai aviomies saa pian kalliita lahjoja.

tiistai

Kuukausittain, joka alkoi tiistaina - miellyttävän tuttavan edelläkävijät, jotka eivät tule enää kauan. Henkilö, joka kiirehtii murtautumaan naisen elämään, tulee varmasti luotettavaksi ystäväksi ja uskolliseksi kumppaniksi, ja ystävyys voi muuttua avioliitoksi. Viikon toisena päivänä tulleet säännöt voivat merkitä elämässä tapahtuvat nopeat muutokset, jotka eivät liity uuteen tuttavaan. Muista yleinen viisaus: "Kaikki uusi on hyvin unohdettu vanha." Useimmissa tapauksissa yhteydet ystäviin ja sukulaisiin menetetään kotitalouksien huolenaiheessa. Tiistain kuukautiset ovat varma merkki siitä, että seuraavan kuukauden aikana voimme nähdä ne, joita nainen oli unohtanut.

keskiviikko

Keskiviikkona kuukausittain - hälyttävä merkki, joka ei lupaa mitään positiivista. Nopeat riidat, terveyden ja materiaalien hyvinvoinnin heikkeneminen, tämä lupaa naiselle aloittaa kuukautiset keskiviikkona. Pienet ongelmat kaadetaan ruosteen kautta koko kuukauden ajan, "imevät" sekä fyysiset että moraaliset voimat tytöstä, mikä johtaa joskus kyyneliin. Mutta älä epätoivo! Tämä ei ole lause, vaan se on syytä huolehtia itsestäsi tarkemmin ja mobilisoida kotimaiset resurssit välittömien ongelmien ratkaisemiseksi.

torstai

Menstruation alku torstaina on meluisan juhlan esiaste. Useimpien esoteeristen mukaan vieraanvaraisen isännän roolissa on toimittava itse. Mutta jotkut okkulttisen alan asiantuntijat ovat varmoja siitä, että torstaina tulleet kuukausittaiset varoittavat naista juhlallisuuksia tuntemattomien ihmisten ja läheisten tuttavien joukossa.

perjantai

Perjantaina kuukausittain - hyviä uutisia. Tällä päivällä tullut kuukautiskierto todistaa miellyttävän ja tärkeimmän kauan odotetun tapahtuman saapumisesta. Tämä ilmiö voi liittyä sekä työhön että tytön henkilökohtaiseen elämään, avioliittoon. Perjantaina alkanut kuukautiset voivat johtaa myös pieniin ongelmiin, jotka kokoontuvat reilun sukupuolen aikana koko kuukauden ajan.

lauantai

Luottamuksen tulkinnan mukaan kuukautisten alkuvaiheen viikonpäivänä lauantai on kuukautisten suosituin päivä. Kriittiset päivät, jotka tulivat kalenteriviikon kuudenneksi päiväksi, ovat kevyydentekijöitä, jotka ovat odottamassa onnea ja huolimattomuutta. Koko kuukauden aikana nainen ei jätä hieman tunne euforiaa ja harmoniaa itsensä ja olemuksensa kanssa. Ongelmat ja vähäiset ongelmat ratkeavat itsestään, ja kuukautiskierron loppu merkitsee miellyttävää tuttavuutta tai menestystä rakkaudessa.

sunnuntai

Kuukauden päättyminen, joka sopii yhteen viikon lopun kanssa, on hyvä merkki, joka ennakoi iloa ja harmoniaa tulevan kuukauden aikana. He ovat hyvä sanansaattaja niille, jotka käyvät läpi vaikean ajan suhteessa heidän rakkaansa. Tuleva kuukausi tuo rauhan ja harmonian perheen paratiisiin ja antaa meille mahdollisuuden rakentaa vahvoja, luotettavia suhteita, jotka lupaavat onnellista loppua.

Ennakointi kalenteripäivän perusteella

Lähitulevaisuuden ennustamiseksi esoteerisuus perustuu viikonpäivän arvoon, mutta myös kuukautisten alkamisajankohtaan. Nämä erottelut eivät ole toisiaan poissulkevia, vaan täydentävät toisiaan, joten voit muodostaa täydellisen kuvan tulevista asioista. Valintojen analysoinnista saadut ennusteet ovat "voimassa" seuraavaan kuukauteen saakka. Harkitse yleisimpiä kalenteripäivien tulkintoja.

 1. Kuukausi, joka samaan aikaan kuukauden ensimmäisen päivän kanssa, kertoo runsaasti positiivisia tapahtumia ja tuottoisia tuttavuuksia seuraavan kuukautiskierron aikana. Onnellisuus on jo puhjennut naisen elämään, on syytä vain hyväksyä se kiitollisuudella.
 2. Toisena päivänä alkaneet verenvuodot ovat turhautumisen lähettiläitä. Pian nainen joutuu epämiellyttävien tapahtumien paineen alla katsomaan rakkaansa eri näkökulmasta, pettyneen häneen.
 3. Menstruointi, joka on samana tämän kalenteripäivän kanssa, ennakoi tilanteen, jonka jatkokehitys riippuu täysin naisesta. Hän aloittaa kehityksensä riidalla, mutta mihin suuntaan hänen pitäisi määrittää tapahtuman kehittyminen.
 4. Kuukausittain ennustaa kauan odotetun tapahtuman alkaminen, joka on todellinen yllätys naiselle. Miellyttävät ponnistelut voivat liittyä sekä liike- että henkilökohtaiseen elämään.
 5. Kuukauden viidennen päivän säännöt lupaavat naiselle saada kallista lahjan rakkaansa, mikä tarkoittaa hyvää tunnelmaa koko kuukauden ajan.
 6. Kuukauden 6. päivänä tulleet kuukautiset ovat huonojen asioiden lähettiläs. Useimpien esoteerikkojen mukaan tämä sattuma osoittaa, että naisella on vakava vihollinen, joka yrittää iskeä tai petosta.
 7. Kuukautiset, jotka olivat samanaikaisesti kuukauden 7. päivän kanssa, tarkoittaa, että naisella on salainen ihailija ja vahva, kirkas tunne elämässään.
 8. Kahdeksas päivä, joka on merkitty kriittisten päivien alkuun - voimakkaan mustasukkaisuuden pyhittäjät, jotka vaivauttavat tyttöä seuraavan syklin aikana ja tietyt ongelmat hänen omassa elämässään, jotka syntyvät hänen taustastaan.
 9. Kuukauden saapuminen kuukauden yhdeksäntenä päivänä on varoitus. Tämä sattuma viittaa siihen, että suhde on tulevan aviomiehen kanssa kolmannelta, joka pyrkii tuomaan erimielisyyttä.
 10. Kahdeksannen kuukautiskierto on uutinen, sillä se on nopea rakkauden euforia. Ehkä naisen elämässä on uusi valittu tai suhde hänen rakkaansa siirtyy uudelle tasolle.
 11. Kuukautinen virtaus voi kertoa ahdistuneisuudesta ja epäluottamuksesta rakasta miestä kohtaan. Esoteric väittävät, että kaikki tällaiset levottomuudet turhaan, ja tytön valinta on kristallinkirkas ennen häntä.
 12. Tämän päivän kuukautisten alkaessa puhutaan mahdollisesta maagisesta vaikutuksesta naiselle hänen sijaintinsa saavuttamiseksi.
 13. Kuukauden 13. päivä kuukautiset osoittavat, että "musta bändi" alkaa välittömästi. Ongelma kummittelee naista koko syklin ajan.
 14. Spotting - hyviä uutisia ja paljon yllätyksiä.
 15. Huomaa kuukauden alussa kuukauden 15. päivänä varokaa, että lähitulevaisuudessa huonot uutiset murtautuvat elämään ja estävät suunnitelmat.
 16. Varoitus, joka muistuttaa meitä siitä, että kaikkea, mitä sanomme, voidaan käyttää meitä vastaan.
 17. Kuukausittainen kuukausi 17 päivän aikana lupaa nopean erottamisen rakkaasi. Mutta älä ole kovin järkyttynyt, mutta vain usko, että erottaminen ei ole pitkä.
 18. Kahdeksantoista päivänä tullut kuukautiset ennakoivat vahvan rakkaustunteen syntymistä.
 19. Menstruaalisen jakson selittäminen kuukautiskierron aikana kertoo, että kuukauden 19. päivänä alkaneet kriittiset päivät ovat rakkauden lähettiläitä. Mutta onko se keskinäistä ja mitä tapahtuu tämän suhteen prosessissa, ei tähdet tiedä.
 20. Kuukausittainen, joka samaan aikaan kuukauden kahdentenakymmenentenä päivänä, ennustaa nopeaa, korvaamatonta rakkautta. Luopu yrittäessään voittaa valitun ytimen ja yrittää siirtyä uuteen harrastukseen tai matkalle.
 21. Spotting todisteita valheita peräisin rakkaansa.
 22. Kahdeksannen kuukautiskierron alkaminen on nopea materiaalisen hyvinvoinnin merkki. Raha kaadetaan naiselle koko syklin ajan runsaasta sarvesta.
 23. Spotting 23 kuukauden aikana - onnen ja harmonian sanansaattajat. Koko syklin aikana tyttö tulee olemaan kevyessä ja autuas, ja kaikki yritykset ovat tuomittuja menestykseen.
 24. Kuukausittain tänä päivänä lupaan nopeasti meluisa juhla rikkaalla juhlaa ja miellyttävällä tuttavuudella. Juhlan rakastajan tehtävänä on itse nainen.
 25. Kuukautisten sattuma ja 25 kuukauden päivä lupaavat naiselle monia uusia tapaamisia ja erittäin mielenkiintoisen tuttavan, joka voi muuttua pitkäaikaiseksi yritysyhteistyöksi.
 26. Kuukauden 26. päivänä säätää nopean tuttavuuden miehen kanssa, joka tulee todelliseksi ystäväksi naiselle, kykenee ymmärtämään ja jakamaan hänen tuskansa ja huolensa.
 27. Kuukausittainen, joka alkoi 27. kalenteripäivänä, ennakoi pitkän aikavälin salaisen halun täyttämisen, jonka myöhemmät odottamattomat positiiviset kierrosta ovat.
 28. 28. kuukautiskierron alku lupaa menestystä liiketoiminta-alueella koko syklin ajan. Tai naiset löytävät alustan täytäntöönpanolle, ja huolellisuutta arvioidaan rahallisesti.
 29. Vastaanotto, joka tuli 29: een, ei ole hyvä. Tulevan syklin aikana naisen on kestettävä turhautumista ja paheksua, joka voi aiheuttaa voimakkaan emotionaalisen sokin. Mutta muistakaa, hämärä ei ole ikuinen ja ennustavat aamunkoittoa!
 30. Kuukautiset kertovat mahdollisesta tuttavuudesta, joka voi muuttua romanttiseksi seikkailuksi.
 31. Kuukauden viimeiset päivät, jotka on merkitty kuukautisten alkuun, ennakoivat nopean matkan ja mahdollisuuden tilanteeseen, jossa naiset eivät näytä parasta. Muista, että ennen "häkkiä pois olkapäästä" sinun täytyy miettiä kaikkia mahdollisia seurauksia!

