Kuukauden ennuste rakkaudesta, tulevaisuudesta, suhteista

Muinaisista ajoista lähtien ihminen on pyrkinyt hallitsemaan tulevaisuutta. Oli kunnianosoitus niille, jotka hallitsivat tulevaisuutta ja tiesivät menneisyyden. Lukuisat oraakelit, noitat ja ennustajat ovat valmiita puhumaan siitä, mitä on koettava, käyttämällä monipuolisimpia ja toisinaan jopa naurettavia ominaisuuksia. Mutta onko mahdollista avata salassapito? Mikä on tulevaisuuden kertomus kuukausittain? Miten löytää lähitulevaisuus kuukautiskierron esiintymisajan perusteella? Onko tällaisia ​​tietoja mahdollista ottaa vakavasti? Vastataan näihin kysymyksiin tässä artikkelissa esoteeristen lausunnon perusteella.

Menstruaalisen veren "vahvuus" ennustamisen aikana

Ennustaminen kriittisinä päivinä on intiimi sakramentti, jota oikeudenmukainen sukupuoli harjoittaa lähes ajan alusta. Ehkä nyt monet ihmiset ovat epäileviä tämän ennustemenetelmän suhteen, mieluummin etsivät apua eturetkiläisiltä ja selväilijöiltä tai asettamaan Tarotin itselleen, mutta myös isoäitimme halusivat vakavasti huomata kellonajan tai päivämäärän, joka merkitsee säätäjän alkua.

Mutta mikä aiheutti tämän suuntauksen. Vastaus on verestä johtuvissa ominaisuuksissa. Muinaiset uskonnot perustuivat siihen uskoon, että ihmiskehon täyttävällä skarletilla olevalla nesteellä on elämää tuottavaa energiaa ja säilytetään suvun muisti. Menstruaalinen veri oli erityisen kunnioitettu, koska ensimmäisten kuukautisten tulo merkitsi synnytysjakson alkua.

Esivanhempamme olivat varmoja siitä, että verellä on elintärkeitä ominaisuuksia, jotka säilyttävät menneisyyden ja tulevaisuuden salaisuudet. Kuukautisen verta käytettiin suojana pahoja henkiä ja haitallisia vaikutuksia vastaan, ja nainen hänen aikanaan oli eräänlainen amuletti perheelleen ja kotitalouteen. Syklisten eritteiden antaminen erityiselle voimalle ja muodostaen perustan erilaisille todellisille ennustuksille kuukautisten aikana. Harkitse yleisimpiä.

Selvitä, mitä sinua odottaa tulevaisuudessa linkin artikkelissa, jos olet unelmoinut jaksoja.

Miten arvata kuukausittain

Naisten menstruointi on pyhä. Syklin alkuvaiheen yksilöllisiin tunteisiin ja aikaväleihin perustuen voidaan oppia paitsi sitä, mitä tulevaisuus valmistautuu yleisesti, myös ennustaa mahdollisen suhteiden kehittymisen rakkaasi, aineellisiin keinoihin tai oman organismin ”käyttäytymiseen”.

"Aloituspiste" ennustukselle voi olla useita tekijöitä, jotka kuvaavat nykyisiä kuukautisia. Suosituimpia ovat useat ennakoinnin lajit, jotka antavat täydellisen kuvan seuraavan syklin elinkaaren metamorfoosista. On syytä kiinnittää huomiota siihen, että ennustamisen tuloksia ei voida kirjaimellisesti ottaa. Kaikki tulkinnat ovat mahdollisia vain tietyn naisen todellisuutta koskevassa järjestelyssä.

Nämä ennusteet eivät edellytä lisäominaisuuksia, kykyä käsitellä kortteja, täysikuun tai uuden kuun odotuksia. Riittää vain tarkastella kalenteria heti, kun ensimmäiset "vihjeet" odotetusta kuukautiskierroksesta näkyvät. Tarkastellaanpa niitä yksityiskohtaisemmin.

Haluat tietää, onko kynsien laajentaminen mahdollista kuukautisten aikana. Seuraa vastausta saadaksesi vastauksen tähän kysymykseen.

Arvaa päivän vaihetta

Astrologisten harjoitusten perusteella voidaan päätellä, että planeetan sijainti vaikuttaa suoraan ihmisen hyvinvointiin ja tulevaisuuteen. Päiväpäivän mukaan, jolloin nainen alkoi vuotaa, voit luoda kuukausittain eräänlaisen tarkistetun horoskoopin, joka luonnehtii tulevan kuukauden aikana psyko-emotionaalista taustaa ja suhteita rakkaimpiinsa, eläinradan merkistä riippumatta. On syytä huomata, että kuukautisten ennakoinnissa on tarpeen tarkistaa jatkuvasti henkilökohtaisen hygienian keinoja, koska ennustaminen on kaikkein tarkin, jos ohjaat ensimmäisten verihyytymien ilmestymisen ajan.

Edullisin aika aloittaa kuukautiset. Monet astrologit ovat vakuuttuneita siitä, että tämä varhainen aikaväli ennakoi rakastavan seikkailun välittömän alkamisen ja naisen sisäisen taustan yhdenmukaistamisen. Aamupäivät ennakoivat nopeaa heräämistä, ja tämä aika liittyy mystikoihin uudestisyntymällä. Tyttöä varten tuleva kuukausi on täynnä rakkautta ja keskinäistä ymmärrystä sekä vastakkaisen sukupuolen että kaikkien muiden kanssa. Positiiviset värähtelyt täyttävät henkilön ja antavat ylimääräisen elinvoiman nousun.

Päivä (korkeintaan 13 tuntia)

Menstruaation alkua tällä hetkellä luonnehtivat näkijät kahdella tavalla. Toisaalta “päivällä” kuukautiset ovat avain menestykseen kaikessa, joka liittyy työhön ja itsensä toteutumiseen. Toisaalta, päivittäiset aikajaksot, jotka alkavat tässä päivän vaiheessa, ovat maailmankaikkeuden suora suositus kiinnittää enemmän aikaa rakkaansa, koska perheen vene voi virrata.

ilta

Menstruaatioihin perustuvien ennusteiden tulkinta tai pikemminkin ei niiden alkamisajankohta sanoo, että kriittisten päivien "tulo" hämärässä ei ole hyvä. "Ilta" kuukautiset ovat varoitus, joka antaa mahdollisuuden ongelmiin ja vakaviin konflikteihin sekä liike- että henkilökohtaisissa asioissa. Päivän tämä vaihe voi antaa ajatuksen paitsi siitä, mitä tapahtumia lähestyy naisia ​​ulkopuolelta, mutta myös luonnehtia hänen sisäistä tilaansa. Kuukausittain, joka alkoi myöhään iltapäivällä - todiste hengellisestä epämukavuudesta ja ikävystyksestä, joka pidentää tytön elämää tiheässä verhossa.

Epäsuotuisin aika aloittaa kuukautiset esoteerisesti. Tutkittuaan taikaa ja filosofiaa käsitteleviä harjoituksia voidaan päätellä, että yö ei ole pelkästään mysteereiden aika, vaan myös kuoleman edelläkävijä, joka aiheuttaa tajuttoman, "eläimen" hallitsevuuden ihmisluonnossa. Kuukausittain, joka alkoi yöllä, ennakoitiin varhainen erottaminen rakkaistaan, mahdolliset skandaalit ja joukko taloudellisia epäonnistumisia.
On syytä huomata, että kuukautiskierron ennusteet eivät ole kohtalokkaita eivätkä voi vastata kysymykseen, miksi tämä tapahtuma tapahtui. Vaikka ne ovat uskottavia. Kaikki, joka ennakoi kuukautiskiertoa, voidaan toteuttaa yhdessä jaksossa, eli ennen seuraavien kriittisten päivien alkua. Se johtuu "lyhytnäköisyydestään", että tämäntyyppinen ennakointi on monien mielestä mieluummin koomisten profetioita, eikä sitä oteta vakavasti, eikä halua kertoa omaisuuksia ole innostunut vaan tarpeesta hauskaa.

Ennustaminen viikonpäivänä

Tämä menetelmä, joka perustuu aihekohtaisiin foorumeihin lähetettyihin mielipiteisiin, on yksi luotettavimmista ja totuudenmukaisimmista naisille, jotka yrittävät ennustaa omaa kohtaloa. Joillakin magic-sivustoilla on online-alustoja, joiden avulla voit saada ennuste reaaliajassa ilmaiseksi.

