Vikasol: käyttöohjeet, käyttöaiheet, annokset ja analogit

Vikasol on vesiliukoisen K-vitamiinin synteettinen analogi. Vikasol on terapeuttisen vaikutuksensa mukaan hemostaattisten lääkkeiden ja koagulanttien ryhmä.

Lääkkeen kliinisen käytön tarkoituksena on poistaa veren ohentavien lääkkeiden, kuten varfariinin (Coumadin) vaikutukset ja lopettaa eri etiologioiden verenvuoto. Tällä hetkellä on olemassa muita todisteita siitä, että Vikasolia voidaan käyttää osteoporoosiin.

Myös lääke on tehokas spesifisenä antagonistina verenvuodolle, joka liittyy epäsuorien antikoagulanttien saantiin. Raskauden kolmannen kolmanneksen aikana käytetään laajalti verenvuodon estämistä vastasyntyneillä. Vikasolia suositellaan naisille, joilla on kohdun verenvuoto, mutta joita ei pidä ottaa kuukautisten aikana - tämä voi aiheuttaa hypomnoreaa.

Usein naiset käyttävät Vikasolia kuukautisten viivyttämiseen tai kuukautiskierron lopettamiseen. Koska lääkkeen vaikutus kehoon on melko vakava, itsehoito voi johtaa epätoivottuihin seurauksiin ja terveysongelmiin. Hoidetun kuukautiskierron hoito voi kestää vuosia lääkkeiden virheellisen käytön vuoksi. Ennen lääkkeen käyttämistä "naispuoliselle osalle" on pakko neuvotella gynekologin kanssa. Itsenäisiä ohjeita wikisolin käytöstä kuukautisten aikana ei ole olemassa.

Toimintaperiaate:
Vikasolin levittämisen jälkeen terapeuttista vaikutusta havaitaan 8 - 24 tunnin kuluttua (i / m antamisen jälkeen).

Substraatti parantaa K-vitamiinin reduktaasia, joka aktivoi K-vitamiinia ja varmistaa sen osallistumisen K-vitamiinista riippuvaisen plasman hemostaasin tekijöiden maksan synteesiin. I / m: n antamisen jälkeen se imeytyy nopeasti ja metabolisen aktivoinnin syklin ohi hapetetaan diolimuodoksi.

Lisäksi Vikasol on erityisen entsyymin - K-vitamiinin reduktaasin - aktivoija ja stimuloi kehon luonnollista K-vitamiinia - tämä edistää edellä mainittujen hyytymistekijöiden aktiivista tuotantoa.

Vikasolia on saatavana tabletteina ja liuoksena parenteraalista intramuskulaarista antoa varten.

Käyttöaiheet Vikasol

Ensinnäkin Vikasol on tarkoitettu tiloihin, joihin liittyy veren kyvyn alentaminen ajoissa. Lääkettä määrätään yleensä eri etiologioiden verenvuotoon ja verenvuotoon:

 • hypoprotrombinemiaan liittyvä hemorraginen oireyhtymä;
 • verenvuoto loukkaantumisten, vammojen ja kirurgisten toimenpiteiden jälkeen;
 • ruuansulatuskanavan haavaumat, joihin liittyy vaihtelevan vakavuuden verenvuoto;
 • verenvuotot limakalvojen ja ihon alle, joita esiintyy verihiutaleiden (trombosytopeeninen purpura) vähenemisen yhteydessä;
 • verenvuoto nenästä ja peräsuolesta peräpukamat;
 • kolmannen raskauskolmanneksen aikana (vastasyntyneiden verenvuodon estämiseksi) - nimittää vain lääkäri indikaattorien mukaisesti;
 • säteilysairaus;
 • hemorraginen verenvuoto vastasyntyneillä;
 • häiriötön kohdun verenvuoto;
 • keuhkotuberkuloosi, johon liittyy verenvuoto;
 • K-vitamiinin antagonisteiksi katsottujen antikoagulanttien käyttö.

Vastasyntyneet ja lapset: vastasyntyneen hemorragisen sairauden ehkäisyyn ja hoitoon, joka johtuu K-vitamiinin puutteesta (syntynyt antikoagulantteja käyttäville äideille).

Vikasol - käyttöohjeet ampulleissa ja tableteissa

Antotapa riippuu potilaan tilasta, injektioita käytetään vain sairaalassa lääkärin valvonnassa. Vikasol - annostus ampulleissa ja tableteissa

Vikasoli injektiopulloissa, jotka injektoidaan lihakseen.

Aikuiset: tavallinen kerta-annos - 10 - 15 mg, päivittäin - 30 mg.

Suuremmat annokset tabletit / jauhe aikuisille: kerta-annos - 30 mg päivässä, 60m päivässä.

Suurin annos lihaksensisäiseen antoon: yksittäinen - 0,015 g, päivittäin - 0,030 g

Lapset: alle 1-vuotiaat lapset - 0,4 mg / kg / vrk, enintään 2 vuotta d 6 mg / vrk, 3/4 vuotta 4 - 8 mg / vrk, 5/9 vuotta 9 - 10 mg / vrk, 10/14 10-15 mg / vrk. Käyttöaika - 2 - 3 kertaa päivässä.

Ennen leikkausta lääke on määrätty 2-3 päivän ajan. Työssä käyville naisille annetaan päiväannos välittömästi äitiyssairaalaan pääsyn jälkeen, ja jos syntymää ei ole tapahtunut, 12 tunnin kuluttua ja 24 tunnin kuluttua. Annostus vastasyntyneille - enintään 0,004 g.

Hoidon kulku on 3-4 päivää. Tarvittaessa 4 päivän tauon jälkeen hoito voidaan toistaa.

Vikasolin käyttöönoton jälkeen 3 tunnin kuluttua on tarpeen analysoida protrombiinin indeksiä, ja jos indikaattori ei saavuta normia, toista lääkkeen antaminen. Tyypillisessä tilanteessa päivittäinen annos ei saa ylittää 40 mg ja riippuu potilaan tiedoista.

Kirurgisiin toimenpiteisiin, joilla on mahdollista voimakasta parenkymaalista verenvuotoa, se on määrätty 2–3 päivää ennen leikkausta.

Iäkkäät potilaat ovat herkempiä antikoagulanttihoidon korvaamiselle lääkkeen antamisella, joten suositellaan Vikasol-annoksen alarajaa.

Hemofilia (perinnöllinen sairaus, johon liittyy alhainen veren hyytyminen) ja Verlgofin tauti, lääke on tehoton.

Vikasoli pienentää ja estää neodikumariinin, feniliinin ja muiden antikoagulanttien (K-vitamiiniantagonistien) vaikutuksen.

Sivuvaikutukset Vikasol

Joissakin tapauksissa Vikasolin haittavaikutuksia on havaittu oireilla, jotka ilmenevät potilailla:

 • kasvojen punoitus (huuhtelu), ihottuma (nokkosihottuma), kutina, bronkospasmi;
 • hemolyyttinen anemia, hemolyysi vastasyntyneillä, joilla on synnynnäinen glukoosi-6-fosfaattidehydrogenaasin puute;
 • kipu ja turvotus pistoskohdassa, allergiset reaktiot iholla;
 • hyperbilirubinemia, keltaisuus;
 • huimaus, verenpaineen lasku, kylmä hiki, sydämentykytys, makuun vääristyminen.

Vasta

 • lisääntynyt veren hyytyminen,
 • tromboembolia,
 • yliherkkyys menadionille.

yliannos

Yliannostuksella harvinaisissa tapauksissa esiintyy hypervitaminoosia K, joka ilmenee hyperprotrombinemialla ja hyperthrombinemialla. Harvinaisissa tapauksissa lapset kehittävät toksisia oireita, jotka ilmenevät kouristuksina.

