Mitkä ovat parhaat tyynyt

Ne ajat, joissa naiset käyttivät villaa ja sideharsoa näissä kriittisimmissä päivissä, ovat joutuneet unohtumaan - nykyään myymälähyllyissä on suuri valikoima tyynyjä. Miten valita varoja kuukautisten ajaksi, ja mitä sinun pitäisi tietää synnytyksen jälkeisistä tyynyistä: mitkä ovat parempia ja mistä ostaa ne artikkelissamme.

Naisten tyynyjen päätyypit

Mitä hygieniatuotteita käytetään tänään:

 • Klassiset paksut tai ohuet saniteettipatjat - niitä käytetään kriittisinä päivinä kuukautiskierron absorboimiseksi. Paksuuden ero tarkoittaa - ensin vaihtelee 1–2 cm: n sisällä, toisessa - enintään 1 cm.
 • Urologiset hygieniatuotteet - niitä käytetään virtsankarkailun diagnosointiin synnytyksen jälkeen, kun virtsarakon sävy vähenee, mutta vain väliaikaisesti.
 • Lääkehoito - niiden pinta on usein kyllästetty yrttien keittämällä ja sitä käytetään gynekologisten sairauksien hoidossa.
 • Anioniset tyypit - ne tuottavat käytön aikana negatiivisesti varautuneita ioneja ja tukevat täten patogeenistä mikroflooraa ja parantavat koko kehoa. Näyttää lisättynä gynekologisten sairauksien hoidon kurssiin, vaikka itsenäisenä terapeuttisena aineena ei oteta huomioon.
 • Päivittäiset hygieniatuotteet on suunniteltu kertakäyttöön, ja ne tarjoavat päivittäin mukavuutta ja kuivuutta tietyn ajan, suojaavat pyykkiä luonnollisista eritteistä. Niitä käytetään usein kuukautisten jälkeen, kun purkaus ei ole kovin voimakas, mutta pyykkiä värjätään.
 • Testiliuska - niitä käytetään raskauden aikana viimeisinä päivinä synnytyksen aattona. Tällaiset tyynyt auttavat määrittelemään amnionin nesteen ja gynekologisten patologioiden vuotoa - indikaattori muuttuu siniseksi.

Tiivisteiden käyttö

Tiivisteiden käyttö ei vaikuta erityisiin vaikeuksiin, mutta sinun on noudatettava tiettyjä sääntöjä:

 1. Pese kätesi juuri ennen käyttöä, ja irrota suojakalvo liimanauhasta kiinnittämällä se pyykin sisäpuolelle.
 2. Tiivisteet muuttuvat viimeistään 4 tuntia, usein, mutta ei vähemmän. Sinun ei pitäisi säästää omaan terveyteen, koska lämmin ja kostea ympäristö luo suotuisat olosuhteet patogeenisen mikroflooran lisääntymiselle.
 3. Pidä varoja kuivassa paikassa ja hallitse aina vanhentumispäiviä.

Pehmusteet, joissa on kuukausittainen top 5 parasta

Mitkä tyynyt ovat parhaiten käyttökelpoisia kuukausittain - parhaiden varojen luokitus käyttäjän palautteen mukaan:

 • Aina Ultra "Normal Plus"

Ensimmäisessä asennossa olevien asiantuntijoiden imeytymisen testissä voi olla jopa 120 ml nestettä ja samalla ne ovat melko ohuita. Heidän ainoa miinus on pinta, jolla on silmä, joka voi tarttua kehon pintaan ja hieroa sitä, jolloin saadaan epämukavuutta.

 • Libresse näkymätön

Niiden absorptiovolyymi on melko korkea, ja absorptioprosentti osoitti korkeaa tasoa tutkimusta tehtäessä. Asiantuntijoiden ja kuluttajien mukaan työkalu soveltuu keskikokoisen kuukautisten virtaukseen. Tyynyt ovat melko ohuita, pintamateriaali muistuttaa puuvillakangasta, on miellyttävä keholle.

 • Kotex Young tai Kotex Ultra

Suositut tyynyt, hyvä imukyky. Yläkerros imee kosteuden sisäiseen sorbenttiin, säilyttää täydellisesti kosteuden, pinta on silmä, reunat ja siivet ovat kuitukankaita, kuten puuvillaa, materiaalia.

 • Bella Perfecta Blue Ultra

Kauniita tyynyjä, mutta tutkimusten tulosten ja naisten arvioinnin mukaan kosteus säilyy huonosti painettuna. No, ensimmäisistä tippoista imee kosteutta, pinta on puuvillaa.

 • Naturella kamomilla ultra

Tutkimuksen tulosten mukaan negatiivisimmat tulokset näkyivät, koska ne imeytyvät huonosti ja säilyttävät kosteutta, mutta niiden alhaiset kustannukset, mutta samalla materiaalin luonnollisuus tekee näistä tuotteista suosittuja.

Mutta on syytä muistaa, että naisille parhaiten sopivat tyynyt eivät tuo ärsytystä ja muita epämukavuutta - kaikki yksilöllisesti.

On tärkeää tietää kukin: kohdun myomatoottisen solmun syyt ja oireet, mikä on vaarallista ja miten hoitaa.

Syyt epämiellyttävään hajuun kuukautisten aikana ja miksi sinun on kuultava lääkärin luettua.

Sukkahousut

Monet naiset alkoivat käyttää tätä tiivisteiden muotoa niin kauan sitten - monet saattavat luonnollisesti kysyä, miksi he tarvitsevat niitä? Jotkut naiset käyttävät niitä omien pyykkiensä suojaamiseen emättimen purkauksilta, jotkut käyttävät niitä ennen kuukautisten alkua ja sen jälkeen, kun purkaus voi olla merkityksetön. Niitä käytetään usein ovulaation päivinä: näinä päivinä valinta on erityisen runsasta.

Mitkä ovat päivittäiset tyynyt - se on ohuempi kuin kuukautiset, tyynyt, joiden koko on pienempi, ovat saatavilla myös tahmeasti, mutta ilman siivet. Joidenkin merkkien muoto voi olla sama kuin bel: tangon tai tangan muoto.

Mitä päivittäisiä tyynyjä on parasta, sinun pitäisi myös keskittyä omiin tunteisiisi. Luokan suosio voi olla erottuva tuotemerkki, kuten Libress ja Diskrit, Ola tai Natalie.

Tiivisteet toimituksen jälkeen

Esitetyt tyypit tyypeistä ovat erityisen käyttökelpoisia synnytyksen jälkeisellä kaudella, jossa on raskas, verinen purkaus. Kuten monet äidit huomaavat, keksintö on erittäin kätevä ja välttämätön joukossa, joka on koottu äitiyssairaalaan. Nämä tuotteet verrataan suotuisasti muihin merkkeihin ja tiivisteisiin, koska ne voivat absorboida suuren määrän viskoosia, synnytyksen jälkeisiä eritteitä sekä pakkauksen yksilöllisyyttä ja niiden suurta steriiliyttä.

Tämäntyyppisten hygieniatuotteiden valmistusprosessissa käytettävät materiaalit ovat hengittäviä, ja siksi niitä käytettäessä ns. Kasvihuoneilmiötä ei tapahdu, mikä voi aiheuttaa negatiivista ärsytystä ja ihottumaa, tulehdusta. Kyllä, ja kannattaa harkita sitä, että kaikki ne ovat allergisia ja sopivat jopa herkimmälle iholle.

Tällaisia ​​tuotteita voivat käyttää naiset, joilla on raskas ja pitkäaikainen kuukautiskierto. Tuotevalikoima on riittävän laaja, koska jokainen nainen voi valita, mitä tarvitsee.

Mitä pehmusteita on parempi käyttää synnytyksen jälkeen? Tena, MoliMed, Peligrin ja Hartmann Samu Steril ovat suosituimpia hygieniatuotteita, joita käytetään synnytyksen jälkeen. Voit ostaa ne apteekista tai supermarketista.