Reilun sukupuolen enemmistön mukaan 2 edellä mainituista ennusteen versioista kuukausittain ovat totta ja auttavat tekemään täydellisimmän kuvan tulevista asioista.

Muista, että tässä tapauksessa kuukautisten virtauksen yksityiskohdat eivät ole tärkeitä. Vain tarkalla aloitusajalla on paino.

Tällaisten erottelujen harjoittaminen useammin kuin kerran kuukaudessa ei ole järkevää, koska vaikka negatiivinen tulos saataisiin, epäonnistumiset eivät kestä yli yhtä kuukautta. Uudet kuukautiset antavat mahdollisuuden ennustaa uudelleen.

Kuukautisten mystinen merkitys

Menstruation syklinen luonne voi kertoa paljon naisesta, ei vain gynekologeista, vaan myös okkulttitieteiden asiantuntijoista. Opiskelemalla kuuluisien asiantuntijoiden ja kansanmerkkiä koskevia kommentteja kuukausittain, näet, että kuukautisten läheiset ystävät esiintyvät samanaikaisesti. Ohuiden aineiden asiantuntijat pyrkivät yhdistämään tämän ilmiön "sisäisten" taajuuksien värähtelyjen yhdenmukaistamiseen, jotka ovat ominaisia ​​omaperäisille ihmisille.

Ottaen huomioon kuukausittaisen feng shui -opetuksen, huomaamme, että tämä ei ole pelkästään fysiologinen prosessi, vaan maailmankaikkeuden eheyden heijastus ja maailmankaikkeuden pääelementtien vuorovaikutus. Tämä opetus pyrkii tunnistamaan kuukautiskierron vaiheet luonnon elementeillä. Tulkinta on seuraava:

 • Vesi tunnistetaan kuukautiskierroksella, joka puhdistaa kehon.
 • Maa on identtinen ovulaation prosessin kanssa, joka antaa uuden elämän ja persoonaa hedelmällisyyttä.
 • Metalli on kylmä ja tyhjä, samoin kuin naisten lisääntymisjärjestelmä hänen jaksonsa jälkeen.

Menstruaalinen sykli sekä lääketieteen näkökulmasta että esoteerisuuden näkökulmasta on monimutkaisin prosessi, joka synnyttää ihmeitä. Ei ole poissuljettua, että nykyaikaiselle naiselle ennustava ennustus tuntuu naurettavalta, mutta tällaisen ennusteen tulokset ovat usein samoja todellisen tilanteen kanssa. Tällaiset menetelmät eivät vaadi vaivaa, ja dekoodaus ei rohkaise naisia ​​menemään urheilijoihin, sinun tarvitsee vain katsoa kalenteria, joka on aina käsillä.

Kuukauden ennuste: todistetuin tapa

Kuukauden ennustaminen on yksi mahdollisista tavoista tietää lähitulevaisuutesi. Ennuste lasketaan seuraavaksi kuukaudeksi ja se on voimassa vuotamisen alkamiseen saakka. Poikkeukset ovat hurskausta tyydyttävälle, mutta niiden avulla kohtalo voidaan ennustaa vain kerran. Tulkinta riippuu ajankohdasta, viikonpäivästä, kuukauden päivästä ja kuunpäivästä. On suositeltavaa yhdistää useita profetioita täydellisemmän kuvan saamiseksi.

TÄRKEÄÄ TIETÄÄ! Onneajan nina Nina: "Raha on aina runsaasti, jos se asetetaan tyynyn alle." Lue lisää >>

Hävittäminen kuukauden aikana oli oikea, sinun on noudatettava seuraavia sääntöjä:

 • Käytä tietoja, jotka koskevat vain ensimmäistä verenvuotopäivää ja sen alkua, kun se tulee aikaan.
 • Käytä useita tekniikoita saadaksesi tarkimman profetian.
 • Muista, että saadut tiedot ovat merkityksellisiä vasta seuraavan kuukautiskierron alkuun saakka.
 • Tulevaisuuden ennustamista ei voida ilmoittaa kenellekään, jopa sisäpiirille.

Ennuste on muistettava tai kirjoitettava muistiin, jotta voit tarkistaa myöhemmin, onko se toteutunut vai ei.

Kuukauden ennustaminen ei koske perinteisiä maagisia rituaaleja. Tulkkaustiedot saatiin vuosisatojen mittaisen havainnon seurauksena. Perustana on vetää rinnan kehon fysiologisten muutosten ja niihin liittyvien tapahtumien välille.

Sydän tarkoittaa rakkautta, plus on positiivinen tapahtuma, miinus on negatiivinen

Menestysarviointi ei edellytä valmisteluja. Ennakoidaksesi kohtalosi, ei ole tarvetta olla omaisuustilaaja, tai sinulla ei ole mitään muita taitoja. Se on yksinkertainen, mutta melko tarkka.

Menstruaatiokierroksella on suuri määrä omaisuuksia. Tunnetuimmat ovat:

 • verenvuodon alkamisajankohtana;
 • päiväysnumerolla;
 • viikonpäivä;
 • päivän ajan.

Vähemmän suosittuja ovat seuraavat menetelmät:

 • ennustaminen kuun päivinä;
 • Feng Shuin ennustaminen;
 • folk omens.

Tämä menetelmä perustuu ensimmäisen purkauksen ilmestymisajankohtaan:

 • Klo 11.00 asti. Menstruation alussa tällä hetkellä luvataan vastakkaisen sukupuolen, konfliktinratkaisun, sopusoinnussa välittömän ympäristön kanssa.
 • 11: 00-13: 00. Tyttö odottaa positiivista ja onnea, odottamatonta onnea
 • 14: 00-17: 00. Mahdolliset viat ja ongelmat, sinun on oltava varovainen kaikissa pyrkimyksissä.
 • 18: 00-21: 00. Naisen mukana tulee yksinäisyyden ja epätoivon tunne.
 • 22: 00-06: 00. Erottaminen rakkaansa, epärehellisyys tai petos.

Toinen tulkintamuoto on:

 • Aamu tuntia puhuu onnea, joka on mukana kaikkialla. Tämän ajanjakson aikana alkanut kuukautiset ennustavat, että sopivin aika on tulossa rakastumaan ja menneiden yhteyksien uudistamiseen. Naisen vahvuus on kyky luoda mukavuutta muille ja rakentaa harmonista viestintää. Hänellä ei ole vaikeaa kallistua ympäristöä omaan mielipiteensä, hän saa mielellään olla ystävien, sukulaisten, työryhmässä. Tämä ennustus koskee koko päivän ensimmäistä puoliskoa.
 • Päivän aikana alkaneet kuukautiset toimivat varoituksena. Tässä tilanteessa on parempi olla luottamatta ketään seuraavaan kuukauteen. On aika rohkeita sitoumuksia ja ilmoituksia ei ole vielä tullut, koska mahdollisten ongelmien todennäköisyys on suuri.
 • Ilta kuukausittain ennustaa merkittäviä muutoksia, joiden luonnetta ei voida ennustaa. Mood voi huonontua selittämättömän synkkyyden ja sekaannuksen vuoksi.
 • Yö on eniten arvaamaton osa päivää. Jos kuukautiset alkoivat tällä hetkellä, voit odottaa likaisia ​​temppuja lähimmiltä ihmisiltä. Ei suositella tulevana kuukautena naimisiin ja vastustamaan kiusauksia.

Tämä ennustaminen ennustaa tapahtumia, jotka tapahtuvat rakkauden edessä ensi kuussa:

 • 0: 00-8: 00. Salainen intohimo, kyvyttömyys tunnustaa tunteitaan.
 • 8: 00-12: 00. Unohtumaton suhteiden alkuvaihe, elävät ja ikimuistoiset tapahtumat.
 • 12: 00-15: 00. Suhteet ovat täydellisiä.
 • 15: 00-18: 00. On syytä valmistautua odottamattomiin yllätyksiin, romanttisiin tekoihin.
 • 18: 00-00: 00. Suhteet romahtavat laiminlyöntien ja valheiden vuoksi.

Täydellisempää analyysia varten on suositeltavaa yhdistää tämä ennustaminen ennustettavaksi viikonpäivänä.

Ei tarvitse hukata, jos et ole aivan miellyttävä tulos. Et voi muuttaa sitä, mutta voit valmistautua ja käydä läpi vaikean vaiheen mahdollisimman rauhallisesti.

Tämä ennustaminen on myös tarkka. Riippuen siitä, mihin päivään kuukautiset alkoivat, saat seuraavat arvot:

Tämä ennustaminen auttaa tyttöä määrittämään, miten nuori mies kohtelee häntä:

 • jos kuukautiset alkavat tasaisesti, se tarkoittaa vilpittömästi rakkautta;
 • jos ei, se ei ole.

Toinen versio kertomuksesta auttaa tietämään, milloin tyttö kohtaa hänen pukeutuneensa ja mitä hän on luonteeltaan. Voit arvata vain kerran, muuten tulkinta on epätarkka.

Ennen kuin aloitat prosessin, sinun on esitettävä asianmukainen kysymys. Vastaus riippuu viikonpäivästä:

Arvailu kriittisinä päivinä: ajoissa, viikonpäivinä ja kuukauden päivinä

Kriittiset päivät eivät liity miellyttävimpiin tyttöjen elämään, mutta he voivat ennustaa paljon. Koska kuukautiskierto kestää niin monta päivää kuin kuukausi, kriittisinä päivinä ennustaminen ei ole yhtä järjetöntä kuin se voi tuntua. Tytöt tarvitsevat seurata syklin kestoa ja alkua, koska näinä päivinä näytät yhteytesi kuuhun - naisen tähden.

Kaikki tytöt eivät tiedä, että kuun ja naisten sykli kestää 28 päivää. Siksi kuu on muinaisista ajoista lähtien pidetty naisten holhoukseen.