Lääkkeen Vikasol-luettelon analogit

Apteekkiverkostossa on seuraavat Vikasolin rakenteelliset analogit tehoaineelle (luettelo):

 1. Vikasol Vial;
 2. Vikasol Darnitsa;
 3. Vikasolan injektio 1%;
 4. Menadionin natriumbisulfiitti.

Muut lääkkeet, terapeuttisen vaikutuksen analogit

 1. Beriate;
 2. Immunin;
 3. Konain 80;
 4. kryosaostuma;
 5. Rekombinat;
 6. trombiinin
 7. Etamzilat.

Kiinnitä huomiota - ohjeita ampullien ja tablettien käytöstä Vikasolilla ei ole sopiva ja sitä ei voida käyttää ohjeena annosteluun tai varojen korvaamiseen. Mahdolliset muutokset määrätyssä hoito-ohjelmassa on sovittava lääkärin kanssa - tämä on tärkeää!

Synonyymit Vikasol - K-vitamiini, menadion.

Varastointiehdot on säilytettävä pimeässä paikassa, poissa lasten ulottuvilta, lämpötilassa 5 - 8 ° C. Kestoaika - 2 vuotta.

Vikasoli, jossa on kohdun verenvuotoa

Vicasolin ja muiden lääkkeiden käyttö kohdun verenvuotoon

Kohdun verenvuoto on yleinen naispatologia, jota esiintyy hyvin nuorilla naisilla ja vaihdevuosien aikana. Vaikka on olemassa verinen vastuuvapaus niiden ehtojen ja keski-ikäisten naisten ulkopuolella. Vain syyt tähän ovat yleensä erilaisia. Miten kohdun verenvuodon lopettaminen itsestään on tarpeen kuulla lääkärin kanssa ja mitä tapahtuu, jos sitä ei tehdä?

Jos purkaus ilmestyy esimerkiksi kuukautiskierron keskellä, ja ne eivät ole runsaita, vaan vaaleanpunaisia, ei sinun pitäisi huolehtia lainkaan. Tällaisia ​​kohdun verenvuotoa varten tarvittavia lääkkeitä ei tarvita. Todennäköisesti se on merkki ovulaatiosta. Follikkelipurskeiden jälkeen hormoneiden taso laskee merkityksettömästi, kunnes corpus luteum muodostuu, endometrium kuorittuu pienellä alueella, ja purkaus ilmestyy. Ne voivat kestää jopa 3 päivää, mutta aina pieninä määrinä. Haluatko nähdä nämä valinnat enää? Aloita juominen hormonaalisia ehkäisyvalmisteita. Kun he eivät saa ovulaatiota, ja siksi ei tule purkautumaan. No, paitsi että kolmen ensimmäisen kuukauden aikana, kunnes keho tottuu pillereihin.

Jos näin ei ole. Veri menee runsaasti, kuten kuukautisten tai jopa enemmän. Ja tämä teidän kanssasi ei ole koskaan tapahtunut ennen - ota yhteyttä lääkäriin. Ja ylimääräistä. Jos olet kylän ulkopuolella ja sinulla on ensiapupakkaus, voit käyttää Vikasolia kohdun verenvuotoa varten, se vähentää kadonneen veren määrää ja antaa sinulle mahdollisuuden odottaa muutaman tunnin päästä lääkärille. Tätä lääkettä käytetään yleensä lihaksensisäisinä injektiona. Joten se on erityisen tehokas. Miten Vikasolia otetaan, kun kohdun verenvuoto, mitä annoksia? Tätä lääkettä käytetään veren hyytymisen tehostamiseen. Siksi sitä ei voi käyttää henkilöt, joilla on lisääntynyt veren hyytyminen tai suuri tromboembolian riski. Annostus lihakseen annettavaksi - 15 mg. Tee injektiot 2 kertaa päivässä. Vicasolin käyttö kohdun verenvuotoon on mahdollista yhdessä (jopa samassa ruiskussa) Ditsinonilla (etamylaatti). Mutta on parempi olla kokeilematta itse, ellei lääkäri ole aiemmin ilmoittanut tarkkoja annoksia.

Jos puhumme vikasolista tai dikononista, mikä on parempi, niin ehkä toinen lääke on edullinen, koska, kuten ohjeissa todetaan, se ei aiheuta verihyytymien muodostumista astioissa. Vaikka sen vasta-aiheet ovat edelleen osoittautuneet ja tromboosi ja tromboembolia. Kätevä etamzilat, että on tehokasta ottaa ja tabletteja. Ei jokainen nainen voi tehdä pistoksen. Raskaiden kuukautisten aikana tätä lääkettä suositellaan myös usein.

On olemassa toinen lääke, joka voi tehdä arvokkaan kilpailun molemmille mainituille - se kulkee. Nykyaikainen ja turvallinen lääke, joka on laajalti määrätty verenvuodolle raskauden aikana, nuorten, disfunktionaalisten. Vikasol tai tranexam, kumpi on vahvempi? Suositeltu tranexam. Se on nykyaikaisempi. Erittäin tehokas suullisesti. Ja vikasol on vanhan sukupolven huume.

Vikasol säästää kuukausittain verenvuodosta - sovellussäännöt

Vikasol viittaa antihemorragisiin lääkkeisiin. Sillä on hemostaattinen vaikutus, joka edistää protrombiinin synteesiä maksassa, mikä lisää veren hyytymistä. Naiset Vikasol-merkki huumeina, joka otetaan raskaiden aikojen aikana.

Vicasolin vaikutus naisen kehoon

Lääkeainetta on saatavana tabletteina, injektioliuoksena. Yhdessä 25, 50 tabletin pakkauksessa. Kotona naiset, joilla on raskas verenvuoto, käyttävät tätä lääkkeen muotoa. Injektiota käytetään ensiapuun.

Vikasolin vaikuttava aine on natriummenadioni-bisulfiitti. Tämä on synteettinen korvike luonnolliselle K-vitamiinille, joka vastaa veren hyytymisnopeudesta. Jos verenkiertojärjestelmässä ei ole ongelmia, veri liikkuu vapaasti alusten läpi oikeaan suuntaan. Työn poikkeamat johtavat homeostaasin häiriöihin. Raskas verenvuoto johtuu kehon pienestä kyvystä romahtaa.

Vikasol - osa epäsuoraa toimintaa monimutkaisessa verenkiertojärjestelmässä. Se vaikuttaa maksaan, stimuloi protrombiinin muodostumista. Verisuonissa esiintyy verihyytymiä, jotka häiritsevät veren liikkumista. Lääkitys lopettaa verenvuodon tai vähentää kuukautisten erittämän veren määrää.

Naiset käyttävät Vikasolia kuukautisten viivyttämiseksi tai kuukautiskierron pysäyttämiseksi. Koska lääkkeen vaikutus kehoon on vakava, sen luvaton käyttö voi aiheuttaa ei-toivottuja seurauksia, terveysongelmia. Vikasolia otetaan yksinomaan reseptillä, ottaen huomioon naisen kehon yksilölliset ominaisuudet ja kuukautisten verenvuodon syyt.

Vasta-aiheet, sivuvaikutukset

Käyttöohjeissa todetaan, että Vikasolia ei pidä käyttää naiset, jotka kärsivät lisääntyneestä veren hyytymisestä, hypercoagulaatiosta, tromboosista ja tromboemboliasta. Naisilla, joilla on jatkuvaa verenvuotoa kuukautisten aikana, tällaiset sairaudet eivät voi teoriassa olla. Mutta tämä ei tarkoita, että lääkettä voidaan ottaa ilman pelkoa. Haittavaikutusten riski ilmenee munuaisten vajaatoimintaa sairastavilla naisilla, maksaongelmilla. Jos imetysjaksoja esiintyy, Vikasol tulee ottaa lääkärin kanssa kuultuaan.

Vikasol alkaa toimia välittömästi, mutta tulos näkyy 24 tunnin kuluessa. Siksi verenvuodon lopettamiseksi pillerit eivät toimi. Nopeampi toimii Vikasol injektionesteen muodossa. Vahva verenvuoto kuukautisten aikana voi pysähtyä, jos syy on K-vitamiinin puutos kehossa. Muissa tapauksissa hyötysuhde voidaan pienentää nollaan.