Voit myös ennustaa tulevaisuuden itse, perustuen päivän mystiseen merkitykseen kuukauden alussa. Ne, jotka ovat jo hyödyntäneet tällaisia ​​palveluja, tietävät, että totuus ei riipu siitä, kuka valitsee kriittisten päivien alkamisajan tulkinnan. Numeroita on vaikea huijata. Kuukausittain päivittäin ja viikonpäivinä pidetään tarkimpia sekä asiantuntijoiden että tyttöjen keskuudessa, jotka ovat yrittäneet tätä omaisuutta.

maanantai

Maanantai on hektinen päivä, sanoo suosittu viisaus. Tässä ja kuukausittain, "tule" viikon ensimmäisenä päivänä, tarkoitetaan ongelmia koko kuukauden ajan. Mutta älä häiritse. Tulevan kuukauden vilinä liittyy positiivisiin ongelmiin. Maanantaina alkanut kuukautiset ovat varma merkki siitä, että nuori mies tai aviomies saa pian kalliita lahjoja.

tiistai

Kuukausittain, joka alkoi tiistaina - miellyttävän tuttavan edelläkävijät, jotka eivät tule enää kauan. Henkilö, joka kiirehtii murtautumaan naisen elämään, tulee varmasti luotettavaksi ystäväksi ja uskolliseksi kumppaniksi, ja ystävyys voi muuttua avioliitoksi. Viikon toisena päivänä tulleet säännöt voivat merkitä elämässä tapahtuvat nopeat muutokset, jotka eivät liity uuteen tuttavaan. Muista yleinen viisaus: "Kaikki uusi on hyvin unohdettu vanha." Useimmissa tapauksissa yhteydet ystäviin ja sukulaisiin menetetään kotitalouksien huolenaiheessa. Tiistain kuukautiset ovat varma merkki siitä, että seuraavan kuukauden aikana voimme nähdä ne, joita nainen oli unohtanut.

keskiviikko

Keskiviikkona kuukausittain - hälyttävä merkki, joka ei lupaa mitään positiivista. Nopeat riidat, terveyden ja materiaalien hyvinvoinnin heikkeneminen, tämä lupaa naiselle aloittaa kuukautiset keskiviikkona. Pienet ongelmat kaadetaan ruosteen kautta koko kuukauden ajan, "imevät" sekä fyysiset että moraaliset voimat tytöstä, mikä johtaa joskus kyyneliin. Mutta älä epätoivo! Tämä ei ole lause, vaan se on syytä huolehtia itsestäsi tarkemmin ja mobilisoida kotimaiset resurssit välittömien ongelmien ratkaisemiseksi.

torstai

Menstruation alku torstaina on meluisan juhlan esiaste. Useimpien esoteeristen mukaan vieraanvaraisen isännän roolissa on toimittava itse. Mutta jotkut okkulttisen alan asiantuntijat ovat varmoja siitä, että torstaina tulleet kuukausittaiset varoittavat naista juhlallisuuksia tuntemattomien ihmisten ja läheisten tuttavien joukossa.

perjantai

Perjantaina kuukausittain - hyviä uutisia. Tällä päivällä tullut kuukautiskierto todistaa miellyttävän ja tärkeimmän kauan odotetun tapahtuman saapumisesta. Tämä ilmiö voi liittyä sekä työhön että tytön henkilökohtaiseen elämään, avioliittoon. Perjantaina alkanut kuukautiset voivat johtaa myös pieniin ongelmiin, jotka kokoontuvat reilun sukupuolen aikana koko kuukauden ajan.

lauantai

Luottamuksen tulkinnan mukaan kuukautisten alkuvaiheen viikonpäivänä lauantai on kuukautisten suosituin päivä. Kriittiset päivät, jotka tulivat kalenteriviikon kuudenneksi päiväksi, ovat kevyydentekijöitä, jotka ovat odottamassa onnea ja huolimattomuutta. Koko kuukauden aikana nainen ei jätä hieman tunne euforiaa ja harmoniaa itsensä ja olemuksensa kanssa. Ongelmat ja vähäiset ongelmat ratkeavat itsestään, ja kuukautiskierron loppu merkitsee miellyttävää tuttavuutta tai menestystä rakkaudessa.

sunnuntai

Kuukauden päättyminen, joka sopii yhteen viikon lopun kanssa, on hyvä merkki, joka ennakoi iloa ja harmoniaa tulevan kuukauden aikana. He ovat hyvä sanansaattaja niille, jotka käyvät läpi vaikean ajan suhteessa heidän rakkaansa. Tuleva kuukausi tuo rauhan ja harmonian perheen paratiisiin ja antaa meille mahdollisuuden rakentaa vahvoja, luotettavia suhteita, jotka lupaavat onnellista loppua.

Ennakointi kalenteripäivän perusteella

Lähitulevaisuuden ennustamiseksi esoteerisuus perustuu viikonpäivän arvoon, mutta myös kuukautisten alkamisajankohtaan. Nämä erottelut eivät ole toisiaan poissulkevia, vaan täydentävät toisiaan, joten voit muodostaa täydellisen kuvan tulevista asioista. Valintojen analysoinnista saadut ennusteet ovat "voimassa" seuraavaan kuukauteen saakka. Harkitse yleisimpiä kalenteripäivien tulkintoja.

 1. Kuukausi, joka samaan aikaan kuukauden ensimmäisen päivän kanssa, kertoo runsaasti positiivisia tapahtumia ja tuottoisia tuttavuuksia seuraavan kuukautiskierron aikana. Onnellisuus on jo puhjennut naisen elämään, on syytä vain hyväksyä se kiitollisuudella.
 2. Toisena päivänä alkaneet verenvuodot ovat turhautumisen lähettiläitä. Pian nainen joutuu epämiellyttävien tapahtumien paineen alla katsomaan rakkaansa eri näkökulmasta, pettyneen häneen.
 3. Menstruointi, joka on samana tämän kalenteripäivän kanssa, ennakoi tilanteen, jonka jatkokehitys riippuu täysin naisesta. Hän aloittaa kehityksensä riidalla, mutta mihin suuntaan hänen pitäisi määrittää tapahtuman kehittyminen.
 4. Kuukausittain ennustaa kauan odotetun tapahtuman alkaminen, joka on todellinen yllätys naiselle. Miellyttävät ponnistelut voivat liittyä sekä liike- että henkilökohtaiseen elämään.
 5. Kuukauden viidennen päivän säännöt lupaavat naiselle saada kallista lahjan rakkaansa, mikä tarkoittaa hyvää tunnelmaa koko kuukauden ajan.
 6. Kuukauden 6. päivänä tulleet kuukautiset ovat huonojen asioiden lähettiläs. Useimpien esoteerikkojen mukaan tämä sattuma osoittaa, että naisella on vakava vihollinen, joka yrittää iskeä tai petosta.
 7. Kuukautiset, jotka olivat samanaikaisesti kuukauden 7. päivän kanssa, tarkoittaa, että naisella on salainen ihailija ja vahva, kirkas tunne elämässään.
 8. Kahdeksas päivä, joka on merkitty kriittisten päivien alkuun - voimakkaan mustasukkaisuuden pyhittäjät, jotka vaivauttavat tyttöä seuraavan syklin aikana ja tietyt ongelmat hänen omassa elämässään, jotka syntyvät hänen taustastaan.
 9. Kuukauden saapuminen kuukauden yhdeksäntenä päivänä on varoitus. Tämä sattuma viittaa siihen, että suhde on tulevan aviomiehen kanssa kolmannelta, joka pyrkii tuomaan erimielisyyttä.
 10. Kahdeksannen kuukautiskierto on uutinen, sillä se on nopea rakkauden euforia. Ehkä naisen elämässä on uusi valittu tai suhde hänen rakkaansa siirtyy uudelle tasolle.
 11. Kuukautinen virtaus voi kertoa ahdistuneisuudesta ja epäluottamuksesta rakasta miestä kohtaan. Esoteric väittävät, että kaikki tällaiset levottomuudet turhaan, ja tytön valinta on kristallinkirkas ennen häntä.
 12. Tämän päivän kuukautisten alkaessa puhutaan mahdollisesta maagisesta vaikutuksesta naiselle hänen sijaintinsa saavuttamiseksi.
 13. Kuukauden 13. päivä kuukautiset osoittavat, että "musta bändi" alkaa välittömästi. Ongelma kummittelee naista koko syklin ajan.
 14. Spotting - hyviä uutisia ja paljon yllätyksiä.
 15. Huomaa kuukauden alussa kuukauden 15. päivänä varokaa, että lähitulevaisuudessa huonot uutiset murtautuvat elämään ja estävät suunnitelmat.
 16. Varoitus, joka muistuttaa meitä siitä, että kaikkea, mitä sanomme, voidaan käyttää meitä vastaan.
 17. Kuukausittainen kuukausi 17 päivän aikana lupaa nopean erottamisen rakkaasi. Mutta älä ole kovin järkyttynyt, mutta vain usko, että erottaminen ei ole pitkä.
 18. Kahdeksantoista päivänä tullut kuukautiset ennakoivat vahvan rakkaustunteen syntymistä.
 19. Menstruaalisen jakson selittäminen kuukautiskierron aikana kertoo, että kuukauden 19. päivänä alkaneet kriittiset päivät ovat rakkauden lähettiläitä. Mutta onko se keskinäistä ja mitä tapahtuu tämän suhteen prosessissa, ei tähdet tiedä.
 20. Kuukausittainen, joka samaan aikaan kuukauden kahdentenakymmenentenä päivänä, ennustaa nopeaa, korvaamatonta rakkautta. Luopu yrittäessään voittaa valitun ytimen ja yrittää siirtyä uuteen harrastukseen tai matkalle.
 21. Spotting todisteita valheita peräisin rakkaansa.
 22. Kahdeksannen kuukautiskierron alkaminen on nopea materiaalisen hyvinvoinnin merkki. Raha kaadetaan naiselle koko syklin ajan runsaasta sarvesta.
 23. Spotting 23 kuukauden aikana - onnen ja harmonian sanansaattajat. Koko syklin aikana tyttö tulee olemaan kevyessä ja autuas, ja kaikki yritykset ovat tuomittuja menestykseen.
 24. Kuukausittain tänä päivänä lupaan nopeasti meluisa juhla rikkaalla juhlaa ja miellyttävällä tuttavuudella. Juhlan rakastajan tehtävänä on itse nainen.
 25. Kuukautisten sattuma ja 25 kuukauden päivä lupaavat naiselle monia uusia tapaamisia ja erittäin mielenkiintoisen tuttavan, joka voi muuttua pitkäaikaiseksi yritysyhteistyöksi.
 26. Kuukauden 26. päivänä säätää nopean tuttavuuden miehen kanssa, joka tulee todelliseksi ystäväksi naiselle, kykenee ymmärtämään ja jakamaan hänen tuskansa ja huolensa.
 27. Kuukausittainen, joka alkoi 27. kalenteripäivänä, ennakoi pitkän aikavälin salaisen halun täyttämisen, jonka myöhemmät odottamattomat positiiviset kierrosta ovat.
 28. 28. kuukautiskierron alku lupaa menestystä liiketoiminta-alueella koko syklin ajan. Tai naiset löytävät alustan täytäntöönpanolle, ja huolellisuutta arvioidaan rahallisesti.
 29. Vastaanotto, joka tuli 29: een, ei ole hyvä. Tulevan syklin aikana naisen on kestettävä turhautumista ja paheksua, joka voi aiheuttaa voimakkaan emotionaalisen sokin. Mutta muistakaa, hämärä ei ole ikuinen ja ennustavat aamunkoittoa!
 30. Kuukautiset kertovat mahdollisesta tuttavuudesta, joka voi muuttua romanttiseksi seikkailuksi.
 31. Kuukauden viimeiset päivät, jotka on merkitty kuukautisten alkuun, ennakoivat nopean matkan ja mahdollisuuden tilanteeseen, jossa naiset eivät näytä parasta. Muista, että ennen "häkkiä pois olkapäästä" sinun täytyy miettiä kaikkia mahdollisia seurauksia!