Muutamia vinkkejä videoiden valintaan:

Tiivistysluokka 2018

Yksi tärkeimmistä viime vuosisadan keksinnöistä voidaan kutsua tyynyiksi, mikä teki maailman kaikkien naisten elämästä paljon helpompaa. Nykyisten tuotemerkkien monipuolisuus ei kuitenkaan ole niin helppoa, kun valitset parhaimman vaihtoehdon näille päiville. Asiantuntijoiden mukaan millaisia ​​tiivisteitä voidaan suosia ilman pelkoa ja kuka tuli johtajaksi?

9. sija. Naturella kamomilla ultra

Tiivisteet Naturella Camomile Ultra on budjettivaihtoehto, joka sopii kaikenikäisille naisille. Kuten testien ja kokeiden tuloksista käy ilmi, niillä ei ole suurta imeytymisnopeutta ja ne kykenevät absorboimaan vähemmän kuin 10 millilitraa nestettä, niin että ne soveltuvat paremmin suojautumiseen niukkoja eritteitä vastaan. Pehmeä puuvillaa muistuttava pehmeä pinta sopii hyvin intiimiin alueisiin eikä aiheuta ärsytystä.

 • alhainen hinta;
 • miellyttävä istuvuus kehoon;
 • hyvä kosteuden suorituskyky;
 • Älä aiheuta epämukavuutta.
 • erityinen maku;
 • hidas imeytyminen;
 • huono kosteuden imeytyminen.

8. sija. Hienoa elämää normaalisti

Hygieeniset tyynyt Fine Life kuuluvat myös erittäin ohuisiin luokkiin. Tämä on todellinen pelastus naisille kriittisinä päivinä, mikä on lähes huomaamaton. Suojausjärjestelmä SEP suojaa vuotoilta ja samettinen Extra Soft kuitukangas tarttuu varovasti kehoon. Niillä on melko hyvät indikaattorit ylemmän absorboivan kerroksen kostutuskapasiteetista ja imeytymisaikasta, mutta todelliset kosteuden imeytymisen indikaattorit eivät vastaa ilmoitettuja.

 • nopea kosteuden imeytyminen;
 • erittäin ohuet tuotteet;
 • taattu suoja vuotojen varalta;
 • mukava istuvuus.
 • epätäydellinen kosteuden imeytyminen (ei sovellu raskaaseen purkautumiseen).

7. sija. Bella Perfecta Blue Ultra

Bella Perfecta Blue Ultra, jonka vähimmäispaksuus on, imee nopeasti kosteutta, mikä tekee niistä ihanteellisen vaihtoehdon vaativille vaatteille. Pinta on valmistettu erittäin pehmeästä kuitukankaasta, jossa on "hengittäviä" ominaisuuksia. Lateksin puuttuminen tuotteen koostumuksessa takaa mukavan istuvuuden iholle ilman ärsytysvaaraa. Niiden ainoa haittapuoli on vahva kosteusominaisuus: huolimatta siitä, että Bella Perfecta imee välittömästi eritteitä, sisäkerros ei pidä niitä hyvin, kun ne altistuvat ulkoisille vaikutuksille (esimerkiksi painettaessa).

 • alhainen hinta;
 • nopea imeytyminen;
 • erittäin ohuet tuotteet;
 • ihon suojaus ärsytykseltä;
 • eivät aiheuta epämukavuutta;
 • neutraloi epämiellyttävä haju.
 • heikko kosteudenpidätys altistuu ulkoisille tekijöille.

6. sija. Aina Ultra Normal Plus

Always Ultra Normal Plus - naisten suosituimmat saniteettipatjat sopivat naisille yksinkertaisesta syystä - paras hinta / laatu -suhde. Ne imevät hyvin voimakkaan purkauksen, ja niiden erinomaisen kosteuspitoisuuden vuoksi ne takaavat vähäisen vaaran värjäytymiselle vaatteille. Tyynyjen kolmiulotteinen rakenne suojaa vuotoja, mutta ei kaikkia niitä kuten brändin yläkerrosverkko: pitkäaikaisessa käytössä se alkaa tarttua ihoon ja aiheuttaa epämukavuutta.

 • imevät nopeasti kosteutta ja säilyttävät sen;
 • on hyvä kostutus;
 • erittäin ohuet tuotteet;
 • kohtuullinen hinta.
 • epämukavuus on todennäköistä pitkäkestoisessa kulumisessa (silmäkoko).

5. sija. Lidie Ultra Normal

Lidie Ultra Normal -tyynyillä on pehmeä verkko, ja niissä on superabsorbentti, joka takaa suojan vuotoja vastaan ​​kriittisinä päivinä. Erittäin ohuita tuotteita ei tunneta käytettäessä, älä hankaa eikä aiheuta epämukavuutta.

 • erittäin ohut;
 • pehmeä pinta miellyttävä kosketukseen;
 • hyvä kosteuden imeytyminen.

4. sija. Ola! Erittäin normaali

Ola! Ultra Normalille on ominaista melko hyvä imukyky ja pidätyskapasiteetti sekä demokraattinen hinta, joka asettaa venäläisen valmistajan tiivisteet samalla tavalla kuin naisten suosituimmat mallit. Niillä on pehmeä pinta, joka tarttuu varovasti ihoon, liimataan helposti liinavaatteisiin ja täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset.

 • erinomainen imeytyminen ja nesteen kertyminen;
 • taattu suoja vuotoa vastaan;
 • käyttömukavuus.

3. sija. Genial-päivä

Eco-tiivisteet Genial Day on vähän tunnettu tuote maassamme, mutta ulkomailla se on ehkä suosituin premium-hygieenisten tyynyjen tuotemerkki. Niiden pääasiallinen piirre on ns. Anioninauhojen läsnäolo, jotka suojaavat naisen kehoa bakteereilta ja epämiellyttäviltä hajuilta. On tarpeen huomata Genial Dayin imukykyiset kyvyt: tutkimukset osoittavat, että ne soveltuvat ihanteellisesti raskaisiin purkauksiin, koska ne helposti imevät ja pitävät monta kertaa enemmän kuin monet muut tyynyt.

 • imee täydellisesti nestettä;
 • niillä on korkea kosteudenpidätysaste;
 • jopa yliherkkä iho suojaa ärsytystä vastaan;
 • antaa hyvän ilmanläpäisevyyden;
 • valmistettu luonnon ympäristöystävällisistä materiaaleista.

2. sija. Kotex Ultra Normal

Kotex Ultra Normal absorboi kirjaimellisesti välittömästi nestettä ja pitää sen hyvin myös ulkoisille vaikutuksille. Niillä on anatominen muoto, joka takaa niiden mukavan käytön aktiivisen liikkeen aikana. Ilmoitettu nesteen määrä vastaa todellista. Ylemmän kerroksen pehmeä verkko ei tartu, mutta se tarttuu hyvin ihoon.

 • erinomainen imeytyminen ja nesteen kertyminen;
 • moitteettoman kosteuden suorituskyky;
 • pehmeä yläkerros;
 • peittää epämiellyttävä haju;
 • niillä on anatominen muoto;
 • Sopii pitkäkestoiselle (yli 3 tuntia).

1. sija. Libresse näkymätön normaali

Libressen ohuet ja miellyttävät tiivisteet aina ilahduttavat imukykyisistä ominaisuuksistaan, ja laboratoriossa tehdyt testit ovat vahvistaneet tämän. Absorboituneen nesteen määrä vastaa paitsi ilmoitettua, mutta jopa ylittää normin, joka mahdollistaa Libresse Invisible Normalin käytön sekä keskimääräisen purkautumisintensiivisyyden että raskaampien jaksojen ajan. Yksi Efficaptin kerroksista on vastuussa nesteen jakautumisesta koko pinnalle, mikä takaa nollavuodon riskit ja hyvän kosteuden palautumisen.

 • korkea imukyky;
 • taattu nesteen kertyminen;
 • sopii täydellisesti kehoon;
 • liikkumisvapautta käytettäessä;
 • luonnollinen koostumus.

