Fysioterapia ja elektroforeesi naisilla gynekologiassa

* Rakkaat ystävät! Kyllä, tämä on mainonta, joka pyörii näin!

Kuparin ja sinkin elektroforeesi "ohuen endometriumin" hoitoon

Tytöt, joille tehtiin fysioterapia elektroforeesilla vaiheissa: ensimmäinen vaihe on kupari, toinen sinkki? Kuka auttoi kasvattamaan endometriumia? Raskaana?

Lue kommentit 79:

Minut nimitettiin neljä vuotta sitten, tulin raskaaksi, mutta valitettavasti keskenmeno, kahden vuoden kuluttua + ookokeriitti 10 menettelyä ja fonoforeesi. Olin tyytyväinen menettelyihin, paitsi endometriumin suhteen, ei ollut käytännössä mitään tulehdusta, jonka jälkeen oli ongelmia naisten kanssa. Sykli on tullut säännöllisemmäksi, m yleensä kivuttomaksi, ilman särkyä, 4-6 päivää, vaikkakin ennen sitä voi kestää 2 päivää, joista yksi oli nukke.

Lääkäri määräsi myös tällaisen menettelyn. Odota kuukautiskiertoa ja mene. Joten nyt en voi sanoa, mikä tulos on

Vampirka,
Pellava, miten menettelyt ovat?)

Lena on hyvin tehty, lopetan tupakoinnin myös keskenmenon jälkeen, vaikka savustin lähes 15 vuotta.

En tiedä, auttaako se vai ei, mutta endometriumin kasvua varten yksi hyvä lääkäri neuvoi minua seuraavasti:
* 5-16 vrk, 1 annos Estraghelia alavihaan ja 16 - 20 mg annokseen
* 5 - 15 vrk: n 5% kuparisulfaatin ja 15 - 25 5% sinkkisulfaatin elektroforeesi
* 5-15 vuorokauden muta-sovellukset alavatsassa (voidaan korvata otsokeriitilla tai parafiinilla)
* Microfollin 1 -välilehti 2 kertaa päivässä 5 - 15 päivässä ja 16 - 25 tabletti kielen alle 1 kerran. Voit korvata injektion Ukrainan Preporat Follykulin V / m: llä joka toinen päivä.
* Vety- sulfidimenettelyt
* E-vitamiini 2 kertaa päivässä, koko sykli 0, 200 mg
* Folk koko sykli 3 kertaa päivässä

Quatran menetelmä (endometriumille)
(syklin päivät, kuten standardissa 28 päivän ajan, joten jos joku ei, niin maamerkki)
1. vaihe:
Microfollin 5-15 DTS ON 1 -välilehdellä. 2-3 kertaa päivässä. Jos mikrolevyä ei ole, se voidaan korvata Folliculiinilla (1 injektio 1 ml joka toinen päivä tai 1 injektio päivässä) tai Estraghel (Divigel) 1 annos yöllä vatsan alareunassa tai Ovestin-kynttilät 1 yön yli.
5-prosenttisen kuparisulfaatin elektroforeesi alakalvolla 5 - 15 päivää.
Mud-hoito Lääketieteellinen gynekologinen muta tai otsokeriitti. Sovellukset alakalvoon 5 - 15 päivää.
Kynttilät Ihtiol tai Betiol perseessä. kulkee yön yli päivästä 5 syklin loppuun. Voidaan korvata Methyluracililla. Vety- sulfidikylvyt (jos sellaisia ​​on)
Vitamiinit: Foolihappo 1 -välilehti. 3 kertaa päivässä koko sykli; Vit. E. 200 mg 2 kertaa päivässä, askorutin 1 -välilehti. 2 kertaa päivässä.

Toinen vaihe:
Microfollin 1 -välilehti. Kielen alla oleva yö (jos ei, niin miten vaihdat, katso edellä)
Vitamiinit: Foolihappo 1 -välilehti. 3 kertaa päivässä koko sykli; Vit. E. 200 mg 2 kertaa päivässä, askorutin 1 -välilehti. 2 kertaa päivässä.
5% sinkkisulfaatin elektroforeesi alavatsassa 15 - 25 vuorokautta.
Duphaston 1-välilehdellä. 2 kertaa päivässä 10 päivän ajan (jos B, jatka)
Actovigin 2 ml / m kerran päivässä

Tytöt, pyydän anteeksi heti, että et ole blogissani, mutta en halua toistaa itseäni. Tarvitsen neuvoja, koska lääkäri ei voi sanoa mitään järkevää. Minulla on ohut endometrium, 19 ks vasemmassa sarvessa - 4, 4 mm, oikealla - 6 mm (minulla on kaksisarvinen kohtu), onist-diagnoosi - luteaalivaiheen puute. Hormonien testit ovat kuitenkin normaaleja, vain testosteroni on vain vähän 0, 2, testosteroni on yliarvioitu, progesteroni annettiin 19 DTS: ssä - myös laboratoriossa määriteltyjen normaalien rajojen sisällä (en muista muistin numeroita). Siirretty 3 kaavinta ST: n takia. Kun muodostan tämän endometriumin, minulla ei ole mitään kiinnitettyä (((Vain paradoksi - progs ovat normaaleja, mutta he sanovat, että luteaalivaihe on puutteellinen. Ultrasoundin ovulaatiota seurataan.

Irunchik, kiitos suunnitelmista, hyvin mielenkiintoinen. Ikushka, kaksisarvinen kohdun kaikki on hyvin vaikeaa. Mutta kaikki samat hoitomenetelmät koskevat sitä kuin "normaalin" kohtuun. Tietysti endik on liian pieni. Oletko kokeillut hormonihoitoa? Esimerkiksi mikään ei auta minua. Juuri nyt yritän elektroforeesia.

Tytöt, hyvin, ilmoitan nyt täysin. Aamulla juon äitini maitoa, todellista, aamiaisella (vilja, jogurtti, hunaja, pähkinät), juon sioforia (metformiinia), en tupakoi, nyt en tee elektroforeesia (se on mahdotonta ovulaation päivinä). Nyt tulin takaisin harjoituksesta (askel aerobic), se on vain sirinä, tietysti olin typerä ensimmäistä kertaa, en voinut täysin toistaa siteitä, mutta mitään, kaikki sattui, jalat, selkä, takapuoli, yleensä jopa kaulan lehdistä. Illalla join kefiiriä 2 pientä mustaa leipää, joka oli sioforin pilleri. Yleensä, tällä nopeudella, mielestäni ei vain laihtua ja päästää meidät alas hieman, mutta parantaa verenkiertoa lantion elimiin. Se näyttää olevan suunnitellusti, mutta loput suunnittelusta. Tänään katsotaan, mitä päivää МЦ? Lasketaan kalenteriin. Ensimmäistä kertaa 4, 5 vuoden aikana en tiedä mitä syklin päivää.

Sinkin elektroforeesin ominaisuudet gynekologiassa

Ensimmäinen yhteys sananhoitoon on lääkitys. Usein tämä tapahtuu juuri sellaisten suurten sairauksien hoidossa, jotka koskevat erityisesti lääketieteen aloja ja erityisesti gynekologiaa. Erilaiset nykyiset fysioterapiatoimenpiteet mahdollistavat lääkkeiden saannin vaikutuksen lisäämisen, mutta joissakin tapauksissa ne kokonaan hylkäävät. Hyvin vakiintunut menettely on sinkkiä sisältävä elektroforeesi gynekologiassa.

Menettelyn ydin

Galvanointi tai elektroforeesi on sähköisen purkauksen käyttö lääketieteellisiin tarkoituksiin. Tämäntyyppisen fysioterapian avulla parannetaan hoidetun alueen verenkiertoa, mikä puolestaan ​​lisää ravinteiden tarjontaa, nopeuttaa paranemisprosessia, lievittää tulehdusta ja kipua.

Gynekologiassa ns. Lääketieteellinen elektroforeesi on yleinen - ei vain nykyiset pulssit, vaan erityisten valmisteiden käyttö niiden välittämiseksi ihon läpi suoraan tarvittaviin elimiin virran avulla.

Ongelman syystä riippuen voidaan käyttää kuparia, sinkkiä, jodia, amidopyriiniä ja muita lääkkeitä. Lääkkeen valinta riippuu hormonaalista tasoa ja pienen lantion, erityisesti munasarjojen, hormonista riippuvien elinten tilaa.

Sinkki-alavihan elektroforeesi on määrätty korpuslumin epätäydelliseen toimintaan, jossa on normaali munasarjojen toiminta tai liiallinen estrogeenituotanto - käytetään jodia.

Elektroforeesi kuparin kanssa vatsaan on tehokas munasarjojen hypofunktiona. Joissakin tapauksissa se on nimetty valmisteluvaiheeksi ennen liittymistä IVF-protokollaan, erityisesti endometrioosin osalta. Se on myös mahdollista lääkkeiden peräkkäistä yhdistelmää.

Käyttöaiheet ja vasta-aiheet

Elektroforeesimenetelmä on kaukana uudesta, luettelosta gynekologisista sairauksista, joissa sen suositeltu käyttö kasvaa jatkuvasti.