Haittavaikutuksia esiintyy melko usein. Jokaisella kolmannella naisella on:

 • erytemaattinen urtikaria;
 • kutina;
 • ihon punoitus;
 • allerginen ihottuma;
 • takykardia;
 • alennetussa paineessa;
 • huimaus;
 • päänsärky;
 • maksahäiriöt;
 • hemolyyttinen anemia;
 • kasvojen punoitus;
 • bronkospasmi, astman turvotus;
 • maku.

Suuri luettelo sivuvaikutuksista saa sinut ajattelemaan lääkkeen oikeaa käyttöä.

Vikasolan annos kuukausittain

Vikasolin vastaanotto riippuu lääkkeen muodosta. Tabletteissa päivittäinen annos on 2 kpl. Annostus - 0,03 g aktiivista ainesosaa päivässä. Ruiskutus saa tehdä 1 kerran. Annos on 0,03 g. Ei ole suositeltavaa ottaa Vikasolia suurempina määrinä kuukautisten aikana. Vaikka ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että lääke ei toimi.

Vikasolin lisääntynyt annos voi pysäyttää kuukautiskierron vapautumisen. Samalla hän ei mene mihinkään, vain pysyy naisen ruumiin sisällä. Tämä tilanne uhkaa turvotusta ja sisäistä veren hajoamista. Et voi ottaa huumeita kuukautisten viivästymisestä tai veren purkautumisesta merelle, matkalle altaaseen, juhliin. Tulevaisuudessa tämä johtaa kuukautiskierron epäonnistumiseen, naisten terveyteen liittyviin ongelmiin.

Hinta Vicasola missä ostaa

Lääke ei ole niukka. Voit ostaa sen missä tahansa kylän apteekissa. Vapautettu ilman lääkärin määräystä. Hinta riippuu apteekin sijainnista. Moskovassa voit ostaa Vicasol-tabletteja 32 ruplaan. Injektointiliuoksen muodossa oleva lääke maksaa 86 ruplaa. Pääoman ulkopuolella tabletteja myydään 19 ruplaan, injektioliuos on 76 ruplaa. Vikasol - edullinen työkalu kaikille naisille. Mutta tämä on tärkein vaara. Nainen voi varaa ostaa, nopeasti löytää lääkkeen, suorittaa vastaanoton käymättä gynekologiin.

Vicasolin analogit ovat:

On ymmärrettävä, että analogi on lääke, jolla on samanlainen vaikutus tai koostumus. Mutta tapa saavuttaa kaikkien lääkkeiden lopullinen tulos on erilainen. Jos lääkäri on määrittänyt Vicasolin, sinun ei pidä muuttaa sitä itse toiselle lääkkeelle.

Huumeiden teho

Ota Vikasol tablettien muodossa, jolloin kohdun verenvuoto on välttämätön kuukautisten ensimmäisenä päivänä tai 2 päivää ennen odotettua päivää. Vastaanoton vaikutus havaitaan 1-2 päivän kuluttua. Tämä viittaa siihen, että Vikasol ei voi lopettaa verenvuotoa välittömästi. Ei käytetä ensiapuna. Lääkkeitä tulee antaa lääkärin valvonnassa. On tarpeen tehdä koaguloitavuuden analyysi. Yliannostus aiheuttaa vakavia terveysongelmia.

100%: n tulos havaitaan, jos vastaanotto suoritetaan kuukautisten viivyttämiseksi. Kuukausi alkaa myöhässä tai ne eivät ole lainkaan tässä jaksossa. Mikä on hyvin epätoivottava lisääntymisjärjestelmässä. Lopeta kuukautiset, vähentää kuukautisten kestoa myös mahdollista. Ota pilleri 2-3 päivän ajan kuukautisten alkamisen jälkeen. Ne kestävät 5 päivää. 3. Ennen tätä on suositeltavaa kuulla gynekologia.

Huolimatta saatavuudesta ja alhaisesta hinnasta, ota pillereitä, älä anna injektioita ilman lääkärin suositusta.

Näyttämö (palaute) ostajia ottamasta Vikasolaa

Hyvä lukijat! Voit jättää kommenttisi Vikasolin ottamisesta raskailla jaksoilla alla olevissa kommenteissa, ne ovat hyödyllisiä muille käyttäjille!

Karina:

”Minulla on ongelmia veren hyytymisessä. Minusta kärsii säännöllisesti kuukausittain. Yritin joukko pillereitä. joutui kohtaamaan Vikasolin. Huolimatta siitä, että se on K-vitamiinin synteettinen analogi, on paljon sivuvaikutuksia. Pääni kipasi, havaittiin heikkoutta, suussa esiintyvä katkeruus johtui maksan ja sappirakon kuormituksesta. Vaikutus on heikko. Alkoi juoda 2 päivää ennen odotettua kuukausittain. Tai ensimmäisenä päivänä. Verenvuotoa ei voitu lopettaa, purkauksen määrä väheni hieman. Pääsy - 2 tablettia päivässä. Ei vaikuttunut! ”

Anna:

”Kun Vikasol pelasti minut kohdun verenvuodosta. Kehossa oli toimintahäiriö, lääkärit eivät voineet selvittää syytä. Kuukausi alkoi tavalliseen tapaan. Kolmantena päivänä koin valtavan veren menetyksen. Hän kutsui ambulanssin, hän itse otti 2 tablettia Vikasolia. Ensiapupakkauksessa miehellä on heikkoja verisuonia, veri kulkee nenän läpi. Reliefin täytyi odottaa 30 minuuttia, jonka aikana jakaminen pysähtyi. Sairaala sanoi, että lääke pelasti minut verensiirrosta. Viikko myöhemmin hänet purettiin. Päivitä aina ensiapupakkauksen pillerit! ”

Veronica:

"Vikasol, joka viikoitiin viikon aikana kohdun verenvuodosta kuukautisten aikana. Injektio on tuskallista, huonovointisuus sen jälkeen, katkeruus suussa. Se on hidasta. Vaikutus tuli 2 päivän kuluttua. He tarjosivat Etamzilatin analogia. Se on nopea, mutta myrkyllisempi. Kahdesta pahasta valitsi ensimmäisen lääkkeen. Ei innostunut kaikesta tästä!

Vikasoli kohdun verenvuotoa varten

Vikasol on K-vitamiinin hyvin liukoinen analogi, se tuotetaan synteettisesti. K-vitamiinin puute kehossa johtaa lisääntyneeseen verenvuotoon. Vikasol osallistuu protrombiinin muodostumiseen, joka normalisoi veren hyytymistä.

Vikasolia valmistetaan jauheena tabletteina ja ampulleina.

Käyttöaiheet Vikasola

Vikasolia tablettien ja injektioiden muodossa määrätään dysfunktionaaliseen ja nuorten kohdun verenvuotoon ennen murrosikää ja premenopausaalisessa jaksossa.

Lisäksi työkalu on määrätty keltaisuudesta, joka on syntynyt suolen epämääräisen vastaanoton, parenkymaalisen ja kapillaarisen verenvuodon takia, mahahaavan ja pohjukaissuolihaavan, säteilysairauden, trombosytopeenisen purpuran, pysyvän hemorrhoidisen ja nenän verenvuodon vuoksi.

Vikasolia voidaan määrätä raskaana olevalle naiselle viimeisen raskauskolmanneksen aikana vastasyntyneen verenvuodon estämiseksi. Lisäksi sitä voidaan käyttää vastasyntyneiden hoitoon, joilla on lisääntynyt verenvuoto.

Vikasoli estää veren hyytymisen vähenemisen, mutta hemofilia ei tuo tarvittavaa terapeuttista tulosta.

Vicasolin ohjeet kohdun verenvuodosta

Tutkimukset ovat osoittaneet, että Vikasol, jolla on kuukautiset, pystyy vähentämään merkittävästi voimakkaan purkauksen määrää. Haluttu tulos ei kuitenkaan välttämättä ole saavutettavissa kaikissa tapauksissa, joten Vicasolia ei ole suositeltavaa määrätä kuukautisten aikana yksinään ilman gynekologista tutkimusta. Erityisesti, jos epäillään kohdun verenvuotoa, joka yleensä voi olla vain kirurgisen hoidon kohteena. Vikasol voi määrätä vain lääkärin. Kohdun verenvuoto voi johtaa erittäin epätoivottuihin seurauksiin, ja Vikasolin itsensä nimittäminen voi aikaansaada konkreettisen menetyksen ajassa, mikä muuttaa taudin vaarallisemmaksi.