Kaikki ajatellut merkit ovat useimmille naisille hyvin tunnettuja, mutta jokaisella on omat ominaisuutensa, edut ja haitat. Tiivisteitä valittaessa on kiinnitettävä huomiota malleihin, jotka eivät ainoastaan ​​suorita suoraa toimintaansa, keräävät kosteutta ja säilyttävät sen hyvin, vaan myös estävät patogeenisen ympäristön kehittymisen. Näin varmistetaan, että naisten vartalon hygieniatuotteet ovat miellyttäviä ja turvallisia.

Valitse itsellesi vain paras ja terveellinen!

Laboratorio testattu: parhaat ja pahimmat tiivisteet

Toimittajilta. Joidenkin kosmeettisten valmisteiden laatua on vaikea määrittää pelkästään empiirisillä keinoilla. Mutta älä luovuta laboratorioon jokaista pakkausta, purkkia ja putkea? Lady Mail.Ru -hanke yhdessä Product-test.ru - ensimmäisen venäläisen verkkosivuston kanssa kulutustavaroiden testausta ja asiantuntija-arviointia varten - julkaisee sarjan materiaaleja. Kerromme teille kauneuden ja terveyden testaustuotteiden laboratoriotuloksista.

Tällä kertaa Product-testissä testattiin perusteellisesti 21 mallikappaletta laboratorio-olosuhteissa. Tulokset olivat hämmästyttäviä. Tässä materiaalissa puhumme viidestä lajikkeesta, jotka ovat luokkaan Normaali (4 tippaa). Jotta voisimme olla perusteettomia, pyysimme tuotetestausasiantuntijoita ”ottamaan” tiivisteiden käyttäytymisen 1., 5., 10. ja 30. sekunnissa.

Viitteeksi. Naisten hygieniatuotteiden kotimarkkinat ovat kasvaneet 1990-luvun lopulta lähtien. Samalla viime aikoina erittäin ohuiden tiivisteiden myynti on kasvanut merkittävästi muihin malleihin verrattuna.

Analyyttisen yrityksen "DAO-Farm" mukaan:

 • 83% naisista ostaa kalliita tyynyjä ja vain 16% - halpoja.
 • Kuluttajista 43% on pakko ostaa kalliita tiivisteitä, koska ne eivät ole tyytyväisiä halpojen tiivisteiden laatuun.
 • 40% naisista ei ole tyytyväinen tiivisteiden korkeaan hintaan ja on pakko ostaa halpoja tiivisteitä, joiden laatu ei täytä niitä.

Aina Ultra ”Normaali plus” (hinta: 135 ruplaa 20 kpl.)

Aina Ultra “Normal Plus” oli normaalin luokan paras (4 tippaa) testattujen tyynyjen joukossa. Niiden hinta on kuitenkin hieman keskiarvoa korkeampi.

Always Ultra “Normal Plus” -päällyste alkaa imeä kosteutta välittömästi - vain toisesta pudotuksesta, mutta sen jälkeen imeytymisnopeus kasvaa. Mallin kosteustehokkuus on myös erinomainen, mikä takaa vaatteiden värjäytymisen pienen todennäköisyyden myös suurten purkausten aikana. Ultra-absorptiokokeissa jotkut olivat parhaita, jotka olivat keskimäärin 12 ml. Tiivisteet ohuina (2,4 mm). Tyypillinen kaikille mallin malleille, ”mesh” -pinnalla on suuri rakenne ja se voi tarttua ihoon ja aiheuttaa epämukavuutta pitkäaikaisessa kulumisessa.

Libresse Invisible "Pehmeällä pinnalla" (hinta: 120 ruplaa 20 kpl.)

Libresse Invisible "Pehmeällä pinnalla" testeissä oli yksi parhaista tuloksista tyynyissä Normal (4 tippaa). Niiden hinta yhdestä tiivisteestä on kuitenkin alhainen.

Absorboitunut Libresse-näkymättömän nesteen enimmäismäärä oli testien suurin testattu. Tiivisteen imeytymisnopeus oli erinomainen - myös yksi parhaista indikaattoreista testeissä, ja kosteuden tuotto oli hieman parempi kuin muiden suojaustason 4 hygieniatuotteiden.

Täten tyynyt sopivat hyvin keski- intensiteetin purkautumiseen, mutta ne kykenevät kestämään voimakkaampaa purkausta. Ainoa haittapuoli: yläkerros alkaa imeytyä vain toiseen pudotukseen. Yläpinta on kudottu, puuvillaa muistuttava. Tiivisteet ovat hyvin ohuita.

Kotex Young (hinta: 81 hankaa.)

Kotexin mielenkiintoinen markkinointiliike teini-ikäisten tyttöjen tyynyjen luomiseksi oli onnistunut - Kotex Young on suosittu.

Samaan aikaan asiantuntijat eivät löytäneet merkittäviä eroja tavanomaisen Kotex Ultran ja Kotex Youngin välillä, paitsi kirkas ja muodikas muotoilu. Vain tällöin toisen mallin hinta osoittautui suuremmaksi yhden tiivisteen suhteen. Yleensä laboratoriokokeissa tiiviste osoitti normaalia tulosta.

Tiivisteessä on hyvä yläkerros, joka imee välittömästi kosteutta imukykyiseen aineeseen. Kotex Young -tiivisteet eivät absorboineet kosteutta hyvin nopeasti: imeytyneen tiivistysnesteen suurin tilavuus oli keskimäärin verrattuna muihin tiivisteisiin, joiden suojaustaso oli 4 tippaa. Kotex Youngin ainoa vahvuus on, että ne säilyttävät kosteuden hyvin ulkoisessa altistuksessa.

Ylempi pinta on verkko, mutta näiden tyynyjen reunat ja läpät on peitetty puuvillan kaltaisella kuitukankaalla.

Bella Perfecta Blue Ultra (hinta: 61 hankaa.)

Testitulosten mukaan Bella Perfecta Blue -tiivisteillä oli keskinkertainen tulos, mutta se osoittautui pahimmaksi kyvyksi pitää kosteutta ulkoisessa paineessa.

Tiiviste imee nopeasti suuren määrän nestettä, ja yläkerros kastuu ensimmäisistä tippoista, mikä ei ole tyypillistä tavalliselle. Bella Perfecta Blue imee kosteutta hyvin. Imukerroksen kosteutta ei kuitenkaan viivästy, se virtaa ulos ulkoisessa vaikutuksessa. Tämä on pahinta, mikä johtaa nesteen kertymiseen kaikkien testattujen tiivisteiden välillä. Yläpinta on pehmeää, ei-kudottua materiaalia. Tiivisteet ovat hyvin ohuita.

Naturella Camomile Ultra (hinta: 70 ruplaa 20 kpl.)

Patjat Naturella Camomile Ultra osoitti testeissä yhden pienimmistä tuloksista. Mutta myös pieni hinta ei voi oikeuttaa huonoa laatua. Malli ei selvästikään pysty selviytymään ilmoitetuista toiminnoista.

Tiivisteiden yläkerros ei anna nestettä. Testin aikana liuoksen pisarat kerääntyivät yksinkertaisesti tiivisteen pinnalle ja virtaavat reunoille. Jos tiivisteen yläkerros imeytyy ensimmäisistä tippoista, niin Naturella Camomile Ultran pinnalle kerättiin jopa 150 tippaa, mikä on verrattavissa päivittäiseen purkautumistilavuuteen kuukautisten aikana.

Myös imeytymisnopeus oli huonompi - vaikka yläkerros oli märkä, tiiviste imeytyi hitaasti. Myös imeytyneen nesteen määrä oli hyvin pieni. Ainoa lohdutus oli Naturella Camomile Ultran kyky säilyttää kosteutta - se saavutti melkein Normaalin tyynyjen keskiarvon.

Mallin yläpinta on pehmeä kuitukangas, tyynyt ovat ohuita. Mausteen tuoksuva haju lisää entisestään tämän mallin vaikutelman.