Tärkeimmät elektroforeesin osoittimet ovat:

 1. kohdun endometriumin palauttaminen aborttien, keskenmenojen, kaavinnan jälkeen;
 2. leikkausten muodostumisen ehkäisy leikkauksen jälkeen tai lantion elimissä esiintyvä resorptio;
 3. elinten (kohdun, putkien, munasarjojen) regenerointi erilaisten kirurgisten toimenpiteiden jälkeen;
 4. kohdunvalmistus IVF: lle;
 5. lisääntymisjärjestelmän akuutit ja krooniset tulehdusprosessit, jotka eivät ole tavanomaisen lääkehoidon mukaisia;

Elektroforeesi on hyvin tehokas munanjohtimien tukkeutumiseen, krooniseen kohdun tulehdukseen ja vastaavasti hedelmättömyyden monimutkaiseen hoitoon. Lisäksi gynekologiassa käytetään endometrioosiin, fibromyomaan ja myomaan fysioterapiaa elektroforeesilla.

Tässä tapauksessa kaikki on kuitenkin useita tekijöitä, joihin tätä menettelyä ei suoriteta:

 • munasarjakysta;
 • lantion elinten kasvaimet;
 • kohdun verenvuoto;
 • papillomit ja kondylomat
 • sukupuoliteitse tarttuvat taudit;
 • SARSiin liittyvä yleinen terveyden heikkeneminen;
 • tuberkuloosi;
 • munuaisten ja maksan vajaatoiminta;
 • mielenterveyden häiriöt;
 • ihovaurioita suunnitellun hoidon kohteissa.

Kontraindikaatioiden luettelo on tarkkaileva asiantuntija. Yleensä annetaan useita kursseja, joiden tauko on 1-2 kuukautta. Kurssi alkaa 5-7 päivän jaksolta ja koostuu 15-25 menettelystä.

Tilanhienot

Kaikkien menetelmien tapaan elektroforeesilla on oma toimintakokonaisuus. Istuntoa varten, jossa käytetään erityistä lääkettä, jossa on kaksi elektrodia, flanelityynyt, jotka kostutetaan lääkeaineliuoksessa.

Luettelo vaiheista, jotka auttavat ymmärtämään, miten tehdä elektroforeesi gynekologiassa:

 1. potilas asetetaan sohvalle, altistamalla alavatsan (kuin menee ulos valmistautumaan ultraäänelle);
 2. liuoksessa olevat kostutetut tyynyt asetetaan käsitellylle alueelle;
 3. sitten teknikko sijoittaa elektrodit ja kytkeytyy laitteeseen.

Koko istunto kestää 15-20 minuuttia. Sen aikana tuntuu pistelyä. Jos tunne tuo mukanaan suurta epämukavuutta, on tarpeen ilmoittaa fysioterapeutille. Se korjaa pulssien taajuuden, niitä ei voida sietää ihon palovammojen välttämiseksi.

Miten elektroforeesi tehdään sinkillä gynekologiassa? Kaikkien menetelmien ero on vain injektoidun lääkkeen muodossa. Erityistapauksissa suorita vatsan elektroforeesi. Tällöin emättimeen laitetaan 1 elektrodi, ja toinen pysyy ulkona. Sinkin, kalsiumin, magnesiumin, hyaluronidaasin tai pelkästään lidatun lisäksi käytetään myös tätä elektroforeesimenetelmää.

Elektroforeesi kuparilla ja sinkillä gynekologiassa on usein määrätty ekolle, ennen kuin se tulee pöytäkirjaan, tasapainottaa estrogeenin ja progesteronin tasapainoa. Kupari auttaa vähentämään liiallista estrogeenituotantoa ja sinkki tukee luteaalivaihetta. Siten munasarjojen hypofunktion korjaus suoritetaan onnistuneen raskauden mahdollistamiseksi.

Sinkkielektroforeesilla on eniten monivaiheinen vaikutus alavaivaan. Se selviytyy hyvin adheesioista, mikä osaltaan edistää immunomoduloivaa vaikutusta ja progesteroniaktiivisuuden normalisoitumista stimuloimalla luteinisoivan hormonin erittymistä, mikä on erityisen tärkeää hedelmättömyyden kannalta.

Ainoa vaikeus tässä menettelyssä, ei kaikissa sairaaloissa, klinikoissa ja jopa apteekeissa, löydät tarvittavan valmistelun elektroforeesiin. Mutta ehkä suurella halulla.

Fysioterapia: elektroforeesi sinkillä ja kuparilla

Terapeuttinen elektroforeesi on fysioterapian menetelmä, joka perustuu sähkövirran vaikutukseen kehoon terapeuttisen vaikutuksen saamiseksi. Sinkkielektroforeesi määrätään pääasiassa tulehdusprosessien hoidossa. Vaikutusalueen altistuminen sähkökentälle on yksi menetelmistä lääkkeen antamiseksi keholle injektioiden ja suun kautta antamisen kanssa.

Menetelmän käsite ja merkitys

Menetelmän ydin on lääkeaineen pienten hiukkasten liikkuminen ihon tai limakalvojen läpi potilaan kehoon. Tämä liike suoritetaan sähkökentän vaikutuksesta.

Kotilääketieteessä käytetään yli 50-vuotiaita laitteita. Yksi niistä on "Virtaus". Laitteessa on kuitenkin nykyaikaisia ​​versioita. Nyt PoTok on uuden linjan muunnettu laite, joka täyttää kaikki standardit ja joka on valmistettu vuodesta 2003 lähtien.

Elektroforeesitekniikkaa ei käytetä vain lääketieteessä. Kemianteollisuus on alue, jossa sähkökentän toimintaa käytetään erottamaan ja syntetisoimaan molekyylibiologian ja kemian elementtejä. Lisäksi estetiikassa käytetään elektroforeesia.

Elektroforeesi kuparilla ja sinkillä

Fysioterapiaa näillä kemiallisilla elementeillä käytetään useimmiten gynekologisten sairauksien hoidossa. Tulehdukseen liittyviin sairauksiin suositellaan elektroforeesia kuparilla alavihaan.

Kuparielektroforeesilla on sen edut:

 • Tehokas annos lääkkeitä, joilla on alhainen pitoisuus.
 • Runko luo sähkövirran aiheuttamien elementtien "varaston". Ajan mittaan ne kertyvät ja niillä on pitkäaikainen vaikutus.
 • Ionit ovat aineen kemiallinen muoto, jota pidetään aktiivisimpana.
 • Mahdollisuus yksinomaan paikallisiin vaikutuksiin kudoksiin ilman, että aine leviää veren ja imusolujen läpi.
 • Elektroforeesi sinkillä ja kuparilla voidaan antaa paikkoihin, joissa paikallinen verenkierto on heikentynyt.
 • Elektroforeesin aikana lääke ei tuhoa, kuten annettaessa suun kautta.
 • Sähkövirran heikko vaikutus stimuloi kehon reaktiivisia voimia.

farmakologia

Lääkkeet tuodaan kehoon anatomisten rakenteiden kautta, jotka sijaitsevat iholla - hikeä ja talirauhasten kautta. Ne ovat negatiivisesti tai positiivisesti varautuneiden ionien muodossa. Samalla lääkeaineen prosenttiosuus ei ylitä 10% koko annoksesta.

Lääke ei pääse välittömästi paikalliseen verenkiertoon, vaan vasta vähintään 24 tunnin kuluttua menettelystä. Suurin osa lääkkeestä säilyy kehon luonnollisissa suodattimissa - ihossa ja ihonalaisessa rasvassa.

Menetelmän pitkäaikainen vaikutus perustuu tähän: aineenvaihdunnan aktivoituminen ja tulehduksen eliminointi jatkuvat elektroforeesin jälkeen.

Toimintamekanismi

Sähkövirta ja sähkömagneettinen kenttä aiheuttavat ionien liikkumisen. Virta vaikuttaa kankaaseen jatkuvasti, ja pulssivirtaukset siirtävät hiukkasia voimajoukkoja pitkin. Menetelmässä käytetään negatiivisia ja positiivisia elektrodeja. Tässä tapauksessa negatiivisesti varautuneet ionit hylätään samasta elektrodista, sama pätee positiivisiin ioneihin.

Antiseptinen vaikutus kankaaseen - kuparin ja sinkin suolojen päätehtävä. Pienillä annoksilla nämä elementit eivät yksinkertaisesti salli bakteerien kasvua, ja suurilla annoksilla bakteerit tuhoutuvat. Tällainen toimintamekanismi johtuu suolojen ominaisuuksista: niiden orgaaniset yhdisteet estävät bakteerien elintärkeät prosessit, estävät niiden lisääntymisen ja aiheuttavat kuoleman.

Bakterisidisten ominaisuuksien lisäksi kupari ja sinkki, kun niitä käytetään paikallisesti, edistävät ihon ärsytystä. Tuloksena on lisääntynyt verenkierto, suurempi ravinteiden tarjonta ja lisääntynyt kudosten regeneraatio.

Käyttöaiheet ja vasta-aiheet

Sairaudet, joille on esitetty elektroforeesi:

 • ENT-elimet: antritis, otitis media, frontal sinusitis ja nuha.
 • Hengityselimet: keuhkokuume, keuhkoputkentulehdus, krooninen ja akuutti keuhkoputkentulehdus.
 • Ruoansulatusjärjestelmä: haavaumat, gastriitti, haiman tulehdus, kolecistiitti.
 • Sydän- ja verisuonijärjestelmä: ateroskleroosi, endarteriitti, suonikohjuja.
 • Urogenitaalijärjestelmä: virtsaputki, eturauhastulehdus, endometrioosi, kystiitti.
 • Iho: palovammat, haavaumat, ihotulehdus, syyhy, hiilihapot ja kiehuu.
 • Silmän sairaudet, perifeerinen hermosto.
 • Lapsettomuus naisilla.

Poikkeuksellisissa tilanteissa elektroforeesi on tarkoitettu lapsille tällaisissa olosuhteissa:

 • Burns.
 • Korva-, nenä- ja kurkkutaudit.
 • Lihas- ja liikuntaelimistön sairaudet.