Yleensä asiamiehen on määrätty ottamaan peräkkäin kolme tai neljä päivää, sitten neljän päivän tauko. Tauon jälkeen jatka vikasolan ottamista vielä kolmesta neljään päivään. Tällöin päiväannos voidaan jakaa kahteen tai kolmeen kertaan.

Vikasol-tabletteja otetaan suun kautta, kun taas keskimääräinen annos on 0,015-0,3 grammaa päivässä. Injektioneste annetaan lihakseen. Injektioliuoksen keskimääräinen annos vaihtelee välillä 0,01 - 0,015 grammaa päivässä. Vikasol-tablettien suurin sallittu annos on enintään 0,03 grammaa kerrallaan ja päivässä - enintään 0,06 grammaa. Kun lihaksensisäinen injektio on enintään 0,015 grammaa injektiota kohti ja enintään 0,03 grammaa päivässä.

Mahdollisia lääkkeen sivuvaikutuksia ovat K-vitamiinin hypervitaminoosi, trombiinin ja protrombiinin kasvu sekä bilirubiini.

Vikasolia ei määrätä, jos veren hyytymistä vahvistetaan tromboemboliana, jossa verisuonten tukkeutuminen tapahtuu.

Käyttöohjeet Vikasolasta kohdun verenvuodon kanssa

Kriittiset päivät eivät aina mene yhtä sujuvasti kuin haluaisimme. Monet tytöt kärsivät lantion alueen kivusta, heikkoudesta, pahoinvoinnista ja voimakkaasta verenvuodosta. Tällaisten valitusten johdosta naiset tulevat gynekologeihin toivossa saada korjaustoimenpiteitä eroon epämiellyttävistä oireista. Ja jos ensimmäisten merkkien poistamiseksi on tarpeen ottaa kipulääke, Vikasol auttaa selviytymään verenmenetyksestä, joka on osoittautunut lääkäreiden ja potilaiden suosimaksi vuosien varrella.

kuvaus

Lääke on synteettistä alkuperää olevan K-vitamiinin valmistus. Tätä ainetta kutsutaan K3: ksi, ja se on keinotekoisesti saatu tyyppi K1-vitamiinia (löytyy kasveista) ja K2 (syntetisoitu suolistossa bakteerit).

Farmakologinen vaikutus

Lääkkeen K3 aktiivinen komponentti on mukana kehon aineenvaihduntaprosesseissa, edistää kalsiumin ja D-vitamiinin imeytymistä. Vicasolin päätehtävä on kuitenkin kyky stimuloida maksan syntetisoimiseksi protrombiinia, jonka kautta veressä muodostuu fibriinihyytyä myöhempää hyytymistä varten. Koska lääkettä käytetään yleisesti estämään minkä tahansa etiologian verenvuoto: haavaumat, kohdun, hemorrhoidal ja niin edelleen.

Käyttöaiheet

Pitkäaikaiset ja runsaat kuukautiset osoittavat kehossa esiintyviä patologisia prosesseja, jotka on diagnosoitava verenvuodon lopettamisen jälkeen. Oireiden lievittämiseksi lääkärit suosittelevat Vikasolia, jolla on seuraavat käyttöaiheet kuukautisten käytössä:

 • hormonaalisen vajaatoiminnan aiheuttama verenvuoto (endokriinisen järjestelmän toimintahäiriö, endometrium voidaan myös hylätä epätasaisesti ja pitkään);
 • myrkkyjen, endometrioosin, endometriitin aiheuttama intensiivinen purkautuminen (tällaisten sairauksien kohdalla esiintyy kohdun limakalvon hypertrofiaa, joten hylättyjen kudosten lukumäärä kasvaa useita kertoja kuukautisten aikana);
 • K-vitamiinin puutos johtuu huonosta veren hyytymisestä;
 • tuntemattoman etiologian verenvuoto (dysfunktionaalinen);
 • kohdun kyvyttömyys sopimukseen.

Miten lääkitystä

Ohjeiden mukaan lääkkeellä on seuraavat käyttöehdot ja suositeltu annos:

 1. Vikasolin annettiin käyttää 3-4 päivän kuluessa.
 2. Toistuvat lääkkeet ovat mahdollisia aikaisintaan neljä päivää viimeisen pillerin ottamisen jälkeen.
 3. Ei ole missään tapauksessa suositeltavaa käyttää lääkettä kuukautisten keinotekoiseen säilyttämiseen, joka häiritsee kehon säädettyä työtä. Tämä voi vaikuttaa haitallisesti naisten lisääntymis- ja hormonaaliseen terveyteen tulevaisuudessa.

Vikasolia on saatavana tablettien ja ampullien muodossa.

Pillereissä

Lääkkeen pakkauksessa on 25 - 50 kappaletta. Vaikuttavan aineen pitoisuus yhdessä yksikössä on 15 mg K3-vitamiinia. Päivittäinen annos - 0,03 g lääkettä päivässä.

Ampullissa

Vikasolilla on toinen muoto: injektiona lihakseen. Tässä tapauksessa pakkaus sisältää 10 - 100 ampullia, joiden tilavuus on 1-2 ml. Tämä menetelmä lääkkeen käyttämiseksi on nopea ja sitä käytetään vakavaan ja hengenvaaralliseen kohdun verenvuotoon.

Vikasol raskauden aikana

Työkalua käytetään laajalti lapsen kantamisen alkuvaiheissa keskenmenon uhkan tunnistamisessa. Se poistaa tehokkaasti tiputtamisen ja sitä käytetään yhtenä monimutkaisen hoidon olennaisista komponenteista, joka sisältää ennen kaikkea emotionaalisten ja fyysisten kuormien poissulkemisen. Tässä tilanteessa on suositeltavaa tehdä alustava analyysi veren hyytymisprosessista (koagulogrammi), koska lääke on voimakas hemostaattinen lääkitys. Usein lääkärit määrittävät työkalun ja myöhemmissä vaiheissa estääkseen vakavan verenhukan synnytyksen aikana.

Raskauden aikana lääke on määrätty injektiona, jotta terapeuttinen vaikutus saavutetaan nopeasti.

rajoituksia

Vikasol on vasta-aiheinen korkean veren hyytymisen, potilaan tromboembolian, tromboosin ja hyperkoaguloituvuuden tapauksissa. Sen käyttöä ei suositella naisille, joilla on munuaisten vajaatoiminta (mahdollisten haittavaikutusten vuoksi).

Vikasolia ei myöskään voi ottaa tytöille, jotka ovat allergisia jollekin lääkkeen koostumuksen komponentille. Jos ilmenee yliherkkyysreaktiota, ota yhteys lääkäriin mahdollisimman pian korvata lääkitys.

Naisten arvostelut

Internetissä huumeesta löydät paljon sekä myönteisiä että kielteisiä mielipiteitä. Muutama niistä on lueteltu alla.

Nuoruudestani käytän Vikasolia sääntelemään kuukautisten purkautumisen runsautta. En löytänyt mitään poikkeavuuksia, kuukautiset ovat aina kivuttomia, vain vakava verenvuoto oli häiritsevää. Lääkäri tarjosi ehkäisyvälineitä, mutta kieltäydyin. Uskon, että tämä lääke on turvallisempaa, koska itse asiassa se on tavallista vitamiinia. Luonnollisesti puuttuu selvä vaikutus. Vikasol toimii hyvin varovasti, mutta tarvitsen sen vain.

Natalia, 31 vuotta vanha

Lääkäri määritteli tämän lääkkeen raskauden viimeisenä kuukautena vahvan verenhukan ehkäisyyn synnytyksen aikana. En tiedä, onko se hänen ansioitaan vai ei, mutta he menivät todella hyvin ja nopeasti ilman runsaasti verenvuotoa.