Viikonpäivän arvo

Kiinnitä huomiota siihen, mihin päivään ja kellonaikaan kriittiset päivät alkavat.

 • Maanantai - kuten he sanovat "kovan päivän" ja ennakoivat levottomuuksia ja ongelmia, miellyttäviä eikä kovin. Saatat saada odottamattoman lahjan tai tehdä suuren ostoksen.
 • Tiistai - ennuste lupaa rakkautta, ja ehkä ystävällisten suhteiden parantuminen, joka paranee ja muuttuu vahvemmaksi, riidat ja rikokset unohdetaan. Jos sinulla ei ole jälkipuoliskoa, se tarkoittaa, että pian tapaat hänet.
 • Keskiviikko - tämän päivän alussa on ongelmia, turhautumista ja riitoja. Mutta älä ole surullinen, päinvastoin, sinun täytyy kiinni positiivinen aalto ja rohkeasti ratkaista kaikki ongelmat, kuka tietää, ehkä tämä on kohtalo tarkistaa sinua.
Onko jouluna ja jouluna arvata syntiä?

Hei Kerro minulle, onko se synti arvata joulun aikaan? Haluaisin nähdä vaimoni unessa, mutta pelkään seurauksista. Uskon.

Onko mahdollista kuljettaa joulua ja joulua ennustamaan toista kertaa?

Hei Rakastan uudenvuoden, joulun ja joulun ennustamista, enkä voi kuvitella talvipäiviä ilman niitä. Mutta tässä.

Ovatko online-divinations todellisia joulun ja joulun aikaan?

Hyvä päivä. Löytyi sivustossasi paljon mielenkiintoisia online-jakoja. Kerro minulle, onko totuudenmukaista kertomista totta verkossa? Olen erityisen kiinnostunut.

 • Torstai - ennakoi hyviä uutisia, kutsun vierailuun tai juhlaa suuressa yrityksessä. Mutta onko tämä tapahtuma miellyttävä sinulle vai ei, riippuu täysin teistä ja ystävistäsi, ennen kuin teet päätöksen, ajattele sitä huolellisesti.
 • Perjantaina - toisaalta se valmistaa hyviä uutisia, elämässään keskeisiä muutoksia, toisaalta ehkä äkillistä surua, jonka kärsivällisyys voi selviytyä, ja tietysti paras lääkäri-aika.
 • Lauantai - lupaa olla maaginen ja täyttää arvostetut toiveet. Ehkä kuulet odottamattoman rakkauden julistuksen tai avioliittoehdotuksen tai voitat menestystä liikesuhteissa.
 • Ylösnousemus - se lupaa olla iloinen ja iloinen, ei tehdä ilman hymyjä ja naurua, jos on kyyneleitä, sitten onnen kyyneleitä. Odotat myös vakavaa keskustelua rakkaasi kanssa, josta molemmat osapuolet saavat paljon hyödyllistä tietoa.

Kellonaika

Toinen tapa on ajanjakso, jona sykli alkoi:

 • Aamu - kertoo miellyttävästä rakkaudesta, kokouksista kuukaudessa. Suhteet ystäviin, joiden kanssa olisit jo pitkään pudonnut, paranevat. Ehkä tapaat ensimmäisen rakkautesi, älä missaa hetkiä!
 • Päivä - voit menestyä kaikissa ponnisteluissasi ja asioissasi. Odotamme myös kuulevan onnellisen tapahtuman tai uutiset.

Lue tämä artikkeli tästä: Yksinkertainen modernin ennustaminen. Olet kiinnostunut...

 • Ilta - huonoon mielialaan, suruun ja suruun - on parempi viettää tämä päivä kotona, hiljaa katsellen elokuvaa, lukea kirjaa viihtyisässä riippumatossa tai ottaa rentouttava kylpyamme.
 • Yö - lupaa erittäin epäsuotuisia uutisia ensi kuussa. Ehkä se erottuu valitsemallasi tai riidellä läheisen ja rakkaan sydämesi kanssa.

Päivämäärän mukaan

Edellä mainitun lisäksi on olemassa toinen tapa - arvata kriittisinä päivinä kuukauden päivämäärinä.

Mitä tarkoittaa syklin alkamispäivä:

Kuukauden kalenterin pitäminen ei ole vain terveydelle hyvä. Joka päivä on oma merkityksensä.

 1. Ensimmäinen numero on erittäin onnistunut syklin alku, joka ennakoi elämässäsi miellyttäviä tapahtumia. Rakkaus ja onnellisuus putoavat sinulle vesiputous ja tekevät kaikki ympärilläsi mielesi mukaisiksi. Tulet nousemaan ja tulevat rakkauden siipiin.
 2. Toinen numero - saatat olla pettynyt jonkun ystävänne kanssa, ja se jättää jäännöksen muistiin pitkään. Mutta älä asu siinä.
 3. Kolmas numero - on aika toteuttaa se, mitä laitat pitkään laatikkoon. Uskokaa minua, onni on kääntynyt teidän puoleenne ja kaikki toimii sinulle, ja myös ota mukaan rakkaansa. Riidat ovat mahdollisia, mutta terve järki auttaa välttämään niitä ja pysymään hyvissä suhteissa.
 4. Neljäs luku on hyvä syklin alku, lupaa paljon hauskaa ja onnellisia hetkiä. Älä liioi sitä alkoholilla.
 5. Viidenneksi - joku ilmeisesti haluaa estää sinua nauttimasta elämän nautinnoista. Kuitenkin joku perheestä antaa sinulle lahjan tai odottamattoman yllätyksen, ja kaikki huonot asiat unohdetaan.
 6. Kuudes numero - kuten sanotaan, jos huhuja ja juoruja liikkuu sinusta, se tarkoittaa, että olet menossa oikeaan suuntaan. Näytä suvaitsevaisuus tällaisille henkilöille ja kuuntele rauhallisesti loppua, tekemällä päätelmät itsellesi, koska olet älykkäämpiä kuin he.
 7. Seitsemäs numero - löydät pian keskinäisen rakkauden, valittuasi on jo horisontissa valtavan koiranputkea. Tärkeintä ei ole unohtaa hetki ja pelastaa tunteesi.
 8. Kahdeksas - tämä kuukausi tarkistaa sinut uskollisuudesta, ja kumppani mustasukkaisuudesta, joten älä anna ylimääräisiä syitä pelastaa hermostoa ja ruokia keittiössä.
 9. Yhdeksäs numero - kuukautisten alku tänä päivänä tuo huhujen epämiellyttäviä seurauksia. Tuntemattomat ihmiset eivät voi olla hiljaa, hyvin, sinun tarvitsee vain pitää esteetön ulkonäkö ja rauhallinen. Kaikki lopettaa ja totuus tulee ulos.
 10. Kymmenes numero - suhde saa uuden hengityksen, toinen häämatka lupaa olla huonompi kuin ensimmäinen. No, jos olet yksin, löydät varmasti rakastajasi.
 11. Yhdestoista numero - tämä luku kertoo, että koko kuukausi osoitat uskollisuutesi ja omistautumisesi. Ota huomioon kaikki yritykset.
 12. Kahdestoista numero on maaginen numero. Ehkä sinulla on salainen ihailija, joka ei pidä mielessä turvautua rakkauden loitsuun, jos vain kiinnitätte siihen huomiota. Joka ei vain tuo rakkautta, ole varovainen sen kanssa, mitä juot.
 13. Kolmetoista numero - tämä päivä tuo mukanaan vaikeuksia, on tarpeen kärsiä ja olla surullinen kuukauden ajan. Se tekee teille hyvää, tietoisuus todellisista arvoista ja todellisista ystävistä tulee.
 14. Neljännentoista numero - tämä luku kertoo hyvistä uutisista tai tavata uusia ihmisiä, jotka tuovat elämääsi paljon mielenkiintoisia asioita.
 15. Viisitoista numero - syklin alku päivä, joka lupaa huonoja uutisia. Valmistaudu arvioimaan tilanteen järkevästi ilman tarpeettomia tunteita ja etsimään tietä ulos.
 16. Kuudestoista numero - ole varovainen lausunnossanne, he voivat kääntyä sinua vastaan. Saatat saada käännöksen kielellesi.
 17. Seitsemästoista numero - jos kuukautiset alkoivat tänä päivänä, valitettavasti mikään hyvä ei tuo päinvastoin riitoja toisen puoliskon, surun ja surun kanssa - toverisi seuraavaan kuukauteen.
 18. Kahdeksasatoista numero - naimattomille ihmisille, tämä päivä tuo avioliittoehdotuksen ja naimisissa oleville - suhde tulee olemaan uusi voima. Kuukausi lupaa olla täynnä rakkautta, flirttailua ja romantiikkaa.
 19. Yhdeksästoista numero - lupaa uuden rakkauden tai ehkä rakkauden, olla varovainen sydämesi kanssa, koska fani ei ole vakavia aikomuksia.

Miten arvata naisen kuukautisia. Tulehduksen merkityksen tulkinta

Muista, että naisten ennustaminen kriittisillä päivillä ennustaa tulevaisuuden lyhyellä aikavälillä eli seuraavassa kuun kuukaudessa.

Kriittiset päivät ennustuksesta

Tässä artikkelissa puhumme siitä, miten joku tyttö voi hoitaa omaisuuksia, ja kertoa siitä, kuinka paljon onni kertoo.

Muinaisina aikoina ihmiset katsoivat tarkemmin maailmaa ja sitä, mitä itse elimistössä tapahtui. ”Kaikki on jumalia!” He perustelivat. Myös oikeudenmukaisen sukupuolen kuukausi tarkastelee tarkasti, huolellisesti vertaamalla heidän ulkonäköään elämässä tapahtuviin tapahtumiin. Ehkä sinun pitäisi hyödyntää heidän kokemuksiaan?

Ennustaminen kuukausittain

Ensimmäinen asia, johon sinun pitäisi kiinnittää huomiota, on se, miten kuukautiset alkavat:

Aikaisin aamulla - klo 11.00 asti. Tällaiset ajanjaksot ovat kaikkein hyvä hirviö - rakkauden vihollinen, konfliktinratkaisu. Samalla romanttiset suhteet eivät välttämättä tarkoita sitä - ehkä löydät sopusoinnussa sukulaisten tai ystävien kanssa.

Ylivoimainen energia ja onnistuneet ratkaisut ovat satelliitteja lähitulevaisuudessa.