Yhteenveto. Niinpä testin aikana tuotemerkit Aina, Kotex ja Libresse olivat parhaita. Tiivisteet Libresse olivat parhaan hinnan / laadun suhteen. Kotex Young Normal, joka on luotu erityisesti teini-ikäisille tytöille, ei ole käytännössä erilaista laadultaan tavalliselta Kotex Ultra Normalilta, ja niiden hinta on korkeampi. Patjat Naturella ei seisonut lähes yhtä testiä, ne olivat huonoimpia laatua.

Kokeen aikana testattiin yhteensä 21 tiivistemallia: niiden joukossa on erittäin ohuita "super" - ja "yökategorioita". Tutkimuksen koko tulos löytyy kumppanimme tuotteen-test.ru verkkosivuilta.

Varoitus! Jos sinulla on kysyttävää tietyn kosmeettisen valmisteen koostumuksesta, voit kysyä Tuotetestausalan asiantuntijalta suoraan - Neuvottelu-osiosta.

Saniteettityynyt - miten valita?

Naisten kuukautiset ovat keskimäärin 35 vuotta. Jos lasket kaikki elinikäiset kriittiset päivät, ne ovat noin 7-8 vuotta. Tänä aikana naisen on pakko käyttää hygieniatuotteita. Niiden laatu on myyttejä koskeva tyhjentävä aihe. Tähän asti uskotaan, että kaikki tiivisteet ovat vaarallisten yhdisteiden lähde, luovat kasvihuoneilmiötä ja edistävät tartuntatautien kehittymistä. Onko se todella niin? Miten valita oikeat hygieniatuotteet? Miten käyttää terveyssiteitä, jotta ne eivät vahingoita heidän terveyttään? Kaikki, mitä jokainen nainen tarvitsee tietää tiivisteistä, on ostajan oppaassa.

Ovatko pehmusteet haitallisia?

Tiivisteiden vaaroista on paljon kiistaa. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että tyynyt ovat hyvin läheisessä yhteydessä naaraskehon yhden haavoittuvimman osan limakalvoon ja ihoon. Monet asiantuntijat uskovat, että ne voivat aiheuttaa haittaa, aiheuttaa kuivuutta, kosteutta, kitkaa. SOPHY-hankkeen puitteissa Italiassa tehdyn tutkimuksen tuloksena löydettiin yhteys tyynyjen käytön ja gynekologisten sairauksien esiintymistiheyden välillä. Kurssilla tutkittiin 2641 eri-ikäistä naista, minkä vuoksi tutkijat totesivat, että päivittäisiä ja terveyssiteitä käyttävillä naisilla on usein kandidiaasia ja vaginosis.

Kaikki asiantuntijat eivät kuitenkaan usko, että tiivisteet voivat olla haitallisia. Amerikkalaisen mikrobiologiyhteisön kokouksessa esitettiin 225 terveestä naisesta, jotka käyttivät päivittäisiä tyynyjä 6 kuukauden ajan, tehdyn tutkimuksen tulokset. Se osoitti, että tiivisteet eivät vaikuttaneet mikroflooraan. Huomaa, että tämä tutkimus koskee terveitä naisia.

Kuitenkin kaikki gynekologit ovat yksiselitteisesti samaa mieltä siitä, että tyynyjen on oltava hengittäviä, niiden ei pitäisi luoda kasvihuoneilmiötä, ja niiden on testattava pakollisesti myrkyllisiä aineita, jotka on määritelty GOST R 52483-2005: ssa. Lisäksi lääkärit suosittelevat säännöllisesti vaihdettavia terveyssiteitä (kuten tamponeja) joka 4. tunti. Jos sinulla on gynekologisia ongelmia, on parempi päivittää hygieniatuotteita useammin.

Kertakäyttöisten terveyssiteiden tyypit

 • Sukkahousut. Ne luodaan sen varmistamiseksi, että liinavaatteet ovat puhtaat kriittisten päivien välein ja "turvata" ennen niiden saapumista.
 • Klassiset paksut tyynyt - edullisimmat "auttajat" kriittisinä päivinä. Niiden paksuus on 1 - 2 cm, joten niitä on vaikea jättää huomaamatta. Joidenkin naisten mukaan he kuitenkin antavat turvallisuuden tunnetta.
 • Ohuet saniteettityynyt voivat olla näkymättömiä jopa kireiden vaatteiden alla - niiden paksuus on jopa 1 cm, ja tällaiset tyynyt ovat käteviä niille, jotka eivät halua hämmentää itseään kriittisten päivien saapumisen vuoksi.
 • Maustetut tyynyt. Voi olla sekä kriittisiä päiviä että päivittäistä käyttöä varten. Ne on kyllästetty erityisillä tuoksuilla luonnollisen hajun peittämiseksi. Naiset ovat valmiita ostamaan heidät kiinnostumalla epätavallisista makuista, ja useimmiten ne ovat tyytyväisiä vaikutukseen. On totta, että on myös kielteisiä arvioita: aromit voivat osoittautua liian herkiksi tai liian epäonnistuneiksi yhdistettynä tavallisiin hajuihin. Lääkärit kuitenkin varoittavat, että hajuvedet voivat aiheuttaa ärsytystä ja allergisia reaktioita.
 • Lääketieteelliset tyynyt. Ne ovat kyllästyneet yrttien keittämiseen, joiden pitäisi edistää gynekologisten sairauksien hoitoa. Yleensä ne eivät ole huumeita. Tällaisia ​​tuotteita tarjoavat ravintolisien ja kiinalaisen kosmetiikan jakelijat - yritykset, jotka myyvät tuotteita, joilla on ”lääkinnällisiä” ominaisuuksia, mutta ilman vastaavaa tutkimusta.
 • Anioniset tiivisteet. Tiivisteet, jotka kehittäjien mukaan tuottavat negatiivisia ioneja (anioneja), jotka tappavat bakteereita ja parantavat naisen kehoa. Valmistajat lupaavat uskomattoman vaikutuksen: peräpukamien, infektioiden, kohdun prolapsin, paineen ja mielialan kohoamisen normalisoinnin. Näiden tyynyjen suunniteltu vaikutus peruuttaa käytännöllisesti katsoen gynekologin matkat, mutta ei ole luotettavia tutkimuksia, jotka osoittaisivat niiden parantumismahdollisuudet, ja niiden kiistanalaisin vastaus on peräisin turhautuneesta ja uskomattoman humoristisesta.
 • Urologiset tyynyt. Ne poikkeavat tavallisista tyynyistä, ne on suunniteltu naisille, joilla on virtsankarkailu. Tällainen epämukavuus voi ilmetä raskauden, synnytyksen tai tulehduksellisten sairauksien vuoksi, joten naiset käyttävät urologisia tyynyjä. Ne imevät nopeasti nesteet ja auttavat estämään hajua.

Kertakäyttöiset terveyssiteet ovat kuitenkin yhä suositumpia.

Kertakäyttöisten tyynyjen suojausaste

Tiivisteet vaihtelevat suojan asteittain, joten yhdessä rivissä on eri kokoisia ja paksuja vaihtoehtoja. Se on merkitty pakkaukseen pisaroiden muodossa.

Pisaroiden määrä voi vaihdella kolmesta seitsemään:

 • 3 tippaa (kevyt) - vähäiselle purkaukselle (Always Ultra Light);
 • 4 tippaa (Normaali tai Normaali) - normaalille purkaukselle (Always Ultra Normal Plus tai Kotex Young Normal);
 • 5 tippaa (Super) - runsaasti (Libresse Invisible Super, Naturella Camomile Ultra Maxi);
 • 6-7 tippaa (Night) - pitkänomaisia ​​tyynyjä yöksi (Bella Perfecta Ultra, Always Ultra Night).

Mitä enemmän pisaroita, sitä enemmän nestettä voi imeä tiiviste ja sitä enemmän sorbentti siinä, joka imee kosteutta. Yöllä voidaan käyttää kuusi- ja seitsemän tippaa absorboivaa tyynyä, ne ovat pisimpiä ja peittävät lähes kokonaan liinavaatteet, mikä on ihanteellinen suoja vuodon aikana unen aikana.