Reilun sukupuolen enemmistön mukaan 2 edellä mainituista ennusteen versioista kuukausittain ovat totta ja auttavat tekemään täydellisimmän kuvan tulevista asioista.

Muista, että tässä tapauksessa kuukautisten virtauksen yksityiskohdat eivät ole tärkeitä. Vain tarkalla aloitusajalla on paino.

Tällaisten erottelujen harjoittaminen useammin kuin kerran kuukaudessa ei ole järkevää, koska vaikka negatiivinen tulos saataisiin, epäonnistumiset eivät kestä yli yhtä kuukautta. Uudet kuukautiset antavat mahdollisuuden ennustaa uudelleen.

Kuukautisten mystinen merkitys

Menstruation syklinen luonne voi kertoa paljon naisesta, ei vain gynekologeista, vaan myös okkulttitieteiden asiantuntijoista. Opiskelemalla kuuluisien asiantuntijoiden ja kansanmerkkiä koskevia kommentteja kuukausittain, näet, että kuukautisten läheiset ystävät esiintyvät samanaikaisesti. Ohuiden aineiden asiantuntijat pyrkivät yhdistämään tämän ilmiön "sisäisten" taajuuksien värähtelyjen yhdenmukaistamiseen, jotka ovat ominaisia ​​omaperäisille ihmisille.

Ottaen huomioon kuukausittaisen feng shui -opetuksen, huomaamme, että tämä ei ole pelkästään fysiologinen prosessi, vaan maailmankaikkeuden eheyden heijastus ja maailmankaikkeuden pääelementtien vuorovaikutus. Tämä opetus pyrkii tunnistamaan kuukautiskierron vaiheet luonnon elementeillä. Tulkinta on seuraava:

 • Vesi tunnistetaan kuukautiskierroksella, joka puhdistaa kehon.
 • Maa on identtinen ovulaation prosessin kanssa, joka antaa uuden elämän ja persoonaa hedelmällisyyttä.
 • Metalli on kylmä ja tyhjä, samoin kuin naisten lisääntymisjärjestelmä hänen jaksonsa jälkeen.

Menstruaalinen sykli sekä lääketieteen näkökulmasta että esoteerisuuden näkökulmasta on monimutkaisin prosessi, joka synnyttää ihmeitä. Ei ole poissuljettua, että nykyaikaiselle naiselle ennustava ennustus tuntuu naurettavalta, mutta tällaisen ennusteen tulokset ovat usein samoja todellisen tilanteen kanssa. Tällaiset menetelmät eivät vaadi vaivaa, ja dekoodaus ei rohkaise naisia ​​menemään urheilijoihin, sinun tarvitsee vain katsoa kalenteria, joka on aina käsillä.

5 todistetut keinot ennustamiseen kuukautisten aikana

Kuukauden ennustaminen: 5 tärkeintä tapaa + kuukausittainen varoituspäivä kellonaikaan + tarkka aika + 2 onnen kertominen viikonpäivinä + Feng Shui + -varoitusominaisuudet kuukauden ennenaikaiseksi kuukausittain, jolloin kuukausit alkavat

Kuukausittainen ennustaminen on erinomainen lyhyen aikavälin ennustamismenetelmä seuraavien neljän viikon ajan eli seuraavan syklin alkuun asti.

Tätä segmenttiä voidaan arvioida noin, koska eri naisilla on erilaiset sykliajat. Lisäksi kestoa voidaan säätää sairauden tai stressin avulla. Kuitenkin oikein tehdyt ennustukset kuukausittain voivat säästää monista väärinkäsityksistä.

Toisin kuin monissa muissa rituaaleissa, joissa sattumanvaraisuuden ja tilastollisen virheen elementti on suuri - esimerkiksi kun korttien tai kolikoiden kertominen onniin kuukauden alussa liittyy ihmisen biologiseen olemukseen.

Ja myös toisiinsa kuuntelusyklin kanssa, joten tulokset ovat luotettavampia kuin muissa ennustekatteissa. Lisäksi tämä on hyvin yksinkertainen toimenpide: sinun tarvitsee vain muistaa, kun kuukausittainen ”aloitettu”, ja katso tulosten tulkinta.

Miten voit tulkita kuukautisten alkamisen aikaa:

 • Kellonajan mukaan.
 • Kellon numeroiden mukaan.
 • Viikonpäivänä.
 • Päivämäärän mukaan.

Selvitämme, että viikonpäivinä kertovan onnen osalta on kaksi pääkäsitettä. Mutta kaikesta - kunnossa.

Ennustaminen kuukausittain

Päiväaika, jolloin kuukausi alkaa, vaikuttaa suoraan siihen, miten vietät ensi kuussa. Onko tämä tapahtunut aamulla, iltapäivällä tai illalla, on erittäin tärkeää. Siksi on välttämätöntä korjata hetki, jolloin valinta paljastui.

Miten ymmärtää kuukautisten alkamisajankohta:

 1. Aamu ennen klo 11.00 - odotat harmoniaa maailman ja itsesi kanssa, rakentat suhteita perheeseesi ja työssäsi, uusia romanttisia suhteita, jos sydämesi on vapaa nyt.
 2. Noon 11.00-13.00 - onnea ja iloa ensi kuussa.
 3. Päivän toinen puoli 14.00-17.00 - epäonnistumisten ja ongelmien todennäköisyys, joka voidaan välttää varoen ja luottaen itseesi.
 4. Ilta 18.00-21.00 - ikävystyminen, melankolia ja yksinäisyys ovat mahdollisia.
 5. Yö 21.00 ja ennen aamunkoittoa - riidat, petokset, erottaminen, muiden epärehellisyys ovat mahdollisia.

Tarkka aika ennustamiseen kuukausittain

Jos onnistut korjaamaan paitsi kellonajan, mutta "kriittisten päivien" alkamisajankohdan, voit käyttää tarkempaa tulkintaa. Se on joissakin hetkissä erilainen kuin edellä. Mikä tulkinta onni on tarkempi, voit selvittää empiirisesti.