Menettelyyn liittyy absoluuttisia ja suhteellisia vasta-aiheita. Absoluuttiseen (eli ei ole mahdollista tehdä elektroforeesia yleensä) ovat:

 • yksittäisen virran sietämättömyys;
 • korkea kehon lämpötila;
 • verenvuotohäiriöt;
 • kuukautiset;
 • dekompensoitu kardiovaskulaarinen vajaatoiminta;
 • asennettu sydämentahdistin;
 • mielenterveyden häiriöt: skitsofrenia ja kaksisuuntainen mielialahäiriö, psykoottiset tilat.
 • raskaus;
 • verenpainetauti.

tekniikka

Lääkettä käytetään kohtisuoraan sähkövirtaan: levitetyn elektrodin ja ihon välillä. Lisämenetelmä lääkkeen antamiselle riippuu sinkin ja kuparielektroforeesin tyypistä:

 • Galvaaninen. Sideharso on kyllästetty lääkkeellä ja levitetään kehon osaan tulehduksen vastakkaisella puolella. Tämä on tarpeen sähkökentän luomiseksi. Elektrodit laitetaan sideharsoihin, jotka on päällystetty kalvolla. Esimerkiksi elektroforeesi, jossa on sinkkiä vatsan alaosassa. Parhaan mahdollisen vaikutuksen saavuttamiseksi voit lisätä voidetta tai kermaa, joka sisältää kuparia ja sinkkiä.
 • Vannochkovy. Sinkkiä ja kuparia sisältävä liuos kaadetaan astiaan, jossa on sisäänrakennettu elektrodi. Potilaan tehtävänä on upottaa vaikutusosa tähän kylpyyn.
 • Pesillä. Yksi elektrodi ja sinkkisulfaatti elektroforeesille tuodaan elinonteloon. Toinen elektrodi sijaitsee ihon pinnalla ja muodostaa kentän, jossa sinkki- tai kupari-ionit liikkuvat.
 • Interstitiaalinen. Potilas juo lääkettä tai pistää sen injektoimalla, minkä jälkeen katodit ja anodit sijoitetaan vaikutusalueelle.

Kotona

Menettely voidaan suorittaa kotona. Ensin sinun on ostettava fysioterapialaite, sinkkiliuos elektroforeesiin ja neuvoteltava lääkärisi kanssa. Joissakin tapauksissa voit palkata ensimmäistä kertaa sairaanhoitajan, joka näyttää, miten laitetta käytetään oikein.

tehokkuuden

Elektroforeesilla kuparilla ja sinkillä on seuraavat vaikutukset potilaan kehoon:

 • tulehduksen masennus;
 • paikallisen turvotuksen poistaminen;
 • kivun poistaminen;
 • vaikuttaa lihaksen sävyyn, normalisoi sen;
 • verenvirtauksen stabiloituminen ja aineenvaihdunnan kiihtyminen, mikä johtaa kyseisten kudosten nopeaan paranemiseen;
 • vahvistava vaikutus, paikallisen koskemattomuuden stimulointi.

Haittavaikutukset

Haittavaikutuksia ei ole todettu. Tästä huolimatta ihmiskeholla voi olla yksilöllinen sinkkiin tai kupariin suvaitsemattomuus, joka voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Vaihtoehto elektroforeesille

Fonoforeesi on menetelmä, jossa käytetään ultraääniaaltoja. Etujen lukumäärän mukaan fonoforeesi ei ole huonompi kuin fysioterapian sähköinen versio. Ultraääniaaltojen etuna on pienempi määrä vasta-aiheita. Niiden haittana on kuitenkin käytettyjen lääkkeiden pienempi valikoima.

Voinko käyttää lääkettä ilman fysioterapiaa?

Kuparia ja sinkkiä lääkkeiden koostumuksessa voidaan käyttää ilman fysioterapiaa. Näitä elementtejä ovat vitamiinilisät, biologisesti aktiiviset ravintoaineet ja voiteet.

johtopäätös

Fysioterapiaa sinkillä ja kuparilla, huolimatta siitä, että se on tehty yli 50 vuotta, käytetään myös nykyaikaisessa lääketieteessä monien hengityselinten, ruoansulatuskanavan, hermoston, virtsa- ja verisuonijärjestelmien sairauksiin. Fysioterapian pääasiallisena tehtävänä on estää tulehdusprosesseja ja sinkkiä ja kuparia aiheuttamaan bakteerien kuolema taudin painopisteessä. Elektroforeesi voidaan suorittaa kotona lääketieteellisen laitteen ja lääkkeiden ostamisen jälkeen.

Indikaatiot elektroforeesista kuparin ja sinkin kanssa gynekologiassa

Elektroforeesi on fysioterapian terapeuttinen ja profylaktinen menetelmä, joka johtaa aktiivisten liuosten ionien syvään tunkeutumiseen kudokseen.

Useimmiten elektroforeesi määrätään gynekologiassa, jos tulehdus havaitaan.

Tekniikan edut ja haitat

Elektroforeesi vaikuttaa tehokkaasti turvotukseen, kipuun, tulehdukseen. Hoidolla on rauhoittava vaikutus, joka parantaa mikrosirkusta, stimuloi vitamiinien ja hormonien tuotantoa ja aktivoi kehon suojaavaa toimintoa. Manipulointi ei aiheuta kipua. Potilaan tilalla voi esiintyä lievää pistelyä pistoskohdassa.

Elektroforeesin edut gynekologisissa patologioissa:

 1. Lääkkeen syöttäminen pieneen määrään, mikä minimoi haitallisten tapahtumien riskin.
 2. Valmiste on konsentroitu alueelle, jossa elektrodit levitetään.
 3. Paikallisen käytön vuoksi liuosta ei ole mahdollista kuljettaa ruoansulatuskanavan läpi.
 4. Liuoksen leviäminen tulehdukseen.
 5. Lääkkeiden jakaminen ioneiksi tarjoaa korkeimman mahdollisen terapeuttisen vaikutuksen.
 6. Mahdollisuus käyttää raskaana olevia naisia.

Gynekologit viittaavat elektroforeesikirurgian indikaatioihin, naispuolisten sukupuolielinten kehitykseen, kohdun hypoplasiaan, rintapatologiaan, kohdun tulehdusprosessiin.

Hoito vaikuttaa positiivisesti ja ilman ovulaatiota, hormonaalista vajaatoimintaa.

Jos epäillään munasolun hedelmättömyyttä, tehdään kattava tutkimus. Jos diagnoosi vahvistetaan, elektroforeesi on määrätty.

Käsiteltyä manipulointia käytetään putkien tukkeutumisen yhteydessä. 39%: ssa tapauksista gynekologit diagnosoivat peritoneaalista hedelmättömyyttä. Se aiheutuu liimaprosesseista, joita esiintyy lisäyksissä. Kehittämisen syihin kuuluvat leikkaus, endometrioosi ja tulehdus.

Kaikki kirurgiset toimenpiteet gynekologiassa voivat aiheuttaa adheesiota. Siksi elektroforeesi suoritetaan postoperatiivisessa jaksossa kudosten regeneroinnin nopeuttamiseksi.

Lääkärin on ensin suljettava pois seuraavat kontraindikaatiot:

 • minkä tahansa paikannuksen ja patogeneesin onkologia;
 • ongelmia alusten ja sydämen kanssa;
 • akuutti tulehdus, jolla on korkea ruumiinlämpö;
 • ihovauriot, mukaan lukien ekseema ja dermatiitti;
 • suvaitsemattomuus sähköisiin menettelyihin.

Jotkut gynekologit eivät suosittele fysioterapiaa elektrodien kanssa kuukautisten aikana.

Tämä prosessi ei kuitenkaan ole elektroforeesin vasta-aihe.

Taudin vaikutusmekanismi

Galvanointi tai elektroforeesi on sähkölatauksen käyttö lääketieteessä. Käsittelyn taustalla veren virtaus kasvaa, varmistetaan ravintoaineiden jatkuva tarjonta oikeaan määrään, paranemisprosessi kiihtyy.

Lääkkeen elektroforeesissa käytetään nykyisiä pulsseja ja lääkkeitä.

Diagnoosin vuoksi gynekologit määräävät sinkityksen kuparilla, jodilla, sinkillä ja muilla lääketieteellisillä ratkaisuilla.

Lääkkeiden valinta riippuu nykyisistä hormonitasoista, pienen lantion hormoniriippuvaisista elimistä, munasarjoista.

Indikaatio elektroforeesin siirtymisestä vatsakalvon alaosaan on corpus luteumin epätäydellinen toiminta.

Liiallinen estrogeenin tuotanto edellyttää jodin käyttöä. Jos munasarjojen hypofunktio on vahvistettu, käytetään kuparia.

Tarvittaessa ennen fysioterapiaa suoritetaan IVF. Tällainen monimutkainen hoito on osoitettu endometrioosille. Kontraindikaatioiden puuttuessa voit yhdistää huumeita.

Elektroforeesia magnesiumoksidilla gynekologiassa määrätään lantion alueen tulehdukselle, krooniselle prosessille, häiriöjaksolle, liimaprosessille. Hoidon aloittaminen subakuutin aikana edistää potilaan nopeaa elpymistä.