Tiivisteitä parannetaan noin vuosisadan ajan, jokainen uusi lisäys tekee tiivisteestä helpompaa ja luotettavampaa:

 • Siivet. Anna tiivisteen kiinnittää sivuille - tämä on lisäsuoja vuotoa vastaan.
 • Anatominen muoto. Monet valmistajat yrittävät säätää tyynyjen muotoa rungon muotoon niin, että se on näkymätön vaatteiden alla.
 • Velcro. Auttaa tiivisteitä kiinnitettynä liinavaatteisiin.
 • Puskurit. Nämä ovat pieniä ulkonemia tiivisteen reunoissa, jotka näkyvät, kun ne alkavat kastua ja estää nesteen virtauksen.
 • Yksittäinen pakkaus. Sitä käytetään tarkemmissa tiivisteissä. Jokainen tiiviste on kääritty erilliseen muovipussiin, joka suojaa bakteereilta ja lialta. Se on erittäin kätevää - voit laittaa pienet kirjekuoret pussin taskuun pelkäämättä, että tiiviste likaantuu.

Materiaalit kertakäyttöiset tyynyt

Yläkerros Se on kosketuksissa ihon kanssa, joten sen on oltava pehmeää, miellyttävää ja nopeasti kosteutta. Tämä voi olla ei-kudottua puuvilla- tai mikrokuitukerrosta tai pehmeää huokoista verkkoa polyeteenistä. Huokoset ovat suppilon muotoisia niin, että neste tunkeutuu helposti sisäänpäin eikä virtaudu ulos. Monet naiset pitävät yläkerrosta puuvillasta. He pitävät siitä, että se on luonnollista ja miellyttävämpää kuin polymeeriverkko. Vastaväittäjiä "puuvilla" tyynyjä sen sijaan sanovat, että tällaiset tyynyt imevät huonommin ja aiheuttavat usein ärsytystä ja allergisia reaktioita.

Keskimääräinen imukerros. Sisältää imukykyistä materiaalia, joka muuttuu nesteeksi geeliksi. Yleensä se on selluloosan ja superabsorbentin (esimerkiksi natriumpolyakrylaatin) yhdistelmä. Tämä kerros tulisi aina jakaa tasaisesti tiivisteeseen ja antaa ilman kulkea niin, että kasvihuoneilmiötä ei tapahdu. Valitettavasti usein on tiivisteitä, joissa keskimmäinen kerros on koputettu puolelle, tämä ei tietenkään puhu tämän tuotteen laadun puolesta.

Pohjakerros Estää kosteuden pääsyn pyykkiin. Tässä kerroksessa on tarrakiinnitys. Joissakin malleissa käytetään pohjakerroksena tavallista polyeteeniä. On helppo arvata, että tällainen tiiviste luo kostean ja lämpimän ympäristön, joka edistää bakteerien kasvua. Siksi on parempi valita tiiviste, joka kulkee ilmaa ja höyryä.

Kuinka käyttää tyynyjä?

Tiivisteen pinnalla muutaman tunnin käytön aikana muodostuu valtava määrä bakteereja, ne aiheuttavat epämukavuutta ja epämiellyttävää hajua. Kriittisinä päivinä naisen keho heikkenee, ja jos bakteereita nautitaan, tulehdussairauksien kehittymisen riski kasvaa suuresti. Siksi sinun on vaihdettava tiiviste mahdollisimman usein, mieluiten 3-4 tunnin välein. On parasta valita sopiva suojaustaso: raskaalle purkaukselle - tiivisteelle, jossa on normaali tai Super-suojaus, ja niukasti päivinä - kevyt tai päivittäin, jotta ei halua käyttää sitä pidempään kuin pitäisi.

Tarkistimme, sopivatko suositut tyynyt niiden käyttötarkoitukseen ja totesivat, että jotkut heistä selviävät tuskin kosteuden imeytymisestä. Testit suoritettiin GOST R 52483-2005: n mukaisesti, tulokset näkyvät tiivisteiden luokituksessa.

Jotta ei vaarannettaisi terveyttäsi, on tärkeää noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä:

 1. Pese kätesi ennen tiivisteen kiinnittämistä. Vaikka sinusta tuntuu, että et kosketa sisäpintaa, on aina olemassa riski, että patogeeniset bakteerit putoavat siihen - varsinkin jos tulet kadulta tai käytät WC: tä työssä.
 2. Säilytä tiivisteet kuivassa paikassa. Tähän sopimatonta paikkaa on kylpyhuone, jossa bakteerit voivat nopeasti lisääntyä lämpimässä, kosteassa ilmassa.
 3. Pidä kirjaa säilyvyysaikaan. Intiimihygieniatuotteita tulisi käyttää vain pakkauksessa ilmoitetussa jaksossa.
 4. Älä ota tiivisteitä promoottoreilta. Ei tiedetä, mitä niiden säilyvyysaika on ja millä ehdoilla heidät varastoitiin ennen kuin he tulivat sinulle.
 5. Älä käytä lääkärin suostumusta ilman lääkärin suostumusta. Et tiedä, miten tämä voi vaikuttaa tautiin tai olla vuorovaikutuksessa muiden lääkkeiden kanssa, joten ole varovainen.
 6. Vaihda tyynyt ajoissa. Älä pelasta terveydelle. Kuten edellä kirjoitimme, tyynyjen pinnalla lämpimässä ja kosteassa ympäristössä bakteerit moninkertaistuvat nopeasti, joten vähäisen purkauksen ajankohtana on parempi ostaa tyynyjä, jotka imevät vähemmän, niiden hinta on yleensä pienempi.

Muut hygieniatuotteet

Jos et pidä tai älä sovi kertakäyttöisiä tyynyjä, voit valita muita hygieniatuotteita.

 • Tamponeja. Se on valssattu puuvilla, jossa on köysi, joka työnnetään emättimen sisään ja imee eritteitä. Niiden turvallisuudesta on myös paljon kiistoja: jotkut asiantuntijat väittävät, että tamponit edistävät gynekologisten sairauksien kehittymistä, toiset sanovat, että jos heitä muutetaan ajoissa, ei ole vaaraa. Lisäksi uskotaan, että tamponit voivat sisältää asbestia, dioksiineja ja aiheuttaa myrkyllisiä sokkeja. Tämä myytti on peräisin viime vuosisadalta. Näinä päivinä puuvillan ja viskoosin tamponien valkaisun jälkeen ne voivat olla haitallisia epäpuhtauksia. Kuitenkin näiden aineiden havaitsemisen jälkeen alkukomponentit puhdistettiin eri tavalla. FDA: n raportin (US Food and Drug Administration) mukaan tamponeista ei löydy edes pieniä määriä asbestia ja dioksiinia.
 • Kuukautiset kupit tai korkit. Pienet uudelleenkäytettävät silikonikupit, jotka, kuten tamponit, sijoitetaan emättimeen ja kerätään kuukautiskierto. Tällainen suojaus on erityisen suosittu naisilla, joilla on runsaasti eritteitä.
 • Uudelleenkäytettävät terveyspatjat. Nämä ovat kankaan tiivisteet, joissa on vaihdettava sisäkerros. Valmistajat edistävät niitä turvallisemman suojan kannalta kriittisinä päivinä, koska kangaspinta on läpäisevämpi ilmaan. Naisten mukaan puutteiden joukossa on tarve usein (hyvin laajamittaiseen ja osittain käsintehtyyn) pesuun, suuri paksuus, jota on vaikea piilottaa tiukkajen vaatteiden alla. Lisäksi ei ole helppo ostaa uudelleenkäytettäviä tyynyjä - useimmiten ne ovat saatavilla vain verkkokaupoissa.

Mitä saniteettipatjat ovat parempia?

Intiimihygienia vaatii suurempaa huomiota, ja erityisesti - kun valitaan naisellinen hygieniapatja. Kyse ei ole vain mukavuudesta, vaan myös terveydestä, mikä tarkoittaa, että vain parasta saniteettisäiliötä tulisi käyttää.
Miten määrittää, mitkä tyynyt ovat parempia? Mitä etsiä valittaessa? Miksi tiivisteiden valinta on niin tärkeää?