Kuinka ymmärtää syklin alkamisajankohdan:

 • 01.00 - positiiviset muutokset, positiiviset uutiset.
 • 02.00 - tarvitsevat varovaisuutta ja pidättyvyyttä, varsinkin kun ärsyttävät olosuhteet ja ihmiset pian lähtevät elämästäsi.
 • 03.00 - tarvitset varovaisuutta ja hillitsemistä tunteissa ja toimissa, muuten kiihkeyden aiheuttamat konfliktit voivat vaikeuttaa elämääsi.
 • 04.00 - mahdolliset muutokset parempaan ja toiveiden täyttäminen.
 • 05.00 - miellyttäviä yllätyksiä.
 • 06.00 - sinun täytyy olla tarkkaavainen viestinnässä välttääksesi juoruja, ja jos et voi hallita itseäsi, rajaa viestintääsi tulevana kuukautena.
 • 07.00 - vastavuoroisuus myötätuntonsa kohteen tunteissa tai on syytä selvittää salaisen ihailijan läsnäolo.
 • 08.00 - kateus on perusteeton.
 • 09.00 - lohdutus ja keinottelu odottavat vain syytä pudota sinuun, joten älä anna heille pienintäkään mahdollisuutta.
 • 10.00 - rakastuminen ja positiiviset tunteet tästä mielentilasta.
 • 11.00 - olet yleensä kateellinen ilman syytä.
 • 12.00 - katso muita - ehkä rakkaus on hyvin lähellä.

Tulkkaus soveltuu päivän ensimmäiseen ja toiseen osaan. Kuinka tarkka se on juuri sinulle - voit selvittää vain kuukausittaisten havaintojen avulla.

Arvailu viikoittain kuukausittain

Välitön elämänkausi riippuu myös viikonpäivistä, jolloin kuukautiset alkavat. Ja täällä myös erilaiset tulkinnat ovat mahdollisia - klassinen ja Feng Shui. Menstruaation kertomuksen klassinen tulkinta merkitsee yleismaailmallista tulkintaa kaikille, itäistä, joka on erilaistunut Zodiacin merkkien mukaan.

Kuun alun viikon klassinen tulkinta:

 1. Maanantai - odotat vaivaa miellyttävissä tai hyvin miellyttävissä tilanteissa (kuten onnekas). On myös mahdollista saada lahja rakkaalta.
 2. Tiistai - tapaaminen pian vanhan tuttavan, ystävän tai tuttavan kanssa uuden henkilön kanssa, joka tulee hyväksi ystäväksi tai rakkaaksi.
 3. Keskiviikko - ongelmat ovat mahdollisia, jotka ovat täysin ratkaistavissa, jos osoitat pysyvyyttä ja sitkeyttä.
 4. Torstai - yllätykset ovat mahdollisia sekä miellyttäviä että epämiellyttäviä. Erityisesti, jos aiot vastaanottaa vieraita tai käydä.
 5. Perjantai on odottamaton ja miellyttävä muutos.
 6. Lauantai - kaikki on kunnossa: ongelmat ratkaistaan, vaikeudet eivät enää näy ylitsepääsemättöminä, "kohtalon lahjat" ja rakkauden dating ovat mahdollisia.
 7. Sunnuntai on ratkaisu henkilökohtaisen suunnitelman ongelmiin ja erimielisyyksiin. Niille, jotka johtavat aktiiviseen elämäntapaan, seuraavat neljä viikkoa ovat iloisia ja hauskoja.

Päivien hoito eläinradan tyypin mukaan:

 • Tuli - tavata vaikutusvaltainen mies.
 • Maan positiiviset tunteet.
 • Air - romantiikka, rakkaus, mahdolliset terveysongelmat.
 • Vesi - jotain uutta tulee elämääsi.
 • Tuli on uran menestys.
 • Maa - raha-epävakaus, voi olla sekä tappioita että voittoja.
 • Ilma - vaikeudet työssä, konfliktien todennäköisyys.
 • Vesi - saat lähemmäksi suunnitelmiensa toteuttamista.
 • Tuli - tunteet ja vastavuoroisuus.
 • Maa - mahdollinen kohtalokas viestintä
 • Ilma - positiiviset uutiset ja vihollisten kateus.
 • Vesi on hyvä aika.
 • Fire - ole varovainen, sillä tulevan jakson tapahtumat voivat vaikuttaa näkymiisi.
 • Maa - onnea rakkauden asioissa.
 • Ilma on onnea liiketoiminnassa ja rahoituksessa.
 • Vesi - vaikeudet tavoitteiden saavuttamisessa.
 • Fire - Vältä konflikteja.
 • Maa on onnea tekoissa ja rakkaudessa.
 • Ilma on vakaa tuleva kuukausi.
 • Vesi - henkinen ahdistus väärinkäsityksen ja juonittelun takia.
 • Tuli on onnea liiketoiminnassa.
 • Maa - onnea rakkauden asioissa, ongelmat työssä.
 • Ilma - positiiviset tapahtumat.
 • Vesi on mahdollisuus saada lahja.
 • Tuli - rauha, rauha.
 • Maa - vaikeudet ratkaistaan ​​ja poistuvat.
 • Ilma on hyvä aika tuoda tavoitteita elämään.
 • Vesi - levätä.

Ennustaminen kuukausittain

Ja lopuksi kuukauden tulevista tapahtumista voi kertoa, kuinka paljon kuukautiset alkoivat. Siksi on myös hyvin yleistä, että kuukausittain tapahtuva kertominen alkaa niiden alkamispäivän mukaan.

5 ennustamistapaa kuukausittain: mitä viikon ja kuukauden päivät tarkoittavat

Uskotaan, että viikonpäivänä, kuukautisten lukumäärä ja jopa päivä, jolloin kuukautiset alkoivat, voit selvittää, mitä odottaa sinua tulevaisuudessa. Vertaa päivämäärää ja kellonaikaa vain kuukauden alussa. Entä jos se todella toimii?

välineet

On onni kertoa, jota ei voida ottaa kovin vakavasti, ja jokainen tyttö ei kieltäydy arvaamasta. Yksi tällainen tapa selvittää kohtalosi on onni kertoo kuukausittain.

On olemassa viisi vaihtoehtoa tämän ennustamisen suhteen. Monet, jotka ovat yrittäneet arvata niin, väittävät, että kaikki heidän elämänsä ennusteet täyttyvät. Siksi uskomme, että kannattaa kokeilla. Loppujen lopuksi mitään rikollista ei tapahdu, eikä varsinkaan mitään.

Päivällä

 • Huomenta. Joten, jos kuukautiset alkavat aamulla, niin rakkaus odottaa sinua, mutta ei välttämättä vastakkaiseen sukupuoleen. Tämä voi olla esimerkiksi lasten, vanhempien, ystävien rakkaus. Ennuste ei tarkoita, että tämä tunne yhtäkkiä hajoaa. Ehkä tämä tunne on jo kauan sitten. Se tarkoittaa, että arkuus ja lämpö voivat olla melko pitkiä.
 • PÄIVÄ. Jos kuukausittain aloitetaan päivän aikana, se lupaa myös hyvää tunnelmaa koko tulevaa kierrosta varten.
 • ILTA. Mutta kuukautisten alkamisen iltatunnit ovat epäsuotuisat, se puhuu tulevasta tylsästä ja iloisesta elämästä.
 • NIGHT. Usein - eroon rakkaasta.

Viikonpäivänä

Nyt kuvaamme ennusteen viikonpäiville. Harkitse välittömästi kahta ennustamista. Toinen vaihtoehto on merkitty suluissa.

 1. Maanantaina. Jos kuukautiskierto alkoi viikon ensimmäisenä päivänä - maanantaina, odota hälytystä. Mutta älä paniikkia. Loppujen lopuksi ahdistus voi olla myös erilainen, jopa miellyttävä. Tämä ennuste kertoo, että nämä huolenaiheet voivat olla jotenkin yllätyksenä. (Toisen menetelmän mukaan - on voittaa joissakin tärkeissä asioissa)
 2. Tiistaina. Tiistain kuukautisten alkaessa puhutaan varhaisesta tapaamisesta jonkin henkilön kanssa, ehkä jopa muukalaisella tänään. (Tämän päivän ennusteet ovat samat.)
 3. Keskiviikkona. Keskiviikkona kuukautiset - elämän epämiellyttäviin tapahtumiin, jotka kestävät kuukautisten loppuun asti. (Ennakoimattomien tapahtumien osalta ennuste ei määritä, mitkä.)
 4. Torstaina. Torstaina odottamalla kuukausittaista odottaa kutsua jonkun käymään. Voit jopa kutsua vieraita, tai sinun täytyy vain mennä jonkun kanssa tavata. Joka tapauksessa tämä tulee yllätyksenä sinulle, koska tällaisia ​​suunnitelmia ei ollut. (Ennuste sanoo, että sinä häpeät jotain.)
 5. Perjantaina. Odota perjantaina uutisia. On varmasti jonkinlainen yllätys, ehkä sekä epämiellyttävä että miellyttävä. (Epämiellyttävistä tapahtumista.)
 6. Lauantaina. Jos kuukausittain ilmestyi lauantaina, odota rakkauden julistamista ja toinen miellyttävä tapahtuma - kaikenlaisen halu täyttyminen. (Ennuste tässä versiossa lupaa myös rakkauden julistuksen.)
 7. Sunnuntaina. Ja sunnuntaina kriittiset päivät ilahduttavat meitä myös miellyttävistä keskusteluista ystävien ja hauskojen tapahtumien kanssa. (Ennuste lupaa, että teet pian uusia tuttavuuksia.)