TÄRKEÄÄ: On olemassa tapauksia, joissa ensimmäistä kertaa esiintyy useita tippaa verta, ja vasta sitten on täysi kuukautiskierto. Tällaisessa tapauksessa on syytä kiinnittää huomiota ensimmäisiin "signaaleihin".

Aamuisin alkavat kuukautiset ovat suotuisin merkki.

Päivä - klo 11.00–13.00. Toinen aika, joka ennakoi poikkeuksellisen hyviä tapahtumia. Erityisesti ne esiintyvät työpaikalla. Menestykset, miellyttävät yllätykset, inspiraatiot - odottavat tätä kaikkea.

Noon - klo 13.00-17.00. Ehkä sinun pitäisi olla varovainen. Sinun on luotettava yksinomaan itseisi, ja tapauksia, jotka voivat muuttua ongelmiksi, on vältettävä. Epäonnistumisen todennäköisyys on erityisen korkea.

Ilta - klo 17.00-21.00. Tämä vaihtoehto on edullisempi kuin edellinen, mutta sinun ei tarvitse enää iloita. Mutta tuntuu surulliselta - kyllä. Ei ole suljettu pois turhuuden ja yksinäisyyden tunnetta.

Yö - klo 21.00 aamuun saakka. Esivanhempamme ovat aina olleet erityisen epämiellyttäviä. Ehkä siksi, että hän ennakoi erottamista, kärsimystä. Ehkä ystäväsi tai rakkaasi ovat liian kiireisiä tai mennä muualle.

TÄRKEÄÄ: Ehkä oletetaan, että petät tai jopa pettää. Yritä olla varovainen.

Jos kuukausittain alkoi yöllä, meidän pitäisi odottaa ahdistusta, erottamista

Ennustaminen kuukausittain päivittäin, viikolla, rakkauden kuukauden ensimmäisenä päivänä

Maanantai on vaikea päivä, kuten me kaikki muistamme. Ja tämän onnenpuhelun tapauksessa tämä lausunto oikeutti itsensä - ponnistelut ja voimakkaat levottomuudet tulevat uskollisiksi naisiksi. Todennäköisesti ne näkyvät, kun ongelma yritetään ratkaista.

Mutta sinun ei pitäisi epätoivoa - on täysin mahdollista, että saat erittäin arvokkaan lahjan rakkaasi.

Tiistai - elämän muutokset. Ehkä kohtalo on valmistellut tapaamisen tietyn henkilön kanssa, joka ajan myötä tulee erittäin tärkeäksi. Ja ehkä tulevat tapaamaan hyvän ystävän tai jopa ystävän kanssa, jolle et ole nähnyt jo pitkään.

Muuten, jos olet jo menossa henkeä pitkään saadakseni jonkin tärkeän päätöksen - ota rohkeasti askel tähän suuntaan. Ja ehkä kokous voi auttaa.

Kuukausi, joka alkoi tiistaina, lupaa tavata vanhoja ystäviä

Keskiviikko on epäsuotuisa aika. Häiriöt, joista sinun täytyy huolehtia paljon, saavat itsensä tiedoksi. Tarkista vähemmän luottamusta toisiin.

Mutta sinun ei pitäisi huolehtia paljon: kuukautiset, jotka alkoivat tällä viikonpäivällä, ikään kuin he sanoisivat, että sinun on jatkettava taistelua. Ainoastaan ​​pyyntiponnistuksen tapauksessa tulos on suotuisa.

TÄRKEÄÄ: Muista, että kaikki ennustetut ovat merkityksellisiä kuukauden ajan ennen seuraavien kriittisten päivien alkua. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän ei pitäisi odottaa pitkää ongelmia.

Torstai - ennustaa vieraita. Ehkä vieraat tulevat luoksesi. Ja ehkä se on sinä, joka saa kutsun juhliin tai vain ystävällisiin kokouksiin. Jos heillä on uusia ihmisiä, katsokaa heitä - ehkä nämä ovat sinun hyvät ystäväsi.

Huomaa, että tällainen tapahtuma voi tuoda paljon iloa ja vaivaa. Kokeile vain hieman enemmän kuin tavallista.

Kuukausi, joka alkoi torstaina, ennustaa vierailun

Perjantai on enimmäkseen suotuisa aika. Saat todennäköisesti odottamatta sellaisia ​​uutisia, jotka muuttavat jotain parempaan. Tällaisten muutosten on kuitenkin tehtävä paljon työtä.

TÄRKEÄÄ: Mutta älä kiirehdi rentoutumaan - ja ongelmat ovat todennäköisiä. Perjantai voi olla kiistanalainen päivä.

Lauantai on erittäin hyvä päivä. Hän ennakoi harmoniaa, erilaisia ​​etuja. Se, mitä yleensä kutsutaan "taivaasta mannaksi", tulee varsin todelliseksi! Ehkä salainen halu tulee täyttymään, ja ongelmat alkavat hävitä kuin itse.

Mahdollisuus saada julistus rakkaudesta, aloita uusi suhde. Meidän esi-isämme pitivät kuukauden alussa lauantaina merkkiä lähestyvästä sitoutumisesta tai häät.

Kuukauden alku lauantaina ennustaa mahdollisen rakkauden julistuksen

Sunnuntai - ei turhaan pidetä hauskaa ja iloa. Vaikka jotkin henkilökohtaisen edun ongelmat näkyvät, ne häviävät hyvin nopeasti ja ilman seurauksia. Mikään ei voi pilata mielialaasi. Tai ehkä se muuttuu pitkään odotetulle lomalle!

Hyvä tunnelma on se, mitä kuukausikuukausina alkaa sunnuntaina.

Kuukausittainen arvoitus tytöille ja nuorille miehelle, rakkaalle, avioliittoon

Tarkastellaan nyt vaihtoehtoja, jotka riippuvat numerosta:

1 - onnea ja onnellisuus, joka antaa jonkin verran euforiaa. On syytä huomata, että tämä euforia ei ole sokea, vaan se kannustaa tuleviin saavutuksiin.

TÄRKEÄÄ: Ole valmis hyväksymään myönteisiä muutoksia elämässä. Älä unohda kokouksia - ne ovat hyödyllisiä.

2 - luultavasti joku, joka tunnetaan teistä, pettää tai jopa alkaa aiheuttaa halveksuntaa. Samoin negatiiviset asenteet sinua kohtaan ovat myös todennäköisiä. Voi kuitenkin käydä niin, että hylkääminen ei aiheuta henkilöä, vaan jonkinlaista tapahtumaa.

3 - On suositeltavaa pitää poissa kaikenlaisista konflikteista. Ongelma, jossa voit helposti sotkeutua seuraavaan kuukauteen, voi olla unohtunut, mutta se voi myös tulla pitkä. Kaikki riippuu toimistasi. On suositeltavaa huolehtia terveydestäsi.

Kuukausittain, kolmannesta lähtien, ennustekriisi

4 - onnellisuus, joka liittyy kaikkein arvokkaimpien toiveiden kehitykseen. Anteeksi hiukkasista tällä hetkellä - nauti ilosta täysillä!

5 - rakastettu voi antaa sinulle mukavan lahjan. Jos sinulla ei vielä ole rakkaasi, kuukausittaiset päivät näyttävät onnistuneen ostosmatkan tai toisen kannattavan sijoituksen.

6 - juonittelu selän taakse, loukkaus tai melko konkreettisia esteitä vihollisista. Ole varovainen ja yritä olla juuttunut itsellesi.

7 - keskinäisen rakkauden edelläkävijä. Katsokaa ympärilläsi olevia miehiä - ehkä kohtalosi on heidän joukossaan? Jos rakkaasi on jo olemassa, suhde vahvistuu tai teet rauhan.

TÄRKEÄÄ: Mutta älä luota pelkästään varovaisuuteen - sinun on tehtävä itse.

8 - ehkä, kannattaa varastoida rauhoittavia aineita, sillä mustasukkaisuuden aika on tulossa. Yritä itseäsi antamasta syytä miehellesi huolehtia. Jos olet taipuvainen tähän tunteeseen, yritä olla tekemättä ihottumaa.

Kateus - joka ennustettiin kuukausittain kahdeksannesta

9 - pidä silti rauhoittava lähistöllä, mutta tällä kertaa heidän täytyy parantaa hermojaan vihollisten ansiosta. Gossip, lauma, yrittää tuhota suunnitelmasi - täällä ilman luottamusta ja selkeä pää ei voi selviytyä. Luultavasti yrittää tuoda sekaannusta omaan elämäänne.

10 - ennakoi rakkautesi jonkun kanssa. Jos onnekas on jo olemassa, odottaa vahvistavan suhdetta. Mutta jos murtautui miehen kanssa, se voi tapahtua hyvin ja suhteiden renessanssi.

11 - Yritä muistaa, että rakkaasi kannattaa luottaa. Tosiasia on, että mustasukkaisuuden puhkeaminen lähikuukausina on hyvin todennäköistä, ja tämä johtaa vakaviin seurauksiin.

12 - On aivan todennäköistä, että uusi tuuletin tulee näkyviin horisonttiin. Kohtele häntä kuitenkin varovasti, koska mikään vakava suhde ei lopulta kasva.

TÄRKEÄÄ: On mahdollista, että tämä henkilö ei käytä parhaita keinoja houkutella sympatiaa.

13 - ei ole mitään, että tämä numero on epäonninen. Onnea tulevana kuukautena on sinulle vieras, joka ei ole usein.

Kuukausittain. 13. päivän alussa ennustaa, ettei se ole paras ajanjakso

14 - onnellinen uutinen on kynnyksellä! Heitä varmasti kannustetaan.

15 - rakastettu mies tai tyttöystävä esittelee ongelmia. Vaihtoehtoisesti he itse kokevat ongelmia. Tämä on kuitenkin tilapäistä.

16 - pidättäytyä juutalaisista tulevana kuukautena. Mahdollisuudet ovat hyvät, että voit kärsiä niistä, ja se voi tuntua. On kuitenkin välttämätöntä säilyttää huomautukset ja huomautukset, jotka varmasti vahingoittavat muita.

17 - erottaminen rakkaasi. Se voi olla sekä pitkä että lyhyt. Pidättäytyä riitoista, ja sitten yhdistymisen ei tarvitse odottaa kauan.

18 - uusi vakava vaihe henkilökohtaisissa suhteissa. Ei-toivotut nuoret naiset, hän tuo kauan odotettu avioliitto ehdotus, ja naimisissa olevat naiset saavat uuden kierroksen perhesuhteita.

19 - varokaa sellaista miestä, joka hurmaa. Saattaa näyttää siltä, ​​että hän on vilpitön ja rakastunut, mutta todellisuudessa tapahtuu vain kuiva laskenta.