Miksi käyttää vain parhaita tyynyjä?

Gynekologit huomauttavat, että kriittisten päivien aikana naisen elin on lisääntyneen uhan alla: lisääntymiselimet ovat erityisen alttiita infektioille ja patogeenisille bakteereille. Lisäksi merkittävä osa sukupuolielinten sairauksista alkaa juuri kuukautisten aikana. Kehon suojeleminen auttaa oikeaa hygieniavalintaa.


Kaikki naiset tietävät, miten saniteettisäiliö toimii: se kerää nestettä sisälle ja estää sen vuotamasta. Tämän seurauksena kriittisinä päivinä nainen saa mahdollisuuden tuntea olonsa enemmän tai vähemmän mukavaksi.


On syytä muistaa, että monet tyynyt on suunniteltu vain mukavuuden varmistamiseksi kuukautisten aikana. Samaan aikaan tällaiset hygieniatuotteet eivät suojaa naisen kehoa patogeenisesta kasvistosta, joka alkaa kehittyä tyynyjen sisällä 15 minuutin kuluessa kuukautiskierron imeytymisestä.


Jos patogeeniset bakteerit pääsevät iholle tai limakalvoille (mikä on erityisen todennäköistä, jos tiiviste imee huonosti ja säilyttää kosteuden), on olemassa tartuntatautien kehittymisen vaara. Tämän riskin poistamiseksi on välttämätöntä käyttää hygieniatuotteita, jotka eivät ainoastaan ​​kerää itseensä nestettä, vaan myös tehokkaasti torjumaan patogeenisen mikroflooran kehittymistä. Tämän vaikutuksen aikaansaavat kertakäyttöiset tyynyt SunHerbal, jotka sisältävät erityisen fyyttikerroksen, joka estää patogeenisten bakteerien lisääntymisen.
Tämä pätee myös päivittäisiin tyynyihin: terveyden suojelemiseksi ei riitä, että imeytetään eritteitä - on tärkeää, että tiiviste estää tehokkaasti bakteerien kehittymisen.

Tämän vivahteisuuden lisäksi on olemassa myös muita kriteereitä naisten tyynyjen laadulle:

 • vieraiden voiteiden ja hajusteiden puuttuminen - niitä käytetään yleensä epämiellyttävien hajujen neutraloimiseen, mutta allergiat ja ärsytykset voivat olla sivuvaikutuksia;
 • tiivisteen pehmeä sisäpinta - ”mesh” tai karkeat materiaalit voivat vahingoittaa ihoa, aiheuttaa kutinaa, punoitusta, ärsytystä;
 • luotettavia, mutta ei ”jatkuvia” liimapintoja. Jatkuva liima-ainekerros vähentää "hengittävän" tiivistepinnan pinta-alaa. Siksi laadukkaat hygieniatuotteet liimanauhalla on pieni alue ja se ei ole vankka;
 • hypoallergisten hengittävien materiaalien käyttö.

Tiivisteet tai tamponit?


Tamponit ovat melko yleisiä hygieniakeinoja, mutta niiden käyttö on epätoivottavaa. Fysiologinen ja kuukautiskierto - se on itse asiassa "jätettä", joka poistetaan kehosta. Kun käytät tamponeja, he "viipyvät" sisällä useita tunteja. Tänä aikana tamponista tulee todellinen "kasvualue" bakteereille ja mikro-organismeille - tällaisten hygieniatuotteiden käyttö on yksinkertaisesti vaarallista.

Mitkä tyynyt ovat parempia? Valitse hygieniatuotteet.

 1. Turvatyynyt itse.

Tiivisteen koostumusta koskevat vaatimukset sekä sen kyky absorboida ja säilyttää eritteitä sisällä on kuvattu edellä. Lisäksi tiivisteen muoto on erittäin tärkeä, ja sen vaatimukset ovat yksilöllisiä jokaiselle naiselle.

 1. Helppokäyttöisyys.

Tiivisteen ei pitäisi olla havaittavissa, se ei saa haitata liikkumista.

Monikerroksisen rakenteen tulisi olla sellainen, että ylempi kerros absorboi nopeasti eritteitä ja ei "anna" niitä ulos, ja sisäkerros neutraloi tehokkaasti hajua ja estää mikrobien kehittymisen.

SunHerbal - niille, jotka etsivät parasta hygieenistä tyynyä

Sun Herbal saniteettityynyt täyttävät kaikki edellä mainitut vaatimukset.

 1. Nämä ovat ainoat antimikrobisen vaikutuksen omaavat terveyspatjat, jotka saavutetaan käyttämällä erityistä kasviperäistä inserttiä, joka on kasvinosien koostumus, joka estää tehokkaasti patogeenisen kasviston kehittymisen.
 2. SunHerbal on suunniteltu täyttämään tiukimmat ergonomiset vaatimukset - ne ovat näkymättömiä ja tarjoavat mukavuutta.
 3. Tiivisteiden valmistuksessa käytetään vain hypoallergeenisia ja turvallisia materiaaleja.
 4. Sisäpinta on pehmeää, ei-kudottua materiaalia, joka poistaa nopeasti kosteuden.
 5. Sisäkerros on turvallinen imukykyinen ja erityisesti käsitelty puukuitu. Tämän yhdistelmän avulla voit jakaa kosteutta tasaisesti ja luotettavasti "lukita" sen sisällä.

Kaikissa suhteissa - suojan luotettavuus, terveydentila, mukavuuden taso - SunHerbal-saniteettityynyt täyttävät tiukimmat vaatimukset, joita ei ainoastaan ​​vahvistaa asiakasarvostelut vaan myös gynekologien päätelmät.

Olen iloinen, että käytän Herb (normaali plus) tyynyjä. Tavallinen aiheuttanut epämiellyttäviä tunteita ja joskus ärsytystä. Minulla on hyvin herkkä iho. Kun aloin käyttää sitä noin kuusi kuukautta sitten, huomasin eron ja tunsin sen heti. Kiitos lääkärilleni synnytystä edeltävästä klinikasta, joka suositteli heitä minulle.

12 parasta naisten tyynyä

Ominaisuudet sijoituksessa

Joka kuukausi jokainen nainen kohtaa ongelman valita intiimihygienia kriittisinä päivinä. Joku valitsee nykyisen kuukautiskupin, jota voidaan käyttää useita vuosia. Jotkut ihmiset valitsevat tamponeja, mutta useimmat naiset suosivat tiivisteitä turvallisimpana vuototapana.

Laaja valikoima tuotteita ja uusien tuotteiden syntyminen tekevät naisesta sekaisin. Mikä yritys valita? Minkä tyyppinen tiiviste on paras: päivittäin, normaalissa tai yöllä? Mikä on optimaalinen pituus ja paksuus? Kuinka monta “tippaa” tarvitsen? Jos haluat löytää mitä tarvitset, katso tarkasti pakettia ja ymmärrä kaikki valmistajan nimitykset. Jotta valinta olisi vielä helpompaa, alla on parhaat tiivisteet asiakkaiden palautteen perusteella.

Paras saniteettipadot luokassa "normaali"

Saniteettityynyt "normaali" - nämä ovat klassisimpia keinoja suojata vuotoja kriittisinä päivinä. Ne on valmistettu kevyistä ja pehmeistä materiaaleista, jotka pystyvät pitämään nesteen hyvin. Keskikokoiset, jotka eivät ole voimakkaasti tuntuu, ja tahmea siipi, jotka vastaavat kiinnityksestä. Useimmiten yläkerros on tehty erikoisverkosta. Pidä miellyttävä tuoksu, joka peittää epämiellyttäviä hajuja. Erittymisasteesta riippuen käytetään 2-4 tuntia.