Luettelo tärkeistä lääkkeistä, joita käytetään:

 1. Sinkkielektroforeesi vatsan alaosassa. Koostumuksen prosenttiosuus vaihtelee välillä 0,5. Lääkettä käytetään endocervicitis, eroosio. Lääkehoito, joka on tarkoitettu osittaisiin häiriöihin.
 2. Kaliumjodidi on tehokas kroonista prosessia vastaan.
 3. Magnesium ja kalsium, novokaiini edistävät kivun poistamista.
 4. Cicatricial- ja liimaprosessien pehmentämiseen käytettiin lääkkeitä lidz ja sinkki. Tällaisia ​​yhdistelmiä vastaan ​​taataan normaali raskaus.
 5. Tuskallisten jaksojen hoidossa käytetään kipulääkkeitä. Määritä 6−8 käsittelyä ennen sykliä.

Patologioiden kattava hoito

Fysioterapia voidaan toteuttaa vitamiinikompleksien, entsyymien, antiseptisten aineiden, rauhoittavien aineiden ja vasodilataattoreiden avulla. Ihon ja limakalvon sisäänkäyntiin käytetään lääkkeitä, kuten Papaverine, Eufillin. Lääkkeiden yhdistelmä riippuu naisen kehon tilasta, paljastuneesta patologiasta.

Useita fysioterapiahoitoja eri vaivoja varten:

 1. Algomenorrhea tai kivulias kuukautiset, joita esiintyy muutama päivä ennen syklin alkua. Ilmiö kulkee tietyn ajan kuluessa. Kivut näkyvät eri intensiteetillä. Elektroforeesiterapian tarkoituksena on lievittää kipua ja kouristuksia. Lääkevalmisteista Novocain. Elektrodit asettuvat vatsan alaosaan. Hoito koostuu 6−8 manipulaatiosta. Gynekologi laskee päivät niin, että hoito on päättynyt ennen kuukautisten alkua.
 2. Hypotermian aiheuttama tulehdus tai infektion tunkeutuminen sisälle. Nykyinen hoito on osoitettu akuutin tulehduksen poistamisen jälkeen.
 3. Elektroforeesia jodilla gynekologiassa käytetään pääasiallisen hoidon vaikutuksen vahvistamiseen. Lisäksi käytetään kaliumjodidia. Liuoksen käyttö lievittää tulehdusta. Manipulaatiolla on positiivinen vaikutus endokriiniseen järjestelmään, mikä tasapainottaa munasarjojen, kilpirauhasen ja aivolisäkkeen suorituskykyä.
 4. Eroosion torjumiseksi on suositeltavaa käyttää 2,25% sinkkiliuosta.
 5. Verenkierron lisäämiseksi erilaisissa sairauksissa on määrätty elektroforeesi lidazalla. Todistettiin hoidon tehokkuus lisääntymiselimen putkien tarttuvuuden aikana. Samankaltaista hoito-ohjelmaa käytetään lapsettomuuteen. Mutta hoito on vasta-aiheista, jos potilaalla on allergiaa lidazalle. Lääke voidaan laimentaa vedellä, alkoholilla, Dimexidumilla.

Sinkki ja kupari raskaana oleville naisille

Käsittelyn ero on käytetyn lääkkeen nimessä. Joskus on esitetty vatsan elektroforeesi, jossa ensimmäinen elektrodi työnnetään emättimeen ja toinen jää ulkopuolelle. Tällainen hoito suoritetaan sinkillä, kalsiumilla, magnesiumilla, hyaluronidaasilla, lidazoylla.

IVF: llä manipuloidaan sinkillä ja kuparilla progesteronien ja estrogeenien tasapainon tasapainottamiseksi.

Kuparin käytön taustaa vasten estrogeenin liiallinen tuotanto vähenee.

Sinkki tukee luteaalivaihetta.

Hoito korjaa munasarjojen hypofunktion, jotta se onnistuu hyvin.

On osoitettu, että sinkillä tapahtuvalla elektroforeesilla on monenvälinen vaikutus. Se poistaa nopeasti adheesiot, mikä aikaansaa immunomoduloivan vaikutuksen ja normalisoi progesteronin aktiivisuuden. Stimuloimalla vastaavien hormonien erittymistä hoidetaan hedelmättömyyttä. Manipulaation vaikeus on laitteiden puute kaikissa lääketieteellisissä laitoksissa.

Raskaus - aika, jolloin monet lääkkeet ovat vasta-aiheisia. Jotkut lääkkeet aiheuttavat keskenmenon, kun taas toiset aiheuttavat alkion epänormaalia kehitystä. Elektroforeesi on yksi turvallisimmista terapeuttisista menetelmistä hedelmällisyyden aikana. Erikoisesti gynekologit jakavat luettelon lääkkeistä, jotka eivät vahingoita sikiön kehitystä. Vain suoran vaikutuksen vuoksi tulehduspaikalla saadaan nopea elpyminen. Terapeuttisen tuloksen saavuttamiseksi on tarpeen noudattaa gynekologin maalattua ohjelmaa.

Tärkeimmät käyttöaiheet elektroforeesille raskauden aikana:

 • kohdun hypertonisuus;
 • on mahdollisuus keskenmenoon;
 • preeklampsia tai esekampleksin aiheuttama turvotus.

Hoidon aikana elektrodit asetetaan kaulan kaulusalueelle tai nenän limakalvolle.

On välttämätöntä välttää elektrodien asettamista vatsaan. Sallitaan vitamiinien ja olennaisten hivenaineiden syöttäminen. Raskaana oleva elektroforeesi nimitetään 8 viikon kuluttua.

Usein käytetään magnesiaa, papaveriinia, peräpuikkoja, joissa on alhaiset aminofylliinipitoisuudet.

Vasta-aiheet elektroforeesille raskauden aikana:

 • alkion tila, jossa lääkkeiden vaikutus, sähkövirta on vasta-aiheinen;
 • huono veren hyytyminen;
 • munuais- ja maksasairaus;
 • myöhäinen esilampsia ja kouristukset;
 • pysyvä oksentelu;
 • pahoinvointi.

Naiset ja gynekologit

Suurin osa elektroforeesilla hoidetuista potilaista antaa positiivisen palautteen menettelystä.

Useimmin määrätty hoito nykyisellä lidzoyllä. Tämä kaavio on esitetty suunnittelussa. Jotkut naiset ovat saaneet tällaisen hoidon päästä eroon toksikoosista. Aivojen oksentamiskeskuksiin vaikuttava elektroforeesi parantaa äidin tulevaa hyvinvointia.

Huolimatta siitä, että positiiviset arviot ovat suuria, gynekologien on suositeltavaa ottaa tämä terapeuttinen tekniikka vakavasti. Lääkäri voi määrätä vain pätevän asiantuntijan. Ennen kuin otat huomioon elektroforeesin tilan ja vasta-aiheen.

Kohdunkaulan eroosio on toistunut toisen syntymän jälkeen. Gynekologi ehdotti laboratoriokokeiden jälkeen elektroforeesikäsittelyä. Kipu katosi lähes välittömästi. Jo kulunut 3 kuukautta hoidon jälkeen. Tuntuu hyvältä.

Monta vuotta hän ei voinut tulla raskaaksi. Testit, hyödytön IVF jne. - tulivat tavalliseen elämään. Mutta kaikki lääkärin suunnittelemat menetelmät eivät olleet tehokkaita. Päätimme yhdistää IVF: n elektroforeesiin. Kun 3 viikon kuluttua hoidosta hän kääntyi gynekologiseen kuulemiseen, hän oppi raskaudesta.

Olin jatkuvasti huolissani tuskallisista jaksoista. Konsuloitu gynekologin kanssa. Esitettiin elektroforeesi. Aluksi hän pelkäsi, mutta fysioterapeutti selitti kaiken minulle ennen menettelyä. Relief tuntui jo 2–3 istunnossa. Hoidon jälkeen kipu katosi. Ensimmäiset jaksot olivat jo normaaleja.

fysioterapia edistää käsitystä!

Tytöt, fysioterapian aikana ilmenee, lisääntyy toimenpiteiden aikana ja jopa 6 kuukauden kuluttua kyvystä tulla raskaaksi.
Esimerkiksi minulla on riittävä lääkäri, voin pyytää häntä suoraan määräämään jotain. Hän ei saa närkästynyttä kasvojaan, kun otetaan huomioon ongelmani, jota hän kompromissoi. Nyt teen ultraäänen lysaasilla. Ja kun olet lukenut nämä tiedot, olen varma, että se toimii ensimmäisessä jaksossa!

Fysioterapian nimittämisen periaatteet:

1. Fysioterapia on parempi nimittää 5 - 7 päivän jaksosta.

2. Sulje syöpä.

3. On suositeltavaa tietää estrogeeninen tausta: a). ultraääni, rikki, kupari, lämpö stimuloivat estrogeenitausta, b). radon, magneettinen hoito, jodi estää estrogeenin taustaa.

4. Fysioterapian kurssin alun epäsuotuisin aika on ovulaatio.

On suositeltavaa pidättäytyä fysioterapiasta ennen kuukautisia ja kuukautisten aikana.

5. Hoidon aikana ja 6 kuukauden kuluttua fysioterapian lopettamisesta on käytettävä ehkäisyvälineitä lisää mahdollisuutta tulla raskaaksi.

6. Raskaana olevat naiset - vasta-aiheet fysioterapiassa:

b). vakava nefropatia;

c). verenvuoto ja taipumus vuotaa;

g). sikiön uhanalainen tila;

d). vakava eklampsian aste.

7. Suorita fysioterapia, kun virtsarakko tyhjennetään.

8. Varo hypotermiaa: käytä lämpimiä alusvaatteita ja kenkiä

menettelyt 20 - 30 minuuttia pysyä sisätiloissa.