TÄRKEÄÄ: Älä salli intohimoa tätä henkilöä kohtaan.

Jos et kuuntele 19-luvulla alkaneita kuukausilukuja, sinulle jää sydän.

20 - ja jälleen kerran korostamaton rakkaus naimattomia nuoria naisia ​​kohtaan. Tai sylkeä miehen kanssa, joka on kaukana välinpitämättömästä. On myös mahdollista valehdella rakkaiden puolelta. On mahdollista, että tämä on "hyvä valhe".

21 - ole varovainen kaikesta. Katsokaa asioita, samoin kuin ympärilläsi olevia, jotka saattavat pettää. Älä tee tarjouksia. Vietä enemmän aikaa perheen kanssa, koska se voi romahtaa.

22 - taloudellinen hyvinvointi on taattu! Tämä voi olla mitä tahansa - odottamaton bonus, suuri voitto arpajaisissa, aineellinen palkka. Muuten, jos olet etsinyt työtä tai osa-aikatyötä pitkään aikaan, seuraavana kuukautena on hyvä mahdollisuus saada haluamasi työ.

23 - kuukausi menee onnen merkin alle. Sarja onnellisia tapahtumia, jotka ovat tärkeitä ja antavat paljon iloa. Ehkä heillä on kaikki mahdollisuudet tulla elämänvaiheeksi.

24 - alkaa valmistautua vieraiden vastaanottoon. Vieraat ovat miellyttäviä ja lukuisia, ja tilaisuus - iloinen. Todennäköisesti joku loma on tulossa.

Meluisa ja iloinen lomasi talossa ennustaa kuukausittain, joka alkoi 24. päivä

25 - sosiaalinen ympyrä laajenee. Ehkä se mies, jonka kanssa romaani on sidottu On mahdollista, että tämä tapahtuu jonkin matkan aikana.

TÄRKEÄÄ: Kiinnitä huomiota tänä aikana tapahtuvaan seurantaan - ne voivat olla kohtalokkaita.

26 - löydät luotettavan ystävän. Vanhat ystävät ja sukulaiset saavat olkapään. Kuukausi merkitsee vakautta.

27 - Toive täytetty. Ja apua hänen inkarnaationsa suhteen tulee odottamatta. On mahdollista, että yhdessä äkillisen miehen kanssa.

28 - henkilökohtainen elämä säilyy samalla tasolla, mutta työn suhteen voimme odottaa konkreettista läpimurtoa. Parannus mukaan lukien koskettaa materiaalikomponenttia.

Kuukausittain 28. luvusta alkaen lupaa menestystä työssä

29 - valitettavasti tänä aikana esiintyy usein kyyneleitä ja pettymyksiä. Odottaa luotettavaa vipua rakkaansa - he varmasti auttavat selviytymään suruistaan.

30 - suhde aiemmin tuntemattomaan ihmiseen. Vapaa nuoret naiset saavat kumppanin pitkään kirkkaaseen suhteeseen, ja naimisissa olevat naiset kiusataan. Jälkimmäisessä tapauksessa flirttausta ei ole suljettu pois, mutta se ei vaikuta kielteisesti.

31 - voit odottaa seikkailuja! Ja yllätyksiä ei lasketa - uusi tuttavuus, matka, intohimo.

TÄRKEÄÄ: On mahdollista, että teet joitakin epätoivottuja tekoja tunteiden mukaisiksi. Ole varovainen!

Kuukausittain, 31 numeron alussa, voi luvata kirkas matka

Ennustaminen kuukausittain naiselle kuun päivinä

Tytön tulisi kiinnittää huomiota kuun päivänä, joka alkoi kuukautiskierron aikana. On olemassa tiettyjä kuun päiviä, joille on turha etsiä kohtalon tulkintaa - se ei anna totuudenmukaisia ​​vastauksia. Nämä ovat 1, 12-14, 19, 23, 26, 29 päivää.

Ennustaminen kuukausittain Feng Shuilla

Jopa antiikin Feng Shui -faneja käsitteli kuukautisia prosessina, joka puhdistaa kehon. Uskottiin, että juuri tämän uudistusprosessin kautta naiset elävät keskimäärin pidempään kuin miehet.

Jo muinaisina aikoina huomattiin, että ne naiset, jotka ovat pitkään ja tiheästi kommunikoineet keskenään ja kuukausittain, synkronoidaan. Tämä johti siihen johtopäätökseen, että kriittiset päivät ovat hyvin herkkä prosessi, johon vaikuttavat erilaiset muutokset ulkopuolelta.

TÄRKEÄÄ: Kirjoitimme, miten tätä prosessia voidaan tulkita edellä - yllättäen, mutta Feng Shuin seuraajat antoivat samat tulkinnat kuin muutkin tarkkailijat.

Feng Shuin edustajat ovat jo pitkään huomanneet, että kuukautiset voivat ennustaa menestystä esimerkiksi rakkaudessa

Uskottiin, että naisen kehon tilan vaiheet ovat samanlaisia ​​kuin luonnon elementit - puu, palo, maa, metalli, vesi. Tämän avulla:

 • vesi on veri, joka puhdistaa
 • maa - ovulaatio, jonka aikana syntyy käsitys ja syntyy uusi elämä
 • metalli on karu vaihe. Mikään ei ole tottunut ovulaation jälkeisessä organismissa sekä metallissa

Kuukauden ennustamista, kuten mitä tahansa muuta, ei pitäisi pitää lopullisena totuutena. Ota vastaan ​​saadut, analysoidut ja huolellisesti tarkastellut tiedot maailmasta - ehkä samanlainen lähestymistapa auttaa sinua. Muista kuitenkin, että paljon riippuu meistä.

Pitääkö uskoa, että onni kertoo kuukautisia

Ennen kuin arvaat, monet meistä haluavat ensin selvittää, miten tämän ennusteen tulos on totuudenmukainen. Niinpä useiden tutkimusten mukaan arvaaminen kriittisinä päivinä naisille on yksi yksinkertaisimmista ja tehokkaimmista. Ja kaikki siksi, että näinä päivinä naisilla on eniten pahentuneita tunteita ja tunteita, ja intuitio antaa sinulle mahdollisuuden nähdä, mitä on piilossa tulevaisuuden verhon takana. Lisäksi Kuu vaikuttaa suoraan toiveemme toiselle maailmalle ja salaperäiselle, naisten kuukautiskierrossa on täsmälleen 28 päivää, eli niin monta kuin on kuun kuukaudessa. Eikö tämä osoita ennusteen totuutta? Tärkeintä on asettaa itsellesi kaikkien osastojen tulokset kuukausittain, ja sitten tästä on mahdollista tehdä johtopäätös lähitulevaisuudesta.

Ennustamissäännöt

Jotta kuukautisten oikeinkirjoituksen tulokset olisivat mahdollisimman tarkkoja, sinun tulee muistaa tärkeät säännöt sen täytäntöönpanosta.

 1. Voittamisen aikana kriittisten päivien alkamisella on tärkeä rooli, sillä juuri hänen ennustamme tulevaisuutta.
 2. Ennustamisen tulos on merkitystä vain ennen seuraavan kuukautiskierron alkua, joten ennusteen saamisen jälkeen on parempi kirjoittaa se paperille, jotta voidaan tarkistaa, onko se toteutunut.
 3. Jos ennusteen tulos lupaa sinulle jotain miellyttävää elämässä, niin sinun ei pitäisi kertoa kenellekään siitä, koska tämä voi johtaa siihen, että ei onnistu koskaan onnelliseksi tapahtumaksi mustien ajatusten tai ulkopuolisen häiriöiden vuoksi.
 4. On välttämätöntä yhdistää useita jakoja, koska vain tällä tavalla voit saada tarkimman tuloksen ennustuksesta.
 5. Saadaksesi täsmällisen vastauksen, teidän aikasi alussa sinun täytyy kysyä universumista kysymys, joka koskee sinua, ja sitten kuukautisten alkamisen päivämäärä ja aika kehottaa sinua tekemään oikean päätöksen nykyisestä tilanteesta.

Arvaile kriittisinä päivinä kuukauden päivämäärinä 1-7

Tärkeä kuukausittainen ennustaminen on päivä, jona ne alkoivat. Ja jos he menivät 1 - 7 numeroon, tämän tulkinnan voi katsoa nyt:

 • 1 - odottaa iloisia tapahtumia, jotka tuovat elämään onnea ja euforiaa;
 • 2 - sinä olet pettynyt johonkin tai jonkun kanssa, tai tulee olemaan inhottavaa henkilön kanssa;
 • 3 - odotat riitoja ja ristiriitoja rakkaasi kanssa;
 • 4 - odottaa onnea ja halun täyttymistä;
 • 5 - voit odottaa mukavaa lahjaa rakkaalta tai odottamattomalta kohtalon lahjalta;
 • 6 - sinun tulee varoa lähiympäristön juoruja ja julmuutta, mukaan lukien ne ihmiset, joista et odota sitä;
 • 7 - Henkilö ilmestyy elämääsi, joka on sinun kohtalosi, tai valittu tulee tunnustamaan rakkautesi.

Ennustaminen kuukausittain kuukausittain 8: sta 14: een

Mutta onnettomuuden tulkinta kriittisinä päivinä, joihin voit viitata, jos kuukausisi alkoi kahdeksannesta kuukauteen 14. päivään:

 • 8 - sinä pian alatte kokea rakkaasi kovaa kateutta, ja sekä siitä että ilman häntä;
 • 9 - On parempi, että et edelleenkään lupaa ympärilläsi oleville, mitä et voi antaa heille, muuten he eivät enää luota sinuun;
 • 10 - tulet pian rakastumaan tai kokemaan nuoren miehen tunteiden herätyksen;
 • 11 - on mahdollisuus erota ja olla vakava riita sen henkilön kanssa, jonka olet kateellinen tai kokee kohtuuttoman epäluottamuksen häntä kohtaan;
 • 12 - sinulla on salainen ihailija, joka lisäksi haluaa sietää sinua;
 • 13 - odotat vaikeuksia, epäonnistumisia ja pettymyksiä;
 • 14 - pitäisi odottaa pian miellyttäviä uutisia.

Ennakointi kuukautisten kuukausittain klo 15-21

Seuraavassa on tulkinta tulkinnasta kriittisillä päivillä naisille, joka alkoi 15. - 21. päivänä.