Kuukauden päivinä

Nyt puhutaan yksityiskohtaisemmin sen kuukauden numerosta, jossa kuukautiskierron alku alkoi.

 1. Koko syklin ajan tulee olemaan euforia ja onnea.
 2. Tunne jonkin tapahtuman tai henkilön huomiotta jättämistä.
 3. Ongelma on mahdollista, mikä voi muuttua skandaaliksi tai pian unohtaa. Kaikki riippuu sinusta.
 4. Kaunis päivä, joka johtaa nopeaan onnellisuuden tunteeseen.
 5. Miellyttävä yllätys odottaa sinua pian.
 6. Ehkä joku puhuu pahaa teistä tai sinulle kerrotaan epämiellyttäviä asioita joku.
 7. Hän sanoo, että joku rakastaa sinua hyvin.
 8. Tulet olemaan joku hyvin kateellinen sykli.
 9. Jälleen on sanottu ryöstelystä, mutta suuntaan. Ja tästä syystä saattaa olla ongelmia.
 10. Lupaa rakkauden tunteen ja ainakin koko kuukautisten ajan.
 11. Voit olla varma, että rakastajasi ei muuta sinua, ainakin syklin loppuun asti.
 12. Joku viettelee sinut viehätyksestään ja ehkä - ja käytä taianomaisia ​​palveluja saadaksenne huomionne.
 13. Ennustaa epäonnea.
 14. Hyvä uutinen.
 15. Epämiellyttäviin uutisiin.
 16. Maksat puheesi.
 17. Voit erottaa rakkaasi.
 18. Lupaa rakkauden tunteen ja ainakin koko kuukautisten ajan.
 19. Rakastat varmasti jotakuta.
 20. Sinun puolestasi ei-toivottua rakkautta.
 21. Joku on epärehellinen kanssasi.
 22. Aineelliset edut tulevat jostain.
 23. Onnellinen tunne koko syklin aikana ei jätä sinua.
 24. Nopeat kävijät kotiin.
 25. Pian saat uuden tuttavan.
 26. Joku tuntee myötätuntoa.
 27. Jonkin aikaisemmin tekemäsi halu odottaa vihdoin sen toteutumista.
 28. Hän lupaa onnea lähitulevaisuudessa.
 29. Jotain häiritsevät sinua lähitulevaisuudessa, minkä vuoksi sinä heität melko vähän kyyneleitä. Rauhallinen ei tule pian.
 30. Puhutaan keskinäisestä myötätunnosta joillekin henkilöille.
 31. Elämässä on joitakin yllätyksiä. Lisäksi on määritelty, että tämä voi olla syvä tunne tai seikkailu.

Päätä itsestäsi: uskokaa tai älkää! Toivomme kuitenkin, että odotatte joka tapauksessa miellyttävää muutosta!

Tuleeko toive vai ei?

Sinun on tehtävä halu joka päivä ennen seuraavan jakson alkua. Siirry sitten tälle sivulle ja tarkista.

 1. Maanantai - toive ei toteudu
 2. Tiistai - se vie paljon aikaa ja vaivaa toivomuksenne täyttämiseksi.
 3. Keskiviikko - halu täyttää, mutta ei heti.
 4. Torstai - Toiveesi toteutuu pian.
 5. Perjantai - toivomus toteutuu, mutta jonkin verran vaivaa.
 6. Lauantai - totta toteutuu jonkun toisen kanssa.
 7. Sunnuntai - sinun toiveesi ei todennäköisesti toteudu.

Rakkaudesta

Hyvä ennustaja, jos haluat tietää, miten kaveri kohtelee sinua!

 1. Rakastaa sitä hyvin. Ei ole epäilystäkään siitä.
 2. Ei voi sietää sinua. Tämä on parempi olla kiinnittämättä huomiota!
 3. Mustasukkainen. Tai ehkä annoit syyn? Joka tapauksessa - kateellinen, se tarkoittaa rakkautta.
 4. Suosittelemme selkeyttämään suhdettasi! Epäilyttää rakkautesi. Jos olet varma hänestä, kerro minulle, että tunteet ovat myös vahvoja!
 5. Hetken kuluttua sinun pitäisi tavata. Odota, toivon ja yritä häiritä. Huolehdi esimerkiksi puhdistuksesta.
 6. Vihaa sitä. Viha on vahva tunne, parempi seisoa.
 7. Ei ole varmuutta siitä, että tämä on rakkaus. Ehkä voit murtautua hetkeksi tarkistaa tunteitasi?
 8. Hän haluaa olla ystäviä, mutta hän pelkää sanoa niin. Hemmottele häntä!
 9. Yritetään unohtaa, mutta ei. Anna hänen kärsiä! Unohda hyvin nopeasti. No, älä anna olla tarpeeksi!
 10. Kuukauden aikana sinulla on intohimoinen rakkaus. Parempi valmistautuminen etukäteen!
 11. Pitää valitettavana, että katkesi. Tai ehkä sinun pitäisi antaa hänelle anteeksi?
 12. Välinpitämätön tunteillesi. Yritä saada hänet kiinnostumaan jotain!
 13. Hän luulee, ettet rakasta. Ehkä sinun pitäisi selvittää tunteesi hänelle?
 14. Hänellä ei ole luottamusta rakkauteensa. Hänen täytyy ymmärtää tunteitaan itse! Sinun on parempi odottaa.
 15. Rakastaa toista. Kuten tiedätte, paras rakkauden lääke on uusi rakkaus.
 16. Odota, kaikki muuttuu! Tulet rakastumaan älykkääseen, mutta rumaaseen. No, teidän voimallanne uudistaa sitä!
 17. Tapaa juhlissa. Ajattele, miten pukeutua!
 18. Tapaa disko. Se on erittäin hauskaa!
 19. Onnellisuus tulee muutaman kuukauden kuluttua. Sillä välin on kärsivällisyyttä!
 20. Ei kateellinen, vaan rakkaus. Syy epäilyihin hänen tunteissaan - se tapahtuu hyvin harvoin!
 21. He flirttaavat kanssasi, mutta tämä ei ole vakava. Joten mitä? Vielä kiva.
 22. Nauraa sinua. Paras tapa - ja naurat häntä!
 23. Tapaa 10 vuotta. Mitä? Jopa mielenkiintoinen!
 24. Uneksit hänestä. Anna hänen kertoa teille unelmansa!
 25. Tekee kaiken miellyttävän sinua. Mutta tämä ei selvästikään riitä.
 26. Ei voi elää ilman sinua. Oletko sinä ilman häntä?
 27. Ole varovainen - hän on liian kaunis. Nämä ovat usein tuulisia...
 28. Rakkaus on otettava yhdessä. Saatko sen?
 29. Tulet olemaan onnellinen, vaikka saavutat sen kovien aikojen kautta. Toivotamme teille menestystä!
 30. Älä kiinnitä huomiota sinulle. Joten mitä? Pian huomaa, kuinka kaunis!
 31. Todellinen rakkaus odottaa sinua vuodessa. Voitko odottaa?

Kalenterin ennustaminen kuukausittain

Monilla on vaikea uskoa, mutta tällainen ennustaminen on nykyään melko yleistä. Kuukauden aikana on valtava määrä kansanmerkkiä ja uskomuksia, jotka nykyaikaiset tytöt luottavat täysin.
Tällainen ennustaminen antaa yleensä tietoja vain seuraavasta kuukaudesta, ilman pitkän aikavälin näkymiä, mutta tämä on aivan tarpeeksi, jos arvaat joka kuukausi.

Toinen luokka on laajempi, tämä sisältää ennustamisen numeroiden, kahvipohjien, syntymäpäivän mukaan ja tietysti kuukausittaisten ennusteiden mukaan.

Nykypäivän maailmassa nuoret naiset ovat kaikki samanlaisia.

Tätä ennustamista voidaan kutsua rituaaliksi.

Monet tytöt uskovat, että kuukautisten alkamisajankohdan avulla voit ennustaa oman tulevaisuuden määrän, viikonpäivän ja kellonajan.

Kuukauden ennustaminen voi näyttää epämiellyttävältä ja jopa järjetöntä, mutta on vaikea vastustaa sitä, että monet naiset uskovat sen totuudenmukaisuuteen ja tehokkuuteen. omaa tulevaisuuttaan.

Voit uskoa tai uskoa ennustamisen tehokkuuteen ja totuudenmukaisuuteen, mutta voit aina kokeilla sitä ja nähdä lopullisen tuloksen, ehkä se voi yllättää sinut.