Yana, 25-vuotias

Abortin uhka oli olemassa. Lääkärit, muiden lääkkeiden lisäksi, määräsivät Vikasolia ampulleissa lihakseen. Purkaus pysähtyi hyvin nopeasti, lapsi ei loukkaantunut. Kiitän silti asiantuntijoita tästä.

Marina, 19-vuotias

Gynekologi ehdotti Vikasolia käsittelemään voimakasta verenvuotoa kuukautisten aikana. Hän ei auttanut paljon minun tapauksessani, ehkä hän oli melko heikko johtuen hänen "luonnollisuudestaan". Minun täytyi turvautua vahvempiin keinoihin.

Zhanna, 27-vuotias

analogit

Jos potilaalla on vasta-aiheita Vikasolin käyttöön tai se on allerginen jollekin sen koostumuksen komponentille, lääkäri voi suositella, että hän valitsee jonkin seuraavista analogeista:

 1. Dicine on nopeasti vaikuttava lääke, jota käytetään laajalti synnytys- ja gynekologisilla alueilla. Hemostaattisen vaikutuksen lisäksi sillä on lievä analgeettinen vaikutus.
 2. Tranexam on lääke, jota käytetään sekä kuukautiskierron voimakkuuden vähentämiseen että tulehdusta ehkäisevänä aineena.
 3. Etamzilat on lääke, joka, kuten Vikasol, on saatavana kahdessa annostusmuodossa (tablettien ja ampullien liuoksen muodossa), sillä on suuri vaikutus.

Vikasol on tehokas, todistettu ja edullinen tuote, jota voi ostaa missä tahansa apteekissa. Vuosien varrella se on pysynyt suosiona (sekä lääkäreiden että potilaiden keskuudessa) korjaavana aineena raskaan verenvuodon kannalta kriittisinä päivinä, vaikka lääkemarkkinat tarjoavat jatkuvasti monia sen vastineita.

Miten Vikasolia otetaan kuukautisia varten. Naisten arvostelut

Jokaisen tytön kalenterissa on sellaisia ​​päiviä, joita kutsutaan kriittisiksi. Tällä hetkellä vatsakipu, pahoinvointi, huimaus ja sukupuolielinten verenvuoto.

Joidenkin reilun sukupuolen kohdalla kuukautiset jatkuvat runsaasti ja pitkään. Vikasol auttaa naisia ​​pysäyttämään epämiellyttävän prosessin pysäyttääkseen ajanjaksonsa - arviot osoittavat, että lääkkeen tehokkuus ilmenee päivän aikana.

Tämä sääntö kuitenkin käynnistyy, jos K-vitamiinin puutos on vakavan verenvuodon syy, ja muissa tapauksissa lääke voi olla hyödytön.

Vikasolin farmakologiset ominaisuudet

Apteekeissa Vikasolia myydään kahdessa muodossa:

 1. Tabletit - 20 tai 30 kpl. yhdessä pakkauksessa.
 2. Injektiopullot, jotka sisältävät yhden prosentin liuoksen - 10 - 100 annosta pakkausta kohti.

Lääkkeen vaikuttava aine on synteettinen K-vitamiini tai natriummenadionin bisulfiitti. Aine on vastuussa veren hyytymisen nopeudesta. Terveessä kehossa veri liikkuu vapaasti astioiden läpi. Sydän- ja verisuonijärjestelmän rikkomukset pahentavat veren hyytymistä ja aiheuttavat raskaita kuukautisia.

Naisten elimistössä natriummenadioni-bisulfiitti stimuloi protrombiinin tuotantoa. Sen ansiosta veren hyytymiset häviävät ja verisuonet säädetään. Lääke vaikuttaa kuukautiskiertoon seuraavasti: joko verenvuoto pysähtyy tai purkautumisen määrä pienenee.

K-vitamiini on hemostaattinen ja antikoagulantti. Naiset ottavat sen lykkäämään kriittisiä päiviä ja lopettamaan kuukausittaisen verenvuodon. Mutta on mahdotonta käyttää lääkettä ilman lupaa, koska syklin säätelyssä on otettava huomioon organismin yksilölliset ominaisuudet. Kliinisen kuvan luotettava arviointi voi olla vain kokenut lääkäri.

Vicasolin tärkeimmät ominaisuudet ovat lisääntynyt veren hyytyminen ja hemostaattinen vaikutus. Myös tabletit ja liuokset stimuloivat K-vitamiinin synteesiä kehossa.

Vicasolin käyttö gynekologiassa

Ginekologian alalla Vikasolin valmistajat yleisiin käyttöohjeisiin korostivat seuraavia käyttöä koskevia sääntöjä:

 • Ota lääke, joka aiheuttaa K-vitamiinin puutteesta johtuvaa dysfunktionaalista verenvuotoa.
 • Yhdessä muiden lääkkeiden kanssa tabletteja tai injektioita endometrioosin ja endometriitin käyttöön.
 • Lääkärin kanssa kuultuaan lopettaa verenvuoto abortin tai lääketieteellisen abortin jälkeen.
 • Älä riko lääkkeen annostusta ja älä käytä sitä vapaaehtoisesti, muuten veren hyytyminen pahenee entisestään, allergiset reaktiot, verenpaineen ongelmat ja lisääntymisjärjestelmän häiriöt.

Lehtikirjoissa kerrottiin myös, miten Vikasol voidaan ottaa raskaiden aikojen aikana. Kulutetun K-vitamiinin määrä riippuu lääkkeen muodosta. Tablettien päivittäinen annos on 2 kpl, tai 0,03 g vaikuttavaa ainetta.

Jos gynekologi määrittelee injektion, injektio annetaan lihaksensisäisesti 1 kerran päivässä. Annos on sama - 0,03 g.

Vikasolin annosta ei voida lisätä, koska komponentit voivat pysäyttää kuukautiskierron vapautumisen. Tässä tapauksessa se kerääntyy kehon sisään ja aiheuttaa turvotusta. Vaarallisin on veren sisäinen hajoaminen.

Jos on kiireellistä pysäyttää aika, miten juoda Vikasolia, on parempi kysyä lääkäriltä. Yli 1 - 2 tablettia päivässä ei voida ottaa. On myös kiellettyä juoda lääkettä yli 2 päivän ajan.

Jos kohdun verenvuoto on uhattuna, lääke otetaan kuukautisten ensimmäisenä päivänä tai vaihtoehtoisesti pari päivää ennen odotettua verenvuotoa. Vikasolin ilmeinen vaikutus ilmenee 24–48 tunnissa, vaikka K-vitamiini alkaa toimia välittömästi. Lääkitys ei voi lopettaa purkausta välittömästi. Se ei sovi käytettäväksi ensiapuna.

Jos Vikasolia käytetään kuukautisten lykkäämiseen, verenvuoto alkaa hieman myöhemmin tai nykyinen sykli häviää ilman purkausta. Jos kuukautisten kestoa on tarpeen lyhentää, juo pillereitä 2-3 päivän ajan verenvuodon alusta. Normaalin keston ollessa 5 päivää kuukautiset laskevat 3 päivään. Mutta ennen kuin otat Vikasolia kuukautisten lopettamiseksi, on tarpeen läpäistä verikoe hyytymistä varten ja keskustella lääkärin kanssa sopivasta hoito-ohjelmasta.

Vasta-aiheet ja haittavaikutukset

Vikasolin käytön tärkeimmät vasta-aiheet ovat maksan vajaatoiminta, raskaus ja tablettien yhteiskäyttö yhdessä alkoholituotteiden kanssa.

Lisäksi on kiellettyä juoda lääkettä tromboemboliaan, lisääntyneeseen veren hyytymiseen (hyperkoaguloituva oireyhtymä) ja yliherkkyyteen komponenteille.

Vikasolin yliannostus kuukautisten aikana ilmenee seuraavina häiriöinä:

 1. Kutina.
 2. Ihottuma urtikaria.
 3. Huimausta.
 4. Bronkospasmi.
 5. Takykardia.
 6. Verenpaine laskee.

Injektion jälkeen pistoskohdassa voi esiintyä punoitusta. Vikasolin samanaikainen vastaanotto muiden hemostaattisten aineiden kanssa parantaa sivuvaikutusten vakavuutta.