 • 15 - lähitulevaisuudessa kohtaat vaikeuksia, mutta se voidaan ratkaista;
 • 16 - sinun pitäisi katsoa, ​​mitä sanot ja kenelle, muuten se muuttuu vakavaksi skandaaliksi;
 • 17 - ennakoi erottamisen rakkaasta tai korostamattomasta rakkaudesta;
 • 18 - odotat avioliittoehdotusta tai uutta kierrosta suhteissa rakkaasi kanssa;
 • 19 - ennakoi uuden rakkauden saapumisen, joka on hyvin vahva, mutta on mahdollista, että se ei ole keskinäinen;
 • 20 - joku, joka on lähellä sinua, pettää sinut, mutta tämä henkilö voi ajatella, että tällainen valhe on teidän eduksesi;
 • 21 - voit olla petetty, joten sinun täytyy olla varovainen, koska tämä petos voi tuhota perheen.

Ennustaminen "Kriittiset päivät" päivämäärällä 22 - 31 numeroa

Mutta jos kuukausisi meni kuukauden lopussa 22: sta 31. päivään, tämän ennusteen tulos on seuraava:

 • 22 - taloudellista tilannettasi parannetaan hyvän palkkion, palkkojen tai jopa arpajaisten voiton ansiosta;
 • 23 - todellinen naisten onnellisuus odottaa sinua;
 • 24 - vieraat tulevat talosi, joka voi olla sekä sukulaisia ​​että ystäviä;
 • 25 - teet uuden tuttavan, jolla on tärkeä rooli kohtalossanne;
 • 26 - he antavat sinulle käden ja auttavat sinua vaikeassa tilanteessa;
 • 27 - odotatte vaalivan halun täyttymistä, ehkä jonkin henkilön avustuksella;
 • 28 - löydät menestystä ja menestystä työssä tai jopa edistämistä;
 • 29 - sinua odottavat suru ja kyyneleet, mutta heitä ei pidä piilottaa läheisiltä ihmisiltä, ​​jotka voivat auttaa sinua;
 • 30 - henkilö tulee olemaan vieressäsi, jolle et ole välinpitämätön ja kenen kanssa sinulla on pitkä ja vakava suhde;
 • 31 - saat odottamattomia hyviä uutisia tai mene matkalle.

Ennustaminen viikonpäivänä kuukautisten alkamiseen

Naisten kriittisistä päivistä kertovan onnen tulos riippuu siitä, mitä viikonpäivää he aloittivat.

 1. Maanantai ennustaa tulevia ongelmia ja vakavia levottomuuksia, mutta ne voivat olla joko miellyttäviä tai ei, mikä riippuu vain sinusta.
 2. Tiistai ennustaa tapaamisen vanhan ystävän tai tuttavan kanssa, jota et ole nähnyt pitkään, tai tapaat henkilön, joka ottaa tärkeän paikan elämässäsi.
 3. Ympäristö lupaa ongelmia ja pettymyksiä, mutta sinun ei pitäisi huolehtia niistä, koska ne ovat ohimeneviä eikä kuolemaan johtavia.
 4. Torstai odottaa, että pian sinut kutsutaan tärkeään kokoukseen tai käymään, jossa voi tapahtua joitakin tärkeitä tapahtumia, joten on parempi olla tarkkaavainen, jotta tämä kokous jättää hyviä muistoja.
 5. Perjantai ennustaa odottamattomia uutisia ja yllätyksiä, jotka voivat vaikuttaa merkittävästi elämääsi.
 6. Lauantai ennustaa romanttisen päivämäärän, rakkauden julistuksen tai uuden rakkaustarinan, joka on täynnä hellyyttä ja romantiikkaa.
 7. Sunnuntai lupaa oikeudenmukaiselle sukupuolelle paljon hauskaa, iloa ja aktiivista vapaa-aikaa rakkaansa tai ystäviensä seurassa.

Ennustaminen kuukauden alussa

Vähintään yhtä tärkeää on kertovassa "kriittisissä päivissä" tunti, jolloin kuukautiset alkoivat, koska päivän aika ei ole tässä. Eli riippumatta siitä, alkavatko kuukautiset kello klo 1 tai kello, ennustamisen tulkinta merkitään ”1”. Katsotaanpa siis tällaisen ennusteen tuloksia.

 1. Odotat miellyttäviä yllätyksiä ja hyviä uutisia.
 2. Sinun täytyy seurata sitä, mitä sanot, jotta et mene harhaan.
 3. Vakavia konflikteja voi ilmetä, joten ongelmien välttämiseksi on parempi olla hillitty ja punnita kaikki huolellisesti ennen kuin sanot tai teet jotain.
 4. Onnellisuus on kotiovellesi, joten tämä kuukausi on yksi parhaista elämässäsi.
 5. Erittäin miellyttävä yllätys odottaa sinua, mikä tekee sinusta iloisia.
 6. Ystäväsi joukossa on monia juoruja, joiden kanssa on parempi lopettaa kaikki viestintä.
 7. Saatte rakkauden julistuksen, joka voi olla sekä rakkaalta että salaiselta ihailijalta.
 8. Sinusta tulee kateellinen valitsemallesi, mutta ennen kuin teet sen avoimesti, on parempi analysoida, onko hän ansainnut tämän mustasukkaisuuden tai on täysin perusteeton.
 9. He haluavat sinetöidä sinua, joten on parempi olla antamatta epätoivottajille mahdollisuutta.
 10. Pian tulet rakastumaan.
 11. Olette hyvin kateellinen rakastajastasi, joka voi loukata häntä, koska hän ei ansaitse sitä.
 12. Joku sisäisestä ympyrästäsi on rakastunut sinuun.

Kriittisten päivien alkamisajankohdan ennustaminen

Ajankohtana on kuitenkin vielä tärkeä rooli ennustamisessa kriittisinä päivinä. Siksi selvitämme nyt, mitä odottaa vaimo, jos hänen aikansa alkavat:

 • aamulla se lupaa rakkautta, hellyyttä ja keskinäistä ymmärrystä rakkaansa kanssa;
 • iltapäivällä tämä ennakoi paljon positiivisia tunteita ja erinomaisen tunnelman varauksen;
 • illalla se ennustaa surullisia tapahtumia ja yksinäisyyttä koko kuukauden ajan;
 • yöllä, se lupaa erottaa rakas mies.

Rakkauden ennustaminen kuukausittain

Arvaaminen naisille kriittisinä päivinä antaa myös mahdollisuuden oppia, mitä rakkaudessa odottaa. Sillä on myös merkitystä kuukautisten alkamisen aikana.

 1. Alkaen keskiyöstä 8 aamuun, kuukausittainen ennakkoluulottomuus, peitetty mysteerillä, koska nainen vain salaa vain miehelle, mutta ei pysty tunnustamaan tunteitaan hänelle.
 2. Aloitettu klo 8 keskipäivällä, kuukausittain ennustaa unohtumattoman karkkikimppuajan, kauniita kiihkeitä ja romanttisia päivämääriä sekä vakiintuneille parisuhteille että uusille pariskunnille.
 3. Iltapäivällä kello 6: een illalla kuukausittain ennustetaan, että tyttö saa lahjan tai yllätyksen rakastajastaan.
 4. Kahdeksantoista ja keskiyöhön asti kuukautiset eivät ole hyviä suhteissaan naisille, jotka koostuvat vain valheista, mustasukkaisuudesta, aliarvostuksesta ja petoksesta.

Merkit kriittisinä päivinä

Ajat sallivat kuitenkin paitsi suorittaa kriittisillä päivillä ennustamisen, mutta myös niihin liittyy joitakin elämän eri näkökohtiin liittyviä merkkejä ja kieltoja.

 1. Kuukautisten aikana sinun ei pitäisi mennä kirkkoon tai uida lampeen.
 2. Kuukautisten aikana on parempi, että naiset eivät keitä eikä tee kotitöitä, jotta kaikki eivät pilata.
 3. Kriittisinä päivinä ei voi istuttaa kasveja tai taimia puutarhaan, koska tämä johtaa viljelykasviin.
 4. Jos nainen aloitti kuukautiset heti hääpäivä, hänen pitäisi lukea tontti välittömästi, muuten hänen lapsensa elävät kovasti.
 5. Jos nainen aloitti ajanjaksonsa kello 12 yöllä, hänen ei pitäisi tarkastella ihmisiä tai karjaa kriittisinä päivinä, jotta he eivät saa heidät sattumalta.
 6. Jos keräät vähän kuukautisia, ja sitten ripotelkaa talosi sen kanssa, niin se on vakavan suojelun alaisena kaikesta pahasta.
 7. Jos kuukausittain tulee yhtäkkiä, se lupaa naiselle odottamattoman yllätyksen ja uuden kierteen elämän polulla.
 8. Kriittisten päivien viivästyminen ennakoi naisen vakautta elämässään ja muutosten puuttumista.

Lopuksi haluaisin mainita, että naisten kriittisillä päivillä tapahtuva ennustaminen 1, 12, 13, 14, 19, 23, 26 ja 29 kuun päivänä ei ole tarkka. Jos aloitit ajanjakson tänä päivänä, et voi nähdä omaisuuksien kertomusta, ja jos jokin muu päivä ennuste on mahdollisimman totuudenmukainen.

Menstruaalisen veren "vahvuus" ennustamisen aikana

Ennustaminen kriittisinä päivinä on intiimi sakramentti, jota oikeudenmukainen sukupuoli harjoittaa lähes ajan alusta. Ehkä nyt monet ihmiset ovat epäileviä tämän ennustemenetelmän suhteen, mieluummin etsivät apua eturetkiläisiltä ja selväilijöiltä tai asettamaan Tarotin itselleen, mutta myös isoäitimme halusivat vakavasti huomata kellonajan tai päivämäärän, joka merkitsee säätäjän alkua.

Mutta mikä aiheutti tämän suuntauksen. Vastaus on verestä johtuvissa ominaisuuksissa. Muinaiset uskonnot perustuivat siihen uskoon, että ihmiskehon täyttävällä skarletilla olevalla nesteellä on elämää tuottavaa energiaa ja säilytetään suvun muisti. Menstruaalinen veri oli erityisen kunnioitettu, koska ensimmäisten kuukautisten tulo merkitsi synnytysjakson alkua.

Esivanhempamme olivat varmoja siitä, että verellä on elintärkeitä ominaisuuksia, jotka säilyttävät menneisyyden ja tulevaisuuden salaisuudet. Kuukautisen verta käytettiin suojana pahoja henkiä ja haitallisia vaikutuksia vastaan, ja nainen hänen aikanaan oli eräänlainen amuletti perheelleen ja kotitalouteen. Syklisten eritteiden antaminen erityiselle voimalle ja muodostaen perustan erilaisille todellisille ennustuksille kuukautisten aikana. Harkitse yleisimpiä.