Ennustaminen tänään

Monilla on vaikea uskoa, mutta tällainen ennustaminen on nykyään melko yleistä. Kuukauden aikana on valtava määrä kansanmerkkiä ja uskomuksia, jotka nykyaikaiset tytöt luottavat täysin.
Tällainen ennustaminen antaa yleensä tietoja vain seuraavasta kuukaudesta, ilman pitkän aikavälin näkymiä, mutta tämä on aivan tarpeeksi, jos arvaat joka kuukausi.

Voit arvata vain kerran - päivänä, jolloin kuukautiskierto alkoi. Ennuste riippuu täysin siitä hetkestä, jolloin kuukausittainen aika alkoi. Huomiota kiinnitetään paitsi numeroon, myös viikonpäivään, samoin kuin tarkka kellonaika.

Kellonaika

Aamu on paras aika. Uskotaan, että jos kuukausittain alkaa aikaisin aamulla, se ennakoi nopeaa rakkautta tai harmoniaa ja ymmärrystä perheessä. Yleensä tämä kellonaika viittaa myönteiseen suhteeseen läheisten ihmisten kanssa: läheisten sukulaisten, rakastajan kanssa, lasten ja lähimpien ystävien kanssa. Jos aika alkaa juuri aamulla, niin seuraavan kuukauden aikana sinulla on vain lämpimiä ja hellävaraisia ​​suhteita ihmisiin, jotka rakastavat sinua.

Tällaiset menetelmät auttavat intuition kehittymisessä.

Päivä - klo 13.00 asti. On myös hyvä aika aloittaa kuukautiskierto. Tällä kertaa osoittaa, että koko elämäsi seuraava kuukausi on täynnä ystävällisyyttä, iloa ja onnea.

Iltapäivä ei ole hyvä aika. Menstruaation alussa tällä hetkellä voi tuoda esiin pieniä ongelmia ja takaiskuja, jotka odottavat sinua lähitulevaisuudessa.
Syklin alku iltaisin odottaa epäonnistunutta kuukautta, ehkä jotkin tapahtumat tapahtuvat kanssasi, jotka aiheuttavat melko pitkää surua tai melankoliaa.

Yö on huono aika. Syklin alku yöllä voi tuoda lähelle eroa rakkaasi.

Viikonpäivän arvo

Viikonpäivänä, kun kuukautiskierto alkoi, on myös suuri merkitys.
Maanantai - syklin alku tänä päivänä voi tuoda esille mahdollisia ongelmia ja ahdistuksia, joita voi syntyä sekä miellyttävistä että epämiellyttävistä syistä.

Voimme sanoa, että koko elämämme koostuu jatkuvista ongelmista, mutta kuukausittainen ennuste on jotain melko tärkeää ja epätavallista. On myös syytä huomata, että kuukautisten alkaminen tänä päivänä voi myös tuoda kalliin lahjan, jonka saat rakkaasi.

Tiistai - ennakoi varhaisen tapaamisen vanhan ystävän, ystävän tai sukulaisen kanssa, jolle et ole nähnyt pitkään. Joissakin tapauksissa (melko harvoin) syklin alku tiistaina voi tuoda esille nopean tuttavuuden henkilön kanssa, joka lopulta tulee hyvin rakas ja lähellä sinua. Eräs toinen syklin alun merkityksen muunnelma on nopea muutos elämässä.

Keskiviikko on epäsuotuisa päivä kuukautisten alkamiselle. Tämä päivä voi kirjoittaa paljon vaivaa, joka tapahtuu sinulle seuraavan kuukauden aikana. Mutta älä epäröi, kaikki nämä ongelmat eivät ole kohtalokkaita ja ratkaisemattomia, voit ratkaista kaikki ongelmat, jotka syntyvät itsestänne, jos et häiritse ja anna periksi. Muista, että sait varoituksen, ei lauseen, joten ole valmis vaikeuksiin, mutta älä pelkää niitä.

Torstai on päivä, jolloin kuukausittaista ilmoitusta ei voida tulkita yksiselitteisesti. Toisaalta, tämän päivän syklin alku voi tuoda kutsun meluisalle lomalle tai juhlaan, on mahdollista, että tämä loma järjestetään kotiisi, ja sinä itse olette pöydän rakastaja. Toisaalta tämä päivä voi tuoda esille, että joskus tulet vahingossa käymään ihmisissä, joita et tiedä, ja onko tämä kokous miellyttävä tai ei ole tiedossa. Joka tapauksessa on sinun tehtäväsi tehdä jokainen kokous turvalliseksi, varsinkin nyt, kun sinua varoitetaan siitä.

Perjantai on tapahtumapäivä. Syklin alku tänä päivänä voi tuoda esille pian miellyttävän uutisen, joka muuttaa elämääsi kokonaan. Samalla on mahdollista saada tiettyjä ongelmia, jotta voittaisi ne, jotka sinun on tehtävä paljon.

Lauantai on hyvä päivä kuukautisten alkamiselle, sillä se ennakoi kaikkien elämäsi tapahtumien sujuvan ja miellyttävän kehityksen. Sinun ei tarvitse huolehtia liikaa ja hämmentää, ongelmat ratkaistaan ​​itse, vähimmäisosallistumisesi mukaan. On todennäköistä, että tulevana kuukautena joku, jonka tiedät, tunnustaa teille rakkaudessa, tai pitkäaikainen toiveesi, jonka olisit yksinkertaisesti unohtanut, tulee toteutumaan.

Sunnuntai on paras päivä, tällainen kuukauden alku voi olla edelläkävijä koko kuukauden hauskaa ja iloa, huoletonta ja onnellista aikaa. On mahdollista, että lähitulevaisuudessa selvitätte ongelmallisia ongelmia suhteissa rakkaasi kanssa, jota suuresti auttaa sydän-sydän-keskustelu.

Ennustaminen kuukausittain - kuukauden päivän arvo

Viikonpäivän ja viikonpäivän lisäksi voidaan arvata kuukauden päivinä - harkita kuukauden päivää, syklin alkamispäivää.

 • 1 - Seuraavan kuukauden aikana elämässäsi tapahtuu miellyttäviä tapahtumia ja kokouksia, jotka aiheuttavat todellista euforiaa ja onnea.
 • 2 - lyhyessä ajassa saatat kokea laiminlyönnin tai pettymyksen tapahtumaa tai henkilöä kohtaan.
 • 3 - riitaa on mahdollista, jonka jatkokehitys on täysin riippuvainen teistä tai häiriö unohdetaan tai kasvaa laajamittaiseksi skandaaliksi.
 • 4 - elämässäsi on miellyttäviä tapahtumia, joita olet odottanut pitkään.
 • 5 - lyhyessä ajassa miellyttävä yllätys odottaa sinua ihmiseltä, joka on rakas sinulle.
 • 6 - varoitus, ehkä sinulla on vihollinen, joka valmistelee jonkinlaista likaista temppua sinulle (räpäyttely ja loukkaus ovat mahdollisia).
 • 7 - joku rakastaa sinua niin paljon, että he pitävät sinua koko elämänsä merkityksessä.
 • 8 - lyhyessä ajassa koet niin epämiellyttävän tunteen kuin mustasukkaisuus.
 • 9 - Joku aikoo rikkoa suhteesi rakkaasi kanssa.
 • 10 - rakkauden tunne odottaa pian sinua, tai uusi kierros suhteissa rakkaasi kanssa alkaa.
 • 11 - Muista, että rakkaasi on uskollinen sinulle ja rehellinen teille, älä epäile häntä kaikenlaisista hölynpölyistä, ainakin seuraavan kuukauden ajan.
 • 12 - tapaat pian viehättävän ja makean miehen, mutta olkaa varovaisia, hän voi käyttää taikaa kiinnittämään huomionne itseensä.
 • 13 - pian tulee olemaan vakavia vaikeuksia.
 • 14 - odottaa hyviä uutisia.
 • 15 - odota miellyttävimmät uutiset.
 • 16 - ei tarvitse puhua tai juoruilla paljon, se voi johtaa epämiellyttäviin seurauksiin.
 • 17 - ehkä lyhyt tai pitkä erottelu rakkaasi.
 • 18 - uusi rakkaus tai vanhojen kehitys on mahdollista.
 • 19 - kuukausi onneksi kerrotaan, että pian tulet rakastamaan, mutta ei tiedetä, onko rakkaus keskinäistä.
 • 20 - vastuutonta rakkautta on mahdollista.
 • 21 - varoitus, voit valehdella rakkaalle.
 • 22 - odottaa aineettomien hyödykkeiden odottamattomia tuloja - taloudellista hyvinvointia.
 • 23 - mukavia tapahtumia, jotka saavat sinut onnelliseksi.
 • 24 - talossa on pian kokous tai loma monilla kävijöillä.
 • 25 - uusi miellyttävä tuttavuus mielenkiintoisen henkilön kanssa.
 • 26 - Tapaat henkilön, joka ymmärtää kipua ja häiriötä täydellisesti.
 • 27 - Vanha toiveesi pian täytetään, apu tulee odottamattomalta puolelta.
 • 28 - odotettavissa olevassa työssä menestys ja mahdollinen voitto.
 • 29 - pian voi tapahtua jotain, joka häiritsee sinua suuresti, mikä aiheuttaa kyyneleesi, olla valmiita tähän ja älä peitä omia tunteitasi, vain tällä tavalla voit voittaa ongelmat.
 • 30 - suhteiden kehittäminen uuden henkilön kanssa on mahdollista.
 • 31 - Elämässäsi tapahtuu odottamattomia tapahtumia, on mahdollista, että lähdet pian matkalle, mutta on olemassa mahdollisuus, että teet teko, jolle sitten häpeät.