Hinta ja analogit

Myydään erilaisia ​​Vikasolan muotoja kohtuulliseen hintaan ja tiskillä. Kustannukset riippuvat tietyn apteekin merkinnästä ja sen sijainnista.

Tabletteja voi ostaa 20 - 40 ruplaa. Injektioneste on kalliimpaa - 70 - 100 ruplaa. Yleensä työkalu on käytettävissä ja jokainen nainen voi ostaa sen milloin tahansa. Mutta on vielä parempi olla vaarantamatta omaa terveyttäsi ja neuvotella lääkärin kanssa ennen apteekin vierailua.

Jos asiantuntija pitää sitä tarpeellisena, Vikasolan sijasta hän tarjoaa potilaan analogit:

 • Kontriven.
 • Dicynone.
 • Rekombinat.
 • Vilate.
 • Tranexam.
 • Witch hazel.
 • OCTAFILin.
 • Trombiinin.
 • Metilergobrevin.
 • Tahakomb.
 • Vilate.
 • Etamzilat.

Vikasolin ei-lääkeanalogit sisältävät lääkehoitojen hemostaattisia maksuja. Luonnolliset hemostaatit ovat horsetail, nokkonen, kamomilla, mäkikuisma, cinquefoil-hanhi, paimenen kukkarot ja valerian.

Auttaa Vikasol raskaiden aikakausien aikana: naisten arviot

Kun päätetään Vicasolin käytöstä, naisten on ymmärrettävä, että korjaustoimenpide ei ole raskas kuukautiset. On tarpeen selvittää voimakkaan verenvuodon perimmäinen syy ja poistaa se.

Kohtuuton lääkitys uhkaa kehoa muodostumalla verihyytymiä, sydämen rytmihäiriöitä, verenpainetautia ja epänormaalia maksan toimintaa. Vikasol on tehokas lääke, joka vaikuttaa hemostaasiin.

Vikasolan tehokkuuden arvioiminen raskaiden jaksojen aikana mahdollistavat huumeiden ottaneiden naisten arvioinnin.

Ilona, ​​30 vuotta vanha: Kun aikani olivat niin kovia, että minun piti mennä sairaalaan. Viikon aikana sain injektioita Vikasol-liuoksella. Laukut ovat erittäin tuskallisia, mutta epämukavuus kannattaa kestää. Haluttu vaikutus ilmeni kahden päivän kuluessa, mutta se on paljon parempi kuin etamzilaattia. Hänellä on liian monia haittavaikutuksia.

Marta, 28-vuotias: Ensimmäisten kolmen päivän aikana kausi on aina runsaasti. Muutama kuukausi sitten, 2. päivänä, alkoi vakava verenvuoto, ja vaihdoin tiivisteet yksitellen. Äiti huolestui ja kutsui ambulanssin. Kun lääkärit olivat ajoissa, onnistuin juoda 2 tablettia Vikasolia. Aiemmin hänen miehensä otti verenvuotoa nenästä. Asiantuntijat veivät minut sairaalaan vain tunnin kuluttua, ja tänä aikana kausi pysähtyi. Olen jo osastolla oppinut, että jos se ei olisi Vikasolille, minun pitäisi tehdä verensiirto. Onnistuin ottamaan lääkkeen ajoissa. Viikon mittaisen havainnon jälkeen he päästivät minut kotiin.

Daria, 46-vuotias: Puolet vuosi sitten minulla oli pitkä viive kuukautisten aikana, minkä jälkeen purkaus meni runsaasti ja pitkään. Jopa 5. päivänä oli paljon verta. Gynekologin suosituksesta alkoi juoda Vikasolia pillereissä, ja ongelmani oli ratkaistu. Vakavampi verenvuoto ei ollut.

Alla, 24-vuotias: Kuukausittain olen yleensä 7 päivää, ja olen tottunut siihen. Mutta vuosi sitten suunniteltiin tärkeä tapahtuma, ja minun piti kiireellisesti leikata kriittiset päivät. Kun kävelin lääketieteellisten sivustojen ja naisten foorumeiden läpi, sain tietoa siitä, miten kuukausittainen Vikasol lopetetaan. Lääke maksaa penniäkään, ostin sen epäröimättä ja join muutamia pillereitä ohjeiden mukaan. Työkalu toimi - päivänä 4, erottivat valoisat palat. Mutta huumeeni ei auttanut sisareni ja aiheutti paljon sivuvaikutuksia. Päätimme ottaa lisää riskiä ja kestää kuukausittaista luonnollista loppua.

vikasol

Kuvaus 13.2.2015 alkaen

 • Latinalainen nimi: Vicasol
 • ATC-koodi: B02BA02
 • Vaikuttava aine: Naatrium-bisulfiitti-menadiini (natadionin bisulfiitti)
 • Valmistaja: Biosynthesis OAO (Venäjä)

rakenne

Vikasolin kemiallinen koostumus vaihtelee lääkkeen vapautumismuodosta.

 • Yksi lääkkeen tabletti sisältää 15 mg naatrium-bisulfiittia.
 • Lääkkeen ampulli, jonka nimellistilavuus on 1 ml, sisältää 10 mg aktiivista lääkeainekomponenttia.

Vikasolan julkaisu

Lääke vapautuu liuoksena (injektio), joka on tarkoitettu lihaksensisäiseen injektioon sekä tabletin muodossa. Tabletit on pakattu 30 kpl lasipurkkeihin. kussakin tai läpipainopakkauksessa 10 kpl. kussakin, ja sitten laitetaan pahvipakkauksiin, joissa on 1 tölkki tai 3 rakkulaa.

Vikasoliliuos täytetään ampulleihin, joiden nimellistilavuus on 1 ml, ja sitten sijoitetaan 5 kpl: n muotokennoihin. kussakin. Yksi pahvipakkaus sisältää pääsääntöisesti 2 solua ampulleilla.

Farmakologinen vaikutus

Vikasol on synteettistä alkuperää olevan rasvaliukoisen K-vitamiinin analogi. Vaikutusmekanisminsa mukaan lääke kuuluu hemostaattisten lääkkeiden ryhmään, so. hemostaatit sekä koagulantit.

Farmakodynamiikka ja farmakokinetiikka

Kysymys "mitä lääkärit käyttävät Vikasol-tabletteja?" Voidaan vastata seuraavasti - lääke on mukana prokonvertiinin ja protrombiinin synteesissä, mikä lisää veren hyytymistä. Tabletit, samoin kuin tämän lääkkeen lihaksensisäiset injektiot, myötävaikuttavat hemokoagulointitekijöiden lisääntyneeseen tuotantoon (II, VII, IX ja X-lajit).

K-vitamiinin puutteella ihmisissä lisääntyy verenvuotoa, mikä voi johtaa vakaviin ja joskus kuolemaan johtaviin seurauksiin. Vikasolilla on hemostaattisia ominaisuuksia, jotka ilmenevät enintään 18 tunnin kuluttua lääkkeen käytöstä.

Käyttöaiheet Vikasola

Vicasolin tärkeimmät käyttöaiheet ovat: hypoprotrombinemian aiheuttama verenvuotoinen oireyhtymä, vammojen aiheuttama verenvuoto, leikkaus tai vamma, K-vitamiinin hypovitaminoosi, mukaan lukien keltaisuus ja pitkäaikainen ripuli, sekä maksakirroosi ja hepatiitti.

Osana monimutkaista hoitoa tämä lääke tehokkaasti selviytyy menoragiasta ja kohdun verenvuodosta, vastasyntyneiden verenvuototaudeista. Lisäksi lääkettä käytetään yliannostuksessa lääkkeillä, jotka ovat K-vitamiinin antagonisteja, esim. Fenilina tai neodicoumariini.

Usein lääkärit suosittelevat potilaidensa ottavan Vikasola-tabletteja kuukautisten aikana. Ilmaisissa online-lähteissä löydät paljon positiivista palautetta naisilta tämän lääkkeen tehokkuudesta. Gynekologit eivät kuitenkaan suosittele itsehoitoa ja ”määrittelevät” tätä lääkettä itselleen ilman etukäteen kuulemista ja lääkärintarkastuksia.