Selvitä, mitä sinua odottaa tulevaisuudessa linkin artikkelissa, jos olet unelmoinut jaksoja.

Miten arvata kuukausittain

Naisten menstruointi on pyhä. Syklin alkuvaiheen yksilöllisiin tunteisiin ja aikaväleihin perustuen voidaan oppia paitsi sitä, mitä tulevaisuus valmistautuu yleisesti, myös ennustaa mahdollisen suhteiden kehittymisen rakkaasi, aineellisiin keinoihin tai oman organismin ”käyttäytymiseen”.

"Aloituspiste" ennustukselle voi olla useita tekijöitä, jotka kuvaavat nykyisiä kuukautisia. Suosituimpia ovat useat ennakoinnin lajit, jotka antavat täydellisen kuvan seuraavan syklin elinkaaren metamorfoosista. On syytä kiinnittää huomiota siihen, että ennustamisen tuloksia ei voida kirjaimellisesti ottaa. Kaikki tulkinnat ovat mahdollisia vain tietyn naisen todellisuutta koskevassa järjestelyssä.

Nämä ennusteet eivät edellytä lisäominaisuuksia, kykyä käsitellä kortteja, täysikuun tai uuden kuun odotuksia. Riittää vain tarkastella kalenteria heti, kun ensimmäiset "vihjeet" odotetusta kuukautiskierroksesta näkyvät. Tarkastellaanpa niitä yksityiskohtaisemmin.

Haluat tietää, onko kynsien laajentaminen mahdollista kuukautisten aikana. Seuraa vastausta saadaksesi vastauksen tähän kysymykseen.

Arvaa päivän vaihetta

Astrologisten harjoitusten perusteella voidaan päätellä, että planeetan sijainti vaikuttaa suoraan ihmisen hyvinvointiin ja tulevaisuuteen. Päiväpäivän mukaan, jolloin nainen alkoi vuotaa, voit luoda kuukausittain eräänlaisen tarkistetun horoskoopin, joka luonnehtii tulevan kuukauden aikana psyko-emotionaalista taustaa ja suhteita rakkaimpiinsa, eläinradan merkistä riippumatta. On syytä huomata, että kuukautisten ennakoinnissa on tarpeen tarkistaa jatkuvasti henkilökohtaisen hygienian keinoja, koska ennustaminen on kaikkein tarkin, jos ohjaat ensimmäisten verihyytymien ilmestymisen ajan.

Edullisin aika aloittaa kuukautiset. Monet astrologit ovat vakuuttuneita siitä, että tämä varhainen aikaväli ennakoi rakastavan seikkailun välittömän alkamisen ja naisen sisäisen taustan yhdenmukaistamisen. Aamupäivät ennakoivat nopeaa heräämistä, ja tämä aika liittyy mystikoihin uudestisyntymällä. Tyttöä varten tuleva kuukausi on täynnä rakkautta ja keskinäistä ymmärrystä sekä vastakkaisen sukupuolen että kaikkien muiden kanssa. Positiiviset värähtelyt täyttävät henkilön ja antavat ylimääräisen elinvoiman nousun.

Päivä (korkeintaan 13 tuntia)

Menstruaation alkua tällä hetkellä luonnehtivat näkijät kahdella tavalla. Toisaalta “päivällä” kuukautiset ovat avain menestykseen kaikessa, joka liittyy työhön ja itsensä toteutumiseen. Toisaalta, päivittäiset aikajaksot, jotka alkavat tässä päivän vaiheessa, ovat maailmankaikkeuden suora suositus kiinnittää enemmän aikaa rakkaansa, koska perheen vene voi virrata.

ilta

Menstruaatioihin perustuvien ennusteiden tulkinta tai pikemminkin ei niiden alkamisajankohta sanoo, että kriittisten päivien "tulo" hämärässä ei ole hyvä. "Ilta" kuukautiset ovat varoitus, joka antaa mahdollisuuden ongelmiin ja vakaviin konflikteihin sekä liike- että henkilökohtaisissa asioissa. Päivän tämä vaihe voi antaa ajatuksen paitsi siitä, mitä tapahtumia lähestyy naisia ​​ulkopuolelta, mutta myös luonnehtia hänen sisäistä tilaansa. Kuukausittain, joka alkoi myöhään iltapäivällä - todiste hengellisestä epämukavuudesta ja ikävystyksestä, joka pidentää tytön elämää tiheässä verhossa.

Epäsuotuisin aika aloittaa kuukautiset esoteerisesti. Tutkittuaan taikaa ja filosofiaa käsitteleviä harjoituksia voidaan päätellä, että yö ei ole pelkästään mysteereiden aika, vaan myös kuoleman edelläkävijä, joka aiheuttaa tajuttoman, "eläimen" hallitsevuuden ihmisluonnossa. Kuukausittain, joka alkoi yöllä, ennakoitiin varhainen erottaminen rakkaistaan, mahdolliset skandaalit ja joukko taloudellisia epäonnistumisia.
On syytä huomata, että kuukautiskierron ennusteet eivät ole kohtalokkaita eivätkä voi vastata kysymykseen, miksi tämä tapahtuma tapahtui. Vaikka ne ovat uskottavia. Kaikki, joka ennakoi kuukautiskiertoa, voidaan toteuttaa yhdessä jaksossa, eli ennen seuraavien kriittisten päivien alkua. Se johtuu "lyhytnäköisyydestään", että tämäntyyppinen ennakointi on monien mielestä mieluummin koomisten profetioita, eikä sitä oteta vakavasti, eikä halua kertoa omaisuuksia ole innostunut vaan tarpeesta hauskaa.

Ennustaminen viikonpäivänä

Tämä menetelmä, joka perustuu aihekohtaisiin foorumeihin lähetettyihin mielipiteisiin, on yksi luotettavimmista ja totuudenmukaisimmista naisille, jotka yrittävät ennustaa omaa kohtaloa. Joillakin magic-sivustoilla on online-alustoja, joiden avulla voit saada ennuste reaaliajassa ilmaiseksi.

Voit myös ennustaa tulevaisuuden itse, perustuen päivän mystiseen merkitykseen kuukauden alussa. Ne, jotka ovat jo hyödyntäneet tällaisia ​​palveluja, tietävät, että totuus ei riipu siitä, kuka valitsee kriittisten päivien alkamisajan tulkinnan. Numeroita on vaikea huijata. Kuukausittain päivittäin ja viikonpäivinä pidetään tarkimpia sekä asiantuntijoiden että tyttöjen keskuudessa, jotka ovat yrittäneet tätä omaisuutta.

maanantai

Maanantai on hektinen päivä, sanoo suosittu viisaus. Tässä ja kuukausittain, "tule" viikon ensimmäisenä päivänä, tarkoitetaan ongelmia koko kuukauden ajan. Mutta älä häiritse. Tulevan kuukauden vilinä liittyy positiivisiin ongelmiin. Maanantaina alkanut kuukautiset ovat varma merkki siitä, että nuori mies tai aviomies saa pian kalliita lahjoja.

tiistai

Kuukausittain, joka alkoi tiistaina - miellyttävän tuttavan edelläkävijät, jotka eivät tule enää kauan. Henkilö, joka kiirehtii murtautumaan naisen elämään, tulee varmasti luotettavaksi ystäväksi ja uskolliseksi kumppaniksi, ja ystävyys voi muuttua avioliitoksi. Viikon toisena päivänä tulleet säännöt voivat merkitä elämässä tapahtuvat nopeat muutokset, jotka eivät liity uuteen tuttavaan. Muista yleinen viisaus: "Kaikki uusi on hyvin unohdettu vanha." Useimmissa tapauksissa yhteydet ystäviin ja sukulaisiin menetetään kotitalouksien huolenaiheessa. Tiistain kuukautiset ovat varma merkki siitä, että seuraavan kuukauden aikana voimme nähdä ne, joita nainen oli unohtanut.

keskiviikko

Keskiviikkona kuukausittain - hälyttävä merkki, joka ei lupaa mitään positiivista. Nopeat riidat, terveyden ja materiaalien hyvinvoinnin heikkeneminen, tämä lupaa naiselle aloittaa kuukautiset keskiviikkona. Pienet ongelmat kaadetaan ruosteen kautta koko kuukauden ajan, "imevät" sekä fyysiset että moraaliset voimat tytöstä, mikä johtaa joskus kyyneliin. Mutta älä epätoivo! Tämä ei ole lause, vaan se on syytä huolehtia itsestäsi tarkemmin ja mobilisoida kotimaiset resurssit välittömien ongelmien ratkaisemiseksi.

torstai

Menstruation alku torstaina on meluisan juhlan esiaste. Useimpien esoteeristen mukaan vieraanvaraisen isännän roolissa on toimittava itse. Mutta jotkut okkulttisen alan asiantuntijat ovat varmoja siitä, että torstaina tulleet kuukausittaiset varoittavat naista juhlallisuuksia tuntemattomien ihmisten ja läheisten tuttavien joukossa.

perjantai

Perjantaina kuukausittain - hyviä uutisia. Tällä päivällä tullut kuukautiskierto todistaa miellyttävän ja tärkeimmän kauan odotetun tapahtuman saapumisesta. Tämä ilmiö voi liittyä sekä työhön että tytön henkilökohtaiseen elämään, avioliittoon. Perjantaina alkanut kuukautiset voivat johtaa myös pieniin ongelmiin, jotka kokoontuvat reilun sukupuolen aikana koko kuukauden ajan.

lauantai

Luottamuksen tulkinnan mukaan kuukautisten alkuvaiheen viikonpäivänä lauantai on kuukautisten suosituin päivä. Kriittiset päivät, jotka tulivat kalenteriviikon kuudenneksi päiväksi, ovat kevyydentekijöitä, jotka ovat odottamassa onnea ja huolimattomuutta. Koko kuukauden aikana nainen ei jätä hieman tunne euforiaa ja harmoniaa itsensä ja olemuksensa kanssa. Ongelmat ja vähäiset ongelmat ratkeavat itsestään, ja kuukautiskierron loppu merkitsee miellyttävää tuttavuutta tai menestystä rakkaudessa.

sunnuntai

Kuukauden päättyminen, joka sopii yhteen viikon lopun kanssa, on hyvä merkki, joka ennakoi iloa ja harmoniaa tulevan kuukauden aikana. He ovat hyvä sanansaattaja niille, jotka käyvät läpi vaikean ajan suhteessa heidän rakkaansa. Tuleva kuukausi tuo rauhan ja harmonian perheen paratiisiin ja antaa meille mahdollisuuden rakentaa vahvoja, luotettavia suhteita, jotka lupaavat onnellista loppua.