Kuukausikierroksen mukaan he ovat olleet arvauksia jo varhaisimmilta ajoilta, mutta on mahdotonta sanoa varmasti, onko kyseessä todellinen onnenpuhelu tai pelkkä viihde. Joka tapauksessa voit aina yrittää ennustaa kuukausittain - muistaa päivän, jolloin sykli alkoi, katso sen tulkinta ja vertaa sitä tapahtumiin, joita tapahtuu elämässäsi lähitulevaisuudessa.

Erilaisia ​​tapoja kertoa kuukausittain

Antiikin jälkeen naiset ovat olleet kiinnostuneita ennustamisesta, mikä osoittaa uteliaisuutta heidän tulevasta kohtalostaan. On olemassa monenlaisia ​​omaisuuksia, jotka voidaan muodollisesti jakaa kahteen vaihtoehtoon:

 • vakava - monet uskovat;
 • kevytmielinen - jota pidetään tavallisena viihteenä.

Usko tai älä usko?

Vakava onni kertoo tarot-korteista, runoista, intialaisista ja pelikorteista. Toiseen luokkaan sisältyvät luvut, jotka kertovat numeroista, kahvipohjaisista, syntymäpäivistä, joulun ennustamisesta, kuukautisten kertomisesta (niin sanotuista kuun päivistä) ja monista muista.

Monet naiset uskovat, että kriittisinä päivinä tapahtuva kertominen kertoo heille tulevaisuuden, ja kaikki riippuu kellonajasta, viikonpäivästä ja sen kuukauden päivämäärästä, jolloin ne alkoivat. Ja se ei ole mikään salaisuus, että monet jaksot alkavat yhdellä pudotuksella, ja muutaman tunnin kuluttua tavanomaiset jaksot alkavat. Joten todellinen alku olisi otettava huomioon ensimmäisestä pudotuksesta. Mielenkiintoisin on, että monet tosiasiat ovat, että tällaisen ennustamisen avulla monet tytöt pystyivät määrittämään tulevaisuuden kohtalonsa.

Kuukausittainen kertomus naisten syklistä on nyt melko yleistä, ja monet ihmiset uskovat heitä, ja voit arvata joka kuukausi, oppia jotain uutta jokaiselle jaksolle erikseen, ja sitten jokainen voi itse päättää, kuinka totta tällaiset ennusteet ovat.

Ennustaminen voidaan suorittaa vain kerran - juuri sitä päivää, jolloin kuukausittain aloitettiin. Tähän mennessä yleisimmät 2 ennustusvaihtoehtoa kuukausittain. He tulivat meille muinaisista ajoista lähtien, koska esi-isät uskoivat, että kaikki oli jumalien antama ja paljon omia vihjeitä. Ja kuukautiset alkavat tietystä päivästä ja ajasta, joten kaikenlaisia ​​parantajia ja noitia yritti verrata ja määrittää kaikki riippuvuudet, kehitti joitakin yleissopimuksia ja malleja, jotka itse asiassa tulivat meidän päivillemme.

Kaksi versiota ennustuksesta

Ensimmäinen versio ennustamisesta päivällä.

Jos kuukautiset alkoivat aamulla, niin rakkaus, harmonia, keskinäinen ymmärrys odottavat naista, eikä välttämättä rakkautta miestä, se voi olla rakkautta lapsille, sukulaisille, ystäville tai vain tuttaville. Tämä tunne voi olla pitkäaikainen, se vain palaa uudella voimalla ja voi kestää kauan. Koko kuukauden aikana on hyvät suhteet ihmisiin.

Jos kuukauden alku laski päiväsaikaan - tämä on hyvä merkki, koko sykliin liittyy hyvä mieliala, ilo, onnea ja onnea.

Mutta jos alku tapahtuu illalla, se ei ole hyvä merkki, joka puhuu tylsästä elämästä, jossa on vähän iloa, ehkä tapahtumia, jotka tuovat monia pettymyksiä.

Yöaika on kuukautisten pahin alku, erottaminen rakastetusta tai vain läheisestä on täysin mahdollista.

Tulevaisuuden määrittäminen päivällä

Onnettomuuden toinen vaihtoehto kuukausittain on viikonpäiviä.

Maanantai - ennakoi ahdistusta, mutta kaukana siitä, että he ovat epämiellyttäviä, on mahdollista, että heidät yhdistetään jonkinlaiseen yllätykseen. On täysin mahdollista saavuttaa tavoite joissakin tärkeissä asioissa tai saada lahja rakkaalta.

Tiistai - arvoitus kuukausittain tänä päivänä tarkoittaa erittäin tärkeää kokousta. Ehkä se on vanha tuttavuus, ystävä ja ehkä tuttu henkilö, joka tulee hyvin lähelle. Jotkut rohkeat muutokset elämässä ovat tulossa (yleensä tämän päivän ennusteet ovat kaikkein totuudellisimmat).

Keskiviikko - epäsuotuisin päivä, joka kertoo tulevista ongelmista koko kuukauden aikana. Älä kuitenkaan järkytty etukäteen, koska kaikki ongelmat voidaan ratkaista itse, jos et istu passiivisesti ja odota. Se toimii vain varoituksena, ei lauseena.

Torstai - kutsuu vierailla vieraalle. Melko odottamaton juhla on odotettavissa jollakin tai kotona. Vierailu on mahdollista, mutta ei tiedetä, olisiko tämä kokous miellyttävä, joten on välttämätöntä tehdä mahdollisimman paljon työtä turvallisuuden varmistamiseksi.

Perjantai - elämässä tulee olemaan vakavia tapahtumia. Ehkä he ovat hyviä, mikä tuo paljon positiivisia tunteita, ja ehkä he ovat melko epämiellyttäviä, ja sinun on ponnisteltava niiden ratkaisemiseksi.

Lauantai on erittäin hyvä päivä kuukautisten alkaessa, elämä jatkuu normaalisti, ilman piikkejä ja kaatumisia, syntyvät ongelmat ratkaistaan ​​itse, ilman erityistä osallistumistasi. Ehkä vanha unelma tulee toteutumaan tai jotkut tutuista miehistä tunnustavat rakkautensa.

Sunnuntai on suosituin päivä, joka takaa onnellisen kuukauden. On varsin todennäköistä, että ongelmien ratkaiseminen rakkaasi johtaa vilpittömään keskusteluun hänen kanssaan.

Ennustaminen kuukausittain

Fysiologinen ennustaminen naisille voidaan toteuttaa sen kuukauden päivänä, jona ne alkoivat:

 1. Seuraavan kuukauden aikana tapahtuu poikkeuksellisen hyviä tapahtumia, jotka tuovat tarpeeksi onnea ja onnea.
 2. Pettymys tulee jollekin henkilölle tai tapahtumalle, josta odotettiin jotain muuta, tai huono huolenaihe ilmestyy.
 3. Ongelma on tulossa, jonka tapahtumien tulos riippuu yksinomaan sinusta: joko kaikki tasoittuu ja unohdetaan, tai se kasvaa vahvaksi skandaaliksi.
 4. Positiiviset odotetut tapahtumat ovat tulossa.
 5. Lähellä oleva henkilö tekee miellyttävän yllätyksen.
 6. Ei kovin hyvä päivä, joka puhuu vihollisen tahdista, on mahdollista ryöstää.
 7. Joku on erittäin vahva ja vastustamaton.
 8. Rakastettu antaa syyn kateudelle.
 9. Suhteissa rakkaasi tulee olemaan este, ehkä tämä este on toinen henkilö.
 10. Hän kertoo uuden rakkauden alkamisesta tai suhteiden kasvusta rakkaan miehensä kanssa.
 11. Vaikka onkin epäilyksiä rakkaan henkilön uskollisuudesta, on välttämätöntä asettaa ne syrjään heidän perusteettomuutensa vuoksi.
 12. Ihmisen tunteminen, mutta on todennäköistä, että hän liittyy taikaukseen, joten sinun täytyy olla varovainen.
 13. Suuria vaikeuksia on tulossa.
 14. Hyviä uutisia tulee pian.
 15. Tulee epämiellyttäviä uutisia.
 16. Sinun täytyy olla hyvin varovainen viestinnässä, koska keskustelu voi aiheuttaa huonoja seurauksia.
 17. On uhattuna erottamisesta rakkaasi pitkään tai lyhyeksi ajaksi.
 18. Tutustuminen uuteen rakkauteen tai uuteen kierrokseen olemassa olevissa suhteissa.
 19. Odota uutta rakkautta, mutta se ei todennäköisesti ole keskinäistä.
 20. Korvaamaton rakkaus.
 21. Pitäisi katsoa rakkaasi, hän pystyy valehtelemaan.
 22. Odottamaton rahavirta.
 23. Odota hyviä uutisia, jotka tuovat onnea.
 24. Talossasi odotetaan juhlaa, jossa on suuri määrä vieraita.
 25. Tapaa avulias henkilö.
 26. Tapaa henkilö, joka tulee hyväksi ystäväksi.
 27. Vanhan halun nopea täyttyminen ja apu tulevat täysin odottamattomasti.
 28. Mahdollinen edistäminen, taloudellinen voitto.
 29. Epämiellyttävät uutiset, joiden vuoksi monet kyyneleet vuodatetaan.
 30. Uusi rakkaus.
 31. Tulee pakottavia tapahtumia, on mahdollista pitkä matka, matka. On kuitenkin olemassa vaara, että tehdään harkitsematon askel, jota myöhemmin pahoittelet.