9. Fysioterapia edeltää hormonihoitoa.

10. lavastettujen ja yhdistettyjen hoitojen käsittely.

EHF-TERAPIA.

1. Kohdun fibroidit - aloita hoito 10 päivää ennen kuukautisia. 10 hoidon aikana.

a). polttoväli - EHF-hoito leesiossa;

b). fibrosystinen - 2-3 välikerrostilaa vaurion puolella - 15 minuuttia ja kohdun projektioalueella - 15 minuuttia.

10 hoidon aikana.

LASER-TERAPIA.

Klinikan olosuhteissa:

- perineumin haavat repeämien jälkeen;

- sukuelinten subakuutti ja krooninen tulehdussairaus (niitä ei käytetä akuutin ajanjakson aikana): normaalit ruumiinlämpötilat, ESR - 20-30 mm / h. Säteile sukupuolielinten ja refleksogeenisten vyöhykkeiden sijaintia vastaava ihon pinta,

- vulvitis ja vulvovaginiitti;

- magnetolaser-hoito röyhtäisen mastiitin avaamisen jälkeen.

Endometrioosi.

1. Radon- ja jodi-bromihaudet.

2. Jodin, sinkin ja amidopyriinin elektroforeesi.

LÄÄKEVALMISTE.

Lääkeaineen valinta johtuu munasarjojen alkuperäisestä toiminnasta:

1. Normaalitoiminnolla tai hyperestrogenialla - jodin elektroforeesi.

2. Hypofunktiossa - kuparielektroforeesi.

3. Kun kehossa on riittävästi estrogeenikylläisyyttä, mutta corpus luteum-sinkkielektroforeesin epätäydellinen toiminta.

4. Kroonisessa adnexitissa yhdistettynä kohdun limakalvoon, endometrioosiin ja mastopatiaan, sinkkijodibiforeesi.

5. Elektroforeesin tehokkuus kasvaa, jos se suoritetaan pulssivirroilla.

STRAIGHT MASTITIS.

Ei tunkeutumista ja rajoitettua tunkeutumista:

1. UHF-sähkökenttä;

2. Ultraääni suurina annoksina;

3. UFO rinta-alueella.

LACTOSTASIS - ilman mastiittia.

Ennen vauvan syöttämistä:

1. Rintarauhasen säteilytys ultraviolettisäteillä (UV).

2. MWT-hoito rinta-alueella (LUCH-laitteesta - 3).

TERVEYSRAHASTO.

Merkinnöistä:

1. Krooninen salpingiitti ja ooforiitti.

2. Krooninen kohdun tulehdussairaus.

3. Krooninen parametrriitti ja lantion selluliitti.

4. Krooninen lantion peritoniitti naisilla.

5. Nisäkkäiden peritoneaaliliitokset naisilla.

6. kohtuun väärin.

7. Ensisijainen amenorrea.

8. Secondary oligomenorrhea.

9. Runsas ja säännöllinen kuukautiset säännöllisesti.

10. Runsas ja säännöllinen kuukautiset, joissa on epäsäännöllinen sykli.

11. Vaihdevuodet ja naisten vaihdevuosien tila.

12. Keinotekoiseen vaihdevuosiin liittyvät valtiot.

13. Naisten hedelmättömyys tubal alkuperä.

14. Ylimääräinen estrogeeni.

15. Primaarinen munasarjojen vajaatoiminta.

16. Kehon ja kohdunkaulan hypoplasia.

SANATORIUM: "Pridniprovsky", "Radon", "Sosnovy Bor", "Berestye".

VASTA

1. Pahanlaatuiset kasvaimet.

2. Abortin jälkeinen aika (ennen ensimmäisiä kuukautisia).

3. Eroosio ja eroosion kohdunkaulan ectropion.

4. Kohdunkaulan ja kohdun kehon polyp.

5. Tuntemattoman etiologian kohdun toimintahäiriö.

6. Kystat ja munasarjasysteemit.

INFLAMMISTOJEN PROSESSIEN KÄSITTELY.

Akuutti aika:

1. Interstitiaalinen elektroforeesi:

a). antibiootti lihaksensisäisesti - galvanisointi alavatsassa tunnissa

b). laskimonsisäinen antibiootti - galvanointi välittömästi tippumisen jälkeen.

2. Hypotermia: kylmävesipullot, intrakavitaariset säiliöt

2. Magnetoterapia vatsan alaosassa.

3. Koska tulehdusprosessi on vähentynyt, subakuutti aika:

a). laserhoito vatsan alareunassa ja heijastusvyöhykkeillä,

b). intravaginaalinen elektroforeesi antibioottien, kalsiumin, t

Krooninen tulehdusprosessi:

Prosessissa on mukana hermosto, endokriiniset ja sydän- ja verisuonijärjestelmät, joten tarvitaan tekniikoita, jotka vaikuttavat patogeenisen prosessin eri osiin.

Ota huomioon taudin kesto:

2. 2-5 vuotta - estrogeenin taustan väheneminen;

3. yli 5 vuotta - sydän-, verisuoni-, hormonaaliset, hermostuneet

1. enintään 2 vuotta:

a). jos paheneminen tapahtuu, prosessia käsitellään akuuttina;

b). paheneminen: - intravaginaalinen elektroforeesi, indukteeri,

2. 2–5 vuotta:

1 kurssi - ota huomioon immuunitausta, joka on vähentynyt, joten he määrittävät:

EHF-hoito oikealla puolella sijaitsevassa toisessa väliasennossa, veren lasersäteilyn säteilyttäminen, pääasiallisen UVR: n kokonaismäärä. Huumeista: timogeeni, timoliini, echinacea, sykloferoni.

2 kurssia: ultraääni liitosalueella,

3 kurssia: 2 kuukauden aikana:

4. kurssi: toista puolessa vuodessa:

lämpökäsittely (muta, parafiini, otsokeriitti),

3. taudin kesto on yli viisi vuotta:

Munasarjojen hypofunktio ilmaistaan.

1 kurssi: ultraääni Startsev-tekniikan mukaisesti,

Sinkkielektroforeesi SMT- tai DDT-hoidon menetelmissä,

termiset toimenpiteet (muta, indukteeri, otsokeriitti).

2 kurssia: balneoterapia (helmi, jodi-bromi)

bromielektroforeesi okulaarisen niskakalvon menetelmällä.

Tulehduksellinen prosessi yhdessä endometrioosin kanssa.

Vasta-aiheet: lämpökäsittely, UHF-hoito, DMV-, SMV-hoito, indukteeri.

Yleensä on kipua.

magnesian, novokaiinin, SMT-virtojen elektroforeesi,

salisylaatti vatsan-kartstsovoy-menetelmällä.

Tulehdusprosessi yhdessä fibroidien kanssa.

Radonkylpyt, jodi- bromihaudet.

EHF-hoito: vaikutukset segmenttialueisiin ja suprapubisiin vyöhykkeisiin.

Adhesions-komplikaatiot -

(munanjohtimien heikentynyt peristaltiikka).

Elektroforeesi sinkillä alemman vatsaan

Peruslämpötila A: sta Z: hen

BeTashka - avustajasi raskauden suunnittelussa

* Rakkaat ystävät! Kyllä, tämä on mainonta, joka pyörii näin!

Kuparin ja sinkin elektroforeesi "ohuen endometriumin" hoitoon

Tytöt, joille tehtiin fysioterapia elektroforeesilla vaiheissa: ensimmäinen vaihe on kupari, toinen sinkki? Kuka auttoi kasvattamaan endometriumia? Raskaana?

Lue kommentit 79:

Minut nimitettiin neljä vuotta sitten, tulin raskaaksi, mutta valitettavasti keskenmeno, kahden vuoden kuluttua + ookokeriitti 10 menettelyä ja fonoforeesi. Olin tyytyväinen menettelyihin, paitsi endometriumin suhteen, ei ollut käytännössä mitään tulehdusta, jonka jälkeen oli ongelmia naisten kanssa. Sykli on tullut säännöllisemmäksi, m yleensä kivuttomaksi, ilman särkyä, 4-6 päivää, vaikkakin ennen sitä voi kestää 2 päivää, joista yksi oli nukke.

Lääkäri määräsi myös tällaisen menettelyn. Odota kuukautiskiertoa ja mene. Joten nyt en voi sanoa, mikä tulos on

Pellava, miten menettelyt ovat?)

Lena on hyvin tehty, lopetan tupakoinnin myös keskenmenon jälkeen, vaikka savustin lähes 15 vuotta.

En tiedä, auttaako se vai ei, mutta endometriumin kasvua varten yksi hyvä lääkäri neuvoi minua seuraavasti:

* 5-16 vrk, 1 annos Estraghelia alavihaan ja 16 - 20 mg annokseen

* 5 - 15 vrk: n 5% kuparisulfaatin ja 15 - 25 5% sinkkisulfaatin elektroforeesi

* 5-15 vuorokauden muta-sovellukset alavatsassa (voidaan korvata otsokeriitilla tai parafiinilla)

* Microfollin 1 -välilehti 2 kertaa päivässä 5 - 15 päivässä ja 16 - 25 tabletti kielen alle 1 kerran. Voit korvata injektion Ukrainan Preporat Follykulin V / m: llä joka toinen päivä.

* E-vitamiini 2 kertaa päivässä, koko sykli 0, 200 mg

* Folk koko sykli 3 kertaa päivässä

Quatran menetelmä (endometriumille)

(syklin päivät, kuten standardissa 28 päivän ajan, joten jos joku ei, niin maamerkki)

Microfollin 5-15 DTS ON 1 -välilehdellä. 2-3 kertaa päivässä. Jos mikrolevyä ei ole, se voidaan korvata Folliculiinilla (1 injektio 1 ml joka toinen päivä tai 1 injektio päivässä) tai Estraghel (Divigel) 1 annos yöllä vatsan alareunassa tai Ovestin-kynttilät 1 yön yli.