Koska lääke on hemostaatti, Vikasol kuukautisten kanssa vähentää eritteiden runsautta. Kaikki potilaat eivät kuitenkaan pysty saamaan samaa vakaa tulosta lääkettä käytettäessä. Siksi vain lääkäri voi määrätä tämän lääkkeen sekä vastata kysymykseen siitä, miten Vikasol otetaan kuukautisten aikana oikein, jotta se ei vahingoita terveyttäsi.

Vasta

Lääke on vasta-aiheinen käytettäväksi: yliherkkyydessä, tromboemboliassa, lisääntyneessä veren hyytymisessä vastasyntyneiden hemolyyttisen taudin läsnä ollessa. Äärimmäisen varovaisesti tulee käyttää Vikasolia raskauden aikana, jossa on glukoosi-6-fosfaattihydrogenaasin ja maksan vajaatoiminnan puute.

Haittavaikutukset

Jos et noudata suosituksia lääkkeen käytöstä, voi esiintyä allergisia reaktioita, kuten urtikariaa, ihottumaa, bronkospasmia, punoitusta tai kutinaa. Vastasyntyneillä voi olla hemolyyttisen taudin oireita.

Käyttöohjeet Vikasola (menetelmä ja annostus)

Koska lääke vapautuu tableteissa ja ampulleissa liuoksena lihaksensisäisiin injektioihin, annos voi vaihdella myös potilaan terveydentilan ja iän mukaan.

Vikasol tablettien käyttöohjeet

Aikuisilla potilailla suositellaan, että lääkettä otetaan 15–30 mg päivässä, alle 1-vuotiaita lapsia - 2–5 mg, enintään 2 vuotta vanhoja - 6 mg, 3–4-vuotiaita - 8 mg, 5–9-vuotiaita - 10 mg., 10 - 14 vuotta vanha - 15 mg. Yleensä tabletit otetaan enintään 3 kertaa päivässä. Lääkäri voi kuitenkin määrittää yksilöllisesti annoksen, lääkkeen aikataulun sekä hoidon keston.

Aikuista injektionestettä voidaan käyttää annoksena, joka ei ylitä 10-15 mg päivässä. Lapsille Vikasol-liuoksen annos on samanlainen kuin lääkkeen tabletin muodon ottamista koskevat säännöt.

Pääsääntönä, minkä tahansa lääkkeen muodon hoidon kesto ei saisi ylittää 4 päivää. Voit käyttää lääkettä uudelleen 4 päivän kuluttua. Yhdelle Vikasol-annokselle (eli suurimmalle yksittäiselle annokselle) määritetään seuraavat lääkkeen suurimmat sallitut annokset:

 • tabletit - aikuisille potilaille 30 mg, mutta enintään 60 mg päivässä, vastasyntyneille enintään 4 mg päivässä;
 • liuoksen muodossa - aikuisille 15 mg, mutta enintään 30 mg. päivässä, vastasyntyneille - enintään 4 mg päivässä.

Näin ollen Vicasolin käyttö kuukautisia varten ei ole olemassa, koska vain pätevä gynekologi voi valita yksittäisen annoksen oikein ja kehittää aikataulun lääkkeen ottamiseksi kullekin naiselle.

yliannos

vuorovaikutus

Yhdistettynä Vicasolin ja Fenilinin, neodikumariinin ja muiden K-vitamiiniantagonistien kanssa lääke estää edellä mainittujen lääkkeiden antikoagulanttiominaisuudet. Kun lääkettä käytetään samanaikaisesti antibioottien, kinidiinin, salisylaattien, kiniinin ja antibakteeristen sulfonamidien kanssa, tarvitaan Vikasolin annoksen säätämistä.

Myyntiehdot

Vikasol viittaa lääkeryhmään, jota myydään apteekeissa vain, jos latinalaisella on erityinen resepti.

Säilytysolosuhteet

Säilytä tätä lääkettä enintään 25 ° C: n lämpötilassa ja poissa lasten ulottuvilta.

Kestoaika

Erityiset ohjeet

Lääke on täysin tehoton potilailla, joilla on von Willebrandin ja Verhofin tauti, sekä hemofilia. Vikasoli voi laukaista hemolyysin kehittymisen glukoosi-6-fosfaattidehydrogenaasin puutteella.

Vicasolan analogit

Vikasolin pääanalogeista voidaan erottaa tällaiset lääkkeet: Ditsinon, Takhokomb, Haamelis, Kontriven, Tranexam, Methylergobrevin ja Vilate.

Synonyymit (INN)

Naatrium-bisulfiitti-menadiini (natadibisulfiitti).

Lapsille

Lääkettä voidaan käyttää lasten hoidossa määrättyjen annosten mukaisesti.

Vikasoli raskauden ja imetyksen aikana

Raskauden aikana lääke määrätään pääsääntöisesti kolmannen kolmanneksen aikana naisen verenvuodon poistamiseksi sekä verenvuodon estämiseksi vastasyntyneillä.

Arvostelut Vikasole

Vaikka potilaat, jotka ovat yrittäneet huumeita itseään, jättävät erilaisia ​​arvioita, useimmat niistä ovat edelleen positiivisia. Ihmiset panevat merkille lääkkeen tehokkuuden ja nopeuden. Arvioita Vikasolasta kuukautisten kanssa löytyy myös parhaimmillaan.

Hinta Vicasola missä ostaa

Vikasolin keskihinta ampulleissa (10 kpl pakkaus). Voi olla 65-70 ruplaa.

Vicasol-tablettien (joita käytetään usein kuukautisten aikana) hinta ei keskimäärin ylitä 30 ruplaa 30 kappaletta kohti.

Miten Vikasolia otetaan kuukautisten aikana verenvuodon lopettamiseksi

Kivulias kuukautiset, joihin liittyy raskasta verenvuotoa, vaivautuu joka kolmasosa oikeudenmukaisesta sukupuolesta. Usein tässä tapauksessa heidän on käytettävä lääkitystä. Vikasoli kuukautisten kanssa on suosituin keino auttaa veren pysäyttämisessä nopeasti ja myös kuukautiskierron säätämisessä.

Miten huume on kuukautisten ajan

Vikasol on keinotekoisesti syntetisoitu K-vitamiinin analogi, joka osallistuu sidekudosten ja luukudosten metaboliaan sekä tarjoaa oikean veren hyytymisen. Työkalu auttaa absorboimaan kalsiumia ja D-vitamiinia. Se on määrätty verisuonten leesioille, veren hyytymien resorptiolle ja erilaisten etiologioiden verenvuodon keskeyttämiselle: kapillaari, hemorrhoidal, haavainen ja kohdun. Lääke parantaa maksan toimintaa, stabiloi ruoansulatuskanavan, hengityselinten ja verenkiertoelimistön.

Vikasoli kuukautisia varten - todellinen ambulanssi vakavan verenvuodon sattuessa epäsäännöllisistä ja tuskallisista kohdun supistuksista tai ns. Dysmenorreasta. Siihen voi liittyä vatsakipu, huimaus, pahoinvointi ja jopa oksentelu. Vicasoliin kuuluva natriummenadion (K-vitamiini) bisudiitti lievittää kohdun kouristusta, rentouttaa sitä ja lisää myös veren hyytymistä, mikä vähentää verenvuotoa. Lääke pysähtyy tai vähentää kuukautisten aikana erittyvän nesteen liikkuvan sidekudoksen määrää. Lääke kykenee vähentämään sen kestoa tai viivästyttämään aloitusta. Hän ei kuitenkaan voi täysin pysäyttää ajanjaksonsa, hänen toimintansa lyhentää hänen jaksoaan niin paljon kuin mahdollista.

Miksi käyttää Vicasolia kriittisinä päivinä

Kuukautiskierto - kohdun endometriumin kuukausituotanto verisen jakson muodossa, joka kestää 3-7 päivää ja joka merkitsee syklin alkua. Naisten sukupuolielinten toimintahäiriöiden puuttuessa veri vähenee.