Kuukausittainen onnettomuus naisten sykleistä on toteutettu muinaisista ajoista lähtien, mutta toistaiseksi on keskusteltu niiden todellisuudesta.

Viisi tapaa ennustaa kuukausittain (feng shui)

Pitkän ajan on ennustaminen kuukausittain feng shuilla, niiden viisi tapaa.

On halu

2-4 päivää ennen kuukauden alkua sinun täytyy tehdä halu, ja kuukauden alun jälkeen selvittää, toteutuuko se. Ennuste on voimassa, jos tiedät tarkalleen, kuinka paljon ne alkoivat.

 • 12–1 yöllä - toive toteutuu muukalaisen avulla.
 • 1–2 tuntia - ei täyty itsepäisyyden takia.
 • Kello 2–3 yöllä - ei täyty.
 • 3 - 4 - täytetään, mutta kukaan ei voi puhua siitä.
 • Vuodesta 4-5 - ehdottomasti ei täyty.
 • 5 - 6 - juuri totta.
 • 6 - 7 - unohtaa.
 • 7 - 8 - odottavat täyttyvän pian.
 • 8: sta 9: een - älä edes toivo.
 • 9 - 10 - sinun on huolehdittava sen toteuttamisesta.
 • Klo 10-11 - ystävä auttaa sinua ja toivomus toteutuu.
 • 11 - 12 - tulee olemaan hyvin pian.
 • 12 - 13 - jos se on täytetty, ei välittömästi.
 • 13 - 14 - odota muutama vuosi myöhemmin.
 • 14: stä 15: een tarkoittaa halun täyttämättä jättämistä, mutta yleinen tilanne muuttuu paremmaksi.
 • 15 - 16 - halu on jo täytetty.
 • 16 - 17 - odottavat toteutusta muutaman kuukauden kuluttua.
 • Vuodesta 17 - 18 - jotakin estää suorittamisen.
 • Vuodesta 18 vuoteen 19 - täytetään vaikutusvaltasi.
 • Vuodesta 19-20 - ei täytetä, koska te olette epäonnistuneet.
 • Vuodesta 20 - 21 - tosiasiallisesti suoritettu, mutta nyt on tarpeen olla hiljaa.
 • 21-22 - ei täyty syystä, jonka tiedät.
 • Vuodesta 22-23 suorituskyky on odotettavissa vuoden kuluttua, mutta voit nopeuttaa sitä.
 • Vuodesta 23 - 24 - se täytetään, tärkeintä ei ole menettää toivoa.

Viikonpäivänä

 • Maanantai - ongelmat, joita voidaan välttää.
 • Tiistai - kaikki on kunnossa elämässäsi, tärkeintä ei ole puhua siitä.
 • Keskiviikko - kokous henkilön kanssa, joka vaikuttaa elämään, mutta et voi luottaa siihen täysin.
 • Torstai - odottaa ongelmia, älä ota yhteyttä muukalaisiin, he voivat vahingoittaa.
 • Perjantai - ongelmat taantuvat, tärkein asia uskoa siihen.
 • Lauantai - uhkaa ihmisten kostoa keskusteluistasi.
 • Sunnuntai on kaunis rakkaus tai iso ostos.

Kuukausittain

Kuukauden jokaisella päivällä on oma merkityksensä:

 1. toimia ja menestyä.
 2. joku häiritsee, mutta meidän on mentävä eteenpäin - tavoitteeseen.
 3. tarve saavuttaa tuloksia.
 4. mahdollisia suuria ongelmia.
 5. älä ajattele vain itsestäsi, älä unohda muita.
 6. Valheesi vuoksi suunnitelmasi eivät toteudu.
 7. enemmän optimismia ja - mennä eteenpäin.
 8. odottaa vaikeaa elämäntestausta.
 9. ennakoi rakkautta.
 10. älä tee suunnitelmia, lapset tuhoavat ne.
 11. ystävän pettäminen.
 12. sinä olet onnekas.
 13. huonoja muutoksia elämässä.
 14. kokous hyvän miehen kanssa, joka tekee suurta eroa elämässä.
 15. miellyttävä yllätys.
 16. suuri menetys.
 17. on tehtävä päätös.
 18. luopua riidoista.
 19. odottaa muutosta, johon sinun täytyy kiirehtiä.
 20. olet odottamassa ylä- ja alamäkiä.
 21. suuria muutoksia elämässä.
 22. varokaa muukalaisten kateutta.
 23. tavata pukeutuneet.
 24. vakavia tapahtumia.
 25. työpaikan muutos tai asuminen.
 26. rahoitustuotot.
 27. kuuntele itseäsi, tiedät mitä tehdä.
 28. suunnitelmat romahtavat.
 29. riidellä rakkaan kanssa.
 30. parempi lepo.
 31. keskustelut voivat vahingoittaa sinua.

Kellonaika

 • Aamu - este hänen suunnitelmansa toteuttamiselle.
 • Päivä - odottamaton apu.
 • Ilta - suunnitelmat romahtavat.
 • Yö - suunnitelman toteuttaminen.

Ennustaminen naisjoukkueessa

On havaittu, että kollektiivissa kuukautiset tehdään pienellä erolla, joten kuukausittain tapahtuva ennustaminen on mahdollista naisille ja työssä tietäen niiden merkityksen.

 • Kaikki yhdessä päivässä - keskinäinen ymmärrys.
 • 5 päivää aikaisemmin kuin sinun - henkilö yrittää voittaa sinut.
 • 4 päivää aikaisemmin - huono suhde.
 • 3 päivää - normaali työsuhde.
 • 2 päivää - paljon yhteistä, mutta et tule lähelle.
 • 2 päivää aikaisemmin kuin sinun - läheinen suhde.
 • Eräänä päivänä myöhemmin kuin sinun - joskus katselet kollegaani.
 • 2 päivän ajan - todistat aina pisteesi.
 • Kolme päivää - kollegani ihastuttaa sinua, mitä te itse haluatte.
 • Neljä päivää - hän tuntee olevansa rajoitettu, kun olet lähellä.
 • Viisi päivää - hän tuntee paremmuutesi.

Rakkaudesta

Kuukautisten alkuvaiheessa ja ihmetellen rakkautta:

 1. Hän rakastaa ja pyrkii vakavampaan suhteeseen.
 2. Hänen puolestaan ​​ei ole pettämistä, älä usko päinvastaiseen.
 3. Se uhkaa murtaa, mutta voit vaikuttaa siihen.
 4. Odota keskustelua ja ymmärrät hänen tekonsa.
 5. Vaikeat suhteet merkinne vuoksi.
 6. Älä aina jatka siitä.
 7. Pian rikkominen suhde.
 8. Hän rakastaa sinua.
 9. Rakkautesi on vahvempi.
 10. Meidän on valvottava tilannetta.
 11. Hän rakastaa sinua hyvin.
 12. Suhde on kateellinen.
 13. Mahdollinen petos hänen puolestaan.
 14. Suhde on pahentunut.
 15. Pelastaaksesi rakkautta älä usko ketään.
 16. Et rakasta häntä, se on vain kiintymystä.
 17. Hän on todellinen rakkaus, ole varovainen.
 18. Pian ymmärrät paljon.
 19. Raskas suhde.
 20. Hän tekee tarjouksen.
 21. Katso tarkemmin tyttöystäväsi.
 22. Joku haluaa ottaa sen pois.
 23. Hän valehtelee sinua.
 24. Vaihda itsesi ja kaikki on kunnossa.
 25. Kuuntele hänen mielipiteensä.
 26. Olet valehtelee, ja hän ymmärtää sen.
 27. Hänen rakkautensa on vahva.
 28. Treason ystävänne kanssa.
 29. Hän valehtelee usein.
 30. Olet hyvä pari.
 31. Suhteiden hajoaminen, hänellä on toinen.

Usko tai ei usko tällaisen ennustuksen todellisuuteen - jokainen voi itse päättää, mutta voit yrittää, etenkään tehdä mitään rituaaleja.