Ennakointi kalenteripäivän perusteella

Lähitulevaisuuden ennustamiseksi esoteerisuus perustuu viikonpäivän arvoon, mutta myös kuukautisten alkamisajankohtaan. Nämä erottelut eivät ole toisiaan poissulkevia, vaan täydentävät toisiaan, joten voit muodostaa täydellisen kuvan tulevista asioista. Valintojen analysoinnista saadut ennusteet ovat "voimassa" seuraavaan kuukauteen saakka. Harkitse yleisimpiä kalenteripäivien tulkintoja.

 1. Kuukausi, joka samaan aikaan kuukauden ensimmäisen päivän kanssa, kertoo runsaasti positiivisia tapahtumia ja tuottoisia tuttavuuksia seuraavan kuukautiskierron aikana. Onnellisuus on jo puhjennut naisen elämään, on syytä vain hyväksyä se kiitollisuudella.
 2. Toisena päivänä alkaneet verenvuodot ovat turhautumisen lähettiläitä. Pian nainen joutuu epämiellyttävien tapahtumien paineen alla katsomaan rakkaansa eri näkökulmasta, pettyneen häneen.
 3. Menstruointi, joka on samana tämän kalenteripäivän kanssa, ennakoi tilanteen, jonka jatkokehitys riippuu täysin naisesta. Hän aloittaa kehityksensä riidalla, mutta mihin suuntaan hänen pitäisi määrittää tapahtuman kehittyminen.
 4. Kuukausittain ennustaa kauan odotetun tapahtuman alkaminen, joka on todellinen yllätys naiselle. Miellyttävät ponnistelut voivat liittyä sekä liike- että henkilökohtaiseen elämään.
 5. Kuukauden viidennen päivän säännöt lupaavat naiselle saada kallista lahjan rakkaansa, mikä tarkoittaa hyvää tunnelmaa koko kuukauden ajan.
 6. Kuukauden 6. päivänä tulleet kuukautiset ovat huonojen asioiden lähettiläs. Useimpien esoteerikkojen mukaan tämä sattuma osoittaa, että naisella on vakava vihollinen, joka yrittää iskeä tai petosta.
 7. Kuukautiset, jotka olivat samanaikaisesti kuukauden 7. päivän kanssa, tarkoittaa, että naisella on salainen ihailija ja vahva, kirkas tunne elämässään.
 8. Kahdeksas päivä, joka on merkitty kriittisten päivien alkuun - voimakkaan mustasukkaisuuden pyhittäjät, jotka vaivauttavat tyttöä seuraavan syklin aikana ja tietyt ongelmat hänen omassa elämässään, jotka syntyvät hänen taustastaan.
 9. Kuukauden saapuminen kuukauden yhdeksäntenä päivänä on varoitus. Tämä sattuma viittaa siihen, että suhde on tulevan aviomiehen kanssa kolmannelta, joka pyrkii tuomaan erimielisyyttä.
 10. Kahdeksannen kuukautiskierto on uutinen, sillä se on nopea rakkauden euforia. Ehkä naisen elämässä on uusi valittu tai suhde hänen rakkaansa siirtyy uudelle tasolle.
 11. Kuukautinen virtaus voi kertoa ahdistuneisuudesta ja epäluottamuksesta rakasta miestä kohtaan. Esoteric väittävät, että kaikki tällaiset levottomuudet turhaan, ja tytön valinta on kristallinkirkas ennen häntä.
 12. Tämän päivän kuukautisten alkaessa puhutaan mahdollisesta maagisesta vaikutuksesta naiselle hänen sijaintinsa saavuttamiseksi.
 13. Kuukauden 13. päivä kuukautiset osoittavat, että "musta bändi" alkaa välittömästi. Ongelma kummittelee naista koko syklin ajan.
 14. Spotting - hyviä uutisia ja paljon yllätyksiä.
 15. Huomaa kuukauden alussa kuukauden 15. päivänä varokaa, että lähitulevaisuudessa huonot uutiset murtautuvat elämään ja estävät suunnitelmat.
 16. Varoitus, joka muistuttaa meitä siitä, että kaikkea, mitä sanomme, voidaan käyttää meitä vastaan.
 17. Kuukausittainen kuukausi 17 päivän aikana lupaa nopean erottamisen rakkaasi. Mutta älä ole kovin järkyttynyt, mutta vain usko, että erottaminen ei ole pitkä.
 18. Kahdeksantoista päivänä tullut kuukautiset ennakoivat vahvan rakkaustunteen syntymistä.
 19. Menstruaalisen jakson selittäminen kuukautiskierron aikana kertoo, että kuukauden 19. päivänä alkaneet kriittiset päivät ovat rakkauden lähettiläitä. Mutta onko se keskinäistä ja mitä tapahtuu tämän suhteen prosessissa, ei tähdet tiedä.
 20. Kuukausittainen, joka samaan aikaan kuukauden kahdentenakymmenentenä päivänä, ennustaa nopeaa, korvaamatonta rakkautta. Luopu yrittäessään voittaa valitun ytimen ja yrittää siirtyä uuteen harrastukseen tai matkalle.
 21. Spotting todisteita valheita peräisin rakkaansa.
 22. Kahdeksannen kuukautiskierron alkaminen on nopea materiaalisen hyvinvoinnin merkki. Raha kaadetaan naiselle koko syklin ajan runsaasta sarvesta.
 23. Spotting 23 kuukauden aikana - onnen ja harmonian sanansaattajat. Koko syklin aikana tyttö tulee olemaan kevyessä ja autuas, ja kaikki yritykset ovat tuomittuja menestykseen.
 24. Kuukausittain tänä päivänä lupaan nopeasti meluisa juhla rikkaalla juhlaa ja miellyttävällä tuttavuudella. Juhlan rakastajan tehtävänä on itse nainen.
 25. Kuukautisten sattuma ja 25 kuukauden päivä lupaavat naiselle monia uusia tapaamisia ja erittäin mielenkiintoisen tuttavan, joka voi muuttua pitkäaikaiseksi yritysyhteistyöksi.
 26. Kuukauden 26. päivänä säätää nopean tuttavuuden miehen kanssa, joka tulee todelliseksi ystäväksi naiselle, kykenee ymmärtämään ja jakamaan hänen tuskansa ja huolensa.
 27. Kuukausittainen, joka alkoi 27. kalenteripäivänä, ennakoi pitkän aikavälin salaisen halun täyttämisen, jonka myöhemmät odottamattomat positiiviset kierrosta ovat.
 28. 28. kuukautiskierron alku lupaa menestystä liiketoiminta-alueella koko syklin ajan. Tai naiset löytävät alustan täytäntöönpanolle, ja huolellisuutta arvioidaan rahallisesti.
 29. Vastaanotto, joka tuli 29: een, ei ole hyvä. Tulevan syklin aikana naisen on kestettävä turhautumista ja paheksua, joka voi aiheuttaa voimakkaan emotionaalisen sokin. Mutta muistakaa, hämärä ei ole ikuinen ja ennustavat aamunkoittoa!
 30. Kuukautiset kertovat mahdollisesta tuttavuudesta, joka voi muuttua romanttiseksi seikkailuksi.
 31. Kuukauden viimeiset päivät, jotka on merkitty kuukautisten alkuun, ennakoivat nopean matkan ja mahdollisuuden tilanteeseen, jossa naiset eivät näytä parasta. Muista, että ennen "häkkiä pois olkapäästä" sinun täytyy miettiä kaikkia mahdollisia seurauksia!

Reilun sukupuolen enemmistön mukaan 2 edellä mainituista ennusteen versioista kuukausittain ovat totta ja auttavat tekemään täydellisimmän kuvan tulevista asioista.

Muista, että tässä tapauksessa kuukautisten virtauksen yksityiskohdat eivät ole tärkeitä. Vain tarkalla aloitusajalla on paino.

Tällaisten erottelujen harjoittaminen useammin kuin kerran kuukaudessa ei ole järkevää, koska vaikka negatiivinen tulos saataisiin, epäonnistumiset eivät kestä yli yhtä kuukautta. Uudet kuukautiset antavat mahdollisuuden ennustaa uudelleen.

Kuukautisten mystinen merkitys

Menstruation syklinen luonne voi kertoa paljon naisesta, ei vain gynekologeista, vaan myös okkulttitieteiden asiantuntijoista. Opiskelemalla kuuluisien asiantuntijoiden ja kansanmerkkiä koskevia kommentteja kuukausittain, näet, että kuukautisten läheiset ystävät esiintyvät samanaikaisesti. Ohuiden aineiden asiantuntijat pyrkivät yhdistämään tämän ilmiön "sisäisten" taajuuksien värähtelyjen yhdenmukaistamiseen, jotka ovat ominaisia ​​omaperäisille ihmisille.

Ottaen huomioon kuukausittaisen feng shui -opetuksen, huomaamme, että tämä ei ole pelkästään fysiologinen prosessi, vaan maailmankaikkeuden eheyden heijastus ja maailmankaikkeuden pääelementtien vuorovaikutus. Tämä opetus pyrkii tunnistamaan kuukautiskierron vaiheet luonnon elementeillä. Tulkinta on seuraava:

 • Vesi tunnistetaan kuukautiskierroksella, joka puhdistaa kehon.
 • Maa on identtinen ovulaation prosessin kanssa, joka antaa uuden elämän ja persoonaa hedelmällisyyttä.
 • Metalli on kylmä ja tyhjä, samoin kuin naisten lisääntymisjärjestelmä hänen jaksonsa jälkeen.

Menstruaalinen sykli sekä lääketieteen näkökulmasta että esoteerisuuden näkökulmasta on monimutkaisin prosessi, joka synnyttää ihmeitä. Ei ole poissuljettua, että nykyaikaiselle naiselle ennustava ennustus tuntuu naurettavalta, mutta tällaisen ennusteen tulokset ovat usein samoja todellisen tilanteen kanssa. Tällaiset menetelmät eivät vaadi vaivaa, ja dekoodaus ei rohkaise naisia ​​menemään urheilijoihin, sinun tarvitsee vain katsoa kalenteria, joka on aina käsillä.