3 Kotex Young

Amerikkalaisen valmistajan saniteettityynyt, jotka on suunniteltu erityisesti nuorille tytöille. Niissä on ainutlaatuinen muotoilu ja tyylikäs pakkaus. Mukavuuden vuoksi avaamisen jälkeen kiristetään jousille. Kotex Youngin pituus on 22,5 cm, ja ne on suljettu keskellä ja peitetty erikoiskerroksena. Kirkkaat kuviot yhdistettynä herkulliseen aromiin tekevät Kotex-saniteettipakkauksista nautittavampaa. Jokaisessa tiivisteessä on erillinen pakkaus erityistä kuitua.

 • kirkas muotoilu;
 • huomaamaton haju;
 • erinomainen imeytyminen;
 • pehmeä yläkerros.

2 Carefree Ultra Normal Plus

Belgian yrityksen rahastot ovat jo pitkään olleet Venäjän markkinoiden johtajia. Erittäin ohuet tyynyt sopivat keskivapautuspäiviin ja suojaavat luotettavasti vuotoja vastaan. "Neljä tippaa" imeytyy hyvin, mutta samanaikaisesti ne päästävät ilmaan, jolloin iho hengittää. Pehmeä, ei-kudottu päällyste tarjoaa miellyttävän kosketuksen intiimin alueen herkälle iholle aiheuttamatta ärsytystä ja allergioita. Tiivisteet toistavat kehon anatomisen muodon ja eivät rypisty liikuttaessa. Liimakerros antaa hyvän kiinnityksen alusvaatteisiin, eikä siihen jää mitään merkkejä.

Itse työkalu koostuu useista kerroksista, mikä antaa maksimaalisen suojan kuukautisten aikana. Mikrohuokoinen pinta absorboi hyvin ja muodostaa mukavan tunteen käytettäessä. Kirkas pakkaus kiinnittää silmän, joten sitä on vaikea jättää myymälään. Asiakkaat sanovat, että tuotteen helppo saatavuus ja houkutteleva hinta ovat tärkeitä kriteereitä ostettaessa tiivisteet, joten he valitsevat huolettoman.

Mikä on parempi kuin tamponit tai tyynyt? Tämä kysymys syntyy usein naisilla. Harkitse kunkin rahastotyypin tärkeimmät edut ja haitat.

+ Voi käyttää pitkään

+ Älä aiheuta epämukavuutta

- Virheellinen sijoittelu voi johtaa

- Ei voi käyttää uimiseen

- Liian avoin tai tiivis vaatetus.

+ Voidaan käyttää urheilun ja uimisen aikana

+ Ei näkyvissä vaatteista

+ Sopii kaikenlaisiin liinavaatteisiin

- Säännöllinen käyttö voi aiheuttaa joitakin sairauksia.

- Suositellaan vain tietystä iästä.

- Jos ruiskutetaan väärin, on olemassa elinten vaurioitumisvaara.

1 Secret Day Ultra Slim M

Erittäin kallis korealaisen brändin asettaminen on jo onnistunut voittamaan innostuneita asiakasarvioita. Laaja ulottuvuusverkko ja erilaiset hygieniatuotteet nauttivat naisesta. 100% puuvillan peitto antaa maksimaalisen mukavuuden tunteen kuukautisten aikana. Erittäin ohuet tiivisteet, joissa on suojaavat kukka-muotoiset esteet, auttavat välttämään ei-toivottuja vuotoja. Tuotteen ainutlaatuiset kasviperäiset ainesosat estävät bakteerien ja hajujen kasvun, mikä säästää tyttöä eri infektioista eikä peitä aromaattisia hajusteita.

Jokainen tiiviste on yksittäisessä pakkauksessa ei ole kovin kirkas väri, jonka avulla voit kuljettaa sitä mukanasi ja mennä huomaamatta. Vaaleanpunainen laatikko, jossa on söpö kissa, on rei'itettyjä, joiden avulla voit avata laatikon helposti ja varovasti ilman saksia. Arvostelujen perusteella tämän yrityksen tiivisteet täyttävät kaikki naisten tarpeet kriittisinä päivinä, mikä luo luotettavaa suojaa ja antaa mukavuutta.

Parhaat yökylpylät

Menstruation aikana tytöt joutuvat usein yöksi vuotojen uhkaamisen lisäksi päivän aikana tapahtuvan epämukavuuden lisäksi. Raskaan purkauksen yhteydessä on erityisen tärkeää käyttää korkealaatuisia yökylpyjä. "Normaali" -luokasta ne eroavat suuremmasta koosta. Tässä tapauksessa kiinnikkeet ovat erityisen kestäviä, koska mikä tahansa tiivisteiden siirto voi johtaa epämiellyttäviin seurauksiin. Yötyön hygieniatuotteiden aikana tulisi kiinnittää huomiota valmistusmateriaaleihin. Niiden on läpäistävä riittävästi ilmaa patogeenisen kasviston kehittymisen välttämiseksi.

3 Bella Perfecta ultra yö

Paras budjettivaihtoehto niille, jotka eivät halua viettää paljon rahaa tiivisteisiin, mutta haluavat olla suojattuja kuukauden aikana. Erittäin ohuella 2 mm: n pituisella padolla on kuusi tippaa, mikä osoittaa hyvän imukyvyn. "Silmän" pinta koskettaa ihoa varovasti, jolloin se kuivuu. Erikoiskerros tarjoaa ilmankierron, jolloin intiimi alue voi hengittää. Yksi tiiviste kestää koko yön, myös suurella purkauksella.

Se tarkoittaa hyvin pitämistä liinavaatteilla ja tulee olemaan huomaamaton jopa vaatteiden alle, paksuuden ansiosta. Tämän edun avulla voit käyttää tiivistettä myös päivän aikana. Asiakkaat sanovat, että se on hieman jäykkä, toisin kuin muut keinot, mutta voit nopeasti tottua siihen. Se on klassinen pitkänomainen muoto ja melko keskinkertainen muotoilu. Mutta houkutteleva hinta helposti ylittää nämä pienet puutteet, koska laatu ovat lähellä ihanteellista yön suojaa.

2 Aina klassinen yö

Suosituin yritys naisten suojavarusteiden valmistukseen kriittisinä päivinä on laaja valikoima yösijoituksia. Jotkut niistä ovat Classic Night. Pisin korjaussuoja vuotojen estämiseksi yöllä. Tiivisteellä on erittäin mukava muoto: se laajenee loppupäähän, joka kattaa lähes kokonaan klassisen muodon naisten pikkuhousujen takapinnan. Luotettava tahmea kerros ei salli tiivisteen vaihtaa asemaansa. Tämä on paras työkalu ystäville nukkua selässä.

Tiivisteet eivät ole niin ohuita kuin muut tämän valmistajan tuotteet, mutta tämä ei estä heitä täysin toistamasta kehon muotoa unen aikana muodostamatta epämiellyttäviä ryppyjä. "Silmän" pinta mahdollistaa ihon kuivumisen. Naiset ovat tyytyväisiä tähän tuotteeseen, mutta he havaitsevat useita haittoja. Tiivisteessä on epämiellyttävää liikkua sen paksuuden vuoksi, mikä muistuttaa vaippaa, joten sinun ei pitäisi kokeilla ja käyttää sitä päivän aikana. Lisäksi se pullistuu vaatteiden alla. Tämä on erinomainen keino yö suojaa varten, erityisesti niille, joilla on runsaasti päästöjä kuukautisten ensimmäisinä päivinä.

1 Naturella Camomile Ultra Night

Varmasti jokainen nainen tuntee vihreän pakkauksen. Naturella on laaja valikoima henkilökohtaisia ​​hygieniatuotteita: erilainen muoto, pituus, paksuus, aromi. Kamomilla-tuoksuva vuodevaatteet on Venäjän markkinoiden bestseller. Tämä on ainoa tuote, jolla on erityinen kuiva kerma pehmeälle pinnalle, joka joutuu kosketuksiin ihon kanssa ja joka hoitaa sitä varovasti, ilman että se kuivuu tai aiheuttaa ärsytystä.