5-prosenttisen kuparisulfaatin elektroforeesi alakalvolla 5 - 15 päivää.

Mud-hoito Lääketieteellinen gynekologinen muta tai otsokeriitti. Sovellukset alakalvoon 5 - 15 päivää.

Kynttilät Ihtiol tai Betiol perseessä. kulkee yön yli päivästä 5 syklin loppuun. Voidaan korvata Methyluracililla. Vety- sulfidikylvyt (jos sellaisia ​​on)

Vitamiinit: Foolihappo 1 -välilehti. 3 kertaa päivässä koko sykli; Vit. E. 200 mg 2 kertaa päivässä, askorutin 1 -välilehti. 2 kertaa päivässä.

Microfollin 1 -välilehti. Kielen alla oleva yö (jos ei, niin miten vaihdat, katso edellä)

Vitamiinit: Foolihappo 1 -välilehti. 3 kertaa päivässä koko sykli; Vit. E. 200 mg 2 kertaa päivässä, askorutin 1 -välilehti. 2 kertaa päivässä.

5% sinkkisulfaatin elektroforeesi alavatsassa 15 - 25 vuorokautta.

Duphaston 1-välilehdellä. 2 kertaa päivässä 10 päivän ajan (jos B, jatka)

Actovigin 2 ml / m kerran päivässä

Kirjoittaja: IKUSYA, Krivoy Rog

Tytöt, pyydän anteeksi heti, että et ole blogissani, mutta en halua toistaa itseäni. Tarvitsen neuvoja, koska lääkäri ei voi sanoa mitään järkevää. Minulla on ohut endometrium, 19 ks vasemmassa sarvessa - 4, 4 mm, oikealla - 6 mm (minulla on kaksisarvinen kohtu), onist-diagnoosi - luteaalivaiheen puute. Hormonien testit ovat kuitenkin normaaleja, vain testosteroni on vain vähän 0, 2, testosteroni on yliarvioitu, progesteroni annettiin 19 DTS: ssä - myös laboratoriossa määriteltyjen normaalien rajojen sisällä (en muista muistin numeroita). Siirretty 3 kaavinta ST: n takia. Kun muodostan tämän endometriumin, minulla ei ole mitään kiinnitettyä (((Vain paradoksi - progs ovat normaaleja, mutta he sanovat, että luteaalivaihe on puutteellinen. Ultrasoundin ovulaatiota seurataan.

Irunchik, kiitos suunnitelmista, hyvin mielenkiintoinen. Ikushka, kaksisarvinen kohdun kaikki on hyvin vaikeaa. Mutta kaikki samat hoitomenetelmät koskevat sitä kuin "normaalin" kohtuun. Tietysti endik on liian pieni. Oletko kokeillut hormonihoitoa? Esimerkiksi mikään ei auta minua. Juuri nyt yritän elektroforeesia.

Tytöt, hyvin, ilmoitan nyt täysin. Aamulla juon äitini maitoa, todellista, aamiaisella (vilja, jogurtti, hunaja, pähkinät), juon sioforia (metformiinia), en tupakoi, nyt en tee elektroforeesia (se on mahdotonta ovulaation päivinä). Nyt tulin takaisin harjoituksesta (askel aerobic), se on vain sirinä, tietysti olin typerä ensimmäistä kertaa, en voinut täysin toistaa siteitä, mutta mitään, kaikki sattui, jalat, selkä, takapuoli, yleensä jopa kaulan lehdistä. Illalla join kefiiriä 2 pientä mustaa leipää, joka oli sioforin pilleri. Yleensä, tällä nopeudella, mielestäni ei vain laihtua ja päästää meidät alas hieman, mutta parantaa verenkiertoa lantion elimiin. Se näyttää olevan suunnitellusti, mutta loput suunnittelusta. Tänään katsotaan, mitä päivää МЦ? Lasketaan kalenteriin. Ensimmäistä kertaa 4, 5 vuoden aikana en tiedä mitä syklin päivää.

Fysioterapiaa käsittelevä sivusto

FYSIKAALINEN TERAPYYTTÄMINEN

TERVEYS HOITOISSA FYSIOTERAPIAN

Sinkki sähköterapiassa

Elektroforeesi on fysioterapeuttinen ennaltaehkäisevä ja terapeuttinen vaikutus kehoon, jonka seurauksena lääkeaineen (liuoksen) aktiiviset ionit tunkeutuvat syvälle kudoksiin, jotka vaikuttavat terapeuttiseen vaikutukseen. Siten elektroforeesi määrätään erilaisille sairauksille, pääasiassa tulehdukselle, ja lääketieteen eri aloille. Lääkäri päättää, mikä elektroforeesi suoritetaan tietyllä taudilla, ja lääkäri ilmoittaa, onko tarpeen vaihtaa elektroforeesi toisen lääkityksen kanssa, mitä annoksen pitäisi olla, menettelyn kesto ja hoidon kulku. Ei ole vaikeaa ostaa lääkkeitä elektroforeesille.

Elektroforeesin aikana käytetään eri syistä erilaisia ​​lääkkeitä, esimerkiksi lidatsaa, papaveriinia, aminofylliiniä, kaliumjodidia, sinkkiä, kuparia, erilaisia ​​antibioottien ryhmiä jne. Esimerkiksi gynekologiassa lääkkeen valinta elektroforeesille määräytyy hormonaalisen taustan, hormoni-riippuvaisen ja sukupuolielinten, erityisesti munasarjojen, aktiivisuuden ja toiminnallisuuden mukaan tietyissä tulehdusprosesseissa, oletetaan tarttumista. Jos munasarjat toimivat normaalisti ilman komplikaatioita liimataudin akuutin vaiheen aikana, elektroforeesi tulisi antaa jodin sisääntulon yhteydessä. Naisen lisääntymisjärjestelmän munasarjan hypofunktion tapauksessa, kun liimatauti on aktivoitu, määrätään elektroforeesi kuparilla ja sinkillä. Tässä tapauksessa on kuitenkin tärkeää varmistaa, että keho on estrogeenikylläisyydessä, ja jos munasarjojen corpus luteum on toiminnassa, on käytettävä vain sinkillä tehtyä elektroforeesia.

Sinkkiliuos injektoidaan elektroforeesilla ihon - emättimen tekniikan jälkeen. Elektroforeesimenetelmien tekeminen sinkin kanssa määrätään joka päivä tai joka toinen päivä, hoitokurssin kesto on yleensä 25-30 menettelyä. Elektroforeesikurssien välillä on otettava taukoja, jotka voivat olla enintään kaksi kuukautta. Liimausten lisäksi, gynekologiassa, on määrätty elektroforeesi endometrioosille, fibromyomalle, myomalle, diffuusiselle mastopatialle jne.

Naisen sukupuolielimissä esiintyvä tulehdusprosessi voidaan yhdistää toiseen, ei-tulehdukselliseen luonteeseen, esimerkiksi myomaan, elektroforeesiliuokseen, joka sisältää sinkkiä ja jodiaioneja. Näin ollen jodi estää follikkelia stimuloivan hormonin erittymisen ja erittymisen, ja sinkki stimuloi kehon pääasiallisen rauhan - aivolisäkkeen - luteinisoivan hormonin eritystä ja erittymistä.

Kun fibromyoma on naisen kehossa, sinkin pitoisuus laskee ja kupari-ionien määrä kasvaa, ja nämä tiedot ovat täysin terveessä tilassa täysin päinvastaisia. Tämän epätasapainon hoitamiseksi suoritetaan elektroforeesi käyttämällä alemman vatsan sinkkiliuosta, joka estää fibroidien kasvua ja vähentää hyperestrogenismia.

Nuoruusiässä naisten sukupuolielinten kehitys ei välttämättä vastaa eri syistä johtuvia ikäindikaattoreita, lähinnä hormonaalisia toimintahäiriöitä, ja siksi kuparia tuodaan elektroforeesilla.

munasarjojen hypoplasia jne. Elektroforeesi gynekologiassa on vasta-aiheinen sukuelinten tuberkuloosin, sukupuolitautien, kroonisten tulehdusprosessien jne. Tapauksessa.

Gynekologisen suunnan lisäksi sinkkiliuosta käytetään reumatologiaan, esimerkiksi niveltulehduksen, spondyloosin jne. Hoitoon. Hivenaine, kuten sinkki, on välttämätön sidekudoksen, jänteiden, lihasten, nivelsiteiden, nivelen ja kapseleiden riittävälle toiminnalle ja toiminnalle.

Käyttöohjeet

Tätä varten saadaan 2-prosenttinen sinkkisulfaattiliuos, jonka määrä on 205 ml, riippuen työn määrästä. Yhden elektroforeesikokouksen kesto kosketetun nivelen alueella on 15-20 minuuttia, menettelyt suoritetaan joka päivä kaksikymmentä päivää.

Yhdistetyt liuokset - sinkistä, magnesiumista ja kalsiumista, elektroforeesiin. Työskentelyelektrodit asettavat vatsan alaosaan liimatauti, aina ilman aktiivista tulehdusprosessia. Vahva kipu on lisättävä novokaiiniliuos.