Infektioiden, hormonitasojen muutosten, stressaavien tilanteiden, voimakkaiden lääkkeiden saannin seurauksena kuukautiskierto voi häiritä ja siihen voi liittyä punaisen nestekudoksen liiallinen erittyminen nopeudella 10-80 ml. Tunnista patologia voi olla saniteettisäiliöiden täyttämisen aikana: jos on tarpeen muuttaa hygieniatuotteita aikaisemmin kuin 2-3 tunnin välein ja kestää melko kauan. Tämä on todiste runsaasta punaisesta kuukautistenesteestä. Erota kohdun verenvuoto, joka tapahtuu ennen 21 päivää ja puhu syklin epäonnistumisesta. Molemmissa tapauksissa näytetään vikasoli. Suosittele sen vastaanottoa, jos kuukausittainen lopetus on tarpeen.

Lääke Vikasol kuukausittain määrätty seuraavissa tapauksissa:

 1. K-vitamiinin puutteen vuoksi punaisen värin liikkuvan sidekudoksen koaguloituvuuteen liittyvät patologiat.
 2. Pitkäaikainen verenvuoto, joka esiintyy hormonien epätasapainon aikana. Niiden ylimäärä johtaa endometriumin sakeutumiseen.
 3. Sukuelinten riittämätön kontraktiokyky. Parannuskeino täyttää verenvuodon pääasiallisen hoidon lisäksi.
 4. Naisten lisääntymisjärjestelmän sairauksien (fibroidit, endometrioosi, endometriitti) aiheuttamat runsaat eritteet. Kohdun limakalvon hypertrofia ja kohdun limakalvon poistuminen lisäävät suurta verenmenetystä.
 5. Väärä raskauden aikana.
 6. Häiriötön seksuaalinen verenvuoto. Lääke kykenee poistamaan oireet, mutta eivät syyt.

Lääkkeen bisulfiitti natriummenadionin vaikuttava aine edistää veren nopeaa hyytymistä ja verihiutaleiden pitoisuuden kasvua, mikä vähentää sidekudoksen erittymistä ja vähentää verenvuotoa. Usein Vikasolia annetaan yhdessä hemostaasia tukevien aineiden kanssa: aminokapronihappo, kalsiumkloridi, askorutiini.

Vikasolilla on vakava vaikutus kehoon, joten se on otettava vain lääkärin määräämällä tavalla, ottaen huomioon naisten kehon yksilölliset ominaisuudet.

Miten ottaa huumeiden kuukautiset

On syytä muistaa, että kuukautiskierron jokainen epäonnistuminen osoittaa hoidettavan ruumiin toimintahäiriön. Itsenäisesti ilman lääkärin kuulemista lääkkeen ottamista ei suositella.

Käyttöohje vicasol sisältää vain työkalun tehokkuuden kuvauksen, mutta myös suositukset hoidon ja annostelun kestosta, joka koostuu seuraavista:

 • käyttöaika - 3-4 päivää;
 • uudelleenkäyttö 4 päivän tauon jälkeen;
 • kuukautisten käytön viivästyminen.

Pakko, luontainen kuukautisten lopettaminen on täynnä vakavien gynekologisten patologioiden kehittymistä.

Miten Vikasolia käytetään raskaiden ajanjaksojen aikana

Vastaanottovälineet riippuvat lääkkeen vapautumismuodosta - tabletteina (1 kpl - 15 mg.) Tai injektioina (ampulli ja 1% liuos):

 • kiinteässä muodossa annos ei saa ylittää 2 kappaletta päivässä;
 • nesteessä (injektio) - lihaksensisäinen injektio, joka on enintään 1 kerta.

Tablettimuodossa on käytetty vakavaa verenvuotoa, tulehduksen hoitoa ja lisääntymiselinten infektioita. Injektiot määrätään hätätapauksissa vakavien veren yksikköjen pysäyttämiseksi ennen leikkausta ja sen jälkeen kohdun kasvaimia ja muita muutoksia varten. Suurin terapeuttinen vaikutus saavutetaan lihaksensisäisellä injektiolla.

Lääkkeen muodon valinta riippuu potilaasta, mutta useammin mieluummin Vicasol-tabletit ovat kuukautisia, joita pidetään kätevänä ja turvallisena keinona.

On syytä muistaa, että vikasolin yliannostus uhkaa tromboosia, turvotusta ja myrkytystä tuotetun veren nesteen jäännösten hajoamisen vuoksi.

Runsas kuukautisten lopettamiseksi on suositeltavaa ottaa lääke ensimmäisenä päivänä, 2 tablettia päivässä ja jatkaa sitä seuraavien 4 päivän ajan. Hoidon jatkaminen on mahdollista vasta 4 päivän kuluttua ensimmäisestä hoidosta. Jos verenvuoto ei lopu ja aineen vaikutus on tehoton, ota yhteyttä asiantuntijaan.

Monet naiset ymmärtävät väärin, miten lääke toimii ja käyttää sitä kuukautisten aikana, yrittäen pysäyttää ne. He alkavat juoda vikasolia tai tehdä injektioita kuukautisten ensimmäisenä päivänä unohtamatta, että lääke on tehokas vasta 1-2 päivän kuluttua. Tätä ei suositella, koska:

 • on mahdotonta välittömästi lopettaa veren purkautuminen lääkkeillä: runsaalla verenvuodolla apua voi viivästyä, veren menetys on merkittävä ja Vicasol alkaa toimia vasta 24 tunnin kuluttua
 • lääkkeen hallitsematon käyttö voi aiheuttaa vakavia patologisia muutoksia kehossa;
 • Joka viides terapeuttinen tapaus liittyy sivuvaikutuksiin: allerginen urtikaria, hypertensio, takykardia, kun taas pääasiallinen ongelma ei ratkea.

Onko siis mahdollista juoda vikasolia pysäyttämään kuukautiset? Asiantuntijat sallivat lääkityksen vain, jos kriittisillä päivillä on runsaasti verenkiertoa eikä hän voi käydä lääkärissä. Näissä olosuhteissa sinun täytyy ottaa 2 tablettia päivässä ja ottaa heti yhteyttä lääketieteelliseen laitokseen.

Vasta

Vicasolin käyttöä on vasta-aiheita. Näitä ovat:

 • yksilön suvaitsemattomuus lääkkeen komponentteihin;
 • verisuonten tukkeutuminen,
 • lisääntynyt hyytyminen;
 • maksan vajaatoiminta;
 • hemolyyttinen anemia.

Haittavaikutuksina kirjattiin tromboosia, suonikohjuja, ihottumaa, hypotensiota, takykardiaa, myrkytystä, yleisen tilan heikkenemistä.

Ennen kuin käytät työkalua, ota yhteys lääkäriin ja tutki ohjeet huolellisesti.

Potilasarvioinnit osoittavat vicasolin terapeuttisen vaikutuksen kuukautisten aikana.

Suurin osa oikeudenmukaisesta sukupuolesta pitää lääkettä tehokkaana ja tehokkaana asianmukaisella käytöllä. Ne suosittelevat lääkkeen ottamista ennen kuukauden alkua (noin 3 päivää), ei ylitä annosta.

Jotkut potilaat ovat tyytymättömiä kuukautiskierron viivästymiseen vikasolilla, mikä viittaa pitkittyneeseen purkautumiseen, mikä johtaa merkittävään verenvuotoon.

Jotkut naiset, jotka johtuvat lääkkeen vaikutuksista, vähentävät kuukautiskierron määrää, ottaen 1 tabletti aamulla kahden ensimmäisen päivän aikana ja kuukautiskierron viimeisenä päivänä. Ne kuitenkin korjaavat sivuvaikutuksia ja suosittelevat vastaanottoa vain lääkärin kuulemisen jälkeen ja annoksen pakollisen noudattamisen jälkeen.

Vicasolin kokeilu on terveydelle vaarallista. Ota lääkitys vasta lääkärin nimittämisen jälkeen ohjeiden mukaisesti.