Itse pinta on tehty orgaanisista hypoallergeenisistä kuiduista. Optimaalinen 2 mm: n pituus ja paksuus suojaavat vuotoa unen aikana. Siivet kiinnittävät tiiviisti alusvaatteen tiivisteen, jolloin ei poisteta jälkiä. Se on ohut ja käytännöllisesti katsoen tuntuu, kun se on kulunut. Naisten arvioiden perusteella he eivät sovi raskaaseen purkautumiseen kuukautisten ensimmäisinä päivinä. Ja jotkut hylätään voimakkaan kamomillahaun ostamisesta.

Paras päivittäinen terveyssite

Jokaisen tytön tulisi huolehtia intiimistä terveydestään päivittäin. Erilaiset eritteet vaivauttavat melkein kaikki reilun sukupuolen. Gynecologists suosittelee käyttämään päivittäisiä terveyssiteitä, jotta vältetään märkä alusvaatteet ja tuntea olosi mukavaksi. Varat on tarkoitettu myös kevyeen inkontinenssiin, joka tapahtuu eri sairauksien tai synnytyksen jälkeen. Sukkahousut ovat eri muotoja (klassinen, tango-pikkuhousut tai -nauhat, minkä tahansa tyyppiset alusvaatteet - monimuotoiset). Ne eroavat myös paksuudesta ja imukyvystä. Tällaisia ​​työkaluja valittaessa on tärkeää kiinnittää huomiota yläkerrokseen - se on valmistettava luonnonmateriaaleista (esimerkiksi puuvillasta).

4 Libresse DailyFresh MultiStyle päivittäin

Kirkas vaaleanpunainen paketti ei varmasti jää huomiotta valittaessa päivittäisiä tyynyjä. Kätevä laatikko, jossa on läppä, mahdollistaa sen avaamisen ja sulkemisen taskuna. "Päivittäisellä" ei ole yksittäistä pakkausta, joten kaikki yhdistyvät yhteiseen laatikkoon. On epätodennäköistä, että haluat kuljettaa koko paketin kanssasi kukkaroosi, joten sinun pitäisi antaa erityistapaus. Päivittäisellä korjaustoimenpiteellä itsessään on kätevä ”moni-muotoinen” muoto, jonka avulla sitä voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisessä alusvaatteessa, olipa se sitten liukastuma, hipsteri, brasilialainen tai remmi.

Ulkona on helppo tunnistaa tiivisteen taka- ja etupuoli. Pehmeä pinta, jossa on pieniä uria työkalun varrella, suojaa vaatteita pieniltä vuotoilta ja koostumuksen maitohappo huolehtii intiimivyöhykkeen optimaalisesta pH-tasapainosta. Tämän tyyppiset tiivisteet eivät sisällä hajusteita ja muita ärsyttäviä aineita. Vähimmäispaksuus ei anna hänelle läsnäoloa edes erittäin tiukalla vaatteella. Nämä parhaat päivittäiset tyynyt täyttävät asiakkaiden vaativimmat tarpeet. On syytä muistaa, että gynekologit varoittavat eri gynekologisten sairauksien esiintymisestä säännöllisesti "päivittäin".

3 Ola!

Kiitos luotettavasta kiinnityksestä ja korkeasta suojauksesta vuotoja vastaan, päivittäiset saniteettipadat Ola! jo voittanut monien tyttöjen sydämet. Luonnonmateriaalien käyttö hajujen neutraloimiseksi varmistaa turvallisuuden intiimille terveydelle. Ainutlaatuisen teknologian tuottama yläkerros mahdollistaa ihon hengittämisen. Liimapohja sijaitsee koko nauhan pituudelta. On keskimääräinen paksuus. Valittavana on useita makuja: vihreä tee, samettiruusu jne.

 • miellyttävä aromi;
 • pehmeät ja pehmeät materiaalit;
 • ilman kierto;
 • hyvä hinta.
 • paksu;
 • voi roll;
 • Sopii vain klassiseen liinavaatteeseen.

2 Discreet Normal

Discreet on yksi suosituimmista saniteettityynyjen valmistajista. Heidän päivittäiset rahastonsa ansaitsevat olla johtajia parhaan sijoituksen luokituksessa. Erittäin ohuilla tyynyillä on ihanteellinen muoto ja paksuus. Erityisen hienovaraisen ja tahmean kerroksen ansiosta, joka sijaitsee koko pinnalla, Discreet Normal ottaa kaiken kehon asennon ja mukautuu elintapoihin. Voit ajaa heidän kanssaan, kävellä paljon jne. Diskreetit pikkuhousut eivät hankaa, älä rullaa ja säilytä kosteutta hyvin Imukykyinen kerros sijaitsee koko pituudelta.

 • tyylikäs muotoilu;
 • täydellinen muoto;
 • korkea laatu;
 • kätevä pakkaus, joka estää pölyn ja lian pääsyn;
 • eivät aiheuta kutinaa ja ärsytystä;
 • ainutlaatuinen tekniikka (tahmea ja imukykyinen kerros vie koko pinnan);
 • neutraloi epämiellyttäviä hajuja.

Paras synnytyksen jälkeiset terveyspatjat

Naisen tila synnytyksen jälkeen on hyvin huolellinen hetki. Runko on käynyt läpi paljon stressiä ja on muodoltaan jonkin aikaa. Tämän ajanjakson aikana sille on ominaista runsas vastuuvapaus. Ensimmäisten viikkojen aikana, jolloin vauva lähti mukavasti, lääkärit neuvoo synnytyksen jälkeisten saniteettien käyttöä. Niiden pääasiallisena tehtävänä on pitää kosteutta. Samalla on kuitenkin erittäin tärkeää, että ne valmistetaan yksinomaan laadukkaista luonnonmateriaaleista. Jos valmistaja laiminlyö tämän kohdan, naisella voi olla infektioita, jotka johtavat komplikaatioihin. Alla on parhaan turvallisen postpartum-tyynyn sijoitus.

3 moliMed

MoliMed-puerperal-saniteettityynyt ovat eri kokoisia. He selviytyvät runsaista eritteistä välittömästi synnytyksen jälkeen ja pienemmällä nesteellä myöhemmin. Varustettu ei-kudotusta materiaalista ja kolmikerroksisesta imukerroksesta. Anatominen muoto. Ne neutraloivat hajua, imevät kosteutta ja tukevat terveellistä kasvistoa. Nainen voi olla rauhallinen terveydessään käyttäessään MoliMediä. Gynegologit suosittelevat tätä tuotetta.

 • korkea laatu;
 • imee ja säilyttää täydellisesti nestettä;
 • eivät aiheuta epämukavuutta;
 • ottaa kehon muodossa.
 • korkea hinta;
 • ei yksittäisiä pakkauksia.

2 Helen Harper

Synnytyksen jälkeisten terveyssiteiden ihanteellinen laatu Helen Harper antaa heille mahdollisuuden olla johtavassa asemassa sijoituksessa. Suuri koko yhdistyy täydelliseen tiheyteen ja mukaviin kuminauhoihin. Säilytä erinomaiset shortsit. Materiaali on pehmeää eikä aiheuta allergioita, ärsytystä ja muita epämiellyttäviä seurauksia. Tiivisteet eivät hankaa, eivät liukua ja imevät todella runsaasti purkausta.

 • luonnon korkealaatuiset materiaalit;
 • optimaalinen muoto;
 • mukava tunne;
 • korkea suojelun taso;
 • kunkin liuskan yksittäinen pakkaus;
 • luotettava kiinnitys.

1 Peligrin

Synnytyksen jälkeisen jakson "Peligrin" saniteettityynyjä esitetään kolmessa muodossa: P4 ensimmäisinä päivinä syntymän jälkeen, P5 vähemmän voimakkaalle purkaukselle ja P8 seuraaville viikoille. Se koostuu yksinomaan hypoallergisista materiaaleista, ja ne ovat kooltaan suuria luotettavaan suojaukseen. Varustettu liimalevyllä ja erikoisilla kuminauhoilla sivuilla. Eri erityinen pehmeys ja arkuus.

 • optimaaliset kustannukset;
 • hyvä laatu;
 • suorittaa päätehtävänsä;
 • kätevä kiinnitys;
 • Älä aiheuta allergioita.