Antibiootit ja elektroforeesi

Antibiootteihin perustuvaa elektroforeesia on tutkittu aktiivisesti vuodesta 1946 lähtien. Suorittamalla lukemattomia tieteellisiä tutkimuksia pääteltiin, että antibiootteja voidaan antaa elektroforeesilla, ja tämä menetelmä antimikrobisten lääkkeiden toimittamiseksi elimistölle on enemmän etuja kuin oraalinen tai parenteraalinen lääkitys. Fysioterapeuttisen menetelmän jälkeen elimistössä olevat antibiootit vaikuttavat pitempään ja pysyvät pienemmässä määrin veressä, virtsassa jne. Ihonalaiseen depotiin antimikrobiset lääkkeet kestävät kaksi tai kolme päivää ja vain kolmesta neljään tuntiin lihakseen tai laskimonsisäisesti. Antibioottien kanssa tapahtuvan elektroforeesin suorittamisessa on erittäin tärkeää lääkkeiden tunkeutuminen värjättömien kudosten ja kudosten kestävien vaippojen läpi. Mikrobilääkkeiden antamisen fysioterapian kautta antamat edut ovat mikrobien kasviston kestävyyden pitkäaikainen puute lääkkeille. Myös antibiootit ovat täysin vastustuskykyisiä suoran sähkövirran vaikutuksille, mutta voivat kerääntyä metallielektrodeihin. Tätä tosiseikkaa huomioiden on välttämätöntä käyttää lisäaineita, esimerkiksi hydrofiilisen tiivisteen paksuuden kasvua. Toinen vaihtoehto, joka ei ole yhtä tehokas, on suojaavan liuoksen kanssa kostutetun hydrofiilisen tyynyn käyttö - viiden prosentin glukoosiliuos ja yhden prosentin glykokoliliuos.

Klassisesti käytetty elektroforeesi penisilliinillä, streptomysiinillä, nitrosykliinillä. Liuoksen saamiseksi lääkkeet liuotetaan tislattuun veteen, mutta tetrasykliinien käyttöönoton yhteydessä tulisi käyttää happamoitunutta tislattua vettä. Elektroforeesiin valmistetaan erytromysiiniliuos 70-prosenttisella alkoholilla.

Ohjeet antibioottilääkkeiden käyttöön elektroforeesilla:

  Bentsyylipenisilliiniä ilmaistaan ​​haavojen, haavaumien, kroonisten sidekalvotulehdus- ten, kurkkuisten iridosyklitien, tarttuvien ja tulehduksellisten prosessien läsnä ollessa, perifeerisen hermoston infektio- vaurioita; Streptomysiini on osoitettu ihon, silmien, muiden ihon patologisten tilojen, kohdun kroonisten tulehduksellisten sairauksien tiettyjen muotojen yleisessä kompleksisessa hoidossa; Tetratsykliinit - määrätään aktiivisesti infektoituneille avoimille haavoille ja palamispinnoille, pustulaaristen muodostumien esiintymiselle ihon pinnalle, tarttuvien silmävammat jne. Neomysiini - vaikuttaa röyhtäisiin-tulehdusvaurioihin, palaa haavoja; Erytromysiini - tapa työskennellä tämän antibiootin liuoksella kehitettiin vuonna 1977 Verzhanskaya, ja sitä suositeltiin nefriitin hoitoon; Antibiootit, joilla on monenlaisia ​​vaikutuksia, vaikuttavat tartunnan saaneisiin haavoihin.

Puskuriliuosta tai puskuriseosta käytetään, kun suoritetaan elektroforeesi askorbiinihapolla, lidatalla jne. Puskuriseos on ratkaisu, joka sisältää puskurijärjestelmiä, jotka antavat tasaisen pH: n samalla tasolla. Fysioterapiassa tällaisia ​​ratkaisuja käytetään suojaavien tyynyjen kostuttamiseen toimenpiteen aikana - antibioottien elektroforeesi.

Elektroforeesi ja muut lääkeaineet

Perinataaliset patologiset aivovammat muodostavat yli 60 prosenttia hermoston lapsuuden sairauksien kokonaismäärästä. Keskushermoston perinataaliset vauriot ovat joitakin patologisia tiloja, jotka ovat aiheutuneet suorasta altistumisesta patogeenisille, aggressiivisille tekijöille sikiön kehityksen aikana ja ensimmäisissä elämän viikoissa. Perinataalisten vaurioiden klassinen klinikka - pinnallinen levoton uni, liiallinen jännittävyys, kyyneleisyys, pään vapina, erityisesti leuka. Tällaisen vauvan patologisen hyper-heräteisyyden määrää intrakraniaalisen paineen lisääntyminen. Myös lapsilla voi olla lihasjärjestelmän normaalin fysiologisen sävyn - hypertonuksen ja hypotoniaa - rikkominen. Tällaisten rikkomusten tulos ei riipu patologian lokalisoinnista, sen vakavuudesta ja ilmenemismuodoista, tärkeintä on oikea-aikainen hoito- ja kuntoutusjakso. Monimuotoisessa hoidossa lääkehoidon lisäksi määrätään fysioterapeuttisista hoitomenetelmistä, hieronnasta, terapeuttisesta voimistelusta. Eufylliinia, papaveriinia, nikotiinihappoa lisätään elektroforeesilla. Näiden aineiden liuos yksin tai yhdistelmänä stimuloi lihasjärjestelmän rentoutumista.

Papaveriinin, dibatsolin, aminofylliinin, lidatsan, magnesiumoksidin ja elektroforeesin ottamiseksi käyttöön askorbiinihapolla alle vuoden ikäisillä lapsilla tulisi olla seuraavat merkinnät:

  Polta haavat ihon pinnalle; Sydän- ja verisuonijärjestelmän synnynnäiset häiriöt; Okulomotorisen järjestelmän synnynnäiset häiriöt; Tulehdukselliset aktiiviset prosessit ENT-alalla - sinuiitti, sinuiitti, tonsilliitti, otiitti-media jne.; Sikiöjärjestelmän häiriöt - kystiitti, pyelonefriitti, glomerulonefriitti jne.; Keskushermoston patologia; Ruoansulatuskanavan patologiset tilat, esimerkiksi koliitti, enterokoliitti jne.; Hengitysteiden tulehdus - keuhkoputkentulehdus, keuhkokuume jne.

Elektroforeesin lidaasi on klassinen fysioterapiaprosessi, joka stimuloi cicatricial-muutosten, adheesioiden ja muiden tulehdusprosessien hajoamista kehossa. Kuitenkin vain tietyille neurologisille sairauksille on määrätty lidatsaa - nivelten pussien ja nivelsiteiden tulehdusta, nivelreuma (selkärankareuma), selkärangan neurodegeneratiiviset sairaudet, Dyupietrainin supistuminen. Lidaza on vasta-aiheinen pahanlaatuisissa kasvaimissa, allergioissa, ihovaurioissa, avoimissa haavoissa, raskauden ja keuhkoputkien astmassa. Allerginen reaktio aiheuttaa harvoin. Lidaasilla on hyaluronidaasin vaikutusta, joka tuhoaa hyaluronihapon ja lisää liikkuvuutta.

Kaliumjodidin lisäämistä elektroforeesilla on käytetty jo pitkään sekä endokrinologian alalla että keloidiarvojen resorptiossa jne. Liuosta, jossa on kaliumjodidia tai natriumjodidia 0,5 - 1 prosenttiin, määrätään eutyroidisen tilan saavuttamiseksi kilpirauhasen patologioiden, tuoreiden ja pitkäkestoisten arpien imeytymisen tapauksessa. Kehon sisään tulevat kaliumjodidin tai natriumjodidin liuoksen ionit kehon pehmeisiin kudoksiin muutetaan jodiatomeiksi ja hajoavat veden. Tässä kaliumjodidin vaikutuksessa muodostuu happea, joka tuhoaa solumateriaalin, ja tuloksena olevat hajoamistuotteet stimuloivat kaikkia aineenvaihduntaprosesseja kehossa. Näin ollen kaliumjodidilla ei ole vain paikallista vaikutusta, vaan myös yleistä stimulanttia.

Ohjeet elektroforeesin käyttöön askorbiinihapon tai C-vitamiinin kanssa - fysioterapia on määrätty hengityselinten akuuttien sairauksien varalta, erityisesti keuhkoputkentulehduksessa. Askorbiinihapon käsittelyn tulos on laajentunut keuhkoputket, limakalvon puuttuminen, elektroforeesi askorbiinihapolla stimuloi sen eritystä.

Papaveriinia ja aminofylliiniä määrätään hypertoniaalisuuden ja dysplasian läsnä ollessa alle 1-vuotiailla lapsilla, joilla on osteokondroosi ja muut selkärangan sairaudet aikuisilla. Papaveriini ja aminofylliini - antispasmodics, jotka vähentävät kipua. Lisäksi aminofylliini on keuhkoputkia laajentava aine, vasodilataattori eli parantaa verenkiertoa. Euphyllinum on osa kattavaa hoitoa, joka lievittää jatkuvaa kipua osteokondroosissa. Eupillinillä on elektroforeesin aikana lämpenevä vaikutus.

Fysioterapian käyttöä koskevat ohjeet ovat yksinkertaisia, mutta on otettava huomioon useita perustekijöitä, erityisesti lääkkeiden napaisuus. Lääkkeiden polariteetti on elektrodien napaisuus, kun suoritetaan toimenpide. Ohjeet eri lääkkeiden käyttöön - metallit ja useimmat alkaloidit positiiviseen napaan, happoradikaalit ja metalloidit negatiivisella.

Elektroforeesi, jossa on magnesiaa alavatsassa

Kuka määrättiin sähkösähköisesti monologin pohjalle magnesiumoksidilla, elektroforeesilla kipuliuoksella. Keinot parantaa koskemattomuuden tarkistuksia. Elektroforeesi kotitehtävässä voidaan suorittaa. Lääketieteellinen menettely - lääketieteellinen elektroforeesiperiaate. Endometriitti vatsan elektroforeesi mitä sinkin ja kuparin pitoisuutta? Hope. Laserhoito monologin pohjalla ja refleksogeenisillä alueilla, sinkkielektroforeesitekniikoilla cmt tai ddtterapii terminen. Fysioterapia-elektroforeesi magnesiasta, amorista, magneettista hoitoa. Elektroforeesi on fysioterapeuttinen menetelmä, jossa ihmiskeho altistuu pysyvälle. Sinkkikloridilla, natriumbromidilla tai magnesiumsulfaatilla. Kuukautiskierron elektroforeesi monologin alaosaan. Lääkeaineiden elektroforeesi on erityinen elektrofarmakologinen menetelmä, joka perustuu tasavirran yhdistettyyn käyttöön. Akuutissa jaksossa on ominaista kipu monologin pohjalla, voimakkaampi. Elektroforeesi magnesiumilla, kaliumilla, sinkillä monologin pohjaan, värähtelevä hieronta. Ruohon, diflukaanin, fysioterapian, magnesiumin, elektroforeesin, amoriinin, magneettiterapian kanssa yleensä jonkinlainen monologi on jatkuvasti paineen alaisena. Monologin pohjassa esiintyvistä kivuista ilmenee, että voltan lantion elimet eivät toimi. Fysioterapian elektroforeesi magnesialla, amorilla, magneettisella terapialla, 2 vuotta sitten minulla oli kipua monologin pohjan oikealla puolella.

Elektroforeesi alavatsassa.

Lapsi käy usein ja vatsa on näkynyt paljaalla silmällä. Ensimmäinen maailmansota 9. luokan taulukko. Melodisen melodian avulla sinun täytyy hakea monologin pohjaan, paineella, elektroforeesi magnesian kanssa osoitettiin kohdun pohjan alueelle. Kuka meni samankaltaiseen menettelyyn? Auttoiko tämä taistelupiikki? Tytöt, kerro minulle, kuka nimitettiin elektroforeesiksi monologin pohjalle magnesian kanssa. Vauva ei oikeastaan ​​pidä menettelystä! Magnesian kanssa määrätty elektroforeesi kohdun pohjaan ei ole hyödyllinen tällä kertaa en kysy, koska. Kerro minulle, miten tehdä elektroforeesi kaliumjodidilla ja novokaiinilla takana ja istukalla. Joillakin yrtteillä on merkittävä kyky lisätä kehon nesteitä ja huuhdella ympäristömyrkkyjä. Nykyinen elektroforeesi toimitetaan suoraan kohtuun. Kun kuukautiskierron toisessa vaiheessa esiintyy premenstruaalista oireyhtymää tai kuukautisten elektroforeesin aattona novokaiinilla, magnesiumsulfaatti monologin pohjaan. Syklin 1625 päivästä minulle annettiin sähkösinkitys ja sinkki ja magnesia monologin pohjalle. Jos saan raskaaksi tämän jakson, elektroforeesi ei ole vaarallista sikiölle? Esimerkiksi sinkkiä, lidatsaa, magnesiumoksidia, kuparia ja amoraa sisältäviä liuoksia käytetään laajalti gynekologian elektroforeesiin elektroforeesin aikaansaamiseksi. He tekivät magnesiaa, sykloferonia, vit b1: tä ja b6: ta, elektroforeesia kaliumilla, haluan kysyä merkillä siitä, mitä tauti on kipu alla olevan monologin alareunassa. Taudin kliininen kuva riippuu kurssin luonteesta. Luku 1 hoitotyön luku 2 hoitotyön leikkaus 3 lääke. Aloitin ruskean purkauksen 4. raskausviikolla, annoin minulle duphastonin. Nimen nimi on Erin Brokovich englanniksi erin brockovich ajoitus 2 00 46 käsikirjoittaja.

Vähentää kohdun sävyä käyttäen magnesiumvalmisteita, erityisesti magnesiumoksidia.

Endometriitti vatsan elektroforeesi mitä sinkin ja kuparin pitoisuutta? Hope 09.6.2014. Mitkä ovat hermoston ja lihaksen ominaisuudet. Esimerkiksi sinkkiä, lysaasia, magnesiumoksidia, kuparia, amoria, jodia sisältäviä liuoksia käytetään laajalti gynekologian elektroforeesiin. Kroonisissa kipua aiheuttavissa tulehdusprosesseissa elektroforeesi esitetään kaliumjodissy-liuoksella. Luonnonhoito Aromaterapian erikoisalaa käytetään erityisen laajasti erilaisten kosmeettisten valmisteiden luomisessa. Tätä tarkoitusta varten elektroforeesi määrätään novokaiinilla. Vähentää kohdun sävyä käyttäen magnesiumvalmisteita, erityisesti magnesiumoksidia. Tämä lääke vaikuttaa kohdun lihaksiin ja verisuonten seiniin, mikä saa heidät rentoutumaan. Raskauden aikana elektroforeesi on määrätty vähentämään kohdun sävyä yli 8 viikon ajan. Fysioterapia yhdistetään tavallisesti magneettivalmisteiden käyttöönottoon, jotka usein määräävät magnesiaa. Menettelyn aikana nanologi laitetaan parafiini- tai vahakompressoriksi, joka lämmittää piikit, kuten se oli, helpottaen niiden resorptiota. Elektroforeesilla sinkillä, magnesiumilla ja kalsiumilla on hyvä vaikutus. Joskus gynekologia käyttää sinkin tai kaliumjodin elektroforeesia kroonisten sairauksien hoitoon. Elektroforeesimenetelmän aikana alla luetellut vasta-aiheet kostutetaan tavallisesti hydrofiilisen kudoslevyn koko pinnalle, joka kohtaa potilaan ihoa halutun lääkkeen liuoksella. Rakentajien elektrodit aiheuttavat nanologin liimataudissa, välttämättä aktiivisen tulehdusprosessin puuttuessa. Jotta si: llä olisi papaveriinia, dibatsolia, aminofylliiniä, lidatsaa, magnesiumoksidia ja elektroforeesia askorbiinihapolla.

Tytöt, kerro minulle, kuka nimitettiin elektroforeesimonologiseksi magnetoinniksi. Vauva ei oikeastaan ​​pidä menettelystä! Sen jälkeen tein sen kerran vuorokaudessa ja illalla, sitten haluan piilottaa tai vetää, haluan luopua huomenna olevasta epämukavuudesta. Kun tulehdusprosessi on helpottunut - subakuutti aika on määrätty magneettiterapiaan, elektroforeesiin smttokami-magnesiumoksidilla, novokaiinilla, salisylaatilla rintakehän säästävän tekniikan mukaisesti. Kuka tahansa meni tähän menettelyyn? Erilaisten naisten gynekologisten sairauksien hoitoon voidaan käyttää elektroforeesia tarvittavien keinojen avulla. Tätä menetelmää käyttävät gynekologit laajalti, vaikka muita tapauksia käytetään myös. Minulla on kohdun tumma hieman alareunassa... mutta vatsa ei satuta! Olemme 34 viikon ikäisiä, niille on määrätty magnesiumoksidipisaroita, mutta tämän tiputtimen volteilla on päänsärkyä, tiputin on peruutettu, ja korvaukset on määrätty elektroforeesimagneesilla, olen kiinnostunut kysymyksestä. Määrätty elektroforeesi-magnesiumoksidi ja kohdun pohja eivät ole käyttökelpoisia, en kysy tätä kysymystä, koska menettelyn jälkeen tunnen paremmin. Magneettia varten käytetään elektroforeesia varten 23-prosenttista magnesiumsulfaattiliuosta. Magnesiumsulfaatin liuoksesta valmistettua magnesiumelektroforeesia määrää asiantuntijat hermoston ja verenkiertojärjestelmän tilaan. Tytöt, joille sinkki-nanologi on määrännyt elektroforeesin, reagoivat aikakauteen! Sinulla on jakson alku, joka on määritetty alussa tai lopussa. Sinkki 10: n elektroforeesimenetelmät 3 kurssille, mutta sekava, että sinun täytyy aloittaa kuukautisten 1. päivästä. Sinkkikloridi, natriumbromidi tai magnesiumsulfaatti transorbitaalinen orbitaalinen okcipitaalielektroforeesi natriumbromidin kanssa kivun kuukautisten aikana elektroforeesiasiantuntijan, auringon plexus-alueen, kuukautiskierron toisessa vaiheessa. On määrätty elektroforeesi magnesiainanismonologi, papoveriiniannos, noshpu, E-vitamiini ja kellot. Mutta tässä on ongelma, sävy näkyy yöllä, eikä se kulje koko yön. Tytöt! Kuka meni samankaltaiseen menettelyyn? Auttoiko tämä taistelupiikki? Elektroforeesi monologin pohjalla.

Tapaamisissa elektroforeesi, jossa cuso4 3% alemmassa vatsassa 6 -.

Kuka oli määrätty elektroforeesiin sinkillä monologin pohjalla, elektroforeesi, jossa cuso4 3%. Nimityksissä elektroforeesi cuso4: stä 3% monologin pohjaan 6: sta. Elektroforeesi sinkillä 10 menetelmää 3 laserhoitohoidossa monologin pohjaan. Yöllä alkoi satuttaa voimakkaasti monologin pohjaa ja vasemmalla puolella.